مشاهده نسخه کامل
: استفاده از فلش در دلفی
چطور میشه از فلش استفاده کرد(با پسوند AVI):5:
pourya_lover
22-05-2010, 10:17
فکر کنم به اندازه کافی در مورد این سوال تایپیک زده شده باشه و کامپوننتشم دوستان گذاشته باشن شما یه جستجو میکردین حتما پیدا میکردین یه جستجو با کلمه flash بزنید کلی تایپیک برا شما باز میشه
کل بحث هارو تو لیستی که یکی از دوستان در ابتدای این انجمن گذاشتن رو چک کردم .. موضوعی که مربوط به خواسته ام رو باشه پیدا نکردم...
جست و جوتونم خیلی پیشرفتست برای منه بیسواد کارایی نداره ...
مرد مباح
23-05-2010, 07:39
نمیدونم با کجای جستجو مشکل داشتید دوست عزیز.
ولی این نمونه هایی از نتایج :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید باشه. موفق باشی
مفید نبود... اخه من میخوام یه فایل فلشی که ساختم قبل از برنامم اجرا بشه و یه متنی رو که به صورت سه بعدی تو فلش طراحی کردم و نشون بده... مثل autoran خیلی از نرم افزارها...(ولی autoran نمی خوام) بعد از اجرای فایل فلش هم صفحه اصلی برنامه نشون داده بشه... فایل فلشم با پسوند AVI....
تو خود برنامه دلفی کامپوننتی برای برنامه هایی ا پسوند AVl وجود نداره که تو فرم اصلی برنامه ازش استفاده کرد؟ که قبل از صفحه اصلی بشه توی یه فرم یا پنل ازش استفاده کرد..؟؟؟؟؟
مرد مباح
23-05-2010, 12:34
کامپوننت Media Player هست.
شما هم باید یک فرم رو قبل از اون یکی اجرا کنی که حالت Autorun بگیره. البته معمولا به اون صفحه اول Splash میگن.
اون کامپوننتها و لینکهایی که بهتون معرف شده هم کار مورد نظرتون رو انجام میده.
میتونم بپرسم چند وقت هست با دلفی کار میکنید ؟
برای جواب و جزئیاتی که مورد استفاده قرار میگیره اینو میپرسم.
ممنونم...:31: اسم کامپوننت همین بود... از کجا باید این کامپوننتو گیر بیارم؟؟؟؟
کمتر از 2 ماه..
مرد مباح
23-05-2010, 13:48
توی تب System هستش
اونی که توی System برای Media Playere ... من برای فلش میخوام ...(که تو فرم شیشه ای قرار بدم)..
مرد مباح
25-05-2010, 13:40
اونو برای AVI گفته بودم.
برای فلش یا باید ActiveX ایجاد کنی و یا از کامپوننتهایی که بالا لینک دادم بهت استفاده کنی.
موفق باشی.
gold_star12
10-06-2010, 16:07
یه کامپوننت فلش در هر ویندوز به صورت یک ActiveX وجود داره که شما میتونید از منوی مربوطه ( با توجه به ورژن دلفی که دارید باید منو رو پیدا کنید) در پروژه تون Import کنید و از تب اضافه شده در برنامه استفاده کنید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.