مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن سیستم
nazanin66
13-05-2010, 14:57
سلام
خسته نباشید
من یه نرم افزار داشتم میریختم...وسطش سیستمم خاموش شد و دیگه روشن نشد....بعد از چند دقیقه باز روشن شد....از لحاظ سخت افزاری چک کردم ...مشکلی نبود.... روی سیستمم یه ویروس اومده که نه میزاره system restore کنم و نه میزاره میندوز عوض کنم و نه حتی میزاره با آنتی ویروس پاکش کنم ...سیستمم رو خاموش میکنه...خواستم Fdisk کنم...بهم گفتند مشکل با این کار هم حل نمیشه و باید زیرو فایل کنم...مشکل از کجاست؟ چجوری این کارو انجام بدم؟
با تشکر
:11:
Dr Hannibal
13-05-2010, 15:09
سلام
خسته نباشید
من یه نرم افزار داشتم میریختم...وسطش سیستمم خاموش شد و دیگه روشن نشد....بعد از چند دقیقه باز روشن شد....از لحاظ سخت افزاری چک کردم ...مشکلی نبود.... روی سیستمم یه ویروس اومده که نه میزاره system restore کنم و نه میزاره میندوز عوض کنم و نه حتی میزاره با آنتی ویروس پاکش کنم ...سیستمم رو خاموش میکنه...خواستم Fdisk کنم...بهم گفتند مشکل با این کار هم حل نمیشه و باید زیرو فایل کنم...مشکل از کجاست؟ چجوری این کارو انجام بدم؟
با تشکر
سلام شما ویندوز رو باید در حالت بوت نصب کنید. و قبلش درایو ویندوز رو پاک کنید. و ویندوز جدید رو نصب کنید.
این تاپیک رو هم بخونید مخصوصا از پست 4 به بعد که مشکل برگشت ویروس هست.( اگه لازم باشه )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس فقط پاک کردن درایو ویندوز در حالت بوت و نصب مجدد کافیه و نیاز به فرمت کل هارد نیست.
nazanin66
13-05-2010, 18:56
سلام شما ویندوز رو باید در حالت بوت نصب کنید. و قبلش درایو ویندوز رو پاک کنید. و ویندوز جدید رو نصب کنید.
این تاپیک رو هم بخونید مخصوصا از پست 4 به بعد که مشکل برگشت ویروس هست.( اگه لازم باشه )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس فقط پاک کردن درایو ویندوز در حالت بوت و نصب مجدد کافیه و نیاز به فرمت کل هارد نیست.
سلام
مرسی
ببینید حتی در حالت بوت هم به من اجازه نصب نمیده...تا صفحه ی آبی میره اما تا میاد setup شروع بشه...خاموش میکنه...چی کار کنم؟
شاد باشید.
saeed774
13-05-2010, 23:58
عزيز تنها راه شما ، فرمت کردن درايو ويندوز با استفاده از برنامه هاي تحت داس مثه Partition Magic که اونم ميتوني داخل مجموعه Hirens Boot CD پيدا کني .
يا ميتوني فايل ISO زيرو دان کني و با استفاده از کلون سيدي يا نرو ،روي سيدي بزني و از طريق بوت بالا بياي :
اين ويروس ممکنه از ويروس هايي باشه که روي MBR تاثير ميذاره ،به نظر من شما درايو ويندوز رو کلا Delete کن و دوباره Create کنين و از نو Active کنين .
Dr Hannibal
14-05-2010, 06:30
به اضافه راه های دوست عزیزم saeed774 از دیسک های نجات آنتی ویروس هم میتونید استفاده کنید. پیشنهادم دیسک نجات کسپرسکی هست. آویرا هم عالیه اما مشکل پاک کردن ویروس ها بعد از پیدا کردنشون رو داره.
طریقه استفاده Rescue Disk کاسپرسکی هم این شکل هست که ا یک سیستم که کسپرسکی نصب داره از خود برنامه دیسک رو دانلود میکنید و روی سی دی به صورت بوت ایبل رایت میکنید. سپس مثل خود بوت ویندوز اجراش می کنید حتما تنظیمات بوت هم اول سی دی رام باشه بعد هارد. برنامه یک محیط برای خودش درست میکنه و از اونجا هارد رو به طور کامل اسکن می کنه.
================
یک راه عالی دیگه هم وجود داره. که اگه جای شما بودم اول این رو تست می کردم
شما وارد این لینک بشید. Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کنید. در خود ویندوز اجرا کنید و اسکن کنید اگه سیستم خاموش میشه و نمیذاره مراحل ادامه پیدا کنه از Safe mod اجرا کنید.. هرچی پیدا کرد حذف کنید. این برنامه احتیاج به نصب نداره و هر وقت دانلود کنید آپدیت شده هست و نیاز به اپدیت نداره. به احتمال بسیار زیاد مشکل رو حل میکنه این روش. بعد زا پاک سازی می تونید انتی ویروس مورد نظر رو نصب کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخبرش رو بدید.
موفق باشید
nazanin66
14-05-2010, 18:35
سلام
مرسی
ولی مشکل این هست که تا میفهمه من میخوام ویندوز عوض کنم حتی از طربق بوت یا به محض اینکه کاسپر را فعال می کنم...سیستم رو خاموش میکنه...حتی نمیزاره به حدی برسم که فقط c رو پاک کنم...الان حتی به حدی رسیده که امکان شبیه سازی هم ندارم...یعنی حتی اگه کاری بخوام انجام بدم که کمی پیچیده باشه...سیستم رو خاموش میکنه... :41: :37:
زیروفایل چیه؟ چجوری میتونم انجام بدم؟
شاد باشید.
:11: :11:
Dr Hannibal
14-05-2010, 21:05
اون 2 روشی که بالا گفتم طراحی شده برای همین موقع. دیسک نجات کاربردش اینجاست. راهه دیگه ای نباید باشه.
یه چیز دیگه این طوری که شما گفتی یکم شک میشه کرد سخت افزاری باشه.
saeed774
15-05-2010, 20:57
فن Cpu کار ميکنه ؟
nazanin66
15-05-2010, 21:22
اون 2 روشی که بالا گفتم طراحی شده برای همین موقع. دیسک نجات کاربردش اینجاست. راهه دیگه ای نباید باشه.
یه چیز دیگه این طوری که شما گفتی یکم شک میشه کرد سخت افزاری باشه.
سلام
مرسی
در درجه اول از لحاظ سخت افزاری چک کردم اما مشکلی نداشت. :41:
راستی...سرعت سیستمم خیلی خیلی کم شده...
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
فن Cpu کار ميکنه ؟
سلام
بله
تازه هم خریدم...دوباره چک کردم تا شاید اگه در طول کار، کمی در جای خودش لق شده باشه، درست کنم...اما درست بود...خمیرشم تازه زدم....یعنی 1 سال میشه که خریدم و خمیر زدم...پاور هم 1 ساله پیش خریدم.
شاد باشید.
Dr Hannibal
15-05-2010, 21:35
دیسک نجات یا Kaspersky Virus Removal Tool رو تست نکردی ؟
شما همین طور آلودگیتون به ویروس داره بیشتر میشه نه فقط یک نوع ویروس... وقتی نمی تونید انتی ویروس نصب کنید با گذشت زمان مشکلات بیشتر میشه و الودگی به انواع ویروس بیشتر میشه.
شما هم نگفتید کدوم راه هارو تست کردید. نوع کار اینجا به این شکله که بهترین شیوه که به نظر میرسه ارائه میشه طرف مقابل تست میکنه نتیجه رو میگه و همین طور مرحله به مرحله تا توان بچه ها ادامه پیدا میکنه.
مثلا Rescue Disk بهترین راه کار برای الانه من باز روش کارش رو میگم خواستید تست کنید نخواستید هم موردی نیست. اما ویروسی نداریم که مانع انجام عملایت Rescue Disk بشه. لاقل بعد از تست این کار شما متوجه می شید که اشکال از سخت افزار بوده یا نه البته فقط مورد ریست شدن رو میگم. این کاهش سرعت مثلا مربوط میشه به اجرای زیاد پروسس های ویروس ریسایکلر.
یک سیستم دیگه کسپرسکی 2010 رو به طور مثال نصب کنید و از محیط برنامه دیسک رو دانلود کنید سپس با این برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه صورت بوت ایبل رایت میکنید. سی دی رو داخل سی دی رام بذارید و تنظیمات بوت رو از قبل این شکل کرده باشید. بوت اول سی دی رام و بوت دوم هارد دیسک باشه. از دیسک های قدیمی استفاده نکنید چون امکان آپدیتش با مودم های ما یکم پیچیده میشه و دیسک نجات حداکثر برای 10 روز پیش باشه.
به سرعت یک محیط کاملا امن برنامه برای خودش اماده میکنه و ویروس ها رو از روی هارد به طور کامل پاک سازی میکنه.
اگر هم هنوز سیستم در محیط ویندوز کار میکنه Kaspersky Virus Removal Tool رو پیشنهاد کردم.
nazanin66
15-05-2010, 22:49
دیسک نجات یا Kaspersky Virus Removal Tool رو تست نکردی ؟
شما همین طور آلودگیتون به ویروس داره بیشتر میشه نه فقط یک نوع ویروس... وقتی نمی تونید انتی ویروس نصب کنید با گذشت زمان مشکلات بیشتر میشه و الودگی به انواع ویروس بیشتر میشه.
شما هم نگفتید کدوم راه هارو تست کردید. نوع کار اینجا به این شکله که بهترین شیوه که به نظر میرسه ارائه میشه طرف مقابل تست میکنه نتیجه رو میگه و همین طور مرحله به مرحله تا توان بچه ها ادامه پیدا میکنه.
مثلا Rescue Disk بهترین راه کار برای الانه من باز روش کارش رو میگم خواستید تست کنید نخواستید هم موردی نیست. اما ویروسی نداریم که مانع انجام عملایت Rescue Disk بشه. لاقل بعد از تست این کار شما متوجه می شید که اشکال از سخت افزار بوده یا نه البته فقط مورد ریست شدن رو میگم. این کاهش سرعت مثلا مربوط میشه به اجرای زیاد پروسس های ویروس ریسایکلر.
یک سیستم دیگه کسپرسکی 2010 رو به طور مثال نصب کنید و از محیط برنامه دیسک رو دانلود کنید سپس با این برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه صورت بوت ایبل رایت میکنید. سی دی رو داخل سی دی رام بذارید و تنظیمات بوت رو از قبل این شکل کرده باشید. بوت اول سی دی رام و بوت دوم هارد دیسک باشه. از دیسک های قدیمی استفاده نکنید چون امکان آپدیتش با مودم های ما یکم پیچیده میشه و دیسک نجات حداکثر برای 10 روز پیش باشه.
به سرعت یک محیط کاملا امن برنامه برای خودش اماده میکنه و ویروس ها رو از روی هارد به طور کامل پاک سازی میکنه.
اگر هم هنوز سیستم در محیط ویندوز کار میکنه Kaspersky Virus Removal Tool رو پیشنهاد کردم.
سلام
من هنوز تو محیط ویندوز هستم... Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه و چنین پیغامی دارم:
is not a valid win32 appilication.
کاسپر هم روی سیستمم نصب هست اما به محض اینکه فعال می کنم در وسط کار سیستمم خاموش میشه.
حالا میگید چی کار کنم؟
با تشکر
Dr Hannibal
15-05-2010, 23:34
سلام
من هنوز تو محیط ویندوز هستم... Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه و چنین پیغامی دارم:
is not a valid win32 appilication.
کاسپر هم روی سیستمم نصب هست اما به محض اینکه فعال می کنم در وسط کار سیستمم خاموش میشه.
حالا میگید چی کار کنم؟
با تشکر
ویندوز رو در حالت safe mode بالا بیارید اگه شد برنامه رو از اونجا باز کنید و اسکن کنید. حتما دقت کنید وقتی safe mode اومدین روی هیچ فایل یا درایوی دبل کلیک نکنید. بدون دبل کلیک به مسیر برنامه مورد نظر برید و اجراش کنید یعنی کلیک راست سپس open. ( خیلی مهم هست ) اصلا دبل کلیک نکنید.
اگه باز ویروس نذاشت برنامه اجرا بشه دنبال Rescue Disk باشید. مثلا دانلود Rescue Disk از همون محیط safe mode یا اگه شد از ویندوز نرمال.
اما اگه قبلش مایل هستی یک برنامه 12 مگی رو امتحان کنی با اپدیت 4 مگی این لینک رو دانلود کن سپس اپدیت کن بعد اسکن.( باز هم یک راه برای الان هست اما نه قطعی )
یه برنامه خوب دیگه که معمولا باهاش ویروس هایی که انتی ویروس غیرفعال می کنند رو خارج میکنم اینه اگه دانلود کردی حتما اپدیت کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشد دیگه راه های احتمالی فکر کنم دیگه کافی باشه و همون راه قطعی رو تست کنید.
امیدوارم بالاخره موفق بشید
nazanin66
16-05-2010, 11:58
سلام
مرسی
یه سوال
من حالت safe modeام بالا نمیاد..میشه یه راهنمایی بکنید که چه جوری برم؟
شاد باشید.
Dr Hannibal
16-05-2010, 13:34
سلام
مرسی
یه سوال
من حالت safe modeام بالا نمیاد..میشه یه راهنمایی بکنید که چه جوری برم؟
شاد باشید.
سلام
ریست کنید کلید f8 رو پشت سر هم بزنید تا منوی ویندوز بیاد. safe mode رو انتخاب کنید. اگر هم ویروس نذاشت هم که هیچی. اون 2 فایل رو اگه شد در محیط نرمال چک کنید.
این هم دیسک نجات کسپرسکی اگه نتونستی از خود محیط برنامه دانلود کنی. فایل رو iso رو با اون برنامه که معرفی کردم رایت کنید.
amd>intel
16-05-2010, 13:37
Avira AntiVir Rescue System
nazanin66
16-05-2010, 17:52
سلام
ریست کنید کلید f8 رو پشت سر هم بزنید تا منوی ویندوز بیاد. safe mode رو انتخاب کنید. اگر هم ویروس نذاشت هم که هیچی. اون 2 فایل رو اگه شد در محیط نرمال چک کنید.
این هم دیسک نجات کسپرسکی اگه نتونستی از خود محیط برنامه دانلود کنی. فایل رو iso رو با اون برنامه که معرفی کردم رایت کنید.
سلام
دانلود کردم
اما باز موقعی که اجرا شد..سیستمم رو خاموش کرد.
از حالت safe mode هم دسترسی به ویندوز ندارم...خاموش میکنه.
zero file چیه؟
با تشکر
Dr Hannibal
16-05-2010, 20:49
سلام
دانلود کردم
اما باز موقعی که اجرا شد..سیستمم رو خاموش کرد.
از حالت safe mode هم دسترسی به ویندوز ندارم...خاموش میکنه.
zero file چیه؟
با تشکر
zero file رو نمیدونم چی هست. اما دیگه فقط تنها راه دیسک نجات هست.
nazanin66
16-05-2010, 21:22
سلام
کاسپر رو که نمیزاره اجرا کنم..سیستم خاموش میشه.
آویرا رو دانلود کردم و بعد هم روی سی دی زدم...با F8 بالا اومد...تا 98% پر میشه...اما دیگه هیچ تغییری نمی کنه؟
چی کارش کنم؟
با تشکر
Dr Hannibal
16-05-2010, 21:49
سلام
کاسپر رو که نمیزاره اجرا کنم..سیستم خاموش میشه.
آویرا رو دانلود کردم و بعد هم روی سی دی زدم...با F8 بالا اومد...تا 98% پر میشه...اما دیگه هیچ تغییری نمی کنه؟
چی کارش کنم؟
با تشکر
شما فایل iso یعنی دیسک نجات رو دانلود کردید برای آویرا !
اون رو باید رایت کنید روی سی دی با این برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +%20Portable
رایت کنید.بعد سی دی رو بوت کنید مثل بوت کردن سی دی ویندوز فقط اولی سی رام باشه دومین بوت هارد باشه.
من خودم روی چند تا سیستم آویرا رو تست کردم مشکل پاک کردن ویروس ها بعد از پیدا کردنشون رو داشت برای این پیشنهاد ندادم. من iso کسپرسکی رو گذاشتم بالا
با آویرا نتونستی ( مثل خودم ) با کسپرسکی بوت کن.
nazanin66
17-05-2010, 20:52
شما فایل iso یعنی دیسک نجات رو دانلود کردید برای آویرا !
اون رو باید رایت کنید روی سی دی با این برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +%20Portable
رایت کنید.بعد سی دی رو بوت کنید مثل بوت کردن سی دی ویندوز فقط اولی سی رام باشه دومین بوت هارد باشه.
من خودم روی چند تا سیستم آویرا رو تست کردم مشکل پاک کردن ویروس ها بعد از پیدا کردنشون رو داشت برای این پیشنهاد ندادم. من iso کسپرسکی رو گذاشتم بالا
با آویرا نتونستی ( مثل خودم ) با کسپرسکی بوت کن.
سلام
من همه این کارها رو کردم...میگم مثل بوت کردن سی دی ویندوز این کارو می کنم...تا 98 درصد پر میکنه...بعد دیگه هیچ کاری انجام نمیشه...
اون موقع چی کار کنم؟
:37::37::37::sad::sad::sad:
Dr Hannibal
17-05-2010, 21:08
سلام
من همه این کارها رو کردم...میگم مثل بوت کردن سی دی ویندوز این کارو می کنم...تا 98 درصد پر میکنه...بعد دیگه هیچ کاری انجام نمیشه...
اون موقع چی کار کنم؟
:37::37::37::sad::sad::sad:
بالا گفتید آویرا مشکل داره بله 98 درصد میره هنگ میکنه طبیعی هست.
این مشکل آویرا هست. حتی Av-comparative هم این مورد رو براش می نویسه به عنوان یک ضعف.
با بوت کسپرسکی امتحان کنید لطفا.
nazanin66
20-05-2010, 17:01
سلام
کسپر و برنامه ای که برای رایت لازم بود رو دانلود کردم و دیسک نجاتی اون رو روی سی دی زدم...با بوت کسپر بالا اومدم....هنگامی که موقع اسکن درایوها شد اجازه اسکن نداد...بهم گفت حتما باید آپدیت بشه....وقتی روی سی دی هست و من توی بوت هستم که نمیشه آپ کنم...حالا چی کار کنم؟
شاد باشید.
Dr Hannibal
20-05-2010, 17:41
سلام
کسپر و برنامه ای که برای رایت لازم بود رو دانلود کردم و دیسک نجاتی اون رو روی سی دی زدم...با بوت کسپر بالا اومدم....هنگامی که موقع اسکن درایوها شد اجازه اسکن نداد...بهم گفت حتما باید آپدیت بشه....وقتی روی سی دی هست و من توی بوت هستم که نمیشه آپ کنم...حالا چی کار کنم؟
شاد باشید.
تا حالا با پیغام در خواست اپدیت دیسک نجات مواجه نشدم. یک دیسک قدیمی تست میکنم و جواب رو میدم.
فعلا
Dr Hannibal
20-05-2010, 18:19
دیسک مربوط به 5 ماه پیش رو تست کردم در خواست اپدیت داد کاری باهاش نداشتم و اسکن کردم با موفقیت اسکن رو شروع کرد.
احتمالا شما تیک مربوط به انتخاب درایو هارو نزدید و چون درایوی برای اسکن انتخاب نکردید گزینه اسکن غیر فعال بوده. از این صفحه یک عکس گرفتم دقت کنید.
تیک ها رو ببینید.
اما اگه خواستید می تونید تاریخ سیستم رو به در محیط ویندوز به 10 روز پیش ببرید و بعد دیسک رو بذارید. که البته اصلا لازم نیست.
نکته دیگه که حالا یادم قبل از اسکن وارد ستینگ بشید و روی تنظیمات اسکن قسمت سکوریتی اسکن رو high کنید بعد اسکن رو شروع کنید.
موفق باشید.
nazanin66
20-05-2010, 20:31
سلام
منم دقیقا همین کارها رو کردم...توی همون صفحه بعد از تیک زدن...پایین صفحه برام پیغام باز میشه که حتما نیاز به آپ شدن داره.
حالا چی کارکنم؟
من system restoreام اصلا کار نمیکنه....یعنی از کار افتاده به خاطر این ویروسه.
با تشکر
Dr Hannibal
20-05-2010, 20:40
سلام
منم دقیقا همین کارها رو کردم...توی همون صفحه بعد از تیک زدن...پایین صفحه برام پیغام باز میشه که حتما نیاز به آپ شدن داره.
حالا چی کارکنم؟
با تشکر
اون پیغام ضبدر کنید و روی اسکن کلیک کنید. فقط تیک هارد و درایو هارو بزنید. همین. اون پیغام یک هشدار هست فقط که همیشه اپدیت نباشه میگه چیزه طبیعی هست. اسکن کنید فقط !!!
اگه نشد از اون پیام عجیبی که میگی عکس بگیر نشون بده !!!
اما اگه نت رو قطع کنی و تاریخ سیستم رو ببر به تاریخ 7th May , 2010 بعد ریست کن و دیسک رو بذاری درست میشه/
کاری که می خواهی بکنی اصلا ربطی به این مورد نداره.
اون پیام رو یا نادیده بگیر و فقط روی اسکن کلیک کن. اون یه هشداره نه اجازه ندادن. اما اگه چیزی خواستی نشون بدی حتما عکس بگیر مثلا با گوشی.
nazanin66
23-05-2010, 09:02
سلام
ببخشید اینترنتم قطع شده بود....ببنید تاریخ سیستمم، الان دیدم روی 2008 بود حتی خیلی قبلتر از 2010....عوض می کنم و باز جوابشو بهتون میدم....دیروز پاندا خریدم....توی safe mode رفتم اما به محض اسکن باز خاموش کرد....راستی من عکس گرفتم...اما سایتهایی که قبلا توش عکس آپ میکردم الان کار نمی کنند...کجا آپ کنم؟
با تشکر
Dr Hannibal
23-05-2010, 09:46
سلام
ببخشید اینترنتم قطع شده بود....ببنید تاریخ سیستمم، الان دیدم روی 2008 بود حتی خیلی قبلتر از 2010....عوض می کنم و باز جوابشو بهتون میدم....دیروز پاندا خریدم....توی safe mode رفتم اما به محض اسکن باز خاموش کرد....راستی من عکس گرفتم...اما سایتهایی که قبلا توش عکس آپ میکردم الان کار نمی کنند...کجا آپ کنم؟
با تشکر
سلام. اگه میشد که همون کسپر و آویرا یا حداقل اون برنامه های پروتابلی که گذاشتم کار میکرد.
اون فایل iso که دانلود کردی تاریخش همون موقع هست که بالا گذاشتم. باید همون تاریخ باشه و فقط نت قطع باشه که اتوماتیک تاریخ درست نشه.
بازم میگم من که تست کردم دیسک برای 5 ماه پیش بود تاریخ هم برای الان بدون مشکل اسکن کرد. هرچی میگذره بیشتر میترسم مشکل سخت افزاری داشته باشی البته وجود ویروس که ثابت شده اما سخت افزاری هم باشه روش.
امیدوارم موفق بشی
nazanin66
23-05-2010, 13:08
سلام
تاریخ سیستم رو عوض کردم...باز هم نشد....همون ارور رو میده...اگه فکر می کنید مشکل ممکنه سخت افزاری باشه من 4 شنبه هاردمو روی یک سیستم دیگه میزارl و اونجا چک می کنم...
این هم پیغام ها:
mortezaon
23-05-2010, 13:43
سلام آخرين راه fdisk من هم اين مشكل داشتم
يكي از دوستام برام درستش كرد گفت اسم ويروس
ويروس 1 دقيقه اي هست كه بايد fdisk بشه
.
nazanin66
23-05-2010, 15:59
سلام آخرين راه fdisk من هم اين مشكل داشتم
يكي از دوستام برام درستش كرد گفت اسم ويروس
ويروس 1 دقيقه اي هست كه بايد fdisk بشه
.
سلام
مرسی
ولی این ویروس با هر روشی که می خوام پاکش کنم اجازه نمیده...حتی نمیزاره ویندوز عوض کنم....
راه سخت افزاری برای اینکه من کل هاردمو پاک کنم چیه؟
شاد باشید.
Dr Hannibal
23-05-2010, 16:11
متاسفانه دیگه راهی به ذهن من نمیرسه.
amd>intel
23-05-2010, 16:12
مشکل خاموش کردن 2 دلیل داره
1-گرم شدن پردازنده به دلیل حرارت زیاد و درست کار نکردن فن
2- مشکل در ولتاژ خروجی پاور
nazanin66
23-05-2010, 16:18
مشکل خاموش کردن 2 دلیل داره
1-گرم شدن پردازنده به دلیل حرارت زیاد و درست کار نکردن فن
2- مشکل در ولتاژ خروجی پاور
سلام
بله میدونم
اولین کاری هم که کردم این بود که این دو گزینه رو چک کردم...ولتاژ خروجی پاور رو اندازه گرفتم همونی هست که روی برچسبها زده شده...فن هم تازه (حدود1سال) خریدم و خمیر زدم....جاش هم محکم هست....من فکر می کنم ویروسه....
میشه یکی به من بگه راه سخت افزاری برای پاک کردن کل هاردم هست یا نه؟
با تشکر
amd>intel
23-05-2010, 16:26
برای پاک کردن از MAX BLAST 4 استفاده کنید . کل هارد رو ZERO FILL QUICK کنید . دما تو بایوس چند است ؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
اینم لینک ورژن 5
nazanin66
23-05-2010, 16:28
برای پاک کردن از MAX BLAST 4 استفاده کنید . کل هارد رو ZERO FILL QUICK کنید . دما تو بایوس چند است ؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
اینم لینک ورژن 5
مرسی
نمی دونم ؟؟؟ ... از کجا چک کنم؟؟
nazanin66
13-06-2010, 11:09
سلام
من سیستمم درست شد.
گفتم اینجا هم اعلام کنم مشکل از کجا بوده تا اگه کسی مشکلی مشابه من داشت، بهش کمک بشه.
با اینکه من تازه خمیر سیلیکون فن روی cpu رو عوض کرده بودم اما انگاری فاسد شده بود. خمیر رو که عوض کردم...براحتی ویندوز عوض شد و سیستمم تا الان به مشکلی برنخورده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.