ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پورت صدای جلوی کیس

mahdi-ghoghnus
11-05-2010, 16:58
سلام
پورت صدای جلوی کیس من که هدفونو بهش میزنم کار نمیکنه از روی مادربوردم وصلش کردم اما بازم کار نمیکنه میخواستم کمکم کنید آیا تو ستاپ و بایوس باید تنظیماتی انجام بدم یا مشکل سخت افزاریه؟:8::8::8:
در ضمن مادربوردم گیگابایت EP31_DS3L هست
ممنون:10:

m.behnam
11-05-2010, 17:14
سلام
منم دقیق همین مشکل رو دارم اما مادربرد من asus
سیم میکروفن و بلنگو وصل میشه اما ویندوز تشخیص نمیده چیزی وصل شده
ممنون میشم یکی از دوستان ما رو راهنمایی کنه

Enriqu3
11-05-2010, 17:20
سلام
من خودم asus دارم مشکلم اینتوری حل شد
اول از همه مطمئن شید که سوکت ها رو کاملا درست جا زدید
بعد به ستاپ بایوس برید و دنبال تنظیمات کارت صدا (sound card) یا پنل جلویی (front panel) بگردید
یه جا Front Panel رو می بینید که باید روی Realtek تنظیم کنید (مال من Realtek بود) اما شما اگر Realtek رو پیدا نکردید دنبال صدای دو کاناله باشید و روی اون تنظیم کنید.

Enriqu3
11-05-2010, 17:28
رو آنالوگ ، AC97 تنظیم کنید جواب میده

AliSub
11-05-2010, 17:41
فیش های مربوط به فیشهای صدای جلو کیس رو باید به F_Audio وصل کنی . و از قسمت تنظیمات صدا تنظیمات رو به صورت عکس زیر در بیاری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه نگاه به اینجا بنداز.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi-ghoghnus
11-05-2010, 18:39
سلام
من خودم asus دارم مشکلم اینتوری حل شد
اول از همه مطمئن شید که سوکت ها رو کاملا درست جا زدید
بعد به ستاپ بایوس برید و دنبال تنظیمات کارت صدا (sound card) یا پنل جلویی (front panel) بگردید
یه جا Front Panel رو می بینید که باید روی Realtek تنظیم کنید (مال من Realtek بود) اما شما اگر Realtek رو پیدا نکردید دنبال صدای دو کاناله باشید و روی اون تنظیم کنید.

با تشکر از همه دوستان
من توی ستاپ بایوس Sound card و front panel رو پیدا نکردم :41:
دز ضمن این AC97 چیه؟
راستی من هم تو ویندوز سون و XP این مشکل رو دارم:11:

ENASAP
11-05-2010, 23:59
كارت صداي مادربرد شما HD است.:20: لينك زير:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبل از هر چيز مطمئن شويد كه كابل جلوي كيس درست روي مادربرد وصل شده باشه. براي اطمينان از دفترچه مادربردتون كمك بگيريد. در صورتي كه دفترچه مادربردتون رو نداريد مي تونيد از لينك زير دانلود كنيد:

در بعضي از كيس ها سر اين كابل بصورت يك سوكت 10 پين (يكي از پين ها براي جلوگيري از نصب اشتباه، پر است) آماده است كه كار شما رو خيلي راحت مي كنه :31: ولي تو بعضي از كيس ها سر سيم ها جدا هست كه بايد توي نصب شون دقت بيشتري كنيد. :21:

در مرحله بعدي از سالم بودن جك هاي هدفوني جلوي كيس تون اطمينان حاصل كنيد. معمولا" توي كيس هاي ارزان قيمت توي مونتاژ اين قسمت دقت زيادي نمي شه. :41:

حالا بريم سراغ كارهاي نرم افزاري:
اول از همه جديدترين درايور كارت صداتون رو با توجه به نوع ويندوز تون از سايت زير دانلود و نصب كنيد:

دقت كنيد كه كارت صداي مادربرد شما High Definition است و AC97 يك چيپست قديمي كارت صداي آنبرد هست كه ديگه استفاده نمي شه. :13:

حالا اگه ميكروفون و يا هدستي به جلوي كيس وصل كنيد بصورت اتوماتيك شناسايي شده و مانند عكسي كه دوست خوبمون alisub گذاشتند مي تونيد پورت ميكروفون و يا هدفونتون رو فعال كنيد.

موفق باشيد.

masoudrahimi1986
12-05-2010, 18:03
سلام
mahdi-ghoghnusعزیز اولا به نظر من راه حل مشکلت نرم افزاریه و داخل ویندوزه ! نه bios
اون راهی که دوستان گفتن برا وقتیه که دو کارت صدا یکی on board و یکی اسلاتی داشته باشی.
شما کارهایی که ENASAPگفته رو انجام بده .امیدوارم جواب بگیری البته در مادربورد من کهASUSهست.اون طور که ENASAP گفته اتوماتیک نیست و باید از طریق نرم افزار مدیریت کارت صدا تنظیم بشه(داخل DVDمادربرد موجود است)
همون عکسی که alisub نشون داده .
البته باید برای فعال شدن پنل جلو تیک گزینه اول باید برداشته بشه!:8:

Enriqu3
12-05-2010, 19:13
كارت صداي مادربرد شما HD است.:20: لينك زير:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبل از هر چيز مطمئن شويد كه كابل جلوي كيس درست روي مادربرد وصل شده باشه. براي اطمينان از دفترچه مادربردتون كمك بگيريد. در صورتي كه دفترچه مادربردتون رو نداريد مي تونيد از لينك زير دانلود كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر بعضي از كيس ها سر اين كابل بصورت يك سوكت 10 پين (يكي از پين ها براي جلوگيري از نصب اشتباه، پر است) آماده است كه كار شما رو خيلي راحت مي كنه :31: ولي تو بعضي از كيس ها سر سيم ها جدا هست كه بايد توي نصب شون دقت بيشتري كنيد. :21:

در مرحله بعدي از سالم بودن جك هاي هدفوني جلوي كيس تون اطمينان حاصل كنيد. معمولا" توي كيس هاي ارزان قيمت توي مونتاژ اين قسمت دقت زيادي نمي شه. :41:

حالا بريم سراغ كارهاي نرم افزاري:
اول از همه جديدترين درايور كارت صداتون رو با توجه به نوع ويندوز تون از سايت زير دانلود و نصب كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقت كنيد كه كارت صداي مادربرد شما High Definition است و AC97 يك چيپست قديمي كارت صداي آنبرد هست كه ديگه استفاده نمي شه. :13:

حالا اگه ميكروفون و يا هدستي به جلوي كيس وصل كنيد بصورت اتوماتيك شناسايي شده و مانند عكسي كه دوست خوبمون alisub گذاشتند مي تونيد پورت ميكروفون و يا هدفونتون رو فعال كنيد.

موفق باشيد.

احیانا Rampage II مادربرد قدیمی هست؟؟ :27:
خدمتت عرض کنم که asus برای راحتی استفاده از پنل جلوی کیس این AC97 رو روی مادربرد هاش میزاره و تو بایوس میشه بین AC97 و هر صدای HD دیگه ای که روی مادربرد هست سوییچ کرد. حالا دیگه گیگا رو نمیدونم

ENASAP
13-05-2010, 01:01
احیانا Rampage II مادربرد قدیمی هست؟؟ :27:
خدمتت عرض کنم که asus برای راحتی استفاده از پنل جلوی کیس این AC97 رو روی مادربرد هاش میزاره و تو بایوس میشه بین AC97 و هر صدای HD دیگه ای که روی مادربرد هست سوییچ کرد. حالا دیگه گیگا رو نمیدونم

دوست عزيز،
تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم ايسوس دو نوع مادربرد Rampage II داره: :21:
Rampage II GENE

Rampage II Extreme

كه هر دو مدل مادربردهاي جديد و حرفه اي بر پايه چيپست Intel® X58 و سوكت Intel® LGA1366 هستند مخصوصا" مدل Rampage II Extreme. :46:
اگر به مشخصات فني هر دوي اين مادربرد ها در قسمت Audio بيشتر دقت نماييد مشاهده خواهيد كرد كه چيپست كارت صدا در هر دو مدل High Definition Audio مي باشد نه AC97!
اگر به پست بنده بيشتر دقت مي كرديد گفته بودم چيپست AC97 در حالي كه موردي كه شما مطرح نموديد مود AC97 است! كه اين موضوع ربطي به برند ايسوس و گيگابايت ندارد. :13:

نكته ي ديگه ي هم كه mahdi-ghoghnus مشخص نكردند مدل كيس و سوكت صداشون هست؟
اكثريت كيس هاي ارزان قيمت فقط مود AC97 رو دارند كه اگه روي مادربردي كه صداي اون HD هست بسته بشه كار مي كنه ولي يك سري از امكانات HD رو ديگه نمي شه استفاده كرد.

Enriqu3
13-05-2010, 14:30
دوست عزيز،
تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم ايسوس دو نوع مادربرد Rampage II داره: :21:
Rampage II GENE

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRampage II Extreme

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكه هر دو مدل مادربردهاي جديد و حرفه اي بر پايه چيپست Intel® X58 و سوكت Intel® LGA1366 هستند مخصوصا" مدل Rampage II Extreme. :46:
اگر به مشخصات فني هر دوي اين مادربرد ها در قسمت Audio بيشتر دقت نماييد مشاهده خواهيد كرد كه چيپست كارت صدا در هر دو مدل High Definition Audio مي باشد نه AC97!
اگر به پست بنده بيشتر دقت مي كرديد گفته بودم چيپست AC97 در حالي كه موردي كه شما مطرح نموديد مود AC97 است! كه اين موضوع ربطي به برند ايسوس و گيگابايت ندارد. :13:

نكته ي ديگه ي هم كه mahdi-ghoghnus مشخص نكردند مدل كيس و سوكت صداشون هست؟
اكثريت كيس هاي ارزان قيمت فقط مود AC97 رو دارند كه اگه روي مادربردي كه صداي اون HD هست بسته بشه كار مي كنه ولي يك سري از امكانات HD رو ديگه نمي شه استفاده كرد.
دوست من، از همون اول هم من اسمی از چیپست AC97 نبردم! فقط گفتم روی AC97 تنظیم کنید جواب میده!
شما خودت گفتی AC97 چیپست قدیمی هست! اینی که شما گفتی رو باید خودم اول میگفتم!:31:
منظور من Extreme بود ولی هردوتاشون این قابلیت رو باید داشته باشند، اینطور نیست؟؟ حداقل Extreme رو میدونم که داره!:46:
حالا بگذریم! شما که گیگا داری این دوستمون رو راهنمایی کن که ظاهرا کارش هنوز گیره! من از بایوس گیگا اطلاعی ندارم وگر نه میتونستم بیشتر راهنمایی کنم!

mahdi-ghoghnus
13-05-2010, 17:54
ممنونم از همه دوستان برای کمکشون
کیس من مارک Palm هستش اما مدل سوکت صدا رو نمیدونم چطور باید مشخص کنم

AliSub
13-05-2010, 23:32
سلام

همون عکسی که alisub نشون داده .
البته باید برای فعال شدن پنل جلو تیک گزینه اول باید برداشته بشه!:8:

سلام
حرف شما کاملا درسته و این مسئله هم برای من سوال شده که چرا وقتی من تیک میزارم صدا وصل میشه؟؟؟
یعنی کاملا برعکس

mahdi-ghoghnus
18-05-2010, 05:00
از همهدوستان برای کمکاشون ممنون با دانلود درایور مشکلم حل شد

oj2008pc
19-05-2010, 11:19
سلام
حرف شما کاملا درسته و این مسئله هم برای من سوال شده که چرا وقتی من تیک میزارم صدا وصل میشه؟؟؟
یعنی کاملا برعکس

سلام دوست عزیز
اتفاقا تیک گزینه اول باید باشه تا صدا وصل بشه .
وقتی شما این تیک میزنین یعنی سیستم هدفون یا میکروفن متصل شده به جلوی کیس بطور خودکار شناسایی نمیکنه . ( یعنی این پورت ها برای همیشه فعال میکنین )

ashkan22
12-07-2014, 18:58
زینه اول باید برداشته بشه!:8:
مشکل من اینه که اصلا همچین گزینه ای نداره!! مادربرد هم ایسوس هستش