مشاهده نسخه کامل
: وصل نشدن به اینترنت از طریق Adsl
mina tina
30-05-2010, 10:13
سلام بهمه خوبان :11:
دوستان من 2 بار ماه گذشته ویندوز کردم هر 2 بار هم بعداز2روزسعی وکمک ازدوستان
به اینترنت وصل شده فقط هم ارور..651 میده الان هم ویندوزم سنگین شده باید عوض
کنم ولی میترسم که بازم وصل نشه آخه هیچکدام عیب از کجابودرومتوجه نشدیم
ونمیخوام به دوستان روبزنم این ارور...651 چیه ؟لطفاً راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم:40:
سلام بهمه خوبان :11:
دوستان من 2 بار ماه گذشته ویندوز کردم هر 2 بار هم بعداز2روزسعی وکمک ازدوستان
به اینترنت وصل شده فقط هم ارور..651 میده الان هم ویندوزم سنگین شده باید عوض
کنم ولی میترسم که بازم وصل نشه آخه هیچکدام عیب از کجابودرومتوجه نشدیم
ونمیخوام به دوستان روبزنم این ارور...651 چیه ؟لطفاً راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم:40:
مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است )
دوست عزیز با سرویس دهنده تماس بگیر برای من که هر وقت این پیغام خطا میاد زنگ میزنم به سرویس دهنده اونا میگن مشکل از طرف ماست /به گیرنده خودت دست نزن
:40::40::40:
mina tina
30-05-2010, 14:02
دوست عزیز با سرویس دهنده تماس بگیر برای من که هر وقت این پیغام خطا میاد زنگ میزنم به سرویس دهنده اونا میگن مشکل از طرف ماست /به گیرنده خودت دست نزن
باهرحرکتی که میکردم زنگ میزدم طی دو روز بیش از 15 مرتبه زنگ زدم تا چک کنم دیگه خودم خجالت میکشیدم:11:
برای منم همین ارور رو میده،ایراد از سرویس شما نیست!من VPI & VCI رو عوض کردم،درست شد مشکل!به دنبال ایراد تو مودم خود باشید
mina tina
30-05-2010, 17:41
برای منم همین ارور رو میده،ایراد از سرویس شما نیست!من VPI & VCI رو عوض کردم،درست شد مشکل!به دنبال ایراد تو مودم خود باشید
لطف دارین شما بیشتر توضیح بدین ممنون میشم خیلی برام مهمه این چی هست؟ VC I & VPI داخل
مودم هستش ؟:11:
لطف دارین شما بیشتر توضیح بدین ممنون میشم خیلی برام مهمه این چی هست؟ VC I & VPI داخل
مودم هستش ؟:11:
در اولین قدم فعلا نمیخواد اینها رو تغییر بدی /ببین مودم رو میتونی رسیت کنی از این راه هم میشه البته اگه تنظیمات رو دست کاری کرده باشی /در ضمن مگه خوده شرکت نیومد مودم رو نصب نکرد /این تنظیمات برای هرشرکتی فرق میکنه /پشت مودمت یوزرنیم(admin) و پسورد (admin)برای ورود به کانفیگ مودم هست میتونی ببینی (البته اگر تغییر نداده باشی) توی آدرس بار اکسپلوررت تایپ کن 192.168.1.1موقعی که به اینترنت وصل هستی) و اینتر حالا یوزر نیم(admin) پسوردی (admin)که گفتم کجاست رو وارد کن /حالا از ادونس ستاپ (البته مودم من تی پی لینکه 8811) تبی که نوشته ادیت رو بزن vpI :0 /vcI:32 میتونی وارد کنی البته عدد های دیگه ای برای وارد کردن تو این رنج جلوش نوشته /باز هم میگم تنظیمات رو رسیت کنی بهتره برای کسایی که حرفه ای نیستن /موفق باشی
mina tina
31-05-2010, 21:54
در اولین قدم فعلا نمیخواد اینها رو تغییر بدی /ببین مودم رو میتونی رسیت کنی از این راه هم میشه البته اگه تنظیمات رو دست کاری کرده باشی /در ضمن مگه خوده شرکت نیومد مودم رو نصب نکرد /این تنظیمات برای هرشرکتی فرق میکنه /پشت مودمت یوزرنیم(admin) و پسورد (admin)برای ورود به کانفیگ مودم هست میتونی ببینی (البته اگر تغییر نداده باشی) توی آدرس بار اکسپلوررت تایپ کن 192.168.1.1موقعی که به اینترنت وصل هستی) و اینتر حالا یوزر نیم(admin) پسوردی (admin)که گفتم کجاست رو وارد کن /حالا از ادونس ستاپ (البته مودم من تی پی لینکه 8811) تبی که نوشته ادیت رو بزن vpI :0 /vcI:32 میتونی وارد کنی البته عدد های دیگه ای برای وارد کردن تو این رنج جلوش نوشته /باز هم میگم تنظیمات رو رسیت کنی بهتره برای کسایی که حرفه ای نیستن /موفق باشی
مودم توی xp مشکلی نداره 7 نضب میکنم ارور 651 میده:11:
از پورت لن استفاده میکنی ؟ اگه اره درایور لن مخصوص 7 رو از سایت شرکت سازنده مادربورد دریافت کن
mina tina
02-06-2010, 11:30
از پورت لن استفاده میکنی ؟ اگه اره درایور لن مخصوص 7 رو از سایت شرکت سازنده مادربورد دریافت کن
سلام/ دیروز باترس و لرز ویندوزم رو عوض کردم و بعد از یکساعت و نیم تلاش عیب کارو پیداکردم
اگه کسی به این مشکل برخورد باید روی آداپتور کلیک راست و Disable رازده بعد یکبار کلیک
کرده propertis روزده و تیک version 6 رو برداشته و version 4 رو انتخاب کرده و propertis روبزنید
حالا IP خودتون رو وارد کنید و ok حالا روی آداپتور کلیک راست و Enable رو بزنید اگه وصل به اینترنت
نشد در همون حال کابل LAN پشت مودم رو دربیارید حدوداً 10 ثانیه بعد دوباره وصل کنید حالا ریستارت
کنید و روی آداپتور راست کلیک و Enable رو بزنید میبینید که به اینترنت وصل شده موفق باشید :11:
شما که اینقدر واردی چه مخ ما رو کار میگیری / هم پروتکل ورژن 6 فعاله هم پروتکل ورژن 4 ولی مشکل شما رو ندارم/ به احتمال زیاد با به مشکل بر میخوری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.