مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650
t_tanhayam
14-09-2010, 09:25
باز هم سلام
من توی خیلی از تنظیمهای پیشنهادی دوستان دیدم که گفته بودن گزینه 100 هرتز رو غیر فعال کنید. میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
-والا من اكثرا روشن ميگذارم
و blur reduction رو بيشترين و judder reduction رو كمترين عدد
نميدونم دوستان چرا خاموش گذاشتن :46:
ahmad5331
14-09-2010, 17:06
از جهاتی فکر کنم مشکل پاور تی وی بنده ارتباطی با منو مخفی نداره. از لحاظ تئوری اینجوری چند تا متخصص برام توضیح دادن اما تا جواب نهایی نمایندگی نمیشه نظر قطعی داد.
خیر ابی جان منظورم این بود که با هر قیمتی هم که باشه سام سرویس به شما بورد نمی فروشه نه اینکه دوبرابر قیمت داره!
متاسفانه من هم به توصیه دوستان برای حل مشکل اینترنت از طریق کد مخفی کشور رو تایلند انتخاب کردم و نه تنها مشکل اینترنت حل نشد بلکه زبان فارسی هم پرید و حالا هرکاری میکنم اصلا نمیتونم برش گردونم حتی آپگرید هم کردم و ریست فکتوری هم چند بار انجام دادم اما قسمت انتخاب زبان و مدل دستگاه خاموشه و روی تایلند قفل شده راهی هست دوباره فعال بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان آیا گزینه برداشتن امن یا همان SAFE REMOVE در سری C حذف شده یا به منوی دیگه ای منتقل شده ؟ من که پیداش نکردم
t_tanhayam
18-09-2010, 08:58
متاسفانه من هم به توصیه دوستان برای حل مشکل اینترنت از طریق کد مخفی کشور رو تایلند انتخاب کردم و نه تنها مشکل اینترنت حل نشد بلکه زبان فارسی هم پرید و حالا هرکاری میکنم اصلا نمیتونم برش گردونم حتی آپگرید هم کردم و ریست فکتوری هم چند بار انجام دادم اما قسمت انتخاب زبان و مدل دستگاه خاموشه و روی تایلند قفل شده راهی هست دوباره فعال بشه
-بارها به دوستان گلم ميگم توي منوي مخفي خبر خاصي نيست زياد باهاش كار نكنيد و باعث ايجاد مشكلاتي ميشه در صورتيكه اشتباها كاري رو انجام بدين
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
دوستان آیا گزینه برداشتن امن یا همان SAFE REMOVE در سری C حذف شده یا به منوی دیگه ای منتقل شده ؟ من که پیداش نکردم
-فكر ميكنم اين گزينه در سري c وجود نداره وبه محض اينكه شما از media player خارج بشين به معناي همون safe remove هست
siamak_kh
20-09-2010, 03:17
من بالاخره فرق بین c650 و c695 و c630 و c685 رو نفهمیدم......در ضمن کدومش پیشنهاد میکنین....اینا برام خیلی مهمه
1)کیفیت تصویر و روشنایی و تشخیص رنگ صفحه
2)ساپورت هر چه بیشتر فایلهای فیلم usb و زیرنویس
3) digital tv
4)قیمت مناسب(پایین تر)
t_tanhayam
20-09-2010, 09:22
من بالاخره فرق بین c650 و c695 و c630 و c685 رو نفهمیدم......در ضمن کدومش پیشنهاد میکنین....اینا برام خیلی مهمه
1)کیفیت تصویر و روشنایی و تشخیص رنگ صفحه
2)ساپورت هر چه بیشتر فایلهای فیلم usb و زیرنویس
3) digital tv
4)قیمت مناسب(پایین تر)
-سيامك عزيز
c630 همون c685
c650 همون c695
تفاوت در اسم گذاري مربوط ميشه به محصولات با گارانتي سام
-تفاوت بين دو مدل بر ميگرده به تفاوت در مقدار كنتراست
-تفاوت در ديزاين
-والبته فكر ميكنم مطمئن نيستم 630 گويا ultra clear panel رو نداره كه همون صفحه گلاسي ويا شفاف هست
-در مورد Usb تفاوتي با هم نداردند هر دو قابليت هاي مشتركي دارند
-در مورد ----t فكر نميكنم محصولات با گارانتي اين قابليت رو داشته باشند
-در مورد قيمت هم اختلاف نزديك 200 تومان هست تقريبا كمي سليقه اي هست
من بهتون c650 رو پيشنهاد ميدم
jojonice
27-09-2010, 00:23
سلام
لطفا راهنمائی کنید کدام از همه لحاظ بهتر b690 یا c650
و حدودا قیمت هر کدامشون چقدر است با گارانتی و مدل c650 در چه اینچ هائی است
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
27-09-2010, 10:16
سلام
لطفا راهنمائی کنید کدام از همه لحاظ بهتر b690 یا c650
و حدودا قیمت هر کدامشون چقدر است با گارانتی و مدل c650 در چه اینچ هائی است
ممنون
خداحافظ
-خوب به هر صورت c650 مدل اپديت شده b650 هست و از همه لحاظ به قول شما ميتونه گزينه بهتري باشه
حدودا 1700
40.46...
jojonice
02-10-2010, 14:17
سلام
آقا ممنون
ببخشید سوال دیگری هم دارم آیا c650 فرقی داره مدل شفاف و مدل مات چون گفتن که در دو مدل هست
و آیا در حال حاضر در دیگر مدل های دیگر مثل lg و یا پاناسونیک و این مدل c650 از همه بهتره با این قیمت یا مدل های دیگری هم هستن
و آیا کیفیتش چه در کانالهای داخلی که روی آنتن هستن هم خوبه و آیا باید ----- را هم عوض کرد برای این تلویزیون
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
02-10-2010, 14:25
سلام
آقا ممنون
ببخشید سوال دیگری هم دارم آیا c650 فرقی داره مدل شفاف و مدل مات چون گفتن که در دو مدل هست
و آیا در حال حاضر در دیگر مدل های دیگر مثل lg و یا پاناسونیک و این مدل c650 از همه بهتره با این قیمت یا مدل های دیگری هم هستن
و آیا کیفیتش چه در کانالهای داخلی که روی آنتن هستن هم خوبه و آیا باید ----- را هم عوض کرد برای این تلویزیون
ممنون
خداحافظ
-توي سري هاي 6 ال سي دي فكر ميكنم c630 صفحه گلاسي نداره وc650 صفحه گلاسي داره ومدل ديگه اي هم نداره
-در مورد اينكه توي برندهاي ديگه ايا موردي هست خوب مسلما وجود داره
-panasonic v20 -sony ex700-lg 660-sharp le700 كه تقريبا حالا كمي بالا يا پايين تر توي همين رنج هستند
-به نظر شخصي من توي اين قيمت وال سي دي كم نظير هست اين مدل
هر چند hdmi دار بگيرين مسلما بهتر هست
-كاملا راضي كنندست در تصاوير sd نيازي به تعويض رس.ي.و.ر ندارين upscaling فوق العاده خوبي داره
jojonice
02-10-2010, 14:46
سلام
ممنون از شما فقط ببخشید منظور شما که این را نوشتید
-به نظر شخصي من توي اين قيمت وال سي دي كم نظير هست اين مدل
آیا منظور شما همین مدل c650 است ؟
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
02-10-2010, 16:36
سلام
ممنون از شما فقط ببخشید منظور شما که این را نوشتید
آیا منظور شما همین مدل c650 است ؟
ممنون
خداحافظ
-منظورم در lcd ها هست بله c650
jojonice
03-10-2010, 15:44
سلام
ببخشید چه فرقی بین c630 و c650 است
آیا تفاوت زیادی دارند کلا فرقشون چی است
دوستان ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی اگر با b690 هم مقایسه کنید بین c630 و b690 کدام بهتره
خداخافظ
t_tanhayam
03-10-2010, 16:52
سلام
ببخشید چه فرقی بین c630 و c650 است
آیا تفاوت زیادی دارند کلا فرقشون چی است
دوستان ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی اگر با b690 هم مقایسه کنید بین c630 و b690 کدام بهتره
خداخافظ
-در مورد تفاوت c630 و c650:
-ديزاين كمي متفاوت
-c630 پنل مات هست و ultra clean panel رو نداره
-تفاوت در كنتراست 1:120000 و 1:150000
-در مقايسه c630 و b650 مطمئنا b650 بهتر هست
-در مورد تفاوت b650 و c650 :
-تفاوت در طراحي (حذف toc )
-ساپورت صداي dts 5.1 از پورت usb
-افزايش كنتراست 1:100000 و 1:150000
سلام؛
دوستان کسی می دونه مقدار ساعات کارکرد دستگاه رو کجا نشون می ده؟
منوی مخفی این c650 با سری های قبلی فرق می کنه و زیر Control/Options چیزی به نام Panel display time نداره :13:
jojonice
04-10-2010, 17:14
سلام
آقا ممنون از راهنمائی ها
ببخشید سوالی دارم بعضی از دوستان که lcd دارن وقتی تلویزیون را روشن میکننده چند تا گذینه میاد و بعد تنظیم میکنند و بعد میره روی کانالها
در فروشگاهی هم که مدل c650 را داشت وقتی خواست روشن کند موقع روشن کردن تلویزیون چند تا گذینه آمد و بعد تائید کرد و بعد رقت روی کانالها
حالا آیا باید هر بار که تلویزیون را روشن میشود باید تعغیرات بدهیم ؟
بعنی مثلا اگر تلویزیون را روشن کنیم فورا نمیرود روی کانال و باید اول تعغیبرات بدهیم بدهیم و بعد میرود روی کانال ؟
پس آقا اینها همشون صفحه هاشون یکی هست درسته ؟ و نور آفتاب اگر بهشون بخورد بازتاب پیدا نمیکند
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
04-10-2010, 21:00
سلام
آقا ممنون از راهنمائی ها
ببخشید سوالی دارم بعضی از دوستان که lcd دارن وقتی تلویزیون را روشن میکننده چند تا گذینه میاد و بعد تنظیم میکنند و بعد میره روی کانالها
در فروشگاهی هم که مدل c650 را داشت وقتی خواست روشن کند موقع روشن کردن تلویزیون چند تا گذینه آمد و بعد تائید کرد و بعد رقت روی کانالها
حالا آیا باید هر بار که تلویزیون را روشن میشود باید تعغیرات بدهیم ؟
بعنی مثلا اگر تلویزیون را روشن کنیم فورا نمیرود روی کانال و باید اول تعغیبرات بدهیم بدهیم و بعد میرود روی کانال ؟
پس آقا اینها همشون صفحه هاشون یکی هست درسته ؟ و نور آفتاب اگر بهشون بخورد بازتاب پیدا نمیکند
ممنون
خداحافظ
-والا در مورد تنظيمات اوليه بعي از hdtv ها بله ولي يك بار انجام ميشه و نگران اين مطلب نباشين
-در مورد بازتاب ورفلكس نور خوب اگر مستقيما نور بتابه قطعا بازتاب خواهد داشت در هر hdtv يي
imanwarm
05-10-2010, 21:20
سوال بنده در مورد مدل c585 است ایا می شود به سری 6 ارتقا بدم
البته فقط سوالم از سر کنجکاویه چون فکر می کنم خیلی از وسایل که شرکت عرضه می کنند هم ورژن هستند ولی با رنگ ها و اشکال مختلف به مشتریان عرضه می شه ایا این مسئله نیز در مورد سوال من هم صدق می کند
t_tanhayam
05-10-2010, 22:54
سوال بنده در مورد مدل c585 است ایا می شود به سری 6 ارتقا بدم
البته فقط سوالم از سر کنجکاویه چون فکر می کنم خیلی از وسایل که شرکت عرضه می کنند هم ورژن هستند ولی با رنگ ها و اشکال مختلف به مشتریان عرضه می شه ایا این مسئله نیز در مورد سوال من هم صدق می کند
-در مورد سري هاي b6000 به b7000 مطابي وجود دارد از طريق دستكاري منوي مخفي
-منتها در مورد مدل شما بنده چيزي جايي نديدم
ديگر دوستان رو اطلاعي ندارم
jojonice
06-10-2010, 23:41
سلام
آقا ممنون هستم برای راهنمائی های که کردید
لطفا بگید بهترین تنظیمات برای c650 که بتونه بهترین کیفیت را نشون بده برای همه کانالها کدام است
و از کجا میشود این هرتز را تعغیر داد و چه تعصیری دارد در کیفیت
روی بعضی از کانالها مثلا نقطه های زیادی در آن است البته کیفیت کانال هم بالا است ولی در اطراف بعضی ها چیز ها زیاد شفاف نیست چگونه مشکل برطرف میشود با اینکه کانال کیفیت بالا است
چگونه میشود رنگ خاصی را تعغیر داد مثلا رنگ آبی را کم یا زیاد کنم ولی رنگ های دیگر تعغیری نکند
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
07-10-2010, 00:06
سلام
آقا ممنون هستم برای راهنمائی های که کردید
لطفا بگید بهترین تنظیمات برای c650 که بتونه بهترین کیفیت را نشون بده برای همه کانالها کدام است
و از کجا میشود این هرتز را تعغیر داد و چه تعصیری دارد در کیفیت
روی بعضی از کانالها مثلا نقطه های زیادی در آن است البته کیفیت کانال هم بالا است ولی در اطراف بعضی ها چیز ها زیاد شفاف نیست چگونه مشکل برطرف میشود با اینکه کانال کیفیت بالا است
چگونه میشود رنگ خاصی را تعغیر داد مثلا رنگ آبی را کم یا زیاد کنم ولی رنگ های دیگر تعغیری نکند
ممنون
خداحافظ
-در مورد تنظيمات همونظور كه بارها گفته شده سليقه شما تعيين ميكنه
-ولي ميتونيد تغييراتي انجام بدين
-در مورد تغيير هرتز در منوي picture و سپس picture option ميتونيد روي motion plus برين واونجا custum بگزارين
nlure reduction رو ماكزيمم و gudder reduction رو كم بگزارين
-در مورد تغيير تك تك رنگ ها هم ميتونيد منوي picture برروي advanced setting برين و colour space
البته گين رنگ ها رو ميشه از منوي مخفي دستكاري كرد كه توصيه نميشه
-در مورد تنظيمات شبكه ها هم بر ميگرده به digital nr كه توي منوي picture options هست
و همينطور dynamic contrast در منوي advanced setting و گزينه هاي ديگر
توصيه ميكنم كمي تغيير بدين ميزان اين رنج ها رو وبا منوها كار كنيد تا بهترين حالت رو پيدا كنيد
jojonice
07-10-2010, 22:30
سلام
سوالی دیگر روی بعضی از فیلمها مثلا نصف صقحه تیره تر از جاهای دیگر میشود و یا بلعکس
و برای چند سانیه اینطوری میشود و یا خط های تیره و روشن در آن میاد
و بیشتر روی فیلمها اینطوری است البته روی کانالهای غیر فیلمی هم چند بار اینطوری شود ولی خیلی کم
لطفا بگید مشکل از چیست و چگونه برطرف میشود
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
07-10-2010, 22:36
سلام
سوالی دیگر روی بعضی از فیلمها مثلا نصف صقحه تیره تر از جاهای دیگر میشود و یا بلعکس
و برای چند سانیه اینطوری میشود و یا خط های تیره و روشن در آن میاد
و بیشتر روی فیلمها اینطوری است البته روی کانالهای غیر فیلمی هم چند بار اینطوری شود ولی خیلی کم
لطفا بگید مشکل از چیست و چگونه برطرف میشود
ممنون
خداحافظ
-والا در اين مورد نميدونم دقيقا مشكل كجاست
اگر گارانتي داره حتما با گارانتي در ميان بگزارين
jojonice
07-10-2010, 22:42
سلام
مثلا این مشکل روی کانال farsi 1 که داشت فیلم 24 را نشان میداد خیلی بود ولی در دیگر فیلمهای farsi 1 خیلی کم اینطوری میشود و در اکثر کانالها این مشکل نیست و نمیدونم مشکل از چیست
بله گارانتی دارد
راستی معلوم نیست ساخت کجا است چون هیچی ننوشته که مثلا ساخت کجا است
t_tanhayam
07-10-2010, 22:54
سلام
مثلا این مشکل روی کانال farsi 1 که داشت فیلم 24 را نشان میداد خیلی بود ولی در دیگر فیلمهای farsi 1 خیلی کم اینطوری میشود و در اکثر کانالها این مشکل نیست و نمیدونم مشکل از چیست
بله گارانتی دارد
راستی معلوم نیست ساخت کجا است چون هیچی ننوشته که مثلا ساخت کجا است
-پس مربوط به سورستون ويا كابل ها شايد باشه
-البته ميتونيد به vip زنگ بزنيد و مشكلتون رو عنوان كنيد ولي شخصا فكر نميكنم مشكلي داشته باشه
-made by samsung زده احتمالا
jojonice
08-10-2010, 00:10
سلام
از همون کابل های معمولی که av بودن استفاده میکنم
فقط از شما یا دیگر دوستان خواهشی دارم اگر زحمتی براشون نبود اگر بتونن با همون کابل های معمولی و یا قدیمی بود که برای av استفاده میشودند بتونند کانال farsi 1 وقتی فیلم 24 و یا perison break را گذاشت امتحان کنن که آیا همین مشکل کم و یا زیاد شدن رنگها و یا قسمتی از صفحه تعغیر رتگ پیدا میکند را برای آنها هم میزاره یا خیر
چون میخواستم خیالم راحت بشه که مشکل دقیقا از چیست و آیا دیگر دوستان چنین مشکلی داشتن
البته هر موقع که وقت داشتید
ممنون
خداحافظ
t_tanhayam
08-10-2010, 10:45
سلام
از همون کابل های معمولی که av بودن استفاده میکنم
فقط از شما یا دیگر دوستان خواهشی دارم اگر زحمتی براشون نبود اگر بتونن با همون کابل های معمولی و یا قدیمی بود که برای av استفاده میشودند بتونند کانال farsi 1 وقتی فیلم 24 و یا perison break را گذاشت امتحان کنن که آیا همین مشکل کم و یا زیاد شدن رنگها و یا قسمتی از صفحه تعغیر رتگ پیدا میکند را برای آنها هم میزاره یا خیر
چون میخواستم خیالم راحت بشه که مشکل دقیقا از چیست و آیا دیگر دوستان چنین مشکلی داشتن
البته هر موقع که وقت داشتید
ممنون
خداحافظ
-به نظرم مشكل از كابل و فيش هاتون هست اگر خروجي كامپوننت دارين از اون استفاده كنيد و نتيجه رو ببينيد
jojonice
08-10-2010, 12:33
سلام
رسیوری که داریم خروجی کامپوننت نداره که امتحان کنیم
مثلا در صحنه های فوتبال که سری هم است مشکلی نداره ولی روی بعضی از فیلمها و یا صحنه های غیر فیلمی این تفاوت رنگها پیدا میشود
چون میخواهم خیالم راحت بشه که مشکل از کابل است یا tv
اگر از دوستان کسی میتونه این لطف را کنه و از کابل معمولی استفاده کنه روی همون فیلمها و بگه مشکل از چیست ممنون میشوم
چون اگر با گارانتی هم بگیم و اگر خواستن تست کنن ممکنه اون موقع تعغیر نکنه چون روی بعضی از صحنه ها اینطوری است
ممنون میشوم
خداحافظ
jojonice
08-10-2010, 20:36
ببخشید شماره تلفن vip چند است این شماره 0218255 همش مشغولی میزنه همینه vip ؟
اصلا ننتوشته ساخت کجا است هیچی ننتوشته فقط مدل را نوشته
مرسی
t_tanhayam
08-10-2010, 20:43
ببخشید شماره تلفن vip چند است این شماره 0218255 همش مشغولی میزنه همینه vip ؟
اصلا ننتوشته ساخت کجا است هیچی ننتوشته فقط مدل را نوشته
مرسی
در مورد تل اطلاعي ندارم ميتونيد به همون فروشگاهي كه خريدين زنگ بزنيد
-معمولا وجديدا يكي مياد براي نصب و امضا كردن براي گارانتي ميتونيد به نصاب و كسي كه نصب كرده براتون زنگ بزنيد
imanwarm
10-10-2010, 15:35
بنده c585 یا همان c550 دارم روی سایت سامسونگ ورژن جدید زده برای این ال سی دی کسی امتحان کرده
چه ویژگی های اضافه شده این فروم تخصصی وجود دارد در مورد این ریلیزها
imanwarm
10-10-2010, 15:51
-در مورد تنظيمات همونظور كه بارها گفته شده سليقه شما تعيين ميكنه
-ولي ميتونيد تغييراتي انجام بدين
-در مورد تغيير هرتز در منوي picture و سپس picture option ميتونيد روي motion plus برين واونجا custum بگزارين
nlure reduction رو ماكزيمم و gudder reduction رو كم بگزارين
-در مورد تغيير تك تك رنگ ها هم ميتونيد منوي picture برروي advanced setting برين و colour space
البته گين رنگ ها رو ميشه از منوي مخفي دستكاري كرد كه توصيه نميشه
-در مورد تنظيمات شبكه ها هم بر ميگرده به digital nr كه توي منوي picture options هست
و همينطور dynamic contrast در منوي advanced setting و گزينه هاي ديگر
توصيه ميكنم كمي تغيير بدين ميزان اين رنج ها رو وبا منوها كار كنيد تا بهترين حالت رو پيدا كنيد
در مورد تغییر هرتز در منوی c585 چه باید کرد؟
t_tanhayam
10-10-2010, 15:55
بنده c585 یا همان c550 دارم روی سایت سامسونگ ورژن جدید زده برای این ال سی دی کسی امتحان کرده
چه ویژگی های اضافه شده این فروم تخصصی وجود دارد در مورد این ریلیزها
-در مورد اديت فريمور خوب مسلما مقداري كار نرم افزاري ميشه ولي نبايد تصور كنيد تفاوتي چشم گير اتفاق بيوفته
-تنها راهش هم تست خودتون هست يا دوستان ديگري كه اينكار رو در مدل خودتون انجام دادند
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
در مورد تغییر هرتز در منوی c585 چه باید کرد؟
-نميشه گفت تغيير هرتز در واقع MOTION PLUS رو ميتونيد كمي تغيير بدهين تا بلور تصوير كمتر بشه
اون هم در منويي كه ذكر شد
siamak_kh
11-10-2010, 01:32
من تا چند روز آینده قصد خرید یک lcd c650 رو از بانه دارم...با توجه به اینکه مدلهای بانه اکثرا منوی فارسی ندارند و در نتیجه امکان پخش زیرنویس فارسی از فیلمهای usb(داخل هارد اکسترنال) ، رو ندارند آیا دستگاهی هست که از طریق وصل کردن اون به tv و هارد، فیلمهای روی هارد رو با ساپورت اکثر فرمتهای فیلم و زیرنویس فارسی نمایش دهد؟
t_tanhayam
11-10-2010, 13:29
من تا چند روز آینده قصد خرید یک lcd c650 رو از بانه دارم...با توجه به اینکه مدلهای بانه اکثرا منوی فارسی ندارند و در نتیجه امکان پخش زیرنویس فارسی از فیلمهای usb(داخل هارد اکسترنال) ، رو ندارند آیا دستگاهی هست که از طریق وصل کردن اون به tv و هارد، فیلمهای روی هارد رو با ساپورت اکثر فرمتهای فیلم و زیرنویس فارسی نمایش دهد؟
-مدل هاي مالزيايي در سري هاي b وهمينطور در سري هاي c كه همه made by samsung هستند با زير نويس فارسي مشكلي ندارند
-در مورد دستگاه هم منظورتون hd media player هست ديگه؟
-در هر رنج وقيمتي بخواين همچين موردي هست
ghoghnous55
11-10-2010, 16:24
دوستان سلام. از بحث هاي مفيدتون خيلي استفاده كردم. يه سؤال داشتم:
در مورد خريد HDTV بين LCD و Plasma مرددم. تاپيك هاي زيادي خوندم ولي هر كدوم يه چيزي مي گن كه آدمو بيشتر گيج مي كنه.
1- اگر مصرف برق بالاتر پلاسما اهميت نداشته باشه ، آيا باز هم LCD مزيت ديگه اي داره؟
2- براي خريد پلاسما كدوم مارك و مدل رو پيشنهاد مي دين؟ ("42). توي يكي از سايتها از G10 و G20 پناسونيك تعريف كرده بود. همين طوره؟ (از نظر امكانات ني خوام كامل باشه مثل همين C650)
پيشاپيش از زحمات دوستاني كه پاسخگوي سؤالها هستن تشكر مي كنم.
سلام C650 با گیرنده دیجیتال تو بانه پیدا میشه
t_tanhayam
11-10-2010, 21:09
دوستان سلام. از بحث هاي مفيدتون خيلي استفاده كردم. يه سؤال داشتم:
در مورد خريد HDTV بين LCD و Plasma مرددم. تاپيك هاي زيادي خوندم ولي هر كدوم يه چيزي مي گن كه آدمو بيشتر گيج مي كنه.
1- اگر مصرف برق بالاتر پلاسما اهميت نداشته باشه ، آيا باز هم LCD مزيت ديگه اي داره؟
2- براي خريد پلاسما كدوم مارك و مدل رو پيشنهاد مي دين؟ ("42). توي يكي از سايتها از G10 و G20 پناسونيك تعريف كرده بود. همين طوره؟ (از نظر امكانات ني خوام كامل باشه مثل همين C650)
پيشاپيش از زحمات دوستاني كه پاسخگوي سؤالها هستن تشكر مي كنم.
-در مورد مقايسه و vs ها فكر ميكن به حد كافي صحبت شده
-سليقه شما مهمه از نزديك مدل هاي مورد نظر رو بررسي كنيد ببينيد به چه نتيجه اي ميرسين اين بهترين راه ممكن هست
-بله g10 از مدل هاي خوب 2009 پانا هست كه تاپيك مجزا هم داره و همينطور محصولات 2010 كه الان v20 موجود هست
-اما در مورد امكانات نه عزيز c650 امكانات بيشتري داره
-شما نهايت اگه پلاسما گرفتين بايد يك wd هم براش بگيرين
یه سوال مهم:
این اتصال اپتیکال که پشته c650 هست ورودیه یا خروجی؟
من اگه بخوام فیلم رو با استفاده از usb تلویزیون پخش کنم و صداش رو از سینمای خانگی 6 کاناله، از کدوم خروجی صدا در تلویزیون باید استفاده کنم؟
در تاپیک سینمای خانگی بچه ها میگفتن سینماهای خانگی ورودی صداشون معمولا آنالوگ هست!
بهترین راه انتقال صدا از c650 به سینمای خانگی چیه؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید
t_tanhayam
17-10-2010, 10:44
یه سوال مهم:
این اتصال اپتیکال که پشته c650 هست ورودیه یا خروجی؟
من اگه بخوام فیلم رو با استفاده از usb تلویزیون پخش کنم و صداش رو از سینمای خانگی 6 کاناله، از کدوم خروجی صدا در تلویزیون باید استفاده کنم؟
در تاپیک سینمای خانگی بچه ها میگفتن سینماهای خانگی ورودی صداشون معمولا آنالوگ هست!
بهترین راه انتقال صدا از c650 به سینمای خانگی چیه؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید
-خروجي صدا هست
-از همين اپتيكال و يا 2فيش استريو
-فكر نميكنم خيلي از سينماهاي خونگي ورودي اپتيكال صدا هم دارند بستگي به سينماي خونگي شما داره
-همونطور كه گفته شد اگه سينماي خونگي تون ورودي اپتيك داره بهترين راه هست
در غير اين صورت استفاده از همون 2 فيش استريو معمولي
-خروجي صدا هست
-فكر نميكنم خيلي از سينماهاي خونگي ورودي اپتيكال صدا هم دارند بستگي به سينماي خونگي شما داره
یعنی با دو فیش استریو هر 6 کانال رو میشه انتقال داد تا صدای surround تولید کنه؟
در این حالت کیفیتش در مقایسه با صدایی که از اپتکال بیاد چقدر فرق میکنه؟
t_tanhayam
17-10-2010, 11:01
یعنی با دو فیش استریو هر 6 کانال رو میشه انتقال داد تا صدای surround تولید کنه؟
در این حالت کیفیتش در مقایسه با صدایی که از اپتکال بیاد چقدر فرق میکنه؟
-خوب طبيعتا نميتونه انتقال بده منتها بايد ديد ايا سينماي خونگي تون قابليت تبديل ويا بهتر بگيم شبيه سازي صداي چند كاناله رو داره يا نه
-خوب مسلما اپتيكال بهتر هست و نميشه مقايسه كرد
amuhasan
17-10-2010, 21:52
-خروجي صدا هست
سلام
منظورتون اینه که فیش استریوی معمولی رو به خروجی اپتیکال هم میشه وصل کرد یا فقط به خروجی هدفون میشه زد
راهی هست که همزمان بشه هم صدای تلوزیون قطع نشه و هم با هدفون بشه صدا رو شنید؟
t_tanhayam
17-10-2010, 23:09
سلام
منظورتون اینه که فیش استریوی معمولی رو به خروجی اپتیکال هم میشه وصل کرد یا فقط به خروجی هدفون میشه زد
راهی هست که همزمان بشه هم صدای تلوزیون قطع نشه و هم با هدفون بشه صدا رو شنید؟
-نه بزرگوار نميشه اينكار رو انجام داد
-معمولا دستگاه قطع ميكنه مشير صدا رو زماني كه هدفون رو دتكت كنه
-شايد بشه خروجي اپتيك براي سينماي خونگي گرفت و به خود دستگاه هدفون رو زد
imanwarm
20-10-2010, 18:49
بنده c550 دارم از روی سایت سامسونگ دانلود کردم اپدیت جدید رو و اپدیت کردم
همونطور که گفتید تغییر خاصی نداشت ولی من به دنبال اپدیت و ساپورت بیشتر فرم های تصویری بودم
حالا شبکه ام با کامپیوترم دچار مشکل شده ام باید چیزی رو تغییر بدم
t_tanhayam
20-10-2010, 23:47
بنده c550 دارم از روی سایت سامسونگ دانلود کردم اپدیت جدید رو و اپدیت کردم
همونطور که گفتید تغییر خاصی نداشت ولی من به دنبال اپدیت و ساپورت بیشتر فرم های تصویری بودم
حالا شبکه ام با کامپیوترم دچار مشکل شده ام باید چیزی رو تغییر بدم
-در مورد اپديت كه عرض شد
-در مورد شبكه هم خب باز هم بحث هاي زيادي بوده عده اي موفق شدند وعده اي نه و مشكلاتي كه با مك ادرس ها داشتند و...
-اگر قبلا شبكه بودين احتمالا با كمي سماجت مشكلتون حل ميشه
سلام خدمت متخصصین سایت و این بخش انجمن به خصوصt_tanhayam عزیز:10:
منم قصد خرید C650 را داشتم که وقتی با نمایندگی تماس گرفتم گفت که این مدل را موجود ندارد و اگر هم پیدا بشه بدون گارانتی هست و ...
که خودش 2 مدل c690 و C685 را پیشنهاد داد حال می خواستم نظر دوستان را بدونم که این دو مدل بهتر هست یا به دنبال 650 باشم و اگر بهتر یا بدتر هست محاسن یا معایب را هم ذکر نماییدو
در ضمن ایا کلید های روی خود صفحه دو مدل 690 و 685 هم لمسی هست و کنترلش هم مانند 650 هست و گزینه های دیگر
راستی کل 30 صفحهتاپیک را هم خوندم که الان گیج گیج هستم:31:
ممنون
t_tanhayam
21-10-2010, 00:09
سلام خدمت متخصصین سایت و این بخش انجمن به خصوصt_tanhayam عزیز:10:
منم قصد خرید C650 را داشتم که وقتی با نمایندگی تماس گرفتم گفت که این مدل را موجود ندارد و اگر هم پیدا بشه بدون گارانتی هست و ...
که خودش 2 مدل c690 و C685 را پیشنهاد داد حال می خواستم نظر دوستان را بدونم که این دو مدل بهتر هست یا به دنبال 650 باشم و اگر بهتر یا بدتر هست محاسن یا معایب را هم ذکر نماییدو
در ضمن ایا کلید های روی خود صفحه دو مدل 690 و 685 هم لمسی هست و کنترلش هم مانند 650 هست و گزینه های دیگر
راستی کل 30 صفحهتاپیک را هم خوندم که الان گیج گیج هستم:31:
ممنون
-سلام عزيز خواهش ميكنم
-در مورد مدل مورد نظر عرض كنم خدمتتون c650 كه در تاپيك ها عنوان ميشه در واقع همون c690 هست كه در نمايندگيها به وفور يافت ميشه ونگران نباشيد وراحت تهيه كنيد
-فكر ميكنم اين اسامي مضحك سام ملتي رو گيج كرده
-در مورد تفاوت c630 با c650 يا همون c685 با c690 خوب فكر كنم چند جايي خدمت دوستان گفتم
-صفحه گلاسي رو در c630 نداريم
-مشخصات پايين تر مثل كنتراست و....
بازم ممنون
شما فکر کنم صفه 26 فرمودید (مصداقی برای اینکه میگم همه صفحات را خوندم):
c630 همون c685
c650 همون c695
اما حالا میگید c650 در واقع همون c690 هست
حالا علاوه بر سام شما هم من را گیج کردید :46:
خوب ؟؟؟؟
در کل شما کدام مورد از این چند تا را که من گفتم پیشنهاد میدهید
یا حق
t_tanhayam
21-10-2010, 00:28
بازم ممنون
شما فکر کنم صفه 26 فرمودید (مصداقی برای اینکه میگم همه صفحات را خوندم):
اما حالا میگید c650 در واقع همون c690 هست
حالا علاوه بر سام شما هم من را گیج کردید :46:
خوب ؟؟؟؟
در کل شما کدام مورد از این چند تا را که من گفتم پیشنهاد میدهید
یا حق
-منم گيج شدم :46:
-شما دقيقا c695 يا همون بالاترين مدل ال سي دي سري 6 رو تهيه كنيد
سام سرویس گویا وقتی خط مونتاژ یک سری از TVهاش رو وارد میکنه اسمشون رو هم کمی تغییر میده.
بنابر این گیج شدنی در کار نیست!
John Haughm
24-10-2010, 18:56
سلام دوستان
من یه lcd samsung دارم ولی مشکا آنتن باهاش دارم دوتا تلویزیون قبلی با یه آنتن معمولی خیلی عالی تصویر تلویزیون های ایران رو میگرفتن اما این lcd با همون آنتن خیلی خرابه اوضاعش. میخواستم بدونم آنتن های دیجیتال خوبه برای این کار؟ جواب میده؟ اگه نه چه راهی پیشنهاد میکنید؟!
ممنون:11:
t_tanhayam
24-10-2010, 20:49
سلام دوستان
من یه lcd samsung دارم ولی مشکا آنتن باهاش دارم دوتا تلویزیون قبلی با یه آنتن معمولی خیلی عالی تصویر تلویزیون های ایران رو میگرفتن اما این lcd با همون آنتن خیلی خرابه اوضاعش. میخواستم بدونم آنتن های دیجیتال خوبه برای این کار؟ جواب میده؟ اگه نه چه راهی پیشنهاد میکنید؟!
ممنون:11:
-اگر توي شهر هايي هستين كه ديجيتال دارين قطعا به فكر خريد گيرنده ديجيتال باشين
-در غير اين صورت همون انتن رو كمي مكانش رو تغيير بدين ويا يك مدل ديگه تهيه كنيد از اين بوستر ها كه تقويت كننده داره
-ميتونيد از خازن هم در استفاده كنيد در انتن هاي معمولي
amuhasan
26-10-2010, 19:22
-
-ميتونيد از خازن هم در استفاده كنيد در انتن هاي معمولي
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید
خازن چند میکرو یا نانو
و به صورت سری یا موازی ... ؟
t_tanhayam
26-10-2010, 20:14
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید
خازن چند میکرو یا نانو
و به صورت سری یا موازی ... ؟
-معمولا اگر انتن هاي uhf/vhf قديمي هست باز كنيد خازن ها رو ميبينيد دقيقا از همون مدل تهيه كنيدو موازي وصل كنيد كمي به نظر خودم نويز رو كم ميكنه (البته توقع معجزه نبايد داشت ):46:
silencebitter
27-10-2010, 16:20
سلام دوستان خسته نباشید من 1 سوال اساس داشتم
اگه روی ال سی دی زبان فارسی نصب نباشه و بخوایم منوهاشو فارسی کنید باید کجا بریم چه برنامه ای رو نصب کنیم
منظورم اینه اگه ال سی دی بدون گارانتی خریده باشیم که روش زبان فارسی نصب نباشه چجوری فارسی سازشو پیدا کنیم؟؟؟
t_tanhayam
27-10-2010, 19:12
اگه روی ال سی دی زبان فارسی نصب نباشه و بخوایم منوهاشو فارسی کنید باید کجا بریم چه برنامه ای رو نصب کنیم
منظورم اینه اگه ال سی دی بدون گارانتی خریده باشیم که روش زبان فارسی نصب نباشه چجوری فارسی سازشو پیدا کنیم؟؟؟
-دوست عزيز تا امروز من همچين اپليكيشن فريمور اپديت و يا هر چيزي ديگري كه اين قابليت رو بتونه اضافه كنه نديدم
imanwarm
28-10-2010, 18:37
lcd بدون گارانتی شما درون یک منو مخفی بروید تا بتوانید کشور انرا به ایران تغییر دهید تا زبان فارسی درون لیست زبان ها در منوی تلویزیون باید البته این منوی مخفی شامل دیگر اپشن های تلویزیون هست که نباید تغییر بدهید که برای شما ممکن است جبران ناپذیر باشد برای راهنمایی سعی کنید این تاپیک را مطالعه فرمایید
سلام
منم بالاخره LA40C685 را خریدم :8:
1-حالا می خواستم بدونم که تاریخ گارانتی از همون تاریخ تولید معلوم میشه یا فروشنده باید اون را بنویسه و پر کنه مثل بقیه لوازم برقی؟
2-راستی معلوم نیست ساخت کجا است چون هیچی ننوشته که مثلا ساخت کجا است
3- با اینکه با گارانتی هست اما ----T را دارد:31: چون دوستان در تاپیک گفته بودند فقط مدل های بدون گارانتی ----T دارد و در مدل های با گارانتی حذف شده اما مال من ... :27::18:
ممنون
t_tanhayam
30-10-2010, 09:00
سلام
منم بالاخره LA40C685 را خریدم :8:
1-حالا می خواستم بدونم که تاریخ گارانتی از همون تاریخ تولید معلوم میشه یا فروشنده باید اون را بنویسه و پر کنه مثل بقیه لوازم برقی؟
2-راستی معلوم نیست ساخت کجا است چون هیچی ننوشته که مثلا ساخت کجا است
3- با اینکه با گارانتی هست اما ----T را دارد:31: چون دوستان در تاپیک گفته بودند فقط مدل های بدون گارانتی ----T دارد و در مدل های با گارانتی حذف شده اما مال من ... :27::18:
ممنون
-مبارك باشه دوست عزيز
-در مورد گارانتي از همون روزي كه نصاب مياد خونه و برگه رو پر ميكنه يا همون فروشگاه بايد درج بشه
-در مورد اينكه كار كجاست احتمالا made by samsung زده پشتش اين مربوط به مونتاژ هاي داخلي ميشه
-در مورد ----t هم همينطوره يكي ديگه از دوستا ن در فروم هم c6200 گرفته بودند و فرمودند تيونر ديجيتال داره :46:
از کجا میشه فهمید که ----t داره؟
از کجا میشه فهمید که ----t داره؟
هنگام اسکن کانال ها می نویسه دیجیتال یا آنالوگ :46:
-مبارك باشه دوست عزيز
-در مورد گارانتي از همون روزي كه نصاب مياد خونه و برگه رو پر ميكنه يا همون فروشگاه بايد درج بشه
-در مورد اينكه كار كجاست احتمالا made by samsung زده پشتش اين مربوط به مونتاژ هاي داخلي ميشه
-در مورد ----t هم همينطوره يكي ديگه از دوستا ن در فروم هم c6200 گرفته بودند و فرمودند تيونر ديجيتال داره :46:
در مورد گارانتی که آشنا بودیم و خودم آوردم و گذاشتم روی میز (همون نصب خودمون:46:) و فروشگاه هم مهر نکرد پس از هر تاریخی که مهر کند و تاریخ بزند گارانتی اغاز میگردد؟:21:
پشت Tv هم چیزی از کشور سازنده یا همون Made by را هم نزده است
ممنون:10:
t_tanhayam
30-10-2010, 14:01
در مورد گارانتی که آشنا بودیم و خودم آوردم و گذاشتم روی میز (همون نصب خودمون:46:) و فروشگاه هم مهر نکرد پس از هر تاریخی که مهر کند و تاریخ بزند گارانتی اغاز میگردد؟:21:
پشت Tv هم چیزی از کشور سازنده یا همون Made by را هم نزده است
ممنون:10:
-بله قاعدتا از همون تاريخ هست
-جالبه چون داخلي ها اكثرا made by samsung رو دارند
-البته مدل هاي بانه اي هم اينطور دارند
-مهم اين كه استفاده كنيد به خوبي وخوشي :46:
من چک کردم بالای همه کانال هام نوشته ATV که اگه اشتباه نکنم همون آنالوگه.
رفتم تو manual store شبکه ها رو چک کردم همه روی Cxx بودن.شبکه های دیجیتال هم همینطوری پیدا میشن؟من که گشتم چیز خاصی پیدا نکردم.یعنی واسه ما نداره دیگه؟
سلام به دوستان با مرام
کمک فوری لطفا
من یه مدل c550 شیراز دیدم بدون گارانتی 880 هزار تومان
ساخت مالزی نظرتون رو بگید .:5:
t_tanhayam
31-10-2010, 14:39
سلام به دوستان با مرام
کمک فوری لطفا
من یه مدل c550 شیراز دیدم بدون گارانتی 880 هزار تومان
ساخت مالزی نظرتون رو بگید .:5:
-خوب چك كنيد ببينيد مشكلي نداره و خودتون هم اگر گارانتي براتون مهم نيست تهيه كنيد
من وقتي auto store هم كردم فقط اون كنار نوشته بود analogue و هيچ حرفي هم از ديجيتال نزد.يعني هيچ راهي نداره ديگه؟
amuhasan
01-11-2010, 23:45
سلام
با توجه به اینکه تو مدلهای C650 اروپایی --- وجود داره ، ممکنه مدلهای آسیایی هم از لحاظ سخت افزاری داشته باشن و یه جوری بشه از طریق نرم افزار اونو فعال کرد؟
t_tanhayam
02-11-2010, 11:05
سلام
با توجه به اینکه تو مدلهای C650 اروپایی --- وجود داره ، ممکنه مدلهای آسیایی هم از لحاظ سخت افزاری داشته باشن و یه جوری بشه از طریق نرم افزار اونو فعال کرد؟
-در مورد c650 دقيقا در سايت اسيايي ذكر شده كه قابليت ----t رو نداره من فكر نميكنم بشه اضافه كرد
-در مورد c650 دقيقا در سايت اسيايي ذكر شده كه قابليت ----t رو نداره من فكر نميكنم بشه اضافه كرد
در مورد B650 چی؟
درود
بچه های LCD من تا بعضی از فیلمهای زیر نویس srt بدون مشکل پخش میکنهو بعضی ها رو نه!
من میخواستم بدونم بجز هم اسم بودن زیر نویس و فیلم چه کار دیگه ای باید انجام داد؟
اینم بگم که توی کامپیوتر بی مشکل پخش میشه.
t_tanhayam
03-11-2010, 16:24
در مورد B650 چی؟
-b650 پنل هاي اروپايي ----t رو داشتند
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
درود
بچه های LCD من تا بعضی از فیلمهای زیر نویس srt بدون مشکل پخش میکنهو بعضی ها رو نه!
من میخواستم بدونم بجز هم اسم بودن زیر نویس و فیلم چه کار دیگه ای باید انجام داد؟
اینم بگم که توی کامپیوتر بی مشکل پخش میشه.
-هم اسم بودن تنها فاكتور مهم هست وهمينطور srt بودن وهماهنگ بودن با نسخه فيلم مورد نمايش
-يك زير نويس ديگه دانلود كنيد وامتحان كنين ببينين با اون هم همين مشكل رو داره يا نه ؟
peyman25
11-11-2010, 17:51
دوستان آیا C650 حافظه داخلی داره. اگه بله کاربردش چیه و چطور میشه ازش استفاده کرد. ممنون
Pedram_IR
12-11-2010, 03:41
چرا با وجود اینکه c695 سامسونگ 40 اینچه ، قیمتش 1،700 هست ولی lcd660 ال جی 42 اینچ 1،350 قیمت گرفتم.
بعضی از تفاوتهای این دو مدل اینا هستن:
c695:
اسکن تصویر 100 هرتز
كنتراست: 150.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
با قابلیت انطباق 200 هرتز
lcd660:
اسکن تصویر 200 هرتز
کنتراست 200.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 2ms
با این خصوصیات قاعدتا ال جی باید کیفیت بهتری بده.
در چه وجوحی سامسونگ برتری داره که نسبت به ال جی برترش میکنه یا برعکس؟
یه سوال دیگه هم اینکه با توجه به اینکه c695 و C6960 تقریبا هم قیمت هستن، کدومشون بهتره وچرا؟ و امکانات اضافی مثل ساپورت انواع فورمتها و زیر نویس در C6960 هم مثل c695 هست؟
t_tanhayam
12-11-2010, 08:19
چرا با وجود اینکه c695 سامسونگ 40 اینچه ، قیمتش 1،700 هست ولی lcd660 ال جی 42 اینچ 1،350 قیمت گرفتم.
بعضی از تفاوتهای این دو مدل اینا هستن:
c695:
اسکن تصویر 100 هرتز
كنتراست: 150.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
با قابلیت انطباق 200 هرتز
lcd660:
اسکن تصویر 200 هرتز
کنتراست 200.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 2ms
با این خصوصیات قاعدتا ال جی باید کیفیت بهتری بده.
در چه وجوحی سامسونگ برتری داره که نسبت به ال جی برترش میکنه یا برعکس؟
یه سوال دیگه هم اینکه با توجه به اینکه c695 و C6960 تقریبا هم قیمت هستن، کدومشون بهتره وچرا؟ و امکانات اضافی مثل ساپورت انواع فورمتها و زیر نویس در C6960 هم مثل c695 هست؟
-در مورد قابليت انطباق c650 بايد بگم 100 هرتز هست ونه 200 هرتز
-در مورد قيمت نميشه دو برند مختلف رو با هم مقايسه كرد با دو طراحي مختلف
-اين انتخاب ميتونه سليقه اي هم باشه ديزاين وطراحي و نظر شخصي شما
-داشتن صفحه گلاسي در c650 تصوير رو خيلي شاداب وزنده ميكنه كنتراست اين پنل همونطور كه بارها گفته شده توي ال سي دي ها كم نظير هست
-در مورد اين اعداد وارقام وتفاوت ها دوستان توجه كنيد شايد در بسياري از موارد براي چشم انسان اصلا قابل اندازه
گيري وتمييز نباشه وتنها با دستگاههاي اندازه گيري و لابراتوارها قابل اندازه گيري باشه
-در مورد c6900 سام هم با توجه به قيمت ميتونه گزينه خيلي عالي باشه هم ديزاين فوق العاده داره و هم كنتراست خيلي عالي
-در مورد امكانات هم يكسان هستند در usb و پخش زير نويس
Pedram_IR
12-11-2010, 08:54
-در مورد قابليت انطباق c650 بايد بگم 100 هرتز هست ونه 200 هرتز
-در مورد قيمت نميشه دو برند مختلف رو با هم مقايسه كرد با دو طراحي مختلف
-اين انتخاب ميتونه سليقه اي هم باشه ديزاين وطراحي و نظر شخصي شما
-داشتن صفحه گلاسي در c650 تصوير رو خيلي شاداب وزنده ميكنه كنتراست اين پنل همونطور كه بارها گفته شده توي ال سي دي ها كم نظير هست
-در مورد اين اعداد وارقام وتفاوت ها دوستان توجه كنيد شايد در بسياري از موارد براي چشم انسان اصلا قابل اندازه
گيري وتمييز نباشه وتنها با دستگاههاي اندازه گيري و لابراتوارها قابل اندازه گيري باشه
-در مورد c6900 سام هم با توجه به قيمت ميتونه گزينه خيلي عالي باشه هم ديزاين فوق العاده داره و هم كنتراست خيلي عالي
-در مورد امكانات هم يكسان هستند در usb و پخش زير نويس
آیا c6900 و c695 دارای DLNA هستن؟
t_tanhayam
12-11-2010, 13:07
آیا c6900 و c695 دارای DLNA هستن؟
-بله هر دو مدل اين قابليت رو دارند
yahoseyn
12-11-2010, 13:08
با تشکر از همه دوستان عزیز
بنده حدودا 5 ماه هست که tv-c650رو خریداری کردم (بانه) تا بحال تمامی فرمت ها رو اجرا کرد به جز پسوند dat و یک کلیپ fhd که فرمت mkvداره مربوط به افتتاحیه جام جهانی بود فقط تصویر داره وصدارو پخش نکرد .البته دوستان ناگفته نمونه آپدیت هم کردم تغییری در منو وپخش ایجاد نشد.
عزیزان اگه راهی داره ممنون میشم تشکر
Pedram_IR
12-11-2010, 19:43
C6960 با C6960 یکی هستن؟
تو سایت سامسونگ نوشته با قابلیت انطباق 200 هرتز، منظور از این گزینه چیه؟
t_tanhayam
12-11-2010, 23:24
با تشکر از همه دوستان عزیز
بنده حدودا 5 ماه هست که tv-c650رو خریداری کردم (بانه) تا بحال تمامی فرمت ها رو اجرا کرد به جز پسوند dat و یک کلیپ fhd که فرمت mkvداره مربوط به افتتاحیه جام جهانی بود فقط تصویر داره وصدارو پخش نکرد .البته دوستان ناگفته نمونه آپدیت هم کردم تغییری در منو وپخش ایجاد نشد.
عزیزان اگه راهی داره ممنون میشم تشکر
-نبايد با dat مشكلي داشته باشه پخش ميكنه بعضي موارد پيش مياد ميتونيد به راحتي حل كنيد فقط پسوند فايل رو به mpg تغيير بدين و لذتش وببرين
-در مورد بعضي فايل هاي mkv كه ميفرمايين مربوط ميشه اكثرا به چند صدايي بودن اونها يعني در كانتينر mkv چندين فايل صوتي موجود هست ممكن مربوط به اين باشه
t_tanhayam
12-11-2010, 23:30
C6960 با C6960 یکی هستن؟
تو سایت سامسونگ نوشته با قابلیت انطباق 200 هرتز، منظور از این گزینه چیه؟
-اين كه هر دو مدلش يكي شد :46:
-فقط توي سري هاي 7-8-9 سامي 200 هرتز ور داريم توي سري 6 100 و در بقيه سري ها 50 هرتز
yahoseyn
13-11-2010, 09:22
tv سلام بنده بای سامسونگ کره البته بارکد خوان چنین میگه و برج 3 سال جاری 1420000 تومان خریدم.و بعد اون چند بار زنگ زدم وتقاضا دادم که گفته شده موجود نیست
من که هروقت روشنش میکنم لذت میبرم وبعد ازاین فکر نکنم سری c مدل دیگه تو سری 6 داشته باشه
شماره فروشگاه حسین رحمانپور 08754222932 و 09183753109
yahoseyn
13-11-2010, 09:26
با تشکر از دوست عزیم t_tanhayam
شما فرمت datرو تست کردید جواب داد و یک سوال دیگه فایلی رو که اجرا نمیکنه کنورت کنم یا فقط اسم پسوند رو عوض کنم
yahoseyn
13-11-2010, 09:29
دوستان اگه کلیپ یا قطعه فایل تصویری که F HD باشه برای تست TV بزارند ممنون میشم
Pedram_IR
13-11-2010, 18:47
-اين كه هر دو مدلش يكي شد :46:
-فقط توي سري هاي 7-8-9 سامي 200 هرتز ور داريم توي سري 6 100 و در بقيه سري ها 50 هرتز
منظورم C6960 و c6900 بود D:
t_tanhayam
13-11-2010, 20:08
منظورم C6960 و c6900 بود D:
-اره پدرام خان يكي هستند :46:
shahram6093
15-11-2010, 20:54
LG .42 .660 به قیمت 1.350.000تومان
SAM C 695به قیمت 1.380.000تومان
SAM 40 5550به قیمت 1.380.000تومان به علاوه جایزه نصف قیمت سینمامدل 445 که معادل 170/000تومان مشود
از دوستان واساتید محترم می خواهم لطفا راهنمای فرمایند
راستی تمامی قیمتها با گارانتی اصلی شرکتها مباشد
t_tanhayam
15-11-2010, 21:07
LG .42 .660 به قیمت 1.350.000تومان
SAM C 695به قیمت 1.380.000تومان
SAM 40 5550به قیمت 1.350.000تومان به علاوه جایزه نصف قیمت سینمامدل 445 که معادل 170/000تومان مشود
از دوستان واساتید محترم می خواهم لطفا راهنمای فرمایند
راستی تمامی قیمتها با گارانتی اصلی شرکتها مباشد
-در مورد c695 فكر ميكنم قيمت 1700 باشه
-در مورد led سري 5 پيشنهاد ميكنم بهش فكر نكنيد تا وقتي c650 هست
-در بين مدل ها اگر ميتونيد هزينه كنيد انتخاب اولتون c650 و اگر كمتر هزينه مكينيد lg ld 650 بهترين گزينه ممكن هست
shahram6093
15-11-2010, 21:32
t_tanhayam عزیز من امروز بهد از ظهر از نمایندگی سامسونگ مشهد جناب اغاسی زاده قیمت گرفتم ایشان فرمودند امروز 300.000تومان اومده پایین
t_tanhayam
15-11-2010, 21:38
t_tanhayam عزیز من امروز بهد از ظهر از نمایندگی سامسونگ مشهد جناب اغاسی ذاده قیمت گرفتم ایشان فرمودند امروز 300.000تومان اومده پایین
-اره حق با شماست چك كردم الان ديدم بعد كاهش قيمت در 40 اينچ c6900 نوبت c650 شده واقعا عاليه و خوشحال كننده براي اونهايي كه دنبال اين مدل هستند
-در انتخابش شك نكنيد
t_tanhayam
15-11-2010, 21:45
tv سلام بنده بای سامسونگ کره البته بارکد خوان چنین میگه و برج 3 سال جاری 1420000 تومان خریدم.و بعد اون چند بار زنگ زدم وتقاضا دادم که گفته شده موجود نیست
من که هروقت روشنش میکنم لذت میبرم وبعد ازاین فکر نکنم سری c مدل دیگه تو سری 6 داشته باشه
شماره فروشگاه حسین رحمانپور 08754222932 و 09183753109
-بله مدل هاي made by samsung كه بانه هستند كره اي هستند در واقع
-مدل شما دقيقا چيه؟ c650? c6900?
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
با تشکر از دوست عزیم t_tanhayam
شما فرمت datرو تست کردید جواب داد و یک سوال دیگه فایلی رو که اجرا نمیکنه کنورت کنم یا فقط اسم پسوند رو عوض کنم
-نه نيازي به كانورت نيست تنها پسوند فايل رو به .mpg تغيير بدين عزيز
shahram6093
15-11-2010, 21:52
t_tanhayam عزیز بین LG 42 660 ,SAM 40 C695 با این که ازلحاظ تبلیغات LG 660سرتر مخوام بدونم واقعا کدام برندسرتر بی طرف
t_tanhayam
15-11-2010, 21:56
t_tanhayam عزیز بین LG 42 660 ,SAM 40 C695 با این که ازلحاظ تبلیغات LG 660سرتر مخوام بدونم واقعا کدام برندسرتر بی طرف
-سري هاي 6 سامي هميشه جز مدل هاي خيلي خوب بازار بوده مثل b650
-كنتراست فوق العاده اين پنل و همينطور امكانات خوبي كه بهمراه داره و البته قيمت امروز اون جاي هيچ شكي نميزاره براي خريد اين مدل :46:
shahram6093
15-11-2010, 22:16
t_tanhayam عزیز ایا سایتهای بی طرفی هست تست این 2 مدل رو انجام داده باشه
t_tanhayam
15-11-2010, 23:31
t_tanhayam عزیز ایا سایتهای بی طرفی هست تست این 2 مدل رو انجام داده باشه
-من جايي نديدم هر دو رو تست كرده باشه ولي ميتونيد رويو هاي سايت هاي مختلف رو چك كنيد
mojtaba2321
16-11-2010, 12:45
قیمت c 650 چنده و این مدل چند اینچ داره؟
تفاوتش با سری b چی هست؟
t_tanhayam
16-11-2010, 15:46
قیمت c 650 چنده و این مدل چند اینچ داره؟
تفاوتش با سری b چی هست؟
-قيمت كاهش داشته الان 40c650 1350 شده
-در مورد تفاوت ها هم در همين تاپيك مفصل صحبت شده بزرگوار :
lucky_luke
18-11-2010, 01:00
سلام من یه 685 دارم که اول زیرنویس فارس رو درست نشون نمیداد بعد با تغییر زبان تلوزیون به فارسی مشکل حل شد و داشتم از دیدن فیلم لذت میبردم که برق رفت و بعد از وصل شدن دوباره برق با اینکه منوی تلوزیون فارسی بود ولی باز هم زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه(غورباقه؟)نشون میده!!! چیکارش کنم؟
چندباری هم زبون این زبون بسته رو از فارسی به انگلیسی و بر عکس تغییر دادم ولی موثر نبود
t_tanhayam
18-11-2010, 12:25
سلام من یه 685 دارم که اول زیرنویس فارس رو درست نشون نمیداد بعد با تغییر زبان تلوزیون به فارسی مشکل حل شد و داشتم از دیدن فیلم لذت میبردم که برق رفت و بعد از وصل شدن دوباره برق با اینکه منوی تلوزیون فارسی بود ولی باز هم زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه(غورباقه؟)نشون میده!!! چیکارش کنم؟
چندباری هم زبون این زبون بسته رو از فارسی به انگلیسی و بر عکس تغییر دادم ولی موثر نبود
-عجب توي منوي tools وقتي روي media player هستين هم زبان رو تغيير دادين به فارسي ؟
lucky_luke
18-11-2010, 12:54
-عجب توي منوي tools وقتي روي media player هستين هم زبان رو تغيير دادين به فارسي ؟
ممنون
فارسی نداشت ولی گذاشتم رو اتوماتیک مشکل حل شد
yahoseyn
22-11-2010, 14:58
[QUOTE=t_tanhayam;5614587]-بله مدل هاي made by samsung كه بانه هستند كره اي هستند در واقع
-مدل شما دقيقا چيه؟ c650? c6900?[COLOR="Silver"]
با تشکر tv بنده 46-c650
DaRyUsH AkRaMi
26-11-2010, 16:44
بالاخره منم c650 گرفتم
راضیم ازش
t_tanhayam
27-11-2010, 10:17
بالاخره منم c650 گرفتم
راضیم ازش
-مبارك داريوش خان مدل بسيار خوبيه :10:
DaRyUsH AkRaMi
27-11-2010, 11:19
-مبارك داريوش خان مدل بسيار خوبيه :10:
مرسی ابی جان
اش خودته دیگه:27:
ابی جان راستی من دو تا باند به سوکت هدفون پشتش وصل کردم که الان صدای تی وی رو روی باندا دارم
فشاری چیزی میزی به تی وی که نمیاره؟
اخه باندا 400 واتن
t_tanhayam
27-11-2010, 11:23
مرسی ابی جان
اش خودته دیگه:27:
ابی جان راستی من دو تا باند به سوکت هدفون پشتش وصل کردم که الان صدای تی وی رو روی باندا دارم
فشاری چیزی میزی به تی وی که نمیاره؟
اخه باندا 400 واتن
-قربونت برم اميدوارم شاكي نباشي ازمون :46:
-در مورد باند خوب معمولا توصيه ميشه كه از باند هايي كه امپ سر خود دارند استفاده كنيد مشابه سينماي خونگي ها و...
-فكر نميكنم خروجي خاصي نيست ولي چرا از خروجي هاي ديگه استفاده نميكني ؟اپتيكال مثلا
DaRyUsH AkRaMi
27-11-2010, 11:29
-قربونت برم اميدوارم شاكي نباشي ازمون :46:
-در مورد باند خوب معمولا توصيه ميشه كه از باند هايي كه امپ سر خود دارند استفاده كنيد مشابه سينماي خونگي ها و...
-فكر نميكنم خروجي خاصي نيست ولي چرا از خروجي هاي ديگه استفاده نميكني ؟اپتيكال مثلا
نه بابا این چه حرفیه!
ازتم ممنونم بابت راهنماییت..
راستی میشه یکم در مورد این خروجی هاش توضیح بدی برام؟
ورودی هاشم بگی بد نیست
اصلا دنبال قضیه خروجی یا ورودیش نرفتم
مرسی
t_tanhayam
27-11-2010, 11:36
نه بابا این چه حرفیه!
ازتم ممنونم بابت راهنماییت..
راستی میشه یکم در مورد این خروجی هاش توضیح بدی برام؟
ورودی هاشم بگی بد نیست
اصلا دنبال قضیه خروجی یا ورودیش نرفتم
مرسی
-خوب خدا رو شكر
عرضم به حضورت كه هم ورودي كامپوننت داره(5 فيش )هم ورودي HDMI داره و هم ورودي كامپوزيت (3 فيش) و هم ورودي VGA كه خوب هر كردوم براي مورد خاصي استفاده ميشه بستگي به نوع خروجي سورسي كه ميزني داره
-در مورد خروجي هم خروجي اپتيكال صدا داره كه واسه سينماي خونگي استفاده ميشه
DaRyUsH AkRaMi
27-11-2010, 11:56
-خوب خدا رو شكر
عرضم به حضورت كه هم ورودي كامپوننت داره(5 فيش )هم ورودي HDMI داره و هم ورودي كامپوزيت (3 فيش) و هم ورودي VGA كه خوب هر كردوم براي مورد خاصي استفاده ميشه بستگي به نوع خروجي سورسي كه ميزني داره
-در مورد خروجي هم خروجي اپتيكال صدا داره كه واسه سينماي خونگي استفاده ميشه
راستش من فعلا سینمارو دادم رفته..
موندم جدید چی بگیرم
بتونم از تمام امکاناتش استفاده کنم..
راستی ورودی کامپوزیت به چه دردی میخوره؟
کجا میشه اطلاعات این ورودی خروجی هارو خوند که دم به دقیقه مزاحم تو نشم..
t_tanhayam
27-11-2010, 12:16
راستش من فعلا سینمارو دادم رفته..
موندم جدید چی بگیرم
بتونم از تمام امکاناتش استفاده کنم..
راستی ورودی کامپوزیت به چه دردی میخوره؟
کجا میشه اطلاعات این ورودی خروجی هارو خوند که دم به دقیقه مزاحم تو نشم..
-خواهش ميكنم فكر كنم اين پست بدردت بخوره :
بچه ها کمک...............
LCD C575 سامسونگ:
دیروز همینجوری یهویی تلویزیونو که روشن کردیم دیدیم زده سیگنال ضعیف یا بدون سیگنال، بررسی آنتن،
حالا هیچ اتفاقی واسه آنتن نیوفتاده بود،
بعد از چندساعت که روشنش کردم هر 8تا کانال داشت کانال 1 رو نشون میداد،
زدم تنظیمات خودکار رو آورد و سرچ کرد و هیچ کانالی پیدا نکرد
یه آنتن سرخود بهش وصل کردم و بازم سرچ کردم، باز هیچ کانالی رو پیدا نکرد
USB و ... رو نشون میده بدون مشکل ولی کانال ها رو نمیاره
فیش آنتن رو وصل کردیم به یه تی وی دیگه، دیدیم مشکل از آنتن هم نیست...............
حالا چیکار کنم؟
زنگ بزنم سام سرویس؟
چقدری میگیرن؟
یه ماهه گرفتیم LCD رو، باگارانتی...
:41:
کمک...
t_tanhayam
28-11-2010, 20:48
بچه ها کمک...............
LCD C575 سامسونگ:
دیروز همینجوری یهویی تلویزیونو که روشن کردیم دیدیم زده سیگنال ضعیف یا بدون سیگنال، بررسی آنتن،
حالا هیچ اتفاقی واسه آنتن نیوفتاده بود،
بعد از چندساعت که روشنش کردم هر 8تا کانال داشت کانال 1 رو نشون میداد،
زدم تنظیمات خودکار رو آورد و سرچ کرد و هیچ کانالی پیدا نکرد
یه آنتن سرخود بهش وصل کردم و بازم سرچ کردم، باز هیچ کانالی رو پیدا نکرد
USB و ... رو نشون میده بدون مشکل ولی کانال ها رو نمیاره
فیش آنتن رو وصل کردیم به یه تی وی دیگه، دیدیم مشکل از آنتن هم نیست...............
حالا چیکار کنم؟
زنگ بزنم سام سرویس؟
چقدری میگیرن؟
یه ماهه گرفتیم LCD رو، باگارانتی...
:41:
کمک...
-اگه گارانتي داره كه اصلا نگران نباشين بايد vip جوابگو باشند
shahram6093
28-11-2010, 22:04
عزیز t_tanhayam
امروزقیمت ال سی دی سامسونگ
کاهش داشته
t_tanhayam
28-11-2010, 22:22
عزیز t_tanhayam
امروزقیمت ال سی دی سامسونگ
کاهش داشته
-قبلا توي چند مدل كاهش داشته
-شما كدوم مدل ها رو ميگين ؟
shahram6093
28-11-2010, 22:29
کلیه مدلهای ال سی دی
t_tanhayam
28-11-2010, 22:54
کلیه مدلهای ال سی دی
-اره نگاه كردم واقعا قيمت ها رو خيلي كاهش دادن
-جالبه 46c650 رو 1700 قيمت گذاشتن نزديك 500 تومان كاهش قيمت
-بسيار عالي :8:
-البته نميدونم واقعا صحت داره اين قيمت يا نه؟
-اگه گارانتي داره كه اصلا نگران نباشين بايد vip جوابگو باشند
قول بدین نمی خندین:
vip دقیقا یعنی چی؟
قول دادین نخندینا!!!
یعنی نمی تونم خودم ردیفش کنم؟ باید چیکار کنم الان؟
با سام سرویس تماس بگیرم؟
مرسی
دیگه شرمنده دیگه، اطلاعات در حد صفره:31:
t_tanhayam
29-11-2010, 10:06
قول بدین نمی خندین:
vip دقیقا یعنی چی؟
قول دادین نخندینا!!!
یعنی نمی تونم خودم ردیفش کنم؟ باید چیکار کنم الان؟
با سام سرویس تماس بگیرم؟
مرسی
دیگه شرمنده دیگه، اطلاعات در حد صفره:31:
-اختيار داري عزيز اين چه حرفيه ؟ :10:
-زماني كه شما يك hdtv تهيه ميكنيد ميتونيد از خدمات اون شركت استفاده كنيد و شما ميتونيد از خدمات بعد از فروش استفاده كنيد كه مخصوص شماست
-ميتونيد يكبار رست فكتوري كنيد شايد درست شد
مرسی
خوب واسه ریست فکتوری باید چیکار کنم؟
:11:
t_tanhayam
29-11-2010, 14:04
مرسی
خوب واسه ریست فکتوری باید چیکار کنم؟
-بايد از طريق منوي مخفي اينكار رو انجام بدين
-info+menu+mute+power رو وقتي hdtv تون استند باي هست پشت سر هم بزنيد
-منوي مخفي كه اومد گزينه رست فكتوري هست پيدا ميشه
ممنون
برم ببینم میتونم درستش کنم :20:
کاری که گفته بودین رو انجام دادم، بازم کانال یابی کردم و هیچ اتفاقی نیوفتاد
با سام سرویس تماس گرفتم، باهام فرکانس هارو چک کرد و آخرش گفت هیچ ایرادی نداره و مشکل فقط از آنتنه، برین یه تقویت کننده دیجیتال بگیرین...
حالا سوال اینجاست یعنی واقعا فقط ایراد از آنتنه؟
پس چطوره که همین فیشو وصل کردم به تی وی قدیمی مون و کانالا رو، نمیگم آینه ، ولی خوب پخش میکنه؟؟؟
حالا اگه قراره برم آنتن بگیرم چی بگیرم؟
مارکی، مدلی که خوب باشه معرفی کنید لطفا
مرسی خیلی
دوستان دریابید مرا !!!
چیکار کنم؟
آنتن بگیرم براش؟
چی بگیرم دقیقا؟
--- چیه؟
تقویت کننده است یا آنتنه یا تبدیل آنالوگ به دیجیتاله یا همشون؟؟؟
یه راهنمایی بکنید،که دقیقا چی بگیرم؟
مردیم انقد بی تی وی موندیم...:41:
t_tanhayam
30-11-2010, 21:49
دوستان دریابید مرا !!!
چیکار کنم؟
آنتن بگیرم براش؟
چی بگیرم دقیقا؟
--- چیه؟
تقویت کننده است یا آنتنه یا تبدیل آنالوگ به دیجیتاله یا همشون؟؟؟
یه راهنمایی بکنید،که دقیقا چی بگیرم؟
مردیم انقد بی تی وی موندیم...:41:
اگه ----T و پخش ديجيتال توي منطقتون هست خوب يك SET TOP BOX تهيه كنيد كه مارك هاي مختلفي هم وجود داره
اگر منظور انتن هاي معمولي هست ميتونيد هاني سيماران و.. تهيه كنيد
خیلی خیلی مرسی
پس برم این SET TOP BOX رو بگیرم ...
ali gamma
04-12-2010, 14:45
سلام. دوستان تفاوت c630 و c650 در چه امکاناتی هستش؟؟
t_tanhayam
04-12-2010, 20:53
سلام. دوستان تفاوت c630 و c650 در چه امکاناتی هستش؟؟
-مهمترين تفاوت ها :
-ديزاين متفاون در toc
-كنتراست بيشتر c650
-صفحه گلاسي وپنل شفاف در c650
سلام
من حدودا نصف این تاپیک رو خوندم ولی هنوز دوتا سوال دارم
1 - چطوری یه زیر نویس srt رو توی تلویزیونم اجرا کنم ؟ (تلویزیونم b690 هستش ) تا حالا هرکاری کردم نتونستم زیرنویس توش پخش کنم
2- من الان میخوام یه تلویزیون دیگه سامسونگ بگیرم (برای یکی از اشناهامون) چون سری تلویزیون خودم دیگه تولید نمیشه میخواستم یه مدلی که از این بهتر نبود ، هم سطحش باشه بهم معرفی کنید . 40 اینچ خوبه دیگه کوچیکتر نشه
ممنون
t_tanhayam
06-12-2010, 10:52
سلام
من حدودا نصف این تاپیک رو خوندم ولی هنوز دوتا سوال دارم
1 - چطوری یه زیر نویس srt رو توی تلویزیونم اجرا کنم ؟ (تلویزیونم b690 هستش ) تا حالا هرکاری کردم نتونستم زیرنویس توش پخش کنم
2- من الان میخوام یه تلویزیون دیگه سامسونگ بگیرم (برای یکی از اشناهامون) چون سری تلویزیون خودم دیگه تولید نمیشه میخواستم یه مدلی که از این بهتر نبود ، هم سطحش باشه بهم معرفی کنید . 40 اینچ خوبه دیگه کوچیکتر نشه
ممنون
-به راحتي شما فايل srt هماهنگ با نسخه فيلمتون رو پيدا ميكنيد داخل پوشه فيلم ميريزين
-وقتي وارد منوي مديا پلير هستين كليد tools رو ميزنيد در قسمت caption setting ميرين و فعالش ميكنيد زبان منو رو يا فارسي ويا عربي ميزارين براحتي اجرا ميكنه
-c650 بهترين انتخاب هست صفحه اول رو بخونيد تفاوت ها وبرتري هاش رو نسبت به b650 كامل توصيح دادن دوستان :46:
سلام
ایا صفحه نمایش c650 با c550 هم اندازه هست یا نه
t_tanhayam
07-12-2010, 12:19
سلام
ایا صفحه نمایش c650 با c550 هم اندازه هست یا نه
-ميتونيد دو تا سايز 40 رو مقايسه كنيد :
-ميتونيد دو تا سايز 40 رو مقايسه كنيد :
ممنون t_tanhayam
دستت درد نکنه ممنون از راهنماییتون
برادرم 550 داره و 40 اینج که صفحهاش کوچیکتر از 650
بازم ممنون از راهنمایتون
t_tanhayam
07-12-2010, 12:39
ممنون t_tanhayam
دستت درد نکنه ممنون از راهنماییتون
برادرم 550 داره و 40 اینج که صفحهاش کوچیکتر از 650
بازم ممنون از راهنمایتون
خواهش ميكنم گاهي فرم هاي دور پنل ها طوري هست كه خطاي چشم ايجاد ميشه واحساس ميكنيد كوچيك بزرگه
وگرنه همه استاندارد هاي خاص دارند كه بايد رعايت بشه
peyman_astan
07-12-2010, 15:14
سلام . بچه ها C650 گیرنده دیجیتال یا همون ----T داره؟ فروشنده نمایندگی سامسونگ که میگه داره .
من تو فروشگاه دیدم زده بود Made in Thailand . ممکنه این مدل ----T داشته باشه ؟
t_tanhayam
08-12-2010, 11:05
سلام . بچه ها C650 گیرنده دیجیتال یا همون ----T داره؟ فروشنده نمایندگی سامسونگ که میگه داره .
-والا روایت ها متفاوت هست عده ای با گارانتی گرفتند ومیگن داره عده ای از بانه گرفتند ومیگن نداره
با ابن حال بزرگوار شما همونجا میتونید امتحان کنید
-بله ریجن های متفاوتی وجود داره ممکن داشته باشه
peyman_astan
08-12-2010, 20:13
-والا روایت ها متفاوت هست عده ای با گارانتی گرفتند ومیگن داره عده ای از بانه گرفتند ومیگن نداره
با ابن حال بزرگوار شما همونجا میتونید امتحان کنید
-بله ریجن های متفاوتی وجود داره ممکن داشته باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خيلي ازتون متشکرم . ميشه بفرماييد توي فروشگاه چجوري ميتونم امتحان کنم ----T داره ؟ ممنونم .
( راستي اين دکمه تشکر کجاست ؟ من نتونستم پيدا کنم ):20:
t_tanhayam
09-12-2010, 10:12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خيلي ازتون متشکرم . ميشه بفرماييد توي فروشگاه چجوري ميتونم امتحان کنم ----T داره ؟ ممنونم .
( راستي اين دکمه تشکر کجاست ؟ من نتونستم پيدا کنم ):20:
-پيمان عزيز ميتونيد داخل منو وقسمت سرچ كانال ها برين ببينيد گزينه انالوگ وديجيتال داره يا نه :46:
shahram6093
10-12-2010, 15:16
سلام سامسونگ 650 یا 695 که هردو یک مدل هستند --- t اچ دی دارند من خودم یک 40 اینچشو گرفتم ازنمایندگی به تاریخ 15.9.1389با گارانتی سام به قیمت 1.179.000تومان. تازه پشتش هم از اینکه کجا ساخته شده هیچیننوشته .واقعا عالی .شما هم حتما با گارانتی رو بخرید
amuhasan
17-12-2010, 19:31
با سلام و تسلیت ایام عاشورای امام حسین علیه السلام
دوستان کسی میدونه از منوی مخفی چطوری میشه Local set رو که روی EA_Iran قفل شده تغییر داد به ED_Iran ؟
چطوری میشه بورد اصلی رو ریست کرد؟(منظورم Factory Reset نرم افزاری تو منوی مخفی نیست)
t_tanhayam
17-12-2010, 22:15
با سلام و تسلیت ایام عاشورای امام حسین علیه السلام
دوستان کسی میدونه از منوی مخفی چطوری میشه Local set رو که روی EA_Iran قفل شده تغییر داد به ED_Iran ؟
چطوری میشه بورد اصلی رو ریست کرد؟(منظورم Factory Reset نرم افزاری تو منوی مخفی نیست)
-در مورد اون بخش local set اگر غير فعال هست كه خودم هم نميدونم چطور ميشه تغيير داد ودنبالش هم هستيم
در غير اين صورت با رفتن وزدن كليد هاي جهتي تغيير ميكنه
-در مورد رست فكتوري نميدونم منظورتون چيه ولي پشت پنل رو هم باز ميكنند و از روي مادر برد رست ميكنند
amuhasan
18-12-2010, 06:56
درسته local set غیر فعاله و با کلیدهای جهتی کاری نمیشه کرد
من پشت دستگاه رو باز کردم. چطوری ریست میشه؟ من دکمه خاص یا جمپری برای ریست ندیدم
t_tanhayam
18-12-2010, 08:19
درسته local set غیر فعاله و با کلیدهای جهتی کاری نمیشه کرد
من پشت دستگاه رو باز کردم. چطوری ریست میشه؟ من دکمه خاص یا جمپری برای ریست ندیدم
-متاسفانه من همه دستگاهها رو نديدم
قاعدتا بايد دنبال همچين چيزي باشين و پيداش كنيد بزرگوار
-در مورد فعال كردن local set هم به نظر سامي اين كار رو براي vip انجام ميده يا بوسيله كنترل مخصوصي ويا اينكه نحوه تغييرش رو ياد دارند از منوي مخفي كه ما هنوز نميدونيم
amuhasan
20-12-2010, 23:59
سلام
من فیرمویر تلوزیون رو به 1013 ارتقاء دادم.
ولی وقتی میخوام اون رو دوباره نصب کنم یا downgrade کنم میگه فایلی وجود نداره.
آیا دوستان راهی سراغ دارن؟
t_tanhayam
21-12-2010, 00:19
سلام
من فیرمویر تلوزیون رو به 1013 ارتقاء دادم.
ولی وقتی میخوام اون رو دوباره نصب کنم یا downgrade کنم میگه فایلی وجود نداره.
آیا دوستان راهی سراغ دارن؟
-چرا ميخواين دانگريد كنيد؟مشكل چيه عزيز ؟
amuhasan
21-12-2010, 09:46
میخوام با تغییر فیرمویر ببینم گزینه های غیرفعال شده تو منوی مخفی دوباره فعال میشه یا نه
که متاسفانه نه داونگرید میشه و نه میشه این فیرمویر جدید رو دوباره نصب کرد
تو منوی اصلی هم قسمت فیرمویر جایگزین غیرفعاله
راستی یه فیرمویر جدیدتر هست که به LA40C650 میخوره ولی چندزبانه(مولتی لنگویج) نیست و فقط انگلیسی است اگه به این فیرمویر ارتقا بدم زیرنویس فیلمها رو دیگه فارسی نشون نمیده؟
t_tanhayam
21-12-2010, 21:37
میخوام با تغییر فیرمویر ببینم گزینه های غیرفعال شده تو منوی مخفی دوباره فعال میشه یا نه
که متاسفانه نه داونگرید میشه و نه میشه این فیرمویر جدید رو دوباره نصب کرد
تو منوی اصلی هم قسمت فیرمویر جایگزین غیرفعاله
راستی یه فیرمویر جدیدتر هست که به LA40C650 میخوره ولی چندزبانه(مولتی لنگویج) نیست و فقط انگلیسی است اگه به این فیرمویر ارتقا بدم زیرنویس فیلمها رو دیگه فارسی نشون نمیده؟
-با تغيير فريمور اين اتفاق نميوفته من تست كردم هم چنان غير فعال هستند (يا من بلد نيستم )
-مهم اينخ بخ ريجن و مدل دستگاهتون بخوره نه چيز ديگه
-نه احتمالا توي منوهاتون فارسي رو داشته باشين چون بر مي گرده به تنظيم همون local set و منطقه زبان تا فريمور
amuhasan
21-12-2010, 22:01
با سلام
اگه دستگاه رو ببرم نمایندگی اونها دوباره فلش کنن فعال میشه؟
گفتن 25 تومن هزینش میشه . اگه دوباره اون گزینه ها فعال بشه و راه دیگه ای نداشته باشه شاید همین کارو کردم
t_tanhayam
21-12-2010, 23:35
با سلام
گفتن 25 تومن هزینش میشه . اگه دوباره اون گزینه ها فعال بشه و راه دیگه ای نداشته باشه شاید همین کارو کردم
-گويا نمايندگي ها ميتونند اين كار رو انجام بدند اگر بتونند تيونر ديجيتال رو هم فعال كنند براتون كاملا مقرون به صرفه هست
با سلام
ببخشید گفتن هزیته چی 25 تومنه؟
فعال کردن تیونر دیجیتال؟
amuhasan
23-12-2010, 11:26
ببخشید گفتن هزیته چی 25 تومنه؟
فعال کردن تیونر دیجیتال؟
نه
فقط برای اینکه دوباره برد اصلی تلوزیون رو به حالت پیش فرض برگردونن تا گزینه هایی رو که با دستکاری من غیرفعال شده بود دوباره فعال بشه
DaRyUsH AkRaMi
23-12-2010, 11:49
سلام..
من هارد اکسترنال که به usb تی وی وصل میکنم . یک ان میشناستش ولی سریع مپیره بیرون!!
یک اروری میده که الان دقیقا یادم نیست .. ولی معنیش میشد که وسیله جانبی خارجی خارج شده..
میشه دلیلش این باشه که یک هارد اکسترنال نسبت به usb برق بیشتری مصرف میکنه؟
t_tanhayam
23-12-2010, 12:41
سلام..
من هارد اکسترنال که به usb تی وی وصل میکنم . یک ان میشناستش ولی سریع مپیره بیرون!!
یک اروری میده که الان دقیقا یادم نیست .. ولی معنیش میشد که وسیله جانبی خارجی خارج شده..
میشه دلیلش این باشه که یک هارد اکسترنال نسبت به usb برق بیشتری مصرف میکنه؟
-همينطوره مصرف برق بيشتر هست داريوش جان
منتها فكر نميكنم مشكلي داشته باشه شما اداپتور ور چك كنيد
خدا بگم سامسونگ رو چکار کنه
من 650 خریدم به هوای اینکه ----t رو داره ولی دیگه نمیدونستم همین 650 چندین مدل داره ، برای ما که ----t نداره از منو مخفی هم فعال کردم سرچ هم میکنه ولی هیچ ، طبق گفته دوستان مدلهایی که با la شروع میشن ندارن:41: این رو برای این گفتم که دیگر دوستان مواظب باشند
موفق باشید
DaRyUsH AkRaMi
24-12-2010, 13:42
-همينطوره مصرف برق بيشتر هست داريوش جان
منتها فكر نميكنم مشكلي داشته باشه شما اداپتور ور چك كنيد
سلام عزیز
راستش مودل هاردم پاسپورته به همین دلیل برق جداگونه نداره
فقط برقشو از یو اس بی تامیین میکنه
با کابلشم ور رفتم ولی نه نشد..
t_tanhayam
24-12-2010, 13:58
سلام عزیز
راستش مودل هاردم پاسپورته به همین دلیل برق جداگونه نداره
فقط برقشو از یو اس بی تامیین میکنه
با کابلشم ور رفتم ولی نه نشد..
-داريوش جان من هم پاسپورت دارم 500 گيگ به پنل b650 كه داشتم ميزدم راحت وخيلي سريع دتكت ميكرد بدون هيچ مشكلي
-به همون ورودي مجزاي hdd ميزني ديگه
دوستانی که جدیداً lcd گرفتن روی برچسب پشت تلویزیون نوشته made by samsung یا چیزی شبیه به این ؟ من امروز این مدلها رو دیدم البته 37 اینج که هیچ چی ننوشته بود و فروشنده میگفت مونتاژ سام سرویس است. لطفاً جواب بدین
DaRyUsH AkRaMi
24-12-2010, 21:38
دوستانی که جدیداً lcd گرفتن روی برچسب پشت تلویزیون نوشته made by samsung یا چیزی شبیه به این ؟ من امروز این مدلها رو دیدم البته 37 اینج که هیچ چی ننوشته بود و فروشنده میگفت مونتاژ سام سرویس است. لطفاً جواب بدین
اره دستگاه منم made by samsung خرده..
1 ماه پیش خریدمش..
-داريوش جان من هم پاسپورت دارم 500 گيگ به پنل b650 كه داشتم ميزدم راحت وخيلي سريع دتكت ميكرد بدون هيچ مشكلي
-به همون ورودي مجزاي hdd ميزني ديگه
منظورت رو از ورودی مجازی هارد نفهمیدم..
با یک کابل usb از پشت هارد به بغل پنل وصل میکنم..
ورودی تی وی هم usb هستش عزیز
t_tanhayam
24-12-2010, 23:21
اره دستگاه منم made by samsung خرده..
1 ماه پیش خریدمش..
منظورت رو از ورودی مجازی هارد نفهمیدم..
با یک کابل usb از پشت هارد به بغل پنل وصل میکنم..
ورودی تی وی هم usb هستش عزیز
-داريوش جان پنل c650 دو تا ورودي براي usb داره يكي فلش و يكي براي h.d.d هست
اينهايي كه من ديدم هيچ چيز ننوشته بود فقط مدل و شماره سريال. كسي ميدونه جريانشون چيه؟ اگه فرقي ندارن برم بگيرم
t_tanhayam
24-12-2010, 23:38
اينهايي كه من ديدم هيچ چيز ننوشته بود فقط مدل و شماره سريال. كسي ميدونه جريانشون چيه؟ اگه فرقي ندارن برم بگيرم
nimakh @
واقعا تفاوتي ندارند خودتون رو درگير اينكه ساخت كجا هستند نكنيد و تفاوتي نداردند
peyman_astan
26-12-2010, 08:29
من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!! :18: :41:
باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه :31:
توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه :20:
از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
سلام
دوستان من سه شنبه دارم میرم ال سی دی LA40C695 سامسونگ رو بخرم
در یک کلا بهم بگید که بخرم یا نه
و اگر رفتم اونجا و چیزی درباره این ال سی دی باید بدونم رو بهم بگید که کلاه سرم نره
کمک کنید ممنون میشم
راستی تو نمایندگی سامسونگ همچین ال سی دی هست که نوشته ساخت تایلند
بنظره شما مشکلی نداره ساخت تایلند باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nimakh @
واقعا تفاوتي ندارند خودتون رو درگير اينكه ساخت كجا هستند نكنيد و تفاوتي نداردند
با سلام
ولی ابی جان یه فرقهایی دارن وقتی ساخت جاهای مختلف باشن؛من هیچکدوم از این مدلهارو ندارم ولی مگه خودتون نمیگین ساخت فلان جا فلان گزینه رو تو منوش داره یا همون گزینه تو ساخت فلان جای دیگه موجود نیست و غیر فعاله؟ همین گیرنده دیجیتال رو فرض کن ؛تو یه مدل بخصوص مثل همین C6900 که خودتم داری ؛یکی تونسته فعالش کنه و خود شما باهمه استادی و تجربه هنوز گیر فعال کردنش هستی اینم برمیگرده به ساخت کجابودنش دیگه مگه نه؟ اگه اشتباه میکنم بفرمایین.من همین C6900 رو با قیمت خیلی خوبی سفارش داده بودم (1680) ولی بدلیل همون حرفای شما و سایرین در مورد نداشتن و غیر قابل فعال کردن گیرنده دیجیتالیش ؛سفارش رو لغو کردم .منظورم از این حرفا اینه که حتی اگه شده جزئی ولی یه فرقایی با هم دارن حالا شاید اصل و زیربناشون یکی باشه ولی تو جزییات میتونند متفاوت باشند.
البته این نظر منه وصدالبته نظرات اساتیدی مثل شما و مهدی جان و هادی عزیز و سایرین ثاقب تر و دقیق تره....:11:
ارادت :
ناصر
سلام
و اگر رفتم اونجا و چیزی درباره این ال سی دی باید بدونم رو بهم بگید که کلاه سرم نره
کمک کنید ممنون میشم
با سلام
میبینم آنلاین هم هستین؛منم حدود یه ماه و نیم میشه تو کار تحقیق برای خرید یه hdtv خوب هستم ؛ این مدلی که انتخاب کردین تو رنج قیمتیش یکی از بهترینهاست و تصویر خیلی خوبی داره . مورد دیگه ای هم که میتونی بهش فکر کنی مدل 660 از LG هستش . دیشبم برای دیدن تصوی V20 از نزدیک ؛ رفته بودم نمایندگی پاناسونیک گذشته از اینکه V20 تصویر ش عالی بود ؛ اونجا دوسه مدل از LCD های پاناسونیک هم روشن بود که خداییش کیفیت تصویرشون عالی بودن . مدلاشون یادم نیست ولی میتونی یه سر به نمایندگی پانی بزنی و خودت از نزدیک ببینیشون. طرح و دکوراسین پانی ها اغلب ساده و بی زر و زیور هستن ولی یه صلابت خاصی دارن که تو سایرین دیده نمیشه(نظر منه البته)
ارادت :
ناصر
سلام
کمک کنید ممنون میشم
دوستان اگر لطف کنن و درباره اینکه این ال سی دی رو تایلند ساخته هم توضیح بدن ممنون میشم
دوستان اگر لطف کنن و درباره اینکه این ال سی دی رو تایلند ساخته هم توضیح بدن ممنون میشم
من خودم همون اوایل که اومده بود از نمایندگی گرفتم همید made in thailand زده.(اون موقع هنوز سام سرویس مونتاژ نمیکرد و به همین خاطر اسمش رو به c695 تغییر نداده بود.)
گیرنده دیجیتال هم مثل من نداره احتمالا چون سام سرویس روی مونتاژهای خودش گیرنده میزاره.(همون c695 که پشتشم نزده ساخت کجاست.)
من خودم همون اوایل که اومده بود از نمایندگی گرفتم همید made in thailand زده.(اون موقع هنوز سام سرویس مونتاژ نمیکرد و به همین خاطر اسمش رو به c695 تغییر نداده بود.)
گیرنده دیجیتال هم مثل من نداره احتمالا چون سام سرویس روی مونتاژهای خودش گیرنده میزاره.(همون c695 که پشتشم نزده ساخت کجاست.)
ببخشید کسی میدونه از این نوع ال سی دی تو بازار چند مدل وجود داره
و اگر چند مدل هست بهتره کدوم مدلش رو بخرم
DaRyUsH AkRaMi
26-12-2010, 14:06
-داريوش جان پنل c650 دو تا ورودي براي usb داره يكي فلش و يكي براي h.d.d هست
راستش اصلا توجه نکردم بهش:31:
امشب رفتم خونه نگاه میکنم عزیز
مرسی
t_tanhayam
26-12-2010, 21:30
با سلام
ولی ابی جان یه فرقهایی دارن وقتی ساخت جاهای مختلف باشن؛من هیچکدوم از این مدلهارو ندارم ولی مگه خودتون نمیگین ساخت فلان جا فلان گزینه رو تو منوش داره یا همون گزینه تو ساخت فلان جای دیگه موجود نیست و غیر فعاله؟ همین گیرنده دیجیتال رو فرض کن ؛تو یه مدل بخصوص مثل همین C6900 که خودتم داری ؛یکی تونسته فعالش کنه و خود شما باهمه استادی و تجربه هنوز گیر فعال کردنش هستی اینم برمیگرده به ساخت کجابودنش دیگه مگه نه؟ اگه اشتباه میکنم بفرمایین.من همین C6900 رو با قیمت خیلی خوبی سفارش داده بودم (1680) ولی بدلیل همون حرفای شما و سایرین در مورد نداشتن و غیر قابل فعال کردن گیرنده دیجیتالیش ؛سفارش رو لغو کردم .منظورم از این حرفا اینه که حتی اگه شده جزئی ولی یه فرقایی با هم دارن حالا شاید اصل و زیربناشون یکی باشه ولی تو جزییات میتونند متفاوت باشند.
البته این نظر منه وصدالبته نظرات اساتیدی مثل شما و مهدی جان و هادی عزیز و سایرین ثاقب تر و دقیق تره....:11:
ارادت :
ناصر
-من هم باهاتون موافقم ناصر جان منظور من خيلي كلي بود در مورد امكانات جانبي بالاخص ----t هم بله حق با شماست ولي اميدوارم براي اون هم راهي پيدا بشه متاسفانه من براي pc استفاده ميكنم و اصلا نيازي به اين گزينه كه شايد براي خيلي ها مفيد ومهم باشه نبودم
-بيشتر تفاوت اين پنل ها بر ميگشت به ساخت پنل هاي اروپايي با اسيايي در حاليكه اكثر پنل هاي امروزي همه اسيايي هستند وتنها مشكل همون فعال كردن هست نه وجود ويا عدم وجود اين قابليت
-در سري هاي b 2009 در مدل هاي اروپايي تنها ----t وبعضي موارد ديگه حتي تفاوت اندكي در toc پنل ها و رنگ اونها وجود داشت ولي در مورد پنل هاي اسيايي من گمان نميكنم
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
-در اين مورد يعني فيلم حاوي زير نويس راهي وجود نداره يا من نميدونم تنها شما ميتونيد فايل زير نويس Srt موجود در پوشه فيلم رو enable ويا disable كنيد
-در مورد گزينه غير فعال هم شما اگر فايلتون زير نويس داشته باشه اون قسمت بايد فعال بشه بصورت اتوماتيك
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
ببخشید کسی میدونه از این نوع ال سی دی تو بازار چند مدل وجود داره
و اگر چند مدل هست بهتره کدوم مدلش رو بخرم
-بله همونطور كه دوستمون گفت تايلندي هم با گارانتي سام فروش رفته كه البته الان كمتر هست واكثرا
made by samsung هست كه در بعضي مدل ها ي c ----t فعال دارند
-در مورد بدون گارانتي ها هم مالزيايي داره كه ربان فارسي رو دارند (البته در بعضي مدل ها كه ريجن اونها روي ايران ست شده)
-در مورد ديگه بدون گارانتي ها كه گويا made by samsung هستند زبان فارسي وجود نداره (البته مطمئن نيستم )
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
راستش اصلا توجه نکردم بهش:31:
امشب رفتم خونه نگاه میکنم عزیز
مرسی
-خوب اميدوارم مشكلت حل بشه داريوش جان
با سلام
من رفتم C695 گرفتم. مونتاژ سام سرویس. خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت. خودم کارتنش رو باز کردم و امتحان کردم. نکته جالب اینکه در تنظیمات اولیه جستجوی دیجیتال فعال بود و سرچ کردم کانالهای دیجیتال رو گرفت و به راحتی نشون داد. عکس و موزیک و فیلم HD هم روی فلش برده بودم همراه همه رو خیلی خوب نشون داد کیفیتش هم عالی بود. این همون مدلی بود که گفتم پشتش فقط شماره سریال نوشته. البته دیگه اکثر مدلهای سام سرویس همینطوری هستند
t_tanhayam
27-12-2010, 17:27
با سلام
من رفتم C695 گرفتم. مونتاژ سام سرویس. خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت. خودم کارتنش رو باز کردم و امتحان کردم. نکته جالب اینکه در تنظیمات اولیه جستجوی دیجیتال فعال بود و سرچ کردم کانالهای دیجیتال رو گرفت و به راحتی نشون داد. عکس و موزیک و فیلم HD هم روی فلش برده بودم همراه همه رو خیلی خوب نشون داد کیفیتش هم عالی بود. این همون مدلی بود که گفتم پشتش فقط شماره سریال نوشته. البته دیگه اکثر مدلهای سام سرویس همینطوری هستند
-مباركتون باشه مدل فوق العاده خوبيه
-اره ديگه گويا الان فعال شده به مشتري ها ميدن
-قبلا دوستاني تهيه كردند كه تيونر ديجيتال فعال نبود
-usb محشري داره :8:
سلام
من همین غروب این ال سی دی رو خریدم
الانم دارن میان نصبش کنن
خداکنه که با تعریفایی که شنیدیم خوب در بیاد
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
سلام
الانم دارن میان نصبش کنن
t_tanhayam
28-12-2010, 21:44
سلام
الانم دارن میان نصبش کنن
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
سلام
الانم دارن میان نصبش کنن
-خوب مبارك باشه hdtv خوبيه با اين قيمت وامكانات كاملا تصوير قابل قبول و خوبي داره نگران نباشين
-حتما بعد خريد نظرتون رو به بقيه دوستان هم منعكس كنيد خوب يا بد
سلام
دوستان سریال 24 رو با کیفیت HD قشنگ برام اجرا کرد به جز زیرنویس...
چیکار کنم که زیرنویس فارسی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
t_tanhayam
29-12-2010, 01:33
سلام
دوستان سریال 24 رو با کیفیت HD قشنگ برام اجرا کرد به جز زیرنویس...
چیکار کنم که زیرنویس فارسی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
-زير نويس فارسي هم اجرا ميكنه به شرطي كه srt باشند واينكه ربان منوي خودتون رو عربي يا فارسي كنيد وقسمت caption setting هم دقت كنيد رو شن باشه زير نويس
سلام
دوستان اگر فیلم رو از usb بخواد برای ما اجرا کنه اونوقت زیر نویسش اجرا میشه یا نه
برا من که اجر نشد
سلام
راستی یه هارد اکسترنال 620 گیگ رو از طریق usb وصل کردم و به راحتی برام اجراش کرد
ولی زیرنویس فارسی هیچ فیلمی رو اجرا نکرد
t_tanhayam
30-12-2010, 16:34
سلام
راستی یه هارد اکسترنال 620 گیگ رو از طریق usb وصل کردم و به راحتی برام اجراش کرد
ولی زیرنویس فارسی هیچ فیلمی رو اجرا نکرد
-در مورد زير نويس فارسي بارها خدمت دوستان عرض شد باي SRT باشند و در قسمت CAPTION SETING هم روشن باشه و اينكه زبان منو رو هم در B650 عربي ويا فارسي بگزارين ودر C650 فكر ميكنم ميشه داخل همون منوي زير نويس زبان رو عربي يا فارسي گذاشت
-در مورد زير نويس فارسي بارها خدمت دوستان عرض شد باي SRT باشند و در قسمت CAPTION SETING هم روشن باشه و اينكه زبان منو رو هم در B650 عربي ويا فارسي بگزارين ودر C650 فكر ميكنم ميشه داخل همون منوي زير نويس زبان رو عربي يا فارسي گذاشت
سلام
زبان منو فارسیه
CAPTION SETING رو هم از کجا پیداش کنم
تو منوی فارسی این CAPTION SETING چی ترجمه شده
t_tanhayam
30-12-2010, 22:58
سلام
زبان منو فارسیه
CAPTION SETING رو هم از کجا پیداش کنم
تو منوی فارسی این CAPTION SETING چی ترجمه شده
-زماني كه توي منوي مربوط به media player هستين كليد tools رو بزنيد واپشن هاي مربوط به زير نويس پيدا ميشه عزيز
peyman25
31-12-2010, 13:07
دوستان من کلی عکس رو کامپیوتر و لپ تاپ دارم که میخوام 1- از همه اونها یک بک آپ داشته باشم. 2- راحت و در یک زمان به همه دسترسی داشته باشم و از طریق USB مربوط به C650 اونها رو ببینم. رفتم دنبال هارد اکسترنال ولی بدلایل زیر نگران شدم.
1- هاردهای پرتال (بدون آداپتور) رو دوستان کلا رد کردند بدلیل آسیب زدن احتمالی به دستگاه.
2-هاردهای آداپتوردار ظاهرا مشکلی ندارند ولی نمیدانم چرا توصیه نمیشوند.
3-برخی از این هاردها فرمت FAT32 ندارند و توسط USB تلویزیون پشتیبانی نمیشوند.
لطفا دوستانی که از هارد برای این تلویزیون استفاده کردند راهنمایی کنند چکار کنم. اگر مارک هم معرفی کنید که ممنون تر میشم.
دوستان من کلی عکس رو کامپیوتر و لپ تاپ دارم که میخوام 1- از همه اونها یک بک آپ داشته باشم. 2- راحت و در یک زمان به همه دسترسی داشته باشم و از طریق USB مربوط به C650 اونها رو ببینم. رفتم دنبال هارد اکسترنال ولی بدلایل زیر نگران شدم.
1- هاردهای پرتال (بدون آداپتور) رو دوستان کلا رد کردند بدلیل آسیب زدن احتمالی به دستگاه.
لطفا دوستانی که از هارد برای این تلویزیون استفاده کردند راهنمایی کنند چکار کنم. اگر مارک هم معرفی کنید که ممنون تر میشم.
سلام
راستش من خودم هارد اکسترنال با ظرفیت 640 گیگ رو بهش وصل کردم و به راحتی اجرا کرد و مشکلی هم نداشت
اینکه به دستگاه ضرر میزنه یا نه رو نمیدونم
peyman25
01-01-2011, 17:45
ممنون bayern عزیز از جواب. هارد شما آداپتوردار یا بدون آداپتور. مارکش چیه؟ جایی تو همین فروم خوندم آداپتوردارها رو ساپرت نمیکنه. ممنون.
t_tanhayam
01-01-2011, 22:42
-تنها ميتونم بگم حرف عده اي رو نبايد جدي گرفت
-هارد پاسپورتي و بدون اداپتور تهيه كنيد از برند هاي معتبر وخوب بازار نظير wd ... و لذت ببرين
peyman25
02-01-2011, 08:28
ممنون tanhayam عزیز. لطفا بگو چرا تاکید داری بدون آداپتور بگیرم. آیاآداپتوردارها اصلا ساپورت میشوند توسط C650؟
t_tanhayam
02-01-2011, 23:36
ممنون tanhayam عزیز. لطفا بگو چرا تاکید داری بدون آداپتور بگیرم. آیاآداپتوردارها اصلا ساپورت میشوند توسط C650؟
-خواهش ميكنم
-بله اداپتور دارها هم ساپورت ميشن ومشكلي ندارين از اين جهت
-در مورد پاسپورتي ها مهمترين مزيتشون حمل ونقل عالي وخوبشون هست بي نياز از منبع مستقل و سرعت خوب وكاملا قابل قبول و معمولا طوري طراحي ميشن كه در برابر ضربه ايستا تر و مستحكم تر باشند و...
amuhasan
05-01-2011, 21:05
سلام
من فیرمویر تلوزیون رو به 1013 ارتقا دادم و برای نصب مجدد همان 1013 یا 1010 میگه فایلی پیدا نشد
ممکنه یکی از دوستان هم چک کنه ببینه ایا نصب مجدد همون شماره فیرمویری که داره یا پایین تر امکانپذیره یا نه
دوستانی که c650 دارن آیا ----t از اول روش فعال بود یا نه؟چون میخوام بدونه گارانتی بگیرم پس فردا واسم دردسر نشه.بعدش مدل LN بود یا LE??
t_tanhayam
05-01-2011, 21:50
دوستانی که c650 دارن آیا ----t از اول روش فعال بود یا نه؟چون میخوام بدونه گارانتی بگیرم پس فردا واسم دردسر نشه.بعدش مدل LN بود یا LE??
-در مدل هاي بدون گارانتي گويا فعال نيستند بزرگوار
سلام
قصد خرید مدل c650رو دارم آیا بدون گارانتی این مدل رو در تهران میشه پیدا کرد؟
بانه فعلا نمیتونم برم.
با تشکر.
سلام
قصد خرید مدل c650رو دارم آیا بدون گارانتی این مدل رو در تهران میشه پیدا کرد؟
بانه فعلا نمیتونم برم.
با تشکر.
با توجه به اینکه قیمت مدلهای شرکتی و با گارانتی خیلی پایین اومده توصیه میکنم بدون گارانتی خرید نکنید که خدای نکرده بعدا با دردسر مواجه نشید. نهایت اختلاف قیمت بدون حمل و نقل 150 هزار است که ارزشش رو داره با گارانتی بگیرید.
موفق باشید.
اقا من سامسونگ c6900 به همراه سینمای همین شرکت رو دارم حالا میخوام یه فیلم hd با فرمت mkv رو ببینم که البته صدای دالبی هم داره ولی همونطور که میدونین باید اونو به usb تلویزیون بزنم چون dvd player نمیخونه
ولی حالا باید چیکار کنم تا صدای دالبی رو از بلندگوها بگیرم؟من رفتم یه کابل اپتیکال خریدم و اونو به پشت تلویزیون و دستگاه زدم ولی مشکل اینه که صداها رو از هم نمیتونه تفکیک کنه و فقط اهنگارو پخش میکنه
مشکل چیه؟لطفا راهنمایی کنین
ممنونم
t_tanhayam
07-01-2011, 01:16
اقا من سامسونگ c6900 به همراه سینمای همین شرکت رو دارم حالا میخوام یه فیلم hd با فرمت mkv رو ببینم که البته صدای دالبی هم داره ولی همونطور که میدونین باید اونو به usb تلویزیون بزنم چون dvd player نمیخونه
ولی حالا باید چیکار کنم تا صدای دالبی رو از بلندگوها بگیرم؟من رفتم یه کابل اپتیکال خریدم و اونو به پشت تلویزیون و دستگاه زدم ولی مشکل اینه که صداها رو از هم نمیتونه تفکیک کنه و فقط اهنگارو پخش میکنه
مشکل چیه؟لطفا راهنمایی کنین
ممنونم
-مطمئن هستين فيلم مورد نظرتون صداش dts هست ؟
-از تنظيمات مربوط به سينماي خونگيتون نيست احيانا ؟
سلام
قیمت با گارانتی c650 الان تغیر کرده؟
قیمتش چنده؟
t_tanhayam
07-01-2011, 10:50
سلام
قیمت با گارانتی c650 الان تغیر کرده؟
قیمتش چنده؟
-اخرين قيمت كه در جريان بودم 40c650 1200 , 46c650 1700
حالت تصویر در تصویر در تلویزیون های LCD را چگونه باید فعال کنیم؟مثلا وقتی دی وی دی پلیر روشن هستش بتونیم کانال تلویزیون ایران رو هم ببینیم
کمک کنید ممنون میشم
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
-اخرين قيمت كه در جريان بودم 40c650 1200 , 46c650 1700
سلام
من اون هفته هر دومدل رو خریدم به همین قیمت که دوستمون گفت
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی میخواهیم تلویزیون رو تمیز کنیم چون دکمه هاش لمسیه همش تلویزیون خاموش روشن میشه
چجوری میشه دکمه های جلوی ال سی دی رو قفل کرد که هم خاموش روشن موقع تمیز کردن نشه و هم اینکه مثل قفل کودک عمل کنه؟
t_tanhayam
07-01-2011, 14:00
حالت تصویر در تصویر در تلویزیون های LCD را چگونه باید فعال کنیم؟مثلا وقتی دی وی دی پلیر روشن هستش بتونیم کانال تلویزیون ایران رو هم ببینیم
کمک کنید ممنون میشم
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
سلام
من اون هفته هر دومدل رو خریدم به همین قیمت که دوستمون گفت
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی میخواهیم تلویزیون رو تمیز کنیم چون دکمه هاش لمسیه همش تلویزیون خاموش روشن میشه
چجوری میشه دکمه های جلوی ال سی دی رو قفل کرد که هم خاموش روشن موقع تمیز کردن نشه و هم اینکه مثل قفل کودک عمل کنه؟
-وقتي كليد tools رو بزنيد منوي مربوط به pip هم مياد ميتونيد برين وفعالش كنيد و حالت هاي مختلف رو چك كنيد
-در اين مورد اطلاعي ندارم بهترين حالت از منبع تغذيه جدا كردن hdtv هست
omidfarzad
08-01-2011, 09:19
با سلام
من مدل 40c650ساخت مالزی رو خرداد ماه از بانه گرفتم اون زمان وقتی که وارد منو مخفی میشدم local set و type قابل تغییر بودولی دو ماه بعد که با فریمور 1010 آپگرید کردم ocal set و typeغیر فعال شده آیا راهی است که به همان فریمور قبلی برگردونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
t_tanhayam
08-01-2011, 10:09
با سلام
من مدل 40c650ساخت مالزی رو خرداد ماه از بانه گرفتم اون زمان وقتی که وارد منو مخفی میشدم local set و type قابل تغییر بودولی دو ماه بعد که با فریمور 1010 آپگرید کردم ocal set و typeغیر فعال شده آیا راهی است که به همان فریمور قبلی برگردونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-در مورد دانگريد مطمئن نيستم ايا جواب بده يا نه
اين تاپيك رو بخونيد :
من دیشب توی منوی مخفی بودم و متاسفانه دستم خورد یک تنظیمش عوض شد.البته شکر خدا از اون اساسی هایی نبود که TV رو از کار بندازه.
تنظیمش مربوط میشه به Front Color که توی control هست.من ممنون میشم اگه کسی از شما دوستان که c650 داره یه عکس از اون جا بذاره من ببینم تنظیم اصلیش چی بوده.
لطفا به من کمک کنید.
t_tanhayam
09-01-2011, 00:31
من دیشب توی منوی مخفی بودم و متاسفانه دستم خورد یک تنظیمش عوض شد.البته شکر خدا از اون اساسی هایی نبود که TV رو از کار بندازه.
تنظیمش مربوط میشه به Front Color که توی control هست.من ممنون میشم اگه کسی از شما دوستان که c650 داره یه عکس از اون جا بذاره من ببینم تنظیم اصلیش چی بوده.
لطفا به من کمک کنید.
-اون قسمت زياد تفاوتي نداره من كه هر گزينه اي گذاشتم تفاوتي رو احساس نكردم
واقعا از توجه و پاسختون ممنونم.
اما من نمی دونم چرا احساس میکنم دیگه اون رنگ های سابق رو ندارم و تصویرش تغییر کرده.
حالا اگر تنظیم اصلیتون رو بفرمایید ممنون میشم...هر چند که فکر میکنم مدل tv شما c650 نیست.
اگه یکی از c650 دارها هم لطف کنه این عکسو بذاره ممنون میشم.
t_tanhayam
09-01-2011, 14:26
واقعا از توجه و پاسختون ممنونم.
اما من نمی دونم چرا احساس میکنم دیگه اون رنگ های سابق رو ندارم و تصویرش تغییر کرده.
حالا اگر تنظیم اصلیتون رو بفرمایید ممنون میشم...هر چند که فکر میکنم مدل tv شما c650 نیست.
اگه یکی از c650 دارها هم لطف کنه این عکسو بذاره ممنون میشم.
-شايد گزينه هاي ديگه تصوير رو تغيير دادين من روي پنل b650 هم تغييري نديدم
-باز هم اميدوارم دوستاني كه اين مدل رو دارند عكس قرار بدهند
سلام
دوستان ال سی دی c695 من بعضی وقتا که خاموش میشه و بعد که روشن میشه صفحه تار هستش
بعد که میزنم یه کانال دیگه و دوباره بر میگردم همون کانال درست میشه تصویر و باز شفاف میشه تصویر
بنظره شما مشکلی داره یا طبیعی هستش
یه ال سی دی 46 اینچ c650 هم هستش که اینم همین مشکل رو داره
راهنمایی کنید ممنون میشم
t_tanhayam
11-01-2011, 22:06
سلام
دوستان ال سی دی c695 من بعضی وقتا که خاموش میشه و بعد که روشن میشه صفحه تار هستش
بعد که میزنم یه کانال دیگه و دوباره بر میگردم همون کانال درست میشه تصویر و باز شفاف میشه تصویر
بنظره شما مشکلی داره یا طبیعی هستش
یه ال سی دی 46 اینچ c650 هم هستش که اینم همین مشکل رو داره
راهنمایی کنید ممنون میشم
-تا زماني كه روي همون كانال هستين تار ميمونه حتي اگر چند دقيقه هم بشه ؟
-تا زماني كه روي همون كانال هستين تار ميمونه حتي اگر چند دقيقه هم بشه ؟
نه عزیز
وقتی تلویزیون چند ساعت خاموش باشه و بعد که روشن میکنیم اینطور میشه
وقتی که کانال رو عوض میکنم درست میشه
البته بر اون 46 اینچ زنگ زدیم سامسونگ و اومدن بازدید و گفته بود مشکلی نداره
چون این ال سی دی ها لامپ تصویر ندارن برای همین چند ساعت که خاموش میشه و تلویزیون خنک بشه این مشکل پیش میاد که چیزه خاصی نیست
نمیدونم حرفش درست بوده یا نه؟
t_tanhayam
11-01-2011, 23:45
نه عزیز
وقتی تلویزیون چند ساعت خاموش باشه و بعد که روشن میکنیم اینطور میشه
وقتی که کانال رو عوض میکنم درست میشه
البته بر اون 46 اینچ زنگ زدیم سامسونگ و اومدن بازدید و گفته بود مشکلی نداره
چون این ال سی دی ها لامپ تصویر ندارن برای همین چند ساعت که خاموش میشه و تلویزیون خنک بشه این مشکل پیش میاد که چیزه خاصی نیست
نمیدونم حرفش درست بوده یا نه؟
-فكر نميكنم حرفشون درست باشه لا اقل براي من كه اينطور نبوده
-ببينيد تنظيمات مربوط به تصوير ----- و يا ذخيره انرژي يا مدهاي كنتراست باعث اينكار نشده ؟
-يكبار رست فكتوري كنيد
-مطمئن هستين فيلم مورد نظرتون صداش dts هست ؟
-از تنظيمات مربوط به سينماي خونگيتون نيست احيانا ؟
اره فیلم رو که مطمئنم ولی خب در مورد تنظیمات باید چه چیزهایی رو تنظیم کنم؟
راستی تنها راهش همینه دیگه که به usb تلویزیون بزنم و با اپتیکال به دستگاه؟
اگه بخوام از xbox هم دالبی بگیرم باید چیکار کنم ؟
چون xbox من اپتیک نمیخوره باید یه مبدل بگیرم؟
t_tanhayam
12-01-2011, 12:08
اره فیلم رو که مطمئنم ولی خب در مورد تنظیمات باید چه چیزهایی رو تنظیم کنم؟
راستی تنها راهش همینه دیگه که به usb تلویزیون بزنم و با اپتیکال به دستگاه؟
اگه بخوام از xbox هم دالبی بگیرم باید چیکار کنم ؟
چون xbox من اپتیک نمیخوره باید یه مبدل بگیرم؟
-در مورد تنظيمات توي منوي صدا قسمت additional setting برين و spdif output رو ببينيد ايا روي dolby هست وتنظيمات ديگر البته توي C6900 اينطوره
-در مورد xbox هم خوب ميتونيد همون كابل رو بگيرين به سينماي خونگي و تنظيمات خروجي صداي xbox رو بگزارين روي dts
-اگر كابل كامپوننت داره انتهاش فيبر نوري هم ميخوره اگر ندارين كه بايد تبديل بگيرين
سلام به همه بچه های فعال این تاپیک مخصوصا t_tanhayam
من از صفحه اول تا 46 رو دیروز خوندم وسوسه شدم امروز رفتم یه c695 گرفتم با گارانتی البته 1,199,000
همه چیش ردیفه من تا الان مشکلی ازش پیدا نکردم ولی شانس من ----t نداره
خودشون اوردن نصب کردن و نه هزینه حمل و نه چیزی
در کل حرف نداره...
t_tanhayam
15-01-2011, 21:23
سلام به همه بچه های فعال این تاپیک مخصوصا t_tanhayam
من از صفحه اول تا 46 رو دیروز خوندم وسوسه شدم امروز رفتم یه c695 گرفتم با گارانتی البته 1,199,000
همه چیش ردیفه من تا الان مشکلی ازش پیدا نکردم ولی شانس من ----t نداره
خودشون اوردن نصب کردن و نه هزینه حمل و نه چیزی
در کل حرف نداره...
-مبارك باشه دوست عزيز لطف دارين
-انتخاب خيلي خوبي كردين
- وظيفشون هست بايد اينكار رو ميكردند
-هر چند روش فعال كردنش رو هم به لطف دوستان در همين فروم داريم
من تو این چند صفحه دیدم که هر کی مشکلی با این سامسونگ داره گیج شدم کدوم خوبه کدوم اصل
t_tanhayam
15-01-2011, 23:00
من تو این چند صفحه دیدم که هر کی مشکلی با این سامسونگ داره گیج شدم کدوم خوبه کدوم اصل
-منظورتون چه مشكلاتي هست ؟
-دوستان زيادي اين پنل رو دارند و مشكلي وجود نداره
-ميتونيد از همين دوستي كه تازه گرفته نظرش رو در مورد اين TV بپرسين
-انتخاب خيلي خوبي كردين
یافتم ----t داره آقا
سرچ کردم 10 تا رادیو 14 تی وی
بازم ممنون:31:
lucky_luke
16-01-2011, 15:38
سلام
چند ماهی میشه c685 گرفتم و تو این مدت آنتن نداشت (الان هم نداره)و کانالهای خودمون رو اصلا نگاه نمی کردم ولی میخواستم ببینم که تیونر دیجیتال داره یا نه
همینطور که توی منوی کانال کنکاش میکردم یه چیز جدید دیدم(مطمئنم چند ثانیه قبل توی منو نبود) گوشه تصویر نوشته بود که برای انتخاب نوع آنتن A (قرمز) رو بزنید و من هم زدم چند تا گزینه داشت که یکشون ماهواره بود که اینو انتخاب کردم و از اون به بعد منوی جستوجوی اتوماتیک فرق کرد و وماهواره و ترانسپردر و نوع کانال(مجانی و همه کانالها) اضافه شده بود
تازه یه تیکه هم داشت که کیفیت سیگنال رو نشون میداد!!(صفر بود)
دیگه هم نتونستم نوع آنتن رو پیدا منم و مجبور شدم ریست فکتوری کنم تا برگرده به حالت قبل
حالا سوال:
1-اصلا این انتنها چی بودن(4 یا 5 تا بودن ) و چرا دیگه نتونستم عوضش کنم
2-تیونر دیجیتال داره و میارزه راهش بندازم؟
t_tanhayam
16-01-2011, 21:17
سلام
چند ماهی میشه c685 گرفتم و تو این مدت آنتن نداشت (الان هم نداره)و کانالهای خودمون رو اصلا نگاه نمی کردم ولی میخواستم ببینم که تیونر دیجیتال داره یا نه
همینطور که توی منوی کانال کنکاش میکردم یه چیز جدید دیدم(مطمئنم چند ثانیه قبل توی منو نبود) گوشه تصویر نوشته بود که برای انتخاب نوع آنتن A (قرمز) رو بزنید و من هم زدم چند تا گزینه داشت که یکشون ماهواره بود که اینو انتخاب کردم و از اون به بعد منوی جستوجوی اتوماتیک فرق کرد و وماهواره و ترانسپردر و نوع کانال(مجانی و همه کانالها) اضافه شده بود
تازه یه تیکه هم داشت که کیفیت سیگنال رو نشون میداد!!(صفر بود)
دیگه هم نتونستم نوع آنتن رو پیدا منم و مجبور شدم ریست فکتوری کنم تا برگرده به حالت قبل
حالا سوال:
1-اصلا این انتنها چی بودن(4 یا 5 تا بودن ) و چرا دیگه نتونستم عوضش کنم
2-تیونر دیجیتال داره و میارزه راهش بندازم؟
-در مورد سري هاي C6 گويا تيونر ديجيتال دارند از طريق منوي مخفي و تاپيكي كه ايجاد شده مسير ها رو برين و ببينيد فعال ميشه يا نه كه البته در C695 ها اكثرا به صورت ديفالت موجود هست
-در مورد سوال اولتون هم ممن قابليت نرم افزاري باشه و سخت افزار ----S روش موجود نباشه
Golden-GSM
17-01-2011, 20:36
-انتخاب خيلي خوبي كردين
سلام دوست عزیز .
من لینک فعال سازی این منوی مخفی رو تو انجمن پیدا نکردم . اگه میشه راهنمایی کنید
t_tanhayam
18-01-2011, 01:31
سلام دوست عزیز .
من لینک فعال سازی این منوی مخفی رو تو انجمن پیدا نکردم . اگه میشه راهنمایی کنید
-مدل شما c650 هست ؟
وارد منوي مخفي بشين و ببينيد local set قابل تغيير هست و روي ed -iran بگزارين
در غير اين صورت تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
shahram6093
21-01-2011, 11:22
درخواست کمک فوری از تمامی دوستان من 40 c695دارم یواس بی هاش کار نمکنه از دوستان که این مدل رو دارند تقاضا دارم بزگواری کنند وراهنمای بفرمایند.
اگر لطفی بکنند عکسهای از منو مخفی بگذارندممنون میشم
shahram6093
21-01-2011, 11:47
درخواست کمک فوری از تمامی دوستان من 40 c695دارم یواس بی هاش کار نمکنه از دوستان که این مدل رو دارند تقاضا دارم بزگواری کنند وراهنمای بفرمایند.
t_tanhayam
21-01-2011, 13:21
-در همين تاپيك عكس هايي از منوي مخفي اين tv وجود داره عزيز
-از اول همين مشكل رو داشتين ؟
shahram6093
21-01-2011, 14:31
سلام نه یک باره این جوری شد
t_tanhayam
21-01-2011, 15:24
سلام نه یک باره این جوری شد
-ميتونيد رست فكتوري كنيد
-ميتونيد فريمور رو اپديت كنيد
تفاوت تلويزيونهايي كه با la شروع ميشن يا با uc چي هست؟؟ اونهايي كه با c يا b شروع ميش چي؟
t_tanhayam
22-01-2011, 13:45
تفاوت تلويزيونهايي كه با la شروع ميشن يا با uc چي هست؟؟ اونهايي كه با c يا b شروع ميش چي؟
-خوب سري هاي LCD با L شروع ميشن
و حرف بعدي ريجن اونها رو نشون ميده
LA براي اسيا
LE براي اروپا
LN براي امريكا
و...
-سري هاي ال اي دي هم با U شروع ميشه
UA براي اسيا
UE براي اروپا
و...
-حروف هم نشون دهنده سال توليد هست
A 2008
B 2009
C 2010
D 2011
-خوب سري هاي LCD با L شروع ميشن
و حرف بعدي ريجن اونها رو نشون ميده
LA براي اسيا
LE براي اروپا
LN براي امريكا
و...
-سري هاي ال اي دي هم با U شروع ميشه
UA براي اسيا
UE براي اروپا
و...
-حروف هم نشون دهنده سال توليد هست
A 2008
B 2009
C 2010
D 2011
بسيار بسيار ممنون از پاسخ كاملتون
يك سوال ديگه:
آيا نام كاملش جايي از پنل درج شده؟ يا از منوها ميشه ديد ؟ يا ..... ؟!
و سوال ديگه اينكه:
آسيايي يا اروپايي بودنش روي كيفيت و قيمتش تاثيري داره؟
و سوال ديگه اينكه:
t_tanhayam
22-01-2011, 14:54
بسيار بسيار ممنون از پاسخ كاملتون
يك سوال ديگه:
آيا نام كاملش جايي از پنل درج شده؟ يا از منوها ميشه ديد ؟ يا ..... ؟!
و سوال ديگه اينكه:
-معمولا پشت پنل روي برچسب درج ميشه
-همينطور در منوي مخفي ميتونيد ببينيد
-بيشتر تفاوت ريجن ها بر ميگرده به امكانات جانبي بيشتر والبته ميشه گفت تا حدودي كيفيت بهتر پنل و استفاده كردن از چيپ هاي بهتر و كمي گرانبها تر
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
و سوال ديگه اينكه:
-در مورد كيفيت تصوير در صورتيكه نوع پنل ها متفاوت باشه ميشه تا حدودي گفت بله واي معمولا تفاوت ها خيلي اندك هستند
-در مورد قيمت هم خوب پنل هاي اروپايي رو با گارانتي داخل ايران نميتونيد تهيه كنيد و اغلب بدون گارانتي هستند ودر قياس با اسيايي ها معمولا اندكي اختلاف دارند و گران تر هستند
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم کسی اینترنت tv رو امتحان کرده اصلا تو ایران کار میکنه مدل lcd منم 40سی695
اگه کسی انجام داده خواهشا اموزشش رو بگه
t_tanhayam
04-02-2011, 00:13
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم کسی اینترنت tv رو امتحان کرده اصلا تو ایران کار میکنه مدل lcd منم 40سی695
اگه کسی انجام داده خواهشا اموزشش رو بگه
-اينجا رو نگاهي بندازين:
دوستان ایا کسی تصاویر sd را درc650 با v20پاناسونیک مقایسه کرده؟چون بیشترین استفاده من از تلویزیون کانالهایsd م ا ه و ا ر ه است میخواستم ببینم ایا برای این کاربرد ارزش دارد که 500 تومان اضافه بدم و v20 بگیرم؟
t_tanhayam
04-02-2011, 01:26
دوستان ایا کسی تصاویر sd را درc650 با v20پاناسونیک مقایسه کرده؟چون بیشترین استفاده من از تلویزیون کانالهایsd م ا ه و ا ر ه است میخواستم ببینم ایا برای این کاربرد ارزش دارد که 500 تومان اضافه بدم و v20 بگیرم؟
-همونطور كه خدمتتون عرض شد اپسكيلينگ پنل c695 كاملا قابل قبول و يكي از بهترين هاست در بين پنل ها
و اگر سورس شما sd هست اين اختلاف هزينه كردن منطقي نيست
le c650:
v20B:
DaRyUsH AkRaMi
04-02-2011, 09:46
سلام دوستان..
یک مشکلی برام پیش اومده توی زیر نویس فیلم
من فیلم + زیرنویس srt رو داخل یک پوشه میریزم
زیر نویس هم توی منو روشن هستش..
ولی با این حال توی فیلم زیر نویس ندارم!!
چرا؟
کجا رو اشتباه انجام دادم؟
t_tanhayam
04-02-2011, 10:44
سلام دوستان..
یک مشکلی برام پیش اومده توی زیر نویس فیلم
من فیلم + زیرنویس srt رو داخل یک پوشه میریزم
زیر نویس هم توی منو روشن هستش..
ولی با این حال توی فیلم زیر نویس ندارم!!
چرا؟
کجا رو اشتباه انجام دادم؟
-از همنام بودن زير نويس با فيلم مطمئن هستين؟
DaRyUsH AkRaMi
04-02-2011, 13:05
-از همنام بودن زير نويس با فيلم مطمئن هستين؟
حق با تو بود دوست من
اسامی یکی نبود
الان تست کردم درست شد..
خدا سایتو از سر c650 کم نکنه:46:
:40:
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا فایل ارتقای 37c695 رو بگیرم چون نه توی سایت سامسونگ هست و نه سام سرویس
t_tanhayam
04-02-2011, 13:38
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا فایل ارتقای 37c695 رو بگیرم چون نه توی سایت سامسونگ هست و نه سام سرویس
-فكر ميكنم بتونيد براي 40 رو هم نصب كنيد :
-فكر ميكنم بتونيد براي 40 رو هم نصب كنيد :
ایا ابا ارتقا دادن تلوزیون تغیری میکند یا نه ..
و ایا پیشنهاد میکنید که تلوزیونم را ارتقا بدم 40c650 made by samsung
t_tanhayam
04-02-2011, 22:20
ایا ابا ارتقا دادن تلوزیون تغیری میکند یا نه ..
و ایا پیشنهاد میکنید که تلوزیونم را ارتقا بدم 40c650 made by samsung
-تغيير خاصي كه نميكنه
-ولي مشكلي هم ايجاد نميكنه اپديت فريمور
فرمت زیرنویس باید حتما srt باشه؟ دیگه چه فرمت هایی میتونه زیرنویس باشه؟
t_tanhayam
05-02-2011, 10:11
فرمت زیرنویس باید حتما srt باشه؟ دیگه چه فرمت هایی میتونه زیرنویس باشه؟
-اره بايد srt باشه
-sub/idx رو پشتيباني نميكنه
وین رونی
05-02-2011, 11:57
LCD های C575 چطورن؟دارم یکی از اینا میگیرم به قیمت 920 چهل اینچ از جمهوری
t_tanhayam
05-02-2011, 13:40
LCD های C575 چطورن؟دارم یکی از اینا میگیرم به قیمت 920 چهل اینچ از جمهوری
-پنل هاي خوبي هستند با امكانات و تصوير قابل قبول در رنج قيمتي خودشون
وین رونی
05-02-2011, 13:58
-پنل هاي خوبي هستند با امكانات و تصوير قابل قبول در رنج قيمتي خودشون
متشکر از راهنمایی شما اما انگار که شما خیلی نظر مثبتی روی این مدل ندارید.
چه مدل دیگه ای تو همین رنج قیمت کمی بالاتر یا پایین تر توصیه می کنید؟
t_tanhayam
05-02-2011, 14:08
متشکر از راهنمایی شما اما انگار که شما خیلی نظر مثبتی روی این مدل ندارید.
چه مدل دیگه ای تو همین رنج قیمت کمی بالاتر یا پایین تر توصیه می کنید؟
-دقيقا پنل c695 ميتونه بهترين گزينه باشه
-كاملا متفاوت وبا امكانات بيشتر نظير ----t
-كنتراست بمراتب بهتر
-ديجيتال 100 هرتز
-صفحه گلاسي و موتور hyper real engine كه تصوير فوق العاده خوبي رو بهتون تقديم ميكنه :46:
وین رونی
08-02-2011, 08:33
سلام
من دیروز مدل LA40C575 را خریدم اما سوالاتی دارم:
قبلاً تو خونه دو تا تلویزیون بود.یکی پاناسونیک 29 اینچ که پشت خیلی بزرگی داره(نمی دونم مدلش چیه)اون یکی هم یه LCD سامسونگ 32 اینچ هست که چهار سال پیش خریدیم.
چیزی که تو ذوق من زد این بود که کیفیت تصویر اون تا تلویزیون قدیمی بهتر از کیفیت تصویر LA40C575به نظر می رسید.نظر من تنها نبود و بقیه هم همینو می گفتن
زنگ زدم به پشتیبانی سامسونگ با تغییر تنظیمات کمی تصویر بهتر شد اما نه اونی که باید به اسم و قیمت این مدل بخوره!!!
البته نماینده فروش گفت چون اینچ بالا رفته کیفیت میاد پایین!!که بهش گفتم پس با این حساب باید اینچهای بالا رو دست شما بمونه و فروش خوبی نداشته باشه!
نظر شما در این مورد چیه؟
سوال بعدی اینه که من یک ----- s*ta*r s*a t x95 دارم که خروجی تصویرش از این کابل سه فیش ها است.
آیا تبدیل از کابلهای سه فیش به کابل کامپوننت وجود داره(همون چند رنگها که رنگ سبز هم داره)یا تبدیلی از کابل سه فیش به HDMI هست؟آیا با این کار کیفیت تصویر تغییر می کنه؟
متشکر
die my darling
08-02-2011, 10:43
سلام
من دیروز مدل LA40C575 را خریدم اما سوالاتی دارم:
قبلاً تو خونه دو تا تلویزیون بود.یکی پاناسونیک 29 اینچ که پشت خیلی بزرگی داره(نمی دونم مدلش چیه)اون یکی هم یه LCD سامسونگ 32 اینچ هست که چهار سال پیش خریدیم.
چیزی که تو ذوق من زد این بود که کیفیت تصویر اون تا تلویزیون قدیمی بهتر از کیفیت تصویر LA40C575به نظر می رسید.نظر من تنها نبود و بقیه هم همینو می گفتن
زنگ زدم به پشتیبانی سامسونگ با تغییر تنظیمات کمی تصویر بهتر شد اما نه اونی که باید به اسم و قیمت این مدل بخوره!!!
البته نماینده فروش گفت چون اینچ بالا رفته کیفیت میاد پایین!!که بهش گفتم پس با این حساب باید اینچهای بالا رو دست شما بمونه و فروش خوبی نداشته باشه!
نظر شما در این مورد چیه؟
سوال بعدی اینه که من یک ----- s*ta*r s*a t x95 دارم که خروجی تصویرش از این کابل سه فیش ها است.
آیا تبدیل از کابلهای سه فیش به کابل کامپوننت وجود داره(همون چند رنگها که رنگ سبز هم داره)یا تبدیلی از کابل سه فیش به HDMI هست؟آیا با این کار کیفیت تصویر تغییر می کنه؟
متشکر
کیفیت تی وی لامپی روی شبکه های sd از هر تی وی که فکرشو بکنی بالاتره اصلا تو این قضیه شک نکن یه موضوع دیگه اینکه c575 کنتراستش پائینه و اصلا قابل قیاس با تی وی لامپی پاناسونیکی که داشتی نیست اگه میخواستی یک تی وی بخری که مولفه های تصویری تی وی لامپیو مثل کنتراست بالا و مشکی واقعی و بقیه چیزا داشته باشه باید نئو پلاسما پاناسونیک میخریدی.
کلا از من به تو نصیحت اگه دنبال کیفیت تصویر میگردی دورو بر ال سی دی و ال ای دی نرو.
وین رونی
08-02-2011, 10:46
کیفیت تی وی لامپی روی شبکه های sd از هر تی وی که فکرشو بکنی بالاتره اصلا تو این قضیه شک نکن یه موضوع دیگه اینکه c575 کنتراستش پائینه و اصلا قابل قیاس با تی وی لامپی پاناسونیکی که داشتی نیست اگه میخواستی یک تی وی بخری که مولفه های تصویری تی وی لامپیو مثل کنتراست بالا و مشکی واقعی و بقیه چیزا داشته باشه باید نئو پلاسما پاناسونیک میخریدی.
کلا از من به تو نصیحت اگه دنبال کیفیت تصویر میگردی دورو بر ال سی دی و ال ای دی نرو.
حالا که خریدمش دادا.حداقل یه خوبی داره اینه که ایکس باکسمو که زدم بهش و کیفیت تصویر را دیدم داشتم سکته می کردم(البته با کایل hdmi)
راستی سوال دوم را در پست قبلیم جواب ندادی
die my darling
08-02-2011, 10:48
تبدیلی برای این کار وجود نداره اگرم باشه روی کیفیت تاثیر نداره اون دستگاهیی که داری باید خودش خروجی hdmi یا کمپوننت داشته باشه تا بتونه کیفیت بالا داشته باشه.
t_tanhayam
08-02-2011, 10:58
حالا که خریدمش داد.حداقل یه خوبی داره اینه که ایکس باکسمو که زدم بهش و کیفیت تصویر را دیدم داشتم سکته می کردم(البته با کایل hdmi)
راستی سوال دوم را در پست قبلیم جواب ندادی
-همچين تبديل هاي بازار موجود هست ولي بهيچوجه تاثيري نداره
-در مورد شبكه هاي sd هم در اينچ ها وسايز هاي بزرگ مخصوصا بيشتر به چشم مياد نقص تصوير
وبهيچوجه با crt ها قابل مقايسه نيستند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.