مشاهده نسخه کامل
: بی اختیاری مدفوع
tadaie123
10-05-2010, 13:54
این بیماری که به گفته بعضی پزشکان عوامل ارثی داره تازگی توی چند تا از بچه های آشنایان من دیده شده . البته حالتهای اونها کاملا باهم متفاوته که احتمالا به سن و عوامل محیطی مثل رفتار اطرافیان در مقابل دیدن چنین وضعیتی بستگی داره .بعد از آزمایش مانومتری روی اونها توی هیچکدوم فلجی مقعد دیده نشده وجالب اینه که همه اونها هم پسرن . اما جالب تر این که هر کدوم با مراجعه به پزشکهای مختلف روشهای درمانی متفاوتی رو تجربه کردن و هیچکدوم هنوز 100% مداوا نشدن . من نمی دونم آیا واقعا این یه نوع بیماریه ؟ اصلا قابل مداوای حتمیه ؟
kiarash3500
11-05-2010, 02:32
این بیماری که به گفته بعضی پزشکان عوامل ارثی داره تازگی توی چند تا از بچه های آشنایان من دیده شده . البته حالتهای اونها کاملا باهم متفاوته که احتمالا به سن و عوامل محیطی مثل رفتار اطرافیان در مقابل دیدن چنین وضعیتی بستگی داره .بعد از آزمایش مانومتری روی اونها توی هیچکدوم فلجی مقعد دیده نشده وجالب اینه که همه اونها هم پسرن . اما جالب تر این که هر کدوم با مراجعه به پزشکهای مختلف روشهای درمانی متفاوتی رو تجربه کردن و هیچکدوم هنوز 100% مداوا نشدن . من نمی دونم آیا واقعا این یه نوع بیماریه ؟ اصلا قابل مداوای حتمیه ؟
این بیماری معمولا به علت آسیب خارجی به اسفنگتر اتفاق میفته
در مورد فامیلتون این طور نبوده؟
tadaie123
11-05-2010, 10:48
نه چون اگر اسفنگتر مشکل داشت حتما تو مانومتری نشون می داد . البته در عکس هم چیز خاصی نبود . یکی از اونها یی که می گم مشکل داشت هنوز سه سالش نشده .با بایوفید بک تقریبا بهتر شد ولی دکتر گفته تا 3 سالگی باید صبر کنه و بعد درمان رو ادامع بده . برای دیگری که حدودا 8 ساله است . قرصهای پیش فعالی تجویز شده و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.