مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Sony VAIO F Series
mohammadi4net
22-07-2010, 11:17
امروز رفته بودم بازار و سری جدید F هم امده بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجز cpu تغییرات جدیدی نمی بینم، دو مدل بالا فول اچ دی هم نیستن ، ظاهر هم که انگار تغییری نکرده ، دوستان تغییرات جدیدی اگه می بینن بگن
با توجه به این که سرعت 740 در هر هسته فقط 100 مگا هرتز بیشتر شده ولی مدل های جدید Full HD نیستن f115 هم چنان حرف اول رو تا بازار سونی ایران می زنه.
...................
armin1190
22-07-2010, 11:18
تفاوت اف 115و122و123 تو این چیزاس:
115:
1.6-2.8
resolution:1920*1080 full hd
6g ram
1500000 toman
122:
1.73-2.93
resolution:1600*1900
4g ram
1530000 toman
123:
1.73-2.93
resolution:1600*1900
6g ram
1630000 toman
با توجه به قیمت و بقیه شرایط به نظرتون کدوم انتخاب بهتریه؟
فول اچ دی بودن یا نبودن چقد فرق داره؟
این سی پی یو ها چقد فرق دارن؟
این قضیه که مشکلات گرمایی و صدایی 115 میتونه تو این سری برطرف شده باشه هم تو انتخاب میتونه تاثیرگذار باشه، نه؟
کمک....
میشه یکی لطف کنه و این سوال هایی که من پرسیدم رو هم جواب بده؟ علی الخصوص سوال آخر؟
سلام من میخوام یه f115 بگیرم از دوستانی که گرفتن کلا میخوام بدونم راضی هستن ؟
از کجا بگیرم مطمئن باشه من نظر خودم رو مهتاب لپتاپ هست که میده 1470 آیا قیمتش همینه؟
و اینکه مشخصات کلی ش چی هست برایه مثال باس CPU و RAM ش چند ه
ممنون
heeeeeeeeeeeeeelp:19:
امروز دارم میرم بگیرم حداقل بگید بگیرم یا نه؟
heeeeeeeeeeeeeelp:19:
امروز دارم میرم بگیرم حداقل بگید بگیرم یا نه؟
سلام دوست من
بله من که از داشتنش واقعا راضی هستم ، خیلی لپ تاپ خوبیه .
زیاد به گارانتیش اهمیت نده ، من خودم 1510000 گرفتم با گارانتی آراکس .
Mehrdad092000
22-07-2010, 17:40
HeLp HeLp HeLp ............................
صبر کن تا اونکی مدل ها هم بیاد
اگه میتونی صبر کنی
armin1190
22-07-2010, 19:06
من بالاخره گرفتم لپ تاپ رو...
f123 fx/b 1600toman
فعلن در همین حد میتونم بگم که خوب روشن میشه;)، بک لایت داره ,....امیدوارم لپ تاپ خوبی باشه و اذیت نکنه...
اف 115 تقریبا نایاب شده بود، دو سه تا مغازه داشت که 1570 1590 اینا میداد...
از همه دوستان تو این فروم که بهم تو خرید خیلی کمک کردن هم ممنونم
سوالی هم اگه بود، بلد بودم در خدمتم....
f123 fx/b 1600toman
فعلن در همین حد میتونم بگم که خوب روشن میشه;)، بک لایت داره ,....امیدوارم لپ تاپ خوبی باشه و اذیت نکنه...
مبارکتون باشه دوست عزیز به سلامتی :10:
لطفآ کمی توضیح بده در مورد حرارت . صدای نویزی شنیده میشه یا نه؟
صفحه نمایش با کیفیت هستش؟
ویندوز 7 توی چند ثانیه میاد بالا؟
f123 fx/b 1600toman
کانفینگش چیه این f123 از کجا خریدید؟
درسته دیروزم که من پایتخت بودم f115 1570 -1600 بود.
با این وضع فک کنم همین f123 بهتر باشه .
من f115 رو 1470 1500 قیمت داشتم اما دیروز چیزه دیگه ای شنیدم .
سلام دوست من
بله من که از داشتنش واقعا راضی هستم ، خیلی لپ تاپ خوبیه .
زیاد به گارانتیش اهمیت نده ، من خودم 1510000 گرفتم با گارانتی آراکس .
راستی شما از کجا و چه زمانی1510 خریدید؟
armin1190
23-07-2010, 10:21
مبارکتون باشه دوست عزیز به سلامتی :10:
لطفآ کمی توضیح بده در مورد حرارت . صدای نویزی شنیده میشه یا نه؟
صفحه نمایش با کیفیت هستش؟
ویندوز 7 توی چند ثانیه میاد بالا؟
گرماش از دل وسترو 1500 که برادرم داره خیلی کمتره، صدای فنش هم عادی بود به نظرم، کیفیت صفحه نمایش هم خوب بود از نظرم، ویندوزم دقیقا اندازه نگرفتم چقد طول میکشه، ولی میزان طول کشیدنش غیرعادی به نظر نیومد...فقط موقع پخش صدا گاهی یه خش خش مانندی از بلندگوی چپش شنیده می شد، من ی بار اون بلندگو رو میوتش کردم و بعد به حالت اولش برگردوندم، به نظرم درست شد، یا حداقل خیلی بهتر شد....
کانفینگش چیه این f123 از کجا خریدید؟
درسته دیروزم که من پایتخت بودم f115 1570 -1600 بود.
با این وضع فک کنم همین f123 بهتر باشه .
من f115 رو 1470 1500 قیمت داشتم اما دیروز چیزه دیگه ای شنیدم .
همون اف115 با تفاوت اینکه سی پی یوش 1.73-2.93 هست و صفحه نمایشش فول اچ دی نیس، تو مشخصاتش تو سایت سونی هم میخوندم، وزنش 0.4 پوند کمتره....
راستی شما از کجا و چه زمانی1510 خریدید؟
من یک هفته پیش از شرکت آدمیرال تو پایتخت خریدم .
masoudies
23-07-2010, 11:43
سلام
دوستان گرامی من واقعا گیج شدم!!! هر هفته میگن دو هفته صبر کن... حالا هم که سونی مشکل داغ شدن f115 رو اعلام کرد دیگه بدتر...
به نظر شما خریدن f122 یا f123 با اینکه full hd نیستند کار درستی هست؟ و آیا این مدل f127 که 2 میلیون 300 قیمت داده بودند، قیمتش پایین میاد یا نه؟
باید صبر کرد؟
من یک هفته پیش از شرکت آدمیرال تو پایتخت خریدم .
دقیقا میگی کدوم طبقه ؟
ممنون
راستی armin عزیز نگفتی f123 رو از کجا 1600 گرفتی !
سلام دوستان
من لپ تاپ F116FG دارم
میخواستم دیسک ریکاوری بگیرم
از توی start گزینه VAIO Recovery Center رو انتخاب کردم بعد روی گزینهCreate Recovery Discs کلیک کردم Start رو زدم بعد Next رو زدم و گزینه Create recovery discs using 4 recordable رو انتخاب کردم بعد شروع کرد به گرفتن دیسک . وقتی گرفتن دیسک اول تموم شد بعد چک کردن اینکه دیسک درست رایت شده یه ارور داد که نوشته بود دیسک رو خارج کنید برنامه رو ببندید سیستم رو ری استارت کنید و دوباره کار رو از اول شروع کنید
این کار رو سه بار انجام دادم و هر سه تا DVD سوخت
حالا می خواستم ببینم اصلا من گزینه رو درست انتخاب کردم و اگه درست انتخاب کردم اشکال از کجاست
و اصلا نیاز به گرفتن این دیسک ها هست با این حالی که بکاپ از درایو ویندوز گرفتم هم توی هارد هم توی DVD
یه سوال دیگه هم داشتم که چجوری میتونم بایوس رو آپدیت کنم اصلا نیازی هست ....
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم
ممنون میشم جواب بدید
[QUOTE=isbn;5199782]دقیقا میگی کدوم طبقه ؟
ممنون
شرکت آدمیرال ، طبقه دوم ، پلاک 275
masoud_dcd
23-07-2010, 14:20
سلام
من لپ تاپ f11kfx دارم
cpu:
intel core i7 processor (1.60GHz) with turbo boost up to (2.80GHz)
graphic:
GeForse 310M
total available graphics memory: 2295 MB
dedicated video memory: 512 MB
system video memory: 0 MB
Shared system memory: 1783 MB
می خوام بدونم مقدار این cpu و گرافیک دقیقا چنده؟ تا چه حد میشه کارای گرافیکی کرد؟
Shared system memory یعنی چی؟
با تشکر
سلام
من لپ تاپ f11kfx دارم
cpu:
intel core i7 processor (1.60GHz) with turbo boost up to (2.80GHz)
graphic:
GeForse 310M
total available graphics memory: 2295 MB
dedicated video memory: 512 MB
system video memory: 0 MB
Shared system memory: 1783 MB
می خوام بدونم مقدار این cpu و گرافیک دقیقا چنده؟ تا چه حد میشه کارای گرافیکی کرد؟
Shared system memory یعنی چی؟
با تشکر
سی پی یو لپ تاپ شما 1.60 و در حالت توربو 2.80 هستش (Core i7) هستش
کارت گرافیکتون 512 مگابایت هستش (به صورت dedicated و یا اختصاصی)
Shared system memory: یعنی مقدار حافظه ی که رم با کارت گرافیک شیر(یا به اشتراک گذاشته میشه)
Shared system memory: 1783 MB: این 1783 MB از رم به گرافیکتون شیر شده است.
چه نوع کار گرافیکی منظورتون هستش؟
اگه واسه رندر های سنگین در برنامه ی 3D هستش فکر نکنم مناسب باشه
ولی واسه کارهای ادیتینگ (افتر افکتز . پریمیر. اوید) مناسب هستش.
متاسفانه کارت Ge Force 310GT کارت چندان قوی نیستش.
بیشتر برای کارهای گرافیکی و از سری های Ge force GT کارت 330 M ویا 350 M پیشنهاد میشه.
pooria.rio
23-07-2010, 17:08
قابل توجه دوستان sony دار
من پریروز امرتات بودم،فراخوان داده برای لپ تاپ های سری f11 و cw2 (دقیق مدل هارو خاطرم نیست)برای آپدیت بایوس به خاطر حل شدن مشکل خنک کنندگی
دوستان حتما برن یه سر بزنن،تا گرفتار نشدن،یکی یه دونه سری F آورده بود کیبردش انحنا پیدا کرده بود از گرما ! و شرکت هم دیگه گارانتی قبولش نکرد،میگفت باید آپدیت بایوس رو انجام میدادین
armin1190
23-07-2010, 21:49
دقیقا میگی کدوم طبقه ؟
ممنون
راستی armin عزیز نگفتی f123 رو از کجا 1600 گرفتی !
مغازه دی.جی.تک، از در پایتخت که وارد میشی، سمت چپت چسبیده به ایران رهجو...من فردا قرار برم کارت گارانتیشو بگیرم، اگه سر دادن کارت، بازی در نیاورد توصیه میکنم بگیرید ازش، چون سر قیمت خوب راه میاد...
Mehrdad092000
23-07-2010, 21:55
همون اف115 با تفاوت اینکه سی پی یوش 1.73-2.93 هست و صفحه نمایشش فول اچ دی نیس، تو مشخصاتش تو سایت سونی هم میخوندم، وزنش 0.4 پوند کمتره....
پس گرافیکشم باید gt310 باشه
چون فول اچ دی نیست
pooria.rio
23-07-2010, 22:39
مغازه دی.جی.تک، از در پایتخت که وارد میشی، سمت چپت چسبیده به ایران رهجو...من فردا قرار برم کارت گارانتیشو بگیرم، اگه سر دادن کارت، بازی در نیاورد توصیه میکنم بگیرید ازش، چون سر قیمت خوب راه میاد...
منم از همین جا خریدم
نمایندگی اصلی امرتات هستش(این رو از خود شرکت امرتات پرسیدم طبقه 10 پایتخت واحد 1001 فک کنم)
واقعا هم سر قیمت خیلیییی راه میاد
armin1190
24-07-2010, 16:28
پس گرافیکشم باید gt310 باشه
چون فول اچ دی نیست
نه گرافیکش همون 330 هستش...فقط من نمیدونم این '1' که تو عکس پایین هست و جلوی graphics نوشته شده یعنی چی؟ چی کار باید بکنم که بیاد بالا؟
mortezagipsy
24-07-2010, 18:45
ّّF115 هر جا تو پايتخت مي پرسن مي گن نداريم ... بعضيام قيمتاي نزديك 1600 مي دن.
من 1520 قيمت داشتم .. چي كار كنم ؟ :41:
mohammadi4net
24-07-2010, 18:46
دوستان دارید نظم این تایپک رو بهم می زنید.
فقط درمورد مدل های نامبرده شده صحبت کنید در مورد دیگر مدل ها فقط می تونید به صورت مقایسه با این مدل ها صحبت بشه .
◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان :
◄ درخواست قیمت انواع لپ تاپ + ليست قيمت ( تبليغات ممنوع )
همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو
از همکاریتون متشکرم
mohammadi4net
24-07-2010, 19:09
ّّF115 هر جا تو پايتخت مي پرسن مي گن نداريم ... بعضيام قيمتاي نزديك 1600 مي دن.
من 1520 قيمت داشتم .. چي كار كنم ؟ :41:
متاسفانه بازار لبتاب ایران به هیچ وجه ثبات نداره با کمیاب شدن یکسری محصولات و ترخیص شدن یکسری دیگه از محصولات از گمرگ قیمت ها به شدت آشفته میشه تا میخواد بازار به ثبات برسه دوباره این اتفاق میفته، ولی جنسی که به صورت کلان و حساب شده از طریق نمایندگی های معتبر وارد بشه کمتر این بلاها سرش می یاد.
این 5 مدل برای توزیع در دو بازار مختلف که همگی ساخت کشور چین هستند ساخته شده اند.
بازار خاورمیانه و آفریقا: F116FG ، F117HG * توسط نمایندگی رسمی سونی در ایران به فروش می رسد.
بازار آمریکا و اروپا: F115FM ، F116FX ، F117FX * در حال حاضر فقط F115 داخل بازار ایران موجود می باشد و توسط همه شرکت ها وارد می شود.
یاداشت : مشخصات F117HG با F115FM کاملا برابر هستند فقط F115FM دارای نور ضمینه صفحه کلید می باشد.( Backlit Keyboard) و F117HG دارای بلوری رایتر می باشد.
همینطور که در صفحه اول این تایپک گفتم f115 توسط همه شرکت های وارد کننده ، وارد میشه، پس شما باید جواب دو سوال رو برای تصمیم گیری بدست بیارید:
1. آیا شرکتی هست که f115 وارد کرده باشه ولی بارش هنوز تو گمرگ باشه؟
2. این محصول (f115 ) در بازار جهانی چه وضعیتی داره ، بخصوص امارات؟خرید فروش میشه یا دیگه موجود نیست؟ و...؟
mohammadi4net
24-07-2010, 19:17
سلام دوستان
من لپ تاپ F116FG دارم
میخواستم دیسک ریکاوری بگیرم
از توی start گزینه VAIO Recovery Center رو انتخاب کردم بعد روی گزینهCreate Recovery Discs کلیک کردم Start رو زدم بعد Next رو زدم و گزینه Create recovery discs using 4 recordable رو انتخاب کردم بعد شروع کرد به گرفتن دیسک . وقتی گرفتن دیسک اول تموم شد بعد چک کردن اینکه دیسک درست رایت شده یه ارور داد که نوشته بود دیسک رو خارج کنید برنامه رو ببندید سیستم رو ری استارت کنید و دوباره کار رو از اول شروع کنید
این کار رو سه بار انجام دادم و هر سه تا DVD سوخت
حالا می خواستم ببینم اصلا من گزینه رو درست انتخاب کردم و اگه درست انتخاب کردم اشکال از کجاست
و اصلا نیاز به گرفتن این دیسک ها هست با این حالی که بکاپ از درایو ویندوز گرفتم هم توی هارد هم توی DVD
یه سوال دیگه هم داشتم که چجوری میتونم بایوس رو آپدیت کنم اصلا نیازی هست ....
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم
ممنون میشم جواب بدید
بهت پیشنهاد می کنم از نرم افزار زیر جهت تهیه پشتیبان استفاده کنی جهت اموزش و جزییات هم داخل همین سایت مطلب زیاده:
آپدیت کردن بایوس لبتاب کار خیلی ساده و بدون خطریه فقط کافیه فایل دانلود شده از سایت سونی رو اجرا کنید. باتوجه به تاکید سایت سونی به آپدیت بایوس حتما این کارو انجام بدین.
آپدیت بایوس وقتی خطرناکه که بخواد برق بره و آپدیت ناقص انجام بگیره چون لبتاب از باتری می تونه استفاده کن و...
Mehrdad092000
24-07-2010, 22:27
نه گرافیکش همون 330 هستش...فقط من نمیدونم این '1' که تو عکس پایین هست و جلوی graphics نوشته شده یعنی چی؟ چی کار باید بکنم که بیاد بالا؟
یه احتمال هست که روی گرافیک intel باشه
شما برو تو Nvidia contorol panel
بعد برو توی physix بعد اونجا گرافیکو بزار روی gt330 بعد نمره بگیر
اگه نشد برو گرافیکتو اپدیت کن
سلام یه سوال خنده دار این صدای 115 چجوری کم و زیاد میشه :31:
هیچ دکمه ای نداره برا این کار:20:
سلام یه سوال خنده دار این صدای 115 چجوری کم و زیاد میشه :31:
هیچ دکمه ای نداره برا این کار:20:
من F116 دارم فک کنم مثل هم باشه
با گرفتن کلید Fn و زدن کلید F4 صدا بلند
با گرفتن کلید Fn و زدن کلید F3 صدا کم
با گرفتن کلید Fn و زدن کلید F2 صدا قطع میشه
موفق باشید...:20::20::20:
بهت پیشنهاد می کنم از نرم افزار زیر جهت تهیه پشتیبان استفاده کنی جهت اموزش و جزییات هم داخل همین سایت مطلب زیاده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپدیت کردن بایوس لبتاب کار خیلی ساده و بدون خطریه فقط کافیه فایل دانلود شده از سایت سونی رو اجرا کنید. باتوجه به تاکید سایت سونی به آپدیت بایوس حتما این کارو انجام بدین.
آپدیت بایوس وقتی خطرناکه که بخواد برق بره و آپدیت ناقص انجام بگیره چون لبتاب از باتری می تونه استفاده کن و...
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومد اینکه اول پشتیبان بگیرم و بعد آپدیت کنم یا برعکس
و اینکه با توجه به عکس پیوستی درست رفتم یا نه و نیازی هست که چیز های دیگه رو هم آپدیت کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی این منطقه که ما هستیم نمیشه روی بودن برق حساب کرد یعنی هر لحظه امکان رفتن برق وجود داره :18::18::18:به نظر شما ممکن خطر داشته باشه
چیزی هست که بتونم به وسیله اون مودم ADSL رو روشن نگه دارم
موفق باشید ...:31::31::31:
aliprogrammer
26-07-2010, 11:18
دوستان به تازگی لب تاپ Sony VPCF116FG خریدم ولی بیشتر نرم افزاری های که با هاشون کار می کنم روش نصب نمیشه می خواستم بدونم میشه کاری کرد که این نرم افزار ها رو نصب کنم یا اینکه ویندوز XP روش نصب کنم.
p_pouya12
26-07-2010, 11:55
بچه ها کسی که لب تاب از سری F داره و رنگش خاکستری روشنه یه 2 تا عکس بده ازش .
ممنون .
دیشب
F122FX/B به قیمت 1.460.000 تومان. با یکسال گارانتی بین لملل گرفتم.
هرکسی سوالی در باره این مدل داره در خدمتم
masoudies
27-07-2010, 09:48
دیشب F122FX/B به قیمت 1.460.000 تومان. با یکسال گارانتی بین لملل گرفتم.
هرکسی سوالی در باره این مدل داره در خدمتم
مبارک باشه داداش...
چرا از گارانتی ایران استفاده نکردید؟
آیا این مدل مشکل داغ شدن بیش از حد و صدای بی مورد نداره؟
salam
یه مشکل برام پیش اومده اونم اینه که حس میکنم استارت آاپ وین غیر عادی بالاست آیا به نظرتون مشکلی هست یا عادی
f115:13:
با سلام
میشه لطفا فرق بین F115fm و F115fm/b و F115fx رو بگید
آیا F115 مدلی راره که گرافیکش GT320m باشه و رزولوشنش 1600*900 باشه ؟
تو سایت دیجی کالا این مشخصات و زده میخواستم بدونم همچین چیزی هست یا نه اشتباه نوشتن چون میخوام از نماینده دیجی کالا تو شهرمون بخرم با این مشخصات نمیخوام
آیا این لپ تاپ خوبی هست؟ میشه 7 8 ساعت باهاش فیلم دید؟ داغ نمیکنه؟
اینم لینک دیجی کالا :
[
با تشکر:11::40:
مبارک باشه داداش...
چرا از گارانتی ایران استفاده نکردید؟
آیا این مدل مشکل داغ شدن بیش از حد و صدای بی مورد نداره؟
سلامت باشید دوست عزیز.
هنوز زیاد باش کار نکردم. فقط یه رندر توی افتر افکتز ازش گرفتم که رندر نرمی بهم داد.
8 ساعتی هم گذاشتم توی شارژ
تا الان که صدای نویز شنیده نشده
دوستان عزیز:
هارد و پارتیشن بندی کردم. ولی هرکاری کردم 230 GB توی درایو c مونده و نمیشه کمش کرد. فقط تونستم 2تا درایو درست کنم
باید کار دیگه ی کنم که مقدار C کمتر بشه؟؟؟
دوستان عزیز:
هارد و پارتیشن بندی کردم. ولی هرکاری کردم 230 GB توی درایو c مونده و نمیشه کمش کرد. فقط تونستم 2تا درایو درست کنم
باید کار دیگه ی کنم که مقدار C کمتر بشه؟؟؟
باید از نرم افزار پاراگون استفاده کنی. هم راحته هم سریعه هم امنه
با کمک شما مشکلم حل شد.
دوستان برای استفاده از آفیس 2010 که روی دستگاه نصب هستش باید سریال نامبر داشته باشیم؟
از کجا باید پبدا کنیم.؟؟/
Mehrdad092000
28-07-2010, 11:50
با کمک شما مشکلم حل شد.
دوستان برای استفاده از آفیس 2010 که روی دستگاه نصب هستش باید سریال نامبر داشته باشیم؟
از کجا باید پبدا کنیم.؟؟/
اغلب این جور برنامه هاکه روی لپتاپ ها نصب trial هستن و اغلب 60 یا 30 روزه هستن
شما برو یه افیس کرک شده بگیر خودتو راحت کن
دوستان وقتی صدای اسپیکرها رو تا آخر زیاد میکنم صدای خش خش زیادی شنیده میشه.
این مسله عادی هستش؟
آره تقریبا! سری F سونی این مشکل رو داره...
pedramakaay
28-07-2010, 23:33
دوستان سلام....
واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....
بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...
امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....
داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......
شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....
p_pouya12
28-07-2010, 23:58
من فقط در مورد گزینه اول میتونم کمک کنم (گرافیک)
اینطوری که من تحقیق کردم ، شنیدم و دیدم گرافیک 310M خیلی بد نشون داده و تقریبا بدرد نخور !!
الان هر کی سریه F میگیره توجه میکنه که گرافیکش 330M باشه که خیلی بهتره 310 هست .
دوستتون اطلاعات کاملی نداشتن و الان انتظار بی جایی دارن .
pedramakaay
29-07-2010, 00:08
من فقط در مورد گزینه اول میتونم کمک کنم (گرافیک)
اینطوری که من تحقیق کردم ، شنیدم و دیدم گرافیک 310M خیلی بد نشون داده و تقریبا بدرد نخور !!
الان هر کی سریه F میگیره توجه میکنه که گرافیکش 330M باشه که خیلی بهتره 310 هست .
دوستتون اطلاعات کاملی نداشتن و الان انتظار بی جایی دارن .
دمت گرم دادش....ممنون كه راهنمايي كردي...شما خودت تجربه ي 330 رو داري ؟
البته چيزي كه دل منو خيلي زد و حسابي منو گيج و نااميد كرد داستان اون كليپ hd بود...من يك Pc قديمي دارم...پنتيوم 4 (3000) - گرافيك 128 gforce - رم 512:18: راحت با vlc player اينو پخش مي كرد...اون وقت core i7 و رم 4gig ddr3 و ...... تو اين مونده:19:
masoudies
29-07-2010, 09:03
البته چيزي كه دل منو خيلي زد و حسابي منو گيج و نااميد كرد داستان اون كليپ hd بود...من يك Pc قديمي دارم...پنتيوم 4 (3000) - گرافيك 128 gforce - رم 512:18: راحت با vlc player اينو پخش مي كرد...اون وقت core i7 و رم 4gig ddr3 و ...... تو اين مونده:19:
آقا پدرام احتمال زیاد اجرا نکردن این کلیپ زیاد ربطی به لپتاپ و سخت افزارش نداره... چون یه سیستم معمولی به راحتی جواب میده... من خودم روی fw یه کلیپ hd دیدم خیلی خوب و راحت اجرا کرد...
من فکر میکنم از لحاظ نرم افزاری اون سیستم مشکل داشته...
حتمآ باید روی سیستم کدک های اچ دی نصب باشه. با بتونه فایل های اچ دی رو پخش کنه.
armin1190
29-07-2010, 11:53
این مسله عادی هستش؟
منم (f123) این مشکلو داشتم، از بلندگوی چپم بعضا صدای خش خش میومد، الان اما درست شده و دیگه اون صدارو نمیده....
mohammadi4net
29-07-2010, 12:20
این مسله عادی هستش؟
آره تقریبا! سری F سونی این مشکل رو داره...
همونطور که قبلا تو پست مقایسه f115 با ASUS N61Jq گفته بودم کیفیت صدا در حالت 100 درصد افت پیدا می کنه و بیشترین مشکل با صدای باس هستش ولی اگه از 80% صدا استفاده کنید کیفیت قابل قبول و بهتر از ایسوس N61Jq جواب میده.
دوستان سلام....
واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....
بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...
امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....
داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......
شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....
همونطور طور که دوستمون گفت شما با آگاهی کامل این لبتاب رو نخریدید اگه تو تایپک های هم سایت پیگیری می کردین می فهمیدین که گرافیک 330 بازی ها رو نهایتا با چه کیفیتی اجرا می کنه. مثلا خودم شخصا تست کردم بازی های nfs shift و pes 2010 رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنه ولی برای بازی های سنگین تر خیلی خوب جواب نمیده آدرس زیر که به توانایی اجرای بازیها توسط کارت گرافیک های لبتاب پرداخته ، بارها در این سایت معرفی شده:
اما در مورد مشکلاتی که صحبت کردین ، شرایط شما برای سری F غیر عادیه، بهتره اول شرایط نرم افزاری رو بررسی کنید بعد از اون هم سخت افزارتون ،برای شروع شما ویندوز اصلی رو پاک کردین و سیستم عامل دیگه نصب کردین؟ چه برنامه هایی نصب کردین؟ درایور آپدیت کردی؟ قبل از اجرای فیلم پروسس رو بررسی کن ببین مشغول نیست؟
قبلا idm ورژن پایین نصب کرده بودم لبتاب که روشن میشد کل پروسس رو مشغول می کرد. یا بعضی وقت ها کروم نسخه آزمایشی نصب کردم پروسس رو خفه کرده، حالا اگه تو این شرایط بخواین فیلم تماشا کنید یا بازی کنید سیستم قاط میزنه در ضمن یادتون نره بهترین پلیر فیلم CyberLink PowerDVD هست.
میداپلیر ویندوز 7 فیلم های hd رو میتونه پخش کنه.
esi_flasher
29-07-2010, 13:01
سلام
من كاراي گرافيكي زياد انجام ميدم
بخصوص كار با تري دي مكس و مايا و رندر هاي حرفه اي
مي خواستم بدونم لپتاپ سوني با مدل F123-FX در اين زمينه توانايي انجام كارهاي گرافيكي را دارد يا خبر ؟
از دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كند
masoudies
29-07-2010, 13:11
سلام
من كاراي گرافيكي زياد انجام ميدم
بخصوص كار با تري دي مكس و مايا و رندر هاي حرفه اي
مي خواستم بدونم لپتاپ سوني با مدل F123-FX در اين زمينه توانايي انجام كارهاي گرافيكي را دارد يا خبر ؟
از دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كند
یه نفر به من گفت سیستمی که کارت گرافیکش ATI نباشه، یک سیستم حرفه ای برای کار گرافیکی گفته نمیشه... نمدونم تا چه اندازه این حرف درسته... اما چیزی که مشخصه اینه که گرافیک جیفورس رو برای بازی میخرند.
دوستان من چنتا سوال داشتم :
1- این سری مشکل گرما دارن ؟!
2- چطوری میشه برا مدل F115 مدل 8 گیگ درخواست داد ؟!!
3- گرافیک 330M رو حدودا میشه معادل کدام مدل ATI قرار داد ؟!
4- اینکه میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید برا چیه ؟! حتی برا این سری f که مخصوص بازی هم هست اینطوره ؟! معقولش میشه روزی چند ساعت بازی کرد و در چه شرایطی ؟!
5- این سری هارد بالاتر از 500 ندارن ؟!
6- اینکه این سری از LCD استفاده میکنن و نه LED چقدر تفاوت کیفیت هست با LED ؟!
7- آیا چون تولید چین هستن اکثرا در خریدش شک کنیم ؟!
8- میشه برا این سری از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! چه شرایطی داره ؟!
9- چطوری هنگام خرید اصلی بودنش رو تشخیص بدیم؟!
10- محتویات داخل بسته بندیش چیا هستن ؟!
ممنون اگه زود جواب بدید ...
pedramakaay
29-07-2010, 18:32
آقا پدرام احتمال زیاد اجرا نکردن این کلیپ زیاد ربطی به لپتاپ و سخت افزارش نداره... چون یه سیستم معمولی به راحتی جواب میده... من خودم روی fw یه کلیپ hd دیدم خیلی خوب و راحت اجرا کرد...
من فکر میکنم از لحاظ نرم افزاری اون سیستم مشکل داشته...
بله منم موافقم....چه مشكلي در اون لحظه مي تونه باعث بروز چنين وضعي شده باشه؟ مشكل نرم افزاري چيه؟
نصب كرديم عزيز....vlc player با جديدترين كدك هاش كه آپديت هم كرديمش....باز ميكنه...يه موقع ها خوب مياره يه موقع ها افتضاح و تكه تكه:41:
همونطور طور که دوستمون گفت شما با آگاهی کامل این لبتاب رو نخریدید اگه تو تایپک های هم سایت پیگیری می کردین می فهمیدین که گرافیک 330 بازی ها رو نهایتا با چه کیفیتی اجرا می کنه. مثلا خودم شخصا تست کردم بازی های nfs shift و pes 2010 رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنه ولی برای بازی های سنگین تر خیلی خوب جواب نمیده آدرس زیر که به توانایی اجرای بازیها توسط کارت گرافیک های لبتاب پرداخته ، بارها در این سایت معرفی شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما در مورد مشکلاتی که صحبت کردین ، شرایط شما برای سری F غیر عادیه، بهتره اول شرایط نرم افزاری رو بررسی کنید بعد از اون هم سخت افزارتون ،برای شروع شما ویندوز اصلی رو پاک کردین و سیستم عامل دیگه نصب کردین؟ چه برنامه هایی نصب کردین؟ درایور آپدیت کردی؟ قبل از اجرای فیلم پروسس رو بررسی کن ببین مشغول نیست؟
قبلا idm ورژن پایین نصب کرده بودم لبتاب که روشن میشد کل پروسس رو مشغول می کرد. یا بعضی وقت ها کروم نسخه آزمایشی نصب کردم پروسس رو خفه کرده، حالا اگه تو این شرایط بخواین فیلم تماشا کنید یا بازی کنید سیستم قاط میزنه در ضمن یادتون نره بهترین پلیر فیلم CyberLink PowerDVD هست.
خيلي ممنون داداش....تو اين لينك سبز و قرمز و .... چيه؟ من كه سر در نياوردم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مال اين بيچاره كه g310 هست...يعني شما ميگيد كلا از سري f بيايم بيرون ديگه....چون نهايت مدل f كارت g330 داره كه اونم ميگيد مالي نيست....آخه مي دونيد چي جالبه؟؟؟ تو سايت سوني زده gaming laptop
:16:
در مورد سوالاتتون هم بايد بگم 3 روز نيست كه لپ تاپ رو خريده....نه ويندوز رو دست زديم...نه آپديت و نه ويروس...همه چيز نرمال اون....اون پروسس رو چجوري بايد بررسي كنيم؟
داداش ببخشيدا چون شما واردي 1 سوال ديگه هم دارم...اين ريت ويندوز كه ميگن داستانش چيه؟ ميشه رو اين سري f هم ريت گرفت؟
سلام دوستان
لطفا جواب سوالمو بدین
فرق بین F115FX و F115FM و F115FM/B چیه؟
آیا مشکل گرم شدن این سری با آپدیت بایوس کاملا رفع میشه ؟
یکی میگفت دود ازش بلند میشه
لطفا بدون طرفداری بگید چون من زیاد با لپ تاپ کار میکنم بازی و فیلم و اینترنت و... حول و حوش 10 ساعت در روز
واسم مهمه که زیاد گرم نشه
ممنون میشم کمک کنید
on line p1i
29-07-2010, 23:30
بچه ها این مدل خوبه دیگه ؟ F11 NFX/H
با سلام اما این مدل bluray نداره بلکه DVD است
mortezagipsy
30-07-2010, 03:22
من آخر سر f123 خريدم. F115 خيلي ناياب شده.
فرقشون اينه كه صفحه ي اين full hd نيست، در عوض CPUش 740 هست و قوي تره و مشكل داغ كردن و اينا رو هم نداره.
هنوز يه ربعم باهاش كار نكردم.
اولين سوال اين كه با دكمه ي asist بايد ريكاوري بگيرم ؟!
دوستان تو بازار چقدر F116 اومده جالبه قیمتش هم بالای 1.600 هست با اینکه رمش هم مثل F115 شش گیگ نیست ولی قیمتش بالاتره قضیه چیه کسی جایی ارزونتر پیدا نکرده تو تهران ؟ .
mohammadi4net
30-07-2010, 12:18
بله منم موافقم....چه مشكلي در اون لحظه مي تونه باعث بروز چنين وضعي شده باشه؟ مشكل نرم افزاري چيه؟
نصب كرديم عزيز....vlc player با جديدترين كدك هاش كه آپديت هم كرديمش....باز ميكنه...يه موقع ها خوب مياره يه موقع ها افتضاح و تكه تكه:41:
خيلي ممنون داداش....تو اين لينك سبز و قرمز و .... چيه؟ من كه سر در نياوردم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مال اين بيچاره كه g310 هست...يعني شما ميگيد كلا از سري f بيايم بيرون ديگه....چون نهايت مدل f كارت g330 داره كه اونم ميگيد مالي نيست....آخه مي دونيد چي جالبه؟؟؟ تو سايت سوني زده gaming laptop
:16:
در مورد سوالاتتون هم بايد بگم 3 روز نيست كه لپ تاپ رو خريده....نه ويندوز رو دست زديم...نه آپديت و نه ويروس...همه چيز نرمال اون....اون پروسس رو چجوري بايد بررسي كنيم؟
داداش ببخشيدا چون شما واردي 1 سوال ديگه هم دارم...اين ريت ويندوز كه ميگن داستانش چيه؟ ميشه رو اين سري f هم ريت گرفت؟
stutter=لکنت- گیر میزنه=قرمز
fluent =روان=سبز
unsure =مطمئن=زرد
برای دیدن پروسس ها Ctrl+Alt+Delete رو بزنید بررسی کنید ببنید وقتی سیستم کاری انجام نمیده درصد پروسس چقدر است؟ چه برنامه های پروسس رو مشغول کردند؟
برای دیدن ریت کافی رو mycomputer کلیک راست کنید بعد peropertis کمترین عدد ریتینگ رو می بینید برای جزییات روی اون کلیک کنید.
mohammadi4net
30-07-2010, 12:34
سلام دوستان
لطفا جواب سوالمو بدین
فرق بین F115FX و F115FM و F115FM/B چیه؟
آیا مشکل گرم شدن این سری با آپدیت بایوس کاملا رفع میشه ؟
یکی میگفت دود ازش بلند میشه
لطفا بدون طرفداری بگید چون من زیاد با لپ تاپ کار میکنم بازی و فیلم و اینترنت و... حول و حوش 10 ساعت در روز
واسم مهمه که زیاد گرم نشه
ممنون میشم کمک کنید
"یکی میگفت دود ازش بلند میشه "! :31: خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! هرکس هرچی میگه که نباید باور کنیم .
f115fx تا حالا ندیدم تو سایت وایو هم نیست ولی هر حرفی بعد از "/" می یاد نشون دهنده رنگ لبتابه
من خودم f115 دارم وقتی خاموشه که من خواب باشم یعنی نهایتا در 24 ساعت میتونه 10 ساعت استراحت کنه، البته من اهل بازی نیستم.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
دوستان تو بازار چقدر F116 اومده جالبه قیمتش هم بالای 1.600 هست با اینکه رمش هم مثل F115 شش گیگ نیست ولی قیمتش بالاتره قضیه چیه کسی جایی ارزونتر پیدا نکرده تو تهران ؟ .
اگه اینجارو ببنی متوجه میشی که این مدل از طریق نمایندگی اصلی وارد میشه ، چون تنها یک وارد کننده داره ثبات قیمتی داره البته قبل 1650 میفروختن.
enriquefk2
30-07-2010, 12:35
f116 هاردش 7200 دور هست رمش 4 گیگ, ایناست فرقش با f115 و اصلا مناسب نیست فعلا با این قیمت
در مورد قیمت ها هم بگم که تهران نه اما شهرستان ها افت قیمتشون زیاد بوده سریه F
mohammadi4net
30-07-2010, 12:47
[QUOTE=.:2M:.;5218991]دوستان من چنتا سوال داشتم :
1- این سری مشکل گرما دارن ؟! اعلام کردن بایوس رو آپدیت کنید تا اگر مشکل گرمایی داشتید برطرف بشه ولی من شخصا چنین مشکلی نداشتم.
2- چطوری میشه برا مدل F115 مدل 8 گیگ درخواست داد ؟!! به سختی ! باید رم 2g رو دربیاری 4g به جاش بندازی، بعید می دونم کارتون به این 2 گیگ رم لنگ باشه
3- گرافیک 330M رو حدودا میشه معادل کدام مدل ATI قرار داد ؟!
4- اینکه میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید برا چیه ؟! حتی برا این سری f که مخصوص بازی هم هست اینطوره ؟! لبتاب محدودیتهای زیادی داره گرما+ مصرف برق +حجم قطعات و... پس نمیتون نهایت تکنولوژی رو بکار ببرن، بازی کردن زیاد با لبتاب گرمای زیادی تولید می کنه که در نهایت یا خرابش میکنه یا عمر دستگاه رو پایین میاره معقولش میشه روزی چند ساعت بازی کرد و در چه شرایطی ؟!
5- این سری هارد بالاتر از 500 ندارن ؟! 640 گیگ
6- اینکه این سری از LCD استفاده میکنن و نه LED چقدر تفاوت کیفیت هست با LED ؟!تکنولوژی led گرون قیمت هست به همین دلیل فقط از نور زمینه led استفاده میکنند
7- آیا چون تولید چین هستن اکثرا در خریدش شک کنیم ؟! برای مارک سونی خیر
8- میشه برا این سری از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! چه شرایطی داره ؟!بله باید باتری 9س بخرید که نهایتا 50% بیشتر شارژ نگه می داره
9- چطوری هنگام خرید اصلی بودنش رو تشخیص بدیم؟! همه اصلی هستند فقط باید مراقب نو بودنش باشید
10- محتویات داخل بسته بندیش چیا هستن ؟! لبتاب + باتری+شارژر و چندتا کاتالوگ
"یکی میگفت دود ازش بلند میشه "! :31: خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! هرکس هرچی میگه که نباید باور کنیم .
f115fx تا حالا ندیدم تو سایت وایو هم نیست ولی هر حرفی بعد از "/" می یاد نشون دهنده رنگ لبتابه
من خودم f115 دارم وقتی خاموشه که من خواب باشم یعنی نهایتا در 24 ساعت میتونه 10 ساعت استراحت کنه، البته من اهل بازی نیستم.
خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! :27:
بالاخره همینطوری هم نمیشه ندیده گرفت
نگفتین با آپدیت همه مشکلا حل میشه یکی از بچه های سایت میگفت این آپدیت یه کاری میکنه که اگه لپ تاپ گرم شد سرعت و میاره پایین شما تایید میکنین؟
فروشنده به من میگفتF115FX ساخت امریکاست
راستی F115FX تو این مدلایی که سونی گفته نیست
میشه امیدوار بود این داغ نکنه
راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ
این سونی رو بخرم خوبه؟
شما از F115 راضی هستین؟
در آخر ببخشید اگه زیاد شد :11:
pedramakaay
30-07-2010, 22:03
stutter=لکنت- گیر میزنه=قرمز
fluent =روان=سبز
unsure =مطمئن=زرد
برای دیدن پروسس ها Ctrl+Alt+Delete رو بزنید بررسی کنید ببنید وقتی سیستم کاری انجام نمیده درصد پروسس چقدر است؟ چه برنامه های پروسس رو مشغول کردند؟
برای دیدن ریت کافی رو mycomputer کلیک راست کنید بعد peropertis کمترین عدد ریتینگ رو می بینید برای جزییات روی اون کلیک کنید.
مرسي از راهنمايي شما....پروسس رو زدم...وقتي هيچ كاري انجام نمي داديم رو 92-93 بود....البته رو 88 و 80 هم مي آمد....اما نرمال بين 80 تا 93 بود....
ريت هم 4.7 بود....ريت به چه دردي مي خوره؟ بايد بالاتر باشه يا كمتر؟
پروسس چطوره؟ زياده يا كم؟
دوستان وقتی از شارژ لپ تاپ استفاده میشه (باتری)
روی کدام گزینه باید بزارم.
Balanced
Power saver
؟؟؟؟؟
mohammadi4net
31-07-2010, 11:30
خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! :27:
بالاخره همینطوری هم نمیشه ندیده گرفت
نگفتین با آپدیت همه مشکلا حل میشه یکی از بچه های سایت میگفت این آپدیت یه کاری میکنه که اگه لپ تاپ گرم شد سرعت و میاره پایین شما تایید میکنین؟
فروشنده به من میگفتF115FX ساخت امریکاست
راستی F115FX تو این مدلایی که سونی گفته نیست
میشه امیدوار بود این داغ نکنه
راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ
این سونی رو بخرم خوبه؟
شما از F115 راضی هستین؟
در آخر ببخشید اگه زیاد شد :11:
بله حق با شماست تا میتونید تحقیق و بررسی انجام بدین ولی مواظب گمراه شدن و وسواس شدن خودتون باشید.
مدل های 3 رقمی چینیه و 2 رقمی آمریکایی ، احتمال 99% F115FX وجود خارجی نداره به همین دلیل که تو لیستهای مختلف سایت سونی خبری از این مدل نیست.
بخدا من f115 دارم تا حالا هیچ وقت مشکلی پیش نیومده ولی برای اطمینان بیشتر بایوس رو آپدیت کردم.
اگه اهل بازی به صورت حرفه ای نیستید نه تنها از داشتن این مدل پشیمون نمیشید بلکه به انتخابتون هم افتخار میکنید.
"""راستی به نظر شما بین F115FX و toshiba satelite a505 و6 HP pavilion DV کدوم بهتره ؟ همه با یه کانفیگ """
اینجا مطرح کنی جواب های بهتری میگیری:
mohammadi4net
31-07-2010, 11:51
مرسي از راهنمايي شما....پروسس رو زدم...وقتي هيچ كاري انجام نمي داديم رو 92-93 بود....البته رو 88 و 80 هم مي آمد....اما نرمال بين 80 تا 93 بود....
ريت هم 4.7 بود....ريت به چه دردي مي خوره؟ بايد بالاتر باشه يا كمتر؟
پروسس چطوره؟ زياده يا كم؟
شما task manager رو اجرا کردی Cpu Usage بین 80 تا 93 درصد بود؟ خسته نباشید !
Cpu شما 4 هسته داره که با تکنولوژی خاصی تبدیل به 8 هسته میشه ، که در حالت عادی بعضی هاشون اصطلاحا در حالت پارک هستند. همه برنامه ای نمی تونه اینارو همه با هم مشغول کنه سیستم من با آنتی ویروس و دوجین برنامه نصب شده در حالت بیکار بین 0 تا 2 درصد پروسس مشغوله ، پس با این شرایط سیستم شما داره خودکشی می کنه!
داخل task manager تو تب processes بگرد اسم برنامه یا برنامه هایی که cpu رو مشغول کردن رو پیدا کن. دوست داشتی روشون کلیک راست بزن بعد end process رو بزن ، پس دلیل مشکلاتی رو که قبلا عنوان کرده بودید مشخص شد. گفتید آنتی ویروس نصب نکردید؟ سیستم خودش یه آنتی ویروس ناقص نصب شده داره که می تونید اونو حذف کنید
ریت یه عدده که ویندوز با توانایی سخت افزاری سیستم شما رو نشون میده که خیلی هم دقیق نیست.
mohammadi4net
31-07-2010, 11:58
سلام داداش
چند تا سوال
1- آیا شما بایاس F115 رو آبدیت کردید؟
2- به نظر شما با این مشکل گرمایی که داره F115 FM بخرم یانه؟
3- پیشنهادتون برای خرید لبتاب تا 1600000 چیه؟
4- از کدوم سایتها میتونم قیمت روز لپتاپ های سونی و ایسوز رو بگیرم؟
ممنون از شما
1. اگه همین صفحه آخر رو خونده باشید بارها گفتم که من مشکلی نداشتم ولی برای اطمینان این کارو کردم.
2. من خریدم مشکلی نبود.
3. تو بخش مشاوره لبتاب 1.5 تا 2 میلیون مطرح کنید
4. سایت مشخصی نمی شناسم ولی معمولا قیمت سایت ها با بازار فرق میکنه و خیلی نمیشه روش حساب کرد.
F115FM در کل لپ تاپ خیلی خوبیه چه از نظر کانفیگ و چه از نظر پروسس و سرعت ولی تنها مشکلی که من تو این مدل میبینم و خود منو به شخصه آزار میده صدای فن لپ تاپ هست که نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی بیشتره و در حالت عادی کاملا قابل شنیدن هست البته تو لپ تاپ هایی با این کانفیگ تقریبا عادیه چون گرمای زیادی تولید میشه .
pedramakaay
31-07-2010, 19:42
شما task manager رو اجرا کردی Cpu Usage بین 80 تا 93 درصد بود؟ خسته نباشید !
Cpu شما 4 هسته داره که با تکنولوژی خاصی تبدیل به 8 هسته میشه ، که در حالت عادی بعضی هاشون اصطلاحا در حالت پارک هستند. همه برنامه ای نمی تونه اینارو همه با هم مشغول کنه سیستم من با آنتی ویروس و دوجین برنامه نصب شده در حالت بیکار بین 0 تا 2 درصد پروسس مشغوله ، پس با این شرایط سیستم شما داره خودکشی می کنه!
داخل task manager تو تب processes بگرد اسم برنامه یا برنامه هایی که cpu رو مشغول کردن رو پیدا کن. دوست داشتی روشون کلیک راست بزن بعد end process رو بزن ، پس دلیل مشکلاتی رو که قبلا عنوان کرده بودید مشخص شد. گفتید آنتی ویروس نصب نکردید؟ سیستم خودش یه آنتی ویروس ناقص نصب شده داره که می تونید اونو حذف کنید
ریت یه عدده که ویندوز با توانایی سخت افزاری سیستم شما رو نشون میده که خیلی هم دقیق نیست.
داداش عجله كردي كه....
من نگفتم cpu usage بين 80 تا 93 هست....اون كه 0 هست....
سمت راست cpu usage و پايين عبارتي است كه نوشته پروسس..... اون بين 80 تا 93 هست....
ريت شما رو چند هست؟ ريت هرچه بالاتر بهتر يا هرچه پايين تر؟
در ضمن آنتي ويروس مكافي 1 ماهه رو پاك و كاسپر اسكاي 1 ساله اورجينال رو نصب كرديم....
سلام بچه ها
این که میگن F115 به درد بازی نمیخوره درسته؟
من فقط میخوام GTA IV و PES و COD و MAFIA II بازی کنم اینارو خوب اجرا میکنه مشکلی نداره
کسایی که این مدلو دارن با 2 3 ساعت بازی کردن داغ نمیشه؟
ممنون:11:
mortezagipsy
31-07-2010, 21:26
اول اینکه دمای قسمتهای مختلف ل÷تا÷ رو از کجا باید دید ؟
و دیگه اینکه چه آنتی ویروسی مناسب سری F هست ؟
سلام دوستان
من میخوام بایوس F116 رو آپدیت کنم
ولی این منطقه که ما هستیم اعتمادی به برق نیست یعنی هر لحظه ممکن برق بره :18::18::18:
البته ADSL 1Mb Neda Gostar دارم 400Kb/s هم دانلود دارم :27::27::27:
حالا با این شرایط خطری وجود داره اگه وجود داره چه خطری:41::41::41:
نیازی هست دیگر درایور هارو هم آپدیت کنم
ببخشید دوتا پست پشت سر هم دادم
یادم رفت سوالم رو بپرسم
میخواستم بدونم تهیه دیسک ریکاوری چقدر مهم هست
و اینکه برای گرفتن دیسک ریکاوری از کدوم روش باید اقدام کنم .
VAIO Recovery Center --- Create Recovery discs --- Create Recovery discs using 4 recordable DVD
یا
VAIO Recovery Center --- Create Recovery discs --- Create Recovery discs using 2 recordable DVD DL
یا
VAIO Recovery Center --- Windows Backup and Restore --- Create system image --- on one or more DVD
لطفا اگه امکان داره همه این موارد رو توضیح بدید به چه دردی میخوره
و یه چیز دیگه
بدنه رویه لپ تاپ خیلی زود کثیف میشه چیزی هست که بچسبونی روش تا اثر انگشت روش نیفته
یا اینکه ماده ای که بزنی زود تمیز بشه
موفق باشید ...:40::40::40::40::40:
دوستان وقتی از شارژ لپ تاپ استفاده میشه (باتری)
روی کدام گزینه باید بزارم.
Balanced
Power saver
؟؟؟؟؟
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟
mortezagipsy
01-08-2010, 01:31
هیچ بایدی در کار نیست. به ترتیب حالتهای high performance و ballanced و powet saver از ÷ر مصرفترین تا کم مصرفترین هستن. وقتی می خواید با باطری کار کنید و نیاز به مدت زمان زیاد دارین روی power saver بذارین. در حالت عادی روی ballanced و وقتی می خواید از ل÷تا÷ کار بکشید مثل بازی روی high performance
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟
power saver:31::31:
سلام بچه ها
این که میگن F115 به درد بازی نمیخوره درسته؟
من فقط میخوام GTA IV و PES و COD و MAFIA II بازی کنم اینارو خوب اجرا میکنه مشکلی نداره
کسایی که این مدلو دارن با 2 3 ساعت بازی کردن داغ نمیشه؟
ممنون:11:
سلام
من این مدل رو دارم
با بازی کردن داغ نمی شه،گرم می شه ولی اگه جریان هوا به صورت خوب زیر لپ تاپ برقرار باشه،حتی گرم هم نمی شه! خودم این رو امتحان کردم!
من 2 تا از این بازی ها رو نصب کردم:
واسه PES که هیچ مشکلی نداره و با بالاترین جزئیات اجرا می کنه
GTA IV رو هم نصب کردم،من با تنظیمات متوسط راحت اجرا می کنم!
من که واسه بازی نخریدم،ولی به نظرم در حد این جور بازی ها عالیه،اگه نخواید کرایسیس نصب کنید!
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
این مسله عادی هستش؟
بله
ولی اگه آهنگ با کیفیت خوب بذاری این صدای خش رو هم نمی شنوی!
من یه کلیپ HD رو با 330 اجرا کردم،راحت باز می کنه
310 تو رتبه 170 اینا هستش و 330 تو رتبه 45 اینا،البته تا 1 ماه پیش که من دیدم،به خاطر همین زیاد با هم فرق دارن
یه نفر به من گفت سیستمی که کارت گرافیکش ATI نباشه، یک سیستم حرفه ای برای کار گرافیکی گفته نمیشه... نمدونم تا چه اندازه این حرف درسته... اما چیزی که مشخصه اینه که گرافیک جیفورس رو برای بازی میخرند.
من اطلاعی در این باره ندارم ولی می دونم که Nvidia کارتی داره با نام Nvidia quardo که فقط مخصوص کارهی گرافیکی هست و حتی تو بازیها مشکل داره
بر عکس شما یه عده میگن Nvidia تو بازیها داغ می کنه و واسه بازی خوب نیست!!
این وسط ما دیوانه شدیم!:8:
mortezagipsy
01-08-2010, 11:56
اون گزينه ي باطري گوشه ي پايين صفحه كه شارژ باطري رو نشون مي داد و مي شد حالتهاي power saver و ballanced و اينا رو انتخاب كرد ديگه واسه من نيست. ناپديد شده !
چجوري برش گردونم ؟
armin1190
01-08-2010, 13:32
F115FMدر کل لپ تاپ خیلی خوبیه چه از نظر کانفیگ و چه از نظر پروسس و سرعت ولی تنها مشکلی که من تو این مدل میبینم و خود منو به شخصه آزار میده صدای فن لپ تاپ هست که نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی بیشتره و در حالت عادی کاملا قابل شنیدن هست البته تو لپ تاپ هایی با این کانفیگ تقریبا عادیه چون گرمای زیادی تولید میشه .
آره 123 هم این مشکل رو داره تقریبن....
p_pouya12
01-08-2010, 14:13
بچها منم سریه F خریدم !!
F11 NFX/H ، در یک کلام عالیه ! سوالی بود در خدمتم .
aseman652005
01-08-2010, 18:07
agha man f113 gerftam 1500.000 pol dadam ke alan 80 toman arzon tar shode
سلام دوستان .
من در انتخاب بین F115 و F123 موندم !! دوستان میشه تفاوتهای اینارو بگید و قیمت رو + اینکه کدوم برا خرید صلاح تره !
enriquelover
01-08-2010, 21:50
آقا اين f12 كه ميگن آمريكاييه راسته؟ قيمتشم 1800 هستش!
در مورد f127 كسي چيزي نيمدونه؟
armin1190
01-08-2010, 22:03
سلام دوستان .
من در انتخاب بین F115 و F123 موندم !! دوستان میشه تفاوتهای اینارو بگید و قیمت رو + اینکه کدوم برا خرید صلاح تره !
رفیق اف115 رو دیگه راحت پیدا نمیکنی، تقریبن فروشش تموم شده...فرقشم همونطور که قبلن گفته شده تو اینه که اف115 فول اچ دی هست و سی پی یوش 1.6-2.8 core i7 ولی اف123 فول اچ دی نیس، سی پی یوش 1.73-2.93 هست....
armin1190
02-08-2010, 00:38
دوستان سری f دار، آیا لپ تاپ شما هم صدای فنش انقد زیاده؟
واسه من در حالتی که هیچ کاری نمیکنی که صداش قابل شنیدن، اما وقتی ی برنامه ساده رو ران میکنی میشه گف صداش خیلی میره بالا، نمیدونم این عادیه یا نه؟ چه کنم؟
رفیق اف115 رو دیگه راحت پیدا نمیکنی، تقریبن فروشش تموم شده...فرقشم همونطور که قبلن گفته شده تو اینه که اف115 فول اچ دی هست و سی پی یوش 1.6-2.8 core i7 ولی اف123 فول اچ دی نیس، سی پی یوش 1.73-2.93 هست....
با سلام میشه لطفا بگین از کجا و با چه قیمتی خریدین؟
ممونون:11:
enriquelover
02-08-2010, 08:08
آقا اين f12 كه ميگن آمريكاييه راسته؟ قيمتشم 1800 هستش!
در مورد f127 كسي چيزي نيمدونه؟
بچه ها يكي ميشه جواب منو بده؟
sailor2007
02-08-2010, 09:34
بچها منم سریه F خریدم !!
F11 NFX/H ، در یک کلام عالیه ! سوالی بود در خدمتم .
پويا عزيز به جمع F11 NFX/H داران خوش اومدي مباركه از كار كردن با اين لپ تاپ لذت خواهي برد
بيشتر اين شكايت هايي كه ميشه من تو اين دستگاه نديدم نويز ، هنگ كردن ، اجرا نكردن فايل تصويري با كيفيت بلوري وغيره ، صداي زياد فن
تنها مورد گرم كردن كه اون هم در موقع اجراي بازي تا 70 درجه سانتي گراد دماي CPU بالا مي ره كه فكر مي كنم ساختار اين CPUها همينه
راستي چند گرفتي من حدود دو ماه پيش 1550000 گرفتم
sailor2007
02-08-2010, 09:52
ببخشید دوتا پست پشت سر هم دادم
یادم رفت سوالم رو بپرسم
میخواستم بدونم تهیه دیسک ریکاوری چقدر مهم هست
و اینکه برای گرفتن دیسک ریکاوری از کدوم روش باید اقدام کنم .
VAIO Recovery Center --- Create Recovery discs --- Create Recovery discs using 4 recordable DVD
یا
VAIO Recovery Center --- Create Recovery discs --- Create Recovery discs using 2 recordable DVD DL
یا
VAIO Recovery Center --- Windows Backup and Restore --- Create system image --- on one or more DVD
لطفا اگه امکان داره همه این موارد رو توضیح بدید به چه دردی میخوره
و یه چیز دیگه
بدنه رویه لپ تاپ خیلی زود کثیف میشه چیزی هست که بچسبونی روش تا اثر انگشت روش نیفته
یا اینکه ماده ای که بزنی زود تمیز بشه
موفق باشید ...:40::40::40::40::40:
اولا حتما اين دیسک ریکاوری ها را بگير و اگه مي توني يك كپي مجازي هم رو هاردت و يا هارد اكسترنال داشته باش
دوما موارد اول ودوم مربوط به نوع DVD هاست كه اگه معمولي باشه 4 تا لازمه و اگه دولايه باشه 2 عدد لازمه و به احتمال زياد DVD هاي شما هم معموليه
موردآخري هم يك كپي از سيستم Backup and Restore شماست كه اگه خداي ناكرده فايل هاي روي هاردت از بين رفت با اين ها مي توني سيستمو برگردوني به روز اول
p_pouya12
02-08-2010, 12:01
والا مثل اینکه این NFX/H خیلی کمیابه !! من به زور پیدا کردم 1,600 .
اره نکته اصلی همینه که صدای فنو و نویز شکایتهای دیگه بچه هارو تو این لبتاب ندیدم اصلا .
USA دیگه :31::31::31:
والا مثل اینکه این NFX/H خیلی کمیابه !! من به زور پیدا کردم 1,600 .
اره نکته اصلی همینه که صدای فنو و نویز شکایتهای دیگه بچه هارو تو این لبتاب ندیدم اصلا .
USA دیگه :31::31::31:
اگه کسی تجربی با این لپ تاپ ها کار کنه،می فهمه که اصلا این مشکل ها نیست و یه عده قلیل چون ... جو سازی می کنند
من F115 دارم
مثل گلابی داره کار می کنه!!
واقعا لذت بخشه!!!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
دوستان سری f دار، آیا لپ تاپ شما هم صدای فنش انقد زیاده؟
واسه من در حالتی که هیچ کاری نمیکنی که صداش قابل شنیدن، اما وقتی ی برنامه ساده رو ران میکنی میشه گف صداش خیلی میره بالا، نمیدونم این عادیه یا نه؟ چه کنم؟
بایوس رو آپدیت کنید
اگه کسی تجربی با این لپ تاپ ها کار کنه،می فهمه که اصلا این مشکل ها نیست و یه عده قلیل چون ... جو سازی می کنند
من F115 دارم
واقعا لذت بخشه!!!
چرا دوست عزیز این سری صدای فنش زیاده ، اگه یه سرچ تو اینترنت بکنی متوجه می شی که واقعا اینجوری هست ، من خودم F115FM دارم و صدای فنش زیاده ولی خوب حالا یکی مثل شما شاید اصلا این موضوع به چشش نیاد ولی یکی مثل من خیلی بهش توجه می کنم .
mohammadi4net
02-08-2010, 14:37
من F115 دارم
واقعا لذت بخشه!!!
مال من هم مثل سیب کار می کنه ! :31:
از شوخی بگذریم لبتاب من تا به امروز هیچ مشکل غیر عادی نداشته و دلیل این همه شلوغ کاری رو نمی تونم درک کنم ، یه سوال اگه سری f سونی مشکل داره چرا اینقدر پرفروشه؟ چرا f115 رو گرون می فروشن مگه مشکل دار نیست؟
البته باید یک توضیح مختصر بدم لبتاب در حالت فول لود گرمایی زیادی از خودش تولید می کنه که فن این دستگاه به خوبی از عهده این گرما برمیاد ، ولی اگه حواستون نباشه و جلوی تهویه هوای لبتاب رو بگرین این گرما میتونه کیبرد رو ذوب کنه به همین سادگی !
پس اگه می خواد با سری f سونی مشکل نداشته باشید بهتره همیشه حواستون باشه که تهویه درست صورت بگیره و همچنین سعی کنید از کول پد استفاده کنید البته خودم کول پد ندارم چون اهل بازی نیستم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
چرا دوست عزیز این سری صدای فنش زیاده ، اگه یه سرچ تو اینترنت بکنی متوجه می شی که واقعا اینجوری هست ، من خودم F115FM دارم و صدای فنش زیاده .
بله دوست خیلی عزیز!!
صدای فن زیاده،ولی با این مشخصاتی که یه لپ تاپ داره،این عادیه!
CPU celeron که نیست هیچ صدایی در نیاد ازش!
شاید مثل 1558 دل خوبه که فنش هر وقت بخواد کار می کنه و لپ تاپ دائم داغه!
ای خدا! فن کار می کنه:چرا کار می کنه صداش زیاده!
فن کار نمی کنه: چرا کار نمی کنه،داغ کرد
ولی واقعا اگه تهویه رو خوب بر قرار کنید هیچ گرم شدن و صدایی در کار نیست!
من خودم 2 تا پایه درست کرد طوری که لپ تاپ 10 سانتی متر از زمین فاصله دارهو اصلا گرم نمی شه!!!کول پدم چون می گفتن گرد و غبار وارد لپ تاپ می کنه و برق مادربرد رو هی استفاده میکنه و آسیب می رسونه نخریدم!!
مال من هم مثل سیب کار می کنه ! :31:
از شوخی بگذریم لبتاب من تا به امروز هیچ مشکل غیر عادی نداشته و دلیل این همه شلوغ کاری رو نمی تونم درک کنم ، یه سوال اگه سری f سونی مشکل داره چرا اینقدر پرفروشه؟ چرا f115 رو گرون می فروشن مگه مشکل دار نیست؟
البته باید یک توضیح مختصر بدم لبتاب در حالت فول لود گرمایی زیادی از خودش تولید می کنه که فن این دستگاه به خوبی از عهده این گرما برمیاد ، ولی اگه حواستون نباشه و جلوی تهویه هوای لبتاب رو بگرین این گرما میتونه کیبرد رو ذوب کنه به همین سادگی !
پس اگه می خواد با سری f سونی مشکل نداشته باشید بهتره همیشه حواستون باشه که تهویه درست صورت بگیره و همچنین سعی کنید از کول پد استفاده کنید البته خودم کول پد ندارم چون اهل بازی نیستم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
در کل هیچ لپ تاپی بدون عیب و نقص نیست ، F115FM هم از نظر کانفیگ و پروسس واقعا عالیه ولی خوب تنها مشکلش همین صدای فنش هست که با این کانفیگ و با این گرمایی که تولید میشه عادیه .
armin1190
02-08-2010, 15:30
البته دوستان من f115 ندارم، و f123 لپتاپم، به امرتات زنگ زدم گفت بیار تست کنیم...برم اونجا ببینم چی میگه ولی با توضیحاتی که میدید، مث اینکه غیر عادی نیست این صدا....تعجب من از این بود که دیشب یه بازی ساده( بیلیارد) ران کردم و حس کردم صدای فن زیاده....
KATALONIA
02-08-2010, 16:28
سلام دوستان
آخرين قيمت F115 چنده ؟
سلام دوستان! کلافه ام و خسته؛ باورتون میشه هنوز ترم بهارم تموم نشده؟! اینم از مشکلات رشته ی سخت و خفه کننده ی من :|... بگذریم؛ من یه ماه تحقیق کردم که این ماه اف 115 بگیرم حالا که سفارش دادم برام بیارن (تهران نیستم) طرف که آشنامونه بعده یه کم پرس و جو تلفنی با تهران گفت دوستم که تهران واردکننداس؛ گفته اف 115 حتی با آپ دیت مشکل گرماش درست حل نمیشه و چندتا که داده اصفهان همه مینالن و شاید تو دراز مدت اثر منفیشو رو سخت افزار میزاره؛ خلاصه گفت که پیشنهاد میده به دوستش بگه اف 123 بیاره... موندم...! حالا شما بگید؛ فول اچ دی چه قد با 1600*900 فرق داره؛ بی اغراق! هم تو محیط ویندوز هم تو فیلم دیدن... و مسئله بعد مثل این که میگفت تا جایی که خاطرشه اف 123 پورت ساتا نداره؛ آره؟
مورد آخر این که قیمتش چنده؛ گفت با گارانتی ایران رهجو میده 1,660 و یه مدلشم که میگفت با رم تایوانی وارد میکنه میده 1,700 ؛ طرف چون آشناس شاید همینجوری یه کیف و کول پد و... اینا هم بذاره روش بده. خوبه بده؟
ممنون
سلام دوستان! کلافه ام و خسته؛ باورتون میشه هنوز ترم بهارم تموم نشده؟! اینم از مشکلات رشته ی سخت و خفه کننده ی من :|... بگذریم؛ من یه ماه تحقیق کردم که این ماه اف 115 بگیرم حالا که سفارش دادم برام بیارن (تهران نیستم) طرف که آشنامونه بعده یه کم پرس و جو تلفنی با تهران گفت دوستم که تهران واردکننداس؛ گفته اف 115 حتی با آپ دیت مشکل گرماش درست حل نمیشه و چندتا که داده اصفهان همه مینالن و شاید تو دراز مدت اثر منفیشو رو سخت افزار میزاره؛ خلاصه گفت که پیشنهاد میده به دوستش بگه اف 123 بیاره... موندم...! حالا شما بگید؛ فول اچ دی چه قد با 1600*900 فرق داره؛ بی اغراق! هم تو محیط ویندوز هم تو فیلم دیدن... و مسئله بعد مثل این که میگفت تا جایی که خاطرشه اف 123 پورت ساتا نداره؛ آره؟
مورد آخر این که قیمتش چنده؛ گفت با گارانتی ایران رهجو میده 1,660 و یه مدلشم که میگفت با رم تایوانی وارد میکنه میده 1,700 ؛ طرف چون آشناس شاید همینجوری یه کیف و کول پد و... اینا هم بذاره روش بده. خوبه بده؟
ممنون
Tnx
Radman6017
02-08-2010, 23:30
سلام دوستان
آخرين قيمت F115 چنده ؟
من F115 رو 1.500.000 قیمت دارم:11:
البته شیراز
موجود هم هست
راستش من شک دارم بگیرم
گفتم حتما سری F12 مشکلات سری F11 رو نداره
شاید بهتر باشه بازم صبر کنم :20:
Tnx
واااااای شرمنده بابت این همه پست! با گوشیممو جی پی آر اس و فروم گیر اینجا! بازم شرمنده
سلام
VPCF117FX تو بازار موجود شده؟
سلام دوستان
VPCF117FX تو تهران موجود شده؟
Tnx
دوست عزیز اگه حرف فروشنده ها رو بخوای قبول کنی آخرش به بیراهه می رسی!
این همون فروشنده ای هست که 3 ماه پیش F115 رو بهترین مدل می دونست،اگه الان مدلی هم واست پیدا کنه،حتما 4 ماه دیگه یه چیزی پیدا میشه که بگه این مشکل رو داره!
دلیلش اینه که F115 الان کمیاب شده و قیمتش پایین که نرفته هیچ،کمی هم بیشتر شده و حتما اون شخص نتونسته پیدا کنه،وگرنه اگه پیدا می کرد،حتما بهتزین مدل اون بود و هیچ مشکلی هم نداشت!
هر مدلی که خودت میخوای اتخاب کن و بیا تهران حضوری بخر،بصرفه تره،شاید ندیده باشی ولی قیمت یک لپ تاپ تو تهران از میرداماد تا پاساژ رضا حدود 200 هزار تومان فرق می تونه پیدا کنه!
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
اولا حتما اين دیسک ریکاوری ها را بگير و اگه مي توني يك كپي مجازي هم رو هاردت و يا هارد اكسترنال داشته باش
دوما موارد اول ودوم مربوط به نوع DVD هاست كه اگه معمولي باشه 4 تا لازمه و اگه دولايه باشه 2 عدد لازمه و به احتمال زياد DVD هاي شما هم معموليه
موردآخري هم يك كپي از سيستم Backup and Restore شماست كه اگه خداي ناكرده فايل هاي روي هاردت از بين رفت با اين ها مي توني سيستمو برگردوني به روز اول
عزیز فکر کنم اگه 2 لایه باشه یکی و اگه یک لایه باشه 2تا؟؟
واسه ما که اینطور بود!
البته موقع رایت زدن خودش میگه چندتا می خواد!:31::31:
البته دوستان من f115 ندارم، و f123 لپتاپم، به امرتات زنگ زدم گفت بیار تست کنیم...برم اونجا ببینم چی میگه ولی با توضیحاتی که میدید، مث اینکه غیر عادی نیست این صدا....تعجب من از این بود که دیشب یه بازی ساده( بیلیارد) ران کردم و حس کردم صدای فن زیاده....
باین اوصاف که شما میگید فکر کنم یه آپدیت هم واسه سری F12 بیاد،چون F115 من هم قبل از آپدیت واسه یه بازی ساده هم از حداکثر توان پردازنده استفاده میکرد و به خاطر همین من به هوشمند بودن این پردارنده ها شک کرده بودم چون فرق منچ و Dirt 2 رو از هم تشخیص نمی داد ولی بعد از آپدیت مدیریت سیستم خیلی خوب شده و پردازنده به جا و برای هر چیزی مناسب با خودش کار میکنه!
کار اصلی اون آپدیت هم همینه!:46::46:
mortezagipsy
03-08-2010, 12:31
ممنون
F123 پورت sata داره. من خريدم 1550 و راضيم.
armin1190
03-08-2010, 15:58
باین اوصاف که شما میگید فکر کنم یه آپدیت هم واسه سری F12 بیاد،چون F115 من هم قبل از آپدیت واسه یه بازی ساده هم از حداکثر توان پردازنده استفاده میکرد و به خاطر همین من به هوشمند بودن این پردارنده ها شک کرده بودم چون فرق منچ و Dirt 2 رو از هم تشخیص نمی داد ولی بعد از آپدیت مدیریت سیستم خیلی خوب شده و پردازنده به جا و برای هر چیزی مناسب با خودش کار میکنه!
کار اصلی اون آپدیت هم همینه!:46::46:
من بایوس رو آپدیت کردم، یعنی ورژن اولیه بایوس من از اونی که تو سایت سونی بود پایینتر بود و من هم حس میکنم بعد از آپدیت بهتر شد...البته باید بیشتر کار کنم باهاش...
من بایوس رو آپدیت کردم، یعنی ورژن اولیه بایوس من از اونی که تو سایت سونی بود پایینتر بود و من هم حس میکنم بعد از آپدیت بهتر شد...البته باید بیشتر کار کنم باهاش...
این سونی دیوانه،می میره خودش آپدیت بایو س رو انجام بده که این موضوع ها هم پیش نیاد!:27::27::27::27::27::27:
lucky_luke
03-08-2010, 17:47
F123 پورت sata داره. من خريدم 1550 و راضيم.
مبارکت باشه
باس رمش چنده ؟ اگه میتونی با cpu z تست کن
ممنون
ممنون؛ پس فقط و فقط تفاوت در فول اچ دی و سی پی یوست؟ حالا جواب سوالم رو در مورد قیمت پیشنهادیش و مقدار تفاوت محسوس و قابل تمایز فول اچ دی با 1600*900 توی محیط ویندوز و تماشای فیلم؟
mortezagipsy
04-08-2010, 17:04
مبارکت باشه
باس رمش چنده ؟ اگه میتونی با cpu z تست کن
ممنون
اين CPU Z برنامس ؟
لينكي چيزي بدين دانلود كنم.
Microsoft24
04-08-2010, 18:31
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
enriquefk2
05-08-2010, 06:20
اين CPU Z برنامس ؟
لينكي چيزي بدين دانلود كنم.
سلام
بله
دومی رو دانلود کن
mortezagipsy
05-08-2010, 08:49
F123 آيا transfer jet داره ؟
F123 آيا transfer jet داره ؟
بله دوست عزیز
masoudies
05-08-2010, 14:09
transfer jet چیه؟
transfer jet چیه؟
دوربین یا هر چیزی که این امکان رو داشته باشه روی پد لپ تاپ میذارید و لپ تاپ بدون هیچ گونه اتصال کابلی،اطلاعات رو از وسیله دریافت میکنه
که سرعتش قرار بوده بالا باشه ولی الان در حد همون usbهست و به درد هم نمی خوره چون رو قیمت لپ تاپ زیاد تاثیر می ذاره و به کار هم نمیاد
سلام دوستان
پس از ترس و لرزهای فراوان برای آپدیت بایوس F116 بالاخره دل رو زدم به دریا و آپدیتش کردم :5:
( من نمیدونم چرا بیخودی بعضیها شلوغش میکنند :41:که یه ریسک بزرگه و خطر داره و .... :18: )
واقعا سیستم رو فورم اومد و حس میکنم الان CPU هوشمند شده
به همه اونهایی که سری F دارن و بایوسشون رو آپدیت نکردن توسیه میکنم حتما آپدیت کنند ...
بعد از این همه حرافی یه سوال دارم
میخواستم بدونم کدوم یک از درایور ها رو لازم آپدیت کنم و آیا در حین آپدیت ممکن هست مشکل پیش بیاد ؟؟؟
موفق باشید ... :40::40::40:
ما که بهت گفتیم مشکلی نیست:31:
برای آپدیت درایورهای دیگه هم ربطی به بایوس نداره،همیشه آخرین ورژن رو نصب کنید
حرفتون رو هم که گفتید تازه الان حس کردید پردازنده هوشمد شده واقعا درک می کنم:20:
enriquefk2
06-08-2010, 06:07
به همه اونهایی که سری F دارن و بایوسشون رو آپدیت نکردن توسیه میکنم حتما آپدیت کنند ...
بعد از این همه حرافی یه سوال دارم
میخواستم بدونم کدوم یک از درایور ها رو لازم آپدیت کنم و آیا در حین آپدیت ممکن هست مشکل پیش بیاد ؟؟؟
موفق باشید ... :40::40::40:[/QUOTE]
هیچ مشکلی پیش نمیاد
مهمترین درایور که گرافیک که حتما به روز کن اما هر درایوری که نسخه ی جدید تر از اینی که رو لپ تاپ هست نصب کنید ضرر نمی کنید چون بک سری باگ ها برطرف میشه
سلام
هیچی نشده f115 من ملکوتی شد:41:
دیروز وسط بازی اونم چه بازی generals:13:
یهو از بازی امد بیرون بی دلیل رفت رو دسکتاپ همین که امدم موس رو تکون بدم خاموش شد یه صفحه آبی امد یه ارور داد سریع محو شد بعد نوشت operating system not found یه خاموش روشن کردم دیدم تا قسمت starting windows میره و بعد از اون دیگر هیچ یعنی ویندوز بالا نمیاد . چند بارم امتحان کردم که ویندوز رو عوض کنم اونم نمیشه حالا چه خاکی باید بر سر بریزم رو حال safe mode هم نمیره . :19:
اوه! من یکی که به شخصه کلی غصه خوردم... ایشالا که چیزی نیست؛ من که سر در نیاوردم. اساتید گرانقدر زودتری بیان بنده خدا رو از نگرانی در بیارن!
سلام
یهو از بازی امد بیرون بی دلیل رفت رو دسکتاپ همین که امدم موس رو تکون بدم خاموش شد یه صفحه آبی امد یه ارور داد سریع محو شد بعد نوشت operating system not found یه خاموش روشن کردم دیدم تا قسمت starting windows میره و بعد از اون دیگر هیچ یعنی ویندوز بالا نمیاد . چند بارم امتحان کردم که ویندوز رو عوض کنم اونم نمیشه حالا چه خاکی باید بر سر بریزم رو حال safe mode هم نمیره . :19:
هیچ نگران نباش،ماله من هم این جوری شده
داشتم تو اینترنت ویندوزش رو آپدیت می کردم که بهو اینجوری شد.
منم خیلی ترسیده بودم،گفتم حتما هاردم رفته،به خاطر همین زیاد باهاش ور رفتم،هیچ جا نمی رفت،ولی خوب وقتی روشن می کرم لوگو ویندوز میومد و و شروع به لود شدن میکرد،ولی ویندوز نمیومد:
خوب این ها رو گفتم که اگه شرایطت مثله من بود،کار من رو انجام بدی:
مشکل اینه که بوت ویندوز خراب شده،با نرم افزار Acronic میشه درستش کرد،ولی من تو این حس اصلا فکرم به اون جا نمی رفت،تصمیم گرفتم یه ویدوز دیگه جدا بریزم،چون همونطور که گفتم میدونستم 100 درصد ویندوز تو بوت شدن مشکل پید کرده،که خوشبختانه با ریختن ویندوز،سیستم بالا اومد و و ویندوز خود سیستم هم درست شد و الان 2 تا ویندوز 7 ،یه homeویهultimateنصبه رو سیستم
البته اگه بتونی فایل بوت رو درست کنی نیازی به این کار نیست
ببخشید هم داستانی گفتم،خواستم یه کم نگرانیت رو بیارم پایین،چون خودم داشتم سکته می زدم:46::46::46::46::46:
هیچ نگران نباش،ماله من هم این جوری شده
داشتم تو اینترنت ویندوزش رو آپدیت می کردم که بهو اینجوری شد.
منم خیلی ترسیده بودم،گفتم حتما هاردم رفته،به خاطر همین زیاد باهاش ور رفتم،هیچ جا نمی رفت،ولی خوب وقتی روشن می کرم لوگو ویندوز میومد و و شروع به لود شدن میکرد،ولی ویندوز نمیومد:
خوب این ها رو گفتم که اگه شرایطت مثله من بود،کار من رو انجام بدی:
مشکل اینه که بوت ویندوز خراب شده،با نرم افزار Acronic میشه درستش کرد،ولی من تو این حس اصلا فکرم به اون جا نمی رفت،تصمیم گرفتم یه ویدوز دیگه جدا بریزم،چون همونطور که گفتم میدونستم 100 درصد ویندوز تو بوت شدن مشکل پید کرده،که خوشبختانه با ریختن ویندوز،سیستم بالا اومد و و ویندوز خود سیستم هم درست شد و الان 2 تا ویندوز 7 ،یه homeویهultimateنصبه رو سیستم
البته اگه بتونی فایل بوت رو درست کنی نیازی به این کار نیست
ببخشید هم داستانی گفتم،خواستم یه کم نگرانیت رو بیارم پایین،چون خودم داشتم سکته می زدم:46::46::46::46::46:
نه آخه قضیه اینه که من ویندوز هم نمیتونم نصب کنم
دیسک رو که میزارم بوت میکنم بعد از قسمت LOADING WINDOWS FILE.... همون قسمت STARTING WINDOWS میاد و هیچ حرکتی نمیکنه:19:
الان من این برنامه ای که میگید رو دارم دان میکنم فقط یه چیز وقتی بوت کردمش چه کار باید کنم کار باهاش چه طوری هست؟
دیسک رو که میزارم بوت میکنم بعد از قسمت LOADING WINDOWS FILE.... همون قسمت STARTING WINDOWS میاد و هیچ حرکتی نمیکنه:19:
الان من این برنامه ای که میگید رو دارم دان میکنم فقط یه چیز وقتی بوت کردمش چه کار باید کنم کار باهاش چه طوری هست؟
کسی نیست یه کمکی کنه؟:41::19:
می خواستم دفعه پیش اینو بهت بگم که ویندوز ریختن تو این حالت خیلی طول میکشه و فکر می کنی که هنگ کرده ولی اینجوری که شد،بزار کاره خودش رو بکنه،طول میکشه!
می خواستم دفعه پیش اینو بهت بگم که ویندوز ریختن تو این حالت خیلی طول میکشه و فکر می کنی که هنگ کرده ولی اینجوری که شد،بزار کاره خودش رو بکنه،طول میکشه!
مطمئنی
الان من 15 دقیقه هست که گذاشتم ولی هنوز رو همون حال مونده:19:
واسه من که بیشتر از اینا طول کشید!
راستی تو اینجا چرا یه تاپیک درباره مشکلت نمی ذاری!
واسه من که بیشتر از اینا طول کشید!
راستی تو اینجا چرا یه تاپیک درباره مشکلت نمی ذاری!
الان رکورد زدم و رسید به 30 دقیقه :31: و همچنان منتظر نصب ویندوز:13:
چی بگم والا!!!
مطمئن باش هاردت سالمه ولی!
مشکل نرم افزاریه!
چی بگم والا!!!
مطمئن باش هاردت سالمه ولی!
مشکل نرم افزاریه!
دقیقا برا شما چقدر طول کشید؟ حس میکنم هارد bad sector شده
چون با نرم افزار که معرفی کردی هم وقتی بوت میشد و میخواست اجرا کنه میگفت نمیتونه سکتور 24و ...... رو بخونه :41:
واسه من تو این مرحله ای که شما میگید نزدیکای 40 دقیقه طول کشید،البته من قبلش یه 2 ساعتی به اشکال مختلف باهاش ور رفتم و فکر کنم شاید اون کارها باعث یه چیزی شده باشه!
شاید!!
والا منم جایی نمونده که باهاش ور نرفته باشم تو لپ تاپ رو تمامی حالات خواستم ویندوز بالا بیاد چه safe mode چه تمامی مواردی که با زدن دکمه f8 نمایان میشه اما حالا من هنوز به رکورد شما نرسیدم شاید برا منم تا 1 ساعت دیگه امد:31:
Mesbahal
07-08-2010, 12:17
سلام
همین اتفاق هم واسه من افتاد
هاردش سوخته
با گارانتی واسم عوض کرد
همین اتفاق هم واسه من افتاد
هاردش سوخته
با گارانتی واسم عوض کرد
دقیقا منم همین حدس رو میزنم پس یه مشکل همه گیر هست و فقطم رو f115:19:
امروز دارم میرم پایتخت گارانتی پس عوض میکنن بدون نق زدن دیگه
؟
وای چه بد! چطور تا حالا بحثی ازش نشده بود! پس اونجورم که میگفتن گارانتی بیخود نیست؛ ولی من که متوجه نشدم اصلا دلیل به وجود اومدن این حالت حالگیری که شما توصیف میکنید واسه لپ تاپ چیه؟!
گارانتی چیزه خوبیه!!!
احتمالا تکون خوردن هارد و لپ تاپه!!
وای چه بد! چطور تا حالا بحثی ازش نشده بود! پس اونجورم که میگفتن گارانتی بیخود نیست؛ ولی من که متوجه نشدم اصلا دلیل به وجود اومدن این حالت حالگیری که شما توصیف میکنید واسه لپ تاپ چیه؟!
Mesbahal
07-08-2010, 18:18
دقیقا منم همین حدس رو میزنم پس یه مشکل همه گیر هست و فقطم رو f115:19:
امروز دارم میرم پایتخت گارانتی پس عوض میکنن بدون نق زدن دیگه
؟
آره
من هیچ پولی ندادم
وظیفشونه 1 ریال هم نباید بدی اگه گارانتیش کردی
آخرش هم نفهمیدم چطور بعد از 15 روز کارکردن هارد بسوزه
آره
من هیچ پولی ندادم
بردم گفت درست کردیم زنگ میزنیم
گفت باید ببینیم از چی هست :31: من گفتم زحمت به مخت نده هاردش ترکیده گفت خودمم همین حدس رو میزنم گفتم خیلی زحمت میکشین .:21:
باز خوبه برا شما 15 روزه بوده برا من که 8-9 روز میشه از خریدش گذشته کلا پارتیشن بندی هم نکرده بودم داشتم تست اولیه سیستم رو انجام میدادم
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
گارانتی چیزه خوبیه!!!
احتمالا تکون خوردن هارد و لپ تاپه!!
والا من با hp یه کشتی میگیرم ولی آخ نگفته اینو تو زر ورق گذاشتم لوس شد فک کنم باد خورد بهش یه تکون جزئی به این روز انداختش:31: کلا sony سوسول شده دیگه:5:
سلام دوستان این f115 که تو این لیست هست بنظرتون عجیب نیست اصلا f115 با این مشخصال هست؟
سلام دوستان این f115 که تو این لیست هست بنظرتون عجیب نیست اصلا f115 با این مشخصال هست؟
عکست باز نمیشه!!
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
آره
من هیچ پولی ندادم
اینطور که میگین،پس منم برم یکاریش کنم دوباره اینجوری بشه تا ببرم گارانتی!!!!
ولی آخه اگه مشکل از هارد باشه،همون اول که سیستم روشن میشه،دوباره باید بنویسه operating system not found
ولی سیستم بالا میاد و تو لود کردن هنگ میکنه!
گارانتی گرفتی دلیلش رو هم بپرس؟
مرسی!
ای بابا چرا رونق این تاپیک خوابیده؟ :) کسی از این شرکت سرزمین خرید کرده؟ این که اهوازه! ولی شرایط و قیمت هاش واسه سری اف 12 معقوله. چجوریه خرید ازش؟ همه ی لپ تاپاش هم یه سال بیمه ایرانن؟ ممنون
اقا قیمت F12HFX چنده الان سایت دیجی کالا زده 1.430 با گارانتی و 1.390 بدون گارانتی خیلی قیمتش خوبه تازه ساخت آمریکا هم هست تازه از سریهای جدیده و مشکل گرماش هم برطرف شده . می خواستم بدونم واقعا قیمتش همینه یا این داره ارزون میده (چون شک دارم اگه فقط داره این ارزون میده شاید ریفر باشه) .
enriquefk2
09-08-2010, 09:13
اقا قیمت F12HFX چنده الان سایت دیجی کالا زده 1.430 با گارانتی و 1.390 بدون گارانتی خیلی قیمتش خوبه تازه ساخت آمریکا هم هست تازه از سریهای جدیده و مشکل گرماش هم برطرف شده . می خواستم بدونم واقعا قیمتش همینه یا این داره ارزون میده (چون شک دارم اگه فقط داره این ارزون میده شاید ریفر باشه) .
قیمتش همینه با گارانتی 1400000 تا 1410000 هم هست قیمت های اینترنتی بالاتر از بازاره یکم
ای بابا چرا رونق این تاپیک خوابیده؟ :) کسی از این شرکت سرزمین خرید کرده؟ این که اهوازه! ولی شرایط و قیمت هاش واسه سری اف 12 معقوله. چجوریه خرید ازش؟ همه ی لپ تاپاش هم یه سال بیمه ایرانن؟ ممنون
خوب حتما کسی خرید نکرده دیگه!!!:46::46::46::46::46::46::46:
آخه من تو لیستش دیدم f12gfx رو زده بود 1,750 با یه سال گارانتی خودش و فکر کنم یه سال بیمه که به نظرم خوب اومد! من چند روز دیگه دارم میام تهران؛ میخواستم ببینم نمایندگی چیزی داره اونجا؛ یا اصلا شما جایی رو سراغ دارین که شرایط فروش و قابلیت اعتمادش واسه خرید وایو از بقیه جاها بهتر باشه؟! خواهشا نام ببرید؛ بحث تبلیغات ممنوع رو هم بیخیال؛ نمیشه حالا که دارم به توصیه دوستان واسه خرید لپ تاپ میام تهران اونجا حیرون شم! اگه نمیشه هم به خودم خصوصی پیغام بدین... tnx
خوب حتما کسی خرید نکرده دیگه!!!:46::46::46::46::46::46::46:
با سلام.
اتفاقآ من لبتاپم رو از سرزمین رایانه خریدم.(حسین ماجدی و صالحی نژاد) خودم ساکن اهوازم
من F122FX گرفتم.
(همین حسین ماجدی *سرزمین رایانه* به جرات میگم 70 % لپ تاپ های ایران رو میده)
majid_3ma
10-08-2010, 13:09
با سلام.
اتفاقآ من لبتاپم رو از سرزمین رایانه خریدم.(حسین ماجدی و صالحی نژاد) خودم ساکن اهوازم
من F122FX گرفتم.
(همین حسین ماجدی *سرزمین رایانه* به جرات میگم 70 % لپ تاپ های ایران رو میده)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
آقا این خالیا رو میبندی سرور p30world میپکه ها
حالا هی توجه نکنید
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
آقا این خالیا رو میبندی سرور p30world میپکه ها
حالا هی توجه نکنید
خالی بندی نیست عزیز.
شما یه پرسو جو کنی متوجه میشی این سرزمین رایانه چه مارمولک هایی هستن.
ehsanpishy
10-08-2010, 23:14
آقا ما آخر نفهمیدیم!این F115 و f116 خوبنو مشکلی ندارن،یا نه،بخریم بعده یه سال باید یه تومن خرج تعمیرش کنیم؟
3ماه پیش میخواستم F115 بخرم ،بعدش به خاطر همین حرفا ترسیدم،لپ تاپ قبلیم هم Vignet بود که عالی بود،برا همین میخوام یه لپتاپی بگیرم که حداقل مثل لپ تاپه قبلیم 5 سال کار کنه!(البته قبلیه هنوزم مثل ساعت کار میکنه!خدا حفظش کنه برا این دنیا!)
ehsanpishy
10-08-2010, 23:15
آقا ما آخر نفهمیدیم!این F115 و f116 خوبنو مشکلی ندارن،یا نه،بخریم بعده یه سال باید یه تومن خرج تعمیرش کنیم؟
3ماه پیش میخواستم F115 بخرم ،بعدش به خاطر همین حرفا ترسیدم،لپ تاپ قبلیم هم Vignet بود که عالی بود،برا همین میخوام یه لپتاپی بگیرم که حداقل مثل لپ تاپه قبلیم 5 سال کار کنه!(البته قبلیه هنوزم مثل ساعت کار میکنه!خدا حفظش کنه برا این دنیا!)
هیچ مشکلی ندارن،ولی خوب مدل های جدیدتر هم اومدن!
خوب حالا جاهای قابل اطمینان واسه خرید وایو تو تهران؟!
خوب حالا جاهای قابل اطمینان واسه خرید وایو تو تهران؟!
جای قابل اطمینان که نمی شه گفت،باید خودت حواست باشه!!
ولی اصولا یا از پایتخت خرید میکنن یا از پاساژ رضا!!
majid_3ma
11-08-2010, 11:14
خالی بندی نیست عزیز.
شما یه پرسو جو کنی متوجه میشی این سرزمین رایانه چه مارمولک هایی هستن.
احتیاجی به پرس و جو نیست خودم اکثر وارد کننده های لپ تاپ و میشناسم
سلام
کسی باتری 9 سل اورجینال سونی سری f سراغ داره ؟
چقدر با 6 سل فرق داره از نظر شارژ نگه داشتن؟
ممنون
mohammadi4net
13-08-2010, 11:53
سلام
کسی باتری 9 سل اورجینال سونی سری f سراغ داره ؟
چقدر با 6 سل فرق داره از نظر شارژ نگه داشتن؟
ممنون
50% بهتره میشه ،یعنی اگه 1 ساعت نگه میداره میشه 90 دقیقه ،اگه 2 ساعت نگه داره میشه 3 ساعت
به نظرمن سری f هرکاریش کنی بازهم بدرد استفاده با باتری نمی خوره. مگه استفاده شما از لبتاب خیلی کم مصرف باشه که باتری 9سل بدردتون بخوره، ولی وقتی که شما مصرفتون فول لود باشه 60 دقیقه بشه 90 دقیقه اونم با خرید یک باتری 100 تا 200 هزارتومنی اصلا مقرون به صرف نیست.
mortezagipsy
13-08-2010, 19:24
این نویزی که می گن مربوط به میکروفون هست رو چجوری می شه قطع کرد ؟ من میکروفون رو disable می کنم باز هم نویز وجود داره و در طولانی مدت می ره روی اعصاب !
این نویزی که می گن مربوط به میکروفون هست رو چجوری می شه قطع کرد ؟ من میکروفون رو disable می کنم باز هم نویز وجود داره و در طولانی مدت می ره روی اعصاب !
دوست عزیز باید بری تو Control Panel در اونجا برو تو قسمت Sound بعدش وقتی پنجرش باز شد برو رو سربرگ Recording بعدش از Microphone یه Properties بگیر پنجره جدید که باز شد برو رو سربرگ Listen سپس تیک عبارت Listen to this device رو بزن و سپس گزینه Digital output رو انتخاب کنید و بعد Ok کنید حالا دیگه نباید این مشکل وجود داشته باشه . :46:
armin1190
13-08-2010, 23:15
دوستان کسی در مورد دمای قطعات لپ تاپ چیزی میدونه؟
این دماها عادیه؟
p_pouya12
13-08-2010, 23:59
این دماها عادیه؟
با چه برنامه ای گرفتی ؟
این دماها عادیه؟
عادیه!
ولی زمانی که اینها رو گرفتی در چه کاری بوده دستگاه!؟
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
با چه برنامه ای گرفتی ؟
با این احتمالا:
armin1190
14-08-2010, 14:24
عادیه!
ولی زمانی که اینها رو گرفتی در چه کاری بوده دستگاه!؟
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
با این احتمالا:
اسم برنامه تو این مایه ها بود hardware monitor
موقعی که گرفتم برنامه خیلی خفنی ران نبود، شاید چندتا پیج اینترنتی..با نرم افزار speedfan هم که میگیرم عددایی تو همین مایه ها میده...من بعد ار اینکه نیم ساعت، سه ربع با لپ تاپ کارهای عادی روزانه رو انجام میدم حس میکنم موس پد و اطرافش گرم میشه(البته خیلی گرم نه ها ولی به هرحال گرم) این عادیه؟ مال شما هم همینطوره؟
اگه عیر عادیه تا قبل اینکه یک ماه از گارانتی بگذره ببرمش گارانتی...
mortezagipsy
14-08-2010, 15:26
چجوری باید حرف "پ" رو تای÷ کنم یا به کیبورد اضافه کنم ؟
به جای "پ" "÷" تای÷ می کنه.
اسم برنامه تو این مایه ها بود hardware monitor
موقعی که گرفتم برنامه خیلی خفنی ران نبود، شاید چندتا پیج اینترنتی..با نرم افزار speedfan هم که میگیرم عددایی تو همین مایه ها میده...من بعد ار اینکه نیم ساعت، سه ربع با لپ تاپ کارهای عادی روزانه رو انجام میدم حس میکنم موس پد و اطرافش گرم میشه(البته خیلی گرم نه ها ولی به هرحال گرم) این عادیه؟ مال شما هم همینطوره؟
اگه عیر عادیه تا قبل اینکه یک ماه از گارانتی بگذره ببرمش گارانتی...
با این اوصاف عادیه
دمای پردازنده و گرافیک 50 تا 70 باید باشه که تو پردازنده های جدید تا 75 و یه کم بالا پایین موردی نیست
هارد هم 45 تا 60
اون قسمت هم که میگید به خاطر اینه که هارد و کارت گرافیک زیر اونجاست و در حالت عادی گرم هست
حالا اگه میخوای راحت باشی،یه کول پد بگید و دمای محیطی که کار میکنی زیاد بالا نباشه،تا این تابستون تموم شه!
اگه نیاز به آپدیت بایوس هم هست،بکن
ولی این دماها عادیه و موردی نیست!
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
چجوری باید حرف "پ" رو تای÷ کنم یا به کیبورد اضافه کنم ؟
به جای "پ" "÷" تای÷ می کنه.
الان که تونستید حرف پ رو تایپ کنید،مشکل دیگه چیه!!!
M E H R A N
14-08-2010, 15:54
دوستان در تست زیر شرکت کنید و نتیجه لپ تاپ خودتون رو بزارید. :10:
mortezagipsy
14-08-2010, 18:03
الان که تونستید حرف پ رو تایپ کنید،مشکل دیگه چیه!!!
نتونستین حدس یزنید که این حرف رو copy کردم ؟!
شما با کدوم دکمه ی کیبورد این حرف رو تای÷ می کنید ؟
p_pouya12
14-08-2010, 18:27
بالای ENTER !!
رو دکمه اینا قرار داره : | \
نه خداییش ذهنم به اونجا نرفت!!!:31::31::31::31::31::31::31:
کلیدی که این علامت روشه :|
یه تست میکردین،خودتون میتونستید کشف کنید!!!:31::31::31::31:
mortezagipsy
15-08-2010, 04:27
مرســــــــــــــــــــــ ــــــی ! :40:
آخ جون پ ! :31:
پ پ پ پ پ پ پ پ پ ! :31:
p_pouya12
16-08-2010, 11:59
با این برنامه HW منم دما رو گرفتم در همه موارد 8 - 10 درجه گرماش کمتر اون عکس شما بود !
*البته دلیلشم میدونم بخاطر اینه که کولر گازی هست تو اتاق من تقریبا 24 ساعته هم روشنه !
نکته جالب اینجاس تو محیط ویندوز با این گرما اصلا فنش کار نیمکنه :31::31::31:
با این برنامه HW منم دما رو گرفتم در همه موارد 8 - 10 درجه گرماش کمتر اون عکس شما بود !
*البته دلیلشم میدونم بخاطر اینه که کولر گازی هست تو اتاق من تقریبا 24 ساعته هم روشنه !
نکته جالب اینجاس تو محیط ویندوز با این گرما اصلا فنش کار نیمکنه :31::31::31:
همینطوره!!
این لپ تاپ ها تا الان هیچ مشکلی نداشتن،ولی به تابسنون که رسیدیم،این چیزها رو میگن،که اونم به خاطر گرمی هواست،که تاثیر می ذاره!
mortezagipsy
16-08-2010, 13:03
تازگی یه آپدیت واسه بایوسش اومده. با vaio update آپدیت کنید.
اون سوراخ کوچیک کنار چراغ وبکم مال چیه ؟
بعد اینکه چرا سرعت فنش پیوسته در حال تغیره ؟! هی صداش عوض می شه اعصاب آدمو خورد می کنه. برنامه ای هست که بشه سرعت فن رو کنترل کرد یا دید ؟
اصلا" لپتاپ چند تا فن داره ؟
و دیگه اینکه اگه بازش کنم گاراتیش می پره ؟ منی خوام ببینم توش چه خبره ! :31:
دوستان یه سوال داشتم!
من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
حالا چیکار کنم؟
مدلی از سونی نیست که کانفیگ F123 رو داشته باشه اما فول اچ دی باشه؟
چرا عزیزم؛ f12gfx مثل همونه با مانیتور فول اچ دی و هارد 7200 دور و ساخت آمریکا! کلا عالیه با 150 تومن حدودا اضافه قیمت...
mortezagipsy
16-08-2010, 15:03
فک می کنم هست ولی خیلی قیمتش گرونتره.
برای تفاوت CPU ها به تاپیک بنچ مارک مراجعه کنید.
راستش منم مثل شما بودم؛ ولی الآن خوشحالم که F123 خریدم. مثلا" این back light صفجه کلیدش خیلی چیز باحالیه. اصلا" نمی تونم تصور کنم کار با لپتاپ بدون back light تو شب رو !
اگه F115 به قیمت خول گیر آوردین اون صفحش full hd هست. ولی CPUش 720.
فک می کنم هست ولی خیلی قیمتش گرونتره.
برای تفاوت CPU ها به تاپیک بنچ مارک مراجعه کنید.
راستش منم مثل شما بودم؛ ولی الآن خوشحالم که F123 خریدم. مثلا" این back light صفجه کلیدش خیلی چیز باحالیه. اصلا" نمی تونم تصور کنم کار با لپتاپ بدون back light تو شب رو !
اگه F115 به قیمت خول گیر آوردین اون صفحش full hd هست. ولی CPUش 720.
می دونید سر این موضوع داغ کردن و بعد صدای فن و سوختن هارد بعضی ها و اینا چشم ترسیده!
دنبال لپ تاپی هستم که ماندگاری داشته و باشه و برام اصلا دردسر درست نکنه!یکی از دلالیل قوی که می گه سونی نگریم اینه!
نظرتون چیه؟
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
چرا عزیزم؛ f12gfx مثل همونه با مانیتور فول اچ دی و هارد 7200 دور و ساخت آمریکا! کلا عالیه با 150 تومن حدودا اضافه قیمت...
آخه می گن این سری افتضاح داغ می کنه!درسته؟ترسم از ایناست
والا این مشکل واسه سری قبل یعنی اف 11 ها مطرح شده بود که آخر شواهدی ازش توسط کسی اینجا دیده نشد و فقط در حد اطلاعیه بود و گفتن با آپ دیت بایوس حل میشه... ولی دیگه حتی دشمن های سونی هم رو سری اف 12 و کارآیی و طراحی اون ها نتونستن حرف در بیارن و تا اینجا هر کی نظر داده رضایت 100% خودش رو از خرید این سری اعلام کرده! البته اینم ذکر کنم که مسلمه از لپ تاپ های با این سیستم و کانفیگ بالا نمیشه انتظار داشت مثل کولر کار کنن مسلمه داغ میکنن ولی این داغی نباید آسیب رسان باشه که این جور که میگن ایشالا که دیگه نیست. :)
Mehrdad092000
16-08-2010, 21:01
دوست عزیز svhost
شما اگه کارت گرافیک قویتر میخوای برو سراغ Asus
وگرنه سونیم مدل خوبیه
دوست عزیز svhost
شما اگه کارت گرافیک قویتر میخوای برو سراغ Asus
وگرنه سونیم مدل خوبیه
راستش یه جورایی رم و سی پی یو احساس می کنم مهم تر از گرافیکه چون این سونی هم رمش قوی تره و هم سی پی یوش و کیفیت تصوریرشم بهتره!
اما خوب ایسوس هم وسه خودش یه چیز دیگه است!
باید انتخاب کرد!
Mehrdad092000
16-08-2010, 23:11
راستش یه جورایی رم و سی پی یو احساس می کنم مهم تر از گرافیکه چون این سونی هم رمش قوی تره و هم سی پی یوش و کیفیت تصوریرشم بهتره!
اما خوب ایسوس هم وسه خودش یه چیز دیگه است!
باید انتخاب کرد!
اره خوب
قیمت اون سونیه چنده؟
ایسوز گرافیکش قویتره ولی سونی با این cpu تو پردازش قویتره بسته به انتخاب شماس
قیمتاشونم مهمه
ایسوز دوره بره 1400 هستش
سونیو دقیق نمیدونم
سونی هم با این حدودای کانفیگ دور و بر 1600000؛ جدا از اونا که گفتی بک لایت کیبرد؛ و دکمه کاربردی خاموشی صفحه رو هم که به نظر من خیلی مهم هستن رو هم به سونی اضافه کن.
Mehrdad092000
17-08-2010, 16:07
سونی هم با این حدودای کانفیگ دور و بر 1600000؛ جدا از اونا که گفتی بک لایت کیبرد؛ و دکمه کاربردی خاموشی صفحه رو هم که به نظر من خیلی مهم هستن رو هم به سونی اضافه کن.
خوب قیمت هم در نظر بگیر
به گفته ی شما چیزی حدود 200 تومن سونی گرونتره
50% بهتره میشه ،یعنی اگه 1 ساعت نگه میداره میشه 90 دقیقه ،اگه 2 ساعت نگه داره میشه 3 ساعت
به نظرمن سری f هرکاریش کنی بازهم بدرد استفاده با باتری نمی خوره. مگه استفاده شما از لبتاب خیلی کم مصرف باشه که باتری 9سل بدردتون بخوره، ولی وقتی که شما مصرفتون فول لود باشه 60 دقیقه بشه 90 دقیقه اونم با خرید یک باتری 100 تا 200 هزارتومنی اصلا مقرون به صرف نیست.
از توضیحتون ممنونم پس نخرم بهتره
از توضیحتون ممنونم پس نخرم بهتره
ببخشید دخالت کردم
نخری بهتره،بذار هروقت ماله خودش خراب شد،برو 9 سل بگیر!
الان به صرفه نیست
mortezagipsy
17-08-2010, 19:35
اون سوراخ کوچیک کنار چراغ وبکم مال چیه ؟
بعد اینکه چرا سرعت فنش پیوسته در حال تغیره ؟! هی صداش عوض می شه اعصاب آدمو خورد می کنه. برنامه ای هست که بشه سرعت فن رو کنترل کرد یا دید ؟
اصلا" لپتاپ چند تا فن داره ؟
و دیگه اینکه اگه بازش کنم گاراتیش می پره ؟ منی خوام ببینم توش چه خبره ! :31:
یکی جواب ما رو بده. :19:
اره خوب
قیمت اون سونیه چنده؟
ایسوز گرافیکش قویتره ولی سونی با این cpu تو پردازش قویتره بسته به انتخاب شماس
قیمتاشونم مهمه
ایسوز دوره بره 1400 هستش
سونیو دقیق نمیدونم
سونی حدود 1600-1700 قیمت داره!
موضوع قیمت نیست موضوع اینه که نمی تونم انتخاب کنم!
Mehrdad092000
17-08-2010, 20:39
سونی حدود 1600-1700 قیمت داره!
موضوع قیمت نیست موضوع اینه که نمی تونم انتخاب کنم!
اتفاقا قیمتم تاثیر داره
شما میتونی رم ایسوزم ببیری بالا بکنی 8 گیگ
اون وقت یه قیمت میشن
رم ایسوز بالاتر گرافیک بهتر
سونی cpu بالاتر و صحفه نمایش بهتر
انتخاب که راحته
چکار داری سوارخه ماله چیه،همه جای لپ تاپ رو کشف کردی،فقط مونده اونجا،شاید ماله انتن وایرلسه!:20::20::20:
سرعت فن تغییر میکنه چون سرعت پردازنده هم تغییر میکنه،متناسب با هم کار میکنن دیگه،برنامه هم هست،ولی دستکاری نکنی بهتره،می زنی خراب میشه! به خاطر همین نمی گم بهت!:21::21::21:
فن که پردازنده داره،ولی کارت گرافیک هم میتونه داشته باشه،در اینکه کارت گرافیک لپ تاپ فن داره،من اطلاعی ندارم!:41::41::41::41::41:
با این حسی که شما میخوای بازش کنی،گارانتیش که نمی پره،هیچ،یه خرجم رو دستت میمونه!:18::18::18:
یه خبری هست دیگه توش!:8::8::8::8:
sailor2007
18-08-2010, 16:47
اون سوراخ ها اوني كه نزديك web-cam هستش نشانگر كاركردن web-cam هستش ( چراغ روشن ميشه )
دومي ميكروفن هستش
KATALONIA
22-08-2010, 10:39
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپاي زير در صورت برخورد فيزيكي ( مثلايه چيزي روش بيفته يا از رو تخت بيفته پايين ) مقاوم تر هستن ؟ sony يا Asus ?
mortezagipsy
22-08-2010, 14:42
وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی شه و کنار ارتباط وایرلسم می زنه . no internet access باید یه کانکشن ADSL بسازم تا با اون وصل شه.
البته یک بار خودش درست شد و با کانکشن وایرلس به تنهایی وصل شد به اینترنت.
و دیگه اینکه نمی تونم همزمان کامپیوتر و لپتاپم رو به اینترنت وصل کنم. اگه یکی وصل باشه اون یکی رو می گه یوزر پسوردت غلطه. تو ننظیمات مودم هم حالت bridge فعال نیست.
کسی می دونه مشکل چیه ؟
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپاي زير در صورت برخورد فيزيكي ( مثلايه چيزي روش بيفته يا از رو تخت بيفته پايين ) مقاوم تر هستن ؟ sony يا Asus ?
هیچ کدوم:46::46::46::46::46:
میخوای باهاشون بدمینتون هم بازی کنی!؟؟:21::21::21::21::21::21:
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی شه و کنار ارتباط وایرلسم می زنه . no internet access باید یه کانکشن ADSL بسازم تا با اون وصل شه.
البته یک بار خودش درست شد و با کانکشن وایرلس به تنهایی وصل شد به اینترنت.
و دیگه اینکه نمی تونم همزمان کامپیوتر و لپتاپم رو به اینترنت وصل کنم. اگه یکی وصل باشه اون یکی رو می گه یوزر پسوردت غلطه. تو ننظیمات مودم هم حالت bridge فعال نیست.
کسی می دونه مشکل چیه ؟
تو قسمت اینترنت و شبکه مشکلتون رو بگید،انشاالله حل میشه!!:20::20::20::20:
hamid.m.n
27-08-2010, 12:08
سلام دوستان کسی میدونه حداکثر توان خروجی هدفون vaio f series چه قدره؟
می خوام یه اسپیکر 60 وات بگیرم .می خوام ببینم می تونم از نهایت صدای اسپیکر
استفاده کنم.
majid_3ma
27-08-2010, 15:46
استفاده کنم.
امکان این که کارت صدات بسوزه زیاده به خاطر این که امکان دار یک لحظه آمپر بکشه
saeed1234a
28-08-2010, 23:04
استفاده کنم.
سلام
وقتی میگی اسپیکر یعنی به برق وصل میشه پس فرقی نداره قدرت خروجی چقدر باشه
چیزی که مهمه کیفیت خروجیه که عالیه:8:
بچه ها راجع به f116 کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟ نسبت به f123 بهتره یا بدتر ؟؟
بعد از خرید دستگاهم از کجا میتونم گرافیک و بایوس دستگامو آپگرید کنم ؟؟ میشه یه لینک دقیق بهم بدید ؟؟ قطعه دیگه ایم احتیاج به آپگرید داره ؟؟
لینک بدید ممنون میشم ... واسه f116
goldlucky69
29-08-2010, 07:08
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... مخصوصا mk-4th عزیز ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
goldlucky69
30-08-2010, 01:37
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست455) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... مخصوصا mk-4th عزیز ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
سلام
1.کلا سری f صدای نسبتا خوبی دارند و از خیلی لبتاب های دیگه بهترند اما تو باس زیاد مشکل دار میشن!توصیه میشه اگه به کیفیت خیلی اهمیت میدید یه هدفون خوب بگیرید
2. با گرافیک330m میتونید بازی های روز رو با کیفت مناسب اجرا کنید.pes10به راحتی اجرا میسه،همچنین evil5،اما اگه بخوای GTA IVرو با high resolutionاجرا کنی بازی گیر پیدا میکنه!گرافیک خوبیه!اما به پای گرافیک N61JQنمیرسه.
3.wirelessچه مشکلی با اینترنت داشته باشه؟!!!نه هیچ مشکلی واسه اتصال ندارید!
4.این اختلاف قیمت الکی که نیست!2 گیگ رم بیشتر،درایو بلو ری،هارد بیشتر،صفحه فول اچ دی!
اما اگه واسه شما درایو بلوری اهمیتی نداره پس صفحه فول اچ دی هم نیازتون نیست!اگه به محتوایFull HDدسترسی دارین و براتون کیفیت مهمه GFX رو از دست ندید! ولا غیر!!
این f1290x که فکر کنم سفارشی_cto_باشه که تو یه سایت خارجی مدل ارزون فول اچ دی از f12 داشت تو ایران پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من full hd ارزونتر 1700تومن ندیدم !!درسته؟؟؟
تورو خدا اگه کسی میدونه خبر بده
من gta رو با رزولیشن 720 و همه تنظیمات حداکثر با 30 فریم بازی کردم
تمام بازی ها رو میتونه در حد نزدیک به حداکثر اجرا کنه واست
star_1000
07-09-2010, 02:40
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه از لپ تاپ بکاپ گرفت؟ و ایا بکاپ با ریکاوری فرق داره؟ نحوه ریکاوری رو هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
solitary1367
07-09-2010, 19:12
سلام دوستان من هر چقدر سرچ کردم که بفهمم sony vaio vpcf127HG/BIساخت کجاست چیزی پیدا نکردم.
کسی از دوستان میدونه که این مدل made in USA هستش یا made in CHINA ؟
ایا تفاوتی بین china و USA هست یا نه ؟
از همه عزیزان تشکر میکنم بابت راهنماییهاشون اگر ممکنه سریع جواب بدید میخوام بخرم
سلام دوستان من هر چقدر سرچ کردم که بفهمم sony vaio vpcf127HG/BIساخت کجاست چیزی پیدا نکردم.
کسی از دوستان میدونه که این مدل made in USA هستش یا made in CHINA ؟
ایا تفاوتی بین china و USA هست یا نه ؟
از همه عزیزان تشکر میکنم بابت راهنماییهاشون اگر ممکنه سریع جواب بدید میخوام بخرم
ساخت چین
نه تفاوتی نداره
اونایی که آمریکایی هستند فقط به سفارش آمریکان
کارخونه ای که قطعات را سر هم میکنه تو چینه
البته اکثرا 3 حالته اینا که تو بازار ما هست
1. ساخت چین و عرضه در بازار های آسیا مثل همین 127 اچ جی
2. ساخت چین و به سفارش آمریکا برای عرضه در بازار اونجا؛ مثل 123؛ 127 اف ایکس
3. ساخت آمریکا و برای عرضه در همون جا مثل 12 جی اف ایکس؛ و کی اف ایکس و ... که این ها همون آمریکا هم سر هم میشن
این که میگن فرق نداره از این جهته که سخت افزار های به کار برده توی همشون ساخت چینن و با دستگاه های یک جور لپ تاپ اسمبل میشن...
دوستانی که ریکاوری گرفتن؛ جواب دوست قبلی رو هم بدن با جزییات :) من که هنوز نگرفتم! ;)
star_1000
10-09-2010, 00:07
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89 درصد شارژ داره؟
حتی اگه شب قبلش شارژش کرده باشم>>
من که تازه خریدمش؟f12h
3. ساخت آمریکا و برای عرضه در همون جا مثل 12 جی اف ایکس؛ و کی اف ایکس و ... که این ها همون آمریکا هم سر هم میشن
ینی f12ngx هم تو آمریکا اسمبل شده؟؟؟
من شنیدم سه رقمی ها واسه بازار آسیاست و دو رقمی ها سفارش آمریکا ولی هر دوتاشو چین میزنه؟ آیا درسته؟
mohammadi4net
10-09-2010, 00:39
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89 درصد شارژ داره؟
حتی اگه شب قبلش شارژش کرده باشم>>
من که تازه خریدمش؟f12h
لبتاب برای روشن شدن نیاز به باتری داره ، تو سری f به خاطر کانفیگ قوی یکم از حالت نرمال بیشتره مال من اگه با باتری روشش کنم 86 درصد شارژ داره . موفق باشید.
خیر؛ 3 رقمی ها همه ساخت چین و بعضی هاش واسه آسیا و بعضی هاش به سفارش آمریکاست... 2 رقمی ها اکثرا ساخت خود آمریکاست؛ یعنی همونجا اسمبل میشن؛ مثلا من خودم F12gfx دارم روش کلا نوشته ساخت آمریکا؛ روی کارتنش هم هست که assembled and printed in us؛ من کلا از چین بدم میاد با این که گفته میشه فرق نداره ولی واسه دل خودم آمریکاییش رو گرفتم! ;)
Lordmaster
10-09-2010, 15:51
سلام
من f12gfx گرفتم 1920 با گارانتی امرتات.
تا الان که همه چیزش عالی بوده مخصوصا دیدن فیلم های Blue ray!!:26:البته زاویه دید صفحه از اطراف زیاد جالب نیست و فیلم های dvdrip رو هم یه کم تار نشون میده.
نرم افراهای vaio نصب شده در لپ تاپ هم عالی هستن و خیلی به درد می خورن.
من دیشب لپ تاپمو کامل شارژ کردم امروز که روشنش کردم 70 درصد شارژ داشت ,میخواستم ببینم واسه شما هم این جوریه یا واسه من مشکل داره؟
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه از لپ تاپ بکاپ گرفت؟ و ایا بکاپ با ریکاوری فرق داره؟ نحوه ریکاوری رو هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
مراحل انجام Recovery در لپ تاپ های Vaio
Vaio Careرا از start-->All Program--->Vaio Care اجرا کنید.
2-Recovery & Restore و سپس Recovery را انتخاب کنید.
3-Create Recovery Media را کلیک کنید.
4-لپ تاپ را به برق متصل کنید و Next را انتخاب کنید.
5-در این قسمت تعداد DVD مورد نیاز برای Recovery را می بینید ,ِDVD خام را درون لپ تاپ قرار دهید و Next را کلیک کنید.
*برای Recovery از DVD های با کیفیت بالا استفاده کنید و آنها را در مکان مناسبی قرار دهید.
6-Verify my Disc را تیک بزنید تا از ایجاد دیسک های Recovery بدون نقص مطمئن شوید و سپس Next را کلیک کند تا Recovery انجام شود .
این که میگن فرق نداره از این جهته که سخت افزار های به کار برده توی همشون ساخت چینن و با دستگاه های یک جور لپ تاپ اسمبل میشن...
دوستانی که ریکاوری گرفتن؛ جواب دوست قبلی رو هم بدن با جزییات :) من که هنوز نگرفتم! ;)
سلام mk_4th عزیز
آقا این حرفتا از کجا می دونی؟
سایتشا داری؟
من دقیقا یه چیزه دیگه شنیدم حتی اونی که ازش لپتاپما خریدم هم حرف شما را نمیزد.
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
ینی f12ngx هم تو آمریکا اسمبل شده؟؟؟
من شنیدم سه رقمی ها واسه بازار آسیاست و دو رقمی ها سفارش آمریکا ولی هر دوتاشو چین میزنه؟ آیا درسته؟
منم همین که شما شنیدیدا شنیدم:8:
سلام hekhek جان؛ ممنون از راهنمایی های خوبی که اینجا و بخش سونی میدی؛ کار بقیه بچه ها رو راحت کردی :) منم که با موبایل تایپ میکنم دهنم... ;)
دنبال سایت واسه صحبت من نگرد چون هیچ سایتی نمیاد فروش لپ تاپ هاش رو روی بعضی مدل ها با این بحث محدود کنه و از این گذشته زیاد هم فرقی ندارن؛ سلیقه ایه...
ولی در کل این مطلب همین جوریه که ذکر شد؛ یه سایت فقط این صحبت رو توی معرفی کانفیگ لپ تاپ هاش دیدم که مطرح میکنه اونم kamancomputer.com ؛ حالا سایت رو هم بیخیال مدرک معتبر تر از لپ تاپ خودم؟ :) دقیقا پشتش نوشته
Made in U.S.A with foreign components
باطریش هم نوشته ساخت ژاپن؛ روی جعبش هم همون که بالا گفتم...
و این هم که میگن فرق نداره همون جور که گفتم به این برمیگرده که قطعات داخلی لپ تاپ ها اکثرا همون چینی هستند؛ ولی خب سر هم کردن و تحویل کانفیگ های مخصوص مربوط به کشور های متفاوته؛ تا جایی هم که خاطرمه بعضی مدل های خاص سونی هم هنوز ساخت ژاپنن؛ البته نه سری اف...
در ضمن کل این حرف ها باعث بد دلیه بچه هایی که چین دارن نشه ها؛ همشون عالین و حرف ندارن این سری مخصوصا سری 12! ;)
سلام hekhek جان؛ ممنون از راهنمایی های خوبی که اینجا و بخش سونی میدی؛ کار بقیه بچه ها رو راحت کردی :) منم که با موبایل تایپ میکنم دهنم... ;)
دنبال سایت واسه صحبت من نگرد چون هیچ سایتی نمیاد فروش لپ تاپ هاش رو روی بعضی مدل ها با این بحث محدود کنه و از این گذشته زیاد هم فرقی ندارن؛ سلیقه ایه...
ولی در کل این مطلب همین جوریه که ذکر شد؛ یه سایت فقط این صحبت رو توی معرفی کانفیگ لپ تاپ هاش دیدم که مطرح میکنه اونم kamancomputer.com ؛ حالا سایت رو هم بیخیال مدرک معتبر تر از لپ تاپ خودم؟ :) دقیقا پشتش نوشته
باطریش هم نوشته ساخت ژاپن؛ روی جعبش هم همون که بالا گفتم...
و این هم که میگن فرق نداره همون جور که گفتم به این برمیگرده که قطعات داخلی لپ تاپ ها اکثرا همون چینی هستند؛ ولی خب سر هم کردن و تحویل کانفیگ های مخصوص مربوط به کشور های متفاوته؛ تا جایی هم که خاطرمه بعضی مدل های خاص سونی هم هنوز ساخت ژاپنن؛ البته نه سری اف...
در ضمن کل این حرف ها باعث بد دلیه بچه هایی که چین دارن نشه ها؛ همشون عالین و حرف ندارن این سری مخصوصا سری 12! ;)
سلام mk_4th
بله پشت لپتاپ من هم همینا نوشته
از روی همین کاملا مشخصه که کارخونه تو آمریکا نیست و اینا به سفارش آمریکاست
بگذریم.به قول شما این مهم نیست و مهم قطعاتش هست.
ولی نکته ای که میخواستم بگم اینه که سری های ساخته شده چه چینی و چه آمریکایی اکثر قطعاتش چینی نیست و میشه گفت که حدود 3 درصدش چینی هست
مثلا باتری که شما فرمودید ژاپنیه یا مانیتورشم ژاپنیه باز
همین عامل باعث شده که لپ تاپ سونی فوق العاده باشه خصوصا به قول شما f12
نه hekhek جان؛ این حرفا چیه که میفرمایی... :)
Made in usa with foreign components یعنی ساخته شده در آمریکا با قطعات خارجی...
روی جعبت هم پس اگه لپ تاپت آمریکاییه نگاه کنی به طور واضح نوشته اسمبل در آمریکا؛ یعنی کارخونه اش اونجاس...
این هم که میگم قطعات چینی منظورم باطری و ال سی دی و بقیه قطعات مربوط به سونی نیست؛ منظورم رم و هارد و درایو و مادربورد و ... ایناست که خودتم میدونی که همه یه جورایی چینین! ;)
گفتم توی کمان کامپیوتر هم میتونی نگاه کنی؛ سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینانیه واسه همه محصولات سونی...
البته این بحث زیاد واسه بقیه بچه ها خوب نیست و باعث سردرگمیشون توی انتخاب میشه؛ پس ادامه اش جالب نیست... ولی به اون مطلب صفحه قبل من شک نکن؛ بچه هایی که من رو اینجا میشناسن میدونن حرفی رو از رو هوا نمیزنم ;)
راستی تو مافیا 2 رو نصب کردی رو لپ تاپت؟ چه جوریاس؛ میخوام تا ترم شروع نشده و درسام سنگین نشده تمومش کنم
نه hekhek جان؛ این حرفا چیه که میفرمایی... :)
Made in usa with foreign components یعنی ساخته شده در آمریکا با قطعات خارجی...
روی جعبت هم پس اگه لپ تاپت آمریکاییه نگاه کنی به طور واضح نوشته اسمبل در آمریکا؛ یعنی کارخونه اش اونجاس...
این هم که میگم قطعات چینی منظورم باطری و ال سی دی و بقیه قطعات مربوط به سونی نیست؛ منظورم رم و هارد و درایو و مادربورد و ... ایناست که خودتم میدونی که همه یه جورایی چینین! ;)
گفتم توی کمان کامپیوتر هم میتونی نگاه کنی؛ سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینانیه واسه همه محصولات سونی...
البته این بحث زیاد واسه بقیه بچه ها خوب نیست و باعث سردرگمیشون توی انتخاب میشه؛ پس ادامه اش جالب نیست... ولی به اون مطلب صفحه قبل من شک نکن؛ بچه هایی که من رو اینجا میشناسن میدونن حرفی رو از رو هوا نمیزنم ;)
راستی تو مافیا 2 رو نصب کردی رو لپ تاپت؟ چه جوریاس؛ میخوام تا ترم شروع نشده و درسام سنگین نشده تمومش کنم
مرسی از راهنماییهات:11:
بچه ها را ولش کن
خودم خیلی قبولت دارم:20:
نه من اصلا بازی نمیکنم:46:
milad_takjoo
13-09-2010, 10:44
سلام دوستان.
من دیروز رفته بودم یکی از نمایندگی های سونی گفت اصلا سری F سونی نبر چون خیلی مشکل داره میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟؟؟واسه خودم جای تعجب داشت:18:
سلام دوستان.
من دیروز رفته بودم یکی از نمایندگی های سونی گفت اصلا سری F سونی نبر چون خیلی مشکل داره میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟؟؟واسه خودم جای تعجب داشت:18:
بعضی از سری های سونی مشکل گرم شدن داشته که خود سونی با فراخوان و آپدیتی که کاربران انجام میدادند این مشکل بر طرف شد
بیشتر تو سری های cw,f11 این مشکل بود ولی الان و تو سری های جدید این مشکل اصلا وجود نداره
مثلا f12 این مشکلا نداره
نظر لطفته عزیزم :)...
خب و باز هم قضیه ی این فروشنده های عزیز!!! میلاد جان اگه نظرت روی سری 12 هست بخر ببر با خیال راحت ;) این سری یکی از با کیفیت و قوی ترین مشخصات فنی رو توی تمام لپ تاپ های موجود داراست مخصوصا واسه کارهای غیر از بازی مثل کارای محاسباتی و مهندسی حرف نداره؛ البته واسه بازی هم بگم که از دیشب هم مافیا رو نصب کردم روش؛ فول اچ دی با رزولوشن 1920*1080 با حداکثر تنظیمات واسم اجراش کرد!! کجایند دوستان ایرادگیر؟ ;) البته چون به نظرم این جور به سیستم فشار میاد؛ 2, 3تا از گزینه هاش رو یه کم کمتر کردم؛ تا همین نیم ساعت پیش هم داشتم 2, 3 ساعت ممتد بازیش میکردم؛ بدون کول پد؛ فنش همش کار میکرد و باد داغ هم بیرون میداد ولی داغی ناجور و زیادی حس نکردم... اونا که مافیا رو روی فول اچ دی و تنظیمات بالا بازی کردن میدونن بدون کول پد چه جور میشه لپ تاپ! بزنم به تخته ;)...
به نظرتون چه جوری میشه لولا های لپ تاپ رو روون یا به قول معروف روغن کاری کرد!؟ :) یه خورده همچین سفت به نظرم باز میشه؛ نمیدونم چرا؛ ولی فکر کنم دیروز این طور نبودا! مثل این که چش خورد ;) شایدم توهم زدم!
به نظرتون چه جوری میشه لولا های لپ تاپ رو روون یا به قول معروف روغن کاری کرد!؟ :) یه خورده همچین سفت به نظرم باز میشه؛ نمیدونم چرا؛ ولی فکر کنم دیروز این طور نبودا! مثل این که چش خورد ;) شایدم توهم زدم!
آقا توهمه.بابا بیخیال:31:
چه بلاهایی که دیگه سر این لپتاپ بدبخت نیاوردی
اونم لپتاپ نو سری f
نه بابا بلا که سرش نمیارم خودم از اون وسواسی هام! واسه همین وسواسمم میگم سفته میخوام نرم شه اخه به نظرم این جور سفت بمونه آخر مانیتورش تاب برداره سره به زور باز شدن!... ولی در کل زیاد هم نازنازی بارش نمیارم؛ باید لپ تاپ روز های سخت شه! ;) 2 ملیون پول رفته پاش که مثل چی کار کنه!
your_star
16-09-2010, 15:44
نه بابا بلا که سرش نمیارم خودم از اون وسواسی هام! واسه همین وسواسمم میگم سفته میخوام نرم شه اخه به نظرم این جور سفت بمونه آخر مانیتورش تاب برداره سره به زور باز شدن!... ولی در کل زیاد هم نازنازی بارش نمیارم؛ باید لپ تاپ روز های سخت شه! ;) 2 ملیون پول رفته پاش که مثل چی کار کنه!
یه سوال رفیق
من به احتمال 89.89% این لپ تاپ رو بگیرم اما:
1.وزنش اذیتت نمیکنه؟تا حالا بیرون بردی با خودت؟
2.عمر باتریش در بد بینانه ترین حالت چه قد هست؟
عجب درصد دقیقی!!
خب آره یه کم وزنش زیاده؛ این جوری بگم یعنی وقتی همراهته نمیتونی ندید بگیریش توی اینور اونور رفتن... ولی این مسئله با خرید یه کیف کوله مناسب واقعا قابل حمل تر میشه...
در بدترین حالت مثلا توی بازی خفن و اینا کمتر از 1؛ 1.5 ساعت بهم شارژ نداده.
اون قضیه سفت باز شدن هم یه کم هست ولی مثل اینکه به خاطر همین وسواسم همون توهم بود! ;)
دوستان یه جا خوندم که f12ngx/b دیگه تولید نمیشه.درست و نادرستشو نمیدونم.کسی اطلاعی داره؟؟؟
solitary1367
18-09-2010, 00:40
سلام بچه ها من دو سه روزی هست که لپتاپ سونی F127HG رو بدون هیچ شک و دو دلی خریدم از همه چیز راضیم الی وزنش که اونم انتخاب خودم و وابسته به نیازهام بوده و نه صدای اضافی نه گرمای غیر معقولی داره.
فقط هنوز فرصت نشده پارتیشن بندی کنم چه نرم افزاری رو برای پارتیشن بندی پیشنهاد میکنید؟
من تا انجایی که اطلاع دارم این مدل بکلایت کی داره ولی قادر به روشن کردن بکلایت نیستم میخواستم بپرسم که اطلاعات من غلط هستش ؟ اگر بکلایت داره لطفا بگید چطور روشن میشه؟
solitary1367
18-09-2010, 00:46
سلام بچه ها من دو سه روزی هست که لپتاپ سونی F127HG رو بدون هیچ شک و دو دلی خریدم از همه چیز راضیم الی وزنش که اونم انتخاب خودم و وابسته به نیازهام بوده و نه صدای اضافی نه گرمای غیر معقولی داره.
فقط هنوز فرصت نشده پارتیشن بندی کنم چه نرم افزاری رو برای پارتیشن بندی پیشنهاد میکنید؟
من تا انجایی که اطلاع دارم این مدل بکلایت کی داره ولی قادر به روشن کردن بکلایت نیستم میخواستم بپرسم که اطلاعات من غلط هستش ؟ اگر بکلایت داره لطفا بگید چطور روشن میشه؟
دوستان یه جا خوندم که f12ngx/b دیگه تولید نمیشه.درست و نادرستشو نمیدونم.کسی اطلاعی داره؟؟؟
احتمالش هست.بالاخره لپتاپ ها همین جور بروز میشند.شاید F13 تو راه باشه:31:
solitary1367
20-09-2010, 14:12
سلام
بچه ها لپتاپهای سری F که بکلایت کی دارن چطور بکلایتشون روشن میشه؟
ایا F127HG هم بکلایت کی داره؟
amireza2000
21-09-2010, 07:46
اقا منم بالاخره دیروز یه f116 با گارانتی ایران رهجو خریدم
alex_metal
21-09-2010, 12:48
بله سری F13 هم اومده VPCF13AFX/B این رو تو سایت سونی پیدا کردم واقعا عالیه:40:
ولی فکر نکنم تو ایران هنوز بیاد:13:
soroush7334
01-10-2010, 16:43
سلام
چطور میشه وارد بایوس لبتاپ شد؟
مدل:F121FX
anti_girl
01-10-2010, 21:32
نظر اساتید در باره این مدل چیه؟
f12cfx b/h
anti_girl
02-10-2010, 11:30
کسی نیست به من جواب بده؟
black_19_night
02-10-2010, 12:37
قيمت ها بالا رفته تو بازار؟
نظر اساتید در باره این مدل چیه؟
f12cfx b/h
مدل خوبیه
هارد قویتر f12hfx
که یکمی اختلاف قیمت داره با این
anti_girl
02-10-2010, 18:55
هارد برام مهم نیست اخه اکسترنال باید بخرم برای اطلاعات مهمی که دارم و نمیخوام در دست رس قرار بگیرن
هارد برام مهم نیست اخه اکسترنال باید بخرم برای اطلاعات مهمی که دارم و نمیخوام در دست رس قرار بگیرن
اختلاف هارد تو سرعتشونه
hfx 7200 هست ولی cfx 5400
armin1190
07-10-2010, 14:01
دوستان الان یکی دو روزیه که صدای فن لپ تاپ در حالت عادی( وقتی هیچ برنامه ای باز نیست) خیلی زیاده و دما رو هم که با نرم افزار گرفتم. گرافیک رو نزدیکای 60 و هسته های CPU نزدیک 70 که نسبت به قبل که ماکریمم رو 52 بود خیلی زیاد شده...دلیلش چی میتونه باشه که یه دفعه اینجوری شده؟
مدل لپ تاپ:f123
دوستان الان یکی دو روزیه که صدای فن لپ تاپ در حالت عادی( وقتی هیچ برنامه ای باز نیست) خیلی زیاده و دما رو هم که با نرم افزار گرفتم. گرافیک رو نزدیکای 60 و هسته های CPU نزدیک 70 که نسبت به قبل که ماکریمم رو 52 بود خیلی زیاد شده...دلیلش چی میتونه باشه که یه دفعه اینجوری شده؟
مدل لپ تاپ:f123
مصرف اینترنت چجوریه؟منظورم مدتشه؟تاحالا ویندوزا آپدیت کردید؟منم یه بار اینجوری شد بدون اینکه کاری بکنه فن با سرعت زیاد کار میکرد و دما بالا بود بعد فهمیدم ئاشته خودشا آپدیت میکرده
empro0or
08-10-2010, 17:08
من الان vaio f125fx دارم ولی با توجه به اینکه i7 روش سواره سرعتش به شدت پایینه!قبل از این بنده fw490 داشتم که می تونم به جرات بگه سرعتش 2 برابره این بود!کسی از دوستان این مشکل منو داره؟
empro0or
08-10-2010, 22:53
کسی این مشکلو نداره؟:41:
solitary1367
09-10-2010, 20:57
دوستان چطور باید وارد تنظیمات بایوس شد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.