ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Sony VAIO F Series

صفحه ها : [1] 2 3

mohammadi4net
02-06-2010, 17:34
در این کلوپ به بررسی 5 لبتاب سری F سونی که شباهت های زیادی با هم دارند می پردازیم.

F115FM, F116FG, F116FX, F117HG, F117FX

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطالب موجود در این کلوپ:

مشخصات فنی مدل های نامبرده
نام کاربران عضو پی سی ورلد که لبتاب های نامبرده رو دارند.
امتیازات بدست آمده توسط نرم افزار های بنجمارک و ریتینگ ویندوز 7
بررسی تخصصی و غیر تخصصی توسط دارندگان این لبتاب ها
پرسش و پاسخ پیرامون این مدل ها
مقایسه سطحی Sony F115 و ASUS N61Jq * جدید

mohammadi4net
02-06-2010, 17:43
این 5 مدل برای توزیع در دو بازار مختلف که همگی ساخت کشور چین هستند ساخته شده اند.

بازار خاورمیانه و آفریقا: F116FG ، F117HG * توسط نمایندگی رسمی سونی در ایران به فروش می رسد.

بازار آمریکا و اروپا: F115FM ، F116FX ، F117FX * در حال حاضر فقط F115 داخل بازار ایران موجود می باشد و توسط همه شرکت ها وارد می شود.

یاداشت : مشخصات F117HG با F115FM کاملا برابر هستند فقط F115FM دارای نور ضمینه صفحه کلید می باشد.( Backlit Keyboard) و F117HG دارای بلوری رایتر می باشد.
__________________________________________________ ___________________________

آخرین قیمت گزارش شده به تاریخ 10/03/89

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشخصات این 5 مدل:

* برخلاف شایعات پبرامون این مدل ها ، هر 5 مدل نامبرده از چیبست Intel® PM55 استفاه می کنند.

این 5 مدل در قطعات زیر با هم فرق دارند:

** مدل های بازار خاورمیانه و آفریقا( F116FG ، F117HG) نور ضمینه صفحه کلید ندارند.( Backlit Keyboard)
** با توجه به استفاده از هارد 7200 دور 25% مصرف شارژ باتری نسبت به مدل های 5400 دور بیشتر است.

دیگر مشخصات :

منابع:

mohammadi4net
02-06-2010, 18:03
لبتابهای سونی در بازار ایران همیشه جایگاه نخست رو به خودشون اختصاص داده اند شاید دلیل اصلی این موضوع کیفیت بالای LCD و طراحی جذاب و منحصر به فرد سونی باشه ولی نکته ای هم که نباید فراموش بشه اینه که کیفیت سونی همیشه متوسط به بالا و عالی بوده ، کیفیت سونی شک خریدار رو از بین می بره و خریدار تمرکزشو رو درگیر موضوع های دیگه مثل قیمت ، گارانتی ، کانفیگ و ...
بازار لبتاب و نت بوک با توجه به افزایش تقاضای خرید در سراسر دنیا برای هر شرکت سازنده ای وسوسه انگیزه چه برسه به شرکت موفق ایسوس که بیشتر موفقیتشو رو مدیون مادربرد های حرفه ای خودش می دونه. این شرکت چند سالیه که بصورت جدی وارد بازار لبتاب و نت بوک شده و در حال حاضر داره محصولاتشو با قیمت مناسب در ایران با گارانتی های معتبری چون سازگار به فروش می رسونه. مدل N61Jq ایسوس با کارت گرافیک قدرتمند خودشو رقیب سرسختی برای سری F می دونه در ادامه به بررسی دو لبتاب سونی f115 و ایسوس می پردازیم تا ببنیم این N61Jq می تونه خودشو از نماینده سری f یعنی f115 برتر بدونه ؟!؟

هردو مدل از CPU قدرتمند Intel® Core™ i7-720QM استفاده می کنند ولی چیپست استفاده شده در f115=PM55 و N61Jq=HM55 می باشد و در سایت اینتل هردو قیمتی برابری دارند ما که از مقایسه این دو چیپست چیزی دستگیرمون نشد بهتره خودتون مقایسه کنید:

f115 دو گیگ رم بیشتری داره و مارک رم های استفاده شده در این لبتاب ها به صورت زیر می باشد:

همونطور می بینید هر دو لبتاب از رم با باس 1333 استفاده میکنند، البته سایت رسمی ایسوس باس رو 1066 زده ، اینطور که ما متوجه شدیم سازگار این مدل رو سفارشی کرده و با باس 1333 وارد می کنه.

به نظر من تنها برگ برنده ایسوس کرافیگ قدرتمند 5730 که دایرکت ایکس 11 رو هم ساپورت می کنه ، برای خودمم سواله که چرا سونی در سری قبل F که FW بوده از گرافیک های سری 4000 Ati استفاده کرده ولی با اومدن سری جدید 5000 Ati به سمت جیفورس رفته و از GT330 استفاده کرده ! حواستون باشه بعضی از مدل های سری F از گرافیک فوق العاده ضعیف GT310 استفاده کرده و به هیچ وجه توصیه نمی کنم این مدل ها رو بخرید. به هرحال سونی کار خودشو کرده و نمیشه کاری کرد .
115 در حال حاضر همه بازی ها رو به خوبی اجرا می کنه ولی N61Jq از خوب هم بهتر بازی ها رو اجرا می کنه ، شاید الان هردو گرافیک نیاز مارو در بازی برآورده کنه ولی اگه آدم آینده نگری باشید می تونید حدس بزنید که گرافیک F115 یکسال زودتر از گرافیک N61Jq از رده خارج میشه . اما در بعد کیفیت صفحه نمایش بازهم سونی مثل همیشه بالاترین کیفیت رو داره و با فول اچ دی بودن f115 می تونه ناراحتی ضعیف تر بودن گرافیک از مدل N61Jq رو برای کسانی که لبتاب رو برای کارهای مهمتری از بازی می خرند از یاد ببره ، اگه اهل فیلم های با کیفیت و HD باشید میتونید خاطرات خوبی با F115 رقم بزنید ;-)
F115 4 اینچ از N61Jq بزرگتره و زاویه دیدش یه کمی بیشتره هردو بخاطر گرانقیمت بودن تکنولوژی LED از LED-Backlight استفاده می کنند یعنی فقط نور زمینه از led استفاده شده.

هر دو لبتاب به شدت مشکل شارژ باتری دارند و سازندگان انگار براشون مهم نبوده چون میتونستن با استفاده از باتری 9 سل حداقل 50% کارایی باتری رو افزایش بدن ، درسته که میشه بعدا این کارو کرد ولی به ضرر مصرف کننده میشه چون اینجوری باید پول دو تا باتری رو پرداخت کنه. شاید اگه کمی منطقی تر با این موضوع برخورد کنیم میبینیم که مانیتور 16 اینچی ، cpu i7 ، باس 1333 و گرافیک نسبتا قدرتمند جایی برای کم مصرف شدن این لبتاب ها نمی ذارند، ایسوس از باتری 4400 میلی آمپر استفاده می کنه ولی سونی از باتری 5000 میلی آمپر استفاده کرده شاید فکر کنید که سونی شارژ بیشتری رو نگه میداره ولی اینطور نیست ایسوس به خاطر کم مصرف تر بودن از سونی تا حدودی بهتر عمل می کنه ولی این مقدار اونقدری قابل توجه نیست که بخواد در انتخاب ما تاثیر بگذاره در کل بهتره همیشه به برق شهری دسترسی داشته باشید.

با توجه به نظرات دوستان صدای هردو فن در حالت عادی کمه ولی در حالت توربو صدای فن سونی بیشتر از ایسوسه ، شاید سونی ترجیح داده که صدای فن بیشتر بشه ولی دمای لبتاب رو کاملا در اختیار داشته باشه .

صدای اسپیکر سونی خیلی از ایسوس بیشتره ولی ایرادی که سونی داره در ولوم حداکثر صدا افت پیدا می کنه در ضمن صدای باس هم به خوبی شنیده نمیشه، با این حال اگه از 80% صدای سونی استفاده کنیم بازهم صدای بهتر و بیشتری از ایسوس داره

ایسوس بجز گرافیک یه برتری دیگه ای هم نسبت به سونی داره اونم داشتن USB3 هست که به نظرم من تا 2 سال آینده هیچ نیازی به این پورت پرسرعت نداریم. یکی از کاربردهای پورت های پرسرعت فلش و هارد اکسترناله که اگه واقعا ما نیاز به درایو اضافی پرسرعت داشته باشیم می تونیم از پورت eSATA استفاده کنیم . البته برای دستگاه های کپچر و ... هم می تونیم از پورت 1394 استفاده کنیم . حالا به نظرتون بازهم نیاز به Usb3 احساس میشه؟ البته سوء تفاهم نباشه این پورت بودنش خوبه ولی همه چیز نیست.

در بحث درایو نوری و هارد و فول پورت بودن تقریبا شرایط مشابهی دارند و نیاز به بازکردن جزئیات نیست.

تا حالا براتون پیش اومده که داخل اتاق تاریک مجبور به تایپ کردن باشین ؟ احتمالا اول کاری که کنید اینه نور مانیتور لبتاب رو کم کنید تا چشتون اذیت نشه بعد به دنبال منبع نوری بودین تا کلید های روی صفحه کلید رو ببنید تا بتونید راحتتر تایپ کنید.
F115 قابلیت خوبی که داره اینه که سنسور تشخیص میزان نور محیط داره، با استفاده از این سنسور نور مانیتور رو با توجه به نور محیط تنظیم می کنه و اگه نور خیلی کم باشه بکلایت رو روشن می کنه تا بتونید براحتی تایپ کنید.بکلایت نوریه که زیر کیبردها روشن میشه ، برای اینکه منظورمو بهتر متوجه بشین به بکلایت موبایل دقت کنید. ببینید چقدر می تونه براتون مفید باشه!

شما چقدر به ظاهر لبتاب اهمیت میدید؟
همیشه در موضوع لبتاب هر وقت صحبت از طراحی و دیزاین میشه ناخودآگاه یاد لبتاب های سونی میوفتیم، f115 هم از این قاعده مستثنا نیست ، و با طراحی حرفه ای و زیبایی که داره می تونه چشم شما رو نوازش بده، جدا از بحث زیبایی همه چیز در f115 سرجای خودشه از دکمه های مولتی مدیا گرفته تا کلید روشن شدن ، دکمه کشویی Wlan محل قرار گرفتن پورتها و ... و مهمترین بخش طراحی کیبرد اونه که لذت تایپ کردن به بالا ترین مرز خودش می رسونه ، فاصله کلیدها از هم بقدری دقیق و حساب شده است که شما هرچقدر تند تایپ کنید امکان اینکه اشتباهی دستون به کلید دیگه بخوره وجود نداره ، راستی من الان دارم با کیبرد F115 تایپ می کنم. شما چطور؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه بهتره بحث رو جمعش کنم چون داره خیلی طولانی میشه و همیجوریشم کلی غلط نگارشی و املایی داره وای به حال اینکه بخواد بیشتر بشه. نظرات بالا تماما نظر شخصی منه و هیچ اصراری به درست بودنشون ندارم چون ممکنه داشتن f115 باعث شده باشه یک کم تعصبی حرف بزنم که خیلی سعی کردم اینجوری نباشه. من خودم شخصا این نتیجه رو گرفتم ، البته در تماسی که با وایومن(کاربر سایت که کلوپ N61Jq رو در بخش مشاوره لبتاب ایجاد کرده) داشتم اونهم پس از بررسی جدی تر f115 با من هم عقیده بود:

تنها برتری N61Jq گرافیک قدرتمند اونه که اگه لبتاب رو 100% برای بازی می خواین گزینه مناسبیه ولی اگه بازی در نیازهای بعدی شما قرار داره بهتره اونو فراموش کنید و تن به اختلاف قیمت 100 تا 200 هزارتومان سونی بدین و از نهایت تکنولوژی سونی لذت ببرید.

جا داره که از وایو من عزیز که توی این چند روز باهم در ارتباط بودیم و کلی اطلاعات مفید از ایشون درباره لبتاب ایسوس گرفتم و کلی هزینه موبایل روی دست من و وایو من گذاشتید فدای سرتون، تشکر کنم

mohammadi4net
02-06-2010, 18:23
لیست کاربرانی که لبتابهای این کلوب رو دارند. جهت درج نام و تاریخ خرید با پیغام خصوصی منو در جریان بذارید.

F115FM:

mohammadi4net -11/02/89 || takman_236- 07/02/89 ||mamsana-09/03/89||Mesbahal-10/04/89||kizershoze-14/04/89||F_C_B-17/04/89||sarah55-23/04/89||mohsen284-28/04/89||؟

F116FG:

s_smart8676-25/03/89 || ?

F117HG:

F116FX:

F117FX:

.

mohammadi4net
02-06-2010, 18:29
امتیازات بدست آمده توسط نرم افزار های بنجمارک و ریتینگ ویندوز 7

با تشکر از takman_236 تستهای pcmark vantage و windows experience برای F115:

s_smart8676
04-06-2010, 18:49
الان در بازار کدام مدل ها موجوده؟
گارانتی تا چه مهمه؟؟؟ از کجا بگیرم که گارانتیش مطمئن باشه؟(ساکن تهرانم)
اگه سایتی در زمینه قیمت روز این محصولات دارید بزارید؟

s_smart8676
04-06-2010, 19:02
دوستان بی زحمت در مورد این دو مدلAsus N61JQ و رF115 هر اطلاعاتی دارید بگید و به نظرتون کدامیک رو انتخاب کنم؟؟؟
با توجه به این موضوع که کیبرد سونی از لحاظ طراحی خیلی بهتر از ایسوز هست؟

hamid361
05-06-2010, 16:01
دوستان بی زحمت در مورد این دو مدلAsus N61JQ و رF115 هر اطلاعاتی دارید بگید و به نظرتون کدامیک رو انتخاب کنم؟؟؟
با توجه به این موضوع که کیبرد سونی از لحاظ طراحی خیلی بهتر از ایسوز هست؟

لطفا به لینک زیر مراجعه نمایید

mohammadi4net
08-06-2010, 19:09
ببخشید F117HG بلوری رایتر داره، پست دوم و سوم ویرایش شد.

s_smart8676
10-06-2010, 18:34
نمیدونم چی کار کنمم
mohammadi4net خودت f115 گرفتی؟؟؟
کسی از سری F خرید داشته؟؟؟
چطوره؟
در مقابل لپ تاپ ایسوز در بازی ها کم نمیاره؟؟؟؟؟؟
یو اس پی 3 هم که نداره؟؟؟؟

mohammadi4net
12-06-2010, 00:24
نمیدونم چی کار کنمم
mohammadi4net خودت f115 گرفتی؟؟؟
کسی از سری F خرید داشته؟؟؟
چطوره؟
در مقابل لپ تاپ ایسوز در بازی ها کم نمیاره؟؟؟؟؟؟
یو اس پی 3 هم که نداره؟؟؟؟

بله من خودم f115 دارم
شما لبتاب رو برای چه کاری می خوای؟
f115 بازی ها رو همه متوسط به بالا اجرا می کنه و بازی nfs shift رو هم با بالاترین کیفیت اجرا می کنه ، ولی فقط از لحاظ کارت گرافیک یک level از ایسوس ضعیفتره ولی در بقیه مسایل از ایسوس سرتره
شما وسیله ای دارید که به usb 3 نیاز داشته باشه؟ یا بهتر بگم در ایران وسیله ای می شناسید که با usb3 کار کنه؟
با دو پورت eSATA و 1394 که f115 داره بعید می دونم شما رو لنگ بذاره
سوالی بود بازهم درخدمتم ، موفق باشید :11:

GR_mahdi
12-06-2010, 00:39
سلام دوستان
کسی میدونه توی دوبی آیا جایی هست که یکی از مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B گیر بیاد؟

mohammadi4net
12-06-2010, 01:38
سلام دوستان
کسی میدونه توی دوبی آیا جایی هست که یکی از مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B گیر بیاد؟
متاسفانه نه ، چرا پیش نمایندگی های رسمی سونی نمی رید؟

s_smart8676
12-06-2010, 20:13
در موردF115 و F116

اگه اشتباه نکنم فرقشون اینه:

F115 دو گیگ رم بیشتر داره و بکلایت داره(بکلایت استفاده اش فقط در جاهای تاریک هست دیگه؟؟ یا کاربرد دیگه ای هم داره؟)

F116 بلوری رایتر داره و دوگیگ رم کمتر و بکلایت هم نداره

درسته؟؟؟

شما کدوم رو توصیه میکنی؟
با توجه به اینکه F116 رو میشه با گارانتی 3 ساله ایران رهجو گرفت

و F115 رو با گارانتی یه ساله امرتات

قیمت ها هم تقریبا یکی هست

--------------------------------------------------

یه سوال دیگه هم داشتم، خواهش میکنم به طور کامل قضیه رو باز کنید:

موقع خرید به چه مواردی باید دقت کنیم؟

اصل باشه یا ریفر رو از چه راههایی میشه فهمید؟

یا اصلا از کجا میشه فهمید ریفر هست؟؟؟

و اینکه در مورد باتری و شارژر و کلا در مورد هرچیزی که موقع خرید باید بهش دقت و توجه کنیم رو توضیح بدید

mohammadi4net
12-06-2010, 20:52
در موردF115 و F116
اگه اشتباه نکنم فرقشون اینه:
F115 دو گیگ رم بیشتر داره و بکلایت داره(بکلایت استفاده اش فقط در جاهای تاریک هست دیگه؟؟ یا کاربرد دیگه ای هم داره؟)

سنسور نور داره اگه نور از یه حدی کمتر بشه نور ضمینه کیبرد روشن میشه هم کاربردیه و هم کلاس داره .
یک کاربرد دیگه این سنسور اینه که نور مانیتور رو با توجه به محیط کم و زیاد میکنه ، حالا نمی دونم این f116 فقط بک لایت نداره یا هردوتاشو نداره(سنسور نور + بک لایت)

F116 بلوری رایتر داره و دوگیگ رم کمتر و بکلایت هم نداره ،درسته؟؟؟
اگه به آدرس زیر و صفحه اول این تایپک مراجعه کنید می بینید که f116 بلوری رایتر نداره

شما کدوم رو توصیه میکنی؟
با توجه به اینکه F116 رو میشه با گارانتی 3 ساله ایران رهجو گرفت
و F115 رو با گارانتی یه ساله امرتات
قیمت ها هم تقریبا یکی هست

فرقی نمیکنه ، ببینید کاستی های f116 از f115 براتون قابل قبوله و وسواس گارانتی دارید f116 بگیرین ، من خودم f115 رو انتخاب کردم.

یه سوال دیگه هم داشتم، خواهش میکنم به طور کامل قضیه رو باز کنید:
موقع خرید به چه مواردی باید دقت کنیم؟
اصل باشه یا ریفر رو از چه راههایی میشه فهمید؟
یا اصلا از کجا میشه فهمید ریفر هست؟؟؟
و اینکه در مورد باتری و شارژر و کلا در مورد هرچیزی که موقع خرید باید بهش دقت و توجه کنیم رو توضیح بدید

کلا بعضی از چیز ها رو نمیشه فهمید ، فقط میشه به فروشنده اعنماد کرد. فقط چند تا نکته بهتون می گم شاید بدرتون بخوره.
به چسب درب کارتون و زیر کارتون با دقت نگاه کنید که قبلا باز نشده باشه
لبتاب رو خودتون از جعبه دربیارین و خیلی هوشمندانه به بدنه و محل بسته شدن باتری نگاه کنید ببنید جای انگشت خش و ... چیزی می بینید که نشون دهنده این باشه که قبلا باز شده یا نه.
موقع روشن شدن لبتاب باید اسم کاربر و ... رو از شما بخواد.
گوشتونو تیز کنید از لبتاب صداهای عجیب غریب بیرون نیاد (فن و هارد)
تمام قسمت های لبتاب رو چک کنید:
1. مانیتور
2. کیبرد
3. اسپیکر
4.کارت شبکه بیسیم و بلوتوث
5. پخش فیلم hd نمونه در مای داکیومنت ویندوز
6. اپتیک درایو
7.وبکم
خلاصه هر چیزی که به ذهنتون رسید تست کنید که سالم باشه
نکته : وسواس اضافه منجرب به درگیری کلامی و فیزیکی با فروشنده میشه ، احتیاط کنید. این کارو خیلی هوشمندانه انجام بدین تا فروشنده حساس نشه.
و بازهم تاکید می کنم :
بعضی از چیز ها رو نمیشه فهمید ، فقط میشه به فروشنده اعنماد کرد.

s_smart8676
14-06-2010, 07:36
ایران رهجو گفت مدل اف116 فقط بکلایت نداره ولی سنسور نور رو داره

mohammadi4net
14-06-2010, 10:07
ایران رهجو گفت مدل اف116 فقط بکلایت نداره ولی سنسور نور رو داره
پس تکلیفتون مشخصه بین{ 2 گیگ رم و بکلایت} و {سه سال گارانتی معتبر }یکی رو انتخاب کنید.

badkonaky
14-06-2010, 12:43
mohammadi4net جان ، گارانتی F115FM شما چیه ؟ ازش راضی هستین ؟ ( منظورم گارانتی ) خودتون کدام گارانتی رو می پسندین ؟

mohammadi4net
14-06-2010, 13:30
mohammadi4net جان ، گارانتی F115FM شما چیه ؟ ازش راضی هستین ؟ ( منظورم گارانتی ) خودتون کدام گارانتی رو می پسندین ؟

من بایکسال گارانتی الماس گرفتم ، فعلا نیاز به گارانتی پیدا نکردم که ببنیم خوبه یا نه ، کلا گارانتی لبتاب تو ایران خیلی اطمینانی بهش نیست.
ولی امرتات از همه معروف تره (کیفیتش خدماتشو نمی دونم!) ایران رهجو هم به عنوان نماینده رسمی سونی جایگاه خودشو داره.

amirasli
14-06-2010, 15:23
من f115 گرفتم
اگه ميشه بگيد back up چيه؟
چه جوري ميشه گرفت؟
به چه دردي مي خوره؟
از چي مي گيرند؟
چه جوري بايد استفاده كرد؟
و هر چه كه راجع به back up ميشه گفت

amirasli
14-06-2010, 15:38
اگه ميشه همه چيز در مورد back up را توضيح دهيد

s.m.h.m
15-06-2010, 12:40
i7-720QM processor (1.60GHz) 2.80GHz
Windows® 7 Home Premium 64-bit
320GB Hard Disk Drive (7200rpm)
4GB (4GBx1) DDR3-SDRAM-1333
CD/DVD burner
NVIDIA® GeForce® 310M GPU 512GB VRAM

1550

بنظرتون قیمتش خوبه و آیا درسته؟
لطفا سریع جواب بدید که سفارش دادم.
برای کارهای گرافیکیه

mohammadi4net
15-06-2010, 13:07
CD/DVD burner
NVIDIA® GeForce® 310M GPU 1GB VRAM

1550

بنظرتون قیمتش خوبه و آیا درسته؟
مخصوص گرافیکش 1گیگ 310 وجود داره
لطفا سریع جواب بدید که سفارش دادم.
برای کارهای گرافیکیه

مدلش رو نگفتین، با این پول می تونید f115 بخرید
من گرافیک 310 رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم.

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

من f115 گرفتم
اگه ميشه بگيد back up چيه؟
چه جوري ميشه گرفت؟
به چه دردي مي خوره؟
از چي مي گيرند؟
چه جوري بايد استفاده كرد؟
و هر چه كه راجع به back up ميشه گفت

اگه ميشه همه چيز در مورد back up را توضيح دهيد

تو سایت بگردید مطلب زیاد پیدا می کنید.

s.m.h.m
15-06-2010, 13:09
مدل f11

CD/DVD burner

1550

برای دانشجوی معماری می خوام(برای خودم نیست)
بنظرتون خوبه؟

F115FM رو 1780 گفتن
اگر جایی با قیمت حدود 1600 هست بگید که اونو بخرم
چون f11 رو سفارش دادم فردا میرسه باید کنسل کنم

s_smart8676
16-06-2010, 09:36
سلام

با مشورت شما و چند تا از دوستان گارانتی رو ترجیح دادم و اف 116 رو خریدم

حالا چند تا سوال دارم که بی زحمت پاسخ بدید

1-احساس میکنم سرعت سیستم پایینه، دوستان میگفتند یه سری برنامه ها رو پاک کنم سرعتش بهتر میشه!!!(حالا شما که خودتون سری اف دارید در این رابطه توضیح کامل بدید که چطور و چه برنامه هایی رو حذف کنم؟؟)

2-درایور ها رو از کجا میشه دانلود کرد که اگه خواستم ویندوزش رو عوض کنم مشکل نداشته باشم؟؟؟(شما ویندوزتون رو عوض نکردی؟)

3- در مورد آپدیت ویندوز و همچنین درایورها راهنمایی کنید؟؟(درایورها رو چطور به روز رسانی کنم؟؟)

4- در مورد اینکه چطور چند تا پارتیشن هم ایجاد کنم لطفا به طور کامل توضیح فرمایید؟(بعضی ها میگن با استفاده از ویندوز ولی یه عده میگن اگه با استفاده از ویندوز این کارو کنم مشکلاتی پیش میاد و میگن با استفاده از دی وی دی ریکاوری این کارو کنم؟؟ لطفا کامل توضیح بدید که چند پارتیشن ایجاد کنم)

5- دیگه هرکاری که به نظرتون نیازه انجام بدم راهنماییم کنید

پیشاپیش از لطفتون ممنون

mohammadi4net
16-06-2010, 09:50
مدل f11

CD/DVD burner

1550

برای دانشجوی معماری می خوام(برای خودم نیست)
بنظرتون خوبه؟

F115FM رو 1780 گفتن
اگر جایی با قیمت حدود 1600 هست بگید که اونو بخرم
چون f11 رو سفارش دادم فردا میرسه باید کنسل کنم
مرکز کامپیوتر پایتخت ، بالاتر از میدان ونک

mohammadi4net
16-06-2010, 10:18
مبارک باشه ، بهتر بود سوالات نرم افزاری رو در بخش مربوط به خودش بدین

1-احساس میکنم سرعت سیستم پایینه، دوستان میگفتند یه سری برنامه ها رو پاک کنم سرعتش بهتر میشه!!!(حالا شما که خودتون سری اف دارید در این رابطه توضیح کامل بدید که چطور و چه برنامه هایی رو حذف کنم؟؟)
مگه با احساس میشه سرعت کامپیوتر رو اندازه گرفت! "شوخی"
یادم نیست ولی آنتی ویروس نورتن و هربرنامه رو که احتیاج ندارید حذف کنید.

2-درایور ها رو از کجا میشه دانلود کرد که اگه خواستم ویندوزش رو عوض کنم مشکل نداشته باشم؟؟؟(شما ویندوزتون رو عوض نکردی؟)
3- در مورد آپدیت ویندوز و همچنین درایورها راهنمایی کنید؟؟(درایورها رو چطور به روز رسانی کنم؟؟)

نیازی به این کار نیست از ویندوز اورجینال دستگاتون لذت ببرید.
خود سایت سونی از درایور 32 بیتی پشتیبانی نمی کنه اگه بخواین ویندوز 32 بیتی نصب کنید باید درایورهاشونو دونه دونه از سایت سازنده قطعات جمع کنید.

4- در مورد اینکه چطور چند تا پارتیشن هم ایجاد کنم لطفا به طور کامل توضیح فرمایید؟(بعضی ها میگن با استفاده از ویندوز ولی یه عده میگن اگه با استفاده از ویندوز این کارو کنم مشکلاتی پیش میاد و میگن با استفاده از دی وی دی ریکاوری این کارو کنم؟؟ لطفا کامل توضیح بدید که چند پارتیشن ایجاد کنم)

شما سیدی هایرنز بوت تهیه کن بعد وقتی سی دی رو بوت کردی Partition Tools بعد Acronis Disk Director Suite رو اجرا کن ، درایو اول مربوط به ریکاوری پاکش نکنی که تو دردسر میوفتی درایو دوم حدودا 400 گیگ روش کلیک راست کن و نیو پارتیشن بزن و از فضای خالی اون بقیه درایوها رو درست کن ، اگه آدم واردی نیستی بده یکی دیگه برات انجام بده که خرابکاری نکنی، وقتی که درایوهای بعدیتو ساختی
برنامه زیر رو از سی دی اجرا کن و یک بکاب باهاش بگیر که هر وقت خواستی ریکاوری کنی، این روش 10 دقیقه وقت می گیره ولی اگه با خود لبتاب ریکاوری کنی 2 ساعت طول میکشه

خیلی حساسیت به خرج نده ، موفق و پیروز باشید :46:

s_smart8676
16-06-2010, 10:33
مبارک باشه ، بهتر بود سوالات نرم افزاری رو در بخش مربوط به خودش بدین

مگه با احساس میشه سرعت کامپیوتر رو اندازه گرفت! "شوخی"
یادم نیست ولی آنتی ویروس نورتن و هربرنامه رو که احتیاج ندارید حذف کنید.

نیازی به این کار نیست از ویندوز اورجینال دستگاتون لذت ببرید.
خود سایت سونی از درایور 32 بیتی پشتیبانی نمی کنه اگه بخواین ویندوز 32 بیتی نصب کنید باید درایورهاشونو دونه دونه از سایت سازنده قطعات جمع کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4- در مورد اینکه چطور چند تا پارتیشن هم ایجاد کنم لطفا به طور کامل توضیح فرمایید؟(بعضی ها میگن با استفاده از ویندوز ولی یه عده میگن اگه با استفاده از ویندوز این کارو کنم مشکلاتی پیش میاد و میگن با استفاده از دی وی دی ریکاوری این کارو کنم؟؟ لطفا کامل توضیح بدید که چند پارتیشن ایجاد کنم)

شما سیدی هایرنز بوت تهیه کن بعد وقتی سی دی رو بوت کردی Partition Tools بعد
Acronis Disk Director Suite رو اجرا کن ، درایو اول مربوط به ریکاوری پاکش نکنی که تو دردسر میوفتی درایو دوم حدودا 400 گیگ روش کلیک راست کن و نیو پارتیشن بزن و از فضای خالی اون بقیه درایوها رو درست کن ، اگه آدم واردی نیستی بده یکی دیگه برات انجام بده که خرابکاری نکنی، وقتی که درایوهای بعدیتو ساختی
برنامه زیر رو از سی دی اجرا کن و یک بکاب باهاش بگیر که هر وقت خواستی ریکاوری کنی، این روش 10 دقیقه وقت می گیره ولی اگه با خود لبتاب ریکاوری کنی 2 ساعت طول میکشه

خیلی حساسیت به خرج نده ، موفق و پیروز باشید :46:

ممنون لطفتون، فکر کنم اینجا سوالات بررسی بشه بهتره؟ چون هرکسی سری اف بخره اینجا اولین جاییه که میاد؟

1-ممنون، پس هرچی دم دست بود پاک میکنم:31:

2-الان این درایور هایی که داخل سایت بود فقط برای ویندوز سون-64بیتی که روی دستگاه نصبه هست یا واسه هرنوع ورژن ویندوز سون و ویستا که 64 بیتی باشه ونصب کنم میتونم از این درایورها استفاده کنم؟؟

3-در مورد آپدیت درایورها نگفتید؟؟؟ چطور آپدیتتشون کنم؟

4-الان ریکاوری گرفتم، و فقط پارتیشن مونده؟

بازم ممنون

mohammadi4net
16-06-2010, 10:45
[ممنون لطفتون، فکر کنم اینجا سوالات بررسی بشه بهتره؟ چون هرکسی سری اف بخره اینجا اولین جاییه که میاد؟
بشرطی که برای جواب گرفتن عجله نکنید و دیگر دوستان هم کمک من بدن :31:

1-ممنون، پس هرچی دم دست بود پاک میکنم:31:

2-الان این درایور هایی که داخل سایت بود فقط برای ویندوز سون-64بیتی که روی دستگاه نصبه هست یا واسه هرنوع ورژن ویندوز سون و ویستا که 64 بیتی باشه ونصب کنم میتونم از این درایورها استفاده کنم؟؟
بله الان تمام درایورها نصب هستند فقط اگه خواستی برو درایور جدید کارت گرافیک رو بگیر و نصب کن ، درایورها 64 بیتی 7 و ویستا با هم فرقی نمی کنند

3-در مورد آپدیت درایورها نگفتید؟؟؟ چطور آپدیتتشون کنم؟
آپدیت نداره فقط قطعات حساس تری مثل کارت گرافیک رو آخرین ورژن درایورشونو دانلود کن و نصب کن ، این میشه آپدیت کردن درایور

4-الان ریکاوری گرفتم، و فقط پارتیشن مونده؟
مراحلشو که گفتم.

سیدی هایرنز بوت تهیه کن بعد وقتی سی دی رو بوت کردی Partition Tools بعد Acronis Disk Director Suite رو اجرا کن ، درایو اول مربوط به ریکاوری پاکش نکنی که تو دردسر میوفتی درایو دوم حدودا 400 گیگ روش کلیک راست کن و نیو پارتیشن بزن و از فضای خالی اون بقیه درایوها رو درست کن ، اگه آدم واردی نیستی بده یکی دیگه برات انجام بده که خرابکاری نکنی.

s_smart8676
16-06-2010, 11:30
ممنون؛

غیر کارت گرافیک دیگه کدوم قطعات نیاز به آپدیت داره؟؟
منظورتون از آخرین ورژن یعنی همینی که داخل سایت سونی هست رو بگیرم و در لپ تاپ SETUP کنم؟؟

mohammadi4net
16-06-2010, 11:55
ممنون؛

غیر کارت گرافیک دیگه کدوم قطعات نیاز به آپدیت داره؟؟
منظورتون از آخرین ورژن یعنی همینی که داخل سایت سونی هست رو بگیرم و در لپ تاپ SETUP کنم؟؟
فعلا هیچ کدوم واجب نیست، بله همین طوره

mohammadi4net
16-06-2010, 12:16
مقایسه سطحی Sony F115 و ASUS N61Jq
پست سوم صفحه اول این تایپک ویرایش شد.

S A M S U N G
16-06-2010, 12:39
سلام .

مرسی از مقایسه این 2 مدل .

چند نکته هستش که بایستی ذکر بشه .

1. در کل کیفیت تصویر فقط و فقط به رزولوشن صفحه بستگی نداره . شما میگید Full HD ولی وقتی شما یه فیلم 720P رو میخواین نگاه کنین چه نیازی به رزولوشن 1080P دارین ؟ اگر هم فقط 1080p نگاه میکنین که اون بحثش جداست . و در کل فرقی بین 720p و 1080p در اینچ پایین نیست .
و شما بایستی فکر بازیها هم باشید با گرافیک نسبتا پایینی که سری F دارن ، فکر نمیکنم بشه F HD رو روش پیاده کرد .

2. رم اضافی ! درسته عالیه ولی چندتا برنامه رو همزمان میخواین باز کنین که نیاز به همچین رمی باشه ؟ سرعت هم فکر نمیکنم فرقی بین 4 و 6 باشه .

3. ظاهر / یه چیز کاملا سلیقه ائی هستش و نمیشه گفت کدوم زیباتر هستش . شاید از نظر من زشت و از نظر شما زیبا باشه .

4. پشتیبانی وسایل . نیازی به توضیح نیست . فقط ساپورت کمپانی ها رو در ایران یه مرور کنین !

در کل بنده همیشه این اعتقاد رو داشتم و دارم که سونی اصلا چیز شاقی نیست که مردم ما تا اسم وایو میاد میگن بهترینه . و همیشه این کمپانی پول اضافه رو اسمش میخوره .

مخلصیم .

F_C_B
16-06-2010, 13:06
آقایون میزان گرمای این لپ تاپ چقدره؟ بیشتر ازHPهست؟ چقدر/>

You Were Mine
16-06-2010, 13:10
سلام ممنون از مقایسه این دو مدل ولی کاملا تعصبی بود /

1- در سته این دو مدل هردو CPU کاملا یکسانی دارند اما ایسوس از چیپست جدیدتری نسبت به 115 استفاده میکنه

2- درسته رم 6 گیگ بهتره اما زیاد به کار ادم نمیاد مگه میخواید چیکار کنید که به رم 6 گیگ احتیاج دارید ؟در ضمن مارک رم لپ تاپ ایسوس Kingston اما از سونی فکر کنم hynex ( همچین چیزی ) هست که این بازم برتری سخت افزاری را نشون میده .

3- لپ تاپ ایسوس از مولتی تاچ پد استفاده میکنه که حداکثر میتونی روش با 3 انگشت کار کنی که قابلیت تنظیم هم داره که سونی تاچ پدش معمولیه .

4- الان که هنوز بلو ری تو بازار زیاد نیومده همه به فکر داشتن بلو ری هستند اما Usb 3.0 که ایسوس زده تا دو سال دیگه قابل استفاده نیست ؟ ( اینم شد مقایسه داداش ) مهم داشتن تکنولوژی روز هست که ایسوس داره استفاده میکنه.

5- ظاهر هم همونجور که دوست خوبم گفتن کاملا سلیقه ای هست هردو قیافه خوبی دارند و از همدیگه به هیچ عنوان سر نیستند .

6- مردم همیشه برای خرید به امکانات و هزینه توجه میکنند ایا به نظر شما می ارزه ایسوس را با این امکانات ول کرد و سونی را 200 هزار تومان گرونتر گرفت با قابلیت های پائین تر ؟

7- از نظر گرافیک که دیگه هیچ حرفی نمیمونه گرافیک ایسوس چه در حرف چه روی کاغذ چه در مقایسه از سونی سرتره و توی رتبه بندی 17 رتبه از گرافیک سونی بالاتره بازی های روز را راحت اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداره بازی nfs shif که گرافیکی نداره شما برو با لپ تاپت ببین Crysis را میتونی روی High اجرا کنی ؟ در مورد دایرکت ایکس هم که حرفی برای گفتن نیست .

8- وقتی اسم لپ تاپ میاد ادم به فکر یک کامپیوتر قدرتمند ، قابل حمل و کم صدا می افته . صدا برای بعضی از افراد که قصد خرید لپ تاپ را دارند یک گزینه مهم هست که لپ تاپ کم صدا باشه اینجور که شما تو مقایسه گفتی سونی سر و صدا میده که گرما را کنترل کنه درسته ؟ خب حالا ایسوس چی ؟ با صدای خیلی کمتر گرما را کنترل میکنه اینم یکی از محاسن ایسوس هست .

9- سونی پول برند را میگیره اما پشتیبانی درستی در قبال کالاهاش نداره درسته که گارانتی معتبری داره اما به عهد هاشون وفا نمی کنند سونی یکسال و ایسوس دو سال گارانتی داره .

10- میشه به غیر از صفحه نمایش لپ تاپ سونی یک قطعه دیگر را مثال بزنید که سونی برای لپ تاپ هاش خودش میسازه ؟ اما در مقابل ایسوس مادربورد و کارت گرافیک های لپ تاپ هاش را خودش میسازه که این کار باعث کاهش قیمت و همچنین تکنولوژی پیشرفته تر و از همه مهم تر خرابی کمتر میشه . توی رتبه بندی کمترین خرابی لپ تاپ ها ایسوس در صدر اما سونی در رتبه 5 - 6 به سر میبره که این بازم کیفیت ایسوس را ثابت میکنه .

در کل مقایسه شما کاملا شخصی بود بعضی از امکانات سونی مثل بک لایت و ... خوبه قبول اما نمیشه مطلب های کلی را بیخیال شد و به مسائل جزئی روی اورد .

با تشکر از همه ی دوستان

F_C_B
16-06-2010, 13:23
آقایون لطفا بگید گرمای تولیدی سونی بیشتره یا اسوس؟ کدوم بیشتر داغ میشن؟

mohammadi4net
16-06-2010, 13:40
سلام .

مرسی از مقایسه این 2 مدل .
چند نکته هستش که بایستی ذکر بشه .

1. در کل کیفیت تصویر فقط و فقط به رزولوشن صفحه بستگی نداره . شما میگید Full HD ولی وقتی شما یه فیلم 720P رو میخواین نگاه کنین چه نیازی به رزولوشن 1080P دارین ؟ اگر هم فقط 1080p نگاه میکنین که اون بحثش جداست . و در کل فرقی بین 720p و 1080p در اینچ پایین نیست .
شاید اگه یه فیلم 1080 با f115 نگاه کنید نظرتون عوض بشه ، اگرهم f115 رو با کابل Hdmi به تلوزیون های 32" و 40 " فول اچ دی وصل کنید که دیگه 100 درصد نظرتون عوض میشه

و شما بایستی فکر بازیها هم باشید با گرافیک نسبتا پایینی که سری F دارن ، فکر نمیکنم بشه F HD رو روش پیاده کرد .

با کارت گرافیک هیچ لبتابی نمیشه فول اچ دی بازی کرد چه برسه به f115 ، گرافیک f115 خیلی پایین نیست سری f از دوتا گرافیک 330 و 310 استفاده می کنه ، شاید لفظ نسبتا پایین برای 310 مناسب باشه ولی در مورد گرافیک 330 حدود 10 ال 15 درصد از گرافیک 5730 ایسوس ضعیفتره

2. رم اضافی ! درسته عالیه ولی چندتا برنامه رو همزمان میخواین باز کنین که نیاز به همچین رمی باشه ؟ سرعت هم فکر نمیکنم فرقی بین 4 و 6 باشه .

باهاتون موافقم ولی برای من که از نرم افزار VMware Workstation استفاده می کنم خیلی مفیده

3. ظاهر / یه چیز کاملا سلیقه ائی هستش و نمیشه گفت کدوم زیباتر هستش . شاید از نظر من زشت و از نظر شما زیبا باشه .

درسته سلیقه ایه ولی معمولا پژو پارس از آردی به چشم خیلی از مردم قشنگتره.

4. پشتیبانی وسایل . نیازی به توضیح نیست . فقط ساپورت کمپانی ها رو در ایران یه مرور کنین !

متاسفانه یکی از ضعف های سونی در ایران همین گارانتی و پشتیبانیه، من احترام زیادی برای شرکت سازگار گارانتی کننده ایسوس قایل هستم.

در کل بنده همیشه این اعتقاد رو داشتم و دارم که سونی اصلا چیز شاقی نیست که مردم ما تا اسم وایو میاد میگن بهترینه . و همیشه این کمپانی پول اضافه رو اسمش میخوره .
من قبلا همین عقیده رو داشتم که سونی پول اضافه اسمشو می گیره ولی واقعا این طور نیست
این پول اضافه وقتی که ما توانایی پرداختشو داشته باشیم کاملا منطقیه.
مخلصیم .
ما بیشتر

mohammadi4net
16-06-2010, 13:59
باید ببنیم دوستان دیگه نظرشون چیه ولی شما هم این پستت رو خیلی داغ و تعصبی زدی :46:

1- در سته این دو مدل هردو CPU کاملا یکسانی دارند اما ایسوس از چیپست جدیدتری نسبت به 115 استفاده میکنه
اگه اینجا رو نگاه کنید می بینید چیپست جدید hm55 بعضی قابلیت هاش کمتره و بعضی بیشتر ولی قیمت دوتاشون یکیه !

2- درسته رم 6 گیگ بهتره اما زیاد به کار ادم نمیاد مگه میخواید چیکار کنید که به رم 6 گیگ احتیاج دارید ؟در ضمن مارک رم لپ تاپ ایسوس Kingston اما از سونی فکر کنم hynex ( همچین چیزی ) هست که این بازم برتری سخت افزاری را نشون میده .

رم 4 گیگ f115 مارکش سامسونگه امیدوارم نخوای بگی Kingston از سامسونگ بهتره

3- لپ تاپ ایسوس از مولتی تاچ پد استفاده میکنه که حداکثر میتونی روش با 3 انگشت کار کنی که قابلیت تنظیم هم داره که سونی تاچ پدش معمولیه .

4- الان که هنوز بلو ری تو بازار زیاد نیومده همه به فکر داشتن بلو ری هستند اما Usb 3.0 که ایسوس زده تا دو سال دیگه قابل استفاده نیست ؟ ( اینم شد مقایسه داداش ) مهم داشتن تکنولوژی روز هست که ایسوس داره استفاده میکنه.

ایسوس بجز گرافیک یه برتری دیگه ای هم نسبت به سونی داره اونم داشتن USB3 هست که به نظرم من تا 2 سال آینده هیچ نیازی به این پورت پرسرعت نداریم. یکی از کاربردهای پورت های پرسرعت فلش و هارد اکسترناله که اگه واقعا ما نیاز به درایو اضافی پرسرعت داشته باشیم می تونیم از پورت eSATA استفاده کنیم . البته برای دستگاه های کپچر و ... هم می تونیم از پورت 1394 استفاده کنیم . حالا به نظرتون بازهم نیاز به Usb3 احساس میشه؟ البته سوء تفاهم نباشه این پورت بودنش خوبه ولی همه چیز نیست.

5- ظاهر هم همونجور که دوست خوبم گفتن کاملا سلیقه ای هست هردو قیافه خوبی دارند و از همدیگه به هیچ عنوان سر نیستند .

اگه شما اینجوری فکر می کنید به روی چشم قبول :20:

6- مردم همیشه برای خرید به امکانات و هزینه توجه میکنند ایا به نظر شما می ارزه ایسوس را با این امکانات ول کرد و سونی را 200 هزار تومان گرونتر گرفت با قابلیت های پائین تر ؟
قابلیت های پائین تر ! کم لطفی می کنید

7- از نظر گرافیک که دیگه هیچ حرفی نمیمونه گرافیک ایسوس چه در حرف چه روی کاغذ چه در مقایسه از سونی سرتره و توی رتبه بندی 17 رتبه از گرافیک سونی بالاتره بازی های روز را راحت اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداره بازی nfs shif که گرافیکی نداره شما برو با لپ تاپت ببین Crysis را میتونی روی High اجرا کنی ؟ در مورد دایرکت ایکس هم که حرفی برای گفتن نیست .
من خودم این موضوع رو تایید کردم

8- وقتی اسم لپ تاپ میاد ادم به فکر یک کامپیوتر قدرتمند ، قابل حمل و کم صدا می افته . صدا برای بعضی از افراد که قصد خرید لپ تاپ را دارند یک گزینه مهم هست که لپ تاپ کم صدا باشه اینجور که شما تو مقایسه گفتی سونی سر و صدا میده که گرما را کنترل کنه درسته ؟ خب حالا ایسوس چی ؟ با صدای خیلی کمتر گرما را کنترل میکنه اینم یکی از محاسن ایسوس هست .

اختلاف خیلی فاحش نیست.

9- سونی پول برند را میگیره اما پشتیبانی درستی در قبال کالاهاش نداره درسته که گارانتی معتبری داره اما به عهد هاشون وفا نمی کنند سونی یکسال و ایسوس دو سال گارانتی داره .

اینجا حق با شماست

10- میشه به غیر از صفحه نمایش لپ تاپ سونی یک قطعه دیگر را مثال بزنید که سونی برای لپ تاپ هاش خودش میسازه ؟ اما در مقابل ایسوس مادربورد و کارت گرافیک های لپ تاپ هاش را خودش میسازه که این کار باعث کاهش قیمت و همچنین تکنولوژی پیشرفته تر و از همه مهم تر خرابی کمتر میشه . توی رتبه بندی کمترین خرابی لپ تاپ ها ایسوس در صدر اما سونی در رتبه 5 - 6 به سر میبره که این بازم کیفیت ایسوس را ثابت میکنه .

ایسوس تازه کاره به زمان نیاز داره تا خودشو نشون بده ، شاید در دراز مدت این حرف شما هم ثابت بشه ولی من شخصا ریسک نکردم و یک مارک خوش نام رو خریدم.

در کل مقایسه شما کاملا شخصی بود بعضی از امکانات سونی مثل بک لایت و ... خوبه قبول اما نمیشه مطلب های کلی را بیخیال شد و به مسائل جزئی روی اورد .

برداشت شما قابل احترامه

با تشکر از همه ی دوستان
ممنون که نظرتونو دادین

You Were Mine
16-06-2010, 14:35
ممنون که خیلی منطقی جواب میدین .

باید ببنیم دوستان دیگه نظرشون چیه ولی شما هم این پستت رو خیلی داغ و تعصبی زدی:46:
-----> شاید فکر کنی تعصب باشه نه اصلا اینطوری نیست منم قبلا طرفدار سونی بودم حتی میتونی بری تو انجمن ببینی تاپیک "" همه چیز درباره سونی سری F "" را من زدم چون میخواستم سونی بگیرم
اگه اینجا رو نگاه کنید می بینید چیپست جدید hm55 بعضی قابلیت هاش کمتره و بعضی بیشتر ولی قیمت دوتاشون یکیه !
-----> تهنا برتری PM55 در پورت های ورودی و خروجی هست و همچنین Storage technology اما HM55 در گرافیک کاملا برتره اگه بخوایم منطقی انتخاب کنیم من انتخابم میشه HM55
رم 4 گیگ f115 مارکش سامسونگه امیدوارم نخوای بگی Kingston از سامسونگ بهتره
-----> اتفاقا میخوام همینو بگم تو Kingston را که عمری داره قطعات کامپیوتر میزنه را ول میکنی میچسبی به سامسونگ تازه کار ؟ اگه میخوای بگی سامسونگ برتره حرفی نیست اما بدون ال سی دی لپ تاپ ایسوس مارکش سامسونگ و همانطور که میدونی رقیب سرسخت سونی تو ی ساخت ال سی دی و ال ای دی هست و همچنین یک نکته مهم !!: میدونی پنل های ال سی دی های سونی را سامسونگ میزنه ؟ اگه بری زیرشون را نگاه کنی میبینی زده Made By Samsung .
----->تاچ پد لپ تاپ شما مولتی تاچ ؟ من کاری به تبلیغات ندارم تا اونجایی که من میدونستم نیست حالا اگه هست ببخشید .
ایسوس بجز گرافیک یه برتری دیگه ای هم نسبت به سونی داره اونم داشتن USB3 هست که به نظرم من تا 2 سال آینده هیچ نیازی به این پورت پرسرعت نداریم. یکی از کاربردهای پورت های پرسرعت فلش و هارد اکسترناله که اگه واقعا ما نیاز به درایو اضافی پرسرعت داشته باشیم می تونیم از پورت eSATA استفاده کنیم . البته برای دستگاه های کپچر و ... هم می تونیم از پورت 1394 استفاده کنیم . حالا به نظرتون بازهم نیاز به Usb3 احساس میشه؟ البته سوء تفاهم نباشه این پورت بودنش خوبه ولی همه چیز نیست
-----> اینا درست همه ی این پورت هایی که گفتی ایسوس هم داره . همه چیز نیست درست اما ایا شما از USB استفاده نمیکنید ؟ استفاده از usb در مقابل eSata, 1394 خیلی بیشتره .
اگه شما اینجوری فکر می کنید به روی چشم قبول:26:
-----> درسته سونی توی سری اف یک طراحی منحصر به فرد را ارائه کرده اما خیلی هم از طراحی ایسوس سرتر نیست
قابلیت های پائین تر ! کم لطفی می کنی
-----> اره دیگه گرافیک بالاتر ، چیپست بهتر ، usb 3.0 و ... اینا همه قابلیت بهتر هستند اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه .
در مورد صدا ، گرافیک ، پشتیبانی که خودتون تائید کردین حرفی نیست .
ایسوس تازه کاره به زمان نیاز داره تا خودشو نشون بده ، شاید در دراز مدت این حرف شما هم ثابت بشه ولی من شخصا ریسک نکردم و یک مارک خوش نام رو خریدم.
-----> دستت درد نکنه حالا دیگه ایسوس شد بدنام ؟ خدائیش اگه بخوای یک کامپیوتر Desktop بخری مادربورد را چی انتخاب میکنی ؟ 100% انتخابت ایسوس . ایسوس با همین تازه کاریش کمترین خرابی را داره این که یک امتیاز مثبت حساب میشه .

mohammadi4net
16-06-2010, 15:15
اتفاقا میخوام همینو بگم تو Kingston را که عمری داره قطعات کامپیوتر میزنه را ول میکنی میچسبی به سامسونگ تازه کار ؟ اگه میخوای بگی سامسونگ برتره حرفی نیست اما بدون ال سی دی لپ تاپ ایسوس مارکش سامسونگ و همانطور که میدونی رقیب سرسخت سونی تو ی ساخت ال سی دی و ال ای دی هست و همچنین یک نکته مهم !!: میدونی پنل های ال سی دی های سونی را سامسونگ میزنه ؟ اگه بری زیرشون را نگاه کنی میبینی زده Made By Samsung .
یادم چهار یا پنج سال پیش تازه کارت گرافیک های قلابی مد شده بود ، یکی از راههای تشخیص اصل بودن همین چیپ رم گرافیک بود که در بعضی مارک ها کارت گرافیک اصلی رمش سامسونگ بود، سامسونگ در ساخت رم خیلی قدیمیه، سونی و سامسونگ در ساخت ال سی دی و ال ای دی دو رقیب سرسخت هستند که تو بحث تلوزیون  سونی با کیفیت عالی و قیمت بالا فعالیت می کنه ، سامسونگ با کیفیت مناسب و قیمت مناسب تر فعالیت می کنه.

تهنا برتری PM55 در پورت های ورودی و خروجی هست و همچنین Storage technology اما HM55 در گرافیک کاملا برتره اگه بخوایم منطقی انتخاب کنیم من انتخابم میشه HM55
به نظر من نباید خیلی در کارایی فرقی داشته باشند ، ولی اکثرا می گن pm55 قویتره.

اینا درست همه ی این پورت هایی که گفتی ایسوس هم داره . همه چیز نیست درست اما ایا شما از USB استفاده نمیکنید ؟ استفاده از usb در مقابل eSata, 1394 خیلی بیشتره .
احتمالا شما منظورمو متوجه نشدید ، پورت usb3 نسبت به usb2 سرعتش تغییر کرده، خیلی از وسایل از ماکزیمم سرعت usb 2 هم استفاده نمی کنند بجز فلشها و هاردیسک ، خوب اگه ما احتیاج به یه هارد اکسترنال پرسرعت داشته باشیم می تونیم از eSATA استفاده کنیم. شما می دونید خیلی از کپچرهای حرفه ای و دوربین های DV از پورت 1394(iLink) استفاده می کنند؟ می دونید چند تا وسیله usb3 تو ایران پیدا میشه؟ می دونید تمام تجهیزات که با usb3 کار می کنند قیمت خیلی بالایی دارند؟حرفم اینه که اگه لبتاب usb3 نداشته باشه خلعی احساس نمیشه.

اره دیگه گرافیک بالاتر ، چیپست بهتر ، usb 3.0 و ... اینا همه قابلیت بهتر هستند اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه .
چیبست رو قبول ندارم، سونی هم فول اچ دی، سنسور نور، 0.4" مانیتور بزرگتر، بکلایت، طراحی شکیلتر، کیبرد بهتر، اسپیکر قوی تر،رم بیشتر
بقیه شرایط هم تقریبا مساوی :46:

دستت درد نکنه حالا دیگه ایسوس شد بدنام ؟ خدائیش اگه بخوای یک کامپیوتر Desktop بخری مادربورد را چی انتخاب میکنی ؟ 100% انتخابت ایسوس . ایسوس با همین تازه کاریش کمترین خرابی را داره این که یک امتیاز مثبت حساب میشه .
مرد مومن من گفتم سونی خوش نامه ، نگفتم که ایسوس بدنامه که :31: تازه تو مقدمه مقایسه از ایسوس به نام یک شرکت موفق نام بردم.

بازار لبتاب و نت بوک با توجه به افزایش تقاضای خرید در سراسر دنیا برای هر شرکت سازنده ای وسوسه انگیزه چه برسه به شرکت موفق ایسوس که بیشتر موفقیتشو رو مدیون مادربرد های حرفه ای خودش می دونه. این شرکت چند سالیه که بصورت جدی وارد بازار لبتاب و نت بوک شده و در حال حاضر داره محصولاتشو با قیمت مناسب در ایران با گارانتی های معتبری چون سازگار به فروش می رسونه. مدل N61Jq ایسوس با کارت گرافیک قدرتمند خودشو رقیب سرسختی برای سری F می دونه در ادامه به بررسی دو لبتاب سونی f115 و ایسوس می پردازیم تا ببنیم این N61Jq می تونه خودشو از نماینده سری f یعنی f115 برتر بدونه ؟!؟

با احترام فراوان به شما من هنوز نتیجه گیریم همینیه که قبل گفتم :11:

تنها برتری N61Jq گرافیک قدرتمند اونه که اگه لبتاب رو 100% برای بازی می خواین گزینه مناسبیه ولی اگه بازی در نیازهای بعدی شما قرار داره بهتره اونو فراموش کنید و تن به اختلاف قیمت 100 تا 200 هزارتومان سونی بدین و از نهایت تکنولوژی سونی لذت ببرید.

You Were Mine
16-06-2010, 15:40
نتونستم نقل قول بدم اینجوری نوشتم :

1- من این چیز هارو نمیدونستم اما با این اوصاف بازم رم KINGSTON را انتخاب میکنم البته من هنوز رم با مارک سامسونگ تو بازار ندیدم .

2- تا اونجایی من شنیدم hm55 میگن بهتره حالا اگه شما میگی خوبه حتما خوبه .

3- چرا داداش متوجه شدم همه ی حرفات درست . usb 3.0 هم هنوز نیومده اما اینجا بحث ما سر تکنولوژی جدید هست بلو ری هم مثل usb3.0 یکی امکان جدید هست که هنوز فراگیر نشده اما چرا بعضی ها میخوان لپ تاپ بخرند به داشتن بلو ری توجه میکنن ؟ چون به تکنولوژی اهمیت میدن من بحثم سر اینه.

4- نصف بیشتر این مزایا ای که گفتی شد ال سی دی که ( توی فول اچ دی هیچ حرفی نیست ) .کیبرد هر دو مدل مثل هم هستند و از این لحاظ هیچگونه برتری نسبت به هم ندارن . درسته اسپیکر قوی تر اما کیفیت اون به مدل ایسوس نمیرسه . سنسور های نوری همیشه تنظیم دقیقی ندارن در مورد تنظیم نور ما با استفاده از تنظیمات دستی نور را تنظیم می کنیم اما شما باید با همون سنسور که در بعضی جاها ممکنه درست تشخیص نده بسازین. در ضمن حالا 200 هزار تومن می ارزید بیشتر بدی بابت این مدل ؟

5- اینم حرفی توش نیست

6- خب معلومه که نظرت همونه اخه تو اون مدل را خریدی من این مدل را هیچکدوم هم از انتخابمون پشیمون نیستیم

mohammadi4net
16-06-2010, 15:52
نتونستم نقل قول بدم اینجوری نوشتم :

1- من این چیز هارو نمیدونستم اما با این اوصاف بازم رم KINGSTON را انتخاب میکنم البته من هنوز رم با مارک سامسونگ تو بازار ندیدم .

2- تا اونجایی من شنیدم hm55 میگن بهتره حالا اگه شما میگی خوبه حتما خوبه .

3- چرا داداش متوجه شدم همه ی حرفات درست . usb 3.0 هم هنوز نیومده اما اینجا بحث ما سر تکنولوژی جدید هست بلو ری هم مثل usb3.0 یکی امکان جدید هست که هنوز فراگیر نشده اما چرا بعضی ها میخوان لپ تاپ بخرند به داشتن بلو ری توجه میکنن ؟ چون به تکنولوژی اهمیت میدن من بحثم سر اینه.

4- نصف بیشتر این مزایا ای که گفتی شد ال سی دی که ( توی فول اچ دی هیچ حرفی نیست ) .کیبرد هر دو مدل مثل هم هستند و از این لحاظ هیچگونه برتری نسبت به هم ندارن . درسته اسپیکر قوی تر اما کیفیت اون به مدل ایسوس نمیرسه . سنسور های نوری همیشه تنظیم دقیقی ندارن در مورد تنظیم نور ما با استفاده از تنظیمات دستی نور را تنظیم می کنیم اما شما باید با همون سنسور که در بعضی جاها ممکنه درست تشخیص نده بسازین. در ضمن حالا 200 هزار تومن می ارزید بیشتر بدی بابت این مدل ؟

5- اینم حرفی توش نیست

6- خب معلومه که نظرت همونه اخه تو اون مدل را خریدی من این مدل را هیچکدوم هم از انتخابمون پشیمون نیستیم

خب معلومه که نظرت همونه اخه تو اون مدل را خریدی من این مدل را هیچکدوم هم از انتخابمون پشیمون نیستیم
این که این دو مدل خریدارهای خودشونو رو راضی نگه می دارند، بهترین نتیجه گیری بود.
هدف من باز کردن شرایط این دو مدل لبتاب بود که با همکاری شما و جناب "S A M S U N G" در یک گفتگوی دوستانه و منطقی خیلی از موضوعات باز شد ، حالا خیلی از کسانی که بین این دو مدل گیر کردن می تونن با بررسی شرایط خودشون و صحبت های ردو بدل شده یکی از این مدل ها رو انتخاب کنند.
موفق و پیروز باشید :11:

mamsana
17-06-2010, 10:19
من قیمت مدل ایسوس رو تو سایت نوت بوک چک دیدم 700 یورو بود ولی ماله وایو سری اف 1300 یورو به بالا شروع می شد
جفتشون با یه امکانات هستن ولی این اختلاف فاحش چی می تونه دلیلش باشه!!!!!!!!
معلومه دیگه!!!
اون ایسوس ولی اون سونیه!!!

x-lichking
17-06-2010, 10:31
من قیمت مدل ایسوس رو تو سایت نوت بوک چک دیدم 700 یورو بود ولی ماله وایو سری اف 1300 یورو به بالا شروع می شد
جفتشون با یه امکانات هستن ولی این اختلاف فاحش چی می تونه دلیلش باشه!!!!!!!!
معلومه دیگه!!!
اون ایسوس ولی اون سونیه!!!
من فعلا دارم واسه زبان می خونم .
عصر امتحان دارم .
وقت نکردم تمام پست ها رو بخونم ولی با این پست آخر فعلا موافقم .
ایشالا شب میام یکمی چرت و پرت براتون ردیف می کنم . :31: .
موفق باشید .

parham_vaio
17-06-2010, 20:28
سلام

من می خوام VAIO f115 بگیرم

اما امروز که پیش دوستم بودم داشتم همه چیزش رو بررسی می کردم

دیدم دماش به 70 درجه هم میرسه در کارهای مثل چک کردن سیستم یا کار با برنامه SYSTEM OPTIMIZER البته اینم بگم که اتاقش واقعا گرمه

حالا 2 سئوال دارم

آیا این دما به این لپ تاپ صدمه نمی زنه ؟

ماکزیمم دمای این لپ تاپ چقدره یعنی دیکه از چه دمای بالاتر خطرناکه ؟

لطفا جوابمو بدید چون اینموضوع بدجوری تو ذوقم زد !

x-lichking
17-06-2010, 23:02

با تشکر از همه ی دوستان

1 - چیپست HM55 از تکنولوژِی های جدید استفاده می کنه اما قدرتش تقریبا 10 درصد از PM55 کمتره .
اگر که قدرتش بیشتر بود باید قیمت بیشتر نسبت به PM55 داشته باشه که نداره و قیمت برابره .
پس عقل میگه که چیپست سونی قوی تره .

2 - موافقم که 6 گیگ فعلا به کار نمی یاد ولی به زودی به کار میاد . در ضمن در حال حاظر هاینیکس با نام HMT125S6BFR8C-H9 استفاده می کنه که فعلا قوی ترین رم با 1333 باس و DDR3 برای نوت بوک هست .
رم سامسونگ هم با 4 گیگ حافظه و مدل M471B5273BH1-CH9 در حال حاضر تنها رم 4 گیگ با باس 1333 مورد تایید اینتل هست . پس لطفا درباره پردازش سونی حرفی نزید که حتی G73 با 6 گیگ رم رو هم میخوره ( توی پست بعد لینک هاش رو میزارم ) .

3 - اینم مثل بلوری سونی که گفتین . اگر که بلوری کاربردی نداره پس اینم کاربردی نداره .

4 - برای اینم جوابم مثل جواب مود قبل هست .

5 - قیافه هر دو خوبه اما همه می دونند حتی کج سلیقه ترین آدم هم سونی رو می پسنده .

6 - سونی تنها توی گرافیک ضعیف تره و اونم خیلی توی حالت های حداکثر برای بازی ها احساس نمیشه و شاید 5 فریم تفاوت باشه .
وگرنه توی بقیه موارد سونی ایسوس رو درسته میخوره .

7 - گرافیک ثوی باشه ولی صفحه نمایش نباشه به چه دردی می خوره .
صفحه نمایش سونی فقط توی رزولوشن از ایسوس بهتر نیست بلکه روشنایی تقریبا دو برابر ایسوز تازه در مدل های مات داره .

8 - ایسوس هم کنترل میکنه دما رو ولی با 10 درجه اختلاف . فکر نکنم تفاوت کمی باشه .
بعدشم واسه اونی که یه سیستم قی می خواد این چیزا عادی هست .

9 - سونی 3 سال گارانتی داره و به عهدشون هم وفا می کنند و فکر کنم یه سال هم از ایسوز بیشتر باشه .

10 - مگه ایسوز میسازه .
از کی تا حالا ایسوز شده شرکت ای تی آی یا نک یا اینتل یا کینگاستون یا سیگیت ... ؟

دوستان حالا هر کس به این چیزایی که من گفتم اعتراض داره بگه تا بازم دلیل بیارم . :31: .
موفق باشید .

x-lichking
17-06-2010, 23:10
اینم لینکی که قولش رو داده بودم :
در این لینک Asus G73JH-RBBX05 بررسی شده و در بررسی ها با F115 مقایسه شده .
هر دو 6 گیگ رم درند و باس هر دو 1333 هست .
ّF115 در Multimedia multitasking test و Apple iTunes encoding test سریع تر و در Adobe Photoshop CS3 image-processing test هر دو برابر هستند .
حالا اگر که هنوز کسی به قدرت پردازش این مدل شک داره با دلیل و مدرک ثابت کنه .
موفق باشید .

x-lichking
17-06-2010, 23:45
سلام

من می خوام VAIO f115 بگیرم

اما امروز که پیش دوستم بودم داشتم همه چیزش رو بررسی می کردم

دیدم دماش به 70 درجه هم میرسه در کارهای مثل چک کردن سیستم یا کار با برنامه SYSTEM OPTIMIZER البته اینم بگم که اتاقش واقعا گرمه

حالا 2 سئوال دارم

آیا این دما به این لپ تاپ صدمه نمی زنه ؟

ماکزیمم دمای این لپ تاپ چقدره یعنی دیکه از چه دمای بالاتر خطرناکه ؟

لطفا جوابمو بدید چون اینموضوع بدجوری تو ذوقم زد !
از دمای 80 به بالا واسه سی پی یو میتونه مشکل ساز بشه ولی تا 90 هم مشکلی نداره .
اینم بررسی دما :
موفق باشید .

You Were Mine
18-06-2010, 17:26
1 - چیپست HM55 از تکنولوژِی های جدید استفاده می کنه اما قدرتش تقریبا 10 درصد از PM55 کمتره .
اگر که قدرتش بیشتر بود باید قیمت بیشتر نسبت به PM55 داشته باشه که نداره و قیمت برابره .
پس عقل میگه که چیپست سونی قوی تره .

2 - موافقم که 6 گیگ فعلا به کار نمی یاد ولی به زودی به کار میاد . در ضمن در حال حاظر هاینیکس با نام HMT125S6BFR8C-H9 استفاده می کنه که فعلا قوی ترین رم با 1333 باس و DDR3 برای نوت بوک هست .
رم سامسونگ هم با 4 گیگ حافظه و مدل M471B5273BH1-CH9 در حال حاضر تنها رم 4 گیگ با باس 1333 مورد تایید اینتل هست . پس لطفا درباره پردازش سونی حرفی نزید که حتی G73 با 6 گیگ رم رو هم میخوره ( توی پست بعد لینک هاش رو میزارم ) .

3 - اینم مثل بلوری سونی که گفتین . اگر که بلوری کاربردی نداره پس اینم کاربردی نداره .

4 - برای اینم جوابم مثل جواب مود قبل هست .

5 - قیافه هر دو خوبه اما همه می دونند حتی کج سلیقه ترین آدم هم سونی رو می پسنده .

6 - سونی تنها توی گرافیک ضعیف تره و اونم خیلی توی حالت های حداکثر برای بازی ها احساس نمیشه و شاید 5 فریم تفاوت باشه .
وگرنه توی بقیه موارد سونی ایسوس رو درسته میخوره .

7 - گرافیک ثوی باشه ولی صفحه نمایش نباشه به چه دردی می خوره .
صفحه نمایش سونی فقط توی رزولوشن از ایسوس بهتر نیست بلکه روشنایی تقریبا دو برابر ایسوز تازه در مدل های مات داره .

8 - ایسوس هم کنترل میکنه دما رو ولی با 10 درجه اختلاف . فکر نکنم تفاوت کمی باشه .
بعدشم واسه اونی که یه سیستم قی می خواد این چیزا عادی هست .

9 - سونی 3 سال گارانتی داره و به عهدشون هم وفا می کنند و فکر کنم یه سال هم از ایسوز بیشتر باشه .

10 - مگه ایسوز میسازه .
از کی تا حالا ایسوز شده شرکت ای تی آی یا نک یا اینتل یا کینگاستون یا سیگیت ... ؟

دوستان حالا هر کس به این چیزایی که من گفتم اعتراض داره بگه تا بازم دلیل بیارم . :31: .
موفق باشید .

1- فکر کنم شما این چیپست PM55 را ساختی که میگی سرعتش 10% بیشتر . لطف کنید برای حرفاتون دلیل و مدرک بیارین هیچوقت قیمت قدرت یا برتری چیزی را ثابت نمیکنه پس روی قیمت حرف نزنید.

2- من گفتم 6 گیگ خوبه اما به کار ادم نمیاد تا وقتی هم که بخواد به کار بیاد ما میریم رم هامون را ارتقا میدیم وقتی شما میگی رم هاینیکس که هنوز هیچ احد ناسی نشنیده بهتره خب بهتره حتما !!!! خدائیش دیگه سامسونگ را وارد این کارها نکنید سامسونگ هم داره میشه مثل سونی از شیر گاو تا جون ادمیزاد هم میخواد بسازه . هنوز تازه کار هست که بخواین با کینگستون مقایسه کنید البته کینگستون هم همچین مالی نیست اما از سامسونگ بهتره بعدم فکر کنم شما مهندس اینتل بودی که رم سامسونگ را تائید کردی
زشت شما مییایین G73 را با F115 خودتون مقایسه میکنید این دو تا اصلا توی یک سطح نیستند هر کی هم باشه میدونه F115 باید جلوی G73 لنگ بندازه اون لینکی هم که گذاشتی به درد خودت میخوره اصلا فهمیدی چی را مقایسه کرده ؟ کدوم ادمیزادی برای تست پردازش میاد از برنامه iTunes استفاده میکنه که اینا کردن ؟ برای مقایسه دو لپ تاپ که اصلا با هم یکی نیستند تو میای باتری را مقایسه میکنی ؟ زشت بخدا

3- درسته بودن یا نبودنش فرقی نمیکنه اما بودنش تکنولوژی روز را ثابت میکنه.

5- چه فایده داره ظاهر گول زننده داشته باشه اما باطن نداشته باشه

6- شما اینقدر گرافیک را دست کم گرفتی که هر کی ندونه فکر میکنه بودن یا نبودنش فرق نمیکنه مرد مومن هرچقدر که cpu . ram مهم هستند گرافیک هم مهمه بعدشم چه فایده بری 1.800 تومن بدی لپ تاپ نتونی دو تا بازی را با نهایت کیفیت اجرا کنی .فکر نکنم اختلاف 5 فریم باشه باید ضریبتون را عوض کنین *10 کنین بشه 50 فریم .
میشه لطف کنید یکی از اون مواردی را که سونی ایسوس را میخوره نام ببرین ؟ فکر کنم اشتهاش زیاد باشه 3.2 کیلو وزنش باشه که همه را میخواد بخوره

7- همچین میگی صفحه نمایش نباشه انگار مانیتورش سیاه سفیده تنها فرقشون فقط فول اچ دی بودن . این حرف را من باید به شما بزنم که چه فایده صفحه نمایش باشه اما گرافیک نباشه کی گفته روشنایی سونی شما از ایسوس ما کمتره لطف کنید ثابت کنید روی هوا حرف نزنید

8- ایسوس 10 درجه اختلاف داره ؟ فکر کنم دماسنجتون تنظیم نبوده . شما بهتره از لپ تاپتون توی زمستان به عنوان بخاری استفاده کنید کاربرد خیلی بهتری داره تا به عنوان لپ تاپ :31:

9- سه سال گارانتی ایران رهجو ؟ همه میدونن ایران رهجو پول میگیره اما پشتیبانی نداره همش ادم ها رو میپیچونه . اگه هم بزنن زیرش شما دستتون به جایی بند نیست که بخواین شکایت کنین ازشون . اما همه میدونن ایسوس دو سال گارانتی رسمی داره که خود کارخانه ایسوس هم تائید میکنه در صورت زیر بار نرفتن گارانتی شما میتونین با خود شرکت تماس بگیرین و مشکلتون را حل کنین.

10- فکر کنم شما خیلی از دنیا عقب باشین ... چند ساله تو بازار نرفتین ؟ فکر کنم شما میخوای مادربورد بخری بهترین انتخابت Elite باشه با این اوصاف .ایسوس برترین تولید کننده مادربورد و قطعات کامپیوتر توی دنیاست . یعنی شما میخوای بگی تا حالا گرافیک Ati ساخت ایسوس تو بازار ندیدی ؟ خب برو ببین ----> مادربورد و گرافیک لپ تاپ های ایسوس ساخت خود ایسوس هستند احتیاجی هم به اثبات نداره همه میدونن جز شما .

همه ی حرفات اعتراض داره شما خودت تا چند وقت پیش میومدی توی فروم Asus میخواستی ایسوس بخری این مدل را دیده بودی کف کرده بودی حالا برای خودمون حرف از تکنولوژی و برتری سونی به ایسوس میزنی ؟ شما برو فکری به حال خرابی های لپ تاپ های سونی بکن که اینهمه خرابکاری داره و بازم طرفدار ...!!!! تو اصلا میدونی چرا سونی اینقدر خرابی داره ؟ خب نمیدونی دیگه چون هیچکدوم از قطعات لپ تاپ هاش ساخت خودش نیست ..... !!!! این چه فایده بری همه ی قطعات را از این و از اون ور جور کنی بذاری کنار هم تا 1 لپ تاپ درست بشه بعد به واسطه اسم معروفش بخواد لپ تاپ هاش را بفروشه

zooghi
18-06-2010, 22:05
سلام

عجب تاپیک جنجالیی.

من از شما دوستان که یکی سونی و اون یکی ایسوز داره سوال دارم

من رشتم کامپیوتر هست و علاقه ی شدیدی به کار های گرافیکی دارم اکثرا دو بعدی

میخوام تا یک و هفتصد هم خرج کنم

یک لپ تاپ میخوام که تو این قیمت بهترین گزینه باشه با مشخصات زیر

پردازنده ی قوی ci7

گرافیک قوی "" مثلا من توی بنچ مارک رو دیدم "" مدلی میخوام که گرافیکش در حد ati hd 5650 یا قوی تر از این باشه

صفحه نمایش 16 تا 17

1 -شما که خودتون سونی دارید میشه بگید نزدیک ترین و بهترین گزینه برای من چیه؟

بعدش چند سوال دیگه دارم

2 - شما مدل 115 رو دارید که بک لایت داره میخوام بدونم میتونید تشخیص بدید که نورش به صورت هر کلید یک چراغ هست یا اینکه نور پردازی به صورت گسترده هست؟( این معایب داره)

3 - چیز هایی که لپ تاپ تون شما رو اذییت میکنه رو میشه نام ببرید؟

4 - تو سری اف مدل امریکایی فکر کنم یک مدل بود که پردازندش ci7 ولی مدل 740 بود. !!

اینم لینکش :

5- میخوام بدونم این بهتره یا 115 ؟ ( فکر کنم از 115 بهتر باشه )

6 -بعدش میخوام بدونم مدلی هست که هم بلو ری داشته باشه هم بک لایت ؟

7- شما گفته بودید که همه ی مدل هاش 720 کیو ام هستند این پس چیه؟ ماجراش رو شرح بدید .

8- میشه جدا از تعصب بیاین دوستانه بگید که جدیدترین و قوی ترین بازیی که با گرافیک بالا و بالا ترین تنظیمات بازی کردید چی بود؟ آیا افت فریم داشت ؟ ( حتی یه کمی؟) ( اینجا یک نفر شاید مثل من با حرف های شما میخواد تصمیم بگیره و بعدش پشیمون نشه)

9- نویز ندارید در شرایط خاص؟

ممنونم

-------------------------------------------------------

شما دوستی که ای سوز دارید.

0- یک مدل نزدیک به اون چیزی که من میخوام در ایسوز میتونید نام ببرید؟

1- بلوری شما با سرعت بالا یعنی یو اس بی 3 کار میکنه؟ یا جدا ؟ تا حالا تست کردید ؟

2- میشه جدا از تعصب بیاین دوستانه بگید که جدیدترین و قوی ترین بازیی که با گرافیک بالا و بالا ترین تنظیمات بازی کردید چی بود؟ آیا افت فریم داشت ؟ ( حتی یه کمی؟) ( اینجا یک نفر شاید مثل من با حرف های شما میخواد تصمیم بگیره و بعدش پشیمون نشه)

نویز ندارید در شرایط خاص؟

از شما هم ممنونم

You Were Mine
18-06-2010, 23:44
سلام

عجب تاپیک جنجالیی.

پردازنده ی قوی ci7

گرافیک قوی "" مثلا من توی بنچ مارک رو دیدم "" مدلی میخوام که گرافیکش در حد ati hd 5650 یا قوی تر از این باشه

صفحه نمایش 16 تا 17

بعدش چند سوال دیگه دارم

2 - شما مدل 115 رو دارید که بک لایت داره میخوام بدونم میتونید تشخیص بدید که نورش به صورت هر کلید یک چراغ هست یا اینکه نور پردازی به صورت گسترده هست؟( این معایب داره)

4 - تو سری اف مدل امریکایی فکر کنم یک مدل بود که پردازندش ci7 ولی مدل 740 بود. !!

اینم لینکش :

5- میخوام بدونم این بهتره یا 115 ؟ ( فکر کنم از 115 بهتر باشه )

7- شما گفته بودید که همه ی مدل هاش 720 کیو ام هستند این پس چیه؟ ماجراش رو شرح بدید .

8- میشه جدا از تعصب بیاین دوستانه بگید که جدیدترین و قوی ترین بازیی که با گرافیک بالا و بالا ترین تنظیمات بازی کردید چی بود؟ آیا افت فریم داشت ؟ ( حتی یه کمی؟) ( اینجا یک نفر شاید مثل من با حرف های شما میخواد تصمیم بگیره و بعدش پشیمون نشه)

ممنونم

-------------------------------------------------------

شما دوستی که ای سوز دارید.

0- یک مدل نزدیک به اون چیزی که من میخوام در ایسوز میتونید نام ببرید؟

1- بلوری شما با سرعت بالا یعنی یو اس بی 3 کار میکنه؟ یا جدا ؟ تا حالا تست کردید ؟

2- میشه جدا از تعصب بیاین دوستانه بگید که جدیدترین و قوی ترین بازیی که با گرافیک بالا و بالا ترین تنظیمات بازی کردید چی بود؟ آیا افت فریم داشت ؟ ( حتی یه کمی؟) ( اینجا یک نفر شاید مثل من با حرف های شما میخواد تصمیم بگیره و بعدش پشیمون نشه)

نویز ندارید در شرایط خاص؟

از شما هم ممنونم

سلام دوست عزیز خسته نباشی
مدلی که من میخوام بهت معرفی کنم همون مدلی هست که کانفیگش توی امضام . من همینو دارم خیلی هم ازش راضیم قیمتشم از 1.400 تا 1.530 پیدا میشه با گارانتی های رسمی دو ساله .
بلو ری و usb 3.0 دو چیز مجزا هستند این لپ تاپ هم بلو ری داره هم usb 3.0 . در مورد بلو ری که بحثش جداست سرعت مخصوص خودشو داره ربطی هم به یو اس بی نداره در رابطه با یو اس بی بله یو اس بی 3.0 هست و سرعتشم 10 برابر یو اس بی 2.0 ولی اگه بهش فلش یو اس بی 2 بزنی با همون سرعت معمولی کار میکنی فقط وقتی که بهش سخت افزار یو اس بی 3 وصل کنی سرعت واقعی اش را میبینی.متاسفانه چون هنوز فلش با یو اس بی 3.0 نیومده نتونستم تست کنم.
در رابطه با بازی هم باید بهتون بگم بازی با گرافیک تر از Crysis برای تست کارت گرافیک وجود نداره !!! این لپ تاپ این بازی را با تنظیمات HIgh بدون افت فریم اجرا میکنه
منظورتون را از نویز متوجه نمیشم ولی من هیچگونه نویزی توش ندیدم

zooghi
19-06-2010, 02:45
کانفیگ جالبی داره فقط رزولیشنش میتونست بهتر باشه

من تو سایتش یک مدل دیگه دیدم که اون رزولیشنش و صفحش بزرگتر بود

n71jq

میشه بگید این مدل با مدلی که شما دارید چه تفاوت هایی داره؟

ممنونم

You Were Mine
19-06-2010, 10:19
کانفیگ جالبی داره فقط رزولیشنش میتونست بهتر باشه

من تو سایتش یک مدل دیگه دیدم که اون رزولیشنش و صفحش بزرگتر بود

n71jq

میشه بگید این مدل با مدلی که شما دارید چه تفاوت هایی داره؟

ممنونم

اره کانفیگش خوبه ، این مدلی که شما میگید فقط توی اندازه صفحه نمایش با مدل N61JQ فرق داره وگرنه بقیه مشخصات کاملا یکی هستند . تا اونجایی هم که من اطلاع دارم این مدل تو ایران نیست

mohammadi4net
19-06-2010, 13:59
در پست زیر به مقایسه Sony F115 و ASUS N61Jq پرداختم

در پایان جمع بندی و نظر شخصیم این بوده:

تو چهار تا پست زیر با کسانی که لبتاب ایسوس دارند، تبادل نظر و گفتگو کردم

سخن پایانیم در مورد نظر دوستان این بوده:

این که این دو مدل خریدارهای خودشونو رو راضی نگه می دارند، بهترین نتیجه گیری بود.
هدف من باز کردن شرایط این دو مدل لبتاب بود که با همکاری You Were Mine و جناب "S A M S U N G" در یک گفتگوی دوستانه و منطقی خیلی از موضوعات باز شد ، حالا خیلی از کسانی که بین این دو مدل گیر کردن می تونن با بررسی شرایط خودشون و صحبت های ردو بدل شده یکی از این مدل ها رو انتخاب کنند.
موفق و پیروز باشید

نظرات x-lichking هم نظر شخصی شونه و مورد تایید من نیست

فکر کنم دیگه لازم نیست بحث رو ادامه بدم و موضوع رو لوس کنم

دوستان لطف کنن تواین تایپک فقط درمورد F115,F116,F117 صحبت کنند و در مورد مارکها و مدل های دیگه در بخش مربوط به خودش تبادل نظر کنند

با تشکر و احترام فراوان mohammadi4net :11:

zooghi
19-06-2010, 14:12
سلام

پردازنده ی قوی ci7

صفحه نمایش 16 تا 17

جدا از این من چند سوال دارم.

بعدش چند سوال دیگه دارم

اینم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5- میخوام بدونم این بهتره یا 115 ؟ ( فکر کنم از 115 بهتر باشه )

ممنونم

لطفا دوستانی که سونی دارن جواب منو هم بدن.

mars1920
19-06-2010, 21:40
سلام
این سونی SONY VAIO F Series VPC F11 GGX چطوری مدلی هست؟
قیمتش چند هست.
به خاطر cpu 820qm سرعت پردازشش چقدر بیشتر از 720qm هست؟
آیا هارد 7200 دور روش هست یا باید جدا سفارش داد؟
رمش را تا 8 گیگ می شه اضافه کرد؟
چقدر هزینش هست ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید.

zooghi
19-06-2010, 22:14
سلام
این سونی SONY VAIO F Series VPC F11 GGX چطوری مدلی هست؟
قیمتش چند هست.
به خاطر cpu 820qm سرعت پردازشش چقدر بیشتر از 720qm هست؟
آیا هارد 7200 دور روش هست یا باید جدا سفارش داد؟
رمش را تا 8 گیگ می شه اضافه کرد؟
چقدر هزینش هست ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید.

تا اونجایی که من دیدم این مدل از گرافیک ضعیف تر 310 که اکثرا اصلا توصیه نمیکنن استفاده میکنه

رتبه ی این گرافیک از 330 انویدیا که روی اف 115 هست 52 رتبه پایین تره ! ( فکر کنم به خاطر همینه همه ازش بد میگن )

در عوض اگر کار گرافیکی نمیکنید این مدل پردازنده ی قوی تری داره

که در بنچ مارک از اف 115 سونی 5 رتبه بالاتره

فرکانس پایه این مدل 1730 هست و حد اکثرش 3060

ولی مدل اف 115 دارای حد پایه و حد اکثر به ترتیب ی1600- 2800 میباشد

من یکجا دیدم زده بود 1.650 تومان ( یک ملیون و شش صد و پنجاه هزار تومان )

به نظر من اصلا نمیارزه .

hamid361
20-06-2010, 14:05
لطفا دوستانی که سونی دارن جواب منو هم بدن.

آمریکایی ژاپنی نداره همشون چینی هستن شما برای کارای گرافیکی و ... سونی نخرین چون گرافیکاش خیلی پایینن و اصلا بدرد کاراتون نمی خوره شما ASUS N61JQ رو بگیر خیلی از سونی سرتره تو همه چیر.

sarah55
20-06-2010, 19:55
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز مخصوصا آقای mohammadi4net

من وقتی این تاپیک رو دیدم واقعا خوشحال شدم چون چند وقته قصد خرید لپ تاپ دارم ولی هنوز موندم که چی بگیرم دوستان اگر کمکم کنید واقعا ممنون میشم .

راستش من اولش قصد خرید مدل F115FX رو داشتم اون هم رنگ خاکستری ولی وقتی رفتم که سفارش بدم دیدم F115FX تو بازار موجود نیست و بجاش مدل F115FM اومده حالا من میخوام بدونم که F115FX با F115FM چه فرقی داره ؟! خوب اگه هر 2تا confige شون یکیه پس چرا اسم مدل هاشون فرق می کنه ؟!!
و اینکه من دنبال رنگ خاکستریش هستم کسی آمار داره که این رنگش تو بازار موجود هست در حال حاضر یا نه ؟!! چوم من هرچی گشتم پیدا نکردم .

و اینکه بین چین و آمریکا خیلی فرق وجود داره ؟!!
و هم چنین در مورد کارت گرافیک بین 2 مدل F115FX (چینی ) و F11FGX ( آمریکایی ) تو سایت کمان رایانه نوشته :

واسه F115FX نوشته : پردازشگر گرافیک NVIDIA Geforce 330M با حداکثر رم گرافیک 3831 مگابایت
و واسه F11FGX نوشته : پردازشگر گرافیک NVIDIA Geforce 330M با حداکثر رم گرافیک 2807 مگابایت

الان فرق این 2 تا چیه دقیقا ؟!

ممنون از همه ی دوستان

mohammadi4net
20-06-2010, 20:27
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز مخصوصا آقای mohammadi4net

من وقتی این تاپیک رو دیدم واقعا خوشحال شدم چون چند وقته قصد خرید لپ تاپ دارم ولی هنوز موندم که چی بگیرم دوستان اگر کمکم کنید واقعا ممنون میشم .

راستش من اولش قصد خرید مدل F115FX رو داشتم اون هم رنگ خاکستری ولی وقتی رفتم که سفارش بدم دیدم F115FX تو بازار موجود نیست و بجاش مدل F115FM اومده حالا من میخوام بدونم که F115FX با F115FM چه فرقی داره ؟! خوب اگه هر 2تا confige شون یکیه پس چرا اسم مدل هاشون فرق می کنه ؟!!
و اینکه من دنبال رنگ خاکستریش هستم کسی آمار داره که این رنگش تو بازار موجود هست در حال حاضر یا نه ؟!! چوم من هرچی گشتم پیدا نکردم .

و اینکه بین چین و آمریکا خیلی فرق وجود داره ؟!!

و هم چنین در مورد کارت گرافیک بین 2 مدل F115FX (چینی ) و F11FGX ( آمریکایی ) تو سایت کمان رایانه نوشته :

واسه F115FX نوشته : پردازشگر گرافیک NVIDIA Geforce 330M با حداکثر رم گرافیک 3831 مگابایت
و واسه F11FGX نوشته : پردازشگر گرافیک NVIDIA Geforce 330M با حداکثر رم گرافیک 2807 مگابایت

الان فرق این 2 تا چیه دقیقا ؟!

ممنون از همه ی دوستان

داخل سایت سونی من F115FX ندیدم ولی فکر کنم هاردش 7200 دوره.
مدل های چینی سفارش آمریکا و مدل های آمریکایی از لحاظ کیفیت فرقی ندارند، فقط هزینه دستمزدی که در چین صرفه جویی میشه صرف کانفیگ بالاتر اونا می کنن.
هیچ فرقی ندارند ، اشتباه سایت بوده در ضمن فکر نکنم F11FGX تو بازار موجود باشه
1024 رم واقعی + 2807 رم شیر شده از رم سیستم=3831

sarah55
20-06-2010, 23:32
داخل سایت سونی من F115FX ندیدم ولی فکر کنم هاردش 7200 دوره.
مدل های چینی سفارش آمریکا و مدل های آمریکایی از لحاظ کیفیت فرقی ندارند، فقط هزینه دستمزدی که در چین صرفه جویی میشه صرف کانفیگ بالاتر اونا می کنن.
هیچ فرقی ندارند ، اشتباه سایت بوده در ضمن فکر نکنم F11FGX تو بازار موجود باشه
1024 رم واقعی + 2807 رم شیر شده از رم سیستم=3831

F115FX تا همین دو هفته پیش تو بازار و تو لیست قیمت همه ی شرکت های گارانتی بود ولی الان جای اون F115FM اومده که کانفیگش دقیقا همونه حتی سرعت هاردش هم همون 5400 هست ولی دقیقا نمیدونم چرا اسم مدل هاشون فرق می کنه .
الان شما آمار داری که F115FM رنگ خاکستریش تو بازار موجود هست یا نه یا کدوم شرکت داره این رنگو ؟!!

الان خود شما F115FM داری ؟!! ازش راضی هستی ، خوبه ، مشکلی نداره ؟!!

zooghi
21-06-2010, 09:36
mohammadi4net

سلام

میشه بگید آخرین بازیی که نصب کردید و با بالاترین کیفیت اجرا کردید چی بوده؟

آیا در بعضی اوقات افت فریم داشتید؟
هر چند فکر کنم همون نید فر اسپید شیفت هم با تنظیمات high بدون روشن بودن انتی aliasing و بدون بالا بردن افکت بازی این تست رو انجام دادید. بازم لطف کنید به این سوال جواب بدید.

ممنونم موفق باشید.

mohammadi4net
21-06-2010, 09:45
mohammadi4net

سلام

میشه بگید آخرین بازیی که نصب کردید و با بالاترین کیفیت اجرا کردید چی بوده؟

آیا در بعضی اوقات افت فریم داشتید؟
هر چند فکر کنم همون نید فر اسپید شیفت هم با تنظیمات high بدون روشن بودن انتی aliasing و بدون بالا بردن افکت بازی این تست رو انجام دادید. بازم لطف کنید به این سوال جواب بدید.

ممنونم موفق باشید.

متاسفانه من خیلی اهل بازی نیستم ، فقط یکبار NFS شیفت رو نصب کردم و تا آخرین عدد گرافیک شو رو بالا بردم،
به ظاهر افت فریم نداشت، شما لبتاب رو برای چه کاری می خواین؟
بازی و کارهای دیگه؟ ویا کارهای دیگه و بازی؟

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

F115FX تا همین دو هفته پیش تو بازار و تو لیست قیمت همه ی شرکت های گارانتی بود ولی الان جای اون F115FM اومده که کانفیگش دقیقا همونه حتی سرعت هاردش هم همون 5400 هست ولی دقیقا نمیدونم چرا اسم مدل هاشون فرق می کنه .
الان شما آمار داری که F115FM رنگ خاکستریش تو بازار موجود هست یا نه یا کدوم شرکت داره این رنگو ؟!!

الان خود شما F115FM داری ؟!! ازش راضی هستی ، خوبه ، مشکلی نداره ؟!!

بله من F115FM دارم و فوق العاده راضی هستم، نیازهاتونو از یک لبتاب تشریح کنید تا بتونم کمکتون کنم.

sarah55
21-06-2010, 11:56
بله من F115FM دارم و فوق العاده راضی هستم، نیازهاتونو از یک لبتاب تشریح کنید تا بتونم کمکتون کنم.

من کار اصلیم با لپ تاپ کار با نرم افزارهای معماری مثل : Auto CAD - 3D MAX - PhotoShop هست .
البته مدل F115FM برای این نرم افزارها خوبه ، درسته ؟!!

You Were Mine
21-06-2010, 21:48
من کار اصلیم با لپ تاپ کار با نرم افزارهای معماری مثل : Auto CAD - 3D MAX - PhotoShop هست .

دوست عزیز شما با این لپ تاپ مشکلی نداری برای کارهای شما کاملا مناسبه ، اما اگر به بازی هم اهمیت میدین یا دوست دارین در کنار لپ تاپ قویتون 1 گرافیک قوی هم داشته باشین تا لپ تاپتون توی هیچ کار و بازی ای هم کم نیاره و ممکنه هرچند استفاده ای از کارت گرافیکتون نداشته باشین ولی دوست دارین سیستمتون کامل باشه باید به سراغ مدل ها و برند های دیگه برین .

sarah55
21-06-2010, 22:01
دوست عزیز شما با این لپ تاپ مشکلی نداری برای کارهای شما کاملا مناسبه ، اما اگر به بازی هم اهمیت میدین یا دوست دارین در کنار لپ تاپ قویتون 1 گرافیک قوی هم داشته باشین تا لپ تاپتون توی هیچ کار و بازی ای هم کم نیاره و ممکنه هرچند استفاده ای از کارت گرافیکتون نداشته باشین ولی دوست دارین سیستمتون کامل باشه باید به سراغ مدل ها و برند های دیگه برین .

ممنون از توضیحات شما دوست عزیز

ولی مگه گرافیک این مدل پایینه ؟!!
به نظر من گرافیکش به نسبت خیلی خوبه .

mohammadi4net
21-06-2010, 22:54

با توجه به نیازتون f115 گزینه بسیار مناسبیه ، گرافیک این لبتاب عالی نیست ولی دلیلی بر بد بودنش هم نیست.
اگه بازی در اولویت های بعدی شما قرار داشته باشه از داشتن f115 به هیچ وجه پشیمون نمیشین.

zooghi
21-06-2010, 22:57

گرافیکش اونقدر ها هم قوی نیست تا اونجایی که تو بنچ مارک دیدم حتی فکر کنم بازی های جدید امروزی رو هم نمیتونه با گرافیک بالا اجرا کنه.

باید مشخص کنی دوست عزیز که آیا حتما میخوای از برند سونی استفاده کنید یا اینکه هر برندی ولی قوی

اگر حتما از سونی میخواین یک انتخاب عالی اف 115 هست.

ولی تو این قیمت از برند های دیگه هم میشه مدل قوی با کانفیگ بالاتری خرید .

موفق خرید مواضب باشید بعضی مدل های اف 115 را سایت ها دارن با گرافیک خیلی ضعیف 310 میفروشن. !!!

موفق باشید

mohammadi4net
21-06-2010, 23:06
گرافیکش اونقدر ها هم قوی نیست تا اونجایی که تو بنچ مارک دیدم حتی فکر کنم بازی های جدید امروزی رو هم نمیتونه با گرافیک بالا اجرا کنه.

باید مشخص کنی دوست عزیز که آیا حتما میخوای از برند سونی استفاده کنید یا اینکه هر برندی ولی قوی

اگر حتما از سونی میخواین یک انتخاب عالی اف 115 هست.

ولی تو این قیمت از برند های دیگه هم میشه مدل قوی با کانفیگ بالاتری خرید .

موفق خرید مواضب باشید بعضی مدل های اف 115 را سایت ها دارن با گرافیک خیلی ضعیف 310 میفروشن. !!!

موفق باشید

تا جایی که من می دونم فقط f115fm داریم و همشون گرافیک 330 دارند، این حرف رو اولین باره دارم میشنوم!
این جا می تونید مدل های مختلف f115 رو ببنید که فرقشون فقط رنگ اوناست:

sarah55
22-06-2010, 11:42
تا جایی که من می دونم فقط f115fm داریم و همشون گرافیک 330 دارند، این حرف رو اولین باره دارم میشنوم!

یعنی F115FM رنگ خاکستری نداره ؟!!!!!!
یعنی در واقع این مدل F115FM/H که همون رنگ خاکستریش هست اصلا نیست ؟!!!
آخه من فقط دنبال این رنگ هستم .

x-lichking
22-06-2010, 11:57
در پست زیر به مقایسه Sony F115 و ASUS N61Jq پرداختم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر پایان جمع بندی و نظر شخصیم این بوده:

تو چهار تا پست زیر با کسانی که لبتاب ایسوس دارند، تبادل نظر و گفتگو کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسخن پایانیم در مورد نظر دوستان این بوده:

نظرات x-lichking هم نظر شخصی شونه و مورد تایید من نیست

فکر کنم دیگه لازم نیست بحث رو ادامه بدم و موضوع رو لوس کنم

دوستان لطف کنن تواین تایپک فقط درمورد F115,F116,F117 صحبت کنند و در مورد مارکها و مدل های دیگه در بخش مربوط به خودش تبادل نظر کنند

با تشکر و احترام فراوان mohammadi4net :11:
سلام دوست عزیز .
من هم با نظر شما موافقم .
تنها برتری ایسوز کارت گرافیکش هست و هیچ چیز دیگه ای نداره .
دوستانی هم که دوست دارند بحث رو به دعوا بکشونند اصلا بهتره که نظر ندن .
نظرات من هم نظرات شخصی خودم هست و همه تقریبا بر اساس ریویو های موجود در اینترنت هست .
به خاطر همین هرکس که با یکی از نظرات من مشکل داشته باشه می تونه دوستانه بگه تا براش منابع بزارم .
دوستانی هم که می خوان بگن فقط نوت بوک خودشون عالیه بهتر در جهل و نادانی بمونند .
موفق باشید .

zooghi
22-06-2010, 21:23

سلام من یادم نیست تو کدوم سات ایرانی دیده بودم ولی یکی دیده بودم به خدا زده بود 310 یکی هم زده بود 330

تعجب کردم خواستم به ایشون هم بگم که اشتباهی و یا از قصد به ایشون که 330 میخوان نندازن

یادمه نوشته بود اف 115

سایت های ایرانی میتونن با گرافیک های مختلفی بفروشن . مدل سفارشی دیگه.

بازم مواظب باشید. حیف بخرید و بعد ببینید 310 داره.

x-lichking
22-06-2010, 22:57
سلام من یادم نیست تو کدوم سات ایرانی دیده بودم ولی یکی دیده بودم به خدا زده بود 310 یکی هم زده بود 330

تعجب کردم خواستم به ایشون هم بگم که اشتباهی و یا از قصد به ایشون که 330 میخوان نندازن

یادمه نوشته بود اف 115

سایت های ایرانی میتونن با گرافیک های مختلفی بفروشن . مدل سفارشی دیگه.

بازم مواظب باشید. حیف بخرید و بعد ببینید 310 داره.
اینا نوت بوک های سفارشی هستند که میگن 115 هست ولی زیر صفحه نمایش فقط نوشته شده VPCF1 و اصلا از مدل اسمی نبرده .
اگر که زیرش زده F115FM حتما گرافیک 330 هست و رزولوشن هم 1920 در 1080 .
موفق باشید .

kavehmech
23-06-2010, 12:39
درود
من مشخصات زیر رو میخوام:
1 -cpu 820Q 1.73-3.06
2- گرافیک 330
3- رم حداقل 6 گیگ
4- کش حداقل 6
5- هارد سالید باشه بهتره. نشد 320 هم کافیه
6- بلوری رام حداقل داشته باشه
تاحلالا مدلی که تو ایرانه نیافتم که همشون رو با هم داشته باشه

البته الان کانفیگ های جدیدتری رو تو سایت سونی دیدم
فکر کنم وایسم اینو بگیرم بهتره

VPCF1290X CTO

Intel® Core™ i7-840QM processor (1.86GHz) with Turbo Boost up to 3.20GHz
Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
Black
6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333
Blu-ray Disc player/burner
16.4" VAIO Full HD Premium Display (1920x1080
NVIDIA® GeForce® 330M GPU (1GB VRAM)

amirasli
24-06-2010, 10:48
چرا من هر كاري مي كنم نمي تونم فونت فارسي روي f115 نصب كنم؟

kissyou
24-06-2010, 18:43
سلام بچه ها

من خودم f116fg دارم ولی یه طرفه قضاوت نمیکنم

این مدل asus که دوستمون دارنو کاملا بررسی کردم قبل خرید لپتاپ:20:

چون یکی از دوستام این مدل n61jq asus داره راحتتر تونستم تصمیم بگیرم چون قشنگ از نزدیک دیدمش

از نظر قیافه خوبه ولی به sony نمیرسه اینو حتی دوستمم که این لپتابپ داشت تائید کرد:13:

از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره به خاطر فاصله های مناسب بین دکمه ها. البته مال asus هم خوب بود.

تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft 2 demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:

توجه:ما به خاطر محدودیت رزولیشن
asus:1366 x 768
بازیها رو روی sony با همین رزولیشن asus تست کردیم که همه چیز مساوی باشه.:31:

و اما نتایج:{این اختلافها که پایین گفتم منظورم اینه که asus این مقدار فریم بیشتر میده...}

crisis: اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره:20:

dirt2:اختلاف 8 فریم و روی هر دوشون رویhigh قابل بازی کردن بود.:31:

risen:اختلاف 9-11 فریم:sony روی med و asus روی high قابل بازی کردن بود.

farcry2:اختلاف 9-10 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود ولی روی asus یه مقدار نرمتر بود.:20:

GTA IV:اختلاف 7 فریم:هیچ کدوم روی high نرم نبودن.

fear2:اختلاف 10-12 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود:31:

oblivion:بازی مورد علاقه من:31:اختلاف:10-14 فریم:هر دو تا روی high به طور کامل قابل بازی کردن بود.

resident evil 5:بازی که همه میشناسینش:اختلاف 8-12 فریم هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود البته روی asus یه مقدار نرمتر بود:20:

starcraft 2 demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود:19:

خوب اینم از نتایج خودتون قضاوت کنید asus روی همه بازیها فریم بیشتری میده ولی sony هم رو همه بازیها به جز یکی روی high میشه بازی کرد.

روشنایی صفحه نمایش sony بیشتر و روی حالت معمولی (منظورم غیر hd و fullhd چون رو این دو حالت sony برتری داره)کیفیتش یه مقدار بهتره البته این نظر من و دوستمه...

بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقه ای و نمیشه گفت کدوم بهتره

من چیزای مهم رو گفتم:20:

امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه.من همه اینا رو کاملا با تحقیق گفتم و اصلا جنبه مقایسه نداره بلکه فقط برای درک بهتر کاراییهای این دو لپتاپ خوب و مردم پسند هستش:31:

موفق باشید:8:

zooghi
24-06-2010, 18:53
سلام بچه ها

چون یکی از دوستام این مدل n61jq asus داره راحتتر تونستم تصمیم بگیرم چون قشنگ از نزدیک دیدمش

از نظر قیافه خوبه ولی به sony نمیرسه اینو حتی دوستمم که این لپتابپ داشت تائید کرد:13:

از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره البته مال asus هم خوب بود.

تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:

و اما نتایج:{این اختلافها که پایین گفتم منظورم اینه که asus این مقدار فریم بیشتر میده...}

crisis اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره:20:

farcry2:اختلاف 9-10 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود ولی روی asus یه مقدار نرمتر بود.:20:

oblivion:بازی مورد علاقه من:31:اختلاف:10-14 فریم:هر دو تا روی high به طور کامل قابل بازی کردن بود.

resident evil 5:بازی که همه میشناسینش:اختلاف 8-12 فریم هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود البته روی asus یه مقدار نرمتر بود:20:

starcraft demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود:19:

خوب اینم از نتایج خودتون قضاوت کنید asus روی همه بازیها فریم بیشتری میده ولی sony هم رو همه بازیها به جز یکی روی high میشه بازی کرد.

روشنایی صفحه نمایش sony بیشتر و روی حالت معمولی (منظورم غیر hd و fullhd چون رو این دو حالت sony برتری داره)کیفیتش یه مقدار بهتره البته این نظر من و دوستمه...

بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقهای و نمیشه گفت کدوم بهتره

امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه.من همه اینا رو کاملا با تحقیق گفتم و اصلا جنبه مقایسه نداره بلکه فقط برای درک بهتر کاراییهای این دو لپتاپ خوب و مردم پسند هستش:31:

بسیار عالی ولی ای کاش در حین تست به نکته هایی مثل این :

دما در حین بازی

صدای فن

کدام زودتر شارژ خالی میکنن و .....

ضمنا ای کاش عکس هم میگرفتید

در کل عالی بود ممنونم

موفق باشید

kissyou
24-06-2010, 19:04
بسیار عالی ولی ای کاش در حین تست به نکته هایی مثل این :

دما در حین بازی

صدای فن

کدام زودتر شارژ خالی میکنن و .....

ضمنا ای کاش عکس هم میگرفتید

در کل عالی بود ممنونم

موفق باشید

خواهش میکنه دوست من:

در مورد گرما زیاد دقت نکردم ولی asus یه مقدار گرمتر روی حالت full load بود ولی صداش کمتر از sony بود:20:

در مورد شارج تست نگرفتیم چون میخواستیم رو حالت full باشن واسه همین هر دو تا رو زدیم به برق:31:

x-lichking
25-06-2010, 21:37
سلام بچه ها

از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره به خاطر فاصله های مناسب بین دکمه ها. البته مال asus هم خوب بود.

تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft 2 demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:

crisis: اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره:20:

starcraft 2 demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود:19:

بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقه ای و نمیشه گفت کدوم بهتره

سلام دوست عزیز .
کرایسس روی ایسوز و حتی سونی اجرا میشه در حالت حداکثر .
کلا فرپس حدود 10 تا 15 فریم کمتر نشون میده چون خودش هم خیلی از کارت گرافیک و سی پی یو اشغال می کنه .
بدون فرپس فکر کنم تست کنید به جز کرایسس بقیه بازی ها در هر دو رون اجرا میشه .
انتخاب اول من سونی بوده و همین F116FG .
ولی به خاطر اون نویزی که داره و خرابی زیادش یکم دلم چرک شده نسبت به خریدش و بیشتر دنبال G51 میگردم .
البته صفحه نمایش هم وقتی از کنار نگاه کنیم موج موجی میشه .
شما تا حالا تجربه کریدن این موج موجی شدن رو ؟
در کل من خیلی با صفحه نمایش ایسوز موافق نیستم .
قدرت پردازششش هم ضعیف تره .
ولی بازی ها رو خوب اجرا می کنه و تقریبا کیفیت بهتری نسبت به سونی توی قطعات داخلی داره .
ولی در ساخت ظاهری قدرت همیشه دست سونی بوده و هست .
حالا چی کار کنم ؟
پدرم میگه سونی ( تو خونه هم همه چیز سونی هست :31: ) ، مادرم میگه G51 ، خودم هم بین این 3 تا گیرم .
از خیلی ها هم پرسدیم میگن ایسوز بهتره ولی من خودم هنوز هیچ چی رو با سری های قدیمی تر از F سونی عوض نمی کنم ولی با این مدل به شدت مشکل دارم .
با FW خیلی حال میکنم ولی چون واسه رندر می خوام سی پی یو هم لازم دارم .
رم تا 3 گیگ کافیه چون توی رندر از 2.5 گیگ رم بیشتر استفاده نمیشه ولی سی پی یو حتی i7 هم 4 تا هسته تا 100 درصد میچسبه و قبل از این که رم تا آخر پر بشه سی پی یو تموم میشه .
توی سونی رم هاینکس هست که از کینگاستون ایسوز یکم بهتره .
حالا چی کار کنم ؟
شما چقدر از نوت بوکتون راضی هستید ؟
صفحه نمایش خوبه ؟
ممنون .
موفق باشید .

Mesbahal
25-06-2010, 22:12
تو این سری از 115 بالاتر چه مدلی میشه که تمتم خصوصیات 115 داشته باشه؟

x-lichking
25-06-2010, 22:42
تو این سری از 115 بالاتر چه مدلی میشه که تمتم خصوصیات 115 داشته باشه؟
F117FX .
فقط توی هارد 7200 دور هست .

Mesbahal
25-06-2010, 23:02
F117FX .
فقط توی هارد 7200 دور هست .
آیا این مدل موجود هست؟
اگه هست ممنون میشم قیمتشو هم بگید؟

x-lichking
26-06-2010, 10:06
آیا این مدل موجود هست؟
اگه هست ممنون میشم قیمتشو هم بگید؟
تو شیراز نیست .
ولی تو تهران شاید بتونید تا 1.800 پیدا کنید با گارانتی و بدون گارانتی تا 1.600 .
موفق باشید .

Mesbahal
26-06-2010, 17:04
تو شیراز نیست .
ولی تو تهران شاید بتونید تا 1.800 پیدا کنید با گارانتی و بدون گارانتی تا 1.600 .
موفق باشید .
ممنونم بابت پاسختون.
چون من شیراز هستم و واقعا قصد خرید این مدلو دارم آیا جایی در تهران رو میشناسید که این مدل f117fx بفروشن؟
ظاهرا خیلی کم گیر میاد؟
یه سواله دیگه آیا بجز خود لب تاپ و باتری و آداپتورش چیز دیگه ای هم به همراش هست(منظورم سی دی اورجینال ویندوز و از این جور چیزا هست؟)
مرسی

J.Maheri
27-06-2010, 21:59
با سلام
کسی از f116fx/bi یا f116fx/b خبری داره؟ موجود هست تو ایران؟ قیمت چی؟
لطفا سریع تر اگه ممکنه من در شرف خرید این لپ تاپم اگر بتونم پیداش کنم. مرسی

aip
28-06-2010, 19:56
ببخشید به نظر شما f115 بهتره یا g51jx اگه میشه مقایسه کنید

roknedin
29-06-2010, 04:58
سلام
از f111 بگید
محاسن و معایبش؟؟؟:31:

F_C_B
29-06-2010, 11:42
لطفا یکی از بچه ها یه سایت که داره f155 fm/b رو با قیمت مناسب میفروشه رو بم معرفی کنه.

mohammadi4net
29-06-2010, 11:54
لطفا یکی از بچه ها یه سایت که داره f155 fm/b رو با قیمت مناسب میفروشه رو بم معرفی کنه.

احتمالا منظورتون f115 باشه؟

x-lichking
29-06-2010, 11:57
من از شرکت فرزانگان شیراز F115FM رو 1460 قیمت گرفتم .
اگر که واسه بازی نمی خواین عالیه .
فقط سعی کنید از امرتات بگیرید که گارانتی داشته باشه .
موفق باشید .

mohammadi4net
29-06-2010, 12:07
قیمت f115 داخل لیست امرتات 1.625.000 تومان هست .که تو بازار ارزون تره
تو ایران همه شرکت ها با همه قیمتی وارد می کنند، همه هم تا می تونند دنبال جنس ارزون می رن به همین دلیل لبتاب های مشکل دار تو کشور ما زیاده ، لبتاب سالم و مطمئن تحویل گرفتن از قیمت لبتاب مهمتره.

Mesbahal
29-06-2010, 14:10
آیا f115 بلوری هم رایت میکنه؟

F_C_B
29-06-2010, 16:14
ممنون میشم یه جای معتبر وقابل اعتماد رو بم معرفی کنید. تو تهران

mohammadi4net
29-06-2010, 18:47
آیا f115 بلوری هم رایت میکنه؟
اگه صفحه اول این تایپک رو با دقت نگاه کنید میبینید که نداره ، فقط F117HG بلوری رایتر داره که نمی دونم تو بازار توزیع شده یا نه

F_C_B
29-06-2010, 21:19
آیا صحت دارد که سونی F115 را به دلیل داغ شدن بیش از حد چیپست گرافیک از بازار جمع کرده؟

hasti_0o0
30-06-2010, 01:44
من امشب f116 خریدم. 1650000 از ایران رهجو. به من یک کیف و یک فلش 4G و یک CLEANING PACK هم دادند. حالا تو شارز اولیه هست. فروشنده گفت چون کلید assistant داره نمیخواد recovery بگیری ! به نظر شما درسته. آخه تو دفترچه خودش نوشته اولین کاری که میکنید recovery هست.لطفا زود جواب منو بدین.
مرسی.

hasti_0o0
30-06-2010, 01:49
کسی برای f116 پوسته مخصوص میشناسه ؟ ( ترجیها نقش دار) راستی اینها به داغ شدن بیشتر کمک نمی کنند؟

hasti_0o0
30-06-2010, 01:52
کسی میدونه که f116 مموری PRO-I می خوره یا نه؟

hasti_0o0
30-06-2010, 01:54
چجوری باید از transfer get استفاده کنم ؟آیا مخصوص دوربین مدل خاصی هست؟

mohammadi4net
30-06-2010, 08:28
من امشب f116 خریدم. 1650000 از ایران رهجو. به من یک کیف و یک فلش 4G و یک CLEANING PACK هم دادند. حالا تو شارز اولیه هست. فروشنده گفت چون کلید assistant داره نمیخواد recovery بگیری ! به نظر شما درسته. آخه تو دفترچه خودش نوشته اولین کاری که میکنید recovery هست.لطفا زود جواب منو بدین.
مرسی.
مبارک باشه، f116 چی خریدین؟ FX یا FG با کدوم گارانتی؟
بهتر بود سوالات خودتونو داخل یک پست می زدین ، اولین درایو هارد شما یک درایو مخفی هست که برای ریکاوری استفاده می شه (ویندوز اورجینال و درایورها داخل اونه)، وقتی شما نرم افزارهای خودتونو نصب کنید شاید دوست داشته باشین که موقع ریکاوری ، نرم افزارهایی که خودتون نصب کردید هم ریکاوری شوند پس خودتون هم باید بکاب بگرین، در این مورد داخل سایت خیلی صحبت شده با یک جستجوی ساده ، اطلاعات زیادی بدست می یارین.

کسی میدونه که f116 مموری PRO-I می خوره یا نه؟

چجوری باید از transfer get استفاده کنم ؟آیا مخصوص دوربین مدل خاصی هست؟
transfer get ؟

hasti_0o0
30-06-2010, 09:24
vaio F116 FG هست . از ایران رهجو خریدم. transfer jet برای انتقال اطلاعات ذوربینها فقط با یک تماس بدنه هست. البته اطلاعات بیشتری ندارم. خودم هم میخوام بدونم که آیا مثلا برای فلش هم کار میکنه؟کلا اگه توضیح بدین منون میشم.

hasti_0o0
30-06-2010, 09:36
FX و FG یک قیمت هستند؟ به من گفتند که FX توی بازار نیست.اگه هست کجا گیر میاد؟

mohammadi4net
30-06-2010, 11:54
vaio F116 FG هست . از ایران رهجو خریدم. transfer jet برای انتقال اطلاعات ذوربینها فقط با یک تماس بدنه هست. البته اطلاعات بیشتری ندارم. خودم هم میخوام بدونم که آیا مثلا برای فلش هم کار میکنه؟کلا اگه توضیح بدین منون میشم.

متاسفانه اطلاعی در این ضمینه ندارم.

FX و FG یک قیمت هستند؟ به من گفتند که FX توی بازار نیست.اگه هست کجا گیر میاد؟

به صورت عمده توزیع نشده بعید می دونم تو بازار گیر بیاد .

mo_abl
30-06-2010, 12:55

این تکنولوژی فقط برای دستگاههای که transfer get دارند استفاده میشه. الان فقط سونی استفاده میکنه در لپ تاپ و دوربین. از برند دیگه من ندیدم تا حالا. فلش و چیزایی از این قبل هم تا حالا تولید نشدند با دارا بودن این تکنولوژی.

J.Maheri
01-07-2010, 00:15
مبارک باشه، f116 چی خریدین؟ FX یا FG با کدوم گارانتی؟
بهتر بود سوالات خودتونو داخل یک پست می زدین ، اولین درایو هارد شما یک درایو مخفی هست که برای ریکاوری استفاده می شه (ویندوز اورجینال و درایورها داخل اونه)، وقتی شما نرم افزارهای خودتونو نصب کنید شاید دوست داشته باشین که موقع ریکاوری ، نرم افزارهایی که خودتون نصب کردید هم ریکاوری شوند پس خودتون هم باید بکاب بگرین، در این مورد داخل سایت خیلی صحبت شده با یک جستجوی ساده ، اطلاعات زیادی بدست می یارین.

transfer get ؟

سلام،
Transfer Jet یک تکنولوژی انتقال مالتی مدیا از طریق امواج الکترونیکی هست تقریبا مشابه بلوتوث با این تفاوت که این سیستم معمولا بر روی سیستم های مالتی مدیا نصب می شوند نظیر دوربین و غیره که این تکنولوژی خودکار بوده و اگر شما یک دوربینی که دارای این سیستم انتقال دهی است در کنار لپ تاپی که آن را نیز داره قرار دهید به راحتی می توانید با سرعتی معدل سرعت فلش مموری ها اطلاعات درون دوربین یا هر وسیله رو به لپتاپ منتقل کنید.
اما این تکنولوژی خود روی چند مدل سونی نصب است ظاهرا تنها در مدل های امریکایی هست. اگر نصب شده باشه روی برچسب کارتن دستگاه حتما اشاره ای به این خواهد شد.

برای مشاهده فیلم مربوط به Transfer Jet به آدرس زیر رجوع کنید:

این تکنولوژی هنوز نوپا هست ولی تو آینده انشالله فذاگیر می شود تا از این همه کابل خلاص شیم.

J.Maheri
01-07-2010, 10:03
با سلام و وقت بخیر دوستان:10:
من نهایت مدل f11NFX رو خریداری کردم به قیمت 1580000 با یک ماه تعویض الماس.:20:

به زودی منتظر ارزیابی های بنده از این مدل باشید.:5:
ابتدا ویندوز ریت:
تو یکی از پست ها خوندم که کارت گرافیک انویدیا دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمی کنه!
این عکس نقض اون نظریه است :
اطلاعات تخصص در مورد این لپتاپ:

PC Wizard 2010 Version 1.94
------------------------------------------------------------------------------------------

Owner: Microsoft
Organisation: Microsoft
User: Jalal
Operating System: Windows 7 Home Premium Home Edition 6.01.7600
Report Date: ??????? 01 ????? 2010 at 02:05

------------------------------------------------------------------------------------------

<<< System Summary >>>
> Mainboard : Sony Corporation VAIO
> Chipset : Intel P55
> Processor : Intel Core i7 720QM @ 933 MHz
> Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
> Video Card : NVIDIA GeForce GT 330M
> Hard Disk : ST9500420AS (500 GB)
> DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7700H
> Monitor Type : Nvidia Defaul - 16 inches
> Network Card
> Network Card : MV88SE614x PCIe to SATA2 controller Yukon 88E8057 PCIe Gigabit Ethernet Controller
> Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition 6.01.7600 (x64)
> DirectX : Version 11.00
> Windows Performance Index : 5.9 on 7.9

<<< Mainboard >>>
> Manufacturer : Sony Corporation
> Mainboard : Sony Corporation VAIO
> Bios : American Megatrends Inc.
> Chipset : Intel P55
> Physical Memory : 4096 MB DDR3-SDRAM
> LPC bus : Yes
> PCI Bus : Yes
> Bus PCI-Express : Yes
> USB Bus : Yes
> SMBus/i2c Bus : Yes
> Bus HyperTransport : No
> Bus QPI : Yes
> Bus CardBus : No
> Bus FireWire : Yes

<<< Processor >>>
> Processor : Intel Core i7 720QM
> Frequency : 933 MHz
> Number of Core : 4
> Support : Socket 989 BGA
> Cache L1 : 4 x 64 KB
> Cache L2 : 4 x 256 KB
> Cache L3 : 6144 KB
> Voltage VID : 1.400 V
> FPU Coprocessor : Present
> Core 1 Activity : 8%
> Core 2 Activity : 0%
> Core 3 Activity : 3%
> Core 4 Activity : 0%

<<< Video >>>
> Current Display : 1920x1080 pixels at 59 Hz in True Colors (32-bit)
> Touch Support : No
> Number of monitor : 1
> Monitor Type : Nvidia Defaul
> Video Card : NVIDIA GeForce GT 330M
> nVidia CUDA : Yes
> OpenCL : Supported (Not Installed)
> OpenGL : Yes
> GDI Plus : Yes
> Direct2D : Yes

<<< IO Ports >>>
> Port installed : Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 3B3C
> Port installed : Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 3B34

<<< Drives >>>
> Number of Disk Controller : 1
> Number of USB-Disk Controller : 2
> Number of Hard Disk : 1
> Number of CD-ROM Drive : 1
> Drives Letters : C:\ D:\ E:\ F:\ G:\ H:\
> Floppy Disk : 3½" HD (1.44 Mo)
> Drive C: (Hard Disk) : 466 GB available on 490 GB
> Drive D: (Removable Drive) : 95 MB available on 2 GB
> Drive E: (Removable Drive) : 0 KB available on 0 KB
> Drive F: (Removable Drive) : 0 KB available on 0 KB
> Drive G: (DVD-Rom) : 0 KB available on 0 KB
> Drive H: (Removable Drive) : 2 GB available on 8 GB

<<< Printers >>>
> Default Printer : Microsoft XPS Document Writer
> Printer installed : Microsoft XPS Document Writer
> Printer installed : Fax
> Universal Driver : Not Installed
> Spooler : 0 jobs in queue

<<< Devices >>>
> Type of mouse : HID-compliant mouse
> Type of mouse : Alps Pointing-device for VAIO
> Type of keyboard : Standard PS/2 Keyboard
> Joystick : None
> HID Devices : Yes
> SCSI Host #0 : 2 Device(s)
> Drive : USB DISK 20X USB Device
> Drive : Patriot Memory USB Device
> Biometric : No
> Trusted Platform Module : No

<<< Multimedia >>>
> Device Audio : Intel 5 Series/3400 Series Chipset Family High Definition Audio
> Device Audio : Nvidia High Definition Audio Controller
> Audio Playback : Speaker/HP (Realtek High Defini
> Audio Playback : Digital Output(Optical) (Realte
> Audio Playback : Microsoft Sound Mapper
> Audio Recording : Microphone (Realtek High Defini
> MIDI Output : Microsoft GS Wavetable Synth
> MIDI Output : Microsoft MIDI Mapper
> Mixer Device : Speaker/HP (Realtek High Defini
> Mixer Device : Digital Output(Optical) (Realte
> Mixer Device : Microphone (Realtek High Defini
> Device multimedia : AVIVideo
> Device multimedia : CDAudio
> Device multimedia : Sequencer
> Device multimedia : WaveAudio
> Device multimedia : MPEGVideo
> Audio Compression : Microsoft IMA ADPCM CODEC
> Audio Compression : Microsoft CCITT G.711 A-Law and u-Law CODEC
> Audio Compression : Microsoft GSM 6.10 Audio CODEC
> Audio Compression : Microsoft ADPCM CODEC
> Audio Compression : Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec (decode only)

salib
01-07-2010, 11:23
اول از همه میشه بگی از کجا خریدی ؟
شرایطی هم میده ؟
سایت الماس رو کسی میدونه ؟
p_pouya12
01-07-2010, 19:09
دوستان کدام یک از سری F از هم بهتره و در ایران موجوده ؟ (7200 RPM و GPU 330 و رم 4 یا 6)

F_C_B
01-07-2010, 19:32
دوستان کدام یک از سری F از هم بهتره و در ایران موجوده ؟ (7200 RPM و GPU 330 و رم 4 یا 6)

F115:40::40::40:

Mesbahal
02-07-2010, 00:33
سلام
منم بالاخره 115 گرفتم
117 هم مثل اینکه نیست تو بازار
ولی خداییش خیلی با کلاسه مخصوصا نور کیبردش

erno69
02-07-2010, 00:44
دوست عزیز میشه عکس از لپ تاپت بزاری؟ من بین n61jq و f115 گیرم...

J.Maheri
02-07-2010, 00:50
اول از همه میشه بگی از کجا خریدی ؟
شرایطی هم میده ؟
سایت الماس رو کسی میدونه ؟
از تبریز، از شرکتی که سفارشی گارانتی گرفته یعنی خودش لپ تاپ رو از شرکت الماس برام گارانتی گرفته و بخاطر این 100 تا نا قابل اومده روش، گارانتی الماس رو با نام Vista باید دنبال کنی.

شرایط چه عرض کنم بازار کامپیوتر آخره سود و بهره به قول شرعی و بقول خودمونی نزول :19:

با چک کارمندی اگه خواستی می تونم برات تهیه کنم با عرف بازار کامپیوتر ماه4

اما اگه خواستی شرکت سامن هم زده تو سایتش اما موجود نداره 10، 20 روز علاف شی شاید گیر بیاره واست:31:

من خودم 1200 تشو جیرینگی دام بقیشو با یک چک شش ماهه که سود و زیانشو اومد روش ازم گرفت :41:

p_pouya12
02-07-2010, 12:52
F115 مگه 5400RPM نیست ؟ (هاردش)

mohammadi4net
02-07-2010, 13:09
F115 مگه 5400RPM نیست ؟ (هاردش)

f115fm هاردش 5400 دور هست.مطمئن نیستم ولی انگار f115fx وجود داره که هاردش 7200 دور هست. البته تو سایت سونی آمریکا چنین مدلی وجود نداره.

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

سلام
منم بالاخره 115 گرفتم
117 هم مثل اینکه نیست تو بازار
ولی خداییش خیلی با کلاسه مخصوصا نور کیبردش

مبارک باشه چه قیمت و چه گارانتی گرفتی؟
اسمتون رو به این لیست اضافه کردم.

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

اگه این تایپک رو از اول بخونی اطلاعات مفیدی برای مقایسه بین این دو مدل بدست میارین ، یکمی از کاربردتون توضیح بدین تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم.

Mesbahal
02-07-2010, 14:45
دوست عزیز شکل ظاهری تو پست 1 کاملا مشخصه ولی اگه باز خواستی با جزییات ببینی بگو واست بزارم
راستش من فقط vaio دوست دارم چون هم شیکه هم خوش دسته.

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

f115fm هاردش 5400 دور هست.مطمئن نیستم ولی انگار f115fx وجود داره که هاردش 7200 دور هست. البته تو سایت سونی آمریکا چنین مدلی وجود نداره.

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

مبارک باشه چه قیمت و چه گارانتی گرفتی؟
اسمتون رو به این لیست اضافه کردم.

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

اگه این تایپک رو از اول بخونی اطلاعات مفیدی برای مقایسه بین این دو مدل بدست میارین ، یکمی از کاربردتون توضیح بدین تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم.
مرسی
قیمتش 1520
+ 5درصد بابت گارانتی
گارانتی تجارت ماندگار

p_pouya12
02-07-2010, 16:25
بچه ها این مدل خوبه دیگه ؟ F11 NFX/H

erno69
02-07-2010, 18:29
دوست عزیز شکل ظاهری تو پست 1 کاملا مشخصه ولی اگه باز خواستی با جزییات ببینی بگو واست بزارم
راستش من فقط vaio دوست دارم چون هم شیکه هم خوش دسته.

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

مرسی
قیمتش 1520
+ 5درصد بابت گارانتی
گارانتی تجارت ماندگار
اون عکس هارو دیدم دوست عزیز ولی با جزییات میخوام.فیلم و عکس باشه عالیه...

Mesbahal
02-07-2010, 20:28
اون عکس هارو دیدم دوست عزیز ولی با جزییات میخوام.فیلم و عکس باشه عالیه...
خدمت شما:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/img
[img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p_pouya12
03-07-2010, 11:41

mamsana
04-07-2010, 09:30
آیا صحت دارد که سونی F115 را به دلیل داغ شدن بیش از حد چیپست گرافیک از بازار جمع کرده؟

داغ شدن بیش از حد نیست بلکه گرمای بیش از حده!! که تو همه ی لپ تاپ هایی با این کانفبگ هست اما سونی به مشتریش احترام می ذاره بر عکس شرکت های دیگه مثل Hp که لپ تاپ هاش کلا همه نیاز به جمع شدن دارن!!:13::13::13:
جمع هم نمی کنه و فقط آپدیت نرم افزاری می خواد!!!:20::20::20:

x-lichking
04-07-2010, 10:08
تمام مدل های VPCF11 و CW2 مشکل دارند .
البته اونایی که قبل از January در آسیا و آمریکا و اروپا فروش رفتند که اون هایی که در ایران هستند همه به همین تاریخ مربوط میشند .
جمع آوری نمی شند ولی باید بایوس رو آپدیت کنید .
البته این ها هنوز مشکل نویز رو دارند و سونی هنوز چیزی نگفته که این نویز از کجاست .
اگر که می تونید بایوس رو آپدیت کنید چون یکم دردسر داره و مثل فلش گوشی ریسکی هست .
بیشتر خرابی های سونی از بخش چیپست گرافیکی بوده ولی خود سونی نگفته که کدوم بخش بیشتر گرم میشه .
اگر که به پردازش قوی نیاز ندارید بهتره که ریسک نکنید و سری FW رو بخرید که واقعا عالیه .
موفق باشید .

x-lichking
04-07-2010, 10:13
اگه آمریکایی بودنش مهم نیست براتون F115FM رو بگیرید بهتره .
موفق باشید .

p_pouya12
04-07-2010, 11:23
اگه آمریکایی بودنش مهم نیست براتون F115FM رو بگیرید بهتره .
موفق باشید .

امریکایی بودنش مهم نیست اما من دنبال یه کانفیگ مثل همینی که نام بردم هستم !(F11 NFX/H) اخه F115FM هاردش 5400 هست ....

میگن F115FX مثل همینیه که نام بردم اره ؟( F11 NFX/H)

تو ایران F115FX پیدا میشه ؟ فرقش رو هم با مدل F11 NFX/H بگین ممنون میشم .

mohammadi4net
04-07-2010, 12:19
تمام مدل های VPCF11 و CW2 مشکل دارند .
البته اونایی که قبل از January در آسیا و آمریکا و اروپا فروش رفتند که اون هایی که در ایران هستند همه به همین تاریخ مربوط میشند .
جمع آوری نمی شند ولی باید بایوس رو آپدیت کنید .
البته این ها هنوز مشکل نویز رو دارند و سونی هنوز چیزی نگفته که این نویز از کجاست .
اگر که می تونید بایوس رو آپدیت کنید چون یکم دردسر داره و مثل فلش گوشی ریسکی هست .
بیشتر خرابی های سونی از بخش چیپست گرافیکی بوده ولی خود سونی نگفته که کدوم بخش بیشتر گرم میشه .
اگر که به پردازش قوی نیاز ندارید بهتره که ریسک نکنید و سری FW رو بخرید که واقعا عالیه .
موفق باشید .

لبتاب F115 رو دو دسته آدم می خرن ، یا مایه دارند یا به لحاظ کاری نیاز به چنین لبتابی دارند و هرجور شده مثل خودم اینو تهیه کردند، حالا اینا که مایه دارند وقتی خراب میشه براشون مهم نیست و شلوغش نمی کنن
ولی اگه جزء دسته دوم باشند اولین جایی که ایرانی ها سر می زنن همین سایت p30world خودمون هست.تا جایی که من می دونم F115 حدود 5 6 ماه تو بازار ایران داره بفروش می رسه ، ولی تا امروز حتی یک نفر ایرانی از این لبتاب گزارش خرابی ارایه نکرده حداقل از بچه های این سایت 20 نفر F115 دارند، چرا هیچ کدوم مشکلاتی که می گین رو تا به حال ندیدن ؟
دوست عزیز جناب x-lichking خوب بودن یک محصول مطلق نیست ، بهتره طرز تفکرتون رو نسبت به لبتاب عوض کنید و شرایط کلی یک لبتاب رو بررسی کنید، مدتیه که شروع کردید با نظرهای احساسی برگرفته از کامنت های کاربران سایت های خارجی که ممکن نظر دهنده از طرف رقیبان سونی اومده نظر منفی داده ، ذهن کسانی رو میخوان لبتاب بخرن مخدوش می کنید، وقتی سری F1 داره از دور خارج میشه کدوم شیر پاک خورده ای میاد سری FW که هرچند سری محبوبی باشه رو بخره؟
آپدیت بایوس F115 سه روزه رو سایت سونی قرار دادن، اگه خرابی ها به این شدتی که شما می فرمایین باشه چرا 6ماه پیش این کارو نکردن؟
امیدوارم سعی نکنید که رفتار خودتون رو توجیه کنید چون چند نفر دیگه ای هم بهتون تذکر دادن ، در هر صورت اعتراض من به شما به خاطر کاربرانیه که اطلاعات کمی از لبتاب دارند و با نظرات ما کاربران این سایت می خوان لبتاب بخرن، بهتر این کارو بادقت و مسئولیت پذیری بیشتری انجام بدیم.
امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشید ، با آرزوی حضور پررنگتر و منطقی تر شما در بخش لبتاپ سایت :11:

x-lichking
04-07-2010, 12:31
لبتاب F115 رو دو دسته آدم می خرن ، یا مایه دارند یا به لحاظ کاری نیاز به چنین لبتابی دارند و هرجور شده مثل خودم اینو تهیه کردند، حالا اینا که مایه دارند وقتی خراب میشه براشون مهم نیست و شلوغش نمی کنن
ولی اگه جزء دسته دوم باشند اولین جایی که ایرانی ها سر می زنن همین سایت p30world خودمون هست.تا جایی که من می دونم F115 حدود 5 6 ماه تو بازار ایران داره بفروش می رسه ، ولی تا امروز حتی یک نفر ایرانی از این لبتاب گزارش خرابی ارایه نکرده حداقل از بچه های این سایت 20 نفر F115 دارند، چرا هیچ کدوم مشکلاتی که می گین رو تا به حال ندیدن ؟
دوست عزیز جناب x-lichking خوب بودن یک محصول مطلق نیست ، بهتره طرز تفکرتون رو نسبت به لبتاب عوض کنید و شرایط کلی یک لبتاب رو بررسی کنید، مدتیه که شروع کردید با نظرهای احساسی برگرفته از کامنت های کاربران سایت های خارجی که ممکن نظر دهنده از طرف رقیبان سونی اومده نظر منفی داده ، ذهن کسانی رو میخوان لبتاب بخرن مخدوش می کنید، وقتی سری F1 داره از دور خارج میشه کدوم شیر پاک خورده ای میاد سری FW که هرچند سری محبوبی باشه رو بخره؟
آپدیت بایوس F115 سه روزه رو سایت سونی قرار دادن، اگه خرابی ها به این شدتی که شما می فرمایین باشه چرا 6ماه پیش این کارو نکردن؟
امیدوارم سعی نکنید که رفتار خودتون رو توجیه کنید چون چند نفر دیگه ای هم بهتون تذکر دادن ، در هر صورت اعتراض من به شما به خاطر کاربرانیه که اطلاعات کمی از لبتاب دارند و با نظرات ما کاربران این سایت می خوان لبتاب بخرن، بهتر این کارو بادقت و مسئولیت پذیری بیشتری انجام بدیم.
امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشید ، با آرزوی حضور پررنگتر و منطقی تر شما در بخش لبتاپ سایت :11:
شرمنده اگر که ناراحت شدین .
ولی بد نیست این لینک رو هم شما و هم دیگر دوستانم در این انجمن مطالعه کنند :

این 20 نفری هم که میگید شاید فقط 2 نفرش بخواد به نوت بوکش فشار بیاره و بقیه حداکثر در حد یه گشت در اینترنت هستند .
توی ایران فعلا 95 درصد افراد فقط از نوت بوک برای آهنگ گوش کردن و کلاس گذاتن استفاده می کنند پس مطمئن باشید نه خراب میشه و نه داغ میکنه .
ولی شما 5 دقیقه بدش دست من چنان حالی از نوت بوک و فنش براتون میگیرم همون جا زیر دستتون آب شه .
پس به این فکر نکنید که کسی تا حالا باهاش مشکل نداشته چون 95 درصد این افرادی که این نوت بوک رو دارند در حد همون آهنگ ازش استفاده می کنند .
شما یه رندر 5 دقیقه ای با رزولوشن 1280 در 1024 با 10000 پارتیکل بگیر اونقت می فهمید که داغ میکنه یا نه .
من خودم به شدت طرفدار سونی هستم و هیچ چیز رو با سونی عوض نمی کنم .
اون دوستانی هم که از من ایراد گرفتند هیچ کدوم طرفدار سونی نبودن و همه از این ایراد گرفتند که مشکلات نوت بوک هاشون رو گفتم .
ولی حقیقت تلخه .
هر کس می خواد باور کنه و هر کس می خواد باور نکنه .
فکر کنم من هم تا جایی که بتونم منبع معتبر ( فکر کنم معتبر تر از خود سونی نباشه ) بدم حق گفتن هر حرفی رو داره .
حالا چه ملت ایراد بگیرند چه قبول کنند .
فکر کنم 5000 پست سایت های خارجی معتبر تر از 100 تا پست سایت های ایرانی باشه .
موفق باشید .

p_pouya12
04-07-2010, 12:50
لطفا جواب منو بدید :20:

رفتم همین لینکی که Lichking دادن زیاد مشکل حادی به نظر نمیرسه چون گفته این اپدیت رو نصب کنید حله . خوب مشکل نرم افزاریه و نیازی به جمع اوری هم نیست .

Vaioman
04-07-2010, 13:08
شرمنده اگر که ناراحت شدین .
ولی بد نیست این لینک رو هم شما و هم دیگر دوستانم در این انجمن مطالعه کنند :

این 20 نفری هم که میگید شاید فقط 2 نفرش بخواد به نوت بوکش فشار بیاره و بقیه حداکثر در حد یه گشت در اینترنت هستند .
توی ایران فعلا 95 درصد افراد فقط از نوت بوک برای آهنگ گوش کردن و کلاس گذاتن استفاده می کنند پس مطمئن باشید نه خراب میشه و نه داغ میکنه .
ولی شما 5 دقیقه بدش دست من چنان حالی از نوت بوک و فنش براتون میگیرم همون جا زیر دستتون آب شه .
پس به این فکر نکنید که کسی تا حالا باهاش مشکل نداشته چون 95 درصد این افرادی که این نوت بوک رو دارند در حد همون آهنگ ازش استفاده می کنند .
شما یه رندر 5 دقیقه ای با رزولوشن 1280 در 1024 با 10000 پارتیکل بگیر اونقت می فهمید که داغ میکنه یا نه .
من خودم به شدت طرفدار سونی هستم و هیچ چیز رو با سونی عوض نمی کنم .
اون دوستانی هم که از من ایراد گرفتند هیچ کدوم طرفدار سونی نبودن و همه از این ایراد گرفتند که مشکلات نوت بوک هاشون رو گفتم .
ولی حقیقت تلخه .
هر کس می خواد باور کنه و هر کس می خواد باور نکنه .
فکر کنم من هم تا جایی که بتونم منبع معتبر ( فکر کنم معتبر تر از خود سونی نباشه ) بدم حق گفتن هر حرفی رو داره .
حالا چه ملت ایراد بگیرند چه قبول کنند .
فکر کنم 5000 پست سایت های خارجی معتبر تر از 100 تا پست سایت های ایرانی باشه .
موفق باشید .

دوست گلم شما اگه میخوای در حد ذوب کردن لپ تاپ ازش کار بکشی خب بهتره که PC بخری(البته اونم ذوب میشه) .لپ تاپ برای این جور استفاده ها طراحی و ساخت نمیشه.حالا بگذریم که تو ایران با اتوبوس شرکت واحد هم بعضآ اشتباه میگیرند و اگه بتونن با لپ تاپ مسافر کشی هم میکنند.من از شما ایراد گرفتم و طرفدار سرسخت سونی هم هستم،پس مبالغه نکنید.حقیقت اصلآ هم تلخ نیست بشرطی که خواهانش باشی.در ضمن تو همین پستهای خارجی که میگی می دونی که چقدر هم چرت و پرت هست.البته تو پستهای ایرانی هم هست ولی خیلی کمتر.چون طرز فکر ها متفاوت است.خارجیه اگر لپ تاپش بجای 10 ثانیه 11 ثانیه یه کاری رو انجام بده اعتراض میکنه چون عادت کردن که همه چیز روتین باشه حالی کاری ندارن که اعتراضشون درسته یا غلط،بعد شما همون اعتراض رو برای خودت میکنی مدرک و سند.در هر صورت اینها که گفتم نظر شخصی من بود که کاملآ هم مخالف نظرات شماست.به هر حال قصد بی احترامی ندارم.پیشاپیش عذر من رو بپذیرید.:10:

Mojmos
04-07-2010, 22:30
سلام
من f11 cgx خریدم دو هفته پیش
خیلی تو ذوقم خورد وقتی فهمیدم مشکل داره
حالا باید چیکار کنم؟
شنیدم به صورت نرم افزاری میشه حلش کرد
میشه بگین چجوری؟ و از کدوم سایت باید اقدام کنیم؟
ممنون از توجهتون...

p_pouya12
04-07-2010, 22:56
سلام
حالا باید چیکار کنم؟
ممنون از توجهتون...

سلام ، مشکل نرم افزاریه !! شما به این لینک مراجعه کن و نوع لبتاب خودت رو پیدا کن و دانلود کن ...

mohammadi4net
04-07-2010, 23:08
سلام
حالا باید چیکار کنم؟
ممنون از توجهتون...

کدوم مشکل ؟ اول مشکلتونو بگید بعد دنبال راه حل باشید.

Mojmos
05-07-2010, 08:49
همین که تو اخبار میگن داغ میکنه دیگه

Mojmos
05-07-2010, 08:54
سلام ، مشکل نرم افزاریه !! شما به این لینک مراجعه کن و نوع لبتاب خودت رو پیدا کن و دانلود کن ...

ممنون از شما
از من مدلش هست: VPC-F11CGX/B که در اون صفحه وجود نداره
یعنی مال من مشکل نداره و نیازی به دانلود فایل نیست؟؟

mohammadi4net
05-07-2010, 10:00
همین که تو اخبار میگن داغ میکنه دیگه

میگن داغ میکنه؟ مگه مال شما داغ کرده ؟ داغی که منجربه هنگ شدن سیستم بشه.
جناب x-lichking برای خودتون فرضیه سازی میکنین جواب این دوستمون رو بدین، سیستمشون سالمه ولی به خاطر حرف های شما سردرگم شدن!

Vaioman
05-07-2010, 10:12
ممنون از شما
از من مدلش هست: VPC-F11CGX/B که در اون صفحه وجود نداره
یعنی مال من مشکل نداره و نیازی به دانلود فایل نیست؟؟

دوست عزیز اینکه سیستمت مشکل داره رو خودت باید ببینی .همونطور که دوستم Mohammadi4net عزیز گفتن اگر گرم شدن سیستم شما به حد غیر طبیعی است و سیستمتون هنگ میکنه،اونوقت مشکل داره.شما سیستمت رو چک کن و به حرفهای الکی دیگران توجه نکن.:20:

p_pouya12
05-07-2010, 10:13
عزیز من شرکت سونی لیستی از لبتاب هارو داده و گفته اینها امکان گرم شدن بیش از هد و باعث تغییر شکل کیبورد و شکل کلی لبتاب میشه و گفته حتما این اپدیت رو نصب کنن (اونایی که لبتابشون تو لیست هست .)

خوب میشد یه سر به این لینک میزدید !!!

Vaioman
05-07-2010, 10:17
عزیز من شرکت سونی لیستی از لبتاب هارو داده و گفته اینها امکان گرم شدن بیش از هد و باعث تغییر شکل کیبورد و شکل کلی لبتاب میشه و گفته حتما این اپدیت رو نصب کنن (اونایی که لبتابشون تو لیست هست .)

خوب میشد یه سر به این لینک میزدید !!!

مرسی عزیز.منم دیدم.همونطور که تو بخش سونی هم گفتم فقط یکسری از مدلها این مشکل رو دارن و اونم با یه اپدیت ساده حل میشه.:46:

mesbaha
05-07-2010, 18:29
سلام
من آپدیت جدید بایوس نصب کردم از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا یه سوال داشتم؟
برای آپدیت قسمت های دیگه مثل Blouetooth یا Motherboard یا Network و.. که تو سایتش هست ورژن این قسمت ها رو چجوری تو لب تاپ خودم پیدا کنم و با سایت مقایسه کنم که آپدیتش کنم یا نه؟

F_C_B
05-07-2010, 18:54
دوستان خود سونی رسما اعلام کرد که مشکل حرارتی وجود دارد F115 هم جزء این سری است البته چند مورد بیشتر هم گزارش نشده. 4 روز پیش هم یه آپدیت بایوس تو سایتش گذاشته شده و توضیح هم داده برای چیه.

یه آپدیت بایوس انجام بدید خودتون رو راحت کنید.

armin1190
07-07-2010, 02:53
Consumers should install the firmware update as soon as possible to prevent the small possibility of overheating.

majid_3ma
07-07-2010, 13:26
اخطار سونی راجع به CW2 . F11

mk_4th
08-07-2010, 09:40
سلام؛ خب راستش من همیشه اینجا فقط خواننده ی نظرات بودم؛ ولی دیگه کلافه شدم بسکه از گرافیک متوسط اف 115 بد شنیدم! خب بازی و کارای گرافیکی هم برای من علاوه بر زیبایی و کیفیت ساخت و امکانات روز لپ تاپ ها جای خودشون رو دارن به هر حال.. میشه گرافیک این لپ تاپ رو با یه لپ تاپ توی بورس از هر مارک معتبر قیاس کنید؟ مثل اچ پی؛ ایسوس؛ دل.. مثلا 2190؛ 2300؛ 3061 از اچ پی؛ 1558 از دل یا هرچی که خودتون واردترین... مرسی چون میخوام این هفته بخرم

F_C_B
08-07-2010, 20:16
دوستان نم این اف 115 رو خریدم.

واقعا از هر نظر لپ تاپه خوبیه.

بایوس رو هم آپدیت کردم.

گرمای تولیدی لپ تاپ هم واقعا قابل قبوله

معایب:
شارژ شدن لپ تاپ خیلی طول میکشد ولی در عوض 2 ساعته خالی میشه.
دیگه هیچ....

حالا سوال:
باطری روی این لپ تاپ 5 سل است؟

اگه بخوام باطری 9 سل بخرم بندازم روش خیلی بهتر میشه؟ مثلا چندساعت باطریش میمونه؟

mk_4th
09-07-2010, 09:51
چی به سر فروم اینجا اومده! نه لود میشه نه باز میکنه... اساتید اگه تونستن بیان؛ اون سوال بنده رو هم جواب بدن ممنون میشم

Mehrdad092000
09-07-2010, 10:04
سلام؛ خب راستش من همیشه اینجا فقط خواننده ی نظرات بودم؛ ولی دیگه کلافه شدم بسکه از گرافیک متوسط اف 115 بد شنیدم! خب بازی و کارای گرافیکی هم برای من علاوه بر زیبایی و کیفیت ساخت و امکانات روز لپ تاپ ها جای خودشون رو دارن به هر حال.. میشه گرافیک این لپ تاپ رو با یه لپ تاپ توی بورس از هر مارک معتبر قیاس کنید؟ مثل اچ پی؛ ایسوس؛ دل.. مثلا 2190؛ 2300؛ 3061 از اچ پی؛ 1558 از دل یا هرچی که خودتون واردترین... مرسی چون میخوام این هفته بخرم
گرافیک f115 gt330که تو رده بندی رتبه 59داره
گرافیک 2190 gt230 که رتبه 68 داره
گرافیک n61 jq asus 5730 رتبه 42 داره
بین این لپتاپا که شما گفتید فقط ایسوز بالاتره گرافیکش
شما اگه میخوای کاملتر مقایسه کنی برو لینک زیر

mk_4th
09-07-2010, 12:20
ممنونم؛ نگاه میندازم. ولی جدا از عدد و رقم کدوم لپ تاپ رو از همه مارک ها تو این رنج بعد از ایسوس تو گرافیک و بازی بهتر میدونین؟که البته سی پی یو ای 7 و رم بالای 4 داشته باشه. البته میدونم که اف 115 توی پراسس و امکانات از همه سره

Mehrdad092000
10-07-2010, 12:12
ممنونم؛ نگاه میندازم. ولی جدا از عدد و رقم کدوم لپ تاپ رو از همه مارک ها تو این رنج بعد از ایسوس تو گرافیک و بازی بهتر میدونین؟که البته سی پی یو ای 7 و رم بالای 4 داشته باشه. البته میدونم که اف 115 توی پراسس و امکانات از همه سره
تو این قیمت n61jq بهترین گرافیکو داره با i7

mk_4th
10-07-2010, 12:44
ممنون. اون سایت هم خیلی خوب و باحال مقایسه کرده بود! پس اینطور که معلومه تو این رنج غیر از این ایسوس اونم تو گرافیک و یو اس بی 3 بقیه لپ تاپ ها در هیچ زمینه ای (مانیتور ؛زیبایی ؛کیبرد ؛ امکانات ؛پراسس...) حرفی واسه گفتن جلوی اف 115 ندارن! (سری آی 7 )

parham_vaio
10-07-2010, 13:17
سلام بچه ها

یه خواهش ازتون داشتم می خواستم اونهایی که f115 دارند

یه زحتمی بکشند و دمای لپ تاپشون رو در حین اجرای بازی برام بگن

اگر میشه CPUID HWMonitor رو اجرا کنند و اون رو در حالت MINIMAZIE کنند و بعد بازی اجرا کنند بعد 15 20 دقیقه بیشترین دمای که لپ تا داشته GPU و CPU اینجا بگن

و سئوال دوم اینکه آپدیت بایوس تا چه حدی در بهینه شدن دما این لپ تاپ تاثیر داشته

با تشکر از همه ی دوستان

F_C_B
10-07-2010, 13:47
لطفا کمک کنید.

لپ تاپم بیشتر از از 68 درصد شارژ نمیشه.

چراغ شارژ خاموش میشه اما تا 68 درصد بیشتر نمیره لطفا کمک کنید. خواهشا.

باطری 9 سل بگیرم چقدر بهتر میشه؟

Mehrdad092000
10-07-2010, 13:51
لطفا کمک کنید.

لپ تاپم بیشتر از از 68 درصد شارژ نمیشه.

چراغ شارژ خاموش میشه اما تا 68 درصد بیشتر نمیره لطفا کمک کنید. خواهشا.

باطری 9 سل بگیرم چقدر بهتر میشه؟
به نظرم این اون مزیتی که سونی اضافه کرده
که هنگام کار با برق شارژو قطع میکنه
شما خاموش کن دستگاهو بعد بزن شارژ یکم وایسا بعد نگاه کن ببین چقدر شده

F_C_B
10-07-2010, 14:01
به نظرم این اون مزیتی که سونی اضافه کرده
که هنگام کار با برق شارژو قطع میکنه
شما خاموش کن دستگاهو بعد بزن شارژ یکم وایسا بعد نگاه کن ببین چقدر شده

چه جالب.

اره
تو باطری فانکشن رفتم میشد این حالت را غیرفعال کرد. میتونی تنظیم کنی که مثلا بیشتر از 50 درصد باطری پر نشه برای عمر بیشتر باطری...

حالا یه سوال.

باطری 9 سل روش سوار میشه؟
باطری 9 سل یا 8 سل بندازم چقدر شارژ بیشتر توش میمونه؟ الان 2 ساعت جواب میده. رو خودشون 5 سل است دیگه؟؟؟

Mehrdad092000
10-07-2010, 16:34
چه جالب.

اره
تو باطری فانکشن رفتم میشد این حالت را غیرفعال کرد. میتونی تنظیم کنی که مثلا بیشتر از 50 درصد باطری پر نشه برای عمر بیشتر باطری...

حالا یه سوال.

باطری 9 سل روش سوار میشه؟
باطری 9 سل یا 8 سل بندازم چقدر شارژ بیشتر توش میمونه؟ الان 2 ساعت جواب میده. رو خودشون 5 سل است دیگه؟؟؟

خدارو شکر مشکل برای لپتاپت نبود

برای باطری 9 سل من زیاد اطلاعات ندارم

تو کاستوم خود سایت سونی برای مدل f129 باطری اینجوری زده (اخه دیگه f115 نبود چیک کنم اما باید مثل هم باشن کلا)

که برای تغییر از standard به large
100 دلار بخ قیمت اضافه میشه
ساعت های باطریم که هست
اما چیزی از چند سل بودن نزده

این page هم شاید کمکت کنه

.:2M:.
10-07-2010, 16:48
میشه برا f115 از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! آیا میزنه بیرون از دستگاه ؟! :دی

دوستان اگه میشه معایب f115 لیست وار بگن ...

مرسی

Mehrdad092000
10-07-2010, 17:14

این همون باطری large است
قیمتش 250 دلار

اینم چیج برای اطلاعات دقیق تر به f115هم میخوره
این سری همرو ساپورت میکنه
F Series

NW Series

CW Series

Y Series

S Series

B Series

SR Series

parham_vaio
10-07-2010, 17:17
سلام بچه ها

یه خواهش ازتون داشتم می خواستم اونهایی که f115 دارند

یه زحتمی بکشند و دمای لپ تاپشون رو در حین اجرای بازی برام بگن

اگر میشه CPUID HWMonitor رو اجرا کنند و اون رو در حالت MINIMAZIE کنند و بعد بازی اجرا کنند بعد 15 20 دقیقه بیشترین دمای که لپ تا داشته GPU و CPU اینجا بگن

و سئوال دوم اینکه آپدیت بایوس تا چه حدی در بهینه شدن دما این لپ تاپ تاثیر داشته

با تشکر از همه ی دوستان

آقا کسی نمی نوته به من کمک کنه ؟

F_C_B
11-07-2010, 08:09
چطور میتونم وارد بایوس اف 115 بشم؟ کلید دیلت رو زدم نشد

mohammadi4net
11-07-2010, 09:45
چطور میتونم وارد بایوس اف 115 بشم؟ کلید دیلت رو زدم نشد

F2
............................

w0rm
11-07-2010, 12:46
يك سوال

منظور از نويز چيه كه ميگيد مثلا لپ تاپ نويز داره؟

F_C_B
12-07-2010, 11:54
يك سوال

منظور از نويز چيه كه ميگيد مثلا لپ تاپ نويز داره؟

میگن یه نویز داره که با قطع کردن میکروفن داخلی برطرف میشه اما من گرفتم بایوسم آپدیت کردم هیچ نویزی نمیشنوم

parham_vaio
12-07-2010, 11:58
این چه کلوپیه

که وقتی از کاربراش یه تست ساده می خوام که در مورد دما انجام بدن یه نفر حاضر نمیشه اینکارو بکنه ؟

F_C_B
12-07-2010, 13:04
این چه کلوپیه

که وقتی از کاربراش یه تست ساده می خوام که در مورد دما انجام بدن یه نفر حاضر نمیشه اینکارو بکنه ؟

همین الان چک کردم موقع وبگردی 55 میانگین هسته ها. موقع بازی 67. بعد از کلی بازی 76 هم شد.

کول پد نیاز داره؟؟؟

2 الی 3 درجه دماها راا بیشتر نوشتم به خاطر میانگین

mohsen284
12-07-2010, 13:12
با سلام
لطفا سريع جواب بديد چون در شرف خريدم

من بين f115 و n61jq حسابي گير كردم
فعلا نظرم رو f هستش ، آخه از نظر بازي نهايتا PES و nfs بازي كنم (بازي جنگي هم اصلا) كه به فكر گرافيك باشم
(راستي با اين دو تا كه ديگه مشكل نداره؟؟؟؟؟؟؟ رو high اجراشون ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ )

چند مساله ذهنمو درگير كرده :

1- گارانتي
- اگه بخوام 115 بگيرم با 1.580 و گارانتي متفرقه يه ساله بايد بگيرم
- اگه 116 بگيرم با گارانتي 3 ساله ايران رهجو بايد 1.650 بدم با رم كمتر و نداشتن نور زمينه كيبورد

(حالا با توجه به اينكه جديدا چند مطلب تو همين سايت در مورد گزارش خرابي اين سري و داغ كردن و ... خوندم كه نميدونم درستن يا نه ،،،، يه خورده بابت گارانتي ترسيدم و از طرفي زورم مياد پول بيشتري بدم و مشخصات پايينتر بگيرم)

نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(اين در حالي همزمان با من پسرعموم داره n61jq ميگيره با 2سال گارانتي معتبر ......... نميخوام كم بيارمممممم:19:)

2- 32 و 64 بيتي
نمايندگي ايسوس ميگفت n61 درايور هاي آماده 32 بيتي رو داره...
اين در حاليه كه وايو نداره
آيا براي نصب نرم افزار به مشكل بر ميخورم ؟
اگه بايد درايورهاشو دانلود كنم ، به راحتي گير مياد؟ حالگيري نشه ...

3- حروف فارسي رو كيبورد كه n61 داره و f115 نداره
راه حل لطفا ؟

F_C_B
12-07-2010, 13:40
با سلام
لطفا سريع جواب بديد چون در شرف خريدم

من بين f115 و n61jq حسابي گير كردم
فعلا نظرم رو f هستش ، آخه از نظر بازي نهايتا PES و nfs بازي كنم (بازي جنگي هم اصلا) كه به فكر گرافيك باشم
(راستي با اين دو تا كه ديگه مشكل نداره؟؟؟؟؟؟؟ رو high اجراشون ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ )

چند مساله ذهنمو درگير كرده :

1- گارانتي
- اگه بخوام 115 بگيرم با 1.580 و گارانتي متفرقه يه ساله بايد بگيرم
- اگه 116 بگيرم با گارانتي 3 ساله ايران رهجو بايد 1.650 بدم با رم كمتر و نداشتن نور زمينه كيبورد

(حالا با توجه به اينكه جديدا چند مطلب تو همين سايت در مورد گزارش خرابي اين سري و داغ كردن و ... خوندم كه نميدونم درستن يا نه ،،،، يه خورده بابت گارانتي ترسيدم و از طرفي زورم مياد پول بيشتري بدم و مشخصات پايينتر بگيرم)

نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(اين در حالي همزمان با من پسرعموم داره n61jq ميگيره با 2سال گارانتي معتبر ......... نميخوام كم بيارمممممم:19:)

2- 32 و 64 بيتي
نمايندگي ايسوس ميگفت n61 درايور هاي آماده 32 بيتي رو داره...
اين در حاليه كه وايو نداره
آيا براي نصب نرم افزار به مشكل بر ميخورم ؟
اگه بايد درايورهاشو دانلود كنم ، به راحتي گير مياد؟ حالگيري نشه ...

3- حروف فارسي رو كيبورد كه n61 داره و f115 نداره
راه حل لطفا ؟

دقیقا منم مثل تو بین این دوتا مونده بودم و نهایتا اف را انتخاب کردم.

اف بازی های روز رو راحت اجرا میکنه من شخصا جی تی ای لیبرتی سیتی و ای وی را راحت دارم باش بازی میکنم چه برسه به فوتبال و شیفت.

اف نور صفحه کلید در هنگام شب داره که واقعا خارق العادست. علاوه بر این نور صفحه را خودکار با نور محیط تنظیم میکنه که این قابلیت شب موقع فیلم دیدن خیلی به کارم میاد.

بعد یه مدت حروف فارسی را حفظ میشی من همین الان دارم با اف تایپ میکنم اگه هم خیلی برات سخته برچسب هست به قیمت هزار تومن میخری حروف فارسی را میچسبونی هر موقع هم نخواستی میکنیش.

در ضمن کیفیت صفحه کلید اف واقعا فوق العادست. جنس پلاستیک دکمه هاش توپه توپه. صفحه فول اچ دیش هم عالیه . جوری که من الان نمیتونم با مانیتور پی سی کار کنم . عادت کردم به فول اچ دی.

از لحاظ قدرت شک نکن که اف قوی تره نسبت به ایسوس . اما ایسوس کارت گرافیک قوی تری داره. ( اف تو بازی های روز کم نمیاره خیالت راحت هر چی باشه 330 گرافیکش . موقع خرید مواظب باش چون بعضی فروشنده ها با گرافیک 310 میفروشن)

یه پست بالاتر دما های لپ تاپم را نوشتم که واقعا با این کونفگ مناسبه. بله مشکل حرارتی هم در اف وجود داشت که سونی اپدیت بایوس ارائه کرد براش. چند صفحه عقب تر لینک دانلود آپدیت بایوس قرار داده شده در نتیجه از لحاظ خراب شدن بر اثر گرما خیالت راحت.

راجع به ویندوز هم همه کیف میکنن رو کامپیوترشون 64 بیتی باشه. .. من بت قول میدم تمام نرم افزارهایی را که میخوای میتونی روش نصب کنی. 99 درصد نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی نصب میشن ولی در عوض هیچ کدوم از نرم افزارهای 64 بیتی روی 32 بیتی نصب نمیشن . تازه خوشحال باش که ویندوز 64 بیتی روشه

mohsen284
12-07-2010, 16:13
دقیقا منم مثل تو بین این دوتا مونده بودم و نهایتا اف را انتخاب کردم.

اف بازی های روز رو راحت اجرا میکنه من شخصا جی تی ای لیبرتی سیتی و ای وی را راحت دارم باش بازی میکنم چه برسه به فوتبال و شیفت.

اف نور صفحه کلید در هنگام شب داره که واقعا خارق العادست. علاوه بر این نور صفحه را خودکار با نور محیط تنظیم میکنه که این قابلیت شب موقع فیلم دیدن خیلی به کارم میاد.

بعد یه مدت حروف فارسی را حفظ میشی من همین الان دارم با اف تایپ میکنم اگه هم خیلی برات سخته برچسب هست به قیمت هزار تومن میخری حروف فارسی را میچسبونی هر موقع هم نخواستی میکنیش.

در ضمن کیفیت صفحه کلید اف واقعا فوق العادست. جنس پلاستیک دکمه هاش توپه توپه. صفحه فول اچ دیش هم عالیه . جوری که من الان نمیتونم با مانیتور پی سی کار کنم . عادت کردم به فول اچ دی.

از لحاظ قدرت شک نکن که اف قوی تره نسبت به ایسوس . اما ایسوس کارت گرافیک قوی تری داره. ( اف تو بازی های روز کم نمیاره خیالت راحت هر چی باشه 330 گرافیکش . موقع خرید مواظب باش چون بعضی فروشنده ها با گرافیک 310 میفروشن)

یه پست بالاتر دما های لپ تاپم را نوشتم که واقعا با این کونفگ مناسبه. بله مشکل حرارتی هم در اف وجود داشت که سونی اپدیت بایوس ارائه کرد براش. چند صفحه عقب تر لینک دانلود آپدیت بایوس قرار داده شده در نتیجه از لحاظ خراب شدن بر اثر گرما خیالت راحت.

راجع به ویندوز هم همه کیف میکنن رو کامپیوترشون 64 بیتی باشه. .. من بت قول میدم تمام نرم افزارهایی را که میخوای میتونی روش نصب کنی. 99 درصد نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی نصب میشن ولی در عوض هیچ کدوم از نرم افزارهای 64 بیتی روی 32 بیتی نصب نمیشن . تازه خوشحال باش که ویندوز 64 بیتی روشه

مرسي از توجهت دوست عزيز

- در مورد 64 بيتي ايسوس هم هست ، فقط اون درايورهاي 32 بيتي رو هم آماده داره و در نتيجه واسه نصب ويندوز 32 بيتي و بعضي نرم افزارها مشكلي نداره ................. البته به قول شما بعيده به مشكل بر بخورم ولي اگه لازم شد درايور هاي 32 بيتي راحت گير مياد ؟

- در مورد آپديت بايوس يه كم برام توضيح بده ، (فك كنم يه جا خوندم كار خطرناكي و ريسكيه .... كه خودم فك ميكنم كمي اغراق كرده بودن ...) مرسي

- در مورد گارانتي هم نگفتيد ..... بالاخره نظرتون f155 هست با گارانتيه 1 ساله متفرقه يا f116 با گارانتي 3ساله ايران رهجو و البته قيمت بيشتر (+ رم 4 و نداشتن نور ضمينه كيبورد :41:)

سپاس فراوان

parham_vaio
12-07-2010, 16:27
همین الان چک کردم موقع وبگردی 55 میانگین هسته ها. موقع بازی 67. بعد از کلی بازی 76 هم شد.

کول پد نیاز داره؟؟؟

2 الی 3 درجه دماها راا بیشتر نوشتم به خاطر میانگین

لطفا دمی gpu هم بگو

خیلی لطف کردی دوست گلم

nima_bi
12-07-2010, 17:18
با درود
من هم میان f115 و f116 گیر کردم
برتریهای f115:
نور زمینه کیبورد
2 گیگ رم بیشتر
داشتن dvd رایتر بلوری (برای f116 کمبو بلوری است)

برتری های f116:
داشتن 3 سال گارانتی رهجو

اگر چیزهای دیگری هم هست شما اضافه کنید و بگید کدوم بهتره؟
با سپاس

f@r@z
13-07-2010, 11:35
میشه اطلاعاتی هم در مورد F115/B بدین؟

Mesbahal
13-07-2010, 11:40
چجور بفهمم گرافیکم 330 هست یا 310؟

F_C_B
13-07-2010, 11:46
مرسي از توجهت دوست عزيز

- در مورد 64 بيتي ايسوس هم هست ، فقط اون درايورهاي 32 بيتي رو هم آماده داره و در نتيجه واسه نصب ويندوز 32 بيتي و بعضي نرم افزارها مشكلي نداره ................. البته به قول شما بعيده به مشكل بر بخورم ولي اگه لازم شد درايور هاي 32 بيتي راحت گير مياد ؟

- در مورد آپديت بايوس يه كم برام توضيح بده ، (فك كنم يه جا خوندم كار خطرناكي و ريسكيه .... كه خودم فك ميكنم كمي اغراق كرده بودن ...) مرسي

- در مورد گارانتي هم نگفتيد ..... بالاخره نظرتون f155 هست با گارانتيه 1 ساله متفرقه يا f116 با گارانتي 3ساله ايران رهجو و البته قيمت بيشتر (+ رم 4 و نداشتن نور ضمينه كيبورد :41:)

سپاس فراوان

اره گیر میاد اما خو اصلا لازم نیست ویندوز 32 بیتی نصب کنی. همون 64 بیتی لذتشون ببر. خیالت تخت تخت همه نرم افزارهایی که میخوای روش نصب میشن و به ویندوز 32 بیتی احتیاج پیدا نمیکنی. تازه ویندوز 32 بیتی نمیتونه از 6 گیگ رمش استفاده کنه پر پر 3.86 گیگ رم استفاده میکنه

بازم به نظرم اف 115 . دوسال گارانتی ارزش اینو نداره که اف 116 بگیری.

خیر آپدیت بایوس هیچ خطری ندارد 1 دقیقه هم بیشتر طول نمکیشه بعد آپدیت حس میکنم چرخش فن بیشتر شده

لطفا دمی gpu هم بگو

خیلی لطف کردی دوست گلم

راستی یادم رفت بگم تو محیط گرم (بدون کولر) کلی باش بازی کردم دماش به 85 هم رسید. (البته به محظ اینکه 85 شد چرخش فن زیاد شد و 1 دقیقه بعد دوباره 76 شد) کول پس نیازه؟

دمای جی پی یو رو با چه برنامه ایی میشه فهمید؟

f@r@z
13-07-2010, 11:52
میشه اطلاعاتی هم در مورد F115/B بدین؟

mohsen284
13-07-2010, 13:00
اره گیر میاد اما خو اصلا لازم نیست ویندوز 32 بیتی نصب کنی. همون 64 بیتی لذتشون ببر. خیالت تخت تخت همه نرم افزارهایی که میخوای روش نصب میشن و به ویندوز 32 بیتی احتیاج پیدا نمیکنی. تازه ویندوز 32 بیتی نمیتونه از 6 گیگ رمش استفاده کنه پر پر 3.86 گیگ رم استفاده میکنه

بازم به نظرم اف 115 . دوسال گارانتی ارزش اینو نداره که اف 116 بگیری.

خیر آپدیت بایوس هیچ خطری ندارد 1 دقیقه هم بیشتر طول نمکیشه بعد آپدیت حس میکنم چرخش فن بیشتر شده

ممنونم

شما چند گرفتي و با چه گارانتي ؟

همراش چي بايد باشه ؟

موقع روشن شدن بايد يوزر بپرسه ؟

چند نكته واسه خريد كه بايد دقت كنم بگو لطفا

F_C_B
13-07-2010, 13:27
ممنونم

شما چند گرفتي و با چه گارانتي ؟

همراش چي بايد باشه ؟

موقع روشن شدن بايد يوزر بپرسه ؟

چند نكته واسه خريد كه بايد دقت كنم بگو لطفا

من 1.540 گرفتم. طرف گفت تا 1 ماه تعویض 1 سال تعمیر. نمیدونم مال چه شرکتیه من گارانتی اصلا برام مهم نیست چون کشکه...

همراهش هیچی یه لپ تاپ. فقط دقت کن موقع خرید روشنش که کرد جلوت ویندوز که داره میاد بالا بنویسه setup for first use یه همچین چیزی باید بنویسه که یعنی بار اولشه داره روشن میشه اسم یوزر کامپیوتر هم اسم خودتو بنویس اسم شرکتی ننویسه برات. دقت داشته باش گرافیکش 330 باشه. (همونجا که روشنش کرد خودت چک کن 330 باشه). صفحشو کامل چک کن پیکسل سوخته نداشته باشه. وقتی اومدی خونه اولین کاری که باید بکنی بک آپ است. بک آپ را فراموش نکن.
دقت کن زدگی نداشته باشه. یه کیف اندازه خودش بخر براش . کیف 15 اینچ براش یکم کوچیکه.

موقع برگشت به خونه هم فراموش نکن از این اداپتورا بخری . یه وقت مثل من نشی دوباره بری بازار:31:

erno69
13-07-2010, 14:20
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم از دوستانی که این مدل رو دارند تقاضا میکنم توضیحات مفیدی از لپ تاپشون بزارن.در مورد کیفیت صفحش.صداش...

mohsen284
13-07-2010, 15:28
من 1.540 گرفتم. طرف گفت تا 1 ماه تعویض 1 سال تعمیر. نمیدونم مال چه شرکتیه من گارانتی اصلا برام مهم نیست چون کشکه...

همراهش هیچی یه لپ تاپ. فقط دقت کن موقع خرید روشنش که کرد جلوت ویندوز که داره میاد بالا بنویسه setup for first use یه همچین چیزی باید بنویسه که یعنی بار اولشه داره روشن میشه اسم یوزر کامپیوتر هم اسم خودتو بنویس اسم شرکتی ننویسه برات. دقت داشته باش گرافیکش 330 باشه. (همونجا که روشنش کرد خودت چک کن 330 باشه). صفحشو کامل چک کن پیکسل سوخته نداشته باشه. وقتی اومدی خونه اولین کاری که باید بکنی بک آپ است. بک آپ را فراموش نکن.
دقت کن زدگی نداشته باشه. یه کیف اندازه خودش بخر براش . کیف 15 اینچ براش یکم کوچیکه.

موقع برگشت به خونه هم فراموش نکن از این اداپتورا بخری . یه وقت مثل من نشی دوباره بری بازار:31:

تشكر فراوان
از تهران گرفتي ؟
به من قيمت دادن 1.580 با گارانتي يه ساله ي ايران گستر (البته 20 تومني تخفيف ميده)

تا آخر هفته ميگيرم
هيچ dvd همراش نداره ؟

بعد از خريد كلي سوال دارم ..... از بك آپ گيري گرفته تا آپديت و پارتيشن بندي و ...

اين آداپتورو دارم ولي نميدونم مناسبه يا نه ... (آخه ماله ريش تراشمه:46: 125v-250v / 6A)

F_C_B
13-07-2010, 15:36
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم از دوستانی که این مدل رو دارند تقاضا میکنم توضیحات مفیدی از لپ تاپشون بزارن.در مورد کیفیت صفحش.صداش...

کیفیت صفحش که مو لا درزش نمیره. توپه توپه. صداش هم مناسبه اما باس نداره ( یه مدل لپ تاپ بیشتر ندیدم که باس داشته باشه) خلاصه صداش در حد یه لپ تاپه و کیفیت صداش هم مناسبه.

نور صفحه کلیدش در هنگام شب ظاهر بسیار زیبایی به لپ تاپ میده و خیلی کاربردی است.

سرعت لپ تاپ واقعا با کونفیگش جور در میاد. تا الان نشده یه جا تو پراسس حس کنم کم اورده

مشکل اصلیش شارژ لپ تاپ است که با این کونفیگ طبیعی است. مثلا انتظار نداشته باش 4 ساعت باش کار کنی اگه بازی کنی 1 ساعت نیم اگه وبگردی و ... 3 ساعت تهش. خیلیم طول میکشه تا باطری فول بشه. البته مثل اینکه میشه روش باطری 9 سل انداخت.

از لحاظ گرما هم بهتر از ایسوس است . سرعت چرخش فنش بیشتر از ایسوس است در نتیجه اندکی صدای بیشتری تولید میکند ولی در عوض خنک تره.
شکل ظاهری لپ تاپ هم بسیار عالیه. کیفیت بدنه لپ تاپ و دکمه هاش هم مناسبه.
numpad key ش خیلی با کار میاد.

درکل من بین ایسوس و اف 115 مونده بودم که در نهایت اف 115 رو خریدم و الان اصلا پشیمون نیستم

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

تشكر فراوان
از تهران گرفتي ؟
به من قيمت دادن 1.580 با گارانتي يه ساله ي ايران گستر (البته 20 تومني تخفيف ميده)

تا آخر هفته ميگيرم
هيچ dvd همراش نداره ؟

بعد از خريد كلي سوال دارم ..... از بك آپ گيري گرفته تا آپديت و پارتيشن بندي و ...

اين آداپتورو دارم ولي نميدونم مناسبه يا نه ... (آخه ماله ريش تراشمه:46: 125v-250v / 6A)

اره از تهران گرفتم. به منم مین قیمتو داد اما تخفیف داد بم

نه هیچی همراهش نبود. و نیست هم. از تو کارتون هم پلمپ بازش کرد جلوم. فقط یه دفنرچه یه مشت فیبر

اره همین مناسبه. منم دنبال این ریش تراش گشتم اما روی اونم نبود و مجبور شدم برم بخرم.:31:

وقتی خریدی در خدمتم کامل برات توضیح میدم. بعد خرید اگه خواستی یاهو - اسکایپ - جی میل هر طور خواستی تو چت روم بت میگم چیکار کنی که علاف نشی

erno69
13-07-2010, 16:16
ممنون از جواب کاملت دوست عزیز.رو کیبوردش حروف فارسی هم داره...؟

Mesbahal
13-07-2010, 20:11
چجور بفهمم گرافیکم 330 هست یا 310؟
کسی جواب منو نمیده؟؟

armin_punisher6
13-07-2010, 20:17
کسی جواب منو نمیده؟؟
توی run بزن dxdiag بعد از بالا display رو بزن و اونجا گرافیکتو ببین.

sarah55
13-07-2010, 22:36
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

دوستان من فردا قراره برم F115FM/H یعنی رنگ خاکستری این مدل رو که خیلی وقته دنبالشم رو از شرکت کمان رایانه پایتخت بخرم که البته 3 سال گارانتی الماس هم داره و رو سایتش قیمت زده 1620000

نظر دوستان چیه ؟

mohammadi4net
13-07-2010, 23:41
کسی جواب منو نمیده؟؟

windows 7->Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution\Advanced Settings

F_C_B
14-07-2010, 11:40
ممنون از جواب کاملت دوست عزیز.رو کیبوردش حروف فارسی هم داره...؟

نه نداره اما اگه کسی نیاز داشته باشه با هزار تومن میتونه بچرسب بخره بچسبونه هر موقع هم نخواست بکندشون.

من که شخصا بدون حروف فارسی هیچ مشکلی ندارم.

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

دوستان من فردا قراره برم F115FM/H یعنی رنگ خاکستری این مدل رو که خیلی وقته دنبالشم رو از شرکت کمان رایانه پایتخت بخرم که البته 3 سال گارانتی الماس هم داره و رو سایتش قیمت زده 1620000

نظر دوستان چیه ؟

یه 80 تومنی داری اضافه میدی برا گارانتی...

به نظر من یه گارانتی فرمالیته ارزش 90 تومن گرون تر رو نداره. البته راجع به این گارانتی الماس اطلاعی ندارم که خوبه یا نه

sarah55
14-07-2010, 14:31
خوب دوستان عزیز من هم بالاخره F115FM/B یعنی رنگ مشکی این مدل رو ( چون هرچی گشتم تو پایتخت خاکستریشو گیر نیاوردم ) با گارانتی آراکس ( 1 ماه تعویض + 6 ماه گارانتی باطری + 1 سال گارانتی خود لپ تاپ ) با قیمت 1,510,000 خریدم .

mohsen284
14-07-2010, 15:19
خوب دوستان عزیز من هم بالاخره F115FM/B یعنی رنگ مشکی این مدل رو ( چون هرچی گشتم تو پایتخت خاکستریشو گیر نیاوردم ) با گارانتی آراکس ( 1 ماه تعویض + 6 ماه گارانتی باطری + 1 سال گارانتی خود لپ تاپ ) با قیمت 1,510,000 خریدم .

سلام
مبارك باشه

ايشالا به خوشي ازش استفاده كني

ميشه آدرس جايي رو كه خريدي بدي ؟ قيمت خوبي داره ميده .....

تشكر فراوان

sarah55
14-07-2010, 16:07
سلام
مبارك باشه

تشكر فراوان

قربانت محسن جان ، ممنون .

راستش لپ تاپ رو یکی از دوستام که تهران بود برام خرید و هنوز من آمارشو ندارم دقیقا از کجا گرفته فقط میدونم از پایتخت گرفته :20: ولی حتما برات می پرسم تو همین تاپیک Reply میذارم .

ممنون

Scientific
14-07-2010, 21:57
سلام
اي بابا من خيلي اين تاپيكو زير و رو كردم بيشترين چيزي كه دستگيرم شد بررسي ايسوس و سوني 115 بود اما موندم كه تو اين مدلهاي زير كدومشون بهتره
كانفيگ اينارو يكي آدرسشو بده بريم نظر كنيم ممنان

sarah55
14-07-2010, 23:38
سلام
مبارك باشه

تشكر فراوان

شرکت آدمیرال (Admiral) _ مجتمع پایتخت _ پلاک 275

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

از دوستانی که F115FM دارند یه سوال دارم :

راستش من این مدل رو امروز خریدم ولی PAD ش اونجوری که فکر می کردم راحت و خوب نبود ، نظر شما چیه شما هم همین احساس رو دارید ؟!!!!

parham_vaio
14-07-2010, 23:41
میشه یه خواهیش از دوستانی که سونی سری اف مخصوصا 115 دارند یه خواهش کنم ؟

لطفا MY COMPUTER رو باز ککنتد و برام یه عکس بگیرند اینجا آپلود کنند یا اسم (label) درایو c رو بهم بگند که آیا Winodws هست یا lاسم نداره

Mesbahal
15-07-2010, 00:55
میشه یه خواهیش از دوستانی که سونی سری اف مخصوصا 115 دارند یه خواهش کنم ؟

لطفا MY COMPUTER رو باز ککنتد و برام یه عکس بگیرند اینجا آپلود کنند یا اسم (label) درایو c رو بهم بگند که آیا Winodws هست یا lاسم نداره

Mesbahal
15-07-2010, 01:08
سلام
اي بابا من خيلي اين تاپيكو زير و رو كردم بيشترين چيزي كه دستگيرم شد بررسي ايسوس و سوني 115 بود اما موندم كه تو اين مدلهاي زير كدومشون بهتره
كانفيگ اينارو يكي آدرسشو بده بريم نظر كنيم ممنان

دوست عزیز در حال حاضر تنها 2 مدل 115fm و 116fg موجوده
من خودم خیلی دنبال 117 گشتم ولی نبود و در نهایت 115 رو خریدم و کاملا راضیم

Mesbahal
15-07-2010, 01:16
شرکت آدمیرال (Admiral) _ مجتمع پایتخت _ پلاک 275

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

از دوستانی که F115FM دارند یه سوال دارم :

راستش من این مدل رو امروز خریدم ولی PAD ش اونجوری که فکر می کردم راحت و خوب نبود ، نظر شما چیه شما هم همین احساس رو دارید ؟!!!!

بد نیست میشه باهاش کارد
ولی من یه موس wireless lazer گرفتم خیلی راحت تره
به شما هم پیشنهاد میکنم این مدل بگیرد خیلی هم به لب تاپتون میاد
meva
model: MOU-5400 RF

parham_vaio
15-07-2010, 01:58

زنده باشی

واقعا مرسی

Reyhan2667
15-07-2010, 04:49
Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i]

masoudies
15-07-2010, 08:22
دوستانی که F115FM/B خریدند، سنگینی و بزرگیش برای حمل کردن اذیتشون نمیکنه؟
به گفته دوستان آیا زیاد داغ میکنه و صداهای عجیب غریب داره یا نه؟

mk_4th
15-07-2010, 10:09
آقایون جریان این لپ تاپ جونیپر چیه!؟ نوشته لپ تاپ با کانفیگ دلخواهتون تحویل میدیم! مثلا
Cpu i7 820 (3.06ghz) - 8mb cache
Ram 4gig 1333mhz
Hard 500 5400
Graphic 5650 1gig
Monitor 15.6 full hd 1920 * 1080
Blue ray
Os win7
Guarantee 600 days
قیمت 1290000 به علاوه 3% مالیات؛ و داشتن اقساط 6 و 12 ماهه.

واااقعا عالی نیست!؟ ... یعنی سی پی یو و گرافیکش بهتر از اف 115 ؛ حتی میشه رم 8 گیگ درخواست داد! نمایندگی هاش هم تو کل کشور هست... کسی اطلاعات به درد بخور دیگه ای داره؟ آخه واقعا لپ تاپ قابل رقابتیه که بهتر از سونی و ایسوس میشه؛ اینم سایتش:

erno69
15-07-2010, 11:56
من دیروز رفتم از دوستم که مغازه داره قیمت گرفتم گفت ۱۵۹۰ ...
در مورد لپ تاپم گفت که f115 آشغاله نخری بهتره!!!!!
نظرتون چیه؟

mk_4th
15-07-2010, 12:12
آقایون جریان این لپ تاپ جونیپر چیه!؟ نوشته لپ تاپ با کانفیگ دلخواهتون تحویل میدیم! مثلا
Cpu i7 820 (3.06ghz) - 8mb cache
Ram 4gig 1333mhz
Hard 500 5400
Graphic 5650 1gig
Monitor 15.6 full hd 1920 * 1080
Blue ray
Os win7
Guarantee 600 days
قیمت 1290000 به علاوه 3% مالیات؛ و داشتن اقساط 6 و 12 ماهه.

واااقعا عالی نیست!؟ ... یعنی سی پی یو و گرافیکش بهتر از اف 115 ؛ حتی میشه رم 8 گیگ درخواست داد! نمایندگی هاش هم تو کل کشور هست... کسی اطلاعات به درد بخور دیگه ای داره؟ آخه واقعا لپ تاپ قابل رقابتیه که بهتر از سونی و ایسوس میشه؛ اینم سایتش:

nima_ir
15-07-2010, 12:21
من دیروز رفتم از دوستم که مغازه داره قیمت گرفتم گفت ۱۵۹۰ ...
در مورد لپ تاپم گفت که f115 آشغاله نخری بهتره!!!!!
نظرتون چیه؟

دوست عزیز به چه دلیل آشغاله؟

من هم میخوام همین مدل و بگیرم. اگه توضیح بدید ممنون میشم

erno69
15-07-2010, 13:05
والا منم نمیدونم امروز باز میخوام برم پیشش جواب کامل رو بهت میگم.

Scientific
15-07-2010, 13:32
بپرس از نظر جناب عالي لب تاپ تو رنج 1 و نيم تا 2 چي مصلحت ميفرمايند؟

F_C_B
15-07-2010, 14:14
دوست عزیز به چه دلیل آشغاله؟

من هم میخوام همین مدل و بگیرم. اگه توضیح بدید ممنون میشم

حتما یه جنس داشته رو دستش باد کرده بوده میخواسته بندازه به طرف. اکثر فروشگاه ها تازه اف 115 رو پیشنهاد میکنن. این یا خودش نداشته یا یه مدل دیگه داشته کسی نمیخریده میخواسته بندازه بش

armin1190
15-07-2010, 15:39
دوستان عزیز من طی امروز فردا میخام برم f115 رو بگیرم، اونایی که این مدل دارن لطف کنن بگن تا الان به مشکل خاصی برخوردن یا نه؟
ممنون

Mesbahal
15-07-2010, 23:43
Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i]

دوست عزیز لطفا قوانین را رعایت کنید و فارسی تایپ کنید
خیر دوست عزیز
منم خیلی دنبال ابن مدل گشتم ولی متاسفانه موجود نیست و در نهایت 115 گرفتم و خیلم هم راضیم

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

دوستان عزیز من طی امروز فردا میخام برم f115 رو بگیرم، اونایی که این مدل دارن لطف کنن بگن تا الان به مشکل خاصی برخوردن یا نه؟
ممنون

صد در صد پشیمون نمیشی:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Mehrdad092000
15-07-2010, 23:53
salam
sorry farsi nadaram
ba f116 yeki az dostam daram post midam
laptop khobie
ama be nazare man bedard game nemikhore badjor dagh mikone
bios va gerafiko updeat kardam yekam behtar shod
khoeb ba kelase khoshkele
baz chizi khasty beghid begham

sarah55
16-07-2010, 11:50
یک سوال از دوستانی که F115FM دارند :

من خودم F115FM دارم تازه گرفتم ، میخواستم بدونم که DVD-ROM یا همون Blueray-ROM شما هم موقع Read یا Write یه صدای نویزی یا صدایی داره ؟!!!

چون من وقتی داشتم Recovery می گرفتم و سیستم داشت DVD های Recovery رو write می کرد دیدم موقع Write خیلی صدا میده ، میخواستم بدون این قضیه عادیه یا نه ؟!!!

ممنون

erno69
16-07-2010, 13:34
دوستان قضیه داغ شدن چیه؟ جدیه ؟.............

Mesbahal
16-07-2010, 17:33
یک سوال از دوستانی که F115FM دارند :

من خودم F115FM دارم تازه گرفتم ، میخواستم بدونم که DVD-ROM یا همون Blueray-ROM شما هم موقع Read یا Write یه صدای نویزی یا صدایی داره ؟!!!

چون من وقتی داشتم Recovery می گرفتم و سیستم داشت DVD های Recovery رو write می کرد دیدم موقع Write خیلی صدا میده ، میخواستم بدون این قضیه عادیه یا نه ؟!!!

ممنون

من زیاد رایت نکردم ولی ظاهرا بعضی از افراد هم این مشکل داشتد!!!!!!!

آیا بایوس با همین ورژن جدید آپدیت کردید؟؟؟؟
به احتمال فروان حل میشه

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

دوستان قضیه داغ شدن چیه؟ جدیه ؟.............

بایوس آپدیت کنید این مشکل حل خواهد شد.

abc2
16-07-2010, 18:26
دوستان یکی از دوستام میخواد بایوس لب تاپشو آپدیت کنه (لب تاپش F115FM هست) حالا میخواد بدونه چطوریه باید کار خاصی رو انجام بده یا مثل نصب Driver های قطعات سادس . یه فایل 3 مگی هم از سایت سونی دانلود کرده برای اینکار که باید نصب بشه . ممنون .

sarah55
16-07-2010, 18:34
دوستان یکی از دوستام میخواد بایوس لب تاپشو آپدیت کنه (لب تاپش F115FM هست) حالا میخواد بدونه چطوریه باید کار خاصی رو انجام بده یا مثل نصب Driver های قطعات سادس . یه فایل 3 مگی هم از سایت سونی دانلود کرده برای اینکار که باید نصب بشه . ممنون .

به این آدرس مراجعه کن :

sarah55
17-07-2010, 02:20
با سلام و باز هم یه سوال از دوستانی که F115FM دارند :

راستش من فکر می کنم لپ تاپم و کلا F115FM با ویندوز 64 خیلی match نیست چون یه مقداری تو بعضی قسمتها برای انجام بعضی کارها تو کارش مکث دیده می شه ، مثلا تو KM Player یا Media Player وقتی میخوای فیلم رو یه مقداری بزنی جلو یه مکثی ایتجا مشاهده میشه در صورتیکه من رو کامپیوتر Desktop خودم که 32 نصبه اصلا چنین چیزی نیست .

بعد اینکه چرا تو قسمت performance رم لپ تاپ در حالت عادی که سیستم هیچ کاری نمی کنه همیشه روی 1.33 هست ؟!!!!!!!!!!

آیا باید کار خاصی انجام بدم که سرعت و عملکرد ویندوزم بهتر بشه ؟؟

ممنون از همه ی دوستان

F_C_B
17-07-2010, 10:50
با سلام و باز هم یه سوال از دوستانی که F115FM دارند :

راستش من فکر می کنم لپ تاپم و کلا F115FM با ویندوز 64 خیلی match نیست چون یه مقداری تو بعضی قسمتها برای انجام بعضی کارها تو کارش مکث دیده می شه ، مثلا تو KM Player یا Media Player وقتی میخوای فیلم رو یه مقداری بزنی جلو یه مکثی ایتجا مشاهده میشه در صورتیکه من رو کامپیوتر Desktop خودم که 32 نصبه اصلا چنین چیزی نیست .

بعد اینکه چرا تو قسمت performance رم لپ تاپ در حالت عادی که سیستم هیچ کاری نمی کنه همیشه روی 1.33 هست ؟!!!!!!!!!!

آیا باید کار خاصی انجام بدم که سرعت و عملکرد ویندوزم بهتر بشه ؟؟

ممنون از همه ی دوستان

چرا شما آخرین ورژن کا لایت را نصب کن + آخرین ورژن km player . من هیچ مکسی ندارم تازه خیلی خیلی سریع تر از دسکتاپم پخش میکنه. و اینکه با ویندوز 64 بیتی مچ نیست کاملا اشتباهه.

فکر نکنم مشکلی داشته باشه. طبیعیه فکر کنم اما حالا باقی دوستان هم نظر میدن

sarah55
17-07-2010, 11:25
چرا شما آخرین ورژن کا لایت را نصب کن + آخرین ورژن km player . من هیچ مکسی ندارم تازه خیلی خیلی سریع تر از دسکتاپم پخش میکنه. و اینکه با ویندوز 64 بیتی مچ نیست کاملا اشتباهه.

فکر نکنم مشکلی داشته باشه. طبیعیه فکر کنم اما حالا باقی دوستان هم نظر میدن

من آخرین ورژن KM رو دارم .
به نظرت چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟!!!

sarah55
17-07-2010, 12:16
دوستان عزیز به 2 عکس زیر توجه کنید :

مموری من در حالت عادی وقتی هیچ کاری با لپ تاپ (F115FM) نمیکنم 1.30 گیگا هرتز در حال استفاده است ، واسه همین احساس می کنم سرعت سیستمم پایینه .
لطفا کمکم کنید که چه نرم افزاری در حال اجراست که 1 گیگ مموری رو استفاده می کنه ؟!!!

ممنون

erno69
17-07-2010, 12:45
دوست عزیز از لپ تاپت راضی هستی؟ همه چیش خوبه؟ منم به زودی میخوام بخرم...

sarah55
17-07-2010, 13:00
دوست عزیز از لپ تاپت راضی هستی؟ همه چیش خوبه؟ منم به زودی میخوام بخرم...

آره همه چیش خوبه فقط من از ویندوز 64 bit که روش هست زیاد خوشم نمیاد .

F_C_B
17-07-2010, 13:40
من آخرین ورژن KM رو دارم .
به نظرت چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟!!!

از اینجا آخرین ورژن کا لایت را نصب کن رو سیستمت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن قبلش اگه ورژن قبلیشو نصب کردی پاکش کن.

نرم افزار گام پلیر رو هم بت توصیه میکنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراجع به 64 بیتی من که واقعا باش حال میکنم. از نظر سرعت. راحتی . ساپورت رم و ... همه چیش اوکیه

راجع به رم هم چک کردم مال من هم همینطور بود. طبیعیه. پی سی هم همینطوره

erno69
18-07-2010, 14:34
وقتی لپ تاپ رو خریدم اولین کاری که باید بکنم چیه؟؟؟ چطوری باید بکاپ بگیرم؟
چند ساعت تو شارژ بزارم؟ شارژر و اینا تو جعبه همش هست؟

Mehrdad092000
18-07-2010, 18:12
دوستان عزیز به 2 عکس زیر توجه کنید :

مموری من در حالت عادی وقتی هیچ کاری با لپ تاپ (F115FM) نمیکنم 1.30 گیگا هرتز در حال استفاده است ، واسه همین احساس می کنم سرعت سیستمم پایینه .
لطفا کمکم کنید که چه نرم افزاری در حال اجراست که 1 گیگ مموری رو استفاده می کنه ؟!!!

ممنون

بخاطره سر تو گرافیک که نیست؟

sarah55
18-07-2010, 18:24
بخاطره سر تو گرافیک که نیست؟

سر تو گرافیک چیه ؟

sarah55
18-07-2010, 19:50
وقتی لپ تاپ رو خریدم اولین کاری که باید بکنم چیه؟؟؟ چطوری باید بکاپ بگیرم؟
چند ساعت تو شارژ بزارم؟ شارژر و اینا تو جعبه همش هست؟

اولین کار >>>> پارتیشن بندی
2 >>>>>>>> گرفتن backup ( دکمه Assist روی لپ تاپ رو می زنی تو قسمت Recovery با 2 تا DVD خام ازش backup می گیری )
3 >>>>>>>> با لپ تاپت کار میکنی تا وقتی که اخطار اتمام شارژ بده اونوقت لپتاپت رو واسه 8-7 ساعت میزاری تو شارژ

موفق باشی

Mehrdad092000
18-07-2010, 21:07
سر تو گرافیک چیه ؟
ببخشید شر
شر تو گرافیک

sarah55
18-07-2010, 21:25
ببخشید شر
شر تو گرافیک

خوب یعنی چی شیر تو گرافیک ؟
این کار قابل غیر فعال کردن هست ؟!

erno69
19-07-2010, 07:28
دوستان f115 هیچگونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری نداره؟ خیلی از دوستانی که n61jq خریده بودن مشکل داشتن...

mohsen284
19-07-2010, 11:16
سلام دوستان

بالاخره منم 115 گرفتم

كيفيت صفحه و كيبورد عالي اولين چيز هايي بودن كه ازشون لذت بردم و البته نور ضمينه ي كيبورد هم محشر بود ....

همزمان با من پسر عموم n61jq گرفت... كيبورد وايو خيلي بهتره ....

mohsen284
19-07-2010, 11:22
دو سوال :

1. دوستان قبل از تهيه recovery سيستم رو آپديت كنم يا نه ؟

منظورم آپديت هاي اين صفحه است :

(لازمه همه ي آپديت ها رو انجام بدم ؟!)

2. واسه شارژ اوليه ، فروشنده به من گفت 3 ساعت ميزاري شارژ شه ،‌ بعد يه ربع استراحت ، دوباره 3 ساعت شارژ ...

نظرتون چيه ؟

parham_vaio
19-07-2010, 12:11
آقا کسی تست دما رو که انجام نداد حداقا به من بگید دمای cpu = 71 و gpu= 63 در حین اجرای بازی طبیعیه یا خطرناک

لطفا دلیل منطقی باشه مرسی

F_C_B
19-07-2010, 14:40
دو سوال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(لازمه همه ي آپديت ها رو انجام بدم ؟!)

2. واسه شارژ اوليه ، فروشنده به من گفت 3 ساعت ميزاري شارژ شه ،‌ بعد يه ربع استراحت ، دوباره 3 ساعت شارژ ...

نظرتون چيه ؟

هیچ کاری نکن تا گرفتی بک آپ بگیر. بعضی از آپدیت مخرب هستن.

بعد از بک آپ یه آنتی ویروس خوب مثل ESET بریز روش و از بن و بیخ آپدیتش کن. خود ویندوز خود نرم افزارهای وایوش ....

piroooz
19-07-2010, 15:37
دو سوال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(لازمه همه ي آپديت ها رو انجام بدم ؟!)

نظرتون چيه ؟
در مورد شارژ باید بگم شارژ اولیه حدود 8 تا 10 ساعت هست

mortezagipsy
19-07-2010, 17:03
F115 با گارانتي الماس هم داريم ؟
من رفته بودم پايتخت يه فروشگاه معتبر كه فقط هم سوني كار مي كرد با گارانتي الماس مي داد 1530. فردا پسفردا مي خوام بخرك. خوبه ؟
گارانتي داده گستر چطوره ؟

nima_ir
19-07-2010, 18:03
گارانتی الماس حتمآ بگیر. قیمتش هم با گارانتی عالیه.

من هم سفارش F123 FX/B دادم. 1.630.000 تومان با گارانتی سرزمین رایانه

mortezagipsy
19-07-2010, 19:50
آخه تو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسايت خود شركت ويستا (الماس سابق) اصلا" حرفي از سوني نزده ...

p_pouya12
20-07-2010, 12:42
دوستان خواهش میکنم سخت افزار این مورد رو برام بگید و اینکه Backlight دکمه داره (شنیدم داره)

F11 NFX/H

nima_ir
20-07-2010, 13:16
دوستان خواهش میکنم سخت افزار این مورد رو برام بگید و اینکه Backlight دکمه داره (شنیدم داره)

F11 NFX/H

sarah55
20-07-2010, 14:23
با سلام و باز هم یک سوال از دوستانی که F115FM دارند :

من دیروز که با لپ تاپم کار می کردم متوجه شدم که یک صدای نویزی از قسمت Power لپ تاپ تولید می شه که در بعضی مقاطع قطع و وصل هم می شه ، میخواستم بدونم این صدای نویز power عادیه و مال شما هم همین صدای نویز رو تولید می کنه یا نه چیز غیر عادییه ؟!!!!!!!!!!!!!

ممنون

F_C_B
20-07-2010, 14:57
با سلام و باز هم یک سوال از دوستانی که F115FM دارند :

من دیروز که با لپ تاپم کار می کردم متوجه شدم که یک صدای نویزی از قسمت Power لپ تاپ تولید می شه که در بعضی مقاطع قطع و وصل هم می شه ، میخواستم بدونم این صدای نویز power عادیه و مال شما هم همین صدای نویز رو تولید می کنه یا نه چیز غیر عادییه ؟!!!!!!!!!!!!!

ممنون

بله طبیعیه...

بایوس را آپدیت کنید اگه صدا قطع نشد میکروفن رو هم قطع کنید صداش قطع میشه...

masoud_dcd
20-07-2010, 16:03
سلام
خسته نباشيد
من دو لپ تاپ سوني مدل f11kfx و f11cgx خريدم
حالا متوجه اخطاريه سوني درباره اين مدل ها شدم.
ميخوام بدونم که واقعا چه مشکلي دارن؟ چطوري حل ميشه؟
بسته بروز رساني بايوس رو از سايت سوني گرفتم همين رو نصب کنم، کافيه؟
چطوري نصبش کنم؟ همينطوري ساده رو فايل نصب بزنم تا نصب بشه؟
واقعا مشکل اينطوري حل ميشه؟ ديگه مشکلي پيش نمي ياد؟

لطفا راهنمايي کنيد
با تشکر

F_C_B
20-07-2010, 20:06
سلام
خسته نباشيد
من دو لپ تاپ سوني مدل f11kfx و f11cgx خريدم
حالا متوجه اخطاريه سوني درباره اين مدل ها شدم.
ميخوام بدونم که واقعا چه مشکلي دارن؟ چطوري حل ميشه؟
بسته بروز رساني بايوس رو از سايت سوني گرفتم همين رو نصب کنم، کافيه؟
چطوري نصبش کنم؟ همينطوري ساده رو فايل نصب بزنم تا نصب بشه؟
واقعا مشکل اينطوري حل ميشه؟ ديگه مشکلي پيش نمي ياد؟

لطفا راهنمايي کنيد
با تشکر

همه سوالت پاسخشو بله است. مشکلشون هم مشکل داغ شدن بیش از حد بود.

سونی گفته مشکل برطرف میشه ای این آپدیت

isbn
20-07-2010, 22:47
سلام من میخوام یه f115 بگیرم از دوستانی که گرفتن کلا میخوام بدونم راضی هستن ؟
از کجا بگیرم مطمئن باشه من نظر خودم رو مهتاب لپتاپ هست که میده 1470 آیا قیمتش همینه؟
و اینکه مشخصات کلی ش چی هست برایه مثال باس CPU و RAM ش چند ه
ممنون

armin1190
21-07-2010, 00:04
من چن روز پیش رفتم پایتخت اف115 بگیرم، با گارانتی امرتات از 1500 تا 1570 قیمت میدادن، اما ی فروشنده بهم گف یکی دو هفته صبر کن اف 127 با کانفیگ بهتر و قیمت نه جندان بالاتر وارد میشه، منم گفتم این همه صب کردم یکی دو هفته هم روش...

Mehrdad092000
21-07-2010, 00:20
من چن روز پیش رفتم پایتخت اف115 بگیرم، با گارانتی امرتات از 1500 تا 1570 قیمت میدادن، اما ی فروشنده بهم گف یکی دو هفته صبر کن اف 127 با کانفیگ بهتر و قیمت نه جندان بالاتر وارد میشه، منم گفتم این همه صب کردم یکی دو هفته هم روش...
کار درستی کردی
همیشه صبر خوبه
احتمالا این مدل ها دیگه مشکل گرماییم نداره

nima_ir
21-07-2010, 00:30

دوست عزیز این مدلی که گفتید (F127 HG/BI)

چند روزیست که وارد بازار ایران شده قیمتش هم 2.300.000 تومان هستش.

ّF127 HG

Intel Core i7-740QM
1.73 GHz up to 2.93 GHz

8GB
DDR3

640GB
5,400 RPM
ATA

Blu-ray RW
TFT colour display/ Full HD 1080, Adobe RGB 100%
16.4 اینچ
1920x1080

Nvidia GeForce GT 330M
4GB

Windows 7 Home Premium 64-bit

Lithium Ion

WIFI - Bluetooth - Webcam - HDMI - LAN - Backlit Key - CAM

armin1190
21-07-2010, 02:31
تفاوت اف 115و122و123 تو این چیزاس:
115:
1.6-2.8
resolution:1920*1080 full hd
6g ram
1500000 toman

122:
1.73-2.93
resolution:1600*1900
4g ram
1530000 toman

123:
1.73-2.93
6g ram
1630000 toman

با توجه به قیمت و بقیه شرایط به نظرتون کدوم انتخاب بهتریه؟
فول اچ دی بودن یا نبودن چقد فرق داره؟
این سی پی یو ها چقد فرق دارن؟
این قضیه که مشکلات گرمایی و صدایی 115 میتونه تو این سری برطرف شده باشه هم تو انتخاب میتونه تاثیرگذار باشه، نه؟
کمک....

JUVE_HFZ
21-07-2010, 06:40
115:
1.6-2.8
6g ram
1500000 toman

122:
1.73-2.93
4g ram
1530000 toman

123:
1.73-2.93
6g ram
1630000 toman

این قضیه که مشکلات گرمایی و صدایی 115 میتونه تو این سری برطرف شده باشه هم تو انتخاب میتونه تاثیرگذار باشه، نه؟
کمک....

و من هم به سوالات شما سوالاتی اضافه کنم ...
بچه ها منم با بررسی تقریبا تمام صفحات این تایپیاک ها و با بررسی های تقریباا 1 ماهه ای که داشتم سر انجام از بین تمام مدل هایی که قصد خریدشون رو داشتم و به یه نحوی از خریدشون پشیمون میشدم سانجام تصمیم گرفتم تو همین هفته ها VPCF115 FM/B بگیرم .
حالا چند تا سوال :
1- میارزه یه یکی دو هفته ای صبر کنم تا VPNF127H HB/BI یه کم قیمتش بیاد پایین و بعد اونو بخرم .
2- آیا میدونید که مدل های VPCF12XHX/B یا VPCF12KFX/B یا VPCF12JFX/B وارد ایران شدهاند و یا این که کی وارد ایران میشوند و قیمتشون چنده و این که می ارزه واسه اینم یه چند هفته بیشتر صبر کنم با توجه به قیمت هنگام ورودش به ایران و مشکلات گرمایی و صدایی سری F11 .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من تو قم هستم. حالا سوالم این هست که آیا این لپ تاپ را از شهر خودمون ( قم ) بخرم یا این که برم از تهران بگیرم و از کدوم گارانتی بخرم بهتر است ؟

JUVE_HFZ
21-07-2010, 09:33
115:
1.6-2.8
6g ram
1500000 toman

122:
1.73-2.93
4g ram
1530000 toman

123:
1.73-2.93
6g ram
1630000 toman

کمک....

و من هم به سوالات شما سوالاتی اضافه کنم ...
بچه ها منم با بررسی تقریبا تمام صفحات این تایپیک ها و با بررسی های تقریبا 1 ماهه ای که داشتم سر انجام از بین تمام مدل هایی که قصد خریدشون رو داشتم و به یه نحوی از خریدشون پشیمون میشدم سرانجام تصمیم گرفتم تو همین هفته ها VPCF115 FM/B بگیرم .
حالا چند تا سوال :
1- می ارزه یه یکی دو هفته ای صبر کنم تا VPNF127H HB/BI یه کم قیمتش بیاد پایین و بعد اونو بخرم .
2- آیا میدونید که مدل های VPCF12XHX/B یا VPCF12KFX/B یا VPCF12JFX/B وارد ایران شدهاند و یا این که کی وارد ایران میشوند و قیمتشون چنده و این که می ارزه واسه اینم یه چند هفته بیشتر صبر کنم با توجه به قیمت هنگام ورودش به ایران و مشکلات گرمایی و صدایی سری F11 .

من تو قم هستم. حالا سوالم این هست که آیا این لپ تاپ را از شهر خودمون ( قم ) بخرم یا این که برم از تهران بگیرم و از کدوم گارانتی بخرم بهتر است ؟

abc2
21-07-2010, 09:39
122:
1.73-2.93
4g ram
1530000 toman

آقا مطمئنی این مدل با CPU Core i7 820QM و کارت GT 330m رو داره با این قیمت میده ؟!! کجا این قیمت پیدا کردی ؟

armin1190
21-07-2010, 11:15
آقا مطمئنی این مدل با CPU Core i7 820QM و کارت GT 330m رو داره با این قیمت میده ؟!! کجا این قیمت پیدا کردی ؟

البته 740QM

VahidDG2007
21-07-2010, 20:11
من از این سری خیلی خوشم اومده

به نظر من سری F واقعا کامل و عالیه

و ویرایش های فول اچ دی برای کسایی که میخوان فیلم ببینن عالیتر:46:

mortezagipsy
22-07-2010, 10:04
دوستان بالاخره وايو با گارانتي ويستا هم داريم يا طرف مي خواسته منو چيز كنه ؟

isbn
22-07-2010, 10:26
سلام من میخوام یه f115 بگیرم از دوستانی که گرفتن کلا میخوام بدونم راضی هستن ؟
از کجا بگیرم مطمئن باشه من نظر خودم رو مهتاب لپتاپ هست که میده 1470 آیا قیمتش همینه؟
و اینکه مشخصات کلی ش چی هست برایه مثال باس CPU و RAM ش چند ه
ممنون

کسی نیست مرا یاری دهد؟

parsa205
22-07-2010, 10:49
من از این سری خیلی خوشم اومده

به نظر من سری F واقعا کامل و عالیه

و ویرایش های فول اچ دی برای کسایی که میخوان فیلم ببینن عالیتر:46:
منم مدل F111 رو دارم حرف شما رو تایید میکنم هم از لحاظ زیبایی . هم امکانات فوق العاده است فقط قبلا یک از دوستان میگفت فول اچ دی برای خوندن متن زیاد مناسب نیست و چشم رو اذیت میکنه....

mohammadi4net
22-07-2010, 11:10
منم مدل F111 رو دارم حرف شما رو تایید میکنم هم از لحاظ زیبایی . هم امکانات فوق العاده است فقط قبلا یک از دوستان میگفت فول اچ دی برای خوندن متن زیاد مناسب نیست و چشم رو اذیت میکنه....
دوست عزیز هرکس که هرچی گفت نباید باور کنی ،اصلا شما میدونید فرق full HD و معمولی چیه؟
full HD= 1920*1080 مدل معمولی 1600*900 ، برفرض کیفیت زیاد چشم من نوعی رو اذیت می کنه داخل تنظیمات صفحه روزولیشن رو میارم پایین، اون شخص هم که گفتین دوستون نبوده کسی بوده که f111 رو ازش خریدین