مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی در مورد LCD و مانیتور به طور همزمان!
درود به همه دوستان.
من امروز یه کابل HDMI خریدم، تا بتونم سیستمم رو باهاش به LCD خونه وصل کنم و همزمان روی هردوی مانیتور و LCD تصویر داشته باشم.
ولی متاسفانه فکر کنم نمی دونم دقیقا باید چیکار کنم، چون وقتی از گزینه های قسمت Screen Resolution ، گزینه Duplicate رو انتخاب میکنم
تصویر روی مانیتور که T1900 است بدون تغییر باقی میمونه، ولی تصویر روی LCD بی کیفیت میشه و یه هاله قرمز روش می افته و
فقط در صورتی درست میشه که حتما یکی از مانیتور یا LCD رو به تنهایی انتخاب کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که روی هردو تصویر عالی رو داشته باشم؟
راستی کارتم HD4870 است.
یعنی هیچ کس نمی تونست به من کمک کنه؟
amins2007
03-06-2010, 23:10
اگه اشتباه کنم توی همون پنجره 2 تا مونیتور بالا نشون داده میشه.
از اونجا دومی رو انتخاب کن و تنظیماتشو تغییر بده.
البته امیدوارم درست گفته باشم. من قبلا این کارو میکردم ولی خیلی وقت بود.
الان حضور ذهن ندارم دقیقا چیکار میکردم
MAGIDIYUM
03-06-2010, 23:14
دوست عزیز اول از همه باید بدونی که با کابلHDMI به هیچ عنوان نمیتونی مانیتور رو به PC وصل کنی و اصلا امکان نداره و در واقع هنوز مانیتوری ساخته نشده که به وسیله ی کابل HDMI به PC متصل بشه و اون HDMI تعبیه شده در بعضی مانیتور ها فقط برای وصل کردن کنسول بازی یا دستگاه بلو ری پلیر به مانیتور هست و کاربرد دیگری هم نداره و در واقع از تبدیل DVI TO HDMI و بلعکس هم نمیتونی استفاده کنی.اگه همچین کاری رو بکنی سه حالت برای مانیتور پیش میاد:مانیتور اصلا تصویر نمیده.2:تصویر فقط در وسط ال سی دی و کوچیک دیده میشه و سوم اینکه 4.3 نمایش داده میشه و در مانیتور های واید با حاشیه مواجه میشی.پس اصلا با هم همخوانی ندارند.فقط ال سی دی تلویزیون هایی که دارای پورت HDMI هستند میتونن به PC متصل شن.
دوما که برای اتصال همزمان دچار مشکل میشی مگر اینکه یه تبدیل دو به یک مخصوص وجود داشته باشه که یک سمتش DVI هست و سمت دیگش DVI و HDMI که باز عملا امکان پذیر نیست و دوباره هم نویز رو مشاهده میکنی چون عطلاعات صوت و تصویر از HDMI هم زمان عبور میکنه و با DVI هم خوانی نداره.به هر حال چون پهنای مسیر سیگنال دو قسمت میشه.تصویر نویز بر میداره یا رنگی میشه و کیفیت پایین میاد.
این حالت استفاده از دو تصویر رو من فقط یک جور امکان پذیر میبینم که خودم هم تست کردم و اون هم استفاده از مانیتور در کنار یک ویدئو پروژکتور هست ...چون پروژکتور ها از RGB آنالوگ و هم دیجیتال میتونن استفاده کنن.
amins2007
03-06-2010, 23:18
فکر نکنم این قدر گرفتاری داشته باشه.
گفتم که من یه لپ تاب رو با تلویزیون ال سی دی سونی این کارو کردم.
یکم تصویر تنظیم نبود که اونم حل شده.
البته خیلی گرفتاری کشیدم تا درست شد
MAGIDIYUM
03-06-2010, 23:23
دوست عزیز دیزپلیه لپتاب با مانیتور خیلی فرق داره.چرا؟چون دیزپلی مال لپتاب هست و روی برد لپتاپ چیپست نمایشگر تعبیه شده و کار همون HDMI رو براش میکنه و نیازی به شناسایی نداره و لازم نیست کابل جدید یا دو به یک بهش وصل بشه ولی مانیتور جداگانه هست و باید یه کابلی بهش متصل بشه...تازه با لپ تاب کلی کار دیگه هم میشه انجام داد....مثلا اتصال پروژکتور با مانیتور و........
درسته....
دوست عزیز اول از همه باید بدونی که با کابلHDMI به هیچ عنوان نمیتونی مانیتور رو به PC وصل کنی و اصلا امکان نداره و در واقع هنوز مانیتوری ساخته نشده که به وسیله ی کابل HDMI به PC متصل بشه و اون HDMI تعبیه شده در بعضی مانیتور ها فقط برای وصل کردن کنسول بازی یا دستگاه بلو ری پلیر به مانیتور هست و کاربرد دیگری هم نداره و در واقع از تبدیل DVI TO HDMI و بلعکس هم نمیتونی استفاده کنی.اگه همچین کاری رو بکنی سه حالت برای مانیتور پیش میاد:مانیتور اصلا تصویر نمیده.2:تصویر فقط در وسط ال سی دی و کوچیک دیده میشه و سوم اینکه 4.3 نمایش داده میشه و در مانیتور های واید با حاشیه مواجه میشی.پس اصلا با هم همخوانی ندارند.فقط ال سی دی تلویزیون هایی که دارای پورت HDMI هستند میتونن به PC متصل شن.
دوما که برای اتصال همزمان دچار مشکل میشی مگر اینکه یه تبدیل دو به یک مخصوص وجود داشته باشه که یک سمتش DVI هست و سمت دیگش DVI و HDMI که باز عملا امکان پذیر نیست و دوباره هم نویز رو مشاهده میکنی چون عطلاعات صوت و تصویر از HDMI هم زمان عبور میکنه و با DVI هم خوانی نداره.به هر حال چون پهنای مسیر سیگنال دو قسمت میشه.تصویر نویز بر میداره یا رنگی میشه و کیفیت پایین میاد.
این حالت استفاده از دو تصویر رو من فقط یک جور امکان پذیر میبینم که خودم هم تست کردم و اون هم استفاده از مانیتور در کنار یک ویدئو پروژکتور هست ...چون پروژکتور ها از RGB آنالوگ و هم دیجیتال میتونن استفاده کنن.
ممنون از هردو عزیز به خاطر راهنماییتون.
MAGIDIYUM عزیز شما منظور من رو اشتباه متوجه شدین.
کارت گرافیک من هر دو خروجی DVI و HDMI رو داره، و مانیتورم به پورت DVI وصل شده.
حالا من می خوام از پورت HDMI هم استفاده کنم و سیستم رو به LCD خونه هم وصل کنم تا بتونم بعضی کارها رو اونجا انجام بدم.
ولی به این صورت که هر دوی مانیتور و LCD همزمان یک تصویر رو نشون بدن، که توی پست اول گفتم چه مشکلی هست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.