ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال ساخت gta tehran

صفحه ها : [1] 2

king of the kings
17-05-2010, 15:38
سلام..
خوب در این تاپیک عکس های این بازی رو که در حال ساختش هستیم رو می ذارم تا از نظرات و پیشنهاداتون برای بهتر شدن بازی استفاده کنیم و بتونیم یه بازی خوب ارایه بدیم..

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

خوب این از اولین عکس هست که بلوار رو مشاهده می کنید ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMIR REZAs
17-05-2010, 15:40
خیلی فوق العادست!
یه کم توضیح بدید چند نفرید؟
با چه موتوری کار میکنید؟
و.........

king of the kings
17-05-2010, 15:47
خوب ما تعدادمون حدود 13 نفر هست که به گروه های ساخت بازی تبدیل شدند مثلا یه گروه ساخت ماشین برای بازی داریم که بچه ها رفتن و عضو شدند ..
موتور بازی هم همون بازی سن اندرس هست ..
در واقع کل بازی تغییر می کنه..
اینم از عکس های بعدی :
میدون چایچی:
اینم سرعت گیر:
اینم بیلبورد بازی:
بزودی از ماشین های ایرانی این بازی هم عکس می ذارم..

Arrowtic
17-05-2010, 15:52
برای فروشش مجوز میگیرین؟؟
تو کرجم برا فروش خواهید گذاشت؟

king of the kings
17-05-2010, 15:59
اینم مترو که هنوز تکمیل نشده..

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

برای فروشش مجوز میگیرین؟؟
تو کرجم برا فروش خواهید گذاشت؟

در موردش توضیح دادم و سعی می کنیم که مجوز رو بگیریم..
اون هنوز معلوم نیست ولی سعیمونو می کنیم به شهرهای دیگر هم بفرستیم..

king of the kings
17-05-2010, 16:08
اینم از عکس های بعدی:

یه توضیح هم بدم که این عکس هایی که گذاشتم برای نمونه هست و تمامی این مدلها (تیر برق و سرعت گیر
و ...)روی خیابان های تهران قرار می گیرند مثل عکس اول این تاپیک
الان اگه دقت کنید توی عکس اول همین پست تیر برق روی خیابان خود بازی قرار گرفته ولی این فقط برای نمونه هست و در بازی جی تی ای تهران همه ی این خیابان ها و کوه ها و پیاده رو ها تغییر می کنند و مثل عکس اول همین تاپیک می شوند

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 16:16
خیلی پیشرفت کردید
انشالله بعد از اینکه shadow mapper رو بعد از 1 سال اپتیمایز کردند میتونیم به راحتی هر مپی رو به GTA IV هم وارد کنیم و حال کنیم
مشهور میشی

king of the kings
17-05-2010, 16:22
خیلی پیشرفت کردید
انشالله بعد از اینکه shadow mapper رو بعد از 1 سال اپتیمایز کردند میتونیم به راحتی هر مپی رو به GTA IV هم وارد کنیم و حال کنیم
مشهور میشی

اره اگه بشه خیلی خوب میشه چون ما می خوایم چند تا نسخه از این بازی بدیم و مثلا یه بار شهر تهران رو بسازیم و یه بار اصفهان و یه بار سه شهر رو با هم و....
خوب بچه ها هر کسی بتونه یه داستان جالب و هیجان انگیز برای این بازی برامون بگه تا ما براساس همون داستان مراحل های بازی و ما موریت ها و شخصیت هاشو بسازیم..
این یه نوع مسابقه هست پس تمام سعیتونو بکنید چون کسی که بتونه یه داستان خوب بنویسه شریک ساخت این بازی می شه و اسمش نوشته می شه..
در ضمن تا به حال هم چند نفری بودند که داستان برای ما نوشتن و ما می خوایم یکی رو انتخاب کنیم..
در مورد گرافیک بازی هم بهتون بگم که گرافیک gta san نخواهد بود و تغییراتی پیدا می کنه و گرافیک رو بالاتر می بریم..

AMIR REZAs
17-05-2010, 16:50
سلام دوباره
این موتوری که میگید چطوری هست؟؟ تا حالا اسمشو نشنیدم! واسو دانلود میذارید ببینم چیه؟

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 16:54
اگه بتونید از مد ENB v 75 استفاده کنید
گرافیک بازی کلی بالا میره
به نظر من داستانش مربوط به امروزه باشه و واقعی باشه
مربوط به مسائل امروزی تهران
داستان رو چطوری بنویسم؟
همینجا یک صفحه اختصاص بدم به خودم؟

king of the kings
17-05-2010, 17:01
سلام دوباره
این موتوری که میگید چطوری هست؟؟ تا حالا اسمشو نشنیدم! واسو دانلود میذارید ببینم چیه؟
این موتور بازی سازی نیست ..اصلا بازی که ما داریم می سازیم با بازی که شمل می سازید طرز ساختشون فرق داره ..

اگه بتونید از مد ENB v 75 استفاده کنید
گرافیک بازی کلی بالا میره
به نظر من داستانش مربوط به امروزه باشه و واقعی باشه
مربوط به مسائل امروزی تهران
داستان رو چطوری بنویسم؟
همینجا یک صفحه اختصاص بدم به خودم؟
اره از enb هم استفاده می کنیم ..
لینک این enb که الان گفتی رو بذار ببینیم چجوری هست..
در مورد داستان هم همینجا داستان رو بنویس..

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 17:11
داستان بازی رو نمیدونم ولی اگه اینجوری بشه خیلی خوب میشه
1 - اسم بازی کن یک اسم عربی باشه
2- توی شهر ماشین های ایرونی باشد ولی تو مراحل خاص ماشین های خاصی هم باشن
مثل لامبرگینی و فراری و ...
3- ترجیحا مراحل بازی کمتر از 100 تا نباشه و مرحله ی مزخرف هم نداشته باشه همشون توی موضوع باشن
4- اگه از صدا های ایرونی استفاده میکنید ترجیحا از صدای افراد مشهور تر استفاده کنید(فکر نمیکنم که بشه)
5 حتما مرحله ای داشته باشه که مثلا روی نقشه محلی که باید بهش بریم دیده نشه و فقط بگه که مثلا برو ولی عصر و با تابلو ها بریم اونجا
6- ترافیک بازی رو هر چقدر که میتونید بالا ببرید و توی شهر مثل تهران واقعی نشه با سرعت توش رفت
7-اگه میتونید خودتون انیمیشن جدید به بازی بگذارید یک کاری بکنید که بتونه لباس بخره و ...
8- بشه ماشین ها رو تونینگ کرد (البته نمیدونم کسایی که ماشین ایرونی ساختند واسه بازی این قابلیت رو به ماشین ها دادند یا نه)
9- اسلحه های بازی رو حتما آپدیت کنید و حتما از پکیج اسلحه های سان آندراس که آقای گریم ساخته استفاده کنید
اگه نمیدونی کجاست پایین لینک میزارم
10- اگه بتونید واسه بازیتون سرور هم بگذارید که بشه باهاش آنلاین بازی کرد خیلی خوب میشه
ولی مجبور میشید که خودتون کلا سرور بسازید که هزینه داره شاید بعد فروش اولین بار بازی که منتشر میشه و مردم میخرنش با سودش شروع کنید به ساخت سرور و بعد یک سریال بفروشید که قیمتش 15 تومن باشه که صرف کنه
و خیلی سود میکنید
11- توی بازی حتما مسابقه بگذارید ترجیحا مثل بازی حدید
eflc
12- اگه میشه بادی گارد هم بگذارید که حال کنیم (بدون نیاز به ترینر و ...)
13- توش حتما پارتی های غیر مجاز توی خونه ها باشه و وقتی پلیس میاد اسلحه ها دست به کار بشن که البته فکر نکنم اون موقع مجوز بگیره
14- خال کوبی و کلا همه ی اون چیز هایی که توی
SA
داشتیم رو بر ندارید و کلاب های بدن سازی رو توش باقی بگذارید
15- همون طور که اسم بازی
GTA
خواهد بود این پروژه رو حتما توی سایت
GTA FORUMS
آپلود کنید که مردم کف کنن
16- توش توی یک مرحله حتما باید ماشین دزدی باشه
17- توش مرحله های تظاهرات و .... باشه
(بی خیال مجوز)

parvizamd
17-05-2010, 17:12
اسم واقعی موتور GTA SAN هست Rockstar Advenced Game Engine یا RAGE
اگه برای دنلود پیداش کردین به منم لینک بدید

عماد جان واقعا عالیه

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 17:18

با کارت های گرافیکی که SHADER 3 رو پشتیبانی میکنه کار میکنه (به طور کامل)
و با کارت های گرافیکی که SHADER 2 رو پشتیبانی میکنه به طور محدود در کار میکنه که بازی هنگ نکنه
لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ی دانلود:

تو این صفحه چند تا هست هر کدوم رو که خودت تست کن و دوست داشتی اونو بردار
البته با SAN ANDREAS بهترین بازده رو میده
اگه بازی قراره از shader های SA استفاده کنه کاملا کار میکنه

king of the kings
17-05-2010, 17:57
داستان بازی رو نمیدونم ولی اگه اینجوری بشه خیلی خوب میشه
2- توی شهر ماشین های ایرونی باشد ولی تو مراحل خاص ماشین های خاصی هم باشن
مثل لامبرگینی و فراری و ...
3- ترجیحا مراحل بازی کمتر از 100 تا نباشه و مرحله ی مزخرف هم نداشته باشه همشون توی موضوع باشن
4- اگه از صدا های ایرونی استفاده میکنید ترجیحا از صدای افراد مشهور تر استفاده کنید(فکر نمیکنم که بشه)
5 حتما مرحله ای داشته باشه که مثلا روی نقشه محلی که باید بهش بریم دیده نشه و فقط بگه که مثلا برو ولی عصر و با تابلو ها بریم اونجا
6- ترافیک بازی رو هر چقدر که میتونید بالا ببرید و توی شهر مثل تهران واقعی نشه با سرعت توش رفت
7-اگه میتونید خودتون انیمیشن جدید به بازی بگذارید یک کاری بکنید که بتونه لباس بخره و ...
8- بشه ماشین ها رو تونینگ کرد (البته نمیدونم کسایی که ماشین ایرونی ساختند واسه بازی این قابلیت رو به ماشین ها دادند یا نه)
9- اسلحه های بازی رو حتما آپدیت کنید و حتما از پکیج اسلحه های سان آندراس که آقای گریم ساخته استفاده کنید
اگه نمیدونی کجاست پایین لینک میزارم
10- اگه بتونید واسه بازیتون سرور هم بگذارید که بشه باهاش آنلاین بازی کرد خیلی خوب میشه
ولی مجبور میشید که خودتون کلا سرور بسازید که هزینه داره شاید بعد فروش اولین بار بازی که منتشر میشه و مردم میخرنش با سودش شروع کنید به ساخت سرور و بعد یک سریال بفروشید که قیمتش 15 تومن باشه که صرف کنه
و خیلی سود میکنید
11- توی بازی حتما مسابقه بگذارید ترجیحا مثل بازی حدید
eflc
12- اگه میشه بادی گارد هم بگذارید که حال کنیم (بدون نیاز به ترینر و ...)
13- توش حتما پارتی های غیر مجاز توی خونه ها باشه و وقتی پلیس میاد اسلحه ها دست به کار بشن که البته فکر نکنم اون موقع مجوز بگیره
14- خال کوبی و کلا همه ی اون چیز هایی که توی
SA
داشتیم رو بر ندارید و کلاب های بدن سازی رو توش باقی بگذارید
15- همون طور که اسم بازی
GTA
خواهد بود این پروژه رو حتما توی سایت
GTA FORUMS
آپلود کنید که مردم کف کنن
16- توش توی یک مرحله حتما باید ماشین دزدی باشه
17- توش مرحله های تظاهرات و .... باشه
(بی خیال مجوز)
به ترتیب جواب ها رو می گم..
1.چرا عربی؟ما می خوایم شخصیت اول رو یه شخص معروف بذاریم و مثلا هیچکس..(که شخصیت رو هم شبیه خودش می سازیم)
2.هر ماشین ایرونی که بخوای هست ..و در مورد مراحل خاص هم از ماشین های خارجی هم استفاده می کنیم.
3.در مورد مراحل بازی هم سعی می کنیم مراحل رو بالای 50 تا بسازیم..شاید به 100 برسه و شاید هم بیشتر بستگی به داستان بازی داره
4.در مورد دیالوگ ها که به احتمال زیاد از صداهای خودمون استفاده می کنیم ولی برای ماشین ها شاید از صداهای اصلی ماشین ها استفاده کنیم و مثلا وقتی 206 سواری صدای موتور 206 بیاد که برای این کار باید صدای موتور ماشین ها رو ضبط کنیم
5.پیشنهاد خوبیه ..
6.ما برای گرافیک بازی می خوایم این کار رو کنیم و مثلا فردی که داره بازی رو نصب می کنه هنگام نصب بصورت خودکار سیستم فرد رو بدست میاریم و بر اساس اون سیستم بازی رو که به سیستمش می خوره نصب کنه..
7.انیمیشن های جدید هم اگه بشه می ذاریم و لی خود انیمیشن های بازی رو تغییر هم میدیم ..
8.در این مورد خیلی کار کردیم و ماشین های ایرونی رو می شه اسپرت کرد و حتی یه امکانات اضافی هم برای اسپرت کردن ماشین ها هم می ذاریم..حتی ماشین های ایرانی رو هم اسپرت ده تو بالا شهر ها هست..
9.در مورد اصلحه ها اپدیت می شوند ولی این پکی که گفتی رو تا جالا نشنیدم اگه می تونی بذار
10.در این مورد هم یه فکری می کنیم
11.اره می ذاریم ..به بازی خیلی امکانات جدید اضافه می کنیم و مثلا شخصیت اول می تونه بره سیگار بخره یا بره استخر یا...
12.در مورد بادی گارد هم ازش استفاده می کنیم و جوری می کنیم که هلیکوپتر از بالا و سه چهار تا ماشین ازتون محافظت کنند ..
13.در این مورد هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم ولی اگه بذاریم مجوز بی مجوز:31:
14.اره اونا هم هست و یه سری امکانات جدید
15.این کار رو هم سعی می کنیم بکنیم
16.باشه
17.این دیگه میان ما رو هم می زنن:31:
خلاصه ما فقط از یک چیز ترس داریم که بعد از ساخت بازی بازی گیر کنه و حجمی بشه..

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 18:08
البته من تاحالا خودم GTA SA رو مد نکردم و همش رو PS2 بازیش کردم که دلیلش این میشه که من این مد رو خودم امتحان نکردم

پکیج اسلحه های شماره 3:

شماره ی 2:

شماره ی 1:

تازه چند تا ماسک هم داره
اگه کاراکتر اصلی اسمش هیچکس باشه،فکر نمیکنی مجوز ندن؟
واسه مد های بالا من بلد نیستم چطوری نصب باید کرد چون کلا SA رو روی کامپیوترم ندارم
خودت یک نگاهی بهشون بنداز

L u K e !
17-05-2010, 18:10
وای شما از جون GTA چی می خواین ؟
این می شه ساخت بازی ؟
چرا ما ایرانیا اینقدر دست به Edit ایم ؟

R O O T
17-05-2010, 18:15
سلام کی این بازی تون عرضه میشه؟

S@nti@go_s&k
17-05-2010, 18:17

چرا عربی؟

اسم بازی تهرانه الدوحه که نیست :دی

اسم بازیکنو بزار SH همون سروش هیچ کسه خودمون :27:

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 18:17
همه ی دنیا دارند این کار رو میکنن شما یک سر به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنید
اونجا دارن روی GTA ISTANBUL CITY که خودش روی GTA SA هست تلاش میکنن

18- نمیدونم بشه یا نه ولی اگه میشه توی کافی نت ها اینترنت مجازی هم بذارید و مثل IV یک سایتی باشه که توش تمام کد های تقلب هم باشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید19- توی بازی های GTA هیچ وقت من توی شهر بچه ندیدم همچنین حیوانات خانگی هم ندیدم اگه بشه ..

واسه مشکل حجم بهتون پیشنهاد میکنم که پلی مدل ها رو پایین بیارید که مشکلی پیش نیاد
البته کامپیوتر هایی که GTA IV رو باز میکنن نباید تو باز کردن این بازی مشکل داشته باشن

فقط گفتم اسمش عربی باشه مثلا نیما یا کورش و سیاوش نباشه (چون اگه باشه یک جور هایی ممکنه مشکل ایجاد کنه)
البته نمیدونم شایدم نکنه (بیخیال)

یک چیزی که GTA فاقدشه اینه که بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی جایزه های کمی میده شما اونو زیاد تر کنید مثلا حتی کاراکتر های NIKO و luis و ... از GTA ها دیگه توی این بازی باز بشن و توی کمد لباس موجود باشن !!!!

20- اگه بشه واسش بعد از چند ماه آپدیت بدید که خیلی عالی میشه (یعنی مراحل جدید یا حتی اگه بشه براش DLC هم بسازید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

21- اگه تو ساختن بعضی از مدل های ماشین از مدل های خارجی استفاده کردید باید حتما از اون فرد تولید کننده اجازه داشته باشید که تغییرش بدید اگه نه پس بی خیال شید که توی سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگذاریدش چون که اونا شرن

parvizamd
17-05-2010, 18:27
عماد جان بهتره از سروش هیچ کس استفاده نکنی چرا که مجوز نمی دن دوما میدون باز می زاری که هیکچس بتونه ازت شکایت کنه (چرا که یک قیافه نفر بدون اجازه کتی اون طرف بزاری تو بازی میتونه ازت شکایت کنه البته هیچ کس اینکار نمی کنه ولی بهت مجوز نمی دن)

tommy vercetti
17-05-2010, 18:27
عالیه بچه ها ... من بی صبرانه منتظرم ...
به نظرتون چه قدر دیگه کار داره ؟؟؟ ... موقع انتشار ما رو هم بی خبر نذارین ...

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 18:32
به بعضی از ماشین ها که خودشون اسپرت نیستند قابلیت تیونینگ رو بگذارید در حد اینکه علاوه بر نیترو حتی موتورش رو هم تغییر بدیم
اگه بشه رنگ نیترو رو هم قرمز کنید چون باید قرمز باشه
چنانچه یادم میاد N2 ناقص میسوزه

فکر کنم تا حالا 60 در صد رفتن
واسه همین بود که میگم از شخصیت هیچکس استفاده نکنید حتی اگه هیچکس اجازه بده اینا اجازه نمیدن

یک کاری که R* همیشه انجام میداد این بود که هیچ وقت از شخصیت های حقیقی استفاده نمیکرد
حتی توی ماشین ها هم ماشین واقعی نگذاشتند
من جات بودم و خیلی اسرار داشتم که هیچ کس باشه از یک کاراکتر خیالی که شبیه هیچ کس هست استفاده میکردم
و تو مراحل مختلف هم از آهنگ ها هیچ کس میخونه و ...

king of the kings
17-05-2010, 18:36
وای شما از جون GTA چی می خواین ؟
این می شه ساخت بازی ؟
چرا ما ایرانیا اینقدر دست به Edit ایم ؟
داداش بهترین بازی دنیا جی تی ای هست ..در ضمن این رو هم بدون ما ادیت نمی کنیم..

البته من تاحالا خودم GTA SA رو مد نکردم و همش رو PS2 بازیش کردم که دلیلش این میشه که من این مد رو خودم امتحان نکردم

پکیج اسلحه های شماره 3:

شماره ی 2:

شماره ی 1:

تازه چند تا ماسک هم داره
اگه کاراکتر اصلی اسمش هیچکس باشه،فکر نمیکنی مجوز ندن؟
واسه مد های بالا من بلد نیستم چطوری نصب باید کرد چون کلا SA رو روی کامپیوترم ندارم
خودت یک نگاهی بهشون بنداز
خوب بودند ..نصبش کاری نداره

سلام کی این بازی تون عرضه میشه؟
معلوم نیست شاید تابستون شاید پاییز و یا...:31:

همه ی دنیا دارند این کار رو میکنن شما یک سر به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنید
اونجا دارن روی GTA ISTANBUL CITY که خودش روی GTA SA هست تلاش میکنن

18- نمیدونم بشه یا نه ولی اگه میشه توی کافی نت ها اینترنت مجازی هم بذارید و مثل IV یک سایتی باشه که توش تمام کد های تقلب هم باشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید19- توی بازی های GTA هیچ وقت من توی شهر بچه ندیدم همچنین حیوانات خانگی هم ندیدم اگه بشه ..

واسه مشکل حجم بهتون پیشنهاد میکنم که پلی مدل ها رو پایین بیارید که مشکلی پیش نیاد
البته کامپیوتر هایی که GTA IV رو باز میکنن نباید تو باز کردن این بازی مشکل داشته باشن

فقط گفتم اسمش عربی باشه مثلا نیما یا کورش و سیاوش نباشه (چون اگه باشه یک جور هایی ممکنه مشکل ایجاد کنه)
البته نمیدونم شایدم نکنه (بیخیال)

یک چیزی که GTA فاقدشه اینه که بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی جایزه های کمی میده شما اونو زیاد تر کنید مثلا حتی کاراکتر های NIKO و luis و ... از GTA ها دیگه توی این بازی باز بشن و توی کمد لباس موجود باشن !!!!
این کافینت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'.jpg
در مورد بچه و حیوانات هم استفاده می کنیم و حتی مدرسه هم ممکنه بذاریم..
در مورد جایزه ها هم سعی می کنیم بیشترشون کنیم ...
شخصیت اصلی هم من فقط یه مثال زدم و ممکنه اصلا شخصیت اصلی مهران مدیری بشه ...

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 18:39
نه بابا مهران مدیری کجا
قتل و ترور کجا
بی خیال
همون نظری که من دادم هم روش فکر کن

king of the kings
17-05-2010, 18:43
عماد جان بهتره از سروش هیچ کس استفاده نکنی چرا که مجوز نمی دن دوما میدون باز می زاری که هیکچس بتونه ازت شکایت کنه (چرا که یک قیافه نفر بدون اجازه کتی اون طرف بزاری تو بازی میتونه ازت شکایت کنه البته هیچ کس اینکار نمی کنه ولی بهت مجوز نمی دن)
این رو هم بگم حتی ما با هیچکس هم ارتباط داریم و یکی از اعضای گروه علی رکب هست که رپر هست و با هیچکس ارتباط داره و هیپکس از این موضوع با خبر هست..

به بعضی از ماشین ها که خودشون اسپرت نیستند قابلیت تیونینگ رو بگذارید در حد اینکه علاوه بر نیترو حتی موتورش رو هم تغییر بدیم
اگه بشه رنگ نیترو رو هم قرمز کنید چون باید قرمز باشه
چنانچه یادم میاد N2 ناقص میسوزه

فکر کنم تا حالا 60 در صد رفتن
واسه همین بود که میگم از شخصیت هیچکس استفاده نکنید حتی اگه هیچکس اجازه بده اینا اجازه نمیدن

یک کاری که R* همیشه انجام میداد این بود که هیچ وقت از شخصیت های حقیقی استفاده نمیکرد
حتی توی ماشین ها هم ماشین واقعی نگذاشتند
من جات بودم و خیلی اسرار داشتم که هیچ کس باشه از یک کاراکتر خیالی که شبیه هیچ کس هست استفاده میکردم
و تو مراحل مختلف هم از آهنگ ها هیچ کس میخونه و ...

اره امکانات اسپرت جدیدی هم اضافه می کنیم ...
من بازم می گم من به فرض مثال گفتم هیچکس رو می ذاریم..

- اگه بشه واسش بعد از چند ماه آپدیت بدید که خیلی عالی میشه (یعنی مراحل جدید یا حتی اگه بشه براش DLC هم بسازید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

21- اگه تو ساختن بعضی از مدل های ماشین از مدل های خارجی استفاده کردید باید حتما از اون فرد تولید کننده اجازه داشته باشید که تغییرش بدید اگه نه پس بی خیال شید که توی سایت
کد:

بگذاریدش چون که اونا شرن

ما احتمالا چند تا نسخه از این بازی می دیم ..ابتدا نسخه ازمایشی رو می دیم و بعد تو نسخه های بعدی تهران رو کاملتر می کنیم و بعد برای نسخه های بعدی شهراهای دیگه رو بهش اضافه می کنیم..

S@nti@go_s&k
17-05-2010, 18:43
در مورد بچه و حیوانات هم استفاده می کنیمنه بچه نزار

اگرم میزاری یه کاری کن که نمیرن

king of the kings
17-05-2010, 18:45
نه بابا مهران مدیری کجا
قتل و ترور کجا
بی خیال
همون نظری که من دادم هم روش فکر کن

همه ی مسایل به داستان بازی ربط داره ..
باید ببینیم داستان بازی چی می شه...
بزودی عکس ماشین های ایرانی و داستان هایی که تا به حال داده شده رو می ذارم..

Arrowtic
17-05-2010, 18:53
بچه هم بذار!:دی
بازی نبوده توش بچه بکشی!:دی
(جدا از شوخی میتونی کاری کنی هیچوقت نمیرن)

MARTIN
17-05-2010, 19:08
نه بچه نزار

اگرم میزاری یه کاری کن که نمیرن
تایید می شه.
بچه کشی جنبه خوبی نداره.
فک کن تیر خالی کنی تو سر بچه؟! یا زیرش بگیری....

یاد اس***** افتادم.........

..................................................

کلا بازیتون باحال به نظر می رسه از این ماشین خارجی های اسپرت و یا شاسی بلند هم بزارین ملت و زیر کنیم.

R O O T
17-05-2010, 19:26
اگه میتونید مثل gta iv براش موبایل بذارید که زنگ بزنه به رفقا

A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 19:46
نه جون بچه ها رو بزار روی 1000000 که نمیرن ولی پرت بشن یک جای دیگه که دیگه بش شلیک نشه

S@nti@go_s&k
17-05-2010, 21:40
اگه میتونید مثل gta iv براش موبایل بذارید که زنگ بزنه به رفقا

آره راست میگه آهنگهای پیشوازه ایرانسلم بزار :دی

keb
18-05-2010, 05:34
نه جون بچه ها رو بزار روی 1000000 که نمیرن ولی پرت بشن یک جای دیگه که دیگه بش شلیک نشه

اینکه خودش باگه.

راستی بازی جالبی شده. حالا چرا خودت عماد جان یه اسم انتخاب نمی کنی؟ یه اسم ساختگی مثل غلام بخاری:31: (البته این اسم فلبداعه است و وجود خارجی ندارد):31:

parvizamd
18-05-2010, 06:17
بابا طرف مد می نویسه نه اینکه بیاد ساختار جی تی رو عوض کنه . راستی عماد جان لطفا برای رادیوش آهنگ جدید YAS توش بزار راستی بازی رو چند دی وی دی عرضه میشه؟

A.M.D.D.E.V.I.L
18-05-2010, 08:26
فکر نکنم بیشتر از 2 DVD

A.M.D.D.E.V.I.L
18-05-2010, 19:30
خبر جدید ندارین؟

king of the kings
18-05-2010, 19:40
اینکه خودش باگه.

راستی بازی جالبی شده. حالا چرا خودت عماد جان یه اسم انتخاب نمی کنی؟ یه اسم ساختگی مثل غلام بخاری:31: (البته این اسم فلبداعه است و وجود خارجی ندارد):31:
منظورت از اسم چیه؟اسم شخصیت اول ؟

بابا طرف مد می نویسه نه اینکه بیاد ساختار جی تی رو عوض کنه . راستی عماد جان لطفا برای رادیوش آهنگ جدید YAS توش بزار راستی بازی رو چند دی وی دی عرضه میشه؟
ما تقریبا تو کارای جی تی ای حرفه ای شدیم چون حدود 4 سالی هست که تو کار ادیتشیم و مد نویسی و کلو نویسی و ماشین سازی و مپ و ساختار رو هم می تونیم تغییر بدیم..در مرود دی وی دی هاش معلوم نیست ولی کمتر از 2 دی وی دی فکر نکنم بشه..

خبر جدید ندارین؟

شرمنده این روزا سرم شلوغه و امتحانات هم هست یکم دیر میام ولی سعی می کنم امروز عکس ماشین های ایرانی بازی رو بذارم..

king of the kings
18-05-2010, 20:20
اینم از برخی ماشین های:
بقیه رو لینکشونو می ذارم تا صفحه سنگین نشه..

اینم یه لوگو:
در مورد بقیه ماشین های خیلی هستن و از هر ماشین ایرانی که خواستید عکسشو ببینید همینجا درخواست کنید عکسشو می ذارم..

Borhan72
18-05-2010, 20:52
عكس سانتافه رو هم بذار خوب... :31::27:

parvizamd
18-05-2010, 21:07
واقعا توپه با اینکه من 3 جی تی ای 5 خریدم ولی بازم می خرم

king of the kings
19-05-2010, 07:22
عكس سانتافه رو هم بذار خوب... :31::27:

سلام برهان جان..
اتفاقا تو اون لینک هایی که دادم تا صفجه سنگین نشه سانتافه هم هست.
برهان جان در مورد سانتافه نقش مهمی رو برای ما ایفا کردند...:20:

واقعا توپه با اینکه من 3 جی تی ای 5 خریدم ولی بازم می خرم

این جی تی ای خیلی با جی تی ای هایی که می دن بیرون فرق داره ...:10:

AMIR REZAs
19-05-2010, 08:26
حالا چرا آموزش رانندگی کوثر !
راستی نمیخواید این اسم Gta رو از اسم بازی بردارید؟؟؟ gta tehran خوب یه اسم جدید بذارید همش که نمیشه gta باشه!!

NINJA0098
19-05-2010, 08:56
من پيشنهاد ميكنم داستان در مورد يه يارو باشه از نيروهاي يگان ويژه ارتش كه بدليل نا فرماني از ارتش اخراج شده.
مياد تو محلشون ميفهمه كه يكي از اعضاي خانوادشو(ترجيها مادر) طالبان گروگان گرفته تا براشون يه سري كاراي جاسوسي تو ايران انجام بده اونم اين كارارو ميكنه تا مراحل آخر به پايگاه افراد طالبان نفوذ ميكنه و مادرشو نجات ميده. بعد با ارتش همكاري ميكنه و آخر اعدام ميشه.
دراماتيك شد نه؟:31:
با اين داستان هم بنياد ازتون حمايت ميكنه هم ممكنه تو جشنواره ي رسانه هاي ديجيتال بعدي جايزه بگيريد و هم از به عنوان چهره ي ماندگار ايران انتخاب بشيد:31:
ولي داستان خوبيه نه؟

راستی نمیخواید این اسم Gta رو از اسم بازی بردارید؟؟؟ gta tehran خوب یه اسم جدید بذارید همش که نمیشه gta باشه!!
خوب اونا دارن براي gta يه مود ميسازن بازي كه نميسازن. به نظرم بايد حتما اسم gta روش باشه اينجوري حق كپي رايت رو رعايت كردن.

SA33D_GT
19-05-2010, 09:37
اینم از برخی ماشین های:

بقیه رو لینکشونو می ذارم تا صفحه سنگین نشه..

اینم یه لوگو:
در مورد بقیه ماشین های خیلی هستن و از هر ماشین ایرانی که خواستید عکسشو ببینید همینجا درخواست کنید عکسشو می ذارم..

سلام دوستان
:18: King Of The King عکس اولی که پیکانه تو بازی هست؟

ماشین باحالی نه این ساخت منه :10:

king of the kings
19-05-2010, 09:52
سلام دوستان
:18: King Of The King عکس اولی که پیکانه تو بازی هست؟

ماشین باحالی نه این ساخت منه :10:
سلام..
خوب منم زدم بالای عکس کاری از سعید..
البته این عکس ماشین هایی که واستون گذاشتم معلوم نیست کدوماشون تو بازی قرار بگیره یا نه..چون مثلا ما از خودروی پیکان سه چهار تا ساختیم و باید یکی یا دو تاش رو بذاریم که من عکس دک دست نداشتم و این عکس پیکان سعید رو گذاشتم..پیکان های قشنگتر از این هم هست که بعدا عکساشو می ذارم..راستی سعید چان اگه دوست نداری از پیکانت استفاده نکنیم...:5:

من پيشنهاد ميكنم داستان در مورد يه يارو باشه از نيروهاي يگان ويژه ارتش كه بدليل نا فرماني از ارتش اخراج شده.
مياد تو محلشون ميفهمه كه يكي از اعضاي خانوادشو(ترجيها مادر) طالبان گروگان گرفته تا براشون يه سري كاراي جاسوسي تو ايران انجام بده اونم اين كارارو ميكنه تا مراحل آخر به پايگاه افراد طالبان نفوذ ميكنه و مادرشو نجات ميده. بعد با ارتش همكاري ميكنه و آخر اعدام ميشه.
دراماتيك شد نه؟:31:
با اين داستان هم بنياد ازتون حمايت ميكنه هم ممكنه تو جشنواره ي رسانه هاي ديجيتال بعدي جايزه بگيريد و هم از به عنوان چهره ي ماندگار ايران انتخاب بشيد:31:
ولي داستان خوبيه نه؟

خوب اونا دارن براي gta يه مود ميسازن بازي كه نميسازن. به نظرم بايد حتما اسم gta روش باشه اينجوري حق كپي رايت رو رعايت كردن.

داستان خوبیه ولی فعلا باید صبر کنیم..
در ضمن در مورد اخزین جملت باید بگم که در اشتباه هستی..
ما مد نمی سازیم ما داریم مپ تهران و ماشین های تهران و شخصیت ها و خیلی چیز های دیگه رو می سازیم و اصلا ربطی به مد نداره!!:20:
در مورد این که اسمشو کلا عوض کنیم هم فکر خوبی هست...اگه کسی اسم خوبی برای این بازی داره بگه..

NINJA0098
19-05-2010, 10:00
سلام..
در ضمن در مورد اخزین جملت باید بگم که در اشتباه هستی..
ما مد نمی سازیم ما داریم مپ تهران و ماشین های تهران و شخصیت ها و خیلی چیز های دیگه رو می سازیم و اصلا ربطی به مد نداره!!:20:
در مورد این که اسمشو کلا عوض کنیم هم فکر خوبی هست...اگه کسی اسم خوبی برای این بازی داره بگه..
خوب ساخت يه مپ براي يه بازي از قبل طراحي شده مده ديگه نه؟!!!:9:
براي اسم بازي اگه ميخواين تغيير بدين فكر ميكنم بعد از مشخص شدن داستان بايد اين كارو بكنيد.

king of the kings
19-05-2010, 10:17
خوب ساخت يه مپ براي يه بازي از قبل طراحي شده مده ديگه نه؟!!!:9:
براي اسم بازي اگه ميخواين تغيير بدين فكر ميكنم بعد از مشخص شدن داستان بايد اين كارو بكنيد.

ببین ما خودمون مپ تهران رو با تری دی مکس می سازیم ..
از قبل طراحی شده دیگه چیه؟!!:31:
در مورد اسم هم حق با شماست و باید اول داستان رو مشخص کنیم ولی مثل اینکه کسی داستانی به جز شما برای این بازی نداره ..:41:
البته داستان های دیگه توسط اعضای گروه ساخت بازی داده شده که بزودی یکیش رو انتخاب می کنیم..

keb
19-05-2010, 10:28
راستی مغازه هم تو شهر گذاشتین؟ مثل باشگاه یا اسلحه فروشی.

king of the kings
19-05-2010, 11:24
مغازه که خیلی مهم هست ..
حتما می ذاریم ..
فقط اگه کسی تکسچر مغازه داره حتما بذاره ..

keb
19-05-2010, 11:39
ببخشید این سوال رو می پرسم. صحنه هم داره؟:31::31::31:

king of the kings
19-05-2010, 12:14
می تونیم بذاریم ولی با مجوز چی کار کنیم؟

NINJA0098
19-05-2010, 16:09
فقط اگه کسی تکسچر مغازه داره حتما بذاره ..
چه جور تكستچري ميخواي . يه توضيح كلي بده. مثلا سوپر ماركت يا قصابي يا خشكبار....

king of the kings
19-05-2010, 16:38
همشون..
هر تکسچر مغازه ای که هست..
هاز روبه روی یه مغازره باشه..

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

راستی این رو هم بگم که هرکسی می خواد خونشون توی این بازی قرار بگیره یا مغازشون عکس بده تا بذاریم..

parvizamd
19-05-2010, 17:02
اسم GTA روش حتما بزارید یک مثال بزنم بازی مدال سربی در واقع Far cry 1 بود که ادیت شده بود در حالی هیچ جاه اسمی ازش نیاورده بود (گروه نرم افزاری CG ) من به طوری اتفاق با بستن بازی در TASK MAGNER فهمیده ام که Far cry هست

Borhan72
19-05-2010, 17:34
سلام برهان جان..
اتفاقا تو اون لینک هایی که دادم تا صفجه سنگین نشه سانتافه هم هست.
برهان جان در مورد سانتافه نقش مهمی رو برای ما ایفا کردند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا اين حرفا چيه؟؟؟
گوش نكنيد هاا...
من هيچ كاری نكردم... :31:
(اينو نديدم ، شرمنده)

king of the kings
19-05-2010, 22:19
نه بابا اين حرفا چيه؟؟؟
گوش نكنيد هاا...
من هيچ كاری نكردم... :31:
(اينو نديدم ، شرمنده)

اگه تو نبودی که الان این ماشین رو تو جی تی ای نداشتیم ...از این ماشین یه دونه هم بیشتر نداریم و خیلی مهم هم بود..
بازم ازت تشکر می کنم برهان جون..
راستی ایشون شخصیت های خوبی هم می سازن و تا به حال زن چادری و مانتویی هم ساختن که ایشالا توی بازی ازشون استفاده می کنیم...منتظر مدل های بعدیشون هم هستیم ..:10:

keb
20-05-2010, 06:07
من یه توصیه ی کوچیک میکنم. اگه میخواین بازی رو بفروشین حتما اسم جی تی ای رو روش بذاریت تا ملت بخرن.:46:

parvizamd
20-05-2010, 17:31
واسه چی بردارن جی تی ای 5 هنوز طرف داره ؟

NINJA0098
22-05-2010, 10:16
خوب یه چندتا تکستچر مغازه برات میزارم. اگه ایرانی و فارسی میخوای چند تا خودم برات بگیرم بزارم.اینا مال فرنگیاست ولی تکستچرای خوبین.
دانلود:

king of the kings
22-05-2010, 15:48
خیلی خوبه..
عالی..
اگه بتونی از ایرانی هم هم بگیری خیلی خوب میشه ..
ممنون

keb
23-05-2010, 14:01
می تونیم بذاریم ولی با مجوز چی کار کنیم؟

صحنه رو هیدن بزارید. جاهای خیلی پرت یا وقتی بازی تموم شد یا به صورت cheat

NINJA0098
23-05-2010, 16:16
صحنه رو هیدن بزارید. جاهای خیلی پرت یا وقتی بازی تموم شد یا به صورت cheat
بیخیال بابا چرا کلید کردی . طرف میخواد مجوز بگیره چرا گیر میدی :13:
بشین درستو بخون فعلا بچه بزرگ که شدی به موقش به این چیزام میرسی:27:

parvizamd
23-05-2010, 19:03
راستی می تونی برای GTA افکت BLUR اضافه کنی

A.M.D.D.E.V.I.L
24-05-2010, 08:36
فکر کنم مد ENB که توی صفحات قبل گذاشتم خودش بازی رو به حد کافی واقعی میکنه

king of the kings
24-05-2010, 08:57
enb رو احتمالا خودمون می سازیم تا بازی کلا واقعی بشه رو روش کار می کنیم..
در مورد افکت بلور هنگام نیترو و سرعت زیاد انجام می شه..

rasoolyas
24-05-2010, 09:22
با سلام ميتوني چندنمونه از مدهاي cleo را كه تو بازي گزاشتي نام ببري؟؟؟
وبك تايپيك آموزش cleo راه اندازي كني؟؟؟
در ضمن بازيت خيلي قشنگه رو گرافيكش بيشتر كاركن؟؟
گيمنت هم بزار.
فعلاً

hoomi_gta
24-05-2010, 10:51
کل صفحات و خوندم واقعا باورنکردنی. دمتو گرم. خیلی کارتون درسته . ولی که حاضرم پیش خرید کنم :دی . به نظر من شخصیت اولش ساختگی باشه خیلی جالب تره. روی داستانش هم حسابی کار کنید. موفق باشید. واقعا خسته نباشید

king of the kings
24-05-2010, 12:44
با سلام ميتوني چندنمونه از مدهاي cleo را كه تو بازي گزاشتي نام ببري؟؟؟
وبك تايپيك آموزش cleo راه اندازي كني؟؟؟
در ضمن بازيت خيلي قشنگه رو گرافيكش بيشتر كاركن؟؟
گيمنت هم بزار.
فعلاً
مدهای کلو چون توسط خود گروه نوشته می شه و بعضی هاشم شاید بگیریم هنوز اسماشون معلوم نیست..
در مورد اموزشاش یه سری اموزش تو سایت داریم ولی محرمانه هست:20:
ولی کلا کار سختی نیست باید یه سری کد رو بلد باشی و بعد چند ایستگاه بذاری و بعد کدهاشم که پیدا می کنی ..
با برنامه سانی بیلدر میشه..قسمت help برنامه یه سری کد داره که بدرد خور هستن..

کل صفحات و خوندم واقعا باورنکردنی. دمتو گرم. خیلی کارتون درسته . ولی که حاضرم پیش خرید کنم :دی . به نظر من شخصیت اولش ساختگی باشه خیلی جالب تره. روی داستانش هم حسابی کار کنید. موفق باشید. واقعا خسته نباشید
در مورد شخصیت اولش و داستان بازی شما ها و اعضای گروه هستن که باید تعیین کنند ولی تا به حال 5 یا 6 داستان داریم و استقبالی نشده:41:

caca_caca888
25-05-2010, 22:38
نقش اولش سروش هيچكسه؟
خوب ساسي مانكن بذار :31:

راستي براي ماشينم از اين آهنگاي خز و خيل بزاري قشنگتره
مثلا : خوشگلا بايد برقصن ، دنيا ديگه مثل تو نداره ، پارميداي من كوش:31: ، خانوم ببخشيد چند كيلويي شما؟:دي‌ ،
براي پيام بازرگانيم بزار:
گزارش گر: شما هميشه لپ لپ ميخريد؟
خريدار: آره
گزارش گر: جايزم داره؟
خريدار: نميدونم ، فكر نكنم ، من لپ لپو واسه كيفيتش ميخرم:31:

بعد يهو بگو اين روزها همه همديگر را نگاه ميكنن شما چطور؟خوبي؟خوش ميگذره؟ چه خبر؟:31:

ببخشيد كه انقدر چرت و پرت گفتم . اما اين طوري واقعا جالب ميشه

soha is the beSt
25-05-2010, 23:14
اقا شاتی چیزی از بازی میزارید؟

سونامی
25-05-2010, 23:34
پلیس امنیت هم دارید ؟

با مزاحمای نوامیس رفتار می کنند ؟

از ماشیناش بگیم مثلا لامبورگینی 3 تا هست تو تهران

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

من دارو میخواهم ناصر خسرو هم باشه دیکه اسلحه فروشی قاچاقی باشه و.....

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

موبایل داشته باشه ایرانسل بره شارژ بگیره و همراه اول که اگر همراه اول باشه مجوز میدن :دی

سونامی
25-05-2010, 23:47
پاساژ پایتخت داره من باید یک سیستم بخرم :دی

راستی داستان خوب نیست طرف از زندان میاد بیرون با پیکان جوانان مسافر کشی میکنه
( مثلا تو یه کار واره ده -- :دی گاوصندوق ) بعد یه عده میان دنبالش پیشنهاد میدن اول قبول نمی کنه بهد مادر ش رو گروگان می گیرن یا مادرش مریضه پول میخواد مجبور میشه قبول کنه و.................
آخرش هم از دسته پلیس فرار میکنه و میره مالزی :دی
نسخه بعدی پلیس اینتر پل دنبالشه :دی و...............

سونامی
26-05-2010, 00:55
یادم اومد رانندگی خوب باشه بهش بگن جعفر درایور تو محل رو بازوشم خالکوبی کرده باشه جعفر درایور

king of the kings
26-05-2010, 10:11
اقا شاتی چیزی از بازی میزارید؟
شات تو صفحه های قبل گذاشتم ..ولی اگه زیاد شات بذارم بازی از دهن می افته:31:

پلیس امنیت هم دارید ؟

با مزاحمای نوامیس رفتار می کنند ؟

از ماشیناش بگیم مثلا لامبورگینی 3 تا هست تو تهران

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

من دارو میخواهم ناصر خسرو هم باشه دیکه اسلحه فروشی قاچاقی باشه و.....

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

موبایل داشته باشه ایرانسل بره شارژ بگیره و همراه اول که اگر همراه اول باشه مجوز میدن :دی
اره امنیت هم می ذاریم..
شاید از ماشین های خارجی تو ماموریت ها مثلا یه ماموریت بهش می دن که بره تو زیرمین یه پارکینگ و یه ماشین گون قیمت رو بدزده یا اصلا از خارج واردات و صدارات کنند..
در مورد موبایل هم خیلی داریم سعی می کنیم بذاریم و شاررژ هم بگره و واقعی باشه ..

پاساژ پایتخت داره من باید یک سیستم بخرم :دی

راستی داستان خوب نیست طرف از زندان میاد بیرون با پیکان جوانان مسافر کشی میکنه
( مثلا تو یه کار واره ده -- :دی گاوصندوق ) بعد یه عده میان دنبالش پیشنهاد میدن اول قبول نمی کنه بهد مادر ش رو گروگان می گیرن یا مادرش مریضه پول میخواد مجبور میشه قبول کنه و.................
آخرش هم از دسته پلیس فرار میکنه و میره مالزی :دی
نسخه بعدی پلیس اینتر پل دنبالشه :دی و...............
داستان خوبه ولی باید یه داستان کامل بگید تا اسمتون تو گروه ساخت این بازی قرار بگیره ...

یادم اومد رانندگی خوب باشه بهش بگن جعفر درایور تو محل رو بازوشم خالکوبی کرده باشه جعفر درایور
اینم بد نیست...

نقش اولش سروش هيچكسه؟
خوب ساسي مانكن بذار :31:

راستي براي ماشينم از اين آهنگاي خز و خيل بزاري قشنگتره
مثلا : خوشگلا بايد برقصن ، دنيا ديگه مثل تو نداره ، پارميداي من كوش:31: ، خانوم ببخشيد چند كيلويي شما؟:دي‌ ،
براي پيام بازرگانيم بزار:
گزارش گر: شما هميشه لپ لپ ميخريد؟
خريدار: آره
گزارش گر: جايزم داره؟
خريدار: نميدونم ، فكر نكنم ، من لپ لپو واسه كيفيتش ميخرم:31:

بعد يهو بگو اين روزها همه همديگر را نگاه ميكنن شما چطور؟خوبي؟خوش ميگذره؟ چه خبر؟:31:

ببخشيد كه انقدر چرت و پرت گفتم . اما اين طوري واقعا جالب ميشه
سلام..
شما تو سایت مغناتیس هم بودی؟من emad04 بودم..:31:
در مورد نقش اول هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم..
پیشنهاد هاتم خوبه...سعی می کنیم اجراشون کنیم..

سونامی
26-05-2010, 11:02
خوب من اگر داستان بگم همین جا بنویسم :دی میخوام اسمم باشه :دی

tommy vercetti
26-05-2010, 11:34
با سلام بچه ها ...
اگه تو داستان اینا کمکی خواستین در خدمتم ... منم بسیار مشتاق هستم که اسمم باشه ...

برای مثال : شخص اول بازی مردی شرافتمنده که تا الان دست به هیچ گونه خالفی نزده ... مراحل اول بازی هم که مراحل ساده و بدون تیراندازی هستش انتهای اینگونه زندگی کردن اون هستش ... اما یه اتفاق خیلی وحشتناک تو بازی می افته که باعث می شه خط زندگیش تغییر کنه ... مثلاً مرگ یکی از عزیزانش ... از بین رفتن اموالش ... این باعث می شه که بازی کننده هم یه هیجانی برای ادامه بازی داشته باشه ... هم شخصیتی که از اون مرد در ذهنش شکل می گیره ، خیلی خوب هستش .

شخصیت اول بازی برای انتقام بر می خیزد ... تیپ و قیافه اش رو تغییر می ده و به تعقیب اون گروه تبه کار می ره ... در این جریان می فهمه که خیلی کوچک تر از این حرف هاست که بتونه کاری انجام بده ... و در ظاهر یک گروه کوچک است ... در اصل گروهی هستند که تمام ملت ها با اونا رابطه دارن ...

تو بازی اگه یه چیز هایی باشه به نظر من بهتره ...
1. داستانش فارسی و مطابق با سنت هامون باشه نه یه بازی غرب زده ...
2. شخصیت بازی انسانی شجاع ، نه ترس ، با فهم و شعور و درون گرا باشه ... البته همیشه کمی طنز لازمه ...
3. مهمه که مثل شخصیت های قبلی ( البته تا حدودی ) ... هیز و بی ادب نباشه چون ایرانیه ...
4. باید اینو بدونیم ، جی تی ای هر وقت بازی ای ساخته شخصیتی غریبه داشته چون به طور کامل تخریب می شده ... اما چون شخصیت ما ایرانی هست ... باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم ... !
5. هیچ گاه مردم عادی و بی گناه رو نکشه و اگر چنین کاری انجام بده ، امتیاز ازش کم بشه ... همچنین ماموریت ها به صورتی باشه که فقط انسان های بد داستان کشته بشن و اگر خلاف این اتفاق بیفته ... فردی دچار ناراحتی بشه
6.شخصیت اصلی باید تو یه داستان تموم بشه ... چون اگر کش دار بشه دیگه جلوه نمی کنه ...
7.چون تمام بچه های ایرانی ( 100 %) این بازی رو انجام می دن ما در تعیین شخصیت و روحیه ی اونا مسئولیم و صحنه های زشت در آینده اونا رو تخریب می کنه !

نظرتون در مورد داستان چیه ؟؟؟ من کلی ایده دارم !!!

MARTIN
26-05-2010, 12:25
هواپیمای توپولوف هم بزار سقوط کنه بعد تو رادیو بگه اشتباه خلبان بود! :13:

king of the kings
26-05-2010, 12:36
با سلام بچه ها ...
اگه تو داستان اینا کمکی خواستین در خدمتم ... منم بسیار مشتاق هستم که اسمم باشه ...

برای مثال : شخص اول بازی مردی شرافتمنده که تا الان دست به هیچ گونه خالفی نزده ... مراحل اول بازی هم که مراحل ساده و بدون تیراندازی هستش انتهای اینگونه زندگی کردن اون هستش ... اما یه اتفاق خیلی وحشتناک تو بازی می افته که باعث می شه خط زندگیش تغییر کنه ... مثلاً مرگ یکی از عزیزانش ... از بین رفتن اموالش ... این باعث می شه که بازی کننده هم یه هیجانی برای ادامه بازی داشته باشه ... هم شخصیتی که از اون مرد در ذهنش شکل می گیره ، خیلی خوب هستش .

شخصیت اول بازی برای انتقام بر می خیزد ... تیپ و قیافه اش رو تغییر می ده و به تعقیب اون گروه تبه کار می ره ... در این جریان می فهمه که خیلی کوچک تر از این حرف هاست که بتونه کاری انجام بده ... و در ظاهر یک گروه کوچک است ... در اصل گروهی هستند که تمام ملت ها با اونا رابطه دارن ...

تو بازی اگه یه چیز هایی باشه به نظر من بهتره ...
1. داستانش فارسی و مطابق با سنت هامون باشه نه یه بازی غرب زده ...
2. شخصیت بازی انسانی شجاع ، نه ترس ، با فهم و شعور و درون گرا باشه ... البته همیشه کمی طنز لازمه ...
3. مهمه که مثل شخصیت های قبلی ( البته تا حدودی ) ... هیز و بی ادب نباشه چون ایرانیه ...
4. باید اینو بدونیم ، جی تی ای هر وقت بازی ای ساخته شخصیتی غریبه داشته چون به طور کامل تخریب می شده ... اما چون شخصیت ما ایرانی هست ... باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم ... !
5. هیچ گاه مردم عادی و بی گناه رو نکشه و اگر چنین کاری انجام بده ، امتیاز ازش کم بشه ... همچنین ماموریت ها به صورتی باشه که فقط انسان های بد داستان کشته بشن و اگر خلاف این اتفاق بیفته ... فردی دچار ناراحتی بشه
6.شخصیت اصلی باید تو یه داستان تموم بشه ... چون اگر کش دار بشه دیگه جلوه نمی کنه ...
7.چون تمام بچه های ایرانی ( 100 %) این بازی رو انجام می دن ما در تعیین شخصیت و روحیه ی اونا مسئولیم و صحنه های زشت در آینده اونا رو تخریب می کنه !

نظرتون در مورد داستان چیه ؟؟؟ من کلی ایده دارم !!!
داستانت خوبه ولی خیلی کمه !!!حداقل ما می خوایم 50 تا ماموریت بذاریم این نمیشه...
داستان باید کامل و ...باشه..
یا نمونشو بزودی واستون می ذارم..
پیشنهاد هات هم خوبه...
در مورد شخصیت اول هم یه سوال دارم اونم شخصیت اول یه شخصیت جدید و وجود خارجی نداشته باشه بهتره یا یه شخصیت شناخته شده باشه؟

خوب من اگر داستان بگم همین جا بنویسم :دی میخوام اسمم باشه :دی
اره همینجا بنویس..
فقط کامل...

king of the kings
26-05-2010, 12:47
اینم برج میلاد:

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

اینم یه عکس دیگه از بازی:

soha is the beSt
26-05-2010, 12:48
به افتخاره اقا اماد (عماد؟) نمیدونم) یه کفه مرتب:8::10::11:

king of the kings
26-05-2010, 13:01
سلام..
یه نفر اموزش کلو اینجا می خواست این اموزش اینگلیسیش هست...

tommy vercetti
26-05-2010, 13:57
به نظر من شخصیت اگه تخیلی و ذهنی باشه بهتره به دو دلیل :
1. اگه واقعی باشه ( حتماً مشهور باشه دیگه ؟؟) باید ازش رضایت نامه کتبی بگیرین که کلی دردسر داره ...
2. تو بازی شخصیت اول یه سری ایده آل داره ... این ایده آل ها باید با شخصیت اصلی همخوانی داشته باشه .

اما درمورد داستان ... من بالای 150 تا مرحله حساب کرده بودم ... این چیزی هم که بالا نوشتم فقط ایده داستانه نه خودش !!!
من نمی تونم تمام مراحل رو یه جا بذارم ... اما اگه قول بدین اسم منم تو اول بازی می نویسین ، هر هفته 7،8 تا مرحله رو همین جا می ذارم .

خیلی ممنون .

hoomi_gta
26-05-2010, 14:56
تاریخ اتمام ساخت بازی تعیین شده؟ فکر می کنید کی میاد بیرون؟

سونامی
26-05-2010, 15:57
من می خواهم مرحله یک رو بنویسم : دی

داستان ار انجایی شروع میشه که جعفر تو زندان داره داستان به زندان افتادنش رو به یکی که اونجا باهاش آشنا شده تعریف می کنه ممد( همونی که داره می نوه :دی ) توسط جعفر بار ها آزمایش شده و مورد اطمینان جعفر هست خوب اینجا است که جعفر میره تو فکر که تعریف کنه و مر حله یک شروع می شود :دی

یک مسابقه اتومبیل رانی تو اتوبان تهران - کرج هست با ماشین های ...................
که جعفر راننده یکی ار آنها است جعفر پولی نداره و فقر هستش و برای آدم های پولدار رانندگی میکنه
مسابقه شروه میشه تو اتوبان و باید لایی بکشه و ........ د.ربین ها می بینند و پلیس دنبالش می افته و...........
باید فرار کنه همین طوری که فرار می کنه بازی میره تو دمو که میخوره به ترافیک و پلیس میگیرتش :دی ( مجوز = قدرت پلیس )
بعد دوباره میره تو زندان ( در حال فکر بوده دیگه ) میبینه زندان بان صداش میزنه و میگه جعفر جعفری ساکت رو بردار بر میداره و.....

اون تو زندان در باره مرضی مادر و ...... با ممد صحبت کرده و..........

ممد جزو یگ گروه تبهکار حرفه ای است فرداش آزاد میشه و...................
مرحله 2
آدم هایی میان دنبال جعفر و جعفر وظیفه داره برای تامین پول برای درمان مادرش هر کاری بکنه

مرحله 2 سرقت از طلا فروشی تو بازار شلوغ تهران است

بیاییم از حوادث بازی بسازیم :دی

king of the kings
26-05-2010, 15:57
به نظر من شخصیت اگه تخیلی و ذهنی باشه بهتره به دو دلیل :
1. اگه واقعی باشه ( حتماً مشهور باشه دیگه ؟؟) باید ازش رضایت نامه کتبی بگیرین که کلی دردسر داره ...
2. تو بازی شخصیت اول یه سری ایده آل داره ... این ایده آل ها باید با شخصیت اصلی همخوانی داشته باشه .

اما درمورد داستان ... من بالای 150 تا مرحله حساب کرده بودم ... این چیزی هم که بالا نوشتم فقط ایده داستانه نه خودش !!!
من نمی تونم تمام مراحل رو یه جا بذارم ... اما اگه قول بدین اسم منم تو اول بازی می نویسین ، هر هفته 7،8 تا مرحله رو همین جا می ذارم .

خیلی ممنون .
من گفتم حداقلش 50 مرحله هست...150 تا هم می تونیم درست کنیم...
ولی شما تا به حال هم چند تا داستان توسط چند نفر به ما دادان که ما بهترینش رو انتخاب می کنیم...
در مورد اسم ما و داستان من با گروه صحبت می کنم و خبرشو بهتون می دم..

تاریخ اتمام ساخت بازی تعیین شده؟ فکر می کنید کی میاد بیرون؟
سلام..
نه دوست عزیز تاریخ معینی که نمی شه گفت ..
ولی ایشالا تو این سه ماه تابستون بصورت کاملا فشرده و سریع کار رو جلو می بریم...

سونامی
26-05-2010, 16:02
خوب مر حله 3 تو مر حله 3 وظیفه داره یک محموله ( مواد مخدر + مشروبات الکلی ) رو تو تهران جابه جا کنه و پلیس بهش مشکوک ک میشه میگه بزن بغل و............

باید فرار کنه و محموله سالم باشه :دی

tommy vercetti
26-05-2010, 16:13
نکته 1: من البته داستان خودم رو گفتم بالای 150 ، نه در مورد بازی شما .
نکته 2: دوستان به سرعت شروع کردن ... عقب نمونیم .

soha is the beSt
26-05-2010, 16:13
داستان های اقای سونامی قشنگن ولی فک نکنم مجوز بگیرن

سونامی
26-05-2010, 16:18
داستان های اقای سونامی قشنگن ولی فک نکنم مجوز بگیرن

چرا :دی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه مشکلش کجاست :دی

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

ادامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نظری نمیدید که

king of the kings
26-05-2010, 16:21
نکته 1: من البته داستان خودم رو گفتم بالای 150 ، نه در مورد بازی شما .
نکته 2: دوستان به سرعت شروع کردن ... عقب نمونیم .
ما در مورد مرحله مشکلی با تعدادش نداریم بستگی به داستان داره..
در مورد نکته 2 منظورتونو نفهمیدم ...
اگه منظورتون اینه که کسای دیگه هم هستن که دارن اینجور بازی رو می سازن ولی اینو بهتون بگم که کار ما با اونا خیلی فرق داره..اونا میان خیابون های خود بازی سن اندرس رو ادیت می کنن و یه جدول اضافه می کنن و دو تا ماشین ایرونی کش می رن و اگر هم خیلی حرفه ای باشن دو ستا مرحله هم خودشون می سازن و بعد اسمشم جی تی ای تهران می ذارن..
ولی کار ما یه چیز دیگست ما میایم یه عکس از نقشه تهران میاریم که حتی اون نقشه هم کار بچه های گروه هست..
بعد از روش شروع می کنیم از صفر جاده ها و خیابان ها و بلوار ها و بزرگراه ها و رو می سازیم و بعد ساختمان ها و تابلوی ادرس خیابان ها و سرعت گیرها و صندوق صدقات و پاده و.... رو جا گذاری می کنیم و مپ رو می سازیم و مپ خود بازی سن رو حذف می کنیم و این رو می ذاریم ..در مورد ماشین هاش هم ما تمام ماشین های ایرانی رو ساختیم و توسط خود اعضا ساخته شده ...ممکنه ماشین ایرانی هم اضافه بیاریم و نتونیم همشو بذاریم تو بازی...
در مورد دیالوگ ها هم خودمون با صدای خودمون ضبط می کنیم و فارسیش می کنیم...:10:

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

خوبه داستانات بد نیست..
ادامه بده ...

سونامی
26-05-2010, 16:28
مر حله 4 وظیفه داره تمامی موتو ره ای بالای 250 جمع کنند سرقت کنند و برای کار های خلافشان جمع کنند از این قرار است وظیفه دارند موتور ها را جمع کنند و داخل یک تریلی بزاررنند و تریلی رو به یک کار خانه متروکه به خارج شهر ببرند و مخفی کنند تا آماده برای کار خلاف بعدی شون باشه :دی در این مر حله هیجان خیلی بالاست

من داستان مینویسم و یکی باید کامل کنه :دی

اسم من قرار میگیره :دی

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

تو این مر حله هیجان بالا است با مونتور از دست پلیس فرار میکنند به پلیس لیک میککند و فردا خبر شهادت 2 تن از مامو های فداکار رو می خوانند و ...............

tommy vercetti
26-05-2010, 17:03
در ابتدای بازی که با دمو شروع می شه ، باید همراه با دمو اسم دست اندر کاران نمایش داده بشه ...
داستان دموی ابتدایی:
ساعت 21:
باران شدیدی در حال بارش است ... صحنه از حالت فوکوس باران بر هواپیمایی که در حال نشستن است می رود ...
بعد درون فرودگاه فردی را نشان می دهد ( همان شخصیت اول بازی) و در عین حال که او از پله ها پایین می آید دوربین هم روی او می ماند ... فرد درون فرودگاه حرکت می کند ... از آن خارج می شود ... تاکسی می گیرد و به سمت تهران حرکت می کند ...
(هنوز دمو است!)... درون تاکسی از قم تا تهران راننده با فرد شروع به صحبت می کند ...
- عجب روزگاریه ... می تونم بپرسم از کجا تشریف میارین ؟
- برلین .
-اونجا زندگی می کنین ؟
- نه ...(مرد با سردی پاسخ می دهد .)
- پس باید برای تفریح رفته باشین ... من شنیدم برلین خیلی خوش آب و هواست ...
- من برای تفریح نرفتم ... برای همایش جراحان قلب رفته بودم ...
- به به ... آقای دکتر ... من امشب خیلی خوش شانس بودم که به شما برخورد کردم ...

دکتر دیگر پاسخی نمی دهد ... صحنه می چرخد و روی بیابان تمام می شود ... و دوباره هنگامی شروع می شود که به تهران رسیده اند و پشت ترافیک گیر کرده اند ...
- چه ترافیکی !!!! آقا برلین هم همین جور بود ؟؟؟
- من فقط 1 ماه برلین بودم ... شما هم می شه به جلوتون نگاه کنین و حواستون بیشتر به راهتون باشه ؟؟...
- بله ... ببخشید (با ناراحتی )

صحنه از درون ماشین بیرون میاد و در حالی که شلوغی شهر را می بینیم از آن دور می شود ... صحنه ی بعدی ماشین می ایستد ... چون به در خانه رسیده اند ...
- آقا اگه کاری با ما داشتی آروین آچار رو همه می شناسند ... اینم شمارم ...
مرد کارتی را به شما می دهد ...
-مگه تو تاکسی نیستی ؟؟؟
-چرا ولی کار های مختلفی برات می تونم انجام بدم ... فقط یه زنگ ... !
در این جا بازی شروع می شه ... به شما نگاه کردن و حرکت کردن به سمت های مختلف رو یاد میده ...
بعد نقشه ظاهر می شه ... و خونتون رو نشون می ده ... باید به سمت خونه حرکت کنین ...
وقتی به جلوی خونه می رسین می گه باید دکمه ای رو بزنین ... با زدن اون صفحه سیاه و در خانه ظاهر می شه ... شما به دنبال زنتان می گردید ... و نام او را صدا می زنین ...
- ( اسمش قابل تغییره - پیش فرض) سوگل ...
... امید ... رویا ... بابا اومده خونه ... خانم ... کجایی ؟؟
شخصیت حرکت می کنه و به جلو میره تا ناگهان نامه ای رو میبینه ... می ره سمتش و می خونه (حالتی با صدای بلند که بازی کننده هم بشنوه ...)
* عزیزم ...
این زمانی که تو نبودی ما خیلی دلتنگ شدیم ... هر چی هم با شمارت تماس گرفتم جواب ندادی ...
من با بچه ها به خونه ی مادرم رفتیم ...

دوستت دارم *

فرد با خودش می گه ... بهتره برم بخوابم صبح می رم دنبالشون ...
حالا شما باید فرد رو از روی نقشه راهنمایی کنین تا بره بخوابه ... بعد از اینکه روی تخت دراز کشید منوی سیو باز می شه ...
(اتمام مرحله 1)

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

ما در مورد مرحله مشکلی با تعدادش نداریم بستگی به داستان داره..
در مورد نکته 2 منظورتونو نفهمیدم ...
اگه منظورتون اینه که کسای دیگه هم هستن که دارن اینجور بازی رو می سازن ولی اینو بهتون بگم که کار ما با اونا خیلی فرق داره..اونا میان خیابون های خود بازی سن اندرس رو ادیت می کنن و یه جدول اضافه می کنن و دو تا ماشین ایرونی کش می رن و اگر هم خیلی حرفه ای باشن دو ستا مرحله هم خودشون می سازن و بعد اسمشم جی تی ای تهران می ذارن..
ولی کار ما یه چیز دیگست ما میایم یه عکس از نقشه تهران میاریم که حتی اون نقشه هم کار بچه های گروه هست..
بعد از روش شروع می کنیم از صفر جاده ها و خیابان ها و بلوار ها و بزرگراه ها و رو می سازیم و بعد ساختمان ها و تابلوی ادرس خیابان ها و سرعت گیرها و صندوق صدقات و پاده و.... رو جا گذاری می کنیم و مپ رو می سازیم و مپ خود بازی سن رو حذف می کنیم و این رو می ذاریم ..در مورد ماشین هاش هم ما تمام ماشین های ایرانی رو ساختیم و توسط خود اعضا ساخته شده ...ممکنه ماشین ایرانی هم اضافه بیاریم و نتونیم همشو بذاریم تو بازی...
در مورد دیالوگ ها هم خودمون با صدای خودمون ضبط می کنیم و فارسیش می کنیم...:10:

نظرم رو درست فهمیدید ... کاش بازارم مثل شما فکر کنه ... چون اونوقت ما می شیم تقلید اونا ...

خیلی ممنون :11:

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

آقای سونامی اگه ناراحت نمی شین ... فکر کنم خیلی سطحی می نویسین ... اگه می شه توضیح داستان رو بیشتر کنین تا داستان خوب از ّآب در بیاد ...

خیلی ممنون

king of the kings
26-05-2010, 17:05
داستانتون خیلی خوب بود..
خوشم اومد...
من دارم به بچه ها صحبت می کنم اگه موافقت بشه دیگه داستان رو به شما می سپاریم ..فقط ممکنه یکم وقت ببره..

سونامی
26-05-2010, 17:39
در ابتدای بازی که با دمو شروع می شه ، باید همراه با دمو اسم دست اندر کاران نمایش داده بشه ...
داستان دموی ابتدایی:
ساعت 21:
باران شدیدی در حال بارش است ... صحنه از حالت فوکوس باران بر هواپیمایی که در حال نشستن است می رود ...
بعد درون فرودگاه فردی را نشان می دهد ( همان شخصیت اول بازی) و در عین حال که او از پله ها پایین می آید دوربین هم روی او می ماند ... فرد درون فرودگاه حرکت می کند ... از آن خارج می شود ... تاکسی می گیرد و به سمت تهران حرکت می کند ...
(هنوز دمو است!)... درون تاکسی از قم تا تهران راننده با فرد شروع به صحبت می کند ...
- عجب روزگاریه ... می تونم بپرسم از کجا تشریف میارین ؟
- برلین .
-اونجا زندگی می کنین ؟
- نه ...(مرد با سردی پاسخ می دهد .)
- پس باید برای تفریح رفته باشین ... من شنیدم برلین خیلی خوش آب و هواست ...
- من برای تفریح نرفتم ... برای همایش جراحان قلب رفته بودم ...
- به به ... آقای دکتر ... من امشب خیلی خوش شانس بودم که به شما برخورد کردم ...

دکتر دیگر پاسخی نمی دهد ... صحنه می چرخد و روی بیابان تمام می شود ... و دوباره هنگامی شروع می شود که به تهران رسیده اند و پشت ترافیک گیر کرده اند ...
- چه ترافیکی !!!! آقا برلین هم همین جور بود ؟؟؟
- من فقط 1 ماه برلین بودم ... شما هم می شه به جلوتون نگاه کنین و حواستون بیشتر به راهتون باشه ؟؟...
- بله ... ببخشید (با ناراحتی )

صحنه از درون ماشین بیرون میاد و در حالی که شلوغی شهر را می بینیم از آن دور می شود ... صحنه ی بعدی ماشین می ایستد ... چون به در خانه رسیده اند ...
- آقا اگه کاری با ما داشتی آروین آچار رو همه می شناسند ... اینم شمارم ...
مرد کارتی را به شما می دهد ...
-مگه تو تاکسی نیستی ؟؟؟
-چرا ولی کار های مختلفی برات می تونم انجام بدم ... فقط یه زنگ ... !
در این جا بازی شروع می شه ... به شما نگاه کردن و حرکت کردن به سمت های مختلف رو یاد میده ...
بعد نقشه ظاهر می شه ... و خونتون رو نشون می ده ... باید به سمت خونه حرکت کنین ...
وقتی به جلوی خونه می رسین می گه باید دکمه ای رو بزنین ... با زدن اون صفحه سیاه و در خانه ظاهر می شه ... شما به دنبال زنتان می گردید ... و نام او را صدا می زنین ...
- ( اسمش قابل تغییره - پیش فرض) سوگل ...
... امید ... رویا ... بابا اومده خونه ... خانم ... کجایی ؟؟
شخصیت حرکت می کنه و به جلو میره تا ناگهان نامه ای رو میبینه ... می ره سمتش و می خونه (حالتی با صدای بلند که بازی کننده هم بشنوه ...)
* عزیزم ...
این زمانی که تو نبودی ما خیلی دلتنگ شدیم ... هر چی هم با شمارت تماس گرفتم جواب ندادی ...
من با بچه ها به خونه ی مادرم رفتیم ...

دوستت دارم *

فرد با خودش می گه ... بهتره برم بخوابم صبح می رم دنبالشون ...
حالا شما باید فرد رو از روی نقشه راهنمایی کنین تا بره بخوابه ... بعد از اینکه روی تخت دراز کشید منوی سیو باز می شه ...
(اتمام مرحله 1)

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

نظرم رو درست فهمیدید ... کاش بازارم مثل شما فکر کنه ... چون اونوقت ما می شیم تقلید اونا ...

خیلی ممنون :11:

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

آقای سونامی اگه ناراحت نمی شین ... فکر کنم خیلی سطحی می نویسین ... اگه می شه توضیح داستان رو بیشتر کنین تا داستان خوب از ّآب در بیاد ...

خیلی ممنون

این که همش دمو شد :دی راج ع به داستان ها خوب اگر بدونیم تایید میشه کامل می نویسیم دو تایی :دی

A.M.D.D.E.V.I.L
26-05-2010, 18:04
برای اینکه پول خرج کنیم راه های خیلی خیلی خیلی خیلی زیادی درست کن و بزار تو بازی

tommy vercetti
26-05-2010, 18:31
نه من فقط کمی توضیح دادم ...

راستی من داستانم رو مرحله به مرحله می نویسم ... برای همین نمی تونم بگم مرحله ی 37 دقیقاً چی میشه ... اما شما می تونین به من ایده ی مرحله ی بعد رو بدین یا در اتمام یک مرحله کمکم کنین ... این چند مرحله ی آغازین که تاثیر مهمی در بازی داره رد بشه با هم می نویسیم ...

راستی تو خرداد شاید نتونم زیاد بنویسم ولی بعد از خرداد سنگ تموم می ذارم ...
خیلی ممنون :11:.

سونامی
26-05-2010, 18:50
حالا مطمئنی داستان های تو رو انتخاب کردند :دی

tommy vercetti
26-05-2010, 19:05
حالا مطمئنی داستان های تو رو انتخاب کردند :دی
احتمالاً شما اشتباه برداشت کردی ... منظور من از داستان ها ... این داستان نیست ... من تا حالا چند داستان نوشتم ... فقط نبردم برا چاپ ...

سونامی
26-05-2010, 19:12
آفرین درسته من بد برداشت کردم :دی

senaps
26-05-2010, 19:46
داستان من:

جعفر کیفش رو میندازه تو صندوق عقب ماشین و سوار میشه......
داداشش اومده که اونو از تو زندان برداره!(چون همه داتان رو از زندان شروع کردن منم از زندان شروع میکنم!)
داداشش میگه خوب....حالا میخوای چیکار بکنی؟!
-میخوام یه ماشین بخرم و برم تو کار مسافر کشی!
داداشش میگه جدی میگم! کی میخوای برگردی تو گروه؟جات خیلی خالیه!
-دفعه ی اخر،پولا رو یکی دیگه بالا کشید و حبسش رو من کشیدم! جور همه رو هم با لو ندادن کسی و این همه سال زندان کشیدم! و نمی خواد دوباره بیام تو کار خلاف!
تلفن داداشش زنگ میزنه:
الو.......اره اومد بیرون...داریم میریم خونه! ولی میگه نمی خواد برگرده تو کار......چه میدونم؟ میگه میخوام برم تو کار مسافر کشی! بعدشم گوشی رو میده به جعفر و میگه که بیا با خودت حرف میخواد بزنه!
جعفر تا گوشی رو میزاره تو گوش و میگه الو،یه جمله میشنوه که به هیچ وجه نمی تونه از کار بیاد بیرون!
جعفر توجه نمی کنه! دم در خونه،وقتی دارن میرن تو خونه،یه نفر داداشش رو تو بغلش میکشه!!
جعفر ناخواسته مجبور شده که وارد یه جنگ بشه! تصمیم میگیره که بره و یارو رو بکشه،ولی طرف خیلی گنده تر از این حرفاست و باید یه تیم داشته باشه!!
جعفر میره سراغ عباس اینترنت!(یا هر اسمی) که براش با توجه به چیزایی که از قاتل برادرش میدونه،تو پرونده های پلیس شناساییش کنه!
حالا بازیکن باید جعفر رو برسونه به عباس اینترنت!
عباس اینترنت با این کار مخالفت میکنه و شرط تعیین میکنه! شرط هم اینه که یه بابایی میخواد بکشتش بخاطر اینکه یه چند میلیون پول از تو حساب بانکیش دزدیده!و حالا یارو میخواد عباس رو بکشه! ماموریت جعفر منصرف کردن اون یارو از کشتن عباسه!
حالا جعفر باید با ادرسی که عباس بهش داده،خودش رو برسونه به یارو! ولی اون از اون کله گنده هاست و گارد داره!
جعفر اونو تا خارج از شهر تعقیب میکنه و توی یه فرصت مناسب راننده رو میکشه پایین و اسلحش رو میگیره و دو گارد دیگه رو هم میکشه!(گرفتن اسلحه و کشتن دو گارد به عرضه ی بازیکن بستگی داره!)
شروع میکنه به کتک زدن یارو ولی به نتیجه ای نمیرسه و تهدید میشه که اگه طرف رو بکشه،خودش و خونوادش هم کشته میشن! ولی اگه کاری رو که اون ازش میخواد رو انجام بده،دست از سر عباس بر میداره!
بنابراین جعفر فرستاده میشه تا یه بابایی رو بکشه!اون یارو هم با موتور فرار میکنه و شما هم باید با موتور توی پیچ در پیچ های کوچه های پایین شهر دنبالش برید و گمش نکنین و توی یه موقعیت خوب گیرش بیارین و بکشینش! بعدش هم باید خو.دتون رو برسونین به یارو تا تایید کنه که دیگه با عباس کاری نداره!ولی اون سعی میکنه بخاطر اینکه اونو کتک زده جعفر رو بکشه!
پس جعفر با چند تا از گاردهاش و توی خونش باهاش دست به اسلحه میشه تا گارد ها و خود یارو رو بکشه!و خودش رو میرسونه به عباس که اردس قاتل برادرش رو گیر اورده!
یارو برا خودش باند داره....6 نفر ادم خیلی خطرناک با اسلحه که همیشه با هم هستن و باید یکی یکی گیرشون اورد و کشتشون!
کشیدن نقشه ی کشتن 5 نفر دیگه در جای مناسب و سریعترین زمان به طوری که نفهمن و در نرن،به عهده ی بازیکن جعفره!
جعفر قاتل برادرش رو گیر میاره و بیهوشش میکنه و میندازتش تو صندوق ماشین و میبرتش وسط ناکجا باد....
می کشتش پایین و تا میخوره میزنتش که اعتراف کنه که کی دستور کشتن برادرش رو بهش داده!
بعدش هم باید بره و یکی یکی اعظای باندی که یه روز عضوش بوده رو بکشه!

این داستان رو خیلی کاملتر نوشته بودم ولی متاسفانه یه دفعه برق رفت و همه ی مت نها از دست رفت!
اگه ازش خوشتون میاد تا بقیش رو هم بنویسم و اگر هم نه که بیخیال بشم!

king of the kings
26-05-2010, 20:00
داستان های خوبی می نویسین ..
نمی دونیم کدومشون رو انتخاب کنیم...
ولی اگه بتونید با هم یه داستان درست کنید خیلی خوبه ...مثلا تا مرحله 30 رو senaps بنویسه و بعد تا مرحله 60 tommy vercetti ادامه بدش...
اینجوری فکر کنم بهتر باشه؟

AMIR REZAs
26-05-2010, 20:06
ببخشید آقا عماد این موتوری که باهاش کار میکنید ، برنامه نویسیش چطوریه؟ از کجا یاد گرفتید؟

king of the kings
26-05-2010, 20:20
برنامه نویسیش کد نویسی هست..

AMIR REZAs
26-05-2010, 20:25
نگفتید از کجا آموختید؟
چه زبانی؟
کد آماده که نیست؟

senaps
26-05-2010, 20:45
ممنون.... به نظرم اگه بدوینم که دقیقا شما امکان چه کارهایی رو دارین،بهتر میشه داستان ساخت!
من خودم چون تو کارهای گرافیکی بودم(افتر،فوتوشاپ و مکس) میدونم ادم باید چی بکشه که این چیزایی که من یا دیگران نوشتیم رو به عنوان دمو بخواد بسازه!! تازه صدا ها و ... رو هم باید بهش اضافه کرد!

سونامی
26-05-2010, 22:02
به نظر من تا مسافر کشی خوبه و لی دادش نباشه یه یارو باشه و پشت تلفن بگه مادرت رو گرا گان گرفتند بعد بره یه تیم تشکیل

و مادرش رو نجلت بده و بفرسته بیرون شهر ( اصفهان ) تا از دست گرگ ها :دی در امان باشه بعد تنهایی زندگی میکنه برای نجات مادرش باید کار هایی که رییس گرگ ها می گه بکه ( امیر خان) وظیفه داره همون طورکه گفتم مثلا بازیکن خیلی دوست داره سوار موتور 1000 یا 1800 بشه تو یک مر حله وظیفه دزدیدن دارن تا تو عملیات کشتن رییس پلیس استفاد کنند ( این مر حله مثلا 13 باشه ) آخه ییس پلیس برادر رییس گرگ ها رو کشته و او میخواد انتقام بگیره
من میگم تو هر مر حله یه داستان باشه
مثلا تو مر حله 14 میخواهند مواد ردو بدل کنند زیر پل تو خارج شهر امیر آدمی هست که هکمه چیز رو برای خودش میخواد و جعفر تو این مر حله وظیفه داره برای امیر خان هم پول و هم مواد ها رو بیاره که با چند تا از آدم های امیر میره سره قرار و ..........

تو این مر حله باید از اسلحه استفاده کنه 2 باید با ماشین فرار کنه

تو مر حله 15 وظیفه دارن به بانک تجارت کنار کلانتری حمله کنند ( خودتون فکر کنید باید انقدر حرفه ای باشن پلیس نفهمه و اگر فهمید چی می شه بکش
بکش
تمامی افرادی که با جعفر بودنند کشته میشن خودش هم تیر می خوره و ................

نمی دونم هر کسی فکری تو ذهنش هست

senaps
26-05-2010, 23:31
داداشی اگه بدونی چقد با داستان ور رفتم که از مادر یا خواهر توش حرف نزنم!!!!اخه میگه میخواد مجوز بگیره،واسه مجوز گرفتن یا باید خانوم مانوم توش نباشه،یا اگر هست باید چادرش طوری باشه که بینیش فقط معلوم باشه!
اونجوری هم که دیگه نمی شد که؟!!!!
من هم قسمت موتور سواری رو گذاشته بودم چون خودم با موتور سواری خیلی حال کردم ولی راهکاری وساه هیجان انگیز تر کردنش نداشتم جز حرکت در بین کوچه پس کوچه ها و مدام تصادف کردن!

اره ولی شاید اگه دوستمون یه فیلمنامه رو بپسنده،بتونیم تیمی همونو دولپ کنیم نه؟! من داستان ها رو(شما و اون یکی دوستمون) خوندم خیلی خوشم اومد.....

سونامی
26-05-2010, 23:50
آره ولی ما حاله اهی بنویسیم که نمیشه

باید چی کار کنیم ما باید بنویسیم یا نه سه تایی می نویسیم :دی

vahoa
27-05-2010, 01:05
به به ، واقعا" لذت بردم .

یعنی میشه !؟

در ضمن همه جوره رو من و بر و بچه ها حساب کنید .

فردا میدم یکی از اینکاره ها ، یک مقدمه توپ واسه داستان بنویسه ، در مورد کارکتر اصلی هم طرح هائی داریم .

در مورد خیابان ها ، خرید ها ، دعوا کردن ها و چیزهای مخالف ، کلی طرح داریم .

king of the kings
27-05-2010, 07:41
سلام..
داستان هاتون خوبه ولی این داستان رو بخونید»:
.یک دمو نشون داده میشه که یک خوانواده داخل یک ماشین هستند و دارن برای گردش به یک شهری میرن و داخلش یک پسر بچه هست و یک نوزاد و پدر و مادر خوانواده و ناگهان وقتی که پشت ترافیک گیر کردند یک نفر میاد با اصلحه اونهارو تهدید میکنه و در همان حین پسر کوچیکی که توی ماشین بوده (حدود 12 سال داشته) بی هوش میشه و به کف ماشین میوفته ولی خوانواده اون از ماشین خارج میشن و دزد ماشین رو ورمیداره میبره و اما داخل ماشین اون پسرک از ترس بی هوش شده و افتاده و دزد به رئیسش زنگ میزنه و میگه مورد رو گرفتمش دارم میرم سمت گاراژ و رئیسش پشت تلفن از رنگ و مدل ماشین میپرسه و در حالی که اون دزد داشته جواب میداده یک دفعه اون پسرک به هوش میاد و از مادر و پدرش میپرسه که من کجام و اینجا کجاستو اینا که دزد پشت تلفن میگه مثل اینکه غیر ماشین یه همکارم داریم رئیس اون موقع رئیسش میگه باید قطع کنم نکنه میخوای ردمون رو بزنن و تلفن رو قطع میکنن و در حالی که پسرک خیلی ترسیده و زبونش بسته شده راننده ازش میپرسه چند سالته عمو؟ و پسرک جوابی نمیده و دوباره دزد میپرسه که اسمت چیه ... بچه کدوم محلی و در همین حال صفحه فید میشه و در قسمت های بعدش هم رئیس اصلی اون بچه رو مجبور به دست زدن به دزدی ماشین و چند مورد شکنجه و در آخر آدم کشی با چاقو و بعد هم با اصلحه که به صورت دمو همشون نشون داده میشن و در هر دمو سن پسرک یکم بالا رفته و در دموی آخر که پسرک قصه ما شده یک خلاف کار تمام عیار شخصیت اصلی و بالغ و بزرگ شده بازی ما نشون داده میشه که یک نفر رو با اصلحه میکشه و ماشینش رو میدزده و میبره پیش رئیسش و از جلو در گاراژ بازی شروع میشه و در آخر هم کم کم به سمت و سو های مختلفی که با آزادی عمل میشه اونهارو تغییر داد که به سمت آدم های خوب بریم و برای اونها کار کنیم و یا هم بیشتر به سمت خلاف بریم میریم البته این داستان هنوز کامل نشده و باید روی یک سری نکاتش کار کرد و واقعی ترش کرد
این توسط یکی از اعضای ساخت بازی نوشته شده.
در ضمن منتظر طرح های vahoa هم هستیم..

---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:39 AM ----------

ممنون.... به نظرم اگه بدوینم که دقیقا شما امکان چه کارهایی رو دارین،بهتر میشه داستان ساخت!
من خودم چون تو کارهای گرافیکی بودم(افتر،فوتوشاپ و مکس) میدونم ادم باید چی بکشه که این چیزایی که من یا دیگران نوشتیم رو به عنوان دمو بخواد بسازه!! تازه صدا ها و ... رو هم باید بهش اضافه کرد!
شما با تمامی امکانات در نظر بگیر...
راستی اگه شما کارهای گرافیکیتون خوبه می تونیم از شما تو گروه کارهای گرافیکی بازی استفاده کنیم و مثلا برای کاور و عکس های لودیینگ و...

A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2010, 07:59
نه بابا از طرح های GTA استفاده کنید
ناسلامتی این یک GTA هست هاااا
برا منم کاری داشتی بگو
در خدمتم

tayab
27-05-2010, 08:30
اقای گل پی میگی ما که نفهمیدیم

isbn
27-05-2010, 09:18
سلام بسیار عالییییست
فقط اگه براتون ممکنه این مرکز خرید تیراژه تو اشرفی اصفهانی رو هم بذارید:31:
ماشینم آزرا داشته باشه:31:
تو داستان و تو مراحل هم یه دزدی از موزه سکه یا هر موزه دیگه تو تهران هم قرار بدید
بعد گشت ارشادم داشته باشه و بشه با RPG 7 بزنی به ونشون :31:
آها ایست بازرسی بسیج هم داشته باشه که مثلا وقتی از ایست بازرسی فرار کردی با موتو بیافتن دنبالت:27:
ساعت 12 شب به بعد هم جنایت ها بیشتر شه مثل دزدیو اینا.
بیشتر داستان رو تو بحث مشکلات الان تهران بسازید نریم مثلا باند مافیا ایتالیا رو بیاریم تو تهران :31:
همین داستان بچه 12 ساله خوبه اما باید به انتهاش اضافه کنید که این بعد از این همه قتل و غارت بلاخره حس میکنه ریشه اون ته یه جایه دیگست میخواد بگرده دنبال هویت اصلیش و خانوادش رو پیدا کنه که چون بعضیا نمیخوان این برگرده دست میزارن رو نقطه ضعفش خانوادش رو زود تر از این پیدا میکنن گروگان میگیرن و این باید برایه نجات خانوادش با همونایی که تا قبلا براش کار میکرده بجنگه . شد فیلم هندی-ایرانی:31:

اگر میخواین مجوز بگیره باید نقش پلیس رو خیلییی پر رنگ کنید نه مثل GTA san که پلیس خودش مفسد بود
مثلا باید نشون بدید که در آخر سر گروه همین رئیس اینا به دست پلیس کشته میشه و کلا تو از هم پاشیدن این باند پلیس نقش داشته باشه .

خلاصه باید یه جوری تب و تاب بدید به داستان

A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2010, 09:30
نه بابا از لحاض روان شناسی داستان پسر 12 ساله درست نیست
یک داستان دیگه مطرح کنید

NINJA0098
27-05-2010, 09:40
یکم داستان هندیه. بچه برای این داستان مناسب نیست .
شخصیتو جوری معرفی کنین که بازی باز باهاش همزاد پنداری کنه مثلا چون 70 درصد بازی بازا بین 15 تا 22سالن (منظرم بیشترشونه) شخصیتو یه فرد تو همین سنا بزارین . داستانم یه جورایی به این صورت تغییر بدین:
یه پسر 18 ساله با خانوادش به مسافرت میرفتن که بین راه تو تهران بهشون یه سری دزد ماشین حمله میکنن و خانوادش کشته میشن و اون زخمی میشه و وقتی به هوش میاد متوجه میشه که چه اتفاقی افتاده و آتش انتقام وجودشو در بر میگیره و چون میبینه پلیس نمیتونه از اونا انتقام خانوادشو بگیره اونم تصمیم میگیره تا تبدیل به یه خلافکار بزرگ بشه و تمام کسایی که با اون و خانوادش این کارو کردن و نابود کنه (نکشه بلکه نابود کنه).

A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2010, 09:47
آره منم دقیقا این رو پیشنهاد میدم که البته اول بازی نباید کل داستان رو لو بده باید مثل GTA IV ما رو مشتاق کنه که چی خواهد شد
اگه این اتفاق توی بچگی براش میفتاد یکمی شبیه داستان ادیپ شهریار میشد

سونامی
27-05-2010, 10:00
سلام بسیار عالییییست
تو داستان و تو مراحل هم یه دزدی از موزه سکه یا هر موزه دیگه تو تهران هم قرار بدید
آها ایست بازرسی بسیج هم داشته باشه که مثلا وقتی از ایست بازرسی فرار کردی با موتو بیافتن دنبالت:27:
بیشتر داستان رو تو بحث مشکلات الان تهران بسازید نریم مثلا باند مافیا ایتالیا رو بیاریم تو تهران :31:
همین داستان بچه 12 ساله خوبه اما باید به انتهاش اضافه کنید که این بعد از این همه قتل و غارت بلاخره حس میکنه ریشه اون ته یه جایه دیگست میخواد بگرده دنبال هویت اصلیش و خانوادش رو پیدا کنه که چون بعضیا نمیخوان این برگرده دست میزارن رو نقطه ضعفش خانوادش رو زود تر از این پیدا میکنن گروگان میگیرن و این باید برایه نجات خانوادش با همونایی که تا قبلا براش کار میکرده بجنگه . شد فیلم هندی-ایرانی:31:

اگر میخواین مجوز بگیره باید نقش پلیس رو خیلییی پر رنگ کنید نه مثل GTA san که پلیس خودش مفسد بود
مثلا باید نشون بدید که در آخر سر گروه همین رئیس اینا به دست پلیس کشته میشه و کلا تو از هم پاشیدن این باند پلیس نقش داشته باشه .

خلاصه باید یه جوری تب و تاب بدید به داستان\\

منم کامل موافقم میگم حوادث تو ایران رو به بازی بکشیم مثل دزدی از موزه سکه :دی
این درزدی موتور 1000 یا 1800 :دی حتما باشه بدون پلاک باید باشن بعضی مجوز ندارن وقتی م یایی بیرون پلیس بیافته دنبالت و ازن مجوز بخواد :دی

خوب الان برای داستان چیکار کنیم

راستی وروودی برج میلاد من پول نمیدم اگر پول بخواد یه مشت بهش میزنم :ِ ِ::::::::::دی

king of the kings
27-05-2010, 10:09
نه بابا از طرح های GTA استفاده کنید
ناسلامتی این یک GTA هست هاااا
برا منم کاری داشتی بگو
در خدمتم
منظورتونو نفهمیدم..

سلام بسیار عالییییست

خلاصه باید یه جوری تب و تاب بدید به داستان
حتما این پیشنهاد ها و گشت ارشاد و بسیج و.. رو هم می ذاریم..

نه بابا از لحاض روان شناسی داستان پسر 12 ساله درست نیست
یک داستان دیگه مطرح کنید
داستان رو دقیق نگرفتین...
ببین یه خانواده بودند که داشتند می رفتن یه جایی بعد پسرشون 12 ساله بود بعد اونا پدر و مادرشو از ماشین میارن بیرون و بچه رو می دزدن بعد بچه تو دمو بزرگ میشه می رسه به 17 یا 18 سالگی و بعد خلاف رو شروع می کنه..داستان رو دوباره بخونید متوجه می شید...

یکم داستان هندیه. بچه برای این داستان مناسب نیست .
شخصیتو جوری معرفی کنین که بازی باز باهاش همزاد پنداری کنه مثلا چون 70 درصد بازی بازا بین 15 تا 22سالن (منظرم بیشترشونه) شخصیتو یه فرد تو همین سنا بزارین . داستانم یه جورایی به این صورت تغییر بدین:
یه پسر 18 ساله با خانوادش به مسافرت میرفتن که بین راه تو تهران بهشون یه سری دزد ماشین حمله میکنن و خانوادش کشته میشن و اون زخمی میشه و وقتی به هوش میاد متوجه میشه که چه اتفاقی افتاده و آتش انتقام وجودشو در بر میگیره و چون میبینه پلیس نمیتونه از اونا انتقام خانوادشو بگیره اونم تصمیم میگیره تا تبدیل به یه خلافکار بزرگ بشه و تمام کسایی که با اون و خانوادش این کارو کردن و نابود کنه (نکشه بلکه نابود کنه).
والا اینقدر داستان هست که ما نمی دونیم کدوم رو انتخاب کنیم ولی به نظر من همون داستان بچه 12 ساله که بزرگ میشه و .. رو بذاریم بعد یکی از بچه ها اخرش رو از ایده isbn استفاده کنیم..البته م تونیم داستان های مشهور هم استفاده کنیم و مثلا داستان رستم و سهراب یا داستان هوش سیاه یا...

---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

\\

منم کامل موافقم میگم حوادث تو ایران رو به بازی بکشیم مثل دزدی از موزه سکه :دی
این درزدی موتور 1000 یا 1800 :دی حتما باشه بدون پلاک باید باشن بعضی مجوز ندارن وقتی م یایی بیرون پلیس بیافته دنبالت و ازن مجوز بخواد :دی

خوب الان برای داستان چیکار کنیم

راستی وروودی برج میلاد من پول نمیدم اگر پول بخواد یه مشت بهش میزنم :ِ ِ::::::::::دی
اره دزدی از بانک و موزه و دزدی ماشین های گرون قیمن و موتور هم زیاد می ذاریم ..

senaps
27-05-2010, 11:49
منم این ایده رو داشتم!( بچه ای که سر راهیه! حالا برا من!) رو یه خلافکار حرفه ای پیداش میکنه و مثل پسرش بزرگش میکنه و همه ی ترفند ها و چیزایی که یه خلاف کار باید بدونه رو بهش یاد میده!
دوستایی که میگن بچه خوب نیست،رفقا این داستان درباره ی بچه نیست! کاراکتر تو بازی مسلما یه ادم بالغ هستش! ولی این که بازیکن بدونه اول داستان چیه،(اینکه پسر یه خونواده دیگه بوده و اتفاقی تو این گروه و باند خلافکار سر در اورده!) باعث میشه داستان خیلی باز تر بشه!
یعنی میشه صد هزار تا مرحله براش ساخت!

مثلا اینکه جعفر(چون همه گفتن جعفر ما هم میگیم جعفر ولی مسلما این جعفر میشه اسمی که براش انتخاب شده!) در طول عملیات های مختلف،مثلا در طول یه دزدی از یه بانک،یه خانوم پیر رو به عنوان گروگان میگیره.....که با اون خانوم پیر متوجه میشه که اون مادرشه و بعد میبینه که عضو یه خونواده شریف بوده و تصمیم میگیره که بعد از 50 مرحله خلا کردن! در بازی،بیاد رئیسش رو و تمام همکار هاش رو بکشه و و اینجوری مراحل بسط پیدا میکنه!
به نظرم ایده ی این بچه خیلی خوب باشه!(نظر شخصی من!)

isbn
27-05-2010, 11:52
منظورتونو نفهمیدم..

حتما این پیشنهاد ها و گشت ارشاد و بسیج و.. رو هم می ذاریم..

داستان رو دقیق نگرفتین...
ببین یه خانواده بودند که داشتند می رفتن یه جایی بعد پسرشون 12 ساله بود بعد اونا پدر و مادرشو از ماشین میارن بیرون و بچه رو می دزدن بعد بچه تو دمو بزرگ میشه می رسه به 17 یا 18 سالگی و بعد خلاف رو شروع می کنه..داستان رو دوباره بخونید متوجه می شید...

والا اینقدر داستان هست که ما نمی دونیم کدوم رو انتخاب کنیم ولی به نظر من همون داستان بچه 12 ساله که بزرگ میشه و .. رو بذاریم بعد یکی از بچه ها اخرش رو از ایده isbn استفاده کنیم..البته م تونیم داستان های مشهور هم استفاده کنیم و مثلا داستان رستم و سهراب یا داستان هوش سیاه یا...

---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

اره دزدی از بانک و موزه و دزدی ماشین های گرون قیمن و موتور هم زیاد می ذاریم ..

آها آؤه اصلا چرا داستان هوش سیاه رو نذارین؟:31:همین صدا قشنگرم بذارین شخصیت اصلی فقط داستانش رو یه مقدار تب تاب ببخشید :27::21: بجایه خلاف هایه اینترنتی قتل و غارت میزاریم ولی به نظر منم اون 12 ساله خوبه :46:

keb
27-05-2010, 13:46
به نظر من باید داستانش :31:کثیف:31: باشه اگه اسمش جی تی ای هست.

caca_caca888
27-05-2010, 14:49
اسمشو بزار "ممد خرگوش" :31:

yoosef_st
27-05-2010, 15:17
به نظر من که این کارها همش بیخوده.
شما اولین کسی نیستی که میای توی همین انجمن تاپیک میزنی که GTA Tehran بسازی و این حرفها. احتمالا آخریش هم نخواهی بود.
همشون هم بعد از حدود 3 ماه خسته میشن و میرن کنار.
از همین الان خسته نباشید.

سونامی
27-05-2010, 15:36
شما اولین کسی نیستی که میای توی همین انجمن تاپیک میزنی که GTA Tehran بسازی و این حرفها. احتمالا آخریش هم نخواهی بود.

چرا امید نمیدی ؟ از یاس و نا امیدی صحبت می کنی ؟
:27:
جواب بده ما می سازیم

king of the kings
27-05-2010, 15:52

داداش نمی دونم شما چه قدر اطلاعات در مورد جی تی ای دارید و سطح فکرتون چجوری هست و جند سالتون هست ولی با این فکرتون فکر کنم سنتون خیلی پایین باشه...!!:41::13:
من خودم تمامی گروه هایی رو که شما می گید رو می دونم حتی اسم تمامی عضو های گروه هاشم می دونم ...
تاپیک هاشون رو هم دیدم ...
ولی من خیلی در مورد کار ما گفتم و لازم نیست دوباره بگم ولی اینو بگم که کار ما خیلی با اونا فرق می کنه...
در ضمن ما از سه ماه هم بیشتره که این بازی رو داریم می سازیم ...
یه خبر هم بهتون بدم که فعلا تا اونجایی که من اطلاع دارم دو تا گروه مشغول به جی تی ای تهران هستن و یکیش ما هستیم ...گروه دیگر داره بازی رو ادیت می کنه و بازیشون هم به احتمال زیاد تابستون میاد بیرون ولی جی تی ای 5 رو ادیت کردن ...همه اعضای گروهشون هم از دوستان ما هستن و با هم بودیم...ولی کار ما فرق داره و ادیت نیست..
همیشه ساخت بهتر از ادیت هست...:10:
امیدوارم کاملا متوجه شده باشی..

parvizamd
27-05-2010, 16:53
دوست عزیز مشخصه این دوست عزیزمون آقا عماد و گروه شون چقدر دارن زحمت می کشن کار قشنگی نیست که کار دیگران رو تحقیر کنی !من خودم دو تا بازی رایگان دادم بیرون بزودی سومی یک بازی تو مایه gta هست آیا کار من بی خوده ! هیچ کار دیگران تحقیر نکن و نگو بی خوده چرا اگه یک زمانی کار دادی بیرون دیگران همون طور باهت برخورد میکند ! معلومه با این امضا دل خونی داری بهر حال موفق باشی :10:

caca_caca888
27-05-2010, 17:33
تو ايران شركتي چيزي هست براي ساخت بازي؟

سونامی
27-05-2010, 18:16
الان چی کار کنیم :
بازی تمام قسمت هاش ساخته شده ( منظور object ) یک عکس از موتور 1800 بذارید
من میگم خوب تمام بچه ها با زندان موافقن که بازی از آنجا شروع بشه
فقط میمونه چطوری
که
من گفتم مسابقه اتو مبیل رانی
دوستان دیگر
گرو گانگیری و
بچه دزدی گفتند
به نظره من زندان بهتره پس از دوستان خواهش می کنم داستاناشون رو با زندان بگن
اسم شخصیت اول جعفر باشه و بهش بگن جعفر درایور خوب نیست
اسم شخصیت های اولتون رو هم بگویید
(* می توانیم زندان رفتنش رو از فرار زندان الهام بگیریم )
ببخشید سرتون رو درد آوردم

sirchicco
27-05-2010, 18:29
این جریانه دزدی مجسمه ها رو هم توش بزارین!:31:
ولی واقعا می گم خسته نباشین، من که به شخصه منتظر این بازیم!:46:

A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2010, 18:33
عالی بود رفیق جریان دزدی مجسمه ها اصلا یادت نره

tommy vercetti
27-05-2010, 19:48
بچه ها من دارم می رم جایی ... ولی قول می دم تا 24 خرداد با داستان خفنی برگردم ...
راستی آقا عماد طرح کلی داستان رو چی بچرخه ؟؟؟ ... یعنی نوع خط اندیشه ی داستان رو برام بگین ...

خیلی ممنون... راستی من علیرضام .

yoosef_st
27-05-2010, 21:17
داداش نمی دونم شما چه قدر اطلاعات در مورد جی تی ای دارید و سطح فکرتون چجوری هست و جند سالتون هست ولی با این فکرتون فکر کنم سنتون خیلی پایین باشه...!!:41::13:
من خودم تمامی گروه هایی رو که شما می گید رو می دونم حتی اسم تمامی عضو های گروه هاشم می دونم ...
تاپیک هاشون رو هم دیدم ...
ولی من خیلی در مورد کار ما گفتم و لازم نیست دوباره بگم ولی اینو بگم که کار ما خیلی با اونا فرق می کنه...
در ضمن ما از سه ماه هم بیشتره که این بازی رو داریم می سازیم ...
یه خبر هم بهتون بدم که فعلا تا اونجایی که من اطلاع دارم دو تا گروه مشغول به جی تی ای تهران هستن و یکیش ما هستیم ...گروه دیگر داره بازی رو ادیت می کنه و بازیشون هم به احتمال زیاد تابستون میاد بیرون ولی جی تی ای 5 رو ادیت کردن ...همه اعضای گروهشون هم از دوستان ما هستن و با هم بودیم...ولی کار ما فرق داره و ادیت نیست..
همیشه ساخت بهتر از ادیت هست...:10:
امیدوارم کاملا متوجه شده باشی..
والا سن بنده اونقدر قد میده که خاطرم هست چیزی در حدود 4، 5 سال پیش تو یه فروم دیگه ای، یه آقایی با گروهش اومده بود Vice City رو کاملا ادیت کرده بود و کلی چیز میز بهش اضافه کرده بود و خیلی جریانات دیگه، بعد که اومد بازی رو منتشر کنه بهش اجازه ندادن و گروهشون هم از احتمالا از هم پاشید.
شما هم اگر دارین فی سبیل اله کار میکنین، حب OK گود فور یو.
اما اگر در فکر منتشر کردن بازی هستین من که بعید میدونم به جای نون و آبداری برسین.
به هر حال موفق باشین :10::40:

vahoa
27-05-2010, 23:54
والا سن بنده اونقدر قد میده که خاطرم هست چیزی در حدود 4، 5 سال پیش تو یه فروم دیگه ای، یه آقایی با گروهش اومده بود Vice City رو کاملا ادیت کرده بود و کلی چیز میز بهش اضافه کرده بود و خیلی جریانات دیگه، بعد که اومد بازی رو منتشر کنه بهش اجازه ندادن و گروهشون هم از احتمالا از هم پاشید.
اما اگر در فکر منتشر کردن بازی هستین من که بعید میدونم به جای نون و آبداری برسین.

ولی اگه خودشون هم بخوان می تونن منتظر کنن ، 1000 تا نسخه برای اول کار می زنن ، با قیمت خوب می فروشن ، بعد دوباره . :46:

اگه کارشون خوب باشه حتما" می گیره !

yoosef_st
28-05-2010, 00:01
ولی اگه خودشون هم بخوان می تونن منتظر کنن ، 1000 تا نسخه برای اول کار می زنن ، با قیمت خوب می فروشن ، بعد دوباره . :46:

اگه کارشون خوب باشه حتما" می گیره !
احتمالا اون 1000 تا نسخه رو میخوان کنار خیابون بفروشن آیا؟
نمیشه همینجوری بازی منتشر کرد که. کلی دنگ و فنگ داره داداش.

MARTIN
28-05-2010, 00:47
داستان هاتون خوبه ولی این داستان رو بخونید»:
.یک دمو نشون داده میشه که یک خوانواده داخل یک ماشین هستند و دارن برای گردش به یک شهری میرن و داخلش یک پسر بچه هست و یک نوزاد و پدر و مادر خوانواده و ناگهان وقتی که پشت ترافیک گیر کردند یک نفر میاد با اصلحه اونهارو تهدید میکنه و در همان حین پسر کوچیکی که توی ماشین بوده (حدود 12 سال داشته) بی هوش میشه و به کف ماشین میوفته ولی خوانواده اون از ماشین خارج میشن و دزد ماشین رو ورمیداره میبره و اما داخل ماشین اون پسرک از ترس بی هوش شده و افتاده و دزد به رئیسش زنگ میزنه و میگه مورد رو گرفتمش دارم میرم سمت گاراژ و رئیسش پشت تلفن از رنگ و مدل ماشین میپرسه و در حالی که اون دزد داشته جواب میداده یک دفعه اون پسرک به هوش میاد و از مادر و پدرش میپرسه که من کجام و اینجا کجاستو اینا که دزد پشت تلفن میگه مثل اینکه غیر ماشین یه همکارم داریم رئیس اون موقع رئیسش میگه باید قطع کنم نکنه میخوای ردمون رو بزنن و تلفن رو قطع میکنن و در حالی که پسرک خیلی ترسیده و زبونش بسته شده راننده ازش میپرسه چند سالته عمو؟ و پسرک جوابی نمیده و دوباره دزد میپرسه که اسمت چیه ... بچه کدوم محلی و در همین حال صفحه فید میشه و در قسمت های بعدش هم رئیس اصلی اون بچه رو مجبور به دست زدن به دزدی ماشین و چند مورد شکنجه و در آخر آدم کشی با چاقو و بعد هم با اصلحه که به صورت دمو همشون نشون داده میشن و در هر دمو سن پسرک یکم بالا رفته و در دموی آخر که پسرک قصه ما شده یک خلاف کار تمام عیار شخصیت اصلی و بالغ و بزرگ شده بازی ما نشون داده میشه که یک نفر رو با اصلحه میکشه و ماشینش رو میدزده و میبره پیش رئیسش و از جلو در گاراژ بازی شروع میشه و در آخر هم کم کم به سمت و سو های مختلفی که با آزادی عمل میشه اونهارو تغییر داد که به سمت آدم های خوب بریم و برای اونها کار کنیم و یا هم بیشتر به سمت خلاف بریم میریم البته این داستان هنوز کامل نشده و باید روی یک سری نکاتش کار کرد و واقعی ترش کرد
سلام عزیز.
با اجازه منم نظرم و بگم درباره داستان.
به نظر من داستانت خوبه فقط یه طوریه یعنی مثل یه جمله خبری می مونه که یه چیزی رو اطلاع می ده و هیچ انگیزه ای در بازیباز ایجاد نمی کنه.یعنی در آخر دمو شما در نقش کسی هستید که اصلا از این که جای چنین شخصیتی هستید کیف نمی کنید.

اینجوری چطوره:

در شروع بازی شما شخصیت بازی رو می بینید که تو خیابونه(مثلا سنش 25 تا 28 سال و اندام ورزیده ای داره) . گوشیش زنگ می زنه یه نفر باهاش صحبت می کنه بهش می گه امشب باید دخل یه نفر و بیاری اسباب بازی هم همرات باشه.

.اولین ماموریت اینه که به سمت یک ساختمون بره.

بعد از رسیدن به ساختمون بازی دمو بشه حالا شب شده و اون بالای پشت بام ساختمونه(ساختمونه بلنده).

رییس با تلفن بهش می گه راس ساعت فلان(5 دقیقه دیگه) قراره یه معامله نزدیک این حوالی صورت بگیره وقتی تو دوربین تفنگت(تفنگ دوربین دارت) دیدیشون بهم بگو.بعد که بازیباز اونارو تو دوربینش دید بهش می گه کسی که جنسارو اورده رو بکش و پول های طرف مقابل رو برام بیار.بعد بازیباز اون طرف و می زنه و بقیه اون و می بینن و می گن بکشیدش(عدهای هم فرار می کنن) حالا بازیباز ه طرف پایین ساختمون حرکت می کنه و در راه یه تعدادی از اونا که برای کشتنش امدن رو تو ساختمون می کشه و به طرف پایین می اد بعد می بینه طرف صاحب پول سوار ماشین شده و فرار می کنه اونم سوار ماشین می شه و دنبالش می کنه و در طی یک تعقیب و گریز و تیراندازی در حال رانندگی طرف و محافظای درون ماشین و می کشه و پولاشو می گیره.

حالا بازی دمو می شه(دیگه صبح شده):

شخصیت بازی رو می بینید که دم یه خونه بزرگ (کاخ مانند بالاشهر) پیاده می شه و در حال که به سمت درون خانه در حرکت یه کیف آهنی نقر ه ای (کیف پول) هم دستش.

حالا توی خونه رو نشون می ده یه فرد تقریبا سن دار(مثلا 50 سال) روی صندلی در حال(بزرگ) نشسته .بعد شخصیت بازی وارد حال می شه مرد از جاش بلند می شه و می گه خوش آمدی پسرم می دونستم که این دفعه هم مثل دفعات قبل موفق می شی تو دست راست منی و(و شخصیت بازی هم کیف و یه جا می زاره و می گه سلام پدر) بعد اونرو در آغوش می گیره.

و پدر بهش می گه که همه باید بدونن که در منطقه ما هیچ کس حق معامله جنس نداره و همه باید با ما معامله کنند.

فردا توی اتاق یه میزگرد بین اعضای خانواده(تریپ پدر خوانده) بر گزار می شه که پدر و شخصیت بازی و دیگر اعضای باند خلافکار گرد هم جمع شدن و دارن درباره اوضاع و درگیریشون با باندهای خلافکار دیگه و دیگر ماموریت ها تصمیم می گیرن و ادامه داستان.................

ر ادامه می بینید که همه شخصیت بازی رو به عنوان پسر(واقعی) پدر می شناسن و خودش هم فکر می کنه پسرش هست و تمام تلاشش رو برای باندشون می کنه دزدی سرقت ادم کشی و غیره...........(البته جرایم سنگین مثل قتل و گروگان گیری رو بر ضد باند خلافکار دشمن خودشون انجام بده و نه افراد بی گناه)

در ادامه(مثلا بعد از گذشت نصف بازی)شخصیت بازی از ماجرای واقعی با خبر می شه و یه نفر بهش می گه که:

حالا بازی دمو شه(تو تعریف کردن طرف):

یه زوج جوان و نشون می ده که توی یه ماشین گرون قیمتی هستند می خندند و بچه کوچکی هم عقب ماشین هست حالا یه موتور که دو نفر سوارشن از کنارشون رد می شن و اونا رو به گلوله می بندن(و می کشن).

یه موتور سواره می ره و دیگری پیاده می شه و سوار ماشین شده و براه می افته و با رییس(پدر باند خلافکار) تماس می گیره و با خنده می گه سلام رییس ماموریت با موفقیت انجام شد در هنگام حرف زدن یه دفعه صدای گریه بچه(3 یا 4 ساله) می اد و خلافکاره ناگهان به عقب ماشین نگاه می کنه و بچه رو میبینه.

حالا دمو با سرعت تموم می شه و به زمان فعلی بر می گرده و روی صورت شخصیت بازی تمرکز می کنه که ازشدت غم و عصبانیت و فشار دادن دندوناش روی هم صورتش داره می لرزه.

حالا شخصیت در ضد خانوادش(گروه خلافکار) قرار می گیره و تک تک اعضای باند و می گشه و در آخر پدر را هم می کشه و کلا ادم خوبی می شه

اینجوری پروانه هم می گیرین.

چطور بود رفیق؟

eimanpaladin
28-05-2010, 03:34
با سلام به تمامی دوستان سازنده می خواستم بگم اگه برای این پروژه نیاز به طراحی
وب سایت داشتید من رایگان در خدمتم
چون بالاخره یه همچین پروژه های وب سایت می خوان دیگه
در ضمن
وب تون هم دیدم مشکل زیاد داره شما نیاز به یک webpage (index) اساسی دارین
نه با استفاده از phpbb
(ناراحت نشدین که دارم انتقاد می کنم تا به مشکل بر نخورید ):10::20:

king of the kings
28-05-2010, 07:19

خوب اون هم یادمه ..من حدود 6 سالی می شه تو کار جی تی ای هستم...
در مورد منتشر کردن بازی ما سعی می کنیم جوری بسازیم که مجوز بدن ولی اگه ندادن مجبور می شیم مجوز رو از یه کشور دیگه بگیریم ولی اگه بازم اتفاقی افتاد و نشد یا اینترنتی می فروشیم یا می دیم به فروشگاه های می فروشن ..مگه ندیدین ایوی رو جمع کردن و فروشش رو متوقف کردن ولی الان تو فروشگاه ها زیاد هست...

در ضمن
نه با استفاده از phpbb
اره خودمون هم به فکرش هستیم ...برای تابستون می خوایم دامنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو بگیریم ولی اگه مشکلی بود مزاحمتون می شیم...
شما طراحی چگونه وب سایت هایی رو می کنید؟

king of the kings
28-05-2010, 07:28
سلام عزیز.
به نظر من داستانت خوبه فقط یه طوریه یعنی مثل یه جمله خبری می مونه که یه چیزی رو اطلاع می ده و هیچ انگیزه ای در بازیباز ایجاد نمی کنه.یعنی در آخر دمو شما در نقش کسی هستید که اصلا از این که جای چنین شخصیتی هستید کیف نمی کنید.

اینجوری چطوره:

در شروع بازی شما شخصیت بازی رو می بینید که تو خیابونه(مثلا سنش 25 تا 28 سال و اندام ورزیده ای داره) . گوشیش زنگ می زنه یه نفر باهاش صحبت می کنه بهش می گه امشب باید دخل یه نفر و بیاری اسباب بازی هم همرات باشه.

بعد از رسیدن به ساختمون بازی دمو بشه حالا شب شده و اون بالای پشت بام ساختمونه(ساختمونه بلنده).

رییس با تلفن بهش می گه راس ساعت فلان(5 دقیقه دیگه) قراره یه معامله نزدیک این حوالی صورت بگیره وقتی تو دوربین تفنگت(تفنگ دوربین دارت) دیدیشون بهم بگو.بعد که بازیباز اونارو تو دوربینش دید بهش می گه کسی که جنسارو اورده رو بکش و پول های طرف مقابل رو برام بیار.بعد بازیباز اون طرف و می زنه و بقیه اون و می بینن و می گن بکشیدش(عدهای هم فرار می کنن) حالا بازیباز ه طرف پایین ساختمون حرکت می کنه و در راه یه تعدادی از اونا که برای کشتنش امدن رو تو ساختمون می کشه و به طرف پایین می اد بعد می بینه طرف صاحب پول سوار ماشین شده و فرار می کنه اونم سوار ماشین می شه و دنبالش می کنه و در طی یک تعقیب و گریز و تیراندازی در حال رانندگی طرف و محافظای درون ماشین و می کشه و پولاشو می گیره.

شخصیت بازی رو می بینید که دم یه خونه بزرگ (کاخ مانند بالاشهر) پیاده می شه و در حال که به سمت درون خانه در حرکت یه کیف آهنی نقر ه ای (کیف پول) هم دستش.

حالا توی خونه رو نشون می ده یه فرد تقریبا سن دار(مثلا 50 سال) روی صندلی در حال(بزرگ) نشسته .بعد شخصیت بازی وارد حال می شه مرد از جاش بلند می شه و می گه خوش آمدی پسرم می دونستم که این دفعه هم مثل دفعات قبل موفق می شی تو دست راست منی و(و شخصیت بازی هم کیف و یه جا می زاره و می گه سلام پدر) بعد اونرو در آغوش می گیره.

و پدر بهش می گه که همه باید بدونن که در منطقه ما هیچ کس حق معامله جنس نداره و همه باید با ما معامله کنند.

فردا توی اتاق یه میزگرد بین اعضای خانواده(تریپ پدر خوانده) بر گزار می شه که پدر و شخصیت بازی و دیگر اعضای باند خلافکار گرد هم جمع شدن و دارن درباره اوضاع و درگیریشون با باندهای خلافکار دیگه و دیگر ماموریت ها تصمیم می گیرن و ادامه داستان.................

ر ادامه می بینید که همه شخصیت بازی رو به عنوان پسر(واقعی) پدر می شناسن و خودش هم فکر می کنه پسرش هست و تمام تلاشش رو برای باندشون می کنه دزدی سرقت ادم کشی و غیره...........(البته جرایم سنگین مثل قتل و گروگان گیری رو بر ضد باند خلافکار دشمن خودشون انجام بده و نه افراد بی گناه)

در ادامه(مثلا بعد از گذشت نصف بازی)شخصیت بازی از ماجرای واقعی با خبر می شه و یه نفر بهش می گه که:

یه زوج جوان و نشون می ده که توی یه ماشین گرون قیمتی هستند می خندند و بچه کوچکی هم عقب ماشین هست حالا یه موتور که دو نفر سوارشن از کنارشون رد می شن و اونا رو به گلوله می بندن(و می کشن).

یه موتور سواره می ره و دیگری پیاده می شه و سوار ماشین شده و براه می افته و با رییس(پدر باند خلافکار) تماس می گیره و با خنده می گه سلام رییس ماموریت با موفقیت انجام شد در هنگام حرف زدن یه دفعه صدای گریه بچه(3 یا 4 ساله) می اد و خلافکاره ناگهان به عقب ماشین نگاه می کنه و بچه رو میبینه.

حالا دمو با سرعت تموم می شه و به زمان فعلی بر می گرده و روی صورت شخصیت بازی تمرکز می کنه که ازشدت غم و عصبانیت و فشار دادن دندوناش روی هم صورتش داره می لرزه.

حالا شخصیت در ضد خانوادش(گروه خلافکار) قرار می گیره و تک تک اعضای باند و می گشه و در آخر پدر را هم می کشه و کلا ادم خوبی می شه

چطور بود رفیق؟
اره این هم واقعا خوب بود...

MARTIN
28-05-2010, 08:35
اره این هم واقعا خوب بود...
سلام.
پس یادت باشه اسمم تو بازی خوشخط بنویسی ! :whistle:

parvizamd
28-05-2010, 09:24
انصافا مارتین جان داستان نویسی خیلی خوبه آفرین

king of the kings
28-05-2010, 09:31
سلام.
پس یادت باشه اسمم تو بازی خوشخط بنویسی ! :whistle:
داستانت خوب بود..
ولی معلوم نیست انتخاب بشه..البته داستانت رو باید کامل کنی...مرحله ها رو هم باید بنویسی..

MARTIN
28-05-2010, 09:47
انصافا مارتین جان داستان نویسی خیلی خوبه آفرین
دستت درد نکنه رفیق.

سلام.
پس یادت باشه اسمم تو بازی خوشخط بنویسی !

داستانت خوب بود..
ولی معلوم نیست انتخاب بشه..البته داستانت رو باید کامل کنی...مرحله ها رو هم باید بنویسی..

سلام.
این که گفتم اسمم و بنویس برای شوخی گفتم(از شکلکی که گذاشتم مشخص بود. )

می دونم که شما که دارین این قدر زحمت می کشین باید تو انتخاب داستان دقت زیادی کنید....

مرحله ها رو هم باید بنویسی..
متاسفانه نـ.....

بابا من برای کمک یه چیزی گفتم اسمم رو ننوشتی هم موردی نداره رفیق......(البته اگه انتخاب شد)

NINJA0098
28-05-2010, 11:00
در ضمن
نه با استفاده از phpbb
ايكاش يه همچين افرادي گير ما ميافتادن.....:rolleye:

amir raya
28-05-2010, 11:31
سلام عزیز.

اینجوری چطوره:

چطور بود رفیق؟
بنظر منم عالیه. فقط نباید قسمتای اولو با این هیجان شروع کرد.

eimanpaladin
28-05-2010, 12:20
با سلام من کارم در کل طراحی قالب برای سیستم های مدیریت محتوا است .
تالار گفتمان - فروشگاه - وب های دانلودی و بقیه ......
چه مزاحمتی من هم تو تعطیلات هستم و بی کار !!!!!
خوشحال میشم کمکتون کنم

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

ايكاش يه همچين افرادي گير ما ميافتادن.....:rolleye:

با سلام دوست عزیز الان تابستون است
شما هاست و دامین رو بگیر من طراحی و پیاده سازی هر گونه وب سایتی رو براتون انجام میدم فقط یه pm
بده همین :10::11:

djamin_662
28-05-2010, 13:02
توش گشت ارشاد هم بزارید!!!!
طبیعی تر میشه!!!!:31:

vahoa
28-05-2010, 13:53
یه پستی دیدم نوشته بودید ، عکس خونمون رو بدیم میذاری تو بازی ! درسته ؟ چطوری باید خونه رو عکسش رو بندازیم ؟!

در ضمن خیابان پیروزی و پمپ بنزینش یادتون نره !

پراید هم داره دیگه ، هاچ بک گوجه ای !؟

king of the kings
28-05-2010, 14:34
اره ..عکس از خونتون بگیرید جوری که واضح باشه و ما می سازیمش و می ذاریم تو بازی...
پراید که رکن اصلی بازی هست حتما هست..

سونامی
28-05-2010, 14:57
برادر دیگ حالا همه مشتاف هستند کار رو تمام کنید یک داستان انتخاب کنید و بسازید و در نسخه های بهدی داستان رو تغییر بدید

راستی با چه موتوری می نویسید ؟ از کجا موتورش رو گیر آوردید ؟

یه پست بزنید وتمامی اطلاعات و ..... بزارید ودر باره همین عکس خونه ها هم بنویسید

ورزشگاه آزادی بعد مثلا خیابان آیت الله کاشانی و.......................

همه منتظریم نکنه ما زن و بچه بگیریم هنوز داریم می سازیم نمیشه که تو نسخه های بعدی کامل کنی د
در ضمن موتور 1800 یادتون نره بدون پلام :دی

.:PAR3A:.
28-05-2010, 15:26
ببین بازی سازی نمی کنیم فقط داریم بازی سن آندرس رو ادیت میکنیم.
OK?
درواقع پلت فرممون سن هست.
راستی بعد از این پروژه میریم رو نسخه های جدید تر جی تی ای (احتمالا تا اون موقع جی تی ای 5 یا وی از گروه جی تی ای فرومز میاد) رو به شهر های ایران مبدل می کنیم.

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

راستی بگم که ما افکت های گرافیکی زیادی رو بازی پیاده می کنیم که همه ساخت خودمون هستن و ساختاری مثل ای ان بی دارن توی منوی ستاپ هم میتونید سطح کیفیت رو تغییر بدین با توجه به سیستمتون/

king of the kings
28-05-2010, 15:28
درسته ..
مپ رو خودمون می سازیم و مپ سن رو حذف می کنیم...
بقیه رو هم مثلا شخصیت ها و .. رو می سازیم و جایگزین شخصیت های بازی می کنیم ...
مرحله ها هم که از اول ساخته میشه...
در مورد صداها و دیالوگ ها هم که عوض می شن و به احتمال زیاد صداهای خودمون رو می ذاریم..
یعنی در واقع همه چی عوض می شه و کمتر کسی می تونه بفهمه که بازی سن اندرس هست..

A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2010, 15:32
به بازی کلی ماشین جدید اضافه کنید (اضافه کردن نا مساوی جایگزین کردن)
ولی بگم که تنها نقصی که بازی ممکنه دارا باشه
1- نقص گرافیکی
2- نداشتن EUROPHIA که توی موتور های RAGE امروزی هست

king of the kings
28-05-2010, 15:34
ماشین که همشون ماشین های ایرانی شدند...

سونامی
28-05-2010, 18:50
جواب سوال ما را نمی دهید

rasoolyas
28-05-2010, 19:28
با سلام یک کاری بکن که به راحتی نشه سوار ماشین ها شد مثلاً یک ماشین مدل بالا دیدی زرتی سوارش نشی.
برای مثال بنا به تجربه مثلاً تو بیستا ماموریت اول ماشین های مدل پایین تو بیستا ماموریت دوم ماشین ها ی متوسط
ودر بقیه ی بازی ماشین های توپ را برداریم.
امیدوارم منظورم را فهمیده باشی.:11:

NINJA0098
28-05-2010, 19:39
من بالاخره texture ‎‏ مغازه رو برات up‏ كردم لينكو همينجا بدم يا تو pm‏ خصوصي(فكر كردم شايد بخواي انحصاري برا خودتون باشه)

king of the kings
28-05-2010, 19:45
جواب سوال ما را نمی دهید
ببخشید من سرم شلوغه نتونستم به همه سوالات جواب بدم ...

من بالاخره texture ‎‏ مغازه رو برات up‏ كردم لينكو همينجا بدم يا تو pm‏ خصوصي(فكر كردم شايد بخواي انحصاري برا خودتون باشه)
دمت گرم چیزی که ما خیلی دنبالشیم همینه و خیلی نایابه ..اگه بتونی از این تکسچر های مغازه و بیلبورد های تبلیغاتی پیدا کنی خیلی خوب میشه..
با پیغام خصوصی بفرست..
ممنون

با سلام یک کاری بکن که به راحتی نشه سوار ماشین ها شد مثلاً یک ماشین مدل بالا دیدی زرتی سوارش نشی.
برای مثال بنا به تجربه مثلاً تو بیستا ماموریت اول ماشین های مدل پایین تو بیستا ماموریت دوم ماشین ها ی متوسط

اینم بد نیست سعی می کنیم اجراش کنیم..

sirchicco
28-05-2010, 19:45

دوست عزیز Need For Speed که نیست، توی GTA فقط یه چیز مهمه قدرت!! اگه اینو داشته باشی هرکاری می تونی بکنی!

ولی دوستان می تونن مثلا MAP بازی رو چند قسمت کنن (جنوب ، شرق ، غرب ، شمال) و بازی مثلا در قسمت جنوب شروع می شه و بعد از چند مرحله کم کم قسمتای دیگه به تناسب داستان بازی قابل دسترس می شن، و شما می تونین تو هر قسمت نقشه بنا به موقعیت ماشین های مختلف پیدا کنین و سوار بشین (مثلا جنوب پیکان، وانت، پراید و....)

AMIR REZAs
28-05-2010, 19:50
ماشینها رو دراز تر طراحی کن! خیلی کوتاهه !

king of the kings
28-05-2010, 19:52
این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...

AMIR REZAs
28-05-2010, 19:59
عمادجان من داشتم سایت رو نگاه میکردم ، فهمیدم که اصلا از برنامه نویس خبری نیست!
شما فقط ترجمه می کنید؟
گفتم که برنامه نویسی اصلا لازم نیست فقط مدل و صدا وارد میکنید ، درسته؟

MARTIN
28-05-2010, 20:07
منم سوالم اینه که شما بر اسکریپت نویسی مد برای GTA SA مسلط هستید؟

king of the kings
28-05-2010, 20:08
عمادجان من داشتم سایت رو نگاه میکردم ، فهمیدم که اصلا از برنامه نویس خبری نیست!
شما فقط ترجمه می کنید؟
گفتم که برنامه نویسی اصلا لازم نیست فقط مدل و صدا وارد میکنید ، درسته؟

خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند..:31:
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...

rasoolyas
28-05-2010, 20:12
دوست عزیز Need For Speed که نیست، توی GTA فقط یه چیز مهمه قدرت!! اگه اینو داشته باشی هرکاری می تونی بکنی!

ولی دوستان می تونن مثلا MAP بازی رو چند قسمت کنن (جنوب ، شرق ، غرب ، شمال) و بازی مثلا در قسمت جنوب شروع می شه و بعد از چند مرحله کم کم قسمتای دیگه به تناسب داستان بازی قابل دسترس می شن، و شما می تونین تو هر قسمت نقشه بنا به موقعیت ماشین های مختلف پیدا کنین و سوار بشین (مثلا جنوب پیکان، وانت، پراید و....)
حرف شما متین ولی اینطوری که من میگم بازی از یک نواختی در میاد و بازیکنان برای اینکه ماشین خوب سوار بشن
تلاششون رابیشتر میکنن.

AMIR REZAs
28-05-2010, 20:12
خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
ولی هیچ کاربری برنامه نویس نبود!
تو قسمت (همکاری برای برنامه نویسی) هم کسی رو ندارید!

king of the kings
28-05-2010, 20:20
ولی هیچ کاربری برنامه نویس نبود!
تو قسمت (همکاری برای برنامه نویسی) هم کسی رو ندارید!

اصلا خودت فکرشو بکن مگه میشه ساخت یه بازی اونم جی تی ای مگه میشه برنامه نویسی و .. نداشته باشه؟؟!!تعجب می کنم شما که دیگه بازی ساز هستی دیگه:20:
پس چجوری ما می خوایم مراحل برای بازی بنویسیم و به بازی امکانات بدیم و مد بنویسیمم و ....خوب همه اینا برنامه نویس می خواد دیگه..

AMIR REZAs
28-05-2010, 20:25
والا نمیدونم ، من بازی میسازم ولی تو کار ادیت نیستم که این چیزا رو بدونم!
وقتی شما میگید ، حتما اینطوریه.............

A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2010, 20:29
ادیت دیگه چیه پسر قاطی کردی؟ توی یک زبان اختیاری ترجیحا C ++ باید مرحله ها رو بنویسی چه ادیت چه ساخت
اگر م که EXE بسازی باید بالا خره با یک زبان معین بسازی دیگه مگر اینکه بخوای شاهکار کنی و از موتور های RAGE استفاده کنی
اگه بخوای مثال بزنم:
RED DEAD REDEMPTION اخرین بازی هست که با این موتور ساخته شده

caca_caca888
28-05-2010, 20:32
يه پيشنهاد

به پست اول اين تاپيك برسيد

king of the kings
28-05-2010, 20:35
يه پيشنهاد

به پست اول اين تاپيك برسيد

رسیدگی شد...:31:

caca_caca888
28-05-2010, 20:41
دوستان ميدونم هيچ ربطي نداره اما گوگل فيلظر شد!

راستي منظورم همون يه دونه عكس نبودا.
يه توضيحي.اسم اين سايتي كه الان داريد ميگيدو اين چيزا بود

AMIR REZAs
28-05-2010, 20:50
آره یه لحظه بود تموم شد!

king of the kings
28-05-2010, 21:15

راستي منظورم همون يه دونه عكس نبودا.
يه توضيحي.اسم اين سايتي كه الان داريد ميگيدو اين چيزا بود

باشه بزودی پست اول رو درست می کنم...

vahoa
28-05-2010, 22:52
ماشین پلیس پیکانه !؟ :27:

rasoolyas
29-05-2010, 07:44

پيكانه:5:yes

king of the kings
29-05-2010, 09:25

هم پیکان و هم 206 و هم ماکسیما و هم بنز یگان ویژه و بنز پلیس و ماکسیما پلیس...

سونامی
29-05-2010, 09:35
برادر دیگ حالا همه مشتاف هستند کار رو تمام کنید یک داستان انتخاب کنید و بسازید و در نسخه های بهدی داستان رو تغییر بدید

همه منتظریم نکنه ما زن و بچه بگیریم هنوز داریم می سازیم نمیشه که تو نسخه های بعدی کامل کنی د

king of the kings
29-05-2010, 10:46

ایشالا تابستون سعی می کنیم بیشتر کاهاش رو بکنیم...
تو همین تاپیک هزار بار در مورد موتور صحبت شده...
در مورد اطلاعات هم من هزار بار توضیح دارم ...عکس خونه هم تو همین چند پسن قبل در موردش توضیح دادم...
ورزشگاه و ... هم احتمالا می ذاریم..
بازی نسخه های زیادی داره و همش کامل ترش می کنیم...
باشه موتور رو می ذاریم ..:31:

سونامی
29-05-2010, 11:26
اگر امکان داره عکس بزارید خیلی وقت هست عکس نزاشتید

از موتور بیشتر یزارید 1800 :دی

و سلامتی دیگه

راستی درباره داستان چه کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin.P30
29-05-2010, 11:39
کی تموم میشه ساختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس هم بزارید>...........

shiraz522
29-05-2010, 12:34
داستان هوش سیاه یا عبدالمالک ریگی رو بزارید .:31:

tommy vercetti
29-05-2010, 12:38
به نام ایزد
راستی آقا عماد نگفتی خط اندیشه ی داستانت چیه ؟
بچه ها داستان نوشتن چگونه شد ؟؟
من یه سری نکات به نظرم اومد که فکر کنم باید بگم :
1. کارگردان کار کیه ؟
2. داستان باید یه
الف)داستان نویس داشته باشه .
ب) باید یه فیلم نامه نویس داشته باشه .
3. یک شخص باید داستان رو بنویسه و کس دیگر فیلم نامه ی اون رو ... بچه ها من هر چی دیدم دوستان دارن داستان می نویسن ... که بعضیاشون متن ادبی خوبی دارن ... اما اون چیزی که بازی می خواد یه فیلم نامس ... یعنی اگر شما همین جوری بنویسین ... گروه آقا عماد به دیوار بتونی می خوره ...
ببینین ... یک داستان دارای مقدمه ، مقدمه ی اصلی ، متن و حاشیه ( که بعضیا همه رو با هم یکی می گیرن ) و نتیجه یا پایانه ... اما فیلم نامه باید نوع حرکت دوربین ، نوع لوکیشن ، تمام اجزای لوکیشن و... رو داشته باشه ... و علاوه بر داستان اصلی ... تمام دیالوگ ها ، نگاه و جهت گیری بازیگر در حالت ایستاده و حرکت و نوع حرکت او در حالت متحرک باید نوشته بشه .

خیلی ممنون .

king of the kings
29-05-2010, 12:50
ببین ما مشکلمون همین داستان هست..
ما داریم یک نفر رو از اعضای ساخت جی تی ای تهران مشخص می کنیم که دیگه فقط اون داستان و تک تک مراحل رو بنویسه و بعد که تموم شد بذاره و ما نقص هاشو بگیریم...
اگه کسی نتونست دیگه فکر کنم شما باید شروع کنی...
فعلا صبر کنید..
عکس ها رو هم بزودی می ذارم..

tommy vercetti
29-05-2010, 13:03
اینم یه فیلم نامه ی 30 ثانیه ای:
صحنه ی 37 :
اتاق جک :
( البته این اتاق در ابتدا به صورت کامل باید تعریف شود . )
لوکیشن : نقاشی جک بر روی دیوار نیست ، عروسک شماره 3 بر روی زمین افتاده ... تمام کتاب های سال دوم او در وسط اتاق ریخته و تعداد زیادی از آنان در گوشه سمت شمال غربی متراکم شده است ... گوشه ی سمت جنوب شرقی فرش اتاق او بالا آمده ... درب اتاق نیمه باز است ... جک در سمت شمال شرقی اتاق بر روی زمین خوابیده و با لب تاب در حال بازی است و صدای بازی او (که بسیار خشن و تند است ) زیاد است و خود او هم با آن هم خوانی می کند .
حرکت دوربین : از روی جک که در حال بازی است دوربین با زاویه ی 45 به سمت شمال حرکت می کند و آنقدر می چرخد تا به سمت در برسد. مادر او وارد می شود . دوربین روی او متمرکز می ماند .
لوکیشن 2: لباس مادر شماره 2 است .
حرکت بازیگر 1: مادر در حالی وارد می شود که سینه اش را جلو داده ، ابرو هایش در هم رفته و با رفتار خشن حرف می زند .
دیالوگ1:
-مادر:بچه مگه تو درس نداری ؟
حرکت دوربین 2: دوربین روی جک کات می کند . جک نیم نگاهی به مادر می اندازد و دوباره بازی را ادامه می دهد
دیالوگ2 :
-جک : چرا ... الان دارم بازی می کنم ... یه ساعت دیگه درسمو شرو می کنم ...
حرکت دوربین 3: روی مادر کات می شود ، مادر حرکت کرده و به داخل اتاق حرکت می کند و به سمت کتاب های متمرکز جهت می گیرد و حرکت می کند ... دوربین با او حرکت می کند ... مادر خم شده و شروع به جمع کتاب ها می کند ... دوربین از سر او پایین تر قرار گرفته و روی کتاب ها متمرکز می شود ...
دیالوگ 3:
-مادر: بچه می خواستیم ... نه دردسر ... اون از نمره هاش ... اینم از نظمش ... همش تقصیر باباشه ...
30 ثانیه تموم اما صحنه ادامه دارد ...
علیرضا - فیلم نامه ی گربه های وحشی

بچه ها چطور بود ؟؟؟
من الان خونمون نیستم برا همین دیر به دیر میام ... کامپیوتر دوستمم که دایل آپه ... هی می گه برا چی وصل می شه ...

خیلی ممنون

tommy vercetti
29-05-2010, 13:08
راستی یه داستان جدید به نظرم اومده گفتم بگم شاید بد نباشه :
یک مرد که تمام خانوادش رو یه افغانی به خاطر دزدی می کشه ... اونم تصمیم می گیره که حال همه ی افغانی ها رو بگیره ...
بعد هم با چند تا از دوستاش یه گروه می زنن و بعد ها هم با جنبش ملی گرایان متحد می شن ... آخرش رو هنوز فکر نکردم .

amin3ds
29-05-2010, 13:14
عبدولمالك خيلي خوبه
آخرش هم دستگيرش مي كنيم
يعني ما عمليات پليسي انجام بديم
ولي
هوش سياه اصلا خوب نيست
من كلا از فيلمش بدم مياد

Amin.P30
29-05-2010, 13:29
یک مرد که تمام خانوادش رو یه افغانی به خاطر دزدی می کشه ... اونم تصمیم می گیره که حال همه ی افغانی ها رو بگیره ...
بعد هم با چند تا از دوستاش یه گروه می زنن و بعد ها هم با جنبش ملی گرایان متحد می شن ... آخرش رو هنوز فکر نکردم .

همین به نظرم خوب میاد....
جنگ با افغانی ها........!!!!!:31::18::27:
فقط خیا بان های تهران قشنگ در بیاد ...........
الان چه اقداماتی صورت گرفته...تا کجا پیش رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

djamin_662
29-05-2010, 13:33
دوستان اگر مایلید من میتونم برای ساختن آهنگ متن یا تیتراژ (کلا آ هنگ) همکاری کنم!!!:31:

parvizamd
29-05-2010, 13:36
مرد حسابی باور کن یک کلاش بده بدست یک افغانی ایرانی تکیه پاره می کنه ! تمام دنیا تقربیا با ما لج هستند

A.M.D.D.E.V.I.L
29-05-2010, 13:45
آره در مورد آهنگش از چی استفاده میکنید
2 نکته هست که باید بدونید
1- راک استار خودش همیشه از آهنگ های با ابوهت استفاده میکنه باید توی آهنگ حتما صدای یک چیز با ابهت باشه ترجیحا گروه ویالون
2- آهنگ باید 2/5 الا 3/5 دقیقه باشه

tommy vercetti
29-05-2010, 13:53
مرد حسابی باور کن یک کلاش بده بدست یک افغانی ایرانی تکیه پاره می کنه ! تمام دنیا تقربیا با ما لج هستند

سلام
ببخشید من منظور شما رو دقیقاً نفهمیدم ...
جملتون ابهام داره :31: ...

البته بسیاری از مردم ایران که با افغانی ها برخورد داشتن ازشون بدشون میاد ... ( خب بعضیا هم ... از افغانی ها سوءاستفاده می کنن )
دلیلش هم اینه که مردم ایران خیلی نژاد پرستن و خیلی خودشون رو قبول دارن ... و دوست ندارن ببینن که یه غریبه باهاشون بی ادبانه حرف بزنه ... به همین خاطر هم این داستان به فکرم رسید ...

تصور کنید که افغانی ها هم برای مقابله با گروه ایرانی ها یه گروه بشن ... اونوقت تو بازی چه جنگی بشه ...
از آثارش هم نفرت بیش از پیش ایرانی ها از افغانی ها و تظاهرات برای اینکه از کشور برن هست ...

parvizamd
29-05-2010, 13:57
سلام تام جان . افغانی ها رو نگاه نکن با ایرانی ها لج هستند حتی عرب ها (خارج از ایران) .کافیه فقط یک اسلحه بدن بهشون ایرانی جماعت تکیه تکیه می کنن . هر چند اونها عددی نیستند!

tommy vercetti
29-05-2010, 14:12
سلام تام جان . افغانی ها رو نگاه نکن با ایرانی ها لج هستند حتی عرب ها (خارج از ایران) .کافیه فقط یک اسلحه بدن بهشون ایرانی جماعت تکیه تکیه می کنن . هر چند اونها عددی نیستند!

درسته ... حرف شما کاملاً درسته ...
اما جی تی ای تهران که یه بازیه شهری و درون شهری است ، می تونه به این مسئله که افغانی ها هم مثل ما دارن یه زندگی مرفه می کنن و البته بعضی از هم وطنا چنین زندگی ندارن و آهش رو می کشن اعتراض کنه و صدای ما مردم رو به بالا برسونه ... شاید کاری بکنن ...
از قدیم گفتن : چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است ... (البته ما چراغمون رو درون دستشویی قرار دادیم :27:) ...

اما در مورد همین اعراب که دلاور ترینشون شخصی به نام "عنتره" است ... شماره ای نیستن و ما می تونیم با ساخت بازی ای اول شخص(مثل کال آو دیوتی) اوناروهم در بین مردمی که اصلاً حواسشون نیست ... تخریب کنیم ...

ببخشید از بحث جی تی ای تهران خارج شدم ... :11:

king of the kings
29-05-2010, 14:52
دوستان اگر مایلید من میتونم برای ساختن آهنگ متن یا تیتراژ (کلا آ هنگ) همکاری کنم!!!:31:
خوبه...به موقع اهنگ که شد اگه مشکلی بود حتما از شما استفاده می کنیم...

در مورد داستان هنوز هیچی معلوم نیست ولی یه نفر از اعضای گروه رو ما مشخص کردیم ...ولی اگه نتونه دیگه داستان با tommy vercetti هست...یعنی تا 180 مرحله چه بیشتر چه کمتر رو باید یکی یکی مراحل رو بنویسی که چه کارهایی باید تو فلان مرحله انجام بشه و ....داستان هم که ....فقط فعلا صبر کن من خبرشو بهت می دم..

1- راک استار خودش همیشه از آهنگ های با ابوهت استفاده میکنه باید توی آهنگ حتما صدای یک چیز با ابهت باشه ترجیحا گروه ویالون
رو قسمت اهنگ باید زیاد توجه داشته باشیم ....
البته اهنگ زیاد وقتمونو نمی گیره و باید تو قسمتی که بازی داره لود میشه یه اهنگ 5 یا 6 دقیقه ای بذاریم و بعد مثلا مرحله رو برنده می شیم یه اهنگ بزنه و 2یا 3 دقیقه ای باشه و یه جاهای ریز دیگه که درست می شه...
البته اهنگهای ضبط ماشین و ...جدا هست..

king of the kings
29-05-2010, 15:00
اینم عکس موتور ویو و هوندا بازی ..
شرمنده وقت ندارم نمی تونم از بازی زیاد عکس بگیرم..

djamin_662
29-05-2010, 16:16
بس سلام!!!
من از بهترين نرمافزار ها استفاده ميکنم(reason-sonarو کمه هم fl-studio)
همچنين از vst های خوب و refill های عالی استفاده ميکنم.
در مورد 2 نکته ای که فرموديد ، در IV ما شاهد همچين آهنگ سنگينی نبوديم.
ولی اگر قرار شد که من بسازم ، حتماً طبق نظرات دوستان خواهم ساخت!!!

king of the kings
29-05-2010, 17:07
خوب شما از همین الان شروع کن یه کار از خودت نشون بده...
اهنگ هنگام لود شدن بازی رو درست کن ..
راستی نینجا قرار بود تکسچر های مغازه های فارسی رو بفرستی؟

parvizamd
29-05-2010, 17:15
می خرمش عشق سی جی ام . کارت عالیه عماد جان

king of the kings
29-05-2010, 18:10
اصلا برای شما پرویز جون مجانی هست ...پست می کنم.

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

اینم عکس پراید:

AMIR REZAs
29-05-2010, 18:15
پرایدت عالی بود.........
:46:

vahoa
29-05-2010, 18:35
آخ جون پراید .

هاچ بک هم بذارید ، جزء ماشین های برو و سریع باشه ... :10:

king of the kings
29-05-2010, 19:23
این پراید اسپرتش هست:
اینم هاچ بک:

rasoolyas
29-05-2010, 20:22
سقف ماشین را پایین تر بیار.
عقبش صاف تر کن.
این بیشتر به رنو میخوره تا پراید.

parvizamd
29-05-2010, 21:32
لطف داری عماد جان . راستی قیمت بازی تو چه مایه ها هست؟ بیشتر از 4 هزار تومان نیست؟:31:

king of the kings
29-05-2010, 21:53
والا هنوز تعداد دی وی دی هاش هم معلوم نیست چه برسه قیمت...
اصلا شاید مجوز ندن ...
ولی اینترنتی سعی می کنیم بفروشیم و برو بچه های p30 هم که تو اولویت قرار دارند...:31:

parvizamd
29-05-2010, 22:09
ببخشید این جی تی ای داره کم کم تبدیل میشه به IV ؟ من خودم می خرمش

king of the kings
29-05-2010, 22:15
رو گرافیکش زیاد کار می کنیم و گرافیک خوبی واسش می ذاریم..
البته طبق گفته ی پارسا setup بازی رو طوری طراحی می کنیم که فرد با توجه به سیستمش که بازی بهش بخوره گرافیک مورد نظر رو انتخاب کنه و استفاده بکنه...
با توجه به enb ها و ...
امین (همونی که داره یه بازی جنگی می سازه )عضو گروه ساخت بازی جی تی ای تهران هست...

majid_sd2009
29-05-2010, 22:56
اینجا که باز شد و کی این همه صفحه رفت جلو؟
من چقدر دیر خبر دار شدم:31:

سقف ماشین را پایین تر بیار.
عقبش صاف تر کن.
این بیشتر به رنو میخوره تا پراید.
این پراید رو بدون بلو پرینت ساختم.
یعنی از روی عکسهایی که گرفته بودم.
بعد هم که بلو پرینتشو یکی از بچه ها اسکن کرد از روی دفترچه با اون هماهنگش کردم، و اینکه چون از سری کارهای اولیم بود دیگه زیاد جالب نشده ولی سعیم رو کردم که شبیهش بشه:31:
بعد هم که بچه ها زحمت کشیدن تبدیلش کردن. بعد هم اسپورت:31:

یک نکته که هست رو هم اینجا بگم.
یکی از بچه ها گفته بود که گروهای زیادی میخواستن این بازی رو بسازن ولی ولش کردن.
باید بگم اولین کسانی که این کار رو شروع کردن میرمحمد و چند تا از بچه های همینجا بودن که یک سری ماشین ساختن( 2یا 3 سال پیش) و میخواستن این بازی رو بفروشن. که چند تا شرکت (vnvو...) اومدن و این ماشین ها رو دانلود کردن و ریختن تو بازی و شد همین بازی هایی که به نام جی تی ای ایران و تهران و ...
که البته جلوی این شرکت گرفته شد و باهاشون برخورد شد.ولی دیگه دیر شده و تو هر شهری افراد زیادی هستن که دارن این بازی رو رایت میکنن و میفروشن.
البته هنوز هم این گروه پایداره و هم مجوز ساخت و هم مجوز فروش داره.

در ضمن این رو هم به عماد گفتم که فروش این بازی به صورت غیر مجاز هیچ سودی برای شما نداره و فقط زحمت هاتون به باد میره.
شما یک سال زحمت میکشید و این بازی رو میسازید و بعد بدون مجوز میدین بیرون.
و یا بین بچه های گروه تقسیم میکنین.( که اونها هم میدن به دوستان و همینجور ادامه داره)
چی میشه؟
کافیه یک نسخش به دست همین شرکتهایی که گفتم برسه و یا یکی از همین دوستا لطف کنه و رایت کنه و بده مغازه های بیرون بفروشن براش.
همه ایران پر میشه و شما هیچ کاری نمیتونید بکنید.:41:

parvizamd
30-05-2010, 05:39
قبول دارم vnv فقط رادیو فارسی به بازی اضافه کردم. مشتی پیکان و پرشیا و چند موتور عوض کرد.شما مثل شرکت vnv که نیستید؟با اینکه همش هزار تومان دادم به بازی پشمنون شدم که خریدمش

king of the kings
30-05-2010, 07:11
سلام...
اره مجید راست می گه...
ولی ما اونقدر قبل از اینکه بازی رو بسازیم در مورد فروش بازی صجبت کردیم و حتی دو سه تا شرکت هم پیشنهاد دادن و اسپانسر و... و خیلی ما دنبالش بودیم و خیلی از وقت ما رو تلف کرد و گفتیم که اول بازی رو بسازیم و اخرش که تموم شد به فکر فروشش باشیم...
ایشالا برای فروشش هم یه فکری می کنیم...

mortezaon
30-05-2010, 08:37
بي صبرانه منتظزيم تا تموم بشه

.

djamin_662
30-05-2010, 09:46
اینم یه نمونه کوتاه . نظراتتونو بگید:

tommy vercetti
30-05-2010, 11:44

خوب بود ... اگه میشه یکم خراسانش رو زیاد کن ...

راستی بچه ها می گم اگه آهنگ سنتی و مدرن رو با هم قاطی کنیم هم با حال می شه ... ( بالاخره مال تهرانه دیگه ...!)

-----------------------------------
آقا عماد عجب عکسی گذاشته ... حالم به هم خورد :2:
شوخی کردم:31::41::2: ...(... :2::2:...)

amin3ds
30-05-2010, 13:19
ماشينهاي جديدي كه مي خوام براي بازي درست كنم بعد از 22 خرداد كه امتحاناتم تموم شد
c5
سمند كه تا نصفه پيش رفته
پرادو
تمام پرايدها رو مي خوام درست كنم

sirchicco
30-05-2010, 13:35

به نظرم یه خورده آهنگش بچه گونه بود!:31:
البته نظر شخصیه!:46:

A.M.D.D.E.V.I.L
30-05-2010, 13:41
نه اون طوری که نمیشه آهنگش
باید یک چیزی تو همین مایه های جی تی ای باشه
باید آهنگش جنایی باشه

Arrowtic
30-05-2010, 15:03
اگه میخواید مجوز بگیره باید آهنگتون یکی از موارد زیر باشه:
1.مذهبی:دی(
2.سیاسی(البته آهنگ هایی مثل ممد نبودی ببینی هم بد نیست.)
3.سوره های قرآن:دی

king of the kings
30-05-2010, 15:46
اهنگش بد نبود ولی یه جورایی کارتونی هست...
یه اهنگ باشه که ادم رو جو بگیره...
اهنگهایی تو مایه های بازی ایوی و سن ..

سونامی
30-05-2010, 18:41
آهنگ هیچکس رو بزارید این جا تهرانه یعنی شهری که............................؟

راستی داداش عکس از موتور های
250 500 1000 1500 و مهم تر 1800 بزار قابلیت 1800 این طوری هست که پلیس نمی تونه بگیره یعنی قدرتش رو ندار ه

:دی :دی رنگاشم مشکی و نارنجی و زرد و خاکستر هست :دی

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

اگه میخواید مجوز بگیره باید آهنگتون یکی از موارد زیر باشه:
1.مذهبی:دی(
2.سیاسی(البته آهنگ هایی مثل ممد نبودی ببینی هم بد نیست.)
3.سوره های قرآن:دی

برادر دیگه سوره های قرآن رو .......
مسخره نکن کار زشتی هست واقعا متاسفم ..........

:18: شما .....

parvizamd
30-05-2010, 18:45
امیر جان بحث سوره قرآن وسط نکش خواهشا!!! کار خوبی نیست! (البته در مورد ممد نبودی ... بهت حق میدم

king of the kings
30-05-2010, 20:55
آهنگ هیچکس رو بزارید این جا تهرانه یعنی شهری که............................؟

راستی داداش عکس از موتور های
250 500 1000 1500 و مهم تر 1800 بزار قابلیت 1800 این طوری هست که پلیس نمی تونه بگیره یعنی قدرتش رو ندار ه

:دی :دی رنگاشم مشکی و نارنجی و زرد و خاکستر هست :دی

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

برادر دیگه سوره های قرآن رو .......
مسخره نکن کار زشتی هست واقعا متاسفم ..........

:18: شما .....

اهنگ هیچکس رو بذاریم که دیگه مجوز فرت...:31:
بابا تو هم ما رو کشتی با این موتورها...:31:
یه چندتا عکس از این موتور هایی که می گی بذار ببینم..

سونامی
30-05-2010, 21:47

تو گوگل یه سرچ بزنی موتور سنگین یا motor trail میاره برات

++++++++++++++++++++++++++++++++

راستی داره برای دوستمون رایگان پست می کنی تا اداره پست میری یه دفعه برای منم پست کن :دی

Ultimate
30-05-2010, 22:20
سلام
ببینم پیکان مدل جوانانش رو هم اضافه کن شاسی پایین با چراغ زنون ابی رنگ لاجوردی یا سفید یخچالی:31:

king of the kings
31-05-2010, 09:47
سلام
ببینم پیکان مدل جوانانش رو هم اضافه کن شاسی پایین با چراغ زنون ابی رنگ لاجوردی یا سفید یخچالی:31:
سلام..
پیکان جوانان هم درست شده ولی عکس ازش نداشتم و باید می رفتم از تو بازی عکس می گرفتم که بعدا واستون می ذارم..
اینم یه سری عکس که حتما ببینید...
خودروهای دولتی و امداد خودرو ها هم ساخته شده که اونا هم بعدا عکساشو می ذارم..

rasoolyas
31-05-2010, 10:49
با سلام من هرچی این help سانی بیلدر را خوندم چیزی متوجه نشدم از آقا جواد هم که می پرسم امروز و فردا میکنه.
اگر میشه یک تایپیک آموزش cleo را بندازید تا پی سی وورلد اولین انجمنی باشه که آموزش cleo گذاشته.
خواهش میکنم بزارید.

king of the kings
31-05-2010, 11:10
اموزش کلو که خیلی وقته انجمن ما بصورت فارسی گذاشته..
ولی مرحمانه هست و باید صبر کنید که بازی جی تی ای تهران بیاد بیرون..

rasoolyas
31-05-2010, 11:46
آخه ما منتظریم کی آموزش هارا میگزاری من خیلی مشتاقم؟؟

pooriya_hp
31-05-2010, 12:21
من که بی صبرانه منتظر بازی کردن این بازی هستم.
دوستان سیستم موردنیاز این بازی چی هست؟

HoJJaT_007
31-05-2010, 15:53
بابا آهنگ خوب میخوای محسن نامجو بذار

مخصوصا گلادیاتور ها + شمس :دی لول

AMIR REZAs
31-05-2010, 18:56
(البته در مورد ممد نبودی ... بهت حق میدم
آقا پرویز واقعا که.......:41:
ممد نبودی درباره ی آزادسازی همسایتون یعنی خرمشهر هست بعد اینجوری میکنید؟
اینو کلی میگم:
دوستان به رزمندگان دوران جنگ توهین نکنید اگر اونا نبودن معلوم نبود الان کشور سر پا بود یا نه اصلا شما بودید یا نه .... من هم مطمئن باشید برای یه قدر دانی کوچک هم که شده از زحماتشون یک بازی در مورد دفاع مقدس خواهم ساخت.....
با تشکر.

parvizamd
31-05-2010, 19:02
مرد حسابی فکر کردی ما بازی نبرد مرگبار 2 برای چی ساختم . بعد خرمشهر همسایه ماهست و من قصد تمسخر شو نداشتم ولی من غلط بکنم به رزمندگانمون توهین بکنم همین بابا من تو خرمشهر جنگیده . منظور تسمخر کردن بدبختی گرفتن مجوز بود! من قصد بی حرمتی به رزمندگان و ایثارگار ندارم و نخواهم داشت چرا که ما هرچی داریم ازنها داریم

AMIR REZAs
31-05-2010, 19:09
مرد حسابی فکر کردی ما بازی نبرد مرگبار 2 برای چی ساختم . بعد خرمشهر همسایه ماهست و من قصد تمسخر شو نداشتم ولی من غلط بکنم به رزمندگانمون توهین بکنم همین بابا من تو خرمشهر جنگیده . منظور تسمخر کردن بدبختی گرفتن مجوز بود! من قصد بی حرمتی به رزمندگان و ایثارگار ندارم و نخواهم داشت چرا که ما هرچی داریم ازنها داریم
کاملا صحیح:10:
آقاپرویز من کلی گفتم............:41:

Arrowtic
31-05-2010, 19:41
پرویزجون راست میگه.ما چاکر رزمنده ها هم هستیم.ولی مجوز گرفتن بدبختی داره!
بعدشم از قرآن منظورم مسخره کردن نبود و نیست!واقعی گفتم.یه بازی پیدا کن توش از قرآن و آیه هاش حرفی نباشه و ایران ساخته باشه.(به غیر از سری لطفعلی خان و شمشیر نادر)
خطاب به سونامی جان:
دوست عزیز قصدی نداشتم.در هر صورت حال بحث ندارم و شما ببخش منو!:10:

rasoolyas
31-05-2010, 21:15
حالا که اینجور شد ما خاک پای رزمندگان هستیم.
اما بهرام میگه:
از این بحث دور نشیم و بچسبیم بهش ******************************* که موضوع تایپیک را چه کسی نوشت.

حالا تکلیف این cleo چی شد یکم یاد ما میدید یا نه ؟؟

در ضمن فایل های gxt. و script را با چی ویرایش کنم.؟؟

vahoa
31-05-2010, 21:49
سلام..
پیکان جوانان هم درست شده ولی عکس ازش نداشتم و باید می رفتم از تو بازی عکس می گرفتم که بعدا واستون می ذارم..

ایولا جالب بودن به خصوص ، پیکان تاکسیه ! :10:

اگه میشه یه مقدار روی 1921 ها کار کنید ، زیاد حرفه ای ساخته نشده !

راستی ، می تونید برای ماشین ها دنده عوض کردن هم تعریف کنید ؟ یا حداقل دور موتور یا بنزین ؟

سونامی
31-05-2010, 21:59
پست 223 کسی جواب نمیده آقا عماد

king of the kings
01-06-2010, 11:56
حالا که اینجور شد ما خاک پای رزمندگان هستیم.
اما بهرام میگه:
از این بحث دور نشیم و بچسبیم بهش ******************************* که موضوع تایپیک را چه کسی نوشت.

حالا تکلیف این cleo چی شد یکم یاد ما میدید یا نه ؟؟

در ضمن فایل های gxt. و script را با چی ویرایش کنم.؟؟
شما چقدر دوست داری کلو یاد بگیری...!!:31:
بیخیالش بشی بهتره ..دیگه سن اندرس داره از بین می ره کلو به چه دردت می خوره..:5:

پست 223 کسی جواب نمیده آقا عماد
جواب نمی خواست...
موتورش رو که عکساشو بعدا پیدا می کنم و سعی می کنیم تو بازی قرار بدیم..
در مورد پستش هم حالا بذارید بازی ساخته بشه بعد..

keb
01-06-2010, 14:18
کاملا صحیح:10:
آقاپرویز من کلی گفتم............:41:

آقا پرویز واقعا که.......:41:
ممد نبودی درباره ی آزادسازی همسایتون یعنی خرمشهر هست بعد اینجوری میکنید؟
اینو کلی میگم:
دوستان به رزمندگان دوران جنگ توهین نکنید اگر اونا نبودن معلوم نبود الان کشور سر پا بود یا نه اصلا شما بودید یا نه .... من هم مطمئن باشید برای یه قدر دانی کوچک هم که شده از زحماتشون یک بازی در مورد دفاع مقدس خواهم ساخت.....
با تشکر.

پرویزجون راست میگه.ما چاکر رزمنده ها هم هستیم.ولی مجوز گرفتن بدبختی داره!
بعدشم از قرآن منظورم مسخره کردن نبود و نیست!واقعی گفتم.یه بازی پیدا کن توش از قرآن و آیه هاش حرفی نباشه و ایران ساخته باشه.(به غیر از سری لطفعلی خان و شمشیر نادر)
خطاب به سونامی جان:
دوست عزیز قصدی نداشتم.در هر صورت حال بحث ندارم و شما ببخش منو!:10:

اگه انقلاب میشد که ما این جا نبودیم مگه نه:31::21:

tommy vercetti
01-06-2010, 15:26
سلام..

.
.
.

سلام دوباره :31:
عکس ها بدک نیست ولی روی زانتیا نامحص(س)وس و پژو مخفی لطفاً کمی کار کنید ... ( بازی رو خراب می کنن ... )

rasoolyas
01-06-2010, 21:37
شما چقدر دوست داری کلو یاد بگیری...!!:31:
بیخیالش بشی بهتره ..دیگه سن اندرس داره از بین می ره کلو به چه دردت می خوره..:5:

جواب نمی خواست...
موتورش رو که عکساشو بعدا پیدا می کنم و سعی می کنیم تو بازی قرار بدیم..
در مورد پستش هم حالا بذارید بازی ساخته بشه بعد..

یک ضرب المثلی هست میگه زگهواره تا گور دانش بجوی.
gta 5 هیچ وقت برای من فراموش نمیشه.
وخیلی دوست دارم cleo یادبگیرم.
اگر یادم بدی خیلی آقایی.

king of the kings
02-06-2010, 05:58
سلام دوباره :31:
عکس ها بدک نیست ولی روی زانتیا نامحص(س)وس و پژو مخفی لطفاً کمی کار کنید ... ( بازی رو خراب می کنن ... )
در مورد اینا اخر سری تیم ناظر میاد و ایراد ها رو می گه و ما درستش می کنیم...
فعلا داریم روی مپ کار می کنیم..

rasoolyas
02-06-2010, 07:38
جواب ما هم در پست 241 بدید ثواب داره.

amin3ds
02-06-2010, 12:54
جواب ما هم در پست 241 بدید ثواب داره.
اگه برنامه نويسي بلد باشي راحت مي توني بسازي

rasoolyas
02-06-2010, 13:37
اگه برنامه نويسي بلد باشي راحت مي توني بسازي

3 تا سوال؟
خودتون بلدید؟؟
چه برنامه نویسی ++C یا غیره؟؟
شما اگر بلدید یک تایپیک بزنید آموزش بدید بچه ها فیض ببرن ثواب هم می بری؟

emad1234
02-06-2010, 19:46
یک ضرب المثلی هست میگه زگهواره تا گور دانش بجوی.
gta 5 هیچ وقت برای من فراموش نمیشه.
وخیلی دوست دارم cleo یادبگیرم.
اگر یادم بدی خیلی آقایی.

مدهای Cleo با برنامه Sanny Builder نوشته می شن ، دقیق تا حالا باهاش کار نکردم ولی می دونم که با ++C تا حالا کسی مد Cleo نساخته

rasoolyas
03-06-2010, 08:21
مدهای Cleo با برنامه Sanny Builder نوشته می شن ، دقیق تا حالا باهاش کار نکردم ولی می دونم که با ++C تا حالا کسی مد Cleo نساخته

ميدونم بايد با ساني بيلدر نوست. هنوز درجه ي خريت به اون حد نرسيده.:8:

من آموزش ميخوام نه توضيح و توجيه.

emad1234
03-06-2010, 10:58
اگه آموزشی ازش پیدا کردم همینجا خواهم گذاشت...

rasoolyas
03-06-2010, 15:57
اگه آموزشی ازش پیدا کردم همینجا خواهم گذاشت...

گشتم نبود نگرد نیست.

اسپم بسه.

آقا عماد از امکانات جدید بازی چه خبر چنددرصدکارپیشرفته؟؟:13:

king of the kings
05-06-2010, 09:15
سلام..
خوب بچه ها یه اهنگ برای هنگام لودینگ درست کردم ..
ببینید چطوره؟
در مورد دقیقشو و کوتاهی هم اگه مشکلی بود میشه اهنگ رو طولانی تر کرد و...