ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی فرمانده صلح کاری از AMIR REZAs

AMIR REZAs
15-05-2010, 09:31
سلام:11:
من امروز میخوام اولین بازی( به صورت نیمه حرفه ای) خودم رو معرفی کنم ، البته هنوز خیلی کار داره که امیدوارم دوستان( به ویژه آقا پرویز و حسین آقا) بهم کمک کنن یعنی خیلی به کمک شما نیازمندم:11: تا بازی تموم شه.
موتور : 3d game studio 7.1
داستان بازی:
مهم: داستان این بازی کاملا تخیلی بوده و واقعیت نداشته....**
سالها پیش در دوردست ها فرمانده ی معروفی بوده که بدلیل شجاع بودن و فداکاری هایی که کرده لقب فرمانده صلح گرفته ، اما او توسط دشمنانش که همیشه با او مخالفت می کردند در جایی دور از سرزمینش زندانی میشود و سالها از سرزمین خود جدا میشود ، اما بعد از مدتی فکر فرار به ذهنش می رسد و موفق هم میشود .
مرحله1: باید دشمنانی که سر راه او هستن را نابود کند و به قلعه ی اصلی دشمن برسد.
مرحله2: پاکسازی قلعه و نابودی دشمنان.
مرحله3و4 : بعد از پاکسازی قلعه با خبر میشود که سرزمینش توسط دشمنان تصرف شده بنابراین به سرعت خودش را به آنجا می رساند تا دشمنان را نابود کند.
سبک بازی: سوم شخص( شبیه شاهزاده ایرانی)
افراد دیگر گروه : فعلا یه مدلساز میخوام اگر کسی بود که هیچ اگر نبود مدل آماده
الان در حال طراحی محیط هستم امیدوارم دوستان هم کمکم کنند.
خوب چطور بود؟:11::11:
نظر یادتون نره...........:40:

parvizamd
15-05-2010, 13:45
خوب تا چقدر پیش رفتی؟سوم شخص یکم سخته ولی خوب خوشا به همتت

Arrowtic
15-05-2010, 13:50
عالیه.مطمئنم موفق میشی ولی فقط ...
یه ذره داستان مشکل داره.جذابیت خاصی نداره.(البته نمی دونم در طول بازی جزئیات میذاری یا نه).
در هر صورت جاویدان باشید

parvizamd
15-05-2010, 13:58
نمی دونم شاید اسم داستان اومد یاد سرباز وطن افتاد هرکی بازیش کرد در تعجب بود که چرا طرف آخرش مرد ولی به نظر منطقی ترین پایان همین بود!

AMIR REZAs
15-05-2010, 14:08
سلام

یه ذره داستان مشکل داره.جذابیت خاصی نداره.(البته نمی دونم در طول بازی جزئیات میذاری یا نه).
در هر صورت جاویدان باشید
نمیدونم به نظر خودم بد نیست.... ولی جزئیات بهش اضافه خواهد شد.....
پرویزجون خیلی ممنون، دارم محیط رو طراحی میکنم....
پایان بازی من اینه که به سرزمینش میرسه و مردم براش دست تکان میدن.....

Arrowtic
15-05-2010, 14:33
آخرشو گفتی بی مزه شد!!:دی
نمیگم که بده.میگم بهتر هم میتونه باشه.اگه جزئیات میذاری که عالیه.

AMIR REZAs
15-05-2010, 14:51
آخرشو گفتی بی مزه شد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟ مزشو وقتی بازی کردی می فهمی....:46:
در حال ساخت مرحله1 هستم ، اگرSevenART مدلهام رو درست بکنه که سریعتر میسازم .....منتظرم......

MARTIN
15-05-2010, 15:13
داستان بازی:
مهم: داستان این بازی کاملا تخیلی بوده و واقعیت نداشته....**
سالها پیش در دوردست ها فرمانده ی معروفی بوده که بدلیل شجاع بودن و فداکاری هایی که کرده لقب فرمانده صلح گرفته ، اما او توسط دشمنانش که همیشه با او مخالفت می کردند در جایی دور از سرزمینش زندانی میشود و سالها از سرزمین خود جدا میشود ، اما بعد از مدتی فکر فرار به ذهنش می رسد و موفق هم میشود .

مرحله2: پاکسازی قلعه و نابودی دشمنان.
مرحله3و4 : بعد از پاکسازی قلعه با خبر میشود که سرزمینش توسط دشمنان تصرف شده بنابراین به سرعت خودش را به آنجا می رساند تا دشمنان را نابود کند.

سلام.

یه خورده بیش تر شخصیت پردازی کن مثلا این جوری فک کنم بهتره:

سالها پیش در دوردست ها فرمانده ی معروفی بوده که بدلیل شجاع بودن و فداکاری هایی که کرده لقب فرمانده صلح گرفته ،
او 27 سال قبل(از زمان فعلی بازی) در صف آرایی که در مقابل حمله دشمن همیشگی اش (به نام .....) به وطنش داشت با خیانت متحدش ( یعنی کشور همسایه ) روبرو می شه در این جنگ او توسط تیر زهر آگینی زخمی می شه و وقتی به هوش می آد خودش رو در زندان تاریک و نمناک ......(اسم دشمن) میبینه و از نتیجه اون نبرد در طی این 27 سال بی خبر می مونه وسالها از سرزمین خود جدا میشود ، اما بعد از مدتی فکر فرار به ذهنش می رسد و موفق هم میشود .

مرحله2: پاکسازی قلعه و نابودی دشمنان در این مرحله ناگهان به یاد همرزمش ..... می افته که یکی از سردارن سلحشور سپاه سرزمین اونها و برای اون مثل برادر می موند(و در جنگ اخر شرکت داشت) به فکر می افته که 15 سال پیش از زندانیان دیگه شنیده بود که او در یکی از دخمه های قلعه دیده شده است........چه بر سرش آمده؟...ایا هنوز زنده است.....
مرحله3و4 : بعد از پاکسازی قلعه با خبر میشود که سرزمینش و سرزمین همسایه (متحد خاین) توسط دشمنان تصرف شده بنابراین بنابراین به سمت سرزمینش حرکت می کند...........آیا او باید سرزمین همسایه(خاین) را هم از دست .......(اسم دشمن) نجات دهد؟......یا باید از آن ها هم انتقام بگیرد؟....

چطور بود؟

AMIR REZAs
15-05-2010, 15:19
خیلی عالی بود:11: حتما ازش تو قسمت داستان در منو یا اول بازی استفاده میکنم...

مرحله3و4 : بعد از پاکسازی قلعه با خبر میشود که سرزمینش و سرزمین همسایه (متحد خاین) توسط دشمنان تصرف شده بنابراین بنابراین به سمت سرزمینش حرکت می کند...........آیا او باید سرزمین همسایه(خاین) را هم از دست .......(اسم دشمن) نجات دهد؟......

اینجاش مشکل داره ، بهتره سرزمین خودش تصرف بشه تا هیجان آور تر باشه و بره به سمت سرزمینش تا نجات بده..
خیلی ممنون.....

MARTIN
15-05-2010, 15:26
اینجاش مشکل داره ، بهتره سرزمین خودش تصرف بشه تا هیجان آور تر باشه و بره به سمت سرزمینش تا نجات بده..
خیلی ممنون.....
ببین اگه دقت کنی من گفتم که سرزمین خودش و سرزمین همسایه اش هر دو تصرف می شه.و سپس به سمت سرزمین خودش حرکت می کنه تا نجات بده.

نتیجه اخلاقی این همسایه هم اینه که یه خاین می تونه خیانت کنه ولی نمی تونه راحت در بره و حتما مجازات می شه. و نباید دوستان رو به غریبه ها که قوی ترن فروخت.

ولی کلا هر جور که خودت دوست داری....

AMIR REZAs
15-05-2010, 18:04
سرزمین خودش و سرزمین همسایه اش هر دو تصرف می شه.و سپس به سمت سرزمین خودش حرکت می کنه تا نجات بده.
دقت نکرده بودم !
ولی خوب فکر نمیکنم بازیکن به این راحتی ها نتیجه اخلاقی رو بفهمه بازم به هر حال ممنون...

AMIR REZAs
15-05-2010, 18:53
خوب گفتم بهتره یه شات بذارم البته آسمان که ندارم مدل هم آمادست تا ببینم SevenART مدله رو برام میسازه یا نه...
اینم شات از مرحله1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
15-05-2010, 20:07
WOW!!!!
عالیه رفیق عالی!!تو کفشم!!کف کردم!!
WOW!!!
چه خوشگله!!
WOW!!!

parvizamd
15-05-2010, 20:20
آخه امیر فخرا جون کجاش باحاله ؟البته من برای پیشرفتت حرف می زنم امیررضا جان یک خورده به مرحله برس مرحله فقط بلوک نیست !بعد این بازی شمشیری هست بعد مدل انمیت کردی یا نه ؟

Arrowtic
15-05-2010, 20:27
خواستم روحیه بدم!!بعدشم برا اولین کار خوبه تازه من ندید پدیدم!همتونم میدونید!هنوز تو کفشم!(خدایی اینقدر ندید پدیدم؟)

AMIR REZAs
15-05-2010, 21:12
آخه امیر فخرا جون کجاش باحاله ؟البته من برای پیشرفتت حرف می زنم امیررضا جان یک خورده به مرحله برس مرحله فقط بلوک نیست !بعد این بازی شمشیری هست بعد مدل انمیت کردی یا نه ؟
آقا پرویز راست میگن من هنوز کار خاصی نکردم چند تا بلوک بود.....:11:
مدل آمادست قبلا انیمیت شده ولی این مدل اصلی بازی نیست و یکی دیگه سون آرت میخواد بسازه خودم انیمیت میکنم....

خواستم روحیه بدم!!بعدشم برا اولین کار خوبه تازه من ندید پدیدم!همتونم میدونید!هنوز تو کفشم!(خدایی اینقدر ندید پدیدم؟)
نه اصلا.
خوب شما تا حالا با موتورهای با حالی مثل تری دی گیم کار نکردید که بدونید کلش باحاله..... شما فقط گیم میکر کار کردید....
:46:

parvizamd
15-05-2010, 21:15
آقا پرویز راست میگن من هنوز کار خاصی نکردم چند تا بلوک بود.....:11:
مدل آمادست قبلا انیمیت شده ولی این مدل اصلی بازی نیست و یکی دیگه سون آرت میخواد بسازه خودم انیمیت میکنم....

نه اصلا.
خوب شما تا حالا با موتورهای با حالی مثل تری دی گیم کار نکردید که بدونید کلش باحاله..... شما فقط گیم میکر کار کردید....
:46:
خوشم میاد که اولین کارت داری یک بازی خفن تحویل میدی راستی محافظ خبلبان کنسل کردی؟

ehsan_wwe
15-05-2010, 21:19
ميئونم ميتركونيش .........
موفق باشي :11:

AMIR REZAs
15-05-2010, 21:19
خوشم میاد که اولین کارت داری یک بازی خفن تحویل میدی راستی محافظ خبلبان کنسل کردی؟
خیلی ممنون.
اون بازی رو قراره من و .....(اسم ایشونو نمیارم) بسازیم البته بعد امتحانات ، تابستون........

SevenART
15-05-2010, 21:21
SevenART مدله رو برام میسازه یا نه...
اینم شات از مرحله1:

وای مادر جان ////دیگه خیلی بسی شد که بسازیمش ایو .. ایشالاه 3 ساشدذث شئشیشس .. وااای ... مادر .. این همه کار ریخته رو کله بدبخت ... نمی دونم چیکار کنم ... خوب خدا دیگه... :دی

AMIR REZAs
15-05-2010, 21:24
وای مادر جان ////دیگه خیلی بسی شد که بسازیمش ایو .. ایشالاه 3 ساشدذث شئشیشس .. وااای ... مادر .. این همه کار ریخته رو کله بدبخت ... نمی دونم چیکار کنم ... خوب خدا دیگه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بساز تا خر مدلهای آماده رو نگیرم:31:
بساز دیگه.....

armin_555
15-05-2010, 22:25
امیر رضا جون شاتات عالی بود.:31:
راستی خیلی حال کردم از اینکه بازی شمشیری ساختی...!!!:31:

Arrowtic
16-05-2010, 08:31
توهین نکن!:دی
من در کنار زندگی رویایی به یادگیری یونیتی دارم می پردازم.

armin_555
16-05-2010, 09:43
خب یاد بگیر امیر جون مگه من چی گفتم؟:20:

Arrowtic
16-05-2010, 09:58
با شما نبودم آرمین جون!:دی
با امیررضا جون بودم!!!

keb
16-05-2010, 10:01
باید بگم که داستانش خوبه ولی از نظر گرافیک ایراد داره. مثلا آسمون بازی خیلی غیر طبیعیه. یکم رو گرافیک کار کن.

من اگه بخوای برات تکسچر و مدل کش میرم:31:

AMIR REZAs
16-05-2010, 10:04
با امیررضا جون بودم!!!
شما ببخش:11:
یونیتی خیلی خوبه برو سریع یاد بگیر...
لطفا تو این تاپیک بحثو از بازی جدا نکنید.!:11:

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

باید بگم که داستانش خوبه ولی از نظر گرافیک ایراد داره. مثلا آسمون بازی خیلی غیر طبیعیه. یکم رو گرافیک کار کن.

من اگه بخوای برات تکسچر و مدل کش میرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیان جان یه کم دقت کن ، گفتم آسمون فعلا ندارم تا وقتی که پرویزجون بهم یاد بده چطوری آسمون بذارم....

keb
16-05-2010, 10:05
شرمنده اون جا رو نخونده بودم. سعی کن واسه زمین بازی پستی بلندی بزتری.

AMIR REZAs
16-05-2010, 10:10
سعی کن واسه زمین بازی پستی بلندی بزتری.
وسطش دارم سعی میکنم کوه یخی در بیارم..... نمیشه که تو یخ پستی بلندی باشه !!

NINJA0098
16-05-2010, 15:52
پس شات کو...؟
من که ندیدم مدیرا ورداشتن؟ چرا؟

AMIR REZAs
16-05-2010, 16:03
سلام
شات صفحه پیش بود..
اینم شات:

NINJA0098
16-05-2010, 16:09
من بازم نمیتونم ببینم :41:
چرا......؟!!!!!:19:
اگه میشه تو یه جا دیگه آپلود کن لینک بده
خواهش:40:ا

AMIR REZAs
16-05-2010, 16:13
خواهش میکنم....
آدرسش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

armin_555
16-05-2010, 16:43
امیررضا جون چیزی هم بهش اضافه کردی؟:31:(از شات بالا بود آخه این شات ماله خیلی وقت پیشه.):31:

NINJA0098
16-05-2010, 16:44
خوب شاوتو دیدم.
چیزی که توش معلوم نیست. ولی اگه کاراکتر اولت اینه حتما عوضش کن و یه کاراکتر از انسان بزار (تو مرحله اول)
به نظرم داستان از یه روستا شروع بشه بهتره . اینطور باشه که اون به دست یه روستایی نجات پیدا کنه و بعد از حدود یه ماه تو روستا به هوش بیاد و. بعد سپاه دشمن به روستا حمله کنه و اونم بره با دشمنا بجنگه. بعد از پیروزی به روستایی بگه که یه سپاه براش آماده کنه تا برای پس گرفتن سرزمینش به اونجا حمله کنه . بعد به قلعه ی سرزمینش نفوذ کنه و بعد از چند تا مرحله که با دشمنا جنگید به رئیس اونا برسه و اونو نابود کنه بعد بازی تموم بشه.
چطوره؟!!!

AMIR REZAs
16-05-2010, 16:51
خوب شاوتو دیدم.
چیزی که توش معلوم نیست. ولی اگه کاراکتر اولت اینه حتما عوضش کن و یه کاراکتر از انسان بزار (تو مرحله اول)
به نظرم داستان از یه روستا شروع بشه بهتره . اینطور باشه که اون به دست یه روستایی نجات پیدا کنه و بعد از حدود یه ماه تو روستا به هوش بیاد و. بعد سپاه دشمن به روستا حمله کنه و اونم بره با دشمنا بجنگه. بعد از پیروزی به روستایی بگه که یه سپاه براش آماده کنه تا برای پس گرفتن سرزمینش به اونجا حمله کنه . بعد به قلعه ی سرزمینش نفوذ کنه و بعد از چند تا مرحله که با دشمنا جنگید به رئیس اونا برسه و اونو نابود کنه بعد بازی تموم بشه.
چطوره؟!!!
نینجا جان داستان تموم شده و کراکتر اصلی از زندان فرار کرده و سرزمین یخی هم جایی هست که او زندانی شده..
مرحله2 در قلعه هست و باید پادشاه دشمن رو نابود کنه.
و مرحله3و4 در سرزمین خودش هست و باید انجا رو نجات بده.....
دوستان داستان تصحیح شده توسطMARTIN جان را در زیر میبینید:
شروع داستان:
سالها پیش در دوردست ها فرمانده ی معروفی بوده که بدلیل شجاع بودن و فداکاری هایی که کرده لقب فرمانده صلح گرفته ،
او 27 سال قبل(از زمان فعلی بازی) در صف آرایی که در مقابل حمله دشمن همیشگی اش (به نام .....) به وطنش داشت با خیانت متحدش ( یعنی کشور همسایه ) روبرو می شه در این جنگ او توسط تیر زهر آگینی زخمی می شه و وقتی به هوش می آد خودش رو در زندان تاریک و نمناک ......(اسم دشمن) میبینه و از نتیجه اون نبرد در طی این 27 سال بی خبر می مونه وسالها از سرزمین خود جدا میشود ، پس از گذشت سال ها او در خواب الهه نیکی را می بیند که بال هایش آتش گرفته و به تدریج بال ها و تمام بدنش در آتش می سوزد و از او کمک می خواهد او بارها این خواب را می بیند. او بسیار نگران می شود و تمام عزمش را جمع می کند و از تمام وجود و ماه ها از یزدان پاک می خواهد که توانایی و قدرت به او عطا کند تا بتواند از زندان بگریزد سرانجام دعای او برآورده می شود و او موفق به فرار می شود
مرحله2: پاکسازی قلعه و نابودی دشمنان در این مرحله ناگهان به یاد همرزمش ..... می افته که یکی از سردارن سلحشور سپاه سرزمین اونها و برای اون مثل برادر می موند(و در جنگ اخر شرکت داشت) به فکر می افته که 15 سال پیش از زندانیان دیگه شنیده بود که او در یکی از دخمه های قلعه دیده شده است........چه بر سرش آمده؟...ایا هنوز زنده است.....
مرحله3و4: سرانجام با خبر میشود سرزمینش توسط دشمنان تصرف شده ،به علت فرمانروایی طولانی شر , سرزمین او تحت تاثیر قرار گرفته و فقط 4 ساعت در شبانه روز خورشید در افق دیده می شود و 20 ساعت سرزمین او در خاموشی فرو می رود, بنابراین با سرعت به انجا بر میگردد تا سرزمین ابا اجدادی خود را از خطر بزرگی نجات دهد.

NINJA0098
16-05-2010, 17:11
داستان که خوب به نظر میاد
حالا از مراحل مرتب چند تا شات بزار تا همه نظر بدن و کار هنری مراحلت قشنگ بشه.

Arrowtic
16-05-2010, 18:49
سرزمین یخی؟؟؟؟؟
بچه ها میگم این یارو تیریون نیست؟(از کارکتر های WOW) آخه اونم در نبرد مقابل آرتاس شکست خورد بعد تو سریر یخی (که در سرزمین یخی لیچ کینگ بود) زندانی شد و در نهایت زندانو شکست و آرتاسو کشت!(حال میکنم با این داستانا!)
راستی امیر رضا جون مدل ها در چه قرارن.

AMIR REZAs
16-05-2010, 19:43
داستان که خوب به نظر میاد
حالا از مراحل مرتب چند تا شات بزار تا همه نظر بدن و کار هنری مراحلت قشنگ بشه. راستش هنوز مرحله1 در دست ساخت هست ... چون تازه شروع کردم......

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

سرزمین یخی؟؟؟؟؟
بچه ها میگم این یارو تیریون نیست؟(از کارکتر های WOW) آخه اونم در نبرد مقابل آرتاس شکست خورد بعد تو سریر یخی (که در سرزمین یخی لیچ کینگ بود) زندانی شد و در نهایت زندانو شکست و آرتاسو کشت!(حال میکنم با این داستانا!)
راستی امیر رضا جون مدل ها در چه قرارن.بله. همین طور که می بینید مرحله1 در سرزمین یخی هست با کوههای یخی( با حاله نه؟)
مدلها هم...... باید رضاجون بسازه نمیدونم تا کجا پیش رفته.!
راستی پرویز جون چرا شما نظر نمیدی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
:40::40:....................منتظرم.......... ............:40::40:

MARTIN
16-05-2010, 19:43
اگه امیر جان بخواد می شه اسم سرزمین و عوض کرد ولی محیط برفی باشه (مثلا به علت زمستان سنگین)
مثلا این جوری.

فرمانده صلح در سرزمین اشک های سرخ زندانی شد.

این اسم هم به خاطر این روی این سرزمین گذاشته شده :

در افسانه های باستان اومده که فرمانروا.....(فرمانروای سرزمین دشمن در زمان باستان) به علت دارا بودن سپاه قوی تر هر از چند گاهی به سرزمین .....(اشک های سرخ فعلی ) حمله و آن جا را غارت می کرد ولی در حمله آخر به صورت ناجوانمردانه ای خنجری که با جادوی خود گداخته بود رو در غلب فرمانروای سرزمین (اشک های سرخ فعلی) فرو کرد و اون رو به یک مجسمه سنگی تبدیل کرد . و به این ترتیب تمام موجودات و ساکنان اونجا رو به تسخیر نیروی خودش در آورد. ملکه (همسر فرمانروای سرزمین اشک های سرخ فعلی) 10 سال مداوم از غم همسرش گریه کرد تا این که به جای اشک از چشمانش خون جاری شد. سپس او به از شهر دور شد و در کوهستان ناپدید گردید و کسی دیگه از اون به بعد کسی اون و ندید .

در زمان حال (در زمان فعلی بازی) رودخانه ای که در آن خون جریان داره در سرزمین اشک های سرخ جاریه که گفته می شه که اون از چشمان ملکه در کوهستان سرچشمه می گیره. همچنین در بعضی از شب ها از دور دست ها از کوهستان صدای زجه و گریه های زنی شنیده می شه که گفته می شه گریه های ملکه است.

چطور بود؟

البته لازم نیست همه این ها در اول بازی گفته بشه باید به مرور و در طی مراحل به این رازها پی برده بشه.

البته می شه اسم سرزمین هم سرزمین یخی بمونه هر جور که نظر سازنده است.

AMIR REZAs
16-05-2010, 19:46
اگه امیر جان بخواد می شه اسم سرزمین و عوض کرد ولی محیط برفی باشه (مثلا به علت زمستان) و یا اصلا برفی نباشه هر جور که دوست داره.

مثلا این جوری.

فرمانده صلح در سرزمین اشک های سرخ زندانی شد.

این اسم هم به خاطر این روی این سرزمین گذاشته شده :

در افسانه های باستان اومده که فرمانروا.....(فرمانروای سرزمین دشمن در زمان باستان) به علت دارا بودن سپاه قوی تر هر از چند گاهی به سرزمین .....(اشک های سرخ فعلی ) حمله و آن جا را غارت می کرد ولی در حمله آخر به صورت ناجوانمردانه ای خنجری که با جادوی خود گداخته بود رو در غلب فرمانروای سرزمین (اشک های سرخ فعلی) فرو کرد و اون رو به یک مجسمه سنگی تبدیل کرد . و به این ترتیب تمام موجودات و ساکنان اونجا رو به تسخیر نیروی خودش در آورد. ملکه (همسر فرمانروای سرزمین اشک های سرخ فعلی) 10 سال مداوم از غم همسرش گریه کرد تا این که به جای اشک از چشمانش خون جاری شد. سپس او به از شهر دور شد و در کوهستان ناپدید گردید.

در زمان حال (در زمان فعلی بازی) رودخانه ب اآب سرخ در سرزمین اشک های سرخ جاریه که گفته می شه که اون از چشمان ملکه سرچشمه در کوهستان سرچشمه می گیره. همچنین در بعضی از شب ها از دور دست ها از کوهستان صدای زجه و گریه های زنی شنیده می شه که گفته می شه گریه های ملکه است.

چطور بود؟

البته لازم نیست همه این ها در اول بازی گفته بشه باید به مرور و در طی مراحل به این رازها پی برده بشه. والا من نمیدونم....!
باید این داستانی که میگید رو بشه باهاش مراحل رو ساخت مثلا مرحله اول چی بشه مرحله دوم و.... اینا رو نگفتید!
----------------------------------------------
پرویز جون ، امیرجون ، رضا جون چرا شما نظر نمیدی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]م تظرم.......... ............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MARTIN
16-05-2010, 19:55
والا من نمیدونم....!
باید این داستانی که میگید رو بشه باهاش مراحل رو ساخت مثلا مرحله اول چی بشه مرحله دوم و.... اینا رو نگفتید!
----------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]م تظرم.......... ............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما فقط باید یه رودخانه سرخ درست کنی که در مرحله باشه و بعضی وقت ها هم در شب ( و یا اگه مرحله شب نداشتی در روز) صدای گریه ملکه از دوردست ها شنیده بشه.

همین.

بعد مثلا یه نفر ( یه پیرمرد که هنوز تسخیر نشده و یا اصلا یه ادم معمولی) و ببینه اون و براش تعریف کنه.

ولی کلا هر جور که خودت می خوای عمل کن برای من فرقی نمی کنه پس راحت باش.

AMIR REZAs
16-05-2010, 19:58
شما فقط باید یه رودخانه سرخ درست کنی که در مرحله باشه و بعضی وقت ها هم در شب ( و یا اگه مرحله شب نداشتی در روز) صدای گریه ملکه از دوردست ها شنیده بشه.

همین.

بعد مثلا یه نفر ( یه پیرمرد که هنوز تسخیر نشده و یا اصلا یه ادم معمولی) و ببینه اون و براش تعریف کنه.
خیلی خوبه ولی فقط مشکلش اینه که خیلی احساسیه !
آخه این بازی شمشیری هست و خشن با اینجاش جور در نمیاد !!
خیلی ممنون:40:
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arrowtic
16-05-2010, 20:03
اگه منظورت از امیرجون منم(البته بعید میدونم!:دی):
ما کارای شما از دور زیر نظر داریم.در ضمن هنوز تو کفم!WOW!!
حالا جدا از شوخی سعی کن رو داستان مانور بدی.اینجور بازی ها اگه داستان خوب داشته باشن عالی میشن.
در ضمن مواظب باش افت فریم پیدا نکنه بازیت که گند زده میشه به بازیت.

AMIR REZAs
16-05-2010, 20:08
اگه منظورت از امیرجون منم(البته بعید میدونم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
شما استادی ولی منظورمAmir_Amir_Amir بود:31:

ما کارای شما از دور زیر نظر داریم.در ضمن هنوز تو کفم!WOW!!
حالا جدا از شوخی سعی کن رو داستان مانور بدی.اینجور بازی ها اگه داستان خوب داشته باشن عالی میشن.
در ضمن مواظب باش افت فریم پیدا نکنه بازیت که گند زده میشه به بازیت.
چشم حتما.........
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arrowtic
16-05-2010, 20:09
آقا یه فکری!!
برا شخصیت اولت یه شمشیر مخصوص بذار و براش داستان بساز.مثلا:
.....(شخصیت اول) پس از فرار از زندان از وجود شمشیری افسانه ای مطلع میشه که هزاران سال قبل توسط ......(هر اسمی خواستی) ساخته شده است.طبق افسانه ها این شمشیر قدرت از بین بردن شر را دارد و شر چون زورش به آن نمیرسیده آن را در مکانی به نام .....(هر چی خواستی) که توسط موجودات اهریمنی از آن دفاع میشود مبحوس کرده است.پس او تصمیم میگیرد برای به دست آوردن آن رهسپار شود.
چطور بود؟

AMIR REZAs
16-05-2010, 20:18
امیرجون از بابت داستان ممنون ولی ببینید من داستانی که مارتین جان گفت رو اینجوری بهش نقشه دادم
فرمانده صلح پس از فرار از زندان به سمت قلعه ی پادشاهی دشمن می رود تا پادشاه تاریکی ها را نابود سازد بنابراین باید برای رسیدن به قلعه از پل بزرگی عبور کند و در حین حال با سربازان دشمن مبارزه کند.
مرحله2 باید در قلعه پادشاه را پیدا کرده( طی مدت خاصی) و او را نابود سازد.
مرحله3و4: حال از یک جنگ بزرگ در سرزمین ابا اجدادی خویش با خبر میشود پس می شتابد تا سرزمینش را آزاد کند.
چطوربود؟

Arrowtic
16-05-2010, 20:33
OK
خوب بود.

parvizamd
16-05-2010, 21:03
خوب سلام یک سوال برای گیم پلی چه نقشه ای داری ؟ دقیقا مثل چیه عمل میکنه ؟مثل شاهزاده ایرانی اگه مثل شاهزاده ایرانی هست این کد بدردت می خوره

parvizamd
16-05-2010, 21:15
کد آسمون

AMIR REZAs
17-05-2010, 11:28
پرویزجون از بابت کدها واقعا ممنون:11:
ولی اون آسمون رو هر کاری میکنم نمیشه!
یه تکسچر آسمون دارمsky.bmp هست تو پوشه ی بازی ولی این کدو میزنم اصلا هیچی نمیشه!!
اون شاتی هم که دیدید کدی که گفتید رو زده بودم ولی.......
میشه از مکعب و تکسچر آسمان استفاده کنم؟؟

یک سوال برای گیم پلی چه نقشه ای داری ؟ دقیقا مثل چیه عمل میکنه ؟مثل شاهزاده ایرانی اگه مثل شاهزاده ایرانی
بله مثل شاهزاده ایرانی هست.....

armin_555
17-05-2010, 11:33
امیر رضا جون تا کجا پیش رفتی.:46:

AMIR REZAs
17-05-2010, 11:54
امیر رضا جون تا کجا پیش رفتی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کدها تموم بشه . میرم سراغ طراحی کلی مرحله1 وبعد 2 و3و4.
البته مدلها هنوز آماده نیستن..
آقاپرویز کدهای کراکتر من اینطوری هست چطوری کاری کنم کهKey_cud آن میشه کراکتر روش رو به طرف عقب کنه و برای چپ و راست هم همینطور؟؟؟ چطوری؟؟؟
ممنون

parvizamd
17-05-2010, 13:34
تو بالا دقیقا همور کار ها رو می کنه

AMIR REZAs
17-05-2010, 14:51
نه . اون کدها رو میزنم ارور میده...... لطفا کدها رو کامل بنویسید که ارور نده...

آقاپرویز کدهای کراکتر من اینطوری هست چطوری کاری کنم کهKey_cud آن میشه کراکتر روش رو به طرف عقب کنه و برای چپ و راست هم همینطور؟؟؟ چطوری؟؟؟
ممنون
اگر میشه به این سوال هم جواب بدید....

parvizamd
17-05-2010, 17:07
من از کد بالا در kingofstreet استفاده می کنم عکس یا پیغام خطا بگو تا کمک کنم

AMIR REZAs
17-05-2010, 17:10
dangle این چیه؟؟
به این گیر میده !

parvizamd
17-05-2010, 17:16
به جای dangle بزار pan
حال امتحان کن

AMIR REZAs
17-05-2010, 17:34

این کدهای خودم هست.
میخوام وقتیcud آن میشه دوربین برگرده عقب و برای چپ و راست هم دوربین بره چپ و راست مثل شاهزاده ایرانی:

parvizamd
17-05-2010, 18:18
بررسی میشود!بزودی از parvizamd.server جواب خواهید گرفت !میگم چقدر پیجیده نوشتی !

میگم تو کازرون سیتی گفتم pan یکی از خصویت های شی هست پس میشه
speed تعریف کن با

به جای pan خالی بزار my.pan
دیگه خطایی نمی بینم

AMIR REZAs
17-05-2010, 18:24
بررسی میشود!بزودی از parvizamd.server جواب خواهید گرفت !میگم چقدر پیجیده نوشتی !
خیلی ممنون......:11:
اگر جوابمو بدید واقعا ممنون میشم:40:

parvizamd
17-05-2010, 18:33
پست قبلی ام در صفحه 6 ویرایش شد !چک کن

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

گفتم یک اسپم بدم ماشا... تو پست دادن تو چهار هسته ای هست( core i7 intel)

keb
18-05-2010, 05:42
راستی یه پیشنهاد. تو بازی چیزای مخفی بزار مثل پری چیزی به تعداد زیاد. اگه یارو پیداشون کرد یه چی واکنه لباس اضافه آواتار س... سلاح جدید و غیره

Arrowtic
18-05-2010, 06:47
کیان تو هم هر جا میشه میخوای س... درست کنی؟؟؟!!:دی
به قول حق دان دوست داری؟؟؟(حق معلم دینیمونه)
نه ولی خودایی خوب گفتی.ماشین ها و چیزای مخفی بذار.

AMIR REZAs
18-05-2010, 08:10
راستی یه پیشنهاد. تو بازی چیزای مخفی بزار مثل پری چیزی به تعداد زیاد. اگه یارو پیداشون کرد یه چی واکنه لباس اضافه آواتار س... سلاح جدید و غیره
نه ولی خودایی خوب گفتی.ماشین ها و چیزای مخفی بذار. اگر یه کم تو برنامه نویسی بهتر بشم حتما از تیرکمان استفاده میکنم یا چیزای دیگه.........

میگم تو کازرون سیتی گفتم pan یکی از خصویت های شی هست پس میشه کد:
my.pan=camear.pan;
speed تعریف کن با
کد:
var speed;
به جای pan خالی بزار my.pan
دیگه خطایی نمی بینم
بعد همه ی کدهایی که شما دادید رو اجرا کنم؟

AMIR REZAs
18-05-2010, 09:31
آقا پرویز تقریبا مشکلم حل شد ولی میخواد بره سمت چپ کراکتر می لرزه! نمیدونم مشکل از کجاست؟!
یه شات دیگه ( به زودی کراکتر جدید به جای این کراکتر گذاشته میشود)
آدرس شات:

Prince_ of _Persia
18-05-2010, 11:12
آقا پرویز تقریبا مشکلم حل شد ولی میخواد بره سمت چپ کراکتر می لرزه! نمیدونم مشکل از کجاست؟!
یه شات دیگه ( به زودی کراکتر جدید به جای این کراکتر گذاشته میشود)

فکر کنم از کالیژنش باشه . البته زیاد مطئن نیستم. البته کدها هم time_step نداره شاید از اون باشه.
متغیرهای حرکتیت رو در time_step ضرب کن اینکار باعث می شه اولا حرکت یکنواخت باشه دوما رو سیستم های مختلف با تعداد فریم مختلف با یک سرعت حرکت کنه. وگرنه ممکن روی سیستم قوی مثل جت حرکت کنه روی یک سیستم ضعیف مثل لاکپشت

AMIR REZAs
18-05-2010, 11:56
پرنس جان درست نشد!:41:
در عوض آسمانش رو دارم روش کار میکنم:20:
دقیقاtime_step باید کجا ضرب کنم؟
من اینطوری کردم:

keb
18-05-2010, 13:57
اینم آسمون. دیگه این یکی جدا حرف نداره:46: البته تعریف از سازنده هاش نباشه:31::

Prince_ of _Persia
18-05-2010, 17:41
در عوض آسمانش رو دارم روش کار میکنم
دقیقاtime_step باید کجا ضرب کنم؟
من اینطوری کردم:
اونجا خوبه ولی باید همه جاهایی که مقداری برای حرکت در نظر می گیری اضافه کنی .
مثلا این یکیش

از این کد هم اول صفحه استفاده کن که فریم رو روی 60 قفل می کنه.

parvizamd
18-05-2010, 17:49
روش دیگر به جای time_step استفاده از کد زیر هست

کد اصلی خودت نشون بده

AMIR REZAs
18-05-2010, 19:43
نه با

و نه با

درست شد !:41:
جلو و عقبش درسته اما چپ و راست کمی می لرزه....!

parvizamd
18-05-2010, 20:24
من کی گفتم با این درست میشه؟!
گفتم کد اصلی کارکتر رو بده ببنیم مشکل از کجاست؟ حالا دوستی نداری بدی نده؟ راستی یک چیز بگم ایده اصلی پادشاه خیابان ها رو تو ذهنم ایجاد کردی با اون سوال چگونه میشه اسب گذاشت تو بازی؟

AMIR REZAs
18-05-2010, 20:28
ببخشید آقا پرویز خیال کردم کدهای تابع مین رو میخواستید.
بفرما کدهای کراکتر:

parvizamd
18-05-2010, 22:30
جهت پلیر موس دوربین تغییر جهت نمی ده! 2.مشکل از کد نیست! شی در WED بالاتر قرار قرار (Z رو افزایش بده) و حالت BOX شی پلیر فعال کن

AMIR REZAs
19-05-2010, 09:39
نه آقاپرویز درست نشد ، شاید مشکل از رم یا گرافیک من باشه.......
آقاپرویز تشخیص کلیک چپ یا راست چطوری بود؟؟ منظورم مثل تشخیص کلیدهاست برای چپ کلیک و راست کلیک چطوریه؟؟
دوستان جدیدترین شات بازی( شاید دیگه تا آخر امتحانات شات ندم):
آدرس شات:

keb
19-05-2010, 11:35
این آسمونه از همونایی که برات صفحه ی7 تاپیک گذاشتم؟

AMIR REZAs
19-05-2010, 11:52
این آسمونه از همونایی که برات صفحه ی7 تاپیک گذاشتم؟

آره...............:46:

Arrowtic
19-05-2010, 12:55
یه مشکل داره:
اون پایین دیوار روبروت آبی هستش.رنگ آسمونو گرفته!

AMIR REZAs
19-05-2010, 15:42
آقا پرویز به این سوالم جواب ندادید!!!

آقاپرویز تشخیص کلیک چپ یا راست چطوری بود؟؟ منظورم مثل تشخیص کلیدهاست برای چپ کلیک و راست کلیک چطوریه؟؟
اون پایین دیوار روبروت آبی هستش.رنگ آسمونو گرفته! فکر کنم به خاطر کارت گرافیک خودمه....!

داستان بازی کمی تغییر کرد(فقط مرحله1)
فرمانده پس از فرار از زندان به جست و جوی برادر خود می پردازد تا وقتی که متوجه میشود او در غاری زندانی شده( برادر او همزمان با او(چند سال پیش)زندانی شد)
مرحله1) فرمانده باید وارد غار شود و با نگهبانان درگیر شده و جایی که برادرش زندانی شده را پیدا میکند و او را نجات میدهد.
مرحله2) بوسیله ی برادرش متوجه میشود ارتش دشمن از قلعه خارج شده بنابراین یه سرعت به سمت قلعه میرود تا پادشاه دشمن را نایود کند.
مرحله3) توسط پادشاه دشمن متوجه میشود که ارتش آنها به سرزمین او حمله و آنجا را تصرف کرده پس به سمت سرزمین خود رفته و دشمنان را نابود میکند( با یک نقشه حساب شده(جزئیات بعدا)).
خوب بود؟

parvizamd
19-05-2010, 16:02
بزودی یک مثال برات می زنم هم برای حرکت هم برای تشخیص کلید چپ و راست موس

mouse_left برای کلید چپ موس و mouse_right هم برای کلیک راست

keb
20-05-2010, 06:18
آقا پرویز به این سوالم جواب ندادید!!!
فکر کنم به خاطر کارت گرافیک خودمه....!

نه مربوط به اون نیست. یه خورده بد جا دیوار رو قرار دادی.

Prince_ of _Persia
20-05-2010, 07:47
عجب این رو ندیده بودم :

حاجی چرا کارکتر بدبخت رو می چرخونی . مقدار x , y vector رو عوض کن. می تونی برای حرکت از این کد هم استفاده کنی :

move_vec.x = (key_w - key_s)*10 *time_step;
move_vec.y = (key_a - key_d) *6 *time_step;
move_mode= GLIDE+IGNORE_PASSABLE;
ent_move(move_vec,vector(0,0,0));

AMIR REZAs
20-05-2010, 10:39
پرنس جان خیلی ممنون.
این کدی که دادید رو اصلا نتونستم اجرا کنم ، اگر میشه کد رو کامل بنویسید ، چون من باmove_vec آشنا نیستم!
ببخشید یه دیگه سوال برای اجرای انیمیشن شمشیر زدن این کد رو گذاشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل اینجاست که باید چپ کلیک نگه داشته باشه تا انیمیشن اجرا بشه نمیدونید چطوری کاری کنم که یکبار چپ کلیک زده میشه انیمیشن کلا اجرا بشه؟
ممنون

parvizamd
20-05-2010, 14:03
پرنس جان بایستی کارکتر نسبت به دوربین چرخنده باشه البته ثابت بود حرف شما درست بود.
امیررضا جان راستش وقت نکردم برات مثال درست کنم ولی برای اینکار من از یک متغیر استفاده کردم که هروقت روشن بود انیمشن پخش بشه در صورتی که به آخر فریم بساره متغیر رو صفر کنه
برای مثال

AMIR REZAs
20-05-2010, 19:13
خیلی ممنون نشد!! این کدو مینویسم اصلا کراکتر کلا می لرزه دیگه هیچ عملی هم انجام نمیده!
یکی از دوستان گفت از این استفاده کن که باز هم نشد!

ممنون

tovamohammad
20-05-2010, 19:54
آقا امیر رضا سلام

الان بیش از 20 پسته که مسئله سر اون لرزشه. این طوری ادادمه بدی، نه مشکل شما حل می شه و نه بچه ها می فهمن اشکال از کجاس.

به نظر من شما فایلتو بفرس برا یکی از بچه ها که وارده، مثل آقا پرویز یا جناب پرنس، اگه راه داشته باشه که درست می کنن برات، بهت میدن. بعد هم می تونی بپرسی اشکال از کجا بود که یاد بگیری.

حالا دیگه خود دانی.:8: فعلا.

AMIR REZAs
20-05-2010, 20:02
راست میگید چرا به ذهن خودم نرسید!! حتما تا فردا اپلودش میکنم میدم به آقاپرویز و پرنس جان.
جدیدترین شات بازی : ( در حال ساخت غار هستم)

keb
20-05-2010, 20:14
یه پشنهاد دارم. زمین بازیت به نظرم خیلی لخته. یه گلی گیاهی سوسکی درختی چیزی.
راستی یه پرسش کلیدی: گرافیکت چنده امیررضا جان که میگی ممکنه بعضی مشکلات گرافیکی از اون باشه؟

parvizamd
20-05-2010, 21:40
چند نکته رو باید بگم از کد زیر استفاده کن
var video_depth=32;
مرحله ات همه اش بلوکه یه چند درختی یک چیزی . خیلی لخته

AMIR REZAs
21-05-2010, 11:38
یه پشنهاد دارم. زمین بازیت به نظرم خیلی لخته. یه گلی گیاهی سوسکی درختی چیزی.
راستی یه پرسش کلیدی: گرافیکت چنده امیررضا جان که میگی ممکنه بعضی مشکلات گرافیکی از اون باشه؟

چند نکته رو باید بگم از کد زیر استفاده کن
var video_depth=32;
مرحله ات همه اش بلوکه یه چند درختی یک چیزی . خیلی لخته
درخت؟ باشه حالا ببینم چی میشه آخه میخوام یه غار بعد کوه ها باشه ولی..
گرافیکم256 هست.
پرویزجون اون کدی که دادی رو اضافه میکنم کلا بازی میریزه به هم داغون میشه( حتما به خاطر گرافیک و رم هست...)

AMIR REZAs
21-05-2010, 18:41
دوستان به لطف آقا پرویز (:40:) کدهای حرکت تموم شد رفت پی کارش....:27:
حالا یه شات از حرکات رزمی کراکتر می ذارم برید تو حس.......
چند حرکت دیگه بعدا به این حرکتها اضافه میکنم.........
آدرس شات:
شات:

Arrowtic
21-05-2010, 21:14
یعنی مشکل حل شد؟؟عالیه ایول.
حالا شخصیتشو عوض کن.

parvizamd
21-05-2010, 21:46
مرد حسابی آخه این چه مرحله ای تو ساختی شخصیت ام عوض کن (جدی می گم ) !مرحله ات همه اش بلوکه نه درختی نه سنگی ! من برای خودت می گم مرحله ات خیلی ساده است

parvizamd
22-05-2010, 05:15
این کد نباید تو تابع بنویسی!داریور جدیدتر روی سیستم نصب کن

NINJA0098
22-05-2010, 09:18
نمیخوای کاراکترو عوض کنی؟
محیط خیلی کم جزئیاته .(در واقع بدون آبجکته)

keb
22-05-2010, 10:07
بازیت خیلی لخت و یکنواخته.دار و درختی چیزی بهش اضافه کن. راستی دشمنات رو هنوز نساختی؟

AMIR REZAs
22-05-2010, 10:58
از همه ی منتقدان عزیز ممنون:27::20:
چشم حتما چند آبجکت به بازی اضافه خواهم کرد......
فعلا از دشمن و کراکتر جدید خبری نیست تا ببینم یا آماده استفاده میکنم یا یه مدلساز دیگه میارم.

این کد نباید تو تابع بنویسی!داریور جدیدتر روی سیستم نصب کن
کدوم کد؟؟

parvizamd
22-05-2010, 14:07
کد :

AMIR REZAs
22-05-2010, 19:05
آقا پرویز در مورد نور پردازی نکته ای، حرفی چیزی ندارید که من بهتر نورپردازی روانجام بدم؟
راستی هر کس موسیقی تو سبک جومونگ داره بهم پیام بده.... برای بازی......

parvizamd
22-05-2010, 20:07
نور پردازی از hissin dig بپرس

Prince_ of _Persia
23-05-2010, 10:36
کار خاصی نداره اگه محیط بیرونی هست یک direction light
اگه محیط داخلی هست تو هر قسمت دو تا poin light روبروی همدیگه . البته بهتره جای نورت مشعلی هم بزاری که منبع نور طبیعی به نظر بیاد.

AMIR REZAs
23-05-2010, 10:38
ممنون یه محیط باز دارم میخوام تو آسمون یه منبع قوی بذارم به عنوان خورشید .

parvizamd
23-05-2010, 13:16
خورشید به طور اتوماتیک وجود داره !برای تنزیم به قسمت map proteste در منوی file مراجعه کنید

AMIR REZAs
23-05-2010, 20:27
آقا پرویز چطوری شدت نور رو کم و زیاد کنم؟؟
شات جدید

parvizamd
23-05-2010, 20:48
این نور خورشید نیست من قبلا این مشکل داشتم مدل ها رو تو med باز کن از برو به قسمت ویرایش گر پوسته ها (skin) برو تو skin proptise قسمت matrial باز کن در قسمت scrailter رنگ سیاه انتخاب کن

Prince_ of _Persia
23-05-2010, 20:58
خوبه ولی یک پیشنهاد دارم . شما که مدل سازی زیاد حرفه ای نیستی از مدل آماده استفاده کن . مشکلی نداره که .شرکت ها بازی سازی هم بعضا استفاده می کنند دیگه برای بازی مستقل که ایرادی نداره. می تونی هم برای اینکه به دلخواه خودت در بیاد مدل رو تغییر بدی یا تکسچرش رو عوض کنی . برای ubi که بازی نمی سازی که حتما می خوای همه چیزش رو خودت بسازی.

باور کن اینطوری کارت هم سریعتر پیش می ره. تو بازی های بعدیت که تیم کامل جمع کردی می تونی اونوقت همه چیز رو خودتون بسازید.

البته از هر مدلی نمی تونی استفاده کنی باید تعداد فیس هاش کم باشه.
بهترین منبع هم سایت منبع گیم استادیو هست :

Arrowtic
24-05-2010, 08:42
امیررضا جون خیلی خوب شده.فقط سایز گیاهارو کمتر کن.(گیاه گوشتخوارم اگه پیدا کردی بذار ترسناک بشه:دی)

AMIR REZAs
24-05-2010, 08:47
فقط سایز گیاهارو کمتر کن
سایزشون خوبه فقط من یه کاری کردم که دوربین از گیاه تصویرو نشون بده با حال شه...:31:

AMIR REZAs
29-05-2010, 18:36
سلام
دوستان مشکل جاذبه حل شد:33::33:
فقط مونده اینکه شمشیر وقتی میخوره به حریف دوتا جونش کم بشه که بازم کم کم دار حل میشه:12:
:15:کلا همه چی خوب پیش میره:15:

parvizamd
29-05-2010, 18:44
من جواب این مسله می دونستم میخواستم مخصوصا خودت راه بیافتی با تشکر

AMIR REZAs
29-05-2010, 18:55
سلام
دوستان مشکل جاذبه حل شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مونده اینکه شمشیر وقتی میخوره به حریف دوتا جونش کم بشه که بازم کم کم دار حل میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلا همه چی خوب پیش میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیشه اون فقط مونده رو کمکم کنید؟؟ سخته!

AMIR REZAs
31-05-2010, 11:10
سلام دوباره
جدیدترین شات بازی( گرافیک زیر و رو شد :دی )

parvizamd
31-05-2010, 19:08
امیررضا جان به جای اینکه بری بیشتر مدل سازی با بلوک یاد بگیری برو مدل سازی با یک برنامه مدل سازی یاد بگیر!

AMIR REZAs
31-05-2010, 19:18
مگه بد شده؟؟؟:41:
تازه راه افتادم.......:دی

Arrowtic
31-05-2010, 19:28
نه خوبه.پرویز جان برای بهتر شدنش میگن.شما ادامه بده دعای منم پشت سرته دیگه!:دی
جاویدان باشید و موفق

AMIR REZAs
01-06-2010, 18:01
دوستان این تکسچر چطوره؟

keb
02-06-2010, 19:13
قبلیه بیشتر با تکسچر قبلیات جوره.

Prince_ of _Persia
02-06-2010, 19:23
هوش مصنوعی براش طراحی کردی یا هنوز نرسیدی؟
البته هوش زیاد پیچیده ای نمی خواد فقط اگه تو فاصله مشخصی قرار گرفتی باید بهت حمله کنه.

AMIR REZAs
02-06-2010, 19:25
بله دارم کم کم روش کار میکنم البته مشکلهای زیادی دارم که امیدوارم به لطف شما دوستان عزیز بر طرف بشه........:11:

rasoolyas
03-06-2010, 08:38
تكسچر آدمت يكم dark هست فرمانده ي صلح بايد روشن باشه رو لباسش بيشتر كاركن.

AMIR REZAs
03-06-2010, 11:45
شرمنده مدلش آمادست.............:13:

parvizamd
03-06-2010, 13:05
میگم بلاخره توانستی قضیه شمشیر زنی رو درست کنی؟

AMIR REZAs
03-06-2010, 13:31
میگم بلاخره توانستی قضیه شمشیر زنی رو درست کنی؟
دارم به سختی می تلاشم جور بشه...........:3:
تا اینجاش پیش رفتم که وقتی شمشیر پلیر به دشمن میخوره میمیره.....

parvizamd
03-06-2010, 14:00
خیلی خوبه به تلاش ادامه بده

AMIR REZAs
03-06-2010, 18:16
دوستان مشعل و آتش به بازی اضافه شد...:10:.. فقط دارم جاش رو تعیین میکنم که کجا بذارم.......:8:
:12::12:

AMIR REZAs
08-06-2010, 14:07
سلام
جدیدترین شات بازی( به همراه نورپردازی و مشعل)

لطفا نظر بدیــد.....................................

armin_555
08-06-2010, 21:31
تو این چند وقتی که من نبودم خیلی پیش رفت کردی.ادامه بده.:31:

parvizamd
09-06-2010, 06:02
آفرین امیررضا سیستم پارتیل از کجا گیر آوردی؟

rasoolyas
09-06-2010, 08:16
شب و روزش را بیشتر روش کارکن نوربندی و نورپردازی اصل مهم کار است.

AMIR REZAs
09-06-2010, 08:48
تو این چند وقتی که من نبودم خیلی پیش رفت کردی.ادامه بده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم....................:31:

سیستم پارتیل از کجا گیر آوردی؟
منظورتون همون آتشه؟؟؟
از آموزشهای تری دی گیم پیدا کردم...........

شب و روزش را بیشتر روش کارکن نوربندی و نورپردازی اصل مهم کار است.
نورپردازی هنوز کار داره......چند تا دیگه منبع نور باید بذارم......
دوستان این هوش مصنوعی خیلی سخته .........کمک..........:19:

AMIR REZAs
09-06-2010, 11:54
خوب یه کم تغییر دادم........

armin_555
09-06-2010, 12:35
عالیه ولی تو عکس پایین چیزی معلوم نیست.:41:

parvizamd
09-06-2010, 13:25
تو کدون قسمت امیررضا جون گیر کردی؟ بیاد دست بکار بشم:10:
خوب بزار قضیه شمشیر زنی بگم اگه همشیه دشمن به پلیر نگاه کنه میشه از اختلاف پلیر و دشمن میشه فهمید که انها شمشیر در روبه روی همدیگه قرار داره به همین سادگی البته این ریختی نیست بیشتر درباره هوش منصوعی می خواهی ایجاد کنی توزضیح بده

AMIR REZAs
09-06-2010, 18:09
آرمین جان نورپردازی نکردم.........

تو کدون قسمت امیررضا جون گیر کردی؟ بیاد دست بکار بشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرویز جون خیلی ممنون بالاخره یکی به دادم رسید...........:19:
تو هوش مصنوعی اینکه دشمن تشخیص بده کراکتر جلوش هست و انیمیشن شمشیر زدن رو اجرا کنه و دو تا از جون پلیر کم بشه...
ممنون.

AMIR REZAs
12-06-2010, 20:05
آقاپرویز پس چی شد کمک؟؟:19::19:
یه کم جزئیات اضافه شد.
ورژن گیم استدیو به 7.82 تغییر کرد.
شات:

AMIR REZAs
13-06-2010, 10:28
به به چه نظرات سازنده ای...........:31:
یه نظری چیزی.........................:13:

armin_555
13-06-2010, 11:13
اینم نظر ::31:
عالیه ولی اگه نورپردازی بکنی عالی تر میشه.:46:

AMIR REZAs
13-06-2010, 12:11
سلام
یه کم تغییر با یه دشمن آماده(مدل آماده):

parvizamd
13-06-2010, 13:12
من که گفتم کدش بنویسم؟

AMIR REZAs
13-06-2010, 18:03
فقط هوش مصنوعی دشمن مشکل دارم:41:
اگر لطف کنید ممنون میشم.................:11:

Prince_ of _Persia
13-06-2010, 18:28
خوبه نسبت به قبلت تو چیدن محیط و لول دیزاین خیلی پیشرفت کردی.
اگه می خوای کیفیت گرافیکی بازیت بالاتر بره باید نرمال مپ به آبجکت هات بدهی مخصوصا خونه ها.
دوستان تو نظرات سعی کنین بیشتر ایرادات کار و انتقادات رو بگید تعریف از کار زیاد به درد سازنده نمی خوره و پیشرفت نمی کنه.

AMIR REZAs
13-06-2010, 18:36
اگه می خوای کیفیت گرافیکی بازیت بالاتر بره باید نرمال مپ به آبجکت هات بدهی مخصوصا خونه ها.
یعنی تو تنظیمات تکسچرهاش برم؟؟؟
چی رو تیک بزنم؟

parvizamd
13-06-2010, 21:19
الگوریتم دشمن ابتدا به سمت پلیر نگاه کنه
با دستور های زیر

باید تخصیص بده چقدر با پلیر مسافت داره اگر به مسافت مورد نظر رسید انیمشن ضربه زدن نمایش داده میشه اگه دقت کنی
در پخش انیمشین در شی یک متغیر داخلی استفاده میشه متونی از اون استفاده کنی چطور
در هنگام پخش انیمشن
برای مثال
ent_animate(me,"fight",my.skill1,ANM_CYCLE);
IF MY.SKILL1=80
{
جان پلیر کم بشه
}
البته دقت کنی که قبل ش مسافت بین دشمن و پلیر بررسی بشه حالا خودت باید این الگوریتم پیاده کنی اصلا سخت نیست می خوام که راه بیافتی

AMIR REZAs
14-06-2010, 10:57
خوب من فقط میتونم فارسیشو بگم:31:
اگر دشمن با فاصله ی مشخصی نزدیک پلیر شد یه متغیری on بشه.
بعد اگر متغیر on باشه شمشیر زدن دشمن اجرا بشه.
و اگر شمشیر به پلیر خورد دو تا از جون پلیر کم بشه.
بعد اگه متغیر جون پلیر 0شد پلیر بمیره و بازی سیو بشه.
همه ی اینا تو اکشن دشمن و تو حلقه باشن.
حالا آقاپرویز انگلیسیش رو بگو........:11:

Prince_ of _Persia
14-06-2010, 20:12
یعنی تو تنظیمات تکسچرهاش برم؟؟؟
چی رو تیک بزنم؟

نرمال مپ یک شیدر هست تو مجله های aum می تونی دانلودش کنی . تو شماره 64 یا 65 بود فکر کنم . قضیه اش یکم پیچیدست . یک فایل .fx هست که باید بیاری تو پروژه بعد از این کد استفاده کنی

material MtlNormalMapped
{
ambient_red = 64; // The ambient color.
ambient_green = 64;
ambient_blue = 64;
flags = tangent;
effect = "NormalMapped.fx"; // The effect file containing the vertex shader, pixel shader and technique.
}

جای اون آدرس اسم و آدرس فایل شیدر نرمال مپ خودت رو بنویس . بعد توی اکشن آبجکتی که می خوای نرمال داشته باشه از این کد استفاده کن :

my.material=MtlNormalMapped;

البته باید آبجکتت رو تو med به عنوان تکسچر دوم بهش تکسچر نرمال مپ بدی که تو فتوشاپ توسط plugin Nvidia قابل تهیه است و یک تکسچر آبی رنگ هست . باعث می شه که جزییات زیادی به کاراکتر داده بشه بدون اینکه پلیگانهاش رو ببره بالا.

armin_555
14-06-2010, 22:28
امیر رضا جون فکر می کنی کی تموم بشه (بازیت رو می گم!!!!!!!!!)؟:31:

AMIR REZAs
15-06-2010, 09:18
اوه آقامهدیار چقدر پیچیدست!!!:18: ببینم چی میشه........

امیر رضا جون فکر می کنی کی تموم بشه (بازیت رو می گم!!!!!!!!!)؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مرحله1 هنوز تموم نشده ولی آخراش هست ، هوش مصنوعی هم که شروع نکردم!

AMIR REZAs
19-06-2010, 10:28
یه کم تغییر دادم و رو گیم پلی بیشتر کار کردم............ ey2:
البته میدونم پانل ها خیلی بد شد حتما روش کار میکنم aahhh:

شات:

armin_555
19-06-2010, 12:16
هنوز نور پردازی نکردی؟:31:

AMIR REZAs
19-06-2010, 12:49
جدی گفتی یا............:31:
اون سایه به این کله گنده ای رو نمی بینی.................:31:

armin_555
19-06-2010, 14:15
آره سایه داره!!!!!!!!!:26::26::26:
ببخشید.........:46:

AMIR REZAs
19-06-2010, 14:19
پانل خون و عکس فرمانده چطوره؟؟
یادم رفت بگم هوش مصنوعی نصفش تموم شد:26::26:
نصفه ی دیگه هم تموم بشه تقریبا مرحله1 کامل میشه.....................:15::17:
مرحله های بعدی دیگه راه افتادم تند تند میسازم تموم شه بره سر کارش:27::19:

AMIR REZAs
22-06-2010, 17:54
خوب خودم رو کشتم آخر تونستم کدهای هوش مصنوعی رو تا اینجا جلو ببرم که:
1. حرکت دشمن به سمت پلیر در صورت قرار گرفتن در فاصله ی خاصی
2.شمشیر زدن دشمن به پلیر در صورت قرار گرفتن در فاصله ی کمی از پلیر
فقط یه مشکل کوچک هست که انیمیشن شمشیر زدن و راه رفتن در یک زمان با هم پخش میشه که حلش کنم عالی میشه.............
و اینکه هر وقت شمشیر دشمن به پلیر خورد5 جون پلیر کم بشه و بالعکس.:5:
خیلی سخت بود......................................:19:

RatAtouille
24-06-2010, 20:45
از اون مدل خوشگل تر پیدا نکردی ؟ :31: مثل جنگ صلیبی شده .

ولی اون آتیش رو دیوار خوشگل شده و بعد یک چیزی تکسچر اون دیوار جدیدتر از شوایه هست . اگر نوه و نتیجه اون شوالیه بمونه این نوع دیوار ها رو می بینه . ولی در کل خوب شده .:20:
منو هم براش بگذار . برای save بازی فکر کردی ؟

parvizamd
24-06-2010, 21:27
game_save واسه کردن بازی گذاشتند دوست عزیز

AMIR REZAs
24-06-2010, 21:27
برایsave همون سیستمی که آقاپرویز استفاده کردن رو میذارم البته اگر ایشون لطف کنن:31::11:

parvizamd
25-06-2010, 06:02
برای ذخیره کردن
game_save("auto",1,SV_ALL);
برای لود کرد
game_load("auto",1);

RatAtouille
25-06-2010, 10:29
برای این کد باید چی بنویسیم :
game_save("auto",1,SV_ALL);
و
game_load("auto",1);
مثلا برای بازیکن باید بنویسیم :
Action player
{
Action
}
برای اون چی بنویسیم که مثلا با F9 ذخیره بشه؟ و با F10 لود بشه ؟

AMIR REZAs
25-06-2010, 10:37
خوب این کد برای منو استفاده میشه.................:46:

AMIR REZAs
30-06-2010, 07:56
خوب گفتم یه گزارش کار بدم:31:
1. هوش مصنوعی کامل شد
2. مرحله ی 1 طولانی شد و آخرای کارشه.
3. جون فقط مونده
4. غار در حال تکمیله....

AMIR REZAs
30-06-2010, 20:14
شات از غار :

armin_555
30-06-2010, 20:28
خیلی عالیه.:46:
ادامه بده.:31:

saeed_cpu_full
30-06-2010, 21:29
سلام عزيز
آقا شما كار با يه نرم افزار 3 بعدي رو حتما ياد بگير ... من شات هاي قبليه بازيتون رو هم ديدم همه ي مدل هاتون با Cube ساخته شده ! مثلا چند تا Cube رو گذاشتی رو هم شده يه برج :31: كار با مايا يا مكس اصلا سخت نيست براي كار مبتدي Tutorial هاي سايت Autodesk كافيه ... اگه هم ميخوام حرفه اي بشي آموزش هاي پی سی ورلد رو تهيه كن مطمئن باش اون پول و وقتي كه واسه مايا يا مكس صرف ميكني در مقابل كيفيت و سرعتي كه توي ساخت بازيت به دست مياري هيچه ...

AMIR REZAs
30-06-2010, 21:36
آرمین جون ممنون:11:
آقا سعید اتفاقا دارم مکس یاد میگیرم ولی آموزش مناسبی پیدا نکردم:41:
اگر شما دارید ، بدید ممنون میشم:11:

parvizamd
30-06-2010, 21:43
بزار یک نکته بهت بگم سعید جان درست میگه شما بیشتر مدل ات بلوک هست این در بعد ها تو گیم استدیو برات مشکل ایجاد می کنه بعد شما اگه بازی ات به پایان رسید از من به شما نصحیت اسم واقعی ات بنویس نه amir rezaS

bazisaz
30-06-2010, 21:51
کارت خوبه . :20:
ادامه بده . کار در حد بازی سه بعدی مستقل خیلی خوبه و از نظر من مهم گرافیک بازیت نیست و سعی کن بیشتر رو گیم پلی کارکنی . اگه یه دمو هم بذاری عالی می شه .
موفق باشی

armin_555
30-06-2010, 22:58
تری دی مکس خیلی عالیه.:46:

AMIR REZAs
30-06-2010, 23:18
اسم واقعی ات بنویس نه amir rezaS
چرا؟
فرقی نمیکنه..........

ادامه بده . کار در حد بازی سه بعدی مستقل خیلی خوبه و از نظر من مهم گرافیک بازیت نیست و سعی کن بیشتر رو گیم پلی کارکنی . اگه یه دمو هم بذاری عالی می شه .
موفق باشی
ممنون ، اگر تونستم حتما............:46:

parvizamd
01-07-2010, 06:16
یک نگاه کن نام مستعار هیچ وقت واسه یک مستقل خوب نیست چرا اینو میگم فرض کنید شما بازی تموم کردی بعد نام مستعار می زنی به ترتیب دست دیگران برای اینکه بگن کار منه باز گذاشتی ممطمن باش فرق می کنه

saeed_cpu_full
01-07-2010, 10:35
آرمین جون ممنون:11:
آقا سعید اتفاقا دارم مکس یاد میگیرم ولی آموزش مناسبی پیدا نکردم:41:
اگر شما دارید ، بدید ممنون میشم:11:

سلام عزيز

اين آموزش به نظرم خوبه :

اين آموزش هم عاليه :

وقتي 3D Max رو تا ساخت كاراكتر و ريگينگ بلد شدی به نظرم با Zbrush كار كن ... اگه Zbrush رو بلد بشی يه روزه يه كاراكتر مدل ميزنی ! خيلي كارت رو سريع ميكنه Zbrush آموزشش رو هم ميتوني از P30world بگيري ( من خودم تازه پك اولش رو سفارش دادم ) من از Zbrush به عنوان مكمل مايا استفاده ميكنم

حتما يه آموزش واسه 3DMAX بگير

keb
01-07-2010, 10:40
سلام عزيز

اين آموزش به نظرم خوبه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين آموزش هم عاليه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتي 3D Max رو تا ساخت كاراكتر و ريگينگ بلد شدی به نظرم با Zbrush كار كن ... اگه Zbrush رو بلد بشی يه روزه يه كاراكتر مدل ميزنی ! خيلي كارت رو سريع ميكنه Zbrush آموزشش رو هم ميتوني از P30world بگيري ( من خودم تازه پك اولش رو سفارش دادم ) من از Zbrush به عنوان مكمل مايا استفاده ميكنم

حتما يه آموزش واسه 3DMAX بگير

آقا سعید آموزش مجانی ندارید؟:31:

saeed_cpu_full
01-07-2010, 11:01
آقا سعید آموزش مجانی ندارید؟:31:

آموزش های مجانی :

+
Help خود برنامه
+
Video Tutorial های سايت Autodesk

ولی سعی كنيد يه خورده پول خرج كنيد چون واقعا سرعت يادگيری شما با كتاب خيلی خيلی كمتر از سرعت يادگيری با آموزش های ويدئويي هست و اين آموزش های ويدئويی رو به همين راحتی كه P30world در اختيارتون ميزاره نميتونيد پيدا كنيد

البته ميتونيد يه سری آموزش های ويدئويي رو از تاپيك زير دريافت كنيد ( كه البته لينك بعضی هاش پاك شده ):

keb
01-07-2010, 11:13
آموزش های مجانی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
Help خود برنامه
+
Video Tutorial های سايت Autodesk

ولی سعی كنيد يه خورده پول خرج كنيد چون واقعا سرعت يادگيری شما با كتاب خيلی خيلی كمتر از سرعت يادگيری با آموزش های ويدئويي هست و اين آموزش های ويدئويی رو به همين راحتی كه P30world در اختيارتون ميزاره نميتونيد پيدا كنيد

البته ميتونيد يه سری آموزش های ويدئويي رو از تاپيك زير دريافت كنيد ( كه البته لينك بعضی هاش پاك شده ):

اون جا هچ چیز بدردبخوری پیدا نمیشه.

AMIR REZAs
01-07-2010, 12:52
آقاسعید آموزشهای فارسیش چطوره؟؟
میگم فارسیش رو بگیرم بهتر می فهمم.........................:20:
پرویزجان باشه اسم کاملم رو تو about می نویسم ولی تو پانل اسم مستعار............

saeed_cpu_full
01-07-2010, 13:08
آقاسعید آموزشهای فارسیش چطوره؟؟
میگم فارسیش رو بگیرم بهتر می فهمم.........................:20:
پرویزجان باشه اسم کاملم رو تو about می نویسم ولی تو پانل اسم مستعار............

ويدئوي فارسي ؟
همين انگليسي هاش رو هم ميفهمي كلمه ي سخت زياد به كار نميبرن

RatAtouille
01-07-2010, 14:02
راستي گفتي هوش مصنوعي ! مال خودتو ميگذاري ببينيم چه شكلي هست . همينجا با پست . ممنون

AMIR REZAs
01-07-2010, 16:42
هوش مصنوعی در واقع کدهایی برای دشمن هستن که دشمن بدون کنترل کیبورد و .... حرکت کنه.
مال من خیلی طولانیه ...نمیشه...
آقاپرویز پس قرار بود تصحیحش کنید چی شد؟؟

AMIR REZAs
01-07-2010, 19:19
یه نظر میخواستم کدوم بهتره؟؟؟

mehrandinio
02-07-2010, 10:52
دومی خیلی بهتره

silsin
02-07-2010, 11:02
راست می گه دومی بهتره

AMIR REZAs
02-07-2010, 11:11
آخه اولی رنگ آمیزیش بهتره .
ولی خوب دومی بیشتر بهش میخوره.
ممنون:11:

keb
02-07-2010, 14:03
دومی هم بهتره هم خوش رنگ و لعاب تره به نظر من.

armin_555
02-07-2010, 15:12
دومی بهتره

RatAtouille
03-07-2010, 13:20
هوش مصنوعی در واقع کدهایی برای دشمن هستن که دشمن بدون کنترل کیبورد و .... حرکت کنه.
مال من خیلی طولانیه ...نمیشه...
آقاپرویز پس قرار بود تصحیحش کنید چی شد؟؟

نميشه به صورت فايل زيپ شده و يا TXT بگذاري :11:

AMIR REZAs
03-07-2010, 16:44
کد رو تو پیام خصوصی میدم ....................:46:

armin_555
03-07-2010, 17:09
امیر رضا جون تا حالا چند تا مرحله ساختی؟:46:

AMIR REZAs
03-07-2010, 17:12
مرحله 1 تموم شد (همون1 اونقدر طولانیه.....)

AMIR REZAs
03-07-2010, 18:23
اما آخرین شات تیرماه:31: :

armin_555
03-07-2010, 21:27
بقیه ی مرحله ها کوتاه تره یا باز هم طولانیه؟

AMIR REZAs
04-07-2010, 11:13
طولانیه..............:46:
خوب مرحله1 فقط یه کم کدنویسی کار داره......:20:

armin_555
05-07-2010, 13:52
امیررضا جون بازیت چند مرحله هست؟:46:
کی تموم میشه؟:46:

RatAtouille
05-07-2010, 22:09
اگر بتوني كم حجم هم درست كني خوب ميشه . براي مرحلهات نقشه داري يا همينجوري رو هوا .:20:

armin_555
05-07-2010, 22:29
کم حجم خوبه ولی گول خوردن کمتره.

keb
06-07-2010, 13:28
کم حجم خوبه ولی گول خوردن کمتره.

کم حجم بودن یا نبودن واسه فروش مهمه نه واسه این که بدی مردم مجانی.

armin_555
06-07-2010, 14:15
اصلاً بی خیال حجم ، جرم که بهتره (شوخی کردم:31:).
مهم اینه که کی تموم میشه.:46:

RatAtouille
07-07-2010, 17:47
نقشه چي شد ؟ كشيدي يا رو هوا ؟

armin_555
07-07-2010, 21:47
آره نقشه خیلی مهمه.

RatAtouille
17-07-2010, 21:32
تمام مدل هاتو خودت ساختي ؟ ؟

AMIR REZAs
20-07-2010, 19:23
سلام
نه تمامش نه چهار پنج تاش آمادست.
نترسید نقشه دارم:31:

RatAtouille
21-07-2010, 12:34
خودت كشيدي ؟

AMIR REZAs
21-07-2010, 15:32
بله...:10:
دوستان اینم از پانل ها چطوره؟

keb
22-07-2010, 10:13
منظورت همون جون و ایناست؟

اگه منظورت اونه خوبه ولی رنگ سبز نمیاد بهش. عین خود بازی رنگ تیره داشته باشه بهتره.

AMIR REZAs
22-07-2010, 11:50
آره ...
مثلا چه رنگی؟؟
راستی به نظرتون به غیر جون چه پانل دیگه ای بذارم؟

keb
22-07-2010, 12:11
آره ...
مثلا چه رنگی؟؟
راستی به نظرتون به غیر جون چه پانل دیگه ای بذارم؟

سیاه یا قهوه ای. بستگی به سلیقه ی خودت داره.
سوال دوم هم بستگی داره بازیت چیا داره. اگه بمبی چیزی داره اونا رو هم اضافه کن.

saeed_cpu_full
22-07-2010, 12:18
اگه يه ميني مپ پايين سمت راست يا بالا سمت راست بزاري بهتر ميشه ...

parvizamd
22-07-2010, 16:13
اگه وقت کنم کد مینی مپ سه بعدی برات می زارم

AMIR REZAs
26-07-2010, 16:15
خوب بالاخره تصمیم گرفتم یه کم هم با med گیم استدیو کار کنم :دی
باور میکنید تا حالا با ترین med کار نکرده بودم!
لطفا نظرتونو بدید ببنیم چی کار کنم.:20:
زمین کمپلیت عوض شد:

RatAtouille
29-07-2010, 13:56
اون پنلت رو عوض کن اصلا به بازی نمیاد .

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

رنگی نگذار اگه بتوانی شفاف درست کنی بهتر میشه . اون جون هم بهتره از صد باشه و رنگ نور بازی روشن تر بشه .
راستی برای دانلود نمیگذاری ؟

AMIR REZAs
29-07-2010, 14:52
رنگی نگذار اگه بتوانی شفاف درست کنی بهتر میشه . اون جون هم بهتره از صد باشه و رنگ نور بازی روشن تر بشه .
راستی برای دانلود نمیگذاری ؟

تازه میخوام جونش رو بالای500بگذارم.
داره تموم میشه میذارم....

RatAtouille
29-07-2010, 14:54
تازه میخوام جونش رو بالای500بگذارم
:18:
جون دشمناش چنده ؟

parvizamd
29-07-2010, 14:58
برای پنل شفاف دو راه وجود داره یکی خود پنل شفاف کنی و یکی از تصاویری که قابلیت ذخیره ALPHA رو تو خودشون دارند کمک بگیری مثل PNG

AMIR REZAs
29-07-2010, 15:00
دشمن زیاد جون نداره ولی تعدادشون زیاد شاید اصلا با یه ضربه بمیرن.........

برای پنل شفاف دو راه وجود داره یکی خود پنل شفاف کنی و یکی از تصاویری که قابلیت ذخیره ALPHA رو تو خودشون دارند کمک بگیری مثل PNG
کجا استفاده کنم؟

RatAtouille
29-07-2010, 15:01
یعنی چجوری ؟ خاصیت ALPHA رو به پنل نسبت بدیم ؟

AMIR REZAs
31-07-2010, 14:17
اینم از منو فقط مشکل تو سیو و لود دارم! و اون قسمت مشکی سمت چپ رو نمیدونم چطور از بین ببرم!
لینک:

keb
31-07-2010, 18:34
امیررضا جان اون گوشه پایین سمت راست خیلی ضایع بازیه.
پس help رو برا چی گذاشتی؟ تا حالا دیدی اسم سازنده رو تو منو بنویسن؟ (البته بازی درست و حسابی)
فقط پیشنهاد بود.

parvizamd
01-08-2010, 05:53
نگاه کن تصویر بیار تو فتوشاب گوشه سفید شو پاک کن خوب بعد تصویر در حالت PNG ذخیره کن به جای تصویر از منو از تصویر PNG استفاده کن

AMIR REZAs
01-08-2010, 09:30
امیررضا جان اون گوشه پایین سمت راست خیلی ضایع بازیه.
پس help رو برا چی گذاشتی؟ تا حالا دیدی اسم سازنده رو تو منو بنویسن؟ (البته بازی درست و حسابی)
فقط پیشنهاد بود.
مگه تا حالا ندیدی؟

نگاه کن تصویر بیار تو فتوشاب گوشه سفید شو پاک کن خوب بعد تصویر در حالت PNG ذخیره کن به جای تصویر از منو از تصویر PNG استفاده کن

بله چشم...

keb
02-08-2010, 17:08
نه من هیچ بازی ندیدم که اسم سازنده تو منوی اصلی بازی باشه جز بازی های پرویز جون.

parvizamd
02-08-2010, 17:21
نه من هیچ بازی ندیدم که اسم سازنده تو منوی اصلی بازی باشه جز بازی های پرویز جون.
هسته جنگ قبول دارم اما سرباز وطن کجا نوشته شده پرویز بازگشا جز صفحه ای که گفته کلید space رو فشار بده و با صفحه اول

keb
02-08-2010, 17:26
هسته جنگ قبول دارم اما سرباز وطن کجا نوشته شده پرویز بازگشا جز صفحه ای که گفته کلید space رو فشار بده و با صفحه اول

من که دقیقا نگفتم کدوم بازی. گفتم بازی پرویز. همین.

AMIR REZAs
04-08-2010, 08:42
کیان جان اون فقط یه لوگو هست:8:
آخرای بازی هستم فقط یه مشکل بزرگ پیش اومده که حتما باید حل بشه...
اینجا هم میگم شاید یکی کمکم کرد!:41:
من میخوام برای شمشیر مدل یه اکشن و کاراکتر یه اکشن دیگه داشته باشم و تو انیمیت ها و حرکتشون هم صدمه ای وارد نشه.....
ممنون

RatAtouille
12-08-2010, 12:51
تازه رسیدی مشکل من

AMIR REZAs
12-08-2010, 13:10
این مشکل تقریبا حل شده.
با ent_creat میشه شمشیر رو تو دست کراکتر ایجدا کرد و در پارامتر آخر این تابع میشه خصوصیات شمشیر رو وارد کرد:46:

parvizamd
12-08-2010, 17:03
اصلا نیازی به این کار نیست باید کارکتر اصلی باید از انیشمن bone استفاده کن و سپس میشه با vec_for_bone شمشیر تو دست های بازیکن قرار دارد بازی من پادشاه خیابان اسلحه از پلیر جداست

RatAtouille
12-08-2010, 18:33
از انیشمن bone استفاده ...
بیشتر توضیح میدید .

parvizamd
12-08-2010, 21:30
بزارید قضیه واقعه بازی بازی بگم اصلا تفنگ یا سلاح با بازیکن اصلی یکی نیست دلیل این کار اینکه هم بشه راحت سلاح عوض کرد و هم نیاز نباشه برای هر سلاح انشیمن ایجاد کنیم اما انیمشن BONE چیه ؟ انیشمن که با استخوان بندی پیاده میشه و قابلیت این داره که مختصات اسکت مورد نظر مثل دست یا سر بده و همچین می تونه توسط اسکریپت بچرخه یا جا به جا بشه . البته از سرعت کمتری نسبت به انیشمن VERTEX داره معمولا برای بازیکن اصلی از BONE و برای دشمن از VERTEX استفاده می شه

RatAtouille
13-08-2010, 04:29
مثال هم بزنی خیلی ممنون میشم ...

parvizamd
13-08-2010, 07:43
امروز راستش الان باید کمک بابام اما یک مثال می سازم میزارم تو اینجا برات

parvizamd
13-08-2010, 16:07
اینم مثال

parvizamd
14-08-2010, 12:59