ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهتر برای بازی= Intel یا ATI؟

vista7
14-05-2010, 10:28
با سلام
می خواستم بدونم برای بازی کردن کدوم نوع cpu بهتره؟
مخصوصا بازی های سنگین:11:

sir payman
14-05-2010, 11:35
هر دوشون خوب هستن و محصولات جدیدشون میتونن تمام بازیهارو با بالاترین کیفیت اجرا کنن.

A.M.D.D.E.V.I.L
14-05-2010, 11:43
به نظر من AMD يك قدم از I7 جلو تر هست
يكم صبر كن 6 هسته اي ها بيان و بتركون
با 5870 هاي EYEFINITY ش16 تا مانيتور رو به هم بچسبون و dirt 2 بازي كن

vista7
14-05-2010, 11:45
البته الان Intel دارم ولی می خواستم بدونم که برای اجرای بازی های سنگین کدوم بهتره

sir payman
14-05-2010, 11:53
اگر هنوز سیستم جمع نکردید بهتون توصیه میکنم که 6 هسته ای بگیرید که اینده بهتری هم داره.
اینتل یا amd بودنش به خودتون بستگی داره ولی 980x خیلی گرونه و فکر نکنم که بودجتون برسه ولی اگر پولش براتون مهم نیست توی خریدش شک نکنید چون عالیه.
بهتون amd 1090 رو پیشنهاد میکنم. شاید الان اختلاف قدرتش با سری i7 کم باشه و حتی کمتر ولی با مولتی ثریت شدن بازیها و برنامه ها (که با سرعت زیادی دارن به این سمت حرکت میکنن) اون موقع دیگه کاملا برتریش رو نشون میده و این خرید یک خرید اینده نگرانه ای هست که بعدها پشیمونی نداره.

vista7
14-05-2010, 12:19
اگر هنوز سیستم جمع نکردید بهتون توصیه میکنم که 6 هسته ای بگیرید که اینده بهتری هم داره.
اینتل یا amd بودنش به خودتون بستگی داره ولی 980x خیلی گرونه و فکر نکنم که بودجتون برسه ولی اگر پولش براتون مهم نیست توی خریدش شک نکنید چون عالیه.
بهتون amd 1090 رو پیشنهاد میکنم. شاید الان اختلاف قدرتش با سری i7 کم باشه و حتی کمتر ولی با مولتی ثریت شدن بازیها و برنامه ها (که با سرعت زیادی دارن به این سمت حرکت میکنن) اون موقع دیگه کاملا برتریش رو نشون میده و این خرید یک خرید اینده نگرانه ای هست که بعدها پشیمونی نداره.

البته سیستم جمع کردم ولی می خوام یکی جدید ببندم.
راستی اگه ممکنه قیمت 980x رو هم ذکر کنید
متشکرم:11:

sir payman
14-05-2010, 13:41
توی بازار که تا حالا ندیدم ولی با توجه به قیمتش که 1050$ هست و باید سفارش بدید که برتون بیارن احتمالا قیمتش چیزی در حدود 1200000 تومن باشه.

vista7
14-05-2010, 14:27
توی بازار که تا حالا ندیدم ولی با توجه به قیمتش که 1050$ هست و باید سفارش بدید که برتون بیارن احتمالا قیمتش چیزی در حدود 1200000 تومن باشه.

خیلی ممنون
موفق باشید:40:

B.J.U
14-05-2010, 15:50
قطعا اینتل بهتره نگاه کن 6 هسته ای amd چهارصد تومن هست ولی 6 هسته ای اینتل 1400 هست!
ببین چه قدر اختلاف دارن من میگم برو اینتل بگیر
راستی میخوای سیستم چند تومنی بگیری؟

TREASURES
14-05-2010, 16:21
قطعا اینتل بهتره نگاه کن 6 هسته ای amd چهارصد تومن هست ولی 6 هسته ای اینتل 1400 هست!

شما مثل اینکه به حرف آقای SIR PAYMAN توجه نکردید موقع لود تو شرایط مالتی ترید دیگه اختلاف چندانی ندارند و اصلا عاقلانه نیست که بری 1500000 تومن بدی سی پی یو و حداقل 250 تومنم بدی مین AMD که به صرفه تره :31:

Guts
14-05-2010, 17:45
باید در رنج‌های مختلف قیمتی مقایسه رو انجام داد به طور کلی نمیشه مقایسه کرد و این بحث بی‌پایست.

vista7
14-05-2010, 21:18

ما که چیزی نگفتیم!؟:31:

B.J.U
15-05-2010, 11:43
مگه من گفتم چیزی گفتی؟
جتاب amd system گفتن که 300 تومن بدی به صرفه تره ولی خوب شاید یه تفاوت هایی داشته باشن.
مثال: بنز الگانس و اپیروس چه قدر اختلاف قیمت دارن؟

vista7
15-05-2010, 14:30
مگه من گفتم چیزی گفتی؟
جتاب amd system گفتن که 300 تومن بدی به صرفه تره ولی خوب شاید یه تفاوت هایی داشته باشن.

بله این هم میشه

sir payman
15-05-2010, 16:58
مگه من گفتم چیزی گفتی؟

این مثال ماشینی رو که زدید چندان درست نیست , تفاوت 1090 و 980x توی قدرتشون هست نه کیفیت ساختشون چون هم اینتل و هم AMD بدون شک کیفیت ساختشون عالیه و یکی از دلایل این حرفم گارانتی 3 ساله این پردازنده هاست.
تا وقتی یک محصولی کیفیت ساختش عالی نباشه 3 سال گارانتیش نمیکنن و 980x هم برای کارهای حرفه ای هست نه گیم و گرنه برای گیم یک i5 750 یا phenom II 965 تمام بازیهارو به بهترین شکل پردازش میکنن.

Smoke_1110
17-05-2010, 13:59
همیشه این بحث بی پایان مونده که AMD بهتره یا Intel ؟ ولی من خودم بشخصه نظرم روی AMD هست و اصلا توجه نمی کنم Intel چی ساخته چون AMD رو دوست دارم و تکرار می کنم نظر منه و بعضی محصولات اینتل هنوز AMD براش رقیب نداره ولی AMD مورد نظر منه

harrypotter
17-05-2010, 15:12
این بحث سلیقه ای هست ولی خودم به شخصه یه i7 920 با یه کولر رو به 6 هسته ای های AMD ترجیح میدم.
هر چقدر توی بحث GPU عالی داره کار میکنه AMD توی CPU در نسبت به اینتل ضعیفتر هست

gharbal
17-05-2010, 18:03
سلام اين هم نظر منه كه 6 هسته اي هاي amd اصلا توي بازي به درد نميخورن.....
هم i7 920 و هم i5 750 توي بازي كارايي بالاتري دارند...اين هم يه لينكه سايت رسمي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ...........................
ولي اگر شما قدرت خريد i7 980x رو دارين توي خريدش شك نكنين چون هم توي بازي..هم توي rendering و هم توي overclock حرف اول رو ميزنه..

amirhosenpour
17-05-2010, 20:13
کلا amd تو ساخت قطعات ارزون وقدرتمند مهارت خاصی داره ولی تو سی پی یو های 6 هسته ای تا اینجا گند زده وفقط ارزون بودن رو رعایت کرده وخبری از قدرت در حد 6 هسته ای نیست ولی فکر میکنم سعی در اصلاح داشته باشه

TREASURES
17-05-2010, 20:25
کلا amd تو ساخت قطعات ارزون وقدرتمند مهارت خاصی داره ولی تو سی پی یو های 6 هسته ای تا اینجا گند زده وفقط ارزون بودن رو رعایت کرده وخبری از قدرت در حد 6 هسته ای نیست ولی فکر میکنم سعی در اصلاح داشته باشه

دوست عزیز تا حالا 100 دفعه این مسئله مطرح شده که نرم افزار های استفاده شده تو تست ها توانایی استفاده از همه ی هسته ها رو ندارند باید منتظر نرم افزار های جدید تر باشیم این طوری نمیشه تصمیم گرفت :20: ولی اینو قبول دارم که 6 هسته ای ام دی تو بازی زیاد خوب عمل نمیکنه

HORROR
17-05-2010, 20:39
ولی به نظر من اینتل بهتره چون امنیت بلاتری داره والآنم بیشتر کاربرا ازش استفاده میکنن....
ولی تا چند سال پیش amd رو برای بازی بهتر میدونستن

Behrouz_se60
17-05-2010, 22:46
تیتر تاپیک اشتباهه باید گفت Intel Or AMD
1090 هم خوبه ولی به دلیل نبود آمادگی سازندگان نرم افزار ، استقبال خوبی یا حداقل انتظار از آن بر نیامد و تنها محدود شد یه نرم افزار های ویدئویی و گرافیکی که دارای قابلیت ساپورت چند هسته ای هستند. (یا میشه گفت Multi Thread ) بنابراین برای بازی ها تا سقف 200 هزار تومن مدل فنوم 955 و 965 خوب جواب میدهند .تنها مزیت 1090 در اورکلاک بسیار بالا یعنی چند هسته ای را غیر فعال و بقیه را تا 4400 ببرید که تنها بر روی 6 هسته ای نصب شده ولی 4 هسته ای این قابلیت ندارند.

V i r u s e r
17-05-2010, 23:06
سلام
به نظر من الان یه 4 هسته ای کاملا نیاز یه سیستم برای بازی رو حداقل تا 2 سال براورده می کنه
همین الانش بازیا بیشتر 2 هسته ای هستن و فقط تعداد معدودی از 4 هسته ای ها پشتیبانی می کنن
حالا یه سوال می کنم مگه در روز چند تا بازی درست حسابی ریلیز میشه؟؟؟
بازی های ایندا قطعا از 6 هسته ای ها پشتیبانی خواند کرد (5 6 ماه دیگه) ولی هنوزبا 2 هسته ای ها هم کار خواهند کرد اون موقع که 4 هسته ای ها اومده بودن تازه بازیا داشتن میرفتن به سوی 2 هسته ای ها و تا مدت زیادی باز هم تو قسمت حداقل سیستم مورد نیاز سی پی یو های تک هسته ای مشاهده میشد
الان همین اتفاق قراره واسه 2 هسته ای ها بیافته چه برسه 4 هسته!
و بازی ها بیشتر از گرافیک کار می کشن تا سی پی یو
اون موقع که CPU شما جوابگو نباشه گرافیک شم هم جواگو نخواهد بود مگه چند تا کارت گرافیک می خواید کراس/ SLI کنید؟
اینجاست که ارتقای کلی لازمه و می تونید تعداد هسته های بیشتری واسه سی پی یو بخرید

الان که فکرشو می کنم اینایی که نوشتم هیچ ربطی به موضوع نداره Intel یا ATI؟؟؟ از کی تا حالا ATI سی پی یو میسازه؟؟ می خواد بازم ورشکست شه که اینتلم بخردش (شوخی!) بعد دو رقیب سی پی یو تو ATI شریک میشن :27:

sir payman
18-05-2010, 13:44
1090 هم خوبه ولی به دلیل نبود آمادگی سازندگان نرم افزار ، استقبال خوبی یا حداقل انتظار از آن بر نیامد و تنها محدود شد یه نرم افزار های ویدئویی و گرافیکی که دارای قابلیت ساپورت چند هسته ای هستند. (یا میشه گفت Multi Thread ) بنابراین برای بازی ها تا سقف 200 هزار تومن مدل فنوم 955 و 965 خوب جواب میدهند .تنها مزیت 1090 در اورکلاک بسیار بالا یعنی چند هسته ای را غیر فعال و بقیه را تا 4400 ببرید که تنها بر روی 6 هسته ای نصب شده ولی 4 هسته ای این قابلیت ندارند.
نه به این شکل نیست در 4 هسته ای ها هم شما میتونید هر هسته رو یطور جداگانه بهش ولتاژ بدید و اورکلاکش کنید(راحتترین راهش هم amd overdrive هست) ولی در thuban در صورتی که نرم افزار مولتی ثریت نبود به طور خودکار مولتی پلایر 3 هسته از 6 هسته 4 پله افزایش میکنه(هر پله 0.5=100MHz ) و همزمان فرکانس و ولتاژ 3 هسته دیگه برای تثبیت پایداری کم میشه.

Behrouz_se60
18-05-2010, 18:15
نه به این شکل نیست در 4 هسته ای ها هم شما میتونید هر هسته رو یطور جداگانه بهش ولتاژ بدید و اورکلاکش کنید(راحتترین راهش هم amd overdrive هست) ولی در thuban در صورتی که نرم افزار مولتی ثریت نبود به طور خودکار مولتی پلایر 3 هسته از 6 هسته 4 پله افزایش میکنه(هر پله 0.5=100MHz ) و همزمان فرکانس و ولتاژ 3 هسته دیگه برای تثبیت پایداری کم میشه.

ساختار فنوم 4 هسته ای به گونه ای است که حالت P-state قفل هستند یا به عبارت بهتر تمامی هسته ها در یک فرکانس کار میکنند و امکان دارد هسته ها جداگانه افزایش یا کاهش داده شوند ولی یک چیز نمیتوان تغییر داد آن ولتاژ یگانه برای تمامی هسته ها.در حالی که در فنوم 6 هسته ای حالت P-State برداشته شده تا با توربو کور تداخل نکند در نتیجه به لطف اضافه نمودن لایه سطح پایین (low-k dielectric layer) جهت کنترل نشت توان مصرفی (leakage power) فرکانس یک هسته مستقل از دیگر هسته بالا و پایین میرود و این به معنا است که P-state در هسته ها باهم لینک نمیدهند در نتیجه شما شاهد هستید که چرا بعضی از هسته ها تا 4500 میروند.از همه مهمتر شما قادر هستید برای هر یک از هسته ها جداگانه ولتاژ اختیاری بدهید که در فنوم 4 هسته ای این قابلیت وجود ندارد.

برای فنوم 4 هسته ای با C3 به ولتاژ هسته ها نگاه کنید.همه آنها یکی هستند

برای فنوم 6هسته ای .ولتاژ برای 2 تا هسته و برای 4 تا هسته یکی هستند.

منبع برای مطلب اول :

منبع برای اثبات عکس :

sir payman
18-05-2010, 19:23
ساختار فنوم 4 هسته ای به گونه ای است که حالت P-state قفل هستند یا به عبارت بهتر تمامی هسته ها در یک فرکانس کار میکنند و امکان دارد هسته ها جداگانه افزایش یا کاهش داده شوند ولی یک چیز نمیتوان تغییر داد آن ولتاژ یگانه برای تمامی هسته ها.در حالی که در فنوم 6 هسته ای حالت P-State برداشته شده تا با توربو کور تداخل نکند در نتیجه به لطف اضافه نمودن لایه سطح پایین (low-k dielectric layer) جهت کنترل نشت توان مصرفی (leakage power) فرکانس یک هسته مستقل از دیگر هسته بالا و پایین میرود و این به معنا است که P-state در هسته ها باهم لینک نمیدهند در نتیجه شما شاهد هستید که چرا بعضی از هسته ها تا 4500 میروند.از همه مهمتر شما قادر هستید برای هر یک از هسته ها جداگانه ولتاژ اختیاری بدهید که در فنوم 4 هسته ای این قابلیت وجود ندارد.

برای فنوم 4 هسته ای با C3 به ولتاژ هسته ها نگاه کنید.همه آنها یکی هستند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای فنوم 6هسته ای .ولتاژ برای 2 تا هسته و برای 4 تا هسته یکی هستند.

منبع برای مطلب اول :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع برای اثبات عکس :

بله حق با شماست.توی پست قبلیتون هم فکر کردم گفتید که کلا امکان افزایش فرکانس جداگانه برای هسته ها وجود نداره.
میدونستم که هر هست رو جداگانه میشد فرکانسش رو بالا برد ولی دقت نکرده بودم که قابلیت اورولتاژ جداگانه ندارن.

vista7
20-05-2010, 12:54

نه تیتر اشتباه نیست.
برای بازی باید باشه
بنظر شما (یا) با (or) فرقی داره؟:31:
قوانین انجمن:

زبان فارسی : زبان اصلی این انجمن فارسی است.

Guts
21-05-2010, 23:15
امیدوارم این کمک کنه، من چندتا از CPUها رو برای این‌که لیست کوتاه بشه از اوایل لیست حذف کردم که همشون اینتل بودن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behrouz_se60
23-05-2010, 09:16
نه تیتر اشتباه نیست.
برای بازی باید باشه
بنظر شما (یا) با (or) فرقی داره؟:31:

ATI يك شركت گرافيكي هست پس در بخش گرافيك ميگوييم براي بازي ATI بهتره يا Nvidia حالا براي واحد سي پي يو ميگوييم براي بازي AMD بهتره يا Intel

B.J.U
23-05-2010, 19:48
این طوری نمیشه نظر داد.
اگه بودجتون بالای 1 میلیون هست حتما اینتل بگیرید .لی اگه کمتره باید amd بگیرید تا بتونید چیز های دیگه رو قویتر ببندید.

ozarp
24-05-2010, 07:59
به نظر من 6 هسته اي هاي amd واقعا ارزش خريد داره ... تو سايت anantech بريد بنچماركاشو ببينيد ... اگه ادم پولش ميرسه i7 980 بخره كه خوب توش شكي نيست در غير اين صورت فقط amd !!!

xerxes again
24-05-2010, 08:54
من خودم i7 920 دارم
ولی اگه به من باشه با بودجه تا 1.5 6 هسته ای ها amd رو پیشنهاد میدم. دوستمم می خواست I7 930 بخره اینو بهش گفتم فعلاَ داره فکر میکنه ولی به احتمال 90% AMD بخره.
در کل سوکت 1156 دیگه ارزش خرید نداره چون احتمالاَ تا یک سال دیگه همه چیز میشه 6 هسته ای این سوکت قابل ارتقا نیست و کامپیوتری که نشه ارتقاش داد به نظر من ارزش پول دادن نداره.
توی بازی هم فقط چند فریم با I7 930 , 920 , 860 فاصله داره و من رده بندی زیر رو کاملاَ قبول دارم.