مشاهده نسخه کامل
: CW آمریکایی یا چینی؟
دوستان در مورد Vaio Cw میخواستم بدونم تفاوت کیفیت بین مدلهای ساخت چین و آمریکا چقدر هست و آیا همینطور که فروشنده ها میگن مدلهایی که USA خورده سفارش آمریکا هست و کیفیت بالاتری داره؟
به عنوان مثالCW22 FX/B بر خلاف سایر مدلهای این سری گرافیک خوب 330GT رو داره ولی چون چین خورده آنچنان ازش تعریف نمیکنند.
یعنی چی خورده؟؟؟؟
کلا سونی هایی که در ایران هستند یا اسمبل امریکا هستند و یا چین ، برزیل و کانادا و.... هم تولید می کنند.
اگر کمی با مبحث مربوط به تولید و اسمبل آشنا باشید ، این حرف را نمی زدین ،
سونی ، سونیه ! چه چینی باشه و چه امریکایی ، هم از لحاظ کیفیت ، مشخصات سخت افزاری ، شرکت های طرف قرارداد ، تامین کنندگان و .... همه یکی هستند ،
نه تنها سونی ، بلکه تمامی لپتاپ ها و دیگر وسایلی که توسط یک شرکت در کشور های مختلف تولید می شوند ، کیفیت یکسانی دارند.
اما امکان داره بر اساس قیمت تمام شده ، و فرهنگ و دیگر عوامل ، برای هر منطقه ای کانفیگ خاصی را در نظر گرفته و تولید کنند.
دوست عزیز من اول نوشته ام گفتم فروشنده ها میگن نه اینکه من میگم و خواستم نظر دوستان رو در باره این نظر بدونم چون حتی این مسئله رو قیمت هم تاثیر گذاشته و مدلهایی که china در لیستهاشون میزنن نسبت به مدلهای آمریکایی ارزونتر میدن همینطور که مثال زدم.
دوست عزیز من اول نوشته ام گفتم فروشنده ها میگن نه اینکه من میگم و خواستم نظر دوستان رو در باره این نظر بدونم چون حتی این مسئله رو قیمت هم تاثیر گذاشته و مدلهایی که china در لیستهاشون میزنن نسبت به مدلهای آمریکایی ارزونتر میدن همینطور که مثال زدم.
فروشنده ها بر اساس موجودی خودشون اظهار نظر میکنن ، فقط در مورد کشور نسیت ، کسی که دل میفروشه ، سونی را زیر سوال می بره ، کسی هم که سونی میفروشه ، دل رو زیر سوال میبره ..
چون نوت بوک های چینی ، کمتر تو بازار پیدا می شن و همچنین ، در هر فروشگاهی دیده نمیشن این حرف را میزنن.
alex_metal
07-05-2010, 16:34
فروشنده ها بر اساس موجودی خودشون اظهار نظر میکنن ، فقط در مورد کشور نسیت ، کسی که دل میفروشه ، سونی را زیر سوال می بره ، کسی هم که سونی میفروشه ، دل رو زیر سوال میبره ..
چون نوت بوک های چینی ، کمتر تو بازار پیدا می شن و همچنین ، در هر فروشگاهی دیده نمیشن این حرف را میزنن.
اما اون طوری که شما میگید نیست الان چین تو بازار فراوان پیدا میشه یعنی هر مغازه میری میگن فقط چین داریم یعنی میگن همه ی لپ تاپ ها چینه. اصلا به من میگن امریکایی وجود نداره!
الان تو بازار چیزی که کمه آمریکایی هست نه چین:13:
اما اون طوری که شما میگید نیست الان چین تو بازار فراوان پیدا میشه یعنی هر مغازه میری میگن فقط چین داریم یعنی میگن همه ی لپ تاپ ها چینه. اصلا به من میگن امریکایی وجود نداره!
الان تو بازار چیزی که کمه آمریکایی هست نه چین:13:
بله من هم موافقم
اکثر مغازه دار ها میگن لپ تاپ اصل آمریکا یا تو ایران نیست یا خیلی محدود هست
چون ایران تحریمه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.