مشاهده نسخه کامل
: Test Drive Unlimited 2
دوست عزیز این نقشه ی Ibiza هستش...
منم تو این جا نمایشگاه بوگاتی نمی بینم!!
چرا دوست عزیز توی جزیره Ibiza هم نمایشگاه بوگاتی هست سمت پایین نقشه بالای فرودگاه هست
موق باشید:11:
Top Gear The Stig
19-02-2011, 00:47
دوستان ببخشید زیاد سوال میکنم ولی من چند روزه دارم بازی میکنم ولی تا به حال هیچوقت برام تو دو تا جزیره به جز اکادمی ها بارون نیومده؟؟؟؟؟؟
ویرایش:عکس اون پست (499) درست شد!!!!!!
:31:
من چون لیست ماشین های تو بازی رو سرچ کردم دیدم چیزی به اسم کروکی نداره برای همین فکر کردم متظورت همون r8 ـه باشه...
اگه اون نیست چنین ماشینی تو بازی نیست
لیست کامل ماشین های داخل بازی :
1. AC 427
2. Alfa Romo/Fiat 8C Competizione
3. Alfa Romo/Fiat Brera Italia Independent
4. Alfa Romo/Fiat MiTo Quadrifoglio Verde
5. Alfa Romo/Fiat 8c Spider
6. Alfa Romo/Fiat Delta integrale evoluzione
7. Ariel Atom 300 Supercharged
8. Ascari A10
9. Ascari KZ1 R Limited Edition
10. Aston Martin DBS Carbon Black Edition
11. Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition
12. Aston Martin DB9 Coupe
13. Aston Martin DBS Coupe
14. Aston Martin DB9 Volante
15. Aston Martin V8 Vantage
16. Aston Martin V12 Vantage
17. Aston Martin One-77
18. Audi RS 5 Coup
19. Audi RS 6 Avant
20. Audi S3
21. Audi S5 Coupé
22. Audi TTS Coupé
23. Audi TT RS Roadster
24. Audi R8 Spyder 5.2 FSI Quattro
25. Bugatti Veyron 16,4
26. Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport
27. Chevrolet Camaro 2SS ou Camaro SS
28. Hummer H3
29. Chevrolet Camaro 1LT ou Camaro LT
30. Corvette C1
31. CITROËN 2 CV
32. Caterham CSR 260
33. General Motors Chevrolet Camaro LT
34. Caterham Superlight R500
35. Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
36. CITROEN 2 CV
37. Dodge Charger SRT8
38. Dodge Viper SRT10
39. Ginetta F400
40. Ferrari 612 Sessanta
41. Ferrari 599 GTB Fiorano China Edition
42. Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
43. Ferrari 612 Scaglietti
44. Ferrari California
45. Lotus Evora
46. Mercedes 300 SL GullWing
47. Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series
48. Mercedes-Benz ML 63 AMG
49. Mercedes-Benz SLK 55 AMG
50. Mercedes-Benz SLS AMG
51. Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722s
52. Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss
53. Spyker C8 Aileron
54. Spyker C8 Aileron Spyder
55. Subaru Impreza WRX STI Sedan
56. TVR Sagaris
57. VolksWagen Beetle
58. VolksWagen Golf(6) GTI
59. VolksWagen Touareg V10 TDI
60. WIESMANN ROADSTER MF3
61. McLaren MP4-12C
62. Nissan 370Z
63. Nissan GT-R
65. 64. Zonda Cinque
66. Zonda F
67. RUF Rturbo
عزیزم این لیست کامل نیست.......
این هم لیست کامل:
AC 427
Alfa Roméo/Fiat 8C Competizione
Alfa Roméo/Fiat Brera Italia Independent
Alfa Roméo/Fiat MiTo Quadrifoglio Verde
Alfa Roméo/Fiat 8c Spider
Alfa Roméo/Fiat Delta integrale evoluzione
Ariel Atom 300 Supercharged
Ascari A10
Ascari KZ1 R Limited Edition
Aston Martin DBS Carbon Black Edition
Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition
Aston Martin DB9 Coupe
Aston Martin DBS Coupe
Aston Martin DB9 Volante
Aston Martin V8 Vantage
Aston Martin V12 Vantage
Aston Martin One-77
Audi RS 5 Coupé
Audi Q7 V12 TDI quattro – TDU2 Inuit Edition
Audi Q7 V12 TDI quattro
Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro
Audi RS 6 Avant
Audi S3
Audi S5 Coupé
Audi TTS Coupé
Audi TT RS Roadster
Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Sang Bleu
Bugatti Veyron 16.4 Centenaire
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
Bugatti Veyron 16.4
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport
Caterham CSR 260
Catheram Superlight R500
Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
CITROËN 2 CV
Dodge Charger SRT8
Dodge Viper SRT10
Ginetta F400
Ferrari 612 Sessanta
Ferrari 599 GTB Fiorano China Edition
Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari California
Ferrari Dino 246 GTS
Ferrari Enzo
Ferrari 430 Scuderia
Ferrari 599 GTB Fiorano
Ferrari Scuderia Spider 16M
Ferrari 599 GTO
Ferrari FXX "Evoluzione"
Ferrari 458 Italia
Ford Shelby GT500
Ford Mustang Fastback
Ford GT
Ford Mustang GT
General Motors Chevrolet Camaro 2SS ou Camaro SS
General Motors Hummer H3
General Motors Chevrolet Camaro LT
General Motors Corvette C1
GUMPERT apollo sport
Jaguar XKR Speed Pack and Black Pack
Jaguar D-type
Jaguar E-TYPE
Jaguar XKR
Koenigsegg CCXR Edition
Land Rover - Range Rover Sport
Lotus 2-Eleven
Lotus Esprit S3
Lotus Evora
Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722s
Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss
McLaren MP4-12C
Mercedes 300 SL GullWing
Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series
Mercedes-Benz ML 63 AMG
Mercedes-Benz SLK 55 AMG
Mercedes-Benz SLS AMG
Nissan 370Z Optional Parts
Nissan 370Z
Nissan GT-R
Pagani Zonda Tricolore
Pagani Zonda Cinque
Pagani Zonda F
Pagani Zonda Roadster F
Pagani Zonda C12S Roadster
RUF RGT
RUF Rturbo
RUF Rt 12
RUF RK Spyder
SHELBY COBRA “DAYTONA†COUPE®
Spyker C12 Zagato
Spyker D8 Peking-to-Paris
Spyker C8 Aileron
Spyker C8 Aileron Spyder
Subaru Impreza WRX STI Sedan
TVR Sagaris
Volkswagen Beetle
Volkswagen Golf(6) GTI
Volkswagen Touareg V10 TDI
WIESMANN ROADSTER MF3
دوست عزيز top gear stig شما براي اينكه بارون رو ببينيد اگه با PC بازي ميكنيد بايد مودمتون روشن باشه بعد Uplauncher يا همون گزينه رو دسكتاپ رو اجرا كنيد تا آپديت 36 مگابايتي انجام بشه...
با اين آپديت مشكل بارون هم حل ميشه...
در رابطه با ليستي هم كه قرار دادين...اينا ليست كل ماشينهايي هست كه براي بازي خود Eden ساخته
يعني يكسري هاشون مخصوص پيش خريدهايي هست كه كاربران از فروشگاه هاي متفاوت انجام دادن
مثلا الان دوست خود من تو كاليفرنيا جايزش Bugatti Veyron 16.4 Centenaire هست كه قيمتش هم 3 ميليون هستش !
و ما ها هيچكدوم اين ماشين رو نداريم ( البته بعيد نيست مثل ورژن قبلي همه اين ماشينهايي كه به صورت جايزه به خريدار ها ميدادن رو در قالب يچيزي مثل مگا پك ورژن اول بدن بيرون )
milad dante
19-02-2011, 12:58
این بازی چطوری سیو میشه؟؟؟؟؟اتو سیو داره؟؟؟؟
marmolak kocholo
19-02-2011, 13:12
این بازی چطوری سیو میشه؟؟؟؟؟اتو سیو داره؟؟؟؟
آتو سیو داره
با سلام.
یه چیزی که خیلی ضد حاله تو این بازی , لوگو و آرم پورشه هستش.
چرا به جای پورشه (Porsche) از واژه نامانوس(Ruf) استفاده کردن ؟
سپاسگذارم.
Top Gear The Stig
19-02-2011, 14:33
با سلام.
یه چیزی که خیلی ضد حاله تو این بازی , لوگو و آرم پورشه هستش.
چرا به جای پورشه (Porsche) از واژه نامانوس(Ruf) استفاده کردن ؟
سپاسگذارم.
عزیز RUF نمونه ی تقویت (تیونینگ) شده اتومبیل های شرکت پورشه هستش...........:31:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
دوست عزيز top gear stig شما براي اينكه بارون رو ببينيد اگه با PC بازي ميكنيد بايد مودمتون روشن باشه بعد Uplauncher يا همون گزينه رو دسكتاپ رو اجرا كنيد تا آپديت 36 مگابايتي انجام بشه...
با اين آپديت مشكل بارون هم حل ميشه...
در رابطه با ليستي هم كه قرار دادين...اينا ليست كل ماشينهايي هست كه براي بازي خود Eden ساخته
يعني يكسري هاشون مخصوص پيش خريدهايي هست كه كاربران از فروشگاه هاي متفاوت انجام دادن
مثلا الان دوست خود من تو كاليفرنيا جايزش Bugatti Veyron 16.4 Centenaire هست كه قيمتش هم 3 ميليون هستش !
و ما ها هيچكدوم اين ماشين رو نداريم ( البته بعيد نيست مثل ورژن قبلي همه اين ماشينهايي كه به صورت جايزه به خريدار ها ميدادن رو در قالب يچيزي مثل مگا پك ورژن اول بدن بيرون )
خیر عزیز من تو 360 بازی میکنم ولی ممنون......
کسی راه حل دیگه ای نداره؟؟؟؟؟
اون لیستی که جناب marmolak kocholo گذاشتن کاملا اشتباه بود چون مثلا انزو رو ننوشته در صورتی که تو حالت عادی بازی قرار داره........
بله من خودم میدونم لیست تمام ماشین های ساخته شده هست اگه به سایتشون هم سر بزنید برای فروش گذاشته این بوگاتی رو..................:21:
برای آپدیت بارون لینک برای دانلود نیست که بشه دانلود کرد و بریزیم توی بازی؟
amin 2010
19-02-2011, 16:18
TDU2 با ارائه مسائلی مثل Mini Mission و فروشگاه های مختلف اومده ثواب کنه کباب شده! نه اینکه ما 60 تا بازی مشابه TDU داریم این آقای نقد نویس اومده با اونا مقایسه کرده... واقعا مسخره اس نقد هایی که برای بازی های تک نوشته میشه و اون ها رو به باد انتقاد می گیره بعد از نقد های بی انصافانه ای که برای Pure Futbal ارائه شد و با بی رحمی این بازی تخریب شد در حالیکه یک بازی استثنائی و زیبا بود و هست این هم جزو همون هاست که بدون بازی کردن به اندازه کافی یه سری اومدن و انتقاد می کنن ازش...
تا یک هفته هیچ نقدی رو از هیچ سایتی قبول نخواهم کرد کسی که می خواد نقد بنویسه باید بازی رو تموم کنه نه اینکه 2 دقیقه اولشو بازی کنه و بیاد اراجیف تحویل گیمر ها بده!
ممنونم مراد جان از پستت فقط ننوشته که این نقد توسط چه کسی نوشته شده؟ اسمی آیدی چیزی برم حالشو بگیرم؟ دی:
ارمین فقط چون تویی جواب میدم!
نمره ای که IGN به بازی داده به درد خودش می خوره به نظرم اصولا بازی هایی که رقیب ندارن این مدلی مقایسه نمی شن!
دادا پس بازیی مثله MIDNIGHT CLUB چیه ؟ بعلاوه نمره IGN رو قبول نداری نمره بقیه سایتا چی پس ؟
نمره و نقدی که IGN ارائه داده واقعا آماتور هست! مشخصه که کسی که نقد نوشته و گذاشته توی IGN با بازی به مشکل برخورده...
نقد رسمی بازی بوده این نقد ، یعنی نمره مورد تایید کادر IGN
مضحک ترین ایرادش کمبود ایستگاه های رادیویی هست! انگار ما توی سایر بازی های اتومبیل رانی ایستگاه رادیویی داریم که این داره به کم بودن تعدادش در TDU2 اعتراض می کنه!
اینطوری باشه نباید ازهیچ نواوری در صنعت انتقاد کرد ، چون یه کار بدیعه که کسی نکرده ، این نقد اشاره داشته که حالا که این نواوری انجام شده باید در سطح قابل قبولی می بوده نه یک کار کاملا سرسری
داستان بسیار ضعیف؟ این دیگه آخرشه کسی که این نقد رو گذاشته حقیقتا مغزش ایراد فنی داشته! از بازی اتومبیل رانی انتظار داستان داره؟
این بخشو باز میشه قبول کرد اما بازم بازیی مثله MOST WANTED بود که داستان بسیار خوبی هم داشتش جوری که همه گیمر ها دوباره ارزوی دیدن چنین داستانی در سری رو دارن !خوده NFS دید که داستان چندان گیرایی نتونسته بسازه بازیه اخرشو بدون داستان روانه کرد که بنظر من کار بسیار شجاعانه تریه تا اینکه بخوای داستان مضحک رو فقط بخاطر بودن داستان در بازی قرار بدی .
تا یک هفته هیچ نقدی رو از هیچ سایتی قبول نخواهم کرد کسی که می خواد نقد بنویسه باید بازی رو تموم کنه نه اینکه 2 دقیقه اولشو بازی کنه و بیاد اراجیف تحویل گیمر ها بده!
اینم بیا یاهو جواب این بخششو بهت میدم !دی:
+
در کل نقد IGN نمره کلیش بسیار عادلانست تنها نمرش که بنظر من میتونست تا 1 نمره بیشت باشه گیم پلی بازیه که میتونست نمره 7 رو بگیره
amin 2010
19-02-2011, 16:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگین از 34 نقد : 100/70
نقد های سایت های نسبتا معتبر :
GAME INFORMER : 85
3D JUEGOS :77
CHEAT CC :76
OFFICIAL XBOX MAGAZINE : 70
GAMEPLANET : 70
GAMESPOT : 70
EUROGAMER :70
PLANET XBOX 360 : 68
IGN : 55
GAMESPY : 50
نکته مثبتی که همه اشاره کردن وسعت بازیه ( بعضیا تنها نکته مثبت بازی دونستن )
نکته منفی هم مدلسازی و گرافیک ضعیف بازیه
نکته بسیار جالب هم میانگین نمره نسخه PC بازیه که 66 هستش . یعنی 4 نمره کمتر از نسخه 360 ( قابل توجه دوستانی که نسخه PC بازیو تحولی شگرف در صنعت بازی میدونستن !!)
:laughing:
بعد از ظهري يكم خنديديم
دقت کنید نوشتم چون ارمینه جواب میدم ، نمیدونستم شما هم ارمین هستی !!
+
ببین چی ساختن طرفدارای بازی اب این نمرات خندشون میگیره !دی:
+
اقا اگه جوابی برای نمره ها !!! داشتید بیاید تو پروفایلم بگید ، اینجا گفتن نمرات موجب خنده میشه !!
موفق باشید :46:
:laughing:
بعد از ظهري يكم خنديديم
اصلا اين نمره هايي هم كه دادن از سر TDU2 زيادم هست !
بايد ميانگين ميشد 5 از 100
اينا مهم نيست...مهم اينه كه جمعيت عظيمي از اين عنوان استقبال كردن و دارن باهاش حال ميكنن
حالا نمره بدن و كارنامه صادر كنن و نقد بنويسن واسه خودشون
دقت کنید نوشتم چون ارمینه جواب میدم ، نمیدونستم شما هم ارمین هستی !!
+
ببین چی ساختن طرفدارای بازی اب این نمرات خندشون میگیره !دی:
+
اقا اگه جوابی برای نمره ها !!! داشتید بیاید تو پروفایلم بگید ، اینجا گفتن نمرات موجب خنده میشه !!
موفق باشید :46:
شما زياد خودش رو ناراحت نكن... منم منظورم شما نبودي كه سريع رفلكس نشون دادي :27:
منظور من سايتهايي كه نقد كردن و نمره دادن بود
shahabprince
19-02-2011, 18:32
سلام.
چرا نمره های این بازی تو سایتهای مختلف پایینه؟
احتمالا به خاطر فیزیک و گرافیک بازی باشه.
Top Gear The Stig
19-02-2011, 18:51
لطفا برید جمع کنید این امتیازهاتون رو!!!!!!
بازی لذتش خیلی بیشتر میشه وقتی جلو میره................
حالا بابا بسه دیگه خودت رو کشتی (توهیین نشه) فهمیدیم از بازی خوشت نیومده.........
نباید از این بازی انتظار زیاد قبل از عرضه میداشتید , تا بتونید ازش تو این بی بازی لذت ببرید حالا هم هزار تا بازی دیگه اصلا برو Dead Space 2 بازی کن!!!!لذت بردن از این بازی به سلیقت بستگی داره نه به نمره من خودم استار وارس جدید رو گرفتم بازی کردم خیلی خوشم اومد حتی دوستام ولی نمراتش خوب نبود...............(امیدوارم ناراحت نشده باشی)
ما که فعلا داریم میحالیم!!!!!!!!
دوستان گامپرت نمایندگیش کجاست؟؟؟؟اصلا نمایندگی داره یا نه؟؟؟؟؟
میگم بعضی ماشینها که به وسیله برنده شدن در کلاب و کازینو در آنلاین باز میشه هیچ طور نمیشه در آفلاین باهاشون بازی کرد؟!
Spaniuly
19-02-2011, 21:04
سلام به بروبکس
ممنونم از خبری که آرمین گذاشته و نقدها و نمره های مضحک سایت ها رو اطلاع رسانی کرده...
کلا این سایت ها خوب بلدن عناوین ژاپنی رو سرکوب کنن همچین دستشون عادت کرده... خوب TDU2 نمره اش خیلی بالا نمی تونه باشه ولی اینقدر پائین هم مسلما غرض ورزانه اس شما با نگاه کردن به نمرات پائین می تونید سایت های درپیتی رو شناسائی کنید البته یه چیزی هم خیلی اهمیت داره : مزاج!
کلا مزاج غربی ها با ما شرقی ها خیلی تفاوت داره! واسه همینه که عناوین مثل PES که توی غرب سرکوب میشه توی بلوک شرق میاد کلی فن و طرفدار پیدا می کنه... حالا نمی خوام این بحث رو باز کنم چون حقیقتا به قول آرش علف به دهن بزی شیرینه و این بازی حقیقتا با همه کاستی هاش برای ما که داریم می زنیمش به رگ و حالشو می بریم با ارزشه...
اما خوب باید قبول کنیم بازی بعضا کاستی های بدی داره مثلا یک مسابقه هست توی Ibiza Cup باید با ماشین B4 یه تایم ترایل رو توی یه مسیر خارج از جاده کم عرض و پر پیچ و خم بری الان من شبا خواب این مسیر رو هم میرم و میتونم چشم بسته این مسیر رو با نهایت سرعت برم ولی باز هم دیر میرسم با ماشین تیون شده فولکس واگن V10 میرم همونی که از رایان وایلدر بردم دیگه نهایت ماشین B4 هست ولی باز هم به خاطر یه باگ مضخرف نمی تونم به موقع به خط پایان برسم. در واقع زمانی که میده به اندازه 10 ثانیه کم هست! همونطور که میدونید توی این مسابقات حتما باید اول بشید چون Next نداره و اگه اول نشی Retry میده... این جور مشکلات توی بازی هست ولی خوب این ها نمی تونه نمره رو تا این اندازه تعدیل بده...
اما یه سوال ماشین های منطقه ایبیزا 1 رو کسی سراغ نداره جاشونو؟ همون فولکس های زرد رنگ من 9 تاشو پیدا کردم فقط مونده یکیش 10 تای منطقه 2 رو پیدا کردم یه ماشین عجیب غریب به اسم Buggy V8 داد 5 تا هم گیم اسکور اچیومنت داد با عنوان What is This Car کلاس ماشین هم B2 هست!
حالا خیلی مشتاقم ببینم واسه 10 تای دیگه چی میده
حتی اون نقشه گوگل مپ هم به دردم نخورد! چون فکر کنم جای یکیش رو اشتباه نوشته چون من به همه مکان های مشخص شده ایبیزا 1 رفتم ماشین اوراقی پیدا نکردم و هرچی پیدا کردم Already Found بود
اينبار بازهم با حرفهاي آرمين موافقم...
خوشم مياد كاملا منظقي صحبت ميكني آرمين و جانب داري از هيچي نميكني :11:
در رابطه با اون مرحله تو ibiza cup دو تا فكر كنم مرحله داره كه بايد با B4 انجام بشه...من يكيش رو رفتم و طلا گرفتم اما نميدونم چرا بقيرو باز نميكنه !
اون قضيه ماشينا هم كه بايد 10 تا داغونش رو پيدا كني دوستم فولكس بيتل ( همون غورباقه اي خودمون ) رو گير آورده و ميگه يجورايي تو آنلاين خز شده چون همه 10 تا رو پيدا كردند و تو آنلاين باهاش ميچرخن...اما كمتر كسي ژيان رو پيدا كرده و داره باهاش ميرونه...برات آمارشو ميگيرم كجاست البته اگه بشه نشون داد و يادش باشه !
اون buggy هم چيز باحاليه در يابش برو آفرود سواري باهاش :20:
Top Gear The Stig
19-02-2011, 22:17
عزیزان A1 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟(به غیر از بوگاتی به علت مزیغه ی مالی):41:
من یک زوندا Qunque (نمیدونم درست نوشتم یا نه!!) دارم که خودم شدیدا پیشنها میکنم اگه زوندا میخرید فقط و فقط همین مدل رو بخرید من خودم یه F رودستر داشتم فروختم اینو خریدم شتاب و سرعتش دیوانه کنندس!!!!:27::27::21::21::18::18::18::18:
saman3230
19-02-2011, 22:55
سلام
آقا این بازی اصلا داستان چیه من الان 4 تا LICENSE گرفتم نه ئمسابقه نه هیچی یه باری تلفن زدنگ زد من ACCEPT کردم رفتنی چیری شبیه مثلا مسابقهبود خیلی مسخره !!
خواستم برم ماشین بخرم ماشین ها از 200 تا به بالا از این لوتوس درپیتهم خسته شدم !!!
یکی میشه بگه این بازی اصلا چه جوریه ؟
باز دمه 1 گرم تو TEST DRIVE UNLIMTED 1 میرفتی یه 4 نفرو میرسوندی مشخص بازی استراتژی بازی چیه !!!
اما یه سوال ماشین های منطقه ایبیزا 1 رو کسی سراغ نداره جاشونو؟ همون فولکس های زرد رنگ من 9 تاشو پیدا کردم فقط مونده یکیش 10 تای منطقه 2 رو پیدا کردم یه ماشین عجیب غریب به اسم Buggy V8 داد 5 تا هم گیم اسکور اچیومنت داد با عنوان What is This Car کلاس ماشین هم B2 هست!
حالا خیلی مشتاقم ببینم واسه 10 تای دیگه چی میده
در مورد اون تایم ترایل که من مشکلی نداشتم! من از land rover استفاده کردم
در مورد اون ماشین ها هم منم همینجا موندم یعنی تو Ibiza 2 همه رو پیدا کردم ولی یکی تو Ibiza 1 مونده که نمیتونم پیدا کنم
9/10
کسی نمیدونه کجاست؟
نقشه گوگل هم مشکل داره
جای British Tuner و Asian Cars اشتباه هست فکر کنم
آرمين جان...
اين پست فقط به خاطر تو هست
شاخش رو واست شكوندم...
همون level ايي كه گفتي با B4 هست و پر پيچ و خمه خداييش هم به نظرم سخت ترين Level بوده تا الان !!!
اما ميگم كه شاخش رو شكوندم اونم با 3 ثانيه زودتر رسيدن به خط پايان نسبت به نفر دوم :27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاااااااخ ميشكوووونيـــــــــم شاخ يعدي ي ي ي ي ي ي ....:31:
البته اينو بگم كه يه هركسي كه با كيبرد بازي ميكنه حق ميدم چون من خودم در حالت منوال با كلاچ به وسيله ويل تونستم اين ركورد رو برنم...
چون ميشه گفت زماني بين تعويض دنده ها هدر نميرفت و در كسري از صدم ثانيه دنده رو عوض ميكردم كه سرعت همينطوري يه ريز زياد ميشد بدون تاخير
چك پوينت سوم 8 ثانيه جلوتر بودم !
bbp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
من قسمتهای B4 رو فقط با رنج روور میرفتم
همین مرحله باور کن 20بار رفتم نشد...رفتم ماشین رو تیونینگ کردم یکم بار دوم بعد از تیونینگ ردش کردم دروغ نگم یادم نیست چقدر اختلاف زمانی داشتم ولی خیلی سخت بود
Top Gear The Stig
20-02-2011, 00:30
آرمين جان...
اين پست فقط به خاطر تو هست
شاخش رو واست شكوندم...
همون level ايي كه گفتي با B4 هست و پر پيچ و خمه خداييش هم به نظرم سخت ترين Level بوده تا الان !!!
اما ميگم كه شاخش رو شكوندم اونم با 3 ثانيه زودتر رسيدن به خط پايان نسبت به نفر دوم :27:
شاااااااخ ميشكوووونيـــــــــم شاخ يعدي ي ي ي ي ي ي ....:31:
البته اينو بگم كه يه هركسي كه با كيبرد بازي ميكنه حق ميدم چون من خودم در حالت منوال با كلاچ به وسيله ويل تونستم اين ركورد رو برنم...
چون ميشه گفت زماني بين تعويض دنده ها هدر نميرفت و در كسري از صدم ثانيه دنده رو عوض ميكردم كه سرعت همينطوري يه ريز زياد ميشد بدون تاخير
چك پوينت سوم 8 ثانيه جلوتر بودم !دوستان جان من بگید شوخی میکنید!!!!شما به این جور مسابقه ها میگید کمرشکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که خیلی وقت پیش از اینجا رد شدم همه رو هم طلا کردم!!!!!رو حالت هاردکور.......البته با کنترلر 360 ولی واقعا اینطور هم که میگید سخت نیست.......
تو همین فروم میگفتن گرفتن لیسانس A1 A2 خیلی سخته و اشکم رو درآورده و.................چند روز پیش بازی من و دوستم با هم رسید از تهران دستمون و اون کمی تو بازی از من جلو بود و لیسانس A1 رو هم گرفت و گفت اصلا هم اینقدر که من به سفارش بچه های سایت میگفتم سخت نیست......بابا از شماها بعیده..............:13:
hesam_g59
20-02-2011, 03:06
آخ که هر چی این بازی خوبه... یه سری نکاتش.. بد میره رو مخ
یکیش ... همین گیربکس اتوماتشه....
هم نیمه اتومات نیست که بشه خودت هم عوض کنی... هم استارت دیر میده... هم زود عوض میکنه .. و هم دیر معکوس میکشه
دستیش هم که......
ibiza cup هم تموم شد ...
اون لول آخر هم كه 54 دقيقه زده بود ظاهرش گندست اما خيلي راحته فقط بايد يه مدتي رانندگي كنيد...من كه با اختلاف 7 دقيقه با نفر دوم با تايم 47 دقيقه به اتمام رسوندمش
كارم با ibiza به كل تموم شد و ديگه فقط هاوايي
ibiza cup هم تموم شد ...
اون لول آخر هم كه 54 دقيقه زده بود ظاهرش گندست اما خيلي راحته فقط بايد يه مدتي رانندگي كنيد...من كه با اختلاف 7 دقيقه با نفر دوم با تايم 47 دقيقه به اتمام رسوندمش
كارم با ibiza به كل تموم شد و ديگه فقط هاوايي
خیلی عقبی که...:31:
من الان Hawai cup 1 رو هم رفتم:27:
با کیبرد هم بازی می کنم:27:
Spaniuly
20-02-2011, 13:09
سلام
دیگه پز ندید به هم اینقدر :31: ما هم دل داریم آخه
راستی آرش توی ایبیزا کارت به کل تموم شد؟ یعنی ماشین ها و اون کمک های رندوم و زیر پا گذاشتن کل مسیرهای جزیره روتموم کردی؟ من خیلی کم مونده تا کل مسیر ها رو باز کنم هر 20 تا کمک رندوم رو انجام دادم... رفتم هاوایی ولی زود برگشتم باید ایبیزا رو تموم کنم بعد برم از این جزیره زیبای اسپانیایی:40:
راستی من A7 رو بازی کردم ولی چون همه اش رو نتونستم برنده بشم و کاپ رو بگیرم دوباره که می خوام شرکت کنم قبول نمی کنه به مراحلی که اول نشدم وارد بشم برعکسه عوض اینکه به مراحلی که اول شدم نذاره وارد بشم به اونایی که اول نشدم نمی ذاره کلا ایراداش خیلی نافرمه! میگه در حال حاضر در دسترس نیست پس کی در دسترس هست می خوام بدونم بعدا امکان داره که بتونم وارد کاپ هایی بشم که نتونستم کاپش رو بگیرم یا نه؟
یه مشکل دیگه نمی دونم اینجا کیا با ایکس باکس بازی می کنن ولی من با دیسک بازی مشکل دارم وقتی بازی رو می ریزم روی فلش بازی نمیاد بالا در واقع باید نصب نشده باشه و از دیسک بخونه اینجوری هم به درایو آسیب می رسونه ساعات طولانی دیسک توش می چرخه من همیشه بازی ها رو میریزم روی فلش تا درایو زیاد استهلاک پیدا نکنه ولی تا حالا این مشکل رو نداشتم که بازی کامل روی فلش ریخته بشه ولی اجرا نکنه!
آرمين والا اون كمك رندوم ها هنوز هستند اما كليه مراحل رو رفتم...( فكر كنم اون كمك رندوم ها واسه ibiza و هاوايي يكسان باشه و فرقي نداشته باشه كه كجا همه رو بري )
تو آخرين مرحله اي كه از كاپ ibiza بود رو رفتم و يه مدل طولاني دور جزيره رو گشتم ديدم بابا جزيره باحاليه و رانندگي توش حس و حال خاصي داره...
هر كسي هم كه ميگه زياد جالب نيست اون مرحله رو بره احتمالا نظرش مثل من برميگرده
در رابطه با مرحله اي كه تو A7 نتونستي بري والا من كه مشكلي نداشتم يعني وقتي يه مرحله رو نقره ميگرفتم و دوباره ميرفتم توش مرفتم و مشكلي نداشتم و طلا ميگرفتم...
اما در نهايت اگه ديدي كاري نميشه كرد مجبوري يكبار give up كن كه از دوباره بري...( فقط مطمئن نيستم كه در آخر اگه در كل اول بشي پول كلي رو بهت بدن ، چون من خودم يبار يكي از مسابقات رو give up كردم و به اميد اينكه دوباره بهم كاپ بده و كلي پول ببرم اما اينطور نشد و فقط كاپ داد اما ار پول كلي در آخر مسابقه خبري نبود ! )
Viren :
اگه ميخواستم كه يه ضرب بزارم پاش و تمومش كنم چند روز پيش اين كارو انجام داده بودم :46:
من دارم با بازي حال ميكنم و ميرم جلو...
عجله اي واسه تموم شدنش ندارم و ميخوام اگه مرحله اي انجام ميدم باهاش حال كنم و تفريح كنم نه اينكه به ضرب زود تموم كردن هيچي ازش نفهمم :5:
راستی من A7 رو بازی کردم ولی چون همه اش رو نتونستم برنده بشم و کاپ رو بگیرم دوباره که می خوام شرکت کنم قبول نمی کنه به مراحلی که اول نشدم وارد بشم برعکسه عوض اینکه به مراحلی که اول شدم نذاره وارد بشم به اونایی که اول نشدم نمی ذاره کلا ایراداش خیلی نافرمه! میگه در حال حاضر در دسترس نیست پس کی در دسترس هست می خوام بدونم بعدا امکان داره که بتونم وارد کاپ هایی بشم که نتونستم کاپش رو بگیرم یا نه؟
من این مشکل رو تو B3 داشتم
راهی نیست باید Give up کنی
دوباره همه رو از اول بری:31:
manreza71
20-02-2011, 19:31
این بازی سبکش چیه
یه توضیح کاملی در موردش بدین ممنون میشم
HESAM_5700
20-02-2011, 20:01
سلام...
این بازی کلاً چیه ؟ :دی
رو چه سیستمایی میاد ؟
marmolak kocholo
20-02-2011, 20:46
سلام...
این بازی کلاً چیه ؟ :دی
رو چه سیستمایی میاد ؟
داداش این بازی اول شخص شوتر هستش تقریبا یه چیزی تو مایه های BO ولی خیلی قشنگ تر، اگه از بازی های اکشن خوشت میاد پیشنهاد می کنم این بازی رو حتما بگیری !!!!!!
--------------
آخه این چه سوالیه می پرسی پسر خوب !؟؟!؟
Minimum Requirements:
* Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
* Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
* RAM:2GB
* Video:Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
* Sound:DirectX 9.0c-compatible
* Hard Disk:14 GB
* Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
* Other:Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required
Recommended Requirements:
* Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
* Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
* RAM:2GB
* Video:Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
* Sound:DirectX 9.0c-compatible
* Hard Disk:14 GB
* Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
* Other:Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required
Danial_4139
20-02-2011, 23:17
بازی نصب کردم همون اول کارم ، کلا گرافیک محیط و شخصیت ها خوبه به خصوص اگر تنظیمات روی Very High باشه ولی گرافیک ماشین ها چندان جذاب نیست یعنی رو همه ماشین ها درست کار نشده مثلا من اول بازی یه لانچیا هاچبک برداشتم و قبلش یه فراری داد که باش یه دوری تو خیال بزنیم به اون صورت زیاد جالب نبود ولی رو بعضی ماشین ها بهتر کار شده و قابل تحمل تره ، اون چیزی که کاملا مشخصه ساخت بازی با همون موتور قدیمی و ضعیف هست که هم باعث سنگینی بازی شده و هم از نظر گرافیکی از این دوران چند سالی عقب مونده .
میشه گفت که اگر این بازی یک سال پیش سر موعد خودش به بازار می اومد کلی خاطر خواه پیدا میکرد و اگر چه الانم بدک نیست .
در مود صدا گذاری هم خیلی از دوستان از صدای بازی تعریف کردن که باید بگم اینم تعریفی نیست و خیلی بد کار شده به خصوص موقع تعویض دنده ها که خیلی مصنوعی هست .
اینجور که که معلومه تنها چیزی که برای سازنده اهمیت داشته و سعی شده روش کارش بشه گستردگی محیط بوده که از این نظر شاهکار کردن ولی یک بازی با این گستردگی اگر به دست یه تیم کوچیک ساخته بشه باعث میشه ساخت بازی چند سالی طول بکشه و در نتیجه باعث جا موندن از سایر بازی های روز میشه .
به نظر من این بازی حتی با این ضعف هایی که داره جالبه و پیشنهاد میکنم تجربش کنید یه بازی بدون محدودیت که بتونی با کلی ماشین هر کاری میخوای انجام بدی و هیجان فراد از دست پلیس به خصوص خارج شدن از جاده و فرار کردن اینقدر کمیاب هست که شاید هر 7-8 سال یک بار ظهور کنه و اینقدر هجیان داره که همه ضعف هاش پوشونده بشه :46:
این بازی سبکش چیه
یه توضیح کاملی در موردش بدین ممنون میشم
شناسنامه بازی
عنوان ویدئو گیم : Test Drive Unlimited 2
ژانر : ریسینگ
پلتفورم ها : PS3 , XBOX360 , PC
سازنده : Eden Studios
ناشر : Namco Bandai Partners - Atari
قابلیت بازی آنلاین : دارد
تاریخ انتشار رسمی : 21 سپتامبر 2010
رتبه سنی
بازی تست نامحدود رانندگی 2 با ارائه یک مسابقه ریسینگ سنتی و در فضای Open World به گیمر اجازه می دهد به طور آزادانه در محیط بازی به حرکت در آید. و البته این تنها بخشی از این بازیست یعنی مود سینگل پلیر و تکنفره. مود آنلاین پلی و مولتی پلیر یا چند نفره بازی بسیار گسترده طراحی شده به طوری که گیمر ها در طول مود های آنلاین و چند نفره می توانند با رقبای خود به مسابقه بپردازند و با ملحق شدن به جمع رقابت دهندگان جزوی از شرکت کنندگان در ریس های مختلف باشند.
برخلاف سایر بازی های ریسینگ بازی TDU 2 با داشتن فضای باز و برخورداری از محیط Open World آزادی عمل خاصی به گیمر می دهد و البته جزئیات محیط از جمله زمین آسمان و آب و هوای دینامیک بازی جلوه بصری خاصی در داخل گیم ایجاد می کند به طوری که گیمر تمامی خصوصیات و جزئیات یک بازی ریسینگ را با تمام وجود حس می نماید. جزئیات و دقت طراحی و شبیه سازی ماشین ها و تمامی جزئیات اشیا و رفلکس نور و تفاوت ها در شب و روز و نوع آبو هوا همگی با دقت خاصی در بازی گنجاده شده. گیمر در این نسخه قادر است حتی به کشف جزیره جدید نیز بپردازد. که صد البته این به لطف OW بودن نوع بازیست.
اما شاید یکی از چیزهای منحصر به فردی که می شود به آن اشاره کرد شکل تغییر یافته مود های تکنفره و چند نفره و آنلاین است کسانی که نسخه پیشین این بازی را تجربه کرده اند. با شکل تغییر یافته ای از مود سینگل پلیر و مولتی پلیر مواجه خواهند شد و همینطور سرمایه گذاری جالب سازنده در مورد بخش آنلاین بسیار خیره کننده قابل تحسین است. (بیش از یک میلیون اکانت پلیر برای آنلاین پلی این بازی برآورد شده!) البته خدمات آنلاین بازی فقط محدود به این موارد نیست خدمات آپدیت بازی از طریق اتصال به اینترنت و دریافت اتوماتیک آپدیت های رسمی از داخل بازی یکی دیگر از خدمات سازنده بازی به گیمر هاست.
استودیو ادن سازنده بازی به گیمر ها و عشق اتومبیل ها وعده داده که با تجربه بازی TDU 2 می توانند ماشین هایی که شاید آرزوی سوار شدن آنها را دارند را در دستانشان حس کنند. گرچه تمامی اوتمبیل هایی که قرار است در بازی استفاده شوند به طور کامل معرفی نشده است ولی وعده های سازنده و همینطور شات هایی که از بازی در دست است نوید یک بازی ریسنگ با غنای اتومبیل بالا را به گیمر ها و علاقمندان به سبک ریسنگ را می دهد.
سیستم پیشرفته ای از نحوه آپگرید و تیونینگ اوتمبیل های موجود در بازی نیز به گیمر ها مژده داده شده که با استفاده از مهارت های خود گیمر می تواند ماشین مورد علاقه خود را تیون و آپگرید کرده و جهت شرکت در مسابقات و رانندگی هایش در طول بازی مورد استفاده قرار دهد همینطور گیمر در بخش آنلاین می تواند با نام کاربری ویژه اش ماشینی را که به دلخواه آماده سازی کرده در بازی مورد استفاده قرار دهد.
این توضیحات راجع به بازی بود در کل بازی جالب و خوبی هست و از لحاظ گرافیک و گیم پلی و صدا گذاری و وسعت بازی در حد خودش خیلی خوب هست و بازی سرگرم کننده ای هست و حتما پیشنهاد میشه که بازی کنید
دوستان این عکس هارو ببینید
1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4
این ماشین تو هیچ نمایشگاهی نیست!
عکس ها هم مال Driving Convoy توی هاوایی که 40000 جایزه داره(اسمش رو دقت نکردم)
سوال اینه که اولا این چه ماشینیه؟!
آرمش عقاب توی مستطیل قرمزه!(Griffin)(شبیه پژو).البته پشت ماشین نوشته.ولی سمت چپ خوانا نیست(تو بازی همه طرف چرخوندم نتونستم بخونم)
کنار ماشین هم نوشته Apollo.همینوطور پشت ماشین سمت راست
احتمالا با Dlc میاد تو نمایشگاه؟!
***ویرایش***
پیدا کردم!
اسم ماشین Gumpert Apollo هست.تو گوگل بزنید میاد.آخرشه!
خدا کنه با مگا پک بیاد.چه حالی بده!
من بازی کردم زیاد جالب نیست مخصوصا گرافیکش چنگی به دل نمیزنه و همه چی مصنوعیه گیم پلی خوبی هم نداره
alone_boy
21-02-2011, 16:28
راه حلی واسه هندلینگش وجود نداره؟!
ماشینا اصلا قابل کنترل نیستن!
marmolak kocholo
21-02-2011, 16:34
راه حلی واسه هندلینگش وجود نداره؟!
ماشینا اصلا قابل کنترل نیستن!
یکم بازی کنی عادت می کنی منم قبل این Hot Pursuit رو بازی می کردم
اونجا با سرعت 300 تا تو پیچ یه هند بریک می کردی عین هلو برات دور می زد ! ولی اینجا این طوری نیست تو پیچ هاش حتما باید با ترمز سرعتتو تا زیر 100 تا کم کنی تا بتونی درست دور بزنی !!
Mostafa NBA
21-02-2011, 18:30
1
آرمش عقاب توی مستطیل قرمزه!(Griffin)(شبیه پژو).البته پشت ماشین نوشته.ولی سمت چپ خوانا نیست(تو بازی همه طرف چرخوندم نتونستم بخونم)
***ویرایش***
پیدا کردم!
این ماشین که عکسشو گذاشتی به عنوان عکس لیبل نسخه ی ایکس باکس توی داشبورد در کنار یک Aston Martin هست :8: امیدوارم بتونیم در آینده بهش دسترسی پیدا کنیم :10:
یک آموزش استخراج موسیقی متن بازی اینجا گذاشته شده بود...استفاده کردم چندتا آهنگ بیشتر نشد و چندتا هم که خراب بود...
چکار باید کنم دقیق؟
دوستان از مثل اینکه گرافیکش عالی در نیومده راستی هر ماشینی برای خودش یه نوع کیلومتر شمار داره و با بقیه فرق میکنه؟
در ضمن گیم پلی بازی چطوره؟ به پای nfs میرسه؟
دوستان از مثل اینکه گرافیکش عالی در نیومده راستی هر ماشینی برای خودش یه نوع کیلومتر شمار داره و با بقیه فرق میکنه؟
در ضمن گیم پلی بازی چطوره؟ به پای nfs میرسه؟
نه دوست عزیز گرافیکش در حد خودش خوب هست بله هرنوع ماشینی کیلومتر شمارش فرق داره
گیم پلی قشنگی هم داره و به پای nfs هم میرسه شما بازی کن ضرر نمیکنی حال هم میده
موفق باشید:11:
1
***ویرایش***
پیدا کردم!
بايد عرض كنم كه من باهاش رانندگي كردم !!!
تو يكي از ميشن هاي كمك رندوم ماشين يه خانومه بود كه بايد 20 كيلومتر ميبردمش يه جاي ديگه...
تو همين نسخه PC هم هستش لازم نيست مگا پك يا از رو نسخه xbox برداشته بشه :20:
اگه فهميدم تو كدوم نمايندگي ميشه خريدش بهتون ميگم...حتما يه جا ميفروشتش
بايد عرض كنم كه من باهاش رانندگي كردم !!!
تو يكي از ميشن هاي كمك رندوم ماشين يه خانومه بود كه بايد 20 كيلومتر ميبردمش يه جاي ديگه...
تو همين نسخه PC هم هستش لازم نيست مگا پك يا از رو نسخه xbox برداشته بشه
اگه فهميدم تو كدوم نمايندگي ميشه خريدش بهتون ميگم...حتما يه جا ميفروشتش
خب منم توی میشن رندوم پیدا کردمش دیگه!(Driving Convoy).(عکس هارو خودم گرفتم)
مشکل اینه که برای فروش جایی نیست.شاید جایزه پیدا کردن همه Car Wreck ها و بردن همه کاپ هاست؟!
اگه نباشه حتما با dlc برای فروش گذاشته میشه
(من PC دارم:31:)
Davood_titan
21-02-2011, 21:10
دوستان شما که این بازی رو گرفتین به نظر شما بازی رو بگیرم ارزش داره
marmolak kocholo
21-02-2011, 21:31
آخرین آپدیت به همراه کرک Skidrow
دوستان عزیز این آخرین اپدیت بازی هستش به همراه کرک اسکیدرو که دیگه نیازی نیست موقع بازی اینترنت رو قطع کنید...
آپدیت هم همون طور که گفتم در این فایل قرار داره مخصوص افرادی که با آپدیت کردن از طریق لانچر مشکل دارن.
تغییرات این آپدیت ( علاوه بر تغییرات آب و هوا )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ( تست شده و مشکلی نداره )
Top Gear The Stig
21-02-2011, 21:33
دوستان شما که این بازی رو گرفتین به نظر شما بازی رو بگیرم ارزش داره
عزیز تمام این 2 , 3 صفحه ی گذشته همش داره حرف همین زده میشه به انگشت مبارک یکم زحمت بده لطفا!!!!!!!:19::19:
دوستان قضیه این discover چیه؟
چطور باید زیادش کرد؟!
سلام به دوستان
یه اعتراض توروخدا بازی های مسخره ی این شرکت لگن EA و با بازی شرکتهای دیگه مقایسه نکنید اصلا این شرکت تبلیغاتیه دنباله بازی ساختن نیست
تست درایوم یکم گرافیک محیطش خستس ولی طراحی ماشیناش ,صداهاش واقعا عالیه , به عشق ماشینا سفارش میکنم حتما بازی کنن ولی گیمرا شاید خوششون نیاد گیم پلیشم پیادس اصلا قابل مقایسه با محصولات کد مستر نیست (یعنی هیچ شرکتی با کد مستر قابل مقایسه نیست ) ولی خوب قابل تحمله غیر از بعضی از ماشیناش مثلا اگه هندلینگیه ccxr و zonda f واقعا این جوری بود هیچ خری نمیخریدش میخواسته یه کم سختش کنه این جوری کرده شما به دل نگیرید ویرون سوار شید حالشو ببرید
فقط یه سوال فنی از عزیزایی که بازیو تموم کردن این بازی جدی لامبورگینی و بی ام و نداشت یا من هنوز پیدا نکردم ؟
بعد یه سوال دیگه : غیر از هاوایی و جزیره اولی و کازینو جزیره ی دیگه یی هم هست؟
سلام دوستان
من این بازی تازه نصب کردم بازی خوبی فقط یکم فرمونش اذیت میکنه که اونم 2 3 دور بزنی دستت میاد
بنظر منکه بازی خوبی و ارزش داره که بازیش کنی
Microsoft Windows
22-02-2011, 02:46
من که به عشق Mercedes-Benz SLR McLaren میخرمش و بازی میکنم ببینم چقد واقعی کار شده آیا واقعا 360 تا رو میره یا نه تو NFS که بیشتر از 320 تا نمیرفت ولی گرافیکش فکر میکنم از NFS کم تر باشه از اسکرین شات هایی که دیدم یه چیزایی فهمیدم .
davodsamadi
22-02-2011, 08:56
سلام به دوستان
یه اعتراض توروخدا بازی های مسخره ی این شرکت لگن EA و با بازی شرکتهای دیگه مقایسه نکنید اصلا این شرکت تبلیغاتیه دنباله بازی ساختن نیست
این حرفتون رو به هیچ عنوان قبول ندا رم ... ( حداقل دلیلش fifa 11 )
هیچ شرکتی با کد مستر قابل مقایسه نیست
اینکه بازی های کدمستر رو همه تجربه می کنن شکی توش نیست ولی از نظر من بازی فقط گرافیک و گیم پلی نیست ! Dirt و F1 و ... رو که یکی دو هفته بازی می کنی دیگه هیچ دلیلی برای ادامه دادن پیدا نمی کنی ! محیط ها همه برات تکراری شدن و خسته شدی از بس که بدون دلیل اول شدی و ...کاش کد مستر کمی هم بروی جذابیت بازی هاش کار می کرد .
تست درایور هرچی نداشته باشه جذابیت رو داره و به زودی ازش خسته نمیشی ( البته نظر شخصیم بود ) .
فقط یه سوال فنی از عزیزایی که بازیو تموم کردن این بازی جدی لامبورگینی و بی ام و نداشت یا من هنوز پیدا نکردم ؟
متاسفانه بی ام دبلیو که خودم هم عاشقش هستم در بازی وجود ندارد !!! لامبور هم بعضی از دوستان می گن هست ولی من ندیدم :41:
بعد یه سوال دیگه : غیر از هاوایی و جزیره اولی و کازینو جزیره ی دیگه یی هم هست؟
غیر این دو تا دیگه جزیره ای تو بازی نبید . :11:
يه راه پول در آوردن فهميدم تووووووووووپ
واسه خيلي از بازيها هم كار ميكنه...
البته شايد قبلا هم ديده باشينش با اين حال اينجا ميزارمش :
از اينجا دانلود كنيد برنامشو : ( رو اين بازي كه جواب داد )
یه سرچ زدم دیدم Gumbert Apollo و Ferrari FXX فقط آنلاین قایل بازی هستن(Club Cars)
هر کلاب فقط 1 دونه میگیره و 1 نفر میتونه استفاده کنه!
ولی تو آفلاین که موجوده.خدا کنه پچی چیزی بیاد برای خرید فعالش کنه...
لامبور هم بعضی از دوستان می گن هست ولی من ندیدم
هیچ لامبورگینی تو بازی نیست.اصلا لایسنس رو نگرفتن.بین فراری و لامبورگینیء لایسنس فراری ارزون تر بود!
Top Gear The Stig
22-02-2011, 14:02
یه سرچ زدم دیدم Gumbert Apollo و Ferrari FXX فقط آنلاین قایل بازی هستن(Club Cars)
عزیز این Fxx کجاست که میگی تو افلاین هست یا شایدم من منظورت رو اشتباه فهمیدم.....:13:
هیچ لامبورگینی تو بازی نیست.اصلا لایسنس رو نگرفتن.بین فراری و لامبورگینیء لایسنس فراری ارزون تر بود!
در اينكه پچ واسش مياد شكي نيست... :8:
Spaniuly
22-02-2011, 17:05
سلام...
یه چند روزی نبودم حرف زیاد دارم :20:
تقریبا موقع برچیدن بساط از جزیره زیبای ایبیزا رسیده خوشبختانه تقریبا همه کارهای ممکن توی این جزیره به پایان رسیده فقط مونده 4 تا عکس که جای دو تاش رو می دونم فقط چون شرایط آب و هوایی داره من نمی تونم انجام بدم یعنی من نمی دونم چه موقعی هوا ابری میشه چون تا حالا روزها هواش ابری نیست شاید از لایو باید آپدیت کنم بازی رو اگه کسی تا حالا ایبیزا رو در روز ابری دیده بگه من که فعلا نتونستم از این دوتا عکس بگیرم دو تا دیگه هست که اصلا نمی دونم کجان جاشون رو توی گوگل مپ دیدم ولی وجب به بوجب اون قسمتها رو جستجو کردم چیزی پیدا نکردم ایشالا شب اگه اینترنتم برقرار باشه اسم عکس ها رو می گم شاید کسی باشه راهنمایی کنه.
ماشین های کل ایبزا رو پیدا کردم فولکس واگن بیتل خیلی با نمک و خواستنی هیت و تا لول 4 تیونش کردم باحال شده رنگش رو هم زرد قناری متالیک کردم واقعا ناز شده :40:
باگی اصلا ماشین با نمکی نیست با بیتل خیلی حال می کنم و دوستش دارم:10:
کل قسمتهای جزیره رو هم آنلاک کردم و Roads به 100٪ رسیده اگه بتونم این چهار تا عکس رو بگیرم دیگه به هاوایی می رم و اونجا ادامه میدم
راستی کل چمپیون ها و کاپ ها رو هم گرفتم اون مرحله آف رود رو با رنجرور برنده شدم ولی واقعا به سختی 3 ثانیه هم وقت اضافه
فعلا با اجازه دوستان TDU2 خور:11: موفق باشید
2 تا سوال
اول نگفتید چطور باید discover رو افزایش داد؟
دوم این عکس گرفتن به چه درد میخوره؟و در اصل باید چطور عکس گرفت؟
عزیز این Fxx کجاست که میگی تو افلاین هست یا شایدم من منظورت رو اشتباه فهمیدم.....:13:
منظورم Gumbert تو حالت آفلاین بود.FXX نیست!
تا سوال
اول نگفتید چطور باید discover رو افزایش داد؟
دوم این عکس گرفتن به چه درد میخوره؟و در اصل باید چطور عکس گرفت؟
Discovery با باز کردن جاده ها.انجام رندوم میشن ها.پیدا کردن Car Wreck ها زیاد میشه
عکس گرفتن هم امتیاز Discovey میده اگه اشتباه نکنم.باید در محلی که تعیین کرده در زمان مناسب حاضر باشی تا بتونی عکس بگیری.بعضی عکس ها هم ماشین خاصی می خوان و شرایط آب و هوایی خاص!
فقط چون شرایط آب و هوایی داره من نمی تونم انجام بدم یعنی من نمی دونم چه موقعی هوا ابری میشه چون تا حالا روزها هواش ابری نیست شاید از لایو باید آپدیت کنم بازی رو اگه کسی تا حالا ایبیزا رو در روز ابری دیده بگه
آب و هوای ابری داره.دقیقا قبل اینکه بارون بیاد ابری میشه.
کلا تو Ibiza بارون و ابر زیاده ولی تو هاوایی 80% درصد آفتابیه
Spaniuly
23-02-2011, 00:31
منظورم Gumbert تو حالت آفلاین بود.FXX نیست!
آب و هوای ابری داره.دقیقا قبل اینکه بارون بیاد ابری میشه.
کلا تو Ibiza بارون و ابر زیاده ولی تو هاوایی 80% درصد آفتابیه
عجب!
من که تا حالا بارون توی این بازی ندیدم! نسخه ایکس باکس این مشکلات رو هم داره دیگه البته همین الان از لایو آپدیت کردم شاید این باگ برطرف بشه و بارون بیاد بعدشم رفتم به کازینو لامصب 800 تا مایکی پوینت خواست که منم ندارم احتمالا به عشق این بازی مایه تیله کنم و مقداری مایکی پوینت خریداری کنم و این DLC رو بخرم حجم دانلودش هم 245 مگ بود! اگه 800 تا پوینت داشتم الان نشسته بودم قمار می زدم تو رگ حیف شد...:41:
راستی من می خوام این عکس ها رو بگیرم ولی ظاهرا مکانشون جایی غیر از اونی هست که توی گوگل مپ ثبت شده
Medieval Watchtower : North east of Ibiza. On a hill between two rock towers
و
Harbor entrance : In Santa Eularia
جفتشونم مال منطقه ایبیزا 2 هست
کسی این عکس ها رو گرفته؟
شما آپدیت نکردی بودی؟ برای همین بارون نداری دیگه:31:
من چک می کنم ببینم میتونم پیدا کنم:46:
***ویرایش***
آقا یکی رو پیدا کردم
Harbor entrance : In Santa Eularia
درسته تو گوگل مپ نبود
این عکس ها رو گرفتم بتونی راحت پیدا کنی
تو عکس اول نشانگر عکاسی نیست چون من عکس رو گرفتم:) ولی دقیق همینجاست
***ویرایش 2***
اینم پیدا کردم
Medieval Watchtower
عکس ها
این یکی خیلی سخت بود.بالای کوه هست.با ماشین B بری بهتره.Mclaren به زور رفت!
milad dante
23-02-2011, 15:01
باید چیکار کنم تا از آسمون بارون بیاد؟؟؟؟؟دلم بارون میخواد.........
باید چیکار کنم تا از آسمون بارون بیاد؟؟؟؟؟دلم بارون میخواد.........
دوست عزیز باید این پچ رو دانلود کنید
آخرین آپدیت به همراه کرک Skidrow
دوستان عزیز این آخرین اپدیت بازی هستش به همراه کرک اسکیدرو که دیگه نیازی نیست موقع بازی اینترنت رو قطع کنید...
آپدیت هم همون طور که گفتم در این فایل قرار داره مخصوص افرادی که با آپدیت کردن از طریق لانچر مشکل دارن.
تغییرات این آپدیت ( علاوه بر تغییرات آب و هوا )
کد:
- Friends list should no longer disappear
- Friend invites should consistently work
- Club issue should be fixed, Clubs should go live some time after the patch is released
- Further enhancements to prevent file corruption
- Additional back-end functionality to recover previously corrupted save files
کد:
( تست شده و مشکلی نداره )
:11:
p30worldapm
23-02-2011, 16:20
وقتی با سرعت از کنار ماشینها رد می شم یا می پرم یا دریفت می کشم اون بالا پول میاندازه ولی بهم نمی دتش!
چی کار باید بکنم؟
hesam_g59
23-02-2011, 16:27
وقتی پول داد....زیرش علامت تیک سبز رنگی میاد... همون موقع Enter رو بزن
milad dante
23-02-2011, 20:04
دوست عزیز باید این پچ رو دانلود کنید
کدوم پچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظرفیتش چقدره؟
Spaniuly
23-02-2011, 21:10
سلام اون دو تا عکس رو دانلود کردم حالا مونده این ابری ها اونم که ابری نمیشه و بارون نمی باره :41: آپدیت هم کردم از لایو 2 مگ بود حجم آپدیت گذاشتم دانلود شد ولی بازم خبری از بارون نیست الان یعنی EDEN متوجه نشده که نسخه ایکس باکس این مشکل رو داره و بارون نمی باره؟ چرا پچی فیکسی روی شبکه PSN و LIve نمی ذاره؟
جا داره یه بار دیگه از Viren تشکر کنم
کدوم پچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظرفیتش چقدره؟
دوست عزیز لینکش رو که بالا گذاشتم
بفرما
حجمش فکر میکنم 43mb هست یا توی همین مایه ها
سلام اون دو تا عکس رو دانلود کردم حالا مونده این ابری ها اونم که ابری نمیشه و بارون نمی باره :41: آپدیت هم کردم از لایو 2 مگ بود حجم آپدیت گذاشتم دانلود شد ولی بازم خبری از بارون نیست الان یعنی EDEN متوجه نشده که نسخه ایکس باکس این مشکل رو داره و بارون نمی باره؟ چرا پچی فیکسی روی شبکه PSN و LIve نمی ذاره؟
آپدیت PC که 36 مگابایته!
TDU Weather رو چک کردی؟ همیشه آفتابیه هر دو جزیره؟
در ضمن من یه جا خوندم که پچ 360 هنوز نیومده.Eden منتظره که پچ توسط مایکروسافت برای 360 تایید بشه...
Keyvan2139
23-02-2011, 22:17
من مشکل بارون رو ندارم... تو هر دوتا جزیره بارون میاد در حد المپیک، میخوره به شیشه مانیتور :31:
این پچ رو هم دانلود کردم ولی بازم وقتی کانکتم، آپدیت میکنه و کرک از کار میفته.. کسی راهی بلده که بشه آنلاین بازی کرد؟ نصف دنیای بازی تو آنلاین بازی کردنشه :8:
marmolak kocholo
23-02-2011, 22:20
من مشکل بارون رو ندارم... تو هر دوتا جزیره بارون میاد در حد المپیک، میخوره به شیشه مانیتور :31:
این پچ رو هم دانلود کردم ولی بازم وقتی کانکتم، آپدیت میکنه و کرک از کار میفته.. کسی راهی بلده که بشه آنلاین بازی کرد؟ نصف دنیای بازی تو آنلاین بازی کردنشه :8:
آره انگاری دوباره یه آپدیت دیگه گذاشتن ! 15 مگابایت ! فکر کنم همین امروز این آپدیت اومد...
Spaniuly
23-02-2011, 22:55
بله دقیقا دقایقی پیش اپدیت کردم به محض اینکه بعد اپدیت رفتم توی بازی هوا کاملا ابری بود و جفت اون عکس هایی که باید در هوای بارونی گرفته میشد رو استاد کردم ولی اصلا هیجان نداشت 50 هزار دلار ناقابل داد که سورپرایز جالبی نبود گفتم یه ماشینی اجق وجقی لباسی مدل مویی چیزی میده :31: راستی بچه ها یه عکس از کاراکترتون بگیرید بذارید ببینیم سلیقه همدیگه رو
راستی اون آپدیتی که کردم 2 مگ بیشتر نبود...
ایشالا فردا بعد از ظهر اگه به سلامت رسیدم خونه می رم به هاوایی دیگه کاری برای انجام باقی نموند توی ایبزا فول تموم شد...
masoud93
23-02-2011, 22:57
سلام.
بازیش چجوریاست ؟؟؟
ارزش خرید داره یا نه ؟؟؟
بازیش سخته یا آسونه ؟؟؟
برا pc بگیرمش یا 360 ؟؟؟
کسی راهی بلده که بشه آنلاین بازی کرد؟ نصف دنیای بازی تو آنلاین بازی کردنشه
اورجینال بخر:31:
من اگه پول داشتم می خریدم ولی خیلی گرونه 50 دلار:27:
سلام.
بازیش چجوریاست ؟؟؟
ارزش خرید داره یا نه ؟؟؟
بازیش سخته یا آسونه ؟؟؟
برا pc بگیرمش یا 360 ؟؟؟
سلام
برای اینکه بفهمید سبک بازی چه جوری هست توی پست اول کامل توضیح داده شده
بله ارزش خرید هم داره به نظر من هر بازی ارزش خرید و امتحان کردن رو داره
درجه بازی هم در حد متوسط هست نه خیلی سخت هست نه خیلی آسون
زیاد فرقی نداره با هر کنسولی راحت تر هستید نیخه همون کنسول رو بگیرید من که PC رو ترجیح میدم
خوب سلامن عليكم...
همه دارن ميرن جلو و به سرعت در پي تمام كردن بازي هستند اما من كماكان دلي دلي كنان ! واسه خودم تو جزيره ها ميچرخم و حال و حوصله ميشن هم فعلا ندارم :31:
فقط نميدونم چرا تو ibiza بارون مياد و از وقتي پچ رو ريختم تو هاوايي حتي يه قطره بارونم نيومد در صورتي كه ibiza اكثرا ابري و بارونيه مخصوصا شباش...
و خدايي مود با حاليه اين بارون...هم حالتهاش كه با سرعت هاي متفاوت نوعش هم فرق ميكنه هم اينكه آبهايي كه رو زمين جمع ميشه و وقتي قطره هاي بارون ميچكه رو اون قسمت آب پخش ميشه ايناش قشنگه واقعا...صداي بارونم كه خيلي خوبه
فعلا هم مونديم اندر كف اون wrecked cars كه خيلي مونده تا بتونم پيداشون كنم...
اما با بازي حال ميكنم و ميرم جلو
alone_boy
24-02-2011, 00:11
ما الان وارد خونه شدیم
باید چیکار کنیم؟!
alone_boy
24-02-2011, 00:17
کسی کرک درست و حسابی از بازی نداره؟!
داشتم یه تست رو میگذروندم که از بازی خارج شد!
خوب ما هم به سلامتی بازی رو گرفتیم:20:
موندم چی بگم....بازی همچین چیز خاصی نداره و میشه فقط روش به عنوان یک بازی درجه دو حسابش کرد چون نه از لحاظ گرافیک نه ازلحاظ گیم پلی حرف آنچنانی برای گفتن نداره ولی خوب میشه به عنوان یک سرگرمی و تنوع روش حساب باز کرد(مثلا بعد از نیم ساعت DS2 باز کردن یه دو تا race این بازی رو هم برای تنوع و دست گرمی بزنی میچسبه:31:)ولی همین طور که گفتم بازی یه کم خشکه هم از نظر گیم پلی یعنی چجوری بگم هیجان به اون شدتی که توی race بازیهایی نظیر NFS وجود داشت نیست و در مورد فیزیک هم ما اومدیم یه گیری به این NFS بیچاره دادیم که چرا فیزیکش اینقدر ضایعس این دیگه اون رو هم رو سفید کرد:31:
گرافیکش هم والا برای بازیهای کنونی واقعا ضعیفه حالا ممکنه یه عده بگن بازی open world هست ولی بازم به نظر من نباید تا این حد کلاسیک و پایین باشه( چون اگه یادتون باشه بازی نظیر fuel با اینکه رکورد کتاب گینس رو هم شکسته بود فکر کنم گرافیکش در کل بهتر به چشم میومد یعنی دیگه تا این حد توی ذوق ادم نمیزد....(البته تا اینجا که من رفتم حالا توی محیطهای جدیدتر ممکنه جلوه های گرافیک بازی بهتر به چشم بیاد)
ولی همینطور که گفتم بازی برای سرگرمی چیز بدی نیست مخصوصا برای کسانی که بعد از carbon توی کف یه بازی ماشین سواری با داستان مونده بودند این میتونه تا حدی رضایت بخش باشه....
خلاصه همون چیزی که اول گفتم یه بازی درجه دو که فقط به عنوان یه تنوع سرگرمی میشه روش حساب باز کرد و در کل بعد از گرفتن بازی حداقل حس اینکه پولتون رو دور ریختید بهتون دست نمیده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام:31:
ممکنه خیلیا بگن این چه طرز نظر دادنه؟؟
ولی گفتم که من کلا با این سبک بازی خیلی حال نمیکنم چون توی بازی racing اول از همه گرافیک و بعد فیزیکه که برای من مهمه و این بازی هم ماشاا... از هر دوش تقریبا خالیه!!
کسی کرک درست و حسابی از بازی نداره؟!
داشتم یه تست رو میگذروندم که از بازی خارج شد!
آخرین نسخه کرک و نسخه نهایی
Keyvan2139
24-02-2011, 03:07
اگه یکی پیدا میشد به جای کرک، یه سریال واسه اکتیو کردنش ردیف میکرد، میشد آنلاین بازیش کرد
Keyvan2139
24-02-2011, 03:14
بله دقیقا دقایقی پیش اپدیت کردم به محض اینکه بعد اپدیت رفتم توی بازی هوا کاملا ابری بود و جفت اون عکس هایی که باید در هوای بارونی گرفته میشد رو استاد کردم ولی اصلا هیجان نداشت 50 هزار دلار ناقابل داد که سورپرایز جالبی نبود گفتم یه ماشینی اجق وجقی لباسی مدل مویی چیزی میده :31: راستی بچه ها یه عکس از کاراکترتون بگیرید بذارید ببینیم سلیقه همدیگه رو
راستی اون آپدیتی که کردم 2 مگ بیشتر نبود...
ایشالا فردا بعد از ظهر اگه به سلامت رسیدم خونه می رم به هاوایی دیگه کاری برای انجام باقی نموند توی ایبزا فول تموم شد...
اون همه عکس و دم و تشکیلات... فقط 50 هزارتا..!!!! :13: خوب شد گفتی... من که بیخیالش شدم.
بازم صد رحمت به wreck car از ibiza دو تا ماشین درآوردم
یه راه توپ واسه اونایی که از لحاظ مالی خوردن به پیسی و تو کف ماشینای گرون قیمت و ویلاهای بالای شهر موندن !!! :10:
تو Hawaii، خفن ترین ماشینتونو وردارید برید تو اتوبان وسط جزیره، بندازید تو لاین مخالف و تخت گاز برید. اگه دست فرمون تعطیل نباشید و از کنار ماشینا بدون برخورد، مویی رد کنید (اصطلاحا Dodge بزنید) همینجوری واستون کنتور میندازه... Jump و Drift و بیخیال بشید، فقط لایی بکشید.
حتما لاین مخالفو انتخاب کنید، چون اولا نسبت سرعت Dodge زدنتون وحشتناک میره بالا (مثلا اگر با سرعت 250 تا از کنار یه ماشین که 150 تا داره از روبرو میاد رد بشید یهو 400 تا واستون میندازه !!!)
دوما چون ماشینا از روبرو میان زودتر بهتون میرسن و اگه سرعت عملتون بالا باشه میتونید سریالی Dodge بزنید. اینجوری عددی که اون بالا داره واستون جمع میشه، 5x 4x 3x 2x و... برابر میشه. اگه تصادف نکنید و این عددو به یازده دوازده برسونید عملا دارید پول پارو میکنید... :31:
فقط دستتون رو از رو Enter ورندارید؛ به محض اینکه دیدید دلار به اندازه قابل توجه جمع شد و تیک سبز اومد، سریع Enterو بزنید که پول بره به حسابتون، وگرنه با اولین برخورد با ماشینا یا گارد ریل همه رشته هاتون پنبه میشه
بازم تاکید میکنم حتما بندازید تو لاین مخالف چون اگه تو جهت موافق ماشینا حرکت کنید، چیزی دستتونو نمیگیره
تو جاده های Ibiza نمیشه اینجوری پول درآورد چون جاده هاش دوطرفس و احتمال تصادف زیاده، اما اتوبانای Hawaii مخصوصا چهار بانده هاش خوراکه... یه بار تست کنید متوجه میشید
البته نمیگم کار خیلی راحتیه ولی خدا وکیلی از بعضی تستای لایسنسای Hawaii آسونتره
خلاصه اینکه با این روش هم آدرنالین خونتون میره بالا :40: هم دلارای تو حسابتون.. :46:
اینم کارکتر من که جناب اسپانیولی خواسته بودن
خوب ما هم به سلامتی بازی رو گرفتیم:20:
موندم چی بگم....بازی همچین چیز خاصی نداره و میشه فقط روش به عنوان یک بازی درجه دو حسابش کرد چون نه از لحاظ گرافیک نه ازلحاظ گیم پلی حرف آنچنانی برای گفتن نداره ولی خوب میشه به عنوان یک سرگرمی و تنوع روش حساب باز کرد(مثلا بعد از نیم ساعت DS2 باز کردن یه دو تا race این بازی رو هم برای تنوع و دست گرمی بزنی میچسبه:31:)ولی همین طور که گفتم بازی یه کم خشکه هم از نظر گیم پلی یعنی چجوری بگم هیجان به اون شدتی که توی race بازیهایی نظیر NFS وجود داشت نیست و در مورد فیزیک هم ما اومدیم یه گیری به این NFS بیچاره دادیم که چرا فیزیکش اینقدر ضایعس این دیگه اون رو هم رو سفید کرد:31:
گرافیکش هم والا برای بازیهای کنونی واقعا ضعیفه حالا ممکنه یه عده بگن بازی open world هست ولی بازم به نظر من نباید تا این حد کلاسیک و پایین باشه( چون اگه یادتون باشه بازی نظیر fuel با اینکه رکورد کتاب گینس رو هم شکسته بود فکر کنم گرافیکش در کل بهتر به چشم میومد یعنی دیگه تا این حد توی ذوق ادم نمیزد....(البته تا اینجا که من رفتم حالا توی محیطهای جدیدتر ممکنه جلوه های گرافیک بازی بهتر به چشم بیاد)
ولی همینطور که گفتم بازی برای سرگرمی چیز بدی نیست مخصوصا برای کسانی که بعد از carbon توی کف یه بازی ماشین سواری با داستان مونده بودند این میتونه تا حدی رضایت بخش باشه....
خلاصه همون چیزی که اول گفتم یه بازی درجه دو که فقط به عنوان یه تنوع سرگرمی میشه روش حساب باز کرد و در کل بعد از گرفتن بازی حداقل حس اینکه پولتون رو دور ریختید بهتون دست نمیده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام:31:
ممکنه خیلیا بگن این چه طرز نظر دادنه؟؟
ولی گفتم که من کلا با این سبک بازی خیلی حال نمیکنم چون توی بازی racing اول از همه گرافیک و بعد فیزیکه که برای من مهمه و این بازی هم ماشاا... از هر دوش تقریبا خالیه!!
دوست من
نظر شما كاملا محترم هست اما به عنوان كسي كه با ويل حرفه اي اين بازي و سري هاي اخير NFS رو تست كرده ميگم كه چون اونطوري چيز دقيق تري از گيم پلي و فيزيك ها آدم دستگيرش ميشه در واقع قشنگ ميشه فيزيكها رو تست كرد...
بايد بگم كه نه به نظر من بلكه به نظر 99.99999% كسايي كه با ويل تست كردن ميگن فيزيك TDU2 نه تنها يك سرو گردن بلكه 5-6 سرو گردن از سري هاي NFS بالاتره...( بازم گفتم اكثريت ملتي كه تست كردن چه ايران چه خارج اينو ميگن كه دوستاني برداشت اشتباه از تعصب نداشته باشن )
پس به نظر من مقايسه گيم پلي اين بازي با سري هاي اخير NFS اصلا صحيح نيست چون به احترام نام NFS هم كه شده نبايد اينطور تحقير بشه :46:
پيروز باشيد
اينم كاركتر من :
Spaniuly
24-02-2011, 10:16
البته کیوان بیخیالش نشو من بازم ناراحت نیستم از اینکه وقت گذاشتم برای عکس ها به هر حال باعث کامل شدن بازی میشه
F.I.R.M راه خوبی برای پول درآوردن نیست و نمیشه ازش به عنوان راهی برای پول پارو کردن یاد کرد یه اچیومنت داره بازی که 100 هزار دلار از فیرم بدست بیاری که مثلا کار شاقی هست 100 هزار دلار رو بخوای بدست بیاری ساعتها باید رانندگی کنی و بدون اینکه تصادف کنی یه دفعه آدم میره توی ایبیزا اون کاپ رو میگیره که خیلی هم ساده اس و 1 میلیون دلار پول میده! 2 ساعته هم می تونی بگیریش ولی به هر حال FIRM برای تقویت دست فرمان هست وگرنه پول پارو نمیشه با 100 دلار و 200 دلار حتی بالاترین مبلغی که از یک FIRM بدون ایراد می تونی بگیری 7 هزار دلاره که اچیومنت خاص خودش رو داره 10 تا هم گیم اسکور داره
در مورد نظر مهدی هم بگم که این بازی یه مقدار جریانش با بقیه فرق میکنه چون این بازی در نگاه اول شدیدا میزنه تو ذوق فقط کسی می تونه با این بازی ارتباط برقرار کنه که بازی کنه اون رو با دید مثبت بعدش دیگه به چشم تفریح نگاه نمی کنه بهش یه اعتیاد کامل دست میده! گرافیک گیم پلی در نگاه اول فوق العاده غریب و نا آشنا به نظر میاد ولی وقتی می ری نمایشگاه های اتومبیل های مختلف و از دیدن و روندن ماشین ها لذت میبری دید آدم 180 درجه عوض میشه و کلینیک پوستی و چهره عوض کردن خرید انواع و اقسام لباس های مخالف پیدا کردن پارتنرهای مختلف حس سان آندریاس رو دقیقا به آدم القا می کنه این بازی یه بازی صرفا ریسینگ نیست من به شخصه این بازی رو با سان آندریاس بیشتر مقایسه می کنم تا NFS و ... نقاط اشتراک این بازی با GTA SA واقعا زیاده می ری فرودگاه و سفر می کنی Way Point میذاری توی نقشه به مکان دلخواه می تونی ترانسفر بشی در آن واد وجود ماموریت ها کمک کردن به غریبه ها پیدا کردن چیزهای مخفی و خیلی چیزهای دیگه که توی بازی گنجونده شده به طور کامل بازی رو از سبک ریسینگ صرف درآورده تازه اگه از بخش آنلاین بازی استفاده کنید دیگه مطمئن میشید که بازی هم سبک GTA SA هست نه NFS من تنها ربط این بازی رو به NFS در این میبینم که توی جفتشون ماشین سواری و مسابقات ماشین سواری هست دیگه از بقیه لحاظ متفاوته
سلام . دو تا سوال دارم :
1 : این بازی بعد از بازی کردن بازی هایی مثل NFS HP و Dirt 2 ، ارزش خریدن و بازی کردن داره ؟
2 : این بازی بخش دو نفره آفلاین (Split Screen) داره ؟
ممنون .
در مورد نظر مهدی هم بگم که این بازی یه مقدار جریانش با بقیه فرق میکنه چون این بازی در نگاه اول شدیدا میزنه تو ذوق فقط کسی می تونه با این بازی ارتباط برقرار کنه که بازی کنه اون رو با دید مثبت بعدش دیگه به چشم تفریح نگاه نمی کنه بهش یه اعتیاد کامل دست میده! گرافیک گیم پلی در نگاه اول فوق العاده غریب و نا آشنا به نظر میاد ولی وقتی می ری نمایشگاه های اتومبیل های مختلف و از دیدن و روندن ماشین ها لذت میبری دید آدم 180 درجه عوض میشه و کلینیک پوستی و چهره عوض کردن خرید انواع و اقسام لباس های مخالف پیدا کردن پارتنرهای مختلف حس سان آندریاس رو دقیقا به آدم القا می کنه این بازی یه بازی صرفا ریسینگ نیست من به شخصه این بازی رو با سان آندریاس بیشتر مقایسه می کنم تا NFS و ... نقاط اشتراک این بازی با GTA SA واقعا زیاده می ری فرودگاه و سفر می کنی Way Point میذاری توی نقشه به مکان دلخواه می تونی ترانسفر بشی در آن واد وجود ماموریت ها کمک کردن به غریبه ها پیدا کردن چیزهای مخفی و خیلی چیزهای دیگه که توی بازی گنجونده شده به طور کامل بازی رو از سبک ریسینگ صرف درآورده تازه اگه از بخش آنلاین بازی استفاده کنید دیگه مطمئن میشید که بازی هم سبک GTA SA هست نه NFS من تنها ربط این بازی رو به NFS در این میبینم که توی جفتشون ماشین سواری و مسابقات ماشین سواری هست دیگه از بقیه لحاظ متفاوته
آرمین جان درست زدی تو خال:31:
نکته اینجاست که من فقط یه GTA3 رو بازی کردم اونم تا نصفه و چون خیلی به دلم ننشست دیگه حتی طرف این سبک بازی نرفتم:31:
در کل قبول دارم شاید اشتباه من بوده که دو تا بازی تقریبا بدون ربط رو با هم مقایسه کردم:blush:
یکی از جاهایی که باید عکس گرفت به corvette c1 نیاز داره!
کوروت کجای بازی میشه خرید دیگه؟!!!!!!
سلام . دو تا سوال دارم :
1 : این بازی بعد از بازی کردن بازی هایی مثل NFS HP و Dirt 2 ، ارزش خریدن و بازی کردن داره ؟
ممنون .
سلام دوست عزیز
بله
یکی از جاهایی که باید عکس گرفت به corvette c1 نیاز داره!
کوروت کجای بازی میشه خرید دیگه؟!!!!!!
اون Corvette 1957 هست فکر کنم
باید از CLassic Cars بخری
alone_boy
24-02-2011, 17:04
من گواهینامه C4 رو گرفتم با امتیاز 100/100
الان دیگه چیکار کنم؟!
alone_boy
24-02-2011, 20:22
من گواهینامه C4 رو گرفتم با امتیاز 100/100
الان دیگه چیکار کنم؟!
کسی نیست که جواب ما رو بده؟!:19:
Top Gear The Stig
24-02-2011, 20:28
کسی نیست که جواب ما رو بده؟!:19:
عزیز یکم زحمت بده به خودت برو ت نقشه بگرد!!!!!:19::19:
ولی باید بری مسابقاتش که پیش خودهمون آکادمی هست فکر کنم...........
اگه یادم باشه خود زنه بهت زنگ میزنه میگه........
alone_boy
24-02-2011, 20:40
عزیز یکم زحمت بده به خودت برو ت نقشه بگرد!!!!!:19::19:
ولی باید بری مسابقاتش که پیش خودهمون آکادمی هست فکر کنم...........
اگه یادم باشه خود زنه بهت زنگ میزنه میگه........
نقشه رو چطوری میارن؟!
من الان گواهینامه رو گرفتم و میخوام بازم مرحله بگذرونم و پول به جیب بزنم
چیکار باید بکنم!؟
خودتون چیکار کردین؟!:19:
سلام دوست عزیز
بله
مبارکه !!!
مبارکه !!!
چی مبارکه :31:
من چون جواب تمام سوال ها بله بود دیگه نخواستم تک تک بنویسم برای همین بزرگ با قرمز نوشتم بله
سریع برای آدم حرف در میارید:31:
Mostafa NBA
24-02-2011, 22:34
البته کیوان بیخیالش نشو من بازم ناراحت نیستم از اینکه وقت گذاشتم برای عکس ها به هر حال باعث کامل شدن بازی میشه
F.I.R.M راه خوبی برای پول درآوردن نیست و نمیشه ازش به عنوان راهی برای پول پارو کردن یاد کرد یه اچیومنت داره بازی که 100 هزار دلار از فیرم بدست بیاری که مثلا کار شاقی هست 100 هزار دلار رو بخوای بدست بیاری ساعتها باید رانندگی کنی و بدون اینکه تصادف کنی یه دفعه آدم میره توی ایبیزا اون کاپ رو میگیره که خیلی هم ساده اس و 1 میلیون دلار پول میده! 2 ساعته هم می تونی بگیریش ولی به هر حال FIRM برای تقویت دست فرمان هست وگرنه پول پارو نمیشه با 100 دلار و 200 دلار حتی بالاترین مبلغی که از یک FIRM بدون ایراد می تونی بگیری 7 هزار دلاره که اچیومنت خاص خودش رو داره 10 تا هم گیم اسکور داره
آرمین بیشترین مبلغی که میشه از FIRM دریافت کرد 4 هزار تاست چطوری میگی 7 هزار تا ؟
Top Gear The Stig
24-02-2011, 22:39
نقشه رو چطوری میارن؟!
من الان گواهینامه رو گرفتم و میخوام بازم مرحله بگذرونم و پول به جیب بزنم
چیکار باید بکنم!؟
خودتون چیکار کردین؟!:19:
اگه با 360 بازی میکنی دکمه ی Back ولی اگه pC هستی نمیدونم من خودم دارم نسخه ی PC رو نصب میکنم الان....:5:
نقشه رو با حرف (ک یا گ) میتونی بیاری
*ARSENAL*
24-02-2011, 22:49
سلام دوستان
اینم یه پچ واسه تنظیم زاویه دوربین که ظاهرا خیلی ها به دنبالش بودن
[
Spaniuly
25-02-2011, 00:41
آرمین بیشترین مبلغی که میشه از FIRM دریافت کرد 4 هزار تاست چطوری میگی 7 هزار تا ؟
ولی من یادم میاد 7000 تاست دیده بودم یه اچیومنت هست که نوشته ماکسیمم از FIRM بعد هی سعی کردم به دست بیارم اونفدر این کارو ادامه دادم که بالاخره ماکسیمم شد شایدم 4000 تا بود دقیق یادم نیست
Prince_M
25-02-2011, 09:29
مگه میشــــــــه دو نفره اونم تو حالـــــــــت آفلایـــــــــــن بازی کرد؟
Keyvan2139
25-02-2011, 12:36
نه این بازی شبکه آفلاین نداره.
Keyvan2139
25-02-2011, 14:20
کسی تا حالا با پلیس درگیر شده.. ؟ سیستم چجوریه... فرار کنی امتیاز داره ؟ بگیرنت چی میشه؟ اصلا ارزش chaleng داره یا نه ؟
کسی تا حالا با پلیس درگیر شده.. ؟ سیستم چجوریه... فرار کنی امتیاز داره ؟ بگیرنت چی میشه؟ اصلا ارزش chaleng داره یا نه ؟
من درگیر شدم از درودیوار میریزن سرت آره امتیاز هم داره هر ماشین پلیسی که به..... بدی امتیاز داره:31:
نه ارزش chaleng نداره
Keyvan2139
25-02-2011, 14:43
یه بار یکیشونو زدم از جاده پرتش کردم لای درختا، واستاد مثل گلابیا نگام کرد.. بعد رفتم زدم که از دره بندازمش پایین، یهو Traffic violation قرمز شد و ده پونزده تا پلیس ریخت دورم، تا اومدم ببینم چی شده یه خانم پلیسه پیاده شد و سه چهار هزارتایی جریمم کرد... ترسیدم....!!! فکر کردم الان ماشین یک و نیم میلیونیمو مصادره میکنه.. ظاهرا از قیافم خوشش اومده بود و به همون برگ جریمه بسنده کرد :46:
یه بار یکیشونو زدم از جاده پرتش کردم لای درختا، واستاد مثل گلابیا نگام کرد.. بعد رفتم زدم که از دره بندازمش پایین، یهو Traffic violation قرمز شد و ده پونزده تا پلیس ریخت دورم، تا اومدم ببینم چی شده یه خانم پلیسه پیاده شد و سه چهار هزارتایی جریمم کرد... ترسیدم....!!! فکر کردم الان ماشین یک و نیم میلیونیمو مصادره میکنه.. ظاهرا از قیافم خوشش اومده بود و به همون برگ جریمه بسنده کرد :46:
آره پلیس هاش که خیلی گاگول هستند من تا الان همون یک بار باهاشون درگیر شدم چند تاشون رو شهید کردم بعد گرفتنم چوب کردن تو آستینم:31:
سلام . دو تا سوال دارم :
ممنون .
سلام دوست عزیز
بله
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه این بازی شبکه آفلاین نداره.
ما که نفهمیدیم چی شد ؟؟!!! آخر داره یا نه ؟؟!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ما که نفهمیدیم چی شد ؟؟!!! آخر داره یا نه ؟؟!!
نه دوست عزیز بخش دونفره آفلاین نداره.
آره پلیس هاش که خیلی گاگول هستند من تا الان همون یک بار باهاشون درگیر شدم چند تاشون رو شهید کردم بعد گرفتنم چوب کردن تو آستینم:31:
فرار از پلیس خیلی سخته!:31:
چون از روبرو میان بهت میزنن.
هر بار بتونی فرار کنی درجه outlaw زیاد میشه و اگه بازداشت بشی کلی باید جریمه بدی...
هر بار بتونی فرار کنی درجه outlaw زیاد میشه و اگه بازداشت بشی کلی باید جریمه بدی...
آره فرار که از دستشون میشه گفت غیر ممکن هست چون قومی قبیله ای میریزن سرت:31:
ولی خیلی گاگول هستند باید چند بار بزنی به ماشین پلیس تا بیان دنبالت:27:
Zhangooler
25-02-2011, 17:07
من با پلیساش 1600 دلار تو F.R.I.M جمع کردم.گله ای میریزن سرت ولی میشه در رفت...به درد FRIM میخوره که عین کره میره بالا
Keyvan2139
25-02-2011, 17:25
فقط جریمه میشی یا ماشین پاشینم ممکنه از دست بدی؟ مثل Most Wanted
marmolak kocholo
25-02-2011, 17:31
فقط جریمه میشی یا ماشین پاشینم ممکنه از دست بدی؟ مثل Most Wanted
نه فقط جریمه میشی!
Top Gear The Stig
25-02-2011, 17:32
دوستان لطف کنید کسایی که از بازی خیلی تو انلاین و افلاین جلو رفتن سیوشون رو برای PC بزارند تا ماشین هایی مثل Fxx . بوگاتی سوپراسپرت . آءودی R8 Spider و............باز کردن تو انلاین......................
Prince_M
25-02-2011, 18:06
چطوری میشه تو بازی آهنگ های دلخواه رو گذاشت؟
ولی خیلی گاگول هستند باید چند بار بزنی به ماشین پلیس تا بیان دنبالت
خب باید چندبار بزنی تا Traffic Violation پر بشه.:31:
من 4 بار درگیر شدم.1 بار فرار کردم با فراری!:27:
دوستان لطف کنید کسایی که از بازی خیلی تو انلاین و افلاین جلو رفتن سیوشون رو برای PC بزارند تا ماشین هایی مثل Fxx . بوگاتی سوپراسپرت . آءودی R8 Spider و............باز کردن تو انلاین......................
این ماشینا بازکردنی نیست.سیو هم فایده نداره!.وقتی لول کلاب بالا رفت سرور جایزه میده به کلاب
باید عضو کلاب بشی تا بتونی این ماشین هارو برونی اونم با اجازه موسس کلاب!
اینطوری هم نیست ماشین رو تو آنلاین بدزدی بیاری آفلاین!:21:
Top Gear The Stig
25-02-2011, 18:36
چطوری میشه تو بازی آهنگ های دلخواه رو گذاشت؟
آموزش استخراج موزیکهای Test Drive Unlimited 2 - pc
موزیکهای این بازی در فایل bigfile_RU_1.big قرار داره.
ایتدا فایل زیر رو دانلد کنید:
کد:
راهنما
> پس از دانلد، فایل بالا رو از حالت فشرده خارج کنید.
1. تمام محتویات فایل بالا رو داخل پوشهی اصلی بازی قرار بدید.
2. در داخل پوشه ی اصلی بازی، روی فایل quickStart.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
> استخراج کمی طول می کشه. پس شکیبا باشید!
> موزیک ها در پوشهی musics در پوشه ی اصلی بازی قرار می گیرند.
> در طول استخراج، پوشهای به نام out در پوشهی اصلی بازی ایجاد می شه که بعد از استخراج می تونید با خیال راحت پاکش کنید.
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
این ماشینا بازکردنی نیست.سیو هم فایده نداره!.وقتی لول کلاب بالا رفت سرور جایزه میده به کلاب
باید عضو کلاب بشی تا بتونی این ماشین هارو برونی اونم با اجازه موسس کلاب!
اینطوری هم نیست ماشین رو تو آنلاین بدزدی بیاری آفلاین!:21:
والا یکی یه سیوی گذاشت از خودش که 458 رو برای من باز کرد منظورم از باز اینه که اومد تو نمایشگاهش.........
والا یکی یه سیوی گذاشت از خودش که 458 رو برای من باز کرد منظورم از باز اینه که اومد تو نمایشگاهش.........
خب کی سیو گذاشت بزار اینجا تا بقیه هم دانلود کنند:46:
Top Gear The Stig
25-02-2011, 20:07
خب کی سیو گذاشت بزار اینجا تا بقیه هم دانلود کنند:46:
بفرمایید:
458 چیه؟:31:
Top Gear The Stig
25-02-2011, 20:23
458 چیه؟:31:
فراری 458 ایتالیا!!!!
فراری 458 ایتالیا!!!!
آهان:31:
خب سیو رو بزار ما هم استفاده کنیم:)
R8 اسپایدرو که همین جوری هم میشه خرید دو ملیون جمع کن برو کازینو یه ملیون واحد پول کازینو رو بهت میده برو بخرش از اون وسط حالشو ببر
کسی نمیدونه توی VIP کازینو چه خبره ؟
Top Gear The Stig
25-02-2011, 21:40
R8 اسپایدرو که همین جوری هم میشه خرید دو ملیون جمع کن برو کازینو یه ملیون واحد پول کازینو رو بهت میده برو بخرش از اون وسط حالشو ببر
کسی نمیدونه توی VIP کازینو چه خبره ؟
عزیز کازینو آنلاین میخواد.........میشه با PC انلاین زد؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
آهان:31:
خب سیو رو بزار ما هم استفاده کنیم:)
صفحه ی پیش گذاشتم..........
marmolak kocholo
25-02-2011, 22:01
آقا میشه، عجب ابلهی هستم من تا حالا به فکرم نرسیده بود !! لــــــول !
شما 2 میلیون جمع می کنی میری کازینو یه خانومه سمت چپت هست 2 میلیون میده به اندازه 1 میلیون ژتون میده بهت میری از اون وسط Buy رو میزنی بهت ماشینرو میده !!!
( من همین الان گرفتم :31: )
Top Gear The Stig
25-02-2011, 22:12
آقا میشه، عجب ابلهی هستم من تا حالا به فکرم نرسیده بود !! لــــــول !
شما 2 میلیون جمع می کنی میری کازینو یه خانومه سمت چپت هست 2 میلیون میده به اندازه 1 میلیون ژتون میده بهت میری از اون وسط Buy رو میزنی بهت ماشینرو میده !!!
( من همین الان گرفتم :31: )
عزیز انلاین یا افلاین؟؟؟؟؟:20:
کازینو کجاست این پدرسوخته؟؟؟؟؟:21::8:
marmolak kocholo
25-02-2011, 22:33
آفلاین دیگه !!
بیا این عکس هارو ببین می فهمی کجاست :
alone_boy
25-02-2011, 23:55
وسط یه مسابقه،مسابقه رو ترک کنی دیگه نمیتونی بعدا ادامش بدی؟!
اگه اینطوری باشه که بدبخت میشم:31:
Keyvan2139
26-02-2011, 01:03
از امکانات کازینو نمیشه تو حالت آفلاین استفاده کرد... مگر خرید اون آئودیه...
راستی همین ماشینه تو کازینو یه Time trail داره. من چند بار رکوردشم زدم ولی اتفاقی نیفتاد.. کسی میدونه این مسابقش واسه چیه؟
Top Gear The Stig
26-02-2011, 14:35
آقا ماشینم اسپرت میشه؟؟
عزیز منظور شما از اسپرت چیه؟؟؟؟
اگه منظورت بادی کیت باشه که فکر نکنم ولی اگه منظورت موتور ماشین هست که بله میتونید قدرتش و ترمز و وزن و رینگ و........... رو تعویض کنید تازه میتونید ماشینتون رو نقاشی هم بکنید!!!برای اسپرت کردن موتوری به فروشگاه های تیونینگ برو..............
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
صفحه ی پیش گذاشتم..........
قارداش میگم میشه نگو نمیشه دیگه میخوای عکس از آر 8 که سوارشم بزارم , بی کار که نیستم دروغ بگم
نمیشه بری اون جا بازی بکنی ولی میشه رفت پول داد آر 8 خرید یا قاقالی لی خورد و لباس خرید
Top Gear The Stig
26-02-2011, 20:54
قارداش میگم میشه نگو نمیشه دیگه میخوای عکس از آر 8 که سوارشم بزارم , بی کار که نیستم دروغ بگم
نمیشه بری اون جا بازی بکنی ولی میشه رفت پول داد آر 8 خرید یا قاقالی لی خورد و لباس خرید
اولا قارداشت رو درست کن تو پستت ببینم چی میگی؟؟؟؟درضمن من کی گفتم نمیشه و مگه بحثم با شما بود اخه؟؟؟؟:13:
alone_boy
26-02-2011, 23:06
وسط یه مسابقه،مسابقه رو ترک کنی دیگه نمیتونی بعدا ادامش بدی؟!
اگه اینطوری باشه که بدبخت میشم:31:
واقعا لذت میبرم وقتی میبینم که دوستان جواب سوال من رو میدن
marmolak kocholo
26-02-2011, 23:09
واقعا لذت میبرم وقتی میبینم که دوستان جواب سوال من رو میدن
اگه منظورت Give up هست که می تونی وسط مسابقه Give up کنی و بعدا بری مسابقه بدی!
Spaniuly
26-02-2011, 23:29
کم کم دارم به جاهای آنتی اعصاب می رسم توی هاوایی:31: این آموزش رانندگی کلاس C چرا اینجوریه؟ یه ماشین قراضه داده اصلا قابل کنترل نیست انتظار معجزه داره من که کم آوردم توی اون قسمت گریپ... کسی رد کرده؟ کل تست کلاس C رو؟ توی منطقه 4 هست... گفتم از پائین ترین کلاس شروع کنم که از همه اش بدتره انگاری!
marmolak kocholo
26-02-2011, 23:40
کم کم دارم به جاهای آنتی اعصاب می رسم توی هاوایی:31: این آموزش رانندگی کلاس C چرا اینجوریه؟ یه ماشین قراضه داده اصلا قابل کنترل نیست انتظار معجزه داره من که کم آوردم توی اون قسمت گریپ... کسی رد کرده؟ کل تست کلاس C رو؟ توی منطقه 4 هست... گفتم از پائین ترین کلاس شروع کنم که از همه اش بدتره انگاری!
من همه ی لیسانس هارو گرفتم و همه ی مسابقات رو هم رد کردم، کاپ ایبیرا رو هم گرفتم فقط مونده مسابقات B3 High هاوایی...
من فقط سر لیسانس A2-3 و A1( بیشتر همین A1 ) داشتم کیبورد رو گاز میزدم که خوشبختانه رد شد رفت پی کارش :31: ( تو اینترنت سرچ کنید خیلی ها گفتن رد کردن لسانس های A2-3 و A1 با کیبورد کار غیر ممکنیه ولی من با این که دسته هم دارم با کیبورد رفتم تا مشتی بر دهان استکبار جهانی کوبونده باشم:18::31: )
این لیسانس C هم یادم نمیاد زیاد توش گیر کرده باشم!
Top Gear The Stig
26-02-2011, 23:41
به نظر منم خیلی ...پیچه :21: تستش!!!!!!
اصلا چیزی به اسم لاستیک انگار تو ماشین وجود نداره و داره با رینگ خالی رانندگی میکنه که همش سر میخوره!!!!!!:41::41::13::13:
از این بدتر هم میشه:31:
A2 و A1 هم همینه
هی میری تو دیوار!
راه حلش برای سر نخوردن اینه که سر پچ گاز و ترمز با هم نگیر.پیچ رو بدون گاز دادن برو (همراه جهت)
یه نیش ترمز بعد بدون گاز رد کن پیچ رو....
(منم با کیبورد رفتم.این خارجی ها چه سوسولن:27:)
اگه منظورت Give up هست که می تونی وسط مسابقه Give up کنی و بعدا بری مسابقه بدی!
اگه Give up کنی باید تموم مسابقات رو از اول بری!
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی
alone_boy
27-02-2011, 00:26
یه راه واسه پول جمع کردن پیشنهاد کنید(بیزحمت)
بجز بردن مسابقات
راستی از کجا بدونیم که مسابقات به فلان ماشین نیاز دارن؟!
الان 128هزار پول دارم که یه فولکس دستمه
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی چطوری از کاپ میان بیرون!؟
راستی چطوری میتونم یه ماشینم رو بفروشم؟!
یه راه واسه پول جمع کردن پیشنهاد کنید(بیزحمت)
بجز بردن مسابقات
راستی از کجا بدونیم که مسابقات به فلان ماشین نیاز دارن؟!
الان 128هزار پول دارم که یه فولکس دستمه
چطوری از کاپ میان بیرون!؟
راستی چطوری میتونم یه ماشینم رو بفروشم؟!
خیلیا شاکین که بعد از انجام مسابقات دیگه راهی برای پول در آوردن نیست...البته فکر کنم بشه با دوباره گرفتن کاپ ها پول گرفت... امتحان نکردم
تو Stat مسابقه نوشته
برای بیرون اومدن از کاپ برو توی یه فروشگاه
هر وقت گاراژ پر شد یه منو میاد بالا که میگه جا نداره
همون موقع هر ماشینی خواستی بفروش
Keyvan2139
27-02-2011, 00:54
منم کل لیسانس هارو گرفتم... :5:
به نظر من اونجوری هم که میگن سخت نبود. قبول دارم ... C3 یه نمه رو اعصابه ولی با یه کم تمرکز رد میشه..
فقط تو A1 تست هفتمش دهنمو سرویس کرد، عصمتم گچی شد تا پاسش کردم. از اون مراحلیه که از لحظه استارت تا آخرش واسه کوچکترین حرکت کیبورد باید برنامه ریزی داشته باشی. اصلا این تست هفتم A1 سخت ترین بخش کل لیسانسهای بازیه
دو تا سوال فنی...
1- این بخش Social رو تو بازی، غیر از حال آنلاین میشه پر کرد یا نه؟
2- بخش Global که پیشرفت بازیکن رو نشون میده اگه عددش بالا باشه روی دست فرمون و کنترل بهتر ماشینا تاثیر داره؟
marmolak kocholo
27-02-2011, 15:20
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی
دوست عزیز اشتباه می کنین ! من خودم چندین بار وسط مسابقه اومدم بیرون و یه مسابقه دیگرو رفتم !
اینی که شما دارید می گید در صورتیه که شما مسابقه رو تموم کرده باشین و وقتی مکان شمارو تو جدول گفت Give up کنی اون موقع دیگه نمی تونی از اول بری و باید همرو دوباره بری ... !
alone_boy
27-02-2011, 21:55
دوستان من الان 128 هزار پول دارم و یه فورد ماستانگ و یه فولکس
لایسنس A7 رو گرفتم و الان باید A7 High رو بگیرم
با همین فولکس برم یا یه ماشین دیگه بردارم؟!
اصلا ماشینی هست در همین حدود؟!
راستی چجوری فورد رو بفروشم؟!
mmr_p2001
27-02-2011, 22:38
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه اورجینال بازی یا از کجا میشه خرید؟
خریدارم به خدا:->
Keyvan2139
28-02-2011, 00:25
دوستان من الان 128 هزار پول دارم و یه فورد ماستانگ و یه فولکس
لایسنس A7 رو گرفتم و الان باید A7 High رو بگیرم
با همین فولکس برم یا یه ماشین دیگه بردارم؟!
اصلا ماشینی هست در همین حدود؟!
راستی چجوری فورد رو بفروشم؟!
فولکس اصلا ماشین خوبی واسه A7 نیست... من خودم با فولکس رفتم ولی دهنم اسفالت شد. با بدبختی اول شدم. مخصوصا تو A7 High.... اصلا شتاب نداره، تو Time Trail شدید کم میاره
بهترین ماشین واسه این مرحله Alfa Roméo Brera Italia Independent هستش... پولم که داری، بخرش آپگریدش کن راحت اول میشی
فورد رو هم نمیتونی بفروشی... مگر اینکه همه خونه هاتو آب کنی، فقط یکیشو که گاراژش دو تا جا داره نگهداری، بعد بری آلفا رو بخری که با کمبود جا مواجه میشی، اونوقت میتونی فوردتو بفروشی بره!!! :31:
سلام
کسی نقشه هاوایی و داره ؟ با لوکیشن ها
وین رونی
28-02-2011, 10:08
یه روشی برای پول در آوردن گفته بودید که باید با سرعت از کنار ماشینها رد بشیم(آینه به آینه) خوب اینجوری تقریباً هردو تا ماشین 100 تا میده.مثلاً من پولم 20 هزارتاست و می خوام ماشین مثلاً 60 هزارتایی بخرم.خوب باید از کنار 4 هزار تا ماشین با سرعت رد بشم؟؟!!!درسته یا من مثل همیشه تو حساب کتاب گند زدم؟!
magi1991
28-02-2011, 12:40
salam,
sharmande man english neveshtam,
ba mobileam,
mikhasatam bporsam chejuri man in bazio full screen konam?!
aln male man windowe e,
miad vasate safhe,
injuri mazze nmide..
ag mishe komakam konid,
.
bazam bbakhshid k engllish nevehstam
Top Gear The Stig
28-02-2011, 12:42
سلام
کسی نقشه هاوایی و داره ؟ با لوکیشن ها
بفرما:
libza:نمایشگاه های اتومبیل:
libza:مکان های بازی:
libza:محل مسابقات:
Top Gear The Stig
28-02-2011, 13:04
salam,
sharmande man english neveshtam,
ba mobileam,
mikhasatam bporsam chejuri man in bazio full screen konam?!
aln male man windowe e,
miad vasate safhe,
injuri mazze nmide..
ag mishe komakam konid,
.
bazam bbakhshid k engllish nevehstam
بابا تو رو به خدا بقیه ی پست ها رو هم بخونید!!!!همین صفحه ی پیش یکی دیگه پرسید!!!!!!:19::19::19::19::19::41::41::41:
باید Alt و Enter رو با هم بزنید تا فول اسکرین شه..............:5:
من پیشنهاد میدم اینجور اطلاعات مثل نقشه و غیره...... تو صفحه ی اول تاپیک گذاشته بشه تا دیگه هر کسی مفتی نپرسه!!!!!:20:
ممنون!:11:
alone_boy
28-02-2011, 13:08
آلفا رومئو رو از کجا بخرم؟!
نمایشگاهش رو من ندارم
فراری و فولکس و بوگاتی دارم
Top Gear The Stig
28-02-2011, 13:09
فولکس اصلا ماشین خوبی واسه A7 نیست... من خودم با فولکس رفتم ولی دهنم اسفالت شد. با بدبختی اول شدم. مخصوصا تو A7 High.... اصلا شتاب نداره، تو Time Trail شدید کم میاره
بهترین ماشین واسه این مرحله Alfa Roméo Brera Italia Independent هستش... پولم که داری، بخرش آپگریدش کن راحت اول میشی
فورد رو هم نمیتونی بفروشی... مگر اینکه همه خونه هاتو آب کنی، فقط یکیشو که گاراژش دو تا جا داره نگهداری، بعد بری آلفا رو بخری که با کمبود جا مواجه میشی، اونوقت میتونی فوردتو بفروشی بره!!! :31:
من پیشنهاد میکنم Alfa Romeo MiTo بگیری و فول تیونینگش کنی:8: ولی سلیقه ی خودته و قبل از اینکه بخری یه تستی رو هردو بزن....... :20:
Top Gear The Stig
28-02-2011, 13:14
آلفا رومئو رو از کجا بخرم؟!
نمایشگاهش رو من ندارم
فراری و فولکس و بوگاتی دارم
برو به نمایندگی پاگانی اونجا نمایندگی مشترک آلفا و پاگانی هست............
alone_boy
28-02-2011, 13:19
برو به نمایندگی پاگانی اونجا نمایندگی مشترک آلفا و پاگانی هست............
این پاگانی که گفتی کدومشونه؟!
گفتم که من فقط اون سه تا رو دارم
بفرما:
libza:نمایشگاه های اتومبیل:
libza:مکان های بازی:
libza:محل مسابقات:
اینکه هاوایی نیست :20:
Keyvan2139
28-02-2011, 14:27
یه روشی برای پول در آوردن گفته بودید که باید با سرعت از کنار ماشینها رد بشیم(آینه به آینه) خوب اینجوری تقریباً هردو تا ماشین 100 تا میده.مثلاً من پولم 20 هزارتاست و می خوام ماشین مثلاً 60 هزارتایی بخرم.خوب باید از کنار 4 هزار تا ماشین با سرعت رد بشم؟؟!!!درسته یا من مثل همیشه تو حساب کتاب گند زدم؟!
نه دوست عزيز... روشش اين نيست
با رد شدن مويي از کنار ماشينا و اصطلاحا Dogge زدن پول واست در نمياد، اگه به نمودار بالا توجه کني هر حرکتي که ميزني ( Jump, Drift, Dodge ) بسته به ريسک پذيري حرکت يه مقدار پر ميشه تا به انتها برسه.
وقتي رسيد به تهش 100 دلار پول بهت ميده که اگه همون موقع Enter کني ميره تو حساب. و دوباره از اول ......
ميتوني ريسک کني و اونو نگه داري و تصاعدي زيادش کني، به شرطي که تصادف مصادف نداشته باشي. اينجوري دلاري که واست ذخيره ميشه از 100 به 250 .. 500 .. 750 .. 1000 و... افزايش پيدا ميکنه. هر جا ديدي رقم قابل توجه شد Enter رو بزن و خلاص ...
اين سيستم اصطلاحا F.R.I.M ناميده ميشه و بهترين جا واسه اين کار هم اتوبانهاي مرکز هاواييه
Top Gear The Stig
28-02-2011, 14:37
این پاگانی که گفتی کدومشونه؟!
گفتم که من فقط اون سه تا رو دارم
شما باید از نقشه ای که گذاشتم استفاده کنی و باید به محل اون نمایندگی بری تا اون نمایندگی تو نقشت باز بشه.....
اون نمایندگی تو تقریبا جنوب غربیه که این آرم رو داره , پاگانی اینم عکس بزرگ برندش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:8:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
اینکه هاوایی نیست :20:
ببخشید حواسم نبود اصلا!!!!!
اینم هاوایی:نمایشگاه های اتومبیل:
ممنون بابت نقشه
بهترین راه برای پول در اوردن مسابقات شزطی هست البته اگه 1 ماشین خوب و دست فرمون خوب داشته باشین
بعد از اون هم کازینو
من تا الان بالای 3 میلیون از مسابقات شرطی پول در اوردم
alone_boy
28-02-2011, 15:13
اون بمبها چی هستن؟!
راستی تقریبا جنوب شرق جزیره یه ساختمون هست که میری و باید 2 تا عکس بگیری
همشون قفلن
هر وقت هم میرم حتی توی زمانی که خواسته بازم قفلن
بهترین راه برای پول در اوردن مسابقات شزطی هست البته اگه 1 ماشین خوب و دست فرمون خوب داشته باشین
بعد از اون هم کازینو
من تا الان بالای 3 میلیون از مسابقات شرطی پول در اوردم
میشه بیشتر توضیح بدین؟!
کدوما هستن این مسابقات؟!
Prince_M
28-02-2011, 15:58
استخراج موزیکهای Test Drive Unlimited 2 - pc
کد:
کسی نمیتونه این لینک رو یه جا دیگه که مستقیم باشه آپلود کنه؟
با تشکر.
gigi_alex
28-02-2011, 16:58
کسی تا حالا 3 بعدی آناگلیف بازی کزده بازیو ؟ :31:
من الان دارم 3 بعدی بازی میکنم :8: خودمم نمیدونم چه جوری 3 بعدی شد :18:
باید انلاین بازی کنین برای شرطی ها
کافیه 1 اکانت تو سایت اتاری بسازین و 1 پروفایل هم بصورت انلاین تو بازی ( با مشخصات اکانت سایت اتاری)
متاسفانه میشه 1 پروفایل جدید و باید از 0 همه چیزو شروع کنین ولی به نظر من ارزششو داره
لذت انلاین بازی کردن 1 چیز دیگس
مخصوصا وقتی طرف مقابلتون 1 ادم واقعیه و شکست دادنش به این سادگی ها نیست
بازی با shift+f1 به حالت سه بعدی میره ولی باید درایور سه بعدی بازیو نصب کنین و گرنه با عینک هم هیچ اتفاقی نمی افته
اکثرا shift+f1 برای ترینر های بازی هست که پول اضافه میده 250000
ولی اگه بخواین بازیو اپدیت کنین ممکنه پروفایلتون از طرف اتاری بلاک بشه و اونوقت مجبورین بازیو از اول نصب کنین با 1 شماره سریال جدید
در کلبازی با ترینر اصلا حال نمی ده
gigi_alex
28-02-2011, 18:01
برای 3 بعدی کردن بازی
left shift +F1
left shift +F2 / left shift +F3 برای تنظیم تصویر
SA.JJ.AD
01-03-2011, 05:42
برای 3 بعدی کردن بازی
left shift +F1
left shift +F2 / left shift +F3 برای تنظیم تصویر
اناگلیف مغزو میترکونه :31:
.
حالا شاید برا شما جنس خوب باشه - اما بنده یکی ازین ارزونا که تو سایتا میفروشنو خریده بودم چند وقت پیش . وقتی میزنم به چشمم بعد از 5 دقیقه :2: میشم :31:
Keyvan2139
01-03-2011, 09:37
باید انلاین بازی کنین برای شرطی ها
کافیه 1 اکانت تو سایت اتاری بسازین و 1 پروفایل هم بصورت انلاین تو بازی ( با مشخصات اکانت سایت اتاری)
متاسفانه میشه 1 پروفایل جدید و باید از 0 همه چیزو شروع کنین ولی به نظر من ارزششو داره
لذت انلاین بازی کردن 1 چیز دیگس
مخصوصا وقتی طرف مقابلتون 1 ادم واقعیه و شکست دادنش به این سادگی ها نیست
بازی با shift+f1 به حالت سه بعدی میره ولی باید درایور سه بعدی بازیو نصب کنین و گرنه با عینک هم هیچ اتفاقی نمی افته
اکثرا shift+f1 برای ترینر های بازی هست که پول اضافه میده 250000
ولی اگه بخواین بازیو اپدیت کنین ممکنه پروفایلتون از طرف اتاری بلاک بشه و اونوقت مجبورین بازیو از اول نصب کنین با 1 شماره سریال جدید
در کلبازی با ترینر اصلا حال نمی ده
با نسخه کرک شده نمیشه آنلاین یازی کرد...
ساخت اکانت تو سایت Atari کاری نداره.... تو بازی هم میشه اکانت آنلاین ساخت ولی با سرورش کانکت نمیشه... ایراد سریال میگیره.
شما مگه بازیت اورجیناله که داری آنلاین میزنی؟
gigi_alex
01-03-2011, 12:00
اناگلیف مغزو میترکونه :31:
.
حالا شاید برا شما جنس خوب باشه - اما بنده یکی ازین ارزونا که تو سایتا میفروشنو خریده بودم چند وقت پیش . وقتی میزنم به چشمم بعد از 5 دقیقه :2: میشم :31:
اگه عینک اصل انویدیا باشه که دیگه آخرش میشه. این کاغذیا زیاد کیفیت ندارن :2:
با نسخه کرک شده نمیشه آنلاین یازی کرد...
ساخت اکانت تو سایت Atari کاری نداره.... تو بازی هم میشه اکانت آنلاین ساخت ولی با سرورش کانکت نمیشه... ایراد سریال میگیره.
شما مگه بازیت اورجیناله که داری آنلاین میزنی؟
تقریبا
خود بازی کرک شدش ولی سریالش اصله
بازیو از همین 1500 تومنی ها خریدم که اتومات کرک شده
ولی سریالشو از 1 سایت دیگه خریدم و بعد از اپدیت کردن بازی که ازم سریال خواست وارد کردم
دوستان هندلینگ این بازی برای همه انقدر افتضاحه؟ :(
راهی نداره که درستش کنم؟
saeedblack
01-03-2011, 17:17
كسي جاي wreck ها در دو جزيره رو بلده ممنون
دوستان هندلینگ این بازی برای همه انقدر افتضاحه؟ :(
راهی نداره که درستش کنم؟
:18:
اتفاقا هندلینگ خیلی روون هست
باید عادت کنی
Keyvan2139
01-03-2011, 20:30
تقریبا
خود بازی کرک شدش ولی سریالش اصله
بازیو از همین 1500 تومنی ها خریدم که اتومات کرک شده
ولی سریالشو از 1 سایت دیگه خریدم و بعد از اپدیت کردن بازی که ازم سریال خواست وارد کردم
سایتی که سریال رو ازش خریدی چیه... چند خریدی؟ چجوری خریدی؟ کجا وارد کردی؟
سلام به همه دوستان TDU سوار و باز....
خوب امروز بعد از مدتها رفتم يه سر به TDU 1 زدم ببينم چجوريه و چطور و يه جورايي يادي از خاطرات كنم...
در درجه اول گرافيك ساده تر نسبت به TDU2 كاملا محسوس بود و در كل ساده تر نسبت به ورژن 2 اما ا ا ا ا ا ....!!!!
اما راستش ار اونجايي كه دوست دارم منطقي حرف بزنم و واقعيت هارو بگم اينكه كنترل ورژن اول رو قويتر از ورژن 2 ديدم اين با ويل كاملا محسوس بود...
دقت پدالها و فرمون تو TDU1 بهتره و لذت بيشتري به آدم القا ميكنه ( يعني وقتي با دل و جون از ماشين قدرت ميخواي و تحت قشارش قرار ميدي خيلي مچ با ويل بهت پاسخ ميده و اوني هست كه ميخواي ) هر چند كه تو TDU2 يكسري فيزيكها به سازي شدند كه واقعا قابل تحسين هست...
اما در هر حال نظر شخصيم ايني بود كه بالا گفتم :20:
يه دل سيري هم ب.ام.و سواري و لامبو سواري كردم كه اينم كلي حال داد
اگه كنترل پدالها و فرمون tdu1 با فيزيكها و گرافيك و گستردگي tdu2 تركيب ميشد خيلي عالي ميشد...
حالا شايد در آينده نه چندان دور اين قضيه رو با پچي چيزي اصلاحش كنند ... i hope :20:
Keyvan2139
01-03-2011, 21:08
این اروریه که وقتی میخوام وارد اکانت آنلاین بشم میده...
Product Key همون سریالیه که اول نصب بازی وارد کردیم؟؟؟ چجوری میشه عوضش کرد؟
بابا من با nfs hp حالی میکردم الان اینو دیدم تو ذوقم خورد :13:
از اینجا
در مورد اون ارور هم فکر کنم وقتی اکانت ساختی تو سایت خود بازی باید بری سریال نامبرو تایید کنی
اگه بخوای انلاین بازی کنی کل سیو هات میپره چون باید 1 پروفایل جدید بسازی
پیشنهاد من در صورتی که بازیو خریدی اینه
بازیو دوباره نصب کنی بدون کرک کردن
بعد اپدیتش کنی
اخرین ورژن 086 هست
بعد از نصب و اپدیت و قبل از اینکه وارد بازی بشی ارت سریال میخواد
بعدش هم که وارد بازی شدی 1 پروفایل میسازی با اطلاعات اکانتت تو سایت اتاری یا حود تست درایو
حالشو میبری
فقط 1 نکته
برای رفتن به کازینو باید DLC کازینو رو بخری
که با 2 تا ماشین اضافی میشه 12.5 $
یعنی برای پوکر بازی کردن و رفتن تو کازینو علاوه بر اینکه سریالو میخری باید 12.5$ دیگه هم پرداخت کنی
از الان بگم بعدا نگی نگفتی
شما nfs رو با این بازیا مقایسه می کنید ؟!!!!
دوستان چند تا سوال داشتم
من امروز این بازیو گرفتم
بدک نبود اما فرمون و طبیعی بودن ماشین ها = 0
می گم چرا من نمیتونم برم تو مسابقه شرکت کنم؟
racing class چیه و انجامش واجبه؟
بعد تو این بازی نمیشه ماشینو تیونینگ کرد ؟
کلا چه کارایی میشه با این بازی کرد که بازیای دیکه نداره و چه جوری؟؟
ممنون
ديگه تعصب بازي در نياريد دوستان عزيز...نه فرمونش نه طبيعي بودنش هيچكدوم قابل قياس با nfs hp نيست...99 % اينو قبول دارن :31:
و اينكه...............
همين چند لحظه پيش سيو گيم دوستم كه نسخه اصلي بازي رو گرفته و هديه بهش بوگاتي ويرون Super Sport دادن به دستم رسيد و رفتم به ماشين هديش يه دوري زدم ... عجب ماشينيه لامصب قشنگ بقيه ويرونا رو جا ميذاره !!
يه ويرون هم خريده بود به اسم blue كه شبيه به grand sport هست اما يجورايي از اون خوشكل تره و يجورايي فرق داره
با فولكس بيتل ( همون غورباقه اي ) و ژيان هم دور زدم با حال بودن :8:
بازیش چطوره ؟
شبیه سازیه ؟
پای گرید میرسه ؟ :20:
بازیش چطوره ؟
شبیه سازیه ؟
پای گرید میرسه
خلاصه: بازی چرت و مسخره با گرافیکی نسبتا خوب و گیم پلی افتضاح :31:
البته اینجورا هم نیست ولی خوب اصلا قابل قیاس با بازیای دیگه نیست
راستی اگه میشه سیو بعد از racing school رو بزارین که پدرمو در آورد
از هر چی رانندگیه نا امید شدم
Top Gear The Stig
01-03-2011, 23:33
خلاصه: بازی چرت و مسخره با گرافیکی نسبتا خوب و گیم پلی افتضاح :31:
البته اینجورا هم نیست ولی خوب اصلا قابل قیاس با بازیای دیگه نیست
راستی اگه میشه سیو بعد از racing school رو بزارین که پدرمو در آورد
از هر چی رانندگیه نا امید شدم
مجبور نیستی بازی کنی...........:2::2::2::2::2::2:
بازیش به نظر من رقیب مشخصی نداره نه اینکه رقیب نداره به معنی اینکه عالیه و منظور من این هست که رقیب تو سبکش به نظر من نداره...............:20:
شما nfs رو با این بازیا مقایسه می کنید ؟!!!!
دوستان چند تا سوال داشتم
من امروز این بازیو گرفتم
بدک نبود اما فرمون و طبیعی بودن ماشین ها = 0
می گم چرا من نمیتونم برم تو مسابقه شرکت کنم؟
racing class چیه و انجامش واجبه؟
بعد تو این بازی نمیشه ماشینو تیونینگ کرد ؟
کلا چه کارایی میشه با این بازی کرد که بازیای دیکه نداره و چه جوری؟؟
ممنون
اولش ممکنه فرمون بد باشه ولی چون کلا سیستمش با nfs فرق داره اینجوری به نظر میرسه
بعد از 1 مدت که عادت کنین حال میده
واسه رفتن تو مسابقات باید اول لیسانس اون مسابقات رو بگیرین
واسه لیسانس هم باید برین مدرسه که تو نقشه علامتش 1 کلاه کاسکت هست
racing class همون مدرسه رانندگیه و انجامش واجبه
اگه منظور از تیونینگ تقویت ترمز و متر هست بله میتونین
ولی اگه منظور کیت بدنه و فلاپ و چیزهای دیگه هست جوابتون خیر ! هر چند که میتونین برین به مغازه های نقاشی و رنگ و طرح دلخواه روی ماشینتون بذارین
من چون انلاین بازی میکنم خیلی کار ها میشه کرد
اما در حالت افلاین هم به نظزم اینکه میتونین برین مغازه های لباس فروشی و لباس مورد علاقتون رو بخرید
میتونین برین به سالن های جراحی پلاستیک و قیافه شخصیتتون رو هر جوری که دوست دارین تغییر بدین
قابلیت رفتن به نمایشگاه های مختلف ماشین و خرید اونها هم یکی از بخش های جالب بازی هست
در کل به نظر من ارزش بازی کردن و سرگرم شدن رو داره
Keyvan2139
02-03-2011, 00:28
از اینجا
در مورد اون ارور هم فکر کنم وقتی اکانت ساختی تو سایت خود بازی باید بری سریال نامبرو تایید کنی
اگه بخوای انلاین بازی کنی کل سیو هات میپره چون باید 1 پروفایل جدید بسازی
پیشنهاد من در صورتی که بازیو خریدی اینه
بازیو دوباره نصب کنی بدون کرک کردن
بعد اپدیتش کنی
اخرین ورژن 086 هست
بعد از نصب و اپدیت و قبل از اینکه وارد بازی بشی ارت سریال میخواد
بعدش هم که وارد بازی شدی 1 پروفایل میسازی با اطلاعات اکانتت تو سایت اتاری یا حود تست درایو
حالشو میبری
فقط 1 نکته
برای رفتن به کازینو باید DLC کازینو رو بخری
که با 2 تا ماشین اضافی میشه 12.5 $
یعنی برای پوکر بازی کردن و رفتن تو کازینو علاوه بر اینکه سریالو میخری باید 12.5$ دیگه هم پرداخت کنی
از الان بگم بعدا نگی نگفتی
این چه سایتیه.... سرکاریه؟؟؟؟ :13:
اين همون هيولاييه كه گفتم : :5:
آپدیت این بازی فقط واسه آنلاینه؟ یا مزیت دیگه ایم داره؟
راستی تا دیروز بازیم باز میشد حالا وقتی میزنم رو play صفحه باز میشه اما بعد از 3- 4 ثانیه میپره بیرون !!!
چه کنم؟
havas_1980
02-03-2011, 10:29
این چه سایتیه.... سرکاریه؟؟؟؟ :13:وب سایت مورد نظر بنا به دلایلی توسط انجمن ف ی ل ت ر ه! باید اون دوستمون فاصله دار میزاشتن اون قسمت از ادرس رو...
این discovery رو چطور میشه زیاد کرد؟
به جز عکس گرفتن و پیدا کردن ماشینهای اوراقی
w w w . g a m e - i r . c o m
الان درست نوشتم؟
این discovery رو چطور میشه زیاد کرد؟
به جز عکس گرفتن و پیدا کردن ماشینهای اوراقی
با چرخیدن تو شهر و باز کردن جاده ها
نمیشه
چون کرک اصلا ربطی به اجرا نداره یعنی بازی از رو uplauncher اجرا میشه نه فایل کرک
اگه میشه سیو بعد از racing school 1 بزارین تا نزدم تو گوش خودم :19:
Spaniuly
02-03-2011, 22:43
نمیشه
چون کرک اصلا ربطی به اجرا نداره یعنی بازی از رو uplauncher اجرا میشه نه فایل کرک
اگه میشه سیو بعد از racing school 1 بزارین تا نزدم تو گوش خودم :19:
من توی A1 و A2 دیگه رسما غلاف کردم توی اون موردی که باید مسیر پر پیچ و خمی که زمین هم بخیسه با این مرسدس بن هیچ شانسی ندارم واقعا بد طراحی کردن هندلینگ و بریکینگ بنز رو این ژاپنی ها هم عجیب عقده ای هستن مثلا خواسته بنز رو خراب کنه جالب اینجاست تا همین A1 هیچ کدوم از ماشین های ژاپنی رو برای تست نمیده مثلا میخواد نام نیسان و سوبارو و غیره خراب نشه اگه دقت کنید بنز رو حسابی کوبنده این بازی! آخه بنز کجا اینقدر فرمان و هندلینگش ضعیفه؟ A2 رو برید می فهمید چی می گم.
saeedA144
02-03-2011, 23:58
سلام
بعد از بردن تو مسابقه هاي c4 و گرفتن ماشين miami harris چيكار بايد بكنم؟ هيچ مرحله ي جديدي آزاد نشده
Keyvan2139
03-03-2011, 01:28
سلام
بعد از بردن تو مسابقه هاي c4 و گرفتن ماشين miami harris چيكار بايد بكنم؟ هيچ مرحله ي جديدي آزاد نشده
miami harris تو C3 هستش نه C4.... من هر دو تا C3 رو بردم ولی عوضی نیومد دوئل کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چجوری ماشینشو گرفتی؟
اين همون هيولاييه كه گفتم : :5:
این ماشین تو TDU یکه یا دو....؟؟؟ گرافیکش که به TDU1 میخوره.
من توی A1 و A2 دیگه رسما غلاف کردم توی اون موردی که باید مسیر پر پیچ و خمی که زمین هم بخیسه با این مرسدس بن هیچ شانسی ندارم واقعا بد طراحی کردن هندلینگ و بریکینگ بنز رو این ژاپنی ها هم عجیب عقده ای هستن مثلا خواسته بنز رو خراب کنه جالب اینجاست تا همین A1 هیچ کدوم از ماشین های ژاپنی رو برای تست نمیده مثلا میخواد نام نیسان و سوبارو و غیره خراب نشه اگه دقت کنید بنز رو حسابی کوبنده این بازی! آخه بنز کجا اینقدر فرمان و هندلینگش ضعیفه؟ A2 رو برید می فهمید چی می گم.
مرحله بنزه فقط یه مقدار تمرکز میخواد...
یه قلق حیاتی داره این مرحله...
برخلاف چیزی که شما فکر میکنی این بنزه هندلینگ خوبی داره، به شرطی که سر پیچهای تند اصلا گاز ندی..
اگه بتونی تو لحظه استارت ماشینو جمع کنی و تو پیچ اول و دوم زمان از دست ندی و Chekpoint یک و دو رو سبز رد کنی باقیش خیلی راحته؛
قبل از هر پیچ، یه نیش ترمز بزن بعد بدون گاز دادن فقط با کلید جهت دور بزن، تو این حالت ماشین اصلا دور خودش نمیچرخه و با سرعت مسیرشو طی میکنه.. "قلقش همینه"... البته تو لیسانس C3 این قاعده صدق نمیکنه و حتی اگه گاز هم ندی ماشین میره تو قیقاژ...!!!
به نظر من طراحای لیسانسهای A1 و A2 واسه هر مرحله یه روش driving خاص در نظر گرفتن که باید همون روش رو کشف کنی. تمام جذابیت بازی به همین نکتشه... وقتی روش Driving کشف بشه خیلی راحت میشه. من مرحله بنز رو حدود ده پونزده بار رفتم تا Pass شد ولی آخر با 4 ثانیه اختلاف ردش کردم.. البته با کیبورد :5:
اگه بتونی تستهای A1 رو رد کنی حس خوبی پیدا میکنی و احساس میکنی دیگه بازی تو مشتته
به نظر من سخت ترین مرحله تو کل بازی، تست هفتم A1 هستش.. واقعا تمرکز میخواد!
واست آرزوی موفقیت میکنم :46:
miami harris هم تو c3 هست هم تو c4
بعد از اینکه مسابقه های سزی اولو برنده بشی 1 سری مسابقات دیگه ازاد میشه به طلاییه
اونا رو هم که اول بشه خودش بهت زنگ میزنه باهات قرار دوئل میذاره
اگه قبول کنی میری باهاش مسابقه میدی و ماشینشو میگیری
ولی پیشنهاد من اینه که اصلا اینکارو نکنی به چند دلیل
1 ماشیناشونو نمیشه فروخت . یعنی تمام ماشین هایی که تو دوئل برنده میشی تا اخر بازی بیخ ریشتن
2 کیفیت ماشیناشون داغونه .درسته اپگرید شدن ولی اصلا به درد مسابقه دادن نمی خورن
saeedA144
03-03-2011, 09:52
باسه دوئل خودش زنگ زد
:19:كسي نبود كمكم كنه؟
بالاخره بعد از دوئل چيكار بايد بكنم تا مراحل بعدي بياد؟:41:
Keyvan2139
03-03-2011, 11:16
miami harris هم تو c3 هست هم تو c4
بعد از اینکه مسابقه های سزی اولو برنده بشی 1 سری مسابقات دیگه ازاد میشه به طلاییه
اونا رو هم که اول بشه خودش بهت زنگ میزنه باهات قرار دوئل میذاره
اگه قبول کنی میری باهاش مسابقه میدی و ماشینشو میگیری
ولی پیشنهاد من اینه که اصلا اینکارو نکنی به چند دلیل
1 ماشیناشونو نمیشه فروخت . یعنی تمام ماشین هایی که تو دوئل برنده میشی تا اخر بازی بیخ ریشتن
2 کیفیت ماشیناشون داغونه .درسته اپگرید شدن ولی اصلا به درد مسابقه دادن نمی خورن
دارم میگم هر دو تا C3 رو بردم... هم اولیه، هم C3 High ... طرف زنگ نزد بیاد دوئل کنیم... پیچوند عوضی !!!
باسه دوئل خودش زنگ زد
:19:كسي نبود كمكم كنه؟
بالاخره بعد از دوئل چيكار بايد بكنم تا مراحل بعدي بياد؟:41:
من یادم رفته
یعنی شما مسابقات B4 و A7 رو هم رد کردید؟
saeedA144
03-03-2011, 13:06
من یادم رفته
یعنی شما مسابقات B4 و A7 رو هم رد کردید؟
:41:مشكل من همينه كه A7 و B4 رو آزاد نكرده در حالي كه يه HUMMER H3 هم خريدم:41:
خب حتما گواهینامه ها رو نگرفتید....
M رو بزنید میرید توی نقشه بعد از قسمت بالا سمت چپ نقشه روی اولین گزینه که شکل یک پرچم هست کلیک کنید بعد از داخل نقشه ببینید جایی هست که عکس کلاه مسابقه زده باشه و بالاش هم علامت تعجب زده باشه؟
IranApadana
03-03-2011, 17:16
این مرحله A7 رو با هر ماشینی امتحان کردم نشد ردش کنم.با اختلاف خیلی کم باختم.عجب ضد حالی.
Spaniuly
03-03-2011, 20:46
سلام امیدوارم که حال همگی خوب باشه...
من دارم ادعا می کنم به لحاظ گیم پلی این بازی خوب نیست و به سادگی می تونم برای همه کسانی که ممکنه مخالفت کنن دلیل بیارم و گفته ام رو به اثبات برسونم...
در ابتدای بازی تمجید کردم ولی این تمجید مربوط میشد به بخش های دیگه و غیر گیم پلی و تمام تصمیم گیری هام بر اساس دیدم به قسمت های ابتدایی بود یا حداقل میشه گفت بخش هایی از این بازی مشکل داره به طور مثال مرحله چهارم تست A2 که Down Muntain هست کاملا مشکل داره... قبول دارم که میشه با دقت و کمی تمرین نحوه کنترل بنز رو به دست آورد ولی یک چیز اینجا خیلی مهمه! ببینید تا الان شاید بیش از 50 یا 60 بار من این قسمت رو تلاش کردم ولی فعلا نتونستم برنده بشم و Pass کنم حالا بیایید فرض کنیم تحت شرایطی توی nمین بار بتونم برنده بشم این قسمت رو حتی یک درصد شک نکنید اگه بخوام n+1 مین بار تلاش کنم باز هم نخواهم تونست رد کنم و n+2 ، 3 ، 4 و الی m و این مرحله n+m مین بار هم یک حالت شانسی مثل تلاش nام خواهد بود نتیجه این محاسبات فقط یک چیز هست این قسمت اصلا بخش مهارت گرا نیست! این که یه بازی با این شرایط مهارت گرا نباشه و از شما طلب چالشی بشه که اصلا مهارت گرا نیست و شانس در اون به میزان بالایی دخیل هست ضربه بزرگی به اون گیم وارد می کنه... بازی خوب از لحاظ گیم پلی و گیمر پسند بازی هست که بعد از بار nام گیمر موفق بشه به راحتی برنده بشه و ادعا کنه که توی چالشی مستر شده ولی اینجا از این خبرا نیست شما در اثر این چالش (Down the Muntain) بتونید یه جورایی این ماشین بنز بد طراحی شده رو کنترل کنید که حقیقتا بی ارزش هست چون شما اگه مجبور نباشید محاله به سمت این ماشین برید و مطمئنا در ادامه بازی اصلا نیازی به این پیدا نمی کنید که حرکاتی که به خاطر Pass کردن یه همچین چالش یاد گرفتید استفاده کنید... یه جورایی چالش بی هدفی هست کاش خود سازندگان این بازی کمی در مورد این آیتم ها تجدید نظر می کردن ولی حیف که ژاپنی ها در عین توان بالاشون در صنعت گیم سازی همیشه سوژه هایی برای خراب کردن بازی خودشون دارن به هر حال این قسمت توسط من رد خواهد شد و مطمئنا شانسی خواهد بود و بار دیگه سعی هم بکنم نمی تونم به راحتی از پسش بر بیام ولی این فقط یک لکه سیاه روی ذهنیت من نسبت به این گیم ایجاد می کنه و این رو باید ضعف سازنده بازی دونست که بی خود و بی جهت چنین سوژه های منفی قرار می ده حالا یا به عمد یا به سهو... ولی در کل این بازی در جرگه بازی هایی قرار گرفت که ضعف بازیهای سبک ژاپنی ها رو به نمایش گذاشت در زمینه گیم پلی و عدم توان ژاپنی ها در ساخت بازی های مهارتی.
به نظرم ژاپنی ها یا باید بیخیال ساخت بازی های مهارتی بشند یا باید روی ساخته هاشون تجدید نظر کنن...
موفق و گیمر باشید
Spaniuly
03-03-2011, 23:13
کاش می شد بتونم یه نامه ای چیزی به سازنده بازی بنویسم و بگم که مرحله Down the Mountain رو یه دستکاری بکنه و آپدیتی چیزی بده و اصلاح کنه حالا این آپدیت می خواد باعث از بین رفتن خیسی جاده بشه یا زمان 2:49 رو افزایش بده به هر حال باعث بشه این مرحله رد بشه چون هر چی بیشتر بازی می کنم این مرحله رو به جای بهبود بدتر و بدتر میشه نتیجه! هیچ چیزی باعث نمیشه که آدم بتونه مهارت کسب کنه من قول شرف می دم کسی اگه بتونه با ایکس باکس 360 این تیکه رو رد کنه یه جایزه خوب بدم. البته از کسی هم انتظار ندارم این کار رو بکنه مگه اینکه PC باز ها با ترینر بتونن اینجا رو رد کنن با ایکس باکس محاله حقیقتا ایراد داره. ایکاش میشد می تونستم یه ارتباطی داشته باشم با سازندگان بازی
+
آپدیت
خوب بابای مربوطه در اومد و این مرحله تموم شد و لایسنس لعنتی A2 هم گرفته شد!
برخلاف گفته کیوان که گفته بود بعد رد کردن این مراحل و گرفتن A1 و A2 دست می ده من هیچ حسی جز نفرت از بازی نداشتم! و دوست داشتم سازنده بازی رو به خاطر تعبیه یه همچین چالش های سوهان اعصابش خفه کنم... حقیقتا این لایسنس های هاوایی لذتی نداره حتی Pass کردنشون هم برام شادی آور نبود از بس کلافه ام کرده بود...
می تونم توضیح بدم که چرا بعد از رد کردن این مرحله حس خاصی نداشتم چون می دونم اتفاقی بود و اگه بخوام دوباره برنده بشم اینجا رو باز هم باید بعد از دهها زجه زدن برنده بشم تازه شاید! پس این هیچ لذتی نداره... حقیقتا از بازی های این مدلی متنفرم حیف که این بازی آیتم های جذابی داره و باعث میشه خوشم بیاد وگرنه 1 ثانیه هم وقتم رو با چنین بازی منفی و شانسی تلف نمی کردم. من چالش هایی رو دوست دارم که وقتی بتونم از پسش بر بیام بتونم دفعات بعدی هم از پسش بر بیام نه اینکه 100 ها بار یه جا رو بازی کنم بالاخره از شانس یکیش بگیره!
لایسنس A1 هم خیلی مزخرفه! پاگانی زوندا اصلا خوب نیست... گند زده توی هیکل هر چی ماشین خوب و باحاله... شرف داشت ماشین های ژاپنی رو میاورد اینجوری می کوبوند پس چرا توی هیچ کدوم از این تست های آشغال از ماشین نیسان سوبارو و ... استفاده نمی شه؟
اوه اوه آرمين مثل اينكه بعد داغونت كرده هااااا بابا بخيال...
در رابطه با اون ميشن هم به شخصه اشكم در اومد اماا !!!!! قلقش دستم اومد و فهميدم كجا ها بايد گوله برم حتي خارج از مسير كه زمان به نفعم بشه و اونجاهايي كه كم ميارم جبران بشه...
فقط اينو بهت ميگم كه ميشن خيلي دقيقي هست و بايد خيلي تمركز داشته باشي...
يه جاهايي از مسير بايد كاما سرعتت رو بياري پايين و يه جاهايي نه گوووووله كنـــــــــــــي...
منم خيلي سرش داغون شدم اما بعد از اينكه رفتمش و تمومش كردم فهميدم كه ميشن خيلي گردن كلفتي بود و قشنگ هم طراحي شده بود...! طرفداري نيست...چونكه قشنگ رس پلير رو ميكشه تا اين مرحله رو پاس كنه...خيلي فنيه خداييش
در رابطه با بنز CLK 63 AMG black series هم راستش رو بخواي در واقعيت هم همينقدر پشتش در ميره به خاطر قدرت زياد امااا ميتوني بري تو driving aid و بزاري رو Full asistant كه همه سيستمهاي كنترلي بياد به كمكت هرچند اين ماشين ذاتش اينه كه پشتش بازي كنه و از قصد هم اين ماشين رو تو اين ميشن گذاشتن كه اشك پلير رو در بياره مخصوصا كه زمين خيسه
به نظر من كه همه ماشينهاش در يه حد هستن و رو همشون به يك اندازه كار شده
اما من بر عكس نظر تو وقتي يه همچين ميشن هاي خوفي رو ديدم و وقتي تونستم ردشون كنم فهميدم ليسانس رو صرفا يلخي بهت نميده و بايد قشنگ فوت و فن قضيه رو ياد بگيري و اجرا كني تا بتوني حداكثر استفاده رو از اون ماشين مورد نظر و اون كلاس مورد نظر ببري
در نهايت اگر ميبيني سختته سيوت رو بده برات برم ( هرچند خودم دل خوشي از اين ميشن ندارم ) :20:
اديت : مثل اينكه شاخش رو شكوندي خودت....ديدي شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــد... :46:
اما بازم به نظرم اون مرحله تو ibiza CUP كه با SUV بايد ميرفتي از اينم واسم سخت تر بود
Spaniuly
04-03-2011, 01:12
آرش جان اگه یه بازی تا این حد اعصابم رو بهم بریزه دیگه یه دفعه ترینر می زنم دیگه... سیو نمیدم که!:31:
شوخی کردم بابا ترینر خور بودم که نمیرفتم سمت کنسول... من نسخه کنسولی رو بازی می کنم جیگر راستی آرش A1 رو گرفتی تو؟
منم تا الان اين بازيو بدون ترينر و سيو رفتم غير از چند روز پيش كه حال و حوصله نداشتم هي از اين random mission ها برم و پول در بيارم و با cheat engine پولم رو زياد كردم...
A1 خيلي وقته... :20:
من همه ليسانس ها رو يكي 2 هفته پيش گرفتم
اتفاقا سر ميشن آخرش اعصاب خيلي ها از جمله مسلم رو خورد كرده بود كه عكسش رو گذاشتم چند صفحه پيش انگيزه بره بالا... :31: با +3 ثانيه فكر كنم ( ولي واقعا در حد ليگ آنلاين LFS رانندگي ميكردم تو پيستش تا بتونم ردش كنم )
راستي انجام دادن ميشن ها با ويل هم كار ساده اي نيست و به نظرم با كنسول يه مقداري قدرت مانور زياد تره و سريعتر ميتوني عمل كني هرچند ويل يسري مزايا مثل شيفت كردن خيلي سريع رو داره كه كلي جلوت ميندازه
در آخر هم يه دفاعيه ديگه از اين بازي بكنم و اينه كه يه فيزيك real از رانندگي به اين نسخه اضافه شده ( تااينجايي كه من فهميدم ، شايد بازم بيشتر باشه ) كه من ياد گرفتم ازش و اين خودش كلي ارزش داره ( خيلي از فيزيكها و كنترلها متاسفانه واسه پليرهايي كه بدون ويل بازي ميكنن تجربه نميشه و اين ممكنه بازي رو از ديد پلير كمرنگ جلوه بده ، البته خداييش هم نشون دادن همچين افكتها و فيزيكها با 4 تا دكمه سخته كه بگيم مثلا كم كاري كردن و ... )
Spaniuly
04-03-2011, 12:10
خوب بالاخره از شر این لایسنس ها راحت شدم اصلا حس خوبی نداشت! 20 تا گیم اسکور ناقابل داد که بخوره تو سرش :31: باید یه 100 تا اچیومنت میداد واسه این... حقیقتا این لایسنس های A1 A2 چرت بودن...
حوصله چمپیون ها رو ندارم می خوام یکمی دیسکاوری کنم توی هاوایی کسی نقشه هاوایی رو نداره؟ یه چیزی مثل همونی که واسه ایبیزا بود؟
چند صفحه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود
من تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی گیرم نیومد
این ایبیزا نقشش واقعا عالی بود
منم تا الان اين بازيو بدون ترينر و سيو رفتم غير از چند روز پيش كه حال و حوصله نداشتم هي از اين random mission ها برم و پول در بيارم و با cheat engine پولم رو زياد كردم...
A1 خيلي وقته... :20:
من همه ليسانس ها رو يكي 2 هفته پيش گرفتم
اتفاقا سر ميشن آخرش اعصاب خيلي ها از جمله مسلم رو خورد كرده بود كه عكسش رو گذاشتم چند صفحه پيش انگيزه بره بالا... :31: با +3 ثانيه فكر كنم ( ولي واقعا در حد ليگ آنلاين LFS رانندگي ميكردم تو پيستش تا بتونم ردش كنم )
راستي انجام دادن ميشن ها با ويل هم كار ساده اي نيست و به نظرم با كنسول يه مقداري قدرت مانور زياد تره و سريعتر ميتوني عمل كني هرچند ويل يسري مزايا مثل شيفت كردن خيلي سريع رو داره كه كلي جلوت ميندازه
در آخر هم يه دفاعيه ديگه از اين بازي بكنم و اينه كه يه فيزيك real از رانندگي به اين نسخه اضافه شده ( تااينجايي كه من فهميدم ، شايد بازم بيشتر باشه ) كه من ياد گرفتم ازش و اين خودش كلي ارزش داره ( خيلي از فيزيكها و كنترلها متاسفانه واسه پليرهايي كه بدون ويل بازي ميكنن تجربه نميشه و اين ممكنه بازي رو از ديد پلير كمرنگ جلوه بده ، البته خداييش هم نشون دادن همچين افكتها و فيزيكها با 4 تا دكمه سخته كه بگيم مثلا كم كاري كردن و ... )
اقا سلام
من چون عضو جدیدم نمی تونم پیغام خصوصیتونو جواب بدم
با کارت شتاب خرید اینترنتی کردم
تقریبا 1 ساعت بعدش سریال و اس ام اس کردن واسم
تو خود سایت هم تو بخش فاکتور ها هست
بازم یاد اوری کنم
واسه انلاین بازی کردن باید 1 پروفایل جدید بسازین که کل سیو هاتون میپره :41:
یعنی همه لیسانس ها از اول :8:
اگر هم بخاطر کازینو میخواین انلاین بازی کنین علاوه بر شماره سریال و .... باید 12.5$ هم به خود اتاری بدین تا بهتون اجازه استفاده از کازینو رو بده
یعنی رفتن تو کازینو چیزی حدود 40 هزار تومن اب میخوره :18:
مرسي دوست عزيز...
فقط
شما با چه اينترنت ADSL تست كرديد ؟ سرعتش چطور بود تو بازي...آيا خوب جواب ميده يا لگ داره؟
بابت سيو مشكلي فكر نكنم باشه سيو از دوستم ميگيرم :31:
Keyvan2139
04-03-2011, 19:25
برخلاف گفته کیوان که گفته بود بعد رد کردن این مراحل و گرفتن A1 و A2 دست می ده من هیچ حسی جز نفرت از بازی نداشتم! و دوست داشتم سازنده بازی رو به خاطر تعبیه یه همچین چالش های سوهان اعصابش خفه کنم... حقیقتا این لایسنس های هاوایی لذتی نداره حتی Pass کردنشون هم برام شادی آور نبود از بس کلافه ام کرده بود...
می تونم توضیح بدم که چرا بعد از رد کردن این مرحله حس خاصی نداشتم چون می دونم اتفاقی بود و اگه بخوام دوباره برنده بشم اینجا رو باز هم باید بعد از دهها زجه زدن برنده بشم تازه شاید! پس این هیچ لذتی نداره... حقیقتا از بازی های این مدلی متنفرم حیف که این بازی آیتم های جذابی داره و باعث میشه خوشم بیاد وگرنه 1 ثانیه هم وقتم رو با چنین بازی منفی و شانسی تلف نمی کردم. من چالش هایی رو دوست دارم که وقتی بتونم از پسش بر بیام بتونم دفعات بعدی هم از پسش بر بیام نه اینکه 100 ها بار یه جا رو بازی کنم بالاخره از شانس یکیش بگیره!
لایسنس A1 هم خیلی مزخرفه! پاگانی زوندا اصلا خوب نیست... گند زده توی هیکل هر چی ماشین خوب و باحاله... شرف داشت ماشین های ژاپنی رو میاورد اینجوری می کوبوند پس چرا توی هیچ کدوم از این تست های آشغال از ماشین نیسان سوبارو و ... استفاده نمی شه؟
آرمین جان، بهت حق میدم و گفته هاتو تا حدودی قبول دارم... مخصوصا در مورد اینکه بازی نباید شانس محور باشه...
گذروندن این لایسنسها هیچ لذتی نداره، مگر وقتی تموم میشه و به نظر من تنها موردی که باعث میشه گیمر نخواد بعد از اتمام بازی دوباره اونو شروع کنه همین بخش لایسنسهای بازیه.
البته اگه یادت باشه من سر photography های Ibiza همین مورد رو مطرح کردم و گفتم زیاد انگیزه ای واسه پیدا کردن مکانهای عکاسی ندارم؛ یکی از دلایلش هم اینه که اصلا مهارت خاصی نمیخواد، جایزه در خور توجهی هم نداره، فقط انقدر باید تو جاده ها بچرخی تا شانسی بهشون برخورد کنی. ولی به قول خودت مسئله تمام کردن کل بازیه نه اینکه مثلا 50000 دلار از بابت عکاسی گیرت بیاد...فرق لایسنسها اینه که مجبوری ردشون کنی وگرنه مراحلش آزاد نمیشه... منم تمام تلاشمو کردم تا اول کل لایسنسها رو تموم کنم بعد برم سراغ باقی مراحل.
من PC دارم و نمیدونم تو کنسول سخت تره یا آسونتر هرچند یه سری از برو بچ میگفتن کسی که با کیبورد A2 و A1 رو رد کنه جایزه داره. نکته ای که از مطالعه پستهای قبلی دستگیرم شد اینه که ظاهرا سختی این بازی با کیبورد، کنسول و ویل با هم فرق داره. شما Down the Mountain دخلت رو آورده و آرش مرحله آخر A1. در صورتی که به نظر من هر دوی این مراحل زیاد سخت نبود، مخصوصا مرحله آخر A1 رو من فقط دو بار رفتم و دفعه دوم با 4 ثانیه اختلاف پاسش کردم. ولی مرحله هفتم A1 رو شاید نزدیک شصت هفتاد بار رفتم تا Pass شد، ولی ظاهرا برای شما خیلی سخت نبوده. با تمام اینکه بعضی از این مراحل بد رو اعصاب بودن ولی کلا خیلی سخت نبود و وقتی همشون رو رد کردم حس خوبی داشتم... من تو این قضیه با آرش موافقم لایسنسهای A2 و A1 همینجوری یلخی طراحی نشدن و عیار گیمر رو مشخص میکنه، هرچند شانسی رد بشه. مطمئن هم هستم غیر از اون مرحله Down the Mountain یا شاید یکی دوتای دیگه بقیش واست خیلی آزار دهنده نبوده... و این مورد نباید باعث بشه که از کل بازی متنفر بشی..!
بهر صورت تو بازیی که همش تفریحه و خیلی پیچیدگی نداره، وجود چندتا مرحله اینجوری چیز خیلی عجیبی نیست
مرسي دوست عزيز...
فقط
شما با چه اينترنت ADSL تست كرديد ؟ سرعتش چطور بود تو بازي...آيا خوب جواب ميده يا لگ داره؟
بابت سيو مشكلي فكر نكنم باشه سيو از دوستم ميگيرم :31:
من با 128 دارم بازی میکنم
لگ هم نداره
قبلا یهو سرور هاشون داون میشد
ولی الان دریتش کردن
سیو هم نمی تونی بگیری :21: باید پروفایل انلاین بسازی و مشخصات پروفایلت باید با مشخصات اکانت اتاریت یکی باشه
دو نفر نمی تونن با 1 یوزر بازی کنن :10:
SA.JJ.AD
04-03-2011, 22:38
سلام بر دوستان
.
این بازی دیروز به دستم رسید فوق العاده خوشم اومده !!:40:
.
خیلی از بازی های ریسینگ اومده که خیلی ها به به و چه چه کردن !! اما وقتی گرفتم بازیو حتی مجالی به پایان رسوندنشونم نداشتم (لذت بردن پیش کش)
.
اما نمیدونم چرا شدیدا دارم لذت میبرم از رانندگی تو این بازی :40:
.
فقط این کنترل بازی اوایل یکم اذیت کرد . (چقد تنظیمات داشت برا شخصی سازی کلید ها ی بازی):18:
.
دکمه های گیم پد کم اومدن:27: . مجبور شدم جوری تنظیم کنم که وقتی سوار ماشینم با گیم پد باشه و وقتی پیاد هستم با موس و کیبورد :31:خیلی جالب شده :31:
.
چندین سال بود بعد از gt4 ریسینگ اینقد بهم نچسبیده بود . دلیلشو هم نمیدونم :20::8:
pooria-ir
04-03-2011, 22:49
راستی دوستمون گفت یم پد
فلش های چپ و راست و بالا پایین گیم پد منو نمیشناسه
چی کار کنم /؟؟ :(
zerzerous
04-03-2011, 23:15
سلام به همگی
آقا کسی می دونه نمایشگاه gumpert تو tdu2 کجاست
تو رو خدا راهنمایی کنید
1 خبر خوب برای کنسول بازها
لحظاتی پیش اتاری اعلام کرد در حال کار بر روی 1 پچ برای کنسول هست
پچ ساخته شده و داره توسط ماکروسافت و سونی تست میشه
این هم اصل خبر که تو صفحه فیسبوک بازی اومد
Test Drive Unlimited 2
Hey Guys - Just making sure everyone knows that the console patches are currently in the approval process. Microsoft and Sony are still working on the testing. We're doing everything we can to get these patches out to you guys as quickly as possible
دوست من طبق پرس و جوهايي كه كردم و جاهاي مختلف خوندم...
يكسري ماشينها من جمله gumbert apolo فقط مختص به كلوپهاي آنلاين هستند و تو كلوپ ها ميشه به اين ماشينها دست پيدا كرد...
البته شايد پچي بعدا بياد كه اين ماشينها براي عموم هم قابل استفاده باشه
====================
كيوان جان هيچكدوم از مراحل A1 واسه من مشكل ساز نبودن :20:
hmmmmm تو لايسنسها mountain هم منو بيشتر از همه اذيت كرد اما تو مراحل ، اون مرحله تو ibiza cup كه بايد با suv ميرفتي يه مقداري مشكل ساز بود... ولي در كل نظرم اينه كه تماميه مراحلش قابل انجام هست و سخت مطلق نيست و با چند بار تلاش ميشه پشت سر گذاشتش
Spaniuly
05-03-2011, 01:13
من دارم یه کار جالب می کنم و می خوام مثل ایبیزا سر در گم نشم به جز ماشینی که نزدیک فرودگاه هست و بعد از ورود به هاوایی می تونید پیداش کنید من همه ماشین ها رو شناسایی می کنم می دونید که توی شعاع خاصی از محل ماشین سیگنال راهنما میزنه و به خاطر افزایش لول محل عکس ها مثل علامت های سر جاده نشون داده میشه من وقتی به این محل ها می رسم بوک مارک می کنم این نقاط رو و بعد از اینکه نقشه صحیحی از هاوایی به دستم رسید اقدام به پیدا کردن ماشین ها و عکس گرفتن ها می کنم تا اگه چیزی از قلم افتاد از روی بوک مارک ها متوجه بشم که کجا ها رو پیدا کردم و گجا ها باقی مونده از اینکه لایسنس ها تموم شد خیلی خوشحالم واقعا چیزی نمونده بود باعث بشن به کل این گیم رو بذارم کنار! واقعا توی این همه بازی که انجام داده بودم چالشی به این بدریختی ندیده بودم اشکم رو درآورد
mmr_p2001
05-03-2011, 01:44
خدایی هم دوستمون درست گفت منم که آنلاینم میگم هیچی آنلاین نمیشه!خیلی خیلی حال میده!:8:
aramesh_61
05-03-2011, 09:06
دوستان به نظرتون چه ماشینی بخرم؟؟! یعنی پولامو جمع کنم چه ماشینی بخرم بهتره یا همینطوری خرجشون کنم؟
ممنون
Keyvan2139
05-03-2011, 13:11
دوست من طبق پرس و جوهايي كه كردم و جاهاي مختلف خوندم...
يكسري ماشينها من جمله gumbert apolo فقط مختص به كلوپهاي آنلاين هستند و تو كلوپ ها ميشه به اين ماشينها دست پيدا كرد...
البته شايد پچي بعدا بياد كه اين ماشينها براي عموم هم قابل استفاده باشه
====================
كيوان جان هيچكدوم از مراحل A1 واسه من مشكل ساز نبودن :20:
hmmmmm تو لايسنسها mountain هم منو بيشتر از همه اذيت كرد اما تو مراحل ، اون مرحله تو ibiza cup كه بايد با suv ميرفتي يه مقداري مشكل ساز بود... ولي در كل نظرم اينه كه تماميه مراحلش قابل انجام هست و سخت مطلق نيست و با چند بار تلاش ميشه پشت سر گذاشتش
آرش جان ما قصد جسارت به دست فرمونت رو نداشتیم... منظورم این بود که یه نموره بیشتر پاش وقت گذاشتی... ظاهرا که.... اهل شاخ شکوندنی و اینا !!!!! :46:
Keyvan2139
05-03-2011, 13:38
دوستان به نظرتون چه ماشینی بخرم؟؟! یعنی پولامو جمع کنم چه ماشینی بخرم بهتره یا همینطوری خرجشون کنم؟
ممنون
پولاتو بی جهت خرج نکن... چون تو این بازی اگه پولت کم باشه دستت بسته میمونه
هر کدوم از مسابقات رو با ماشین همون کلاس باید بری... سعی کن بهترین ماشین اون کلاس رو انتخاب کنی و بخری تا عبور از Champion ها واست راحتتر باشه.. فکر لباس مباس و آرایش و از این جور چیزا هم نباش که پول دور ریختنه... البته اگه باهاش حال میکنی که بحث یه چیز دیگس.. اولویت با ماشینه به نظر من
بچه ها تو پستای قبلی لیست بهترین ماشینای هر کلاس رو گذاشتن.. انصافا هم چیزای توپی رو گزینش کردن، به حرفشون گوش کنی ضرر نمیکنی
resident_evil
05-03-2011, 13:48
در حد 1 ساعت بازی کردم اون افتضاحی که دوستان میگفتن نبود البته بعضی از دوستان فعلا تنها مشکل من بازی هندلینگش هست خیلی اذیت میکنه که اینم مطمئنم بعد از مقدار زیادی بازی کردن عادت میکنم ولی در کل از بازی خوشم اومده و به نظر میتونه خیلی جالب و سرگرم کننده باشه . برای من که اصلا انتظار زیادی نداشتم از بازی خیلی خوبه
واسه توی کلوب رفتن یا کازینو باید حتما انلاین باشین
وگرنه با کی میخوای بازی کنی ؟
واسه انلاین هم حتما باید بازی ارجینال باشه
من امروز حساب کردن خرید ارجینال بازی + کازینو و 2 تا ماشین اضافی که توی بازی نیست میشه 35 هزار تومن
یه سوال دیگه ... من دیروز یه ماشینی توی شهر دیدم داشت میرفت ... زرد رنگ بود و شکل برند ماشین یه چیزی مثل سیمرغ بود ... ولی تو هیچ کدوم از نمایشگاها پیداش نکردم ... از کجا باید گیرش بیارم ؟
این ماشین Gumbert Apollo هست که ساخته آلمانه!
فقط تو حالت آنلاینه قابل دسترسیه(عضویت در کلاب)
شاید پچی چیزی بیاد برای آفلاین باز بشه
کاش می شد بتونم یه نامه ای چیزی به سازنده بازی بنویسم و بگم که مرحله Down the Mountain رو یه دستکاری بکنه و آپدیتی چیزی بده و اصلاح کنه حالا این آپدیت می خواد باعث از بین رفتن خیسی جاده بشه یا زمان 2:49 رو افزایش بده به هر حال باعث بشه این مرحله رد بشه چون هر چی بیشتر بازی می کنم این مرحله رو به جای بهبود بدتر و بدتر میشه نتیجه! هیچ چیزی باعث نمیشه که آدم بتونه مهارت کسب کنه من قول شرف می دم کسی اگه بتونه با ایکس باکس 360 این تیکه رو رد کنه یه جایزه خوب بدم. البته از کسی هم انتظار ندارم این کار رو بکنه مگه اینکه PC باز ها با ترینر بتونن اینجا رو رد کنن با ایکس باکس محاله حقیقتا ایراد داره. ایکاش میشد می تونستم یه ارتباطی داشته باشم با سازندگان بازی
+
آپدیت
منم موافقم با این دوستمون به نظر منم گیم پلی بازی خوب نبود A1 و A2 رو الکی سخت کردن یعنی میخواستن سخت کنن این جوری کردن البته من اعتراف کنم من گیمر نیستم عشق ماشینم برا همین دارم این بازی رو بازی میکنم وقتی صدای Q7 و امثال هم رو میشنوم از خود بی خود میشم وتنها نقاط مثبت بازی هم از نظر من صدای ماشین ها و طراحی ماشینهاس, عالیه واقعا ! ولی خوب گیم پلیش بده
سلام دوستان تست درایو باز!
امروز یه سر به سایت گیمir زدم دیدم بازی برای فروش گذاشته شده!cd key
قیمتش هم خوبه...
به شخصه بعد از عید حتما می خرم:)
Spaniuly
06-03-2011, 22:47
خوب انگار برای جزیره هاوائی هم نقشه راهنمای گوگل مپ گذاشتن! به خوبی ایبیزا نیست ولی خوب از هیچی بهتره مشکل این نقشه اینه که آیکن هاش خیلی زیادن و ایونت های مولتی پلیر رو هم روی نقشه گذاشته که شدیدا شلوغش کرده نقشه رو و از طرفی اصلا آیکن ها مرتب نیست... ولی باز هم از هیچی بهتره
نقشه هاوایی روی گوگل مپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اومدی هاوایی خبر بده دعوتت کنم به کلابم
mehdi_pro2
07-03-2011, 14:45
من امروز این بازیو خریدم { Xbox 360 } ولی نمی دونم چی به چیه؟!
چرا گرافیکش این همه پایینه؟ داخل این بازی چی کارا میشه کرد؟
لذت بازی به سخت بودنشه
مخصوصا وقتی میای هاوایی و میخوای لایسنس بگیری
اومدی هاوایی خبر بده دعوتت کنم به کلابم
خوب با دوستم كه بنده خدا الان ساعت 4 و نيم صبحشون هست رفتيم يكي 2 ساعتي گشتيم
خيلي خوب بود و حال داد...
سرعتشم قابل قبول هست
حالا كه فعلا اول كارم و خود رفيقم گفت تموم كن بتوني بياي هاوايي كه بياي تو كلوب
حالا شما اگه تونستي منو تو friend هات Add كن كه اگه اومدي با هام يه دوري بزنيم...
اين آيدي منه :
arashape
حالا سر يه تايمي هماهنگ ميكنيم يه جا قرار بزاريم همديگرو ببينيم :46: :10:
من یک سوال دارم
تاحالا هیچ بازی آنلاین و مالتی پلیر بازی نکردم
برای بازی کردن به چه مقدار حجم اینترنت نیاز هست؟
کلا یک توضیح میدید باید چکار کرد؟
p30worldapm
07-03-2011, 19:55
من هیچی از این کلاس ها نمی دونم.
برای مسابقه b4 حتما باید ماشین b4 داشته باشی یا b3 هم می شه؟
b4 فقط از این شاسی بلند هاست؟
کلا حدود 10 تا ماشین فروشی هست که فقط 2 تاشون 2 تا ماشین B4 دارن! چرا انقدر کمه؟
من هیچی از این کلاس ها نمی دونم.
برای مسابقه b4 حتما باید ماشین b4 داشته باشی یا b3 هم می شه؟
b4 فقط از این شاسی بلند هاست؟
کلا حدود 10 تا ماشین فروشی هست که فقط 2 تاشون 2 تا ماشین B4 دارن! چرا انقدر کمه؟
برای هر کلاس باید از ماشین همون کلاس استفاده کنی
کلاس b هم فقط شاسی بلنده
ماشین های b کلا کمن ولی فکر کنم بگردی میتونی چند تا دیگه هم پیدا کنی
تو پست های قبلی بچه ها بهترین ماشین های هر کلاسیو نوشته بودن
گشتيم
خيلي خوب بود و حال داد...
سرعتشم قابل قبول هست
:
شما پینگتون چقدره؟
سلام دوستان لطفا در مورد نحوه ی آنلاین بازی کردن و حداقل پهنای باند مورد نیاز راهنمایی کنید
متشکرم
شما پینگتون چقدره؟
زياد :20:
پينگ خود اسپيد نت 409 !
زياد :20:
پينگ خود اسپيد نت 409 !
پینگ منم همین حدوده
شما راحت بازی می کنی؟ لگ نداره اصلا؟
اصلا كه نميشه گفت...
اما خوب و تقريبا روون هستش و ميشه با كساي ديگه مسابقه بدي و واسه خودت بگردي...
همن امروز من 3 ساعت پشت سر هم با دوستم داشتيم تو هاوايي ميگشتيم از جاده هاي معمولي و اتوبان با سرعتهاي بالا تا آفرود
جالبه وقتي كاركترهاي ديگه رو كه ميبيني واسه خودشون ميگردن و ماشين ميخرن و لباس و ... احساس ميكني كه كاركترت فقط در حد يه تصوير نيستش
ميتوني دوستات رو به خونه يا هرجاي ديگه دعوت كني و ...
در كل آنلاين خيلي خوبه و تقريبا يه دنياي ديگست :20:
SA.JJ.AD
09-03-2011, 14:50
خداییش عجب بازییه :40:خیلی وقت بود یه بازی ریسینگ اینقد بهم صفا نداده بود :40:
.
یه عکس از رعدو برق :31:
SA.JJ.AD
09-03-2011, 15:54
راستی دوستان کسی اینجا با گیم پد تو pc بازی میکنه ؟!
.
دیگه کلید کم اوردم !!:31:دیگه نمیدونم کدوم دکمه رو بزارم برای اینکه تو ماشین بتونم اینور اونورو نگاه کنم ؟! فعلا گذاشتم انالوگ اون یکی دسته و میزارمش زیر میز با انگشت پا :18: انالوگ چپو کنترل میکنم و کلمو اینور اونور میکنم تو ماشین :16::16:
.
راهه دیگه ای نداره ؟! اونایی که ps3 و xbox دارن چجور کنترل میکنن ؟!:27:
.
دیگه هیچ کلید خالی ای نمونده اخه :31:
pooria-ir
09-03-2011, 18:35
بچه ها هیچ جوری به صورت رایگان نمیشه آنلاین بازی کرد ؟
Keyvan2139
10-03-2011, 18:31
بچه ها هیچ جوری به صورت رایگان نمیشه آنلاین بازی کرد ؟
فعلا که امکانش نیست... ولی مطمئن باش امروز فردا بخش آنلاینش هم کرک میشه
برادران روس ما بیکار نمیشینن :46:
Spaniuly
11-03-2011, 01:18
تقریبا منطقه یک هاوایی هم داره به اتمام می رسه دیگه درصد زیادی از جاده ها باقی نمونده کل ماشین های ژیان رو هم پیدا کردم و یه ژیان باحال بهم داده البته خیلی با ژیان های خودمون فرق می کنه
راستی برای مابقات A5 چی پیشنهاد می کنید؟ من دو تا از ایونت هاش رو با همین لوتوس اوورایی که از ایبیزا کاپ بردم به راحتی رد کردم یه لیستی هست بهترین گزینه ها رو برای هر کلاس معرفی کرده توی اون برای A5 آئودی رو پیشنهاد کردن ولی همین آئودی فعلا از آخر اوله توی رنکینگ A5 و کریس وایلدر که با فورد موستانگ جی تی هست داره بهم نزدیک می کنه ماشینش هم که فورد هست خیلی چیز ردیفی هست به نظرم اگه بخواهیم لوتوس رو در نظر نگیریم بهترین گزینه واسه A5 همین فورد موستانگ جی تی هست چون به هر حال من این لوتوس اورام رو تا ته تیون و آپگرید کردم
راستی من قصد دارم بعد اینکه این بازی رو به طور کامل تموم کردم نسخه PC رو به صورت اورجینال بخرم و سعی کنم یه دایره المعارف برای این بازی تدوین کنم یه چیز جامع با بهره گیری از نقشه پویا می خوام یه چیزی مثل سایت gta4.net که یه سایت جامع و راهنما و تکمیل واسه GTA IV هست جور کنم. جای ماشین های محل های عکس و ... رو نشون بدم اون نقشه گوگل مپ هم کامل نیست فقط 6 تا از ماشین های منطقه 1 رو روی نقشه درج کرده بقیه رو خودم پیدا کردم
اگه نسخه PC رو بازی می کردم نقشه بوک مارک شده ام رو قرار میدادم تا نقاط دقیق ماشین ها رو ببینید به زودی نسخه PC رو هم می گیرم تا بتونم مانور بیشتری بدم روی راهنما تهیه کردن.
موفق باشید
چندتا کاربر میان از آنلاین بازی کردن حرف میزنن ولی کسی نیست در مورد آنلاین بازی کردن به من یک توضیحی بده؟!!اینقدر سخته؟
دوستان من پست های قبل رو چند روز پیش که توی a5 بودم خوندم واقعا ترسیدم و گفتم دیگه این لایسنس ها پاس شدنی نیست و دیگه کلا قیدش رو زده بودم و دنبال یه سیو بودم که قسمت آموزشی رو رد کرده باشه :18:
ولی باور کنید خودم وقتی به لاسینس ها رسیدم این قدر آبکی و ساده بودند که خندم گرفت !! همون مرحله ای که اگه اشتباه نکنم داون مونتین که با یه مرسدس باید یه مسیر لغزنده رو از کوه بیایی پایین رو با چند بار رفتن قلقش خیلی سریع اومد دستم و تقریبا خیلی راحت با یه تفاضل 4 ثانیه ای قینیشش کردم :20:
همچنین یکی دیگه از مراحل دیگه ای که البته دوستان خیلی کم اشاره کرده بودند بهش ، همون مرحله ایه که باید با یه استون یه مسیر پیچ و خم دار رو توی زمان محدود رد کنی که البته اون هم قلق داشت ! :13:
و اما لایسنس های " آ یک " که بعضی ها حتی جایزه گذاشته بودند :18: شاید آسون ترین مراحلی بود که توی تست داریو بازی کردم :)))
و تقریبا توی نیم ساعت به خوبی و خوشی ختم به خیر شد .......
نمی دونم یا کم لطفی از دوستان بود توی پست های قبل ، یا اینکه دوستان عزیز تست درایور (!) نبودند :27:
راستی در مورد آنلاین بازی کردن کسی نگفت که چه سرعتی مورد نیازه ها ؟!
Keyvan2139
11-03-2011, 13:02
چندتا کاربر میان از آنلاین بازی کردن حرف میزنن ولی کسی نیست در مورد آنلاین بازی کردن به من یک توضیحی بده؟!!اینقدر سخته؟
دوست عزیز! بخش آنلاین بازی چیز خیلی پیچیده ای نیست.. من نمیدونم شما در مورد کدوم قسمت بازی آنلاین توضیح میخوای... بهر صورت یه شرح مختصر میدم واسه اونایی که هنوز اطلاعاتی تو این زمینه ندارن
TDU2 دو بخش آفلاین و آنلاین داره... یعنی هم میشه اونو بدون اتصال به اینترنت بصورت عادی و آفلاین بازی کرد (مثل خیلی از کاربرای ایرانی) و هم اینکه با اتصال به اینترنت و کانکت شدن بازی با سرور اونو آنلاین بازی کرد
با نحوه نصب و راه اندازی بازی آفلاین که بعید میدونم کسی مشکل داشته باشه (اگر هم کسی سوالی داره، یه تاپیک اختصاصی در همین مورد درنظر گرفته شده)
حالا بریم سر وقت آنلاین: اونایی که میخوان TDU2 رو تحت شبکه بازی کنن چندتا پیش نیاز دارن
اول اینکه باید بازی رو اورجینال تهیه کرده باشن... به عبارتی باید پول بالاش داده باشن، با نسخه کرک شده نمیشه آنلاین بازی کرد. دوستانی هم که میان تو این زمینه صحبت میکنن همشون هزینه کردن و از سایت .....................www سریال بازی رو خریدن (حالا خریدن سریال و نحوه وارد کردنش تو بازی و راه اندازی اون و مشکلات احتمالی، خودش یه داستان جداییه)
دوم ثبت نام تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TDU2 .com هستش که رایگانه ولی باید حتما انجام بشه...... (میگم خدمتتون!!)
سومین مرحله ساخت یه اکانت آنلاینه... اون اول که بازی رو شروع میکنید یه پنجره باز میشه و ازتون نام کاربری میخواد . همون جا نوع اکانت رو مشخص میکنید. اگه آفلاین انتخاب کنید (آیکن قرمز) که فقط یه اسم میدید و تمام؛ ولی اگه انتخابتون آنلاین باشه (آیکن سبز) باید یه اسم و رمز عبور بدین... که همون اسم و پسوردی تو ثبت نام سایت انجام دادید رو وارد میکنید
وقتی اکانت شما آنلاین باشه، به محض ورود، بازی بصورت خودکار به سرور خودش متصل میشه و شما میتونید لذت یه ریسینگ تحت شبکه رو تجربه کنید
بازی TDU2 تو حالت شبکه ای و غیر شبکه ای ماهیتاً هیچ تفاوتی با هم نداره و بازی همون بازیه، مگر یه سری قابلیت ها، امکانات و مسابقات و ... جدید که تو حالت آنلاین باز (Unlock) میشه؛ مثل تمام مسایقات بخش Multiplayer و Casino، دوئل های دونفره آنلاین، ماشینهای جدید و....
فقط ضعفی که وجود داره اینه که اگه یه وقت هوس خرید سریال و رفتن به دنیای آنلاین به سرتون زد، باید همه مراحل رو از اول با یه اکانت جدید آنلاین گز کنید... چون Save های اونا با هم فرق داره... البته امیدوارم این مشکل هم به زودی حل بشه
خلاصه اینکه بازی TDU2 تحت شبکه یه دنیای دیگه ای داره، فقط اونایی که آنلاین بازی کردن اینو حس میکنن... اثبات این صحبت هم بازی Conter Strick هست که حتما دیدید، با اون گرافیک ضعیف و گیم پلی افتضاح این همه طرفدار تو ایران یا شاید جهان داره... فقط چون بازی به صورت زنده انجام میشه
دوستانی هم که میخوان Produck Key اورجینال بازی رو خریداری کنن، به پستهای قبلی یه سر بزنن.... بروبچس مایه دار تست درایوی!!! توضیحات کاملش رو دادن :46:
دوستان من پست های قبل رو چند روز پیش که توی a5 بودم خوندم واقعا ترسیدم و گفتم دیگه این لایسنس ها پاس شدنی نیست و دیگه کلا قیدش رو زده بودم و دنبال یه سیو بودم که قسمت آموزشی رو رد کرده باشه :18:
ولی باور کنید خودم وقتی به لاسینس ها رسیدم این قدر آبکی و ساده بودند که خندم گرفت !! همون مرحله ای که اگه اشتباه نکنم داون مونتین که با یه مرسدس باید یه مسیر لغزنده رو از کوه بیایی پایین رو با چند بار رفتن قلقش خیلی سریع اومد دستم و تقریبا خیلی راحت با یه تفاضل 4 ثانیه ای قینیشش کردم :20:
همچنین یکی دیگه از مراحل دیگه ای که البته دوستان خیلی کم اشاره کرده بودند بهش ، همون مرحله ایه که باید با یه استون یه مسیر پیچ و خم دار رو توی زمان محدود رد کنی که البته اون هم قلق داشت ! :13:
و اما لایسنس های " آ یک " که بعضی ها حتی جایزه گذاشته بودند :18: شاید آسون ترین مراحلی بود که توی تست داریو بازی کردم :)))
و تقریبا توی نیم ساعت به خوبی و خوشی ختم به خیر شد .......
نمی دونم یا کم لطفی از دوستان بود توی پست های قبل ، یا اینکه دوستان عزیز تست درایور (!) نبودند :27:
راستی در مورد آنلاین بازی کردن کسی نگفت که چه سرعتی مورد نیازه ها ؟!
دوست عزیز، اگه قصد شما از زدن این پست، فقط روحیه دادن به کساییه که لایسنسهارو رد نکردن..... و نیت دیگه ای ندارید، من به شخصه از شما تشکر میکنم
محض اطلاعتون باید بگم اکثر دوستانی که لایسنسها رو رد کردن، نهایتا با یک یا دو مرحلش مشکل داشتن... نا با کل لایسنس
Keyvan2139
11-03-2011, 22:03
خب بالاخره بعد چند ساعت ور رفتن با این نقشه هاوایی، Wreck Cars های منطقه یک رو براتون درآوردم... البته چون نقشه بزرگ و با جزئیات هاوایی موجود نیست از هر قسمت یه detail گرفتم...
زیاد هلو نیست ولی سعی کردم نقطه دقیق رو براتون مشخص کنم تقریبا میشه از رو زوم نقشه اونو پیدا کرد
پس فعلا Hawaii 1 رو داشته باشید. باقیش هم که ردیف شد واستون میذارم
ژیان سواری خوش بگذره !!!
Spaniuly
11-03-2011, 22:32
دستت درد نکنه کیوان کارت عالیه فقط ایکاش مال هاوایی 2 رو می ذاشتی که شدیدا بهش نیاز دارم این منطقه 2 هم خیلی بزرگه اصلا هرچی گشت میزنم پیدا نمی کنم تا الان 5 تا تا از اون ماشین های مسابقه ای رو پیدا کردم اصلا معلوم نیست کجان
+
آپدیت ...
ای کیوان ناقلا الان که به عکس ها دقت کردم دیدم دایتونا می رونی!!! یالا جاهاشون رو بذار وگرنه هر چی دیدی از چشم خودت دیدی :31:
برای آنلاین بازی کردن چه سرعت اینترنتی و همینطور چقدر حجم میخواد؟
Keyvan2139
11-03-2011, 23:15
قابل نداره...
من توی هاوایی فعلا فقط Wreck Cars های منطقه 1 و 2 رو تونستم پیدا کنم، بقیش رو دو سه تا بیشتر پیدا نکردم... Ibiza رو هم که یکی دو هفته پیش تموم کردم
ایشالا تا فردا اگه فرصت بشه منطقه 2 هاوایی رو هم آماده میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.