مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650
خوب از اونجایی که این تلویزیون جایگزین یکی از پرفروشترین تلویزیونهای بازاره (یعنی همون B650) بدون شک در آینده نزدیک خیلیا سمت خریدش میرن؛ گفتم داشتن یه تاپیک در مورد این تلویزیون لازمه.
Review من:
قسمت اول
خوب اول از همه باید بگم من خیلی حرفهای نیستم و اونچیزی رو که دیدم و دستگیرم شد رو سعی کردم بهصورت بیطرف اینجا بنویسم، طویل شدن این مطلب بخاطر این بود که میخواستم همچی رو کامل و دقیق بنویسم و یه Review واقعی از تلویزیون بزارم برای همین این Review رو آماده کردم و امیدوارم لذت ببرید.
چندتا عکس رو با دوربین کانن قدیمی PS 510 گرفتم و تو کامپیوتر هم حجم عکسها رو کم کردم برای همین کیفیت بالایی ندارن، مجبورم بودم از فلاش دوربین استفاده کنم که ممکنه تو تصاویر تأثیر منفی گذاشته باشه، کلاً متوجه شدم فلاش باعث میشه تصاویر در حال پخش تو تلویزیون تیره از اون چیزی که هستن بهنظر برسن که اونم فکر کنم به خاطر انعکاس نور فلاش روی صفحه تلویزیونه.
اینو بگم تلویزیون قبلی من یه تلویزیون CRT بود 32 اینچ سونی، برای همین معیار مقیاسم، این تلویزیون هست.
مدل مورد بررسی یه تلویزیون 40 اینچ C650 هست، مدل آسیایی و ساخت مالزی که از بانه هم تهیه شده.
طراحی:
اگرچه طراحی یه مسئله تقریباً سلیقهای و نسبیه و هرکسی نظری متفاوت در مورد طرح و ظاهر تلویزیونها وکلاً هرچیزی داره ولی مدلهای ناخوشایندی هم مثل بعضی مدلهای LG یا مدلهای داخلی هستن که هیچکس نظر مساعدی در موردشون نداره.
ولی باید قبول کنیم در مورد سامسونگ کمی قضیه فرق میکنه خیلیا سامسونگ رو فقط بهخاطر ظاهر بهترش میخرن؛ امسالم سامسونگ بیکار ننشسته و یکمی از اون طراحی رنگی قرمز یا همون Touch of Color خودش در سریهای متوسط فاصله گرفته و برخلاف مدل B650 که با قاب زمینه سرخ احاطه شده بود، مدل C650 از یک قاب ساده مشکی با لبههای بیرنگ سود میبره. در قسمت پائین یه انحنای نسبتاً کوچیک وجود داره که هنوز میتونید اونجا کمی از همون زمینه سرخ رنگ رو پیدا کنید ولی نکته جالب اینجاست که من به شخصه تا مدتی بعد از نصب و تجهیز تلویزیون نتونستم زمینه سرخ این انحنا رو تشخیص بدم چون طوریه که شاید از فاصله نزدیک فقط بتونید ببنیدش و از دور کامل تیره به نظر میاد. پایه هم در این سطح تغییری زیادی نسبت به نسل قبل نداشته و همون پایه بیرنگ و ساده مستطیلی رو داره که در قسمت جلویی پایه خطی با زمینه سرخ رنگ با دقت زیادی وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شخصی من طراحی نسل قبل سامسونگ و مخصوصاً مدل B650 با زمینه سرخ زیاد دلنشین نبود و شاید با بعضی از دکورها اصلاً جور در نمییومد، تو سری 2010 و این نسل مدلهای گرون قیمتتر سامسونگ با پایه کرومی و طراحی متفاوتی عرضه میشن، چون من اون مدلها رو هم از نزدیک دیدم میتونم بگم در کل طراحی عالی دارن مخصوصاً پایه کرومی در عین تازگی که داره جلوه خاصی به تلویزیون میده. اما در مورد C650 میشه گفت از نظر زیبایی و طراحی نسبت به B650 ارتقاء خوبی پیدا کرده و یکی از دلایلی که من بهشخصه B650 نگرفتم و منتظر C650 شدم هم همین بود، بهخاطر ظاهرش؛ ولی بازم جایگاه خودش رو داره و مدلهای گرون قیمت سامسونگ و پایه کرومی بدون شک طراحی برتری دارن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ از نظر طراحی C650 امتیاز خیلی خوبی میگیره چون در مقیاس با برندهای دیگه و مدلهای همرده به نظر میرسه بهترین طراحی فعلاً مربوط به سامسونگ هست و کمپانیهای دیگه حتی کمپانی مطرحی مثل سونی هم از این جهت چیز زیادی برای گفتن نداره گرچه سونی هم در مدلهای امسال تغییراتی از نظر ظاهری داده.
کیفیت ساخت تلویزیون هم بهنظر مطلوب میاد پلاستیکهای شفاف استفاده شده در دور قاب تلویزیون یا پایه به نظر پلاستیکهای مرغوبی میان.
پورتها:
از نظر پورت این تلویزیون کامله و از این جهت مشکلی وجود نداره.
پورتهای این تلویزیون شامل: خروجی صدای دیجتال یا اپتیکال، هدففون، ورودی صدا برای کامپیوتر، 4 تا پورت HDMI (یکی بقل)، 2 تا پورت کامپوزیت (یکی بقل)، 2 پورت USB، دو سری پورت کامپوننت، Lan، پورت RF پورتهای این تلویزیون هستن. (نکته جالب اینه که پورتهای مدل اروپائی با این پورتها متفاوته و تو Review سایت hdtvtest عکسی که برای نمایش پورتهاست، کاملاً متفاوته حداقل از نظر چیدمان)
منوها و امکانات اضافی:
Samsung Apps:
سامسونگ امسال دست به کاری زده و تلویزیونهای گرون قیمتتر 2010 رو با سرویس جدیدی به اسم Samsung Apps در قالب Internet tv عرضه کرده؛ سرویسهای مختلف و عالی رو از طریق اینترنت میتونید روی تلویزیون بگیرید شما از طریق این سرویس میتونید انواع سرویسهای ویدئویی مثل نتفلیکس، یوتوب، بلاک باستر انواع بازی، انواع شبکههای ارتباطی مثل فیسبوک، توییتر و انواع شبکههای خبری و... دسترسی داشته باشید؛ این ابزارهای کوچیک از طریق اینترنت قابل بروز رسانی و اضافه شدن هستن و ممکنه سرویسهای متنوع و جدیدی هم به این لیست اضافه بشه.
اما مشکل اینجاست که وقتی شما تصمیم میگیری که اینترنت رو در این سطح با تلویزیون ترکیب کنی باید شرایط اتصال به اینترنت رو به راحتی هرچه تمومتر فراهم کنی به شخصه دوست داشتم از امسال سامسونگ دست به تحولی بزنه و مثل مدل NX800 سونی آداپتور داخلی برای شبکه بیسیم رو هم بهصورت داخلی به تلویزیونهاش اضافه کنه؛ من تو خونه Access Point دارم و به راحتی میتونم از شبکه بیسیم استفاده کنم و کابل کشیدن واقعاً دردسریه و توی خونه اکثراً مقدور نیست، البته سامسونگ از گذشته یه آداپتور کوچیک برای شبکه بیسیم عرضه کرده که بهصورت جداگانه به تلویزیون متصل میشه و میتونید از شبکه بیسیم استفاده کنید ولی قیمت 75 دلاریش و همینطور در دسترس نبودنش تو بازار خودمون مشکلیه! من خودم هنوز نتونستم Internet TV رو تست بکنم، چون نیاز به کابل کشی داره ولی درآینده اگر تست کردم حتماً خبر میدم.
لینک مروبوط به Samsung Apps به همراه لیست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AllShare:
یکی دیگه از امکانات جدید سامسونگ All Share هست، که به شما این امکان رو میده که اطلاعات رو بین دستگاههای مختلف از طریق DLNA به اشتراک بزارید (DLNA یه تکنولوژی هست که برای اینکه دستگاههای مختلف تو خونه خیلی راحت بتونن اطلاعات رو با هم به اشتراک بزارن مثل تلویزیون، موبایل، کامپیوتر و...) و البته باز هم مشکل شبکه کردن، کلاً DLNA بدون شبکه بیسیم تا حد زیادی غیرمنطقیه چون با کابل شاید فقط بتونید با کامپیوترتون اطلاعات رو به اشتراک بزارید. این امکان رو هم تست نکردم به خاطر همون مشکل شبکه شدن.
منوها:
از نظر ظاهری منوها خیلی دلچسب هستن مخصوصاً برای من که اولین LCD TV هست که گرفتم؛ نوع گرافیک، انیمیشن و راحتی حرکت در بین منوها خیلی جالبه؛ اصلاً کندی خاصی حس نمیکنم و همچی انگار درست در جای خودشه شاید تنها مشکل تعداد زیاد منوها و قسمتهای مختلفش باشه. من همون اول با دیدن کلید Content روی کنترل متوجه شدم این کلید به کدوم منو منرو راهنمایی میکنه یا کلید Internet TV روی کنترل، ولی خوب یه آدم ناآشنا که شاید دفعهی اولی باشه که با همچین چیزهایی برخورد میکنه ممکنه کاملاً توی این منوها گم بشه و گیج بشه.
جدای از Sam Apps و AllShare، جزئیات و امکاناتی که منویC650 در اختیار میزاره خیلی کامله و با توجه به Review که از این تلویزیون خوندم نسبت به گذشته و نسل قبل این منوها کاملتر شده. شما تنظیمات گستردهای فقط برای تصویر در اختیار دارید، از اونجایی که این Review تخصصی نیست و نمیخوام همه تنظیمات و جزئیات رو بگم چون خودمم آشنایی کاملی ندارم میتونم بگم از تنظیمات مدیریت کامل رنگی شامل تنظیم RGB یا HSB (اینو شک دارم فعلاً)، تنظیم درجه سیاه (Black Tone)، تنظیم میزان سفیدی (white balance) تا تنظیمات مربوط به Motion Plus وجود داره، (که البته اکثرش در نسل قبلم فکر کنم موجود بود) من خودم هنوز وقت نکردم خیلی با این منوها سر و کله بزنم و تلویزیون رو کالیبره کنم ولی همینکه این کار رو بکنم یعنی میکنم این بخش رو کامل کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر و دقت رنگ:
در یک کلام میتونم بگم نمایش ترکیب رنگها روی این تلویزیون بدون تنظیمات اضافی و کالیبره کردن، عالیه؛ در مقایسه با تلویزیونهایی که تو بازار دیدم حتی از خوده سامسونگ اینو میگم، من معیاری برای اندازهگیری دقیق و نمایش فضای رنگ تلویزیون ندارم و اصلاً هدف اینجور Review هم ندارم، ولی رنگها به نظر طبیعی هستن؛ مدلهایی مثل LEDهای سامسونگ (سری جدید رو نمیدونم) با اینکه شدت رنگ زیادی دارن (و بعضیا هم میپسندن) بهنظر رنگ غیر طبیعی تولید میکنن یا بعضی مدلها اونطوری که باید رنگها نشون نمیدن ولی تو C650 رنگها بهنظر اونطوری که باید باشه هست و البته Review این تلویزیون هم همینرو نشون میده و تنظیمات رنگ و کالیبره کردن تلویزیون حتی وضعیت رو بهتر هم میکنه.
چهار حالت کلی تنظیم برای تصویر یعنی "طبیعی"، "استاندارد"، "فیلم" و "داینامیک" برای تصویر در نظر گرفته شده، و سه حالت هم برای فضای رنگ یعنی "خودکار"، "طبیعی" و "تنظیم دلخواه"؛ تو حالتهای تصاویر به نظر حالت "استاندارد" و "فیلم" بهترین حالتها هستن و رنگ و Contrast خوبی رو ارائه میدن حالت داینامیک شدت روشنایی و Contrast بالاتری رو نمایش میده که به نظر خیلی جالب نیست ولی مطمئنم بعضیا که شدت زیاد کانتراست و تصویری زرق و برقی رو دوست دارن این حالت ارضائشون میکنه.
به طور کلی وقتی صحبت از کیفیت نمایش و رنگها بشه با یک تصویر خوب این تلویزیون واقعاً خوب کار میکنه. تو منوها یه بخش جالب هست برای ایرادیابی تصویر که به صورت پیشفرض یه عکس از لب ساحل با پخش رنگ متفاوت و خیلی جالب داره، تو این عکس میشه به کیفیت نمایش رنگها رو توی این تلویزیون فهمید. (البته دوربین من نتونسته اونطوری که باید و شاید این موضوع رو برسونه و البته کاهش حجم عکسم مزید بر علت شده)
قسمت بعدی Review رو به زودی تو پست بعدی میزارم برای اینکه خیلی شلوغ نشه.
بخش دوم Review
مشکی:
همیشه رنگ مشکی و تیره تو LCDها به خاکستری تیره نزدیکتره تا واقعاً سیاه کامل، مخصوصاً وقتی تو اتاق تاریک باشین این امر مشخصتره؛ من میدونم این خاصیت LEDهاست که سیاه رو واقعاً سیاه نشون بدن (نه دقیقاً) اما به جرأت میتونم بگم تولید و نمایش رنگ مشکی توی این C650 در یک کلام فوقالعادست و با هر LED یا پلاسمایی میتونه رقابت کنه، برای اثبات سعی کردم تو تاریکی از این تلویزیون عکس بگیرم نتیجه رو خودتون ببنید. (البته اینو بگم بدون شک عکس دوربین معیار دقیقی برای این کار نیست –اونم این دوربین- ولی خوب حدودی یهچیزایی دستتون میاد) خوشبختانه همونطور که تو عکسم مشخصه Uniformity و یکنواختی پخش نور هم تو این پنل عالیه البته اینم بگم که این تلویزیونها بر خلاف نسل قبل از Auto Dimming استفاده نمیکنه که شاید اینم یکمی یکنواختی پخش نور کم کرده باشه.
عکس از صفحه تلویزیون بدون فلاش و در تاریکی مطلق، البته تو این عکس یکمی بهصورت عمودی زاویه داره، عکس هم یکمی
تیرهتر از حالت واقعی بود مخصوصاً وقتی حجمش رو کم کردم تیرهترم شد و محدوده روشنایی پنل از تقریباً از بین رفت، برای همین
من تو کامپیوتر یکمی میزان روشنایی عکس رو بیشتر کردم فکر میکنم الان به حالت واقعی خیلی نزدیکتره.
همون عکس با فلاش
تصمیم گرفتم تو این زمینه تحقیقاتی بکنم، متوجه شدم در Review مربوط به این تلویزیون (Review سایت hdtvtest در ضمیمه) سطح سیاهی رو 0.03 (کندلا بر متر مربع) اندازهگیری کردن (این مقدار هرچی کمتر باشه یعنی مشکی واقعاً مشکیتره) که این مقدار میشهگفت فوقالعادست. به عنوان میزان و ترازو، سطح سیاهی LED گرون قیمت سامسونگ یعنی B8500 تو Review سایت tvinfo دقیقاً 0.08 حساب شده، پلاسمای معروف پاناسونیک G10 هم 0.05 هست، حالا چطوری یه LCD تونسته اینچنین سطح سیاهی تولید کنه فوقالعادست و بخاطر این نتیجه باید به سامسونگ تبریک گفت!!
با این توصیف در اتاق تاریک این تلویزیون میتونه کاملاً مشکی قابل قبولی رو تولید میکنه.
سیاه!
پخش تصاویر SD (تصاویر تلویزیون خودمون):
خوب باید بگم من هنوزم نظری قطعی در مورد پردازش و نمایش تصاویر SD و انجام عمل Upscaling (همون بزرگنمایی تصاویر) ندارم؛ من میدونم که برای یه تلویزیون LCD با رزولوشن 1080p، بزرگنمایی به تصویر با رزولوشن مورچه چه فاجعهایه ولی منم میدونم 90٪ استفاده من در این تصاویره پس انتظارات زیادی از این تلویزیون دارم.
من تصاویر تلویزیون رو با آنتن معمولی و ورودی RF دریافت میکنم و دستگاه دیگم با ورودی Composite معمولی (همون سه فیشه) دریافت میکنم. بعد از دقت و بررسی زیاد و در مقایسه با CRT، متوجه شدم گاهی اوقات جزئیات ریز -و دور تصویر رو- بیش از حد ناواضح هستند، گاهی اوقاتم ممکنه رفتار عجیبی رو از تلویزیون مشاهده کنید، مثلاً دیشب کانال 1 یه فیلم داشت میداد که خیلی تیره بود تصویرش و به تاریکی میزد، میتونم بگم C650 بهشکل وحشتناکی بعضی از صحنهها مخصوصاً صحنههای سریع رو به حالت شبحی نشون میداد! یعنی مثلاً وقتی یه چیزی حرکت میکرد برای مدت چند میلیثانیه یه سایهای ازش همینطور کشیده میشد! نمیدونم این بخاطر تنظیمات مربوط به Motion Plus (منوی مربوط به تنظیمات سیستم 100hz) تلویزیون بود یا بخاطر آنتن یا هرچی ولی کلاً جالب نبود؛ بعضی از تصاویر هم سایه دار هستن مخصوصاً متون که از فاصله دور خیلی مشخص نیست ولی از نزدیک میشه فهمید حالا نمیدونم اینم چقدر مربوط به تنظیمات، کابل و یا آنتن میشه ولی چیزی بود که تو تلوزیون CRT با همین تجهیزات، یا وجود نداشت یا نامشخص بود!
با تمام این اوصاف کیفیت تصاویر SD (ورودی آنتن و کامپوزیت) در اکثر اوقات راضی کنندست و مشکل آنچنانی نمیبینید (البته بجز افت کیفیتی که روی یه تلویزیون HD کاملاً طبیعیه).
بازم وقتی یه فیلم DVD-Rip میبینید قضیه کمی فرق میکنه و تا حد زیادی این مشکلات رو فراموش میکنید و باید مثل من واقعاً دقیق باشید تا بتونید یه لیست ایراد دربیارید، من فیلم I Am Legend رو تست کردم کیفیتش خیلی بهتر از تصویر خروجی آنتن و خروجی کامپوزیت بود.
شاید من انتظار زیادی از این تلویزیون در پخش تصاویر SD دارم ولی من هنوزم نمیخوام نظر قطعی در این مورد کیفیت این تصاویر بدم تصمیم دارم در آینده با گیرنده دیجیتالم یه تستی بکنم.
کانال 2
فیلم DVD-Rip
پخش تصاویر HD (کیفیت بالا):
چیز زیادی نمیشه در مورد پخش این نوع تصاویر (720p و 1080p) گفت، من چند فیلم 1080p و چند فیلم 720p روی این تلویزیون آزمایش کردم البته نتونستم برای فیلم دیدن هنوز خیلی وقت بزارم ولی با تصاویر HD –مخصوصاً از نوع 1080p و FullHD- انگار این تلویزیون به مفهوم واقعی خودش برمیگرده و جوون تازهای میگیره واقعاً کیفیت تصاویر از هر نظری خوبه با این حال من ترجیح میدم با دلیل کافی حرف بزنم و یه مدتی دیگهای چند نوع فیلم HD متفاوت ببینم، البته میدونم نظرم تغییر زیادی نمیکنه ولی برای محکم کاری.
فیلم 1080p
پردازش تصاویر متحرک:
مثل نسل قبل منویی برای تنظیم سیستم 100hz تلویزیون وجود داره (منوی Motion Plus) با چندین حالت مختلف برای انتخاب، حالتهایی مثل حالت off برای خاموش کردن موتور 100Hz تلویزیون و یا حالتی برای تنظیمات دلخواه که میتونید Blur و Judder رو بهصورت دستی با مقیاس 0-10 تنظیم کنید، حالتهای دیگهای هم به صورت پیشفرض برای انتخاب تو این قسمت میشه پیدا کرد.
من خودم ترجیحاً این امکان رو در حالت خاموش و off میزارم مگه برای فیلم دیدن. بهطور کلی پردازش تصاویر متحرک و سیستم 100hz تلویزیون بهنظر بهخوبی کار خودش رو انجام میده نمیتونم بگم به خوبی یک CRT هست –و احتمالا پلاسما- ولی میتونم با مانیتور کامپیوترم تا حدی مقایسش کنم.
فیلم I Am Legend رو تست کردم، قسمت اول فیلم وقتی هنرپیشه با موستانگ دنبال اون آهوها تو شهر میره و میخواد شکارشون کنه، تعقیب و گریز خیلی جالبه، حرکات دوربین و اجزا تصویرم سریع، تو همچین صحنههایی میشه کاملاً به قابلیتهای پردازش تصاویر متحرک و سریع روی یه تلویزیون پیبرد؛ میتونم بگم بدون اینکه هیچ جذابیتی از این صحنهها کم بشه، C650 صحنهها رو به خوبی نمایش داد گاهی اوقات با دقت زیاد میتونید بفهمید فریمهای کوچیکی جامیفته یا پرش داره ولی فکر میکنم برای تلویزیونی در این سطح این یه چیز کاملاً طبیعه و نمیشه انتظار یه پلاسما رو از این تلویزیون داشت.
سعی کردم با تغییر حالات منوی Motion Plus (منوی مربوط به تنظیمات سیستم 100hz) و یا تنظیمات دستی، تأثیرات ناشی از تغییرات رو توی صحنههای فیلم ببینم، با دقت نسبتاً زیاد میشه گفت در تصاویر سریع بهتره این امکان فعال باشه ولی خوب به گفته Review سایت hdtvtest و دفترچه تلویزیون، روشن بودن این امکان علاوه بر اینکه در بعضی از تصاویر ممکنه نویز خفیف ایجاد کنه بعضی جاها هم ممکنه اغتشاشات ضعیفی تو بعضی از قسمتهای تصویر بهوجود بیاره.
حرکت سریع تو فیلم
پخش مدیا:
یکی از چیزهایی که از نسل قبل باعث معروفیت تلویزیونهای سامسونگ شد و اکثر دوستان هم میدونن، پخش انواع فرمتهای فیلم و مدیاست که شامل فرمتهای HD هم میشه.
پخشکننده این تلویزیون نسبت به اون چیزی که من قبلاً از دستگاه پخش DVD خودم دیدم، میتونم بگم فوقالعادست و من خیلی خوشم اومد، سرعت پخش و Load کردن فایلها واقعاً سریعه و بدون هیچ اتلاف وقتی شما میتونید فیلمتون رو اجرا کنید امکان عقب و جلو کردن راحت فیلم و یا بخشبخش کردن فیلم (Chaptering) از ویژگیهای عالیه این بخشه، اینترفیس پخش فیلم هم در عین سادگی اطلاعات خوبی در اختیاز میزاره و کار خودش رو به خوبی انجام میده. زمان کار کردن با زدن دکمه Exit روی کنترل، میشه از این بخش به پخش تلویزیون پرید، اگه مجدداً بخواید فیلمی که قطع کردین رو ببنید میتونید فیلم رو پخش کنید و کلید “D” رو بزنید تا دقیقاً از جایی که فیلم قطع شده دوباره پخش بشه، از منوی ابزار هم میشه تنظیمان مربوط به زیرنویس یا صدای فیلم رو انجام داد؛ از اونجایی که میشه هاردهای با ظرفیت بالا رو به این تلویزیون وصل کرد و اطلاعاتش رو دید یا شنید، حجم زیاد فایلها میتونه دردسر باشه ولی میشه این فایلها یا پوشهها را بر اساس نام، تاریخ، آخرین بازدیدها و یا اطلاعات دلخواه مرتب کرد و راحت به اطلاعت دسترسی پیدا کرد.
فرمت صدای DTS تست شد کار میکنه، زیرنویس فارسی بهصورت SRT تست شد کار میکنه و فلشمموری منم فرمتش NTFS بود که مشکلی نداشت و راحت خوندش.
انتخاب مدیا
پخش فیلم
کنترل از راه دور:
نسبت به نسل قبل فقط یکمی تغییر ظاهری داشته و باریکتر شده ولی قالب کلیدها دقیقاً همونه؛ شاید جالبترین نکته این کنترل –که البته در سری قبل هم بود- چراغ زمینه برای کلیدهاست که سامسونگ کار جالبی کرده و با زدن کلید لامپ برای کلیدهای روی کنترل (مثل کلیدهای تلفن یا موبایل) نور پس زمینه ظاهر میشه (البته پشت کنترل نوشته که استفاده زیاد باعث خالی شدن باطری کنترل میشه و توصیه کرده از باطری آلکالاین استفاده کنید).
از نظر وجود کلیدهای مناسب روی کنترل، بهنظر همه کلیدهای اساسی مورد نیاز، موجوده، فقط بد نبود چندتا کلید اضافه برای پخشکننده مدیا این تلویزیون اضافه بشه، مثلاً کلید "زیرنویس" برای کنترل زیرنویس فیلمها میتونست جالب باشه؛ با اینحال نمیشه ایرادی به این تلویزیون گرفت چون بایک پخش کننده مدیا که طرف نیستیم و تعدد زیاد کلیدها هم میتونست باعث شلوغ شدن بیخود کنترل بشه.
بازی و کنسول:
متأسفانه من به کنسول برای بازی فعلاً دسترسی ندارم ولی یکی از مشکلات این تلویزیون تأخیر ورودیش یا همون Input Lag اعلام شده، که شاید برای بازیبازها دردسر بشه، البته با فعال کردن حالت Game Mode مقدار تأخیر ورودی نصف میشه ولی حتی این مقدارم بازم میتونه محسوس باشه. حالا اگه یه زمانی به کنسول دسترسی داشتم تست میکنم حتماً؛ اگر کسی از دوستانی که این تلویزیون رو خریدن، کنسول دارن، یه تست بزنن خیلی خوب میشه.
صدا:
بلندی صدا تو این مدل -با دو تا بلندگو 10 وات- برای یه LCD با ضخامت معمول بد نیست ولی از نظر کیفیت و تفکیک صدا اسپیکرهای مخفی این تلویزیون آنچنان تعریفی ندارن، البته این کاملاً بسته به نیاز شما و دید شما نسبت به صدا داره، کلاً میشه گفت صداش بد نیست ولی اگر دنبال دقت، جزئیات بیشتر، تفکیک بهتر و بلندی صدای بیشتری هستین بدون شک یه سیستم صدای خونگی مناسب میتونه یه سینمای خانگی عالی رو همراه این تلویزیون فراهم کنه. کلاً باید اینو بگم، بعید میدونم تلویزیونی باشه که بتونه واقعاً یک صدای مناسب برای هرکاری (یعنی فیلم، آهنگ و...) تولید کنه بازم تأکید میکنم این کاملاً بسته به اینه که انتظار شما از صدا چی باشه!
5 حالت صدا هم برای انتخاب سریع وجود داره، "تقویت شده"، "صدای واضح"، "موسیقی"، "فیلم" و "استاندارد"، علاوه بر این امکان تنظیمات دقیق و دستی هم برای صدا وجود داره.
اینم Review من اگر توی روزهای اخیر نظرم در مورد چیزی تغییر کرد یا مطلب تازهای فهمیدم اضافه میکنم.
Review سایت hdtvtest:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک سایت رسمی:
ebi66_boukan
22-05-2010, 16:55
حالا انشالله کی به دستتون میرسه؟؟
afshin b
22-05-2010, 17:08
فرقش با b690 چيه؟
titanium_zarin
22-05-2010, 20:42
سلام...
كي به دستت ميرسه ...
يه قيمت هم بده يه چي دستمون بايد ...سايزهاي مختلفش رو بگو...
تا جايي كه من خوندم توي مشخصات فرقي نداره با ب650 ...اينجوره؟؟؟
تفاوتهای بین C650 با C630
1- مدل C650 صفحه glossy داره و مدل C630 صفحه مات داره، صفحه مات انعکاس نور کمتری داره و برای مکانهای پرنور بهتره ولی صفحه براق C650 به نظر شفافیت بیشتری داره.
2- مدل C650 کانتراست بیشتری داره 1 به 150 هزار هست برای C630 کانتراست 1 به 120 هزاره.
3- مدل C650 از اینترنت tv و سامسونگ App پشتیبانی میکنه (که شاید تو ایران خیلی استفاده نداشته باشه چون معمولاً تلویزیون رو به اینترنت کسی متصل نمیکنه اینجا).
4- مورد آخر هم شکل ظاهریشون هست.
کلاً اگر از قیافه C630 نسبت به C650 خوشت بیاد با توجه به اختلاف قیمتش انتخاب بهتریه البته از نظر من.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرقیهای اساسی B650 و C650 هم بیشتر تو جزئیات هست گرچه به نظر (از Reviewها) C650 تو بعضی از چیزها مثل عمق رنگ مشکی و کیفیت کلی تصویر پیشرفت کرده تو بعضی از چیزها مثل input lag هم پسرفت داشته!
ولی کلاً فرقهاشون در ظاهر شاید اینطوری باشه:
1- کانتراست 1 به 150 هزار C650 نسبت به کانتراست 1 به 100 هزار B650.
2- اضافه شدن Internet TV و Samsung App (شاید به نظر خوده سامسونگ اضافه کردن این Gadgetها بزرگترین تغییر این نسل باشه اما بعضیا از میگن این فقط باعث پیچیدهتر شده کار میشه در هر صورت تو ایران استفادش محدوده)
3- جزئیات ریز دیگه مثل پشتیبانی از فرمت صدای DTS، امکانی مثل All share! دسترسی به تنظیمات بیشتر برای تصویر تو منوها (طبق Review سایت hdtvtest) و ریزهکاریهای دیگه (حالا تلویزیون بهدستم برسه سعی میکنم بیشتر اطلاعات جمع کنم)
4- تغییرات ظاهری، کلاً سامسونگ تو نسل جدید از رنگ قرمز یکمی فاصله گرفته گرچه C650 هنوزم یه انحنای کوچیک قرمزی زیرش داره ولی کلاً بیشتر به سمت دیزاین ساده و بدون حاشیه رنگی روی آورده، مدل C630 هم ساده سادست.
دوست عزیز قیمت هر دو مدل رو 650 و 630 رو اگه لطف کنی ممنون میشم. البته 40 و 46
ebi66_boukan
23-05-2010, 17:53
با سلام
امروز یک فروند C650 46 از بانه یه قیمت 1580 خریداری شد.
مشکیش انصافا مشکیه.حرف نداره.
من هم بلاخره دیروز یک 40 c650 گرفتم ...به قیمت 1270$ با یک سال ضمانت . و تست چندین روز در خانه اگه مشکلی داشت تعویض تلوزیون
تصویرش که خیلی خوب بود ...ولی هنوز وقت نکردم باهاش ور برم و خوب تستش کنم
راستی پشتش نوشته made by sumsung
ایا اینجوری می نویسن یا به کشور تولید کننده اشاره میکنند.
حتما مي خوان به كشور توليد كنده اشاره نكنند.مگه شك داري؟
peyyyman
25-05-2010, 14:54
این دو تا دوستی که C650 گرفتند این دو تا نکته رو تست کنند .
1 - پخش مستند پلانت ارث بی بی سی
2 - پخش فرمت صدای DTS
گر همین جا نتیجه رو اعلام کنید عالی خواهد بود .
امروز بالاخره با تأخیر تلویزیون از بانه به دستم رسید، خوشبختانه پیکسل سوخته و مشکلات ناشی از کیفیت پائین پنل فعلاً ندیدم، فقط یهچیز جالب دیدم اینکه پشت tv سریال تلویزیون رو روشو رنگ یا لاک زدن طوری که نشه خوند، که نمیدونم چرا! ولی خیلی خوبه.
این دو تا دوستی که C650 گرفتند این دو تا نکته رو تست کنند .
1 - پخش مستند پلانت ارث بی بی سی
2 - پخش فرمت صدای DTS
گر همین جا نتیجه رو اعلام کنید عالی خواهد بود .
من Planet Earth رو ندارم ولی فیلم HD خیلی دارم هر نوعی، من چند نوع مختلف فیلم (1080p, 720p, SD) روش امتحان کردم، DTS راحت پخش میکنه فقط یه انیمیشن داشتم از قدیم، Howl moving Castle که 720p بود، پخش نکرد، حالا چراشو نمیدونم و هیچ پیغام خاصی هم نمیده فقط میگه نمیتونم پخش کنم.
این عکس از District 9 1080p DTS هست واقعاً کیفیت فیلم 1080p خیره کنندست تو این tv شایدم من ندیده باشم! ولی همه تنظیمات هم دیفالت هست و دست نزدم هنوز؛ ولی قصد دارم هر وقت زمان داشتم کالیبره کنم تلویزیون رو.
amuhasan
25-05-2010, 23:49
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
امروز بالاخره با تأخیر تلویزیون از بانه به دستم رسید، خوشبختانه پیکسل سوخته و مشکلات ناشی از کیفیت پائین پنل فعلاً ندیدم، فقط یهچیز جالب دیدم اینکه پشت tv سریال تلویزیون رو روشو رنگ یا لاک زدن طوری که نشه خوند، که نمیدونم چرا!
فعلاً دارم باهاش ور میرم سعی میکنم امشب یه نیمچه Review ازش بزارم. ولی خیلی خوبه.
اون انعکاس نور رنگین کمونی هم که کنار صفحه میفته به خاطر فلاش دوربین هست که منعکس میشه، تو تصویر TV نیست در حالت عادی، میخواستم بدون فلاش عکس بگیرم که تصویر واقعیتر باشه ولی متأسفانه دوربینم خیلی جالب نیست (یه canon قدیمیه) و کیفیت عکسها بدون فلاش خیلی جالب نمیشه.
سلام عزیز
قیمت و شماره فروشگاهی که خریدی رو میشه برام بفرستی؟
C630 هم داشت؟چند؟
من Planet Earth رو ندارم ولی فیلم HD خیلی دارم هر نوعی، من چند نوع مختلف فیلم (1080p, 720p, SD) روش امتحان کردم، DTS راحت پخش میکنه فقط یه انیمیشن داشتم از قدیم، Howl moving Castle که 720p بود، پخش نکرد، حالا چراشو نمیدونم و هیچ پیغام خاصی هم نمیده فقط میگه نمیتونم پخش کنم.
این عکس از District 9 1080p DTS هست واقعاً کیفیت فیلم 1080p خیره کنندست تو این tv شایدم من ندیده باشم! ولی همه تنظیمات هم دیفالت هست و دست نزدم هنوز؛ ولی قصد دارم هر وقت زمان داشتم کالیبره کنم تلویزیون رو.
مبارک باشه دوست عزیز
یک سوال داشتم پشت تلوزیونتون به كشور سازنده اشاره شده
مال من فقط نوشته made by samsung
و دیگه 3 عدد اول بار کد روی کارتون تلوزیونتون چنده..
..
واقعا که تصویر خیلی جالبی داره این تلوزیون ارزش صبر کردن داشت...
saegheh67
26-05-2010, 12:51
دوست من وضعیت پخش زیرنویس فارسیش چطوره لطفا مشخصات جایی که خریدی را برای منم بفرست
2.5.8.14.1.13
26-05-2010, 14:20
این دو عزیز که C650 گرفتند لطفا بگن با هارد اکسترنال مشکلی دارند،مثلا هارد ۱ترابایتی رو جواب میده؟؟؟
و اینکه با زیرنویس فارسی مشکلش حل شده یا نه؟؟؟ شاید در سری ۲۰۱۰ دیگه مشکلی نباشه.
لطف کنن دوستان تست کنن و بگن.
اگر هرکدوم از دوستان یه Review کوچولو بنویسن و از خوبی ها و مشکلاتش بگن کمک بزرگی به کسانی که قصد خرید دارن کردن.ممنون.
آپدیت جدیدش هم اومده کسانی که دارن می تونن آپدیت کنن.
بابت زیر نویس که باید بگم هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب اجرا میکنه..
هارد اکسترنال متاسفانه من بیشتر از 500 نداشتم که به خوبی اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداشت..
در باره کیفیت تصویر هم واقعا عالی هست.. من با Av ----- را به تلوزیون وصل کردم واقعا خیلی رنگهاش خوبه ، همسایهمون 550 داره که رسیورش hd هست و با hdmi ربط کرده به تلوزیون ولی این 650 با ربط av خیلی از اون سرتره و رنگهاش خیلی واقعی تر هستن من تو هیچ تلوزیونی رنگ سیاه را مثل این ندیدم واقعا که خیلی خالص هست .
ebi66_boukan
26-05-2010, 16:08
در مورد made by samsung باید بگم که تو بانه همین مدل رو داشت وmade by malesy فقط مربوط به 40 اینچش بود.(ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه)
بار کدشم که با 880 شروع میشه با بارکد خوان تست کردم که نشون میده ساخت کره هست.
من که با کامپونت ازش استفاده میکنم انصافا کیفیتش عالیه.بعضی شبکه ها هم که خودشون کیفیت ندارن و نباید انتظاری داشت.مشکیش واقعا مطلقه یعنی اصلا نمیشه گفت که به سورمه ای میزنه.
فقط یه مشکلی که دارم اینه که بعضی شبکه ها زیرنویسشون خیلی خیلی سریعه رو قاطی میکنه که فکر کنم مربوط به هرتز هست که اونم مربوط به خروجی دستگاه دریافتی هست.
لیست فایل هایی رو که میخونه از دفترچه برداشتم.(البته با دوربین ازش عکس گرفتم)
ببخشید کیفیتش پایینه.
دوستانی که 46 این مدل رو خریدن، کسی خروجی صدا ازش گرفته به یه ----- صدا بده و کیفیت اونو چک کنه؟
اصلا چه خروجی داره؟ دیجیتال یا نوری؟
اگه کیفیت عالی داشته باشه میشه دیگه بیخیال دیجیتال پلیر شد درسته؟؟
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
مشخصات این مدل رو از کدوم سایت میشه در آورد البته سایت امریکا که دوستمون زحمتشو کشیده بودن دیدم ولی اولا کامل نبود(حداقل خروجی صوتی که من میخوام رو نداشت) دوما معمولا مدلها برای آمریکا خیلی کامل عرضه میشن مدلی که اینجاست همون مدل هست؟؟؟؟
هر چی سرچ میزنم یک مشت سایت عوضی میاره...
ممنون
amir_amd
27-05-2010, 01:02
یک عکس از پنل پشت میشه بزارید.
میگم این ال سی دی های سری C از سایز 46 اینج بیشتر هم دارن ؟!؟! (630 یا 650)
اگه هست چه سایز و قیمتی هست ؟!
ebi66_boukan
27-05-2010, 13:40
یک عکس از پنل پشت میشه بزارید.
خدمت شما
Review کاملی از تلویزیون تو پست اول و دوم قرار گرفت امیدوارم لذت ببرید، اگر سوالی بود در خدمتم.
ebi66_boukan
28-05-2010, 12:40
انصافا ریویوی عالی بود.
بعضی شبکه ها زیرنویسشون خیلی سریع حرکت مینه.C650 در نشون دادن زیرنویس های سریع مشکل داره.هر چند زور میزنه که نشون بده اما باز چون سرعتش زیاده قاطی میکنه.نمیدونم این مشکل در مورد سایر ال سی دی ها هم وجود داره؟؟؟
انصافا ریویوی عالی بود.
بعضی شبکه ها زیرنویسشون خیلی سریع حرکت مینه.C650 در نشون دادن زیرنویس های سریع مشکل داره.هر چند زور میزنه که نشون بده اما باز چون سرعتش زیاده قاطی میکنه.نمیدونم این مشکل در مورد سایر ال سی دی ها هم وجود داره؟؟؟
دقت نکردم، اینم تست میکنم، کلاً تبلیغات سیستم 100Hz سامسونگ رو اگر تو فروشگاهها دیده باشی یکیش همینه، یه زیرنویسه که زیر صفحه در حال حرکته و فرق بین سیستم 100Hz رو با 60Hz نشون میده.
*Alucard*
28-05-2010, 16:16
ریویوی خیلی عالی ای بود با تشکر از دوست عزیزمون Guts فقط یه مطلبی راجب ریویوهای سایت HDTV test این سایت معمولا کمترین میزان بازتولید رنگهای مشکی رو برای پنلها اعلام میکنه (البته بعد از کالیبره کردن) یه نکته ای که تو ریویوهای این سایت هست اینه که پنلهارو (به خصوص LCD پنلها رو ) روی یک حالت خیلی کم نور کالیبره میکنه مثلا در ادامه رویوهای این سایت اگر دوستان قسمت کامنتهای زیر ریویورو بخونن آقای دیوید مکنزی ( همون کسی که پنل رو در این سایت تست کرده ) تنظیماتی رو که برای کالیبره شدن پنل و اندازه گیری بازتولید مشکی استفاده کرده توی یک پست نوشته:
Picture Mode: MOVIE
Backlight: 4 (to achieve ~115 cd/m2 peak luminance – set this according to your viewing environment)
Contrast: 94
Brightness: 44
Sharpness: 0 for HD content, 20-30 for SD
Colour: 48
Tint: Neutral (50/50)
Advanced:
Black Tone: Off
Dynamic Contrast: Off
Shadow Detail: 0
Gamma: +1
Colour Space: Custom (see settings below)
Flesh Tone: 0
Edge Enhancer: Off
CMS Settings (R / G / B):
Red: 50 0 0
Green: 25 55 0
Blue: 0 14 71
Yellow: 52 52 0
Cyan: 24 52 54
Magenta: 43 9 55
White Balance:
Offset (R,G,B): 28, 25, 24
Gain (R,G,B): 19, 26, 24
10p White Balance: ON
Interval 1 (R,G,B): 2 0 0
2: 0 0 -1
3: 0 0 -1
4: -1 0 -1
5: 0 0 0
6: 1 0 0
7: 0 0 -1
8: 0 1 -2
9: 0 2 -2
10: 0 2 -3
Picture Options screen:
Colour Tone: Warm2
Aspect Ratio: Screen Fit for 1080i/1080p, according to source otherwise
Digital Noise Filter: Off
MPEG Noise Filter: Off
HDMI Black Level: depends on source, “Low” for video devices
Film Mode: Auto 1 or Auto 2 depending on content
Motion Plus: Custom, Blur Reduction: 10, Judder Reduction: 0
اگر دقت کنید ایشون بک لایت پنل رو روی 4 در حالت Movie مد قرار داده که پنل رو فوق العاده کم نور میکنه و از کنتراست پنل به شدت کم میشه چون کم شدن شدت نور بک لایت تو LCD ـها تو کم شدن شدت نور در همه قسمتهای تصویر یکسان اثر میزاره.
ولی گذشته از همه این موارد قدرت بازتولید رنگ مشکی C650 نسبت به مدلهای سال قبل سامسونگ بهبود پیدا کرده.
ebi66_boukan
28-05-2010, 16:31
در مورد زیرنویس که گفتم به عکس زیر نگاه کنید.
البته بازم تکرار میکنم زیرنویس مثلا شبکه خبر اینا هیچ مشکلی نداره.فقط زیرنویس با سرعتای بالا رو قاطی میکنه که به نظرم همه ال سی دی ها این مشکلو دارن.
titanium_zarin
28-05-2010, 16:55
ممنون از همه توضيحات دوستان...
من دوتا سوال دارم ...
1.ديدم كه يه فيلم رو بصورت تمام صفحه پخش ميكنه...من ب650 دارم اين امكان رو نداره ...ميخوام بدونم اين مورد توي اين تي وي حل شده ؟؟؟
2.فيلمهاي دي وي دي...تاكيد ميكنم دي وي دي نه ريپ شده....توي ب650 زيرنويسش نمياد...توي اين مدل چي؟؟؟تست كردين؟؟؟منظورم با يو اس بي خود تي وي هست ...
میگم این ال سی دی های سری C از سایز 46 اینج بیشتر هم دارن ؟!؟! (630 یا 650)
اگه هست چه سایز و قیمتی هست ؟!
جواب بدین لطفا :13:
ممنون از همه توضيحات دوستان...
من دوتا سوال دارم ...
1.ديدم كه يه فيلم رو بصورت تمام صفحه پخش ميكنه...من ب650 دارم اين امكان رو نداره ...ميخوام بدونم اين مورد توي اين تي وي حل شده ؟؟؟
2.فيلمهاي دي وي دي...تاكيد ميكنم دي وي دي نه ريپ شده....توي ب650 زيرنويسش نمياد...توي اين مدل چي؟؟؟تست كردين؟؟؟منظورم با يو اس بي خود تي وي هست ...
بله فیلمها رو از روی فلاش تمام صفحه نشون میده ..( تو بخش تنظیمات 3 مدل سایز پخش فیلم از روی فلاش را دارد..)
فکر کنم یه فیلم دی وی دی را با زیر نویس از روی فلاش دیدم ولی مطمئن نیستم دوباره چک میکنم بیبینم دی وی دی بوده یا ریپ
جواب بدین لطفا :13:
بله جفتشون 55 اینچم دارن، C630 مدل 60 اینچم داره.
titanium_zarin
29-05-2010, 10:36
بله فیلمها رو از روی فلاش تمام صفحه نشون میده ..( تو بخش تنظیمات 3 مدل سایز پخش فیلم از روی فلاش را دارد..)
فکر کنم یه فیلم دی وی دی را با زیر نویس از روی فلاش دیدم ولی مطمئن نیستم دوباره چک میکنم بیبینم دی وی دی بوده یا ریپ
ميشه بگيد توي تنظيمات كجاشه ؟؟؟
روي خوده فيلم اعمال ميكنيد؟؟؟يا قبل از اينكه فلش رو وصل كنيد ؟؟؟
الان به tv دسرسی ندارم ولی فکر کنم که در تنظیمات ویدئو (فلاش) اعمال میشه ( وقتی برگشتم خانه کامل برایت توضیح میدم )
بله تنظیمات را روی خود فیلم اعمال میکنیم .
تنظیم پیش فرضش تمام صفحه هست.
در حال تماشای فیلم دکمه tools رو بزنید. قسمت اندازه تصویر سه حالت داره: اصلی، حالت 1 و حالت 2 که تمام صفحه میکنه.
روس کنترل یه کلید P.Size داره که میشه اندازه تصویر رو باهاش تغییر داد.
روس کنترل یه کلید P.Size داره که میشه اندازه تصویر رو باهاش تغییر داد.
موقع تماشا از طریق USB این دکمه کار نمیکنه.
ebi66_boukan
29-05-2010, 13:03
انصافا این امکان جدید خودش یه دنیاست.نگاه کردن فیلم از طریق 4:3 اصلا جالب نیست.ولی 16:9 خیلی توپه.
بله جفتشون 55 اینچم دارن، C630 مدل 60 اینچم داره.
قیمت 46 و 55 اینجش چنده ؟! ، من جایی اصلا 55 ندیدم :41:
موقع تماشا از طریق USB این دکمه کار نمیکنه.
چرا کار میکنه.
چرا کار میکنه.
دوست عزیز کار نمیکنه !!!
دقیقا همان طوری هست که دوستمون اقای kave گفتند
در حال تماشای فیلم دکمه tools رو بزنید. قسمت اندازه تصویر سه حالت داره: اصلی، حالت 1 و حالت 2 که تمام صفحه میکنه.
دوست عزیز کار نمیکنه !!!
دقیقا همان طوری هست که دوستمون اقای kave گفتند
آقا حق با شماست من اشتباه کردم، رفتم تست کردم دیدم نمیشه نمیدونم چرا ولی فکر کنم قبلاً این کار رو کردم!
برق ما خیلی نوسان داره ( ضعیف و قوی میشود) روزی فکر کنم 4 تا 5 ساعت اینجوری هست و در هر دقیقه فکر کنم تا 30 بار اینجوری میشه..
ایا چیزی هست که بتونه این نوسانات را برطرف بکند.
و ایا (یو پی اس) میتونه این کار را بکند یا نه .
اکثر تلوزیونای جدید میتونن با برق 100 تا 240 ولت کارکنن. اگه ولتاژ از این حد بالاتر نره قاعدتا نباید مشکل خاصی پیش بیاد.
در هر صورت جهت تثبیت برق از ترانسهای اتوماتیک (فارتل یکی از سازنده های ایرانیشه) یا از همون UPS استفاده کنید.
برق ما خیلی نوسان داره ( ضعیف و قوی میشود) روزی فکر کنم 4 تا 5 ساعت اینجوری هست و در هر دقیقه فکر کنم تا 30 بار اینجوری میشه..
ایا چیزی هست که بتونه این نوسانات را برطرف بکند.
و ایا (یو پی اس) میتونه این کار را بکند یا نه .
بله ما داریم باید یه ترانس بگیرید، مدلهای مختلف داره ما یکی گرفتیم به برق ورودی خونه متصل کردیم خودش ولتاژ رو اتوماتیک تثبیت میکنه؛
اینجا رو ببین:
اساتید عزیز اگه امکان داره تفاوت امکانت و کیفیت 650 با 750 و 850 که به تازگی توی بانه هم اومدن (سری C) رو کامل توضیح بدین ، تا می خوام به یه تی وی دل ببندم جدیدترش میاد! :13:
Sorena_777
03-06-2010, 13:37
لطفا میتونید فرق c650 با c630 رو بگید هر دوشن 100 هرتز هستن ایا توی c6 200 هرتز پیدا میشه و در کل بهترین تلویزیون توی این سری کدوم هستش؟؟
ebi66_boukan
03-06-2010, 15:51
لطفا میتونید فرق c650 با c630 رو بگید هر دوشن 100 هرتز هستن ایا توی c6 200 هرتز پیدا میشه و در کل بهترین تلویزیون توی این سری کدوم هستش؟؟
طبیعتا مدل بالاتر بهتر هست.هر جنسی و هر برندی بهترین امکانات و کیفیت رو برای بالاترین محصولش میزاره.روی کاغذ که C650 بهتره و انتخاب بهترین میمونه به سلایق و نظرات صاحبان آنها.هر چند بهتر بودنش شاید جزئی باشه و نا محسوس.
200 هرتز هم فکر کنم فقط C750 داشته باشه.در کل این هرتز نمیدونم کی استفاده میشه.این C650 من خودش اتوماتیک میره رو 50 هرتز.خودمم نمیتونم عوضش کنم پس به نظرم200 هرتز هم فقط یه چیز تبلیغاتیه.
Sorena_777
03-06-2010, 16:16
C750 توی ایران هستش قیمتش چنده ؟؟
اگه روی 50 هرتز باشه که تصاویر با سرعت بالا رو که نباید کاملا درست نشون بده درست میگم؟؟
شما خودتون توی یکی دو تا از پست هاتون گفته بودین توی زیرنویس شبکه های خبری و بعضی از تصاویر صحنه کشیده میشه واقعا یعنی خیلی مشهوده؟؟:41:
پس من از بین سری B6 و B7 و B8 و C6 , C7 یه 46 انیچ بخوام بگیرم از بین ال سی دی و بکلایت ال ای دی با قیمت حدود 3 میلیون
چه چیزی بهتره اول کیفیت و طول عمر و امکانات جانبیش برام مهمه بعدش شکل ظاهریش:46:
ebi66_boukan
03-06-2010, 21:26
C750 توی ایران هستش قیمتش چنده ؟؟
اگه روی 50 هرتز باشه که تصاویر با سرعت بالا رو که نباید کاملا درست نشون بده درست میگم؟؟
شما خودتون توی یکی دو تا از پست هاتون گفته بودین توی زیرنویس شبکه های خبری و بعضی از تصاویر صحنه کشیده میشه واقعا یعنی خیلی مشهوده؟؟:41:
پس من از بین سری B6 و B7 و B8 و C6 , C7 یه 46 انیچ بخوام بگیرم از بین ال سی دی و بکلایت ال ای دی با قیمت حدود 3 میلیون
چه چیزی بهتره اول کیفیت و طول عمر و امکانات جانبیش برام مهمه بعدش شکل ظاهریش:46:
تصاویر سریع رو خوب نشون نمیده مثل همون زیر نویس.ولی بقیه صحنه ها رو اگرم نشون نده بعلت سرعت بالا آنچنان مشهود نیست.تازه میشه گزینه 100هرتز موشن رو فعال کرد که به نظر میاد صحنه های سریع رو واضح تر بکنه.
اون 50 هرتز رو نمیدونم تی وی بر چه اساسی تعیین میکنه.شاید اگه از یه خروجی دیگه استفاده کنم هرتزش بالاتر بره.واقعیت هنوز نفهمیدم چه وقت میشه هرتز بالاتر بره.
شما بودجتون خوبه گزینه های خوبی میتونه مطرح باشه از جمله سونی
..........,X450,z550.LED samsung B8000,sony ex700,samsungC750
البته نمیدونم C750 موجوده یا نه.ولی احتمالا اگرم نباشه به زودی تو بانه سروکلش پیدا میشه.
مدیر سایت سقزشاپ که گفتن C750 آوردن ، حتی سری 850 هم داشتن!
این قیمتهایی که گفته بودن البته از تاپیک بانه کپی میکنم :
1. 40 اینچ b750 اروپایی قیمت 1240000 تومان .
2. 40 اینچ b850 اروپایی قیمت 1490000 تومان .
3. 40 اینچ b750 اروپایی قیمت 1460000 تومان .(این مدل دارای ----- کامل میباشد)
4. 46 اینچ b750 اروپایی قیمت 1650000 تومان .
5. 52 اینچ b850 اروپایی قیمت 2700000 تومان .
پ.ن : لطفا یه ریویو راجع به تفاوتهای 650 با 750 و 860 بزارین!
masoooud
03-06-2010, 23:47
آقا ما بالاخره نفهمیدیم هزینه حمل تا تهران چقدر میشه؟
ebi66_boukan
04-06-2010, 00:01
مدیر سایت سقزشاپ که گفتن C750 آوردن ، حتی سری 850 هم داشتن!
این قیمتهایی که گفته بودن البته از تاپیک بانه کپی میکنم :
1. 40 اینچ b750 اروپایی قیمت 1240000 تومان .
2. 40 اینچ b850 اروپایی قیمت 1490000 تومان .
3. 40 اینچ b750 اروپایی قیمت 1460000 تومان .(این مدل دارای ----- کامل میباشد)
4. 46 اینچ b750 اروپایی قیمت 1650000 تومان .
5. 52 اینچ b850 اروپایی قیمت 2700000 تومان .
پ.ن : لطفا یه ریویو راجع به تفاوتهای 650 با 750 و 860 بزارین!
قیمت c750 رو نپرسیدید؟؟؟
ebi66_boukan
04-06-2010, 00:11
راستش من که فروشنده نیستم اما بسته به سایز فرق میکنه.فکر کنم 46 حدود 100 تومن.40-42 هم 60 تومن.
دوستان USB ال سی دی B650 فایل planet earth MKV 1080p 264x رو اجرا نکرد.تو کف فول اچ دی موندیم.:41:اما اچ دی رو خوب اجرا میکنه.
فکر نکنم سری C بعد از 650 مدل جدیدش اومده باشه
چیزی هم توی سایت نزدن...
راستش من که فروشنده نیستم اما بسته به سایز فرق میکنه.فکر کنم 46 حدود 100 تومن.40-42 هم 60 تومن.
دوستان USB ال سی دی B650 فایل planet earth MKV 1080p 264x رو اجرا نکرد.تو کف فول اچ دی موندیم.:41:اما اچ دی رو خوب اجرا میکنه.
B650 یا C650؟
C650 میتونه فول اچ دی رو اجرا کنه یا نه؟اگه نتونه که دیگه نمی ارزه!
ebi66_boukan
05-06-2010, 13:03
B650 یا C650؟
C650 میتونه فول اچ دی رو اجرا کنه یا نه؟اگه نتونه که دیگه نمی ارزه!
مگه تلویزیون فقط USB هست که دیگه نمی ارزه؟؟؟؟
فکر نمیکنم USB این 2 مدل با هم فرقی داشته باشن.کلا این USB ها با 1080p 264x مشکل دارن.در حالی که تا جایی که من شنیدم 1080p 264 h رو میخونه.البته بوده مواردی که 1080P 264x رو هم خونده.الان دوستان تست کردن یه بار خونده و مواردی هم نخونده.این مواردی که نخونده مربوط به مستندای BBC بوده.با فیلم تست شده مشکلی نداشته.
فکر نمیکنم USB این 2 مدل با هم فرقی داشته باشن.کلا این USB ها با 1080p 264x مشکل دارن.در حالی که تا جایی که من شنیدم 1080p 264 h رو میخونه.البته بوده مواردی که 1080P 264x رو هم خونده.الان دوستان تست کردن یه بار خونده و مواردی هم نخونده.این مواردی که نخونده مربوط به مستندای BBC بوده.با فیلم تست شده مشکلی نداشته.
چرا پلیر C650 یکمی فرمتهای بیشتری پشتیبانی میکنه،
منکه فیلمهای x264 هم گذاشتم تو C650 میخونه نمونش همون District 9 هست که عکسهاشم تو صفحه اول هست.
به خاطر این میگم نمی ارزه اگه full hd نخونه که بالاخره می خوام 4تا دونه فیلم باهاش ببینم!اونوقت اگه نخونه باید برم یکی از همین player ها رو بگیرم.اونوقت چه فرقی میکنه با اینکه برم یک تلویزیون بگیرم که usb نداره و قیمتشم ممکنه خیلی ارزونتر باشه؟
اگه در جمع بندی اشتباه کردم لطفا بگید!!
ebi66_boukan
05-06-2010, 16:30
چرا پلیر C650 یکمی فرمتهای بیشتری پشتیبانی میکنه،
منکه فیلمهای x264 هم گذاشتم تو C650 میخونه نمونش همون District 9 هست که عکسهاشم تو صفحه اول هست.
پس فکر کنم این USB فقط با مستندای فول اچ دی BBC مشکل داره:2:
t_tanhayam
05-06-2010, 16:47
به خاطر این میگم نمی ارزه اگه full hd نخونه که بالاخره می خوام 4تا دونه فیلم باهاش ببینم!اونوقت اگه نخونه باید برم یکی از همین player ها رو بگیرم.اونوقت چه فرقی میکنه با اینکه برم یک تلویزیون بگیرم که usb نداره و قیمتشم ممکنه خیلی ارزونتر باشه؟
اگه در جمع بندی اشتباه کردم لطفا بگید!!
دوست عزيز هيچ مشكلي با فرمت هاي hd نداره اعم از mkv و ultra divx و ts و wmv كه فايلهايي معمولا با كيفيت دارند و همچنين توي فرمتهاي ديگه 3gp ,dat ,mpeg و....
نگران نباشيد اين سري مستنده اي 1080P bbcplaneth earth كا يكم مشكل داره شما ميتونيد هر مدل ديگه هاي با همون مشخصات 1080p و dta و h264 رو پخش كنيد
*Alucard*
05-06-2010, 17:55
HD و Fll HD بودن یا نبودن رزولوشن یه فیلم نباید برای پنلی که رزولوشن FullHD داره مهم باشه اگر بعضی از فایلهای FullHD روی USB این پنل با مشکل پخش میشه ممکنه به دلیل بیت ریت (Bit Rate ) بالای این فایلها باشه که پردازش قویتری میخواد.
t_tanhayam
05-06-2010, 18:26
HD و Fll HD بودن یا نبودن رزولوشن یه فیلم نباید برای پنلی که رزولوشن FullHD داره مهم باشه اگر بعضی از فایلهای FullHD روی USB این پنل با مشکل پخش میشه ممکنه به دلیل بیت ریت (Bit Rate ) بالای این فایلها باشه که پردازش قویتری میخواد.
مهدي جان در مورد فريم ريت اكثر فيلمهاي FULL HD نهايت 30FPS فرم هستند (فيلم هاي HD و FULL HD كه توي بازار رايج هستند)يا تا جايي كه من خاطرم هست وميبينم
ولي در مورد ريپ اين سري 1080P مستند BBC فكر ميكنم كدكي كه ريپ شده از فايل BLUERAY اصلي قابل خوندن نيست براي اين سري از USB
FARSHAD_DIGITAL
05-06-2010, 22:32
سلام به همه دوستان.از مدلهای سریC کدومشون DIGITAL TUNER دارند؟توی این سری هم آسیایی واروپاییش فرق دارند؟
*Alucard*
05-06-2010, 22:35
این لیست فرمتها و بیت ریت و فریم ریتی هست که USB سامسونگ C650 پشتیبانی میکنه فریم ریت و بیت ریت بالاتر از مقادیر این جدول توسط این پنل هندل نمیشه.
منبع:
راستش من موقعی که B690 داشتم، خرید یه پلیر رو تو اولویت اول گذاشته بودم اما بعد که از این سری C خرید کردم (درحال حاضر C550) خرید پلیر رو فراموش کردم. چون اغلب فایهای رایج اجرا میشه و تعداد انگشت شماری که مشکل داره هم تا حد زیادی به راحتی قابل برطرف کردنه :46:.
هرچند قابلیت پخش فایلها تو سری C نسبت به B خیلی کاملتر شده اما کاستی هایی هم پیدا کرده. مثلا همون روز اول متوجه شدم که دوتا از شوهای ایرانی که تو B690 مشکلی نداشت تو سری جدید صداش پخش نمیشه که مجبور شدم صداشو تبدیل کنم.
مورد دیگه مربوط به فیلم I am legend بود که B690 اون پخش میکرد اما با یه جلو عقب کردن صداش قطع میشد و خش خش شدید میکرد. همین فیلم تو سری جدید اصلا صداش در نمیومد که باز هم به ناچار صداشو تبدیل کردم.
بدترین مورد فیلم دزدان جزیره کارائیب بود که B690 اون بدون صدا پخش میکرد اما سری C اصلا تصویرشم نمیاره که برام عجیب بود.
نکته ای که تو سری C دیدم اینه که بعضی از فیلمهایی که پخش نمیکنه رو تو لیست، صحنه ای از فیلمو تو آیکونش نشون میده. یعنی اینکه تونسته فرمت فیلمو بخونه. این مورد تو فارومای خارجی هم بهش اشاره شده. دلیلی که اونا اورده بودن این بود که این فیلما قابلیت پخش دارن اما چون سامسونگ لیسانسشونو نخریده پخششو محدود کرده. دارن دنبال راهی میگردن که بشه با -- کردن تلوزیون این قابلیت پخشو فعال کرد که امیدوارم زودتر موفق بشن :31:
سلام به همه دوستان.از مدلهای سریC کدومشون DIGITAL TUNER دارند؟توی این سری هم آسیایی واروپاییش فرق دارند؟
من مدلای اروپایی این سری رو ندیدم اما توصیه من اینه که مدلای اروپایی رو نخرید. چون قطعاتش تو ایران گیر نمیاد و هر کدوم از برداش مشکلی براش پیش بیاد باید تلوزیونو بندازید دور.
مثلا یکی از دوستام یه 46B650 از بانه گرفت که بعد نیم ساعت برد TFT سوخت. برد سام سرویس با 250 تومن ردیف شد. طرف بهش گفته بود اگه مدل اروپایی بود بردشو نداشت که براش عوض کنن.
FARSHAD_DIGITAL
06-06-2010, 18:57
C630 یا C650 توانایی RECORD رویUSB داره؟
t_tanhayam
06-06-2010, 21:22
C630 یا C650 توانایی RECORD رویUSB داره؟
هيچكدومشون اين توانايي رو ندارند :41:
FARSHAD_DIGITAL
06-06-2010, 22:25
هيچكدومشون اين توانايي رو ندارند :41:
ازدوستان کسی راه حل
2.5.8.14.1.13
06-06-2010, 22:48
قدرت USB در مدل های جدید (سری C) سامسونگ با سری سال 2009 (سری B) تفاوتی دارد؟؟؟
یعنی در پخش و یا مشکلاتی که بوده الان رفع شده یا همونطوره؟؟؟
مشکل زیرنویس چی؟؟؟
کسانی که سری جدید سامسونگ را دارند پاسخ بدهند.مثلا C650
ممنون
قدرت USB در مدل های جدید (سری C) سامسونگ با سری سال 2009 (سری B) تفاوتی دارد؟؟؟
یعنی در پخش و یا مشکلاتی که بوده الان رفع شده یا همونطوره؟؟؟
مشکل زیرنویس چی؟؟؟
کسانی که سری جدید سامسونگ را دارند پاسخ بدهند.مثلا C650
ممنون
راستش من خیلی فیلم زیرنویس فارسی نمیبینم و ندارم ولی برای تست یکی دانلود کردم با فرمت SRT، مشکلی نداشت فارسی رو درست نشون میداد.
پخش کننده سری C هم بهتر شده نسبت به سری B مثلاً یکی از مشکلات سری B فیلمهای با فرمت صدای DTS بود که پخش نمیکرد که الان پشتیبانی میکنه. من فقط یه مورد انیمیشن MKV بود که تست کردم نخوند که اونم دلیلش رو نمیدونم فقط یکمی قدیمی بود.
FARSHAD_DIGITAL
07-06-2010, 02:31
كسي از دوستان راه حلي براي ظبط رويusbتوي اين مدل c650 نداره؟تله تكست اين مدل رو فارسي كار ميكنه؟
ebi66_boukan
07-06-2010, 08:52
كسي از دوستان راه حلي براي ظبط رويusbتوي اين مدل c650 نداره؟تله تكست اين مدل رو فارسي كار ميكنه؟
فکر نمیکنم راهی برای ضبط روی USB باشه.تله تکست هم یه کم قاطیه اما میشه خوند.
منم مستند Life که زیرنویسش Srt بود رو بدون مشکل خوند.البته در بخش زبان زیرنویس عربی رو انتخاب کردم .انواع زبان های دیگه رو هم داشت به جز فارسی!!!!
در بخش tools قسمت زیرنویس یه گزینه هست که به نظرم جالب اومد.گزینه ی همزمانی زیرنویس و تصویر که نمیدونم در B650 هست یا نه؟
t_tanhayam
07-06-2010, 09:57
ابي جان اين گزينه در b650 هم هست
كسي از دوستان راه حلي براي ظبط رويusbتوي اين مدل c650 نداره؟...
راه حل که داره اما باید کمی حرفه ای باشید تا به تلوزیونتون آسیب نرسونید :21:
واسه B650 تموم شده اس اما رو C650 هنوز کار نشده:
t_tanhayam
07-06-2010, 13:12
متاسفانه اقا كاوه اين در حد پروتو تايپ مطرح شده و هيج وقت كامل انجام نشده وسرشار از باگ هست
و هميشه يه جاي كار ميلنگه :41:
مشابه mp3 player ها كه در بعضي موادر تونستند از rockbox استفاده كنند و مشخصات سيستمي رو در دست بگيرند
آره یه اشکالاتی داره. در کل هم واسه کاربرای معمولی ارزش ور رفتن نداره. واسه اونایی که مثل من یه کمکی درباره همه چی فضولن خوبه :31:
ایا زیر نویس با فرمت sub and idx را میخونه یا نه... برای من کار نکرد..
ایا مشکل از زیر نویس بوده یا اصلا کار نمیکنه
ebi66_boukan
08-06-2010, 21:51
ایا زیر نویس با فرمت sub and idx را میخونه یا نه... برای من کار نکرد..
ایا مشکل از زیر نویس بوده یا اصلا کار نمیکنه
واسه منم فرمت SUB رو نمیخونه....:41:
omidfarzad
09-06-2010, 00:15
با سلام
آیا کسی تونسته با c650به اینترنت وصل بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
چون من با راهنماییهای تاپیک b650نتونستم کاری کنم
behnam99
12-06-2010, 13:25
دوستان من c650 رو ندیدم ولی با B650 که کار کردم امکاناتش با همه مواردی که دوستان برای c650 گفتن جور بود
فایلهای sub رو هم ساپورت میکنه , اگه اجرا نکرد بجای اجرای اولین فایل یکی دیگه رو اجرا کنید
زیر نویس همه فورمت ها رو پخش میکنه فقط زیر نویس فیلمهای sub رو نتونستم پخش کنم
همزمان با 2 هارد 120 و 320 تست شد به راحتی جواب داد
سرعت عالی
منوهای زیبا
40 اینچ b650 بدون گارانتی توی اهواز 1.190.000 تومان تاریخ خرید 18 خرداد 89
masoooud
13-06-2010, 22:21
یه نکته جالب!!! امروز هر چی فایل hd داشتم رو چند تا چندتا ریختم رو فلش و با C630 امتحان کردم. از قبل هم شنیده بودم فایلهای mov رو پخش نمیکنه ولی با rename کردن پسوند فایل به avi همه فایلهای mov اعم از hd , fullhd,و حتی فیلمهایی که با دوربین پاناسونیک گرفتم رو براحتی پخش کرد!!!:31: این واقعا برا من خیلی ارزش داشت !مونده بودم که چطوری فیلمهای lumix رو این tv ببینم :8:مشکل در پخش mov سامسونگ هم براحتی حل شد
t_tanhayam
13-06-2010, 23:01
یه نکته جالب!!! امروز هر چی فایل hd داشتم رو چند تا چندتا ریختم رو فلش و با C630 امتحان کردم. از قبل هم شنیده بودم فایلهای mov رو پخش نمیکنه ولی با rename کردن پسوند فایل به avi همه فایلهای mov اعم از hd , fullhd,و حتی فیلمهایی که با دوربین پاناسونیک گرفتم رو براحتی پخش کرد!!!:31: این واقعا برا من خیلی ارزش داشت !مونده بودم که چطوری فیلمهای lumix رو این tv ببینم :8:مشکل در پخش mov سامسونگ هم براحتی حل شد
ممنون دوست عزيز من ويكي از دوستان ديگه هم مونده بوديم mov كنون 500d رو چطور اجرا كنيم
مرسيييي:10:
سلام بر همه
دوستان خروجی صدای فیلم هایی که از طریق پخش کننده های داخلی (usb) تلویزیون های سامسونگ اجرا میشن استریو است یا 5.1؟ اگه یه فیلم با صدای 5.1 رو از طیق usb پخش کنید تلویزیون خروجی 5.1 روی SPDIF میده برای پخش از طریق بلندگوهای سینمای خانگی یا فقط خروجی استریو میده؟
t_tanhayam
15-06-2010, 20:49
سلام بر همه
دوستان خروجی صدای فیلم هایی که از طریق پخش کننده های داخلی (usb) تلویزیون های سامسونگ اجرا میشن استریو است یا 5.1؟ اگه یه فیلم با صدای 5.1 رو از طیق usb پخش کنید تلویزیون خروجی 5.1 روی SPDIF میده برای پخش از طریق بلندگوهای سینمای خانگی یا فقط خروجی استریو میده؟
اگه از spdf خروجي بگيريد در حاليكه فيلمتون هم DTS 5.1 باشه بله مشكلي نيست 5.1 ميده
mababanezhad
16-06-2010, 19:36
ممکنه که طریقه تست سالم بودن تلویزیون سامسونگ مدل c650 در مان تحویل رو بگین مخصوصا برای من که میخوام بدون ضمات نامه وسرویس های شرکتی بگیرم. خیلی مهم هست.
ممنون
t_tanhayam
16-06-2010, 19:57
ممکنه که طریقه تست سالم بودن تلویزیون سامسونگ مدل c650 در مان تحویل رو بگین مخصوصا برای من که میخوام بدون ضمات نامه وسرویس های شرکتی بگیرم. خیلی مهم هست.
ممنون
خوب چيز خاصي نيست
پيكسل هاي سوخته يا به عبارتي نقاط تاريك صفحه و همينطور نقاط روشن صفحه (توي يكي از وروديهاي بريد چون صفحه سياه ميشه وديده ميشن)
پنل رو زيرو روش رو خوب بررسي كنيد مخصوصا قاب رو كه شكستگي يا تركي نداشته باشه
شماره سريال رو چك كنيد با پشت دستگاه
البته اكثرا اونهايي كه ميارن بهتون تحويل بدن اين كارها رو ياد دارند وبهتون خودشون نشون ميدن
قسمت پايه رو چك كنيد سالم باشه ضربه اي نخورده باشه
masoooud
19-06-2010, 20:17
ببینم مگه برای شبکه کردن این سری c و نصب media center نباید
cd همراشون باشه؟اصلا برای شبکه کردنشون غیر کابل شبکه چه چیزی احتیاج هست؟
t_tanhayam
19-06-2010, 20:54
مسعود جان اين قضيه شبكه خيلي بحث زياد داره خيلي ها راحت با توضيحات عادي وكلي تونستن وصل بشن خيلي ها متاسفانه نتونستن
عده اي كفتن توي يك تايمي كلا سام ها مشكل داشتن مخصوصا در اتصال به شبكه كه مربوط به شركت بوده اصلا و......خلاصه :46:
رو تلوزیون منم cd نداشت. منظورم سری C هست. تو سری قبلیها داشت. در هر صورت واسه شبکه کردن با کامپیوتر، من رفتم از خود سایت سامسونگ برنامه Samsung PC Share manager رو گرفتم.
ebi66_boukan
20-06-2010, 10:59
رو تلوزیون منم cd نداشت. منظورم سری C هست. تو سری قبلیها داشت. در هر صورت واسه شبکه کردن با کامپیوتر، من رفتم از خود سایت سامسونگ برنامه Samsung PC Share manager رو گرفتم.
سلام کاوه جان.شما تی وی رو با کامپیوتر شبکه کردی؟؟؟؟میشه توضیح بدی چجوری؟مراحلشو اگه بگی ممنون میشم.
omidfarzad
20-06-2010, 12:57
با سلام
لطفا اگه کسی تونسته با C650 به اینترنت وصل شه راهنمایی کنه
چونکه من با ADSL مستقیم به TVوصل میشوم و 4مرحله تست اتومات خود TVرا OK پاس میکنم TV پیغام میدهد که شما بدرستی به اینترنت متصل شده اید ولی هیچ ویجتی باز نمیشود
ضمنا منو مخفی C650با B650کاملا متفاوت است
به طور خلاصه میگم اگه کسی به مشکل برخورد بیشتر بحث میکنیم.
تنظیمات شبکه رو بذارید رو حالت دستی و بعد IP های زیر رو بدید:
192.168.130.2
255.255.255.0
گیت وی: 192.168.130.1
دی ان اس: 4.2.2.4
IP کامپیوتر رو هم بذارید رو
192.168.130.1
255.255.255.0
البته این IP هائیه که من استفاده کردم و شما میتونید به دلخواه از چیزای دیگه ای استفاده کنید.
با یه کابل شبکه که به صورت کراس سیم بندی شده، تلوزیونو به کامپیوتر وصل کنید و رو تلوزیون گزینه تست شبکه رو بزنید. باید حداقل سه تاش تیک بخوره.
حالا برنامه Samsung PC Share manager رو اجرا کنید و فولدرهایی رو که میخاید تو تلوزیون ببنید رو بهش بدید و رفشش کنید.
192.168.130.2
255.255.255.0
192.168.130.1
255.255.255.0
البته این IP هائیه که من استفاده کردم و شما میتونید به دلخواه از چیزای دیگه ای استفاده کنید.
با یه کابل شبکه که به صورت کراس سیم بندی شده، تلوزیونو به کامپیوتر وصل کنید و رو تلوزیون گزینه تست شبکه رو بزنید. باید حداقل سه تاش تیک بخوره.
حالا برنامه Samsung PC Share manager رو اجرا کنید و فولدرهایی رو که میخاید تو تلوزیون ببنید رو بهش بدید و رفشش کنید.
من همه این کارا را کردهام و تلوزیون کامپیوتر را شناسایی میکند ولی وقتی که میخوام فیلمهای را که در کامپیوتر شر کردهام با برنامه سامسونگ شر تلوزیون میگه هیچ فایلی موجود نمیباشد .. اررور میده..
کسی میتونه راهنماییم کنه
شاید فولدرهایی رو که شیر کردید توش فایل فیلم عکس یا موزیک سازگار با تلوزیون وجود نداره....:13:
شاید فولدرهایی رو که شیر کردید توش فایل فیلم عکس یا موزیک سازگار با تلوزیون وجود نداره....:13:
فایلهای ام کی وی هستند..و با فلاش که گذاشتم خوانده
ولی از این طریق نمیخواند ... نمیدانم مشکل از چیست
اگه فایلها بدرستی شیر شده باشن، برنامه Samsung PC Share manager فایلهایی به همون اسم با پسوند mta کنار فایل اصلی میسازه. یه بررسی کنید ببینید این فایلها ساخته شدن. اگر نه احتمالا وقتی فایلها رو شیر میکنید برنامه رو به روزآوری نمی کنید.
omidfarzad
22-06-2010, 22:50
پس از share کردن با کلید AیاD نام کامپیوتر خود را انتخاب کنید
مشکلتون حل میشود
از شما بخاطر مطالب مفیدتون تشکر میکنم
masoooud
25-06-2010, 23:37
گرچه میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی از اونجا که این تایپیک زنده تر هستش اینجا مطرح میکنم: یکی از اقوام ما یک 32A650 سامسونگ داره وقتی که قابلیت پخش فیلم C630 رو دیده میخواد TV رو آپدیت کنه بلکه این قابلیت رو پیدا کنه ! من گفتم که احتمالا این قابلیت بعلت وجود سخت افزار در این TV ها باشه و اگر قرار باشه با یه آپدیت اینجور قابلیتها فعال بشه که کمپانی های سازنده خودشون رو به آب آتش نمیزدن و این همه تبلیغات و سر وصدا برای این قابلیتها راه نمی انداختند با این حال میخواستم این رو مطمئن بشم ! لطفا بصورت مستند راهنمایی بفرمایید:11:
ChaoticHead
26-06-2010, 07:22
گرچه میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی از اونجا که این تایپیک زنده تر هستش اینجا مطرح میکنم: یکی از اقوام ما یک 32A650 سامسونگ داره وقتی که قابلیت پخش فیلم C630 رو دیده میخواد TV رو آپدیت کنه بلکه این قابلیت رو پیدا کنه ! من گفتم که احتمالا این قابلیت بعلت وجود سخت افزار در این TV ها باشه و اگر قرار باشه با یه آپدیت اینجور قابلیتها فعال بشه که کمپانی های سازنده خودشون رو به آب آتش نمیزدن و این همه تبلیغات و سر وصدا برای این قابلیتها راه نمی انداختند با این حال میخواستم این رو مطمئن بشم ! لطفا بصورت مستند راهنمایی بفرمایید:11:
بله، امکانش نیست چون چیپ کدکش باید ساپورت کنه که قابل تعویض یا اضافه کردن نیست.
FARSHAD_DIGITAL
27-06-2010, 04:26
c630 &c650 از نظر امکانات وقیمت چه تفاوتهایی با هم دارند؟این دومدل ----T دارند؟
t_tanhayam
27-06-2010, 11:30
c630 &c650 از نظر امکانات وقیمت چه تفاوتهایی با هم دارند؟این دومدل ----T دارند؟
تفاوتشون بيشتر بر ميگرده به همون قسمت جلويي پنل در c650 در واقع roze black هست ولي در C630 رنگ خاكستري
و اينكه در c630 ما صفحه گلاسي يا همون ultra clear panel نداريم :46:
بله مدلهاي اروپايي دارند
بايد تفاوت در حد 200 تومان داشته باشند دقيقا نميدونم :46:
mardin2009
27-06-2010, 16:07
من lcd samsung LA40B580دارم ودر منوی مخفی دستگاه نوشته LB550-FBEحالا من میخوام اپدیتش کنم کجا و چطور فایل گیر بیارم فریم خودش سال2009may26هستش
سلام،
تایمرهای on/off توی تلویزیون c650 ما غیرفعال هستند! کار خاصی برای فعال کردنشون باید انجام داد؟
t_tanhayam
28-06-2010, 14:16
سلام،
تایمرهای on/off توی تلویزیون c650 ما غیرفعال هستند! کار خاصی برای فعال کردنشون باید انجام داد؟
فكر نميكنم شما ساعت تي وي تون رو فعال كردين وتنظيمش كردين؟
شايد مربوط به اون باشه
شايد مربوط به اون باشه
بله ساعت رو تنظیم کردم ولی هر سه تایمر غیر فعال هستند!
شايد مربوط به اون باشه
باور کنید که ساعت تلویزیون رو تنظیم کردم! شاید یه عکس از منوی time بگیرم براتون بذارم!
________00000__________00000___________
______000000000______000000000_________
_____00000000000____00000000000________
______000000000______000000000_________
________00000__________00000___________
_____00000__________________00000______
______000000______________000000_______
________0000000________0000000_0_______
___________0000000000000000____00______
______________00000000000_______00_____
_______________________000_____000_____
________________________000000000______
__________________________000000_______
*Alucard*
29-06-2010, 18:42
پست terry bogard پاک شد ایشون قبلا دسترسیشون به سایت قطع شده بود ولی تو انجمن جدید محدودیت قبلی برداشته شده ایشون اگر یکبار دیگه پست تحریک آمیز بزنن دسترسیشون به این انجمن هم قطع میشه.
دوست عزیز آقای best لطف کنید پستتون رو ویرایش کنید چون پست بالا حذف شد.
راجب Avforums و AVSforum این دو سایت جدا هستن Avforum یک وبسایت اروپایی هست که کالیبراتورهای حرفه ای داره که مدارکشون تو صفحه ریویوهای این سایت هست ولی سایت AVSforum یا AV science forum یک فروم علمی هست که از سال 1995 تا به الان جزو مطرحترین وبسایتها در این زمینه شناخته میشه مشکل افت بازتولید رنگ مشکی پلاسماهای پاناسونیکهم اولین بار در این سایت مطرح و پیگیری شد.
اون جداولی هم که شما از Cnet نقل و قول کردین مروبط به عملکرد پردازنده های پنل و دقت رنگ هست و شامل موارد دیگه مثل بازتولید رنگ مشکی و یکنواختی شدت نور و کنتراست و موارد دیگه نمیشه.
FARSHAD_DIGITAL
29-06-2010, 21:01
تفاوتشون بيشتر بر ميگرده به همون قسمت جلويي پنل در c650 در واقع roze black هست ولي در C630 رنگ خاكستري
و اينكه در c630 ما صفحه گلاسي يا همون ultra clear panel نداريم :46:
بله مدلهاي اروپايي دارند
بايد تفاوت در حد 200 تومان داشته باشند دقيقا نميدونم :46:
سلام.من منظورم کیفیت و امکانات هستش.usb,dlna,internet tv,internet widjets ,contrast,response time,hertz,....ببخشید که خیلی شد:31::31::31:
t_tanhayam
29-06-2010, 21:39
سلام.من منظورم کیفیت و امکانات هستش.usb,dlna,internet tv,internet widjets ,contrast,response time,hertz,....ببخشید که خیلی شد:31::31::31:
خواهش ميكنم فرشاد جان
معمولا وقتي مقايسه ميشه توي اكثر سايت ها هم رده هم هستند
ولي مطمئنا كنتراست بهتري داره c650 ولي از نظر بقيه امكانات مشابه هستند :46:
البته يادم رفت c650 بخاطر اينكه از ultra clear panel استفاده ميكنه قطعا گزينه بهتر وصفحه دوست داشتني تري داره به نظر من
t_tanhayam
30-06-2010, 23:07
راجب Avforums و AVSforum این دو سایت جدا هستن Avforum یک وبسایت اروپایی هست که کالیبراتورهای حرفه ای داره که مدارکشون تو صفحه ریویوهای این سایت هست ولی سایت AVSforum یا AV science forum یک فروم علمی هست که از سال 1995 تا به الان جزو مطرحترین وبسایتها در این زمینه شناخته میشه مشکل افت بازتولید رنگ مشکی پلاسماهای پاناسونیکهم اولین بار در این سایت مطرح و پیگیری شد.
در مورد تفاوت فرومها كه اقا مهدي گفتند
در مورد اصالتشون
AVforums ukهست و AVSforum us
سوالي كه از يكي از مديران avforums در مورد اين دو سايت پرسيده شده بود :
اميدوارم مطلب و صحيح عنوان كرده باشم
ebi66_boukan
02-07-2010, 11:49
چند عکس از 46 C650 هنگاه پخش فیلم Full HD.تازه گرفتم داغه داغه:31:
با دوربین دیجیتال گرفتم. تا حدود 90 درصد مشابه اون چیزی هست که واقعی میشه دید.
ebi66_boukan
02-07-2010, 12:00
ebi66_boukan
02-07-2010, 12:06
این 2 تا هم HD هستن...
t_tanhayam
02-07-2010, 13:40
ممنون بخاطر عك ها ابي خان
46 واقعا سايز قشنگيه واسه خونه :46:
fuji hd رو هم عشقه :46:
hossein509
05-07-2010, 08:39
چند عکس از 46 C650 هنگاه پخش فیلم Full HD.تازه گرفتم داغه داغه:31:
با دوربین دیجیتال گرفتم. تا حدود 90 درصد مشابه اون چیزی هست که واقعی میشه دید.
با تشكر -فقط ميخاستم بدونم مگه سي 650 -100 هرتز است.كنار تصوير برچسب 100 هرتز داره.
ebi66_boukan
05-07-2010, 08:52
با تشكر -فقط ميخاستم بدونم مگه سي 650 -100 هرتز است.كنار تصوير برچسب 100 هرتز داره.
بله 100 هرتز هست.مگه قرار بود نباشه؟؟؟البته فکر میکنم این 100 هرتز معادل همون 120 هرتز هست.
بله 100 هرتز هست.مگه قرار بود نباشه؟؟؟البته فکر میکنم این 100 هرتز معادل همون 120 هرتز هست.
تو کشورهایی مثل ایران که برق شهر 50 هرتزه اون تلوزیونه هم 100 هرتز کار میکنه. تو کشورهای اروپایی که برقشون 60 هرتزه تلوزیونم میره تو مد 120 هرتز :46:
ebi66_boukan
05-07-2010, 12:31
تو کشورهایی مثل ایران که برق شهر 50 هرتزه اون تلوزیونه هم 100 هرتز کار میکنه. تو کشورهای اروپایی که برقشون 60 هرتزه تلوزیونم میره تو مد 120 هرتز :46:
فکر نکنم اینجوری باشه چون این تی وی من که 100 هرتز هست تا حالا هنگام پخش از 50 هرتز بالاتر نرفته چه برسه به 120 هرتز.
الان حضور ذهن ندارم اما تو یکی از منوهاش هست که میتونی این امکانو فعال یا غیر فعالش کنی.
منظور من این بود که اگه دیدید یه یه مدل تلوزیون زده 100 یا 200 هرتس و تو یه سایت دیگه همون مدلو زده 120 یا 240 هرتس بدونید اختلاف مربوط به فرکانس برق شهر اون منطقه اس و تلوزیون مشخصاتش تغییری نکرده.
ebi66_boukan
05-07-2010, 13:35
الان حضور ذهن ندارم اما تو یکی از منوهاش هست که میتونی این امکانو فعال یا غیر فعالش کنی.
منظور من این بود که اگه دیدید یه یه مدل تلوزیون زده 100 یا 200 هرتس و تو یه سایت دیگه همون مدلو زده 120 یا 240 هرتس بدونید اختلاف مربوط به فرکانس برق شهر اون منطقه اس و تلوزیون مشخصاتش تغییری نکرده.
آره فعال میشه اما من که تی وی رو روشن میکنم همون همون اول میزنه 50 هرتز.نمیدونم چجوریاست....
ولی فکر کنم اون 100هرتز موشن پلاس که دستی فعال میشه و واسه صحنه های سریعه با این 50 هرتز که تی وی خودش اتوماتیک با توجه به ورودی تنظیم میکنه فرق داره.
امروز متوجه شدم که یک پیکسل سوخته در تلوزیونم هست.. ایا راهی هست که بشه واسش کاری کرد...
و ایا امکان داره که زیادتر بشه..
کسی میدونه که سببش چی هست که اینجوری میشه...
t_tanhayam
08-07-2010, 09:02
امروز متوجه شدم که یک پیکسل سوخته در تلوزیونم هست.. ایا راهی هست که بشه واسش کاری کرد...
و ایا امکان داره که زیادتر بشه..
کسی میدونه که سببش چی هست که اینجوری میشه...
سلام پيكسل شما سوخته يا مرده؟
اگه نقطه سياه هست مرده و اگر پيكسل روشن به سه رنگ ابي قرمز يا سبز هستند پيكسل سوخته
براي تعمير پيكسل سوخته راههايي موجوده منتها معلوم نيست كه جواب بده 100%
* تعمیر به کمک وارد آوردن فشار بر روی پیکسل سوخته
. مانیتور را خاموش کنید .
2 . یک دستمال نم دار تهیه کنید و مطمئن شوید که بر روی مونیتور خش نمی اندازد .
3 . یک خودکار ، مداد نوک تیز ، پیچ گوشتی نوک تیز و یا هر چیزی مشابه آنها بردارید . مسلما سوزن می تواند از تمام آنها بهتر باشد .
4 . دستمال نم دار را چند بار تا بزنید تا مطمئن شوید به مونیتور آسیبی نمی زند و نوک جسم تیز را در دستمال فرو
ببرید ( خیلی احتیاط کنید که جسم نوک تیز از آن ور دستمال بیرون نیاید تا به صفحه مونیتور آسیبی برسد ) حالا به
آرامی شروع کنید و آنرا دقیقا روی پیکسل سوخته فشار دهید . تا جای ممکن سعی کنید دقیقا روی پیکسل سوخته
باشد و گرنه ممکن است به بقیه نقاط صفحه ی مونیتور آسیب بزنید .
5 . در حالی که دستمال را به کمک جسم نوک تیز بر روی پیکسل سوخته فشار می دهید ، مونیتور را روشن کنید .
6 . حال به آرامی دستمال را عقب ببرید . پیکسل سوخته باید از بین رفته باشد .
این روش بر روی پیکسل های سوخته در سایز های کوچک و ریز بازدهی بیشتری دارد .
* تعمیر به کمک ضربه زدن بر روی پیکسل سوخته
. کامپیوتر و مونیتور LCD را روشن کنید .
2 . بر روی دسکتاپ به ویژه در محل پیکسل سوخته یک عکس کاملا تیره و سیاه قرار دهید تا پیکسل سوخته به وضوح
دیده شود . ( بهترین کار قرار دادن یک عکس تماما سیاه به عنوان بک گراند می باشد )
3 . یک خودکار یا مداد که انتهای گرد و نسبتا پهنی دارد تهیه کنید ( مثل انتهای بالایی مداد هایی که در بالای خود پاک کن دارند .)
4 . انتهای گرد و پهن مداد را بسیار نرم و آرام بر روی پیکسل سوخته قرار دهید و با ضربه های آرام و ملایم
سعی کنید تابش ( یا موج ) نور سفیدی در اطراف آن پیکسل را ببینید .
5 . به تدریج فشار ضربه های انتهای گرد مداد را بر روی پیکسل سوخته در هر 5- 10 ضربه بیشتر کنید تا پیکسل
سوخته به حالت سالم خود بر گردد .
6 . حالا یک عکس کاملا سفید بر روی بک گراند خود قرار دهید ( می توانید Notepad را باز کنید و قسمت سفید آنرا در
جایی که پیکسل سوخته بود بکشید ) و مطمئن شوید به بقیه نقاط در اثر ضربه های کوتاه آسیبی نرسیده .
این روش بر روی پیکسل های سوخته در سایز های بزرگتر بازدهی بیشتری دارد .
* تعمیر به کمک برخی نرم افزار های ارائه شده در این زمینه
برای از بین بردن پیکسل های سوخته نرم افزار هایی ارائه شده که میتوانید با کمک آنها این پیکسل ها را از بین ببرید .
بعضی از آنها به صورت فایل های اجرایی برای تست مونیتور و از بین بردن آن پیکسل تهیه شده اند و بعضی دیگر به
صورت آنلاین در صفحات وب .
لینک دانلود مجموعه نرم افزار های اجرایی برای از بین بردن پیکسل های سوخته ( 314 کیلوبایت )
لینک از بین بردن پیکسل سوخته به صورت آنلاین
!! توجه !! :
1 . به هیچ عنوان برای تعمیر پیکسل سوخته مانیتور را باز نکنید .
2 . از دور بودن وسایل الکتریکی در اطراف LCD و خیس نبودن آن مطمئن شوید
3 . عده ای بر این عقیده اند که فشار دادن و لمس کردن سطح LCD خود باعث سوختن پیکسل ها می شود ، اما با
این حال این مسئله هنوز به اثبات نرسیده است .
4 . اگر LCD نو خریداری کرده اید ، بعد از باز کردن جعبه آن ، از قرار دادنش در محیطی که نور زیادی در آن قرار دارد جدا
بپرهیزید زیرا پیکسل ها در 10 – 20 ساعت اول ، توانایی جذب نور بالایی دارند و نور های بسیار قوی مانند فلاش
دوربین یا نور مستقیم خورشید کاملا می توانند به آنها آسیب بزنند .
5 . این روش ها تنها پیکسل های سوخته را از بین میبرند و نه پیکسل های مرده را( تفاوت آنها در این است که پیکسل های
سوخته معمولا به رنگ های آبی ، قرمز و سبز هستند اما پیکسل های مرده رنگشان همیشه سیاه است )
این راه حلها واسه پیکسلهای سوخته و مرده، یه جورایی کشک هستند.
من LCD PSP رو ترکوندم ولی نتونستم پیکسل های خرابش رو ردیف کنم. بهترین کار پس دادن محصول به شرکت و درخواست یه جایگزین هستش... تو تلویزیون HighEnd فول اچ دیه پیشرفته پیکسل سوخته فاجعه است.
به نظر من اگر گارانتی دارید، اصلا دست به ضربه زدن و خرابکاری نبرید.
t_tanhayam
09-07-2010, 13:20
این راه حلها واسه پیکسلهای سوخته و مرده، یه جورایی کشک هستند.
من LCD PSP رو ترکوندم ولی نتونستم پیکسل های خرابش رو ردیف کنم. بهترین کار پس دادن محصول به شرکت و درخواست یه جایگزین هستش... تو تلویزیون HighEnd فول اچ دیه پیشرفته پیکسل سوخته فاجعه است.
به نظر من اگر گارانتی دارید، اصلا دست به ضربه زدن و خرابکاری نبرید.
دوست گلم تقريبا به قول شما كشك هست منتها اين روش رو بيشتر براي اين استفاده ميكنند كه پيكسل سوخته رو تبديل به پيكسل مرده تبديل كند كه تابلو نباشه زياد
در مورد تجربتون نميشه نتيجه كلي گرفت من با lcd مونيتور كه پيكسل سوخته داشت با زدن ضربه درستش كردم حالا شنسي يا غير شانسي درست شد
پس نميشه نتيجه قطعي گرفت :46:
lebowski
09-07-2010, 14:57
دیروز تو جمهوری میخواستیم واسه یکی از دوستام تلویزون بخریم تصویر این c650 دیدم به غیر از اون دموهایی که تبلیغی سامسونگ هست کلا تصویر آبکی ای داره ولی به خاطر قیمتش و امکاناتش دوستم همینو پسند کرد و خریدیم باهاش world cup 2010 زدیم بلور میزنه ولی از lcd بیشتر از این نمیشه توقع داشت کلا واسه کسایی که بودجه محدود دارن انتخاب بدی نیست ولی اگه آدم بخواد 40 اینچ اینو بخره به نظرم یه خیانت بزرگ به چشماش کرده وقتی با همین پول میشه 42 اینچ پلاسما خرید.
چند روزی که احساس میکنم تلوزیونم کیفیت روزهای اولش را نداره یه جوری شده تصاویر زیاد با کیفیت نیستند مثل روزهای اول همچنین کیفیت تصاویر فوتبال هم مثل سابق نیست.. هر چه تنظیماتش را هم دستکاری میکنم درست نمیشه... نمیدنم مشکل از چیست... حالا یک پیکثلش هم که سوخته به رنگ قرمز هست....
ebi66_boukan
12-07-2010, 11:34
چند روزی که احساس میکنم تلوزیونم کیفیت روزهای اولش را نداره یه جوری شده تصاویر زیاد با کیفیت نیستند مثل روزهای اول همچنین کیفیت تصاویر فوتبال هم مثل سابق نیست.. هر چه تنظیماتش را هم دستکاری میکنم درست نمیشه... نمیدنم مشکل از چیست... حالا یک پیکثلش هم که سوخته به رنگ قرمز هست....
هاوار جان والله من این مشکل افت کیفیتو ندارم.شاید شما چون اعصابتون سر اون پیکسل خورده اینجوری احساس میکنید.بعید میدونم همچین چیزی باشه.اون چیزایی که ابی خان در مورد پیکسل سوخته رو اجرا کنید ببینید درست میشه یا نه.
syamak790
13-07-2010, 14:07
سلام
ببخشید امکان تغییر رنگ زیرنویس srt موقع پخش فیلم از روی هارد توی این سریها وجود نداره ؟
t_tanhayam
13-07-2010, 16:00
سلام
ببخشید امکان تغییر رنگ زیرنویس srt موقع پخش فیلم از روی هارد توی این سریها وجود نداره ؟
نه سيامك عزيز اين امكان وجود نداره :46:
فکر کنم واسه خاطر عادت کردنه ولی شانس آوردی قبلش اگه تلویزون لامپی با کیفیت داشتی اولشم میخورد تو ذوقت من تلویزون لامپی 29 داشتم 1080i بود hdmi نداشت ولی کیفیتش خیلی بیشتر از lcd بهم حال میداد تو lcd یه جورایی همه چی کارتونیه.
t_tanhayam
14-07-2010, 13:21
فکر کنم واسه خاطر عادت کردنه ولی شانس آوردی قبلش اگه تلویزون لامپی با کیفیت داشتی اولشم میخورد تو ذوقت من تلویزون لامپی 29 داشتم 1080i بود hdmi نداشت ولی کیفیتش خیلی بیشتر از lcd بهم حال میداد تو lcd یه جورایی همه چی کارتونیه.
خوب توي تصاوير sd مسلما حق با شماست در Crt ما خروجي بهتري ميگيريم بخاطر رزولوشن پايين ونياز نداشتن به upscal ولي در تصاوير fullhd بهيچوجه قابل مقايسه نيست شما جزئياتي رو در hdtv خواهيد داشت كه بهيچوجه نميتونيد روي crt داشته باشين :46:
سلام از دوستانم کسی میدونه که در C650 چطور میشه ساعت کارکرد پانل رو دید چون مثل سری B چیزی در منوی مخفی بنام Panel Display Time پیدا نکردم
با سلام خدمت دوستان انتخاب من 46 اینچ سامسونگ c650 شده میخوام از بانه بخرم میگند دو مدل داره یکی ساخت مالزی و دیگری نوشتهmaid by سامسونگ میخوام بدونم کدوم بهتره و ایا در مورد امکانات و زبان فارسی و غیره فرقی دارند یا نه و کدوم رو برای خرید توصیه میکنید لطفا زودتر راهنمایی کنید چون خیلی عجله دارم
*Alucard*
19-07-2010, 19:43
t_tanhayam
19-07-2010, 19:58
با سلام خدمت دوستان انتخاب من 46 اینچ سامسونگ c650 شده میخوام از بانه بخرم میگند دو مدل داره یکی ساخت مالزی و دیگری نوشتهmaid by سامسونگ میخوام بدونم کدوم بهتره و ایا در مورد امکانات و زبان فارسی و غیره فرقی دارند یا نه و کدوم رو برای خرید توصیه میکنید لطفا زودتر راهنمایی کنید چون خیلی عجله دارم
مدل هايي كه بدون گارانتي هستند واغلب از بانه تهيه ميشن يا مالزيايي هستند يا اروپايي و مدلهايي كه در داخل وبا گارانتي هستند made by samsung زده ميشه روشون
در مورد امكانات اغلب مدل هاي اروپايي داري ----t هستند و تيونر ديجيتال دارند در بقيه موارد تفاوتي ندارند
البته دقت كنيد كه مدل اروپايي زبان فارسي رو چه در زير نويس وچه در تلتكست ساپورت نميكنه پس اگه ميخواين ساپورت داشته باشه به داخليها فكر كنيد
ebi66_boukan
20-07-2010, 12:18
مدل هايي كه بدون گارانتي هستند واغلب از بانه تهيه ميشن يا مالزيايي هستند يا اروپايي و مدلهايي كه در داخل وبا گارانتي هستند made by samsung زده ميشه روشون
در مورد امكانات اغلب مدل هاي اروپايي داري ----t هستند و تيونر ديجيتال دارند در بقيه موارد تفاوتي ندارند
البته دقت كنيد كه مدل اروپايي زبان فارسي رو چه در زير نويس وچه در تلتكست ساپورت نميكنه پس اگه ميخواين ساپورت داشته باشه به داخليها فكر كنيد
ابی جان در مورد 46 من مالزی ندیدم.همشون made by.... بودن.ولی 40 اینچش هم مالزی داشت و هم made by...
البته من 1 ماه پیشو میگم.شاید الان 46 هم مالزیش اومده باشه.
t_tanhayam
20-07-2010, 13:19
ابی جان در مورد 46 من مالزی ندیدم.همشون made by.... بودن.ولی 40 اینچش هم مالزی داشت و هم made by...
البته من 1 ماه پیشو میگم.شاید الان 46 هم مالزیش اومده باشه.
اها تاز ه يادم اومد يك بحثايي هم بود توي تاپيك در اين مورد حق با شماست ابي جان :46:
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
ببینید من با فروشنده های بانه تماس گرفتم میگند هر دو مدل رو سایز 46 دارند و میگند مدل c650 مثل b650 نیست که دو مدل اروپایی و اسیایی داشته باشه اما هم مالزی داره هم made by sumsung که مالزی 35 تومن گرونتره میخوام بدونم که کدوم رو بخرم کیفیت ساختش بهتره و در ضمن با زبان فارسی مشکلی پیدا نمیکنه
ebi66_boukan
20-07-2010, 15:47
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
ببینید من با فروشنده های بانه تماس گرفتم میگند هر دو مدل رو سایز 46 دارند و میگند مدل c650 مثل b650 نیست که دو مدل اروپایی و اسیایی داشته باشه اما هم مالزی داره هم made by sumsung که مالزی 35 تومن گرونتره میخوام بدونم که کدوم رو بخرم کیفیت ساختش بهتره و در ضمن با زبان فارسی مشکلی پیدا نمیکنه
ولله اگه مالزی داره بهتره اونو بگیری حداقل خیالت راحت تره.واسه من ,made by.. هست و تا الانم مثل تانک کار میکنه و مشکلی پیش نیومده.اونجا که بودم میگفتن هیچ فرقی بینشون نیست.واسه منم منو فارسی هست و با نوع مالزیایی به نظرم هیچ فرقی نداره.(چون تنها دو زبان فارسی و انگلیسی داره).البته تله تکسش یه کم قاطیه هر چند میشه فهمید.
ولله اگه مالزی داره بهتره اونو بگیری حداقل خیالت راحت تره.واسه من ,made by.. هست و تا الانم مثل تانک کار میکنه و مشکلی پیش نیومده.اونجا که بودم میگفتن هیچ فرقی بینشون نیست.واسه منم منو فارسی هست و با نوع مالزیایی به نظرم هیچ فرقی نداره.(چون تنها دو زبان فارسی و انگلیسی داره).البته تله تکسش یه کم قاطیه هر چند میشه فهمید.
lممنون از پاسختون من هم بدم نمیاد که 35 تومان بیشتر بدم و مالزی بگیرم اما نگران اینم که بعد ببینم که زیر نویس فارسی پخش نکنه برای همین موندم کدومشو بگیرم ایا شما در مورد ساپرت زیر نویس فارسی در مدل ساخت مالزی اطلاعی دارید
lممنون از پاسختون من هم بدم نمیاد که 35 تومان بیشتر بدم و مالزی بگیرم اما نگران اینم که بعد ببینم که زیر نویس فارسی پخش نکنه برای همین موندم کدومشو بگیرم ایا شما در مورد ساپرت زیر نویس فارسی در مدل ساخت مالزی اطلاعی دارید
دوستان لطفا جواب این سوال را بدهید خیلی برام مهمه
در بانه 46 اینچ این مدل هم ساخت مالزی موجود است وهم made by samsung من بیشتر نظرم روی مالزی است اما میخوام اطمینان پیدا کنم که زبان فارسی داره و زیر نویس فارسی را ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید کدومشو بخرم
t_tanhayam
21-07-2010, 18:08
در بانه 46 اینچ این مدل هم ساخت مالزی موجود است وهم made by samsung من بیشتر نظرم روی مالزی است اما میخوام اطمینان پیدا کنم که زبان فارسی داره و زیر نویس فارسی را ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید کدومشو بخرم
من b مالزي دارم وبراي زير نويس فارسي مشكلي ندارد
t_tanhayam
21-07-2010, 18:09
دوستان لطفا جواب این سوال را بدهید خیلی برام مهمه
در مورد زير نويس مطمئن هستم مالزيايي ساپورت ميكنه چون b مالزيايي دارم وامتحان كردم
سامسونگ c650 من که بای سامسونگ هست 40 اینج زبان فارسی توش نیست . بجاش زبان اردو داره و عربی و انگلیسی و فرانسوی داره.... حالا نمیدانم مال دوستان هم اینطوری هست یا نه
یه مدت احساس میکردم که تصویرش مثل اوایل نیست که بعد تعویض کابل تصویریش مشکلم حل شد و از اول هم بهتر شده حالا...
ایا با زیر نویس فارسی مشکلی ندارید
من b مالزي دارم وبراي زير نويس فارسي مشكلي ندارد
ایا منو فارسی هم دارد
ایا با زیر نویس فارسی مشکلی ندارید
نه هیچ مشکلی ندارم ... زیر نویس فارسی را کاملا درست اجرا میکنه
t_tanhayam
22-07-2010, 09:41
ایا منو فارسی هم دارد
بله در واقع دو زبان داره يكي انگليسي وديگري فارسي
بله در واقع دو زبان داره يكي انگليسي وديگري فارسي
تلوزیون من 4 تا زبان داره که فارسی در بین انها نیست ...
اردو - عربی - انگلیسی - فرانسوی -
و مد بای سامسونگ هم هست. 40"
t_tanhayam
22-07-2010, 13:58
تلوزیون من 4 تا زبان داره که فارسی در بین انها نیست ...
اردو - عربی - انگلیسی - فرانسوی -
و مد بای سامسونگ هم هست. 40"
منظور من b مالزيايي بود در مورد c همينطوره كه شما ميفرمايين دوست عزيز :46:
ببخشید من یکم گیج شدم من از حرف دوستان این جور استنباط کردم که مدل مالزی منو فارسی داره و مدل مید بای در منوها زبان فارسی نداره اما با زیرنویس فارسی هم مشکلی پیدا نمیکنه.
ایا دارم درست میگم
t_tanhayam
22-07-2010, 14:33
ببخشید من یکم گیج شدم من از حرف دوستان این جور استنباط کردم که مدل مالزی منو فارسی داره و مدل مید بای در منوها زبان فارسی نداره اما با زیرنویس فارسی هم مشکلی پیدا نمیکنه.
ایا دارم درست میگم
دوست گلم در مورد دو مدل متفاوت صحبت ميكنيم
مدل b650 كه اروپايي و مالزيايي و made by داره
در مدل مالزيايي و مدل made by هم منوي فارسي داريم و هم زير نويس فارسي
د مدل جديدتر c650 كه مالزيايي و made by داريم
در مدل made by كه دوستان اينجا دارند مشكل با زير نويس فارسي ندارند
در مدل مالزياي هم اگه مشابه b باشه كه مشكلي نيست:46:
دوست گلم در مورد دو مدل متفاوت صحبت ميكنيم
مدل b650 كه اروپايي و مالزيايي و made by داره
در مدل مالزيايي و مدل made by هم منوي فارسي داريم و هم زير نويس فارسي
د مدل جديدتر c650 كه مالزيايي و made by داريم
در مدل made by كه دوستان اينجا دارند مشكل با زير نويس فارسي ندارند
در مدل مالزياي هم اگه مشابه b باشه كه مشكلي نيست:46:
ممنون از توجه شما و از پاسختون
ببینید من منظورم دقیقا سایز 46 اینچ مدل c650است که میخوام از بانه خرید کنم اما چون احتمالا غیر حضوری خرید میکنم باید بدونم بگم چی بفرستند
دقیقا میخوام بدونم برای اینکه منوی فارسی داشته باشم و با زیر نویس فارسی هم مشکل پیدا نکنم باید ساخت مالزی بگیرم یا مید بای سامسونگ
لطفا راهنماییم کنید متشکرم:11:
t_tanhayam
22-07-2010, 14:56
ببینید من منظورم دقیقا سایز 46 اینچ مدل c650است که میخوام از بانه خرید کنم اما چون احتمالا غیر حضوری خرید میکنم باید بدونم بگم چی بفرستند
دقیقا میخوام بدونم برای اینکه منوی فارسی داشته باشم و با زیر نویس فارسی هم مشکل پیدا نکنم باید ساخت مالزی بگیرم یا مید بای سامسونگ
خواهش ميكنم در مورد Made by همونطور كه دوستان گفتند منوي فارسي نداره و عربي داره وبا زير نويس مشكلي نداره
در مورد مدل مالزيايي من مطمئن نيستم ميترسم اشتباه كنم اگه مثل b مالزيايي باشه كه من دارم هم منو فارسي داره وهم با زير نويس مشكلي نداره
با تشکر فراوان از شما ایا سایر دوستان اطلاع دقیق دارند
ebi66_boukan
25-07-2010, 00:27
من 46 اینچ c650 دارم و منو فارسیه.اونی که جناب Hawar گفت 40 اینچه.اتفاقا 2 زبان داره.یکی فارسی یکی انگلیسی.این منو فارسی که گفتم مربوط به made by هست و اطلاعی از مالزیایی ندارم.زیرنویس srt هم هیچ مشکلی نداره.
ممنون از توجحتون حالا به نظر شما مالزی بهتره یا مید بای سامسونگ
ebi66_boukan
25-07-2010, 13:11
ممنون از توجحتون حالا به نظر شما مالزی بهتره یا مید بای سامسونگ
از نظر من که هیچ فرقی ندارن ولی خوب میگن مالزی بهتره.هر چند من تا حالا با دلیل قانع کننده ای روبرو نشدم که چرا مالزی بهتره.2 تاشون تحت لیسانش و نظارت سامسونگ هستن.پس نباید تفاوتی داشته باشن.
اونموقع من گرفتم همه ی 46 اینچا made by بودن و اگه مالزی موجود بود مالزی میگرفتم.(هر چند تا الان واسه همینم هیچ مشکلی پیش نیومده)
ابی جان تو c650 زیرنویس فارسی رو چطوری اجرا میکنی چون تو منوی tools من هیچی به عنوان زیر نویس نیست ولی رو b650 با همین فیلمها مشکلی ندارم . اسم زیر نویسمم با فیلم یکی کردم ولی هیچ تغییری نکرد البته تلوزیونم ساخت مالزیه و منوی فارسی هم داره
ابی جان تو c650 زیرنویس فارسی رو چطوری اجرا میکنی چون تو منوی tools من هیچی به عنوان زیر نویس نیست ولی رو b650 با همین فیلمها مشکلی ندارم . اسم زیر نویسمم با فیلم یکی کردم ولی هیچ تغییری نکرد البته تلوزیونم ساخت مالزیه و منوی فارسی هم داره
دوست عزیز تلوزیون من هم c650 هست و زیر نویس را همون جوری که گفتید با فیلم یکی میکنم و اجرا میکنه و مشکلی نداره . فکرنکنم با b650 در این زمینه فرقی داشته باشه...
پورتهای این تلویزیون شامل: خروجی صدای دیجتال یا اپتیکال، هدففون، ورودی صدا برای کامپیوتر، 4 تا پورت HDMI (یکی بقل)، 2 تا پورت کامپوزیت (یکی بقل)، 2 پورت USB، دو سری پورت کامپوننت، Lan، پورت RF پورتهای این تلویزیون هستن.کابل خروجی اپتیکال به راحتی گیر میاد؟ میشه صدای تلویزیون رو با این خروجی به یک ضبط و پخش خانگی انتقال داد که صدا از باندهای ضبط شنیده بشه؟ (ضبط فقط ورودی صدا از نوع کامپوزیت داره).
با تشکر
t_tanhayam
29-07-2010, 17:57
کابل خروجی اپتیکال به راحتی گیر میاد؟ میشه صدای تلویزیون رو با این خروجی به یک ضبط و پخش خانگی انتقال داد که صدا از باندهای ضبط شنیده بشه؟ (ضبط فقط ورودی صدا از نوع کامپوزیت داره).
با تشکر
بله كابل اپتيكال به وفور موجود در بازار
بله ميشه اينكار رو كرد مشكلي نيست
چند وقتی بود که تلوزیون من پارازیت داشت یعنی رو تصویر خطهای میفتاد و هر چه به فیشها دست میزدم درست نمیشد.. دیروز بلاخره فهمیدم که مشکل از کجاست..من به رسیورم دانگل برای باز کردن کانالهای کارتی زدم دیروز متوجه شدم که منبع پارازیت از این دانگل هست و وقتی خاموش میکنم هیچ پارازیتی نمی مونه...
ایا راهی هست که بتونم همزمان با روشن بودن دانگل این پارازیتها را قطع بکنم... دوستان کسی تجربهای نداره در رابطه با این... و ایا نزدیک بودن دانگل به تلوزیون باعث میشود.. و همچنین برق هر 3 دستگاه را از یک تقسیم میگیرم ایا میتونه مشکل از این باشه....
t_tanhayam
30-07-2010, 10:11
چند وقتی بود که تلوزیون من پارازیت داشت یعنی رو تصویر خطهای میفتاد و هر چه به فیشها دست میزدم درست نمیشد.. دیروز بلاخره فهمیدم که مشکل از کجاست..من به رسیورم دانگل برای باز کردن کانالهای کارتی زدم دیروز متوجه شدم که منبع پارازیت از این دانگل هست و وقتی خاموش میکنم هیچ پارازیتی نمی مونه...
ایا راهی هست که بتونم همزمان با روشن بودن دانگل این پارازیتها را قطع بکنم... دوستان کسی تجربهای نداره در رابطه با این... و ایا نزدیک بودن دانگل به تلوزیون باعث میشود.. و همچنین برق هر 3 دستگاه را از یک تقسیم میگیرم ایا میتونه مشکل از این باشه....
hawar عزيز امكان داره پارازيت مربوط به دانگل بر روي خود دستگاه باشه نه تلويزيون
كمي دانگل رو اگه كابلش اجازه ميده از دستگاه گيرنده دورتر كنيد يا جابجا كنيد تا نزديك تيونر دستگاه نباشه باز نتيجه رو ببينيد همينطور البته منبع تغذيه رو
در اخر باز هم بگيرين از تلويزيون دور كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه:46:
دوستان یکی ممکنه انواع مدل های سری c رو که تو ایران وارد شده رو چه lcd و چه پلاسما نام ببره؟
و سوال دیگه اینکه تفاوت عمده c650 با c550 جدای از 100 هرتز بودن چیه؟آخه اگه فقط همین باشه که چندان نمی ارزه.سایت های خارجی که عمدتا میگن 100 با 60 هرتز تفاوت چندانی نداره و همینطور خیلی از شما دوستان هم که گرفتید گفتید که اکثر مواقع 100 هرتز غیرفعاله.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
t_tanhayam
30-07-2010, 14:40
دوستان یکی ممکنه انواع مدل های سری c رو که تو ایران وارد شده رو چه lcd و چه پلاسما نام ببره؟
و سوال دیگه اینکه تفاوت عمده c650 با c550 جدای از 100 هرتز بودن چیه؟آخه اگه فقط همین باشه که چندان نمی ارزه.سایت های خارجی که عمدتا میگن 100 با 60 هرتز تفاوت چندانی نداره و همینطور خیلی از شما دوستان هم که گرفتید گفتید که اکثر مواقع 100 هرتز غیرفعاله.
لرد عزيز اين لينك ها رو ببينيد:
lcd :
plasma:
led:
واما در مورد هرتز من هم با شما موافقم زياد تفاوت فاحشي نداره ميتونيد هزينه كمتري بكنيد منتها خوب كنتراست بهتري در c650 داريم نسبت به c550
t_tanhayam عزیز بابت وقت گذاری و پاسخ هاتون خیلی ازتون متشکرم.انصافا یه دونه ای!:40:
توی این لینک c685,c695,c775,c585 وجود داره.c585 همون c550؟
این پلاسمای c550 چیه؟قابلیت هاییش مثل usb movie مانند بقیه سری c هست؟
t_tanhayam
30-07-2010, 17:10
t_tanhayam عزیز بابت وقت گذاری و پاسخ هاتون خیلی ازتون متشکرم.انصافا یه دونه ای!:40:
توی این لینک c685,c695,c775,c585 وجود داره.c585 همون c550؟
این پلاسمای c550 چیه؟قابلیت هاییش مثل usb movie مانند بقیه سری c هست؟
لطف داري دوست من
در مورد نامگذاري ديگه سام نوبر واقعا نميدونم چي بگم :46:
به گمانم همون c550 معروف هست
پلاسماي جديده
در مورد usb 2.0 بله اكثر سري هاي جديد 5 كه c هستند اين قابليت رو دارند :46:
negin2005
01-08-2010, 10:56
با درود
گراميان من ال سي دي سامسونگ 46 اينچ c650 دارم و صداي تلويزيون را با كابل اپتيكال به سينماي خانگي Tz-225 وصل كردم ولي صداي تلويزيون فقط از 2 بلندگو و ساب پخش مي شود و دو بلند گوي راست و بلندگوي كوچك صدايي ندارند ! مي خواستم بدانم آيا پخش از 5.1 بلندگو بايد فرستنده صداي دالبي داشته باشد ؟ حالا اگر ال سي دي را با كابل تبديل 2 به 1 از هدفون به سينماي خانگي بزنم آيا صدا از هر 5 بلندگو خارج مي شود يا خير ؟
با سپاس
negin2005
01-08-2010, 11:06
با درود
گراميان من ال سي دي سامسونگ 46 اينچ c650 دارم و صداي تلويزيون را با كابل اپتيكال به سينماي خانگي Tz-225 وصل كردم ولي صداي تلويزيون فقط از 2 بلندگو و ساب پخش مي شود و دو بلند گوي راست و بلندگوي كوچك صدايي ندارند ! مي خواستم بدانم آيا پخش از 5.1 بلندگو بايد فرستنده صداي دالبي داشته باشد ؟ حالا اگر ال سي دي را با كابل تبديل 2 به 1 از هدفون به سينماي خانگي بزنم آيا صدا از هر 5 بلندگو خارج مي شود يا خير ؟
يك سوال ديگر هم دارم اينكه وقتي سورس تلويزيون را از م.ا.ه.و.ا.ر.ه به آنتن هوايي تغيير مي دهم نويزگير آن به صورت اتومات مي رود روي DEMO و بايد به صورت دستي و در picture option آنرا از حالت دمو خارج كنم ، از فروشنده پرسيدم گفت به اين دليل هست كه تنظيماتش روي حالت فروشگاهي بوده و بايد به تنظيمات كارخانه برگرداني ! آيا درست است ؟ اگر چنين است آيا كانالها را بايد دوباره تنظيم كنم ؟
با سپاس
t_tanhayam
01-08-2010, 16:47
با درود
با سپاس
دقيقا متوجه منظورتون نشدم ولي بايد صداي سورس شما هم 5.1 باشه تا بلتد گو هايي كه ميگين صدا داشته باشند
در مورد هدفون هم همينطوره منتها فكر ميكنم سينماي خونگي سيستم تبديل استريو به 5.1 داشته باشه تا از همه بلندگو ها صدا داشته باشين
hawar عزيز امكان داره پارازيت مربوط به دانگل بر روي خود دستگاه باشه نه تلويزيون
كمي دانگل رو اگه كابلش اجازه ميده از دستگاه گيرنده دورتر كنيد يا جابجا كنيد تا نزديك تيونر دستگاه نباشه باز نتيجه رو ببينيد همينطور البته منبع تغذيه رو
در اخر باز هم بگيرين از تلويزيون دور كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه:46:
ممنون از شما دوست عزیز
با جدا کردن منبع برق دانگل از (تلوزیون و -----) مشکل حل شد و دیگه پارازیتی رو تلوزیون نمیاد
دوست عزیز وقتی که کلید tolls رو کنترل را زدی در منوی subtitle seting باید subtitel را on بکنی تا زیر نویس بیاد ....
amuhasan
02-08-2010, 15:56
سلام دوست عزیز
تفاوت کیفیت تصویر سری 5 و 6 خیلی زیاده و فقط نباید خودتو درگیر اعداد و ارقام روی کاغذ کنی
یه سری به نمایندگیهای سامسونگ بزن اون جاهایی که از یه سورس روی هر دو سری تصویر پخش میکنن شما میتونی اختلاف فاحش کیفیت تصویر رو ببینی
دوست عزیز وقتی که کلید tolls رو کنترل را زدی در منوی subtitle seting باید subtitel را on بکنی تا زیر نویس بیاد ....
دوست من منم اینو میدونم مشکلمم اینه که در گزینه TOOLS مدل C650 من گزینه subtitle seting موجود نیست
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
با درود
يك سوال ديگر هم دارم اينكه وقتي سورس تلويزيون را از م.ا.ه.و.ا.ر.ه به آنتن هوايي تغيير مي دهم نويزگير آن به صورت اتومات مي رود روي DEMO و بايد به صورت دستي و در picture option آنرا از حالت دمو خارج كنم ، از فروشنده پرسيدم گفت به اين دليل هست كه تنظيماتش روي حالت فروشگاهي بوده و بايد به تنظيمات كارخانه برگرداني ! آيا درست است ؟ اگر چنين است آيا كانالها را بايد دوباره تنظيم كنم ؟
با سپاس
شما باید از با استفاده از کلید MODE حالت MATRIX رو انتخاب کنید تا از هر 4 بلندگو صدا بگیرید .
من امروز تو نمایندگی بودم دیدم مثل اینکه توی زاویه های زیاد تصویر lcd تاریک میشه در صورتی که led به نظر نمی اومد اینطوری بشه،درسته؟
یه سوال دیگه اینکه ledهایی مثل c5000 یا c6200 که تقریبا تو یک رنج قیمت با c650 هستند در مقایسه باهاش چطورند؟
t_tanhayam
03-08-2010, 13:31
من امروز تو نمایندگی بودم دیدم مثل اینکه توی زاویه های زیاد تصویر lcd تاریک میشه در صورتی که led به نظر نمی اومد اینطوری بشه،درسته؟
یه سوال دیگه اینکه ledهایی مثل c5000 یا c6200 که تقریبا تو یک رنج قیمت با c650 هستند در مقایسه باهاش چطورند؟
فكر ميكنم زاويه ديد توي ال سي دي ها بهتر باشه لرد عزيز
همون تفاوت ها وشباهت هاي عمومي lcd و led هست كه خيلي صحبت شده
يك سري مواردي فداي ديزاين شده از جمله صداي اين پنل ها البته نه در اون حد ولي قابل مقايسه هست
بخاطر يكنواخت نبودن و نوع چيدمان ال اي دي ها كمي تصاوير در حواشي پر نور تر هست توي صحنه هاي تاريك ميتونيد متوجه بشين اين قضيه رو
و البته مزايا يي هم دارند مصرف برق كمتر واسليم بودن و اكو فرندلي بودن :46:
من اگر خدا بخواد تا چند روز دیگه میخوام یه c650 بگیرم.اما یه سوال دارم که خیلیم ربط نداره اما گفتم بهتره اینجا بپرسم.
می خوام یه هارد اکسترنالم بگیرم که وصلش کنم به تلویزیون باهاش فیلم ببینم و دنبال یه چیزیم که full hd رو هم بدون مشکل بخونه.
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید که برای ای کار هارد باید چه مشخصاتی داشته باشه؟مثلا سرعتش یا نکات دیگه.
t_tanhayam
06-08-2010, 23:15
من اگر خدا بخواد تا چند روز دیگه میخوام یه c650 بگیرم.اما یه سوال دارم که خیلیم ربط نداره اما گفتم بهتره اینجا بپرسم.
می خوام یه هارد اکسترنالم بگیرم که وصلش کنم به تلویزیون باهاش فیلم ببینم و دنبال یه چیزیم که full hd رو هم بدون مشکل بخونه.
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید که برای ای کار هارد باید چه مشخصاتی داشته باشه؟مثلا سرعتش یا نکات دیگه.
خوب به سلامتي ان شاا...
در مورد هارد ديگه تقريبا هارد هاي اكسترنال موجود دربازار يكسان هستند از نظر سرعت ولي با اين حال من مدلهاي wd رو بهتون پيشنهاد ميكنم فوق العاده جمع وجور وسرعت خوب وديزاين عالي من خود م يكدونه از همين برند دارم
اگه بدون اداپتور ميخواين :
My Passport Essential
اگه با اداتور ميخواين تقريبا با همون قيمت 110 ميتونيد دوبراير ظرفيت داشته باشين 1T
My Book Essential
راستي داشت يادم ميرفت يكي از نقص هاي اين مدلها داشتن پورت USBمخصوص خودشون هست كه متفاوت با MINI USB هاي معمول بازار كه البته براي من مشكلي ليجاد نكرده
ممنون عزیز.
فقط اون مشکل پورتی که فرمودید کجا دردسرساز میتونه بشه؟
*Alucard*
07-08-2010, 01:19
وقتی گم بشه یا قطعی پیدا کنه باید برین بگردین حتما کابل خودش رو پیدا کنین که قیمت عجیبیم داره!
*Alucard*
07-08-2010, 17:31
این قیمت عجیب یعنی چند؟
یکی از دوستان من کابلش مشکل پیدا کرد و 13 هزار تومن یه کابل جدید خرید. 13 هزار تومن برای یه کابل 30 سانتی!
t_tanhayam
07-08-2010, 17:43
یکی از دوستان من کابلش مشکل پیدا کرد و 13 هزار تومن یه کابل جدید خرید. 13 هزار تومن برای یه کابل 30 سانتی!
متاسفانه همينطوره مهدي جان مشهد 15 تومان هست البته سوكت هاي قسمت داخلي هارد خيلي ناجوره تعجب ميكنم از اين شركت چرا انطوري سوكت زده
خواسته بگه ما خاصيم حتما و يا رعايت استاندارد خاص خودشون :46:
امروز تلویزیون خریداری شد.
فقط میتونم بگم که عالیه.توضیحاتی که دوستان دادن خیلی کامله.فقط در مورد game کمی امتحان کردم.چون تو سایتها گویا به input lag این پنل انتقاداتی شده.قطعا اون انتقادات درسته ولی من به عنوان یه گیمر نه چندان حرفه ای که زیادم FPS بازی نمیکنم باید بگم که تو این تست اولیه ای که ازش داشتم مشکلی برام پیش نیومد.
فکر کنم اگه بخواد مشکلی باشه توی بازیهای online یا FPS خودش رو نشون بده.
t_tanhayam
08-08-2010, 09:00
امروز تلویزیون خریداری شد.
فقط میتونم بگم که عالیه.توضیحاتی که دوستان دادن خیلی کامله.فقط در مورد game کمی امتحان کردم.چون تو سایتها گویا به input lag این پنل انتقاداتی شده.قطعا اون انتقادات درسته ولی من به عنوان یه گیمر نه چندان حرفه ای که زیادم FPS بازی نمیکنم باید بگم که تو این تست اولیه ای که ازش داشتم مشکلی برام پیش نیومد.
فکر کنم اگه بخواد مشکلی باشه توی بازیهای online یا FPS خودش رو نشون بده.
خوب مبارك باشه :10:
در مورد گيم خوب مسلما پلاسما حر ف هاي زيادي براي گفتن داره
ولي من خودم گاهي گيم ميزنم به 360 live مشكل خاصي ندارم البته در سطح يك كاربر معمولي :46:
راستی یه سوال.البته چون اصطلاحاتشو نمیدونم باید مبتدیانه بپرسمش.
من وقتی میخوام مثلا بزنم کانال 5 و از روی ریموت 5 رو میزنم tv کمی برای وارد کردن عدد دوم صبر میکنه و بعد به کانال مورد نظر میره.البته میدونم این قابلیت تو همه tvها هست ولی میخواستم بدونم راهی برای تغییرش وجود داره؟آخه یه سری از tvهای دیگه رو که دیدم میشه تغییرش داد یعنی وقتی مثلا 5 رو میزنی سریع بره 5 و صبر نکنه.
من تو منوش گشتم ولی گزینه ای مربوط به اون پیدا نکردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
t_tanhayam
08-08-2010, 13:27
راستی یه سوال.البته چون اصطلاحاتشو نمیدونم باید مبتدیانه بپرسمش.
من وقتی میخوام مثلا بزنم کانال 5 و از روی ریموت 5 رو میزنم tv کمی برای وارد کردن عدد دوم صبر میکنه و بعد به کانال مورد نظر میره.البته میدونم این قابلیت تو همه tvها هست ولی میخواستم بدونم راهی برای تغییرش وجود داره؟آخه یه سری از tvهای دیگه رو که دیدم میشه تغییرش داد یعنی وقتی مثلا 5 رو میزنی سریع بره 5 و صبر نکنه.
من تو منوش گشتم ولی گزینه ای مربوط به اون پیدا نکردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
lord عزيز اون صبر نميكنه عدد دوم رو وارد كنيد
بر ميگرده به سيستم عدد دهي چون دو رقمي ميگيره منتظر ميشه عدد دوم رو هم بزنيد
اگه روي كنترل كليد مجزا داره برين ويك عدديش كنيد (كليد -/--) ديگه اون تاخيري كه داره رو هم ندارين :46:
t_tanhayam عزیز این دکمه ای که می فرمایید رو من پیدا نمی کنم.راه دیگه ای داره؟
t_tanhayam
08-08-2010, 16:06
t_tanhayam عزیز این دکمه ای که می فرمایید رو من پیدا نمی کنم.راه دیگه ای داره؟
متاسفانه اين دكمه در سري هاي جديد حذف شده وبصورت ديفالت همون 2 تايي هست وجالب با كنترل سري هايي كه دارند هم اگه بزنيد not available ميزنه
من توي منوي مخفي چيزي نديدم اگه جايي به چشمم خورد چشم ميگم :46:
لطف میکنی دوست عزیز.
یه سوال دیگه.توی این tvهایی که bluetooth ندارن راهی برای استفاده از headset وایرلس وجود داره؟
t_tanhayam
08-08-2010, 18:12
لطف میکنی دوست عزیز.
یه سوال دیگه.توی این tvهایی که bluetooth ندارن راهی برای استفاده از headset وایرلس وجود داره؟
-من مطمئن نيستم ولي شايد بشه با يك دانگل وايرلس usb اينكار كرد
omidfarzad
09-08-2010, 10:45
جدید ترین firmwareمربوط به c650 در سایت سامسونگ با حجم 85mوبه تاریخ 23/7/2020برای دانلود قرار داده شده است
من دانلود ونصب کردم ولی تغییر خاصی مشاهده نکردم
وهمچنان به اینترنت نمیتوانم وصل شوم
دوستان اگر تغییر خاصی مشاهده کردند و توانستند به اینترنت وصل شوند خواهشا بقیه دوستان تالار رانیز مطلع نمایند
t_tanhayam
09-08-2010, 12:12
جدید ترین firmwareمربوط به c650 در سایت سامسونگ با حجم 85mوبه تاریخ 23/7/2020برای دانلود قرار داده شده است
دوستان اگر تغییر خاصی مشاهده کردند و توانستند به اینترنت وصل شوند خواهشا بقیه دوستان تالار رانیز مطلع نمایند
اميد جان اپديت به وصل شدن به نت وشبكه ارتباطي نداره
ممكنه گزينه هاي اضافه بشه يا باگ هايي كه توي سري هاي قبل بوده برطرف بشه
ممنون از اطلاع رسانيت عزيز :46:
من هر چه گشتم لینک دانلود را پیدا نکردم..
لطفا اگر بتونین اینجا لینک را بزارین
با تشکر
omidfarzad
09-08-2010, 14:18
اینم لینک دانلود
ضمنا من تمام مراحل اتصال به اینترنت رو (آزمایش شبکه در منو)ok پاس میکنم ولی هیچ ویجتی باز نمیشود
با سلام
بالاخره در چند روز پيش يه c650 گرفتيم ظاهر خوبي داره وهنوز چندان كاري باهاش انجام نداديم
اما يه مسئله كه يه مقدار منو ناراحت كرده اين بود كه ديشب يه مسابقه فوتبال باهاش ديدم يكي از تيمها قرمز پوشيده بود ولي يه هاله صورتي انگار دور بازيكنان بود ويه مقداري سايه حركت بازيكنان هم به چشم ميامد و ديگه اينكه انگار گاهي(حتي رو بعضي صحنه هاي تقريبا ساكن) انگار گاهي تصوير يه لرزشهايي داشت نمي دونم جوري بود كه انگار مثلا يه تصوير جدا از يه زمينه اي ديده ميشه يا يه همچين چيزي- ببخشيد من وارد نيستم وخوب توضيح نمي دم- لازم به ذكره كه درمورد اين تصاوير ر-س-ي-و-ر-با فيش RF اگه درست بگم(همون فيش معروف انتن معمولي منظورم هست) به tv متصل بود،يكم با تنظيمات مختلف تصوير هم ور رفتم ولي فرقي نداشت
اساتيد لطفا راهنمايي كنند اشكالي هست يا مورد ديگري است ممنون
ebi66_boukan
12-08-2010, 12:29
با سلام
بالاخره در چند روز پيش يه c650 گرفتيم ظاهر خوبي داره وهنوز چندان كاري باهاش انجام نداديم
اما يه مسئله كه يه مقدار منو ناراحت كرده اين بود كه ديشب يه مسابقه فوتبال باهاش ديدم يكي از تيمها قرمز پوشيده بود ولي يه هاله صورتي انگار دور بازيكنان بود ويه مقداري سايه حركت بازيكنان هم به چشم ميامد و ديگه اينكه انگار گاهي(حتي رو بعضي صحنه هاي تقريبا ساكن) انگار گاهي تصوير يه لرزشهايي داشت نمي دونم جوري بود كه انگار مثلا يه تصوير جدا از يه زمينه اي ديده ميشه يا يه همچين چيزي- ببخشيد من وارد نيستم وخوب توضيح نمي دم- لازم به ذكره كه درمورد اين تصاوير ر-س-ي-و-ر-با فيش RF اگه درست بگم(همون فيش معروف انتن معمولي منظورم هست) به tv متصل بود،يكم با تنظيمات مختلف تصوير هم ور رفتم ولي فرقي نداشت
اساتيد لطفا راهنمايي كنند اشكالي هست يا مورد ديگري است ممنون
دوست عزیز در مورد صحنه های پر تحرک مثل فوتبال اینا همه ال سی دی ها مشکل جاموندن رو دارن.چه این مدل و چه مدل های گرونتر.البته با فعال کردن 100هرتز تا مقداری این مشکل حل میشه.به نظر من کیفیت ورودی به تی وی شما خیلی پایینه.از شبکه های معمولی ایران با آنتن معمولی استفاده میکنید؟؟؟
مطمئنا اگه با یه ورودی بهتر و یه شبکه با کیفیت و با استفاده از کابل کامپونت که تو ر س ی و ر های معمولی هم هست مسابقه فوتبال رو ببینید لذت وصف ناشدنی داره و این مشکلات وجود نخواهد داشت.ولی وقتی شما دارید یه تصویر رو با رزولیشن آنالوگ (که فکر کنم حدود 320 در 240 هست) روی یه تی وی به این بزرگی با رزولیشن 1920در 1080میبینید مطمئنا نتیجه ای بهتر از این نخواهد بود.( و برای همه تی وی ها ناامید کننده به نظر میرسه) همونطور که من با همین تی وی C650 برای دیدن فوتبال از طریف آنالوگ این مشکلاتو دارم.ولی از طریق شبکه های با کیفیت و کابل کامپونت اصلا این مشکلاتو ندارم و خیلی هم باحاله.:31: جام جهانی هم کلی چسپید انگار اونجا بودم.
shahin Blue
12-08-2010, 20:32
بچه ها من بنابه راهنمایی بچه ها مدل c650 32 میخوام بگیرم ولی چند تا سوال دارم.
اخه این مدل فقط 40 اینچ داره ولی بچه ها گفتن 32 هم داره که من 32 میخوام
کیفیتش نصبت به تلوزیونایه دیگه با شبکه هایه ماهواره و شبکه هایه خود ایران چه طوره؟
هارد 1 tb با فرمت ntfs که فایلاش mkv باشن میتونه پخش کنه؟
زاویه ی دیدش از لحاظ عمودی چه طوریه ؟
مرسی
ebi66_boukan
12-08-2010, 20:52
بچه ها من بنابه راهنمایی بچه ها مدل c650 32 میخوام بگیرم ولی چند تا سوال دارم.
اخه این مدل فقط 40 اینچ داره ولی بچه ها گفتن 32 هم داره که من 32 میخوام
کیفیتش نصبت به تلوزیونایه دیگه با شبکه هایه ماهواره و شبکه هایه خود ایران چه طوره؟
هارد 1 tb با فرمت ntfs که فایلاش mkv باشن میتونه پخش کنه؟
زاویه ی دیدش از لحاظ عمودی چه طوریه ؟
مرسی
سلام
منم راستش 32رو نشنيدم ولي اگرم گيرت نيومد بي650 بگير كه تقريبا همونه.
كيفيتش خوبه خصوصا اگه خروجي رسيورت كامپونت يا اچ دي باشه كه فوق العادست.شبكه هاي ايرانم چنگي به دل نميزنه؛آنالوگ همينه؛حالا چه سامسونگ
باشه و چه مدل ديگه.
هارد هم هيچ مشكلي نداره و به راحتي همه رو اجرا ميكنه.
زاويه ديد هم از طرفين تا جايي كه امكانش بوده من نگاه كردم هيچ تفاوتي با حالت مستقيم نداره ولي عمودي رو بايد برم نردبان بزارم تست كنم چون ميزمون هم كوتاه نميشه فهميد اما احتمالا اونم فرقي نداره.
زاويه ديد هم از طرفين تا جايي كه امكانش بوده من نگاه كردم هيچ تفاوتي با حالت مستقيم نداره ولي عمودي رو بايد برم نردبان بزارم تست كنم چون ميزمون هم كوتاه نميشه فهميد اما احتمالا اونم فرقي نداره.
مطمئنی؟
من خودم b690 دارم یکی از مشکلای اصلیش همین زاویه دیده به نظرم رنگاش نسبتا خوبه و زیاد تغییر نمیکنه ولی کنتراستش بد افت میکنه!
ebi66_boukan
13-08-2010, 01:16
ولله من تفاوتی رو متوجه نشدم.شاید آنچنان دقت نکردم.:10:تو نور کافی بعید میدونم اختلاف فاحشی باشه.اون جوری که شما چراغارو خاموش کردید x450 هم کم میاره.:31:
با سلام خدمت دوستان من چند وقته یک 46 اینچ c650خریدم ممکنه راهنمایی نمایید که برای داشتن بهترین تصویر گزینه های مختلف منو را روی چی تنظیم کنم
با تشکر
ebi66_boukan
13-08-2010, 22:51
با سلام خدمت دوستان من چند وقته یک 46 اینچ c650خریدم ممکنه راهنمایی نمایید که برای داشتن بهترین تصویر گزینه های مختلف منو را روی چی تنظیم کنم
با تشکر
مبارکه.به نظر همه چی رو استاندارد باشه عالیه.البته بعضی حالت تصویر پویا رو میپسندن مثل خونه ی ما و بعضی حالت استاندارد مثل من:31:ولی در کل اگه از کامپونت استفاده میکنید امکان استفاده از تنظیمات پیشرفته تصویر نیست و فقط به چند آپشن ساده دسترسی دارید.ولی اگه از AV استفاده میکنید تنظیمات پیشرفته برای سطح مشکی و .... وجود داره که تا حدی سلیقه ای هست.کیفیت صدا هم در هر جال عالی و واضحه ولی من استانداردو میپسندم.سیستم کاهنده نویز هارو هم خاموش کردم چون به نظرم باعث کاهش وضوح میشه.سیستم 100 هرتز رو هم بسته به برنامه هایی که بیشتر نگاه میکنید میتونید انتخاب کنید.تو بعضی سایت های ریویو من تنظیماتی رو هم دیدم که برای کاربران معرفی کردن.یه سر سایت HDtvtest بزن احتمالا بخش C650 تنظیماتی رو معرفی کرده باشه.
t_tanhayam
13-08-2010, 22:58
با تشکر
motion plus رو توي اين حالت بگزارين
يكمي وقت بگزارين اين ديسكاس رو بخونيد در مورد كاليبره اين مدل بحث ونتايج خوبي گرفته شده :
motion plus رو توي اين حالت بگزارين
يكمي وقت بگزارين اين ديسكاس رو بخونيد در مورد كاليبره اين مدل بحث ونتايج خوبي گرفته شده :
با سلام ممنون از راهنماییتان به دلیل ضعف در زبان انگلیسی قادر به استفاده درست از لینکی که داده اید نیستم اگر ممکنه تا اونجا که میتونید خودتون راهنماییم کنید فکر کنم بجز من به درد خیلی های دیگه هم میخوره
ممنون وسپاسگذارم
t_tanhayam
14-08-2010, 13:54
با سلام ممنون از راهنماییتان به دلیل ضعف در زبان انگلیسی قادر به استفاده درست از لینکی که داده اید نیستم اگر ممکنه تا اونجا که میتونید خودتون راهنماییم کنید فکر کنم بجز من به درد خیلی های دیگه هم میخوره
ممنون وسپاسگذارم
bynam عزيز دقت كنيد مورد خاصي گفته نشده كه نياز به ترجمه باشه
اكثر كاربران اومدن وستينگ هاشون رو گذاشتند ونظراتشون رو دادند با وروردي هاي مختلف
كاليبره كردن كار سليقه اي هست بر ميگرده بيشتر به نظر خودتون مثلا :
با سلام در گزینه های منو در قسمت تنظیمات تصویر بعضی گزینه ها مثل تنظیم خودکار وگزینه صفحه نمایش وجود دارد اما کم رنگ بوده وقابل دسترسی نیست چطور میتوان تمام گزینه های منو را فعال کرد
t_tanhayam
17-08-2010, 17:27
با سلام در گزینه های منو در قسمت تنظیمات تصویر بعضی گزینه ها مثل تنظیم خودکار وگزینه صفحه نمایش وجود دارد اما کم رنگ بوده وقابل دسترسی نیست چطور میتوان تمام گزینه های منو را فعال کرد
بعضي مواقع مثلا رو حالت هاي يش فرض گاها بعضي از منوهاي تنظيم از كار ميوفته بخاطر رعايت همون حالت ديفالت فكر ميكنم روي حالت user يا تنظيم دستي باشه بعضي منوهاي غير فعال روشن خواهند شد
hossein1364
22-08-2010, 21:45
با سلام
یه مشکلی برای lcd سامسونگ ما پیش اومده از امروز صبح
متوجه شدم یه سایه سیاه کمرنگ نازک بصورت خط در قسمت سمت راست تصویر ایجاد شده
میخواستم ببینم چه مشکلی پیش اومده ؟
آیا این مشکل جدیه؟
t_tanhayam
22-08-2010, 22:56
با سلام
یه مشکلی برای lcd سامسونگ ما پیش اومده از امروز صبح
متوجه شدم یه سایه سیاه کمرنگ نازک بصورت خط در قسمت سمت راست تصویر ایجاد شده
میخواستم ببینم چه مشکلی پیش اومده ؟
آیا این مشکل جدیه؟
حسين جان اين مسئله ممكنه دلايل زيادي داشته باشه از جمله:
اول اينكه ضخامت و نوع رنگ اين خطوط كمي تعيين ميكنه كه مشكل از كجاست
دوم اينكه اگه به مدت طولاني تصاوير 3:4 رو داشته باشين ممكنه اون قسمت هاي سياه همچين اتفاقي واسش بيفته در حاشيه
-ممكنه flat cable كه فيت ميشه به برد LCD controller(T-CON) كمي جابجا شده باشه وديسكانكت كه بايد باز بشه و دوباره وصل بشه كه البته كار شما نيست
-ممكنه از مدارات برد باشه
-اگه پلاسما باشه ممكنه buffer board پايينش مشكل پيدا كرده باشه كه بستگي داره به اينكه چه مدلي هست پلاسماتون
بعضي ها روي برد هست وبايد كلي عوض بشه ويعضي ها نه فقط خودش
-در پايان همه اينها حدس وگمان هست بهترين راه اگه گارانتي داره ببرين خدمات در غير اينصورت باز هم كارتعميركار هست
hossein1364
23-08-2010, 00:23
حسين جان اين مسئله ممكنه دلايل زيادي داشته باشه از جمله:
اول اينكه ضخامت و نوع رنگ اين خطوط كمي تعيين ميكنه كه مشكل از كجاست
دوم اينكه اگه به مدت طولاني تصاوير 3:4 رو داشته باشين ممكنه اون قسمت هاي سياه همچين اتفاقي واسش بيفته در حاشيه
-ممكنه flat cable كه فيت ميشه به برد LCD controller(T-CON) كمي جابجا شده باشه وديسكانكت كه بايد باز بشه و دوباره وصل بشه كه البته كار شما نيست
-ممكنه از مدارات برد باشه
-اگه پلاسما باشه ممكنه buffer board پايينش مشكل پيدا كرده باشه كه بستگي داره به اينكه چه مدلي هست پلاسماتون
بعضي ها روي برد هست وبايد كلي عوض بشه ويعضي ها نه فقط خودش
-در پايان همه اينها حدس وگمان هست بهترين راه اگه گارانتي داره ببرين خدمات در غير اينصورت باز هم كارتعميركار هست
با تشکر
ضخامت این سایه کم و رنگشم کمرنگه و جاشم اگه صفحه تی وی رو به دو قسمت تقسیم کنیم در قسمت وسط نیمه سمت راسته
nihilnigritude
27-08-2010, 23:40
سلام
ممکنه دوستان تنظیمات کالیبریشنی که برای xbox360 و ps3 استفاده میکنن قرار بدن ؟
در حالت عادی تصویر گیم لگ زیادی داره و وقتی در حالت گیم مد قرار میگیره لگ برطرف میشه اما رنگها اون شادابی رو ندارن و مشکی هم عمق قبل رو نداره... البته تنظیماتی که خودم قرار دادم حالت مطلوبی رو ایجاد کرده. تنظیمات برای ps3 هم که در پست دوم این صفحه قرار دادید بنظرم خیلی بده ! طرف چطور با این تنظیمات حال میکرده !!؟
تنظیماتی که خودم استفاده میکنم :
لطفا دوستان تنظیمات خودشونو قرار بدن
مرسی
t_tanhayam
28-08-2010, 14:50
در مورد كاليبره خيلي سليقه اي هست باز هم ميگم اينجا رو بخون عزيز:
در مورد كاليبره كمي صحبت شده
دوستان سلام
تنظیم کشور رو در منو مخفی به تایلند برای حل مشکل اتصال به اینترنت تغییر دادم اما الان ال سی دی روشن نمیشه!! یعنی روشن میشه اولش و ملودی میزنه اما تصویری نمیاد و سریع انگار دوبار خاموش میشه. و چند ثانیه بعد همین روال تکرار میشه. صفحه هم سیاه!! کلا رو حالت استندبای نمی مونه. راهی برای ریست داره؟
راه حلش چیه؟
t_tanhayam
31-08-2010, 17:39
دوستان سلام
تنظیم کشور رو در منو مخفی به تایلند برای حل مشکل اتصال به اینترنت تغییر دادم اما الان ال سی دی روشن نمیشه!! یعنی روشن میشه اولش و ملودی میزنه اما تصویری نمیاد و سریع انگار دوبار خاموش میشه. و چند ثانیه بعد همین روال تکرار میشه. صفحه هم سیاه!! کلا رو حالت استندبای نمی مونه. راهی برای ریست داره؟
راه حلش چیه؟
-والا نميدونم اينكار رو انجام بدين
وقتي tv روشن ميشه كليد exit رو 10 ثانيه اي نگه دارين پيغام رست مياد نميدونم ايا عمل ميكنه براتون يا نه
به هر صورت 2تا تاپيك هست ميتونيد كم وقت بگزارين مطالعه كنيد:
-والا نميدونم اينكار رو انجام بدين
وقتي tv روشن ميشه كليد exit رو 10 ثانيه اي نگه دارين پيغام رست مياد نميدونم ايا عمل ميكنه براتون يا نه
به هر صورت 2تا تاپيك هست ميتونيد كم وقت بگزارين مطالعه كنيد:
دوست همیشه همراه متاسفانه افاقه نکرد. میگم ممکنه به خاطر تعویض کشور ولتاژ پیشفرض تغییر کرده و الان مشکل در تامین درست برق پنل هست؟
با تشکر بسیار
ویرایش: ظاهرا راهی برای ریست وجود نداره و احتمالا مجبور به تعویض بورد میشم! کسی قیمت بورد رو داره؟
مرسی
t_tanhayam
31-08-2010, 21:34
دوست همیشه همراه متاسفانه افاقه نکرد. میگم ممکنه به خاطر تعویض کشور ولتاژ پیشفرض تغییر کرده و الان مشکل در تامین درست برق پنل هست؟
با تشکر بسیار
ویرایش: ظاهرا راهی برای ریست وجود نداره و احتمالا مجبور به تعویض بورد میشم! کسی قیمت بورد رو داره؟
مرسی
خواهش ميكنم والا كمي وقت شد باز هم سرچ ميزنم ببينم چيزي پيدا ميشه
-در اين مورد هم نميتونم قطعي نظر بدم اميدوارم مشكل حل بشه
نبايد قيمت زيادي داشته باشه 200 مثلا شايد
درود
در سایت سامسونگ برای رفع مشکل روشن خاموش شدن خودبخود تلویزیون راه حلی داده که اون هم عملی نشد و مشکل رو رفع نکرد. شاید روزی خدای نکرده بدرد کسی بخوره:
(My TV Is Turning Off And On By Itself (Power Cycling
1. Unplug your TV from the wall outlet.
2. While the TV is still unplugged, press and hold the POWER button on the TV for 15 seconds.
3. Plug your TV back in.
برق تایلند هم مثل ایران 220 ولت و 50 هرتز میشه. پس تغییری در ولتاژ ورودی ایجاد نشده!! تو منو مخفی ایران رو به تایلند تغییر دادم. در ضمن دو تا گزینه در منو option هست که پیشفرض disable هست و هر دو رو enabled کردم! یه مرد مومن لطف کنه نگاهی بندازه ببینه اون دو گزینه دقیقا چی هستن بلکه با تحقیق و پرس و جو بشه در موردش اطلاعاتی پیدا کرد. اگه تو منو option نبود حتما در منو control هستش. بسیار ممنون
راستی برای آپدیت فریمور باید حتما پنل روشن باشه؟
t_tanhayam
01-09-2010, 10:57
درود
در سایت سامسونگ برای رفع مشکل روشن خاموش شدن خودبخود تلویزیون راه حلی داده که اون هم عملی نشد و مشکل رو رفع نکرد. شاید روزی خدای نکرده بدرد کسی بخوره:
(My TV Is Turning Off And On By Itself (Power Cycling
1. Unplug your TV from the wall outlet.
2. While the TV is still unplugged, press and hold the POWER button on the TV for 15 seconds.
3. Plug your TV back in.
برق تایلند هم مثل ایران 220 ولت و 50 هرتز میشه. پس تغییری در ولتاژ ورودی ایجاد نشده!! تو منو مخفی ایران رو به تایلند تغییر دادم. در ضمن دو تا گزینه در منو option هست که پیشفرض disable هست و هر دو رو enabled کردم! یه مرد مومن لطف کنه نگاهی بندازه ببینه اون دو گزینه دقیقا چی هستن بلکه با تحقیق و پرس و جو بشه در موردش اطلاعاتی پیدا کرد. اگه تو منو option نبود حتما در منو control هستش. بسیار ممنون
راستی برای آپدیت فریمور باید حتما پنل روشن باشه؟
براي بررسي منوي مخفي من به يكي از دوستان كه c650 دارند گفتم بيان و چند تا عكس بگزارن يا با هم بررسي كنيد
در مورد فريمور بله بايد روشن باشه عزيز
خیلی ممنون دوست عزیز واقعا لطف دارید. سپاس
ولی خب به هر حال نمیشه به منو مخفی دسترسی دوباره داشه. مشکل هر چی هست از تامین برق پنل به نظر میاد باشه. امروز هم تعطیله نمیشه جایی زنگ زد! ببینم فردا نمایندگی چی میگه.
ebi66_boukan
01-09-2010, 12:40
آخه برادر من چیکار به منو مخفی داری که این مشکلات پیش بیاد؟؟؟الکی نیست مخفیش کردن.حتما یه چیزی هست که ما نباید بدونیم.من خودم قبل این یه تلویزیون 21 اینچ رو که خودشانسی اومده بود رو منو مخفی و من فکر میکردم خدا یه منو جدید برام نازل کرده :31:رو به درک واصل کردم و 50 تومن هزینش شد.دیگه بعد اون وقتی وارد منو مخفی میشم با ترس و لرز وارد میشم.
یه چنتا عکس از منو مخفی گذاشتم به دستور ابی خان:10::40:
راستی ابی دنبال زیر شاخه های منو ها بودم که دو گزینه رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد.خواستم ببینم این 2 گزینه چیه.
یکیش ADC/WB بود و اون یکی EDID.میدونی چیه؟؟؟:41:
ابی جان خیلی خیلی ممنون برادر. ببخشید باعث زحمت شدم. :11:
آره ناشی گری کردم اساسی و خفن اما اصلا فکرش رو نمیکردم پنل بخواد روشن حتی نشه. اینترنت رو هم تو تست پاس کرده بود اما نمیدونم چرا ویجت ها باز نمیشد و دست به دامان این منوی مخوف شدیم!
فکر کنم باید به فکر تعویض بورد باشم....
t_tanhayam
01-09-2010, 16:33
ممنون ابي جان خدا خيرت بده
یکیش ADC/WB بود و اون یکی EDID.میدونی چیه؟؟؟
در اين مورد هم EDID بر ميگرده به ورودي ها وخروجي ها
در مورد ADC/WB هم چندين گزينه داره كه بر ميگرده به تنظيمات رنگ ها و همينطور باز هم ورودي ها
AVH عزيز شما هم يكبار TV رو خاموش كنيد از برق بكشيد مدتي بگزارين ببينيد افاقه اي ميكنه يا نه
سلام دوستان
چند تا سوال دارم در مورد firmware تلویزیون 46C650
این سوالها رو t_tanhayam گل توصیه کردن اینجا مطرح کنم
امتحان کردید ببینید با آپگرید کردن firmware امکانات جدیدی اضافه میشه؟ (از قبیل پشتیبانی از زیرنویسهای داخل خود فایل mkv و پشتیبانی از codecهای بیشتر)
در مورد فرمویر، برنامه مربوط به مدل LA46C650L1R فکر کنم باید دانلود کرد درسته؟
آخرین ورژنش که Multi هست (ver.1011.1) هستش ولی "فقط Englishش" ورژنش بالاتره (ver.1026.0)
نظرتون چیه؟ (ver.1026.0) رو بریزم مشکلی پیش نمیاد که ایشالا؟
در ضمن، اگر upgrade کنیم برای گارانتی مشکلی پیش میاد؟
t_tanhayam
01-09-2010, 16:56
سلام دوستان
چند تا سوال دارم در مورد firmware تلویزیون 46C650
این سوالها رو t_tanhayam گل توصیه کردن اینجا مطرح کنم
امتحان کردید ببینید با آپگرید کردن firmware امکانات جدیدی اضافه میشه؟ (از قبیل پشتیبانی از زیرنویسهای داخل خود فایل mkv و پشتیبانی از codecهای بیشتر)
در مورد فرمویر، برنامه مربوط به مدل LA46C650L1R فکر کنم باید دانلود کرد درسته؟
آخرین ورژنش که Multi هست (ver.1011.1) هستش ولی "فقط Englishش" ورژنش بالاتره (ver.1026.0)
نظرتون چیه؟ (ver.1026.0) رو بریزم مشکلی پیش نمیاد که ایشالا؟
در ضمن، اگر upgrade کنیم برای گارانتی مشکلی پیش میاد؟
من B650 رو اپگريد كردم مالزيايي بود مشكل تلتكست فارسي داشتم عجق ئجق نشون ميداد با اپديت حل شد مشكلش
منتها تا جايي كه من ديدم امكانات خاصي اضافه نشد منتها توي گزينه TOOLS يك مورد SRS TS HD كه مربوط به صدا هست فكر ميكنم اضافه شد
-براي C هم احتمالا همينطوره ونبايد چيز زيادي اضافه بشه
-در مورد اپديت خوب اگه مشكلي پيش نياد كه متوجه نميشن ولي اگه اتفاقي بيفته مسلما شامل گارانتي نخواهد بود
با تشکر مجدد از دوستان با صفا باید بگم که تا اونجایی که یادم هست جلو دو تا از گزینه ها disable نوشته بود در منوی شلوغی مثل عکس یکی مونده به آخر اما تو این عکس بیشتر حالت off هست. به هر حال تا فردا که تماس با نمایندگی بگیرم باید صبر کرد ببینم چی میشه.
ویرایش: بنده در یکی از فوروم های در زمینه خودرو که فعالیت مدیریت بخش دارم به ادمین اون فورم که تخصصش الکترونیک هست و اتفاقا به پیشنهاد اون با این مدل سامسونگ آشنا شدم، پیام خصوصی در مورد مشکلم دادم و با اطمینان میگفتن که با یک اپلیکیشن و کابل میشه فریومور پنل رو آپلود کرد. جزییات رو توضیح نداده و غیر از پی ام هم دسترسی دیگه ای ازشون ندارم. تا حالا هم جایی نخوندم یا نشنیدم بشه اینجوری فریمور رو عوض کرد. شما فکر میکنید همچی چیزی ممکنه و عملی است؟
با تشکر
t_tanhayam
01-09-2010, 22:36
با تشکر مجدد از دوستان با صفا باید بگم که تا اونجایی که یادم هست جلو دو تا از گزینه ها disable نوشته بود در منوی شلوغی مثل عکس یکی مونده به آخر اما تو این عکس بیشتر حالت off هست. به هر حال تا فردا که تماس با نمایندگی بگیرم باید صبر کرد ببینم چی میشه.
ویرایش: بنده در یکی از فوروم های در زمینه خودرو که فعالیت مدیریت بخش دارم به ادمین اون فورم که تخصصش الکترونیک هست و اتفاقا به پیشنهاد اون با این مدل سامسونگ آشنا شدم، پیام خصوصی در مورد مشکلم دادم و با اطمینان میگفتن که با یک اپلیکیشن و کابل میشه فریومور پنل رو آپلود کرد. جزییات رو توضیح نداده و غیر از پی ام هم دسترسی دیگه ای ازشون ندارم. تا حالا هم جایی نخوندم یا نشنیدم بشه اینجوری فریمور رو عوض کرد. شما فکر میکنید همچی چیزی ممکنه و عملی است؟
با تشکر
مسلما امكان همچين كاري هست چون به هر صورت تعميركار ها هم از همين پورت ها قاعدتا بايد استفاده كنند يا service به هر صورت كمي صبر كنيد تگه گارانتي داره با اونها تماس بگيريد اگر هم نشد كه باز ببينينم چيكار ميشه كرد
درود
نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما خب پنل من گارانتی نداره ولی نمایندگی شهرستان آزاد پذیرش میکنن. تهران هم اینجوری هست؟
با یکی دو تا نمایندگی اهواز و شیراز که تماس گرفتم گفتن باید حتما از نزدیک دیده بشه تا مشکل مشخص بشه اما خب ظاهرا بورد C650 پیدا نمیشه مگر اینکه شاید تهران اومده باشه. بورد B650 یافت میشه که اهواز 350 قیمت داد.
جالبه یکی از نمیایندگی های شیراز خیلی امیدوار کننده میگفت مشکل از دستکاری منو مخفی نیست و از کلیدهای لمسی جلو پنل ناشی میشه و کافیه اونها رو از کار بندازه تا مشکل روشن خاموش خودبخودی حل بشه. نظر شما چیه؟
در مورد تعویض فریمور در حالت خاموش هم هنوز دارم تحقیق میکنم.
ebi66_boukan
02-09-2010, 13:13
درود
نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما خب پنل من گارانتی نداره ولی نمایندگی شهرستان آزاد پذیرش میکنن. تهران هم اینجوری هست؟
با یکی دو تا نمایندگی اهواز و شیراز که تماس گرفتم گفتن باید حتما از نزدیک دیده بشه تا مشکل مشخص بشه اما خب ظاهرا بورد C650 پیدا نمیشه مگر اینکه شاید تهران اومده باشه. بورد B650 یافت میشه که اهواز 350 قیمت داد.
جالبه یکی از نمیایندگی های شیراز خیلی امیدوار کننده میگفت مشکل از دستکاری منو مخفی نیست و از کلیدهای لمسی جلو پنل ناشی میشه و کافیه اونها رو از کار بندازه تا مشکل روشن خاموش خودبخودی حل بشه. نظر شما چیه؟
در مورد تعویض فریمور در حالت خاموش هم هنوز دارم تحقیق میکنم.
نمایندگی ها شاید پول زیاد بگیرن.اما یه سری از اون مغازه دارا هستن که نمایندگی اینا ندارن و مغازشون از تلویزیونای یک قرن پیش گرفته تا الانو دارن هم یه سر بزن.اونا هم بعضی هاشون خیلی حرفه ای هستن و خیلی هم با انصاف تر!
سلامی دوباره
در عکسهایی که دوستان از منو مخفی زحمت آپلودش رو کشیدن اون local و امکان تغییر کشور دقیقا برای چیست؟
کارکرد OTN و (front color (T-R-BLK مربوط به چی میشه؟
با تشکر
t_tanhayam
03-09-2010, 16:06
سلامی دوباره
در عکسهایی که دوستان از منو مخفی زحمت آپلودش رو کشیدن اون local و امکان تغییر کشور دقیقا برای چیست؟
کارکرد OTN و (front color (T-R-BLK مربوط به چی میشه؟
با تشکر
local خوب از اسمش پيداست براي كشور هاي مختلف سيستم هاي پخش تلويزيوني مختلف
سرچ هاي متفاوت كانال ها حتي تايم متفاوت و ست كردن و اتصال به اينترنت مختلف در هر كشور...
كدوم قسمت اون دو گزينه ديگه هست
ebi66_boukan
03-09-2010, 22:53
سرچ هاي متفاوت كانال ها حتي تايم متفاوت و ست كردن و اتصال به اينترنت مختلف در هر كشور...
حالا جالب اینجاست ما که این تی وی رو گرفتیم خودش چجوری فهمیده ایران هستیم موندم.چون این تی وی بدون گارانتی هست و از مرز وارد شده.البته شاید از روی سرچ کانال های آنالوگ برای تی وی قابل تشخیص باشه.نکنه روح داره و فهمیده؟؟؟؟:18:
تو عکسهایی که ابی عزیز آپلود کردن. راستش نمیدونم از کدوم منو هستش. ممنون....
حالا جالب اینجاست ما که این تی وی رو گرفتیم خودش چجوری فهمیده ایران هستیم موندم.چون این تی وی بدون گارانتی هست و از مرز وارد شده.البته شاید از روی سرچ کانال های آنالوگ برای تی وی قابل تشخیص باشه.نکنه روح داره و فهمیده؟؟؟؟:18:
ابی جان منم دقیقا میخواستم به همین مورد در نهایت اشاره کنم. تا حالا هم حتی یکبار کانالهای ایران رو باهاش سرچ نکردم! و فقط به ----- و پلیر وصل بوده، و خودشم از اول رو ایران بوده.
دیروز پنل رو بردم شیراز یکی از نمایندگی ها فعلا پذیرش کرده تا ببینم چی میشه. طرف میگفت سری C ها 90 درصدشون که بدون گارانتی فروخته میشن مشکل دارن و قطعات اصلی این سری هم راحت گیر نمیاد!! راست و دروغش پای خودش....
کاش B690 خرید بودم درنهایت اگه مجبور به تعویض بورد میشدم یکی رو به قیمت 350 پیدا کردم اما بورد این سری C حتی با قیمت دوبرابر هم به قول همون نمایندگی شیراز گیرم نمیاد چون اصلا به غیر گارانتی ها نمیدن. خدا میدونه هم کی وارد بازار بشه.
ebi66_boukan
05-09-2010, 17:21
کاش B690 خرید بودم درنهایت اگه مجبور به تعویض بورد میشدم
کاش به منو مخفی دست نمیزدی که این مشکلات پیش نمیومد.:41:
یعنی بورد سری C حدود 700 تومنه؟؟:18:
از جهاتی فکر کنم مشکل پاور تی وی بنده ارتباطی با منو مخفی نداره. از لحاظ تئوری اینجوری چند تا متخصص برام توضیح دادن اما تا جواب نهایی نمایندگی نمیشه نظر قطعی داد.
خیر ابی جان منظورم این بود که با هر قیمتی هم که باشه سام سرویس به شما بورد نمی فروشه نه اینکه دوبرابر قیمت داره!
mababanezhad
08-09-2010, 11:52
سلام
دوستان کسی میدونه تو مدل 650- c نور دور پنل قابلیت فعال شدن داره یا نه
t_tanhayam
08-09-2010, 12:14
سلام
دوستان کسی میدونه تو مدل 650- c نور دور پنل قابلیت فعال شدن داره یا نه
-منظورتون چه نوريه؟
-اگه منظورتون داشتن led زير كليد هاست نه
سلام به دوستان
من می خوام ال سی دی46 اینچ سامسونگ مدل c695 بخرم قیمت نمایندگی 2200000 تومانه.
1- کیفیت این مدل در تصاویر sd و ماهواره چگونه است .چون کیفیت برای من مهمه یعنی تصویر تار نیست. براق هست؟؟؟
2- از لحاظ امکانات چطوریه؟؟مشخصاتش چیه؟؟
3- چه فرمتهای تصویری ساپورت میکنه؟؟
4- به طور کلی این مدل رو بخرم یا led 46 c6960 با قیمت 2700000 تومان؟؟
10-09-2010, 21:02
سلام به دوستان
من می خوام ال سی دی46 اینچ سامسونگ مدل c695 بخرم قیمت نمایندگی 2200000 تومانه.
1- کیفیت این مدل در تصاویر sd و ماهواره چگونه است .چون کیفیت برای من مهمه یعنی تصویر تار نیست. براق هست؟؟؟
2- از لحاظ امکانات چطوریه؟؟مشخصاتش چیه؟؟
3- چه فرمتهای تصویری ساپورت میکنه؟؟
4- به طور کلی این مدل رو بخرم یا led 46 c6960 با قیمت 2700000 تومان؟؟
-يكي از بهترين هاي بازار هست بدون شك
-پنل هاي سام در تصاوير sd فوق العاده خوب كار ميكنند و همينطور پنل كاملا گلاسي وشفاف هست
-از لحاظ امكانات هم سام معروف هست
در مورد مشخصات مدل خوب حتما سرچ زدين
-در مورد Usbتقريبا شما هر فرمتي رو كه بشناسين براتون اجرا ميكنه تا رزولوشن full hd
-كمي سليقه اي هست اگر دنبال ديزاين قشنگ هستين ميتنيد به led فكر كنيد در غير اين صورت با توجه به اختلاف قيمت من همين مدل رو بهتون پيشنهاد ميكنم
masoooud
10-09-2010, 22:14
192.168.130.2
255.255.255.0
192.168.130.1
255.255.255.0
من چه اتومات چه دستی نمیتونم وصل شم! با تنظیماتی هم که شما ارائه کردید گزینه سوم یا Gateway Ping تیک نمیخوره ! تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینکه حتما باید از طیق روتر این اتصال انجام بشه چون من کابل رو مستقیماز TV به PC وصل کردم! حدس من درسته؟؟؟
مسعود جان با این تنظیماتی که نقل قول کردید برا من به راحتی وصل میشد. کابل شبکه هم از PC به TV وصل بود. دوباره سعی کنید و تست بزنید حتما انجام میشه.
amuhasan
12-09-2010, 23:06
سلام
ببخشید فرق تصویر C550 با C650 تو عمل چیه؟مشخصات و فرقهای عددی رو دیدم ولی آیا با توجه به اختلاف قیمت خیلی زیاد اونها c650 ارزش خرید داره یانه؟
t_tanhayam
12-09-2010, 23:20
سلام
ببخشید فرق تصویر C550 با C650 تو عمل چیه؟مشخصات و فرقهای عددی رو دیدم ولی آیا با توجه به اختلاف قیمت خیلی زیاد اونها c650 ارزش خرید داره یانه؟
-خوب بيشتر بحث 100 هرتز بودن c650 هست گزينه مهميه نميشه نديده بگيرين ولي شايد در بسياري مواقع بشه اينچ بالاتر رو عامل مهم تري در نظر گرفت
amuhasan
14-09-2010, 06:37
-خوب بيشتر بحث 100 هرتز بودن c650 هست گزينه مهميه نميشه نديده بگيرين ولي شايد در بسياري مواقع بشه اينچ بالاتر رو عامل مهم تري در نظر گرفت
باز هم سلام
من توی خیلی از تنظیمهای پیشنهادی دوستان دیدم که گفته بودن گزینه 100 هرتز رو غیر فعال کنید. میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.