مشاهده نسخه کامل
: سوال خیلی مهم درمورد کتاب اموزشی
سلام دوستان من قصد دارم کارم رو با برنامه های سه بعدی شروع کنم...ولی موندم واقعا با کدوم شروع کنم..یکی میگه مایا اون یکی میگه 3dmax و....من دیروز رفتم کتاب بخرم به خدا سر این که با چی شروع کنم موندم و نخریدم....کتاب برای مایا فقط یدونه بود تو کل نمایشگاه به اسم روح الله سلیمانی..ولی برای 3dmax چند تا کتاب بود که اکثرش رو علی محمودی داده بیرون....تروخدا با دلیل و منطق بگید کدوم کتاب رو بگیرم و با کدوم برنامه شروع کنم...در ضمن کتاب مایا که دیدم کتاب خیلی خوبی به نظر میومد...البته 3dmax / هم کتاباش بعضی هاشون خیلی عالی بود.....بعضی هاتون میگید مایا قوی تره و پلاگین نمیخواد و...و بعضی ها میگید 3d بهتره با پلاگین....در ضمن بگید کار با کدومش راحت تره و محصول نهایی بهتری میده....ممنون...ببخشید طولانی شد...فقط با دلیل جواب بدید
سلام دوستان من قصد دارم کارم رو با برنامه های سه بعدی شروع کنم...ولی موندم واقعا با کدوم شروع کنم..یکی میگه مایا اون یکی میگه 3dmax و....من دیروز رفتم کتاب بخرم به خدا سر این که با چی شروع کنم موندم و نخریدم....کتاب برای مایا فقط یدونه بود تو کل نمایشگاه به اسم روح الله سلیمانی..ولی برای 3dmax چند تا کتاب بود که اکثرش رو علی محمودی داده بیرون....تروخدا با دلیل و منطق بگید کدوم کتاب رو بگیرم و با کدوم برنامه شروع کنم...در ضمن کتاب مایا که دیدم کتاب خیلی خوبی به نظر میومد...البته 3dmax / هم کتاباش بعضی هاشون خیلی عالی بود.....بعضی هاتون میگید مایا قوی تره و پلاگین نمیخواد و...و بعضی ها میگید 3d بهتره با پلاگین....در ضمن بگید کار با کدومش راحت تره و محصول نهایی بهتری میده....ممنون...ببخشید طولانی شد...فقط با دلیل جواب بدید
واسه شروع مکس کار کنی بهتره اما خوب مایا هم واسه جلوه های ویژه و انیمیت بهتره واسه آموزش هم کتابایی که تو ایران هست هیچ فایده ای نداره چون موقعی که Hellp مکس یا مایا هست خیلی بهتر میشه مانور داد.من 6-7 سال مکس کار کردم و حالا هم مایا کار می کنم البته واسه انیمیت و جلوه های ویژه واسه یاد گرفتنت حتما برو سراغ آموزش های شرکت Digitaltutorial و بعد هم که خاصی حر فه ای کار کنی برو سراغ Gnomon و .....
سوالی بود در خدمتم...
به قول یکی از دوستان:
خستم لبخند اجباری ، خستم از حرفای تکراری ، خسته از خواب فراموشی ، زندگی با وهم بیداری
قبلا خیلیا این سوال رو پرسیدن و به هیچ جا نرسیدن.هر دو رو نصب کن و با محیط هر کدوم راحت تر بودی شروع کن.
این بحث رو ادامه نده.همین امروز تا بیشتر وقت از دستت نرفته شروع کن.
اینجا هم رضا جان داره به یکی از بچه ها یاد میده ، میتونی تو هم استفاده کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Mostafa 3D
08-05-2010, 17:15
وای دوباره نه
شما هر دوتا برنامه رو نصب کن ببین با کدوم راحت تری
evil2012
08-05-2010, 18:44
هر دوشو با هم اموزش ببین بعدش خودت حالیت میشه چی به چیه!
هر چی که اومد جلو دستت بخونو تمرین کن فرقی نداره از کجاشون شروع به کار کنی برو جلو که خیلی عقبی!!! فقط علاقه!
(محمود نصیری 3dmax)
100% بگیرو بخون
amir_eshgh01
11-05-2010, 01:14
نظر منو بخوای با کتاب این چیزا حل نمیشه
اگه اهل شهرای بزرگی به نظر من برو یه کلاس و دوره آموزشی ببین اونوقت همونو ادامه بده
اگه میخوای سه بعدی کار کنی به نظر من اگه افتر هم کار کنی بدک نیست هم جالبه هم جذابه و هم بعد از رندر به درد بخوره
البته من یه اماتورم و اطلاعاتم صفر کلوینه اما یه نیم تجربه ای بیش تر دارم که اونم در اختیارتون گذاشتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.