ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Test Drive Unlimited 2

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

bbp
07-02-2011, 15:42
دوست عزيزم !
لازمه عرض كنم كه وقتي از ويل استفاده ميكني تك تكه دكمه هاي كيبرد هم همزمان قابل استفاده هستند پس مطمئن باش هيچ مشكلي از اين بابت نيست ضمن اينكه من G25 دارم و خودتون ببينيد كه چندتا دكمه فقط روي قسمت دسته دندش هست...كافيه ؟ :5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8 تا دكمه و 4 جهت كه هر كدوم رو ميتونم واسه يه چيزي تعريف كنم ( خوراك اين امكان جديد بازي هستش ) كه اون آپشنه مياد كه 4 جهته هست و يكيش شيشه هارو باز و بسته ميكنه يكي سقف و ...:5:

Top Gear The Stig
07-02-2011, 17:14
سلام دوستان..............
من علاقه ی زیادی به نسخه ی قبلی داشتم ولی خیلی بد میشد توش دریفت :2: کرد تو این یکی چطوره؟؟؟

mosolim
07-02-2011, 19:26
دوست عزيزم !
لازمه عرض كنم كه وقتي از ويل استفاده ميكني تك تكه دكمه هاي كيبرد هم همزمان قابل استفاده هستند پس مطمئن باش هيچ مشكلي از اين بابت نيست ضمن اينكه من G25 دارم و خودتون ببينيد كه چندتا دكمه فقط روي قسمت دسته دندش هست...كافيه ؟ :5:

8 تا دكمه و 4 جهت كه هر كدوم رو ميتونم واسه يه چيزي تعريف كنم ( خوراك اين امكان جديد بازي هستش ) كه اون آپشنه مياد كه 4 جهته هست و يكيش شيشه هارو باز و بسته ميكنه يكي سقف و ...:5:

با این بازی کممیاره نه دکمه های روی ویل. ای ول خودمون کلی حال میکنی با این دم و دستگاه .

mehdi30nema
07-02-2011, 20:02
منم امروز نسخه 360 را گرفتم ،
یه نیم ساعتی بازی کردم ، ولی فکر کنم بیشتر جنبه سرگرمی داره و نمیشه زیاد روش حساب کرد چون بعد از یه مدت تکراری میشه .
تصادف ها هم خیلی مصنوعی هست ، از قصد با آخرین سرعت رفتم تو دیوار ولی فقط سپر یه زره لق شد ، حتی رنگ ها هم پریده نمیشن .
ولی خوب با همه این ضعف ها عنوان خیلی بدی هم نیست و قابل تحمله .

iCe m@n
07-02-2011, 20:13
ایولا دم همتون گرم بلاخره برای Pc هم اومد

این دوستمون با این G25 چه حالی میکنه لذت واقعی رانندگی رو میبره توی بازی منم زده به سرم برم برخم قیمت الانش چند هست این G25؟

bbp
07-02-2011, 20:37
كم كه نمياره ولي كلا هم به كارمم نمياد چون همين الانشم واسه TDU 1 كيبرد زير فمون هست و همه دكمه هاي مورد نياز در دسترس

mosolim شما مشخصات سيستمت چي هست و با چه گرافيكي بازي رو اجرا كردي؟

در رابطه با حرف دوستمون mehdi30nema هم بايد بگم تقريبا موافقم اگر با كيبرد اين بازي رو انجام بديد اما وقتي با ويل بازي ميكنيد قضيه 180 درجه بر عكس ميشه و لذتي فوق العاده داره :40:( چون اونوقت فرمون هرچقدري كه نياز داريد ميچرخه و فقط يه گاز و تزمز نداريد كه وقتي گاز ميديد تخته گاز بده و ترمز ميكنيد محكم ترمز كنه...با ويل هر چقدري كه نياز داريد گاز داده ميشه و ترمز ميكنيد )

قيمت G25 هم الان بين 310 تا 340 بايد باشه با گارانتي آواژنگ

Mostafa NBA
07-02-2011, 21:02
منم امروز نسخه 360 را گرفتم ،
یه نیم ساعتی بازی کردم ، ولی فکر کنم بیشتر جنبه سرگرمی داره و نمیشه زیاد روش حساب کرد چون بعد از یه مدت تکراری میشه .
تصادف ها هم خیلی مصنوعی هست ، از قصد با آخرین سرعت رفتم تو دیوار ولی فقط سپر یه زره لق شد ، حتی رنگ ها هم پریده نمیشن .
ولی خوب با همه این ضعف ها عنوان خیلی بدی هم نیست و قابل تحمله .

این قضیه کاملاً به نفع گیمر هست ! من نسخه ی قبل بازی رو چندین بار تموم کردم و الان که بهش فکر میکنم میبینیم اگر قرار بود مثل Forza و Dirt و این بازی ها, تخریب پذیری زیادی داشت نمیشد از بازی لذت برد.

GiggleClub
07-02-2011, 21:24
با این wheel ارزونا مثلا ۴۰-۵۰ تومنی میشه لذت برد یا همین کیبورد دلمون خوش باشه؟

من عاشق این بازی ام و کلا با اینکه خیلی اهل بازی نیستم ماشین خوارکمه و بهترینش هم TDU هست
ایشالا تا آخر هفته میگیرم

meha
07-02-2011, 21:29
توی هیچ سایتی نسخه PC برای فروش گذاشته نشده؟

Tomas Angelos
07-02-2011, 21:55
سلام
عجب چیزه توپی هستش game باهاش باید خیلی حل بده دنده شو خیلی طبیعی درست کردنش
دمت گرم از بابت عکس:46:

xero.1992
08-02-2011, 02:09
مگه برای PC یش اومده ؟

Mostafa NBA
08-02-2011, 03:29
مگه برای PC یش اومده ؟

فقط کافی بود حداکثر 2 تا صفحه رو زحمتی به اون انگشت ها میدادی نگاه میکردی :31: بله عزیز اومده :8:

bbp
08-02-2011, 13:09
آقايون بيايد تعريف كنيد ديگه...4 تا عكسي چيزي...
حالا اگه من بودم الان اينجارو حسابي تركونده بودم :13:

resident_evil
08-02-2011, 13:37
این همه سینه چاک داشت این بازی هنوز کسی بازی نکرده ؟ : دی
اونجوری که بچه ها در موردش نظر دادن همه به اتفاق گفتن گرافیک بازی خیلی بد هست و شدید تو ذوق میزنه . بازی کمی سرگرم کننده هست که بعد از مدتی خسته کننده میشه . تصادفات و کلا خیلی چیزای دیگه مصنوعی هستن خلاصه اینکه مطابق با انتظارات نبوده حالا من نمیدونم انتظارات در چه حدی بوده .

Mostafa NBA
08-02-2011, 14:03
این همه سینه چاک داشت این بازی هنوز کسی بازی نکرده ؟ : دی
اونجوری که بچه ها در موردش نظر دادن همه به اتفاق گفتن گرافیک بازی خیلی بد هست و شدید تو ذوق میزنه . بازی کمی سرگرم کننده هست که بعد از مدتی خسته کننده میشه . تصادفات و کلا خیلی چیزای دیگه مصنوعی هستن خلاصه اینکه مطابق با انتظارات نبوده حالا من نمیدونم انتظارات در چه حدی بوده .

الان بر اساس کدوم پست های بچه ها با این نتایج رسیدی ؟ :31: اگه نمیدونی انتظارات در چه حدی بوده پس چرا میگی در حد انتطار نبوده ؟! :18: :31:

resident_evil
08-02-2011, 14:06
الان بر اساس کدوم پست های بچه ها با این نتایج رسیدی ؟ :31: اگه نمیدونی انتظارات در چه حدی بوده پس چرا میگی در حد انتطار نبوده ؟! :18: :31:

ای بابا حالا باید موشکافی هم بکنیم پستمون رو : دی
منظورم بچه های بازیسنتر بود . در ضمن من از انتظات اونا خبر ندارم شاید زیاد از حد انتظارات رو بالا برده بودن .
خودتون بگیرین بازی کنین به من چه : دی

Game Informer : 8.5 / 10
Official Xbox Magazine : 7/10

m_driver76
08-02-2011, 14:11
مثل ورژن قبلش موتور داره؟؟؟

mosolim
08-02-2011, 16:16
آقايون بيايد تعريف كنيد ديگه...4 تا عكسي چيزي...
حالا اگه من بودم الان اينجارو حسابي تركونده بودم :13:

سلام
آخه چی بگیم همه اونایی که دارم مثل من مشغول بازین وقت نمیکنن بیان اینجا تعریف کنن. تازه شات هم گذاشتم دو صفحه قبل هست.

bbp
08-02-2011, 16:33
مثل ورژن قبلش موتور داره؟؟؟

خير

=======

اي بابا همون موقعي كه بازي ميكنيد چيز خوب و قشنگي ديدين يه shot بگيرين اومدين نت بزارين... :31:

دوست من ساعت 2 نيمه شب تو كاليفرنيا ( يك و نيم بعداز ظهر امروز ) با دوربين واسم عكس و فيلم گرفت فرستاد اونوقت شما همين بغل گوش آدم ...اي بابا

حالا دارم آمار ميگيرم تو تهران كي آورده برم ازش بگيرم

iCe m@n
08-02-2011, 17:37
منم توی کرج رو دارم آمار میگیرم ببینم کی آورده برم سریع بگیرم از بچه های کرجی کسی هست که خریده باشه
اگه آره آدرس بدید

MOHAMMAD2010
08-02-2011, 20:20
هر کی خواست آدرس سایتی که اینترنتی میفروشه رو بگم بهش ( چون اینجا نمیشه بگم ! )

iCe m@n
08-02-2011, 23:06
خوشبحالتون من که توی کرج هرجا رفتم گفتن هنوز کرک نشده شاید و به احتمال زیاد تا پس فردا میاد:41:
mosolim جان شما که کرج هستی میتونی یه نسخه هم به من بدی از بازی اگه میتونی ممنون میشم توی پروفایلم جواب بدی و یه قراری بذاریم برای فردا:46:

Mehdi.ss
09-02-2011, 13:45
بچه ها اگه کسی این بازیو نصبیده لطفا چند تا عکس از محیط بازی بذاره ببینیم چجوریاس :46:

bbp
09-02-2011, 13:58
تو سايت رسمي هم يكسري عكس جديد قرار دادن مبني بر در دسترس بودن بازي تو آمريكاي شمالي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ILLIDAN-D
09-02-2011, 16:06
نظره شخصی من اینه که اصلا ارزش خریداری ندار هم کرک هم اصل :دی

البته شاید چون من آفلاین بازی کردم خوشم نیومده ولی هیچ چیزه جذابی نداره

این هم عکس ها با بالا ترین جزئیات خودتون قضاوت کنید حرف من درسته یا نه

عکس هارو خودم گرفتم

bbp
09-02-2011, 16:18
دوست عزيز...
نظر و سليقه شما محترم :20:

قرار نيست كه همه با هر سليقه اي از اين عنوان خوششون بياد

مثل خيلي ها كه الان از NFS HP خوششون نمياد ( يكيش خود من ) به خاطر نوع سليقه اما ممكنه يكسري ها سليقشون اينطور ايجاب كنه كه از عنوان ذكر شده خوششون بياد و با اشتياق بازي كنند

نظر شخصي من اينه كه سري هاي TDU سري هايي جذاب و سرگرم كننده هستند و امكان رانندگي با ماشينهايي كه ممكنه هيچوقت تو عمر آدم نتونه حتي از نزديك ببينتشون رو فراهم كردند...
و در آخر پيشنهاد من به شما اينه كه زود قضاوت نكنيد و حداقل 2-3 هفته بازي رو انجام بديد جزيره رو خوب بگرديد ، با انواع و اقسام ماشينها بعد نظرتون رو بگيد ( هر چند ميدونم كسي خوشش نياد درصد كمي داره نظرش برگرده كه اونش به خود طرف مربوطه )

موفق باشيد

B.3.S.T
09-02-2011, 16:26
من الان یه چیزیو درست متوجه نشدم یعنی نمیشه از بیرون ماشین رو کنترل کرد!؟دوستان هرچی تصویر میزارن از داخل پشت فرمونه که!
اگر اینجوریه که نرم بگیرم...

این هم عکس ها با بالا ترین جزئیات خودتون قضاوت کنید حرف من درسته یا نه
گرافیکش که نه زیاد خوبه نه زیاد افتضاح!سایه ها و زمین که خوبه تو این تصاویر ولی آسمون فوق العاده تخیلی!: دی
البته از یک اوپن ورد تو این سطح کیفی انتظار بیشتری هم نمیره

Mostafa NBA
09-02-2011, 17:03
من الان یه چیزیو درست متوجه نشدم یعنی نمیشه از بیرون ماشین رو کنترل کرد!؟دوستان هرچی تصویر میزارن از داخل پشت فرمونه که!
اگر اینجوریه که نرم بگیرم...

گرافیکش که نه زیاد خوبه نه زیاد افتضاح!سایه ها و زمین که خوبه تو این تصاویر ولی آسمون فوق العاده تخیلی!: دی
البته از یک اوپن ورد تو این سطح کیفی انتظار بیشتری هم نمیره

معمولاً ما ها از داخل بازی میکنیم چون لذتش بیشتره وگرنه از بیرون هم میشه :46:

طبق عکس هایی که دوستمون گذاشتن, گرافیک نسخه ی PC یک سر و گردن از کنسولی بهتر هست !

bbp
09-02-2011, 17:29
من اين عكسا رو اصلا معيار خوبي براي نظر دادن نميدونم ! :20:

هوا ابري ميشه باروني ميشه عصر ميشه شب ميشه سحر ميشه كه همه اينا تو نور محيط و گرافيك و افكتها تاثير گذاره

من عكسا و ويدئو هاي ديگه اي ديدم كه اتفاقا با مواردي كه بالا گفتم خيلي حال كردم... :8:

الان دارم ميرم ببينم ميتونم بازي رو گير بيارم يا نه:10:

Leon-117
09-02-2011, 18:06
ديروز بازي رو گرفتم.اول كه بازي كردم بازي به نظرم خسته كننده اومد ولي بعد از يكي-2 ساعت بازي كردن بازي برام جالب شد.گرافيك بازي هم با اينكه عالي نيست ولي قابل قبوله.كنترل ماشين ها با اينكه من با گيم پد بازي ميكنم واقعا خوب هستش و مشكل خاصي توي كنترل نيست،تا اينجا كه بازي كردم از نمايشگاه ماشين ها خيلي خوشم اومده مثل اينه كه واقعا بخواي ماشين بخري....!

Top Gear The Stig
09-02-2011, 18:36
سلام من هم بازی رو گرفتم(360)............
بازی خوبی هست.........
من نمیدونم ملت از گرافیکش چه اشکالی میگیرن به نظر من فقط کمی بافت های گرافیکیش کم کاری شده....
(البته من تو مانیتور LED بازی میکنم)
صداگذاری خوبی داره و گیم پلی جذاب اولش هم خیلی باحاله!!!!
دوستان لطف میکنن این نقشه ی فروشگاه ها رو اگه هست بزارن؟؟؟!!!!
خیلی خیلی پیشاپیش ممنونم..........

Layken
09-02-2011, 19:03
الان بازیو خریدم..خوبه اولش خیلی حال داد تولد داشتند...
منو درگیرانه ای هم داره گرافیک هم بدک نیست فعلا یه دو سه دور مسابقه بدم ببینم چطوریاست.

Top Gear The Stig
09-02-2011, 19:21
دوستان چطور میشه تو بازی ماشین فروخت؟؟؟؟؟

Mostafa NBA
09-02-2011, 19:51
الان بازیو خریدم..خوبه اولش خیلی حال داد تولد داشتند...
منو درگیرانه ای هم داره گرافیک هم بدک نیست فعلا یه دو سه دور مسابقه بدم ببینم چطوریاست.

باید بیشتر از اینا بازی کنی !!!! من چیزی که نگرانش بودن این بود که مثل نسخه ی قبل بازی تکراری بشه اما الان میبینم که همش یک سوپرایز گذاشتن :8: دلیل اینکه تا الان هم Review ننوشتم همینه که میخوام کامل تر باشه چیزی که مینویسم !!!! اوایل بازی کمی خسته کننده هست اما شما ادامه بده بسی لذت بخش هست.

ماشین من الان Audi Coupe هست جوووووون :27: :31:

دوستان چطور میشه تو بازی ماشین فروخت؟؟؟؟؟

از توی گاراج. اگر بازم نتونستی بگو تا دقیق بگم چی کار کنی :46:

Top Gear The Stig
09-02-2011, 20:15
از توی گاراج. اگر بازم نتونستی بگو تا دقیق بگم چی کار کنی :46:
خب هیچ گزینه ای تو گاراج نداره!!!
(راهنمایی لطفا)

Mehdi.ss
09-02-2011, 21:42
از ماشین پیاده میشه یا نه (مثل gta ) ؟

Top Gear The Stig
09-02-2011, 22:15
نه ولی میتونی با دید اول شخص تو خونه و فروشگاه ها بگردی......................

Leon-117
09-02-2011, 22:28
توي نمايشگاه ها و بعضي مكان ها ميتونيد پياده شيد و دوربين توي حالت اول شخص قرار ميگيره،ولي وسط شهر نميتونيد از ماشين پياده بشيد.

iCe m@n
09-02-2011, 23:16
خب بلاخره بازی دست من هم رسید و دارم بازی میکنم گرافیکش بد نیست ولی در حد انتظار من از TDU2 نیست من نسبت به سری اولش انتظار گرافیک فوق العادی ای از این سری داشتم ولی بهرحال بدک نیست مسابقاتش هم که خیلی آسون هست مثل آب خوردن میشه برد ولی این ماشین هاش خیلی گرون هست و پولی که بابت مسابقات برنده میشیم خیلی کم هست:41:
البته من هنوز زیاد بازی نکردم ببینم بهتر میشه یا نه حالا بازی میکنم نظر نهایی رو میگم:46:

mosolim
09-02-2011, 23:37
خب بلاخره بازی دست من هم رسید و دارم بازی میکنم گرافیکش بد نیست ولی در حد انتظار من از TDU2 نیست من نسبت به سری اولش انتظار گرافیک فوق العادی ای از این سری داشتم ولی بهرحال بدک نیست مسابقاتش هم که خیلی آسون هست مثل آب خوردن میشه برد ولی این ماشین هاش خیلی گرون هست و پولی که بابت مسابقات برنده میشیم خیلی کم هست:41:
البته من هنوز زیاد بازی نکردم ببینم بهتر میشه یا نه حالا بازی میکنم نظر نهایی رو میگم:46:

به به امید خان میبینم که بالاخره دل به دلدار رسید. نگران پول تو بازی نباش من الان ندیک 2 میلیون پول دارم.

فقط یه چیزی :

هر کی مرده بیان لیسانس مسابقات A1 رو بگیره. هر کی گرفته یه جایزه پیشه من داره. ( یه هزار آفرین گنده )

من که دهنم دقیقا سرویس شد ولی نتونستم لیسانس A1 رو بگیرم 2 تا تستش موند از 8 تا.

حالا میرسید میفهمید من چی میگم.

Top Gear The Stig
09-02-2011, 23:52
(راهنمایی لطفا)
دوستان میشه یکم راهنمایی کنید!!!!
اقا mosolim شما نمیدونید چه جوری ماشین بفروشیم از تو گاراج؟؟من لنگ این موندم آخه!!!:41::41:

bbp
10-02-2011, 01:02

حرفاي شما دقيقا بر عكس دوستم كه اونور آب بازي رو انجام ميده هست.... :31:

اون ميگه مراحل خيلي سخت شده ( راننده حرفه اي هستن ايشون،تو مسابقات آنلاين جهاني ) و اينكه پول ماشينا خوب هست (قيمت ماشينا خيلي نزديك به قيمت واقعيشون هستند )

======

فردا ببينيم عمري باقي ميمونه مزاحم مسلم خان بشيم واسه گرفتن بازي :10:

Mostafa NBA
10-02-2011, 04:51
(راهنمایی لطفا)

:18::18: منم تعجب کردم راستش !!! توی نسخه ی قبل از داخل گاراج باید میفروختیم اما الان هرکاری کردم نشد.

من یک بار چون گارجم پر شده بود موقع خریدن ماشین جدید خوده بازی پیغام برای فروش یکی از ماشینام داد منم اونجا فروختم.اگر کسی از دوستان میدونه غیر از این راهنمایی کنه .

هنوز اولشه حاجی :27: قدم به قدم :21:

Baby nfs
10-02-2011, 09:19
دیروز بالاخره یه جا رو پیدا کردم که گفت بازی تو رایت هستش تا فردا میارن. برام دعا کنید امروز به دستم برسه تا بیام دل و روده بازی رو اینجا براتون پیاده کنم.:31:

mosolim
10-02-2011, 10:00
حرفاي شما دقيقا بر عكس دوستم كه اونور آب بازي رو انجام ميده هست.... :31:

اون ميگه مراحل خيلي سخت شده ( راننده حرفه اي هستن ايشون،تو مسابقات آنلاين جهاني ) و اينكه پول ماشينا خوب هست (قيمت ماشينا خيلي نزديك به قيمت واقعيشون هستند )

======

فردا ببينيم عمري باقي ميمونه مزاحم مسلم خان بشيم واسه گرفتن بازي :10:

دقیقا اون دوست اونور آبیتون درست گفته. من خودم کلی ادعای ریسینگ دارم . با هزار بدبختی تونستم لیسانس های A5 تا A2 رو گرفتم. تازه خوده مسابقاتشون بماند. حالا مونده A1 که فکر نکنم دیگه هیچ راهی داشته باشه. ( میگم برا کنسول ترینر یا تقلبی نیست؟ )

دوستان بازی های IZIO رو بازی میکنن فکر میکنن بازی خیلی سادست ( دقیقا تصوری که من داشتم ) بعد وقتی رسیدن به هاوایی میفهمن ریس یعنی چی.

آقا با کویینینگن 1میلیون و 600 هزار دلاری هم نمیشه تست ها رو رد کرد.

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

دوستان میشه یکم راهنمایی کنید!!!!
اقا mosolim شما نمیدونید چه جوری ماشین بفروشیم از تو گاراج؟؟من لنگ این موندم آخه!!!:41::41:

سلام
دوست من اون موقع که ظرفیت گاراچ دو تا ماشین بود و پر بود رفتم ماشین سوم که خریدم گفت باید ماشین های دو گاراژ رو بفروشی. همون لحظه ای که اقدام کردم برای خرید ماشین سوم یه گزینه اومد که گفت یکی از ماشین ها رو انتخاب کن ( ماشین های تو گاراژم ) و Sell رو بزن منم فروختم ( بتم بگم مثل همیشه بز خری میکنن ) وقتی می خوای بخری پول خونه باباشونو میگیرن موقع فروختن انچنان میزنن تو سر مال که بیا ببین.

خلاصه اینطوری شما بری بری خرید ماشین سوم میگه باید گاراژ خالی کنی که اونجا میتونی بفروشی.

الان من سه تا خونه دارم با 10 تا پارکینگ نمی دونم این ابو قرازه ها رو چه جوری رد کنم . دیگه وقتی بوگاتی میاد تو پارکینگ جایی برای الفا نیست.

night lord
10-02-2011, 10:35
ماشاالله ما هنوز بازی رو نگرفتیم بچه ها حرف از پیچ آخر جاده آخر میزنن . بابا مهلت بدین............:18:

acc
10-02-2011, 12:25
کنترلش خیلی زیادی واقعی شده .
یکم سخته . به تابلو ها که میخوری انگار به دیوار بتنی خوردی !
کلا از 10 من 6.5 میدم :5:

Top Gear The Stig
10-02-2011, 13:12
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

سلام
دوست من اون موقع که ظرفیت گاراچ دو تا ماشین بود و پر بود رفتم ماشین سوم که خریدم گفت باید ماشین های دو گاراژ رو بفروشی. همون لحظه ای که اقدام کردم برای خرید ماشین سوم یه گزینه اومد که گفت یکی از ماشین ها رو انتخاب کن ( ماشین های تو گاراژم ) و Sell رو بزن منم فروختم ( بتم بگم مثل همیشه بز خری میکنن ) وقتی می خوای بخری پول خونه باباشونو میگیرن موقع فروختن انچنان میزنن تو سر مال که بیا ببین.

خلاصه اینطوری شما بری بری خرید ماشین سوم میگه باید گاراژ خالی کنی که اونجا میتونی بفروشی.

الان من سه تا خونه دارم با 10 تا پارکینگ نمی دونم این ابو قرازه ها رو چه جوری رد کنم . دیگه وقتی بوگاتی میاد تو پارکینگ جایی برای الفا نیست.
عنی هیچ راه دیگه ای نیست!!!!!!!!
خیلی بی معنی و مسخرست که راه دیگه ای برای فروش ماشین نداره!!!!

Mostafa NBA
10-02-2011, 14:33
EuroGamer 7/10

Layken
10-02-2011, 14:54
حتما این بازی برای دوستاران سبک ریسنگ و ماشین سواری توصیه میشه
گیم پلی بازی خوش ساخت و پرجزییات هستش. کنترل نرم و روان ماشین ها + برخی امکانات منحصری که فقط در این بازی من دیدم.
با این که زیاد ادامه ندادم ولی با اوضاع گاراژ دیدم که حتما تیونینگ جالب یخواهد داشت.
گرافیک بازی هم خوبه بدک نیست انمیشن های انچنان خوب نودند ولی در جای خودشون عالی هستن ادم رو مجذوب ادامه میکنن نورپردازی بازی عالی هستش و بعضا زمانی که نور افتاب میزد و منعکس روی جاده میافتاد واسم تداعی فورزا 3 میکرد
طراحی خود ماشین ها هم جالب هستش معلموه رشون کار شده.
اینم تستی بود از تست درایور امسال توصیه می کنم بخرید و لذت ببرید.

iCe m@n
10-02-2011, 16:35
بابا چرا میزنید:41:
من گفتم از گرافیکش انتظار زیادی داشتم چون واقعا سری اولش عالی بود:8:
برای مسابقات هم من حرفم رو پس میگیرم واقعا دهن سرویس کن شده مخصوصا گرفتن این لیسانس هاش این سرهنگش خیلی گیر هستش 1 اشتباه کوچولو کنی رد میکنه نامرد اون موقع اولش بودم گفتم آسون هست الان میگم اگه مردید لیسانس هاش رو بگیرید :27:

Leon-117
10-02-2011, 18:14
امتيازهاي بازي:
Game Informer 8.5/10
OXM 7/10
eurogamer 7/10
gamerstvchannel 8/10
mercurynews 8.5/10
globeofgamers 8/10
attackofthefanboy.com 8/10
Metro GameCentral 7/10
Playstation Universe 8/10

mosolim
10-02-2011, 19:26
سلام
به دوستانی که ممکنه قدری بازی به دلشون ننشسته باشه توصیه میکنم بازی رو تو ibizia تموم کنن و بیان به هاوایی . بازی تو هاوایی واقعا لذت بخش . محیطش واقعا زیباست. اتوبانهای بزرگ و پر پیچ و خم. مسابقات عالی . همه چی اینجا فرق کرده اصلا رانندگی تو هاوایی یه چیزه دیگست. واقعا لذت بخشه من حدود 150 کیلومتر تو هاوایی تا الان رانندگی کردم تازه بازی داره کلی فاز میده.

راستی سعی کنید ماشین دست دوم بگیرید خیلی ارزونتر پاتون در میاد. برید به جاهای که نوشته car dealer

papillon11
10-02-2011, 19:38
دوستان من بازی نصب کردم . فول اسکرین نمیشه تو تنظیمات گرافیکشم فول اسکرین نداره ؟!!!

Tomas Angelos
10-02-2011, 20:18
سلام دوستان
لیست نمایشگاه های ماشینی که تو این بازی هست میخواستم :46:
ممنون میشم اگه بزارین:11:

Tomas Angelos
10-02-2011, 20:23
دوستان من بازی نصب کردم . فول اسکرین نمیشه تو تنظیمات گرافیکشم فول اسکرین نداره ؟!!!

واسه منم اینتوری شوده بود. از تو تنظیماتش میشه درست کرد.
مانیتورت چند اینچ دوست عزیز

Ship Storm
10-02-2011, 20:32
لینک های مستقیم رو الان از سایت میهن دانلود قرار دادم تو IDM که امشب بزنیم دانلود بشه اینطور که تو اون سایت بازی رو معرفی کرده بود بازی جذابی باید باشه

bbp
10-02-2011, 20:49
سلام !
خوب منم امروز به لطف آقا مسلم گل تونستم بازي رو نصب و اجرا كنم...
مسلم جان بازم اينجا ازت به خاطر زحمتي كه امروز بهت دادم تشكر ميكنم و اميدوارم بجوري واست جبران كنم...خيلي مخلصيم

سلام
به دوستانی که ممکنه قدری بازی به دلشون ننشسته باشه توصیه میکنم بازی رو تو ibizia تموم کنن و بیان به هاوایی . بازی تو هاوایی واقعا لذت بخش . محیطش واقعا زیباست. اتوبانهای بزرگ و پر پیچ و خم. مسابقات عالی . همه چی اینجا فرق کرده اصلا رانندگی تو هاوایی یه چیزه دیگست. واقعا لذت بخشه من حدود 150 کیلومتر تو هاوایی تا الان رانندگی کردم تازه بازی داره کلی فاز میده.

راستی سعی کنید ماشین دست دوم بگیرید خیلی ارزونتر پاتون در میاد. برید به جاهای که نوشته car dealer

مسلم جان زدي به هدف...
راستش من بعد از 4-5 ساعت بازي هي به خودم ميگفتم كه هاوايي واقعا قشنگه و اي كاش اين بازي هم تو هاوايي بود و مثل اينكه

Eden خواسته يكم حوصله كاربرا رو با ibizia سر ببره ( البته واقعا جاده هاي نرم و خوبي داره واسه تاپ اسپيد و تست و جاده هاي آفرودش هم خيلي خوشم اومد ازشون ) بعد با هاوايي دوباره پليرها رو به ميدون برگردونه...

البته الان خيلي خيلي زوده كه بخوام نظري بدم

فعلا دارم واسه خودم تو جزيره ميگردم و نمايشگاه هارو پيدا ميكنم و يه دوري با ماشيناش ميزنم...لايسنس كلاسيك هم همون اول گرفتم و چند تا mission رفتم كه پولم به 72000 رسيد و رفتم يكسراست NISSAN GT-R خريدم و لانچيا دلتا رو تو پاركينگ پارك نمودم :46:

گرافيك بازي بسيار خوبه ! ( سيستمتون اگر خوب باشه و قوي اين قضيه رو احساس ميكنيد ، البته سيستم من قوي نيست اما يسري چيزارو كه تست كردم فهميدم )

گيم پلي بازي خوب و روون هست اما فعلا گيم پلي TDU 1 بيشتر به دلم هست ( شايد به خاطر عادت چند ساله اي كه بهش دارم ، واسه همينه كه ميگم زوده واسه قضاوت )

صدا گذاري ها ( مخصوصا ماشينها ) فوق العادست :40:

همين كه داستان داره يجورايي و يه آب و تابي به mission ها دادن خودش خيلي خوبه ، من كه خوشم اومد :8:

بازي با ويل مثل ورزن اولا خيلي خوب هماهنگ هست

ديگه..ديگه..فعلا همينا...بازم ميگم خيلي زوده واسه قضاوت ولي من تا اينجا بهش از 10... 8 ميدم...اگه به هاوايي برم كه 9 رو شاخشه ( اگه هاوايي همون هاوايي تست درايو 1 باشه با اون اتوبانهاي 4 لاينه خوراكه بوگاتيه ) :10:

راستي اينم در آخر بگم كه...

TEST DRIVE UNLIMITED 2 در حال حاضر تك ترين عنوان با اين وسعت و جزئيات هستش كه تا الان عرضه شده و اين عنوان غولي هست واسه خودش دوستان دست كم نگيرنش !!

Leon-117
10-02-2011, 21:05
امتياز جديد:
Playstation Official Magazine US 5/10
+
من رفتم هاوايي،بايد بگم واقعا نسبت به ibizia زيباتر و جذاب تره.يه نكته ديگه هم كه اين بازي داره اينه كه هرچي بيشتر تيو بازي پيش ميري بازي قشنگ تر ميشه و بيشتر مشتاق به ادامه بازي ميشي....

iCe m@n
10-02-2011, 21:19
سلام دوستان
لیست نمایشگاه های ماشینی که تو این بازی هست میخواستم :46:
ممنون میشم اگه بزارین:11:

تایید میشه
منم خیلی دنبال لیست ماشینهایی هستم که داخل بازی هست اگه کسی داره بذاره:46:

ممنون:11:

gtairani
10-02-2011, 21:32
دوستان چیکار کنم هنگام دور زدن کله ی مبارک رو نچرخونه؟

bbp
10-02-2011, 22:15
ليست كامل ماشينها چند صفحه پيش هستش...

براي چرخيدن سر راننده بايد به تنظيمات control بريد دومين يا سومين گزينه رو كه انتخاب ميكنيد گزينه هاي مختلف براي جهت هاي مختلف هست كه يه كليد رو بايد تعريف كنيد...براي چرخيدن سر دنبال اينا بگرديد...

look left - look right - look up - look down....

mosolim
10-02-2011, 22:50
سلام !
خوب منم امروز به لطف آقا مسلم گل تونستم بازي رو نصب و اجرا كنم...
مسلم جان بازم اينجا ازت به خاطر زحمتي كه امروز بهت دادم تشكر ميكنم و اميدوارم بجوري واست جبران كنم...خيلي مخلصيم

مسلم جان زدي به هدف...
راستش من بعد از 4-5 ساعت بازي هي به خودم ميگفتم كه هاوايي واقعا قشنگه و اي كاش اين بازي هم تو هاوايي بود و مثل اينكه

Eden خواسته يكم حوصله كاربرا رو با ibizia سر ببره ( البته واقعا جاده هاي نرم و خوبي داره واسه تاپ اسپيد و تست و جاده هاي آفرودش هم خيلي خوشم اومد ازشون ) بعد با هاوايي دوباره پليرها رو به ميدون برگردونه...

البته الان خيلي خيلي زوده كه بخوام نظري بدم

فعلا دارم واسه خودم تو جزيره ميگردم و نمايشگاه هارو پيدا ميكنم و يه دوري با ماشيناش ميزنم...لايسنس كلاسيك هم همون اول گرفتم و چند تا mission رفتم كه پولم به 72000 رسيد و رفتم يكسراست NISSAN GT-R خريدم و لانچيا دلتا رو تو پاركينگ پارك نمودم :46:

گرافيك بازي بسيار خوبه ! ( سيستمتون اگر خوب باشه و قوي اين قضيه رو احساس ميكنيد ، البته سيستم من قوي نيست اما يسري چيزارو كه تست كردم فهميدم )

گيم پلي بازي خوب و روون هست اما فعلا گيم پلي TDU 1 بيشتر به دلم هست ( شايد به خاطر عادت چند ساله اي كه بهش دارم ، واسه همينه كه ميگم زوده واسه قضاوت )

صدا گذاري ها ( مخصوصا ماشينها ) فوق العادست :40:

همين كه داستان داره يجورايي و يه آب و تابي به mission ها دادن خودش خيلي خوبه ، من كه خوشم اومد :8:

بازي با ويل مثل ورزن اولا خيلي خوب هماهنگ هست

ديگه..ديگه..فعلا همينا...بازم ميگم خيلي زوده واسه قضاوت ولي من تا اينجا بهش از 10... 8 ميدم...اگه به هاوايي برم كه 9 رو شاخشه ( اگه هاوايي همون هاوايي تست درايو 1 باشه با اون اتوبانهاي 4 لاينه خوراكه بوگاتيه ) :10:

راستي اينم در آخر بگم كه...

TEST DRIVE UNLIMITED 2 در حال حاضر تك ترين عنوان با اين وسعت و جزئيات هستش كه تا الان عرضه شده و اين عنوان غولي هست واسه خودش دوستان دست كم نگيرنش !!

اولا که ارش جان اون اصلا قابلت رو نداره.

بعد من بهت نوید یه هاوایی توپ رو میدم که بوگاتی هیچ با کوییننگن میتونی تا 415 باش پر کنی.

راستی بهترین ماشین رو اتخاب کردی نیسان . این ماشین فوق العاده ی ژاپنی با قیمت نه چندان گرونش عالیه برای ریس . اما متاسفانه نمی تونی تو این جزیره ازش استفاده کنی باید بزاریش برا هاوایی چون مخصوص ریس های A3 هست و این ریس ها تو هاواییه.

در مورد اینم که دوستان یه مقدار خورده میگیرن بیشتر بر میگرده به گرافیک . به نظر من اگه برسن به هاوایی نظر شون 180 درجه عوض میشه. من خودم نظرم کلی مثبت بود به بازی بماند که یه سری ایراد هم گرفتم اما الان میگم که عالیه . من تو هاوایی خیلی وقت بود که اومده بود اما در گیر لیسانس ها و مسابقات بودم وقت نکرده بودم درست توش بگردم امروز یه دور کامل دوره جزیره زدم عجب محیط هایی داشت.

BMW.M3_E46
10-02-2011, 22:56
سازنده بازی ترکونده!!!:27:
نه BMW داره نه Porsche نه Lamborghini نه Mazda پس چی داره!!
Chevrolet یک دونه داره

برام خیلی عجیبه که مهمترین ماشینا رو روشو خط کشیده:13:

iCe m@n
10-02-2011, 23:21
آرش جان دقیقا لیست ماشینها صفحه چند هست حوصله ندارم صفحات رو بگردم:31:

Top Gear The Stig
10-02-2011, 23:27
آرش جان دقیقا لیست ماشینها صفحه چند هست حوصله ندارم صفحات رو بگردم:31:
من اون لیست رو قبول ندارم چون کمتر از 60 70 تا ماشین توش هست.................
یعنی واقعا لامبورگینی نداره؟؟؟؟:41::41:

bbp
10-02-2011, 23:40
آره مسلم جان...ماشين خيلي خوبيه امااااااااااا...
خراب كردم يه جورايي !

كل پولم رو دادم واسه خريد اون بعد ليسانس آفرود و گرفتم دستم خالي بدون SUV
حالا دارم خورد خورد پول جمع ميكنم يه SUV بخرم كارمو راه بندازه

راستش نميخواستم مسابقاتشو ادامه بدم اما به خاطر هاوايي هم كه شده حتما مسابقات و ميرم...خيلي زيباست هاوايي
بزرگ و پر از جاذبه كه با اين ماشينا فوق العاده بايد حال بده :5:

راستي يه چيزي...تو خونتون كه هستيد بريد سمت تلويزيون وقتي كه باز شد اونجا اولين گزينه مربوط به آب و هواست كه تا چند مدت رو ميگه هوا چطوريه...جالبه كه دو قسمته اولي مربوط به ibzia و دومي مربوط به هاوايي :8:

ليست ماشينها م مصطفي صفحه 11 همين تايپيك زحمتشو كشيده :46:

Tomas Angelos
11-02-2011, 00:30
چقدر بد اینکه نصف ماشینارو نداره
باز 100 رحمت به یک ماشیناش بهتر بودن.
توی 2 فقط باید مسابقه داد یا مثل 1 میشه کارای دیگه ام کرد

hnme_bnd
11-02-2011, 01:12
سازنده بازی ترکونده!!!:27:
نه BMW داره نه Porsche نه Lamborghini نه Mazda پس چی داره!!
Chevrolet یک دونه داره

برام خیلی عجیبه که مهمترین ماشینا رو روشو خط کشیده:13:

چقدر بد اینکه نصف ماشینارو نداره
باز 100 رحمت به یک ماشیناش بهتر بودن.
توی 2 فقط باید مسابقه داد یا مثل 1 میشه کارای دیگه ام کرد

والا نمیدونم شما چجوری میگی این ماشینا تو بازی نیست!!!
من خودم توی یکی از نمایشگاه های ایزابلا 2تا Porsche دیدم!!!

BMW.M3_E46
11-02-2011, 01:19

من از روی Car List این بازی بهتون گفتم از خودم که در نیاوردم

Top Gear The Stig
11-02-2011, 01:34
اونا پورشه نیستن رفیق اونا RUF هستن نمونه ی تیونینگ شده ی اتومبیل های شرکت پورشه.........:31:

iCe m@n
11-02-2011, 01:36
دوستان من دنبال عکس کامل مپ هستم که جای تمام نمایشگاه ها رو مشخص کرده باشه

اگر گیر آوردید ممنون میشم بزاربد:40:

mosolim
11-02-2011, 09:39
آره مسلم جان...ماشين خيلي خوبيه امااااااااااا...
خراب كردم يه جورايي !

كل پولم رو دادم واسه خريد اون بعد ليسانس آفرود و گرفتم دستم خالي بدون SUV
حالا دارم خورد خورد پول جمع ميكنم يه SUV بخرم كارمو راه بندازه

راستش نميخواستم مسابقاتشو ادامه بدم اما به خاطر هاوايي هم كه شده حتما مسابقات و ميرم...خيلي زيباست هاوايي
بزرگ و پر از جاذبه كه با اين ماشينا فوق العاده بايد حال بده :5:

راستي يه چيزي...تو خونتون كه هستيد بريد سمت تلويزيون وقتي كه باز شد اونجا اولين گزينه مربوط به آب و هواست كه تا چند مدت رو ميگه هوا چطوريه...جالبه كه دو قسمته اولي مربوط به ibzia و دومي مربوط به هاوايي :8:

ليست ماشينها م مصطفي صفحه 11 همين تايپيك زحمتشو كشيده :46:

آره درسته .

تو تلویزیون نشون میده وضعیت اب و هوایی رو. یه بخش هم مربوط به اخبار میشه که البته فکرکنم اونم باید به لایو متصل باشیم تا به اخبارش دسترسی داشته باشیم.

راستی دوستان منم پورشه دیدم تو نمایشگاه.فقط مشکل اینجاست که عشق من لامبورگینی رو نداره. حداقل میشد یه رونتون یا مورسیلگو میزاشتن.

Baby nfs
11-02-2011, 10:28
امروز تو یه جا دیدم دو نسخه از تست درایو رو گذاشته. یکیش که همین اصلیه هستش اون یکی هم نسخه Night Mod فرق بین این 2تا چیه؟!!
اینم عکساش:

البته این night mode حجمش حدود 3G هست. به نظر من گرافیکش از اون یکی بهتره.

ArashNAM
11-02-2011, 10:45
بازیش قشنگه
چجوری هست رانندگیش
هدفش چیه
ارزش داره

sam_sali
11-02-2011, 12:40
بازیش قشنگه
چجوری هست رانندگیش
هدفش چیه
ارزش داره

از پدیده ای مانند " ؟ " استفاده میکردی بد نبود!بعد از پست دادن یه نگاه هم بنداز ببین خودت چیزی دریافت میکنی از پستت؟؟؟؟

Top Gear The Stig
11-02-2011, 12:59
بازیش قشنگه
چجوری هست رانندگیش
هدفش چیه
ارزش داره
بازیش قشنگه؟بستگی به خودتون داره که خوشتون بیاد یا نه ولی من که خوشم اومده و راضیم.:31:
چجوری هست رانندگیش؟یکم واقعی تر از شماره ی یکش هست و رانندگیش خیلی خوبه.:20:
هدفش چیه؟لذت بردن از رانندگی با ماشین های فوقالعاده!!!(این یه نظر کلی بود ولی درکل به نظر من بازی ریسینگ هیچوقت هدف نداره و هدف اصلیش لذت از رانندگی هستش......):8:
ارزش داره؟بلهههههههههههه چرا نداشته باشه ارزش سه چهار تومن پول رو.....:20:

موفقیت!:31::31:
(لطفا دفعه ی بعد علانت سوال یادت نره):46:

iCe m@n
11-02-2011, 13:54
دوستان من دنبال عکس کامل مپ هستم که جای تمام نمایشگاه ها رو مشخص کرده باشه

اگر گیر آوردید ممنون میشم بزاربد:40:

دوستان هیچ کسی عکس کامل مپ رو نداره بذاره من خیلی دنبالش هستم

مسلم جان/ آرش جان/ مصطفی جان/ اگه شما میتونید این عکس رو برام بذارید:46:

ممنون :11:

bbp
11-02-2011, 14:36
عكسهاي بالا مربوط به TDU 1 هست نه 2

در اينكه گرافيك TDU2 از TDU1 بهتر هست هيچ شكي نيست...

عكس از مپ هم سري بعدي كه اومدم اگه دوستان نزاشتن ميزارم

iCe m@n
11-02-2011, 15:23

حالا چرا بعدا همین الان میزاشتی دیگه میخوای مارو توی کف نگه داری:31:

Top Gear The Stig
11-02-2011, 16:01

هر چی زودنر بزارین ما نیازمندیم!!!!!لطفا
(من امروز خونم برقش قطع بود و دیگه تا فردا وقت بازی ندارم تورو به خدا نقشتون رو عکس بگیرید و بزارید!!!)

bbp
11-02-2011, 18:13
باور كنيد تمام لذتش اينه كه خودت تو نقشه بگردي كه ساختموناي نمايشگاه ها چه شكليه...زوم كني و بگردي و با ماشين از بقلش رد بشي و تو نقشت ثبت بشه...

من خودم از همون اول دنبال نمايندگي بوگاتي بودم كه پيداش كنم و با ويرون دور بزنم و همه نمايندگي ها رو پيدا كردم جز بوگاتي ! تا اينكه گشتم پايينا و پيدا كردمش بلاخره و وقتي با ويرون دور زدم كلي كيفووور شدم خيلي خوبه واقعا :5:

من ترينر بازي رو هم گير آوردم اما ديدم اصلا حال نميده واسه همين به صورت معمول ادامه ميدم تا level 10 برسم و مجوز رفتن به هاوايي رو پيدا كنم :8:
همين الان هم B4 تموم شد و دارم ميرم ماشين بگيرم واسه A7...
واقعا كه سرگرم كنندست

در آخر هم امروز نيم نمره بيشتر به بازي ميدم نسبت به ديروز... فعلا 8.5 تا ورود به هاوايي

Baby nfs
11-02-2011, 19:24

نه فک نکنم نسخه 1 باشه آخه تاریخ انتشار رو زده 2011.فک کنم یه این یه پروژه دیگه هستش که بطور موازی با unlimited ساخته شده و با هم منتشرش کردن. اصلا لینکشو میزارم خودتون ببینید:

درضمن کسی تو حالت آنلاین بازی کرده؟!! به نظر میاد خیلی جذاب باشه.

bbp
11-02-2011, 19:57
اينطوري كه ديدم و خوندم در واقع ميشه گفت اين يه نيمچه پچ واسه ورژن يك هستش و البته بصورت آنلاين...
عكسا رو كه ببينيد تماما ورژن يك هست و هيچ چيز اضافه نداره غير از...اينكه تو بعد از ظهر هستش...( شبي هم من نديدم توش )

پس نتيجه ميگيرم اين يه ورژن از سري هاي TDU نيست بلكه يه پچ هست واسه ورژن يك مثل مگا پك ( اتفاقا ماشينهايي هم كه گفته ماشينهاي مگا پك ورژن يك هست )

توضيح هم داده كه روزاي ابري هم داره شب و مه و طوفان و ...

اينم باكس شاتش كه تابلوئه همينجوري درستش كردن و حساب كتابي نداره :

Viren
11-02-2011, 21:40
سلام

2 تا مپ هست که براتون میزارم

مپ 1

مپ 2

:40:

HOJ-JAT
11-02-2011, 22:00
دوستان گرافیک و گیم پلی اش از nfs hot pursuit بهتره یا نه؟

iCe m@n
12-02-2011, 00:55

بله هم گرافیک هم گیم پلی عالی داره و از لحاظ رانندگی خیلی واقعی هست مثلا توی بازی باید لیسانس هر بخش رو بگیرید تا اجازه شرکت توی مسابقاتش رو بدن

در یک کلام از همه لحاظ (عالی)

Top Gear The Stig
12-02-2011, 00:59
مسلما گرافیکش نه ولی گیم پلیش شاید.......:46:

bbp
12-02-2011, 11:02
woooooooooooooow

همين الان وارد هاوايي شدم...

يك كلام فوووووووووووووووووووووووو ووق العااااااااااااااااااادست !!!!!!! :40::40:

نقشه ورژن يك يسري مسيرها داشت كه همش آسفالت بودن و تقريبا نصف اين بود اما الان كه مپش رو ميبينم كلي كيفور شدم

هميشه دلم ميخواست تو TDU 1 ماشيني داشتم كه بتونه تپه هارو راحت بره و از طرفي جادش هم باشه و حالا ميبينم اين قضيه رو تو ورژن 2 اعمال كردن...
دمشون گرم

سورپرايز فوق العاده اي بود...

واقعا كه عااااااالي :40:

و امرو من از 10 به اين بازي 9.5 ميدم !!! ( بعدا يه فيلم ميگيرم از رانندگي با ويل و ميزارم اينجا تا بفهميد چرا اين نمره رو بهش دادم )

و به اونايي كه تا الان به level 10 نرسيدن حتما حتما پيشنهاد ميكنم برسن به اين level چون لذت بازي خيلي بيشتر ميشه واقعا...جزيره هاوايي از جاده هاي خشك و كوهستاني داره تاااااااااا اتوبانهاي 4 لاينه و دل طبيعت كه آدمو ياد جاده چالوس و كلا شمال ميندازه...واقعا زيباست.... :5:

برم هاوايي گردي :46:

iCe m@n
12-02-2011, 12:33
woooooooooooooow

همين الان وارد هاوايي شدم...

يك كلام فوووووووووووووووووووووووو ووق العااااااااااااااااااادست !!!!!!! :40::40:

نقشه ورژن يك يسري مسيرها داشت كه همش آسفالت بودن و تقريبا نصف اين بود اما الان كه مپش رو ميبينم كلي كيفور شدم

هميشه دلم ميخواست تو TDU 1 ماشيني داشتم كه بتونه تپه هارو راحت بره و از طرفي جادش هم باشه و حالا ميبينم اين قضيه رو تو ورژن 2 اعمال كردن...
دمشون گرم

سورپرايز فوق العاده اي بود...

واقعا كه عااااااالي :40:

و امرو من از 10 به اين بازي 9.5 ميدم !!! ( بعدا يه فيلم ميگيرم از رانندگي با ويل و ميزارم اينجا تا بفهميد چرا اين نمره رو بهش دادم )

و به اونايي كه تا الان به level 10 نرسيدن حتما حتما پيشنهاد ميكنم برسن به اين level چون لذت بازي خيلي بيشتر ميشه واقعا...جزيره هاوايي از جاده هاي خشك و كوهستاني داره تاااااااااا اتوبانهاي 4 لاينه و دل طبيعت كه آدمو ياد جاده چالوس و كلا شمال ميندازه...واقعا زيباست.... :5:

برم هاوايي گردي :46:

خوش اومدی به هاوایی رانندگی پر از هیجان و سرعت رو برات آرزو میکنم:31:
ولی اگه مردی بیا لیسانس هاش رو بگیر که واقعا دهن سرویس کنه من که تا الان شخصا سرویس شدم خیلی گرفتن این لیسانس هاش سخته:41:

حتما فیلم رو بذار که ما هم یه حالی بکنیم:46:

mosolim
12-02-2011, 12:51
خوش اومدی به هاوایی رانندگی پر از هیجان و سرعت رو برات آرزو میکنم:31:
ولی اگه مردی بیا لیسانس هاش رو بگیر که واقعا دهن سرویس کنه من که تا الان شخصا سرویس شدم خیلی گرفتن این لیسانس هاش سخته:41:

حتما فیلم رو بذار که ما هم یه حالی بکنیم:46:

سلام
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟

وحشناتکترین تست هایی که تا حالا دیدم. من یکی از پسش بر نیومدم.

احتمالا مسابقات A1 رو بخیال شم برم گشت زنی تو هاوایی.

bbp
12-02-2011, 13:15
خيلي خوب شده بابا
اين هاوايي كه من ميبينم زمين تا زير زمين با هاوايي ورژن اول فرق داره...خيابوناش كلا تغيير كرده اتوبانا مسيرهاي ديگش....:40:

اينقدرم بزرگه لا مصب فعلا نمايندگي ماشيناي كلاسيك ايتاليا و آئودي كه همون بقل خونه بودو پيدا كردم بقيه فعلا....

مسلم من الان جاي تو بودم الان گاراژ و پر ماشين ميكردم و ميرفتم فقط گشت زني :8:

iCe m@n
12-02-2011, 13:24
سلام
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟

نه تازه میخوام برم بگیرم دعا کنید قبول شم:31:

آخه اصل مسابقات با ماشین های سری A1 هست هرجوری شده برو بگیر اصلا میخوای باهم بریم امتحان بدیم:27:

anti-military
12-02-2011, 13:32
بازیش واقعا قشنگه . من برای رسیدن به هاوایی تا ساعت 2 بیدار موندم اما آخرین مسابقه قبل از رفتن به هاوایی دیدم مدتش 54 دقیقه است که اشکم دراومد . خلاصه مجبور شدم 54 دقیقه همینطوری مسابقه بدم تا بالاخره رسیدم به هاوایی . رفتم بخوابم دیدم ساعت نزدیک 5 صبح شده ...

بازی واقعا معتاد کننده و قشنگه به شرطی که بالای 35-40 فریم بگیرید . کمتر از این خیلی آسیب میرسونه به گیم پلی بازی .
یه چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...

سلام
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟

احتمالا شما افت فریم داری . چون این تست هاش خیلی ساده بود ... بازیش یه حالتی داره همینطوری بخواهی بی دلیل تو شهر بچرخی خیلی زود خسته میشی . من نسخه قبلش رو چون افت فریم داشتم نمیتونستم مسابقه بدم و همینطوری توی شهر فقط چرخ میزدم اما خیلی زود خسته کننده میشه اینطوری ...

mf.designing
12-02-2011, 13:37
بازیش واقعا قشنگه . من برای رسیدن به هاوایی تا ساعت 2 بیدار موندم اما آخرین مسابقه قبل از رفتن به هاوایی دیدم مدتش 54 دقیقه است که اشکم دراومد . خلاصه مجبور شدم 54 دقیقه همینطوری مسابقه بدم تا بالاخره رسیدم به هاوایی . رفتم بخوابم دیدم ساعت نزدیک 5 صبح شده ...

بازی واقعا معتاد کننده و قشنگه به شرطی که بالای 35-40 فریم بگیرید . کمتر از این خیلی آسیب میرسونه به گیم پلی بازی .
یه چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...
میشه مشخصات سیستمتون رو بگید ؟ ممنون
میخوام بدونم چه سیستمی مناسبه

anti-military
12-02-2011, 13:41
میشه مشخصات سیستمتون رو بگید ؟ ممنون
میخوام بدونم چه سیستمی مناسبه

خواهش . سیستمم اینه ...

CPU i7 860
VGA 5850 ATI
RAM 4 G

amin 2010
12-02-2011, 14:58
یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )

گرافیک : 10 / 6

خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .

گیم پلی : 10 / 8

انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه

داستان ، موسیقی و مخلفات !:

خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!

سخن اخر :

بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .

نمره کلی : 10 / 7

anti-military
12-02-2011, 15:06

خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .

ویرایش : شرمنده نسخه کنسولی رو ندیده بودم فکر کردم این نقد نسخه PC هست ...

bbp
12-02-2011, 15:12
گرافيك شايد خاك ها و درختها يكمي ضعيف باشه كه اونم توجيه داره اما به نظر من خوبه !!!
گرافيك خوب زمين و جاده ها رو شما تو كدوم يك از بازي هاي هم سبك ديدي دوست عزير...

و توجيه درختها و كوه و كمر اينه كه اگه قرار بود اونا هم با جزئيات و دقت ماشينها و جاده ها طراحي ميشد كه الان شايد 10 % از طرفداران اين بازي تو سرتاسر جهان سيستمي داشتند كه بتونه اون رو اجرا كنه !!!

B.3.S.T
12-02-2011, 15:41
شما فکر کنم کارت گرافیکت رو عوض کنی این مشکلات همه حل بشه گرافیک بازی کجا ضعیفه ؟

دوست عزیز بالای پست اشاره شده که نسخه کنسولی!کمی توجه کنید بد نیست..

aramesh_61
12-02-2011, 15:58

انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه

خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!

سخن اخر :

بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .

تمامی موارد گفته شده تایید می شود :5:

BMW.M3_E46
12-02-2011, 17:29

سخن اخر :

نمره کلی : 10 / 7برای نسخه PC هم دوستان یه نظر بدن:20:

amin 2010
12-02-2011, 17:44
گرافيك شايد خاك ها و درختها يكمي ضعيف باشه كه اونم توجيه داره اما به نظر من خوبه !!!
گرافيك خوب زمين و جاده ها رو شما تو كدوم يك از بازي هاي هم سبك ديدي دوست عزير...

و توجيه درختها و كوه و كمر اينه كه اگه قرار بود اونا هم با جزئيات و دقت ماشينها و جاده ها طراحي ميشد كه الان شايد 10 % از طرفداران اين بازي تو سرتاسر جهان سيستمي داشتند كه بتونه اون رو اجرا كنه !!!

دوست عزی
1- این نقد نسخه کنسول بود
2- نسخه PC بازی هم اش دهن سوزی نیست ، شما به عنوان طرفدار به بازی نگاه می کنید ، من به عنوان کسی که تا اونجایی که بلدم بازی ها رو نقد می کنم !!! این بازی برای عرضه در سال 2011 به هیچ وجه مناسب نیست و بازی های 3 یا حتی 4 سال پیش هم از این بازی جلوترن ( مقایسه بازی با عناوینی مثله GT5 یا FORZA 3 که دیگه کلا جایز نیست !!)

anti-military
12-02-2011, 17:51
دوست عزی
1- این نقد نسخه کنسول بود
2- نسخه PC بازی هم اش دهن سوزی نیست ، شما به عنوان طرفدار به بازی نگاه می کنید ، من به عنوان کسی که تا اونجایی که بلدم بازی ها رو نقد می کنم !!! این بازی برای عرضه در سال 2011 به هیچ وجه مناسب نیست و بازی های 3 یا حتی 4 سال پیش هم از این بازی جلوترن ( مقایسه بازی با عناوینی مثله GT5 یا FORZA 3 که دیگه کلا جایز نیست !!)

نه من دیگه مطمئن شدم کارت گرافیک شما 6600 ه :31:
گرافیک بازی واقعا عالیه ! محیط به این گستردگی با این جزئیات بالا و طراحی های خوب و دقیق که کاملا مشخصه روش وقت گذاشته شده و اصولی کار شده . متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها و ... به احتمال زیاد کارت گرافیکی شما نمیتونه بازی رو به خوبی پردازش کنه وگرنه ایراد گرفتن از گرافیک این بازی روی PC خیلی عجیبه ! من نمره 9.5 رو به گرافیک بازی میدم . نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود و الان هم با توجه به اینکه محیطش وحشتناک گسترده هست گرافیکش واقعا عالیه ...

amin 2010
12-02-2011, 18:12
نه من دیگه مطمئن شدم کارت گرافیک شما 6600 ه :31:
گرافیک بازی واقعا عالیه ! محیط به این گستردگی با این جزئیات بالا و طراحی های خوب و دقیق که کاملا مشخصه روش وقت گذاشته شده و اصولی کار شده . متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها و ... به احتمال زیاد کارت گرافیکی شما نمیتونه بازی رو به خوبی پردازش کنه وگرنه ایراد گرفتن از گرافیک این بازی روی PC خیلی عجیبه ! من نمره 9.5 رو به گرافیک بازی میدم . نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود و الان هم با توجه به اینکه محیطش وحشتناک گسترده هست گرافیکش واقعا عالیه ...

نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود

میشه بگید چه کسی این عنوانو بهش داده !!؟؟
دوست عزیز شما بازیی مثله GT5 رو بازی کردی ؟ forzaچطور ؟ شما این بازی رو با نسخه قبلیش مقایسه می کنید بعدا میگید گرافیک بازی عالیه !! معیار مهمه که منو شما معیارامون مثله این که خیلی فرق داره !! یعنی شما مدل سازی افتضاح شخصیت ها ، ضعف کابین ماشین و ... رو قبول ندارید!!؟؟

خوب شما این عکسو ببینید

این بازی 2 سال از عرضش میگذره ،

این یکی هم نسخه prologue بازی GT5 هستش .

فرمودید : متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها

این هم عکس نسخه pc همین بازی که سال 2011 عرضه شده !
به کیفیت دست و لباس کاراکتر ، سقف کابین، نورپردازی سمت راست خودرو که بصورت پیکسل پیسل شده ، متریال کابین و ...توجه کنید !!اگه بنظر شما نورپردازی و متریال ها عالین دیگه !!
فکر کنم با دیدن این عکسا دیگه بحثی باقی نمونه

در ضمن یه سوال هم از شما داشتم !!

چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !

AA بازی چه ربطی به گیم پلی داره !!؟؟؟بعد شما بدون AA بازی می کنی اینقدر از گرافیک بازی تعریف می کنید ؟؟

Top Gear The Stig
12-02-2011, 18:33
میشه بگید چه کسی این عنوانو بهش داده !!؟؟
دوست عزیز شما بازیی مثله GT5 رو بازی کردی ؟ forzaچطور ؟ شما این بازی رو با نسخه قبلیش مقایسه می کنید بعدا میگید گرافیک بازی عالیه !! معیار مهمه که منو شما معیارامون مثله این که خیلی فرق داره !! یعنی شما مدل سازی افتضاح شخصیت ها ، ضعف کابین ماشین و ... رو قبول ندارید!!؟؟

خوب شما این عکسو ببینید

این بازی 2 سال از عرضش میگذره ،

این یکی هم نسخه prologue بازی GT5 هستش .

فرمودید : متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها

این هم عکس نسخه pc همین بازی که سال 2011 عرضه شده !
به کیفیت دست و لباس کاراکتر ، سقف کابین، نورپردازی سمت راست خودرو که بصورت پیکسل پیسل شده ، متریال کابین و ...توجه کنید !!اگه بنظر شما نورپردازی و متریال ها عالین دیگه !!
فکر کنم با دیدن این عکسا دیگه بحثی باقی نمونه

در ضمن یه سوال هم از شما داشتم !!

AA بازی چه ربطی به گیم پلی داره !!؟؟؟بعد شما بدون AA بازی می کنی اینقدر از گرافیک بازی تعریف می کنید ؟؟
جناب عکس تست درایو شما مال نسخه ی یک هستش!!!!!!گرافیک 2 با 1 خیلی فرق فوکوله!!!
(اینجا تاپیک TDU2 هست )

amin 2010
12-02-2011, 18:38
جناب عکس تست درایو شما مال نسخه ی یک هستش!!!!!!گرافیک 2 با 1 خیلی فرق فوکوله!!!
(اینجا تاپیک TDU2 هست )

دوست عزیز اول تحقیق کنید بعدا اظهار فضل بفرمایید !!
تاپیکی در باره راهنمایی های این بازی در .pubarticles ، این عکس از اونجاست

در ضمن وقتی نقل قول میکنید عکسارو حذف کنید که حجم صفحه زیاد نشه

عکس دیگه ای از این بازی ، با این که پولیش شده هستش اما بازم ضعف کابین و مدل دست کاراکتر که حداقل برای 1 نسل پیشه دیده میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

Baby nfs
12-02-2011, 18:40
در این که gt5 یه شاهکاره هیچ شکی نیست. ولی جذابیتی که test drive داره رو نمیشه تو gt5 پیدا کرد. اینکه شما خودتون بتونید خونه بخرید , گاراژ هاتون رو پر از ماشین های مختلفی کنید که برای بدست آوردنشون کلی تو شهر گشته باشید تا نماینگی شو پیدا کنید و قیمتشو ببینید و برید براش پول جمع کنید حس و حال خاص دیگه ای داره که هیچ وقت نمیشه تو بازی هایی مثل gt5 و forza و dirt و ... بدست آورد.
در مورد گرافیک هم به 2 نکته ای که دوستان تو پست های قبلی نوشته بودن اشاره میکنم که اگه قرار بود گرافیک test drive هم در حد بازی های دیگه که فقط میشه تو یه مسیر از قبل تعیین شده و بسته مسابقه داد , می بود , باید کلا بازی بازی رو بوسید و گذاشت کنار , چرا که باید روی بافت و جزئیات محیط گسترده بازی هم کار میشد که شدیدا کاربر رو نیازمند کارت گرافیک قدرتمندی میکرد.
در کل نظر من اینه که سبک test drive و gt5 مثل هم نیست که لازم باشه باهم مقایسه بشن.

amin 2010
12-02-2011, 18:46
در این که gt5 یه شاهکاره هیچ شکی نیست. ولی جذابیتی که test drive داره رو نمیشه تو gt5 پیدا کرد. اینکه شما خودتون بتونید خونه بخرید , گاراژ هاتون رو پر از ماشین های مختلفی کنید که برای بدست آوردنشون کلی تو شهر گشته باشید تا نماینگی شو پیدا کنید و قیمتشو ببینید و برید براش پول جمع کنید حس و حال خاص دیگه ای داره که هیچ وقت نمیشه تو بازی هایی مثل gt5 و forza و dirt و ... بدست آورد.
در مورد گرافیک هم به 2 نکته ای که دوستان تو پست های قبلی نوشته بودن اشاره میکنم که اگه قرار بود گرافیک test drive هم در حد بازی های دیگه که فقط میشه تو یه مسیر از قبل تعیین شده و بسته مسابقه داد , می بود , باید کلا بازی بازی رو بوسید و گذاشت کنار , چرا که باید روی بافت و جزئیات محیط گسترده بازی هم کار میشد که شدیدا کاربر رو نیازمند کارت گرافیک قدرتمندی میکرد.
در کل نظر من اینه که سبک test drive و gt5 مثل هم نیست که لازم باشه باهم مقایسه بشن.

در درستی حرف شما شکی نیست اما ما داریم فقط در مورد گرافیک بازی بحث می کنیم ، توی نقدمم گفتم گیم پلی بازی خیلی دلچسبه ، اما گرافیک بازی بسیار ضعیف تر از حد انتظار کار شده
+
لطفا ادامه این بحث در پروفایل الان شهاب میاد هممونو جمع می کنه!!

دوست عزيز با نام كاربري amin 2010 لطفا اين بحث كذايي و مسخره رو تموم كنيد...!!!

اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...

TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )

محض اطلاع هم اون عكس از test drive كه گذاشتيد هم نسخه يك هست...

عكس با كارت معموليم بگيرم ببينيد گرافيكش چي به چيه؟

شما اصلا ورژن 2 رو بازي كرديد ؟!!! :27:

بعيد ميدونم والا !

خدای من شما از سرمایه گزارای بازی نیستید احیانا؟؟
نمرات forza motor sportدو رو که برای سال 2007 هستش میزارم

بر اساس 66 نقد میانگین نمرات 90 برای این بازی ثبت شده
اما میانگین نمرات TD1 نسخه PC که همزمان با نسخه دو فورزا یعنی سال 2007 عرضه شده
نمره79 بر اساس تنها 18 نقد !!!
پس سعی کنید از بازیی که خودتون خوشتون اومده هایپ در ندید !!! لطفا !!

آخرين عكسي هم كه گذاشتيد بااااااز هم ورژن يك هست !!!!!!!!

چون ورژن 2 اصلا سالين نداره !

این یکی از عکسای معرفی بازی بود استاد
این بازی که من نمیدونم شما چی توش دیدی قابل مقایسه با بازیی مثله Burnou Paradise هم نیست ، چه برسه به دو مسترپیس مثله فرزا یا GT5 . در ضمن من فارسی گفتم بحث باقیش تو پروفایل ، طریقه دسترسی به پروفایلم اینه که روی اسمه کاربریم کلیک کنید بعدا گزینه پروفایل کاربرو انتخاب کنید ، به همین راحتی !!

bbp
12-02-2011, 18:58
دوست عزيز با نام كاربري amin 2010 لطفا اين بحث كذايي و مسخره رو تموم كنيد...!!!

اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...

TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )

محض اطلاع هم اون عكس از test drive كه گذاشتيد هم نسخه يك هست...

عكس با كارت معموليم بگيرم ببينيد گرافيكش چي به چيه؟

شما اصلا ورژن 2 رو بازي كرديد ؟!!! :27:

بعيد ميدونم والا !

آخرين عكسي هم كه گذاشتيد بااااااز هم ورژن يك هست !!!!!!!!

چون ورژن 2 اصلا سالين نداره !

اديييييييتتتتتتت ::

حالا ديگه واقعا مطمئن شدم كه شما اين بازي رو انجام ندادي...!!!

پيشنهاد ميكنم حتما بازي رو تهيه كنيد و از اول بسم الله بريد تا برسيد به هاوايي و قشنگ بچرخيد و وسعت رو با چشماي خودتون ببينيد...جزئيات مختلف...اگه وقت سر خاروندن پيدا كرديد كه بيايد اينجا پست بزاريد اونوقت يه چيزي :31:

عكس از گرافيك هم حتما ميزارم...

و در آخر اينكه ورژن يك اولين تجربه eden تو اين وسعت بود...مطمئن باشيد اگه فورزا بود نمره 10 ام نميگرفت از 100 واي به حال بقيش !

mosolim
12-02-2011, 19:21
خيلي خوب شده بابا
اين هاوايي كه من ميبينم زمين تا زير زمين با هاوايي ورژن اول فرق داره...خيابوناش كلا تغيير كرده اتوبانا مسيرهاي ديگش....:40:

اينقدرم بزرگه لا مصب فعلا نمايندگي ماشيناي كلاسيك ايتاليا و آئودي كه همون بقل خونه بودو پيدا كردم بقيه فعلا....

مسلم من الان جاي تو بودم الان گاراژ و پر ماشين ميكردم و ميرفتم فقط گشت زني :8:

من الان 10 تا ماشین تو گاراژ دارم از اسپایکر بگیر تا SLR مکلارن .استون و الفا هم هست. و البته یه فراری که همه ی اینا رو برای مسابقات مختلف خریدم. فقط جای بوگاتی خالیه. ( پولشم دارم ولی چون لیسانس A1 رو ندارم نخریدم ) شایدم رفتم خریدمن و صرفا برای حالش . ( چه حالی بده با سرعت بالای 400 تو اتوبان های هاوایی)

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

نه تازه میخوام برم بگیرم دعا کنید قبول شم:31:

آخه اصل مسابقات با ماشین های سری A1 هست هرجوری شده برو بگیر اصلا میخوای باهم بریم امتحان بدیم:27:

من 6 تا از 8 تست رو انجام دادم این دو تا اخری واقعا سخته. فکر کنم اصلا نشه بگیریم.

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

احتمالا شما افت فریم داری . چون این تست هاش خیلی ساده بود ... بازیش یه حالتی داره همینطوری بخواهی بی دلیل تو شهر بچرخی خیلی زود خسته میشی . من نسخه قبلش رو چون افت فریم داشتم نمیتونستم مسابقه بدم و همینطوری توی شهر فقط چرخ میزدم اما خیلی زود خسته کننده میشه اینطوری ...

من با کنسول بازی میکنم دوست عزیز و افت فریم معنی نداره. در ثانی شما احتمالا منظورتون این ننبوده که A1 هم آسونه.؟؟؟؟ چون تست های کلاسیک و اف رود که برا بچه هاست از A7 تا A4 هم بدک نیست . اما A3 و A2 و تست های A1 دیگه واقعا سخته.

Killzone2
12-02-2011, 19:33

خیلی جالب هست که این حرف رو میزنید FORZA و GT سری موفق و بزرگ هستند بهترین کیفیت , صداگذاری و پیاده سازی سیستم های ماشین هست حالا شما میگید تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن ؟!!
شما اگر این دو تا عنوان رو بازی کرده بودید این حرف رو نمیزدید چون که GT5 یا Forza 3 خیلی بالاتر از این حرف ها هستن که بخوایید کیفیت این دو بازی رو زیر سوال ببرید.
البته TDU2 بازی بسیار زیبایی هست و گرافیک خوبی هم داره ولی شما به وسعت بازی اشاره کردید... اجرا خوب یک بازی به تمامی معیار های موجود تو بازی بستگی داره نه فقط یک چیز مثلا سرعت و گرافیک و یا بزرگی منطقه برای مسابقه!
TEST DRIVE به نظر من نمیتونه با این دو عنوانی که ذکر کردم برابری کنه وقتی منظورم رو متوجه میشید که هر دو را بازی کنید.ولی شما میگید TEST DRIVE برتره! به هر حال نظر هر شخصی برای خودش قابل احترام هست ولی اگر دلیل قانع کننده ای برای برتری این بازی در برابر GT5 یا Forza 3 دارید بیان کنید.
موفق باشید.

Mostafa NBA
12-02-2011, 19:45

سخن اخر :

دوست عزیز اول تحقیق کنید بعدا اظهار فضل بفرمایید !!
تاپیکی در باره راهنمایی های این بازی در .pubarticles ، این عکس از اونجاست

در ضمن وقتی نقل قول میکنید عکسارو حذف کنید که حجم صفحه زیاد نشه

عکس دیگه ای از این بازی ، با این که پولیش شده هستش اما بازم ضعف کابین و مدل دست کاراکتر که حداقل برای 1 نسل پیشه دیده میشه

امین جان من کلاً قبولت دارم اما در این زمینه داری کمی تندروی میکنی و به نظرم از هر بازی ای باید یک چیزو انتظار داشت !!

من صفحات قبل نوشتم که اساس این بازی روی شبیه سازی ه رانندگی هستش نه داستان و شخصیت پردازی!
آیا شما در بازی فورزا که من خودم عاشقشم چیزی به نام داستان یا شخصیت پردازی میبینید ؟
در بازی فورزا چیزی جز نقشه های آماده برای ریس دادن میبینی ؟!

من همون صفحات قبل یک مثال زدم که وقتی ما در بازی ای مثل GTA که میتونی توش بسکتبال هم بازی کنی درسته که بیایم با NBA2k مقایسه کنیم بسکتبالشو ؟ هیچوقت این کارو نمیکنیم چون اساس GTA چیزه دیگست.

الان شما اومدی توی نقدت به گرافیک شخصیت پردازی و اینا 6 دادی !!؟؟ فرض کن که توی این بازی مثل نسخه ی قبل از داستان و شخصیت پردازی استفاده نمیشد دیگه اونوقت مطمئناً شما به بازی نمره ی کم نمیدادی ! آخه از شما بعیده امین جان اینجور حرفا, خودت بگو سبک بازی چیه ؟ در کدوم بازی ی ریسینگ ما شخصیت پردازی ه انیمیشنی با فضای 900 کیلومتری داشتیم ؟!!! کدوم بازی شما رو با 2 تا محیط کاملاً مجزا آشنا میکنه ؟!
کدوم بازی ریسینگ به شما اختیار انتخاب به این وسعت میده که خودت هر آبجکتی رو دوست داشتی انتخاب کنی ؟!
من خودم وقتی مپ بازی رو نگاه میکنم و زوم میکنم لذت میبرم که به شعورم احترام گذاشته میشه چرا ؟ چون میتونم تمام خیابون هارو با جزییات کامل ببینیم .

اون عکس هم که گذاشتی طبق گفته ی آرش عزیز به نظرم من هم برای این نسخه نیست.

در پایان باید بگم من عاشق این بازیم و به نظر من انقلابی ترین بازی موجود هست.هنوز هیچ شرکتی به خودش جرئت نداده بازی ریسینگی به این عظمت و پویایی بسازه به نظر من.

امیدورام به زودی نقد من آماده بشه :40:

anti-military
12-02-2011, 20:09
amin 2010

ممنون از توضیحات اما هیچ کدوم از عکسهایی که گذاشتی مال نسخه دوم بازی نیست . عکس های زیر رو الان خودم از داخل بازی گرفتم با بالاترین تنظیمات گرافیکی ...

این هم شانسی گرفتم اما محیط های بازی انقدر خوب ساخته شده که دورنمای خیلی جذابی پیدا کرد ...

اینم یکی از ماشین های داخل نمایشگاه که رفتم پشتش و ازش عکس گرفتم ...

اینم از داخل داشبرد ماشین !

حالا به نظرت یه همچین گرافیکی برای این بازی که محیطش چند صد برابر پیست های GT5 هست کمه ؟

نسخه اولش هم تا جایی یادمه گرافیکش تو سبک خودش بهترین بود ! شما اگه بازی یادته که گرافیک بهتر بوده باشه بگید من یادم نیست .

در مورد AA هم کاملا تاثیر داره تو گیم پلی بازی ...

bbp
12-02-2011, 20:09
مرسي از مصطفي بايت توضيحات خوبش...حرفاش حرفاي منم بود...

فقط و فقط به كسايي كه اين بازي رو بازي نكردن يا اينكه كم بازي كردن ميگم حداقل 2 هفته بشينيد ببينيد چي هست زير و بمش رو در بياريد بعد اگه اگه گفتيد خوب نيست بدونيد و آگاه باشيد كه سليقتون عيب داره شديــــــــــــــد.... :27:

چرا اينجا طلا نداره اين نوشته رو طلا بگيريم هااا؟

TDU 2 انقلابي ترين بازي ريسينگي هست كه تا الان عرضه شده اينو ميشه با افتخار گفت... :10:

اگه NFS ادعا كنه نقشش با ibizia برابري ميكنه ... واي به حال هاواييش آيا از داخل ماشين با اين گيم پلي با اين گرافيك...نمايش كامل يك روز در قالب همچين عنوان بزرگي از سحر تا نيمه شب !!! چيزي واسه گفتن داره؟؟؟ ( اين مثال بود واسه اينكه جزو عناوين ريسينگي هست )

تو كدوم عنوان ديدين همه اينها رو گرد هم آورده باشن ؟؟؟ ( همينه ديگه...فكر ميكنيد فقط از سر تعصب ميگيم اين حرفا رو ...خودتو بشينيد حساب كنيد )

من به هيچ وجه منكر گرافيك فوق ماورايي FORZA يا GT نميشم اماااااااااااااا.......

من گفتم در كل !!! ( يه بار ديگه اون پستم رو با دقت بخونيد )
اگه به دقت در شبيه سازي رانندگي باشه كه همه اينا بايد برن يه قل دو قل بازي كنن چون تنها ترين شبيه ساز رانندگي در جهان Live For Speed هست با حجم 800 مگا بايت !!!

پس اينجا باز مصطفي يه حرف خيلي خوب ديگه زده كه ميگه انتظارت بايد ببيني چي باشه...بله اگه Eden ميخواست تو 4 تا مپ از پيش تعيين شده فقط وفقط رو گرافيك و صدا گذاري اين جور چيزا بپردازه كه عنوان بالا رو هم ميتونست جا بزاره!!!

اما اين كارو نكرد چون هدفش چيز ديگه اي بوده...هدفي كه ورژن يكش هر روز من و پاي PC ميكشوند و با ماشيناش تو هاوايي كوچيك ورژن يك دور ميزدم و لذت ميبردي حالا ورژن 2 كه جاي خودشو داره...

راستي يه نكته زيباي ديگه تو بازي كه ديوونشم قرمز شدن ديسكاي ترمز بعد از ترمزهاي شديده :40:( كه تو عكسي كه دوستمون بالا از لوتوس اوورا گذاشتن تو خاكي از بقل يه مقداري مشخص هست كه زياد داغ نيست تو اون حالت...وقتي ترمز شديد ميزنيد قررررمز ميشه )

779
12-02-2011, 20:23
خیلی جالبه این تایپک...
هرکی انتقاد میکنه همه سریع بر میگردن رویه وسعت بازی... عجب!!!

anti-military
12-02-2011, 20:32
خیلی جالبه این تایپک...

چون انتقاد سر گرافیک بازیه و بدون شک وسعت بازی باید اولین نکته مورد توجه باشه !

amin 2010
12-02-2011, 20:36
خیلی جالبه این تایپک...

جالب تر اینکه خیلی از این دوستان جز این بازی و چند تا بازی فوتبال بازی های دیگه ای انجام ندادن !!!
البته من در تاپیک PES تجربشو داشتم که به بازی انتقاد که کنی یهو بهت حمله میکنن انگار ارث باباشونه !!!

در مورد AA هم کاملا تاثیر داره تو گیم پلی بازی

مرسی از جواب بسیار فنی تون!!

anti-military
12-02-2011, 21:12
جالب تر اینکه خیلی از این دوستان جز این بازی و چند تا بازی فوتبال بازی های دیگه ای انجام ندادن !!!
البته من در تاپیک PES تجربشو داشتم که به بازی انتقاد که کنی یهو بهت حمله میکنن انگار ارث باباشونه !!!

آقا امین الان کسی بحث غیر منطقی داره میکنه اینجا ؟ شما گفتید گرافیک این بازی خیلی ضعیفه و بیشتر از 6 حقش نیست ! من و چندتا از بچه های دیگه میگیم ارزش گرافیکی این بازی با توجه به وسعت محیطی که داره خیلی بیشتر از بازیهای GT5 هست ! خیلی بیشتر روش کار شده و خیلی سخت تر و سنگین تر بوده طراحی محیط هاش تا بازیهایی مثل NFS یا GT5 ... من برای حرفهایی که زدم عکس گذاشتم از داخل بازی شما هم اگه عکسی دارید از GT5 که میگید خیلی بهتر هستش بزارید مقایسه کنیم !

در مورد AA هم من توضیح تخصصی نمیتونم بدم اما فریم تاثیر داره رو گیم پلی بازی و AA وقتی فعال میشه یه خاصیتی فعال میشه که باید زاویه ها رو بدون دندونه و صاف نشون بده . که همین باعث میشه گیم پلی بازی خشک بشه حتی اگه فریم روی 60 ثابت باشه ! دقیقا نمیدونم چرا اما خودتون یکم تست کنید می فهمید ...

من واسه حرفهایی که زدم مدرک آوردم ( عکس های که گذاشتم ) حالا شما یه عکس از بازی که میگی گرافیکش بهتره بزارید بعد مقایسه کن ببین چقدر بهتره ! اگه خیلی بهتر بود که حرفت درسته اما اگه یکم بهتر بود باید خودت محیط چند صد برابری این بازی رو با بازیهای دیگه مقایسه کنی و بعد به گرافیکش نمره بدی ! نه اینکه بدون دلیل بگی گرافیکش افتضاحه و 6 حقشه ...

bbp
12-02-2011, 21:24
آقا جان هر كي خوشش نيومده بازي نكنه !
وسلام ختم كلام
اصلا اين بازي افتضاح ترين بازي ساخته شده هست البته از ديدگاه شما و نمرش از 10...0.5 هست...اكي؟

هر کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند
هر کس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
وظيفه ما :
هر کس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
هر کس که بداند و بداند که بداند اسب طرب از گنبد گردون بجهاند :46:

در رابطه با وسعت بازي هم يه نكته رو بگم و تمومش كنم...
ما وقتي ميگيم از اين مطمئن هستيم كه شعور و فهم بچه هاي اينجا اينقدر بالا هست كه كلمه وسعت رو در ارتباط با ساير مواردش ميدونن...

بله ما هم مثل شما اينقدر ميفهميم كه ممكنه يه بازي 5000000 كيلومتر وسعت داشته باشه اما كيفيت نداشته باشه !
اما
ما ميگيم امكانات و موارد مثبت بازي در ارتباط با وسعت بازي واقعا تحسين بر انگيزه :5:
اميدوارم ياد آوري رو به شكل درستش انجام داده باشم !

در تكميل حرف دوستمون anti military :

بله مدركي داريد قرار بديد كه وسعتش ( اين وسعت منظور كل بازي اعم از امكاات و موارد مثبت ميباشد ) اندازه TDU 2 باشه !!! خوشحال ميشيم ببينيم :31:

Armin 7
12-02-2011, 21:31
با سلام.
این بازی رو نصب کردم منتها فول اسکرین نمیشه !
تو تنظیمات بازی , رزولیشن رو هم یا مانیتورم هماهنگ کردم یه تغییراتی کرد و اومد و وسط تصویر
ولی همچنان فول اسکرین نیست.

ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاسگذارم.

BMW.M3_E46
12-02-2011, 21:37
با سلام.
این بازی رو نصب کردم منتها فول اسکرین نمیشه !
تو تنظیمات بازی , رزولیشن رو هم یا مانیتورم هماهنگ کردم یه تغییراتی کرد و اومد و وسط تصویر
ولی همچنان فول اسکرین نیست

Alt+Enter رو بزن شاید درست شه

Layken
12-02-2011, 21:39
بحث خیلی جالبه و منو وادار کرد تا فردا نسخه کامپیوتری رو هم پیدا کرده و تستی بزنم
من روی کنسول بازی کردم و نظرمو در مورد گرافیک نهایی بازی بعد از تست روی نسخه PC میگم.
الان یه سوال دارم از اونهایی که میگن روی اخرین تنظیمات بازی کردن...
میشه همتون مشخصات سیستمتون رو بگید چون می خوام اگه فقط کسی کارت گرافیکش از ماله من بهتره دیگه من فردا پول ندم و نخرم بازی رو...

ممنون از توضیحات اما هیچ کدوم از عکسهایی که گذاشتی مال نسخه دوم بازی نیست . عکس های زیر رو الان خودم از داخل بازی گرفتم با بالاترین تنظیمات گرافیکی ...
دوست من شما با چه سیستمی به این گرافیک رسیدید...؟
حالا بحث مقایسه نمی خوام بکنم خودم هم طرفداری کنسول رو نمیکنم...
اما خدایی گرافیک بازی رو بخواهیم بگیم من فورزا و گرن توریسمو رو نمیارم وسط گرافیک این بازی از
Dirt2 هم پایین هستش...اینو که اکثرتون بازی کردید...

Killzone2
12-02-2011, 21:40
آقا جان هر كي خوشش نيومده بازي نكنه !
وسلام ختم كلام
اصلا اين بازي افتضاح ترين بازي ساخته شده هست البته از ديدگاه شما و نمرش از 10...0.5 هست...اكي؟

در رابطه با وسعت بازي هم يه نكته رو بگم و تمومش كنم...
ما وقتي ميگيم از اين مطمئن هستيم كه شعور و فهم بچه هاي اينجا اينقدر بالا هست كه كلمه وسعت رو در ارتباط با ساير مواردش ميدونن...

بله ما هم مثل شما اينقدر ميفهميم كه ممكنه يه بازي 5000000 كيلومتر وسعت داشته باشه اما كيفيت نداشته باشه !
اما
ما ميگيم امكانات و موارد مثبت بازي در ارتباط با وسعت بازي واقعا تحسين بر انگيزه :5:
اميدوارم ياد آوري رو به شكل درستش انجام داده باشم !

در تكميل حرف دوستمون anti military :

بله مدركي داريد قرار بديد كه وسعتش ( اين وسعت منظور كل بازي اعم از امكاات و موارد مثبت ميباشد ) اندازه TDU 2 باشه !!! خوشحال ميشيم ببينيم :31:

خودت جواب خودت رو دادی!

ما ميگيم امكانات و موارد مثبت بازي در ارتباط با وسعت بازي واقعا تحسين بر انگيزه

اين وسعت منظور كل بازي اعم از امكاات و موارد مثبت ميباشد

اگر امکانات و موارد مثبت نیست پس چرا این همه درباره امکانات گفتی حالا میگی وسعت اعم از امکانات و ... هست!
الان شما اون جمله شعور و فهم رو که بهش اشاره کردی درباره وسعت چی بود؟!
پس برای شما کیفیت مهم نیست هر چی بازی بزرگتر باشه بهتره! خیلی خوب این هم نظر خوبیه!
NFS رو قراره با وسعت زیاد درست کنن و بدون هیچ نوع خلاقیت و ... این بازی از نظر شما بهترین خواهد بود.!
پس باید یک ماشین خالی در یک محیط بزرگ قرار داشته باشه تا بزرگترین باشه؟!
نظرات خیلی کارشناسانه ای داده میشه لذت میبریم!

anti-military
12-02-2011, 21:51
بحث خیلی جالبه و منو وادار کرد تا فردا نسخه کامپیوتری رو هم پیدا کرده و تستی بزنم
من روی کنسول بازی کردم و نظرمو در مورد گرافیک نهایی بازی بعد از تست روی نسخه PC میگم.
الان یه سوال دارم از اونهایی که میگن روی اخرین تنظیمات بازی کردن...
میشه همتون مشخصات سیستمتون رو بگید چون می خوام اگه فقط کسی کارت گرافیکش از ماله من بهتره دیگه من فردا پول ندم و نخرم بازی رو...

دوست من شما با چه سیستمی به این گرافیک رسیدید...؟
حالا بحث مقایسه نمی خوام بکنم خودم هم طرفداری کنسول رو نمیکنم...
اما خدایی گرافیک بازی رو بخواهیم بگیم من فورزا و گرن توریسمو رو نمیارم وسط گرافیک این بازی از
Dirt2 هم پایین هستش...اینو که اکثرتون بازی کردید...

من سیستمم اینه CPU i7 860 . VGA 5850 ATI . RAM 4 GB
خوب کنسول که مشخصه توانایی اجرا این بازی رو نداره واسه همین گرافیکش رو کنسول ضعیفه اما رو PC گرافیکش عالیه ...

779
12-02-2011, 21:52
همچین حرف میزنین وسعت بازی و چنان از بازی طرفداری میشه که انگار بازی رو بهترین حالت ساختش بوده و هرکی ایراد بگیره همه بر میگردن به وسعت!! آقا چی داری میگی وسعت وسعت! هر بازی ای واسه خودش وسعت داره! تو هر فریم ای که تو میگیری قرار نیست کله اون منطقه رو واسه تو Render کنه که! بخشی که دیده میشه رندر میشه!
جالبه که بعضی ها این بازی رو دارن با GT5 و Forza مقایسه میکنن و میگن اگه وسعت بازی اینقدر نبود حتمی گرافیکش بالاتر از این بود!! عجب... این مدلیشو ندیده بودم! انگار که بیای تویه AW بگی که تو روز گرافیک بده بعد یکی بیاد بگه اگه درخت هاش زیاد نبود 100% گرافیکش بهتر می شد!! RDR هم وسعت داشتش! حالا این به RDR میرسه؟ ( بحث سبک بازی و اینا نیست بحث سره گرافیکه! ) Forza3 هم تو خیلی از پیست هاش ( از جمله Fujima Kaido ) وسعت بزرگی داشت پس اونم اینطوریه دیگه؟
اصلا بازیه شما Complete هست و هیچ مشکلی هم نداره هر مشکلی هم که داشت مطمئن باشین از وسعت بازیه...
( فن بازی هم حدی داره دیگه )

bbp
12-02-2011, 21:56
خوبي شما ؟؟؟
مطمئني حالت خوبه دوست عزيز...؟؟؟
كجا جواب خودمو دادم...!
منظورم كاملا واضح بود و سعي كردم واضح بگم يعني درك اينم اينقدر سخت بود ؟!

من ميگم كه وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته و غيره غيره...

مفهوم بود ؟؟

اين آخرين پست من در اين رابطه بود و كاري به گفته هاي ديگران ندارم...
وقتي متوجه نميشين ... نميشين ديگه :31:

Layken
12-02-2011, 21:56
خوبي شما ؟؟؟
كجا جواب خودمو دادم...!

من ميگم كه وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته و غيره غيره...

مفهوم بود ؟؟

وقتي متوجه نميشين ... نميشين ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من وسعت از نظر شما این باشه...که نورپردازی ، افکت خوب ، بافت های خوب ،تاثیر داره روی گیم پلی بازی..چون امکانات یه بازی به گیم پلی اون ربط داره بحثی که سره گرافیک باشه چطوری ارتباط با گیم پلی میدید الان جززیات گرفیک رو ملاک قرار دادید یا گیم پلی رو ...
دوستمون ارمین هم گفتن گیم پلی خوبی داره .....

الان تستی دوباره زدم...این بازی جز یاداوری افکت های بسیار عالی فورزا 3 واسم چیز دیگه ای نداره...
حتی حتی باز میگم از dirt 2 هم ضعیفتره....:20:

من سیستمم اینه CPU i7 860 . VGA 5850 ATI . RAM 4 GB
خوب کنسول که مشخصه توانایی اجرا این بازی رو نداره واسه همین گرافیکش رو کنسول ضعیفه اما رو PC گرافیکش عالیه ...
چون با عکسهایی که دیدم...فهمیدم سیستم خوبی دارید ..ولی خب باز به مال من نرسید..

anti-military
12-02-2011, 22:04
به نظر من بحث اگه میخواهید بکنید منطقی بحث کنید . اینجا یکی یه چیزی میگه یکی دیگه میاد یه چیزی دیگه جواب میده ! کسی هم که میگه گرافیک بازی ضعیفه یه حالت بیشتر نداره ( سیستمش توان اجرا بازی رو نداره ) چون من مطمئنم همه اونهایی که به گرافیک بازی تو PC گیر دادن سیستم خوبی نداشتن که بتونن گرافیک واقعی بازی رو ببینن . وگرنه از هرچیز بازی بشه ایراد گرفت از گرافیکش نمیشه !

الان اگه یه بازی مثل NFS HP بهتون میدادن بازی کنید با یه پیست و چندتا جعبه و بشکه کلی تعریف میکردید اما وسعت گرافیکی این بازی رو زیر سوال میبرید . به قول یکی از بچه ها همین که به شعور گیمر احترام گذاشتن کافیه . نه اینکه مثل NFS چندتا پیست ناقص با طراحی های فجیح بندازن تو دی وی دی و بفرستن تو بازار ...

BMW.M3_E46
12-02-2011, 22:08
بوی فلز قفل تاپیک داره به مشام میرسه......:31:

Killzone2
12-02-2011, 22:11
خوبي شما ؟؟؟
كجا جواب خودمو دادم...!

مفهوم بود ؟؟

این بحث رو شما دوست داری ادامه بدی چون بی نتیجه است!
شما حالت خوب نیست عزیز . درست مطلب رو نمیخونی هی بحث میکنی!
یک سری گفتی وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته بعد گفتی اعم از این مسائل و فقط وسعت مهم هست! خودت یک نتیجه گیری بکن؟!
خودت یکیم فکر کن ببین کی حالش خوب نیست! این بحثی که میکنی بی هدفه این جور پست دادن هم شبیه به اسپم دادن هست.این رو هم گفتم که بدونی کی داره اشتباه میکنه! بحث منطقی کن تا بشه به یک نتیجه درستی رسید.
+
از سایر دوستان هم عذر خواهی میکنم که از بحث اصلی دور شدیم.

aramesh_61
12-02-2011, 22:11
دوستان من نسخه ی xbox رو خریدم، انصافا گرافیکش زیاد جالب نیست! ولی شاید گرافیک pc بهتر باشه، من سیستمم بد نیست گرافیکم 4890 هستش ولی نسخه pc رو ندارم (پول هم حاضر نیستم واسش بدم :31:) ولی شاید اینهمه بحث سر گرافیک به خاطر بهتر بودن گرافیک روی pc هستش. یه چیزه دیگه هم هست، میانگین نمرات کاربرا تو سایت گیم اسپات واسه نسخه pc الان 6.5 هستش ولی واسه نسخه xbox میانگینش 8 هستش! کلاً همه چی ضد و نقیضه! :10:

bbp
12-02-2011, 22:19
دوستاني كه وارد هاوايي شدن اين نمايندگي بوگاتي كجاست...؟ :41:

شده مثل ibzia كه همه نمايندگي هاي رو پيدا كردم بوگاتي رو آخر از همه...
الان تو هاوايي از صبح كه نشستم پاش كلي گشتم نمايندگي ها رو پيدا كنم و حتي يه ميشن هم نرفتم اما بوگاتي رو پيدا نكردم هنوز...

لا مصب خيلي بزرگه هاوايي !
نزديك 7 ساعته دارم فقط جاده ها رو تو نقشش آبي ميكنم شايد هنوز 30 % نقشه هاوايي هم نشده !

Tomas Angelos
12-02-2011, 22:50
سلام دوستان
واقعا هاوایی حرف نداره.ولی لیسانسش گریه منو درآورده
کسی جایی رو نمیشناسه لیسانس جعل کنه:27::27::31:

iCe m@n
12-02-2011, 23:06
دوستان شما از صفحه 35 تا 39 این تاپیک رو نگاه بکنید فقط شده کل کل و توهین و ضایع کردن همدیگه برای یک بازی به خدا ارزش نداره
هر بازیی برای خودش یک هدف یک داستان یک نقد داره
من نمیدونم ما چرا هی عادت داریم بازی ها رو با هم مقایسه کنیم و هی یک بازی رو به رخ یک بازی دیگه بکشیم هرکس یک سلیقه ای داره و از یک سبک بازی خوشش میاد دلیل نمیشه که هی بازی ها رو با هم مقایسه کنه که
نظر همه محترم هست از جمله آقا امین/ آرش جان/ مصطفی جان/ مسلم جان/و همه ی بچه های این تاپیک
ازنظر خود من این بازی عالی هست چند صفحه قبل هم گفتم ولی این دلیل نمیشه من بخوام سر هر نقدی که از بازی میکنند و به بازی نمره های کمی میدن ناراحت بشم
هرکی یه نقدی میکنه ما نباید ناراحت بشیم اتفاقا باید خوشحال هم بشیم که از یک بازی ضعف بگیرند
آقا امین هم که چیزی نگفت نظر خوش رو نسبت به بازی گفت این آقا به گرافیک بازی 6 داد دلیل نمیشه ما ناراحت بشیم که برداشتی که از این بازی داشت رو گفت حالا چون ما میگیم بازی در حد عالی هست نباید از این حرف ناراحت بشیم اصلا این تاپیک ها درست میشه که این نقد ها توش انجام بشه و نقطه ضعف و قوت های بازی توش مورد بررسی قرار بگیره نه اینکه هی یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم و بخوایم همدیگرو ضایع کنیم

خیلی حرف زدم ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون دیدم که این همه انسان متمدن و با شخصیت به خاطر یک بازی با هم کل کل میکنند خیلی ناراحت شدم

موفق باشید:11:

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

سلام دوستان
واقعا هاوایی حرف نداره.ولی لیسانسش گریه منو درآورده
کسی جایی رو نمیشناسه لیسانس جعل کنه:27::27::31:

حالا اشک در اومدنت مونده محمد جان هنوز به لیسانس A1 نرسیدی وقتی برسی خودت رو میزنی به جای گریه:31:
نه عزیز اونجا ایران نیست که بشه لیسانس جعل کرد باید تلاش کنی تا لیسانس بگیری مثل تمام بچه های این تاپیک:27:

Mostafa NBA
12-02-2011, 23:38

خواهشاً امین جان مبهم حرف نزن !!! شما چی کار به این داری که کی چیا رو بازی کرده ؟! خود ه من همه ی بازی هایی که خودت میدونی رو بازی کردم :46:

خودت جواب خودت رو دادی!

اگر امکانات و موارد مثبت نیست پس چرا این همه درباره امکانات گفتی حالا میگی وسعت اعم از امکانات و ... هست!
الان شما اون جمله شعور و فهم رو که بهش اشاره کردی درباره وسعت چی بود؟!
پس برای شما کیفیت مهم نیست هر چی بازی بزرگتر باشه بهتره! خیلی خوب این هم نظر خوبیه!
NFS رو قراره با وسعت زیاد درست کنن و بدون هیچ نوع خلاقیت و ... این بازی از نظر شما بهترین خواهد بود.!
پس باید یک ماشین خالی در یک محیط بزرگ قرار داشته باشه تا بزرگترین باشه؟!
نظرات خیلی کارشناسانه ای داده میشه لذت میبریم!

به نظرم شما داری سفسته میکنی ! خودتم میدونی منظور ما چیه اما میخوای منحرف کنی.

آرش کی گفت که وسعت برای ما مهمه !؟!! ما میگیم همیشه نمیشه همه چیز رو با هم داشت.اگر واقعاً میخوایم یک بازی اوپن ورد واقعی داشته باشیم باید یک سری چیزایی مثل گرافیک رو از دست بدیم . البته این افت گرافیک در این بازی در حدی هست که میشه چشم پوشی کرد برای همین الان ما داریم بحث میکنیم اینجا !

همچین حرف میزنین وسعت بازی و چنان از بازی طرفداری میشه که انگار بازی رو بهترین حالت ساختش بوده و هرکی ایراد بگیره همه بر میگردن به وسعت!! آقا چی داری میگی وسعت وسعت! هر بازی ای واسه خودش وسعت داره! تو هر فریم ای که تو میگیری قرار نیست کله اون منطقه رو واسه تو Render کنه که! بخشی که دیده میشه رندر میشه!
جالبه که بعضی ها این بازی رو دارن با GT5 و Forza مقایسه میکنن و میگن اگه وسعت بازی اینقدر نبود حتمی گرافیکش بالاتر از این بود!! عجب... این مدلیشو ندیده بودم! انگار که بیای تویه AW بگی که تو روز گرافیک بده بعد یکی بیاد بگه اگه درخت هاش زیاد نبود 100% گرافیکش بهتر می شد!! RDR هم وسعت داشتش! حالا این به RDR میرسه؟ ( بحث سبک بازی و اینا نیست بحث سره گرافیکه! ) Forza3 هم تو خیلی از پیست هاش ( از جمله Fujima Kaido ) وسعت بزرگی داشت پس اونم اینطوریه دیگه؟
اصلا بازیه شما Complete هست و هیچ مشکلی هم نداره هر مشکلی هم که داشت مطمئن باشین از وسعت بازیه...
( فن بازی هم حدی داره دیگه )

ما برمیگردیم به وسعت چون اشکالاتی که از بازی میگیرید ربطی به گیم پلای نداره و همه چیش برمیگرده به گرافیک و تکستچر !!! به نظر خودت که اهل گیم هستی وسعت یک منطقه با گرافیک و وضوح آبجکت ها رابطه نداره ؟؟؟

جواب قسمت قرمز شده اینه:

به من بگو دلیل اینکه Cysis شد یک غول چی بود ؟؟؟ چون وسعت منطقه بالا بود حالا بیایم بگیم که وسعت ه بالا که هنر نیست و رندر نمیشه ؟!!!!

همین هیلو ریچ یکی از دلایل موفقیتش از دید منتقدان همین بیشتر شدن وسعت نسبت به نسخه ی قبل بود.

این چه حرفیه که میگی هر چی وسعت بالا باشه همونجا رندر نمیشه ؟!!!! منم میدونم که همونجا رندر نمیشه اما برای رندر شدنش وسط بازی در حالت عادی باعث افت فریم میشه که اجباراً برای کنسول ها باید جزییات بازی کم بشه.

اینم توجه بشه که من همین امشب نسخه ی PC رو گرفتم و باید بگم گرافیکش به شدت منو مجذوب کرد و دیگه حرفی برای گرفیک در نسخه ی PC به نظر من باقی نمیمونه.

بوی فلز قفل تاپیک داره به مشام میرسه......:31:

نه بابا, داره بحث در مورد بازی میشه. این جور ابهامات برای هرکسی امکان داره پیش بیاد.

این بحث رو شما دوست داری ادامه بدی چون بی نتیجه است!
شما حالت خوب نیست عزیز . درست مطلب رو نمیخونی هی بحث میکنی!
یک سری گفتی وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته بعد گفتی اعم از این مسائل و فقط وسعت مهم هست! خودت یک نتیجه گیری بکن؟!
خودت یکیم فکر کن ببین کی حالش خوب نیست! این بحثی که میکنی بی هدفه این جور پست دادن هم شبیه به اسپم دادن هست.این رو هم گفتم که بدونی کی داره اشتباه میکنه! بحث منطقی کن تا بشه به یک نتیجه درستی رسید.
+
از سایر دوستان هم عذر خواهی میکنم که از بحث اصلی دور شدیم.

مشکل اینجاست که هرکسی فکر میکنه خودش منطق داره !

دوستان شما از صفحه 35 تا 39 این تاپیک رو نگاه بکنید فقط شده کل کل و توهین و ضایع کردن همدیگه برای یک بازی به خدا ارزش نداره
من نمیدونم ما چرا هی عادت داریم بازی ها رو با هم مقایسه کنیم و هی یک بازی رو به رخ یک بازی دیگه بکشیم هرکس یک سلیقه ای داره و از یک سبک بازی خوشش میاد دلیل نمیشه که هی بازی ها رو با هم مقایسه کنه که
نظر همه محترم هست از جمله آقا امین/ آرش جان/ مصطفی جان/ مسلم جان/و همه ی بچه های این تاپیک
ازنظر خود من این بازی عالی هست چند صفحه قبل هم گفتم ولی این دلیل نمیشه من بخوام سر هر نقدی که از بازی میکنند و به بازی نمره های کمی میدن ناراحت بشم
هرکی یه نقدی میکنه ما نباید ناراحت بشیم اتفاقا باید خوشحال هم بشیم که از یک بازی ضعف بگیرند
آقا امین هم که چیزی نگفت نظر خوش رو نسبت به بازی گفت این آقا به گرافیک بازی 6 داد دلیل نمیشه ما ناراحت بشیم که برداشتی که از این بازی داشت رو گفت حالا چون ما میگیم بازی در حد عالی هست نباید از این حرف ناراحت بشیم اصلا این تاپیک ها درست میشه که این نقد ها توش انجام بشه و نقطه ضعف و قوت های بازی توش مورد بررسی قرار بگیره نه اینکه هی یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم و بخوایم همدیگرو ضایع کنیم

خیلی حرف زدم ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون دیدم که این همه انسان متمدن و با شخصیت به خاطر یک بازی با هم کل کل میکنند خیلی ناراحت شدم

حالا اشک در اومدنت مونده محمد جان هنوز به لیسانس A1 نرسیدی وقتی برسی خودت رو میزنی به جای گریه:31:
نه عزیز اونجا ایران نیست که بشه لیسانس جعل کرد باید تلاش کنی تا لیسانس بگیری مثل تمام بچه های این تاپیک:27:

کل کل نیست عزیز داریم در مورد بازی بحث میکنیم. خب یک عده میگن گرافیک پایینه و جالبیش اینه که ما هم قبول داریم که نسبت به بازی های دیگه پایین تره اما ما میگیم نباید یک جانبه به بازی نگاه کرد.

iCe m@n
12-02-2011, 23:53
کل کل نیست عزیز داریم در مورد بازی بحث میکنیم. خب یک عده میگن گرافیک پایینه و جالبیش اینه که ما هم قبول داریم که نسبت به بازی های دیگه پایین تره اما ما میگیم نباید یک جانبه به بازی نگاه کرد.

من کاری ندارم ولی شما به این 4 صفحه نگاه کن دیگه از حالت بحث خارج شده و به توهین و تحقیر کردن رسیده
ولی هرجوری مایلید
منم میگم راجع به بازی باید توی تاپیک مربوط به خودش بحث بشه و تمام نقاط قوت و ضعفش پیگیری بشه ولی نه دیگه به توهین و کل کل برسه

amin 2010
12-02-2011, 23:56

اول یه خواهش از کادر مدیریت لطفا پستارو فعلا حداقل پاک نکنید ، بزارید ببینیم بحث به نتیجه میرسهه یا نه ، بعضی وقتا این بحثا لازمه !

به من بگو دلیل اینکه Cysis شد یک غول چی بود ؟؟؟ چون وسعت منطقه بالا بود حالا بیایم بگیم که وسعت ه بالا که هنر نیست و رندر نمیشه ؟!!!!

همین هیلو ریچ یکی از دلایل موفقیتش از دید منتقدان همین بیشتر شدن وسعت نسبت به نسخه ی قبل بود.

اقا شمام که داری حرفی میزنیا !! کی گفته کرایسیس بخاطر وسعتش غول شده !!؟؟؟ شما داری این بازیرو با کرایسیس مقایسه می کنی ؟ کرایسیس وسعت داشت اما مهم تر از اون انیمیشنای عالی ، نورپردازی که بهترین بازی موجود هست ، تکنیک ذره ای عالی برای ذرات معلق هوا و فیزیک و واکنش اب ، محیط و ... که همه بهترین های موجودن ،اینا باعث شدن این بازی بهترین بشه ، کی گفته گرافیک نسبت به محیط اندازه گیری میشه !!
نظر شما اینه که وسعت مهمه ، بر اساس معیار شما میگم ، بازی JC2 رو که بازی کردید ؟ خدا رو شکر TD وسعتش در حد اون بازی نیست ، شما همون بازی رو که حتی بازی ریسینگ هم نیست با این بازی مقایسه کنید ! وضوح تصویر ، ابجکت های بسیار با کیفیت ، اب و هوای متغیر بسیار واقعی که مناطق بارونی برفی افتابی رو در 24 ساعت دربرمیگیره و ...
پس بر اساس وسعت باشه این بازی باید به کل کرایسیس ، انچارتد و بازی های بزرگو بخوره که ! این که یک محیط بی جزئیات با وسعت بالا بسیازی چه هنری می خواد ؟

مشکل اینجاست که هرکسی فکر میکنه خودش منطق داره !

مصطفی جان معیار ما معیار همه گیمر های دنیاست !!! شما فقط میگید همه سایتا گفتن فلان بازی شاهکاره چون محیطش وسیعه اما یه نمونه نیاوردی که برای ما اثبات بشه ادعاتون !

به نظرم شما داری سفسته میکنی ! خودتم میدونی منظور ما چیه اما میخوای منحرف کنی.

آرش کی گفت که وسعت برای ما مهمه !؟!! ما میگیم همیشه نمیشه همه چیز رو با هم داشت.اگر واقعاً میخوایم یک بازی اوپن ورد واقعی داشته باشیم باید یک سری چیزایی مثل گرافیک رو از دست بدیم . البته این افت گرافیک در این بازی در حدی هست که میشه چشم پوشی کرد برای همین الان ما داریم بحث میکنیم اینجا !

اول یه مثال نقض : RDR ، GTA و ... اینا همه از نظر گرافیکی بهترین های موجود هستن با محیطی بزرگ و ...
در ضمن شما خودت میگی باید یسری چیزا رو از دست داد برای محیط وسیع ، پس خودتم قبول داری که این بازی بسیار بسیار ضعف ها داره که شما دلیلشو وسعت میدونی ما دلیلشو کار ضعیف تیم سازنده ( چون بازی های OW رو دیدیم که هیچ مشکلی نداشته باشن )

خواهشاً امین جان مبهم حرف نزن !!! شما چی کار به این داری که کی چیا رو بازی کرده ؟! خود ه من همه ی بازی هایی که خودت میدونی رو بازی کردم :46:

این پست بالا رو با شما نبودم عزیز

اساس بحث اینه که بر اساس توهین پیش نریم !!! رعایت کنید ، بیشتر دوستایی که نظر مخالف شما رو دارن از اعضای کاربر فرومن که نسبتا در زمینه بازی تخصص دارن ، حداقل تنوع بازیهایی که انجام دادن بیشتره ، کسایی که مشاهده می کنن خودشون میتونن تصمیم بگیرن که اون شعر قشنگی که گفتین در مورد کی صادقه

الان تستی دوباره زدم...این بازی جز یاداوری افکت های بسیار عالی فورزا 3 واسم چیز دیگه ای نداره...
حتی حتی باز میگم از dirt 2 هم ضعیفتره....:20:

حامد قابل مقایسه با PARADISE هم نیست از نظر فنی !!!

به نظر من بحث اگه میخواهید بکنید منطقی بحث کنید . اینجا یکی یه چیزی میگه یکی دیگه میاد یه چیزی دیگه جواب میده ! کسی هم که میگه گرافیک بازی ضعیفه یه حالت بیشتر نداره ( سیستمش توان اجرا بازی رو نداره ) چون من مطمئنم همه اونهایی که به گرافیک بازی تو PC گیر دادن سیستم خوبی نداشتن که بتونن گرافیک واقعی بازی رو ببینن . وگرنه از هرچیز بازی بشه ایراد گرفت از گرافیکش نمیشه !

الان اگه یه بازی مثل NFS HP بهتون میدادن بازی کنید با یه پیست و چندتا جعبه و بشکه کلی تعریف میکردید اما وسعت گرافیکی این بازی رو زیر سوال میبرید . به قول یکی از بچه ها همین که به شعور گیمر احترام گذاشتن کافیه . نه اینکه مثل NFS چندتا پیست ناقص با طراحی های فجیح بندازن تو دی وی دی و بفرستن تو بازار ...

دقیقا شده همون تاپیک PES !! دوستان چون فیفای نکست رو نمیتونستن بازی کنن میگفتن این بازی بهترینه و فلان !! الان شما چون نمیتونین گرافیک بازی هایی مثله FMS رو ببینید این بازی بنظرتون بهترینه !!
+
جالبه همین بازی بسیار ضعیف از نظر شما ( HOT PURSUIT ) از نظ بسیاری منتقدا در نمره اورال تونست حتی GT5 رو بگیره !!!
+
متاسفانه هنوز نمره های بازی نیومده امیدوارم مثله همون بازی PES نشه که میانگین نمرات بازی 10 نمره پایین تر از بازی های ذکر شده بودن

bbp
12-02-2011, 23:58
مرسي مصطفي...:11:
هر كس دنبال قضايا و پست ها بوده ميفهمه كي بحث گرافيك و مقايسه ها رو شروع كرد...
خوبه علني هم گفتيم دم GT و FORZA به خاطر گرافيكشون گرم و درش شكي نيست
هرچند اين قضيه رو انكار نميكنم اما ما TDU رو به خاطر گرافيكش بازي نميكنيم به خاطر ساعات خوشي كه با گيم پلي و زيبا بودنش از حس رانندگي براي ما رقم ميزنه دوستش داريم و ازش لذت ميبريم...( هرچند بازم ميگم گرافيكش از حد خودشم فراتره )
هر كي سليقش مثل ما بود و از بازي لذت برد نوش جونش هر كسي هم با بازي حال نكرد و موارد ديگه اي واسش مهمتر بود اميدوارم از عنوان مورد علاقش لذت ببره...

خوب فعلا بيخيال ويرون تو هاوايي شدم و رفتم نيم ساعته A4 رو تموم كردم :27:

B.3.S.T
13-02-2011, 00:09
خیلی جالبه...
دوستان فن بازی هم حدی داره خواهشآ تمومش کنید!;)
اگر کسی بازی رو نقد کرد بهش احترام بزارید نه اینکه به پستش حمله کنید که تو چرا اینجوری امتیاز دادی!
همه ی این جنگ و جدل سر چیه واقعآ!!!؟اینکه یکی نظرش اینه که گرافیکش بده یکی میگه عالیه!خجالت داره به خدا...

ناظرین انجمن آقای شهاب خان و آرمین عزیز لطفآ رسیدگی کنید به این تاپیک...:)

anti-military
13-02-2011, 00:20
به نظر من حرف باد و هواست ! من الان 4 تا عکس از بازی تو لینک زیر گذاشتم که شما فقط اینو به من بگید که به نظرتون این عکسهایی که از داخل بازی گرفتم و گذاشتم گرافیکش پایینه ؟ ( با توجه به وسعت وحشتناک بازی )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه پایینه که عکس از اون بازیهایی که ادعا داری بالاتره بیار . وگرنه حرف زدن ارزشی نداره چون کمتر کسی پیدا میشه که حرف دیگران روش تاثیر داشته باشه ! همه منطق خودشون رو دارن و کسی به حرف کسی توجه نمیکنه پس با همون گذاشتن مدرک بهتره تا حرف ...

من تعجب میکنم شما که بازی رو روی PC بازی نکردی چطور از گرافیکش صحبت میکنی ! روی کنسول که اصلا گرافیکش افتضاحه چون کنسول سخت افزارش بیشتر از این نمیکشه !
از نظر جزئیات هم که من شرط میبندم هیچ بازی تو سبکش نیست که تا این حد جزئیات داشته باشه .
گرچه من کلا از بازی خیلی خوشم نیومد چون روند پیشروی و داستانش خیلی جذاب نبود ...

779
13-02-2011, 00:23
جواب قسمت قرمز شده اینه:

این چه حرفیه که میگی هر چی وسعت بالا باشه همونجا رندر نمیشه ؟!!!! منم میدونم که همونجا رندر نمیشه اما برای رندر شدنش وسط بازی در حالت عادی باعث افت فریم میشه که اجباراً برای کنسول ها باید جزییات بازی کم بشه.

اینم توجه بشه که من همین امشب نسخه ی PC رو گرفتم و باید بگم گرافیکش به شدت منو مجذوب کرد و دیگه حرفی برای گرفیک در نسخه ی PC به نظر من باقی نمیمونه.

کرایسیس یک بحثه جداییه در ضمن اون تویه PC اومد و دست سازنده کامل باز بود و نیازی به Polish کاری نبود چون نسخه ی کنسولی ای وجود نداشت و سازنده ماشالله با اون موتورش تا جایی که میتونست گرافیک رو بی دلیل بالا برد که تا 2 سال بعد هیچ گرافیکی نتونه مثله آدم رویه تنظیماته بالا اجرا کنه اما دیدی که نسخه ی بعدی بهینه شد و ... حالا که دارن واسه کنسول میدن خلاقیت اصلی اینجاست که آیا میتوانند با سخت افزار کنسول کرایسیس در بیارند؟؟ چون واقعا بازی هایی مثله Uncharted 2 و RDR و Gow نشون دادند که کنسول هم میتونه گرافیک فوق العاده ای داشته باشه! کار! باید روش کار کرد! این حرف همیشه یادتون باشه :
سخت افزار همیشه خیلی از نرم افزار جلوتره.
مپه 60000000000000000000 کیلومتری :دی همش در یک فریم رندر نمیشه! تو پایین مپی الان اون بالا بالا ها رو میبینی؟ نمیبینی دیگه! :دی Just Cause 2 هم اون همه وسعت داشت! بازی رو پس فردا میگیرم اگه از اون کم تر بود دیگه 100% ضعیف کار شده... میدونم بازی رندر کردنه اون همه وسعت براش سخته اما قرار نیست که همش در یک فریم رندر شه! کم کم... تو داری با ماشین میری همه ی صحنه به یک باره رندر میشه؟ یا Draw Distance داره که هرچی جلوتر بری تصاویر واضح تر میشه... قبول کن که خوب روش کار نشده ( به نقل از منتقدین ، نظر دوستان و شواهد ، خودم بازی نکردم پس نظره قطعی نمیدم )
نسخه ی PC شم میگیرم که ناراحت نشی :دی اما در کل قبول داشته باش که بعضی دارن فن بازیه الکی میکنن... از رویه همون عکسی که اون دوستمون داده معلومه به قوله حامد به Dirt 2 که دو سال پیش هم اومد نمیرسه. ( الان باز میان میگن وسعت Dirt 2 کجا این کجا :27: )

وسعت یک منطقه با گرافیک و وضوح آبجکت ها رابطه نداره ؟؟؟

من نگفتم ربط نداره اما دوستان هرچی میرسه به وسعت بازی میچسبونند!! آخه RDR هم وسعت فوق العاده ای داشت با اون Draw Distance تمیز که حتی سازندش میگفت ساختن 4 تا کاکتوس به خدا سخت تر از ساختمون و جنگل و ... هست.
بالاخره باید یک فرقی بین R* و Eden باشه؟ دوستان این رو قبول ندارن و میگن بازی خدایه مشکلات هم مربوط به وسعته بازیه!!

Mostafa NBA
13-02-2011, 00:28
اول یه خواهش از کادر مدیریت لطفا پستارو فعلا حداقل پاک نکنید ، بزارید ببینیم بحث به نتیجه میرسهه یا نه ، بعضی وقتا این بحثا لازمه !

اقا شمام که داری حرفی میزنیا !! کی گفته کرایسیس بخاطر وسعتش غول شده !!؟؟؟ شما داری این بازیرو با کرایسیس مقایسه می کنی ؟ کرایسیس وسعت داشت اما مهم تر از اون انیمیشنای عالی ، نورپردازی که بهترین بازی موجود هست ، تکنیک ذره ای عالی برای ذرات معلق هوا و فیزیک و واکنش اب ، محیط و ... که همه بهترین های موجودن ،اینا باعث شدن این بازی بهترین بشه ، کی گفته گرافیک نسبت به محیط اندازه گیری میشه !!
نظر شما اینه که وسعت مهمه ، بر اساس معیار شما میگم ، بازی JC2 رو که بازی کردید ؟ خدا رو شکر TD وسعتش در حد اون بازی نیست ، شما همون بازی رو که حتی بازی ریسینگ هم نیست با این بازی مقایسه کنید ! وضوح تصویر ، ابجکت های بسیار با کیفیت ، اب و هوای متغیر بسیار واقعی که مناطق بارونی برفی افتابی رو در 24 ساعت دربرمیگیره و ...
پس بر اساس وسعت باشه این بازی باید به کل کرایسیس ، انچارتد و بازی های بزرگو بخوره که ! این که یک محیط بی جزئیات با وسعت بالا بسیازی چه هنری می خواد ؟

مصطفی جان معیار ما معیار همه گیمر های دنیاست !!! شما فقط میگید همه سایتا گفتن فلان بازی شاهکاره چون محیطش وسیعه اما یه نمونه نیاوردی که برای ما اثبات بشه ادعاتون !

اول یه مثال نقض : RDR ، GTA و ... اینا همه از نظر گرافیکی بهترین های موجود هستن با محیطی بزرگ و ...
در ضمن شما خودت میگی باید یسری چیزا رو از دست داد برای محیط وسیع ، پس خودتم قبول داری که این بازی بسیار بسیار ضعف ها داره که شما دلیلشو وسعت میدونی ما دلیلشو کار ضعیف تیم سازنده ( چون بازی های OW رو دیدیم که هیچ مشکلی نداشته باشن )

متاسفانه هنوز نمره های بازی نیومده امیدوارم مثله همون بازی PES نشه که میانگین نمرات بازی 10 نمره پایین تر از بازی های ذکر شده بودن

- به خدا تکستچر هایی که در کرایسیس به کار رفته اونقدر شاهکار نبود در این حد و به نظر من وسعت دید ه محیط در کنار تکسچر های عالی بود که همه رو متعحب کرد. من TDU رو از نظر وسعت با کرایسیس مقایسه کردم نه از جهات دیگه !
خب بیبن الان اون مواردی که گقتی مثل فیزیک, واکنش آب و اینجور چیزا مختص سبک بازی یعنی FPS هست و TDU هم خصوصیات منحصر به فردی در زمینه Racing داره اما اینم نباید فراموش کرد که ما داریم با بازی ای مقایسه میکنیم که مسلماً هیچ گیمی به اندازه ی اون از نظر جلوه های بصری برتر نیست یعنی درواقع داریم با ایده آل ترین حالت موجود مقایسه میکنیم که مطمئناً در مقابلش کم خواهد آورد.

- خب اگر قرار بود نظر ما هم مثل سایت ها و منتقدا باشه که دیگه فرومی نباید وجود میداشت !

- من که توی پست قبلیم گفتم این بازی از نظر گرافیک ضعیف هست اما من فقط یک جانبه نگاه نمیکنم و باید به این هم فکر کنم که حقیقتاً در این وسعت عجیب مپ به صورت اپن ورد ناچارا گرافیک بازی باید در نسخه ی کنسول افت پیدا کنه.

- مطمئن باش که نمره های بازی اکثراً زیر 8 هستن یعنی بین 7 تا 8 !!!! همونطور که من در اوایل تاپیک گفتم این بازی کمتر مورد توجه منتقدان قرار میگیره اما کاربران معمولاً بیشتر از منتقدان به این بازی علاقه نشون میدند.

Layken
13-02-2011, 08:39
- به خدا تکستچر هایی که در کرایسیس به کار رفته اونقدر شاهکار نبود در این حد و به نظر من وسعت دید ه محیط در کنار تکسچر های عالی بود که همه رو متعحب کرد. من TDU رو از نظر وسعت با کرایسیس مقایسه کردم نه از جهات دیگه !
خب بیبن الان اون مواردی که گقتی مثل فیزیک, واکنش آب و اینجور چیزا مختص سبک بازی یعنی FPS هست و TDU هم خصوصیات منحصر به فردی در زمینه Racing داره اما اینم نباید فراموش کرد که ما داریم با بازی ای مقایسه میکنیم که مسلماً هیچ گیمی به اندازه ی اون از نظر جلوه های بصری برتر نیست یعنی درواقع داریم با ایده آل ترین حالت موجود مقایسه میکنیم که مطمئناً در مقابلش کم خواهد آورد.
مصطفی جان...گرافیک گرافیکه دیگه مختص دیگه ای نداره..:31:
چرا به خدا اخه قسم میخوری...اخه برادر.. تکستر های کرایسیس اصلا قابل مقایسه نیست..
میگیم فورزا میگید نه
گرن توریسمو اونم میگید نه
dirt 2 اونم میگید پایینه...
اخه کرایسیس که دیگه وسط نکشید...:31::10:

Spaniuly
13-02-2011, 16:25
سلام بچه ها من از دیروز صبح شاهد پست ها بودم ولی چون حال و حوصله درست حسابی نداشتم و دیشبم دیر رسیدم خونه دیگه دیشب نتونستم بیام برسم به تاپیک که این کار رو به الان موکول کردم...

لطفا کل این صحبت ها رو بخونید گرچه باعث بشه سردرد بگیرید:

آرمین اومد یک نقد گذاشت (خودم نه ها اون آرمین دکتره :31:) بله من نقدش رو خوندم... نقد کامل و مو شکافانه ای نبود انصافا ولی لپ کلام رو که گفته بود حقیقت داشت حالا چه تلخ و چه شیرین

بازی به لحاظ گرافیک در مقایسه با ریسینگ های بزرگ حقیقتا حرفی برای گفتن نداره... البته من پست های بعضی ها رو که می خوندم شاهد سفسته گری هایی بودن خیلی ها متاسفانه مدعی شدن که آرش به نقد آرمین حمله کرده و بحث گرافیک رو پیش کشیدن در حالی که همه متفق القول بودن که بازی گرافیک بالایی نداره و در حد سال 2011 نیست این گرافیک ولی یه سری متاسفانه باز روی مسئله ای که مقبولیت داشت مانور دادن و بحث الکی زیادی در رابطه با یه موضوع حل شده داشتیم که دیگه از پاک کردنشون صرف نظر کردم.

بحث هایی که شده واقعا آماتور مابانه بود و روی مسائلی که مقبولیت داشتند بحث شده! خود آرمین توی نقدش نوشته بازی گیم پلی جذاب و داستان و شخصیت پردازی خوبی داشته ولی یه سری نمی دونم چرا باز اومدن و یقه بحث گرافیک رو گرفتن... یا متاسفانه بعضی ها اومدن و خواستن ضعف گرافیکی رو توجیه کنن... مساله آزار دهنده ای هست این توجیه ها وقتی یک گیمر میاد بازی رو پسند می کنه حتی 1 درصد شک نکنید که عاشق جذابیت بالای اون که ناشی از گیم پلی بالا و شخصیت پردازی (و کلا همه چی غیر از گرافیک) اون شده. حالا ما دیگه از این گیمر انتظار نداریم که به خاطر علاقه اش به بازی بیاد نقطه ضعف های گرافیکی رو توجیه کنه این واقعا جالب نیست... من بحث ها رو خوندم اگه می خواهید به اوج بیهودگی بحث پی ببرید برگردید و از پست نقد آرمین به این طرف پست ها رو مطالعه کنید یعنی بحث کننده ها یه جوری موضوع رو گم کرده بودن پست ها و انتقاد ها اصولا به هم دیگه ربط نداشتن یکی اومده گفته گرافیک ضعیفه اون یکی میاد میگه نه من اعتراض دارم چون گیم پلی بالاست اولی میگه بابا منم میگم گیم پلی پلی خوبه فقط گرافیک پائینه یکی دیگه میاد ضعف گرافیک رو توجیه می کنه! واقعا بحث از ناکجا شروع شد کافیه برگردید و پست های بعد از نقد آرمین رو بخونید!

آرمین یک گیمر هست که بازی های متعددی رو تجربه کرده و این تجربه باعث شده که به سادگی نقد مشخص و قابل قبولی بنویسه حالا من با نمراتش که داده کار ندارم. آرمین گرافیک رو ضعیف دونسته (به حق) گیم پلی و جذابیت رو قوی (به حق) حالا آقای آرش اومده یه بحث دیگه در رابطه با وسعت و نسبتی که گرافیک داره شروع کرده... با تمام احترامی که برای ایشون قائلم و شاهد فعالیت ایشون توی این مدت توی این تاپیک بودم باید عرض کنم که نه یک بازی قدرت گرافیکیش از موتور گرافیکی که ازش بهره می بره تغذیه میشه این چیزها مثل وسعت و تکسچر ها و غیره شاید ربط هایی داشته باشه ولی دیگه نه به اون شدت تکسچر ضعیفی که در سینه ماشین ها شما می بینید و در بازی انعکاس قسمت های نوک تیز به وضوح و ریالیتی بازی هایی مثل GT NFS Forza و غیره نیست دیگه چه ربطی به وسعت و ... داره؟ به هر حال من انتظار ندارم به هر شکلی از گرافیک بازی دفاع بشه و برتر از NFS HP - Forza - GT و غیره خونده بشه! ولی من انتظار این رو دارم که از سوژه های بازی دفاع بشه مثل داستان پردازی استفاده از محیطی مثل جزایر توریستی و واقعی سوژه های جالب در پی ریزی ریسینگ کنترل روان اتومبیل استفاده از دوربین های کاربر پسند و سوژه های جالب دیگه ای که ما در بازی شاهد هستیم (مثل ابراز احساسات مختلفی که می تونید با کاراکترتون به دلخواه انجام بدید)

متاسفانه نمی دونم چرا وقتی بحثی پیش میاد بعضی ها احساساتی میشن. و یه لحظه فراموش می کنن که راجع به چی داره بحث میشه... البته من این ها رو نمی گم بخوام دوستانم رو که برام عزیز و دوست داشتنی هستند رو محکوم کنم... ولی بهتر بود به جای جواب دادن ها و نقل قول کردن ها و مچ گیری کردن و آتو گرفتن از پست هم رو بذارید کنار و یه بار دیگه موضع خودتون رو مشخص کنید... اون موقع بحث ها بیخ پیدا نمی کرد یکی عکس میذاره یکی میگه آقا تو بازی نکردی و ... من انتظار چنین برخورد هایی رو ندارم وقتی نقد آرمین گذاشته شد یک سری تائید می کنن و یک سری مخالفت حالا این مخالفین باید برای مخالفتشون با مدارک و شواهد قابل قبول این کار رو بکنن نه این که بحث ها رو از مسیر اصلی خارج و چیزهای دیگه رو مطرح کنن.

من از دوستان خواهش می کنم که فعلا پست همدیگه رو نقل قول نکنید و دوستانی که به این بحث علاقه دارن محبت کنن چنانچه این بازی (TDU 2) رو انجام دادن بیان و نقدشون رو بنویسند. حداقل اینطوری ما شاهد موضع گیری هر شخص در قبال این بازی میشیم. من از این بحث ها فقط موضع گیری آرمین رو متوجه شدم که گرافیک رو رد و گیم پلی رو تائید کرد دقیقا موضعی که من خودم هم دارم.

شرمنده صحبت هام طولانی شد

kourosh4
13-02-2011, 19:33
سلام ...
منم امروز بازی رو گرفتم و بعد از 15 دقیقه بازی پاکش کردم.....!
اصلا در حد یه گیم 2011 نیست ....
من بعد از یک سال هنوز دارم dirt 2 رو بازی میکنم و اینو ترجیح میدم....
اما خب هر کی یه سلیقه ای داره...!!!

mosolim
13-02-2011, 20:12
سلام

یه چند تا شات از داشته های ما ( البته پیشا پیش از کیفیت بد عکس ها عذر می خوام موبایل دیگه )

این خونمه قابل نداره بفرمایید در خدمت باشیم:

اینم از پارکینگ ماشین هام البته یه سری دیگه هم دارم تو یه خونه دیگه که چندان جالب نیست نزاشتم:

کاش واقعا دارای یه همچین خونه ای با این پارکینگ پرو پیمون بودیم.

halflife g
13-02-2011, 20:32
بنده چند تا نکته رو بگم :

اگه به نقد سایتای کمی که فعلا بازی رو نقد کردن توجه کنیم همه از گیم پلی دلچسب بازی تعریف کردن مخصوصا eurogamer که به نسخه کنسولی بازی 7 داده و این خیلی خوب چون این مجله مجله سختگیری هستش و این امتیاز رو گرفتن از این مجله خیلی سخته... .
ولی همین مجله هم در نقدش گفته که بازی gt5 که سال قبل عرضه شده از لحاظ گرافیک در وضعیت به مراتب بهتری از این عنوان قرار داره ....ولی در ادامه ذکر کرده که دیدن نور خورشید تو جاده وشهر واینا در این بازی لذت خاصی داره.

سایت vandal که که هر دو نسخه کنسول وpc رو بررسی کرده به گرافیک هر دو نسخه امتیاز مشابه 8.5 رو داده....پس میشه پی برد که از لحاظ گرافیک این دو نسخه تفاوت چشمگیری با هم نخواهند داشت چون امتیازشون یکسان...... .

+

بنده خودم هم هر سه بازی این سبک یعنی forza gt5 و این بازی رو از نزدیک دیدم و انجامشون دادم(این بازی رو هم رو pc بازی کردم چون واسه کنسول من نخریدمش پیش یکی از دوستان دیدم)گرافیک این بازی نسبت به اون دوتای دیگه در قعر به سر میبره واز اونا ضعیفتره...... .
از dirt2 هم ضعیفتره...... .

+

این حرف هم که چون این بازی فضا باز هست و draw distance زیادی داره پس باید گرافیکش خیلی هم قوی نباشه درست نیس چون rdr که همین اواخر رو کنسول اومد گرافیک زیبایی داشت.........البته تاثیر داره ولی این بازی خیلی جا داش تا به اون شرایط لب به لب برسه که واسه خاطر فضا باز بودن دیگه نتونن گرافیک رو افزایش بدن چون واسه گرافیک و رندر اون هر منطقه ای که ما توش هستید واسه شما نشون داده میشه وکل منطقه که در یک ان واسه شما پردازش نمیشه که..... .

+

این بازی هم گرافیکش زیباس ولی در حد همون امتیاز 7 یا 8 اینا واسه گرافیکش(هر دو نسخه کنسول و pc) مناسبه....... .

.
.

Tomas Angelos
13-02-2011, 20:33
سلام دوستان
یه سوال ؟
میخواستم بدونم مثل 1 نمیشه صندلی ماشین رو تنظیم کرد؟
یارو کم مونده رو فرمون بشینه:31::27:(البته تو بعضی از ماشینا)

bbp
13-02-2011, 21:53
سلام..خوب ميبينم كه فروم از حالت چيلترينگ در اومد...

مسلم جان خدا بده بركت پول اضافه داري قرض الحسنه به ما بده رفيق :31:

جواب دوستمون توماس آنجلو خير هست...

و من امروز تمامي لايسنسهاي A رو گرفتم و واسم جاي تعجب داشت كه دوستان گفتند A1 سخته مخصوصا 2 تا آخرش !!!
چون من در عرض حدود 40 دقيقه A1 رو گرفتم :

آخرين مرحلش هم همونطوري كه ميبينيد با حدود 4 ثانيه زودتر از خودش تموم كردم

واسه من تا الان سخترين مرحله يك لايسنس اون مرحله تو سري هاي A3-A4 بود كه با مرسدس CLK 6.3 Black seris بايد تو زمين خيس تو كلي راه پر پيچ و خم ميرفتي...

من پيرم در اومد تا اون و برم اما در نهايت مثل كن بلاك ( كمي اغراق ) پيچارو رد كردم و رفتم...دليلش هم اين بود چون من با ويل بازي ميكنم و واسه از دست ندادن تايم مجبورم زياد گاز بدم...تو شرايط زمين خيس و ماشين دف عقب با اون قدرت كافيه يكمي فرمون بدي اونوقته كه ماشين 2 دور ، دور خودش بندري ميزنه ! واسه همين همش با گازو فرمون بازي ميكردم

راستي امروز كلي با بازي حال كردم چون SLS خريدم و از رانندگي و پرفرمنس فوق العادش لذت بردم و از بس اين ماشين خوبه كه مسابقاتش كه A2 هست رو مثل آب خوردن همين يه ربع پيش تموم كردم اونم در حدود نيم ساعت

حالا فقط و قفط ميخوام پول جمع كنم كه ويرون بخرم اونم Grand Sport اش :5:
بعدش خونه و گل و گشت تو هاواييييي...

در آخر هم حرفهاي halflife g رو تاييد ميكنم و همونطوري هم كه قبلا گفتم هيـــــــــــــــچ كس منكر گرافيك ماورايي GT و FORZA و Dirt نشده و نميشه و گرافيكشون واقعا عاليه !

و TDU هم در حد خودش گرافيك كاملا قابل قولي داره كه اكثر پلير هارو راضي ميكنه :46:

bbp
13-02-2011, 22:03
آرمين جان الان پستت رو خوندم !

خوب عزيز دل برادر...ما كه همون اولش گفتيم گرافيك شاااااخ نيست...

مسئله وسعت رو هم چندين و چند بار توضيح دادم كه !!!

منظور از وسعت پهناور بودن مپ به تنهايي نبود...امكانات داستان شخصيت پردازي گستردگي ماشينها و امكاناتي كه تو بازي قرار داده شده...سير شب و روز ... آموزشها و مسابقات متعدد كه همه و همه در دل اين بازي گنجانده شدند و غيره و غيره...

من برتري بازي رو فقط محدود به گيم پلي خوب بازي نميبينم و همه اينها رو دخيل ميدونم !

شايد بازي گرافيك شاااااخي نداشته باشه اما لذتي كه براي پلير به ارمغان مياره چندين و چند برابر اون گرافيك هاي شاخ هست ( نظر شخصي هست ممكنه خيلي ها موافق اين صحبت باشند )

اگه صحبتهايي كه بالا زدم غير منطقي هست و درست نيست هر انتقادي رو با آغوشي باز پذيرا هستم :20:

در هر حال...
خوشحالم كه اين نقدها شد
چون...
حتما يه عنوان چيزي تو چنته داره كه اين صحبتها در موردش زده ميشه

Spaniuly
13-02-2011, 22:23
آرش جان من به تو حق می دم فقط من از این تعجب کردم توی چند جا سعی کردی توجیه کنی گرافیک رو... ببینید هر سازنده یک توانی داره... شما بازی فال اوت رو نگاه کن محیطش رو گرافیک محیطش رو نحوه حرکتی آبجکت هاش واقعا مصنوعی و ضعیف هست البته از اونجایی که محیطی مشابه RDR داره میبنی گرافیک فال اوت در محوطه باز یه چیزی توی مایه های آشغال هست! در وقایسه با محیط زنده و طبیعی RDR
هر سازنده ای از داشته هاش سعی می کنه استفاده کنه کرایتک میاد یه عنوان رو تائید میکنه اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که منتظر رسیدن یه بازی غول گرافیکی میشیم این به لطف سازنده قدرتمندش هست که این قدرتش رو از انجینش داره ولی خوبی سازنده ای مثل ایدن مسلما چنین قدرتی رو نداره و ما هیچ کدوم از ابتدا هم انتظار گرافیک رو نمی کشیدیم بنابراین تحت هیچ شرایطی نباید سعی کنیم گرافیک رو توجیه کنیم اینجا کسی از بازی بد نمیگه کافیه به پست ها دقت کنی خواهی دید پست ها بیشتر در جواب پست های شما در راستای دفاع از گرافیک بود وگرنه احد الناسی اینجا من نمی بینم که به انتقاد از گیم پلی این بازی معرکه بپردازه واسه همین از بحث های بوجود اومده من تعجب کردم چون حقیقتا همگی اینجا اتفاق نظر داریم TDU2 منتشر شده یک بازی فوق العاده که همه چی داره غیر از گرافیک قابل قبول که اون هم برای ما که منتظر این عنوان بودیم پشیزی اهمیت نداره

موفق باشید:10: از پست هات در مورد بازی لذت مبرم من:46:

mosolim
13-02-2011, 22:29
سلام..خوب ميبينم كه فروم از حالت چيلترينگ در اومد...

مسلم جان خدا بده بركت پول اضافه داري قرض الحسنه به ما بده رفيق :31:

جواب دوستمون توماس آنجلو خير هست...

و من امروز تمامي لايسنسهاي A رو گرفتم و واسم جاي تعجب داشت كه دوستان گفتند A1 سخته مخصوصا 2 تا آخرش !!!
چون من در عرض حدود 40 دقيقه A1 رو گرفتم :

آخرين مرحلش هم همونطوري كه ميبينيد با حدود 4 ثانيه زودتر از خودش تموم كردم

واسه من تا الان سخترين مرحله يك لايسنس اون مرحله تو سري هاي A3-A4 بود كه با مرسدس CLK 6.3 Black seris بايد تو زمين خيس تو كلي راه پر پيچ و خم ميرفتي...

من پيرم در اومد تا اون و برم اما در نهايت مثل كن بلاك ( كمي اغراق ) پيچارو رد كردم و رفتم...دليلش هم اين بود چون من با ويل بازي ميكنم و واسه از دست ندادن تايم مجبورم زياد گاز بدم...تو شرايط زمين خيس و ماشين دف عقب با اون قدرت كافيه يكمي فرمون بدي اونوقته كه ماشين 2 دور ، دور خودش بندري ميزنه ! واسه همين همش با گازو فرمون بازي ميكردم

سلام

جان ارش خالیه خالیم. فقط 1.9 میلیون بابت اون بوگاتی دادم و 1.2 میلیون هم بابت خونه. حالا استون و فراری و SLR بماند که کلی واسم آب خورده.

دمتم گرم بابت لیسانس A1 دقیقا من سره همین آخری دهنم سرویس شد. هر طوری هم گازیدم جواب نداد . حالا با این عکسی که گذاشتی کلی روحیه گرفتم میرم بگیرم رو این افسره رو کم کنم.

اون تست CLK رو هم خوب اومدی . منم تنها راهش یعنی همون گاز و فمون رفتم. اینجور جاده ها ترمز جواب نمیده ماشین سکندری میخوره میرو تو باقالیا.

ویرایش :

آرش ممنون از روحیه ای که دادی. A1 رو گرفتم.

halflife g
13-02-2011, 22:32
نمیخواستم دیگه پستی در این تاپیک بدم چون احساس می کنم ......... ولی چون ایشون این جمله رو گفتن:

اگه صحبتهايي كه بالا زدم غير منطقي هست و درست نيست هر انتقادي رو با آغوشي باز پذيرا هستم

ودرخواست انتقاد کردن منم بهشون جواب میدم:

در آخر هم حرفهاي halflife g رو تاييد ميكنم و همونطوري هم كه قبلا گفتم هيـــــــــــــــچ كس منكر گرافيك ماورايي GT و FORZA و Dirt نشده و نميشه و گرافيكشون واقعا عاليه !و TDU هم در حد خودش گرافيك كاملا قابل قولي داره كه اكثر پلير هارو راضي ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی که حرفای منو تایید می کنید ولی من خیلی با حرفای شما موافق نیستم........گرافیک این بازی درسته بدک نیس(و بعضی افکتای خوبی هم داره) ولی در کل گرافیکش مثه بازیهای سال 2006 میمونه..خیلی کهنه هستش....... و هچ حرف کوچکی در مقابل رقیباش نداره.
اکثر منتقدها هم به قسمت گرافیک این بازی امتیاز 7 تا 8 یا ماکسیمم 8.5 خواهند داد ولی در کل باید قبول کرد گرافیک اصلا قابل قبول و در شان گیمر سال 2011 نیست
لااقل میتوسنت گاراژ یا بعضی ماشینا رو با گرافیک نهایت و عالی طراحی کنن که این کارم نکردن.

+

یکی هم اینکه درسته ما میگیم گیم پلی این بازی زیباس ولی وقتی شما می گید از نظر کلی این بازی از رقباش بهتره هم با توجه به شواهد و امتیازا کاملا خلاف این نشون داده میشه و اینکه شما یه چیز بزرگی مث این مورد رو به عنوان یه fact و نه نظر شخصی مطرح می کنی به نظرم کمی میشه تعصب......... چون این بازی از لحاظ گیم پلی هم هنوز جای کار داره تا به اون دو عنوان بزرگ برسه.... .(البته در نوع خودش بهترینه ولی در مقام مقایسه هنوز جای کار هست)

+

یکی هم اینکه تا وقتی همه بازیهای یه سبکو بازی نکرده باشیم بحث و مقایسه در موردشون فکر نکنم بحث و مقایسه درستی از آب دربیاد.

+

امیدوارم از انتقادام ناراحت نشده باشین و از انجام این بازی زیبا لذت ببرین...موفق باشین:11:

.
...........

Viren
13-02-2011, 22:42
خب موافقم
گرافیک بازی در حد همون نسخه اول هست هیچ پیشرفتی نداشته

اما !
تو نسخه اول اپشنی داشتیم که میشد جای صندلی راننده رو تغییر داد.چرا این نسخه 2 نداره؟! ویو cockpit افتضاحه!

Killzone2
13-02-2011, 23:03
خوب عزيز دل برادر...ما كه همون اولش گفتيم گرافيك شاااااخ نيست...

مسئله وسعت رو هم چندين و چند بار توضيح دادم كه !!!

منظور از وسعت پهناور بودن مپ به تنهايي نبود...امكانات داستان شخصيت پردازي گستردگي ماشينها و امكاناتي كه تو بازي قرار داده شده...سير شب و روز ... آموزشها و مسابقات متعدد كه همه و همه در دل اين بازي گنجانده شدند و غيره و غيره...

من برتري بازي رو فقط محدود به گيم پلي خوب بازي نميبينم و همه اينها رو دخيل ميدونم !

شايد بازي گرافيك شاااااخي نداشته باشه اما لذتي كه براي پلير به ارمغان مياره چندين و چند برابر اون گرافيك هاي شاخ هست ( نظر شخصي هست ممكنه خيلي ها موافق اين صحبت باشند )

اگه صحبتهايي كه بالا زدم غير منطقي هست و درست نيست هر انتقادي رو با آغوشي باز پذيرا هستم :20:

در هر حال...
خوشحالم كه اين نقدها شد
چون...
حتما يه عنوان چيزي تو چنته داره كه اين صحبتها در موردش زده ميشه
خیلی خوب شد که حالا میشه به بتیجه رسید در باره اون مسائل هم فکر نکنم ناراحتی بمونه چون همه این حرف ها دوستانه هست و اگر حرفی زده میشه به خاطر نمک بحث هست.:20:
خیلی خوبه که شما نظرتون رو گفتید ازت ممنون هستم در باره همون گرافیک و این حرف ها البته شاید اگر تو اون بحث ها منطقی تر بودیم بهتر بود من هم نظراتم رو گفتم و امیدوارم ناراحت نشی:46:
میدونی چرا گفتم نظرتون رو گفتید؟به این دلیل که تو بحث گذشته زیاد اشاره به موضوع نمیکردید حالا تو یک کلمه روشن و اضح بیان کردید وسعت بازی بسیار عالی هست گرافیک بازی هم خوبه ولی اگر مقایسه این با دو عنوان دیگه شد بحثش پیش اومد که خیلی به مسائل اصلی دخیل شد.این وسعت هم شده بود معضل که بالاخره درست شد.
+
از آرمین هم تشکر میکنم که جملاتش تک تک زیبا بود و میشد نتیجه گیری مناسبی کرد.
+
به هر حال بحث خوبی بود از شما هم ممنون.حالا خیلی بهتر از قبل میشه تصمیم گیری کرد راستی اصلا فکر نکنید که من منظورم به این بازی بود که کیفیت پایین داره دوباره هم که بازی رو انجام دادم باز هم لذت بردم اون بحث مقایسه باز هم میگم برای این بحث مناسب نبود.من به هیچ عنوان به این بازی یا شما یا دوستان دیگه حرفی یا جمله ای که شما رو ناراحت کنه نزدم امیدوارم منظورم رو متوجه بشید.
این بازی هم بهتر از این میتونست باشه چون پتانسیل این بازی بالا هست البته در مقایسه با سایر عنوان ها شاید در بعضی موارد کمبودی رو درش احساس بشه.

bbp
13-02-2011, 23:08
آرمين جان اگر توجيهي هم كرده باشم در رابطه با پيشرفتش نسبت به ورژن اولش هست كه خداييش خيلي بهتر شده و قابل قياس نيست

ممنون از نظريات همه...
اگه بخوايم ادامه بديم اينحا به در بسته ميرسه...اين قضيه تموم شد و رفت و به نظر من چيزهاي بسيار مهمتري ميتونه اين تايپيك رو مزين كنه

فلسفه اون 2-3 عنوان با اين عنوان زمين تا آسمون فرق داره پس ادامه بحث بي مورده از نظر من !
ما در يك كلام گفتيم ارزشهاي اين عنوان موارديست كه باعث ميشه من و هم نظران هم ازش لذت ببريم...

حالا گرافيك واسه سال 1901 واسه ما چيزاي ديگه اي مهم هستن... :8:
وقتي ما ميگيم رقبا بايد همه موارد رو كنار همديگه قرار بديم بعد بگيم هم رده...نه اينكه گرافيك رو مد نظر قرار بديم و بس...يه عنوان با شرايط TDU2 مثال پليز !
ولي خودمونيما...اكثرا انگشت كردن تو سوراخ گرافيك...مگه همه چيز گرافيكه ؟!
شما بريد LFS رو ببينيد چقدر طرفدار و مسابقات جهاني داره يه شبيه ساز كه از ديدگاه اكثريت دوستان شايد گرافيكش 0.5 هم از 10 نگيره !

در هر حال به نظر من به اندازه كافي در رابطه با گرافيك و عملكرد EDEN بحث شد و بهتره كه بريم داخل بازي ببينيم چي هست و اين آقاي TDU2 بد بخت رو بلندش كنيم از ميز محاكمه بره يه مقداري هوا بخوره :27:

Spaniuly
14-02-2011, 09:44
آرمين جان اگر توجيهي هم كرده باشم در رابطه با پيشرفتش نسبت به ورژن اولش هست كه خداييش خيلي بهتر شده و قابل قياس نيست

ممنون از نظريات همه...
اگه بخوايم ادامه بديم اينحا به در بسته ميرسه...اين قضيه تموم شد و رفت و به نظر من چيزهاي بسيار مهمتري ميتونه اين تايپيك رو مزين كنه

فلسفه اون 2-3 عنوان با اين عنوان زمين تا آسمون فرق داره پس ادامه بحث بي مورده از نظر من !
ما در يك كلام گفتيم ارزشهاي اين عنوان موارديست كه باعث ميشه من و هم نظران هم ازش لذت ببريم...

حالا گرافيك واسه سال 1901 واسه ما چيزاي ديگه اي مهم هستن... :8:
وقتي ما ميگيم رقبا بايد همه موارد رو كنار همديگه قرار بديم بعد بگيم هم رده...نه اينكه گرافيك رو مد نظر قرار بديم و بس...يه عنوان با شرايط TDU2 مثال پليز !
ولي خودمونيما...اكثرا انگشت كردن تو سوراخ گرافيك...مگه همه چيز گرافيكه ؟!
شما بريد LFS رو ببينيد چقدر طرفدار و مسابقات جهاني داره يه شبيه ساز كه از ديدگاه اكثريت دوستان شايد گرافيكش 0.5 هم از 10 نگيره !

در هر حال به نظر من به اندازه كافي در رابطه با گرافيك و عملكرد EDEN بحث شد و بهتره كه بريم داخل بازي ببينيم چي هست و اين آقاي TDU2 بد بخت رو بلندش كنيم از ميز محاكمه بره يه مقداري هوا بخوره :27:

شدیدا تائید میشه... امیدوارم شاهد پست های کاربر پسندتری باشیم... از بحث ها منطقی و خوب دوستان هم تشکر می کنم. و خدا رو شاکر هستم که بدون خون و خونریزی این قضیه تموم شدم و من هنوز زندم:31:

!Keep up Game Suckers

havas_1980
14-02-2011, 10:29

در مورد AA هم کاملا تاثیر داره تو گیم پلی بازی ...این صحبت ها به کل اشتباهه.

فعال بودن یا نبودن AA هیچ ربطی به بهبود گیم پلی نداره. تعریف گیم پلی میشه تعامل با بازی... ارتباط بازیکن با بازی که توش هیچ صحبتی از گرافیک و صدا گذاری نبوده و نیست. AA یه بحث گرافیکیه. یک گزینه گرافیکیه. صحبتتون فقط و فقط اینو تایید میکنه کارت گرافیک تون برای فعال کردن این گزینه ضعیفه... در این باره لطفا صحبتی از گیم پلی نکنین... این مباحث دیگه خیلی خیلی روشنه.

ثانیا جایی اومدین شیطنتی کردین و NFS رو با اصطلاح فجیع توصیف کردین... صحبتی منطقی نداشتین.

شدیدا تائید میشه... امیدوارم شاهد پست های کاربر پسندتری باشیم... از بحث ها منطقی و خوب دوستان هم تشکر می کنم. و خدا رو شاکر هستم که بدون خون و خونریزی این قضیه تموم شدم و من هنوز زندم:31:

!Keep up Game Suckersتا به حال سابقه نداشته عرض 48 ساعت یک بحث شدید بزنه بالا و به خوبی و خوشی تموم بشه... اینجور مباحث همیشه به پاک کردن منتهی میشده!

اینو به فال نیک میگیرم و امیدوارم این شروعی باشه برای بحثایی بدون متلک و کنایه و عصبانیت و بدور از پشیمونی...

Mostafa NBA
14-02-2011, 11:40
تا به حال سابقه نداشته عرض 48 ساعت یک بحث شدید بزنه بالا و به خوبی و خوشی تموم بشه... اینجور مباحث همیشه به پاک کردن منتهی میشده!

اینو به فال نیک میگیرم و امیدوارم این شروعی باشه برای بحثایی بدون متلک و کنایه و عصبانیت و بدور از پشیمونی...

این نشون میده فن های TDU خیلی صلح طلب و منطقی هستند :20: :27:

iCe m@n
14-02-2011, 12:13
خب بلاخره دیشب بعد از کلی امتحان دادن لیسانس A1 رو گرفتم کلی هم حال کردمحالا هم برای اینکه خستگی امتحان رو فراموش کنم میخوام برم یک ماشین توپ بگیرم و کالی گاز بدم
بهترین ماشینش چی مسلم جان هست پولش مهم نیست

anti-military
14-02-2011, 12:35
این صحبت ها به کل اشتباهه.

فعال بودن یا نبودن AA هیچ ربطی به بهبود گیم پلی نداره. تعریف گیم پلی میشه تعامل با بازی... ارتباط بازیکن با بازی که توش هیچ صحبتی از گرافیک و صدا گذاری نبوده و نیست. AA یه بحث گرافیکیه. یک گزینه گرافیکیه. صحبتتون فقط و فقط اینو تایید میکنه کارت گرافیک تون برای فعال کردن این گزینه ضعیفه... در این باره لطفا صحبتی از گیم پلی نکنین... این مباحث دیگه خیلی خیلی روشنه.

من سعی میکنم تا جایی که ممکنه هیچ وقت الکی حرفی نزنم که بی پایه و اساس باشه ! این چیزی که من دارم میگم یعنی فعال بودن AA تاثیر کاملا مستقیم تو گیم پلی اینجور بازیها داره ! تو یکی دوتا بازی هم تست نکردم از نسخه جی تی ای سن آندریاس به این نکته رسیدم که بعد از فعال کردن AA گیم پلی ماشین ها یه حالت خشکی میگرفت و اون نرمی سابق رو نداشت ! بعد از اون حساس شدم تو چندتا بازی دیگه این موضوع رو تست کنم که آخریش همین TDU بود . ربطی هم به ضعیفی کارت گرافیکی نداره و من گرافیکم 5850 هست و فریمی که تو بازی میگیرم بدون AA بالای 50 - 60 هست و با AA بالای 45 و اصلا افت فریمی ندارم که بخواد تاثیر بزاره رو گیم پلی ! اما من بارها تو اینجور بازیها تست کردم و فعال شدن AA گیم پلی وسایل نقلیه رو خشک میکنه ! حتی اگه بالای 45 فریم بگیری ...

در مورد گرافیک این بازی هم فکر کنم همه کسایی که میگن گرافیکش بده رو PC بازی نکردن و فقط نسخه کنسول رو بازی کردن چون اگه رو PC با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی می کردید حتما نمره بالای 9 به گرافیک بازی می دادید ! یکی میاد میگه بازی گرافیکش مثل بازیهای سال 2006 هست :18: خوب مشخصه که کسی که این حرف رو میزنه یا رو کنسول بازی کرده یا اصلا بازی نکرده ... به جای اینکه این بحث های کارشناسی رو بکنید صبر کنید چندتا سایت معتبر به گرافیک نسخه PC نمره بدن و بعد نظر بدید ! نه اینکه با PC یه قرن پیش بازی کنید و در مورد گرافیک نظر بدید ...

من تعجب کردم چون حقیقتا همگی اینجا اتفاق نظر داریم TDU2 منتشر شده یک بازی فوق العاده که همه چی داره غیر از گرافیک قابل قبول که اون هم برای ما که منتظر این عنوان بودیم پشیزی اهمیت نداره
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پست هات در مورد بازی لذت مبرم من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه کارشناس تشخیص گرافیکی شدن ! شما این بازی رو روی PC با بهترین تنظیمات گرافیکی بازی کن و بعد اینطوری با کمال اطمینان نظر بده ...
من فن بازی نیستم و برعکس از نسخه دوم خیلی خوشم نیومد یعنی بعد از یه مدت بازی کردن خسته شدم اما گرافیک بازی با توجه به اینکه محیط های بازی خیلی وسیع و با جزئیات بود در حد عالی بود ! اینکه شما میگی قابل قبول نبود یا رو کنسول بازی کردی یا اینکه PC خوبی نداشتی که بتونی گرافیک بازی رو ببینی !

B.3.S.T
14-02-2011, 12:55
همه کارشناس تشخیص گرافیکی شدن ! شما این بازی رو روی PC با بهترین تنظیمات گرافیکی بازی کن و بعد اینطوری با کمال اطمینان نظر بده ...
برادر اینقدر کشش نده دیگه....مسئولین انجمن که نمیتونن از رو کینه و تعصب نظر به بد بودن بازی خاصی بدن!شما هم بهتره این بحث رو داخل پروفایل ادامه بدی اینجا هم فقط در مورد مراحل و داستان بازی بحث بشه نه سر اینکه گرافیکش خوبه یا نه...

+
یک نکته خیلی جالب و تاسف بار دارم میبینم تو بعضی تاپیکها که فقط دارم بحث در مورد گرافیک بازیها می خونم واقعآ خسته شدم.بهتر نیست همه چیز رو گرافیک بازی نبینیم!؟الان تاپیک crysis 2 , tdu2 , dead space2 فقط شده بحث گرافیک بازی...!

خواهشآ عاجزآ تمومش کنید این بحث کلیشه ای و تکراری رو...

Layken
14-02-2011, 13:04
در مورد گرافیک این بازی هم فکر کنم همه کسایی که میگن گرافیکش بده رو PC بازی نکردن و فقط نسخه کنسول رو بازی کردن چون اگه رو PC با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی می کردید حتما نمره بالای 9 به گرافیک بازی می دادید ! یکی میاد میگه بازی گرافیکش مثل بازیهای سال 2006 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب مشخصه که کسی که این حرف رو میزنه یا رو کنسول بازی کرده یا اصلا بازی نکرده ... به جای اینکه این بحث های کارشناسی رو بکنید صبر کنید چندتا سایت معتبر به گرافیک نسخه PC نمره بدن و بعد نظر بدید ! نه اینکه با PC یه قرن پیش بازی کنید و در مورد گرافیک نظر بدید ...سلام
دوست من این که سیستم دوستان قویه یا نه خب میدونی الان این کارت گرافیک شما خوبه ولی مطمئن باشید دوستانی که اومدن و گفتن در روی نسخه pc امتحان کرده و گرافیک رو ضعیف دیدن حتما سیستم بالایی دارن وگرنه هیچ وقت تا تست نکنن چیزی رو نمیگن
کارت گرافیک GTX460 کارتیه که با پردازنده جدیدی کار شده و ملس همچین تست هایی هستش الان هومان رو این کارت تست زده پس نگرانی از بابت قوی یا ضعیف بودن نداریم.
گرافیکش هیچوقت مال 2006 نیست ولی امروزی هم نیستش الان فورزا 3 از این خیلی قویتره گرافیکش ولی امیدوارم بازی کرده باشی و دیده باشی فورزا رو چون در غیر این صورت صحبت بی دلیله.

mosolim
14-02-2011, 13:08
خب بلاخره دیشب بعد از کلی امتحان دادن لیسانس A1 رو گرفتم کلی هم حال کردمحالا هم برای اینکه خستگی امتحان رو فراموش کنم میخوام برم یک ماشین توپ بگیرم و کالی گاز بدم
بهترین ماشینش چی مسلم جان هست پولش مهم نیست

مرسی تبریک میگم

بهترین ماشینش کویینینگن هست که 417 تا میره و فکر کنم 1010 اسب بخار قدرت داشته باشه قیمتش 2.2 میلیون دلاره که البته منباش حال نکردم. ولی بوگاتی هم هست که 1.6 و 1.9 میلیون قیمت داره 1001 اسب بخار قدرتشه و 407 تا میره ( من تا همین قدر پرش کردم ) که به نظر من خیلی بهتره.

halflife g
14-02-2011, 13:53
همه کارشناس تشخیص گرافیکی شدن ! شما این بازی رو روی PC با بهترین تنظیمات گرافیکی بازی کن و بعد اینطوری با کمال اطمینان نظر بده ...

به قول دوست عزیزمون همه تاپیکا شده مقایسه گرافیکی......... .

عزیز دل من من که امتیاز سایت vandal رو برای شما گذاشتم نسخه pc و کنسول 8.5 بودن سایتای معتبر دیگه هم اگر اختلافی داشته باشن در گرافیک فوق فوق فوق فوقش نیم یا 1 نمره امتیاز pc بیشتر از کنسول میشه که اونم فکر نکنم اینطوری بشه....... .

شما که خودت همه رو متهم به بازی نکردن نسخه pc می کنی خودت نسخه کنسولی رو بازی کردی اصلا؟؟از کجا میدونی نسخه کنسولی اشغاله که میگی؟؟؟

+

بعد فکر می کنی ازمدیر انجمن گرفته تا ناظم انجمن و کاربرای فعالش میان حرف بیهوده میزنن و چیزی رو که تجربه نکردن میگن؟؟؟مگه بیمارن که نظم تاپیکو بهم بزنن؟؟؟
اینقدر یک جانبه و عصبانی به بحث نگاه نکنید .........مطمین باشید کسانی که میگن با pc تجربه کردن حتما با pc تجربه کردن..... .

+

گرفیک بازی هم از فورزا... 2 سال پیش کلی عقبتره یعنی یه گرافیک واسه سال 2006...2007....این نظر منه شاید شما باهاش موافق نباشید .

+

واسه اون AA هم اصلا با عقل جور درنمیاد........حذف کردن AA فقط فریم رو بهتر می کنه دیگه به گیم پلی کاری نداره.........
اگر به ادعایی که کردین مطمین هستید یک منبع معتبر خارجی رو ذکر کنید که این مورد رو نوشته باشه و در موردش بحث کرده باشه اونوقت ما هم قبول می کنیم.......

این که ناراحتی نداره....... .:11:
.
.

havas_1980
14-02-2011, 14:06
من سعی میکنم تا جایی که ممکنه هیچ وقت الکی حرفی نزنم که بی پایه و اساس باشه ! این چیزی که من دارم میگم یعنی فعال بودن AA تاثیر کاملا مستقیم تو گیم پلی اینجور بازیها داره ! تو یکی دوتا بازی هم تست نکردم از نسخه جی تی ای سن آندریاس به این نکته رسیدم که بعد از فعال کردن AA گیم پلی ماشین ها یه حالت خشکی میگرفت و اون نرمی سابق رو نداشت ! بعد از اون حساس شدم تو چندتا بازی دیگه این موضوع رو تست کنم که آخریش همین TDU بود . ربطی هم به ضعیفی کارت گرافیکی نداره و من گرافیکم 5850 هست و فریمی که تو بازی میگیرم بدون AA بالای 50 - 60 هست و با AA بالای 45 و اصلا افت فریمی ندارم که بخواد تاثیر بزاره رو گیم پلی ! اما من بارها تو اینجور بازیها تست کردم و فعال شدن AA گیم پلی وسایل نقلیه رو خشک میکنه ! حتی اگه بالای 45 فریم بگیری ...

در مورد گرافیک این بازی هم فکر کنم همه کسایی که میگن گرافیکش بده رو PC بازی نکردن و فقط نسخه کنسول رو بازی کردن چون اگه رو PC با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی می کردید حتما نمره بالای 9 به گرافیک بازی می دادید ! یکی میاد میگه بازی گرافیکش مثل بازیهای سال 2006 هست :18: خوب مشخصه که کسی که این حرف رو میزنه یا رو کنسول بازی کرده یا اصلا بازی نکرده ... به جای اینکه این بحث های کارشناسی رو بکنید صبر کنید چندتا سایت معتبر به گرافیک نسخه PC نمره بدن و بعد نظر بدید ! نه اینکه با PC یه قرن پیش بازی کنید و در مورد گرافیک نظر بدید...

آقای عزیز! صحبت من سر بکار نبردن این کلمه (گیم پلی) برای بیان مطلبتون هست. در جایی غلط ازش دارین استفاده میکنین. (عین قضیه وسعت شدش!! :31:)
شما اصلا به صحبت های من دقت نکردین!... :20:

Spaniuly
14-02-2011, 14:39
من فن بازی نیستم و برعکس از نسخه دوم خیلی خوشم نیومد یعنی بعد از یه مدت بازی کردن خسته شدم اما گرافیک بازی با توجه به اینکه محیط های بازی خیلی وسیع و با جزئیات بود در حد عالی بود ! اینکه شما میگی قابل قبول نبود یا رو کنسول بازی کردی یا اینکه PC خوبی نداشتی که بتونی گرافیک بازی رو ببینی
بحث ما نسبی هست شما میایید مقایسه می کنید ولی در اوج اشتباه غوطه ور شدید ولی متاسفانه خودتون بی خبرید که در اوج اشتباه دارید نظریه صادر می کنید...
ما دو چیز رو با دو محک متفاوت امتحان نمی کنیم عزیزم... نمی دونم میزان درجه هوشی شما در چه اندازه ای هست ولی با فرض نرمال بودنش من این مسائل رو مطرح می کنم تا کمی ذهنتون روشن بشه!
شما منو دارید تشویق می کنید که بازی رو روی PC با نهایت کیفیت بازی کنم این معنیش چیه؟ معنیش اینه که شما دارید منو به استفاده از یک محک دیگه تشویق می کنید.
محک فعلی من چی هست؟ بله ایکس باکس 360 روی همین سنگ محک من بازی فورزا 3 رو برتر از TDU2 دیدم. یا بهتره NFS رو در نظر بگیریم. گرافیک NFS HP روی ایکس باکس برتر از TDU2 هست حالا شما به من میگید از یک PC قوی استفاده کنم تا ببینم که گرافیک TDU2 چقدر بالاست خوب آقای دکتر من اگه NFS HP رو با همین PC که شما می فرمائید امتحان کنم باز هم NFS HP توی این مقایسه برنده هست دیگه! یعنی تناسب برقراره وقتی TDU2 روی ایکس باکس 360 گرافیکی کمتری نسبت به NFS HP نسخه کنسولیش داره پس روی یک PC ثابت هم همین برتری حفظ میشه دیگه یعنی ما بیاییم نسخه PC هر دوی اینها رو روی یک سیستم واحد مقایسه کنیم باز هم شاهد این خواهیم بود که NFS روی PC هم برتر از TDU2 هست. قضیه وسعت رو هم فراموش کنید چون کمترین ربطی به تکسچر و لود شدنشون توسط موتور گرافیکی بازی نداره! رندر شدن هر فریم که شما شاهدش هستی ربطی به وسعتش نداره البته کاش می دونستم منظور شما از وسعت چیه چون فاصله مکان ها از هم زیاده شما حرف از وسعتش می زنید؟ اگه وسعت به اینه که باید ماریو رو وسیع ترین بازی در نظر بگیریم چون اگه شما از بالای پرچم می پریدی اونور یه مسیر بینهایت پیش رو داشتی که بی پایان بود! ببینید شما توی معنی وسعت هم کمی مشکل دارید و باید برای خودتون تعریف مناسبی از وسعت گیر بیارید تا دچار سردرگمی نشید. وسعت اگه به جاده های طولانی هست که شما اونو طی می کنید که باید خیلی از بازی ها رو به لحاظ وسعت بینهایت فرض کرد و لب به تمجید از گرافیکش باز کرد!

شما نمی تونید فورزا رو با TDU2 مقایسه کنید چون بی فرجامه و من واسه همین روی NFS HP مانور دادم چون هر دو عنوان هم نسخه PC دارن هم کنسولی که نسلشون هم یکسانه ولی شما می بینید که NFS HP در گرافیک از TDU2 بالاتره چه کنسول چه یک PC فوق العاده قدرتمند...

saeed_cpu_full
14-02-2011, 15:30

دوست عزیز ... چند صفحه قبل هم شما یه سری عکس از بازی گذاشته بودید که از لحاظ گرافیکی هیچ چیز خارق العاده ای رو من توی اون عکس ها مشاهده نکردم
اگه پاشیدن گل روی ماشین برای شما ملاک گرافیکی هست ، باید بگم دو یا سه سال پیش ( دقیق یادم نیست ) بازی Sega Rally این افکت رو با کیفیت خیلی خیلی بالاتر از این بازی به نمایش گذاشته بود

من فن بازی نیستم و برعکس از نسخه دوم خیلی خوشم نیومد یعنی بعد از یه مدت بازی کردن خسته شدم اما گرافیک بازی با توجه به اینکه محیط های بازی خیلی وسیع و با جزئیات بود در حد عالی بود ! اینکه شما میگی قابل قبول نبود یا رو کنسول بازی کردی یا اینکه PC خوبی نداشتی که بتونی گرافیک بازی رو ببینی !

محیط وسیع بازی هیچ ربطی به کیفیت مدل و متریال و ... نداره که شما در جواب به بحث های گرافیکی این کلمه رو به کار میبری ! سیستم occlusion culling پس برای چیه ؟! :31: این سیستم قسمت هایی از بازی که توی دید دوربین نیستن رو رندر نمیکنه و باعث میشه که قدرت سخت افزار روی رندر کردن قسمتی که توی دید دوربین هست صرف بشه . چیز جدیدی هم نیست که بگیم این بازی همچین چیزی نداره ... مدت ها پیش توی بازی های خیلی معمولی هم این سیستم به کار رفته.

عکس بالا از بازی Forza Kinect گرفته شده ... اگر چه توی عکس بالا AI و کلا اسکریپت های مربوط به کنترل بازی در حال اجرا نیستن ولی فکر نمیکنم Test Drive Unlimited 2 هم توی قسمت خرید ماشین روی PC همچین گرافیکی داشته باشه. در کل من نمیدونم شما چه چیز عجیبی توی گرافیک بازی دیدی که اینقدر به گرافیک بازی دل بستی !!

bbp
14-02-2011, 16:27
سلام...
خوب من سعي ميكنم ديگه با بحث هاي قبلي كاري نداشته باشم...گفته ها رو گفتيم وشنيده ها رو شنيديم...هر كسي كه دلش ميخواد اون بحث هارو ادامه بده :46:

مسلم جان koengsegg CCRX درسته قويتره از ويرونه البته يكمي و شتابگيريش خيلي خوبه اما به نظر من لذت ويرون رو نداره !
درسته جفتشون از كيفيت بالايي برخوردار هستند تو طراحي و شبيه بودن به واقعيت اما نظر شخصي من رو ويرون گرند اسپرت هست...

جفتشون رو كه داشتم تست ميكردم فهميدم ويرون نفس بهتري تو سرعتهاي بالاي 300 داره به خاطر گيربكس 7 دنده تيپ ترونيكش و رانندگي لذت بخش تري داره
حالا بايد بازم بيشتر تستشون كنم

اما واقعا ايول به بازي كه وقتي با همچون سوپر اسپرتهايي تو سرعتهاي بالاي 300 ميري هيجان خيلي زياد ميشه و نزديك 400 كه ميشي ديگه واقعا فوق العاده ميشه :40: آدم واقعا فكر ميكنه هميچن ماشيني رو داره
راستي حتما حتما بريد نمايندگي ماشينهاي انگليسي كه كترهام هم داره و اون آخر اون ariel atom 300 رو تست كنيد كه تجربه اي فوق العادست...شتابش حتي انزو هم جا ميزاره و در آخر ميگم هر كسي ميتونه يه ويل هر موقعي كه شد تهيه كنه چون لدت اين بازي با ويل بگم 10 برابر ميشه اغراق نكردم !
و اونموقعس كه واقعا تفاوت ماشين دف جلو و دف عقب و 4wd و اسپرت و سوپر اسپرت واستون مشخص ميشه چون حسش ميكنيد اگه ويل حرفه اي باهش و اونوقته كه يه چيزي مثل گرافيك شايد تو رتبه سوم چهارم براتون ارزشمند بشه :31:
( به زودي فيلم ميگيرم با G25 ميزارم اينجا تا ببينيد چي ميگم )

در كل من با اين ورژن خيـــــــلي حال كردم و ازش 100 % راضي هستم :8: ( ميخوايد به حساب تعصب ... چميدونم فن بازي ... يا هرچيز ديگه بزاريد :27:)

bbp
14-02-2011, 16:36
راستي نظرتون در رابطه با اين آپشن فوق العده سرخ شدن ديسكاي ترمز چيه ؟ ( اينم جزو موارد همون وسعته ها :31: )

من كه خيلي باهاش حال كردم...خيلي طبيعي جلوه ميكنه !
بسته به ترمزي كه ميزني از كم شروع ميشه تا سرخ سرخ :40:

داشتن همينقدر گرافيك از ماشينها با اين امكانات خوب واسه من كافيه ... همونطوري هم كه قبلا گفتم ماهيت قضيه واسه ما مهمه :46:

حالا نيايد بگيد آي اين گرافيكش اينه اونه...سيستم من ضعيفه تقريبا و همه تنظيمات رو LOW هستش تا بتونم نسبتا روون اجرا كنم

ELSIN
14-02-2011, 18:18
من با نسخه قبلیش مشکل داشتم ، یه جوری بود ، از نظر رانندگی باحال نبود ، اما برام جذاب بود
این مشکل رانندگیش تو این بهتر شده ؟؟؟

mosolim
14-02-2011, 18:26
سلام...
خوب من سعي ميكنم ديگه با بحث هاي قبلي كاري نداشته باشم...گفته ها رو گفتيم وشنيده ها رو شنيديم...هر كسي كه دلش ميخواد اون بحث هارو ادامه بده :46:

مسلم جان koengsegg CCRX درسته قويتره از ويرونه البته يكمي و شتابگيريش خيلي خوبه اما به نظر من لذت ويرون رو نداره !
درسته جفتشون از كيفيت بالايي برخوردار هستند تو طراحي و شبيه بودن به واقعيت اما نظر شخصي من رو ويرون گرند اسپرت هست...

جفتشون رو كه داشتم تست ميكردم فهميدم ويرون نفس بهتري تو سرعتهاي بالاي 300 داره به خاطر گيربكس 7 دنده تيپ ترونيكش و رانندگي لذت بخش تري داره
حالا بايد بازم بيشتر تستشون كنم

اما واقعا ايول به بازي كه وقتي با همچون سوپر اسپرتهايي تو سرعتهاي بالاي 300 ميري هيجان خيلي زياد ميشه و نزديك 400 كه ميشي ديگه واقعا فوق العاده ميشه :40: آدم واقعا فكر ميكنه هميچن ماشيني رو داره
راستي حتما حتما بريد نمايندگي ماشينهاي انگليسي كه كترهام هم داره و اون آخر اون ariel atom 300 رو تست كنيد كه تجربه اي فوق العادست...شتابش حتي انزو هم جا ميزاره و در آخر ميگم هر كسي ميتونه يه ويل هر موقعي كه شد تهيه كنه چون لدت اين بازي با ويل بگم 10 برابر ميشه اغراق نكردم !
و اونموقعس كه واقعا تفاوت ماشين دف جلو و دف عقب و 4wd و اسپرت و سوپر اسپرت واستون مشخص ميشه چون حسش ميكنيد اگه ويل حرفه اي باهش و اونوقته كه يه چيزي مثل گرافيك شايد تو رتبه سوم چهارم براتون ارزشمند بشه :31:
( به زودي فيلم ميگيرم با G25 ميزارم اينجا تا ببينيد چي ميگم )

در كل من با اين ورژن خيـــــــلي حال كردم و ازش 100 % راضي هستم :8: ( ميخوايد به حساب تعصب ... چميدونم فن بازي ... يا هرچيز ديگه بزاريد :27:)

سلام

دقیقا ویرون لذت دیگه ای داره . من هم بوگاتی ور داشتم راستش رو بخوای با کویینینگن حال نکردم یه جوری انگار بالانس نیست وقتی باش رانندگی میکنی بت حس لذتی رو که بوگاتی میده نمیده.

من بوگاتی سوپر اسپورت رو ورداشتم خیلی توپه. باش A1 رو رفتم با وجود اینکه تو ماشین ها تس وینتوری کویینیگن داشت ولی به گرده بوگاتی من نرسید.

واقعیت اینه که این بازی لذت بسیاری از رانندگی میده و حس واقعی بودن رو القا میکنه. با اینکه من اولین تجربه ی تست درایوم بود ( من بازی های ریس خیلی زیادی و رفتم از دیرت و گرید بگیر که خدای ریساش بودم تا NFS که باش بزرگ شدم و کلی دیگه ) برام خیلی جالب بود و ازش لذت بردم و مطمئنا نسخه های بعدی رو هم بازی میکنم.

ELSIN
14-02-2011, 20:05
من با نسخه قبلیش مشکل داشتم ، یه جوری بود ، از نظر رانندگی باحال نبود ، اما برام جذاب بود
این مشکل رانندگیش تو این بهتر شده ؟؟؟

سلاممممممم

mosolim
14-02-2011, 20:42
سلاممممممم

دوست من تمام این صفحات قبل بحث سر این بود که گیم پلی بازی فوق العادست. مطمئن باشید لذت رانندگی رو با این بازی تجربه میکتنید.

ELSIN
14-02-2011, 21:11
دوست من تمام این صفحات قبل بحث سر این بود که گیم پلی بازی فوق العادست. مطمئن باشید لذت رانندگی رو با این بازی تجربه میکتنید.

یعنی به 1/10 بازیه NFS MW میرسه ؟؟؟؟
قبلیه خیلی خیلی سخت بود من همش میرفتم تو باقالیا :31: اما بازم بازی کردم :5:

به pc من میخوره

پنتیوم d 3
vga 1 gig 9400 gt
2gig ram

Yi Yi
14-02-2011, 21:15
فقط دو کلمه:
چرت و پرت
ای کاش Serial Number رو هیچ وقت پیدا نمی کردم!

امسال به غیر از DIRT 3 ، بازی رانندگی درست و حسابی دیگه‌ای قراره بیاد؟

Spaniuly
14-02-2011, 21:41
فقط دو کلمه:
چرت و پرت
ای کاش Serial Number رو هیچ وقت پیدا نمی کردم!

امسال به غیر از DIRT 3 ، بازی رانندگی درست و حسابی دیگه‌ای قراره بیاد؟
سلام خوبی جیگر...
نه اصلا تائید نمی کنم بازی فقط گرافیکش بده وگرنه کلا بازیه خوبیه! با دید منفی رفتی جلو خوشت نیومده وگرنه گیم پلی بازی و جذابیت بالایی داره... به هر حال هر کس با چیزی حال میکنه و بعضی بازی ها رو پسند نمی کنه... سلیقه ای هست

Yi Yi
14-02-2011, 22:42
سلام خوبی جیگر...
نه اصلا تائید نمی کنم بازی فقط گرافیکش بده وگرنه کلا بازیه خوبیه! با دید منفی رفتی جلو خوشت نیومده وگرنه گیم پلی بازی و جذابیت بالایی داره... به هر حال هر کس با چیزی حال میکنه و بعضی بازی ها رو پسند نمی کنه... سلیقه ای هست حیف که سرم شلوغه، چون دارم موزیک های این بازی رو استخراج می کنم. وگرنه جوابتو می دادم!:31:

shab_2008
14-02-2011, 23:28
منم امروز بازی رو گرفتم! ( وای چه اتفاق مهمی!):31:

اصلا بازی بهم حال نداد !!

در کل باید بگم که گیم پلی خیلی خشک و بی روحه و هیچ گونه هیجانی نداره!

من گرافیک برام مهم نیست ولی روی گیم پلی خیلی حساسم ( بابا حساس !):31: که متاسفانه همونطور که فکر میکردم از آب درومد.

امسال هیچ بازیه ریسینگی را نباید به جز Dirt 3 و Shift 2 خرید! ( البته اگه غیر اینا ریسینگ دیگه ای در کار باشه!):31:

( شانس ما حالا که امتحان نداریم هیچ بازی درست و حسابی هم نمیاد!):31:

iCe m@n
14-02-2011, 23:33
یعنی به 1/10 بازیه NFS MW میرسه ؟؟؟؟
قبلیه خیلی خیلی سخت بود من همش میرفتم تو باقالیا :31: اما بازم بازی کردم :5:

به pc من میخوره

پنتیوم d 3
vga 1 gig 9400 gt
2gig ram

بله دوست عزیز بازیش قشنگ هست.شما باید لیسانس هر بخش از مسابقات رو دریافت کنید تا اجازه شرکت توی مسابقه بهتون داده بشه/Open world هستش که البته من تا الان بزرگترین بازی open world رو که دیدم همین بوده چون واقعا جزیره هاش بزرگ هست/ماشین های متنوع و خوب/تست های سخت برای گرفتن لیسانس ها/گرافیک خوب
در کل ارزش خریدن و بازی کردن رو داره و اگه دوست دارید یک بازی ماشینی open world انجام بدید حتما پیشنهاد میشه:27:

به سیستم شما هم میخوره ولی روی high نمیتونید بازی کنید

oo_arash
15-02-2011, 00:57
بچه ها کسی TDU2 رو آنلاین بازی کرده؟
کازینویی که تو هاوایی هست و فقط آنلاین هست رو دیدین؟
لطفا یکی راهنمایی کنه که چجوری آنلاین بازی کنیم....

iCe m@n
15-02-2011, 01:36
دوستان محبت میکنین این مپ نمایشگاه های هاوایی رو هم بذارید
میخوام ببینم تمام ماشین های موجود توی جزیره چیا هستن؟

hesam_g59
15-02-2011, 11:51
وای.... این ویرون عجب ماشینیه...
من فقط در حد تست باهاش یه دوری زدم...... صداش معرکه است... شیشه های خونه داشت میلرزید....
خیلی خوشم اومد....
از لحاظ گرافیک... من که خیلی خوشم اومد... محیط اطراف فوق العاده درست شدن( البته من روی low بازی میکنم) ...
فقط یکی دوتا نکته کوچیکه.... که یه کم آزار دهنده است...
یکی تکسچری که برای چراغها.. و مخصوصا برای چراغهای راهنما به کار گرفته شده..مصنوعیه
یکی .. باگهاییه که بعضی وقتا یه دفعه میری زیر جاده...
و یکی هم..سیستم موزیکشه.... که مثل قبلی. نمیتونی موسیقی های خودتو بریزی و گوش کنی... و البته تعداد موزیک های خودش هم کمه
یه سوال.... این بازی... اولش فیلم هم داشت؟ برا من که فقط تبلیغ شرکتش فیلمه

{sahand}
15-02-2011, 12:19

البته خیلی دقیق نیست، چون نقشه ی واقعی اوآهوه...

iCe m@n
15-02-2011, 13:23
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته خیلی دقیق نیست، چون نقشه ی واقعی اوآهوه...

ممنون ولی
من که از این چیزی نفهمیدم:31:

اگه ممکنه یکی از دوستان از مپ خودشون عکس بگیرند بذارند اینجا :46:
ممنون :11:

pedram_sad
15-02-2011, 13:46
سايت gamespot هم بازي رو نقد كرد
امتياز 7 رو به بازي داده

و از مشكلاتش به handling ماشين ها و bug هاي فني و گرافيكي ياد كرده
و از خوبي هاش هم به محيط هاي بزرگ و زيبا و لذتمند بودن گشتن و رانندگي تو اين محيط اشاره كرده

ميانگين امتيازات اعضاي سايت هم در اين لحظه 7.8 از 187 راي هست
و ميانگين منتقدين هم 7.1 از 8 نقد

marmolak kocholo
15-02-2011, 18:42
دوستان عزیز برای مسابقات A3 و A2 هرکدوم چه ماشینی رو پیشنهاد می کنید ؟
از نظر مالی هم مشکلی ندارم D:

بفرمایید :

سایز بزرگ :

iCe m@n
15-02-2011, 18:59
دمت گرم خیلی حال دادی:11:
پس چرا اینقدر کمه نمایشگاه هاش فکر میکردم بیشتر از این ها باید باشه:13:
این مپ کامله یعنی تمام نمایشگاه ها هستند توش؟

Yi Yi
15-02-2011, 19:10
آموزش استخراج موزیک‌های Test Drive Unlimited 2 - pc

موزیک‌های این بازی در فایل bigfile_RU_1.big قرار داره.

ایتدا فایل زیر رو دانلد کنید:

راهنما
> پس از دانلد، فایل بالا رو از حالت فشرده خارج کنید.
1. تمام محتویات فایل بالا رو داخل پوشه‌ی اصلی بازی قرار بدید.
2. در داخل پوشه ی اصلی بازی، روی فایل quickStart.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
> استخراج کمی طول می کشه. پس شکیبا باشید!
> موزیک ها در پوشه‌ی musics در پوشه ی اصلی بازی قرار می گیرند.
> در طول استخراج، پوشه‌ای به نام out در پوشه‌ی اصلی بازی ایجاد می شه که بعد از استخراج می تونید با خیال راحت پاکش کنید.

mosolim
15-02-2011, 22:55
دوستان عزیز برای مسابقات A3 و A2 هرکدوم چه ماشینی رو پیشنهاد می کنید ؟
از نظر مالی هم مشکلی ندارم D:

سلام

برای مسابقات A2 بهتره فراری کالیفورنیا بگیرید و برای A3 هم استون مارتین DB9

marmolak kocholo
15-02-2011, 23:08
سلام

برای مسابقات A2 بهتره فراری کالیفورنیا بگیرید و برای A3 هم استون مارتین DB9

فکر کنم اشتباه کردید

Ferrari California برای A3 هستش.
Aston Martin هم کلا بیخیال که حالمو بهم زد با اون هندلینگ و کنترلش !!
یه سرچی زدم اینا گیرم اومد D:

بهترین ماشین ها برای هر کلاس :

C4

Lancia Delta Interagale Evo

C3

Ferrari 308 GTS Quattrovalvole

B4

Land Rover - Range Rover Sport
Volkswagen Touareg V10 TDI

B3

Mercedes-Benz 63 AMG
Audi Q7

A7

Alfa Roméo Brera Italia Independent

A6

Subaru Impreza WRX STI Sedan
Chevrolet Camaro
Audi TTS Coupé

A5

Audi TT RS Roadster

A4

Audi RS 6 Avant

A3

Ferrari California
Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series

A2

Audi R8
Nissan GT-R

A1

Bugatti Veyron

mosolim
16-02-2011, 08:28
فکر کنم اشتباه کردید

Ferrari California برای A3 هستش.
یه سرچی زدم اینا گیرم اومد D:

بهترین ماشین ها برای هر کلاس :

C4

Lancia Delta Interagale Evo

C3

Ferrari 308 GTS Quattrovalvole

B4

Land Rover - Range Rover Sport
Volkswagen Touareg V10 TDI

B3

Mercedes-Benz 63 AMG
Audi Q7

A7

Alfa Roméo Brera Italia Independent

A6

Subaru Impreza WRX STI Sedan
Chevrolet Camaro
Audi TTS Coupé

A5

Audi TT RS Roadster

A4

Audi RS 6 Avant

A3

Ferrari California
Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series

A2

Audi R8
Nissan GT-R

A1

Bugatti Veyron

سلام

درسته اونا رو جابجا گفتم. من برا A2 ماشین SLR مک لارن ور داشتم و برای A4 استون مارتین . برای A3 فراری کالیفورنیا و برای A1 همون بوگاتی البته من برای B3 اسپایکر ور داشتم که از لحاظ هندلینگ و سرعت بینظیره. تو مسابقات این ریس من مسابقات رو باختلاف های زیادی بردم.

marmolak kocholo
16-02-2011, 09:12
دوستان عزیز...
این نوشته رو تو یه سایت خارجی خوندم ولی هرکاری کردم نشد ! شما هم تست کنید
ببینید جواب میده یا نه !

Play Your Own Music in Test Drive Unlimited 2:

For PC Players:

1. Go to My DocumentsTest Drive Unlimited 2savegame
2. In there, create a folder called "Radio"
3. Enter the "Radio" folder and create a new folder, called anything you want
4. Put your MP3's in there, a .m3u playlist or shortcuts. You can do this for up to 32 files per folder
5. Start up the game and switch on the radio (standard button: R). Switch to your own Radio Station (which has the name of the folder from step 3).

Big-Boss
16-02-2011, 09:44

نه! :19:
قلق رانندگی باهاش رو یاد بگیری لذتی داره که فقط داج وایپر و کروت بهش میرسن و میزنن جلو!
خلاصه هیچی رو تو تست درایو فدای سلیقه نکنید با تیونیگ خوب و ماشینی که دوست دارید حالش بیشتره.

meha
16-02-2011, 10:32
من الان 2تا خونه دارم و میخوام ماشینم رو عوض کنم یعنی الان که R8 سوار هستم میخوام ویرون رو سوار شم که دوتاش رو دارم...باید چکار کنم؟

mosolim
16-02-2011, 18:16
من الان 2تا خونه دارم و میخوام ماشینم رو عوض کنم یعنی الان که R8 سوار هستم میخوام ویرون رو سوار شم که دوتاش رو دارم...باید چکار کنم؟

برو تو اون خونه ای که تو پارکینکش ویرون پارکه بعد برو تو پارکینک و سوار ویرون شو و حالشو ببر.

ehsan_update
16-02-2011, 18:28
میگم بازی زیاد آسون نیست؟ من تا A6 اومدم همشو اول شدم ، راهی هست که بشه Difficulty بازی رو افزایش داد؟:19:

mosolim
16-02-2011, 18:31
میگم بازی زیاد آسون نیست؟ من تا A6 اومدم همشو اول شدم ، راهی هست که بشه Difficulty بازی رو افزایش داد؟:19:
شوخی میکنی؟

وقت نوبت به لیسان گرفتن A1 تا A4 رسید بیا اینجا همینو بگو.

marmolak kocholo
16-02-2011, 18:32
آره بازی یکم آسون هست ولی داری زود نتیجه گیری می کنی !
بزار یکم بگزره لول 10 بشی بری هاوایی ....
پدر آدم سر این لایسنساش در میاد :((

Niloofar_Hot69
16-02-2011, 21:18
سلام:46:این بازی چرا گرافش انقدر مبتدیه با اینکه رقیب nfs هستش:13:

mosolim
16-02-2011, 22:44
سلام:46:این بازی چرا گرافش انقدر مبتدیه با اینکه رقیب nfs هستش:13:

دوست من نزدیک به 5 صفحه راجع به این موضوع صحبت ( بحث ) شده . ظاهرا به نتیجه ی مثبتی هم نرسید.

این بازی رو گیم پلی داره مانور میده بعلاوه ی وسعت و البته اپشن های فوق العاده ی بازی.

ehsan_update
16-02-2011, 23:48
دوستان چه طور میشه ماشینهایی رو که خریدیم بفروشیم؟

xzero
17-02-2011, 00:39
دوستان چه طور میشه ماشینهایی رو که خریدیم بفروشیم؟

فقط زمانی که ظرفیت گارازها پر بشه و دیگه جا نداشته باشه میشه یک یا چندتا ماشین رو انتخاب کرد و فروخت!

Diego
17-02-2011, 01:10
دوست من نزدیک به 5 صفحه راجع به این موضوع صحبت ( بحث ) شده . ظاهرا به نتیجه ی مثبتی هم نرسید.

این بازی رو گیم پلی داره مانور میده بعلاوه ی وسعت و البته اپشن های فوق العاده ی بازی.

من ورژن 2 رو هنوز ندیدم،گرافیکش نسبت به به ورژن اول چه تفاوتی کرده؟

iCe m@n
17-02-2011, 03:55

از لحاظ گرافیک تفاوت زیادی نکرده ولی وسعت بازی بیشتر شده گیم پلی باحال تری نسبت به شماره اول داره:46:

davodsamadi
17-02-2011, 06:55
من تابحال نسخه های قبلی این سری رو تجربه نکرده بودم ، اما بر مبنای تعاریف بعضی از دوستان این نسخه رو خریدم و باید بگم که تابحال هیچ بازی اتوموبل رانی برای من تا این اندازه لذت بخش نبوده و حیف که نسخه های قبلی رو از دست دادم ...
نمی دونم چرا این بازی زیاد تو ایران معروف نیست . در کل از نظر من فوق العاده است ...( بلعکس دیرت که گرافیک داره و جذابیت نداره ، این بازی گرافیک معمولی داره ولی هرگز خسته کننده نمیشه و هرچی بیشتر بازی می کنی بیشتر مجذوبش می شی ) .
البته همه چیز بستگی به سلیقه ی افراد داره .
با تشکر از همه :46:

A.N.A.P
17-02-2011, 09:35
چرا کارکتر ها مرد و زن همه یه شکلن ؟ مثل اینکه فقط ظاهرشون عوض میشه !

namber_one
17-02-2011, 10:23
سلام به همه دوستان
بعد چند قرن یه پست دادیم بالاخره :31:
یه سوال میپرسم
فقط اگر سوال تکراریه دعوام نکنید :31:

این هاوایی کی و چطور باز میشه ؟
بوگاتی فقط توی هاوایی هستش ؟
ممنون از جوابی که قراره بدید :31:

راستی این هم ترینر بازی
7 تا کار انجام میده
من خودم تست کردم جواب داد
ولی پیشنهاد میکنم استفاده نکنید
بدون ترینر یه حال دیگه ای میده

ترینر با لینک مستقیم با قابلیت Resume
حجم : 5Meg

hnme_bnd
17-02-2011, 10:55
آقا این bogutti رو کجای بازی میفروشن؟؟؟؟

meha
17-02-2011, 11:02
دوستان برای خرید و رفتن به نمایشگاه های ماشین شما باید جاده را باز کنید یعنی خودتون به اونجا برید تا جاده باز بشه

این یک نقشه هست که مشخص کرده کجاها چه نمایشگاهایی نشون داده و همینطور چیزای دیگه

سوال من اینه که این بازی لامبورگینی نداره؟!!!

hesam_g59
17-02-2011, 12:06
یعنی واقعا لامبورگینی نداره؟؟؟؟؟؟
عجیبه.... من کلی جزیره رو دارم میگردم.. به عشق لامبو

apoosh
17-02-2011, 12:08
من تو بازی مشکل دارم!
اول که بازی رو اجرا میکنم همه چی روان و خوب هست اما پس از چند دقیقه همه چیز به شدت کند میشه! فقط وقتی مرحله بازی عوض بشه دوباره روان میشه اما پس از چند دقیقه همین کندی میاد به سراغش!! تنظیمات گرافیکی رو هم عوض کنم تاثیری نداره
پچی یا کرکی نداره که درست شه؟!

meha
17-02-2011, 12:45
درسته منم همین مشکل رو دارم....

Ali.Mirzaie
17-02-2011, 12:50
من تو بازی مشکل دارم!
اول که بازی رو اجرا میکنم همه چی روان و خوب هست اما پس از چند دقیقه همه چیز به شدت کند میشه! فقط وقتی مرحله بازی عوض بشه دوباره روان میشه اما پس از چند دقیقه همین کندی میاد به سراغش!! تنظیمات گرافیکی رو هم عوض کنم تاثیری نداره

شما احتمالاً ویندوز 64 بیتی ویستا نداری؟!
چون توی اون ویندوز این مشکل وجود داشت

Majid-6120
17-02-2011, 12:55
سلام

میگم بازی از مدل audi R8 چند مدل داره ؟ فقط spyder ؟ نیسان چی داره ؟

من نسخه 1 این بازی رو بازی نکردم و میخواستم بدونم که این بازی تیونینگ هم داره ؟ تویه شهر آزاد هستی ، پلیس هم هست ؟

ممنون

apoosh
17-02-2011, 13:18
شما احتمالاً ویندوز 64 بیتی ویستا نداری؟!
چون توی اون ویندوز این مشکل وجود داشت

ویندوز من 7 و 32 بیتی هست
البته من شنیدم که بازیش خیلی باگ داره
حالا نمیدونم اینهم جزو باگهاش محصوب میشه یا نه!

iCe m@n
17-02-2011, 13:59
من تو بازی مشکل دارم!

خب شما سوالت رو اینجا مطرح کن که مخصوص مشکلات نصب و اجرای این بازی هست زود تر هم به جواب میرسی:46:

Mostafa NBA
17-02-2011, 14:07
سلام به همه دوستان
بعد چند قرن یه پست دادیم بالاخره :31:
یه سوال میپرسم
فقط اگر سوال تکراریه دعوام نکنید :31:

این هاوایی کی و چطور باز میشه ؟
بوگاتی فقط توی هاوایی هستش ؟
ممنون از جوابی که قراره بدید :31:

راستی این هم ترینر بازی
7 تا کار انجام میده
من خودم تست کردم جواب داد
ولی پیشنهاد میکنم استفاده نکنید
بدون ترینر یه حال دیگه ای میده

ترینر با لینک مستقیم با قابلیت Resume
حجم : 5Meg

باید Level به 9 یا 10 برسه اونوقت Tess Wintory بهت زنگ میزنه که بیای فرودگاه برای سفر :46:

Niloofar_Hot69
17-02-2011, 14:53
دوستان برای خرید و رفتن به نمایشگاه های ماشین شما باید جاده را باز کنید یعنی خودتون به اونجا برید تا جاده باز بشه

این یک نقشه هست که مشخص کرده کجاها چه نمایشگاهایی نشون داده و همینطور چیزای دیگه

سوال من اینه که این بازی لامبورگینی نداره؟!!!
اشتباه میکنید.هست 2تا خشگلشم هست:46:

iCe m@n
17-02-2011, 15:00
سلام

میگم بازی از مدل audi R8 چند مدل داره ؟ فقط spyder ؟ نیسان چی داره ؟

من نسخه 1 این بازی رو بازی نکردم و میخواستم بدونم که این بازی تیونینگ هم داره ؟ تویه شهر آزاد هستی ، پلیس هم هست ؟

ممنون

بله توی بازی نیسان هم داره

توی این نسخه هم تیونینگ داره هم توی شهر آزاد هستی پلیس هم هست و وسعت بازی هم بیشتر شده

Niloofar_Hot69
17-02-2011, 15:47
هیچی تازه بدتر هم شده اون اولیش گرافش خیلی بهتر از این بود.گیم پلی که مصنوعیه در کل بندازش سطل آشغال.

iCe m@n
17-02-2011, 17:05
هیچی تازه بدتر هم شده اون اولیش گرافش خیلی بهتر از این بود.گیم پلی که مصنوعیه در کل بندازش سطل آشغال.

البته نظر شما محترم هست ولی اینجوری هم که میگید نیستا گرافیکش نسبت به یک تغییر چندانی نداشته ولی بد هم نیست اگه تنضیمات گرافیکی رو روی very high بذارید گرافیک خوبی داره
گیم پلیش هم خوبه و جالب هست وسعت بازی هم بیشتر شده

درکل ارزش امتحان کردن و بازی کردن و سرگرم شدن رو داره

Niloofar_Hot69
17-02-2011, 21:42
البته نظر شما محترم هست ولی اینجوری هم که میگید نیستا گرافیکش نسبت به یک تغییر چندانی نداشته ولی بد هم نیست اگه تنضیمات گرافیکی رو روی very high بذارید گرافیک خوبی داره
گیم پلیش هم خوبه و جالب هست وسعت بازی هم بیشتر شده

درکل ارزش امتحان کردن و بازی کردن و سرگرم شدن رو داره
اصلا رو ماشینا خوب کار نکردن من از این بازی انتظار داشتم.من 360 دارم

silent-assassin
17-02-2011, 22:03

من فکر کنم یکی از دلایل گرافیک نه چندان خوبش این باشه که این بازی ماله 1 ساله پیشه
در اصل 1 سال پیش آماده عرضه بوده اما فقط بخاطر کار روی بخش چند نفره تاخیر خورده تا الان

البته انصافا بازی بدی نیست
فقط اولش یکم تو ذوق میزنه ولی بعد حدود 1 ساعت بازی خوب میشه

iCe m@n
17-02-2011, 22:05

منظورتون از اینکه میگید روی ماشین ها خوب کار نکردند چی هست؟
صدای ماشین ها که عالی کارشده همینطور محیط توی ماشین هم که عالی کار شده
درضمن گرافیک pc برای این بازی خیلی بهتر از 360 کار شده اگر pc دارید حتما توصیه میکنم این بازی رو روی pc با آخرین حد تنظیمات بازی کنید تا متوجه گرافیک خوب بازی بشید و از بازی لذت ببرید:46:

meha
17-02-2011, 23:23
اشتباه میکنید.هست 2تا خشگلشم هست:46:

لامبورگینی؟!

کجای نقشه باید برم لامبورگینی بخرم؟

marmolak kocholo
17-02-2011, 23:33
لامبورگینی؟!

کجای نقشه باید برم لامبورگینی بخرم؟

دوست عزیز این بازی لامبورگینی نداره ... !

A.N.A.P
18-02-2011, 00:57
به نظرم بی انصافیه بگیم گرافیکش تغییر نکرده یا کمتر شدها !:13:

Top Gear The Stig
18-02-2011, 01:19
سلام...................
دوستان چرا بعضی فروشگاه ها جای 2 یا 3 تا ماشین دارن ولی ماشین توشون نیست برای من؟؟؟لول 15 هم هستم.

iCe m@n
18-02-2011, 01:39
به نظرم بی انصافیه بگیم گرافیکش تغییر نکرده یا کمتر شدها !:13:

تایید میشه

البته درسته گرافیک زیاد تغییری نسبت به یک نداشته ولی از یک بهتر شده و اصلا نمیشه گفت که کمتر شده

به نظر من اگه بازی در حد عالی هم روش کار نشده باشه ولی ارزش خریدن و بازی کردن رو داره

البته به نظر من که در حد خودش عالی هست مخصوصا اگه این بازی رو با فرمان بازی بشه خیلی به هیجان و جذابیت بازی افزوده میشه و لذت یک رانندگی و race واقعی رو میشه برد از این بازی:46:

halflife g
18-02-2011, 16:02
اون دوستانی که اونروز می گفتن گرافیک بازی فلان هستش و بهمان و اگر با pc ای که high end هستش بازی کنی گرافیک خفنی رو می بینی و گفتن منتظر سایتای معتبر باشید تا ببینید به بازی و گرافیک چه امتیازی میدن بیان یه نگاهی به ادامه این پست بندازن:

IGN 5.5/10

ریز نمره این سایت رو با ترجمش میذارم:

ارایه:
3.5
داستان بسیار ضعیف.......کمبود پولیش از دوربین گرفته تا گلیچ های بخش مولتی پلیر

گرافیک:
6
اکثر ماشینها اراسته و خوب به نظر میرسند....در عوض مدلهای کاراکتر به طور دیوانه واری بد هستن(crazy bad).....,وسعت محیط بیشتر از جزییات محیط موثره و به چشم میاد...... .

صدا:
5.5
ضعیف...صداگذاری تکراری..... .ایستگاههای رایویی محدود در بازی با فقط یکی دو ساعت موزیک در هر کدام ..... صدای ماشینها اون قدرت لازم رو ندارند و off road ها افکت های اذیت کننده ای دارند.

گیم پلی:
5.5
باور نکردنی.....ایدها های جاه طلبناه ای در بازی هستش....چرخیدن در شهر و صحبت کردت در سایت ها مفرح هستش .ولی مکانیزم رانندگی بازی ساده و بی زرق برق هستش........
باگهای بازی هم فراوان هستن.

ارزش نهایی:
6.5

سایت IGN به گرافیک هر 3 نسخه امتیاز یکسان 6 رو داده.............اینم از مشکل گرافیک در کنسول که می بینیم نبوده همچین چیزی.. .

+

میانگین امتیازات بازی در gamerankings:

Xbox 360 : 69/31%
PS3 : 69/67%
PC : 67%

.
.

Top Gear The Stig
18-02-2011, 17:05
من کاری به امتیاز ها ندارم هر بازی باشه الان خیلی توپه برای من تو این بی یازیی تا عید.....................
نسخه ی یکم بازی کردم و به نظرم اصلا منصفانه نیست که بگیم گرافیک بسرفت کرده دوستان که نسخه ی اول رو بازی کردن یه نگاه به DB9 و فرمونش بندازن و بعد بیان با DB9 این نسخه مقایسه کنند...............
بهترین ماشین در A5:Merc - SLK 55 AMG حتما پیشنهاد میشه فوقالعاده هستش.................
دوستان بهترین A4 چیه؟؟؟؟؟(پول مهم نیست!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی هر کاری میکنید برای A1 پاگانی زوندا F نخرید!!!!درسته که هندلینگ و قدرت بی نظیری داره ولی پرده ی گوش واسه آدم نمیزاره لامصب!!!!!

marmolak kocholo
18-02-2011, 17:12
من کاری به امتیاز ها ندارم هر بازی باشه الان خیلی توپه برای من تو این بی یازیی تا عید.....................
نسخه ی یکم بازی کردم و به نظرم اصلا منصفانه نیست که بگیم گرافیک بسرفت کرده دوستان که نسخه ی اول رو بازی کردن یه نگاه به DB9 و فرمونش بندازن و بعد بیان با DB9 این نسخه مقایسه کنند...............
بهترین ماشین در A5:Merc - SLK 55 AMG حتما پیشنهاد میشه فوقالعاده هستش.................
دوستان بهترین A4 چیه؟؟؟؟؟(پول مهم نیست!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی هر کاری میکنید برای A1 پاگانی زوندا F نخرید!!!!درسته که هندلینگ و قدرت بی نظیری داره ولی پرده ی گوش واسه آدم نمیزاره لامصب!!!!!

چند صفحه پیش یه پستی دادم ببین به دردت میخوره...

راستی برای A1 فقط Bugati Veyron عجب چیزیه، من با بوگاتی تقریبا همرو اول شدم ...

Prince_M
18-02-2011, 17:15
این نسخه از بازی نسبت به نسخه ی قبلی پسرفت داشته تا پیشرفت!!!

به جای اینکه گرافیکش بهتر بشه بدتر شده. اصلا در حد یه بازی 2011 نیست!!!

davodsamadi
18-02-2011, 17:28
من نمی دونم بعضی از دوستان از گرافیک این بازی چه انتظارات دیگه ای دارن ؟
اگه گرافیک این بازی رو با DIRT و ... مقایسه می کنید که سخت در اشتباهید ! کل جاده های DIRT رو به هم بچسبونید بیشتر از 20 کیلومتر نمیشه ! خواب معلومه که خیلی راحت میشه روی گرافیک بازی های اینچنینی کار کرد !
این بازی با چنین وسعت باور نکردنی ای گرافیک قابل قبولی داره ! اگه از این بازی انتظار گرافیک در حد DIRT رو دارید ريا، پس باید از گرافیک GTA V هم در حد GT5 انتظار داشته باشید !!!
IGN هم که جدیدا نفخ کرده :31: ...

Top Gear The Stig
18-02-2011, 17:30
ممنون.
این R8 کروکی کجاست؟؟؟؟؟تو هیچ نمایندگی آودی هم نیست...............

marmolak kocholo
18-02-2011, 17:36
ممنون.
این R8 کروکی کجاست؟؟؟؟؟تو هیچ نمایندگی آودی هم نیست...............

Audi R8 تو همون نمایندگی Audi هست، وقتی از در میای تو دست چپت ... ( همون قرمزه )

Spaniuly
18-02-2011, 19:10
نمره ای که IGN به بازی داده به درد خودش می خوره به نظرم اصولا بازی هایی که رقیب ندارن این مدلی مقایسه نمی شن!
نمره و نقدی که IGN ارائه داده واقعا آماتور هست! مشخصه که کسی که نقد نوشته و گذاشته توی IGN با بازی به مشکل برخورده...
مضحک ترین ایرادش کمبود ایستگاه های رادیویی هست! انگار ما توی سایر بازی های اتومبیل رانی ایستگاه رادیویی داریم که این داره به کم بودن تعدادش در TDU2 اعتراض می کنه!

داستان بسیار ضعیف؟ این دیگه آخرشه کسی که این نقد رو گذاشته حقیقتا مغزش ایراد فنی داشته! از بازی اتومبیل رانی انتظار داستان داره؟

TDU2 با ارائه مسائلی مثل Mini Mission و فروشگاه های مختلف اومده ثواب کنه کباب شده! نه اینکه ما 60 تا بازی مشابه TDU داریم این آقای نقد نویس اومده با اونا مقایسه کرده... واقعا مسخره اس نقد هایی که برای بازی های تک نوشته میشه و اون ها رو به باد انتقاد می گیره بعد از نقد های بی انصافانه ای که برای Pure Futbal ارائه شد و با بی رحمی این بازی تخریب شد در حالیکه یک بازی استثنائی و زیبا بود و هست این هم جزو همون هاست که بدون بازی کردن به اندازه کافی یه سری اومدن و انتقاد می کنن ازش...

تا یک هفته هیچ نقدی رو از هیچ سایتی قبول نخواهم کرد کسی که می خواد نقد بنویسه باید بازی رو تموم کنه نه اینکه 2 دقیقه اولشو بازی کنه و بیاد اراجیف تحویل گیمر ها بده!

ممنونم مراد جان از پستت فقط ننوشته که این نقد توسط چه کسی نوشته شده؟ اسمی آیدی چیزی برم حالشو بگیرم؟ دی:

Top Gear The Stig
18-02-2011, 19:32
Audi R8 تو همون نمایندگی Audi هست، وقتی از در میای تو دست چپت ... ( همون قرمزه )

میگم کروکییا همون سقف باز...............:19:

marmolak kocholo
18-02-2011, 19:43
میگم کروکییا همون سقف باز...............:19:
:31:
من چون لیست ماشین های تو بازی رو سرچ کردم دیدم چیزی به اسم کروکی نداره برای همین فکر کردم متظورت همون r8 ـه باشه...
اگه اون نیست چنین ماشینی تو بازی نیست
لیست کامل ماشین های داخل بازی :

1. AC 427
2. Alfa Romo/Fiat 8C Competizione
3. Alfa Romo/Fiat Brera Italia Independent
4. Alfa Romo/Fiat MiTo Quadrifoglio Verde
5. Alfa Romo/Fiat 8c Spider
6. Alfa Romo/Fiat Delta integrale evoluzione
7. Ariel Atom 300 Supercharged
8. Ascari A10
9. Ascari KZ1 R Limited Edition
10. Aston Martin DBS Carbon Black Edition
11. Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition
12. Aston Martin DB9 Coupe
13. Aston Martin DBS Coupe
14. Aston Martin DB9 Volante
15. Aston Martin V8 Vantage
16. Aston Martin V12 Vantage
17. Aston Martin One-77
18. Audi RS 5 Coup
19. Audi RS 6 Avant
20. Audi S3
21. Audi S5 Coupé
22. Audi TTS Coupé
23. Audi TT RS Roadster
24. Audi R8 Spyder 5.2 FSI Quattro
25. Bugatti Veyron 16,4
26. Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport
27. Chevrolet Camaro 2SS ou Camaro SS
28. Hummer H3
29. Chevrolet Camaro 1LT ou Camaro LT
30. Corvette C1
31. CITROËN 2 CV
32. Caterham CSR 260
33. General Motors Chevrolet Camaro LT
34. Caterham Superlight R500
35. Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
36. CITROEN 2 CV
37. Dodge Charger SRT8
38. Dodge Viper SRT10
39. Ginetta F400
40. Ferrari 612 Sessanta
41. Ferrari 599 GTB Fiorano China Edition
42. Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
43. Ferrari 612 Scaglietti
44. Ferrari California
45. Lotus Evora
46. Mercedes 300 SL GullWing
47. Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series
48. Mercedes-Benz ML 63 AMG
49. Mercedes-Benz SLK 55 AMG
50. Mercedes-Benz SLS AMG
51. Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722s
52. Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss
53. Spyker C8 Aileron
54. Spyker C8 Aileron Spyder
55. Subaru Impreza WRX STI Sedan
56. TVR Sagaris
57. VolksWagen Beetle
58. VolksWagen Golf(6) GTI
59. VolksWagen Touareg V10 TDI
60. WIESMANN ROADSTER MF3
61. McLaren MP4-12C
62. Nissan 370Z
63. Nissan GT-R
65. 64. Zonda Cinque
66. Zonda F
67. RUF Rturbo

bbp
18-02-2011, 19:49
سلام به همگي...

خوب كاملا با حرفاي آرمين عزيز موافقم...گل گفتي مرد
كاملا از نمره ها و نوشته ها مشخصه كه خيلي كوتاه بازي رو انجام دادن و تو بحرش نرفتن ببينن چه خبره كه اينطوري بي شرمانه در رابطه با TDU 2 اقدام به نقد كردند...

اين جمله واقعا فوق العادست كه ميگه :

زود قضاوت نكنيد !!!

همه جوانب رو در نظر بگيريد از همه چيز مطلع بشيد بعد به عنوان يك نقد گرا به موضوع بپردازيد !

------

در مورد آئودي R8 هم اون مدل roadster يا همون spyder آئودي R8 جايزه بزرگ كازينو هست كه مربوط به بخش آنلاين بازي ميشه !
و يه چيز جالب ديگه در مورد مدلهاي R8 تو بازي...:
تو يكي از اين ميشن ها كه ماشين زنه رو ميبري و ميرسوني يه R8 آبي روشن بود كه بطور اتفاقي خواستم يچيزي از پشت ببينم و rear view رو زدم و ديدم كه روي موتور ماشين زده V8 4.2 ! ( آئودي R8 به صورت معمول به دو مدل V10 5.2 و V8 4.2 ليتر كه روي آئودي RS4 هم از اين موتور استفاده شده هست )
بعد تو نمايشگاه آئودي كه ميريد و اگه بريد و از داخل ماشين rear view رو بزنيد ميبينيد كه زده V10 5.2 كه اين در واقع ميشه 2 مدل متفاوت ! ( نكته ريزي بود كه بنظرم جالب بود كه بگم ) :20:

موفق باشيد و از بازي لذت ببريد...

Top Gear The Stig
18-02-2011, 19:59
:31:
من چون لیست ماشین های تو بازی رو سرچ کردم دیدم چیزی به اسم کروکی نداره برای همین فکر کردم متظورت همون r8 ـه باشه...
اگه اون نیست چنین ماشینی تو بازی نیست
لیست کامل ماشین های داخل بازی :

1. AC 427
2. Alfa Romo/Fiat 8C Competizione
3. Alfa Romo/Fiat Brera Italia Independent
4. Alfa Romo/Fiat MiTo Quadrifoglio Verde
5. Alfa Romo/Fiat 8c Spider
6. Alfa Romo/Fiat Delta integrale evoluzione
7. Ariel Atom 300 Supercharged
8. Ascari A10
9. Ascari KZ1 R Limited Edition
10. Aston Martin DBS Carbon Black Edition
11. Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition
12. Aston Martin DB9 Coupe
13. Aston Martin DBS Coupe
14. Aston Martin DB9 Volante
15. Aston Martin V8 Vantage
16. Aston Martin V12 Vantage
17. Aston Martin One-77
18. Audi RS 5 Coup
19. Audi RS 6 Avant
20. Audi S3
21. Audi S5 Coupé
22. Audi TTS Coupé
23. Audi TT RS Roadster
25. Bugatti Veyron 16,4
26. Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport
27. Chevrolet Camaro 2SS ou Camaro SS
28. Hummer H3
29. Chevrolet Camaro 1LT ou Camaro LT
30. Corvette C1
31. CITROËN 2 CV
32. Caterham CSR 260
33. General Motors Chevrolet Camaro LT
34. Caterham Superlight R500
35. Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
36. CITROEN 2 CV
37. Dodge Charger SRT8
38. Dodge Viper SRT10
39. Ginetta F400
40. Ferrari 612 Sessanta
41. Ferrari 599 GTB Fiorano China Edition
42. Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
43. Ferrari 612 Scaglietti
44. Ferrari California
45. Lotus Evora
46. Mercedes 300 SL GullWing
47. Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series
48. Mercedes-Benz ML 63 AMG
49. Mercedes-Benz SLK 55 AMG
50. Mercedes-Benz SLS AMG
51. Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722s
52. Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss
53. Spyker C8 Aileron
54. Spyker C8 Aileron Spyder
55. Subaru Impreza WRX STI Sedan
56. TVR Sagaris
57. VolksWagen Beetle
58. VolksWagen Golf(6) GTI
59. VolksWagen Touareg V10 TDI
60. WIESMANN ROADSTER MF3
61. McLaren MP4-12C
62. Nissan 370Z
63. Nissan GT-R
65. 64. Zonda Cinque
66. Zonda F
67. RUF Rturbo
:19::19::19::19::19::19::19::19:
ترو به خدا یکی راهنمایی کنه دیگه این اقا ظاهرا نمیدونه..............

bbp
18-02-2011, 20:14
دوست عزيز شما پست من رو كاملا خوندي ؟ :20:

گفتم كه !
آئودي R8 اسپايدر يا به قول شما كروك فقط ! جايزه بزرگ كازينو هست..

اميدوارم واضح گفته باشم...والا واضح تر ديگه بلد نيستم :31:

marmolak kocholo
18-02-2011, 20:14
:19::19::19::19::19::19::19::19:
ترو به خدا یکی راهنمایی کنه دیگه این اقا ظاهرا نمیدونه..............

bbp جان جوابتون رو دادن ...

در مورد آئودي R8 هم اون مدل roadster يا همون spyder آئودي R8 جايزه بزرگ كازينو هست كه مربوط به بخش آنلاين بازي ميشه !
و يه چيز جالب ديگه در مورد مدلهاي R8 تو بازي...:
تو يكي از اين ميشن ها كه ماشين زنه رو ميبري و ميرسوني يه R8 آبي روشن بود كه بطور اتفاقي خواستم يچيزي از پشت ببينم و rear view رو زدم و ديدم كه روي موتور ماشين زده V8 4.2 ! ( آئودي R8 به صورت معمول به دو مدل V10 5.2 و V8 4.2 ليتر كه روي آئودي RS4 هم از اين موتور استفاده شده هست )
بعد تو نمايشگاه آئودي كه ميريد و اگه بريد و از داخل ماشين rear view رو بزنيد ميبينيد كه زده V10 5.2 كه اين در واقع ميشه 2 مدل متفاوت ! ( نكته ريزي بود كه بنظرم جالب بود كه بگم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد و از بازي لذت ببريد...
( بابا گیر نده من از ماشین سر در نمیارم!!! eeee !:31:)

hnme_bnd
18-02-2011, 22:55
کسی نمیدونه این bugatti رو کجا میفروشن تو بازی؟

iCe m@n
18-02-2011, 23:05

شما توی کدوم جزیره هستید بگید تا عکس مپ که نمایشگاه ها رو مشخص کرده براتون بذاریم:46:

marmolak kocholo
18-02-2011, 23:06

تو هاوایی یه نمایشگاه هست که می فروشه.
این عکس از نقشه ی هاوایی هست نگاه کن دقیق می فهمی کجاست

Top Gear The Stig
18-02-2011, 23:13

تو نقشه برو به نمایندگی بوگاتی:

marmolak kocholo
18-02-2011, 23:45
تو نقشه برو به نمایندگی بوگاتی:

دوست عزیز این نقشه ی Ibiza هستش...
منم تو این جا نمایشگاه بوگاتی نمی بینم!!