مشاهده نسخه کامل
: رایت سی دی
ببخشید سوالم ابتداییه. خواستم بپرسم اگه بخوام عکسای jpg رو روی cd رایت کنم که توی دستگاه ویدئو سی دی خوانده شده و عکسا بترتیب نشان داده شن باید از چه قسمت nero ورژن 6 اینکارو کنم؟
pooriya_hp
03-06-2010, 14:19
از برنامه پیش فرض ویندوز بنام move maker
یا از برنامه حرفه ای pro show gold
ممنون از جوابتون اما من منظورم این نیست که بصورت کلیپ تصویری با افکت باشه. من یه سی دی دیدم که توی دستگاه ویدئو dvd عکسارو پشت سر هم و بدون داشتن افکت نمایش میداد و وقتی سی دی رو کامپیوتر زدم دیدم که معمولی رایت شده و بصورت کلیپ تصویری که مثلا با movie maker ساخته شده نیست و فقط عکسا پشت سر همند.کسی میدونه اون سی دی چطور رایت شده؟البته روی ویدئو cd خوانده نمیشدو ااینکه باید چطور رایت کرد که روی دستگاه ویدئوcd هم ، مثل ویدئو dvd نمایش بده؟
Dew Drop
04-06-2010, 01:17
سلام
تو نرم افزار نرو قسمت photo and video رو انتخاب ميكنيد بعد عكسهايي رو كه ميخوايد copy,paste يا drog and drop ميكنيد مياريد تو صفحه سمت چپ.بعد اون پايين هم نشون ميده كه چقدر ميتونيد عكس تو cd تون بزاريد.بعد burn رو ميزنيد و عكسا تو سي دي رايت ميشن.فكر ميكنم منظورتون اين بود.
ممنون از جوابتون اما من منظورم این نیست که بصورت کلیپ تصویری با افکت باشه. من یه سی دی دیدم که توی دستگاه ویدئو dvd عکسارو پشت سر هم و بدون داشتن افکت نمایش میداد و وقتی سی دی رو کامپیوتر زدم دیدم که معمولی رایت شده و بصورت کلیپ تصویری که مثلا با movie maker ساخته شده نیست و فقط عکسا پشت سر همند.کسی میدونه اون سی دی چطور رایت شده؟البته روی ویدئو cd خوانده نمیشدو ااینکه باید چطور رایت کرد که روی دستگاه ویدئوcd هم ، مثل ویدئو dvd نمایش بده؟
من فکر کنم به نوع Player هم مربوط باشه. بعضی ها به صور کارخانه ای قابلیت هایی رو برای پخش عکس دارن که فکر نکنم به نوع رایت رو سی دی برگرده و از قابلیت های دستگاه به شمار میره. اگه بخواید رو سیدی این قابلیت رو اجرا کنید باید همون کاری رو بکنید که دوستمون گفت. مثلا با یه برنامه مثه Movie Maker این کارو بکنید و عکسارو مثه فیلم به هم بچسبونید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.