ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد انیمیت کردن مدلها

AMIR REZAs
26-05-2010, 09:23
سلام
من با انجین 3d game مدلها رو انیمیت میکنم میخواستم بدونم به غیر از روش Bone سازی و بعد پیوند به مدل روش بهتری هم وجود داره؟ چون من bone میسازم از مدل میزنند بیرون:13:
فکر نمیکنم تو انجمن ساخت بازی اینقدر مثل شما تو این کار وارد باشن به همبن دلیل اینجا مطرح کردم......:20:

smspersia
26-05-2010, 09:30
یه روش دیگه هست به اسمه bland shape ( بلند شیپ ) - اما به نظرم برا راه رفتن کاراکتر به درد نخوره -

G LADIATOR
26-05-2010, 11:46
خوب مشخصه که وقتی Bone میسازی..یه قسمتایش ممکنه از مدل بزنه بیرون...ولی باس یه جوری اینو بش بگی که بن ها توی رندر یا مثلا توی اون بازی که شما میگی دیده نشن...

بعد واسه گیم...تا جایی که من میدونم استفاده از Motion Builder خیلی مفیده...دیگه خودم واسه گیم تست نکردم ببینم مشکلاش چیه....

AMIR REZAs
26-05-2010, 12:39
ممنون دیگه کسی نمیتونه کمکم کنه؟

Motion Builder
این چیه؟

soha is the beSt
26-05-2010, 13:07
من هم همین سوالو دارم
مثال : مثلا همسایه جهنمی که انگار ادم 3بعدیه ولی 2 بعدیه.فریم فریمه.چجوری میتونم اون کارو بکنم؟ الان فهمیدید؟

G LADIATOR
26-05-2010, 13:40
مثلا همسایه جهنمی که انگار ادم 3بعدیه ولی 2 بعدیه.فریم فریمه.چجوری میتونم اون کارو بکنم؟ الان فهمیدید؟
اینو تو برنامه انیمیت میکنن و رندر میکنن ...مثلا توی مکس یا ... بعد با پس زمینه تک رنگ رندر میکنن...مثلا سبز... بعد این کاراکتر توی بازی فقط یه عکس هست... حالا دیگه با برنامه ای که میدن به خوردش..جوری میشه که وقتی راه میره...اون عکس مخصوص به خودش پلی میشه...وقتی میپره هم عکس مربوز به خودش پلی میشه... و بیننده حس میکنه مدل سه بعدیه...

Motion Builder هم از اسمش پیداس.... یه برنامس واسه ریگ و انیمیت کردن کاراکتر و در عین حال Rigid body بودنش...
میتونید دستی انیمیتش کنید و یا از ارتفا بکوبیدش زمین :31:.... واسه اینجور کارا کار رو سریع تر میکنه...

دیگه اینم مشخصه که ....این برنامه هم واسه شرکت اتودسک هست...آخرین نسخش هم 2011
تو همین انجمن بچه ها زیاد در موردش بحث کردن

AMIR REZAs
26-05-2010, 18:27
هم از اسمش پیداس.... یه برنامس واسه ریگ و انیمیت کردن کاراکتر و در عین حال Rigid body بودنش...
میتونید دستی انیمیتش کنید و یا از ارتفا بکوبیدش زمین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه اینجور کارا کار رو سریع تر میکنه...
آخه معلوم نیست بشه ازش تو گیم استدیو استفاده کرد یا نه ! فرمت خروجیش چیه؟

Borhan72
26-05-2010, 19:10
خوب وقتی ريگش كنه تو همه چی ميشه ازش استفاده ايد ديگه... :31:

AMIR REZAs
26-05-2010, 19:57
ممنون برهان جان !
حالا این Motion Builder رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

Borhan72
26-05-2010, 20:17
از همينجا ميتونی دانلود كنيش...: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید