ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید عینک 3 بعدی

baloteli
26-05-2010, 14:55
سلام
دوستان نظرتون در مورد این عینک های 3 بعدی چیه
تو چندتا سایت دیدم نوشته بود با نصب یک نرم افزار تمام بازی هارو میشه 3 بعدی بازی کرد بعد تو تهران کجا میتونم بخرم اینترنتی هم نمیخوام بخرم .
سریع راهنمایی کنید .
متشکرم .

Guts
26-05-2010, 17:20
اگر برای تلویزیون می‌خواید که باید تلویزیونتونم 3D باشه، که مدل‌های جدید سامسونگ و LG که تبلیغشونم خیلی زیاده پشتیبانی می‌کنن؛ روی کامپیوتر هم که ست Nvidia هست برای تکنولوژی 3D خودش، عینک‌های مقوایی هم هستن که برای حالت Passive استفاده می‌شن فقط ولی تلویزیون‌های 3D هم Active هستن الان و کلاً عینک مقوایی نتیجه خوبی نمیده.

gameselect
26-05-2010, 17:35
3D Vision

نمیدونم تا به حال به سینما سه بعدی رفتین یا نه. اولین باری که من به سینما سه بعدی رفتم تقریبا دو یا سه سال پیش در تهران بود. اونها به ما یک عینک مخصوص دادن و گفتن که باید پشت خط معینی که بر روی زمین کشیده شده بود بایستیم. بعد فیلم روی پرده به نمایش درامد. یه فیلم که بهش میگفتن ترسناک! اما واقعا برای بار اول خیلی برام جالب بود. از پشت عینک وقتی اون دایناسور (!) سرش رو به جلو میاورد دقیقا مثل این بود که از پرده اومده بیرون! طوری که در این لحظه همه تماشاچیان نیم قدم به عقب میرفتند. همینطور وقتی که دوربین میرفت زیر آب عین این بود که ماهی های درون آب دارن از بقل آدم رد میشن!

شاید کسی فکر این رو نمی کرد که روزی کامپیوتر های شخصی و خانگی هم قادر باشند فیلم ها و حتی بازی های رایانه ای رو به صورت سه بعدی پخش کنند! اما واقعیت اینه که شما فقط کافیه یه کارت از انویدیا سری 8000 یا 9000 یا سری 200 داشته باشید!

3D Vision چیست؟

3D Vision به طور خلاصه و کوتاه قابلیتی است در کارتهای گرافیک ساخت انویدیا که به واسته ی اون شما میتونید با داشتن تجهیزات مخصوص به دیدن عکسها و فیلم های سه بعدی یا بازی کردن Game های مورد علاقتون به صورت سه بعدی بنشینید.

چه کارتهایی از 3D Vision پشتیبانی میکنند ؟

کارتهایی مثل 9500GT و 8600GT و 9400GT و 8500GT برای ساپرت Game نیامده اما نگران نباشید. اگر شما از این کارتها استفاده میکنید ، باز هم میتوانید بازیها را به صورت سه بعدی اجرا کنید اما ممکنه بازی یکم کند بشه یا مجبور بشید تنظیمات رو کاهش بدید. مثلا خود من تونستم Crysis Warhead رو با 8600GT به صورت سه بعدی اجرا کنم!

تجهیزات مورد نیاز:

به طور کلی دو راهکار جهت استفاده از این قابلیت وجود دارد:

1. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. راهکار دوم استفاده از یک عینک مخصوص قرمز - آبی میباشد که این راهکار بسیار ارزان اما کیفیتی معمولی دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1

baloteli
26-05-2010, 18:09
مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدید منظورم این عینک های 7.5 هست که نوشته میشه تمام بازی ها رو 3 بعدی بازی کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

baloteli
27-05-2010, 00:01
. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.
الان در ایران هست

nish
27-05-2010, 11:06
آیا کیت 3dvision توی ایران هست ؟ قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد ؟

baloteli
29-05-2010, 11:07
یک جا تو در تهران برای خرید عینک سه بعدی معرفی کنید

medi73
14-06-2010, 09:39
کسی با عینک سه بعدی بازی کام‍پیوتر انجام داده منظورم از همون عینک هاییه که تبلیغش تواکثر سایت ها است ؟

sajad-tnt
14-06-2010, 18:49
چهار پنج روزه که از همین عینکهای ارزان قیمت (قرمز - فیروزه ای) تو یکی از سایتهای معتبر سفارش دادم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه رسید دستم همه چیز رو واستون توضیح میدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

medi73
19-06-2010, 10:26
چهار پنج روزه که از همین عینکهای ارزان قیمت (قرمز - فیروزه ای) تو یکی از سایتهای معتبر سفارش دادم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه رسید دستم همه چیز رو واستون توضیح میدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بعد از این که بهت رسید سریع دربارش توضیح بدی چون منم خیلی دلم می خوا هد این عینک و محیط فیلم سه بعدی رو تجربه کنم :42:

sasan816
19-06-2010, 11:17
کسی با عینک سه بعدی بازی کام‍پیوتر انجام داده منظورم از همون عینک هاییه که تبلیغش تواکثر سایت ها است ؟
من گرفتم خیلی خوبه تجربه ی عالیی هست پیشنهاد میکنم بخرید ولی توجه کنید که بیشتر از 10 دقیقه به چشمتون نزنید که سرتون گیج میره

masoooud
21-06-2010, 09:24
این عینکهای که تو نت دارن تبلیغ میکنن از 6000 تا 10000 تومن مقوایی هستن؟؟؟؟:41:

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

اگر برای تلویزیون می‌خواید که باید تلویزیونتونم 3D باشه، که مدل‌های جدید سامسونگ و LG که تبلیغشونم خیلی زیاده پشتیبانی می‌کنن؛ روی کامپیوتر هم که ست Nvidia هست برای تکنولوژی 3D خودش، عینک‌های مقوایی هم هستن که برای حالت Passive استفاده می‌شن فقط ولی تلویزیون‌های 3D هم Active هستن الان و کلاً عینک مقوایی نتیجه خوبی نمیده.
یعنی این عینکها فقط مخصوص کارتهای Nvidia هستند؟ فکر نکنم فرقی داشته باشه؟:whistle: کارت گرافیک من Ati هستش یعنی جواب نمیده؟

abod_black
24-06-2010, 01:22
من این عینک رو گرفتم و درایورش رو هم نصب کردم.
نوشته بود واسه همه کارت گرافیک و مانیتور ها کار میکنه.

ولی عینکش بعد از 5 دقیقه استفاده ، سرگیچه و سر درد می گیری.
من در حال حاظر به دنبال عینک ارجینالش هستم که متاسفانه هنوز پیدا نکردم.

KAHAKDAM
25-06-2010, 11:06
سلام
پیشنهاد من به دوستان اینه که این عینک های قرمز فیروزه ای رو اصال نگیرید چون من گرفتم برای چشم مثل اسید میمونه:18:

sasan816
25-06-2010, 11:38
سلام
پیشنهاد من به دوستان اینه که این عینک های قرمز فیروزه ای رو اصال نگیرید چون من گرفتم برای چشم مثل اسید میمونه
بله ولی بعد از چند وقت به چشم زدن عادت میکنید

masoooud
25-06-2010, 23:52
من این عینک رو گرفتم و درایورش رو هم نصب کردم.
نوشته بود واسه همه کارت گرافیک و مانیتور ها کار میکنه.

ولی عینکش بعد از 5 دقیقه استفاده ، سرگیچه و سر درد می گیری.
من در حال حاظر به دنبال عینک ارجینالش هستم که متاسفانه هنوز پیدا نکردم.

خواهشا نتیجه گرفتی مارو هم بی خبر نذار یه پیام خصوصی هم بدهید:11:

KAHAKDAM
28-06-2010, 11:09
بله ولی بعد از چند وقت به چشم زدن عادت میکنید
سلام
مسئله عارت که یه چیز دیگس.چشم رو ضعیف میکنه:18:

vahidsport
28-06-2010, 13:24
سلام

من میخام از این عینک ها بگیرم

از کجا بخرم ؟ مدل خاصی داره؟

satagoosh
29-06-2010, 12:28
من تو یه سایت سفارش دادم.یه روز بعد تو یه سایتی که منو و فونت و محصولاتش و قیمتاش یکی بود دیدم.فقط موندم که کدوم سایت اصلیه.میتونم اسم سایت هارو بگم؟

satagoosh
29-06-2010, 12:48
میتونم اسم سایت رو بگم؟

satagoosh
29-06-2010, 12:56
irancd و rodi کدوم اصلیه؟

satagoosh
29-06-2010, 12:59
ایران سی دی و ردی کدومشون اصلیه؟

satagoosh
29-06-2010, 13:07
کسی جواب نمیده؟

satagoosh
29-06-2010, 13:22
کاوه تو میتونی جوابمو بدی؟

starpersia
24-08-2010, 14:02
کاوه تو میتونی جوابمو بدی؟

منظورت از اصل چيه ؟

اگه منظورت اينگليسيه ؟ كه بايد بگم هيچ كدوم

اكثر اين عينك ها دست ساز هستن يا ساخت چين هستن اون هم به صورت مقوايي و با شيشه هاي تلغی
كه خيلي زود خش پيدا ميكنن

ولي اگه منظورت عينك هايي هست كه سر گيجه نياره بايد بگم تو اين مدل ها نداريم

يعني آناگليف (قرمز و آبي) (قرمز و سبز)

سرگيجه هم فقط به خاطر اختلاف رنگ نيست به خاطر فيزيك خاص ديد سه بعديه كه البته تو عينك هاي بيرنگ كمتر هست

در ضمن براي چشم هم مضر نيست و فقط چشم رو خسته ميكنه و بعد از استفاده چند دقيقه اي كه عينك رو از روي چشمتون برداريد در تشخيص رنگ اجسام مشكل داريد

پيشنهاد ميكنم بعد از استفاده ، عينك رو چند سانيه اي به صورت برعكس يعني شيشه قرمز روي چشم راست و شيشه آبي روي چشم چپ قرار بديد و به نور نگاه كنيد تا ديدتون متعادل بشه

o.city
03-09-2010, 13:34
من توی نروژ با یه عینک اصل و یه تلویزیون سامسونگ (آخر اورجینال) یه فیلم سه بعدی نگاه کردم.چه تجهیزات اصل باشه چه نباشه چشم رو درد میاره و سرگیجه.به خصوص برای اونایی که سینوزیت دارن از جمله خودم اصلا توصیه نمی کنم تا یک ساعت منگت میکنه.

shasosa
10-09-2010, 13:44
سلام
منم به تازگي يكي گرفتم
چطور ميشه باهاش كار كرد؟
درايور رو هم نصب كردم.
اما نمي دونم چطور فعالش كرد؟

.:PAR3A:.
10-09-2010, 14:20
دوستان حدود قیمت این پک انویدیا چند میشه؟
توی نت جایی میفروشن؟

turokpooria
10-09-2010, 14:52
من یکی گرفتم بعضی چیزا رو خوب نمایش میده ولی یکم رنگ قرمزش چربش داره و تا 30 دقیقه چشات رو میندازه بیرون:wac:

shasosa
10-09-2010, 15:05
من یکی گرفتم بعضی چیزا رو خوب نمایش میده ولی یکم رنگ قرمزش چربش داره و تا 30 دقیقه چشات رو میندازه بیرون:wac:

حالا خوبه شما 30 دقيقه برا من همون 5 دقيقه رفتم تو كما ؟!!!!!
بجز بازيها ، با اين عينكها، فيلمها و عكسا (معمولي)رو هم ميشه 3D ديد؟

t_tanhayam
10-09-2010, 21:46
حالا خوبه شما 30 دقيقه برا من همون 5 دقيقه رفتم تو كما ؟!!!!!
بجز بازيها ، با اين عينكها، فيلمها و عكسا (معمولي)رو هم ميشه 3D ديد؟

-دوست عزيز شما اون تايكي كه ادرس دادم رو با دقت خوندين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-تصاوير معمولي رو نميشه با اين عينك 3d ديد حتما بايد نگاتيو ويا عكس اناگليف باشه

N.I.M.A _ P30
22-09-2010, 13:07
اشتباه. حذف شود.