ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Bulletstorm

صفحه ها : 1 [2]

3Dmajid
08-03-2011, 10:19
من عکسارو دیدم ولی تفاوت بین دو نسخه رو نفهمیدم :31:

halflife g
08-03-2011, 10:39
ببینید دوست من سه تا نکته هستش:

1-شما وقتی هر بازی میاد اینو با تاکید ونیش و کنایه اعلام می کنید که گرافیک نسخه pc بهتره(دد اسپیس که هنوز یادمه) و عکسای مقایسه هم میذاری سریع.......... .
که چی بشه؟؟؟مگه خودت نمیگیی مال 5 سال پش کنسول؟؟پس انتظار داری گرافیکش با pc های مطلوب الان یکسان باشه؟؟

پس میشه گفت یه جورایی شما داری ارضای خشمت رو می کنی...تو بازیسنتر و بازی رایانه و کلا سایتای خارجی مقایسه نسخه pc با کنسولی دیگه از مد افتاده ...چون زمان بسیار زیادی از عرضه کنسول میگذره و یه جورایی به اخر زمان خودش رسده...... .

پس مقایسه ها رو بذارید کنار و با لذت بشینید بازی کنید......

2- حالا که شمات لطف کردی اون عکسا رو گذاشتی خوب بود عکسای صفحه قبلشم میذاشتی تا ببینیم که اختلاف از اونی که شما گذاشتی هم خیلی کمتره:
xbox 360:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpc:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===========
xbox 360:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی کمتر شد اختلاف نه؟؟چرا؟؟

3- راستی خود اپیکم گفته بود که در این بازی نسخه pc ویرایش بهتری خواهد داشت نه از لحاظ بافت کلا گفته بود از لحاظ draw distance و فریمی که می گیرید و البته قابلیت 3D که واسه یکی از کارتهای گرافیکی انویدیا تعبیه شده بود............پس اختلافم باید بالطبع بیشتر باشه...... .
.
.

.
.

vegas
08-03-2011, 11:11
ببینید دوست من سه تا نکته هستش:

1-شما وقتی هر بازی میاد اینو با تاکید ونیش و کنایه اعلام می کنید که گرافیک نسخه pc بهتره(دد اسپیس که هنوز یادمه) و عکسای مقایسه هم میذاری سریع.......... .
که چی بشه؟؟؟مگه خودت نمیگیی مال 5 سال پش کنسول؟؟پس انتظار داری گرافیکش با pc های مطلوب الان یکسان باشه؟؟

پس میشه گفت یه جورایی شما داری ارضای خشمت رو می کنی...تو بازیسنتر و بازی رایانه و کلا سایتای خارجی مقایسه نسخه pc با کنسولی دیگه از مد افتاده ...چون زمان بسیار زیادی از عرضه کنسول میگذره و یه جورایی به اخر زمان خودش رسده...... .

پس مقایسه ها رو بذارید کنار و با لذت بشینید بازی کنید......

2- حالا که شمات لطف کردی اون عکسا رو گذاشتی خوب بود عکسای صفحه قبلشم میذاشتی تا ببینیم که اختلاف از اونی که شما گذاشتی هم خیلی کمتره:
xbox 360:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===========
xbox 360:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی کمتر شد اختلاف نه؟؟چرا؟؟

3- راستی خود اپیکم گفته بود که در این بازی نسخه pc ویرایش بهتری خواهد داشت نه از لحاظ بافت کلا گفته بود از لحاظ draw distance و فریمی که می گیرید و البته قابلیت 3D که واسه یکی از کارتهای گرافیکی انویدیا تعبیه شده بود............پس اختلافم باید بالطبع بیشتر باشه...... .
.
.

.
.
پس چرا سایت Eurogamer و خیلی از سایت های دیگه این مقایسه ها رو انجام میدن ؟
خوب معلومه برای اینکه Gamer بتونه بهترین نسخه رو انتخاب کنه و از گرافیک بازی لذت ببره ...
در مورد پایان عمر کنسول ها هم با شما موافقم الان تو این خبر جدید مایکروسافت هم دنبال اماده کردن کنسول نسل بعدش هست ...
این عکس ها هم برتری نسخه PC رو نه تنها از لحاظ بافت بلکه از لحاظ Lighting و ... رو نشون میده !
تازه این عکس ها از نسخه PC در رزولوشن 720p گرفته شده رزولوش 1080P نسخه PC کیفیت فوق العاده ای داره ....

mohammad_twe
08-03-2011, 12:03
خوب معلومه برای اینکه Gamer بتونه بهترین نسخه رو انتخاب کنه و از گرافیک بازی لذت ببره ...
در مورد پایان عمر کنسول ها هم با شما موافقم الان تو این خبر جدید مایکروسافت هم دنبال اماده کردن کنسول نسل بعدش هست ...
این عکس ها هم برتری نسخه PC رو نه تنها از لحاظ بافت بلکه از لحاظ Lighting و ... رو نشون میده !
تازه این عکس ها از نسخه PC در رزولوشن 720p گرفته شده رزولوش 1080P نسخه PC کیفیت فوق العاده ای داره ....
یادمه وقتی کنسول ها اومدن pc هیچ حرفی برای گفتن نداشت ! بدجور رو به سقوط بود .. حالا با اینکه 5 سال گذشته اما باز حداقل کنسول این کشش رو داره که تو گرافیک فرق آنچنانی نداشته باشه ( حالا کمی بافت ها کیفیت پایینتری دارن که این حرفه کاملا درستیه )
شما مطمئن باش بازیسازها تا کاملا از این کنسول ها کار نکشن , کنسول جدیدی نمیاد ! اما وقتی قرار باشه کنسول جدید بیاد ...
دوباره pc میره رو به اون سقوط ... و شما اینجا اینقدر مقایسه های بی منطق نمیکنید ! خدا وکیلی یه نگاه به عکسی که واسه نسخه 360 گذاشتی بکن ! انگار فحش دادن با اون عکس به XB360 :دی !
در ضمن عکس نسخه pc شما فرمت JPG داره اما نسخه 360 BMP !!! خیلی عجیبه واسم !

vegas
08-03-2011, 13:02
----------------

halflife g
08-03-2011, 18:34

ببینید دوست من...... .

اولا اونا سایت هستن و نه فروم .......گذاشتن همچین پستایی اینجا بین اعضای فروم بحث میندازه .......تاپیک رو بیهوده می بره جلو....... .
شما اگه همین پست مقایسه رو(با pc ) بذارین تو تاپیک این بازی تو بازیسنتر از اعضای تحریره گرفته تا مدیرش میاد گیر میدن و پاک می کنن.........چوت قبل از من و شما اونا کنسول دار وpc دار بودن و تجربه داشتن که این پستا باعث چه بحثای بیهوده ای میشه.....
در نتیجه اونجا کلا یه بخش جدا واسه مقایسه ایجاد کردن که ملت میکوبن تو سر و کله هم.......فروم ما نمیتونه بخش کنسول تفکیک کنه چه برسه به ایجاد همچین بخشی:20:

دوما لحن پست شما هم خودش به تنهایی باعث ایجاد یه بحثه....... .

سوما وقتی شما خودت میدونی که کنسولها عمرشون به پایان رسیده و همه ما هم میدونیم که کیفیت نسخه pc بهتره پس گذاشتنش به چه دردی میخوره......... .
اگه سازنده می گفت که بازی تو هر سه نسخه کبفیت یکسانی داره آره میشد همچین مقایسه ای کرد ولی واسه این بازی گفتم که سازنده قبل ساخت چی گفته

اینجور مقایسه ها و کل کل ها و پز دادنها واسه چند سال پیش که هر 3 این پلتفرم ها در شرایط نزدیک بهمی بودن فایده داشت ولی حالا چه فایده......... .:46:
.

امیدوارم از پستم نااحت نشده باشی......من نه مدیرم و نه ناظم و.........فقط نظر خودمو گفتم چون تجربه بهم نشون داده اینجور پستا تاپیکو نابود می کنه:11::11:
.
.
.

kane32
08-03-2011, 19:02
بابا حالا کیفیت هر کدوم بالا هست مهم گرافیک مرامه که باید بالا باشه از همین درگیریه میون ما pc بازها و کنسولیها میشه یه بازی ساخت

pc vs console این بازیو بسازن میزنه رو دس کمبت

vegas
08-03-2011, 20:45
ببینید دوست من...... .

اولا اونا سایت هستن و نه فروم .......گذاشتن همچین پستایی اینجا بین اعضای فروم بحث میندازه .......تاپیک رو بیهوده می بره جلو....... .
شما اگه همین پست مقایسه رو(با pc ) بذارین تو تاپیک این بازی تو بازیسنتر از اعضای تحریره گرفته تا مدیرش میاد گیر میدن و پاک می کنن.........چوت قبل از من و شما اونا کنسول دار وpc دار بودن و تجربه داشتن که این پستا باعث چه بحثای بیهوده ای میشه.....
در نتیجه اونجا کلا یه بخش جدا واسه مقایسه ایجاد کردن که ملت میکوبن تو سر و کله هم.......فروم ما نمیتونه بخش کنسول تفکیک کنه چه برسه به ایجاد همچین بخشی:20:

دوما لحن پست شما هم خودش به تنهایی باعث ایجاد یه بحثه....... .

سوما وقتی شما خودت میدونی که کنسولها عمرشون به پایان رسیده و همه ما هم میدونیم که کیفیت نسخه pc بهتره پس گذاشتنش به چه دردی میخوره......... .
اگه سازنده می گفت که بازی تو هر سه نسخه کبفیت یکسانی داره آره میشد همچین مقایسه ای کرد ولی واسه این بازی گفتم که سازنده قبل ساخت چی گفته

اینجور مقایسه ها و کل کل ها و پز دادنها واسه چند سال پیش که هر 3 این پلتفرم ها در شرایط نزدیک بهمی بودن فایده داشت ولی حالا چه فایده......... .:46:
.

امیدوارم از پستم نااحت نشده باشی......من نه مدیرم و نه ناظم و.........فقط نظر خودمو گفتم چون تجربه بهم نشون داده اینجور پستا تاپیکو نابود می کنه:11::11:
.
.
.
کی پز ! PC اش داد من این مقایسه رو برای اونی گذاشتم که میگفت کیفیت بافت های بازی در نسخه کنسولی پایینه و شاکی بود و تمام گیمر هایی که میخوان بازی رو با گرافیک بالا بازی کنند که اگه PC خوبی داشته باشه نسخه PC رو بازی کنند و از گرافیک لذت ببرند !!!!!
در واقع کل منطق این مقایسه ها هم همینه انتخاب نسخه بهتر بازی !

halflife g
08-03-2011, 21:13
کی پز ! PC اش داد من این مقایسه رو برای اونی گذاشتم که میگفت کیفیت بافت های بازی در نسخه کنسولی پایینه و شاکی بود و تمام گیمر هایی که میخوان بازی رو با گرافیک بالا بازی کنند که اگه PC خوبی داشته باشه نسخه PC رو بازی کنند و از گرافیک لذت ببرند !!!!!
در واقع کل منطق این مقایسه ها هم همینه انتخاب نسخه بهتر بازی !

همه متوجه شدن من چی گقتم شما هنوز اندر خم بافتی..... .:13:

باشه داداش مقایسه بذارین تا همه برترین رو بازی کنن........عذر میخوام مسد اوقات تون شدم
.
.

diablo136499
08-03-2011, 21:33
با اینکه میگن گرافیک نسخه pc بهتره ولی میانگین نمرات ثبت شده نسخه پی سی این بازی در سایت gameranking کمتر از نسخه های کنسولیه.
البته تعداد نقدهای نسخه پی سی کمتره و همین میتونه دلیل این اختلاف باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/CODE]

vegas
08-03-2011, 21:59
همه متوجه شدن من چی گقتم شما هنوز اندر خم بافتی..... .:13:

باشه داداش مقایسه بذارین تا همه برترین رو بازی کنن........عذر میخوام مسد اوقات تون شدم
.
.
من کاملا متوجه حرف های شما شدم تمام حرف های شما اینه که مقایسه هایی که به ضرر کنسول هست رو انجام نده تا یک وقت کنسول گیمر های محترم ناراحت نشن و بحث نکنن....:31::27:
شما که هدفتون لذت بردن از Gameplay بازی هست به این مقایسه ها توجه نکنید ...

mohammad_twe
08-03-2011, 22:04
من خوب متوجه حرف های شما شدم تمام حرف های شما اینه که مقایسه هایی که به ضرر کنسول هست رو انجام نده تا یک وقت کنسول گیمر های محترم ناراحت نشن و بحث نکنن...
میبری و میدوزی؟؟
شما که میبری و میدوزی و یه چی میپرونی بدون همین کنسول بازا ( که میگی ما هستنیم و نمیخوایم چیزی راجع به کنسول بشنویم که بد باشه ) اجازه نمیدیم 4 تا مثل تو این انجمن رو با پست ها و تنه و کنایه به ... بکشن .
پس شما حواست رو جمع کن ! قبل از پست دادن حتما فکر کنم عزیزم ! این پست آخرت خیلی ...

vegas
08-03-2011, 22:21
میبری و میدوزی؟؟
شما که میبری و میدوزی و یه چی میپرونی بدون همین کنسول بازا ( که میگی ما هستنیم و نمیخوایم چیزی راجع به کنسول بشنویم که بد باشه ) اجازه نمیدیم 4 تا مثل تو این انجمن رو با پست ها و تنه و کنایه به ... بکشن .
پس شما حواست رو جمع کن ! قبل از پست دادن حتما فکر کنم عزیزم ! این پست آخرت خیلی ...
چشم رئیس اطاعت میشود ....:31::27:
میبینم که خیلی جدی هستی !
LOL

halflife g
08-03-2011, 23:12
من کاملا متوجه حرف های شما شدم تمام حرف های شما اینه که مقایسه هایی که به ضرر کنسول هست رو انجام نده تا یک وقت کنسول گیمر های محترم ناراحت نشن و بحث نکنن....:31::27:
شما که هدفتون لذت بردن از Gameplay بازی هست به این مقایسه ها توجه نکنید ...
واستون متاسفم که پستو با لحن نیشدار شروع می کنی بعدم که ازت با لحن مودبانه و خواهش یه چیزی میگیم به شما اینم جواب شماس....... .

بهرحال اهمیتی نداره........اگر شما راحت هستی اینجوری فکر کن حتما اینطوریه.........اجازه بدیم کسایی که پستای من و شما رو خووندن و رفامونو شنیدن و به سابقه من و شما واردن قضاوت کنن

+
موفق باشین..... .

.
.

shab_2008
08-03-2011, 23:20
من بالاخره بعد از دو و نیم دست بازی یه ضعف توی بازی پیدا کردم!!:31:

اونم اینکه درجه های سختیه بازی خیلی مسخرس!:31:

مثلا وقتی بازی رو وری Very Hard میریم خیلی نسبت به حالت Normal ، سختی رو توی گیم پلی احساس نمیکنیم!

جالب که با این حال درجه Very Easy هم توی بازی موجوده!:27:

Hamid Hamid
09-03-2011, 00:21
من عکسارو دیدم ولی تفاوت بین دو نسخه رو نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزيز ... من 360 دارم ...
عكس ها رو ديدم و خداييش يه تغيير ديدم ... اينكه تو نسخه ي كامپيوتري يه دونه هاي سفيدي تو عكس ديده ميشه و تو نسخه ي 360 اين دونه هاي سفيد به رنگ نارنجي(يا قرمز / زرد) :دي هست ... اين عمده ي تفاوتش هست ...

حالا يه مساله اي ميمونه من دوست داشتم بگم ...

ببينيد دوستان كنسول 360 براي 5 سال پيش هست و تكنولوژيش برميگرده به اون زمان ... ولي كامپيوتر براي بازي اينجوريه كه هرسال و هرماه! كارت گرافيك جديدي مياد بيرون ... حالا منظورم چيه ... ميگم هرچند اين 2 تا عكس تفاوتي نداشتن اما خب اگه نسخه ي كامپيوتري اگر 6 برابر از 360 بهتر باشه اصلا جاي تعجب نداره ...
و نكته ي ديگه اينكه مقايسه ي اين 2 دستگاه كار درستي نميتونه باشه از لحاظ گرافيك ... دليل رو هم عرض كردم ...

و اينكه هر دستگاهي يه مسائل و مشكلاتي رو داره و هرگز كامل نيست ... حتي كامپيوتر كه گيمر ها رو خيلي وقت ها اذيت ميكنه بخاطر مسائل رم و گرافيك و ...

اما يه نكته در مورد خود بازي:

خدا لعنت كنه اين كمپانيEA رو كه فيفا 11 رو ساخت :دي ...
من اسير فيفا شدم و كمتر ميتونم به گيم هاي ديگه بپردازم كه انصافا اين بازي يكي از اكشن هاي بسياز زيباست ...
فكر نميكردم خوشم بياد ... تا ديدم EA جزو كمپاني هاي سازنده ي اين بازيه ياد اون بازي Medal of Honor افتادم كه نسخه ي PS1 ش رو از اين قبلي بيشتر دوست داشتم !!
اما نميدونم يا EA يه تكوني به خودش داده و يا اينكه اون يكي 2 شركت ديگه خيلي سهم داشتن تو خوب شدن اين بازي...

Layken
09-03-2011, 14:01
خب من دیگه رکورد زدنم تموم شده...
اون اسکور نهایتش شد 122884 شدش و 41 تا ستاره گرفتم اون اخرین مرحلشو تلاش کردم نشد که بگیرم ستارشو دو تا گرفتم فقط.
110 تا هم اسکیل شات زدیم دیگه بریدیم. بسه.:31:
نقد خیلی مفصلی نوشته بودم ولی خب به علت فوت CPU باعث شد که بالاجبار روی یه سیستم موقت کار کنم و اسنادم پرید پس به یک امتیاز دهی بسنطه میکنم که این بازی هم پاک بشه بره تو ارشیو که فک کنم اگه بتونه تا اخر این سال به 500 عدد برسه
بازی خیلی خوبی بود بسی حال کردیم..
گیم پلی ..: 9.5
موزیک..: 8.5
داستان..: 8
گرافیک..:8.5
---------------------در کل ..: 8.5:46:

kourosh4
09-03-2011, 15:14
خداییش عالیه...!!!
از دیروز بعد از ظهر که خریدمش یه پشت دارم بازی میکنم .....
ولی امتیاز 8.5 انصافا کمه ...!
راستی چند ساعت طول میکشه تا تموم بشه ..... و چند تا بازی با این موتور ساخته شدن لطفا اگه کسی اطلاع داره اسم بازیها رو بگه ممنون میشم...

marmolak kocholo
09-03-2011, 15:50
خداییش عالیه...!!!
از دیروز بعد از ظهر که خریدمش یه پشت دارم بازی میکنم .....
ولی امتیاز 8.5 انصافا کمه ...!
راستی چند ساعت طول میکشه تا تموم بشه ..... و چند تا بازی با این موتور ساخته شدن لطفا اگه کسی اطلاع داره اسم بازیها رو بگه ممنون میشم...

گیم پلی بازی بستگی به گیمر داره، حدود 7 8 ساعت طول می کشه تا بازی تموم بشه.
بازی موتورش Unreal Engine هستش، نبین این بازی چه قدر فضاهای روشن با رنگ ها شاد داره، بیشتر بازی هایی که با این انجین ساخته شدن محیط تاریکی دارن :31:
لیست بازی های ساخته شده با Unreal Engine رو می تونی از لینک زیر ببینی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hoomi_gta
12-03-2011, 15:38
عجب چیزی بود!! فاز اساسی داد! یک بازی خلاقانه ، سریع، اکشن، خوش ساخت. در کل محشر! البته همه ی اینها از act 3 به بعد! :دی.
در کل من ضعیف ترین نمرش و به داستانش میدم! داستان خیلی بی سر و ته بود!! انگار که ادامه ی سری قبلیش باشه!! در طول بازی باید تلاش میکردی میفهمیدی چی به چیه!! شخصیت های بازی طوری وارد بازی میشدن که انگار ما از قبلهای میشناختیمشون!!
یک ضعف دیگه هم به نظر من دشمنا بودن که تکراری و یجورایی خیلی مصنوعی طراحی شده بودن!!
بهترین نقطه قوتش هم اسلحه هاش بودن. مخصوصا اون قابلیت شارژ که فوق العاده بود.
خیلی هم زود تموم شد! صد در صد هم نسخه 2 داره.
همه اسلحه ها هم یک طرف شات گانش یک طرف! :دی
من به بازی نمره ی 8.5 میدم

A.N.A.P
12-03-2011, 22:29
ما بازی رو تموم کردیم عجب حالی داد البته رو هارد ! لامذهب آخرش گفت God is dead یه احساس بدی بهم دست داد !:31:

دیشب بمدت 4 ساعت یعنی تا ساعت 4 صبح داشتم بازی میکردم !:31:

من بالاخره بعد از دو و نیم دست بازی یه ضعف توی بازی پیدا کردم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونم اینکه درجه های سختیه بازی خیلی مسخرس![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا وقتی بازی رو وری Very Hard میریم خیلی نسبت به حالت Normal ، سختی رو توی گیم پلی احساس نمیکنیم!

جالب که با این حال درجه Very Easy هم توی بازی موجوده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامرد رو Very Easy بازی میکنی غــــــــر هم میزنی !:31:

MILIN3M
14-03-2011, 00:03
فک کنم ادامه داشته باشه !!! نه؟؟

kourosh4
14-03-2011, 00:20
منم امروز تمومش کردم .... واقعا لذت بردم .... روزی یک ساعت بازی میکردم که زود تموم نشه اما سر یک هفته هم نکشید....!
امیدوارم سری بعدی هم در کار باشه..

milad dante
14-03-2011, 11:00
بازی چندتا اکت و چپتر داره؟؟؟؟؟؟

resident_evil
14-03-2011, 18:08
بازی چندتا اکت و چپتر داره؟؟؟؟؟؟

7-2

..................

ali_disslove
15-03-2011, 02:48
با سلام

من یه نسخه ریپک دانلود کردم کرک هم نداشت

اما یه مشکل دارم اونم اینکه بازی شدید گرافیکش پایینه توی این 15 دقیقه تا نیم ساعتی که بازی کردم توی سفینه و الان توی کوه ها واقعا گرافیکش در حد بازی های 4 سال پیشه

آیا نسخه که من گرفتم چون ریپک بوده این جوریه ؟وگرنه بازیش که قشنگه

2- تیر اسلحم هیچ وقت تموم نمیشه؟؟

3-کسی میدونه ماجرا از چه قراره و اصلا داریم با کی و واسه کی میچنگیم ؟؟

4- چند ساعت بازی گیم پلی داره ؟

3Dmajid
15-03-2011, 09:48
میشه در مورد این چیزایی که آزاد میکنیم و امتیاز میگیریم یه توضیحی بدین ؟
من اول فکر کردم فن های جدید آزاد میکنه.

یعنی تا آخر بازی همینجوریه حرکات جدید آزاد نمیشه ؟
مثل مشت زدن و ... :20:

Layken
15-03-2011, 12:46
با سلام

اما یه مشکل دارم اونم اینکه بازی شدید گرافیکش پایینه توی این 15 دقیقه تا نیم ساعتی که بازی کردم توی سفینه و الان توی کوه ها واقعا گرافیکش در حد بازی های 4 سال پیشه

2- تیر اسلحم هیچ وقت تموم نمیشه؟؟

3-کسی میدونه ماجرا از چه قراره و اصلا داریم با کی و واسه کی میچنگیم ؟؟

گرافیکش اون طوری که شما میگید پایین نیست دیگه نمی دونم سلیقتون چطوره.

2-تموم میشه...باید از قسمت اپدیت یا اون Leash های موجود تیر و اپدیت بگیرید

3- باز همه میدونن ماجرا چیه..:31: هست در پست های قبلی..

4-نزدیک 6 ساعت.

میشه در مورد این چیزایی که آزاد میکنیم و امتیاز میگیریم یه توضیحی بدین ؟
من اول فکر کردم فن های جدید آزاد میکنه.

یعنی تا آخر بازی همینجوریه حرکات جدید آزاد نمیشه ؟
مثل مشت زدن و ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امتیازاتی که میگیرم یک نوع منزله پول رو دارن که می تونیم با استاده از اون ها سلاحه های خودمون رو اپدیت کنیم و براشوت تیر بخریم کلا هیچی چیز ازاد نمیشه درواقع ما هستیم که انها رو ازاد میکنیم فقط همه سلاح ها دو نوع حالت تیراندازی دارند که ما باید یه بار اپدیت اونهارو باز کنیم تا بشه استفاده کرد به صورت خط های قرمز رنگ شنون میده.

حرکات جدید با سلاح های جدید به مرور در بازی میاد.
مشت زدن نداریم ...فقط لگد و سر خردن روی زمین هستش.

CATALONIA
15-03-2011, 13:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم بازي رو چند روز پيش گرفتم ...

يه مدت بازي كردم كه دمه گرفتن نيام نظر بدم .. چون آدم گرم همش تعريف ميكنه :دي

به قول يكي از بچه ها ميگفت گيم پلي بازي تكراري ميشه بعد از يه مدتي ...
انتفاد نسبتا درستي هست .و. دمو رو كه بازي ميكردي به چشم نميومد ولي الان كه بازي ميكني اولاش به دليل كمبود امكانات ! يه كم خسته كننده هست ... البته اينو هم بايد در نظر داشت كه بازي Run & Gun كلا يه كم خسته كننده ميشه ... مگه اينكه سازنده ها خيلي سنگ تموم بزارن .. ميشه گفت مثله همين بازي .. ميدونم بريم جلو درست ميشه :دي

داستان بازي هم براي اين سبك بازي ميشه گفت خيلي خوبه ... اين استفاده از كيك و اينا هم در محيط بازي خيلي قشنگه .. محيط بازي خيلي خوب كار شده .. كشتن با استفاده از محيط خيلي حال بيشتري ميده :دي

صدا گذاري بازي هم خوب كارشده ...
يه مشكلي كه هست و من ديدم اينه كه بعضي جاها اصلا كسي كه همراهت هست رو گم ميكني .. كاش يه سيستمي مثه GeOW توي بازي پياده ميكردن ... البته اونطوري ديگه ميشد خود GeOW :دي

در كل بازي فان و خوبي هست ... ( به قول شايان ) :دي

marmolak kocholo
15-03-2011, 13:50
با سلام

به تاپیک زیر برید در این مورد کلی بحث شده !!!

مشکلات نصب و اجرا - Bulletstorm

Davood_titan
15-03-2011, 13:54
بچه ها من الان ACt 6 هستم چقدر دیگه مونده تموم بشه

ali_disslove
15-03-2011, 15:53
به تاپیک زیر برید در این مورد کلی بحث شده !!!

مشکلات نصب و اجرا - Bulletstorm

من که مشکل نصب و اجرا ندارم میشه یکی یه عکس از همون اول بازی بعد از اینکه از سفینه میریم بیرون و توی کوهها داریم میچنگیم بزاره من گرافیکشو ببینم چون من رزولشن و جزییات و.... رو همه رو روی high گذاشتم اما گرافیک داغونه

milad dante
15-03-2011, 18:20
بچه ها من الان ACt 6 هستم چقدر دیگه مونده تموم بشه
چیزی نمونده آخراشی...نیم ساعت دیگه بازی کنی تموم میشه

marmolak kocholo
15-03-2011, 20:16
من که مشکل نصب و اجرا ندارم میشه یکی یه عکس از همون اول بازی بعد از اینکه از سفینه میریم بیرون و توی کوهها داریم میچنگیم بزاره من گرافیکشو ببینم چون من رزولشن و جزییات و.... رو همه رو روی high گذاشتم اما گرافیک داغونه
دوست عزیز شما مگه مشکل تو بازی نداری !!!!!
تاپیکو اشتباه اومدی، هرگونه مشکل تو بازی مربوط میشه به تاپیکی که در بالا ذکر شد!
زحمت میدادید به خودتون سرچ می کردید این پست بنده ی حقیر رو میدیدید !!

واقعا نمی دونم چرا من باید اینارو بگم...

ali_disslove
15-03-2011, 21:40
دوست عزیز شما مگه مشکل تو بازی نداری !!!!!
تاپیکو اشتباه اومدی، هرگونه مشکل تو بازی مربوط میشه به تاپیکی که در بالا ذکر شد!
زحمت میدادید به خودتون سرچ می کردید این پست بنده ی حقیر رو میدیدید !!

واقعا نمی دونم چرا من باید اینارو بگم...

عزیز این جا تاپیک این بازیه و بنده سوالی کردم مبنی بر اینکه آیا گرافیک واسه همه پایینه؟ من که نه مشکل گرافیک دارم نه کرک نه اجرا نشدن

خواستم ببینم همه همین جوره واسشون یا نه ببینم اصلا مشکلی هست یا نه حالا اگه بود چشم میرم تو اون تاپیک

من نمیدونم چرا ما ایرانی جماعت (یکیش خودم)با همه دعوا داریم یا خون بابای همو طلبکاریم از رانندگیمون گرفته بگیر برو تا جامعه مجازی

محض اطلاع هر گونه بحث در مورد گرافیک ،گیم پلی ، داستان فقط و فقط در این تاپیک انجام میشه

لطفا یکبار دیگر قوانین سایت (احترام)به یکدیگر رو مطالعه بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!

hosseincode2008
15-03-2011, 23:29
عزيز من علي جان اين بازي روي پي سي باگ هاي گرافيكي زيادي داره، اگه شما به اون لينكي كه گودزيلا جان در نقل قول اولش گذاشت ميرفتين همه چيز به خوبي و خوشي حل ميشد . مشكل اصلي ما ايرانيها اينه كه حاضر نيستم اشتباه خودمون رو بپذيريم كه به همين دليل اكثر دعواها به وجود مياد...

شما ميتوني يه عكس از بازيت بگيري و بذاري تو اون تاپيك مشلات نصب و اجرا تا دوستان راهنماييتون كنن

marmolak kocholo
15-03-2011, 23:36
عزیز این جا تاپیک این بازیه و بنده سوالی کردم مبنی بر اینکه آیا گرافیک واسه همه پایینه؟ من که نه مشکل گرافیک دارم نه کرک نه اجرا نشدن

خواستم ببینم همه همین جوره واسشون یا نه ببینم اصلا مشکلی هست یا نه حالا اگه بود چشم میرم تو اون تاپیک

من نمیدونم چرا ما ایرانی جماعت (یکیش خودم)با همه دعوا داریم یا خون بابای همو طلبکاریم از رانندگیمون گرفته بگیر برو تا جامعه مجازی

محض اطلاع هر گونه بحث در مورد گرافیک ،گیم پلی ، داستان فقط و فقط در این تاپیک انجام میشه

لطفا یکبار دیگر قوانین سایت (احترام)به یکدیگر رو مطالعه بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!

وقتی شما تو پستتون این طوری می نویسید من که تو PC شما نیستم ببینم گرافیک چه طوری! طبیعتا احتمال می دم مشکل گرافیکی داشته باشید چون این مشکلات برای بیشتر افراد بوده...!

با سلام

منم با شما مشکلی ندارم طلبکارم نیستم، با کسی هم دعوا ندارم خود شما هستید که موضع می گیرید!
شما یه سر به تاپیک تصاویر جالب بازی ها بزنید بنده خودم چندتا عکس گرفتم!! گرافیک بازی رو می بینید به چه شکلی هست...
در کل اگه از پستم ناراحت شدید شرمنده قسد توهین نداشتم، فقط می خواستم یه راهنمایی کرده باشم!
نمی دونستم ناراحت می شید!

mosolim
17-03-2011, 20:56
سلام

منم بازی رو گرفتم. باید جالب باشه . به هر حال نظر دوستان مثبته .

راستی من برگشتم.

vanish
17-03-2011, 21:14
لطفا کسایی که بازی رو نصب کردن جواب منو توی تاپیک مشکلات این بازی بدن
ممنون

MobinS
18-03-2011, 14:03
بچه ها سه تا سوال داشتم :
1- پشت بازی سبز نوشته player 1 4 یعنی این که آفلاین اسپلیت اسکرین میشه چندتایی زد . ولی هیچ جایی چرا پیدا نکردم؟
2- آنلاینش فقط co-op داره؟ نمیشه دشمن هم بشیم؟
3- چند ساعت گیم پلی داره؟ 3 ساعت بازی کردم رسیدم چپتر 4 !!! ( 7 تا چپتر داره دیگه ، آره؟ )

Layken
18-03-2011, 14:20
بچه ها سه تا سوال داشتم :
1- پشت بازی سبز نوشته player 1 4 یعنی این که آفلاین اسپلیت اسکرین میشه چندتایی زد . ولی هیچ جایی چرا پیدا نکردم؟
2- آنلاینش فقط co-op داره؟ نمیشه دشمن هم بشیم؟
3- چند ساعت گیم پلی داره؟ 3 ساعت بازی کردم رسیدم چپتر 4 !!! ( 7 تا چپتر داره دیگه ، آره؟ )
فک کنم co op افلاین نداشت نه نداشت..
اره 7 چپتره کوتاه هستش ولی حال میده...زمانش مناسبه
انلاینشو نمیدونم..(راستی یه دور سرچ میکردی همه جوابات بود تو پست های قبلی)

H M R 0 0 7
19-03-2011, 18:32
بازی رو تموم کردم
خیلی خوب بود

MobinS
20-03-2011, 12:49
بازی رو تموم کردم
گیم پلی بازی خیلی خوب بود. روون و عالی. گرافیک محشر ، نورپردازی که از اونم محشر تر. داستان متوسط بود.
ولی خیلی کوتاه بود ! 3 روزه تموم کردم ، اونم دستی ، روز اول داشتم تموم می کردم گفتم بذارم بقیشو فردا! اکو شم که اصلا حال نمیده چون دقیقا همون مراحله که دیالوگ نداره ! تکراری
گفتم حالا بگیرم آنلاین بازی کنم ، دیدم فقط co-op داره ! اونم چقدر مسخره ! اصلا حال نمیده آنلاینش. کلا با این که قشنگ بود ولی جز اون بازی هایی بود ه نمی ارزید. بدبخت اون خارجی ها که 80 دلار به این دادن. آخه جز دو سه روز دیگه سرگرمشون نمی کنه.
ولی در کل خوب بود. من بهش نمره :

داستان : 71
گیم پلی : 97
گرافیک : 94
نورپردازی : 100
فضاپردازی : 98
نو آوری : 98

نمره کل : 93

Hunter lord
20-03-2011, 20:44
منم بازی رو گرفتم البته برای PS3 .

اولین چیزی که من رو از ادامه بازی منصرف کرد بی شهور بودن تیم سازنده بود . هر فحش زشت و زننده ای که می تونستند تو بازی قرار دادند . از اون سازندش با اون حرف زدنش همچین بازی بعید نبود . :13:

golmohammadi
21-03-2011, 15:51
سلام
منم بازیو شروع کردم
فقط یه مقدار افت فریم داره نمیدونم اشکال از چیه
+ حریک موس کمی ناجوره که فکر کنم خود گیم اینطوریه

Davood_titan
21-03-2011, 16:49
من امروز تمومش کردم
دموی آخرش نشون دهنده ی شماره 2 بازی هست درست میگم بچه ها ؟

davodsamadi
21-03-2011, 17:03
من هم همین الان بازی رو تموم کردم !
فقط اون جمله ی آخر که در مورد خدا می گه !!! یعنی چی آخه ؟
از نظر من اونقدرها هم کوتاه نبود ! گرافیک کاراکتر ها از محیط بیشتر بود !!! گیم پلی خوبی داشت ولی در کل با گریز 2 بیشتر حال کردم ...
آها راستی این بازی چرا تو آلمان اون بحث ها رو پیش آورده بود ؟ این که هیچی نداشت ؟ خدای جنگ 1 از این خیلی بدتر بود !!!

MobinS
21-03-2011, 21:42
من هم همین الان بازی رو تموم کردم !
فقط اون جمله ی آخر که در مورد خدا می گه !!! یعنی چی آخه ؟
از نظر من اونقدرها هم کوتاه نبود ! گرافیک کاراکتر ها از محیط بیشتر بود !!! گیم پلی خوبی داشت ولی در کل با گریز 2 بیشتر حال کردم ...
آها راستی این بازی چرا تو آلمان اون بحث ها رو پیش آورده بود ؟ این که هیچی نداشت ؟ خدای جنگ 1 از این خیلی بدتر بود !!!

یعنی پوکیده شدن بدن و له شدنشو و کنده شدن اجزای بدن چیز بدی نیست؟؟؟؟؟
اون جمله هم Ishi گفت. نگفت که این یک نظریه علمی هست که ثابت شده و همه باید قبول داشته باشن! خدا نکنه اونا بفهمن این موضوع رو. باز هزار تا فیلم مستند می سازن که اینا دست نشونده غربن و توطئه ی غربه.

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

منم بازی رو گرفتم البته برای PS3 .

اولین چیزی که من رو از ادامه بازی منصرف کرد بی شهور بودن تیم سازنده بود . هر فحش زشت و زننده ای که می تونستند تو بازی قرار دادند . از اون سازندش با اون حرف زدنش همچین بازی بعید نبود . :13:

درست قبل از بازی کردن می نویسه که مثبت 18 سال هست به علت های گوناگون که یکیش همین مسئله هست. می تونستید نگیرید. یا می تونید از توی آپشن بازی Audio ، صدای دیالوگ هارو صفر کنید

من امروز تمومش کردم
دموی آخرش نشون دهنده ی شماره 2 بازی هست درست میگم بچه ها ؟

کجاش دقیقا؟ بعد از credit یا قبلش؟

سلام
منم بازیو شروع کردم
فقط یه مقدار افت فریم داره نمیدونم اشکال از چیه
+ حریک موس کمی ناجوره که فکر کنم خود گیم اینطوریه

شما اگه با PC بازی می کنید احتمالا توی آپشن بازی چیزی به نام روونی موس وجود داره.

golmohammadi
21-03-2011, 21:58
شما اگه با PC بازی می کنید احتمالا توی آپشن بازی چیزی به نام روونی موس وجود داره.

سلام
موس سنسیویتی را کمتر کردم
ولی گفتم که ساختار گیم اینطوری

Davood_titan
22-03-2011, 13:24
کجاش دقیقا؟ بعد از credit یا قبلش؟

قبلش
البته فقط صفحه سیاه ولی وایسی مشنوی فرمانده و ایشی زنده هستن :31:
و ایشی میگه G O D is dead
من متوجه این کلمه نشدم شما شدین ؟؟

MobinS
22-03-2011, 17:23
قبلش
البته فقط صفحه سیاه ولی وایسی مشنوی فرمانده و ایشی زنده هستن :31:
و ایشی میگه G O D is dead
من متوجه این کلمه نشدم شما شدین ؟؟

100 درصد نسخه 2 اش میاد.

pedram_sad
22-03-2011, 22:33
بازی همین الان تمام شد
طبق معمول اخر از همه

درست مصادف شد با ارتقا سیستمم و خفن اجرا کردنش( البته اون Stuttering های ثابت تو Certain points که نشد کاریش کنم )

به قول دوستی بسی اساسی چسبید بازی

فوق العاده fun بود
تا اخرین سکانس ها بازی نو اوری داشت و داستان میچرخید

گرافیک بازی واقعا خوب بود
انفجار ها و تخریب ها به همراه محیط های عظیم و پر از جزییات و نتظره های زیبا و تنوع نور پردازی عالی بود
یک جاهایی فقط میخواستی واسی محیط رو نگاه کنی
تنوع اسلحه ها و combo زدن ها با اون2 قدرت خیلی خوب بود

نو اوری های خیلی جالبی داشت از اون سر خوردن ها و روی طناب این ور اون ور رفتن ها
تا اون سیستم sniper و اسلحه های بازی و ...

داستان نسبتا خوبی هم داشت
دیالوگ های باحالی هم داشت

کلا چسبید

امير موسر
23-03-2011, 10:32
منم الان تموم کرد ! خیلی باحال بود !

silsin
23-03-2011, 11:38
ما هم تمومیدیم. بازی بود بسی جالب .
البته بعضی جاهاش خیلی کسل کننده بود ولی در کل عالی بود.
هوش مصنوعی بد بد . واقعا بد. کل بازی رو فکر کنم تک نفره رد کردم .فقط یه سری کارکتر داشتن دوروبر من راه می رفتن و بسته به حالات جوی یه تیر هم در می کردن .
بازی بود بسیار شبیه Gears Of Ware مخصوصا اگه لباس کارکتر اول بازی رو ببینید متوجه میشید.
و کلا هم به جز ضعف هوش مصنوعی و یه کمی تاکید می کنم کمی texture popup دیگه هیچ مشکلی نداشت و بنده به شخصه خوشحالم که اخر داستان رو باز گذاشتن البته شاید من این فکر رو می کنم .

golmohammadi
23-03-2011, 22:28
ما هم تمومیدیم. بازی بود بسی جالب .
البته بعضی جاهاش خیلی کسل کننده بود ولی در کل عالی بود.
هوش مصنوعی بد بد . واقعا بد. کل بازی رو فکر کنم تک نفره رد کردم .فقط یه سری کارکتر داشتن دوروبر من راه می رفتن و بسته به حالات جوی یه تیر هم در می کردن .
بازی بود بسیار شبیه Gears Of Ware مخصوصا اگه لباس کارکتر اول بازی رو ببینید متوجه میشید.
و کلا هم به جز ضعف هوش مصنوعی و یه کمی تاکید می کنم کمی texture popup دیگه هیچ مشکلی نداشت و بنده به شخصه خوشحالم که اخر داستان رو باز گذاشتن البته شاید من این فکر رو می کنم .

ای بابا همگی تمومیدندش
فقط من موندم
منم فعلا مجبور شدم تو رزولیشن اچ دی بازی کنم چون این بازی با رزولیشنهای نسبت 1 به 7 مشکل داره
با اچ دی 60 فریم گرفتم

هوش مصنوعی بازی منم فکر میکنم خوب نیست
ا
منم اولش که دیدم یاد گرز آو وار افتادم
یه جورایی ترکیبی از گرز او وار و بایوشاک
تو این مایه ها

Erfan.
24-03-2011, 16:32
خب من هم بالاخره این گیم رو تموم کردم!:31:

یک بررسی کوتاه (با این که خیلی دیر شده) از Bulletstorm:

گیم پلی:

-یک اکشن اول شخص Run & Gun که کنترل بسیار روانی دارد... نو آوری های جالبی در این قسمت پیاده کردن که جالب شده.
سیستم Skill Shot ها بسیار جالبه و کشتن دشمنان به طرز های مختلف بسیار سرگرم کننده هست.
ترکیب استفاده از اسلحه های مختلف و لگد و نیروی قلاب(نمیدونم به فارسی چی میشه:31:) اعتیاد آوره.

هوش مصنوعی.. بعضی از دوستان به این قسمت ایراد میگیرن... آخه مگه Run & Gun هوش مصنوعی قوی میخواد؟! :13:یک هوش مصنوعی خیلی ساده کفایت میکنه...

-------------------------------------------------------------------

گرافیک:

-از UE3 بازی هایی با اتمسفر تیره و تم کلی رنگ های مرده انتظار میره... ولی این گیم از رنگ آمیزی شاد و زنده ای برخورداره و فضاهای باز زیبا و سرزنده هستند...
برخی مناظر من رو واقعا متعجب کردن و ارزش تماشای زیادی داشتن!
بافت ها... یکسری فوقالعاده با کیفیت و یکسری کاملا معمولی...
افکت ها مناسب بودن و مخصوصا نور آفتاب (Sun Flare) چشم نواز بود... پاشیدن آب به روی صفحه نیز در نوع خود جالب بود.

صداگذاری:

-صداگذاری شخصیت ها عالی بود. دیالوگ ها زیبا بودن و حس طنز خوبی احساس میشد! به نظرم صداگذاری Gray به شخصیتش میخورد و هیچ ایرادی به این قسنت وارد نیست!
از موزیک بازی چیزی یادم نمیاد:31:دقیقا از اون موزیک های تندی که فقط موقع بازی جو سازی میکنه... و هیچ چیز خاصی نداشت.(البته انتظاری هم از این سبک بازی در قسمت موزیک نداشتم)
صدای اسلحه ها و محیط هم عالی بود.

داستان-شخصیت پردازی:

-داستان برای یک Run & Gun مشکلی نداره و خوبه... در اصل برای این سبک گیم ها داستان فقط شروعیست برای اکشن بی وقفه و دیوانه وار...
شخصیت پردازی هم بد نبود و اواخر بازی واقعا به تمامشون علاقه پیدا کرده بودم!

در کل:

-گیمی بود که منو چند روزی (چند ساعتی !:31:) سرگرم کرد و چون چند وقتی بود که از این سبک بازی نکرده بودم واقعا چسبید!
گیم ایراد خاصی نداره... فقط برخی مواقع تکراری و خسته کننده میشد(مثلا Act 6)
دیالوگ ها واقعا زیبا بودن! هر چی میخواستن به هم میگفتن:27: و یه دم شوخی و...

نمره این گیم از نظر من:
17.5/20

و در آخر Bulletstorm انتظارات منو ازش کاملا برآورده کرد و یکی از بهترین گیم های این چند وقت بود.

موفق باشید.

golmohammadi
25-03-2011, 12:15
سلام
منم تمومش کردم
کی میگفت کوتاهه ؟
زیاد هم کوتاه نبود و به نظر من مراحلش کم نبودند
اما حسابی حال کردیم
گیم پلی بازی خوب بود
همیشه باید از اشیاء و جو محیط برای نابودی دشمنان استفاده میکردیم
که از این نظر عالی بود
حیف شد بازی من ایراد داشت و با افت فریم و رزولیشن کمتر تمومش کردم
من از 2 صلاح آخری خوشم نمیومد واسه همین اونا را حمل نمیکردم
از لحاظ تیر و مهمات هم فکر نکنم کسی کم بیاره
و به قول دوستان مدتی بود چنین سبکی بازی نکرده بودیم
کلا بازی جذابی بود و 1 کی 2 روز هم منو سرگرم کرد :ی
حالا از فردا منتظر نسخه اصلی کرایسیس 2 باید باشیم
edit
راستی میبینم که این صفحه 5 نفر تمومش کرده
lool

farhad200
25-03-2011, 16:53
ای بابا همگی تمومیدندش
فقط من موندم
منم فعلا مجبور شدم تو رزولیشن اچ دی بازی کنم چون این بازی با رزولیشنهای نسبت 1 به 7 مشکل داره
با اچ دی 60 فریم گرفتم

هوش مصنوعی بازی منم فکر میکنم خوب نیست
ا
منم اولش که دیدم یاد گرز آو وار افتادم
یه جورایی ترکیبی از گرز او وار و بایوشاک
تو این مایه ها

دوست عزیز با چه سیستمی فریم 60 گرفتی میشه مشخصات سیستمتو بگی؟ چون من میخوام سیستم گیم ببندم.

SA.JJ.AD
25-03-2011, 17:15
دوست عزیز با چه سیستمی فریم 60 گرفتی میشه مشخصات سیستمتو بگی؟ چون من میخوام سیستم گیم ببندم.

دوست عزیز شما اگه قصد سیستم بستن داری رو این بازی و فریم دهیش حساب باز نکن :27:چون من با کارت ضعیفم (9500:2:) 50 تا 60 فریم همش میگرفتم !:18:! (با نهایت تنظیمات گرافیکی) و رزولیشن 1280-720 . کلا بازی یه چیزیش میشه :31:(شایدم فقط برا من فقط اینجوری بود):21::31:

behrad66
27-03-2011, 00:33
منم موندم با این گرافیک و این همه اکشن و افکت های باحال چجوری اصلا کند نمیشه. با آخرین رزولوشن و تنظیمات.

اونوقت یه بازی مثل فالات نیو وگاس دو نفر که جلوت راه میرفتن میرفت رو 12 فریم!!!! :2:

بعد از مدتها این یه بازی بود که خستگی از تنم در کرد با این همه اکشن... :8:

راستی میدونستین People Can Fly که این بازی رو زده سازنده Painkiller هم بوده؟ (تاپیک رو نخوندم. اگه میدونستین حلالم کنین :31: )

اون موقعش هم painkiller آخر اکشن بود...

farhad200
28-03-2011, 14:00
ولی خداییش عجب بازی بود خیلی وقت بود که دلم واسه یه همچین بازی لک زده بود حتی با بلک اوپس هم اینقدر حال نکرده بودم بازیای الان همش داستانن اصلا زیاد توش صحنه های اکشن نمیزارن میتونم بگم تا الان بهترین بازی سال هست

Dav0od
29-03-2011, 23:00
نظر شخصی من در رابطه با بازی :
گرافیک : خوب بود ولی انتظار بیشتری از گرافیک محیط داشتم .
صدا گذاری : صدا گذاری کاراکتر ها جالب بود و خوب انتخاب شده بود .
گیم پلی : با این که کمی نوآوری داشت ولی زیاد باهاش حال نکردم .
داستان : ضعیف ترین قسمت بازی همین داستان بود ! .
در کل بازی خوبی بود و ارزش یکبار امحتان کردن رو داشت و یا بعبارتی فکر نکنم هیچ وقت دوباره تمومش کنم ! .
امتیاز من به بازی : 85 %

Advanced Ali-001
30-03-2011, 13:59
سلام.
دوستان این بازی ادامه هم داره؟
نظر من:
گرافیک90
صداگزاری:80
گیم پلی:100
داستان80
نمره کل:90

MobinS
30-03-2011, 16:46
یعنی چی ادامه داره؟
چرا به صداگذاری 80 دادی؟

Advanced Ali-001
01-04-2011, 10:16
یعنی چی ادامه داره؟
من از اولش میدونستم جنگ تنده حتی تریلرش رو هم ندیده بودم ولی وقتی هومان خان گفتن هدف ازاین بازی کشتن کامل نیست شاخ دراوردم.
احساس میکنم مثل gears of war ادامه اداشته باشه.

چرا به صداگذاری 80 دادی؟
ببین این اسپیکر منه:
با این اسپیکر من ازصداش راضی نبودم....

moh3en_sh
08-04-2011, 23:50
چطوری باید اکانت درست کنی؟
میرم تو بازی میگه باید اکانت درست کنی!

3Dmajid
09-04-2011, 18:51
این بازی چندتا چپتر داره ؟

silsin
09-04-2011, 20:26

اکانت چی؟ من بدون اکانت بازی کردم تمومش هم کردم .فکر نکنم لازم باشه

hosseincode2008
09-04-2011, 20:59
اونجايي كه ميگه بايد اكانت بسازي شما نوار لغزان رو بكش پايين يه لينك ابي ميبيني رو اون كليك كن تا اكانت افلاين بتوني بسازي
شرمنده ديگه از اين بهتر نميتونم بگم !

mehdy.z
10-04-2011, 20:34
با اجازه حسین جان:

marmolak kocholo
12-04-2011, 21:25
دوستان اولین DLC بازی Bulletstorm به نام Gun Sonata هم اکنون از طریق شبکه ها PSN و XBL با امتیاز 800 MS یا $9.99 قابل خریداری هست...

این DLCا دارای 3 مپ به نام های Sewers of Stygi، the abandoned Hotel Elysium و the open spaces of Villa در بخش مولتی پلیر
و همچنین 2 مد جدید به نام های Crash Site و Guns of Stygia در بخش Echo هست...

این DLC به زودی برای PC نیز منتشر خواهد شد...

چند تصویر از این DLC :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایز اصلی تصاویر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:

behrad66
27-04-2011, 10:01
دوستان کسی موزیک اول این بازی که روی منو هست رو داره؟ فوق العاده ـس. حس حماسی و انرژی رو کامل به آدم القا میکنه.

نمیدونم چرا ولی این آهنگ خیلی شبیه یه آهنگیه که خیلی برام آشناس. همش احساس میکنم روی یه فیلم یا بازی دیگه چیزی شبیه بهش رو شنیدم ولی در کل خیلی باحاله آهنگش.

اگه لینکش رو دارید ممنون میشم.... :11:

ویرایش: خودم پیداش کردم. :8:

Niloofar_Hot69
17-05-2011, 22:29
2نفره آفلاین میشه بازی کرد؟چجوری البته رو 360

gap
18-05-2011, 10:46
2نفره آفلاین میشه بازی کرد؟چجوری البته رو 360
خیر....خیر....شما کلا Split screen خیلی دوست داری،نه؟ :))

Dark Soul
12-06-2011, 21:07
بازی با حالی بود ...چسبید...
این ایده اسکیل شات ها هم خیلی جالب بود.
اما به نظر میاد این بازی زیاد طرفدار نداشته باشه!!

3Dmajid
12-06-2011, 21:15
بازی با حالی بود ...چسبید...
این ایده اسکیل شات ها هم خیلی جالب بود.
اما به نظر میاد این بازی زیاد طرفدار نداشته باشه!!

خب زیاد بازی معروفی نیس ! ولی کساییکه خریدن لذت بردن از بازی :11:

MobinS
12-06-2011, 22:33
من میگم چرا تاپیک اومده بالا اونوقت آخرین پست واسه دیروزه... فکر کردم خرزوخان اومده :دی
کی گفته بازی معروفی نیست؟؟؟تا قبل از ریلیزش اینقدر توی دنیا دنگ و فنگ و سر و صدا کرد که نگو... البته بعدش همه فهمیدن بازیش شاهکار نیست... نه که بازی قشنگی نیستا... در سطح 88 از صده... بسیار خوب... نه عالی...

Alireza.M67
13-06-2011, 14:19
این بازی که عالی بود .
من خیلی خوشم اومد ازش . یکی از بهترین شوتر هایی بود که بازی کردم .

behrad66
13-06-2011, 19:39
من میگم چرا تاپیک اومده بالا اونوقت آخرین پست واسه دیروزه... فکر کردم خرزوخان اومده :دی
کی گفته بازی معروفی نیست؟؟؟تا قبل از ریلیزش اینقدر توی دنیا دنگ و فنگ و سر و صدا کرد که نگو... البته بعدش همه فهمیدن بازیش شاهکار نیست... نه که بازی قشنگی نیستا... در سطح 88 از صده... بسیار خوب... نه عالی...
شما به چه شوتری امتیاز بیشتری میدی؟ البته من عاشق RPG ـم ولی هر از گاهی یه شوتر میزنم تا سرحال بیام.

من تو بازیای اکشن شوتر هرچی بیشتر هیجان و اکشن داشته باشه بیشتر حال میکنم.
البته تنوع اسلحه هم خوبه ولی اکشنش باید زیاد باشه.
Painkiller هم یه چیزی بود تو همین مایه ها. جالبه که مال همین شرکت هم بود.
ولی این یکی چیزی داشت که بازیای دیگه نداشتن. در عین سرعت عمل باید محیط و اطراف و دشمناتو خوب وارسی میکردی
تا بتونی امتیاز بگیری.
یعنی همینطوری الکی نبود که بزنی و بری...

من که بهش امتیاز 90 تا 95 رو میدم.

lucas_2007x
19-03-2012, 12:25
دوستان من یه مشکلی دارم...اول اول این بازی گیر کردم...بعد از اینکه اون آقا هه رو میندازی بیرون ..یارم میره کنار در وامیسته..منم هیچجور نمیتونم در رو باز کنم..باید چیکار کنم.. ؟؟؟

jack426
20-03-2012, 01:08
دوستان من یه مشکلی دارم...اول اول این بازی گیر کردم...بعد از اینکه اون آقا هه رو میندازی بیرون ..یارم میره کنار در وامیسته..منم هیچجور نمیتونم در رو باز کنم..باید چیکار کنم.. ؟؟؟
اگه درست اول بازی باشی باید بری روبروی در و R رو بزنی یا اگه جلوتری اول RMB و بعد LMB رو می زنی و بعد به کامپیوتر که کنار در هست شلیک میکنی تا منفجر بشه:)