مشاهده نسخه کامل
: HP 1270i
بنده یک دستگاه از این دی وی دی رایتر را به تازگی تهیه کرده ام چند نکته برایم سوال شده است :
1- صدای خواندن این دستگاه نسبت به بقیه دی وی دی رایترهای مشابه بیشتر است . آیا این عادی است .
2- در قسمت مشخصات سخت افزاری سیستم همیشه مدل دستگاه به صورت HP 1270r ثبت شده است .
3- شناسایی درایو آن طبق معمول بقیه رایتر ها که به صورت DVD-RW شناسانده می شود نیست و به صورت DVD-RAM نشان داده می شود .
از دوستان مطلع کسی نبود راهنمایی کند . یک مورد دیگر را اضافه کنم در بعضی مواقق که CD یا DVD را داخل دستگاه می گذاریم شکل آیکن درایو تغییر می کند اما دیسک چرخش پیدا نمی کند و خوانده نمی شود . و با یکبار ریست یا Log OFF این حالت تصحیح می شود .
Kianoosh
06-06-2010, 01:50
بنده یک دستگاه از این دی وی دی رایتر را به تازگی تهیه کرده ام چند نکته برایم سوال شده است :
1- صدای خواندن این دستگاه نسبت به بقیه دی وی دی رایترهای مشابه بیشتر است . آیا این عادی است .
2- در قسمت مشخصات سخت افزاری سیستم همیشه مدل دستگاه به صورت HP 1270r ثبت شده است .
3- شناسایی درایو آن طبق معمول بقیه رایتر ها که به صورت DVD-RW شناسانده می شود نیست و به صورت DVD-RAM نشان داده می شود .
سلام من خودم این درایور رو تست کردم جز بهترینهای بازار ما هست اما بازم در کل یه محصول B+ هست!:دی
1-خب اگه مزیت حسابش نکنیم به علت دور بالاتر ضعفی هم نیست نسبت به باقی مدلها...البته حساسیت به صدا برمی گرده به کاربر
3-دوست من این درایو تمام فرمت و رکوردهای رایج ( از جمله DVD-RAM ) رو پشتیبانی می کنه و مهم نیست که به چه اسمی در مای کام نمایش داده میشه...
اما مورد 2 ساده بهت بگم اولین جواب اینه که شناخته شدن در ویندوز به اسم 1270r هیچ مورد خاصی نیست به علت تفاوت در کد نیم محصول بر روی فریمور و اسم مدل حالا اگه بخوایم دقیق بشیم:
1270d = iHAS224 A با فریمور GH22
1270r = iHAS424 Y با فریمور KH22
شما میتونید با یک فلش ساده و تغییر فریمور (نرم افزار Binflash) این مورد رو هم حل کنید البته خیلی توصیه نمی کنم چون ریسک نسبتا بالایی داره و احتمال داره به درایور آسیب بزنید....تغییر خاصی هم حاصل نمیشه این به علت عرضه یک اپتیک در پک کمپانی های مختلف مثل NEC-Liteon هست
همونطور که قبلا گفتم در کل یکی از بهترین درایوهای ساتای موجود هست...اطلاعات بیشتر در سایت سازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MDLmbLGKYn51!-2053983785?jumpid=in_r329_personalization/browse1/home_PDP)
از دوستان مطلع کسی نبود راهنمایی کند . یک مورد دیگر را اضافه کنم در بعضی مواقق که CD یا DVD را داخل دستگاه می گذاریم شکل آیکن درایو تغییر می کند اما دیسک چرخش پیدا نمی کند و خوانده نمی شود . و با یکبار ریست یا Log OFF این حالت تصحیح می شود .
اول باید مطمئن بشید مشکل از نرم افزار رایت (مثلا Nero) و یا تعریف اتوران دیسک و ویندوز و یا خرابی خود دیسک نیست ... حالا برای شما اروری میده یا با رایت کلیک اپن هم باز نمیشه تو پراپرتیزش حجم رو 0 میزنه؟شات از این وضعیت بزار...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.