ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم تا 2.5 میلیون

Afshingil
02-06-2010, 21:04
سلام به همه دوستان. من میخوام یه سیستم تا 2.5 میلیون ببندم . اگه میشه راهنماییم کنید . چندتا قطعه رو انتخاب کردم اگه میشه ما هم نظر بدین یا قطعه مناسب و خوب جواب پس داده رو معرفی کنید.

خوب قبلش این توضیح رو بدم که میخوام باهاش این کارا رو انجام بدم : افترافکتز، پریمیر،فتوشاپ،فلش،3dmaxو مایا، اما بیشتر از همه واسه کار با افترافکتز و رندر گرفتن میخوام . بازی هم هست . لطفا اگه اطلاعات دارید بهم بگید چیکار کنم .

سی.پی.یو : Intel Core i7 - 2.80GHz - 930
----------
مادربورد : ASUS - P6X58D Premium
(در مورد مادربوردلطفا بیشتر نظر بدین! چون مهمه . واسه ارتقا اینا به مشکل بر نخورم. asus یا gigabyte ؟فرقشون چیه؟تا 500 تومان میتونم واسش بدم میدونم چند مدل هست اما کدومش کاراییش و امکاناتش بیشتر و بهتره.)
---------
رم : KINGSTON - Triple Channel 6GB - 2000-(3x2GB) - HyperX T1 Series
(شش گیگ خوبه یا کمه ؟ میخوام 2000 باشه . رو اینم راهنمایی کنید)
--------
گرافیک : CLUB - ATI RADEON HD 5970 - 2GB
( این خوبه یا زیاده ؟ اگه میشه بگین چه برند یا مارکی بگیرم . واسه رندر و بازی .)
--------
هارد اچ دی دی : یه هارد پر سرعت و خوب میخوام
--------
کیس، پاور، خنک کننده : شنیدم کولرمستر خوبه . هم بی صدا باشه هم قدرت بالا برای خنک کردن سی پی یو و کیس . آخه واسه دوستم یه گرافیک Asus4870 فکر کنم گرفتیم با کیس گیرین و پاور گرین اما گرافیکش میگه اورهیت شده ارور میده . فکر کنم داغ کرده . خوب اینا هم مهمه . میخوام کارت گرافیک و سی پی یو سیستم خنک کننده قوی داشته باشن.

---------

کلا لطف کنید یه راهنمایی جامع بکنید . ممنون میشم . منتظرتونم . فردا میخوام برم بخرم .

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

راستی یادم رفت . مانیتور چی بگیرم ؟ 22 یا 23 اینچ واید میخوام . واسه کار رندر و فیلم و بازی LED خوبه ؟ فول HD میخوام .
سامسونگ یا ال جی ؟ لطفا مدل رو با قیمت بگین و اونی که خوب جواب داده رو معرفی کنید . تشکر

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

منو ول کنید همینطوری سوال میپرسم .سی.پی.یو و مادربورد AMD بهتره بگیرم یا اینتل؟ قضیه ی راید کردن دو تا هارد 500 رو هم اگه بگید چه فایده ای داره خیلی دمتون گرمه !

Afshingil
02-06-2010, 21:36
خودتون سبک سنگینش کنید دیگه .

Ultra_Black
02-06-2010, 21:38
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i7 930=310
M.B:Asus P6X58D-E=340
RAM:Team Group Xtreem 6Gb 2000 (3x2Gb)=290
VGA:Sapphire 5970 2Gb OC=730
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=100
DVD RW:HP 1270i=34
Power:Green GP885B=140
Case:CoolerMaster HAF922=140
Monitor:Samsung XL2370=340
Speaker:Edifier C1=65
Mouse & Keyboard:A4Tech G7100=25
All:2514

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

قضیه ی راید کردن دو تا هارد 500 رو هم اگه بگید چه فایده ای داره خیلی دمتون گرمه !
RAID کردن باعث سرعت و کارایی هارد میشه

Afshingil
03-06-2010, 00:25
ممنون دوست خوبم . راستش بیخیال مانیتور شدم . به جاش یه خنک کننده قوی واسه cpu و کارت گرافیک میخوام.
سیستم رو اورکلاک کنم خوب میشه ؟
راستی میگن 5970 خیلی داغ میکنه و سیستم خنک کنندش به خودش آسیب میزنه !!! میگن که 2 تا SAPPHIRE HD 5850 1GB بگیرم بهتره . آیا ؟ یه خورده راهنمایی کنید .

کولرمستر HAF X اومده تو بازار ؟؟!!

رم 6 خوبه یا 8 ؟ 2 تا 4 گیگ 2000 میتونم بذارم ؟ چی بهتره ؟ لطفا زودتر جواب بدین . فک کنین واسه خودتونه > lol

Ultra_Black
03-06-2010, 09:45
ممنون دوست خوبم . راستش بیخیال مانیتور شدم . به جاش یه خنک کننده قوی واسه cpu و کارت گرافیک میخوام.
سیستم رو اورکلاک کنم خوب میشه ؟
بله خوب میشه
میتونید خنک کننده Thermalright Ultra 120 Extreme به قیمت 75 تومن بگیرید

استی میگن 5970 خیلی داغ میکنه و سیستم خنک کنندش به خودش آسیب میزنه !!! میگن که 2 تا SAPPHIRE HD 5850 1GB بگیرم بهتره . آیا ؟ یه خورده راهنمایی کنید .

نه همچین چیزی صحت نداره
5970 از 2 تا 5850 هم قویتره!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کولرمستر HAF X اومده تو بازار ؟؟!!
ندیدم

رم 6 خوبه یا 8 ؟ 2 تا 4 گیگ 2000 میتونم بذارم ؟ چی بهتره ؟ لطفا زودتر جواب بدین . فک کنین واسه خودتونه > lol

6 گیگ بدلیل چینش سه گانه رم و پهنای باند بیشتر بهتره
و اگه در آینده به رم بیشتری نیاز داشتین می تونید 6 گیگ دیگه هم بندازین کنارش

Afshingil
03-06-2010, 12:37
ممنون اولترابلک جان . مرسی که توجه می کنی .
واسه خنک کننده اونی که معرفی کردی خیلی خوبه . اما تو سایت لاین کامپیوتر یه مدل دیگش هست که دو رادیاتورس Thermalright -IFX-14 Intel BP و یه مدل هم داره اینطوری COOLERMASTER V10 i7-1366 :

کدوم اینا بهتره واسه خنک کردن ؟! میخوام سی پی یو خنک باشه و برای اور کردن توپ کار کنه و زیاد فشار نیاد بهش.

هاف ایکس کی میاد بازار به نظر شما ؟! خیلی خوشگله امکاناتش هم عالیه ! پاور بی صدا هم کولر مستر سایلنت پرو خوبه ؟ چند وات بگیرم که واسه اوور هم کم نیاره ؟!

در مورد گرافیک فقط یه سوال دارم ؟ کارت گرافیک دوستم ارور میده که جی پی یوش اوورهیت شده ! مشکل از چیه ؟ بخاطر داغ کردنه ؟ اگه من 5970 بگیرم واسه خنک کردنش چیکار کنم ؟

آخرین سوال هم اینکه منظور من این بود که آیا 6 گیگ رم واسه کار من مناسبه ؟! مثلا با افترافکتز و فتوشاپ و تدوین کم نیست ؟ مرسی .

Ultra_Black
03-06-2010, 12:59
واسه خنک کننده اونی که معرفی کردی خیلی خوبه . اما تو سایت لاین کامپیوتر یه مدل دیگش هست که دو رادیاتورس Thermalright -IFX-14 Intel BP و یه مدل هم داره اینطوری COOLERMASTER V10 i7-1366 :

کدوم اینا بهتره واسه خنک کردن ؟! میخوام سی پی یو خنک باشه و برای اور کردن توپ کار کنه و زیاد فشار نیاد بهش.

تو تستی که شهر سخت افزار از چندین نوع CPU Cooler گرفت Thermalright Ultra 120 Extreme مقام اول رو کسب کرد:

نتیجه و سخن پایانی
پس از بررسی نتایج بدست آمده و نیز بررسی دمای هسته های دیگر پردازنده در هر خنک کننده بهترین محصولات در بخش های مختلف به ترتیب زیر معرفی می شوند :

بهترین محصول در کارآیی – Best Performance
در این بخش خنک کننده Thermalright Ultra 120 Extreme-1366 مقام اول , خنک کننده های Zalman CNPS 10X Performa و PCCooler HP-1216X مشترکا مقام دوم و خنک کننده Tuniq Tower 120 Extreme مقام سوم را بدست آورده اند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدون فاصله تایپ کنید

هاف ایکس کی میاد بازار به نظر شما ؟! خیلی خوشگله امکاناتش هم عالیه ! این کیس تو نمایشگاه Cebit2010 معرفی شده
بعید میدونم به این زودیها وارد بازار بشه

پاور بی صدا هم کولر مستر سایلنت پرو خوبه ؟ چند وات بگیرم که واسه اوور هم کم نیاره ؟!خوبه
ولی خیلی گرونه و زیاد ارزش خرید نداره
اگه پاور عالی میخوایین Green GP1000B-Gold پاور فوق العاده ای هست و نشان 80Plus Gold گرفته
قیمتش حدود 220-230 تومن

در مورد گرافیک فقط یه سوال دارم ؟ کارت گرافیک دوستم ارور میده که جی پی یوش اوورهیت شده ! مشکل از چیه ؟ بخاطر داغ کردنه ؟ اگه من 5970 بگیرم واسه خنک کردنش چیکار کنم ؟از خیلی چیزها میتونه باشه
شما یه کیس با تهویه خوب بگیرید اصلا جای نگرانی نیست و 5970 خودش خنک کننده مناسبی داره

آخرین سوال هم اینکه منظور من این بود که آیا 6 گیگ رم واسه کار من مناسبه ؟! مثلا با افترافکتز و فتوشاپ و تدوین کم نیست ؟ مرسی .خیر فعلا کافیه
ولی اگه اصرار دارید میتونید 12Gb بگیرید بصورت 6 تا 2 گیگ

Afshingil
03-06-2010, 16:28
واقعا دست مریزاد . شما اینجا نباشی باید درشو تخته کنن !

خب حالا یه خورده تخصصی تر سوال بپرسم چون به لطف راهنمایی شما یه خورده اطلاعاتم بیشتر شد و با جستجوهایی ک انجام دادم چندتا مساله پیش اومده :

1) مادربورد GIGABYTE - X58A-UD7 خوبه ؟ یه چیز میخوام که بعدان واسه ارتقا دادن مناسب هم باشه ، مثلا ساتا3 و یواس.بی3 داشته باشه و DDR3 2200و امکان راید و اینا و .... رو داشته باشه . کلا asus بهتره یا giga ؟ فرقشون چیه ؟

2) میگن 4 تا هارد واسه راید بهتره و سرعت رو خیلی بالا میبره ؟! میشه 2تا یا 4تا هارد ساتا3 - 1ترابایت رو راید کرد ؟ الان بهترین هاردها برای زاید چی هستن ؟! منظورم به روز ترینشونه.

3) i7 930 رو اوور کنم به چند مگاهرتز میرسه ؟! آیا آوور کردن به اندازه، از عمر سی پی یو و قطعات کم میکنه ؟ واسه این سیستمی که پیشنهاد دادین ، چیاش بهتره که وور بشه ؟ سی پی یو کافیه یا رم و گرافیک هم باید اوور بشه ؟ نمیخوام زیاد فشار بیاد به سیستم ولی یه اوور معمولی بشه .

4) رم 6 - 2000 یا 2100 یا 2200 داریم الان تو بازار ؟ لازمه اوور بشه یا نه ؟ اگه لازمه چه برندی واسه اوور خوب جواب میده ؟

اولترا جان ممنون میشم با حوصله و مفید جوابمو بدی تا خیالم راحت شه. بابته همه چی ممنون . حیف مه نمیشه زیاد تشکر کرد ! وگرنه الان هزار بار دکمه تشکر رو میزدم !

Ultra_Black
03-06-2010, 16:48
1) مادربورد GIGABYTE - X58A-UD7 خوبه ؟ یه چیز میخوام که بعدان واسه ارتقا دادن مناسب هم باشه ، مثلا ساتا3 و یواس.بی3 داشته باشه و DDR3 2200و امکان راید و اینا و .... رو داشته باشه . کلا asus بهتره یا giga ؟ فرقشون چیه ؟ UD7 خوبه ولی نه برای شما
UD7 برای Extreme OverClock با نیتروژن مایع و... طراحی شده و برای کاربرای معمولی فقط خرج اضافه هست
و برای شما از لحاظ کارایی تفاوتی با مادربرد 330-340 تومنی نداره
Asus و Gigabyte هر دو خوبند
و میتونید از بین Asus P6X58D-E با قیمت 340 و یا Gigabyte X58A-UD3R با قیمت 330 انتخاب کنید

2) میگن 4 تا هارد واسه راید بهتره و سرعت رو خیلی بالا میبره ؟! میشه 2تا یا 4تا هارد ساتا3 - 1ترابایت رو راید کرد ؟ الان بهترین هاردها برای زاید چی هستن ؟! منظورم به روز ترینشونه.بله تعداد هارد هر چقدر بیشتر بشه سرعت RAID هم بیشتره
ولی احتمال خطر هم بیشتره چون برای هر کدوم از هاردها مشکلی پیش بیاد، اطلاعات تمام هاردها میپره!
سریعترین هارد حال بازار هم Samsung SpinPoint F3 هست

3) i7 930 رو اوور کنم به چند مگاهرتز میرسه ؟! آیا آوور کردن به اندازه، از عمر سی پی یو و قطعات کم میکنه ؟ واسه این سیستمی که پیشنهاد دادین ، چیاش بهتره که وور بشه ؟ سی پی یو کافیه یا رم و گرافیک هم باید اوور بشه ؟ نمیخوام زیاد فشار بیاد به سیستم ولی یه اوور معمولی بشه .با اون خنک کننده ای که بهتون پیشنهاد دادم راحت میتونید تا 3.6Ghz-3.8Ghz اور کنید
اگه اورکلاک منطقی و کاربردی باشه و دما هم کنترل بشه،هیچ مشکلی پیش نمیاد

رم 6 - 2000 یا 2100 یا 2200 داریم الان تو بازار ؟ لازمه اوور بشه یا نه ؟ اگه لازمه چه برندی واسه اوور خوب جواب میده ؟حداکثر فرکانس برای رمهای DDR3:
2000Mhz هست و نیازی هم به اور نیست و همینشم خیلی زیاده
کلا اور رم پرفمنس زیادی نمیده و ارزش نداره

اولترا جان ممنون میشم با حوصله و مفید جوابمو بدی تا خیالم راحت شه. بابته همه چی ممنون . حیف مه نمیشه زیاد تشکر کرد ! وگرنه الان هزار بار دکمه تشکر رو میزدم ! خواهش می کنم دوست عزیز
بازم سوالی باشه من در خدمتم

eragorn
03-06-2010, 19:38
از ULTRA BLACK من هم تشکر میکنم ولی می دونی من هم همه رو کمک میکنیم ولی تو قیمت های پایین
قیمت شما خیلی بالاست :18: به کلاس ما نمیخوره و همچنین از خصوصیات اون قیمت بالا ها هیچ خبری نداریم :13:
والا در خدمتتون بودیم .:11:
از ULTRA BLACK جان هم خیلی تشکر میکنم ایشون به همه لطف دارند . :40:

kinglife
03-06-2010, 20:15
با اجازه الترا جان باید بگم درحال حاضر کینگ مکس رم های با فرکانس 2200 هم به بازار داده که البته تایمینگش 10 هست و جزو سری هرکولس محسوب میشه قیمت 6 گیگش هم الان حدود 360 هزارتومنه
شما اگر به دنبال زیبایی کیس هستید مدل های زیادی با بودجه بالای 150 هزارتومن بای کیس موجوده که حتما باید خودتون یه سر به بازار برید ، نمونش ترمالینگ

Ultra_Black
03-06-2010, 21:22
با اجازه الترا جان باید بگم درحال حاضر کینگ مکس رم های با فرکانس 2200 هم به بازار داده که البته تایمینگش 10 هست و جزو سری هرکولس محسوب میشه قیمت 6 گیگش هم الان حدود 360 هزارتومنه بله از برندهای دیگه هم موجود هست ولی به قول خودتون تایمینگ 10 جالب نیست و میشه رم های 2000Mhz CL9 رو براحتی و بدون افزایش ولتاژ رو 2200 با تایمینگ 10 رسوند
بجای اینکه کارخونه این کار رو بکنه خب خودمون می کنیم...:31:

kinglife
03-06-2010, 23:13
بله از برندهای دیگه هم موجود هست ولی به قول خودتون تایمینگ 10 جالب نیست و میشه رم های 2000Mhz CL9 رو براحتی و بدون افزایش ولتاژ رو 2200 با تایمینگ 10 رسوند
بجای اینکه کارخونه این کار رو بکنه خب خودمون می کنیم...:31:

البته همون قیمت درمیاد با این تفاوت که اگر هر اتفاقی برای رم بیفته به علت اور کردن دیگه قبول نمیکنن ، ولی با فرکانس 2133 با تایمینگ 10 رو کارخونه زحمت کشیده انجام داده که گارانتی هم هست ، البته این برند که گارانتی اواژنگ داره که عالیه و شما می تونی با کم کردن فرکانس این رم در 1600 به تایمینگ 7 برسی که بسیار عالیه

Ultra_Black
03-06-2010, 23:18
البته همون قیمت درمیاد با این تفاوت که اگر هر اتفاقی برای رم بیفته به علت اور کردن دیگه قبول نمیکنن ، ولی با فرکانس 2133 با تایمینگ 10 رو کارخونه زحمت کشیده انجام داده که گارانتی هم هست ، البته این برند که گارانتی اواژنگ داره که عالیه و شما می تونی با کم کردن فرکانس این رم در 1600 به تایمینگ 7 برسی که بسیار عالیه
تا زمانی که ولتاژ نداده باشیم اور حساب نمیشه
در ضمن از کجا میخوان بفهمند قطعه ای اور شده یا نه؟! (تو اونجایی که می دونم راه تشخیصی نداره)

Afshingil
04-06-2010, 01:30
فکر کنم قیمتم خیلی اومد پایین . بابا منم مجبورم وگرنه زورم میاد بخرم . حالا هم که میخوام بگیرم میخوام یه چیزی باشه که تا چند وقت با خیال راحت ازش استفاده کنم و حرص نزنم ! آخه یادمه اولین کامپیوترم گرافیکش 16 مگ بود از همه سر بود . از شانس من تا خریدم یه هفته بعدش 32 مگابایت اومد ضدحال خوردم ! :31: الان هم میخوام یه چیزی جمع کنم که کارمو راه بندازه و بعدا هم اوورکلاک کنم خفن.

Afshingil
04-06-2010, 01:51
بچه ها دست همتون درد نکنه . خیلی کمکم کردین . البته هنوز نهایی نشده لیستم ! سر کیس و کولر و پاور مدل ها زیاده نمیدونم چیکار کنم ! الان که سایت phoniran رو دیدم بدتر شد ! کیس و کولرهای جالبی داره . البته اولترا جان کاملا درست میگن که هزینه اضافی نکنم . اما من به فکر این هم هستم که بعدا لازم نباشه چیزی رو ارتقا بدم . مثلا برای اوور بالا مجبور نشم کولر و مادربورد رو عوض کنم یا امثال این . بازم اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم . این یک دو روزه کلی از شما چیز یاد گرفتم و الان واسه خودم فرهیخته شدم !!!!!

واسه اینکه از صحبت های شما در مورد رم نتیجه بگیریم این سوال رو میپرسم که الان رم خوب با تایمینگ پایین چی هست ؟ همونی که معرفی کردین خوبه ؟ لطفا اولترا جان فکر دو سه سال دیگه رو هم بکن که یه سیستم مناسب جمع کنم . حالا اگه قیمت بالا رفت یه خورده اشکالی نداره واسه روز مبادا خوبه .

Ultra_Black
04-06-2010, 08:59
دوست عزیز
الان تمام قطعاتی که براتون معرفی شدند آخرین تکنولوژی رو دارند
فرضا مادربرد UD7 و UD3R از یک تکنولوژی بهره میبرند و اگه قرار باشه یه روزی UD3R از رده خارج بشه مطمئنا UD7 هم از رده خارج خواهد شد
شما فکر نکنید که با خرج اضافه می تونید میشه چند سالی قطعات رو ارتقا نداد!
رم هم با باس 2000 کمترین تایمینگی که تو بازار موجود هست CL9 هست که بهتون معرفی کردم

Afshingil
04-06-2010, 12:27
مرسی آقا ! گرفتم چی شد . مینم از سرم زیاده !
سیستم الانم واسه 5 سال پیه با این مشخصات که هنوزم داره خوب کار میکنه اما آخرین نفساشه :
cpu: intel dual core 3.0
ram: 3x1GB 800
m.b: P5LD2 SE
vga : 512 DARE PIT
case : DAAGHOON

اینیم که میخام بگیرم فکر کنم حالاحالاها جواب کارمو بده.

Afshingil
05-06-2010, 17:47
اولترا جان کیس خوب و باحال و قشنگ الان چی بهتره ؟ قیمت تا 200 تومان هم میدم به پاش . مثلا هاف 932 به نظرم خوبه . اما از فیوژن هم خوشم اومده اما میگن 5970 روش نصب نمیشه . اینو نمیشه یه کاریش کرد ؟ اگه 2تا SAPPHIRE HD 5870 1GB کراس فایر کنم خوب میشه ؟ قدرتش بیشتر از 5970 میشه ؟ اولترا بخدا گییییییج شدم . میخوام یه چیز خوب مچ کنم. وسواس اضافی به خرج میدم . میخوم بعدا افسوس نخورم که اگه این بود بهتر میشد .
الان کیس برام خیلی مهمه ، میخوام مثل فیوژن یا NZXT LEXA یا NZXT ZERO یا هاف X خوشگل و قوی باشه ، کولر هم ترمال رایت میگیرم یا وی 10 کولرمستر . وی 10 خیلی خوشگله . اما قیمتش هم بالاس. خنک کنندگی اش از ترمال رایتی که معرفی کردی بیشتره ؟ وی 10 برای رم هم فن داره.

دیگه اینکه میخوام دو تا هارد 1 وسترن 64 بافر بگیرم و راید کنم . چیز خوبی در میاد ؟ اطلاعات که نمی پره الکی ؟ در مورد راید اگه خطری نداره راهنماییم کن. چون به سرعت بالای هارد هم نیاز دارم .

منو از این سردرگمی در بیار . البته جدا تنها پستی بود که خدا رو شکر هر کی به هر کی نشده و شما دقیقا راهنمایی کردی که چی برام خوبه.

kinglife
05-06-2010, 20:40
اولترا جان کیس خوب و باحال و قشنگ الان چی بهتره ؟ قیمت تا 200 تومان هم میدم به پاش . مثلا هاف 932 به نظرم خوبه . اما از فیوژن هم خوشم اومده اما میگن 5970 روش نصب نمیشه . اینو نمیشه یه کاریش کرد ؟ اگه 2تا SAPPHIRE HD 5870 1GB کراس فایر کنم خوب میشه ؟ قدرتش بیشتر از 5970 میشه ؟ اولترا بخدا گییییییج شدم . میخوام یه چیز خوب مچ کنم. وسواس اضافی به خرج میدم . میخوم بعدا افسوس نخورم که اگه این بود بهتر میشد .
الان کیس برام خیلی مهمه ، میخوام مثل فیوژن یا NZXT LEXA یا NZXT ZERO یا هاف X خوشگل و قوی باشه ، کولر هم ترمال رایت میگیرم یا وی 10 کولرمستر . وی 10 خیلی خوشگله . اما قیمتش هم بالاس. خنک کنندگی اش از ترمال رایتی که معرفی کردی بیشتره ؟ وی 10 برای رم هم فن داره.

دیگه اینکه میخوام دو تا هارد 1 وسترن 64 بافر بگیرم و راید کنم . چیز خوبی در میاد ؟ اطلاعات که نمی پره الکی ؟ در مورد راید اگه خطری نداره راهنماییم کن. چون به سرعت بالای هارد هم نیاز دارم .

منو از این سردرگمی در بیار . البته جدا تنها پستی بود که خدا رو شکر هر کی به هر کی نشده و شما دقیقا راهنمایی کردی که چی برام خوبه.

با اجازه اولتراجان

5870 کراس فایر قویتر هست ولی توان مصرفش 100 واتی از 5970 بیشتر میشه که روی هم این دوکارت 400 وات توان مصرفیشه

انتخاب کیس کاملا با خودتونه و برای این موضوع و اطمینان بیشتر که کارتها جا میشن یا نه باید یه سر بازار برید

اگر به دنبال سرعت هارد هستید از scsi استفاده کنید یا چهارتا هارد 500 رو راید کنید

Afshingil
05-06-2010, 22:15
ممنون کینگ لایف . موضوع داره سنگین میشه . فردا میرم بازار ببینم چی به چیه ! یه هو دیدی جوگیر شدم مکینتاش گرفتم ! :31:
الان ترجیح میدم زیاد تخصصی نشم . یه هارد 1 بافر 64 بگیرم خوبه واسه الان ؟ فعلا راید و اینا رو بیخیال شدم تا بعد.

kinglife
05-06-2010, 22:33
ممنون کینگ لایف . موضوع داره سنگین میشه . فردا میرم بازار ببینم چی به چیه ! یه هو دیدی جوگیر شدم مکینتاش گرفتم ! :31:
الان ترجیح میدم زیاد تخصصی نشم . یه هارد 1 بافر 64 بگیرم خوبه واسه الان ؟ فعلا راید و اینا رو بیخیال شدم تا بعد.

تنها هارد با بافر 64 وسترن گرین هست که برای نصب ویندوز اصلا توصیه نمیشه و برای بک اپ توصیه میشه ، شما در حالت راید توان هارد رو ضربدر 2 میکنید

Afshingil
05-06-2010, 23:32
پس 4 تا هارد سامسونگ افتادم ! کینگ لایف جان راید کردن که مشکلی نداره ؟ اطلاعات نپره یه دفعه ؟ 4 تا رو راید کنم حجم قابل استفاده چقدر میشه ؟ اندازه یه هارد ؟ اگه راید کردن خوبه بگو حتما انجام میدم . مرسی

sasan816
09-06-2010, 14:03
CPU:INTEL CORE I7 930 2.8GHZ=310000
M.B:GIGABYTE X58A-UD3R=330000
MSI HD 5970 - 2GB 720000
RAM : 3X2GIG ELIXIER DDR3 1600 180000
HDD : SAMSUNG F32*500 RAID0 100000
PSU : GREEN GP885B 150000
CASE : Silver Stone 55000
TUNIQ TOWER EXTREME 120 44000
SAMSUNG - 23" - XL2370 - LED 320000
ASUS - 22X - SATA 30000