ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز 7 از روی فلش مموری

KING iMAN
20-05-2010, 18:21
سلام.
با راهنماییهای دوستان متوجه شدم که فلش مموری هم قابلیت Bootable شدن رو داره و این واسه نصب ویندوز 7 رو سیستمهایی که DVD Drive ندارن(مثل خیلی از سیستمهای دسکتاپ قدیمی و همچنین خیلی از لپ تاپ ها و نوت بوکها)و یا دارن ولی درست عمل نمیکنه(به هر دلیلی)خیلی اهمیت داره و کارایی فوق العاده بالایی داره.این کار ظاهراً واسه ویندوز 7 با نرم افزار A Bootable USB انجام میشه.من توی کار با این نرم افزار یه سری ابهامات واسم پیش اومده که نتونستم فلشم رو Bootable کنم.اون ابهامات رو اینجا مطرح میکنم و امیدوارم با راهنمایی دوستان و اساتید عزیز مثل همیشه بتونم این مشکل رو حل کنم.شاید این مسئله واسه خیلیهای دیگه هم کاربرد داشته باشه.بنابراین سؤالاتم رو در قالب یه Screen Shot گذاشتم که کاملاً واضح باشه و از اساتید محترم میخوام ریز به ریز و با حوصله جواب بدن که مشکل بنده حل شه و سایر دوستان علاقمند هم یاد بگیرن اینو.ضمناً نرم افزار رو آپلود کردم و لینکشو میذارم که اگه کسی از دوستان از این تاپیک خواست استفاده کنه دنبال نرم افزارش نگرده و از همینجا دانلود کنه.(میدونم که قبلاً هم تو سایت آورده شده ولی میخوام اینجا فقط مختص ویندوز 7 باشه).
سؤالای اصلیم اینه ولی از اساتید محترم میخوام با توجه به اسکرین شاتی که گذاشتم پاسخ بدن که این تاپیک بشه مرجعی واسه آموزش نصب ویندوز 7 از روی فلش مموری.
1.آیا وقتی فلش رو Format کردم بعدش باید اون فایل ایمیج ویندوز و یا فایلهای ویندوز رو خودم دستی توش کپی کنم و بعد این نرم افزار رو اجرا کنم یا بذارم خالی بمونه؟
2.چقدر طول میکشه تا این نرم افزار فلش رو Bootable کنه؟آخه من هر چقدر منتظر میمونم هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه.اصلاً از کجا بفهمم داره کار میکنه نرم افزار؟
3.لطفاً یه توضیح جامع در مورد کار باهاش بدین که همین تاپیک بشه مرجع.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* میتونین نرم افزار A Bootable USB رو از لینکهای زیر دانلود کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mhs_837
20-05-2010, 19:54
ایمان جان باز سوژه دادی :31:
واسه من که کار کرد.اول با Nero یه ایمیج از دی وی دی ویندوز به طریقۀ Copy Disk با فرمت iso رو هاردم گرفتم بعد وارد برنامه شدم و گزینه OPEN ISO رو زدم.اینجا یکم طول کشید تا پنجره واسه آدرس دادن باز شد.بعد آدرس فایل iso رو بهش دادم و رفت صفحه بعد که مشخصات فلشم رو نشون داد و گفت فرمت میشه و ....
الان چک کردم ویندوز هم داشت نصب می شد.من تنها مشکلم اینه چون کل فایل ایمیج رو درایو C (درایو ویندوز) باز میکنه و من جای خالی به اندازه ندارم هی پیغام کلین آپ میده

KING iMAN
20-05-2010, 20:34
واسه من که اصلاً با زدن Open ISO حتی بعد از 50 دقیقه هم اتفاقی نیفتاد.

farbodteh
20-05-2010, 22:59
من توی یه سایت دیگه روششو خوندم اما نمی دونم قوانین اینجا اجازه میده من لینکشو بزارم یا نه

farbodteh
20-05-2010, 23:08
من توی یه فروم دیگه تاپیکشو میدونم اگه مغایر با قوانین نیست بگید لینکشو بدم

ebicross
21-05-2010, 01:02
آموزش کامل بوتیبل کردن فلش - جدید:

KING iMAN
21-05-2010, 10:32
با تشکر از ebicross عزیز.کاش همینجا آموزشت رو گذاشته بودی که دو تا تاپیj

Honradez
27-05-2013, 22:33
سلام.

من میخواهم ویندوز 7 را از طریق فلش مموری روی یک لپ تاپ نصب کنم. اول برنامه ی خود مایکروسافت (
Windows 7 USB/DVD Download Tool) را امتحان کردم ولی ارور داد که قادر به کپی فایلها نیست و ایراد یا از فلش هست یا از فایل iso.

حالا میخواستم روش دیگری که در تاپیک زیر گفته شده رو امتحان کنم، اما جای دیگه خوندم که این روش جواب نمیده اگر با کامپیوتر 64 بیت، بخوام فلش مموری نصب ویندوز 32 بیت درست کنم.

Unetbootin رو هم امتحان کردم، اما کار نکرد: یک صفحه ای آمد با تنها یک گزینه: default. وقتی آنرا انتخاب میکردم، هیچ تغییری رخ نمیداد.

من فکر کنم مشکل من این هست که فایل iso ای که دارم متعلق به یک ویندوز مشخص نیست. درواقع یک دی وی دی هست که خریدم و شامل نسخه های مختلف ویندوز 7 هست.

میخواستم بپرسم با این اوصاف، پیشنهاد میکنید چکار کنم برای نصب ویندوز از طریق فلش مموری؟

متشکرم.

Beta
28-05-2013, 12:55
من فکر کنم مشکل من این هست که فایل iso ای که دارم متعلق به یک ویندوز مشخص نیست.
درواقع یک دی وی دی هست که خریدم و شامل نسخه های مختلف ویندوز 7 هست.

میخواستم بپرسم با این اوصاف، پیشنهاد میکنید چکار کنم برای نصب ویندوز از طریق فلش مموری؟

متشکرم.
شما ابتدا این نرم افزار رو دانلود کنید.

تمام فایل های دی وی دی رو روی هارد کپی کنید.
نرم افزار رو اجرا کنید ، سیستم عامل رو انتخاب کنید، اسم بدید ، از قسمت Setup Location فایل هایی که قبلا از DVD رو هارد ریخته بو دین رو بدید، و قسمت Output آدرس فایل نهایی که Iso هست رو بدید.
حالا این نرم افزار رو دانلود کنید ، اجرا کرده و یه تیک وسط برنامه هست که اونو باید بزنید.

SASA-PC
06-06-2013, 15:42
با سلام خدمت دوستان من با این برنامه مایکروسافت یه مشکل کوچیک دارم و اون اینه که فایل iso من رو قبول نمیکنه
من فایل iso رو با برنامه PowerISO گرفتم و با برنامه Ashampoo Burning Studio 10 تست کردم ولی جواب نداد