مشاهده نسخه کامل
: ال سی دی سونی یا پلاسمای پاناسونیک؟
دوستان با داشتن 4.5-5 میلیون چه برندی بهتره از هر لحاظ(52 اینچ به بالا)
ماهواره,تی وی,بازی
امکانات جانبی مث wi-fiو.. هم واسم مهمه
نظرتون در مورد sony nx700چیه؟
مرسی
t_tanhayam
05-06-2010, 12:28
،كر ميكنم نميشه اينطور راهنماييتون كرد هر كدوم چه پلاسما چه ال اي دي ال سي دي توي جنبه هايي قوي هستند
در مورد nx700 حقيقتش جز مدلهاي جديد واونقدرها رويو در موردش نيومده جزه ال اي دي هاي حاشيه اي 120 هرتز هست كه فكر نميكنم جز انتخاب هاي 5 ميليوني باشه
قطعا ميتونيد پلاسماهاي خوب پاناسونيك و همچنين مدلهاي خوب lh ال جي و سامسونگ فكر كنيد
دوستان شما چه مدلی پیشنهاد میکنین
سلام
بهترین تلوزیون جهان:panasonic 54 z1 =4500000
t_tanhayam
05-06-2010, 13:54
Z1 ?چرا؟
اگه در مورد بهترين پلاسما ها صحبت ميكرديم ميگفتيد VT20 مناسب تر نبود تا HDTV ها ؟:46:
سلام
دوست من z1 پلاسما هست وطبق بررسی سایت reviews.cnet.com بهترین hdtv سال انتخاب شده.
t_tanhayam
05-06-2010, 16:03
متوجه هستم پلاسماست منتها تصويري كه من ديدم اصلا اون چيزي نيست كه فكر ميكنيد (نظر شخصي)
در مورد بهترين پلاسما ها من فكر ميكنم vt20 امسال بهترين باشه
ebi66_boukan
05-06-2010, 16:28
چند وقت پیش آقای رستمی یه سونی تو سایتش زده بود به قیمت 8 ملیون(تو تهران 11 ملیون بود).من مدلش یادم نیست.شاید الان قیمتش پایین اومده باشه و بتونه گزینه ی خوبی واسه شما باشه.دوستان اگه کسی یادش هست بگه.
t_tanhayam
05-06-2010, 16:40
من هر چي cnet رو گشتم تا اين جمله رو ببينم كه بهترين hdtv هست نتونستم پيدا كنم نمره زياد خوبي هم نگرفته z1 ديگه نميدونم
اگه لينك دارين بگذاريد خوشحال ميشم ببينم دوست عزيز ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Alucard*
05-06-2010, 17:38
قبل از اینکه مسئله ایجاد افت بازتولید رنگ مشکی در مدلهای 2009 پاناسونیک مطرح بشه امتیاز Performance این پنل 9 بود که Cnet برای احتمال وجود این مشکل امتیاز پنل رو به 8 تقلیل داد و بعد از ورود مدلهای 2010 هم به رسم هر سال یک امتیاز از امتیاز Performance همه پنلهای 2009 (به جز B8500 سامسونگ!!!-بالاخره اسپانسری گفتن و V10 که افت بازتولید مشکی کمتری داشت) کم میکنه با همه این حرفا بهترین TV سال 2009 از نظر سایت Cnet پنل V10 پاناسونیک بود که بعد مطرح شدن مشکل بازتولید رنگ مشکی Cnet جایزه Editor Choice سال 2009 رو از این پنل پس گرفت و البته این جایزه رو به پنل دیگه ای هم نداد!! یعنی عملا پنلی تو سال 2009 از Cnet جایزه Editor Choice نگرفت.
البته Z1 از نظر چندتا سایت دیگه بهترین پنل سال 2009 انتخاب شده ولی بیشتر به خاطر نو آوری و تکنولوژی.
از نظر کیفیت تصویر کیفیت این پنل تو تصاویر HD فوق العاده هست و کمتر کسی بوده که از دیدن تصاویر HD روی این پنل شگفت زد نشده باشه (با توجه به متن اغلب رویوهای این پنل )
من خودم تصویر این پنل رو تو جمهوری دیدم البته به ندرت این پنل رو روشن میکنن دلیلش هم میگن که اداره استاندارد کالا به این پنل استاندارد نداده(راست و دروغش پای اونا)!!! ولی اون یکی دوتایی هم که روشن بودن متاسفانه مثل اغلب نمایندگی های پاناسونیک از کابل کامپوزیت (واقعا بعضی وقتها از این همه هوش و درایت آدم تعجب میکنه)!!! و سورس SD برای نمایش تصویر روی این پنل استفاده شده بود بنابراین نمیشد قضاوت درستی کرد.
t_tanhayam
05-06-2010, 18:15
ممنون مهدي جان
مطمئنا همينطوره
در مود تصوير من توي سعدي مشهد روشنش رو زياد ديدم البته توي اينچ هاي بالاي 50 فكر ميكنم به همون دليلي كه شما هم گفتيد من تصوير خوبي ازش نديدم واقعا براي خودم هم جاي تعجب بود قابل قياس با ديگر محصولات خوب و فوق العاده پاناسونيك نبود
دوستان گل شما فقط بگین اگه جای من الان میخاستین یه تی وی بگیرین چی میگرفتین؟؟
شما مارک رو بدین تحقیق با خودم
مرسی
ebi66_boukan
05-06-2010, 23:24
به نظر من که سامسونگ B8000 گزینه خوبیه....
و همچنین X450.....
t_tanhayam
05-06-2010, 23:53
دوستان گل شما فقط بگین اگه جای من الان میخاستین یه تی وی بگیرین چی میگرفتین؟؟
شما مارک رو بدین تحقیق با خودم
مرسی
اخه نظرات متفاوت من شايد x450 رو انتخاب ميكردم اگر هزينه برام مهم نبود
ولي يكي ممكنه پلاسما هاي خوب پاناسونيك رو انتخاب كنه
يكي ممكنه ال سي دي هاي خوب سامسونگ رو انتخاب كنه يا ال جي وهر مارك ديگه هاي
شما بايد ببيني چي رو ميپسندي به قول معروف عروس بايد پسند داماد باشه :46:
اينايي كه ميگم نظر شخصي خودمه و برام زياد اهميتي نداره كه شما سوني ميخري يا پاناسونيك
به هيچ وجه پاناسونيك نخر .اصلا كلا دنبال پلاسما نرو.
توي همين انجمن خودمون كلي به به و چه چه ميكنن از پلاسما. اما كندش در اومد كه پلاسماهاي پانسونيك مشكل افت رنگ مشكي رو دارن ( اين اوليش)
دوم اينكه شما خودت برو بازار و تصوير هر LCD حتي LCD هاي درب و داغون رو با پلاسما مقايسه كن.
خودت ميبيني كه پلاسما كه اصلا رنگهاي زنده ندارن ، شفافيت ندارن ، تصوير مرده دارن..آدم حيفش مياد كه اين همه پول بده ، بعد تصويرش اينقدر مرده و دلگير باشه.
همين پلاسماي پايونير كه بعضي ها لقب پادشاه نمايشگرها رو بهش ميدن رو برو تصويرشون از نزديك ببين. داره زور ميزنه كه تصويرش و شفافيت و زنده بودن رنگهاش برسه به LCD ، تازه با اون قيمت نجومي خودش.
اصلا هم برام مهم نيست كه اينجا بچه هاي فن بوي پاناسونيك ، شصت تا نمودار و نظر سنجي ميارن كه بگن پاناسونيك بهتره. همون افتضاح Black Level براشون كافيه كه ديگه حرفي نزنن.
همين طور كه گفتم اينا نظرات شخصيمه و شما هم بايد بري بازار و خودت واقعيت رو از نزديك ببيني و روي حرف دو تا سايت و نظرسنجي ، اقدامي نكن.
اينايي كه ميگم نظر شخصي خودمه و برام زياد اهميتي نداره كه شما سوني ميخري يا پاناسونيك
توي همين انجمن خودمون كلي به به و چه چه ميكنن از پلاسما. اما كندش در اومد كه پلاسماهاي پانسونيك مشكل افت رنگ مشكي رو دارن ( اين اوليش)
دوم اينكه شما خودت برو بازار و تصوير هر LCD حتي LCD هاي درب و داغون رو با پلاسما مقايسه كن.
خودت ميبيني كه پلاسما كه اصلا رنگهاي زنده ندارن ، شفافيت ندارن ، تصوير مرده دارن..آدم حيفش مياد كه اين همه پول بده ، بعد تصويرش اينقدر مرده و دلگير باشه.
همين پلاسماي پايونير كه بعضي ها لقب پادشاه نمايشگرها رو بهش ميدن رو برو تصويرشون از نزديك ببين. داره زور ميزنه كه تصويرش و شفافيت و زنده بودن رنگهاش برسه به LCD ، تازه با اون قيمت نجومي خودش.
اصلا هم برام مهم نيست كه اينجا بچه هاي فن بوي پاناسونيك ، شصت تا نمودار و نظر سنجي ميارن كه بگن پاناسونيك بهتره. همون افتضاح Black Level براشون كافيه كه ديگه حرفي نزنن.
همين طور كه گفتم اينا نظرات شخصيمه و شما هم بايد بري بازار و خودت واقعيت رو از نزديك ببيني و روي حرف دو تا سايت و نظرسنجي ، اقدامي نكن.
فکر میکنم نظر اکثر متخصصین خارجی، کاملا با نظر شخصی و احساسی شما متفاوت باشه...
mr_rayan
09-06-2010, 23:37
دوستمون آقای outpost یخورده تند صحبت کردند که ای کاش منظورشون رو جور دیگه ای می گفتند.
من خودم نظرم اینه که تصویر پلاسما و ال سی دی سلیقه ای هستش.هر کسی تصویر پلاسمارو نمی پسنده ولی این دلیل بر بد بودن تصویر نیستش.
من خودم شخصا از تصویر پلاسما خوشم نمیاد ولی خیلی دیدم کسانی که حرفه ای هستن و کمتر از بلوری های اورجینال نگاه نمی کنند فقط و فقط از پلاسما استفاده می کنند و نظرشون اینه که تصویر پلاسما خیلی طبیعی و دوست داشتنیه و تصویر ال سی دی تیز و خسته کننده.
در کل هر کسی نظری داره و سلیقه ای داره.
Sacrament
10-06-2010, 02:04
خب البته دیدن این پست از آدمی مثل شما زیاد جای تعجب نداره بالاخره فشار روانی باید از یه جایی تخلیه بشه دیگه ولی باید دید اگر نتایج نمودارها بر عکس بود شما الان دیگه اینجا خدارو بنده بودی یا نه!!!
پلاسماهای پایونیر 40-50 درصد درخشش کمتری نسبت به پلاسماهای پاناسونیک دارن پس مطمئن باش کسی واسه براقی تصویر پایونیر بهش نمیگه شاه تصویر چون درخشش تصویر فقط به درد زیر نور مغازه میخوره.
رنگای پلاسما دو برابر lcd اشباع داره مشکل بلور و زاویه دید و هزارتا کوفتو زهر مار دیگه نداره وقتی یه چیزیو ندیدی چرت و پرت نگو اینجا واسه خودت چهار نفر دیگرو به اشتباه ننداز چون تجربه تو فقط در حد دیدن اینجور چیزا پشت ویترین مغازه هاس.
اگر به نظرت مشکل افت رنگ مشکی پاناسونیک باید باعث بشه که کسی راجب پاناسونیک حرف نزنه پس باید کلا در کمپانی سونی تخته بشه چون بعد از افت رنگ مشکی بازم مشکی قویتری از همه مدلهای LCD الکی گرون سونی داره پس همین باید واست کافی باشه تا دیگه فن بوی بازی در نیاری.
راجب پلاسما و lcd من کاری به این ندارم که کی چی فکر میکنه و کی چی میگه من خودم قبلا فکر میکردم پلاسما چیز به درد بخوری نیست دلیلشم بعضی فیلمای پشت ویترین مغازه بود ولی وقتی یه فیلم یه جور روی جفت اینا بقل دست هم دیدم تازه فهمیدم بی خودی نیست این همه پلاسماها محبوبیت دارن نرمی و قشنگی تصویر پلاسما فوق العادس واسه همینه که تو نمایندگی سونی و سامسونگ جرات روشن کردن یه پلاسمای پاناسونیک و پایونیرو بقل lcd ندارن یعنی هیچ وقت همچین ریسکی نمیکنن.
پیشنهاد من به کسی که این موضوعو ایجاد کرده اینه که اول برو دنبال یه پلاسمای درست حسابی پاناسونیک یا پایونیرتو پلاسما بقیه مارکا اصلا توصیه نمیشه اگر آخرشم نخواستی پلاسما بخری برو یه lcd تو مرحله اول سامسونگ بعدش ال جی بخر چون ال سی دیای سونی فقط پول دور ریختن واسه یه اسم الکیه که اونم تو ایران خیلی گندش کردن شاید بعضیا دلیلشو بدونن!
خلاصه من بیشتر اینجا خواننده بودم تا نویسنده ولی بعضی وقتا پستای تبلیغی تو واسه سونی و بعضیای دیگه واسه شارپ حال آدمو همچین به هم میزنه که آدم خیلی باید خودشو کنترل کنه یه چیزی بهتون نگه بهتره مدیرا یه فکری به حال اینجا بکنن.
afshin b
10-06-2010, 13:50
پست بالا كاملاً تاييد ميشه. اين دوستمون كه خودش ال سي دي سوني (اونم يه مدل پايين كه يادم نيست چي بود)داره همش ميگه سوني سوني و تمام رويو هاي دنيا رو هم كذب ميدونه.
يه سري هم كه توي ماديران مثل اينكه كار ميكنن و همش تبليغات شارپ و اكس ويژن رو ميكنن، كه اگه فردا ماديرن بياد سامسونگ بفروشه اينا هم با اينكه تا حالا خيلي از سامسونگ بد ميگفتن ميان تبليغات سامسونگ رو ميكنن.
outpost عزیز بهت توصیه میکنم که جای صندلیت رو از روبروی lcd ت عوض کنی تا ببینی با چه فاجعه ای روبرو میشی ولی اگه پلاسما داشته باشی حتی میتونی از گوش چپ پذیرایی هم تصویرو داشته باشی بماند این که خیالت هم راحته که حتی بچه کوچیک فامیل هم میتونه با لقت بره توش ولی چیزیش نشه (تجربه شده)
t_tanhayam
10-06-2010, 19:42
دوستان گلم خواهش ميكنم اگه در مورد برند خاصي تعصب دارند خواهشا در مورد بقيه برندها هم بي انصاف نباشند
و به جاي اينكه به دوستمون كمك كنيم توي سر هم نزنيم
قربون همتون بحث رو ادامه ندين :10:
صلوات بفرستين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.