PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟

hostironi
24-05-2010, 01:31
سلام
نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ شما اگه می خواستین بین این 2 تا انتخاب کنین کدوم انتخاب می کردین؟

mortezaon
24-05-2010, 03:21
من اگه باشم MS236H ایسوس ميگيرم

.

JEskandari
24-05-2010, 03:30
خوب متیاسفانه خیلیها از سری P سامسونگ ناراضی هستند و به خوبی مدلهای قبلی اون نیست
راستی اگه حتما لازم نیست 23 اینچ باشه به LG W2262TQ هم یک نگاهی بکن کیفیت تصویر بالایی داره
در ضمن زاویه دیدشم از اون دوتا بیشتر هست و توی نگاه کردن با زاویه تصویر تیره نمیشه.

sir payman
24-05-2010, 12:15
خوب متیاسفانه خیلیها از سری P سامسونگ ناراضی هستند و به خوبی مدلهای قبلی اون نیست
راستی اگه حتما لازم نیست 23 اینچ باشه به LG W2262TQ هم یک نگاهی بکن کیفیت تصویر بالایی داره
در ضمن زاویه دیدشم از اون دوتا بیشتر هست و توی نگاه کردن با زاویه تصویر تیره نمیشه.
در مورد زاویه دید حتما MS236H ندیدید که این رو میگید چون با دیدن تصویر از کنار یا تا زاویه حدودا 150^ اصلا افت کیفیت وجود نداره و به جرات میگم بهترین زاویه دید در تمام مانیتورهای زیر 350 تومن همین مدل asus هست(با اینکه من از asus دیگه حالم به هم میخوره:2:)
اون مدل lg هم مثل همه lcdهاست و زاویه دید مناسبی نداره.

شما این مدل asus رو چند قیمت دارید؟چون تا اونجایی که میدونم با گارانتی الماس 325 تومنه و مدل رقیبش xl2370 هست نه 23500.
ولی در مقایسه با 23500 من asus رو میگیرم چون از نزدیک باهاش کار کردم.

ess_1362
24-05-2010, 12:38
راستش من با این مدل ایسوس آشنایی ندارم و باید خودم حتما از نزدیک بررسیش کنم

در مورد کیفیت قطعاتش خیلی نمیشه دقیق گفت چون این هم مثل بقیه(سامسونگ و ال جی) ساخت چین هست(پنل و سایر قطعات) پس خیلی تفاوتی نداره

ولی من از چیزی که بیشتر نگرانم گارانتی متزلزل ایسوس در ایران هست

hostironi
24-05-2010, 13:17
در مورد زاویه دید حتما MS236H ندیدید که این رو میگید چون با دیدن تصویر از کنار یا تا زاویه حدودا 150^ اصلا افت کیفیت وجود نداره و به جرات میگم بهترین زاویه دید در تمام مانیتورهای زیر 350 تومن همین مدل asus هست(با اینکه من از asus دیگه حالم به هم میخوره:2:)

شما این مدل asus رو چند قیمت دارید؟چون تا اونجایی که میدونم با گارانتی الماس 325 تومنه و مدل رقیبش xl2370 هست نه 23500.

ایسوس جناب حسینی آورده 280 می گه. نمی دونم گارانتی کجاست
23500 هم که 250 تومنه
من مشخصات دیدم فرقی با 23500 ندیدم تنها فرقی که هست ظاهر و اینکه 23500 dvi داره ولی ایسوس hdmi داره
شما چرا از ایسوس خوشت نمیاد؟ به خاطر اور نشدن سی پی یو جدیدت؟

بیشتر می خوام ببینم از لحاظ کیفیت تصویر زاویه دید کدوم بهتره. از زبون مصرف کننده نه از زبون تولید کننده
من خودم می خواستم 23500 بگیرم ولی با دیدن ایسوس یه مقدار شک کردم. hdmi هم که داره.

sir payman
24-05-2010, 13:23
ببینید که حتما گارانتی داشته باشه.
الماس شاید خیلی معتبر نباشه ولی lcd چیزی نیست که به ریسکش بیارزه که بدون گارانتی بخریدش.به هر حال بودن گارانتی حتی در حد الماس بهتر از نبودش هست.
asus هم چون هنوز بایوس جدید نداده و نمیتونم cpu رو اور کنم ازش شاکیم.الان هم دارم از بایوس 1606 که توی اینترنت پخش شده استفاده میکنم که رسمی نیست و به خاطر داشتن باگ نمیشه هیچ قطعه ای رو اور کرد.

hostironi
24-05-2010, 13:28
اینم یه فیلم از MS236H داخل youtube

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pedram_sad
24-05-2010, 16:49
ایراداتی که به این مدل گرفته شده یکی نداشتن Dvi هست
یکی دیگه هم پایش هست که ارتفاع نداره و گفته بود اگه بخوای برای desktop استفاده کنی زاویه دیدش فاجعه میشه و بیشتر برای مونیتور دوم یا laptop مناسب هست

اما گفته بود یکی از بهترین Response time ها و panel quality ها رو داره

JEskandari
24-05-2010, 20:11

خوب این مانیتور ASus زاویه دیدی برابر 170*160 مثل بقیه مانیتورها داره
ولی اون مدل LG که من گفتم این زاویه براش 176*170 هستش که فکر
کنم از بقیه مانیتورها بالاتر باشه
در ضمن اون مدل LG کنتراست 1:70000 داره و این Asus کنتراست 1:50000
روشناییAsus برابر 250 cd/m2 هست ولی این برای LG به میزان 300 cd/m2 هست

مشکل دیگه مانیتور Asus نداشتن پورت DVI هست که میتونه بسته به کارت گرافیکی مشکل ساز باشه
در ضمن این مانیتور را بدون گارانتی 280 قیمت دارم

sir payman
24-05-2010, 20:39
شما به اون اعداد زاویه دید توجه نکنید همونطور هم که خودتون میدونید در زاویه دیددی حدود 150^ دیگه اصلا تصویر قابل تشخیص نیست بهتون پیشنهاد میکنم زاویه دیدهارو از نزدیک همیشه بررسی کنید و به این اعداد توجهی نکنید. در مورد کنتراست هم حتی اگر اصلشون 2000000 هم بود از همدیگه بازهم توجه نکنید چون کنتراست استاتیک مهمه که هردوشون 1000 هست.
نداشتن پورت dvi کاملا حرفتون درسته و واقعا ضعف هست .

JEskandari
24-05-2010, 21:43
خوب من به غیر از موبایلم دوربین نداشتم ولی به هر حال نظرتان چند درجه است

//---------------.com/img/out.php/t28294_Photo019.jpg

همین آدرس بالا را بدون WWW توی بروزر بگذار به صفحه مورد نظر میره

sir payman
24-05-2010, 21:45
به جای این نقطه چین چی بذارم؟:31:

JEskandari
24-05-2010, 21:53
من که بی خیال شدم این جا که مثل اینکه خیلی سختگیرند نگذارند که کسی عکس یا لینک پست کنه
من نمیفهمم چند هزار پست برای فرستادن یک URL لازم هست

اون خط تیره ها هم ---------------. هستش

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

مشکل را فهمیدم این سایت با آپلود سنتر های ایرانی مشکل داره بطور خلاصه یک کم غرب زده هستش
چکار میشه کرد یک خارجکیش را میگذارم اون خط تیره ها هم شهرسخت افزار بود

hostironi
25-05-2010, 00:34
من ارزو به دلم موند تو یه سایت حرف از چند تا مانیتور بشه. پای 2261 و 2262 lg به اون تاپیک باز نشه :41:
تاپیک ما هم که کاملا منحرف شد فقط راجع به 2262 داره صحبت می شه
من lg نمی خرم خوشم نمی یاد. شاید یکی دیگه دوست داشته باشه ولی من دوست ندارم. این سلیقه ایه
می دونم 2261 hdmi داره اگه کنسول دارم اینو بگیرم اگه کنسول ندارم 2262 بگیرم. hdmi نداره ولی کنتراست بیشتر داره اما من lg نمی خوام

بحث فقط راجع به همون 2 مدل نه چیز دیگه

JEskandari
25-05-2010, 03:40
خوب اگه کنسول داری MS236H اگه نداری P23500

JEskandari
25-05-2010, 04:02
خوب این زاویه دید Asus هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نشون میده سمت چپ این مانیتور یک مقدار روشنتر از شمت راست هست

cold398
25-05-2010, 17:14
شما به اون اعداد زاویه دید توجه نکنید همونطور هم که خودتون میدونید در زاویه دیددی حدود 150^ دیگه اصلا تصویر قابل تشخیص نیست بهتون پیشنهاد میکنم زاویه دیدهارو از نزدیک همیشه بررسی کنید و به این اعداد توجهی نکنید. در مورد کنتراست هم حتی اگر اصلشون 2000000 هم بود از همدیگه بازهم توجه نکنید چون کنتراست استاتیک مهمه که هردوشون 1000 هست.
نداشتن پورت dvi کاملا حرفتون درسته و واقعا ضعف هست .

سلام
صحبتتون تایید میشه
ولی راجع به نداشتن پورت Dvi باید بگم که این مانیتور در بک پنلش به غیر از خروجی مربوط به پاور یه پورت HDMI داره یه پورت VGA و یک خروجی هدفون
در بین کابل ها و متعلقات یک کابل اتصال داره که یک طرفش پورت HDMI هست و یک طرفش پورت Dvi اینجوری حتی کاربرانی که کارت هاشون Hdmi نداره میتونن از HDMI استفاده کنن .

پس این یک عیب نیست که هیچ جز مزایاست .

JEskandari
25-05-2010, 17:57
سلام
صحبتتون تایید میشه
ولی راجع به نداشتن پورت Dvi باید بگم که این مانیتور در بک پنلش به غیر از خروجی مربوط به پاور یه پورت HDMI داره یه پورت VGA و یک خروجی هدفون
در بین کابل ها و متعلقات یک کابل اتصال داره که یک طرفش پورت HDMI هست و یک طرفش پورت Dvi اینجوری حتی کاربرانی که کارت هاشون Hdmi نداره میتونن از HDMI استفاده کنن .

پس این یک عیب نیست که هیچ جز مزایاست .

اولا که این مانیتور تبدیل HDMI به DVI نداره که البته توی خارج که اینجوری بود . ممکن توی ایران هموطنها لطف کردن
و یکی توش گذاشتن.

ثانیا شما اول فرق HDMI با DVI را بفرمایید تا ببینیم اینی که شما گفتید چجوری یک منفعت به حساب میاد.

noble savior
25-05-2010, 18:13
رقیب 23500 ms226h با قیمت 260 تومنه نه ms236 با قیمت 300 تومن
226 hdmi به dvi داره ولی 23500 hdmi نداره البته در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم

cold398
25-05-2010, 21:30
اولا که این مانیتور تبدیل HDMI به DVI نداره که البته توی خارج که اینجوری بود . ممکن توی ایران هموطنها لطف کردن
و یکی توش گذاشتن.

ثانیا شما اول فرق HDMI با DVI را بفرمایید تا ببینیم اینی که شما گفتید چجوری یک منفعت به حساب میاد.

بنده این مانیتور رو از نزدیک دیدم ولی متعلقات جعبش رو بررسی نکردم .

یه فایل تصویری در یوتیوب دیدم که این کابل جز متعلقات دستگاه بود که ممکن هموطنای شما اونو با یه اچ دی ام ای معمولی عوض کرده باشن . نمیدونم شما کجای این خارجی که میفرمایید این مانیتور رو بدون این کابل دیدین !!!

و راجع به تبدیل HDMI به DVI سرعت انتقال سیگنال با این کابل هیچ تفاوتی با یک کابل HDMI معمولی نداره و سرعت انتقال یکی هست .
پس کاربرانی که کارت هاشون پورت HDMI نداره میتونن اینجوری از HDMI استفاده کنن .

cold398
25-05-2010, 23:28
این هم متعلقاتش و کابل تبدیل HDMI To DVI

JEskandari
25-05-2010, 23:32
بنده این مانیتور رو از نزدیک دیدم ولی متعلقات جعبش رو بررسی نکردم .

یه فایل تصویری در یوتیوب دیدم که این کابل جز متعلقات دستگاه بود که ممکن هموطنای شما اونو با یه اچ دی ام ای معمولی عوض کرده باشن . نمیدونم شما کجای این خارجی که میفرمایید این مانیتور رو بدون این کابل دیدین !!!

و راجع به تبدیل HDMI به DVI سرعت انتقال سیگنال با این کابل هیچ تفاوتی با یک کابل HDMI معمولی نداره و سرعت انتقال یکی هست .
پس کاربرانی که کارت هاشون پورت HDMI نداره میتونن اینجوری از HDMI استفاده کنن .

خوب دوست عزیز حداقل اون زمانی که مانیتوری که توی Techworld بررسی شد این کابل را نداشته.

نکته دیگه اینه که تفاوت HDMI با DVI در انتقال صوت میباشد اگه کارت شما پورت HDMI نداشته
باشه صوت را نمیتونه منتقل کنه شما از هر تبدیلی هم استفاده کنی فرقی به حالش نداره .
پس شما با اون کابل هم از امکانات HDMI نمیتوانی استفاده کنی بلکه فقط از از اونچه DVI ارایه
میده میشه استفاده کرد . چون این تبدیل مثل یک مترجم هست و نمیتونه باعث بشه چیزی
بالاتر از اونچه سخنگوی اصلی میگه ارایه بشه.

cold398
26-05-2010, 01:53
خوب دوست عزیز حداقل اون زمانی که مانیتوری که توی Techworld بررسی شد این کابل را نداشته.

نکته دیگه اینه که تفاوت HDMI با DVI در انتقال صوت میباشد اگه کارت شما پورت HDMI نداشته
باشه صوت را نمیتونه منتقل کنه شما از هر تبدیلی هم استفاده کنی فرقی به حالش نداره .
پس شما با اون کابل هم از امکانات HDMI نمیتوانی استفاده کنی بلکه فقط از از اونچه DVI ارایه
بالاتر از اونچه سخنگوی اصلی میگه ارایه بشه.

اگه این کابل رو نداشته پس به جاش چه کابلی داشت ؟
توی اون برسی که من دیدم گفتن استفاده از این کابل هیچ تفاوتی با HDMI معمولی نداره و چند بار هم تاکید کردن.

Stream
26-05-2010, 13:16

صحیح نیست.

این تبدیل ها مترجم نیستند (اصلا اسمشون هم تبدیل نیست) ... هر کارت گرافیکی که HDMI رو پشتیبانی کنه (پشتیبانی از HDMI به این معنی نیست که پورت HDMI روی خودش داشته باشه) می تونه همراه با HDMI صدا رو هم منتقل کنه (حالا چه با این به اصطلاح تبدیل ها از DVI ، چه با پورت مستقیم HDMI) نهایتا ممکنه نیاز به اتصال S/PDIF از مادربرد به کارت گرافیک باشه.

کارت گرافیک لازمه Radeon HD 2400 به بعد، یا Geforce 9 به بعد، یا Geforce 8800 های G92 باشه. داشتن یا نداشتن پورت HDMI مستقیم هم اصلا مهم نیست.

بالاتر از اونچه سخنگوی اصلی میگه ارایه بشه.شما اون "به اصطلاح تبدیل" رو که متصل می کنید، کارت گرافیک متوجه میشه باید از سیگنال HDMI رو به خروجی بفرسته و همزمان باهاش صدا رو هم می فرسته. قضیه سخنگوی اصلی و مترجم و ... به هیچ وجه اینجا صادق نیست و اون تبدیل نقش مطلع کردن کارت گرافیک از نوع خروجی و اتصال فیزیکی پین ها رو به عهده داره نه ترجمه کردن نوع سیگنال رو .

JEskandari
26-05-2010, 13:39
فکر کنم این موضوع را به خوبی توضیح بده

As DVI and HDMI connections become more and more widely used, we are often asked: which is better, DVI (or HDMI) or component video? The answer, as it happens, is not cut-and-dried.

First, to clear away one element that can be confusing: DVI and HDMI are exactly the same as one another, image-quality-wise. The principal differences are that HDMI carries audio as well as video, and uses a different type of connector, but both use the same encoding scheme, and that's why a DVI source can be connected to an HDMI monitor, or vice versa, with a DVI/HDMI cable, with no intervening converter box.

البته به نظرم من این مقاله خوندنش بطور کامل ارزش داره چون خیلی از چیزها را در مورد کیفیت تصویر روشن میکنه .

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

اگه این کابل رو نداشته پس به جاش چه کابلی داشت ؟
توی اون برسی که من دیدم گفتن استفاده از این کابل هیچ تفاوتی با HDMI معمولی نداره و چند بار هم تاکید کردن.

اونجا فقط یک کابل HDMI معمولی و یک کابل آنالوگ بوده

معلومه که فرقی نداره چونکه اصولا اگه شما از مبحث انتقال صوت بگذرید HDMI و DVI
دقیقا یکی هستند.

pedram_sad
27-05-2010, 14:41
دوستان Lion مدل vk266h رو هم از ASUS اورد که 26 اینچ هست

مشخصات

Panel Size: 25.5“ Wide Screen
True Resolution: 1920X1200
Pixel Pitch: 0.287mm
Brightness(Max): 300 cd/㎡
Contrast Ratio (Max.): 20000 :1 (ASCR)
Display Color: 16.7M
Viewing Angle (CR≧10): 170°(H)/160°(V)
Response Time: 2 ms (Gray-to-Gray)

PC Input: DVI-D/D-Sub
PC Audio Input: 3.5mm Mini-jack
Video Input: Component(YPbPr)/HDMI
AV Audio Input: HDMI

وب کم 2.0MP هم داره

از نظر وردوی و خروجی واقعا تکمیله :

قیمتش هم 420 تومان که به نظر من خیلی مناسبه

cold398
27-05-2010, 16:00
دوستان Lion مدل vk266h رو هم از ASUS اورد که 26 اینچ هست

مشخصات

وب کم 2.0MP هم داره

از نظر وردوی و خروجی واقعا تکمیله :

قیمتش هم 420 تومان که به نظر من خیلی مناسبه

سلام
مانیتور خوبی ولی کیفیت تصویرش اونقدرا جالب نیست من از نزدیک دیدمش هنوز xl2370 بهترین گزینست .

JEskandari
27-05-2010, 18:29
سلام
مانیتور خوبی ولی کیفیت تصویرش اونقدرا جالب نیست من از نزدیک دیدمش هنوز xl2370 بهترین گزینست .

مشکل کیفیت تصویر این مانیتور چی هستش ؟

cold398
27-05-2010, 18:51
مشکل کیفیت تصویر این مانیتور چی هستش ؟

شفافیت تصویرش به نسبت سامسونگ پایین تر بود
البته این مورد یه مقدار سلیقه ای سری MS ایسوز بهتر هستن

m_anb
10-06-2010, 14:37
سلام دوستان
MS236H از نظر کیفیتی و شفافیت رو همه به تائید رسوندین ولی یه مشکلی هست اونم در مورد پایه پشتش هست ...

به نظرتون
اگه بخوایم عمودی بشه راهی هست ؟ مثل پایه های معمولی چون با توجه به اینکه می خوام فیلم ببینم از فاصله دور با توجه به زاویه دیدش تصویر ناجور میشه
vk266h این مدل رو من از نزدیک ندیدم ولی 1080p هست فکر کنم اولین مونیتور با این مشخصات باشه ... حتی تلویزیون p من تا الان ندیدم ...
حالا چه کنم اولا اصلا طرف سامسونگ و ال جی نمیرم چون انواع و اقسامشون رو امتحان کردم همین 2370 که این همه تعریف و تمجید میکنید ازش نمیدونید چه آشغالیه ... ایشاا... که اومد دستتون به نتیجه من میرسید ... حالا نظر بدید که کدوم یکی از اینا بهتره

Ultra_Black
10-06-2010, 14:48
به نظرتون
اگه بخوایم عمودی بشه راهی هست ؟ مثل پایه های معمولی چون با توجه به اینکه می خوام فیلم ببینم از فاصله دور با توجه به زاویه دیدش تصویر ناجور میشه
بله میشه به درجه دلخواه تنظیمش کرد و حتی عمود هم گذاشت:

cold398
10-06-2010, 17:33
همین 2370 که این همه تعریف و تمجید میکنید ازش نمیدونید چه آشغالیه ... ایشاا... که اومد دستتون به نتیجه من میرسید ...

سلام
2370 چه مشکلی داره که میگین اشغاله ؟

بله میشه به درجه دلخواه تنظیمش کرد و حتی عمود هم گذاشت:

این پایه چطوری جابجا میشه ؟ من یه ریویو دیدم این پایه رو با یه پیچ که جز متعلقات هست به پشت مانیتور پیچ میکنن دقیقا زیر اون تیکه سفیده که جدا میشه توی تصویری که گذاشتین مشخصه .

در این صورت چطوری میشه تکونش داد و زاویه دید رو عوض کرد ؟

Ultra_Black
10-06-2010, 17:43
این پایه چطوری جابجا میشه ؟ من یه ریویو دیدم این پایه رو با یه پیچ که جز متعلقات هست به پشت مانیتور پیچ میکنن دقیقا زیر اون تیکه سفیده که جدا میشه توی تصویری که گذاشتین مشخصه .

در این صورت چطوری میشه تکونش داد و زاویه دید رو عوض کرد ؟
اول اون تیکه سفیده رو میذارن،قبل محکم کردنش، زاویشو تنظیم می کنند و بعد محکمش می کنند (اون تیکه سفیده داخل دایره تیره حرکت میکنه)

alpha007
10-06-2010, 21:00
سلام دوستان
MS236H از نظر کیفیتی و شفافیت رو همه به تائید رسوندین ولی یه مشکلی هست اونم در مورد پایه پشتش هست ...

به نظرتون
vk266h این مدل رو من از نزدیک ندیدم ولی 1080p هست فکر کنم اولین مونیتور با این مشخصات باشه ... حتی تلویزیون p من تا الان ندیدم ...
حالا چه کنم اولا اصلا طرف سامسونگ و ال جی نمیرم چون انواع و اقسامشون رو امتحان کردم همین 2370 که این همه تعریف و تمجید میکنید ازش نمیدونید چه آشغالیه ... ایشاا... که اومد دستتون به نتیجه من میرسید ... حالا نظر بدید که کدوم یکی از اینا بهتره
کیفیت ساخت الجی سامسونگ و یا همین مانیتور جدید از asus مثل همه
شما چطور یه برند رو رد میکنید و یه برند دیگه رو تایید؟
چرا برای 2370 این لفظ رو بکار میبرید؟
خیلی خوبه که دلایل فنی خودتون رو برای رد کردن یک محصول ارائه کنید
ایسیوس و سامسونگ xl2370 دو محصول جدید و جهانی ان و سامسونگ (به دلیل زودتر معرفی شدنش) معتبرترین تاییدیه ها رو دارن

cold398
10-06-2010, 21:35
اول اون تیکه سفیده رو میذارن،قبل محکم کردنش، زاویشو تنظیم می کنند و بعد محکمش می کنند (اون تیکه سفیده داخل دایره تیره حرکت میکنه)

نمیدونم قشنگ متوجه منظورم من شدین یا نه !

منظور من اون تیکه سفیده پشت مانیتور بود نه اون شیشه ای که پایه رو نگه داشته . زیر اون یک پیچ هست اون جدا میشه این پایه ی دایره ای شکل رو میزارن با اون پیچی که گفتم پیچش میکنن دوباره اون تیکه سوار میشه .

ولی اگه در کل مشکل تغییر زاویه نداشته باشه و راهی برای تکون دادنش باشه خیلی خوبه . توی اون فیلم نشون ندادن !

در اون ریویو که من در یوتیوب دیدم اون تیکه ی شیشه ای که پایه رو نگه داشته رو نزاشتن همینجوری مانیتورو گذاشت !!!

Ultra_Black
10-06-2010, 22:33
منظور من اون تیکه سفیده پشت مانیتور بود نه اون شیشه ای که پایه رو نگه داشته . زیر اون یک پیچ هست اون جدا میشه این پایه ی دایره ای شکل رو میزارن با اون پیچی که گفتم پیچش میکنن دوباره اون تیکه سوار میشه .
آهان الان متوجه شدم

ولی اگه در کل مشکل تغییر زاویه نداشته باشه و راهی برای تکون دادنش باشه خیلی خوبه . توی اون فیلم نشون ندادن !

در اون ریویو که من در یوتیوب دیدم اون تیکه ی شیشه ای که پایه رو نگه داشته رو نزاشتن همینجوری مانیتورو گذاشت !!!
نه دیگه همونطور که قبلا گفتم اون قطعه پلاستیکی شیشه ای داخل دایره حرکت می کنه و اینطوری میشه زاویه شو تغییر داد

alpha007
10-06-2010, 23:35
ایسیوس مدلهای مختلف از این نوع مانیتورها ساخته
سری VW VH VK VE MS MK LS
ولی مثل اینکه چند مدل محدود بیشتر تو بازارهای خودمون موجود نیست
واجب شد که به چند تا بازار مهم تهران برم و خوب روشون تحقیق کنم

Ultra_Black
11-06-2010, 08:37
سری VW VH VK VE MS MK LS
از بین مدلهایی که تو بازار موجود هست من کیفیت سری MS رو بهتر دیدم

cold398
11-06-2010, 10:08
سری VW VH VK VE MS MK LS

لطف میکنی.
حتما این کارو بکن و نتیجه رو به ما خبر بده .

از بین مدلهایی که تو بازار موجود هست من کیفیت سری MS رو بهتر دیدم

بشدت تایید میشه . نظر منم همینه.

شاید تنها مشکل این مانیتور ها همین ظاهر جدید و بحث برانگیز باشه که البته به دلیل جدید بودن و نا اگاهی خیلی از کاربراست .

در کل یه چیز جدید که وارد بازار میشه و با مدل های هم سطح خودش فرق میکنه یه مقدار زمان میبره تا بین مصرف کننده ها جا بیفته

m_anb
11-06-2010, 11:19
با سلام
دوست عزیزم که گفته بود دلایل فنی خودمو اعلام کنم ...
حتما لازم نیست با عددهایی که کارخانه سازنده اعلام میکنه مثل کنتراست و رفرش ریت و ... یه مونیتور با با مونیتور دیگه بسنجیم
خدا رو شکر تا الان من اکثر مدل هایی که اینجا به عنوان مونیتور خیلی خوب ازشون یاد میشه رو امتحان کردم ...
در مورد 2370 با کلی مکافات تونستم از یکی از دوستانم که تو همون مدت محدود تهیه کرده بود بگریم و 1 هفته ای با هاش سر و کله بزنم
کیفیت دیدنی هست نه نوشتنی ... در هنگام بازی واقعا اسفناک هست تصویرش شاید برا من که با دقت تصویر رو بالا پائین میکنم اینجوریه ولی کاملا سایه دار بودن تصویر مشخص هست ...
اگر شما این مونیتور رو در کنار یه مدل سری 6 سامسونگ سری 6 بذاری اصلا حرفی واصه گفتن تو تصاویر hd نداره فقط و فقط ظاهری مورد تائید من هست ...
اما در مورد ال جی به نظر شخصی من ال جی اصلا نیاز به رد کردن نداره چون از قبل رد شده است ... چرا ؟!! به خاطر اینکه 2232bw سامسونگ کیفیت و وضوح و روشنایی تصویر و حتی سرعت بیشتری توی تصویر های سریع داره این مقایسه با همین سری آخر الجی که ال ای دی هست به صورت همزمان با یک تصویر انجام گرفته ... اگه لازم بود بگید که من اطلاعات کامل و نوع تستی که انجام دادم به همراه عکس هاش براتون بذارم که خودتون مقایسه کنید ...
اما برسیم سر ایسوس ...
دوستانی که تمایل دارن برن نمایندگی و وارد کننده این مانیتور ها فقط و فقط طبقه چهارم بازار رضا نمایندگی و توزیع تهران این محصولات هست ... و هونجا برای دیدن تصویر هم میذاره تست بگیرید ...
درسته شاید روشنایی 266 از 236 کمتر باشه ولی باید اندازه مانیتور رو هم در نظر بگیرید و قبول کنید که تو اون سایز بهتیر هست
236 با توجه به پنل و ظرافت و تصویری که داره توصیه من به اونایی هست که مانیتور میخوان بخرن و زیر 300 میوان پول بدن که حدودن 280 باید باشه ... من خودم به شخصه 266 رو میخوام روز یکشنبه بردارم چون نیاز به سایز بالا دارم
هیچ جای دیگه مثل ایران و پایتخت و ... نرید هیچ کدوم ندارن و همه از hse میگیرن

alpha007
11-06-2010, 11:48
با سلام
دوست عزیزم که گفته بود دلایل فنی خودمو اعلام کنم ...
حتما لازم نیست با عددهایی که کارخانه سازنده اعلام میکنه مثل کنتراست و رفرش ریت و ... یه مونیتور با با مونیتور دیگه بسنجیم
خدا رو شکر تا الان من اکثر مدل هایی که اینجا به عنوان مونیتور خیلی خوب ازشون یاد میشه رو امتحان کردم ...
در مورد 2370 با کلی مکافات تونستم از یکی از دوستانم که تو همون مدت محدود تهیه کرده بود بگریم و 1 هفته ای با هاش سر و کله بزنم
کیفیت دیدنی هست نه نوشتنی ... در هنگام بازی واقعا اسفناک هست تصویرش شاید برا من که با دقت تصویر رو بالا پائین میکنم اینجوریه ولی کاملا سایه دار بودن تصویر مشخص هست ...
اگر شما این مونیتور رو در کنار یه مدل سری 6 سامسونگ سری 6 بذاری اصلا حرفی واصه گفتن تو تصاویر hd نداره فقط و فقط ظاهری مورد تائید من هست ...
اما در مورد ال جی به نظر شخصی من ال جی اصلا نیاز به رد کردن نداره چون از قبل رد شده است ... چرا ؟!! به خاطر اینکه 2232bw سامسونگ کیفیت و وضوح و روشنایی تصویر و حتی سرعت بیشتری توی تصویر های سریع داره این مقایسه با همین سری آخر الجی که ال ای دی هست به صورت همزمان با یک تصویر انجام گرفته ... اگه لازم بود بگید که من اطلاعات کامل و نوع تستی که انجام دادم به همراه عکس هاش براتون بذارم که خودتون مقایسه کنید ...
اما برسیم سر ایسوس ...
دوستانی که تمایل دارن برن نمایندگی و وارد کننده این مانیتور ها فقط و فقط طبقه چهارم بازار رضا نمایندگی و توزیع تهران این محصولات هست ... و هونجا برای دیدن تصویر هم میذاره تست بگیرید ...
درسته شاید روشنایی 266 از 236 کمتر باشه ولی باید اندازه مانیتور رو هم در نظر بگیرید و قبول کنید که تو اون سایز بهتیر هست
236 با توجه به پنل و ظرافت و تصویری که داره توصیه من به اونایی هست که مانیتور میخوان بخرن و زیر 300 میوان پول بدن که حدودن 280 باید باشه ... من خودم به شخصه 266 رو میخوام روز یکشنبه بردارم چون نیاز به سایز بالا دارم
هیچ جای دیگه مثل ایران و پایتخت و ... نرید هیچ کدوم ندارن و همه از hse میگیرن
با سلام خدمت شما
درباره صحبتهاتون باید بگم که این اولین بار هستش که نقد این چنینی درباره 2370 میشنوم
من خودم با 2370 از نزدیک کار کردم به pc و کنسول وصل کردم و استفاده شده
هیچ موردی دال بر سایه دار بودن تصویر مشاهده نشده
این موضوع تو ریویوهای معتبر هم تحت هیچ عنوان مطرح نشده
تبلیغ کردن یه کالا به هیچ وجه درست نیست حالا اگه مخلوط به نا آگاهی و تعصب هم بشه که دیگه واویلاست
جنسی که معتبر و مرغوبه استفاده شده و نتایج تستش + بوده جای شک و شبهه نمیزاره
حالا یه سوال دارم ازتون اگه این مدلهای جدید ایسیوس نمیومد دیگه مانیتوری بود که شما بخواهید ازش برای استفاده کاربری یاد کنید؟
ایسیوس جدیده و هنوز نقد آنچنانی دربارش دردست نیست(هرچند بهترین نقاد خود آدمه)
شما درباره شاهکار سامسونگ دارید صحبت میکنید
حالا بگذریم الان که اینو میگم یه عده پیدا میشن که میگن نه همچین آش دهن سوزی نیست و این حرفها
ولی تو رنج 300-350 هزار تومان جزء مانیتورهای مطرح دنیاست
هرکسی باید نیازهاش رو ببینه که چی هست
یه بنده خدایی عاشق الجیه میاد و بی دلیل از سامسونگ ایرادات واهی میگیره
من روز 5 شنبه مانیتور 2410 از dell رو بقیمت 1 میلیون و 50 هزار تومان برای یکی از سیستمهام خریداری کردم برای استفاده بخصوصی که دارم
حالا با وجود این مانیتور نباید بقیه مانیتورهای سامسونگ و الجی رو زیر سوال ببرم که
تو رنج قیمتی که گفتم 2370 سامسونگ جزء بهترین ها بشمار میاد حرفی هم توش نیست
این رو بی تعصب و از روی اطلاع میگم چون خودم باهاش کار کردم و از نظر شدت روشنایی پاسخگویی کیفیت تصویر کیفیت پنل و ... کاملا بررسیش کردم

cold398
11-06-2010, 12:06
با سلام خدمت شما
درباره صحبتهاتون باید بگم که این اولین بار هستش که نقد این چنینی درباره 2370 میشنوم
من خودم با 2370 از نزدیک کار کردم به pc و کنسول وصل کردم و استفاده شده
هیچ موردی دال بر سایه دار بودن تصویر مشاهده نشده
این موضوع تو ریویوهای معتبر هم تحت هیچ عنوان مطرح نشده
تبلیغ کردن یه کالا به هیچ وجه درست نیست حالا اگه مخلوط به نا آگاهی و تعصب هم بشه که دیگه واویلاست
جنسی که معتبر و مرغوبه استفاده شده و نتایج تستش + بوده جای شک و شبهه نمیزاره
حالا یه سوال دارم ازتون اگه این مدلهای جدید ایسیوس نمیومد دیگه مانیتوری بود که شما بخواهید ازش برای استفاده کاربری یاد کنید؟
ایسیوس جدیده و هنوز نقد آنچنانی دربارش دردست نیست(هرچند بهترین نقاد خود آدمه)
شما درباره شاهکار سامسونگ دارید صحبت میکنید
حالا بگذریم الان که اینو میگم یه عده پیدا میشن که میگن نه همچین آش دهن سوزی نیست و این حرفها
ولی تو رنج 300-350 هزار تومان جزء مانیتورهای مطرح دنیاست
هرکسی باید نیازهاش رو ببینه که چی هست
یه بنده خدایی عاشق الجیه میاد و بی دلیل از سامسونگ ایرادات واهی میگیره
من روز 5 شنبه مانیتور 2410 از dell رو بقیمت 1 میلیون و 50 هزار تومان برای یکی از سیستمهام خریداری کردم برای استفاده بخصوصی که دارم
حالا با وجود این مانیتور نباید بقیه مانیتورهای سامسونگ و الجی رو زیر سوال ببرم که
تو رنج قیمتی که گفتم 2370 سامسونگ جزء بهترین ها بشمار میاد حرفی هم توش نیست
این رو بی تعصب و از روی اطلاع میگم چون خودم باهاش کار کردم و از نظر شدت روشنایی پاسخگویی کیفیت تصویر کیفیت پنل و ... کاملا بررسیش کردم

موافقم .

منم گفتم ایسوز مانیتور خوبی و قابل رقابت با سامسونگ هست و حتی در بعضی موارد بهتر از اون ، ولی از سامسونگ بد نگفتم .

XL2370 مانیتور خیلی خوبی و سامسونگ هنوز مانیتور بهتر از اون رو معرفی نکرده .

m_anb
11-06-2010, 12:17
فکر کنم 1 سال دیگه هم بحث کنیم به جایی نرسیم چون کیفیت سلیقه ای هست ولی من چندان تعصبی هم روی asus ندارم و اعتقادم اینه که بین بد و بدتر میشه بد رو انتخاب کرد ... در مورد این که اگه asus نبود چی کار می کردم صبر میکرم حداقل تا مدل های 3 بعدی acer یا خود asus یا حتی سامسونگ بیاد از الان نمیشه گفت اونا هم خوبن یا بد هستن اگه سه بعدی ها هم نبود ترجیحا تلویزیون ex500 سونی 32 اینچ رو میگرفتم چون به pc هم وصل کردم و همه جور می تونم بگم عالی هست
بر خلاف او چیزی که شما فکر می کنی من هیچ تعصبی روی asus ندارم ولی فکرم می کنم شما داری ... حالا اگه این شاهکار که ...

alpha007
11-06-2010, 12:27
فکر کنم 1 سال دیگه هم بحث کنیم به جایی نرسیم چون کیفیت سلیقه ای هست ولی من چندان تعصبی هم روی asus ندارم و اعتقادم اینه که بین بد و بدتر میشه بد رو انتخاب کرد ... در مورد این که اگه asus نبود چی کار می کردم صبر میکرم حداقل تا مدل های 3 بعدی acer یا خود asus یا حتی سامسونگ بیاد از الان نمیشه گفت اونا هم خوبن یا بد هستن اگه سه بعدی ها هم نبود ترجیحا تلویزیون ex500 سونی 32 اینچ رو میگرفتم چون به pc هم وصل کردم و همه جور می تونم بگم عالی هست
بر خلاف او چیزی که شما فکر می کنی من هیچ تعصبی روی asus ندارم ولی فکرم می کنم شما داری ... حالا اگه این شاهکار اینه که ...
بله دوست عزیز وقتی اسم از لغت "شاهکار" میبرم برای اینه که بحق همینطور هست
بگذریم
نظر شما هم مهمه
یکی این رو میپسنده ویکی دیگه هم اون:20:
سازنده پنل کلیه مانیتورهای موجود نه تنها در داخل بلکه در خارج از کشور هم (بدلیل مشاهده نزدیک خودم از بازار آلمان تابستون پارسال) چین هست و رده کیفی اونها هم به نسبت خوبه
حالا چه مادیران مونتاژ کنه و چه سام سرویس
درباره الباقی مانیتورها هم همینطور من جمله ایسیوس ، اچ.پی و دل
تفاوت آنچنانی بین مشخصات فنی ایسوس و 2370 وجود نداره سلیقه استفاده کننده ست که حاکمه
موفق باشید

pouryakhan
16-06-2010, 01:01
سلام دوستان ،بهترین مانیتور 20 ال جی تا 220 چه مدلی هست؟ با مشخصات زیر:

* 20 واید(محدودیت جا دارم بزرگتر نباشه)، ms 2
* زاویه دید مناسب
*کیفیت تصویردر حد 2261
این سه تا مدل چجوریاست کیفیتش؟
2086T
2061TQ
2053TQ

خودم تو فکر 2086T هستم که ظاهرا جدیدتره،کسی این مدلو داره؟کیفیتش چطوره؟اصلا کیفیت کدوم مدل مثله 2261 هست؟

دو سوال جدیدم دارم:
1.آیکون ها و متون توی یه مانیتور 20 با 1600*900 بزرگتره ،یا توی مانیتور 21.5 فول اچ دی مثه 2261؟ (من با متون ریز مشکل دارم!)

2.اگه مثلا رزولوشن 2261 که فول اچ دی هست رو، روی 1680*1050 بذاریم کیفیت تصاویر افت می کنه؟من جایی خوندم در lcd رزولشنی غیر از همون عدد اصلی باعث افت کیفیت میشه...
ممنون:40:

pouryakhan
16-06-2010, 01:08
سلام دوستان ،بهترین مانیتور 20 ال جی تا 220 چه مدلی هست؟ با مشخصات زیر:

* 20 واید(محدودیت جا دارم بزرگتر نباشه)، ms 2
* زاویه دید مناسب
*کیفیت تصویردر حد 2261
این سه تا مدل چجوریاست کیفیتش؟
2086T
2061TQ
2053TQ

خودم تو فکر 2086T هستم که ظاهرا جدیدتره،کسی این مدلو داره؟کیفیتش چطوره؟اصلا کیفیت کدوم مدل مثله 2261 هست؟

دو سوال جدیدم دارم:
1.آیکون ها و متون توی یه مانیتور 20 با 1600*900 بزرگتره ،یا توی مانیتور 21.5 فول اچ دی مثه 2261؟ (من با متون ریز مشکل دارم!)

2.اگه مثلا رزولوشن 2261 که فول اچ دی هست رو، روی 1680*1050 بذاریم کیفیت تصاویر افت می کنه؟من جایی خوندم در lcd رزولشنی غیر از همون عدد اصلی باعث افت کیفیت میشه...
ممنون:40:

hostironi
16-06-2010, 15:46
سلام دوستان

به نظرتون

طبق لینک زیر می تونید ببینین چقدر پایش حرکت می کنه. زیاد بالا پایین نمی ره. دقیقا نصبت به سطح قائم نمی شه چون با توجه به پایش اگه بخواد قائم قائم بشه می افته. خیلی راحت سرش با یک انگشت می ره عقب ولی برای اینکه بیاد جلو باید پایه پشت نگه داری بد سرشو بکشی به سمت جلو

طبق لینک زیر زاویه دیدشم از پایین افتضاح هست

alpha007
16-06-2010, 17:46
طبق لینک زیر می تونید ببینین چقدر پایش حرکت می کنه. زیاد بالا پایین نمی ره. دقیقا نصبت به سطح قائم نمی شه چون با توجه به پایش اگه بخواد قائم قائم بشه می افته. خیلی راحت سرش با یک انگشت می ره عقب ولی برای اینکه بیاد جلو باید پایه پشت نگه داری بد سرشو بکشی به سمت جلو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق لینک زیر زاویه دیدشم از پایین افتضاح هست

من این مانیتور رو رفتم بازار تهران و از نزدیک دیدم و حسابی وراندازش کردم
واقعا یه چیز سلیقه ایه
نمیتونم کامل کامل ردش کنم مانیتور خوبیه ولی خب طرح و شاسیش رو باید کاملا پسندید
اما نخصصی تر:
زاویه دید:
از راست و چپ تقریبا یکیه تفاوتی تو دید وجود نداره از پایین هم به این شدتی که شما میگید نیست اما من حس کردم تو یه سری رنگهای تند تعادلش کاملا بهم میریزه یعنی رنگ بندی دیگه تعادل نرمال خودشو نداره مثل رنگ زرد
دید از بالا وقتی زاویه ت رو تندتر میکنی مثل این می مونه که انگار موج میفته وسط تصویر البته زیاد ملموس نیست باید رو تصویر متمرکز بشی تا خودشو نشون بده
با این حال کدوم مانیتور lcd (تو این دسته مانیتورها) هست که زاویه دید کاملا وسیع و گسترده همراه با تصویر شفاف داشته باشه؟
کیفیت تصویر:
کیفیت تصویرش خوبه همه چیز مخصوصا رنگ بندی و ترکیب سه رنگ اصلی توش بوضوح قابل رویته
در کل میگم سلیقه ست که اینجا تعیین کننده ست
:11:

cold398
16-06-2010, 21:59
من این مانیتور رو رفتم بازار تهران و از نزدیک دیدم و حسابی وراندازش کردم
واقعا یه چیز سلیقه ایه
نمیتونم کامل کامل ردش کنم مانیتور خوبیه ولی خب طرح و شاسیش رو باید کاملا پسندید
اما نخصصی تر:
زاویه دید:
از راست و چپ تقریبا یکیه تفاوتی تو دید وجود نداره از پایین هم به این شدتی که شما میگید نیست اما من حس کردم تو یه سری رنگهای تند تعادلش کاملا بهم میریزه یعنی رنگ بندی دیگه تعادل نرمال خودشو نداره مثل رنگ زرد
دید از بالا وقتی زاویه ت رو تندتر میکنی مثل این می مونه که انگار موج میفته وسط تصویر البته زیاد ملموس نیست باید رو تصویر متمرکز بشی تا خودشو نشون بده
با این حال کدوم مانیتور lcd (تو این دسته مانیتورها) هست که زاویه دید کاملا وسیع و گسترده همراه با تصویر شفاف داشته باشه؟
کیفیت تصویر:
کیفیت تصویرش خوبه همه چیز مخصوصا رنگ بندی و ترکیب سه رنگ اصلی توش بوضوح قابل رویته
در کل میگم سلیقه ست که اینجا تعیین کننده ست
:11:

به نظرت اینجوری که ازش تبلیغ میکنن و با توجه به جدید تر بودن و کنتراست بالاتر ، میتونه جای XL2370 رو بگیره ؟

alpha007
16-06-2010, 23:00
به نظرت اینجوری که ازش تبلیغ میکنن و با توجه به جدید تر بودن و کنتراست بالاتر ، میتونه جای XL2370 رو بگیره ؟
نه
میدونی
بنظرم هر کدومشون جایگاه خودشونو دارن
نمیشه حالا که ایسیوس اومده ابتکار بخرج داده و طرح جدیدی از یه مانیتور ارائه کرده مرتب اینو چماق کنیم بکوبیم تو سرش!!!
ظرف چند ماه آینده از میزان فروشش تو بازارهای جهانی میشه فهمید که تو چه جایگاهی قرار داره
اون کنتراست بالا( ده میلیون) رو هم جدی نگیر تنها جنبه تبلیغی داره.2370 هم همین طور (5 میلیون)
ولی این 2370 ایی که همین الان خیلیا چشمشون دنبالشه تو اروپا و امریکا خوب فروشی داشته
یه چیزی هم درباره تفاوت بین px2370 و xl2370 بگم تا یادم نرفته اینه که هر دو تقریبا مثل همن
تفاوت آنچنانی بینشون نیست
ولی تو یه مجله خارجی خوندم که همین دکمه های لمسی xl2370 یه امتیاز نسبت به px2370 بشمار اومده و تو یه نظر سنجی کاربرها xl2370 رو به px2370 ترجیح دادن
جالبه نه؟

ezzat5700
18-06-2010, 10:39
asus رو بخر واقعا کیفیت پانلش عالیه

ali_3d
02-08-2010, 12:42
این ایسوس واقعا طراحی قشنگی داره، اما اینکه ارتفاع مونیتور یه مقدار پایینه و برای تنظیم ارتفاعش هم به هیچ راهی نمیشه متوسل شد،مثلا اینکه به پایه ی جدا وصل بشه و اینا . . .

دوستان مونیتور برای کار گرافیکی چی خوبه ؟

کنتراستش مهم نیست، همچنین سرعت پاسخگوییش

فقط زاویه دیدش از بالا و پایین زیاد باشه که وقتی به یه رنگ Solid نگاه میکنیم بین بالا و پایین صفحه اختلاف رنگ نباشه، مخصوصا در سایز های بزرگ، و دقت نمایش رنگش هم بالا باشه که برای کارهای چاپی کچل نشیم

بکلایت این مدل ایسوس LED ئه یا فلورسنت ؟!

یه سری مدل های سامسونگ بکلایت ترکیبی داره که بهترین نور سفید پس زمینه رو ایجاد میکنه
کسی از این مدل ها توی ایران سراغ داره ؟

Advanced Ali-001
02-08-2010, 15:55
باسلام.
الان کاتالوگ جفت xl2370 وms238h جلوی منه.
چیزی که من میبینم اولاًms وضوحش بیشتره ونسل جدید led های متفاوت هست حالاازنظرظاهریا بقیه....
چیزی که من میبینم ازدونسل متفاوت وسلیقه ای است یعنی xl2370ازنسلp23700 وازمانیتورهای معمولی باپایه نامرئی وآداپتورخارجی هست.
ms نسل led های تغییر قیافه داده شده است یعنی کسانیکه از مانیتورهای تکراری وشکل هم خسته شده اند ودنبال تفاوت ودگرگونی ونوآوری هستند.
باتوجه به قیمت.قدیمی شدن مانیتورxl2370(حدود1سال)ووضوحی ه من میبینم انتخاب بین این دوتا مانیتور انتخاب بین دونسل قدیمی ومتفاوت هست.
ولی من شخصاًباتوجه به توضیحات دا ده شدهms238h روانتخاب میکنم!
علی.

amirpers
03-08-2010, 15:42
این ایسوس واقعا طراحی قشنگی داره، اما اینکه ارتفاع مونیتور یه مقدار پایینه و برای تنظیم ارتفاعش هم به هیچ راهی نمیشه متوسل شد،مثلا اینکه به پایه ی جدا وصل بشه و اینا . . .

من خودم اين مانيتور رو از نزديك نديدم اما فكر نكنم خيلي هم پايين باشه.چون مانيتور كاملا عمود قرار نميگيره و كمي به سمت بالا قرار مي گيره و همچنين قسمت پايين مانيتور فاصله اي با شيشه داره كه اين فاصله تقريبا مثل پايه اي عمل مي كنه كه در زير مانيتور قرار گرفته.

ali_3d
04-08-2010, 19:51
همین مشکل عدم تنظیم ارتفاع و زاویه نمایشگر استفاده از اونو در حالت های مختلف غیر ممکن کرده، یعنی فقط میشه گذاشت روی میزی که همسطح با موس و کیبرده

واقعا ایسوس چی فکر میکنه با این طراحی های جدیدش :D