ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال ساخت gta tehran

صفحه ها : 1 [2]

soha is the beSt
05-06-2010, 09:39
سلام..
خوب بچه ها یه اهنگ برای هنگام لودینگ درست کردم ..
ببینید چطوره؟
در مورد دقیقشو و کوتاهی هم اگه مشکلی بود میشه اهنگ رو طولانی تر کرد و...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم چه روزای سختی رفتو سخت تر اومد پدر وقتی رفت غم از در اومد (شبیه بیته یاس)

Arrowtic
06-06-2010, 10:43
خوبه فقط يه ذره كيفيت صدا رو بالا بيار.(انگاري پژواك صدا هم به گوش ميرسه)
Soha جان دوست خوبم هم درست گفت.خيلي به آهنگ پدر از ياس شبيهه و به نظر من اين خودش عاليه چون خيلي آهنگ قشنگي بود و اينم قشنگه فقط كيفيتش بايد بالاتر بره.
جاويدان باشيد

amin3ds
06-06-2010, 16:18
نظرتون درمورد اين چيه

A.M.D.D.E.V.I.L
06-06-2010, 16:24
عماد آهنگ خوبی بود ولی بهترشم میتونی بسازی اگه تونستی اینو بسازی
به طور نُت ها هم بیشتر توجه کن یعنی ثانیه ی 8 تا 10 که آخرین دفعه ویالون رو میزنه
خیلی کوتاه میزنه
باید به اندازه ی قبل خودش بزنه
ولی خوبه
--------
amin3ds شما هم بد نبود ولی به نظر من توی موسیقی های GTA حتما باید یکی از آلت های ارکستر وجود داشته باشه مثلا ویالون که توی آهنگ عماد ،بود و همچنین موسیقی اصلی که وجود داره صداش خیلی یواش هست و کلا آهنگ فانتزی هست که نباید باشه

amin3ds
06-06-2010, 16:39
چند تاي ديگه

A.M.D.D.E.V.I.L
06-06-2010, 16:42
خب چند تای دیگه هم بزار مردم بیان نظر بدن
دوستان بیاین نظر بدید
(راستی آهنگ اولی تو پست بالات شبیه یک آهنگ از امینم بود!!!!) kkkkk

king of the kings
06-06-2010, 17:11
اهنگ بازم می سازم..
برای موقعی که سازنده ها رو می خواد معرفی کنه هم می سازم..
ممنون

A.M.D.D.E.V.I.L
09-06-2010, 16:46
میگم یک مرحله حتما داشته باشه که توی کوچه های باریک شهر باشه و توشون چاقو کشی و ... هم باشه

Sorosh MAX
13-06-2010, 08:35
به چه جالب خیلی عالیه ، حالا آقا عماد ، شما میخوای واقعآ تهران رو همونطوری که هست بسازی ، یعنی از روی نقشه ی شهر تهران ایکارو انجام میدی یا نه ، خودت ذهنی ؟

Amin.P30
13-06-2010, 09:56
حالا کی تموم میشه..
میتونی پیش بینی کنی کی تموم میشه؟؟؟
چه قیمتی میزاری روی بازی؟؟؟
من این چند وقتی هر چی GTA SAN دانلود کردم خیلی باگ داشتند..یکی وسط بازی میرفت بیرون..یکی وقتی میرفت توی خونه برای سیو کردن DONT SEND میداد...اینم اینطوری نشه؟؟؟

king of the kings
13-06-2010, 13:07
حالا کی تموم میشه..
میتونی پیش بینی کنی کی تموم میشه؟؟؟
چه قیمتی میزاری روی بازی؟؟؟
من این چند وقتی هر چی GTA SAN دانلود کردم خیلی باگ داشتند..یکی وسط بازی میرفت بیرون..یکی وقتی میرفت توی خونه برای سیو کردن DONT SEND میداد...اینم اینطوری نشه؟؟؟
سلام..
ببین دقیق نمی تونم پیش بینی کنم ولی تا 6 یا 5 ماه دیگه..
قیمتش هم معلوم نیست..
این جی تی ای اصلا کلا با اونا فرق داره ...اونا مپ خود سن بوده و یه سری ادیت روش کردن ولی مال ما اصلا اصری از مپ سن نیست و کلا جدید ساختیم...

به چه جالب خیلی عالیه ، حالا آقا عماد ، شما میخوای واقعآ تهران رو همونطوری که هست بسازی ، یعنی از روی نقشه ی شهر تهران ایکارو انجام میدی یا نه ، خودت ذهنی ؟

از رو نقشه تهران که نه ...یه نقشه توسط اعضای گروه ساخته شده که شبیه نقشه تهران هست و ما از رو اون می سازیم..

tommy vercetti
18-06-2010, 22:58
سلام آقا عماد ...
من برگشتم تهران ... اگر کاری ، چیزی بود در خدمتم ...

Lord007
26-06-2010, 20:28
اقا به نظر من یه قسمتی از تهرانو شبیه سازی کنید.اینطوری جذابیتش خیلی بیشتره تا اینکه یه نقشه کلی طراحی کنید که هم توش برج میلاد باشه هم برج آزادی و ...

amin3ds
01-07-2010, 12:17
سايت رسمي جي تي اي گيميز و بازي جي تي اي تهران

در صورت همكاري براي ساخت بازي به amin3d پيغام خصوصي بزنيد

RatAtouille
05-07-2010, 22:21
حتما برج ميلاد رو درست كنيد خيلي مهمه ها .

armin_555
05-07-2010, 22:33
می خوان شبیه تهران بسازن دیگه یعنی برج میلاد و ... رو هم می سازند.

king of the kings
06-07-2010, 10:02
خوب معلومه که برج میلاد و میدون ازادی که رکن های اصلی هستند رو می سازیم..

RatAtouille
07-07-2010, 17:58
بازي رو به كجا و چند ميفروشين ؟

armin_555
07-07-2010, 23:07
میشه یه شات از برج میلاد بذارید.

.:PAR3A:.
19-07-2010, 19:27
دوستان این بازی این طور نیست که ما یه چیزی بسازیم و وارد کنیم.
ما فعلا خیلی از مدل هامون رو آماده داریم.
و شروع کردیم تا مراحل خفنشو انجام بدیم.
مثل ساخت ارکان مپ و بعدش مرتب سازیش و بعدش ایجاد مسیر عبور ماشین و آدم و...
:31:
به سلامتی تاپیک چه سریع بال و پر و جوجه کباب گرفت!

k-hashemi
20-07-2010, 20:26
اقا ببخشید من تا صفحه 13 رو خوندم نمیدونم اسم گذاشتین یا نه ولی اگه مجوز میخواین و یارو خلافه بهتره اسمش عربی(سعید جعفر و...) نباشه

چون اگه دقت کرده باشین تمام فیلمها ی ایرانی شخصیت بده اسمش عربی نیست.
ولی من کیم که نظر بدم موفق باشید تا صفحه 13 جالب بود

k-hashemi
20-07-2010, 20:53
اقا یه چیز دیگه من که خیلی خسته شدم از اینکه یارو 100 تا جون داره یه کاری کن یارو الکی جونش بالا نباشه مگه اون چی داره که بقیه ندارن؟
بعد سر چاقو خوردن الکی 2 تا از جونش کم نشه و کاری باشه ضربه نمیدونم میشه یا نه چون من اصلا وارد نیستم ولی اینا به ذهنم رسید.

prince_fable
23-07-2010, 14:54
سلام من تموم 28 صفحه رو خوندم تا اینجا که خیلی خوب بود امیدوارم موفق باشید و مجوز هم بدن
در ضمن "جعفر" مگه عربیه؟!؟
ممنون

keb
23-07-2010, 22:31
سلام من تموم 28 صفحه رو خوندم تا اینجا که خیلی خوب بود امیدوارم موفق باشید و مجوز هم بدن
در ضمن "جعفر" مگه عربیه؟!؟
ممنون

جعفر کاملا عربیه دوست عزیز.

sajjad147
28-07-2010, 20:36
حالا عربی باشه مگه چی میشه بهتر از اینه که به ایرانی ها توهین بشه

esi_ostokhooni2009
29-07-2010, 01:52
من برنامه نویس این بازی هستم و بیشتر کار ساخت مراحل هم دست منه و اون داستان بچه 12 ساله که بزرگ میشه هم فقط توی 3-4 دقیقه نوشتم .
اگه یادتون بیاد توی صفحه 12 - 13 عماد جان اعلام کردند که فقط دو گروه به صورت جدی دارن این بازی رو میسازن یکی گروه پرشین جی تی ای که وابسته به وینسارا بود و یکی هم گروه جی تی ای گیمرز (گروه عماد و من و برو بکس) که از روی مرام با هم کار میکردیم و به هیچ جایی وابسته نبودیم و توی یک فروم مجاینی با یک دامنه پیچیده (gta-gamers.7forum.net) تونسته بودیم بازدیدی معادل 1300 - 2400 در روز رو به دست بیاریم و این اوخر یکی از بچه های با مرام سایت یک دامنه به اسم gtagamers.ir و هاست برای سایت ما تدارک دید (این شخص کسی نبود جز امین تری دی) و این اواخر من و سیامک (سیامک مدیر وینسارا هستند که پرشین جی تی ای رو ساپرت میکردند ) با هم دعوامون شد و در وقع من به ایشون پرخاشگری کردم و همون روز دوست ایشون از عماد (مدیریت جی تی ای گیمرز) درخواست کردند که یک کنفرانس بزاریم تا قضیه این دعوا رو آشکار کنیم و ما کنفرانس رو با این نیت گزاشتیم ولی خوشبختانه علاوه بر نادیده گرفتن موضوع اصلی به موضوع ادغام دو گروه پرشین جی تی ای و جی تی ای گیمرز پرداختیم و تصمیم بر این شد که این ادغام انجام نشه چون سیامک میگفت باید گروه ها کاملاً یکی بشه و منم میگفتم که مرام بچه ها این وسطه که بازی رو میسازه و اگه این مرام از بین بره و کار رسمی بشه هیچ چیزی پیش نمیره و مثال راکستار شمالی و راکستار جنوبی رو مطرح کردم که هر دوتاشون جی تی ای رو میسازن ولی رئیس هاشون و کاراشون کاملاً از هم جداست و توسط یک لیدر به هم وصل هستند و آقای سیامک مخالفت کردند با من ولی مثل اینکه در همین حین داشتند با عماد به صورت خصوصی صحبت میکردند و آخر سر هم همون چیزهایی که من گفتم انجام شد و هنوز هم متعجبم که چرا از همون اول حرف من رو انجام ندادن از اینها که بگزریم بالاخره این دو گروه با هم ادغام شد و کار به صورت جدی شروع شد ...

تا قبل از این ادغام 10% امکان داشت که کار ساخت جی تی ای تهران متوقف بشه ولی حالا 100% اطمینان وجود داره که جی تی ای تهران ساخته میشه ما یک دمو رو فعلاً در حال تدارک دیدنش هستیم که در این تایپیک در صفحه آخر توضیحاتشو دادم :

فعلاً همه کار های دمو داره روی روالش و بهتر از اون چیزی که پیش بینی کردیم انجام میشه و احتمالاً تا 3-4 ماه آینده این دمو با تمام جزئیات و تدارکات آماده دانلود بر روی سایتمون قرار میگیره که البته مطمئنن اشخاصی این دمو رو به عنوان جی تی ای تهران اصلی به فروش میزارن و ما هم منتظر این اشخاص هستیم تا به صورت قانونی این فروش ها رو متوقف کنیم و جایزه بزرگی هم برای اشخاصی که بتونند فروشندگاه غیر قانونی این بازی رو پیدا کنند تدارک میبینیم[COLOR="Silver"]

RatAtouille
29-07-2010, 14:13
سلام ، انتقاد میپزیری ؟ اگر نمیپزیری ادامشو نخون ...:11:.

آهنگی که ساخته بودی رو شنیدم بعد از این که 7-8 بار loop بشه اعصاب آدم میریزه بهم کمی ابتدایی ساختی مدل ارگی که باهاش ساختی چی بود اگر با ارگ ساختی پیش پا افتاده بود حالا برای دعوا میشه روی اون حساب کرد اما در مواقع عادی بازی به جز دعوا بهتر از یک آهنگ آرام یا در حداقل مینور درست کنی و سعی کنی آهنگی که درست میکنی دارای آکور های مرموز باشه تا شور رو در شنونده ایجاد کنه . بعد از یک سری گوش دادن شنونده قطعا خسته میشه و بهتره با یک تقییر ریتمی آهنگ رو جذاب تر کنی نهایت طول آهنگ برای بازی معمولی نباید بیش از 3 دقیقه باشه (3-5) و برای کمتر کردن اون نباید به 2 دقیقه کمتر برسه چون معنایی از آهنگ برداشت نمیشه .
:40::40::40::40::40:

Maziar_69
30-07-2010, 23:48
سلام.
من همه ی 28 صفحه رو خوندم. واقعا خسته نباشید. خیلی بازی عالی میشه. واقعا بی صبرانه منتظریم تا بیاد.

فقط یه سوال داشتم:
ترافیک تهران رو هم تو بازی پیاده میکنید؟ اصل رانندگی کردن تو تهران به ترافیکشه. :دی
اگه هم بتونید تنظیم بزارید براش خوبه. مثلا بشه تنظیم کرد که ترافیک چقدر باشه.
ولی هرچی بیشتر باشه بهتر و طبیعی تره.
یا مثلا تو ساعت های پیک ترافیک بیشتر باشه. یا شبها همه جا بسته باشه. هیچکس بیرون نباشه و از این چیزا.
اگه پلیس هم باشه جریمه کنه که دیگه... :دی

بازم خسته نباشید میگم به همگی. خیلی ممنون.

parvizamd
31-07-2010, 05:48
حالا شخصیت بازی که هست ؟(من هستم:31:شوخی کردم)

bahador2009
01-08-2010, 09:29
سلام
شما هرچی عکس گذاشتین یا از ماشین یا از موتور و..
چندتا عکسم از میدان ها و برج میلاد و... هم بزارید.

king of the kings
03-08-2010, 19:40
حالا شخصیت بازی که هست ؟(من هستم:31:شوخی کردم)
سلام پرویز جون ..
هنوز معلوم نیست ..الان داریم رو مپ کار می کنیم فعلا با شخصیت ها کاری نداریم ..

سلام
شما هرچی عکس گذاشتین یا از ماشین یا از موتور و..
چندتا عکسم از میدان ها و برج میلاد و... هم بزارید.

والا من عکس از میلاد و ازادی فکر کنم گذاشتم ...خوب اگه بخوایم عکس ها رو همینجور پخش کنیم که بازی جذاب نمیشه ...

Maziar_69
04-08-2010, 12:14
والا من عکس از میلاد و ازادی فکر کنم گذاشتم ...خوب اگه بخوایم عکس ها رو همینجور پخش کنیم که بازی جذاب نمیشه ...

خوب خود راک استار هم میخواد بازی رو بده بیرون چند ماه قبلش کلی اسکرین شات میده از جاهای مهم بازی. :دی

king of the kings
04-08-2010, 18:32
من از تمام ماشین هاش عکس گذاشتم :31:
به نظرتون بی مزه نمیشه ؟دی:

04-08-2010, 18:48
نه بابا!
عکس بدیم که کار میره هوا.
فعلا داریم روی مپ شهرک غرب کار میکنیم.
موفق باشیم (هر چند هستیم!) :46:

king of the kings
08-08-2010, 17:36
بله نسخه ی دمو بازی در حال ساخت هست ...
فعلا داریم ساختمون های مهم شهرک غرب رو می سازیم ...
راستی اگه کسی هرچی بیلبورد تبلیغاتی و تکسچر مغازه ایرانی داره درنگ نکنه بذاره ..

sh.k_5800
08-08-2010, 20:28
عاليه. موفق باشيد. به اين مي گن همت ايراني.

نمي دونم چرا همه از قيمتش مي پرسن. بزارين بازي تموم ساخته بشه بعد برين دنبال قيمت.

من از تمام ماشین هاش عکس گذاشتم :31:
به نظرتون بی مزه نمیشه ؟دی:

چرا بيش از حد هم بيمزه ميشه. بهتره تا آماده شدن دموي بازي صبر كنيد. تا مي تونيد روي دمو كار كنيد تا همه جذب بازي بشن.

موفق باشيد.:40::11:

Maziar_69
08-08-2010, 21:00
یه تاریخ حدودی میشه بگین برای اومدن دمو؟
ممنون.

09-08-2010, 20:53
والا شاید تا 4 ماه آینده دموی بازی تکمیل بشه

tatu_mail
09-08-2010, 22:13
باید جالب باشه

Mohammad King
09-08-2010, 22:51
سلام

خیلی خوب کار کردین؟!!

موفق باشید

A.IvI.I.N
10-08-2010, 09:43
اقا دمتون گرم ایشالا موفق باشین:46:

A'khz
13-08-2010, 22:10
رو gta san andreas کار میکنین یا GTA IV ؟
اگه رو IV باشه که علیه san هم قابل تحمل هست ولی گرافیک نداره

malaki_mall
13-08-2010, 23:04
گشت امر به منکر و نهی از مشهور هم داره؟ :27:

14-08-2010, 18:14
رو gta san andreas کار میکنین یا GTA IV ؟
اگه رو IV باشه که علیه san هم قابل تحمل هست ولی گرافیک نداره
روی سان هست.
ولی اون قدر افکتای گرافیکی بازی تغییر میکنه (:27::5::21::8:) که دیگه اون حالت گرافیک افتضاح و مزخرف سان رو نداره :2:
به اون دوستمون هم بگم که اگه بشه میزاریم که بعضی جاها یه عده زنای چادری بیافتن دخترای بد حجاب رو بگیرن و بیل عکس واسه مردا :31:

KING OF GTA
17-08-2010, 12:03
ایول عماد جان خیلی توپه فروش انترنتی هم بزارید واسه ما وبقیه که تهران نیستیم!!!!!!!!!...

keb
18-08-2010, 09:48
اگه خواستید تو کرج بفروشید من براتون تو کل کرج پخش میکنم:31:

RatAtouille
18-08-2010, 10:29
از مهمترین رکن های یک بازی هوش مصنوعی دشمنان است (اهمیت بدین)

w700
31-08-2010, 11:35
بچه ها اگه بخواید من میتونم توی ساخت بیت های بازی کمکتون کنم....
کارم موسیقی هست و رشته ی اصلیم بیت های گنگ / اجتماعی و دیس لاو هست ....
اگه خواستید پ.خ بدید
موفق باشید ...

Amin.P30
10-09-2010, 09:31
تاریخ دقیق ریلیز کی هستش:31:

king of the kings
11-09-2010, 13:01
تاریخ دقیق ریلیز کی هستش:31:

هیچ کس نمی تونه تاریخ دقیق رو حدس بزنه که فلان روز و فلان ساعت و ثانیه این بازی منتشر می شه :31:
باید منتظر نسخه دمو بازی باشید ...

prince_fable
12-09-2010, 12:44
سلام خیلی جالب بود امیدوارم خوب از آب در بیاد تا پست آخر رو هم خوندم(30 صفحه :19:چقدر بیکارم:31:)
میشه تو بازی حیوون هم بذارید مثلا گربه و موش و اینجور چیزا؟ اگه بشه عالی میشه فقط بچه نذارید
ممنون امیدوارم موفق باشید

king of the kings
14-09-2010, 18:05
سلام خیلی جالب بود امیدوارم خوب از آب در بیاد تا پست آخر رو هم خوندم(30 صفحه :19:چقدر بیکارم:31:)
میشه تو بازی حیوون هم بذارید مثلا گربه و موش و اینجور چیزا؟ اگه بشه عالی میشه فقط بچه نذارید
ممنون امیدوارم موفق باشید

سلام ...
در مورد حیوون هم اره جالب می شه مخصوصآ گربه ...
راستی یه خبر هم بدم که بازی داره با یه موتور بازی سازی ساخته میشه البته نسخه دموش فعلآ ...
الان هم تو مرحله ساخت خیابونای شهرک غرب هستیم ..

xxxj
22-09-2010, 22:08
به نظرمن بچه رو بزاريد ولي خوب اون به شعور طرف است كه بكشش يانه اينطوري بازيتون نو ميشه

چند درصد تموم شده؟

هنوز هم اگه ميخوايد من ميتونم در موردداستان بگم لطفا بگيد.

xxxj
22-09-2010, 22:15
ويه سوال ديگه اطاف تهران رو ساختيد مثلا بشهت زهرا يا شهر ري كه مثل ازمين كشاوزي ژيدا بشه توش تراكتور باشه و از اينجور كارها.

Javadgenral
15-10-2010, 13:20
D: !!
بابا داستان بازی ساخته شده ....

سونامی
16-10-2010, 10:40
الان میشه یه اطلاعات کلی درباره بازی بدید ؟

داستان و ...........................................

ماشین و شهر ها و........................

و هر چی مه مربوط به بازی میشه

ALt3rnA
07-11-2010, 22:11
سلام
من یه مدت نبودم ! عجیبه تاپیک تا 30 صفحه رفته
تاپیک برای ساخت بازی بدون هماهنگی ممنوعه فعلا
ممنون

ALt3rnA
18-11-2010, 11:36
سلام
تاپیک باز شد .
فقط اینجا پست تبلیغاتی + اسپم + تشکیل گروه ممنوعه ! درسته قوانینمون رو برداشتن ولی تا وقتی تفکیک انجام شه مراعات کنید
سعی میکنم تو این یکی دو روز پستای اضافی رو پاک کنم .

موفق باشید

+ من یه چیزی میگم البته اگه قصدتون کار تجاریه . این اسم GTA Tehran ظاهرا ثبت شده قبلا توسط شرکتی به نام پارسا تیم . به هر حال یه بررسی کنید.

Javadgenral
19-11-2010, 19:12
داداش قبل از اون به اسم ما هم ظاهرا ثبت شده !!!
G T A - T E H R A N . N E T
البته فعلا روی ادرس زیر رفتیم و همه ما رو به این اسم میشناسند
B I A 2 M O V E I S . I R

neon_91
19-11-2010, 19:39
ببین دوستان عزیز کلا ساخت یه بازی به این راحتیا که فکر می کنید نیست حالا من نمیدونم شما چند نفر هستید ولی وقتی در پایان بازی های gta به عوامل ساخت بازی توجه کنید می بینید عوامل اون از ساخت یه فیلمم بیشتره.حالا منظور شما از ساخت بازی همون modding است یا نه من نمی دونم.

HoJJaT_007
19-11-2010, 20:03
ساخت بازی مثل gta کاملا غیر ممکنه اما مد کردن نه . منظور ایشونم از ساخت همینه کلا.

gta sa رو ور میدارند . با نرم افزار های مخصوص توش مپ جدید - ماشین جدید - مدل جدید - تکسچر جدید اضافه میکنند مثلا به جای مپ لس آنجلس از مپ تهران استفاده میشه .

neon_91
19-11-2010, 22:45
ساخت بازی مثل gta کاملا غیر ممکنه اما مد کردن نه . منظور ایشونم از ساخت همینه کلا.

gta sa رو ور میدارند . با نرم افزار های مخصوص توش مپ جدید - ماشین جدید - مدل جدید - تکسچر جدید اضافه میکنند مثلا به جای مپ لس آنجلس از مپ تهران استفاده میشه .

اگه بحث مدینگ باشه که چیز جدیدی نیست چون الان همه این کارارو می کنن حتی قبلتر ها یکی اومده بود بازی gta 5.5 رو بیرون داده بود که چیزی نبود جز مدینگ .جدای این مطالب بحث ماموریت های بازی است که اینارو چطوری می خوان درست کنن.چون فکر نکنم با مدینگ ماموریت هارو بشه درست کرد:27:

soha is the beSt
19-11-2010, 22:56
اگه بحث مدینگ باشه که چیز جدیدی نیست چون الان همه این کارارو می کنن حتی قبلتر ها یکی اومده بود بازی gta 5.5 رو بیرون داده بود که چیزی نبود جز مدینگ .جدای این مطالب بحث ماموریت های بازی است که اینارو چطوری می خوان درست کنن.چون فکر نکنم با مدینگ ماموریت هارو بشه درست کرد:27:
اینطوری من شنیدم از خود ایشون اینا انجینی که باهاش بازی رو ساختن رو در دست دارن پس همه کار میتونن بکنن روش:27:

HoJJaT_007
26-11-2010, 18:45
اینطوری من شنیدم از خود ایشون اینا انجینی که باهاش بازی رو ساختن رو در دست دارن پس همه کار میتونن بکنن روش:27:
جک میگید ؟
engine که این بازی و gta iv ساخته شده اسمش rage هست که دست هیچ کسی جز خود راک استار نیست .

کلا تو ایران اونقدر تکنولورژیش نیومده . همون مد میشه . داستان و اینا هم میشه با مد عوض کرد .

amin 2010
26-11-2010, 21:35
اقا GT6 بعد از 6 سال عرضه شد ، AW بعد از 6 سال عرضه شد ، این نمی خواد عرضه شه ؟ ایشاللاه همزمان با GTA V 2012 عرضه میشه !؟

king of the kings
27-11-2010, 15:31
جک میگید ؟
engine که این بازی و gta iv ساخته شده اسمش rage هست که دست هیچ کسی جز خود راک استار نیست .

کلا تو ایران اونقدر تکنولورژیش نیومده . همون مد میشه . داستان و اینا هم میشه با مد عوض کرد .
سلام دوست عزیز..
من نمی دونم سطح اطلاعات شما در مورد بازی سازی و ... چقدر است ولی با این طرز صحبت یه چیزایی گیرم اومد ...
در ضمن دوست عزیز ساخت یه مرحله و ساخت انیمیشن اون مرحله و قرار دادن در بازی و ... کار به این اسانی نیست که شما به زبون میاری باید فردی که می خواد مرحله بسازه برنامه نویسی رو فول باشه ...در ضمن اون اسمی که شما به کار می بری (منظورم مد هست)فکر کنم هنوز معنی مد رو نمی دونی !!مد یه چیز پیش پا افتاده و ساده هست نسبت به ساخت مرحله(ساخت مد هم سختی مخصوص خودش رو داره )
فکر کنم متوجه قضیه شده باشی...:5:

اقا GT6 بعد از 6 سال عرضه شد ، AW بعد از 6 سال عرضه شد ، این نمی خواد عرضه شه ؟ ایشاللاه همزمان با GTA V 2012 عرضه میشه !؟

سلام ...
دوست عزیز می خواستم بپرسم شما دقیقآ می دونید که بعد 6 سال عرضه شده یا همینطوری رو هوا می گید؟:13:
راستی کار ساخت این بازی با این امکانات تو ایران هنوز به 7 ماه نرسیده چطوری بازی تموم شود؟!

amin 2010
27-11-2010, 15:40
سلام ...
دوست عزیز می خواستم بپرسم شما دقیقآ می دونید که بعد 6 سال عرضه شده یا همینطوری رو هوا می گید؟:13:
راستی کار ساخت این بازی با این امکانات تو ایران هنوز به 7 ماه نرسیده چطوری بازی تموم شود؟!

نه عزیزم علاف نیستم بیام رو هوا بگم که ! GT5 که همین چند روز پیش عرضه شد از سال2004 در دست ساخته ، حتی وقتی نسخه قبلی داشته ساخته میشده اینم در دست ساخت بوده ، همونطور که همین الان GT6 در دست ساخته!alan wake هم از سال 2005 در دست ساخته E3 سال 2006 اولین تریلر بازی نشون داده شد سال 2010 هم بازی عرضه شد !
+
هر بازی در محدوده زمانی خاصی باید عرضه بشه ، شما همین الان اگه یه زمان اعلام کنید مثلا بگید 2 سال دیگه در فلان روز فلان ماه این بازی عرضه میشه بهتره

king of the kings
27-11-2010, 16:04
نه عزیزم علاف نیستم بیام رو هوا بگم که ! GT5 که همین چند روز پیش عرضه شد از سال2004 در دست ساخته ، حتی وقتی نسخه قبلی داشته ساخته میشده اینم در دست ساخت بوده ، همونطور که همین الان GT6 در دست ساخته!alan wake هم از سال 2005 در دست ساخته E3 سال 2006 اولین تریلر بازی نشون داده شد سال 2010 هم بازی عرضه شد !
+
هر بازی در محدوده زمانی خاصی باید عرضه بشه ، شما همین الان اگه یه زمان اعلام کنید مثلا بگید 2 سال دیگه در فلان روز فلان ماه این بازی عرضه میشه بهتره

فکر کنم شرکت های بازیسازی بزرگ دنیا هم نتونن زمان دقیق ساخت بازیشون رو پیش بینی کنند ...چون خیلی اتفاقات و مجوز گیری و خیلی اتفاق های دیگه که من و شما ازشون بی خبریم هست که اصلآ کسی نمی تونه حدس بزنه فلان بازی در فلان سال و فلان ماه و فلان روز و فلان ساعت و ...:31:بازیهای معروف هم مثل همین مکس پین که قرار بود کی ببیاد هنوز نیومده ...:31:

amin 2010
27-11-2010, 23:13
فکر کنم شرکت های بازیسازی بزرگ دنیا هم نتونن زمان دقیق ساخت بازیشون رو پیش بینی کنند ...چون خیلی اتفاقات و مجوز گیری و خیلی اتفاق های دیگه که من و شما ازشون بی خبریم هست که اصلآ کسی نمی تونه حدس بزنه فلان بازی در فلان سال و فلان ماه و فلان روز و فلان ساعت و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifبازیهای معروف هم مثل همین مکس پین که قرار بود کی ببیاد هنوز نیومده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

!!! برادر من شرکتای بازیسازی بزرگ برای هر ثانیشونم برنامه دارن یعنی چی نمی تونن زمان مشخص کنن !!! GT5 چند باری که تاخیر خورد همه حرکات تاکتیکی برا ی عرض بازی در زمان ی مناسب تر جهت فروش بیشتر بوده !
قبول دارم کادر شما محدوده اطمینانی به بازگشت سرمایه و وقتتون ندارید ، بعضی هاتون مشغول درس هستین و .. اما بازی شما هر چقدر هم عالی باشه و روش کار کرده باشین اگه قرار یاشه سه سال دیگه عرضه بشه توان رقابت با بازی ها ی دیگه حتی بعضی بازی های ایرانی رو نخواهد داشت(هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )

ALt3rnA
27-11-2010, 23:36
هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )
لطف کنید و هر وقت بازی اومد ببرینش زیر سوال . الان که هنوز نیومده چطور نظر میدید شما ؟
لطفا از بحثای بیهوده مثل اینکه خارجی ها بهترن و ما هیچی نمیشیم که تنها اثرشون دلسرد شدن کساییه که واقعا زحمت میکشن خودداری کنید .
این تاپیک برای این باز هست تا نظر و انتقادی اگر دارید بیان کنید نه اینکه هنوز هیچی نشده همه چی رو ببرید زیر سوال

ممنون

king of the kings
28-11-2010, 15:21
همیشه تو هر کاری یه سری از این ادم ها هستند که کار ها رو زیر سوال می برند و فقط برای از بین بردن و خراب کردن و .... وارد می شند ..
ای کاش ایران به جایی برسه که کمتر از این نوع افردا داشته باشیم...
با تشکر

MARTIN
28-11-2010, 15:44
این اقا که حرف بدی نزد.
به نظرم شما بهتر بود برنامه هاتون برای ارتقا گرافیک و غیره رو ارایه می دادین.
نه این که بگی حرف نزن!

king of the kings
28-11-2010, 15:59
این اقا که حرف بدی نزد.
به نظرم شما بهتر بود برنامه هاتون برای ارتقا گرافیک و غیره رو ارایه می دادین.
نه این که بگی حرف نزن!

دوست من به نظرت چرا این تاپیک تا 33 صفحه رفته جلو؟به نظرم به اندازه کافی در مورد ساخت بازی و گرافیک و ... صحبت شده باشه ؟؟!!:13:
در مورد جمله اخرتون اگه پست قبل منو نگاه کنید دو باره و اندکی فکر کنید فکر نکنم من نوشته باشم حرف نزن!
به هر حال دوستمون amin 2010 نمی دونم این حرفشون برا چی بود !!
اما بازی شما هر چقدر هم عالی باشه و روش کار کرده باشین اگه قرار یاشه سه سال دیگه عرضه بشه توان رقابت با بازی ها ی دیگه حتی بعضی بازی های ایرانی رو نخواهد داشت(هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )
من نمی دونم رو چه حسابی ایشون این حرف رو می زنند؟!!آیا تا به حال بازی از ما دیدند که در حال مقایسه هستند یا از موتور ما خبر دارند (حتی اسمش)یا ...؟فکر کنم ادم اگه از چیزی اطلاعات نداره بهتره یکم خودداری کنه :20:
با تشکر

28-11-2010, 16:25
ساپورتی واس وجود نداره...
روزی 600 تا جک و جونور (از این بچه مچه های اسگل) میان عضو میشن...
ما هم گفتیم تا وقتی خودشون نرن پی کارشون ادامه نمی دیم....
راجع به اون دوستی هم که گفت مدینگ میخواین بکنین بگم که :::
بله...
مدینگ میخوایم بکنیم...
اما با حرفه ای ترین کارا...
این طور که از حالا برآورد کردیم پوز آی وی رو هم میزنیم...
گیم انجین هم به اون صورت نیس اما به جای این که واسه هر چیزی از یه نرم افزار استفاده کنیم همشونو تو هم تلفیق میکنیم با امکانات مناسب تر...
در حال حاضر حرفه ای ترین ادیتورای ایران با ما همکاری میکنن...
عماد و امین از حرفه ای ترین ادیتورای مدل های جی تی ای هستن...
اشکان هم که توی برنامه نویسی رو دستش کسی نیس...
ما هم یه دستی پایی چیزی داریم توی ادیت مدل های بازی :31:
اصولا بیس این بازی قراره سان باشه ولی کوچک ترین شباهتی به سان نخواهد داشت...
حتی گیم پلی هم تا حدود زیادی تغییر میکنه...

28-11-2010, 17:35
آدم جا میخوره از فکر بسته بعضی ها...
گروه ما رو شرکت وینسار ساپورت میکرد که مدیر این شرکت یعنی آقای سیامک تهرانی چند ماه پیش رفتن سربازی و الان همه برنامه های ما روی هواس...
خوب همین جوریش امکانات درس حسابی نیست توی این جا...
واقعا فکر میکنین میشه تاریخ دقیق هم داد؟؟؟
ساخت چنین بازی واقعا فرق داره با پروژه هایی که با انجین از اول مرحله به مرحله میرن جلو چون توی چنین بازی ای مرحله خاصی وجود نداره و همه چیز به هم مرتبطه...
واسه همین برنامه ریزی و ساپورت دقیقی میخواد...
که با امکانات ما واقعا نمیشه...
واقعا که به جای حمایت از بازی ساز های کشور چنین کار هایی میکنین که مدت هاس یه بازی درس حسابی ندیدیم به جز یه سری بازی اندک که اونا هم احتمالا دلیلشون این بوده که ارتباطشون مجازی نبوده و هزاران جک و جونور (بالا تعریف کردمش!!!) وسط کارشون نبودن و این همه پخش کننده انرژی مثبت :13:وسط کارشون نمی پریدن...

amin 2010
28-11-2010, 22:25
لطف کنید و هر وقت بازی اومد ببرینش زیر سوال . الان که هنوز نیومده چطور نظر میدید شما ؟
لطفا از بحثای بیهوده مثل اینکه خارجی ها بهترن و ما هیچی نمیشیم که تنها اثرشون دلسرد شدن کساییه که واقعا زحمت میکشن خودداری کنید .
این تاپیک برای این باز هست تا نظر و انتقادی اگر دارید بیان کنید نه اینکه هنوز هیچی نشده همه چی رو ببرید زیر سوال

ممنون

!!! رفیق موتور بازی همون موتور RS هست !! اون وقت انتظار یک مسترپیس گرافیکی یا یک انقلاب در گیم پلی بازی های رو دارید!!
+
تاپیک گرشاسپ موجوده تشریف ببرید ببینید پست ها رو ، بازی وقتی خوش ساخت باشه کسی باهاش مشکل نداره همه هم تهیه می کنن نقدای مثبتی هم ازش میشه ، چون اصولی ساخته شده ، یه مکان تولید داشته ازش پیشنمایش منتشر شده ، تریلر های بازی منتشر شدن و ... الان توی تاپیک این بازی تنها چیزی که موجوده چند تا کیوسک و تیر چراغ برق هستش(به کیفیتشون کاری ندارم ) یسری هم ماشین های ایرانی ، حتی اسمه شخصیت بازی هم معلوم نیست !!!البته شاید هیچکس شخصیت اصلی بشه !!!

همیشه تو هر کاری یه سری از این ادم ها هستند که کار ها رو زیر سوال می برند و فقط برای از بین بردن و خراب کردن و .... وارد می شند ..
ای کاش ایران به جایی برسه که کمتر از این نوع افردا داشته باشیم...
با تشکر

اقا خراب کردنی باشه میریم برای بازی های بزرگ انجام میدیم !!
ای کاش زمانی برسه که کمتر به فرافکنی دست بزنیم و هر چیزی رو در حد خودش جلوه بدیم !

من نمی دونم رو چه حسابی ایشون این حرف رو می زنند؟!!آیا تا به حال بازی از ما دیدند که در حال مقایسه هستند یا از موتور ما خبر دارند (حتی اسمش)یا ...؟فکر کنم ادم اگه از چیزی اطلاعات نداره بهتره یکم خودداری کنه :20:
با تشکر
خوب این افتخار محسوب میشه کسی اسمه موتور شمارو هم ندونه چون اطلاع رسانی نکردید !!؟؟اول قرار بود بازی بر اساس GTA SA باشه ، پس موتور موتور شرکت RockStar بوده شما تغییرات روش انجام دادین ، یجوری میگین موتور انگار نشستین یه موتور برای بازی نوشتید !!
+

این طور که از حالا برآورد کردیم پوز آی وی رو هم میزنیم...

شما که ماشاله مدلیست هم هستید حتما اطلاع دارید که موتور ریج که برای GTA IV هم ازش استفاده شده یک نسل با موتور GTA SA فاصله داره !!! در ضمن موتور هایی مثله HAVOK هم برای بحث تخصصی فیزیک بازی استفاده شدن !! این که میگین حتی از GTA IV هم جلو میزنین یکم که نه خیلی...
+
شایدم حق با شماست و قراره با یک بازی در سطج روز دنیا روبرو بشیم . امیدوارم همین طور هم بشه . من دیگه بحثی ندارم به قول این دوستمون هم دیگه بحثو ادامه ندیم

ehsan_wwe
29-11-2010, 09:18
يه نصيحت از سمت يه بازي ساز خارج از كشور
عماد كه دوستمه بچه هاي گروهشم رو چشم جا دارن
پس خواهشن جبهه نگيرين و دعوا را نندازين
با اين عكس هايي كه از بازي دارم ميبينم خيلي نا اميد شدم ميدونيد اين صطح گرافيكي كه تو بازي ميبينيم شايد تا 4 سال پيش خيلي قوي و به روز بود اما الان ديگه ديره
چون صطح توقغ بازي كن ها بالا رفته ديگه با vertex lighting رازي نميشن ديگه با hard shadow سرشون گرم نميشه
به نظر من اگه نميشه (‌ به قول خودت امكانات نيست )‌ گرافيك رو از لحاظ شيدر ارتقا بدي پروژه رو ببوس برو سراغ يه پروژه جديد

يه صحبت با بقيه بازديد كننده ها
در مورد آي وي چقدر اطلاع درايد ؟‌ ميدونيد تكنولوي هاي كه توش استفاده شده همه به صورت رايگان تو SDK ِDX10 وجود داره و اصلا چيز خارو قلاده اي نيست

amin 2010
29-11-2010, 15:35
با اين عكس هايي كه از بازي دارم ميبينم خيلي نا اميد شدم ميدونيد اين صطح گرافيكي كه تو بازي ميبينيم شايد تا 4 سال پيش خيلي قوي و به روز بود اما الان ديگه ديره
چون صطح توقغ بازي كن ها بالا رفته ديگه با vertex lighting رازي نميشن ديگه با hard shadow سرشون گرم نميشه
به نظر من اگه نميشه (‌ به قول خودت امكانات نيست )‌ گرافيك رو از لحاظ شيدر ارتقا بدي پروژه رو ببوس برو سراغ يه پروژه جديد

خوب منم که دقیقا همینو گفتم شما بگید نصیحته من بگم جبهه گیری محسوب میشه !!

يه صحبت با بقيه بازديد كننده ها
در مورد آي وي چقدر اطلاع درايد ؟‌ ميدونيد تكنولوي هاي كه توش استفاده شده همه به صورت رايگان تو SDK ِDX10 وجود داره و اصلا چيز خارو قلاده اي نيست
میشه یه جا معرفی کنی موتور HAVOK رو به صورت fULL LICENSE برای استفاده عموم گزاشته باشه !!؟؟

king of the kings
29-11-2010, 16:14
دوستان عزیز...
فکر کنم یکم دارید غلط فکر می کنید ...
جواب حرف دوستمون احسان چون این عکس هایی که من گذاشتم براتون فقط یه پیش نمایش بوده از وسایلی که می سازیم و تو محیط بازی خودمون نیست که !!شما چطوری می تونی گرافیک رو حدس بزنید؟هنوز که رو گرافیک بازی کار نکردیم !!گرافیک بازی در حد ایوی و.. خواهد بود (تا به حال که عکسی از گرافیک بازی پخش نشده !!)
و جواب amin 2010:نمی دونم والا به شما چی بگم ولی ای کاش به سازنده های یه بازی (حتی خیلی مضخرف )یکم احترام داشته باشید و قصد بدی نداشته باشید ...چون فکر نکنم باعث ضرر و اسیب رسوندن به شما دست به این کار زده باشند ...:13:
در اخر هم می تونم تجربیات شما رو در مورد بازیسازی و ... بدونم ؟
الان که رفتم پست اولتون تو این تاپیک رو خوندم یکم حالت مسخره کننده داشت !!از همون اول با این بعد وارد این تاپیک شدید:41:
اینم پستتون :اقا GT6 بعد از 6 سال عرضه شد ، AW بعد از 6 سال عرضه شد ، این نمی خواد عرضه شه ؟ ایشاللاه همزمان با GTA V 2012 عرضه میشه !؟

ALt3rnA
29-11-2010, 23:21
مثل اینکه من به زبون دیگه ای صحبت میکنم خودم خبر ندارم !
مگه نگفتم این بحثو ادامه ندید ؟
تاپیک فعلا قفل میشه تا پاکسازیش کنم ...