ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Low Poly کردن یه کاراکتر

SevenART
17-05-2010, 19:59
سلام.

چطوری میشه یه کاراکتر را لو پلی کرد؟ ... با مایا ... حالا نشد با مکس ...

یا هر چیز دیگه ای را کلا .. چطوری میشه پلیگانهاشو کم کرد ... زیاد که با Smooth میشه ...

کم با چی؟

RezaTayebiJ
17-05-2010, 20:15
توی مایا:
Polygons Module>Mesh> Reduce

این ابزار معمولا توی مدل ها اُرگانیک خراب کاری می کنی اما توی کارهای معماری گاهی اوقات بدرد بخوره

SevenART
17-05-2010, 20:41
ممنون رضا جان ولی اینو برای یه کاراکتر High poly زدم ارور داد..

annot reduce polygonal object with nonmanifold geometry. Cleanup the object using Mesh->Cleanup

Cleanup هم می زنم نمیشه .. حالا امتحان می کنم ببینم چی میشه

3dmap
18-05-2010, 06:32
اگه ممكنه ابزار مشابه اونو توي تري دي مكس بگيد!:5:

*Forgotten*
18-05-2010, 22:16
برای تبدیل high poly به low poly تو خود مکس چنتا مدیفایر هست به اسم MultiRes
که کارش همینه موضوعتو انتخاب میکنی از لیست مدیفایرها multires رو انتخاب میکنی
بعدش روی generate کلیک میکنی تا عمل شمارش ورتکس انجام بده
تو قسمت resolation lمیتونی تعدا ورتکسهارو بر حسب شمارش یا درصد کاهش بدی
فقط به اندازه ای کاهش بده تا شکل کلی جسم بهم نخوره

یه تابع دیگه هم به نام optimze وجوداره که شبیه multires عمل میکنه با این تفاوت که
تنظیمات بیشتری داره و اتوماتیکتر هستش, تنظیماتشو دستکاری کن تا چیزی که میخای بدست بیاد

Prince_ of _Persia
19-05-2010, 18:07
فکر کنم کاراکترت با این روش ها اینطوری که می خوای در نیاد یا جزییات اصلیش رو از دست بده
بهترین راه این هست که بر اساس این مدلت یک مدل لو پلی بزنی و ببینی چیزهایی رو که می خوای و حیاتی هستند نگه داری و جزییات اضافی رو دیگه کار نکنی . خیلی از مدلسازها برای بازی همینکار رو می کنند.
تو زیبراش هم یک ابزار داره که می تونی بر روی مدل پرجزییاتت مدل لو پلی با کمک zshpere در بیاری بعد حجمش رو با مدل اصلیت یکی کن اسمش رو یادم نمی یاد بقیه دوستان کمک کنند.

pclord
19-05-2010, 20:12
به نظر من بهترین روش اینه:

کاراکترتو کامل تو مایا LowPoly درست کن ، بهش زیاد جزئیات نده ، حالا ببر تو زیبراش و تا میتونی جزئیات بده ، حالا به جای این که کاراکتر رو بیاری به مایا یه نرمال مپ ازش بگیر و به مدل LowPoly بده ، رندر بگیر ، هیچ فرقی با مدل HighPoly نمیکنه.

موفق باشی.