مشاهده نسخه کامل
: یک عالمه سوال . فوریه کمکم کنید
shadmehrshadow1
25-05-2010, 16:31
تمام سوالات در ویبی 2008 هست .
الف - چرا من کد زیر رو در ویبی 2008 اجرا میکنم خطا میده:
PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Me.Text = "2"
EndSub
PrivateSub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Button1_Click()
EndSub
خطا :
یک Msgbox باز میشه و :
---------------------------
Microsoft Visual Basic 2008 Express Edition
Visual Studio cannot start debugging because the debug target 'C:\Documents and Settings\Se7en\Local Settings\Application Data\Temporary
Projects\WindowsApplication1\bin\Debug\WindowsAppl ication1.exe' is missing. Please build the project and retry, or set the OutputPath and
AssemblyName properties appropriately to point at the correct location for the target assembly.
OK
و در قسمت Error List :
Error 1 Argument not specified for parameter 'e' of 'Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As System.EventArgs)'. C:\Documents and
Settings\Se7en\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\WindowsApplication1\Form1.vb 9 9 WindowsApplication1
و
Error 2 Argument not specified for parameter 'sender' of 'Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As System.EventArgs)'. C:\Documents
and Settings\Se7en\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\WindowsApplication1\Form1.vb 9 9 WindowsApplication1
1- معادل کد ویبی6 زیر در ویبی 2008 :
Private Type Test
XX As Double
YY As Double
End Type
2- ما در کلاس های ویبی6 این دستور رو داشتیم . در ویبی 2008 به جای اون از چی استفاده میشه
Private Sub Class_Initialize()
End Sub
3- در ساخت کامپوننت میخوام کاری کنم که وقتی دستور زیر رو نوشتیم 4 مقدار دیده بشه :
ComponentName.Level
یعنی وقتی دستور بالا رو نوشتیم و بعدش نقطه زدیم دوباره یه منو باز بشه که 4 تا زیر مجموعه به نام های Level1 ,Level2,Level3,Level4 رو داشته
باشه.
مثلا وقتی دستور زیر رو مینویسم
Date.Today
وقتی یه نقطه بزنیم بازم چند گزینه وجود داره. میخوام در ساخت کامپوننتم یه چنین چیزی رو درست کنم.
اگه میشه کدی رو بذارید مربوط به ویبی 2008 نه توی C .
4 - در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
وقتی که روی دکمه کلیک کردیم و مثلا عدد 4 رو تولید کرد . سپس روی دکمه دوباره کلیک میکنیم . دیگه همون عدد 4 نیاد و یه عدد دیگه بیاد یا اینکه اگه
دوبار یه عدد پشت سر هم تولید شد برای بار دوم عدد رو رد کنه و یه عدد دیگه تولید کنه .
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشده اید .
کد زیر رو در فرمتون قرار بدید و همین طور یک ListBox با 6 یا 7 مقدار . این کد عددی رو ایجاد میکنه و اگه 5 باشه خانه پنجم از لیست باکس رو انتخاب
میکنه و اگه تکراری باشه باز هم خانه انتخاب شده در لیست باکس همان مقدار قبلی باقی می مونه . برای رفع این مشکل چه کار باید کرد.
Dim rnd As New Random
Dim I As Integer = -1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim C As Integer = rnd.Next(0, 7)
If I <> C Then
Label1.Text = C.ToString()
I = C
ListBox1.SelectedIndex = Label1.Text
End If
5 - چه طور میشه کاری کرد که وقتی روی LinkLabel کلیک می کنیم . پنجره اینترنت باز بشه و به آدرسی که ما مشخص میکنیم بره ؟
6 - چه طوری می تونیم یه فایل فلش رو روی فرم قرار بدیم . و اینکه اگه سیستمی فلش نداشت مشکلی در اجرا پیش نیاد. و خطا نده.
7 - من در ویبی 2008 یه Function دارم که خط اول درون فانکشن کد زیر است :
If PicturePath Is Nothing Then Exit Function
که زیر Exit Function یک خط سبز کشیده شده و به نظر میاد Error مربوط به اون باشه که خطایی را که در Error List میده :
Function 'Change' doesn't return a value on all code paths. A null reference exception could occur at run time when the result is used
به خاطر این خطا هرکاری که میکنم اعمال نمیشه و اول باید این خطا رو برطرف کنم. مشکل از کجاست ؟ چه جوری برطرف می شه ؟
8- چه جوری میتونم فاصله دوتا ساعت رو باهم به دست به آورم . مثلا:
از ساعت 17:01 شب تا ساعت 7:11 فردا چند ساعت طول میکشد . که جواب میشه : 14:10
و اینکه چه جوری میشه ساعت 05:53:29 رو به ساعت 05:53 تبدیل کرد .
9- چه جوری میتونیم بفهمیم که چندمین خونه ی یک Listview رو انتخاب کردیم . مثل مقداری رو که خاصیت Listindex یک لیست باکس میده.
و اینکه چه طوری میتونیم مقدار ردیف سوم از سطر دوم یک Listview رو تغییر داد.
میدونم خیلی زیاد شد ولی خیلی فوری . تورو به خدا کمکم کنید.
L u K e !
25-05-2010, 19:51
اگه ببینی این تابع 2 تا ارگومان داره اونا چی می شن ؟
از این استفاده کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه می خوای یه تابع مثل این رو فرا خوانی کنی به آرگومانش یه مقدار چرت و پرت بهش بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 - فکر نمی کنم همچین چیزی داشته باشه بجاش از کلاس و از چیزا باید استفاده کنی
2 - ویژاول نصب نیست و گرنه بهت می گفتم
3 - منظورت ساخت Enum ه باید اینجوری بسازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4 - واسه عدد تصادفی یه متغیر از کلاس Random تعریف کن و توی متد next محدوده رو می دی
واسه تکراری نبودن هم یه لیست n عنصری درست کن و هر عددی که ساختی رو بریز توش و با حلقه بر توش بگرد ببین عددی که الان ساخته توش هست یا نه
5 - اونو نمی دونم ولی این کد کارتو راه می ندازه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6- با کنترل WebViewer می شه اینکارو کرد اگه یکم تو نت بگردی کنترلی که مستقیم فلش رو نشون بده هم پیدا می کنی
مشکلی پیش نمی یاد
7 - ببین تابع باید همیشه یه مقدار رو برگردونه اگه برنگردونه تابع نیست
تو می تونی به جای Exit Func از کد زیر استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8 - نمی دونم
9 - خاصیت SelectedItem یه ارایه از ایتم های انتخاب شدست مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونم کاری نداره با این کد می تونی بهشون دسترسی پیدا کنی
:wac: پردم در اومد یه بار نوشتم نمی دونم کجا رفت ؟ دوباره مجبور شدم بنویسم:weird:
دفعه بعد سوالاتو یه جا نپرس
همینجوری که نمیشه کدهای VB6 رو تو دات نت استفاده کنی بدون مطالعه. یه کتاب VB.NET بخونی همه این جوابا رو داری. اگر هم وقتش رو نداری که تو همون VB6 کار کن یا اگه پروژه VB6 داری خود دات نت میتونه تا حدی تبدیلش کنه به دات نت شایدم اگه بگردی ابزارهای دیگه ای رو هم پیدا کنی.
shadmehrshadow1
26-05-2010, 10:52
از دوستان معذرت میخوام .خیلی اذیتتون کردم. من ویبی 6 کار میکردم و اون رو هم خیلی خوب بلد بودم . ولی وقتی فهمیدم که برنامه هایی که با ویبی 6 نوشته میشه توی ویندوز 7 خوب اجرا نمیشه روی آوردم به وبی دات نت و الآن حدود یک ماه دارم باهاش کار میکنم.
بازم ممنون
من یه کلاس توی ویبی 6 دارم که دارم اونو به ویبی دات نت 2008 تبدیل میکنم که فقط همین دوتا بخشش مونده. یعنی کاریش نمیشه کرد :
1- معادل کد ویبی6 زیر در ویبی 2008 :
Private Type Test
XX As Double
YY As Double
End Type
2- ما در کلاس های ویبی6 این دستور رو داشتیم . در ویبی 2008 به جای اون از چی استفاده میشه
Private Sub Class_Initialize()
End Sub
L u K e !
26-05-2010, 11:53
بجاش از کلاس استفاده کن خوب
سلام
1 پست اول:
معادل دقیق type در VB.Net کلمه کلیدی Structure است. کد دقیق:
2 پست اول:
به جای Class_Initialize هم میتوانید از New استفاده کنید:
3 پست اول:
از Enum میتوانید استفاده کنید برای تخصیص و کارهای خاص در واقع باید یک property یا field یا function داشته باشید که یک Class یا Structure بازگرداند که ان هم به نوبه خود میتواند property های خودش را داشته باشد.
8 پست اول:
تفریق دو ساعت در عموم زبانهای برنامه نویسی مانند تفریق دو عدد است.
کافی است دو نمونه از TimeSpan یا Date و... تعریف کنید و به راحتی از هم منها کنید.
برای برش خرده ساعت هم هم میتوانید نمونه جدید بسازید و هم از دستور Mod روی Ticks استفاده کنید.
موفق باشید.
shadmehrshadow1
26-05-2010, 19:10
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. اکثرمشکلاتم حل شد .
فقط مونده .... که من یه چنین چیزی میخوام:
ساعت اول = 17:1
ساعت دوم : 7:11
فاصله زماني= 14 ساعت و 10 دقيقه (اين عدد، طول شب را نشان مي دهد)
نصف طول شب= 7 ساعت و 5 دقيقه.
مقدار نهایی = ساعت اول + نصف طول شب ، که میشه 17:1+ 7:5= 24:6 يعني همان 0:6 بامداد
من میخوام جواب 0:6 رو به دست بیاورم . حالا اگه 24:6 هم شد مسئله ای نیست.
ممنون میشم کمکم کنید .
------------------------------------
البته:
وقتی من از کد زیر استفاده میکنم خطای زیر روی میده. چرا ؟ چه جوری رفعش کنم؟
Private Sub ListView1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListView1.SelectedIndexChanged
Me.Text = ListView1.SelectedItems(0).Index
End Sub
وقتی روی listview کلیک میکنم بعد از چند ثانیه خطاظاهر میشه . یا اینکه وقتی دوبار کلیک میکنم این طوری میشه.
خطا :
InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'index'. Parameter name: index
و اینکه چه جوری میتونیم FontSize یک لیبل رو تغییر داد .
یه کد آماده ندارید که مثل اعلام برنامه های هفته باشه . مثلا توش روز های هفته باشه و بشه توی روزهای هفته اش یک رویداد را ثبت کرد به همراه ساعت و هنگام رسیدن به آن ساعت و روز هر هفته به ما هشدار بدهد
shadmehrshadow1
28-05-2010, 17:37
من یه کد از اوقات شرعی دارم که به زبان وبی 6 هستش و خیلی هم خوب کار میکنه و زمان ها رو تقریبا درست نشون میده . ولی وقتی اونو تبدیل به ویبی 2008 کردم . اطلاعات خروجی اون با مقداری تغییر به دست میاد . چرا ؟ چه جوری درست میشه.
البته کد هردو رو توی یک فایل براتون گذاشتم :
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. اکثرمشکلاتم حل شد .
فقط مونده .... که من یه چنین چیزی میخوام:
نصف طول شب= 7 ساعت و 5 دقيقه.
مقدار نهایی = ساعت اول + نصف طول شب ، که میشه 17:1+ 7:5= 24:6 يعني همان 0:6 بامداد
من میخوام جواب 0:6 رو به دست بیاورم . حالا اگه 24:6 هم شد مسئله ای نیست.
ممنون میشم کمکم کنید .
داخل پرانتز عرض کنم که 14 ساعت و 10 دقیقه از سمت درستش که حساب کنید میشود 9 ساعت 50 دقیقه!
کد:
یا
یا
وقتی من از کد زیر استفاده میکنم خطای زیر روی میده. چرا ؟ چه جوری رفعش کنم؟
خوب طبیعتاً هیچ آیتمی انتخاب نشده و شما میخواهید اولین عضو انتخاب شده را بدست اورید!
اول با یک If ساده Me.ListView1.SelectedItems.Count را چک کنید و مطمئن شوید که بزرگتر از صفر است و آیتم هایی انتخاب شده اند.
چه جوری میتونیم FontSize یک لیبل رو تغییر داد
کنترلرها خصیصه Font دارند و شما میتواند کل فونت(شامل نام و ابعاد و شکل) را یکجا تغییر دهید.
موفق باشید.
shadmehrshadow1
03-06-2010, 16:24
1- در ویبی 6 وقتی یک کامپوننت می ساختیم. UserControl یک خاصیت به نام ToolboxBitmap داشت که عکسی رو انتخاب می کردیم
و اون عکس به عنوان شکلی برای کامپوننت روی نواز ابزار دیده میشد. حالا این خاصیت در ویبی 2008 کجاست ؟
2- من میخوام وقتی فرم رو میبندم رنگ پس زمینه فرم رو ذخیره کنم و وقتی که فرم رو دوباره باز کردم رنگ پس زمینه فرم به همون رنگ تغییر کنه.
من مشکلی در دخیره کردن مقدار ندارم . مشکلم اینه که چه چیزی رو باید ذخیره کنم و بعد چه جوری به فرم بدمش .
3- و اینکه میشه رنگ یک کنترل رو به صورت ff000000 تعیین کرد. که معرف رنگ سیاه است؟
4- در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
وقتی که روی دکمه کلیک کردیم و مثلا عدد 4 رو تولید کرد . سپس روی دکمه دوباره کلیک میکنیم . دیگه همون عدد 4 نیاد و یه عدد دیگه بیاد یا اینکه اگه
دوبار یه عدد پشت سر هم تولید شد برای بار دوم عدد رو رد کنه و یه عدد دیگه تولید کنه .
کد زیر رو در فرمتون قرار بدید و همین طور یک ListBox با 6 یا 7 مقدار . این کد عددی رو ایجاد میکنه و اگه 5 باشه خانه پنجم از لیست باکس رو انتخاب
میکنه و اگه تکراری باشه باز هم خانه انتخاب شده در لیست باکس همان مقدار قبلی باقی می مونه . برای رفع این مشکل چه کار باید کرد.
Dim rnd As New Random
Dim I As Integer = -1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If I <> C Then
I = C
End If
5-
داخل پرانتز عرض کنم که 14 ساعت و 10 دقیقه از سمت درستش که حساب کنید میشود 9 ساعت 50 دقیقه!
شاید من بد توضیح دادم منظورم این بود که : از ساعت 17:1 تا ساعت 7:11 دقیقه فردا . که همون 14 ساعت میشه .
البته مشکل رو تا حدودی حل کردم فقط مونده که ساعت 17:1 دقیقه رو با ساعت 7:5 دقیقه جمع کنم . که هرکاری کردم نشد .
منها میشد مثلا منها :
Dim date1 As Date
Dim date2 As Date
date1 = Convert.ToDateTime(TextBox2.Text)
date2 = Convert.ToDateTime(TextBox1.Text)
Dim diff As System.TimeSpan
diff = date2 - date1
ولی جمع نمیشدند . چه جوری جمع کنمشون ؟
البته اینم بگم ساعت هایی رو که میخوام جمع کنم درون یک تکست باکس هستند و نمیخوام مستقیم توی کد قرار داشته باشه.
مثل مثال بالا.
6- و کد اوقات شرعی چرا اون طوری میشه ؟
راه حلی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7- آیا برنامه آماده ای وجو داره که من بتونم ازش استفاده کنم .که :
مثل اعلام برنامه های هفته باشه . مثلا توش روز های هفته باشه و بشه توی روزهای هفته اش یک رویداد را ثبت کرد به همراه ساعت و هنگام رسیدن
به آن ساعت و روز هر هفته به ما هشدار بدهد
8- و اینکه با کد زیر میشه یک روز به تاریخ اضافه کرد :
Dim SH AsNew System.Globalization.PersianCalendar
Me.Text = SH.AddDays("1398/03/10",1)
و من میخوام یک روز کم کنم . برای اینکار میشه از کد زیر استفاده کرد.
Dim SH AsNew System.Globalization.PersianCalendar
Me.Text = SH.AddDays("1398/03/10",-2)
من میخوام که مقدار 2 رو توی یک تکست باکس بنویسم و با کلیک روی دکمه ای مقدار مربوطه به یک متغیر بره و از طریق متغیر دو روز از تاریخ کم شه
ولی هرکاری میکنم نمیشه .البته توی یک روز کار میکنه ولی توی دو روز نه.
L u K e !
03-06-2010, 17:46
2 - توی فایل ذخیره کن بعد موقع FormLoad بخونش
می تونی از این فضا استفاده کنی System.File
3 - اره می شه
4- سوال تکراری جوابتو داده بودم
توی همون تاپیک قبلی سوالاتو می پرسیدی
سلام
1)
از ToolboxBitmap استفاده کنید.
فایل تصویری 16×16 به پروژه اضافه کنید Build Action آن را به Embedded Resource تنظیم کنید و کدی مثل این به کلاستان اضافه کنید.
2)
VB امکانی به نام Settings دارد که میتوانید تنظیمات بین اجرای برنامه را در آن قرار دهید و ذخیره کنید.
به Project->Properties->Settings مراجعه کنید و سطر جدیدی برای ذخیره دیتای مورد نظر ایجاد کنید.
3)4)
گمانم جواب داده شده.
5)
برای محاسبات ساعات و دقیقه و... ساختار TimeSpan مناسب تر از Date است.
برای تبدیل string داخل TextBox هم از متد TimeSpan.Parse استفاده کنید و مثل حالت معمول و عادی TimeSpan های تولید شده را جمع کنید.
6)
من که کدتان را ندیده ام ولی نباید انتظار داشته باشید کدی که برای نسخه 10 سال پیش نوشته شده همینطوری و بدون دستکاری در نسخه های جدید هم کار کند.
طبیعتاً کد باید با توجه به سینتکس و قوانین جدید باز نویسی شود.
ضمن اینکه اغلب کدهای کار روی ساعت و تاریخی که من دیدم، خود کدشان مشکلات جدید برنامه نویسی داشته اند.
حالا این کدتان چه مشکلی دارد؟
7)
یک برنامه نویس که نمیتواند برای هر کاری که میخواهد انجام دهد دنبال چیز آماده بگردد، پس کار برنامه نویس چه میشود؟؟؟
کنترلر برای تاریخ بخواهید دارم، ولی بقیه بخش های ذخیره یادداشت و... را خودتان باید کدنویسی کنید و اطلاعات را در یک xml یا هرز بانک اطلاعاتی دیگری ذخیره کنید.
البته شاید بگردد چیز آماده ای هم در اینترنت پیدا کنید ولی این عادت خوبی نیست که برای هر کار کوچکی دنبال چیز آماده ای از دیگران بگردید.
8)
ذات تبدیل از string شما به وضوح مشکل دارد، همینطوری که نمیتوان متن string را خواند را در محاسبات استفاده کرد.
شما باید string را به طرز صحیح و با الگوریتم صحیح خوانده و تجزیه کنید و اعداد Integer سال و ماه و روز را از آن استخراج کنید تا بعداً بتوانید در محاسبات از آنها استفاده کنید.
البته اگر خواستید، dll اماده ای ساده ای دارم که میتوانید بیشتر فرمتهای string شمسی را خوانده و ترجمه و Parse کنید که در تاپیک زیر تشریح شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تاریخ شمسی و کامپونت و... به تاپیک های زیر هم میتوانید مراجعه کنید:
shadmehrshadow1
08-06-2010, 14:30
ممنونم از پاسخ هاتون. :11:
یه چند تا سوال دیگه هم داشتم.
1- ما یک listview روی فرم داریم که در هر سطر مقدار های مختلفی قرارگرفته و هر سطر یک ستون دارد که در آن یکی از اعداد 1 تا 5
قرار گرفته شده. یک دکمه در فرم داریم که با کلیک بر روی ان یکی از سطر های لیست ویو به طور تصادفی انتخاب می شود .
حالا من میخوام با توجه به اون ستونی که در هر سطر وجود داره یکی از سطر ها انتخاب بشه . مثلا سطری که مقدار 5 در ستون
مربوط به خودش داره دارای اولویت بیشتری در انتخاب شدن داشته باشه و سطری که مقدار 1 داره دارای اولویت کمتری باشه . و وقتی
که روی دکمه کلیک کردیم و به طور تصادفی یکی از سطر ها با توجه به اولویتشون انتخاب بشه.
نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه ؟
2- چند وقتیه درون پروژه در قسمت Solution Explorer یک فایل جدید به نام app.config ایجاد شده که اطلاعات زیر توش هست .
این فایل برای چی ایجاد شده ؟ چیکار باهاش میشه کرد ؟ چه جوری باهاش کار میشه کرد ؟ و ... .
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
<system.diagnostics>
<sources>
<!-- This section defines the logging configuration for My.Application.Log -->
<source name="DefaultSource" switchName="DefaultSwitch">
<listeners>
<add name="FileLog"/>
<!-- Uncomment the below section to write to the Application Event Log -->
<!--<add name="EventLog"/>-->
</listeners>
</source>
</sources>
<switches>
<add name="DefaultSwitch" value="Information" />
</switches>
<sharedListeners>
<add name="FileLog"
type="Microsoft.VisualBasic.Logging.FileLogTraceListener , Microsoft.VisualBasic, Version=8.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a, processorArchitecture=MSIL"
initializeData="FileLogWriter"/>
<!-- Uncomment the below section and replace APPLICATION_NAME with the name of your application to write to the Application Event
Log -->
<!--<add name="EventLog" type="System.Diagnostics.EventLogTraceListener" initializeData="APPLICATION_NAME"/> -->
</sharedListeners>
</system.diagnostics>
</configuration>
3- ما دو تا تاریخ به شمسی در اختیار داریم. حالا می خواهیم بفهمیم که فاصله بین این دو تاریخ چه قدر هست ؟ به حالت های مختلف ؟
بر اساس روز ، هفته ، ماه و سال که بشه هر کدوم رو جداگانه حساب کرد. مثلا 200 روز مانده که از تاریخ اول به تاریخ دوم برسیم.
shadmehrshadow1
08-06-2010, 18:51
1-
من کار هایی رو که برای ToolboxBitmap گفتید رو انجام دادم ولی تغییری ایجاد نشد . میشه یکمی بیشتر توضیح بدید راجع به کد زیر:
<System.Drawing.ToolboxBitmap("ProjectNamespace.file.png")> _
البته من به جای File نام فیل خودم رو گذاشتمو یا به جای ProjectNamespace هم نام پروژه رو ولی بازم نتیجه نداد.میشه بگید که
آیا باید جای اونها چیز دیگه بزارم یا نه؟
2-
من میخوام وقتی فرم رو میبندم رنگ پس زمینه فرم رو ذخیره کنم و وقتی که فرم رو دوباره باز کردم رنگ پس زمینه فرم به همون رنگ تغییر کنه.
من مشکلی در دخیره کردن مقدار ندارم . مشکلم اینه که چه چیزی رو باید ذخیره کنم و بعد چه جوری به فرم بدمش .
وی فایل ذخیره کن بعد موقع FormLoad بخونش
می تونی از این فضا استفاده کنی System.File
بله میدونم میتونم ذخیره کنم و بعد توی Form_Load بخونمش . مشکلم اینه که نمیدونم چیرو باید ذخیره کنم. چه مقداری رو ؟
3-
و اینکه میشه رنگ یک کنترل رو به صورت ff000000 تعیین کرد. که معرف رنگ سیاه است؟
اره می شه
گمانم جواب داده شده.
چه خوب که میشه میشه بگید چه جوری ؟ شاید جواب داده شده باشه ولی فکر کنم به یکی دیگه جواب داید و اونم معلوم نیست کی ؟
میشه یک بار دیگه به من بگید
4-
در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
Dim rnd As New Random
Dim I As Integer = -1
If I <> C Then
I = C
End If
گمانم جواب داده شده.
جواب اعداد تصادفی داده شده ولی نه به این شکل که اگه تکراری بود خودش یکی دیگه عدد تولید کنه و اعمال کنه. قبلا گفته شده بود که
چه طور اعداد تصادفی تولید شه که من خودم تولیدش رو بلد بودم و مشکلم توی جای دیگه هست .ممنون میشم اگه جواب را بگذارید.
5-
شاید من بد توضیح دادم منظورم این بود که : از ساعت 17:1 تا ساعت 7:11 دقیقه فردا . که همون 14 ساعت میشه .
البته مشکل رو تا حدودی حل کردم فقط مونده که ساعت 17:1 دقیقه رو با ساعت 7:5 دقیقه جمع کنم . که هرکاری کردم نشد .
منها میشد مثلا منها :
Dim date1 As Date
Dim date2 As Date
date1 = Convert.ToDateTime(TextBox2.Text)
date2 = Convert.ToDateTime(TextBox1.Text)
Dim diff As System.TimeSpan
diff = date2 - date1
ولی جمع نمیشدند . چه جوری جمع کنمشون ؟
برای محاسبات ساعات و دقیقه و... ساختار TimeSpan مناسب تر از Date است.
برای تبدیل string داخل TextBox هم از متد TimeSpan.Parse استفاده کنید و مثل حالت معمول و عادی TimeSpan های تولید شده را جمع کنید.
بله . قبلا این موضوع رو گفته بودید و ممنونم از راهنمایتون خیلی خوب تونستم جواب بگیرم . ولی همون طور که گفتم . اعداد تفریق میشن
ولی جمع نمیشن و وقتی علامت + را بین دو TimeSpan میذارم خطا میده مثلا کد بالا :
diff = date2 - date1
وقتی به جای علامت - از علامت + استفاده می کنم . کار نمیکنه و خطا میده.
6-اوقات شرعی؟
من که کدتان را ندیده ام ولی نباید انتظار داشته باشید کدی که برای نسخه 10 سال پیش نوشته شده همینطوری و بدون دستکاری در نسخه های جدید هم کار کند.
طبیعتاً کد باید با توجه به سینتکس و قوانین جدید باز نویسی شود.
ضمن اینکه اغلب کدهای کار روی ساعت و تاریخی که من دیدم، خود کدشان مشکلات جدید برنامه نویسی داشته اند.
حالا این کدتان چه مشکلی دارد؟
چیزی نیست فقط جواب ها متفاوت اند و اشتباه از آب در میاد .
7-
یک برنامه نویس که نمیتواند برای هر کاری که میخواهد انجام دهد دنبال چیز آماده بگردد، پس کار برنامه نویس چه میشود؟؟؟
کنترلر برای تاریخ بخواهید دارم، ولی بقیه بخش های ذخیره یادداشت و... را خودتان باید کدنویسی کنید و اطلاعات را در یک xml یا هرز بانک اطلاعاتی دیگری ذخیره کنید.
البته شاید بگردد چیز آماده ای هم در اینترنت پیدا کنید ولی این عادت خوبی نیست که برای هر کار کوچکی دنبال چیز آماده ای از دیگران بگردید.
کاملا با شما موافقم و مشکل اصلی من در همان ذخیره کردن در فایل XMl هست که واقعا هر کجا که گشتم چیز مناسبی وجود نداشت که
بشه اطلاعات را در فایل نوشت و از آن خواند و همین طور در آن جستجو کرد وگرنه بقیه قسمت ها مشکل زیادی نیست . ممنون میشم که فقط
در رابطه با همون فایل Xml یعنی ذخیره، بازیابی و جستجو را بذارید.
8-
واینکه من از خیلی مدت پیش دنبال یک کنترل بالن هستم که بشه توش عکس قرار داد و به زحمت یکی شو پیدا کردم ولی در واقع چیز
اصلی که من می خوام اینه که بتونم این بالن عکس را رو از توی کنترل NotiyIcon بیرون بیارم . شما میتونید راجه با اون بهم کمک کنید.
the nice sun
10-06-2010, 16:51
سلام من مي خوام icon يك component جديدي كه توي toiibox ساختم رو عوض كنم بايد چي كار كنم مي شه منو راهنمايي كنين لطفا
shadmehrshadow1
12-06-2010, 11:49
یکی جواب بده.گیرم.گیر
سلام
من کار هایی رو که برای ToolboxBitmap گفتید رو انجام دادم ولی تغییری ایجاد نشد
من مي خوام icon يك component جديدي كه توي toiibox ساختم رو عوض كنم بايد چي كار كنم
لطفاً مطالب بیان شده در پست 12 را با دقت بیشتری انجام دهید.
Embedded Resource را هم فراموش نکنید.
1- ما یک listview روی فرم داریم که در هر سطر مقدار های مختلفی قرارگرفته و هر سطر یک ستون دارد که در آن یکی از اعداد 1 تا 5
قرار گرفته شده. یک دکمه در فرم داریم که با کلیک بر روی ان یکی از سطر های لیست ویو به طور تصادفی انتخاب می شود .
حالا من میخوام با توجه به اون ستونی که در هر سطر وجود داره یکی از سطر ها انتخاب بشه . مثلا سطری که مقدار 5 در ستون
مربوط به خودش داره دارای اولویت بیشتری در انتخاب شدن داشته باشه و سطری که مقدار 1 داره دارای اولویت کمتری باشه . و وقتی
که روی دکمه کلیک کردیم و به طور تصادفی یکی از سطر ها با توجه به اولویتشون انتخاب بشه.
نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه ؟
برای تایین اولویت میتوانید رنج اعداد مختلفی را در نظر بگیرید ...
مثلا برای تولید اولویت های 1 تا 5 از اعداد شانسی 1 تا 15 استفاده کنید.
-اگر عدد شانسی 1 بود بجایش 1 قرار دهید.
-اگر عدد شانسی 2،3 بود به جایش 2 قرار دهید.
-اگر عدد شانسی 4،5،6 بود به جایش 3 قرار دهید.
-و الی آخر ...
رنج بالا عدد شانسی n(n+1)/2 خواهد بود.
و برای نگاشت اعداد شانسی به عدد اصلی اولویت هم میتوانید از فرمول زیر استفاده کنید:
یک بحث ساده ریاضی-آماری است و واضح است شانس تولید اعداد با اولویت بالاتر به همان میزان برابر افزایش می یابد.
=====
سوالات شما کمی پر بار است و وقت حقیر اندک، باید ببخشید یکسری کار دارم، بقیه باشد برای روزهای آتی (منظورم همان شب های آتی است!)
موفق باشید.
L u K e !
13-06-2010, 09:39
واسه Xml یه مثال می زنم
سلام
2- چند وقتیه درون پروژه در قسمت Solution Explorer یک فایل جدید به نام app.config ایجاد شده که اطلاعات زیر توش هست .
این فایل برای چی ایجاد شده ؟ چیکار باهاش میشه کرد ؟ چه جوری باهاش کار میشه کرد ؟
این فایل تنظیمات خاصی را برای پروژه شما نگاه میدارد، از جمله رشته های اتصال به دیتابیس و نسخه زمان اجرای فریم ورک و وضعیت CAS در نسخه 4 و...
در حالت عادی و اکثر مواقع شما نیاز به دستکاری آن ندارید و خود VS تغییرات مناسبی در آن اعمال میکند.
3- ما دو تا تاریخ به شمسی در اختیار داریم. حالا می خواهیم بفهمیم که فاصله بین این دو تاریخ چه قدر هست ؟ به حالت های مختلف ؟
بر اساس روز ، هفته ، ماه و سال که بشه هر کدوم رو جداگانه حساب کرد. مثلا 200 روز مانده که از تاریخ اول به تاریخ دوم برسیم.
تاریخ های شمسی را به نوع میلادی تبدیل کرده و سپس تفریق کنید، حاصل یک TimeSpan خواهد بود که متدهای لازم برای خروجی هایی که میخواهید را دارد
بدهی است اگر تاریخ های ورودی شما String باشند نیاز به Parse متنی و تبدیل به اعداد سال و ماه و روز دارند تا سپس انها را به Date میلادی تبدیل و تفریق کرد.
مثلاً:
بله میدونم میتونم ذخیره کنم و بعد توی Form_Load بخونمش . مشکلم اینه که نمیدونم چیرو باید ذخیره کنم. چه مقداری رو ؟
به Project->Properties->Settings بروید و مدخل جدیدی با نام مشخص و نوع System.Drawing.Color برای ذخیره رنگتان ایجاد کنید سپس
میتوانید در زمان طراحی فرم این Settings را به BackColor فرم متصلی کنید تا تمام کارهای مورد نیاز بعدی را خود VS انجام دهد یا خودتان کد دستی بنویسید ...
در زمان طراحی:
فرم را انتخاب کنید و در Properties گزینه اول با نام (ApplicationSetiings) را انتخاب کنید و سپس (PropertyBinding) را کلیک کنید در فرمی که باز میشود جلوی BackColor کلیک کنید و مدخل مورد نظری را که قبلاً ایجاد کرده اید انتخاب کنید.
در کدنویسی:
در هر مرحله برای ذخیره میتوانید فرمانی مثل این بدهید:
3 اینکه میشه رنگ یک کنترل رو به صورت ff000000 تعیین کرد. که معرف رنگ سیاه است؟
کافی است خصیصه BackColor را در زمان طراحی و در Properties اصلاح کنید و یا در کد اصلاح کنید، مثلا
در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
وقتی که روی دکمه کلیک کردیم و مثلا عدد 4 رو تولید کرد . سپس روی دکمه دوباره کلیک میکنیم . دیگه همون عدد 4 نیاد و یه عدد دیگه بیاد
این یک مبحث الگوریتمی است و وابسته به زبان خاصی نیست...
برای تولید اعداد انحصاری و تصادفی میتوانید به دو روش عمل کنید.
1) چک و تکرار
اعداد تولید شده را در List ای نگاه دارید و اگر عدد جدید قبلا در List موجود بوده، رندم را تکرار کنید تا بالاخره عدد جدیدی تولید شود.
2) روش ایندکس
(
این روش برای مواردی که اعدادی که باید تولید شوند پشت سر هم نیستند هم مناسب است، مثلا انتخاب شانسی یکی از اعداد 25،114،952 !
)
در این روش میتوانید به هر عدد یک ایندکس اختصاص دهید، مثلا اعداد را در یک List قرار دهید و ایندکس یا همان خانه List را رندم کنید، (اعداد ببن صفر تا Count-1) طبیعتا میتوانید بعد از آنکه خانه ای انتخاب شد آن را حذف کنید تا دیگر تولید نشود ...
بدیهی است در دفعه بعدی Count یک واحد کمتر شده است و...
5-
قبلا هم خدمتتان عرض کردم اینکارها در محدوده وظایف TimeSpan است.
یا
دستورات TryParse و Parse جهت تفسیر و تبدیل String به TimeSpan استفاده شده.
چیزی نیست فقط جواب ها متفاوت اند و اشتباه از آب در میاد
متاسفم، فعلاً فرصت چک کردن این کدها را ندارم.
پیشنهاد میکنم سعی کنید، الگوریتم کد قبلی را متوجه شوید و به جای Copy و Paste ان، آنرا از اول و منطق با شرایط VB10 بازنویسی کنید.
کاملا با شما موافقم و مشکل اصلی من در همان ذخیره کردن در فایل XMl هست که واقعا هر کجا که گشتم چیز مناسبی وجود نداشت که
بشه اطلاعات را در فایل نوشت و از آن خواند و همین طور در آن جستجو کرد وگرنه بقیه قسمت ها مشکل زیادی نیست . ممنون میشم که فقط
در رابطه با همون فایل Xml یعنی ذخیره، بازیابی و جستجو را بذارید
(البته شما میتوانید از بانکهای اطلاعاتی مثل Access هم استفاده کنید)
برای کار با XML اصول کار چنین است که شما اطلاعات را یکبار میخوانید و در اشیای مناسبی در برنامه قرار میدهید (دیگر بدیهی است مشکل جستجو و عملیات و تغییر و... وجود ندارد) و در پایان مجدد ان را ذخیره میکنید.
VB10 با روش ها بسیار متنوع و مختلقی از خواندن و ذخیره یک XML پشتیبانی میکند...
1- خواندن و ترجمه و نوشتن سطر به سطر و بلوک به بلوک ...
2- خواندن و نوشتن یکپارچه سندی
که دوستمان جناب L u K e ! مثالی در پست قبلی ذکر کردند.
3- سریالی اشیای موجود به/از XML به کمک کلاس XmlSerializer
4- خواندن و نوشتن یک DataSet به/از XML
5- دسترسی مستقیم در کد نویسی
(حاصل تکامل و پیشرفت مفهوم شماره 2 ذکر شده در دات نت 3)
تاپیک مرتبط کلی:
==============
گمانم پرسشی جا نیافتاده باشد.
موفق باشید و شب بخیر.
shadmehrshadow1
21-06-2010, 10:11
وای خیلی خیلی ممنونم عالی بود.:11:
از جواب بسیار خوبتون در مورد اولویت بندی خیلی ممنونم. من یه کد برای این منظور نوشتم ولی خیلی خوب نیست و در بعضی از موارد مشکل
داره . مثلا:
دو لیست باکس در فرم قرار دهید ، دو لیبل و همچنین دو دکمه.
مقدار های زیر را برای لیست باکس دوم برای تعیین اولویت قرار قرار دهید :
5
3
4
2
1
5
5
1
3
2
5
3
5
4
و در لیست باکس اول به همین تعداد به مقدار دلخواه داده وارد کنید.
و کد های زیر را در فرمتون کپی کنید .
Public Class Form1
Public Priority As Integer
Public Function Random(ByVal Lst As ListBox) As Integer
Dim Rnd, Rnd2 As New Random
Dim I As Integer = -1
Dim C As Integer = Rnd.Next(0, Lst.Items.Count)
If I <> C Then
I = C
Random = Val(C.ToString)
End If
End Function
Dim R As Integer
R = Random(ListBox1)
Label1.Text = R
If Label2.Text = ListBox2.Items(R).ToString Then
ListBox1.SelectedIndex = R
MsgBox(R & " [ " & Label2.Text & " ]")
Button2.PerformClick()
Else
Button1.PerformClick()
End If
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Dim Rnd As New Random
Dim P2 As Integer
Dim P As Integer = Rnd.Next(1, 15)
Select Case P
Case 1
P2 = 1
Case 2, 3
P2 = 2
Case 4, 5, 6
P2 = 3
Case 7, 8, 9, 10
P2 = 4
Case 11, 12, 13, 14, 15
P2 = 5
End Select
Label2.Text = P2
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Button2.PerformClick()
End Sub
End Class
این کد کار میکنه ولی همون طور که بهتون گفتم خیلی خوب نیست و از یک روش معمولی استفاده میکنه. ولی اگه در لیست باکس دوم که
اولویت ها در آن ذکر شده اگر بعضی از اولویت ها را توش نذاریم .مثلا اگه عددهای 3 و 4 رو توش نذاریم خطلا میده.
من نمیدونم باهاش چیکار کنم. اگه شما راه حل بهتری بلد هستید .ممنون میشم اگه بگید.
و اینکه من یه کد می خوام . یه کره زمین سه بعدی که بتونم تکونش بدم. البته من یه چنین کدی رو برای ویبی 6 دارم ولی توی ویبی 2008 نمی دونم چه جوریه؟
واینکه نحوه Exe کردن یک پروزه و ساخت ستاپ برای پروزه با خود ویبی 2008 چگونه است . مثل Package & Deployment Wizard
در ویبی 6
و مشکل TimeSpan هم حل کردم. دسترسی به اینترنت نداشتم که بهتون بگم.
من هنوز پاسخ ها رو نخوندم ممکنه پاسخ سوالم توش باشه و اگه نبود اینو جواب بدید.
و من میخوام یک فایل Xml به صورت زیر داشته باشم.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<SHamsi>
<Rokhdadha>
<Farvardin XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
<Farvardin XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
<Ordibehesht XDate="2/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
<Ordibehesht XDate="2/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
</Rokhdadha>
</SHamsi>
<Miladi>
<Rokhdadha>
<October XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
<October XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
<Aguest XDate="2/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
<Aguest XDate="2/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
</Rokhdadha>
</Miladi>
میخوام توش سرچ کنم بر اساس XMonth , Xdate, XEvent و جواب جستجو بره توی یک لیست ویو نه دیتاگرید .
و توی لیست وییو ستون های Event , Date, Month, Pictures,TaTil وجود داشته باشه که اطلاعات توش تقسیم بندی بشه .
و البته جستجو فقط از بین اطلاعات موجود در <SHamsi> تا </SHamsi> توی لیست ویو بره.
ودر کل فایل XML جستجو کنم و نتیجه جستجو توی لیست ویو بره . مثلا اگه حرف "ع" را نوشتم . از توی فایل XML هرکدام از سطرهایی
که توش حرف "ع" وجود داره مثلا توش کلمه عید باشه توی لیست ویو نشون بده و جستجو هم بر اساس XDate , XEvent , Xmonth باشه .
و یه حالت جستجوی دیگه که با جستجو بر اساس XDate باشه و اطلاعات به دست اومده رو توی یک تکست باکس داشته باشم. البته
بازهم جستجوی انجام شده بین اطلاعات موجود در <Miladi> تا </Miladi> باشه.
shadmehrshadow1
25-06-2010, 10:52
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
ما سه تا کمبوباکس داریم که با انتخاب یکی از موارد کمبوی اول چند مقدار درون کمبوباکس دوم قرار میگیره که اطلاعاتی توی این
کمبوباکس دوک قرار میگیره میخوام از توی یه فایل باشه . وقتی که یکی از گزینه های کمبوی دوم رو که انتخاب میکنیم باز هم اطلاعاتی
از توی یک فایل درون کمبوی سوم قرار میگیره. و وقتی که یکی از گزینه های کمبوی سوم رو انتخاب میکنیم به ما دو مقدار از توی یک فایل
میده. به نظر شما بهترین راه حل برای این کار چیه ؟ البته میخوام بتونم که اطلاعات اون فایل ها رو حذف یا ویرایش کنم و اضافه.
یه مثال :
توی کمبو باکس اول نام استان هاست . که با انتخاب یک استان نام شهر های استان درون کمبوی دوم قرار میگیره و با انتخاب یکی از
شهر ها روستا های اون شهر در کمبوی سوم قرار می گیره و با انتخاب یکی از روستا ها دومقدار مثل طول و عرض جغرافیایی
مربوط به اون روستا به ما داده میشه.
shadmehrshadow1
28-06-2010, 10:33
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده.
توی ویبی 2008 در منوی Tools گزینه ای به نام این وجود داره : Upgrade Visual Basic 6 Code...
که وقتی من کلیک روش میکنم ارور زیر رو میده. چرا؟
Microsoft Visual Basic 2008 Express Edition
The operation could not be completed
OK
و معادل این کد در ویبی 2008 چیه ؟
picture1.PaintPicture(PicPlay.Picture, 0, 0, XStep, YStep, x, Y, XStep, YStep, vbSrcCopy)
و اگه معادل این کد رو هم بگید خیلی خوب میشه:
Option Explicit
Private mDx7 As DirectX7
Private mDrw As DirectDraw7
Private mDrm As Direct3DRM3
Private mFrS As Direct3DRMFrame3
Private mFrC As Direct3DRMFrame3
Private mFrO As Direct3DRMFrame3
Private mFrL As Direct3DRMFrame3
Private mDev As Direct3DRMDevice3
Private mVpt As Direct3DRMViewport2
Private mDownX As Single
Private mDownY As Single
Private mStopFlag As Boolean
Private mMouseDown As Boolean
Private Type dxPTM
dX As Single
dY As Single
Distance As Single
End Type
Private Sub LoadMesh()
Dim DxMeshB As Direct3DRMMeshBuilder3
mDrm.SetSearchPath App.Path
Set DxMeshB = mDrm.CreateMeshBuilder()
With DxMeshB
.LoadFromFile "sphere.x", 0, D3DRMLOAD_FROMFILE, Nothing, Nothing
.SetTexture mDrm.LoadTexture("8ball.bmp")
End With
mFrO.AddVisual DxMeshB
Me.Show: DoEvents
End Sub
Private Sub Rotate(X As Single, Y As Single, Optional Button As Integer)
Dim PTM As dxPTM
Dim Theta As Single
PointToMouse PTM, X, Y
With PTM
Theta = .Distance / 10000
mFrO.SetRotation Nothing, .dY, .dX, 0, Theta
End With
End Sub
Private Sub RefreshLoop()
Do While mStopFlag = False
mFrS.Move 1
With mVpt
.Clear D3DRMCLEAR_ALL
.Render mFrS
End With
mDev.Update
DoEvents
Loop
End Sub
Private Sub PointToMouse(PTM As dxPTM, X As Single, Y As Single)
Dim sX As Single, sY As Single
With PTM
.dX = mDownX - X
.dY = mDownY - Y
sX = (.dX * .dX)
sY = (.dY * .dY)
.Distance = Sqr(sX + sY)
End With
With Line1
.X1 = mDownX
.Y1 = mDownY
.X2 = X
.Y2 = Y
End With
End Sub
Private Sub Initialise()
Set mDx7 = New DirectX7
Set mDrm = mDx7.Direct3DRMCreate
Set mDrw = mDx7.DirectDrawCreate("")
End Sub
Private Sub CreateSceneGraph()
Dim DxL1 As Direct3DRMLight
Dim DxL2 As Direct3DRMLight
With mDrm
Set mFrS = .CreateFrame(Nothing)
Set mFrC = .CreateFrame(mFrS)
Set mFrO = .CreateFrame(mFrS)
Set mFrL = .CreateFrame(mFrS)
Set DxL1 = .CreateLightRGB(D3DRMLIGHT_DIRECTIONAL, 0.8, 0.8, 0.8)
Set DxL2 = .CreateLightRGB(D3DRMLIGHT_AMBIENT, 0.5, 0.5, 0.5)
End With
mFrL.AddLight DxL1
mFrL.AddLight DxL2
mFrC.SetPosition Nothing, 0, 0, -3
End Sub
Private Sub CreateDisplay()
Dim DxClipper As DirectDrawClipper
Set mVpt = Nothing
Set mDev = Nothing
Set DxClipper = mDrw.CreateClipper(0)
ScaleMode = vbPixels
DxClipper.SetHWnd hWnd
Set mDev = mDrm.CreateDeviceFromClipper(DxClipper, "", ScaleWidth, ScaleHeight)
Set mVpt = mDrm.CreateViewport(mDev, mFrC, 0, 0, ScaleWidth, ScaleHeight)
End Sub
Private Sub Form_Load()
Initialise
CreateSceneGraph
CreateDisplay
LoadMesh
RefreshLoop
Cleanup
End
End Sub
Private Sub HitTest(X As Single, Y As Single)
Dim PickArray As Direct3DRMPickArray
Dim Desc As D3DRMPICKDESC
Set PickArray = mVpt.Pick(CLng(X), CLng(Y))
If PickArray.GetSize() = 0 Then
Caption = "Drag the ball"
Else
Caption = "Drag !"
End If
End Sub
Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
mMouseDown = True
mDownX = X
mDownY = Y
HitTest X, Y
End Sub
Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
If Not mMouseDown = True Then Exit Sub
Rotate X, Y
Line1.Visible = True
End Sub
Private Sub Form_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
mMouseDown = False
Line1.Visible = False
End Sub
Private Sub Form_QueryUnload(Cancel As Integer, UnloadMode As Integer)
mStopFlag = True
End Sub
Private Sub Form_Resize()
CreateDisplay
End Sub
Private Sub mnuExit_Click()
mStopFlag = True
End Sub
Public Sub Cleanup()
Set mVpt = Nothing
Set mDev = Nothing
Set mFrL = Nothing
Set mFrO = Nothing
Set mFrC = Nothing
Set mFrS = Nothing
Set mDrm = Nothing
Set mDx7 = Nothing
End Sub
Private Sub SetQuality(Quality As CONST_D3DRMRENDERQUALITY)
mDev.SetQuality Quality
mnuFlat.Checked = False
mnuWireframe.Checked = False
Select Case Quality
Case D3DRMRENDER_FLAT
mnuFlat.Checked = True
Case D3DRMRENDER_WIREFRAME
mnuWireframe.Checked = True
End Select
End Sub
Private Sub mnuFlat_Click()
SetQuality D3DRMRENDER_FLAT
End Sub
Private Sub mnuWireframe_Click()
SetQuality D3DRMRENDER_WIREFRAME
End Sub
ممنون میشم اگه بقیه سوالات رو هم جواب بدید. فوریه
L u K e !
28-06-2010, 12:27
عزیز سوالاتو دونه دونه بپرس
ما که کانورتور نیستیم !
PaintPicture کارش چیه ؟
می تونید از VBto converter استفاده کنید:
shadmehrshadow1
28-06-2010, 17:44
خیلی ممنون.
اما من اینترنتم کم سرعته نمیشد لینک مستقیم بذاریدو یا جواب رو خودتون بگید.
ولی بهتر بود که جواب سوالات پست 21 و 20 رو هم می دادید.
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
عزیز سوالاتو دونه دونه بپرس
ما که کانورتور نیستیم !
PaintPicture کارش چیه ؟
یه چیزی مثل خاصیت Picture یک PictureBox در ویبی 6 هست ولی میشه تعیین کرد که چه مقدار از تصویر درون پیکچرباکس قرار بگیره ویا در چه اندازه ای باشه و ...
خیلی ممنون.
اما من اینترنتم کم سرعته نمیشد لینک مستقیم بذاریدو یا جواب رو خودتون بگید.
برنامه حجم زیادی ندارد
1)
شما باید از متدهای شی Graphics استفاده کنید
مثلا نمونه کد شما اینطوری می شود
می توانید(و بهتر است) شی گرافیک رو از متغییر e در رویداد Paint بدست آورید
2)
کدی که برنامه برای من تبدیل کرده:
سلام
دو لیست باکس در فرم قرار دهید ، دو لیبل و همچنین دو دکمه.
مقدار های زیر را برای لیست باکس دوم برای تعیین اولویت قرار قرار دهید :
5
3
4
2
1
5
5
1
3
2
5
3
5
4
و در لیست باکس اول به همین تعداد به مقدار دلخواه داده وارد کنید.
چون اولویت های مختلف و متعدد دارید، بهترین راه، تلفیق دو روشی است که قبلا گفتم.
یعنی ...
اعداد را به تعداد اولویت هایش به یک List اضافه کنید و سپس از عناصر List رندوم کنید.
(
یک لیست برای اعداد است و یک برای اولویت ... درست متوجه شدم؟
هر عدد را به تعداد اولویتش به یک List اضافه کنید.
منظورم (System.Collections.Generic.List(Of Integer است.
)
اگر هم خواستید اعداد تکراری نباشند، کافی است پس از انتخاب، هر عدد را کلا از List حذف کنید.
و اینکه من یه کد می خوام . یه کره زمین سه بعدی که بتونم تکونش بدم. البته من یه چنین کدی رو برای ویبی 6 دارم ولی توی ویبی 2008 نمی دونم چه جوریه؟
الف) اگر خیلی ساده باشد میتوان با کلک های گرافیکی دو بعدی انجامش داد.
(مثلا با داشتن 30 با 40 تصویر دو بعدی کره زمین و سوبیچ بین آنها)
ب) در دات نت و به کمک XNA پشتیبانی کاملی از گرافیک سه بعدی داریم.
شما میتوانید کره ای سه بعدی در 3DSMax طراحی یا تهیه کنید و پس ازتبدیل فرمت آن به fbx از آن در پروژه XNA خود استفاده کنید.
(
لازم به ذکر است که XNA3.1 روی VS2010 نصب نمیشود و قرار است نسخه XNA4.0 در آینده روی آن نصب شود، پس فعلا برای XNA باید از VS2008 استفاده کرد که به راحتی در کنار VS2010 کار میکند.
)
جهت اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
واینکه نحوه Exe کردن یک پروزه و ساخت ستاپ برای پروزه با خود ویبی 2008 چگونه است . مثل Package & Deployment Wizard
در ویبی 6
ساخت exe:
و ...
ساخت فایل نصب:
و ...
تاپیک های مهم و سوالات متداول انجمن Framework ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی اون کد فاصله بین این دو تاریخ نمیشه فهمید که چند هفته و یا چند سال فاصله بینشون هست ؟
برای هفته که کافی است تعداد روز را بر 7 تقسیم کنید.
ولی اختلاف سال کمی مسایل مفهومی پیدا میکند که محاسبه از روی تعداد روزها را با محاسبه از روی عدد سال مختلف میکند.
اما به صورت معمول و عادی میتوانید به همان سادگی تعداد روزها را تقسیم بر 365 بکنید.
ودر کل فایل XML جستجو کنم و نتیجه جستجو توی لیست ویو بره . مثلا اگه حرف "ع" را نوشتم . از توی فایل XML هرکدام از سطرهایی
که توش حرف "ع" وجود داره مثلا توش کلمه عید باشه توی لیست ویو نشون بده و جستجو هم بر اساس XDate , XEvent , Xmonth باشه .
و یه حالت جستجوی دیگه که با جستجو بر اساس XDate باشه و اطلاعات به دست اومده رو توی یک تکست باکس داشته باشم. البته
بازهم جستجوی انجام شده بین اطلاعات موجود در <Miladi> تا </Miladi> باشه.
در مورد XML روش ها همان هستند که بیان شدند.
اول کل XML را یکجا بخوانید و بعد شی بارگذاری شده آن را در کد استفاده کنید.
یا جستجو معمولی با for ساده و یا با کمک LINQ و...
موفق باشید.
در ادامه پاسخ دوست عزیز _H2_ می خواستم بگم که برای سه بعدی سازی از WPF هم می توانید استفاده کنید و مثلا می توانید شی سه بعدی خود را با 3D Max یا maya طراحی و سپس بوسیله کانورتر آن را به XAML تبدیل کنید و این XAML رو مستقیما در پنجره یا کنترلر WPF ای خود کپی کنید که اگر این XAML رو به یه کنترلر بدید و این کنترلر رو با کامپایل کردن به یک dll تبدیل کنید می تونید از این کنترلر در برنامه ویندوز فرم ویبی(دات نت) خودتون با استفاده از کنترلر ElementHost استفاده کنید!(دیگر چه می خواهید؟!:31:)
لینک دانلود کانورتر البته trial هست و بعد از مدتی دیگر قابل استفاده نیست (امروز هم همش کانورتر بود!):
در ضمن با کمی گشتن شاید بشود ک---ر---ک هم برایش پیدا کرد.
موفق باشید
shadmehrshadow1
29-06-2010, 11:31
و اما در مورد اولویت بذارید بهتر براتون توضیح بدم و کامل :
من یه لیست ویو دارم که لیست ویو یک ستون توش داره که آدرس تصویری توش هست و ستون دیگه رو میذاریم برای تعیین اولویت
من میخوام هربار به طور تصادفی یکی از سطر های لیست ویو انتخاب بشه و ولی این انتخاب بر اساس اولویت که در ستون دوم
هر سطر وجود داره باشه . و بعد از انتخاب با اولویت ، آدرس اون تصویر که در سطر انتخاب شده است به درون یک پیکچر باکس بره
و عکس پیکچر باکس بشه . و منظورم از این که تکراری نباشه این نیست که مقدار از درون لیست ویو حذف بشه . بلکه منظورم اینه که
وقتی مثلا سطر دوم به طور رندوم انتخاب شد در مرحله بعد دوباره سطر دوم انتخاب نشه ولی اگه در مرحله سوم سطر دوم انتخاب شد
مشکلی نیست . در واقع نمیخوام که یک سطر دوبار به صورت پیاپی انتخاب بشه .
که مشک اصلی اینجاست که وقتی یک عدد رندوم ایجاد میشه بر اساس اولویت باشه و سطری انتخاب بشه که در ستون دومش اولویت
بالاتری داره . مثل اولوین 5 . البته اینم بگم که اولویت رو کاربر تععین میکنه و قابل تغییر هست .
ممنون که این قدر وقت میذارید و پاسخ میدید . حالا که این قدر زحمت می کشید خیلی بهتره که جواب رو به صورت کد برام بذارید . :11::11:
درمورد Xml که من اصلا ازش سر در نمیارم خیلی هم کد این ور و اونور گیر آوردم ولی من کدی میخوام که بشه کار هایی رو که درپست
فکر کنم 20 رو توش انجام بدم. همون طور که گفتم کدی هایی رو که به دست آوردم هر کدومش شامل یک بخش بود و کامل نبود و مشکل
اصلیشون هم اینجا بود که هر کدوم از یه روش خاص خودشون استفاده می کردند و من هم که نمیتونستم اونا رو باهم یکی کنم.
ممنون میشم اگه یه کدی قرار بدید که شامل همه ی اون بخش ها باشه .
و اینکه تو لینک هایی که راجع به سه بعدی گذاشته بودید یه کد سی شارپ بود . می خواستم بدونم که میشه ازش در ویبی 2008
استفاده کرد .
البته اگه به سوال پست 21 هست پاسخ بدید خیلی خوب میشه.
و همچنین سوال پست 22 در مورد Upgrade Visual Basic 6 Code و اینکه معادل vbSrcCopy در ویبی 2008 چیه؟
ما یک پیکچر باکس رو فرم داریم که Sizemode اون برابر با Stretch هست . و یک پیکچر باکس دیگه داریم که اندازه ی اون 72 در 72 است .
من میخوام بتونم فقط قسمتی از عکس پیکچر باکس اول به اندازه 72 در 72 رو از گوشه ی بالا سمت راستش بریزم توی پیکچر باکس دوم
این کار رو چه طوری میشه انجام داد.
shadmehrshadow1
02-07-2010, 14:49
چند تا سوال دارم که جواب این ها خیلی برام مهمه و حتما میخوامشون . حالا اگه بقیه سوالارو فعلا جواب ندادید موردی نداره.
1- اینو خیلی وقته دنبالشم ولی نه پیدا کردم و نه کسی درست جواب داد. اینه که من میخوام یه بالن داشته باشم که بشه توش عکس گذاشت
که میشه گفت یه کنترل دارم که چنین قابلیتی داره.ولی فقط روی کنترل های روی فرم کار میکنه . در حالی که من میخوام این بالن رو از توی
آیکون کنار ساعت یا همون NotifyIcon بیرون بیارم. ممنون میشم اگه یه جواب کامل بدید.
2- میخوام یه چیزی داشته باشم شاید مثل فانکشن . که چهار مقدار توش باشه . و وقتی ما یکی از اون مقدار ها رو مینویسیم بقیه مقدار ها هم نمایش
داده بشه و به دست بیاد . و همین طور وقتی ترکیبی رو از مثلا مقدار اول و سوم می نویسیم جواب کلی به دست بیاد و یا اینکه وقتی ما یک کلمه مینویسیم تمام داده هایی که اون یک کلمه رو دارن نمایش داده بشه . می خوام جواب ها توی لیست ویو نمایش داده بشه.
مثلا :
چهار مقدار : 1 ، فروردین ، عید نوروز ، A
البته بیش از 200 تا از این چهار تا مقدار ها رو توش میریزیم .
و وقتی نوشتیم "1 فروردین " جواب کلی و هر چهار مقدار نشون داده بشه.
و یا وقتی نوشتیم " فروردین " تمام داده هایی که فروردین داره توی لیست ویو لیست بشن.
3- و اون قضیه اولویت که فکر کنم توی پست قبلی گفتمش .
4- و اینکه چه جوری میشه یه کاری کرد که انگار برنامه دوباره از نو اجرا شده . مثل اینکه برنامه بسته شده و دوباره اجرا بشه.
سلام
اول میبخشید، میدانم خیلی دیر شد ...
ولی مدتی به شدت سرم شلوغ بود و تازه پریروز کمی فراقت یافتم و توانستم چند تاپیک و PM را جواب دهم ...
=====
و اما در مورد اولویت بذارید بهتر براتون توضیح بدم و کامل :
من یه لیست ویو دارم که لیست ویو یک ستون توش داره که آدرس تصویری توش هست و ستون دیگه رو میذاریم برای تعیین اولویت
من میخوام هربار به طور تصادفی یکی از سطر های لیست ویو انتخاب بشه و ولی این انتخاب بر اساس اولویت که در ستون دوم
هر سطر وجود داره باشه . و بعد از انتخاب با اولویت ، آدرس اون تصویر که در سطر انتخاب شده است به درون یک پیکچر باکس
بره
و عکس پیکچر باکس بشه . و منظورم از این که تکراری نباشه این نیست که مقدار از درون لیست ویو حذف بشه . بلکه منظورم
اینه که
وقتی مثلا سطر دوم به طور رندوم انتخاب شد در مرحله بعد دوباره سطر دوم انتخاب نشه ولی اگه در مرحله سوم سطر دوم انتخاب
شد
مشکلی نیست . در واقع نمیخوام که یک سطر دوبار به صورت پیاپی انتخاب بشه .
که مشک اصلی اینجاست که وقتی یک عدد رندوم ایجاد میشه بر اساس اولویت باشه و سطری انتخاب بشه که در ستون دومش اولویت
بالاتری داره . مثل اولوین 5 . البته اینم بگم که اولویت رو کاربر تععین میکنه و قابل تغییر هست .
ممنون که این قدر وقت میذارید و پاسخ میدید . حالا که این قدر زحمت می کشید خیلی بهتره که جواب رو به صورت کد برام
بذارید .
فرقی در توضیحات قبلی ایجاد نمیکند.
در توضیحات قبلی هم منظور من حذف از ListView یا ListBox و... نبود.
به وضوح منظورم اشیای با قابلیت Collection و List بود، مثل این کلاسها:
System.Collections.ArrayList
(System.Collections.Generic.List(Of Integer
و...
شما اول اعدادتان را در یکی از این کلاسها میریزید و سپس پردازش را آغاز میکنید.
درمورد Xml که من اصلا ازش سر در نمیارم خیلی هم کد این ور و اونور گیر آوردم ولی من کدی میخوام که بشه کار هایی رو که
درپست
فکر کنم 20 رو توش انجام بدم. همون طور که گفتم کدی هایی رو که به دست آوردم هر کدومش شامل یک بخش بود و کامل نبود و
مشکل
اصلیشون هم اینجا بود که هر کدوم از یه روش خاص خودشون استفاده می کردند و من هم که نمیتونستم اونا رو باهم یکی کنم.
ممنون میشم اگه یه کدی قرار بدید که شامل همه ی اون بخش ها باشه .
بهترین راه حل برای شما استفاده از کلاس ... است.
متاسفانه فرصت کافی برای توضیحات بیشتر ندارم.
مطالب پست 19 را مجدد مرور کنید.
و اینکه تو لینک هایی که راجع به سه بعدی گذاشته بودید یه کد سی شارپ بود . می خواستم بدونم که میشه ازش در ویبی 2008
استفاده کرد .
عجیب است!
در لینک تاپیکی که دادم به وضوح vb.net و c#.net در کنار هم توضیح داده شده اند و سمپلهای هر دو هم ارایه شده!
با دقت بیشتری تاپیک را مرور کنید.
البته اگه به سوال پست 21 هست پاسخ بدید خیلی خوب میشه.
و همچنین سوال پست 22 در مورد Upgrade Visual Basic 6 Code و اینکه معادل vbSrcCopy در ویبی 2008 چیه؟
اگر درست یادم باشد، مربوط به کپی تصاویر بوده؟
+GDI موجود در دات نت توابع بسیار کامل و مفصلی در این خصوص دارد که اصلاً با نسخه های قبل قابل قیاس نیست.
شما باید نحوه کار با کلاس System.Drawing.Graphics را یاد بگیرید.
درست یادم نیست (VB6 را میگویم)
اگر از تصویر به تصویر بوده ...
تابع DrawImage مشابه ان عملیات مورد نظر شما را انجام میدهد.
اگر از صفحه نمایش به تصویر بوده CopyFromScreen عملیات مورد نظرتان را انجام میدهد.
ما یک پیکچر باکس رو فرم داریم که Sizemode اون برابر با Stretch هست . و یک پیکچر باکس دیگه داریم که اندازه ی اون 72
در 72 است .
من میخوام بتونم فقط قسمتی از عکس پیکچر باکس اول به اندازه 72 در 72 رو از گوشه ی بالا سمت راستش بریزم توی پیکچر باکس
دوم
این کار رو چه طوری میشه انجام داد.
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
چند تا سوال دارم که جواب این ها خیلی برام مهمه و حتما میخوامشون . حالا اگه بقیه سوالارو فعلا جواب ندادید موردی نداره.
1- اینو خیلی وقته دنبالشم ولی نه پیدا کردم و نه کسی درست جواب داد. اینه که من میخوام یه بالن داشته باشم که بشه توش
عکس گذاشت
که میشه گفت یه کنترل دارم که چنین قابلیتی داره.ولی فقط روی کنترل های روی فرم کار میکنه . در حالی که من میخوام این
بالن رو از توی
آیکون کنار ساعت یا همون NotifyIcon بیرون بیارم. ممنون میشم اگه یه جواب کامل بدید.
یالن!
چیزی نیست جز یک فرم!
یک فرم معمولی ایجاد کنید و شکل و رنگ آن را به دلخواه اصلاح و سپس در مکان دلخوه نمایش و استفاده کنید.
2- میخوام یه چیزی داشته باشم شاید مثل فانکشن . که چهار مقدار توش باشه . و وقتی ما یکی از اون مقدار ها رو مینویسیم
بقیه مقدار ها هم نمایش
داده بشه و به دست بیاد . و همین طور وقتی ترکیبی رو از مثلا مقدار اول و سوم می نویسیم جواب کلی به دست بیاد و یا
اینکه وقتی ما یک کلمه مینویسیم تمام داده هایی که اون یک کلمه رو دارن نمایش داده بشه . می خوام جواب ها توی لیست ویو
نمایش داده بشه.
مثلا :
چهار مقدار : 1 ، فروردین ، عید نوروز ، A
البته بیش از 200 تا از این چهار تا مقدار ها رو توش میریزیم .
و وقتی نوشتیم "1 فروردین " جواب کلی و هر چهار مقدار نشون داده بشه.
و یا وقتی نوشتیم " فروردین " تمام داده هایی که فروردین داره توی لیست ویو لیست بشن.
اگر تمام مقادیر متنی (String) هستند از یک کلاس List برای نگه داری مقادیر و از عملگر Like برای جستجو استفاده کنید.
جستجو را میتوانید در یک حلقه و یا با Linq انجام دهید.
Dim list As New System.
4- و اینکه چه جوری میشه یه کاری کرد که انگار برنامه دوباره از نو اجرا شده . مثل اینکه برنامه بسته شده و دوباره
اجرا بشه.
هدفتان را مشخص تر کنید.
میخواهید دو یا چند نمونه از برنامه باز باشد؟
میخواهید فرم یک بار ظاهرش بسته و باز شود؟
یا واقعا میخواهید برنامه Restart شود؟
موفق باشید.
shadmehrshadow1
27-07-2010, 09:44
سلام ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی .
ولی من الآن روی پست زیر گیرم :
درخواست کمک برای کار با فایلهای XML ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ممنون میشم اگه اونو پاسخ بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.