مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هارد اینترنال جهت سیستم بمنظور گیم
toorajjj
02-05-2010, 16:16
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در انجمن
بنده تا چند روزه سیستمم را خواهم فروخت و یک سیستم جدید خواهم خرید ( با کمک راهنمایی دوستان عزیزم در انجمن ) ولی ابتدا باید یک هارد بخرم تا اطلاعاتم را توش کپی کنم سیستم که خواهم بست به منظور بازی خواهد بود
چه هاردی را پیشنهاد میفرمایید با توجه به اینکه :
حجم برام اصلا مهم نیست همون 160 گیگ کافیه . به خاطر اینکه نمیخواهم رو هارد زیاد هزینه کنم .( البته اگه 160 نباشه 250 هم کافیه )
اصلا هارد چقدر تاثیریروی بازی داره ( منظورم فریم ریت ؟) اگه تاثیرش کمه معمولیترین و ارزانترین هارد را پیشنهاد بفرمایید
مقاوم بودن هارد برام مهم نیست چون همیشه بک آپ بر میدارم اگر مشکلی پیش بیاد مساله ای نیست پس بازم کمترین قیمت باشه ؟
لطفا قیمتهای بازار را با انواع مدلش بفرمایید .
با تشکر
symbian-freak
02-05-2010, 17:12
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در انجمن
بنده تا چند روزه سیستمم را خواهم فروخت و یک سیستم جدید خواهم خرید ( با کمک راهنمایی دوستان عزیزم در انجمن ) ولی ابتدا باید یک هارد بخرم تا اطلاعاتم را توش کپی کنم سیستم که خواهم بست به منظور بازی خواهد بود
چه هاردی را پیشنهاد میفرمایید با توجه به اینکه :
حجم برام اصلا مهم نیست همون 160 گیگ کافیه . به خاطر اینکه نمیخواهم رو هارد زیاد هزینه کنم .( البته اگه 160 نباشه 250 هم کافیه )
اصلا هارد چقدر تاثیریروی بازی داره ( منظورم فریم ریت ؟) اگه تاثیرش کمه معمولیترین و ارزانترین هارد را پیشنهاد بفرمایید
مقاوم بودن هارد برام مهم نیست چون همیشه بک آپ بر میدارم اگر مشکلی پیش بیاد مساله ای نیست پس بازم کمترین قیمت باشه ؟
لطفا قیمتهای بازار را با انواع مدلش بفرمایید .
با تشکر
زیر 500 ارزش خرید نداره بنظرم. 500 سیگیت7200.12 الان 50 تومنه.(سال 76 هارد 2 گیگ 110 تومن بود) روی فریم تاثیر نداره اگر رمت کافی باشه. ولی روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره خب اگر کند باشه اعصاب ادم خرد میشه.
. چیزی که زیاده تو بازار ظرفیت 500 سیگیت- وسترن آبی- وسترن سبز که اینو ترجیجا نگیر برای بازی . بعد هم هیتاچی.
وسترن سیاه هم کمه ولی اگر پیدا کردی بگیر. شاید صداش کمی بلند باشه که بعضیها خوششون نمیاد ولی سریعتر از ابی و سبزه. سام f3 500 هم کمیابه ولی خوبه.
toorajjj
02-05-2010, 17:22
با تشکر از راهنمایی شما پس قیمت این انواع رنگارنگ که گفتید همشون 50 تومنه ؟ و من باید دنبال سیاه باشم اگه پیدا نکردم آبی درسته ؟ ( با مارک سیگیت )
ولی یک نکته برا من حتی 10-20 تومن هم مهمه چون جمع میشه و میتونم کارت گرافیک خوب تر بخرم : با توجه به اینکه :
1-صدای هارد اصلا برام مهم نیست . 2- ظرفیتش هم مهم نیست هر چه کمتر ارزانتر .3- سرعت لود شدن بازی هم مهم نیست . 4- رو فرم ریت هم که گفتید تاثیر نداره .
با این حساب ارزانترین چه پیشنهاد میدید
با تشکر مجددا
symbian-freak
02-05-2010, 17:34
با تشکر از راهنمایی شما پس قیمت این انواع رنگارنگ که گفتید همشون 50 تومنه ؟ و من باید دنبال سیاه باشم اگه پیدا نکردم آبی درسته ؟ ( با مارک سیگیت )
ولی یک نکته برا من حتی 10-20 تومن هم مهمه چون جمع میشه و میتونم کارت گرافیک خوب تر بخرم : با توجه به اینکه :
1-صدای هارد اصلا برام مهم نیست . 2- ظرفیتش هم مهم نیست هر چه کمتر ارزانتر .3- سرعت لود شدن بازی هم مهم نیست . 4- رو فرم ریت هم که گفتید تاثیر نداره .
با این حساب ارزانترین چه پیشنهاد میدید
با تشکر مجددا
همشون زیر 60 هستند. سگیت 50 یا شاید 49 تومن هم گیر بیاد . ولی قیمت زیر 500 ندارم. فردا اگر رفتم بازار یک قیمت میگیرم برات.ولی تفاوت قیمت اونقدر کمه که حیفه برای 10 تومن 300 گیگ رو از دست بدی. اون سیاه و سبز و ابی برای وسترن دیجیتال هست. ساتا میخواهید دیگه؟
toorajjj
02-05-2010, 17:44
دوست عزیز متشکرم . اگه اختلاف 10 تومن باشه حق با شماست . روش فکر میکنم . ( ولی من این جور فکر میکردم که 15 تومن از هارد پس انداز میکنم . یک کیس ارزون میگیرم 15 تومن هم از اونجا . درایو نوری هم چون قراره بلو ری فراگیر بشه ارزونشو میخواستم بگیرم یک 5 تومن هم از اونجا - رم هم فعلا 2 گیگ کافی بود - اسپیکر هم که داشتم . موس و کیبورد که چون تو گیم کمترین تاثیر را داره یه 15 تومان هم از اونجا پس انداز میکردم . می بینید که رقم زیادی میشد . کلا 850 بودجه دارم )
اره حتما ساتا .گفتم که بزودی با کمک شما و سایر دوستان عزیزم یک سیستم توپ قراره ببندم
منتظرتون خواهم بود
mohammad59mm
02-05-2010, 23:48
من اطلاعاتي ندارم. اما در مورد كامپوتر اينو تجربه كردم كه از هر قطعه اي بايد بهترينش رو بگيريد. شايد با قيمت ارزون تر حالا راضي باشيد ، اما بعدآ پشيمون ميشيد.
farhad_persona
03-05-2010, 01:05
من اطلاعاتي ندارم. اما در مورد كامپوتر اينو تجربه كردم كه از هر قطعه اي بايد بهترينش رو بگيريد. شايد با قيمت ارزون تر حالا راضي باشيد ، اما بعدآ پشيمون ميشيد.
دقیقا همین طوره! مخصوصا اگر سیستم برا بازی باشه.
toorajjj
03-05-2010, 15:11
دوستان عزیز گیمر که تجربه انواع مختلف هارد دارند اگه ممکنه شما هم نظر بدید . مخلصیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.