ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید ماشین بین 15 تا 20 تومن

Majid_19
29-05-2010, 12:07
سلام دوستان...
این اولین پست من تو این سایته،امیدوارم دوستان کمکم کنن تا به همین زودیا به نتیجه برسم... پیشاپیش از همه تشکر میکنم:دی
خب عزیزان،من 19 سالمه ( اینو گفتم تا نظراتتون به سن و سالمم بخوره )...
الان یه 141 داریم،بابام که به دلیل مجروحیتش نمیتونه پشته ماشین بشینه،مامانمم که دیگه نگم... مثله اکثر خانوما میترسه.... در نتیجه ماشین یا دسته منه یا خواهرم که بیشتر میریم دانشگاه... منظورم اینه که بیشتر ماشینه مجردیه تا خانوادگی... فقط آخر شبا میشه خونوادگی....:دی
حالا قسط داریم اینو ردش کنیم و یه ماشین بین 15 تا 20 بگیریم... اما موندم چی بگیرم...
از دوستان میخام کمک کنن و بگن تو این رنج قیمت بهترین ماشینی که میتونم بگیرم چیه..؟؟؟
ترجیحا اگه اتومات باشه بهتره ( نه اینکه فقط اینجوری باشه )
جادار بودنش مهمه اما نه اونقدر که بخام بخاطرش از خیر یه ماشین بگذرم،چون هر ماشینی باشه مسلما از پراید جادارتره...:دی
خلاصه یه ماشین میخام از همه نظر توپ باشه ( منظورم امکانتشه،قیافشم زیاد مهم نیس چون هر چی بگیرم اسپرتش میکنم)..
حسابی پر چونگی کردم... ببخشید خلاصه.. من همیشه همینم.. سر چیزایی که میخام بگیرم وسواس دارم... نمیخام بعده خرید پشیمون باشم... دوستانی که همچین ماشینایی دارن یا اطلاعاه کافی دارن بیانو به این داداشه کوچیکشون یه لطفی بکنن دیگه.... ممنونم از همتون... منتظر نظرات قشنگتون هستم....

ess_1362
29-05-2010, 13:07
شما در این رنج گزینه های زیادی داری اعم از صفر و دست دوم

من بیشتر نظرم روی صفر هست :

اول از همه سمند EF7 که خوشبختانه خبرهایی مبنی بر مدل دنده اتومات هم بگوش میرسه.قیمتش حدود 16-17 تومن هست و موتور پایه گاز سوز داره. ضمنا جا داره ولی خوب بالاخره سمند هست ولی من ایراد خاصی در اون نمی بینم

گزینه بعد 206SD V8 هست که قیمتش حدود 18 تومن هست.بجز فضای کم سرنشین عقب و همچنین فضای بارش گزینه منفی دیگه ای نداره و ضمنا دنده اتومات هم هست

گزینه آخر برای شما هم تندر 90 فول هست.خوب این ماشین نسبت به سمند LX ایمنی بیشتری داره(با توجه به وجود دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین) و از لحاظ فضای بار و سرنشین هم گزینه مطلوبی هست.قیمتش هم حدود 14200 برای نمایندگی و 15200 در بازار.نکته منفی این ماشین هم نداشتن دنده اتومات و ظاهرش هست که این آخری کاملا شخصی هست و عمومی نیست.البته من نسبت به این ماشین اصلا نظر و پیشنهادی ندارم(چون خودم دارم و چیزی را که خودم دارم اصلا به زور به کسی پیشنهاد نمیدم)

ضمنا حدود 15 تومن هم ریو اتوماتیک هم هست که اون هم گزینه خوبی هست و با توجه به کیسه هوا ایمنی مطلوبی داره

از بین گزینه های دست دوم هم میشه روی یک مزدای 323 اتومات مدل 86 تمیز حدود 19-20 حساب کرد

در کل فکر می کنم سمند EF7 برای شما انتخاب خوبی باشه (البته مدل اتومتیک)

Electronic-Arts
29-05-2010, 14:31
گزینه بعد 206SD V8 هست که قیمتش حدود 18 تومن هست.بجز فضای کم سرنشین عقب و همچنین فضای بارش گزینه منفی دیگه ای نداره و ضمنا دنده اتومات هم هست

تو این گزینه اشتباه کردی: V9 اتومات هست و قیمتش هم 19 تومنه

farshad bugatti
29-05-2010, 16:32
سلام من ورودتون رو به به این فروم تبریک میگم امیدوارم با استفاده از تجارب دوستان دست پر از این فروم بیرون بیایید.
بله همین طور دوست عزیزمون اشاره کردند مدلv9 پژو 206 SD دنده اتوماتیک هستش که 19 میلیون تومان قیمت داره و تکمیل ترین مدل 206 هم هستش مزیت اتوماتیک بودنش هم چون تیپ ترونیک
است خیلی خوبه و یک مزیت خیلی خوبیه و در ضمن کم مصرف هم است و در کل زیر 20 تومن تکمیل ترین ماشین دنده اتوماتیک هستش و به نظر من بهترین گزینه برای شما هستش!

در کل فکر می کنم سمند EF7 برای شما انتخاب خوبی باشه (البته مدل اتومتیک)

فکر نکنم به زودیا مدل دنده اتوماتیکشو بیرون بدن!
در ضمن دوست عزیز قصد جسارت ندارم فقط من نظرم رو میگم ... قبلا همه تندر 90 رو بدون شک توصیه میکردند و البته حق داشتند چون تندر واقعا ماشین خوبیه اما تازگیا با ورود سمند EF7 به بازار همه روی اوردند به سمند EF7!
در کل درسته این دوستمون یه ماشینی برای خودشون میخوان که 19 سال سنشونه و سمند کلا ماشین جوون پسندی نیست
و من که خودم شخصا 187 سانتی متر قدمه! تو سمند احساس کوچیکی و عدم تسلط کامل به ماشین میکنم چه برسه به یه ادم استناندارد!
در کل سمند ماشینی نیست برای یه دختر و پسر که به دانشگاه بره و برگرده چون کمی ماشین (نه این که بگیم پیر مردی) خانوادگی و برای افراد معمولا سن بالا مناسبه! و با توجه به نوع مصرف دوستمون 206 گزینه خوبیه و بیشتر از سمند با نوع مصرفش سازگاری داره.
البته من در اخر باز از شما معذرت میخوام فقط منظورم این بود که با توجه به نیازهای هر شخص و نوع سلیقه هر شخص ماشین رو توصیه بکنیم این یعنی مشاوره خوب! وگر نه اگه کلی در نظر بگیریم تندر از همه ی اینا بهتره و اگه 5 تومن هم خرج تندر بکنیم دیگه عیب هاش هم از بین میره و میشه یه ماشین تمام عیار! تا اینجا بد که نگفتم؟! اما مثلا هیچ وقت نمیشه احساس سواری که 206 به ادم القا میکنه از تندر توقع داشت یا در اون به وجود اورد البته شما استاد بنده ای و من قصد جسارت ندارم بازم معذرت میخوام.

ess_1362
29-05-2010, 18:47
در ضمن دوست عزیز قصد جسارت ندارم فقط من نظرم رو میگم ... قبلا همه تندر 90 رو بدون شک توصیه میکردند و البته حق داشتند چون تندر واقعا ماشین خوبیه اما تازگیا با ورود سمند EF7 به بازار همه روی اوردند به سمند EF7!

راستش این دوستمون اشاره کردند که اتومبیل دنده اتومات می خوان و من هم فکر کردم که سمند EF7 مدل دنده اتومات هم داره.پس با این حساب همون 206 V9 برای ایشون بهترین گزینه هست البته برای سرنشین عقب فضلی کمی داره

در کل درسته این دوستمون یه ماشینی برای خودشون میخوان که 19 سال سنشونه و سمند کلا ماشین جوون پسندی نیست
و من که خودم شخصا 187 سانتی متر قدمه! تو سمند احساس کوچیکی و عدم تسلط کامل به ماشین میکنم چه برسه به یه ادم استناندارد!

این قضیه سن و سال و ماشین خیلی جالب هست:31:

اگر همکار محترم بشنوه که دیگه هیچ!!

راستش من هم با 193 قد در تنها اتومبیلی که واقعا احساس راحتی فضای پا و جثه ام را کردم IS300 بود ولی بودجه من که به این ماشین نمیخوره:31:

به هر حال باز هم عقیده من این هست که سمند از 206 فضای بیشتری داره و تندر از همه اینها بیشتر

در کل فکر می کنم در این چند تا پست دقیقا گزینه ها مشخص شده باشه و انتخاب نهایی با خود صاحب تاپیک هست

REGISTERED-USER
29-05-2010, 20:00
من که میگم EF7 بخر چون تا سال دیگه یا سال بعدش بنزین آزاد میشه تمام حقوقت رو باید بدی بنزین ! به فکر گاز باشید

MoHaMaD ZaNd
29-05-2010, 21:37
به نظر من اگه خواهرتون با رانندگی با سمند مشکلی ندارن ( که بعید میدونم نداشته باشن ) بهترین گزینه EF7 هست .
ولی خوب SD V9 هم هست که اینم ماشین واقعا عالیه .
ایمنیش از سمند بیشتره ، رانندگی نرم تری داره ، کیفیتش بهتره و ...

MOHAMMAD2010
29-05-2010, 22:03
مثل اینکه اینجا شده تاپیک زیبایی اندام : دی
--------------------------------------------------
نظر منم روی همون EF7 هست
من خودم با وجود جوون بودنم اگه میخواستم ماشین بخرم حتما همین سمند رو میگرفتم ، نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن اگه سمند سوار شن بهشون میگن پیرمرد !
تازه همین سمندو اگه 2-3 تومن ( حتی کمتر ) خرجش کنین میبینین از نظر ظاهری چــی میشه !

خواهرتون با رانندگی با سمند مشکلی ندارن ( که بعید میدونم نداشته باشن )

چه مشکلی مثلا ؟

hheadshoter
29-05-2010, 22:56
تيپ 6 نميتونن بگيرن ؟؟؟

Majid_19
29-05-2010, 23:01
ممنون از توجه دوستان...
از نظر بنزینی بودن یا گازی بودن مهم نیس... بنزین زیاد داری...:دی:دی
از نظر فضا هم،همونطور که اشاره کردم زیاد مهم نیس چون ماشین بیشتر مجردیه تا خونوادگی...
دوستان نظرتون راجع به 206 هاچبک چیه؟؟ تیپ 5 یا 6 مد نظرمه...
همینطورم پرشیا... امروز رفتم ایران خودرو 4/5 مدل پرشیا داشتن...
یکی که همین معمولیاش بود
یکی پرشیا سال بود
یکی ELX بود
یه مدلم داشتن که گفت دنده اتوماته..!!
میشه درباره این مدلا و مزایا و تجهیزاتشون یکم توضیح بدین؟؟؟؟؟؟
سورن چی؟؟؟ این چطوره؟؟؟؟؟؟
ef7 سفارشی با عادیش چه فرقی داره؟؟؟

ramin 69
29-05-2010, 23:41
دوست گرامی منم ورودتون رو به فروم تبریک میگم.

ببینید ما خودمون ال 90 داریم و نمیخوام بگم این فقط خوبه ، بقیه دوستان اطلاعاتشون از من بیشتره اما اگر میخوای سرنشین های عقب اذیت نشن 206 یا ریو نگیر. واقعا الان تو حرف میگیم حالا یه خورده جاش تنگه باهاش کنار میایم ولی برادر من که خیلی لاغره هم پشت 206 و ریو خیلی اذیت میشد بشینه حالا من که یه کم بزرگترم دیگه..... تازه ما فقط یک یا دو شب در هفته خانوادگی میرفتیم بیرون

پس اگر جاداریش مهمه به نظر من یا سمند EF7 بگیر یا تندر e2lp .
اما اگر مشکلی با جاداریش نداری 206ایی که دوستان معرفی کردن بهتره چون دنده اتوماته.

البته به نظر من اگر امکانش رو داشته باشی همشون رو تست کنی قبل از خرید بهتره ....

MoHaMaD ZaNd
30-05-2010, 09:33
چه مشکلی مثلا ؟ دوست من رانندگی با سمند یخورده قلق میخواد !!! مثلا مثل پراید نیست که وقتی میخوای دنده عقب بگیری برگردی پشت سرتو ببینی . چون در این صورت درهای عقب رو خجالت میدی !!!

ممنون از توجه دوستان...
از نظر بنزینی بودن یا گازی بودن مهم نیس... بنزین زیاد داری...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر فضا هم،همونطور که اشاره کردم زیاد مهم نیس چون ماشین بیشتر مجردیه تا خونوادگی...
یکی که همین معمولیاش بود
یکی پرشیا سال بود
یکی ELX بود
میشه درباره این مدلا و مزایا و تجهیزاتشون یکم توضیح بدین؟؟؟؟؟؟
ef7 سفارشی با عادیش چه فرقی داره؟؟؟ دوست عزیز فکر کنم شما خودت دلت پیش پارس هست درسته ؟؟؟ :31:
من در کل به هیچ وجه پارس رو بهتون پبشنهاد نمیدم چون الکی گرونه !!!
پارس ELX که از بودجه شما بالا میزنه !! ماشین بدی نیست ولی 20 تومن به بالا نمی ارزه !!!
پارس سال هم که دوستان از کیفیت بدش به ستوه اومدن !!!
مدل دنده اتوماتیک هم که اگه اشتباه نکنم موتور TU5 باید داشته باشه !!
پارس معمولی که هیچی نداره و کپی 405 هست ( البته فکر کنم جدیدا به خاطر گیر هایی که پلیس داده ABS روش نصب کرده باشن )
پارس سال ABS+EBD و چهار سنسور دنده عقب و آینه های راهنما دار داره + داشبورد ماشین که رنگش عوض شده به علاوه یخورده تغییرات .
پارس ELX هم که موتورش موتور زانتیاس ، ترمز ABS+EBD+ چهار چرخ دیسکی ، صندلی های گرم شونده و خنک کننده که خنک کنندش اصلا کار نمیکنه و پسر خالم هم که جدیدا ELX گرفته صندلی هاش نه خنک کننده داره نه گرم کننده و ...
سورن هم ماشین خوبیه منتها من EF7 رو بهش ترجیح میدم !
EF7 سفارشی هم که یه سری وسیله روش نصب میکنن واست !!!
مثلا رینگ هارو سفارشی میدن ، رو دری های ماشین به قول خودشون تودوزی چرم داره ، هندزفری هم اگه اشتباه نکنم باید داشته باشه ، آینه ها جمع شونده خودکار هستن و ...
اگه دنده اتوماتیک میخواین شک نکنید و سریعا V9 رو خریداری کنین !!

top gear
30-05-2010, 10:44
V9 بگیر خیلی باحاله

ss7ss7
30-05-2010, 12:48
ماکسیما 84 تا 85 بگیر حالشو ببر

farshad bugatti
30-05-2010, 21:46
به هر حال باز هم عقیده من این هست که سمند از 206 فضای بیشتری داره و تندر از همه اینها بیشتر

بله صد در صد همینطوره من قبول دارم.

من که میگم EF7 بخر چون تا سال دیگه یا سال بعدش بنزین آزاد میشه تمام حقوقت رو باید بدی بنزین ! به فکر گاز باشید

به نظر من اگه خواهرتون با رانندگی با سمند مشکلی ندارن ( که بعید میدونم نداشته باشن ) بهترین گزینه EF7 هست .

نظر منم روی همون EF7 هست

ess_1362 جان عزیز (ببخشید اسمتونو نمیدونم). خواهشا به این سه تا پست بالا دقت کن همه دارن 100 در 100 سمند رو پیشنهاد میکنند در حالی که منم قبول دارم سمند ماشینه خوبیه اما 206 بیشتر با خصوصیات و موقعیت این دوستمون سازگاری داره! فکر کنم به حرف من رسیده باشی:دی
در کل نباید یه ماشینی که در نظر خودمون خوبه به همه پیشنهاد کرد باید با ماشینی که خیلی بیشتر به نیاز های هر فرد نزدیکه بهش پیشنهاد کرد مثلا سمند خودش برای دوستمون انتخاب خوبیه اما 100% اطمینان دارم و تو خودت هم قبول کردی که 206 براش از سمند بهتره درسته؟!

ولی خوب SD V9 هم هست که اینم ماشین واقعا عالیه .
ایمنیش از سمند بیشتره ، رانندگی نرم تری داره ، کیفیتش بهتره و ...

خب اکثر دخترا قبل از هر چیز به خوش دستی و اسپرت بودن ماشین توجه میکنند مثلا تو ایران بگردی 99% دخترا بین سمند و 206 حتما 206 رو انتخاب میکنند این یک تجروبست هر کس قبول نداره من کاری ندارم اما حقیقته!

رانندگی نرم تری داره

همین رانندگی نرم برای جوانان کافیه بخصوص خانم ها!

تيپ 6 نميتونن بگيرن ؟؟؟

چرا میتونند بگیرن بستگی به میلشونه فقط تیپ 6 چون هاچ بک هستش فضای بار کمتر نسبت به مدل صندوقدار (sd ) داره...
ممنون از توجه دوستان...
از نظر بنزینی بودن یا گازی بودن مهم نیس... بنزین زیاد داری...:دی:دی

پس تا اینجا 206 بهترین گزینست!

اگه اینو زود تر میگفتی این همه بحث پیش نمیومد!
تیپ 5 همون تیپ 6 هستش تیپ 5 دنده ای و تیپ 6 اتوماتیکه!
بستگی به خودت داره!

یکی که همین معمولیاش بود
یکی پرشیا سال بود
یکی ELX بود

اصلا حرف پرشیا رو نزن !
تو که با تنگی فضا مشکلی نداری پس چرا 206 رو انتخاب نمیکنی؟؟؟!!!! من یه تارو موی سمند رو به پرشیا نمیدم! پس پرشیا رو خط بزن!

ef7 سفارشی با عادیش چه فرقی داره؟؟؟

دیگه فکر کنم با این همه حرف باید جواب خودتو گرفته باشی!:31:

MoHaMaD ZaNd
30-05-2010, 22:01
کاملا با حرفای فرشاد موافقم !!! منم نظرم روی V9 هست !!!

Majid_19
31-05-2010, 11:00
از نظرات همه دوستان ممنونم... مرسی که اینقدر لطف دارین...
اگه بخام 206 بگیرم،تیپ 6 میگیرم... چون هم از SD خوشگلتره و هم اونم اتوماته دیگه...
این 2تا چه فرقایی باهم دارن؟؟ هم از نظر موتوری و هم تجهیزات؟؟ قیمتاشون چنده؟؟؟
آخه اتاق جفتشون که یه اندازس،فرقشون فقط صندوقه دیگه؟؟ اما از طرفی هم هاچ بک بودن اون باعث میشه اسپرتر باشه...
صندوق هاچ بکش از پرایدم کوچیک تره.؟؟؟ اگه اندازه همین باشه که مشکلی نیس... ما همینم زیاد استفاده نمیکنیم....
پس با این حساب پارس بیخیال میشم..:دی
فقط میمونه سورن... :دی
اگه یکی از دوستان درباره مدلهای مختلف سورن هم یه توضیحی بده و قیمتاشونو بگه واقعا ممنون میشم....
جریان این مدلا چیه::
soren TU5
soren XU7
soren ELX EF7
soren ELX TU5
soren ELX XU7
واقعا شرمندم... فکر کنم شماها رو هم مثه خودم گیج کردم:دی:دی
اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم... دوستان با تجربه زیادن اینجا....
بازم ممنونم......

farshad bugatti
01-06-2010, 19:56
ن 2تا چه فرقایی باهم دارن؟؟ هم از نظر موتوری و هم تجهیزات؟؟ قیمتاشون چنده؟؟؟

نه اصلا هیچ فرقی با هم ندارند.
تیپ 6 18 تومن و SD V9 هم 19 تومن.

صندوق هاچ بکش از پرایدم کوچیک تره.؟؟؟ اگه اندازه همین باشه که مشکلی نیس

نه از پراید کمی کوچکتره...

soren TU5
soren XU7
soren ELX EF7
soren ELX TU5
soren ELX XU7

سایت زیر مراجعه بکن!شاید کمکت کرد بازم هر سوالی داشتی در خدمتیم!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MoHaMaD ZaNd
02-06-2010, 19:32
دوست من از اون سورن هایی که اون بالا نوشتی فقط و فقط سورن XU7 توی ایران تولید میشه !!!
سورن TU5 اصلا نیست و فقط صادر میشه !!!
بقیه هم که هنوز تولید نشدن .

D r i v e r
02-06-2010, 21:04
دوست من از اون سورن هایی که اون بالا نوشتی فقط و فقط سورن XU7 توی ایران تولید میشه !!!
سورن TU5 اصلا نیست و فقط صادر میشه !!!
بقیه هم که هنوز تولید نشدن .

نمیدونم هدف و برنامشون چیه!
ولی مطمئنن برنامه ای پشتشه که فقط با XU7 تولید میکنن
حداقل XU7JP4 بذارن مردم یه خورده حالشو ببرن :31:

MoHaMaD ZaNd
02-06-2010, 22:25
نمیدونم هدف و برنامشون چیه!
ولی مطمئنن برنامه ای پشتشه که فقط با XU7 تولید میکنن
حداقل XU7JP4 بذارن مردم یه خورده حالشو ببرن
راستش امیر جان من از این فامیلمون که توی ایرانخودروئه پرسیدم که واسه چی سورن رو با موتور های دیگه تولید نمیکنه گفت ایرانخودرو قصد نداره سر سورن معمولی مانور بده ، قصدش بیشتر اینه که روی سورن ELX متمرکز بشه !!!

Majid_19
03-06-2010, 01:38
واقعا هم سورن خیلی خوشگله.. هم نمای بیرونیش هم داخلیش... مخصوصا ELX... عکساش که خیلی قشنگ بود... حیف که هنوز نیومده و اگرم بیاد به احتمال زیاد بالای 20 هه دیگه...
پس دوستان شما با تیپ 6 موافقین دیگه؟؟؟؟؟؟

farshad bugatti
04-06-2010, 00:10
پس دوستان شما با تیپ 6 موافقین دیگه؟؟؟؟؟؟

بله نگران نباش! تو ایران خرید ماشین کمی ریسکیه بخت حق میدم اما تنوع محصولات به قدری زیاد نیست که ادم زیاد تو دو دلی بمونه !
206 تیپ 6 ماشین خوبیه!

Majid_19
14-06-2010, 17:51
دوباره سلام ..
دوستان 206 تیپ 6 سفارشی هم میزنن؟؟ چه چیزایی اضافه میشه؟؟؟ قیمتش چند درمیاد؟؟
هفته بعد میخام برم بگیرم دیگه... البته انشاالله...:دی