مشاهده نسخه کامل
: مشکل با اتصال pc به lcd
Mohammad_es66
23-05-2010, 11:23
با سلام خدمت اساتید من یه کابل hdmi گرفتم و با اون از خروجی hdmi گرافیک به lcd دادم تا قبل از اینکه ویندوز بابال بیاد خوبه ولی از اونجا به بعد تصویر سیاه میشه و ارور میده میگه دیتا شناخته نشد لطفا خروجی رو چک کنید خواستم ببینم مشکل از کجاست در ذمن من گرافیکم 5770 هستش
ess_1362
23-05-2010, 12:39
هنوز در PC امکان استفاده از کابل HDMI نیست
اگر قبل از خرید سیستم به مشاوره دوستان توجه می کردی متوجه میشدی که کابل HDMI فقط برای کنسول کاربرد داره نه PC
به هر حال شما باید از کابل DVI استفاده کنید
HASHEM289
23-05-2010, 14:03
ا سلام خدمت اساتید من یه کابل hdmi گرفتم و با اون از خروجی hdmi گرافیک به lcd دادم تا قبل از اینکه ویندوز بابال بیاد خوبه ولی از اونجا به بعد تصویر سیاه میشه و ارور میده میگه دیتا شناخته نشد لطفا خروجی رو چک کنید خواستم ببینم مشکل از کجاست در ذمن من گرافیکم 5770 هستش
سلام
من مشخصات و اطلاعات دقیق از سیستمتون و مشکلتون ندارم پس حالات مختلفو در نظر میگیرم اگه گرافیکو تازه خریدید چون گرافیکتون رم ddr5 داره احتمال داره که مین شما قدیمی باشه و نتونه ساپرت کنه که همین مشکل رو یکی از دوستام داشت و گرافیکو عوض کرد و یه 9800 gt گرفت مشکلش حل شد و با کابل hdmi به lcd tv وصل کرد و هیچ مشکلی نداشت
یه احتمال دیگه هم وجود داره که شاید رزولیشن تصویر شما بالا هست و lcd تون نمیتونه ساپرت کنه شما میتونی
با زدن f8 قبل از ورود ویندوز در حالت safe mode سیستم رو بالا بیارید و بعد تنظیمات گرافیکی رو انجام بدین البته معمولا باید به صورت اتومات خود سیستم این کارو انجام بده اما شما یه امتحان بکن ضرر نداره
اگر قبل از خرید سیستم به مشاوره دوستان توجه می کردی متوجه میشدی که کابل HDMI فقط برای کنسول کاربرد داره نه PC
دوست عزیز شما به عنوان کابر فعال من و بقیه دوستان انتظار داریم که با اطلاعات بیشتر نظر بدید
این فقط کنسول ها نیستن که با کابل hdmi سر و کار دارن بلکه گرافیک های جدید هم معمولا
خروجیه hdmi دارند و به lcd وصل میشن
اگه خواستی چند تا عکس برات میذارم :31:
Mohammad_es66
23-05-2010, 14:26
ممنون دوست عزیز ولی تونستم pc رو hdmi به lcd وصل کنم
ess_1362
23-05-2010, 18:06
دوست عزیز شما به عنوان کابر فعال من و بقیه دوستان انتظار داریم که با اطلاعات بیشتر نظر بدید
این فقط کنسول ها نیستن که با کابل hdmi سر و کار دارن بلکه گرافیک های جدید هم معمولا
خروجیه hdmi دارند و به lcd وصل میشن
اگه خواستی چند تا عکس برات میذارم :31:
از تذکر شما ممنون هستم
درسته که کارتهای جدید خروجی HDMI دارند ولی از این خروجی نمیشه به مانیتورهای LCD وصل کرد و استفاده کرد اگر شما این رابط را به مانیتور LCD وصل کنید فقط یک تصویر کوچیک وسط مانیتور می بینید یا اصلا هیچ تصویری نمایش داده نمیشه
این رابط برای اتصال به TV هست (توجه کنید TV نه مانیتور LCD)
حالا این عکس هایی که شما میگی مربوط به چی هست خدا داند ولی از گذاشتنش کسی ضرر نمی کنه
کاملا درسته هنوز مانیتوری نیست که بشه با hdmi وصل کرد به pc
شما فقط میتونید از خروجی vga or dvi کارت استفاده کنید
Mohammad_es66
24-05-2010, 09:29
کاملا درسته هنوز مانیتوری نیست که بشه با hdmi وصل کرد به pc
شما فقط میتونید از خروجی vga or dvi کارت استفاده کنید
ممنون ببخشید مثل اینکه من منظورم رو درست بیان نکردم منظور من lcd tv بود که تونستم lcd رو نمیدونم
HASHEM289
24-05-2010, 12:09
از تذکر شما ممنون هستم
درسته که کارتهای جدید خروجی HDMI دارند ولی از این خروجی نمیشه به مانیتورهای LCD وصل کرد و استفاده کرد اگر شما این رابط را به مانیتور LCD وصل کنید فقط یک تصویر کوچیک وسط مانیتور می بینید یا اصلا هیچ تصویری نمایش داده نمیشه
این رابط برای اتصال به TV هست (توجه کنید TV نه مانیتور LCD)
حالا این عکس هایی که شما میگی مربوط به چی هست خدا داند ولی از گذاشتنش کسی ضرر نمی کنه
بله دوست عزیز حرف شما درسته اما منم اگه یه بار دیگه نگاه کنی نوشتم lcd tv
و چون اکثر دوستان خلاصه مینویسن باید سعی کنیم تمام حالات رو در نظر بگیریم
و یه 9800 gt گرفت مشکلش حل شد و با کابل hdmi به lcd tv وصل کرد و هیچ مشکلی نداشت
Kianoosh
24-05-2010, 13:11
دوستان عزیز هم LCD و هم Plasma های جدید امکان ارتباط مستقیم از طریق کابل HDMI به PC دارن (البته این قابلیت بسته به مدل TV هست) و وقتی این قابلیت باشه هیچ مشکلی در کیفیت تصویر نیست(ّFull HD 1080P) البته اگه تصویر درست اسکن نشده یا کشیده و کوچک و بزرگ هست باید از تنظیمات کنترل پنل کارت گرافیک تصویر رو تنظیم کنید تمام گرافیکهای دارای خروجی HDMI با کابل مستقیم HDMI و باقی با تبدیل امکان اتصال دارن منتها کارتهایی که خروجی HDMI دارن با تنظیم صدای خروجی روی Digital و اتصال کابل صدا گرافیک به مین صدا رو هم منتقل می کنن حالا مدل پنل هست که تایید می کنه خروجی ها و تصاویر چگونه هستند ممکنه فقط پورت جداگانه PC وجود داشته باشه (VGA/DVI) و یا HDMI
فکر می کنم مشکل دوستمون هم حل شده قبلا با این حال تصویر ندادن بعد از بوت چند عامل داره مشکل گرافیک برای رندر در اون رزولوشن ناتوانایی پنل تو شناسایی و دریافت سیگنالها مخصوصا به خاطر عدم تطبیق Refresh Rate و عدم اسکن تصاویر که معمولا با جابجایی ورودی و تعویض نوع کابل حل میشه در هر حال باید از راهنمایی دستگاه کمک بگیرید که برای اتصال به PC چه ورودی ها و سیگنالهایی رو قبول می کنه و گرافیکتون هم مشکلی نداشته باشه...
موفق باشید
t2download
11-06-2010, 13:26
چه طور میشه از تی وی برنامه روی هارد کامپیوتر ضبط کرد یا از ریسیور کسی اطلاع داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.