مشاهده نسخه کامل
: عوارض قراردادن هارد اکسترنال در کنار مانیتور و اسپیکر
T E R M I N A T O R
13-05-2010, 11:26
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB خریده ام. میخواستم بدونم چجوری ازش مراقبت کنم که عمرش طولانی تر بشه. مثلا عمودی بزارمش یا افقی؟ البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده ولی اگه عمودی بزارمش امکان تکان خوردن یا افتادنش خیلی زیاده برای همین من افقی گذاشتمش آیا مشکل خاصی پیش میاره؟
همچنین کجای میز کامپیوتر بزارمش بهتره؟ میز کامپیوتر من چون جای اضافی زیادی نداره من هارد رو بین اسپیکر (SUB) و مانیتور قرار داده ام. آیا امواج مانیتور و اسپیکر روش تاثیر میزاره؟ آخه خیلی می ترسم زود خرابش کنه.
اگه ممکنه زود راهنمایی ام کنین. اگه نکات مفید دیگه ای برای افزایش طول عمر هارد اکسترنال سراغ دارین که من به ذهنم نرسیده لطفا بگین. مرسی
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB خریده ام. میخواستم بدونم چجوری ازش مراقبت کنم که عمرش طولانی تر بشه. مثلا عمودی بزارمش یا افقی؟ البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده ولی اگه عمودی بزارمش امکان تکان خوردن یا افتادنش خیلی زیاده برای همین من افقی گذاشتمش آیا مشکل خاصی پیش میاره؟
همچنین کجای میز کامپیوتر بزارمش بهتره؟ میز کامپیوتر من چون جای اضافی زیادی نداره من هارد رو بین اسپیکر (SUB) و مانیتور قرار داده ام. آیا امواج مانیتور و اسپیکر روش تاثیر میزاره؟ آخه خیلی می ترسم زود خرابش کنه.
اگه ممکنه زود راهنمایی ام کنین. اگه نکات مفید دیگه ای برای افزایش طول عمر هارد اکسترنال سراغ دارین که من به ذهنم نرسیده لطفا بگین. مرسی
مانیتور ایراد نداره ولی ساب میتونه برای هر وسیله برقی مشکل ساز باشه.
من سابمو کنار کیس گذاشته بودم هر وقت صداشو زیاد میکزدم سیستم کاملا هنگ میکرد.
البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده
عمودی بزاری بهتره = طول عمرش بیشتره.
HASHEM289
14-05-2010, 11:28
اولا امیدوارم 120 سال به پای هم پیر شید :31:
همون افقی گذاشتی خوبه
ولی کنار اسپیکر مخصوصا sub گذاشتی کار درستی نیست
هر موقع خواستی از جایی به جای دیگه ببریش از پلاستیکی که روز اول خریدیش استفاده کن
توی کارگاه اسمبل سیسنم همیشه توصیه میشه دست مستقیم با هارد در تماس نباشه چون
جریان مغناطیسی بدن روی هارد تاثیر میذاره
T E R M I N A T O R
15-05-2010, 11:58
ممنون از دوستان. کسی نظر دیگه ای نداره؟؟
ata.royalfalcon
01-06-2010, 16:16
سلا من سه تا هارد اكسترنال مدل وسترن ديجيتال ماي بوك elite دارم كه دوتاش يك ترا و اون يكي دو ترا هست و از اون براي ارشيو فيلم استفاد ميكنم چند نكته
1.موقع كار اصلا تكون نخوره كه تكون خوردن مثل زهر هست
2.با توجه به اينكه اين هاردهاي اكسترنال حجم بالا خيلي كند هستند مخصوصا موقع دفرگمنت ، پس قبل از آرشيو كردن فايلي مطمئن باشين كه در آينده آن فايل حذف نميشه چون اگر فايلي حذف بشه پس جاي خالي در بين سكتورها ايجاد ميشه و ترتيب فايلها در سكتور ها به هم ميخوره و براي دفرگمنت هم بايد ساعاتهاي زيادي در حال كار باشه . پس فايلي بيخود اضافه نكنيد كه مجبور بشين حذفش كنين
3.از نرم افزار كنترل كننده دما استفاده كنيد مخصوصا در فصل تابستان و اگر امكانش هست از يك فن 12 سانتي با حفظ فاصله مناسب (به جهت تاثير نذاشتن نويز) از پشت نصب كنيد كه در كاهش دما خيلي خيلي خيلي موثر هست خودتان امتحان كنيد.
نرم افزار تو اين تايپيك هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.هاردرا به مدت طولاني روشن نذاريد چون به هرحال براي آرشيو است نه كارهاي جاري مثلا فيلمتان را در هارد اينترنال بريزيد و تماشا كنيد
5.در مواقعي كه استفاده نميكنيد (پس از خنك شدن) كاور بكشيد روش تا خاك ننشينه
6. دور از دسترس اطفال و افراد خل و چل و نا آگاه قراردهيد
من تصميم دارن براي سه هارد اكسترنالم جعبه چوبي با فن بسازم تا امكان آسيب فيزيكي حداقل شود.
بازهم تاكيد ميكنم ضربه و تكان مثل زهر هست
یه نکته کوچیکم من میگم که بلا سرم اومد:31:
پورت های ورودی وخروجی به هارد رو اصلا در نیارید یا اگه می خواین این کارو بکنید به آرامی و بازاویه عممود بر سطح هارد این کارو بکنید
چون باعث صدمه به کیت نازک وخود هارد میشه وباید واسش پول سرفید:18:
کاری که باعث سرفیدن ما شد:2:
ata.royalfalcon
01-06-2010, 18:50
یه چیزی هم یادم اومد
در حین کار هیچ وقت کابل usb را هم نکشید . گاهی اوقات در زمان کپی و پیست کردن ممکنه یه چند ثانیه ای مکث کنه (به دلایل پردازشهای پشت پرده ویندوز) ولی فکر نکنید که هنگ کرده ، پس کابل رو نکشید تا فرایند کپی و پیست و یا کارهای دیگر کامل انجام شود. و حتما safe remove کنید.
pashangparsi6
14-06-2010, 12:53
مانیتور ایراد نداره ولی ساب میتونه برای هر وسیله برقی مشکل ساز باشه.
من سابمو کنار کیس گذاشته بودم هر وقت صداشو زیاد میکزدم سیستم کاملا هنگ میکرد.
عمودی بزاری بهتره = طول عمرش بیشتره.
،اصله ی هارد با باس چقدر باشه بسنده و کافی هست؟
الان من گذاشتمش کتار ساب ولی بینشون نزدیک به 25 تا 30 سانتی متر فاصله میونشون هست.
آیا چیزی میونشون بزاریم می تونه جلوی امواج رو بگیره؟
،اصله ی هارد با باس چقدر باشه بسنده و کافی هست؟
الان من گذاشتمش کتار ساب ولی بینشون نزدیک به 25 تا 30 سانتی متر فاصله میونشون هست.
آیا چیزی میونشون بزاریم می تونه جلوی امواج رو بگیره؟
البته بستگی به اینکه SUB ـت چی باشه و تا چقدر صدا زیاد میکنی هم هست.
زیاد لازم نیست حساسیت به خرج بدی همون 30 سانت خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.