مشاهده نسخه کامل
: c550 سامسونگ يا bx400 سوني خيلي فوري
karikator
01-06-2010, 22:33
سلام ميشه يه راهنمايي كنين كدوم مدل بهتره من سايز 40 اينچ ميخوام بودجه من 850 هزار هست
ميخوام فردا برم بانه
t_tanhayam
01-06-2010, 23:03
سلام ميشه يه راهنمايي كنين كدوم مدل بهتره من سايز 40 اينچ ميخوام بودجه من 850 هزار هست
ميخوام فردا برم بانه
،كر ميكنم اگه سوني ميخواين w و اگه سامسونگ ميخواين b650 يا c650 گزينه هاي بهتري هستند با توجه به پولتون
karikator
02-06-2010, 05:05
مگه ميشه با 850 هزار سايز 40 اينچ w sony و b650 samsung خريد
با توجه به تاپیکی که دوستان در مورد bx400 سوني زدن این مدل چندان توصیه نمیشه. شما با این بودجه میتونی C550 سامسونگ بخری که خودمم نمونه اشو دارم. نسبت به C650 که حدود 350 تومن گرونتره، اینارو نداره:
اتصال به اینترنت، که به نظر من حداقل تو ایران چندان آش دهان سوزی نیست
100HZ که با توجه به مدل B690 که قبلا داشتم چندان رو کیفیت تصویر تاثیری نداره و تو اغلب موارد خاموش بودنش بهتر از فعال بودنشه.
اما مهمترین آیتم عمق رنگ مشکی هست که نسبت به C650 حدود 10 الی 20 درصد پاینتره. اگر این آیتم براتون 350 میارزه برید C650 بخرید، در غیر این صورت همون C550 بهترین گزینه اس.
آخرین قیمتی که داشتم C550 تو بانه 870 و تو تهران بدون گارانتی 940 و با گارانتی 1.289 هست.
t_tanhayam
02-06-2010, 09:00
مگه ميشه با 850 هزار سايز 40 اينچ w sony و b650 samsung خريد
نه نميشه خريد بايد همونطور كه دوستمون گفتند گفتند سراغ سريهاي 5 بريد من سري هاي b580 فكر ميكنم رو ديدم همينطور c550 جفتشون هم ديزاين خوبي دارند هم با توجه به قيمتشون گزينه هاي مناسبي هستند
فقط ديجيتال نيستند كه خوب بري يك كاربر معمولي زياد متفاوت نيست
و اينكه usb كه دارند براي فيلم نيست
اگه اروپايي شون رو تهيه كنيد تيونر ديجيتال دارند 40 با بالاي سري 5
نه نميشه خريد بايد همونطور كه دوستمون گفتند گفتند سراغ سريهاي 5 بريد من سري هاي b580 فكر ميكنم رو ديدم همينطور c550 جفتشون هم ديزاين خوبي دارند هم با توجه به قيمتشون گزينه هاي مناسبي هستند
فقط ديجيتال نيستند كه خوب بري يك كاربر معمولي زياد متفاوت نيست
و اينكه usb كه دارند براي فيلم نيست
اگه اروپايي شون رو تهيه كنيد تيونر ديجيتال دارند 40 با بالاي سري 5
امکانات USB مدل C530, C550, C630 و C650 هیچ تفاوتی با هم نداره.حتی منوهاشونم یکیه.
در ضمن من مدل اروپایی این تلوزیونا رو توصیه نمیکنم (نظر شخصی). چون اگه خراب بشه هیچ کدوم از برداشو نمیتونی گیر بیاری. اما مدلای مالزی حداقل با مال سام سرویس یکیه و میشه جایگزین کرد.
t_tanhayam
02-06-2010, 11:18
خوب خدا رو شكر كه سري 5 c ميتونه فيلم پخش كنه خبر خوبيه پس ميتونه گزينه خوبي باشه
در مورد اروپايي ومالزيايي والا اين بحث يكمقدار بي مورد
اگه بخواد برد بسوزه كه تعويضش فكر ميكنم اونقدرها به صرف نباشه چه مالزيايي چه اروپايي
من خودم هم مالزيايي دارم البته بخاطر زير نويش بيشتر مد نظرم بود كه خوب شكر خدا راضيم
به نظر منم اگه گير تيونر ديجيتال نيستيد سراغ مالزيايي بريد
یکی از دوستان حدود یه ماه پیش دوتا 46B650 از بانه اورد که یکیش بعد نیم ساعت کارکرد نصفه نیمه از کار افتاد. بردش سام سرویس، برد TFT سوخته بود که 250 تومن باهاش حساب کردن.
masoooud
06-06-2010, 16:18
100HZ که با توجه به مدل B690 که قبلا داشتم چندان رو کیفیت تصویر تاثیری نداره و تو اغلب موارد خاموش بودنش بهتر از فعال بودنشه.
من قصد خرید C630 رو داشتم ! واقعا 100 هرتز بودن در روانی تصاویر تاثیری نداره؟ :18:اگر اینجوریه که قید fullhd رو میزنم یه پلاسما C450 میگیرم!
t_tanhayam
06-06-2010, 16:33
تا ثير داره ولي واقعا شايد گاهي تشخيصش سخت باشه
توي حركات سريع اگه 360 استفاده كنيد گاهي متوجه ميشيد اگه دقت كنيد
من قصد خرید C630 رو داشتم ! واقعا 100 هرتز بودن در روانی تصاویر تاثیری نداره؟ :18:اگر اینجوریه که قید fullhd رو میزنم یه پلاسما C450 میگیرم!
اگه بخاطر 100 هرتز بودن ال سی دی میخرین، همون پلاسما بخرید که 600 هرتزه :31:
vahid_shariat
07-06-2010, 00:19
123456765890322
vahid_shariat
07-06-2010, 11:47
با سلام، آقا کاوه این C550 شما 40 اینچه مالزیه؟ من کرمانشاه هستم، هر چی میگردم همه By Samsumg اینجا؟
چی توصیه میکنید؟ همینو بگیرم یا B550 مالزی بگیرم؟
karikator
07-06-2010, 17:23
با سلام من از بانه شنبه برگشتم و يه ال سي دي c550 سامسونگ 40 اينچ گرفتم خيلي خوبه
تو دفترچش زده mkv رو ساپورت ميكنخ اما من يه فيلم ريختم تو فلش ميگه ناشناسه
كمك كنيد
در ضمن براي بهترين تصوير بگيد چي كار كنم
ebi66_boukan
07-06-2010, 17:34
با سلام من از بانه شنبه برگشتم و يه ال سي دي c550 سامسونگ 40 اينچ گرفتم خيلي خوبه
كمك كنيد
مبارکه:10:
با فایلهای دیگه MKV هم امتحان کنید.شاید استثنا یکی رو نخونه.
در ضمن واسه شما منو فارسیه؟؟؟؟Made by samsung هست؟؟؟
karikator
07-06-2010, 18:27
ممنون.اره دوست عزيز made by samsung هست .منو فارسيم هست
vahid_shariat
07-06-2010, 19:35
ممنون.اره دوست عزيز made by samsung هست .منو فارسيم هست
جناب میشه بگید C550 رو از بانه چند گرفتید؟
من از چند تا فروشنده شنیدم کیفت تصویرش نسبت به B550 افت کرده، نظر شما چیه؟
masoooud
07-06-2010, 20:52
تا ثير داره ولي واقعا شايد گاهي تشخيصش سخت باشه
توي حركات سريع اگه 360 استفاده كنيد گاهي متوجه ميشيد اگه دقت كنيد
در نمایش صجنه های ورزشی مثل فوتبال روشن کردنش تاثیر داره؟ من یه مسابقه فوتبال رو در نمایندگی سامسونگ روی 670 دیدم موقع دویدن چمن و و صورت بازیکنها محو بود ولی در صحنه های آهسته جزئیات ظاهر میشد! حالا نمیدونم 100 هرتز روشن بود یا نه؟ و آیا این نقیصه در سری c برطرف شده یا نه؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
اگه بخاطر 100 هرتز بودن ال سی دی میخرین، همون پلاسما بخرید که 600 هرتزه :31:
فکر میکنم در فیلمهای سینمایی این 100 هرتز بودن تاثیری نداشته باشه چون فکر میکنم بلوری هم استاندارد 24 فریم در ثانیه باید باشه ولی در پخش فوتبال یا گیم چی؟ اگه ادم با دیدنش دلش برا crt تنگ بشه :46:خوب چکاریه پلاسما میگیرم:31:
با سلام، آقا کاوه این C550 شما 40 اینچه مالزیه؟ من کرمانشاه هستم، هر چی میگردم همه By Samsumg اینجا؟
چی توصیه میکنید؟ همینو بگیرم یا B550 مالزی بگیرم؟
مال من مالزیه. تا الان فکر میکردم همه 40 اینچا نوشته مالزی اما 46 ها نوشته ساخت سامسونگ. اما مال این دوستمون استثنا از آب در اومد. در کل فکر نمیکنم فرقی کنه. من قویا C550 رو نسبت به B550 توصیه میکنم.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
در نمایش صجنه های ورزشی مثل فوتبال روشن کردنش تاثیر داره؟ من یه مسابقه فوتبال رو در نمایندگی سامسونگ روی 670 دیدم موقع دویدن چمن و و صورت بازیکنها محو بود ولی در صحنه های آهسته جزئیات ظاهر میشد! حالا نمیدونم 100 هرتز روشن بود یا نه؟ و آیا این نقیصه در سری c برطرف شده یا نه؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
فکر میکنم در فیلمهای سینمایی این 100 هرتز بودن تاثیری نداشته باشه چون فکر میکنم بلوری هم استاندارد 24 فریم در ثانیه باید باشه ولی در پخش فوتبال یا گیم چی؟ اگه ادم با دیدنش دلش برا crt تنگ بشه :46:خوب چکاریه پلاسما میگیرم:31:
ال سی دی یه سری مزایا داره و یه سری معایب. پلاسما هم همینطور. اما در کل واسه استفاده خونگی ال سی دی بیشتر پیشنهاد می شه. خب یکی از ایرادای ال سی دی هم همین سرعت کمشه. فعلا که کاریش نمیشه کرد.من با 100 هرتس تغییر محسوسی ندیدم.
در کل همه فیلمهای پخش شده تو سینما 24 فریمه. اما تو تلوزیون به دلایل فنی فرق میکنه. تو سیستم پال و سکام 25 و تو سیستم ان تی اس سی 30 فریمه (نصف فرکانس برق شهر). تو تلوزیون یه بار خطوط زوج پخش میشه یه بار هم فرد. یعنی 50 یا 60 دفعه صفحه تلوزیون به قول الکترونیکیها جاروب یا اسکن میشه.
این سیستم 100 یا نوع خارجیش 120 هرتز یا بالاتر ادعا میکنه 100 یا 120 تا تصویر نشون میده یعنی تصاویر میانی رو که وجود خارجی ندارن رو بازسازی میکنه تا حرکتها نرم تر به نظر برسن. حالا تو عمل باید خودتون ببینید که تا چه حد موفق بودن :20:.
vahid_shariat
07-06-2010, 21:41
كمك كنيد
جناب چند گرفتید از بانه؟
بعضی از فروشنده ها به من گفتن کیفیت تصویرش نسبت به B550 افت کرده، اینجوریه؟
كمك كنيد
مبارک باشه. چند گرفتید؟
تو این یکی دو هفته من حداقل 40-50 تا فیلم MKV باهاش تست کردم و دیدم. ممکنه اونی که شما دارید شانسا از نوعی باشه که این تلوزیون نشونش نمیده. یه فیلم دیگه رو امتحان کنید.
t_tanhayam
07-06-2010, 22:44
كاوه جان چند تا از دوستان با اين مشكل بر خوردن ببين قضيه چيه داداش در مورد C550 ?
اونهام با فرمتهايي مشكل داشتن ها
والا چه عرض کنم. به عنوان نمونه من هرچی فیلم HD از 720 گرفته تا 1080 که تو سایت bia2show . c o m معرفی کرده رو دانلود کردم. بجز دوتا شو ایرانی که گفتم صداشون در نمیومد الباقی رو کاملا بدون مشکل نگاه کردم.
بجز اون تو سایت رپید شیر اغلب دموهای 1080 و 720 مربوط به سامسونگ سونی و پاناسونیک رو دانلود کردم و همه رو به راحتی دیدم که بیشترشون تو B690 بدون صدا پخش میشدن.
دیگه نمیدونم چی رو باید تست کنم؟ اگه فیلمی رو C550 نشون نده مطئنا C650 هم نشون نمیده. اگه دفترچه این دوتا رو نگاه کنید جدول ساپورت فرمتها دقیقا مشابه همه :46:.
karikator
08-06-2010, 17:31
كاوه جان 850 خريدم از همون اقايي كه سايت بانه ال سي دي داره خيلي هم خوش برخورده .
با يه فيلم ديگه تست كردم نشون داد
در كل tv خوبيه. فقط اگه ميشه بهترين تنظيم تصوير رو بمن بگو
راستش من تنظیم خاصی مد نظر ندارم. این موضوع بیشتر سلیقه ایه.
من تو مد استاندارد، تن سیاهی رو معمولا رو تیره ترین میذارم. به نظرم تو این حالت صحنه های تاریک بهتر دیده میشه. رنگ رو هم معمولا رو 35 – 40 میذارم. چون وقتی کانالای ایرانی بی کیفیت ماهواره رو نگاه میکنی، رنگ زیاد تصویر رو قاطی تر نشون میده و نهایتا وضوح تصویر و نور زمینه رو نزدیک حداکثر میکنم.
در ضمن همین الان مستند BBC Life با کیفیت 1080 دستم رسید. کیفیت خیره کننده ای داره. فقط وقتی از طریق شبکه نگاش میکنم صداش ریپ میزنه اما وقتی با هارد اکسترنال میارمش کنار تلوزیون همه چیش ردیفه :20:
karikator
14-06-2010, 18:04
سلام بچه ها من c550 دارم فيلم با فرمت mkv زدم نو usb نشون ميده فقط چطوري زير نويس srt كه فارسي هستش رو بيارم
البته نشان ميده ولي عجق وجق با تشكر
t_tanhayam
15-06-2010, 11:33
سلام بچه ها من c550 دارم فيلم با فرمت mkv زدم نو usb نشون ميده فقط چطوري زير نويس srt كه فارسي هستش رو بيارم
البته نشان ميده ولي عجق وجق با تشكر
منوي دستگاه رو روي زبان عربي گذاشتين؟
در مورد فلاش هم فايل mkv چند گي هست؟
karikator
15-06-2010, 12:47
منو دستگاه فارسيه .فايله mkv 400mb هستش.
در ضمن من ميخوام منو مخفي بيارم چطور بايد عمل كنم
كليدهاي powe mute menu info را ميزنم هيچ اتفقي نميفده
خواهشن كمك كنيد بايد نگه دارم اصلا اول بايد كدوم را بزنم
t_tanhayam
15-06-2010, 13:21
منو دستگاه فارسيه .فايله mkv 400mb هستش.
در ضمن من ميخوام منو مخفي بيارم چطور بايد عمل كنم
كليدهاي powe mute menu info را ميزنم هيچ اتفقي نميفده
خواهشن كمك كنيد بايد نگه دارم اصلا اول بايد كدوم را بزنم
احتمال داره در مورد زير نويستون باشه پسوندش srt? عجيبه
بايد tv خاموش باشه بعدا اين كليد ها رو به ترتيب وارد كنيد
info-menu-mute-power
در مورد mkv 400mb يك نكته اي رو خدمتتون عرض كنم اكثرا غير استاندارد هستند وكدكهاي غير متعارفي دارند شايد بخاطر اين موضوعه شايد
karikator
16-06-2010, 20:21
احتمال داره در مورد زير نويستون باشه پسوندش srt? عجيبه
بايد tv خاموش باشه بعدا اين كليد ها رو به ترتيب وارد كنيد
info-menu-mute-power
در مورد mkv 400mb يك نكته اي رو خدمتتون عرض كنم اكثرا غير استاندارد هستند وكدكهاي غير متعارفي دارند شايد بخاطر اين موضوعه شايد
پس از كجا ميتونم يه فيلم براي تست دانلود كنم كه مودو نداشته باشه
t_tanhayam
16-06-2010, 20:48
پس از كجا ميتونم يه فيلم براي تست دانلود كنم كه مودو نداشته باشه
KARIKATOR ه عزيز دوست خوبم
احتياجي به اين دردسر براي دانلود نيست LCD تون بدون مورد mKV FULL HD رو ميتونه اجرا كنه اينقدر FULLHD بازار ريخته به قيمت هاي بسيار خوب وپايين بدون دردسر كه ديگه 400M رو فراموش خواهيد كرد
خوستيد يك سرچ كوچولو توي گوگل بزنيد يا بازارچه هايي مثل PT حرفم رو تصديق ميكنيد
:46:
karikator
16-06-2010, 21:02
من ميدونم ميتونه اجرا كنه منظورم زير نويس بود براي تست.
بازم از جوابات ممنون
t_tanhayam
16-06-2010, 21:13
من ميدونم ميتونه اجرا كنه منظورم زير نويس بود براي تست.
بازم از جوابات ممنون
دوست گلم در مورد زير نويس هم سايت هاي خوب و بزرگي هست كه هر چي بخواي توش گير مياري
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سايت بهترين منبعي هست كه من ميشناسم
اسم فيلمتون رو عينا كپي كنيد و ميتونيد به تمامي زبانها از جمله فارسي زير نويس مورد نظرتون رو پيدا كنيد
جالب بدونيد زير نويس رو براي تمامي فرمتها ي موجود اون فيلم دارند از FULL HD تا DIVX يا حتي همون فرمت 400MKV كه فرموديد
ديگه اين نهايت كاري بود كه ميتونستم براتون انجام بدم اميدوارم بدردتون بخوره
موفق باشيد :46:
karikator
16-06-2010, 21:50
ببين دوست گلم من زير نويس از سايتي كه گفتي دانلود كردم و كنار همون فيلم گذاشتم اما زير نويس رو نشون نميده .
ايا دكمه خاصي بايد از ريمت كنترل بزنم تا بياد
t_tanhayam
16-06-2010, 22:08
ببين دوست گلم من زير نويس از سايتي كه گفتي دانلود كردم و كنار همون فيلم گذاشتم اما زير نويس رو نشون نميده .
ايا دكمه خاصي بايد از ريمت كنترل بزنم تا بياد
نه دكمه خاصي نداره فقط توي تنظيمات CAPTION SETTING بريد و CAPTION روشن باشه منظورم زير نويس هست
karikator
20-06-2010, 20:19
نه دكمه خاصي نداره فقط توي تنظيمات CAPTION SETTING بريد و CAPTION روشن باشه منظورم زير نويس هست
اين coption كجاست
t_tanhayam
20-06-2010, 20:34
اين coption كجاست
توي همون مديا پلير كه برين و كليد tools رو بزنيد در منو هاي موجود هست البته من bدارم شايد c متفاوت باشه
karikator
20-06-2010, 20:58
من tools را ميزنم تنظيمات صدا وتصوير مياد
ebi66_boukan
20-06-2010, 22:11
اگه tools بزنی و فیلم زیرنویس داشته باشه یه گزینه به اسم زیر نویس هست.(اگر فیلم زیر نویس نداشته باشه این گزینه نیست)
و اگه روش ok بزنی میتونی خاموش و یا روشنش کنی و یا زبان رو براش تعریف کنی و یه سری چیزای دیگه.واسه من که srt رو میخونه اما sub رو نه.
ضمنا اگه فیلم زیرنویس داشته باشه خودش اتومات روشنه.(تا الان که اینجور بوده)
reza_tgh
03-07-2010, 10:17
ایا c550 زیرنویس با فرمت sub/idx را نشان میدهد؟
t_tanhayam
03-07-2010, 11:49
ایا c550 زیرنویس با فرمت sub/idx را نشان میدهد؟
متالسفانه يا خوشبختانه اكثر مدل هاي موجود سام با sub مشكل دارند
ميتونيد فقط به srt فكر كنيد :46:
afshin0914
04-07-2010, 11:21
32bx 580تو.من هست به نظر من فقط سونی
reza_tgh
06-07-2010, 11:04
من دیروز یک c550 از بانه خریدم کسی از دوستان با allshare کار کرده اگر میتونین منو در مورد این ویژگی راهنمایی کنید
t_tanhayam
06-07-2010, 17:54
من دیروز یک c550 از بانه خریدم کسی از دوستان با allshare کار کرده اگر میتونین منو در مورد این ویژگی راهنمایی کنید
دوست عزيز قضيه شبكه كردن dlna ماجرا هاي فراواني دارد :
مطالب زيادي عنوان شده بايد امتحان كنيد
البته گزینه Allshare با پخش فایلها از رو کامپیوتر کمی فرق میکنه.
اطلاعات زیادی تو دفترچه اش در این مورد ننوشته. چیزی که من فهمیدم اینه که با این امکان میتونید دستگاهها یا گوشی های موبایل سازگار با سامسونگ رو از طریق شبکه به تلوزیون متصل کنید و در حین تماشای برنامه از تلوزیون، مسیجها یا تماسها رو تو صفحه تلوزیون ببینید .
از طریق گوشی میتونید تلوزیونو به اینترنت وصل کنید و وب گردی کنید. همچنین امکان کنترل تلوزیون مثل تعویض کانال خاموش و روشن کردن یا کم و زیاد کردن صدا از طریق گوشی هم امکان پذیر میشه.
t_tanhayam
07-07-2010, 11:40
البته گزینه Allshare با پخش فایلها از رو کامپیوتر کمی فرق میکنه.
اطلاعات زیادی تو دفترچه اش در این مورد ننوشته. چیزی که من فهمیدم اینه که با این امکان میتونید دستگاهها یا گوشی های موبایل سازگار با سامسونگ رو از طریق شبکه به تلوزیون متصل کنید و در حین تماشای برنامه از تلوزیون، مسیجها یا تماسها رو تو صفحه تلوزیون ببینید .
از طریق گوشی میتونید تلوزیونو به اینترنت وصل کنید و وب گردی کنید. همچنین امکان کنترل تلوزیون مثل تعویض کانال خاموش و روشن کردن یا کم و زیاد کردن صدا از طریق گوشی هم امکان پذیر میشه.
در واقع كاوه جان بيشتر منظور همون DLNA WIRELESS هست ومزاياي ايجاد ارتباط بيسيم با وسايل ديگه كه اين قابليت رو دارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
azarbayjan
27-07-2010, 18:21
سلام،اقا ما هم ديروز يك c550 از بانه خريديم ،سوالي كه از دوستان دارم اينه كه چطوري ميتونم با هاش به اينترنت وصل بشم؟ لطفا راهنماييم كنيد؟با تشكر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.