ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدد بعد از www در آدرس سایتها

Vahid67
23-05-2010, 23:39
سلام دوستان
این عددی که بعد از www میزارن بعضی از سایت ها داستانش چیه؟؟؟؟؟

specter-1369
24-05-2010, 00:52
سلام دوستان
این عددی که بعد از www میزارن بعضی از سایت ها داستانش چیه؟؟؟؟؟
یک نمونه داریم که برای فرار از دست هیتلرینگ نظام هست برای مثال اگر یک سایتی آدرس دامنش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باشه و سایت هیتلر بشه مدیر سایت میاد چی کار میکنه برا اینکه کاربراش گم نکنن سایت رو میره یه دامنه دیگه میسازه با نام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه اینم فیلتر شد میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ادامه داره بستگی داره به همت هیتلرینگ نظام و مدیر سایت :)
اگر هم که منظورتون اینجوری هست برای مثال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید خدمتتون عرض کنم که این در واقع تعداد سرورهای یک سایت رو نشون میده به فرض یک سایت داریم به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این سایت میاد برای اینکه بار تقاضا رو روی چندین سرور بزاره برای مثال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ها در حقیقت سرورهایی هستن که اطلاعات سایت روشون کپی شده و هیچ فرقی نداره که شما بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این کار توسط Load balancing صورت میگیره و وقتی که تقاضا بیش از حد میره بالا و سرور 1 که آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست قادر به پاسخگویی نیست شما رو به سرور 2 متصل میکنه :20:

sirchicco
24-05-2010, 01:00
فکر کنم منظوره دوستمون یه همچین چیزی بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahid67
24-05-2010, 09:27
خیلی ممنون از شما منظورم این بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

specter-1369
24-05-2010, 09:31
خیلی ممنون از شما منظورم این بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه شدم برای همین پست رو ویرایش کردم :31: امیدوارم پاسخم واضح بوده باشه

adrenalin
24-05-2010, 10:15

در آدرس یالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساب دومین هست
اگر به این شکل هم باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینجا 1 ساب دومین هست

neopersia
24-05-2010, 12:54
درسته همه این مدل آدرسها ساب دومین هستند چیز خاصی نداره

حالا از هر ساب دومین چطوری استفاده کنن دیگه بستگی به مسئول سایت داره! ممکنه برای مقابله با همون به اصطلاح هیلترینگ باشه یا هر چیز دیگه.
چون میشه هر ساب دومین رو روی یک سرور دیگه ست کرد میشه برای تقسیم ترافیک بین سرور ها هم ازش استفاده کرد اما این حالتش رو فکر کنم بیشتر برای آپلود سنتر ها و این قبیل سایتها استفاده کنند نه سایتهای معمولی