مشاهده نسخه کامل
: چرا وقتی کسی جواب سوال ما میده پیغامی به ما فرستاده نمیشه...اینطوری همیشه که ما یادمون نیست کجا چه سوالی کردیم.با ایمیل ارسال میشه؟؟؟
Mahast Arya
12-05-2010, 13:22
ببخشید اینجا چرا وقتی کسی جواب سوال ما میده پیغامی به ما فرستاده نمیشه...اینطوری همیشه که ما یادمون نیست کجا چه سوالی کردیم.با ایمیل ارسال میشه؟؟؟
Hadijooon
15-05-2010, 09:56
راست میگه تو این زمینه سایت مشکل داره همچین ویژگی تو سایت نیست
mahdishata
15-05-2010, 10:20
چرا هستش دیگه
وقتي موضوع جديدي ارسال مي کنيد يا به پيامي پاسخ مي دهيد، مي توانيد بطور خودکار آنرا در ليست موضوعات مشترک شده , قرار دهيد بطوري که به محض ارسال پاسخ سايرين به آن موضوع، از طريق ايميل به شما اطلاع داده شود.
کنترل پنل --->ویرایش اختیارات--->پيش گزیده اشتراک گفتگو
تو تنظیمات کاربری که لینکش بالای صفحه سمت راست هست هم میتونید ببینید
چرا هستش دیگه
کنترل پنل --->ویرایش اختیارات--->پيش گزیده اشتراک گفتگو
تو تنظیمات کاربری که لینکش بالای صفحه سمت راست هست هم میتونید ببینید
بله دوست من ؛ برای من اکتیوه....
pcforlife
15-05-2010, 11:41
حالا این جریان اشتراک رو از طریق ایمیل هم دنبال کنی، یه نکته مثبت و یک نکته منفی داره...:20:
اول نکته منفیش رو بگم... زمانی که مشترک یه تاپیک هستید، آپدیت ها و پست های جدید اون تاپیک به ایمیل ارسال میشه... واسه همین اگه یه مدت به میل سر نزنی، اینباکس میل ناجور شلوغ میشه...:13:
نکته مثبت (شاید هم مثبت نباشه... موزمارانه!:21: بگیم بهتره) اینه که اگر شما مشترک یک تاپیک بشید و بعد یه مدت کوتاه و بدون اینکه شما مطالب اون تاپیک رو خونده باشید، اون تاپیک فرت بشه! (بره تو ترش)، شما میتونید علل و عوامل فرت شدن اون تاپیک رو تو میلتون ببینید!:27: چون تمام مطالب اون تاپیک تو ایمیلتون موجوده...:31: حتی متونید اونا رو نگه دارید!!:21:
یاعلی:11:
mahdishata
15-05-2010, 11:49
اول نکته منفیش رو بگم... زمانی که مشترک یه تاپیک هستید، آپدیت ها و پست های جدید اون تاپیک به ایمیل ارسال میشه... واسه همین اگه یه مدت به میل سر نزنی، اینباکس میل ناجور شلوغ میشه...
اسپم رو برای چی گذاشتن:31:
عشق است نکته مثبته:31:
SIMON137
15-05-2010, 11:53
من زدم اطلاع رسانی ( اشتراک ) بدون دریافت ایمیل ، هی فرت فرت برام ایمیل میاد :دی
Amin.P30
15-05-2010, 18:01
FIND MORE POST را که بزنی تمام پست هایی که ارسال کردی میاد دیگه..
دیگه احتاج به اطلاع رسانی نیست که..
سلام
من که توی پروفایل خودم
توی قسمت آمار و ارقام گزینه ([پیدا کردن تمام پست های ......... ) را میزنم و تمام پست هام را می بینم
vahid0801
15-05-2010, 21:05
دکترا و علامای عزیز.چرا این حرفارو میزنید؟
واسه پیدا کردن اخرین پست یا موضوعتون یا حتی پستایی که تشکر کردید یا شدید میتونید از قسمت امارو ارقام پروفایلتون اقدام کنید و همه اونارو پیدا کنید.
حتی با شکلای گرافیکی بهتون نشون داده میشه(قبل از ورود به موضوع) که پست یا مشاهده ای از بحث مورد نظ شده یا نه.
به همین راحتی.
این سیستم از خیلی سیستمای دیگه بهتره
pcforlife
15-05-2010, 21:23
دکترا و علامای عزیز.چرا این حرفارو میزنید؟
واسه پیدا کردن اخرین پست یا موضوعتون یا حتی پستایی که تشکر کردید یا شدید میتونید از قسمت امارو ارقام پروفایلتون اقدام کنید و همه اونارو پیدا کنید.
حتی با شکلای گرافیکی بهتون نشون داده میشه(قبل از ورود به موضوع) که پست یا مشاهده ای از بحث مورد نظ شده یا نه.
به همین راحتی.
این سیستم از خیلی سیستمای دیگه بهتره
مهندس جان...:31:
بحث سره چک کردن پستمون در یک تاپیک نیست (که فرضا ببینیم ازش تشکر شده یا نه)... بحث سره اینه که ببینیم تو اون تاپیک پست جدیدی بعد از پست خودمان داده شده یا نه!:20:
اگه بخوایم با روش شما پیش بریم، باید بریم تو پروفایل خودمون و پست هامون رو پیدا کنیم و 5 الی 10 تای اول رو باز کینم و ببینیم که آیا پست های جدیدی بعد از ما اضافه شده یا نه (شاید هم اضافه نشده باشه... خلاصه 50 - 50 هستش)
اما از طریق اشتراک، بدون اینکه وقتمون گرفته بشه، خلی سریع، تمام تاپیک هایی که توش پست دادیم و اخیرا آپدیت شده است رو مشاهده می کنیم! این روش خوراک Dial Up ی ها هم هستش!
یاعلی:11:
vahid0801
15-05-2010, 22:10
مهندس جان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث سره چک کردن پستمون در یک تاپیک نیست (که فرضا ببینیم ازش تشکر شده یا نه)... بحث سره اینه که ببینیم تو اون تاپیک پست جدیدی بعد از پست خودمان داده شده یا نه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد گران قدر من منظورم این بود که حتی اونجور پستارم میشه سریع پیدا کرد چه برسه به ارسال شده ها.
اینم گفتم که بعد از جستجو تو پروفایل وقتی پستای مورد نظر پیدا میشن کنارش یه شکل هست که نشون میده پسته جدیدی از اخرین بازدید شما ارسال شده یا نه
اگه بخوایم با روش شما پیش بریم، باید بریم تو پروفایل خودمون و پست هامون رو پیدا کنیم و 5 الی 10 تای اول رو باز کینم و ببینیم که آیا پست های جدیدی بعد از ما اضافه شده یا نه (شاید هم اضافه نشده باشه... خلاصه 50 - 50 هستش)
خوب بری یاهو میلت رو چک کنی راحتری یا پروفایلتو همینجا چک کنی؟
pcforlife
15-05-2010, 23:42
خوب بری یاهو میلت رو چک کنی راحتری یا پروفایلتو همینجا چک کنی؟
عزیزجان، یاهو میل کجا بود!:31:
میری تو بخش تنظیمات کاربر...، تو همون صفحه، اشتراک هاتو، میبینی! ضمنا اگه بخوای، یه نسخه از آپدیت اشتراکات، میره به میلت...:20::46:
استاد گران قدر
با کی کار دارین؟!:31:
بهترین راهش رو نمیدونم گفتید یا نه ولی اینه:
باید توی تاپیک مشترک بشید... توی تنظیمات هستش که اگه هر پستی دادید مشترک بشید ولی راه دیگه ای داره که بالای تاپیک روی اختیارات تاپیک کلیک کنید و مشترک شدن در این بحث رو انتخاب کنید..
بعد مشترک بحث میشید و از آدرس زیر میتونید تاپیکهایی که مشترک شدید رو ببینید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Milad4171
22-05-2010, 00:01
منم این مشکل رو داشتم راه حلی رو که پیدا کردم این بود که برم توی قسمت جستجو و اسم خودم رو به عنوان کاربر جستجو کنم و تمام پیستهایی که توش مطلب گذاشتم میاد. با آخرین آپدیت و این چیزا!! راحت هم هست!!!:31:
minizoro
22-05-2010, 00:59
راهی که در پست 14 گفته شده خوبه اما اگه یادتون رفت یا نخواستین (اگه این روش رو انجام بدین که گفته شده در پست 14 به پروفایلتون میره اشتراکاتتون و بهتون ایمیل نمیشه روش خوبیه) میتونید به پروفایلتون بروید > آمار ارفام > نمایش تمام پستهای خودتون اینطوری دیگه لازم نیست یوزر خودتون رو سرچ کنید مثل روشی که تو پست 15 گفته شده
+
یه راه دیگه استفاده از بوک مارکا برای تاپیکایی هست که زیاد بهشون سرمیزنید
+
یه راه دیگه هم استفاده از history هست که فک میکنم سریعترین راه باشه و راحتترین راه ... کافیه یکی دو حرف از تایتل تاپیک مورد نظر رو در بخش history مرورگرتون سرچ کنید تا بیاره ...
caca_caca888
29-05-2010, 21:56
دوستام من تا اينجارو خوندم
نديدم كسي اينو بزاره
با توجه به پست شماره 11
تو پروفايلتون كه رفتيد بريد به قسمت آمار و ارقام بعد بريد به پيدا کردن تمام پست هاي *****
كه سمت راست اين علامتارو ميبينيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هاي جديد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون پست جديد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر از 15 جواب ها و 150 نمايش با پست جديد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر از 15 جواب ها و 150 نمايش بدون پست جديد
من كه اينطوري چك ميكنم.
من زدم اطلاع رسانی ( اشتراک ) بدون دریافت ایمیل ، هی فرت فرت برام ایمیل میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آره :دی منم اول همین مشکل رو داشتم :دی
باید بری توی همه اشتراک ها ... بعد همه رو هیچ کنی .... :دی
اینجوری تو اشتراکات نشون می ده ولی برات میل نمی زنه ...:دی
دوستان مهربوون چرا انقدر بحث می کنید :دی خب مسلما بهترین راه استفاده از اشتراک دیگه ...! به همین منظور تعبیه شده :دی
ghermezeteh
30-05-2010, 01:04
میشه کاری کرد که هر وقت پستمون نقل قول شد برامون یه ایمیل بیاد؟
یا همینجا تو فروم یه جوری اعلام بشه؟به صورت پیغام خصوصی یا عمومی
چنین امکانی وجود نداره ....
ولی پیشنهاد خوبیه به مدیر...
میتونه اسمش فرا اشتراک باشه :دی
Mahast Arya
31-05-2010, 13:16
منظورم همین بود.
مثلا من کلا یادم رفته بود یه همچین تاپیکی زدم...
نمیدونم کسی توی سایت netlog.comعضو هست یانه..
ولی اونجا اگه هر جایی کامنت گذلشته باشی و در هر زمانی.
وقتی طرف جواب میده توی قسمت لاگها میتونی ببینی.
احتیاجی هم نیست برای هر جواب بری 2 ساعت میلاتو چک کنی.
caca_caca888
31-05-2010, 13:29
منظورم همین بود.
مثلا من کلا یادم رفته بود یه همچین تاپیکی زدم...
نمیدونم کسی توی سایت netlog.comعضو هست یانه..
ولی اونجا اگه هر جایی کامنت گذلشته باشی و در هر زمانی.
وقتی طرف جواب میده توی قسمت لاگها میتونی ببینی.
احتیاجی هم نیست برای هر جواب بری 2 ساعت میلاتو چک کنی.
اينم قبلا به فكر من خطور كرده بود. كه چيز خوبيه. و اگه بشه خيلي بدرد بخور هست
اما فكر نكنم فروم بتونه تشخيص بده كه اين نقل و قول چيست.
منظورمو ميفهميد؟
وقتي مينويسه نقل و قول از فلان شخص اين يه نوشته هست يعني سايت تشخيص اين كه فلان شخص كيست رو نداره
فهميديد؟
اصلا همچنين آي دي اي وجود نداره تو فروم!
البته من از برنامه نويسي چيزي نميدونم
اما احتمالا بشه يه همچنين كاري رو كرد
ghermezeteh
31-05-2010, 19:37
اينم قبلا به فكر من خطور كرده بود. كه چيز خوبيه. و اگه بشه خيلي بدرد بخور هست
اما فكر نكنم فروم بتونه تشخيص بده كه اين نقل و قول چيست.
منظورمو ميفهميد؟
وقتي مينويسه نقل و قول از فلان شخص اين يه نوشته هست يعني سايت تشخيص اين كه فلان شخص كيست رو نداره
البته من از برنامه نويسي چيزي نميدونم
اما احتمالا بشه يه همچنين كاري رو كرد
ببینید وقتی یه پستی نقل قول میشه یه فلش در نقل قول هست که اگر روش کلیک کنیم میریم در صفحه اون پستی که نقل قول شده و همون پست و اون فلش هم این شکلی هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سیستم می تونه تشخیص بده که این کدوم پست بوده که نقل قول شده و توسط چه کسی نوشته شده
پس ممکنه امکان اینکه بشه به ارسال کننده پست پیغام برسه وجود داشته باشه.
چون مشترک شدن در این همه تاپیک و پرشدن جعبه ایمیل از ایمیل های غیر ضروری جالب نیست.
m_kasaeei
31-05-2010, 20:07
یادمه یه گزینه بود به نام مشترک شدن در این تایپیک
یادم نیست دقیق کجا بود
ولی خبر میداد
caca_caca888
31-05-2010, 21:36
من تا حالا از اين مشترك شدن در تاپيك استفاده خاصي نكردم
اما تا اونجايي كه ميدونم اگه يه پست به تاپيك اضافه شه خبر ميده. نه نقل و قول
كه جاشم اون بالا تو اختيارات تاپيك هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.