ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVD

Perpetual
13-05-2010, 13:20
سلام به همگی
من یه ایمیج از درایو ویندوزم گرفتم( با true image) و می خوام اونو روی dvd ذخیرش کنم که هر وقت خواستم داشتش باشم.
ولی فایلش 2.8 گیگ حجم داشت و وقتی با nero خواسم رایتش کنم نمی گذاشت.
حالا شما چه راه حلی دارید؟؟
اگر با norton ghost کسی آموزش داره معرفی کنه ممنون می شم چون می گن این نرم افزار کلا برات یه dvd بوت نصب ایمیج گرفته شده درست می کنه و بهتره.
اگر تاپیکی با همین موضوع هست معرفی کنید،ممنون می شم.
ممنونم

Diego
13-05-2010, 13:26
با dvd-iso حجم فایلتون نباید بیشتر از 2 گیگ باشه.از dvd-rop UDF استفاده کنید.:11:

Perpetual
14-05-2010, 05:12
با dvd-iso حجم فایلتون نباید بیشتر از 2 گیگ باشه.از dvd-rop UDF استفاده کنید.:11:
بله درست می فرمایید ولی با همین نرم افزار هم ( با true image) هنگام گرفتن ایمیج حجم قابل تغییر هست ولی سرعت ویندوز پس از این کار بعلت compress کردن بشدت پایین میاد.
درباره dvd-rop UDF که ذکر کردید rقبل از اینکه این بحث رو درست کنم من یه مقاله در این باره خوندم (رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVDدیسک بوسیله dvd-rop UDF) و بعدش رفتم داخل nero7 هرچی نگاه کردم ندیدمش و بعد فهمیدم که ممکنه مشکل از DVD Writer خودم باشه.

Perpetual
14-05-2010, 06:01
ببینید دوستان من یه آموزشی نیاز دارم تا مثلا اگر ایمیج من 10 گیگ شد بتونم اونو روی مثلا 3 ، DVD 4.7 ذخیره کنم و باهاش که بوت شدم و خواستم ویندوزم رو عوض کنم بعد از تموم شدن یه DVD خودش بگه که دیسک بعدی رو بزار .
نه اینکه از یه نرم افزار ZIP استفاده کنم و ایمیج رو داخل ویندوز extract کنم و استفاده کنم.
ببخشید که خواسته هام زیاد شد .:20:
ممنون

Diego
14-05-2010, 08:36
ببینید دوستان من یه آموزشی نیاز دارم تا مثلا اگر ایمیج من 10 گیگ شد بتونم اونو روی مثلا 3 ، DVD 4.7 ذخیره کنم و باهاش که بوت شدم و خواستم ویندوزم رو عوض کنم بعد از تموم شدن یه DVD خودش بگه که دیسک بعدی رو بزار .
نه اینکه از یه نرم افزار ZIP استفاده کنم و ایمیج رو داخل ویندوز extract کنم و استفاده کنم.
ببخشید که خواسته هام زیاد شد .:20:
ممنون

با norton ghost یه فرمانی بود که میشد فایلهای ایمیج رو موقعی که داره ایمیج میگیره رو به فایلهای 2 گیگی شکست.ولی دقیقاً فرمانشو یادم نیست.ولی شما موقع ایمیج گرفتن با همون true image ، جایی که فایلهارو save میکنی(همون محل ذخیره) رو یه پارتیشن fat32 انتخاب کن.فکر کنم خود برنامه فایلهاتو به پارتهای 2گیگی تقسیم کنه.

Perpetual
14-05-2010, 09:03
با norton ghost یه فرمانی بود که میشد فایلهای ایمیج رو موقعی که داره ایمیج میگیره رو به فایلهای 2 گیگی شکست.ولی دقیقاً فرمانشو یادم نیست.ولی شما موقع ایمیج گرفتن با همون true image ، جایی که فایلهارو save میکنی(همون محل ذخیره) رو یه پارتیشن fat32 انتخاب کن.فکر کنم خود برنامه فایلهاتو به پارتهای 2گیگی تقسیم کنه.
ممنون از توجهتون
نمیشه اون طوری که تو پست دوم گفتم بشه؟؟

Perpetual
14-05-2010, 14:08
لطفا کمکم کنید.
دیگه کسی نیست جوابی بده ، بابا یکی کمکم کنه؟؟:19:

origami
15-05-2010, 16:09
بله درست می فرمایید ولی با همین نرم افزار هم ( با true image) هنگام گرفتن ایمیج حجم قابل تغییر هست ولی سرعت ویندوز پس از این کار بعلت compress کردن بشدت پایین میاد.
درباره dvd-rop UDF که ذکر کردید rقبل از اینکه این بحث رو درست کنم من یه مقاله در این باره خوندم (رایت کردن یک فایل بیش از 2 گیگ روی DVDدیسک بوسیله dvd-rop UDF) و بعدش رفتم داخل nero7 هرچی نگاه کردم ندیدمش و بعد فهمیدم که ممکنه مشکل از DVD Writer خودم باشه.

با سلام
من هم تازه لپ تاپم رو خریدم و فروشنده 3DVD مال recovery به من داد که می تونم با اونا هم درایورهامو در صورت خرابی (بدون restore کردن کامل ویندوز) درست کنم و هر اشکالی داخل سیستم عامل پیش اومد از این 3DVD استفاده کنم.
حالا فکر میکنم یه همچین چیزی هست که داخل همین تاپیکه و می خوام که یادش بگیرم.
یه چیز دیگه ای که هست نمی دونم با چه نرم افزاری این کار رو کرده؟؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که چطور میشه یه فایل مثلا 3 گیگی رو بدون زیپ کردن روی یه DVD رایت کرد(تقریبا همین سوال alimovahedi)

Diego
15-05-2010, 19:59
با سلام
من هم تازه لپ تاپم رو خریدم و فروشنده 3DVD مال recovery به من داد که می تونم با اونا هم درایورهامو در صورت خرابی (بدون restore کردن کامل ویندوز) درست کنم و هر اشکالی داخل سیستم عامل پیش اومد از این 3DVD استفاده کنم.
حالا فکر میکنم یه همچین چیزی هست که داخل همین تاپیکه و می خوام که یادش بگیرم.
یه چیز دیگه ای که هست نمی دونم با چه نرم افزاری این کار رو کرده؟؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که چطور میشه یه فایل مثلا 3 گیگی رو بدون زیپ کردن روی یه DVD رایت کرد(تقریبا همین سوال alimovahedi)

در مورد سوال اولتون که با نرم افزارهای تهیه ایمیج میشه این کارو کرد.تو همین انجمن بارها معرفی شده.
سوال دومتون رو هم که پاسخ دادم بالا.dvd rom/udf

saeedhashemee
15-05-2010, 22:55
دوست عزیز لب پتاب خودش این گزینه برای درست کردن ریکاوری داره. با نورتن گاست راحت میشه روی دی وی دی این کار رو کرد. خودش اتمات همه کاری رو انجام میده

Perpetual
16-05-2010, 05:40
در مورد سوال اولتون که با نرم افزارهای تهیه ایمیج میشه این کارو کرد.تو همین انجمن بارها معرفی شده.
سوال دومتون رو هم که پاسخ دادم بالا.dvd rom/udf
دوست عزیز
در مورد پاسخ اولتون تو این انجمن چند تا دیدم ولی (با عرض معذرت)داخل هر کدومشون نقص ها یا توضیحات کمی نوشته شده و یا کامل نیست .(اگه کامل سراغ دارید بفرمایید)
در مورد پاسخ دومتون اگه دیدید من گفتم که هر چی داخل nero7 گشتم dvd rom/udf رو ندیدم.(اگه لطف کنید نسخش و منوش رو ذکر کنید ممنون می شم)

Diego
16-05-2010, 09:25
دوست عزیز
در مورد پاسخ اولتون تو این انجمن چند تا دیدم ولی (با عرض معذرت)داخل هر کدومشون نقص ها یا توضیحات کمی نوشته شده و یا کامل نیست .(اگه کامل سراغ دارید بفرمایید)
در مورد پاسخ دومتون اگه دیدید من گفتم که هر چی داخل nero7 گشتم dvd rom/udf رو ندیدم.(اگه لطف کنید نسخش و منوش رو ذکر کنید ممنون می شم)

آموزش فوق العلاده کامل Norton ghost:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو منوی انتخاب فرمت DVD که DVD video و غیره...قرار دارند، فکر کنم آخرین گزینه میشه. من خودم توی نرو 6 ultra دیدم.UDF هم یه فایل سیستمه به معنای universal DVD file-system فکر کنم.:11:

Perpetual
17-05-2010, 05:51
آموزش فوق العلاده کامل Norton ghost:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو منوی انتخاب فرمت DVD که DVD video و غیره...قرار دارند، فکر کنم آخرین گزینه میشه. من خودم توی نرو 6 ultra دیدم.UDF هم یه فایل سیستمه به معنای universal DVD file-system فکر کنم.:11:
من تمام آموزش رو خوندم
بله کامل و عالیه
ولی یه مشکلی داره اونم اینه که اگه بخوام از دستور split برای تقسیم کردن ایمیج استاده کنم اگر هر قسمت من به اندازه یه dvd باشه بازم مشکل رایت فایل بیش از 2 گیگ رو پیدا می کنم.
راستی رفتم و udf رو ندیدم البته nero من نسخه 7 و permium هست و ultra نیست.

Diego
17-05-2010, 09:09
من تمام آموزش رو خوندم
بله کامل و عالیه
ولی یه مشکلی داره اونم اینه که اگه بخوام از دستور split برای تقسیم کردن ایمیج استاده کنم اگر هر قسمت من به اندازه یه dvd باشه بازم مشکل رایت فایل بیش از 2 گیگ رو پیدا می کنم.
راستی رفتم و udf رو ندیدم البته nero من نسخه 7 و permium هست و ultra نیست.

خوب به سایزهای کوچکتر تقسیم کنید.رو هر DVD 2 تا فایل 2 گیگ بریزید.
البته اگه از روشی که من قبلاً گفتم استفاده کنید،نیاز به استفاده از دستور split هم ندارید.اونم اینه که مقصدی که میخواهید ایمیج روی هارد ریخته بشه رو موقع backup گیری،یه پارتیشن fat32 انتخاب کنید.واسه من اینطوری فایلها خود به خود split میشن به تکه های 2 گیگابایتی.
وتاسه DVD هم همون UDF تنها راه حله.حالا چرا تو برنامه شما نشون داده نمیشه شاید به خاطر عدم پشتیبانی DVD-Writer شما باشه.:11:

Perpetual
18-05-2010, 05:44
خوب به سایزهای کوچکتر تقسیم کنید.رو هر DVD 2 تا فایل 2 گیگ بریزید.
البته اگه از روشی که من قبلاً گفتم استفاده کنید،نیاز به استفاده از دستور split هم ندارید.اونم اینه که مقصدی که میخواهید ایمیج روی هارد ریخته بشه رو موقع backup گیری،یه پارتیشن fat32 انتخاب کنید.واسه من اینطوری فایلها خود به خود split میشن به تکه های 2 گیگابایتی.
وتاسه DVD هم همون UDF تنها راه حله.حالا چرا تو برنامه شما نشون داده نمیشه شاید به خاطر عدم پشتیبانی DVD-Writer شما باشه.:11:
** رو هر DVD دو فایل 2 گیگ بریزید یا رو هر DVD 2 تا فایل 2 گیگ بریزید.**
این چه فرقی کرد .بازم همون شد که رو هر DVD یه فایل 2گیگ می ریزم.
در رابطه با پشتیبانی نکردن DVD-Writer تا حالا شما یه همچین چیزی دیدید و معمولا چه نوع DVD-Writer هایی این قابلیت رو پشتیبانی نمی کنند.(مال من poioneer هست)

Diego
18-05-2010, 08:03
** DVD 2 2 **
]این چه فرقی کرد .بازم همون شد که رو هر DVD یه فایل 2گیگ می ریزم.[/B]
در رابطه با پشتیبانی نکردن DVD-Writer تا حالا شما یه همچین چیزی دیدید و معمولا چه نوع DVD-Writer هایی این قابلیت رو پشتیبانی نمی کنند.(مال من poioneer هست)

متوجه خط اول نمیشم....شما گفتید که روی هر DVD یه فایل 4 گیگ بریزم، پیشنهاد من اینه که روی هر دیسک دو تا فایل که هر کدوم 2 گیگ باشند بریزید تا اینطوری مشکل فایل حجیم پیش نیاد.
در رابطه با UDF هم خودم زیاد باهاش سرو کار نداشتم.یعنی کارم بهش گیر نکرده.
راستی تو نرو برای رایت DVD کلاً جند گزینه دارید؟(غیر از iso)

Perpetual
18-05-2010, 09:10
متوجه خط اول نمیشم....شما گفتید که روی هر DVD یه فایل 4 گیگ بریزم، پیشنهاد من اینه که روی هر دیسک دو تا فایل که هر کدوم 2 گیگ باشند بریزید تا اینطوری مشکل فایل حجیم پیش نیاد.
در رابطه با UDF هم خودم زیاد باهاش سرو کار نداشتم.یعنی کارم بهش گیر نکرده.
راستی تو نرو برای رایت DVD کلاً جند گزینه دارید؟(غیر از iso)
الآن درستش کردم
ولی درستشو تو جوابتون به من گفتید
عیبی نداره که دو قسمت ایمیج با هم داخل 1 dvd باشه .خود نرم افزار وقتی قست اول تموم شد نمیگه که دیسک دوم بزار ؟؟( خودش میره قسمت دوم رو از خود همون dvd می خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
اگه این مشکلو نداره پس دیگه بیخیال UDF nero
ممنون از راهنماییهاتون :10: