مشاهده نسخه کامل
: چرا فلاپی سیستم دائما روشن است ؟؟؟
نازنین زهرا
02-05-2010, 09:00
سلام دوستان از دیروز تا حالا سیستم ام با مشکل مواجه شده است
3سالی هست که دیگر از فلاپی سیستمم استفاده نمی کنم از دیروز تا حالا بااین که فلا پی در ونش نیست چراغ فلاپی ام روشن و همین طور دار می خونه
دیگر ایکن (my computer) هم تغییر کرده شکل یک پنگوئن شده
و دیگراین که نوار وظیفه هم تغییر کرده به رنگ سفید در امده و همچنین کل پنجره ها ویندوز هم تغییر کرده
دیروز فقط انتی ویروس avestرا نصب کردم بعد پاک کردم این مشکل پیش امد لطفا کمکم کنید
تمام این هایی که گفتید نشان میده که سیستم شما ویروسی شده.
Dr Hannibal
02-05-2010, 09:08
سلام دوستان از دیروز تا حالا سیستم ام با مشکل مواجه شده است
3سالی هست که دیگر از فلاپی سیستمم استفاده نمی کنم از دیروز تا حالا بااین که فلا پی در ونش نیست چراغ فلاپی ام روشن و همین طور دار می خونه
دیگر ایکن (my computer) هم تغییر کرده شکل یک پنگوئن شده
و دیگراین که نوار وظیفه هم تغییر کرده به رنگ سفید در امده و همچنین کل پنجره ها ویندوز هم تغییر کرده
دیروز فقط انتی ویروس avestرا نصب کردم بعد پاک کردم این مشکل پیش امد لطفا کمکم کنید
سیستم شما ویروسی شده.
آنتی ویروس کسپرسکی یا آویرا یا نورتون رو نصب کنید تا امروز آپدیت کنید و اسکن کنید. تمام ایراد های فوق به دلیل ویروس هست.
اگی می تونی ویندوزت رو عوض کن. این بهتره. چون ویروس کلی از فایل های سیستم رو خراب کرده.
نازنین زهرا
02-05-2010, 14:49
یعنی اگر من ویندوزم پاک کنم به نظر شما مشکلم حل می شود من زیاد با ویروس مواجه هستم بیشتر مواقع هم راه کار شما را انتخاب می کنم و ویندوزم را پاک می کنم ولی هیچ تاثیر نداره
من 2 روز پیش با اویرا سیتمم را ویروس یابی کردم چیری پیدا نکرد دیروز با اوست ویروس یابی کردم باز هم چیزی پیدا نکرد کسپر هم وقتی روی سیستمم نصب می کنم ویندوز م هنگ می کنه درایوها قفل می کنه و هزار بلای دیگر به سرم می اورد تا ویندوزم را پاک کنم دوباره نصب کنم تا مشکلات یک کم کمتر شود
amd>intel
02-05-2010, 15:13
ایراد از کابلش هست . 90%
Dr Hannibal
02-05-2010, 16:52
یعنی اگر من ویندوزم پاک کنم به نظر شما مشکلم حل می شود من زیاد با ویروس مواجه هستم بیشتر مواقع هم راه کار شما را انتخاب می کنم و ویندوزم را پاک می کنم ولی هیچ تاثیر نداره
من 2 روز پیش با اویرا سیتمم را ویروس یابی کردم چیری پیدا نکرد دیروز با اوست ویروس یابی کردم باز هم چیزی پیدا نکرد کسپر هم وقتی روی سیستمم نصب می کنم ویندوز م هنگ می کنه درایوها قفل می کنه و هزار بلای دیگر به سرم می اورد تا ویندوزم را پاک کنم دوباره نصب کنم تا مشکلات یک کم کمتر شود
بنا به این جمله که ویندوز رو تعویض میکنید مشکلات کم میشه پس من باز هم می گم احتمال بالا ویروس هست.
بهترین کار اینه که اول ویندوز رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی و یا آویرا رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایور ها مادربرد و کارت صدا و.... رو نصب کنی همون اول بدون دبل کلیک کسپر ویا آویرا رو نصب کن وقتی کلید خواست گزینه تریال فعلا استفاده کن تا بعد و اپدیت کن. حتما آپدیت کنید.
میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی و اپدیت و اسکن.
خبرش رو بده
خوش باشی
نازنین زهرا
03-05-2010, 07:02
متشکرم از راهنمایی که کردید
من پس نصب ویندوزم pmشما را دیدم ومن حتی کارت صدا و... نصب کرده بودم من دیروز هر چه سعی کردم کسپر را نصب کنم نشد تا نصفه نصب می شه ویک دفعه پنجره نصب ناپدید می شود بعد از نصب ویندوز تنها مشکلی که باقی مانده همین فلاپی و سرعت پایین سیستم است به نظر شما من باید دوباره ویندوزم رانصب کنم صدای فلاپی واقعا ازار دهنده است
Dr Hannibal
03-05-2010, 07:13
متشکرم از راهنمایی که کردید
من پس نصب ویندوزم pmشما را دیدم ومن حتی کارت صدا و... نصب کرده بودم من دیروز هر چه سعی کردم کسپر را نصب کنم نشد تا نصفه نصب می شه ویک دفعه پنجره نصب ناپدید می شود بعد از نصب ویندوز تنها مشکلی که باقی مانده همین فلاپی و سرعت پایین سیستم است به نظر شما من باید دوباره ویندوزم رانصب کنم صدای فلاپی واقعا ازار دهنده است
بازم ویروس رو شما اجرا کردید در ویندوز جدید.
به هیچ وجه دبل کلیک نکنید( خیلی مهمه )
اولین باری که ویندوز اومد بالا بدون دبل کلیک کسپرسکی رو نصب کنید. یعنی فقط کلیک راست سپس open.
این صدای فلاپی برای ویروس اتوران هست.+ ویروس سالیتی هم دارید.
شما در حال حاظر این کار رو بکنید.
وارد این لینک بشید فایل سالیتی کیلر رو دانلود و اجرا کنید و بذارید این برنامه کوچیک کامل سیستم رو اسکن کنه.
SalityKiller
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم نشد این برنامه رو دانلود کنید نصب کنید و حتما آپدیت کنید. نمی خواد کرک و غیره بزارید براش از همون چند روز رایگانش استفاده کنید و بعد از اپدیت و اسکن کاری باهاش نداریم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اسکن بدون دبل کلیک کسپرسکی رو نصب کنید و تا امروز اپدیت کنید. سپس بازم اسکن با خود کسپرسکی.
نشد ویندوز رو عوض کنید و مراحل بالا گفتم رو با دقت اجرا کنید. اون فلاپی این جوری بمونه میسوزه.
بهترین کار اینه که اول ویندوز رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی و یا آویرا رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایور ها مادربرد و کارت صدا و.... رو نصب کنی همون اول بدون دبل کلیک کسپر ویا آویرا رو نصب کن وقتی کلید خواست گزینه تریال فعلا استفاده کن تا بعد و اپدیت کن. حتما آپدیت کنید.
میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی و اپدیت و اسکن.
نازنین زهرا
03-05-2010, 11:16
این ویروس یاب را نصب کردم ویروسی پید ا نکرد بدین تریبی که شما گفتید باید دوباره ویندوزم رانصب کنم و کسپر را نصب کنم واقعا متشکرم
Dr Hannibal
03-05-2010, 11:47
این ویروس یاب را نصب کردم ویروسی پید ا نکرد بدین تریبی که شما گفتید باید دوباره ویندوزم رانصب کنم و کسپر را نصب کنم واقعا متشکرم
خواهش میکنم. فقط آپدیت یادتون نره وگرنه به جواب نمیرسید.
( کسپرسکی / آویرا گزینه های خوبی هستند برای الان )
نازنین زهرا
09-05-2010, 06:43
خواهش میکنم. فقط آپدیت یادتون نره وگرنه به جواب نمیرسید.
( کسپرسکی / آویرا گزینه های خوبی هستند برای الان )
من دوباره ویندوزم رانصب کردم بدون هیچ دابل کلیک کسپر را نصب کردم بعد هم اپدیت کردم سیستمم را ویروس یابی کردم 2 تا ویروس پیدا کردم ازبینشان بردم ولی هنوز فلاپی ام صدا می کند
واقعا از خودم ناامید شدم که الان دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوترم ولی نمی تونم سیستم خودم را درست کنم
واقعا نمی دانم که دیگر چه کنم
متشکرم
Dr Hannibal
09-05-2010, 08:37
من دوباره ویندوزم رانصب کردم بدون هیچ دابل کلیک کسپر را نصب کردم بعد هم اپدیت کردم سیستمم را ویروس یابی کردم 2 تا ویروس پیدا کردم ازبینشان بردم ولی هنوز فلاپی ام صدا می کند
واقعا از خودم ناامید شدم که الان دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوترم ولی نمی تونم سیستم خودم را درست کنم
واقعا نمی دانم که دیگر چه کنم
متشکرم
تلاش بیهوده نکردید که پس نا امیدی نداره :46:. یعنی الان اون مشکل پنگوئن شدن مای کامپیوتر و نصب نشدن نرم افزار ها مخصوصا انتی ویروس ها و.... رو که ندارید نه؟ اگه ندارید تبریک میگم این مسیر باید طی میشد.
بریم سر فلاپی:
چقدر فلاپی صدا میده ؟ اگه یک سره داره فلاپی صدا میده که هیچی باید هنوز دنبال دلیلش باشید. اما اگه گاهی اوقات یک صدایی میده اون به خاطر اسکن خود کسپرسکی هست و چیزی نیست نگران نباشید.
اگه نه بدون وقفه داره صدا میده باید کسی که به سخت افزار آشنایی داره بدید یک چک کنه تا اتصالاتاش مشکلی نداشته باشه یا خودتون یک چک کوچیک بکنید.
نازنین زهرا
09-05-2010, 08:53
وای نمی دونم چگونه از تون تشکر کنم مشکلم حل شد می دونید فلاپی بدون هیچ وقفه ای دائما صدا می کرد
شما گفتید کسپر را نصب کن اپدیت کن وبعد سیستم با هاش ویروس یابی کن من این کار کردم ویروس پیدا کرد
خوب پا ک اش کرد ولی همچنا ن فلاپی بدون هیچ وقفه ای صدا می کرد .من امروز دوباره ویندوز پا ک کردم و دوباره نصب کردم وقتی ویندوزم نصب اش تمام شد وارد ویندوز شدم دیگر فلاپی ام صدا نکرد .
من این برداشت را می کنم که من بعد از ویروس یابی دوباره باید ویندوزم را نصب می کردم تا مشکلم حل می شد.
نمی دونم تا چه حد برداشتم از این اتفاق درست است ولی به هر حال مشکلم حل شد .
بازهم از تون متشکرم
موفق باشید
Dr Hannibal
09-05-2010, 08:58
هرچی بود تموم شد ولی ما که کاری نکردیم :20:
امیدوارم فلاپی دیگه بی وقفه صدا نکنه :31:
آنتی ویروس آپدیت شده برای همیشه یادتون نره.
گزینه های خوب:
آویرا / کسپرسکی / جی دیتا / نورتون
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.