ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با safari و IE

Paker Shah
20-05-2010, 19:27
سلام. مشکل اینه که هر وقت من یکی از این دو مرورگر رو اجرا میکنم task bar از کار میفته و اگه روش کلیک کنم هنگ میکنه و اگه که مرورگر رو minimize کنم کل ویندوز هنگ میکنه و باید Log off کنم. اما اگه اول Opera رو باز کنم و بعد از اون یکی از این دو تا رو اون مشکل پیش نمیاد.
ویندوز 7 هست 64 بیت Ultimate.تا حالا چند بار ویندوز رو از شرکت های مختلف نصب کردم ولی مشکل حل نمیشه.
راهی به نظرتون میرسه بگین. با تشکر.

join me
20-05-2010, 23:42
مرورگرت چی اونها هم 64 بیتی هست یا نه ؟؟؟چون سیستم عاملت 64 بیتیه نرم افزار هم باید طبعا 64 بیتی باشه به نظر من
:40::40::40:

ebicross
21-05-2010, 00:59
مروگرت چی اونها هم 64 بیتی هست یا نه ؟؟؟چون سیستم عاملت 64 بیتیه نرم افزار هم باید طبعا 64 بیتی باشه به نظر من
این یک باور اشتباهه که خیلی ها دارند.
شما براحتی میتونید نسخه های 32 بیتی رو نصب کنید و استفاده کنید.

سلام. مشکل اینه که هر وقت من یکی از این دو مرورگر رو اجرا میکنم task bar از کار میفته و اگه روش کلیک کنم هنگ میکنه و اگه که مرورگر رو minimize کنم کل ویندوز هنگ میکنه و باید Log off کنم. اما اگه اول Opera رو باز کنم و بعد از اون یکی از این دو تا رو اون مشکل پیش نمیاد.
ویندوز 7 هست 64 بیت Ultimate.تا حالا چند بار ویندوز رو از شرکت های مختلف نصب کردم ولی مشکل حل نمیشه.
راهی به نظرتون میرسه بگین. با تشکر.
از آخرین ورژن Opera و Safari استفاده میکنید؟ اگر اینطور نیست حتما آخرین ورژن رو استفاده کنید.
همچنین IE رو در حالت Safe Mode اجرا کنید و ببینید باز هم مشکل پیش میاد؟ اگر پیش نیومد حتما یک Addone دارید که مشکل سازه.
برای اجرای IE در حالت Safe Mode مسیر زیر رو برید:
StartMenu>All Program>Accessioris>SystemTools

Paker Shah
21-05-2010, 16:17
درسته نرم افزار های 32 بیت هم میتونن بدون مشکل اجرا بشن.
من جست و جو کردم چندین جا این مشکل مطرح شده بود با چند تا راه حل که هیچ کدوم برای من کار نکردن بیشتر جاها میگن که مشکل از 32 بیت بودن این دو مرور گر هست. IE 64 بیت داره ولی فلش پلیر برای 64 بیت نیومده هنوز. مرور گر ها هم اخرین نسخه هستن هر دو. ویندوز رو هم دوباره تازه نصب کردم و هیچ add on یا نرم افزاری نصب نکردم. به نظر میرسه راه حلی برای این مشکل نیست فعلا تا نسخه جدیدی بیاد یا 64 بیت.