مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد
هر پیشنهادی برا بهتر و گرمتر شدن این محفل دارین بیان کنین:11:
بچهههههههههه ها هیچ نظری ندارین ؟سپیده، امیر رضا؟saeednag،p30. Tporya khan ; کمک کنین بابا :13:
.::P30::.
16-05-2010, 22:20
من مخلصتم حاجی ولی اصلا نمیدونم چی بگم... فقط اینو میدونم در فرومهای ایرانی اصلا به رشته های کشاورزی پرداخته نمیشه!!!
sepideh_62
17-05-2010, 01:02
خوب من اصلا رشتم نه کشاورزیه و نه گیاهپزشکی و نه چیزی که به اینا مرتبط باشه .من فقط به گل و گیاه علاقه دارم و کاملا غیر حرفه ایی هستم به خاطر همین هر پیشنهادی که بدم مطمئنا غیر حرفه ای و برای شما متخصصین حتما خنده داره اما از اونجای که همه بازدیدکنندگان و عضو های اینجا حرفه ایی نیستن میشه بحث هایی برای غیر حرفه ایی ها و اشنایی اونها با اصطلاحات و کود ها و سم های و اسم گل ها داشت مثلا من یکی اولش حتی نمیدونستم زهکش چیه (لطفا بهم نخندید) یا مثلا خیلی از این کودهایی که شما معرفی میکنید در گلفروشی های عادی پیدا نمیشه و خوب 1 شخص غیر حرفه ایی که نگهداری از گیاهان کار اصلیش نیست نمیتونه انقدر وقت و انرژی بزاره برا پیدا کردنش یا حتی سم ها و اسم گل هایی که به صورت عامه خودمون میگیم اما اسم علمیشون چیز دیگه اییه .شاید پیشنهادم خیلی اماتور باشه اما خوب تو این انجمن با این همه بحث حرفه ایی که حتی ما نمیفهمیمشون اشکالی نداره برا دیگران هم یک کارای عملی رو پیشنهاد داد.
من مخلصتم حاجی ولی اصلا نمیدونم چی بگم... فقط اینو میدونم در فرومهای ایرانی اصلا به رشته های کشاورزی پرداخته نمیشه!!!
کلا نامیدمون کردین:13::19::37::45::wac:
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
کلا نامیدمون کردین:13::19::37::45::wac:باشه بیخیال
sepideh_62
17-05-2010, 16:18
:2::37::24:
من که 1 پیشنهاد دادم
اما پست های من به خاطر دوره ازمایشی دیر میاد تو تاپیک ها.
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
خوب من اصلا رشتم نه کشاورزیه و نه گیاهپزشکی و نه چیزی که به اینا مرتبط باشه .من فقط به گل و گیاه علاقه دارم و کاملا غیر حرفه ایی هستم به خاطر همین هر پیشنهادی که بدم مطمئنا غیر حرفه ای و برای شما متخصصین حتما خنده داره اما از اونجای که همه بازدیدکنندگان و عضو های اینجا حرفه ایی نیستن میشه بحث هایی برای غیر حرفه ایی ها و اشنایی اونها با اصطلاحات و کود ها و سم های و اسم گل ها داشت مثلا من یکی اولش حتی نمیدونستم زهکش چیه (لطفا بهم نخندید) یا مثلا خیلی از این کودهایی که شما معرفی میکنید در گلفروشی های عادی پیدا نمیشه و خوب 1 شخص غیر حرفه ایی که نگهداری از گیاهان کار اصلیش نیست نمیتونه انقدر وقت و انرژی بزاره برا پیدا کردنش یا حتی سم ها و اسم گل هایی که به صورت عامه خودمون میگیم اما اسم علمیشون چیز دیگه اییه .شاید پیشنهادم خیلی اماتور باشه اما خوب تو این انجمن با این همه بحث حرفه ایی که حتی ما نمیفهمیمشون اشکالی نداره برا دیگران هم یک کارای عملی رو پیشنهاد داد.
نه دوست من از پیشنهاد جالبت ممنونم بهش فکر میکنم :10::11:
.::P30::.
18-05-2010, 23:49
کدوم محفل...؟
محفل بچه های کشاورزی و هرکسی که با کشاورزی سروکار داره !
سلام.
خیلی خوبه که یکی اینجا در مورد بهتر شدن این به قول باغبون محفل پیشنهاد داد که پیشنهاد داده بشه!!
واقعا این بخش فکر میکنم کم کار ترین بخش پی 30 باشه
امیدوارم بشه کاری کرد که اینجارو راه انداخت.
الان شما تازه وارد هستید .
راستش یه زمانی اینجا رونق داشت من هر روز سر می زدم .چیستان داشتیم .یه گل یا بیماری می ذاشتیم بچه ها ها حدس می زدن چی هست.خیلی خوب بود.
اگه بشناسیدشون من .خضری .علی شاه .کوروش و گلرخ خانم .همگی رفتن.
البته خضری سرش شلوغ هست بقیه هم تو یه سایت دیگه فعالیت می کنن .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سپیده جان نظرت رو بده .من شرایط شما رو درک می کنم چون خودم تو یه سایت کنار ارشد و کار کنا رشتمون هستم
کم نیار گلم بگو .حتما که نباید رشتت باشه مهم علاقت هست.
خوب چیکار کنیم .من فقط از الان بگم می یام ولی کم سر می زنم .
golrokh_E
31-07-2010, 00:54
پوکه جون تو دیگه چرا نمیای سایت ما ؟ خیلی جات خالیه ....:11:
khezr132
14-10-2010, 10:11
الان شما تازه وارد هستید .
راستش یه زمانی اینجا رونق داشت من هر روز سر می زدم .چیستان داشتیم .یه گل یا بیماری می ذاشتیم بچه ها ها حدس می زدن چی هست.خیلی خوب بود.
اگه بشناسیدشون من .خضری .علی شاه .کوروش و گلرخ خانم .همگی رفتن.
البته خضری سرش شلوغ هست بقیه هم تو یه سایت دیگه فعالیت می کنن .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سپیده جان نظرت رو بده .من شرایط شما رو درک می کنم چون خودم تو یه سایت کنار ارشد و کار کنا رشتمون هستم
کم نیار گلم بگو .حتما که نباید رشتت باشه مهم علاقت هست.
خوب چیکار کنیم .من فقط از الان بگم می یام ولی کم سر می زنم .
پوکه جون تو دیگه چرا نمیای سایت ما ؟ خیلی جات خالیه ....:11:
به به چه جالب شده ها ، دوتا دوست خوب و قديمي رو كنار هم ديدم :11:
سلام بر گلرخ عزيز و فروغ گرامي :40:
اومدم يه سري بزنم و دنبال اسم شما دوستان قديم گشتم كه با اين پست روبرو شدم و باجازه اومدم داخل تا يه سلامي عرض كنم و از احوالتون خبردار بشم .
خوبين ؟ خوشين ؟ سلامتين ؟
ايام به كامتون باشه و شاد زندگي كنين ، الهيييييييي .....:11:
bahman-v
15-10-2010, 20:52
سلام
من که پیشنهاد خاصی ندارم ولی هر کاری بتونم و از دستمبر بیاد برای این بخش انجام میدم!
death knight
18-10-2010, 09:41
کلا من فکر میکنم هر کسی که بلد هست مشغوله
و پس نیازی به فروم نمیبینن ضمن اینکه رفرنس هم بسیار زیاد هست در این موارد و فقط حضور علاقمندان میتونه این محفل گرم کنه
سلام.
راستش من و بچه های دیگه چیستان راه انداخته بودیم خیلی وقت پیش ها.
4 نفر بودیم خیلی خوب بود.داخل یه انجمن دیگه ما محفل داشتیم.بحث های جدا از رشتمون بود.که صمیمی شدیم.همه فعال بودن .
کم کارشون من بودم.!!!!!!!!!
ولی اینجا بهتره یه ساعت برای اومدن یا حداقل هفته ای یه بار بچه ها بیان سر بزنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.