مشاهده نسخه کامل
: پیغام خطای regavr.exe در آغاز ویندوز
وقتی سیستم بالا میاد اولا; بعد از اینکه روی نام یوزر مورد نظر کلیک می کنم حدود 15 ثانیه طول میکشه در حالی که قبلا سریع و آنی وارد ویندوز می شد و ثانیا پیغام خطای زیر را مشاهده می کنم. اگر کسی پاسخ بده ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
24-05-2010, 13:33
سلام
تو runبنويسيد regeditبعداين مسير رو بريد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
اونجا گزينه shell رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد اگه تو قسمت valudata اين عبارت نوشته Explorer.EXE Regsver.exe قسمت regsver.exe رو پاك كنيد فقطExplorer.exe بمونه,بعد ok كنيد.
اگه درست نشد احتمالا ويروس باشه.
saeed774
24-05-2010, 14:24
متاسفانه سيستم شما به ويروس الوده شده بايد با يک آنتي ويروس معتبر و آپديت شده سيستم رو فول اسکن کنين .
برنامه زيرو اجرا کن : قبل اجرا تاريخ سيستم بروز باشه و حتما آنتي ويروس موقتا غير فعال بشه . ارتباط با نت قطع و به تمام سوالات پاسخ مثبت بده . صبر کن تا برنامه کار خودش رو انجام بده . بطور اتومات سيستم رو ريست خواهد کرد و بعد راه اندازي دوباره به کارش ادامه خواهد داد . کار زماني تمام ميشه که متن لوگي از کاراي انجام شده نمايش داده بشه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه سيستم شما به ويروس الوده شده بايد با يک آنتي ويروس معتبر و آپديت شده سيستم رو فول اسکن کنين .
برنامه زيرو اجرا کن : قبل اجرا تاريخ سيستم بروز باشه و حتما آنتي ويروس موقتا غير فعال بشه . ارتباط با نت قطع و به تمام سوالات پاسخ مثبت بده . صبر کن تا برنامه کار خودش رو انجام بده . بطور اتومات سيستم رو ريست خواهد کرد و بعد راه اندازي دوباره به کارش ادامه خواهد داد . کار زماني تمام ميشه که متن لوگي از کاراي انجام شده نمايش داده بشه .
ممنون از پاسختون
مشکلات رجیستری رفع شد
graphic1
11-06-2010, 14:38
sharifdorsa دستت درست!
من دقیقاً همین مشکل رو داشتم و خوشبختانه حل شد.
البته من نود32 با آپ دیت روز رو دارم و همیشه با دابل کلیک روی فلش های ویروسی خودش جلوی ویروس رو می گرفت
اما این دفعه اول ویروسه مرضشه ریخت بعد جناب نود ویروس و پاک کرد. و این مشکل بوجود اومد.
بارم خیلی ممنون..
amd>intel
11-06-2010, 14:52
با اينم چك كن . رجيستري رو تصحيح ميكنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.