مشاهده نسخه کامل
: بررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما
*Alucard*
30-04-2010, 23:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری C8000 سامسونگ در ادامه تولیدات LED سامسونگ برای سال 2010 و مدلی برای جایگزینی به جای سری B8000 سامسونگ هست.
The good: Better black levels than other edge-lit sets; accurate color with linear grayscale; numerous picture controls and tweaks; sleek styling with inch-deep panel; superb streaming and widget content via well-integrated Apps platform; 3D compatible; 2D to 3D conversion system works better than expected.
نکات مثبت:
بازتولید مشکی بهتر از بقیه Edge lit ـها (نوعی از LED پنلها که آرایش LED ـهای اونها در گوشه های پنل هست).
رنگهای دقیق
وجود گزینه های زیاد برای تنظیمات تصویر
طراحی زیبا و نازک
امکانات نزم افزاری فوق العاده
قابلیت پخش تصاویر سه بعدی
عملکرد سیستم مبدل تصاویر دو بعدی به سه بعدی بهتر از حد انتظار
The bad: Extremely expensive; subpar uniformity and off-angle viewing; lighter black levels than full-array local-dimming sets; black areas tinged bluer; doesn't handle 1080p/24 content properly; 3D exhibited ghost images along edges (crosstalk); does not include 3D glasses; terrible remote.
نکات منفی:
قیمت بالا
عملکرد ضعیف در یکنواختی شدت نور وزاویه دید
بازتولید مشکی ضعیفتر نسبت به LED ـهایی که آرایش منطقه ای برای نوردهی دارن
محوی تصاویر در نماهای تاریک
عدم توانایی نمایش صحیح فیلمهای با رزولوشن 1080 که به صورت 24 فریم پخش میشن
پخش سایه دار تصاویر سه بعدی
کنترل راه دور وحشتناک!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------
C7000
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------------------------------
Samsung C8000 LED
Trusted Reviews
So my first experience of a fully functioning 3D TV has come to an end - and I have to say that I really enjoyed it. In fact, were it not for the crosstalk issue, I’d be totally convinced that 3D is going to become as big in its own ‘events-based’ way as HD has. Even as it stands, I think it’s got far more legs than I or many of my fellow journalists perhaps expected.
It remains to be seen how the UE55C8000’s 3D abilities might compare with other brands of 3D TV. But my gut instinct is that they will actually hold up very well against other LCD and LED TVs, with Panasonic’s imminent 3D plasma models probably likely to provide the toughest challenge.
Importantly, though, the UE55C8000 is also a stunningly attractive, feature-heavy star with non-3D footage. So provided you can swallow its price, it’s a seriously impressive TV even if you only decide to use its 3D talents every now and then.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------
40E690C
Although we were ready to give the Samsung LE40C650 a “Highly Recommended” verdict, a few smaller issues prevented us from doing so. 45ms of input lag makes the LCD TV unsuitable for hardcore gamers, and some mild undefeatable video processing alters the aesthetic of grainier film material rather than faithfully reproducing it — something which will likely infuriate film purists in principle alone, even though it is a characteristic of the TV which many people will not notice. In the future, we’d also like to see Samsung’s very promising Motion Plus system refined to avoid the slight added judder which we encountered with it enabled.
In terms of contrast performance and overall picture depth, the Samsung LE40C650 is one of the best LCD HDTVs we’ve ever reviewed, and indeed is even better than some Plasma displays. The addition of 10-point Greyscale configuration is a fantastic addition to Samsung’s already comprehensive set of picture setup controls, and is one of the reasons why the LE40C650 calibrated so wonderfully, with ruler-flat Greyscale and Gamma tracking (and let’s not forget the highly accurate colour reproduction). All of these traits resulted in very realistic, satisfying video. LCD buyers who have been left disappointed with the contrast performance of other displays will find a lot to like with the Samsung LE40C650’s deep blacks and satisfying image… it only narrowly misses a “Highly Recommended” rating for the reasons cited above.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------
C6000
Samsung C6000 is pretty much similar to the 2009 models in regards of design, functionality and inputs, besides the new DLNA function that is the best we have seen on a flat panel TV so far. It has support for most formats and the navigation is fast. The speakers in C6000 on the other hand are poor.
Picture quality has not been improved much compared to the 2009 line-up. The response time has been improved but color reproduction and black levels are pretty much the same. Black depth was measured to 0.05 cd/m2 which is good for a non LED local-dimming LCD-TV and shadow detailing is convincing, too, but we would have liked to see an improvement, just a minor one.
Summed up, this means fair SD and HD picture quality that is convincing but not overly impressive. Also, I’m a bit nervous about the clouding issues that we saw on our C6000 model.
All in all C6000 pretty much has the same characteristics as the 2009 LED models from Samsung. It’s no breakthrough but Samsung did manage to reduce the heavy trailing from the B7000 model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Freview.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D1241 084220). A good TV without critical flaws but the price is a bit too high.
نکات مثبت:
DLNA و سرعت بارگذاری فایلها
بازتولید مشکی و جزئیات در سایه ها
رسپانس تایم پیشرفت کرده
نکات منفی:
عدم یکنواختی شدت نور
زاویه دید ضعیف
کیفیت صدا
قیمت بالا
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------
C8000
Source:
amir_amd
01-05-2010, 23:57
کنترل راه دور وحشتناک!!!
منظورش چیه ؟ اینکه معمولیه.
t_tanhayam
02-05-2010, 01:38
احتمال منظور mr alucard همون كنترل معروف لمسي هست كه دقيقا مشابه iphone
آیا به ایران هم وارد می شه؟
چه زمانی و با چه قیمتی؟
دوستان نظری در مورد این تلویزیون ندارند؟
ممنون
*Alucard*
02-05-2010, 11:51
منظورش چیه ؟ اینکه معمولیه.
اگر متن ریویو Cnet رو بخونید متوجه میشید که منظورش از وحشتناک عملکرد دکمه های این کنترله نه شکل ظاهریش دلیلشم بخشیش به خاطر مسطح بودن دکمه های کنترل هست.
احتمال منظور mr alucard همون كنترل معروف لمسي هست كه دقيقا مشابه iphone
دوست عزیز این جمله اصلا از طرف من گفته نشده نقل و قول ادیتور Cnet هست که این پنل رو بررسی کرده.
اون کنترلی که شما میگید آپشنال هست و قیمتش 400 دلار آمریکا هست که هر کی بخواد میتونه جداگانه بخره و کنترل روی دستگاه عکسش تو همون لینکی که دادم هست.
سامسونگ تو LCDها امسال مثل اینکه خوب عمل کرده.
t_tanhayam
16-05-2010, 17:50
توليدات شكيل و خوبي داشته ولي توي رده ه اي گرون قيمتش
طلايي مثل 55b850
masoooud
16-05-2010, 20:02
اینطور که متوجه شدم بالاترین lcd در سال 2010 خمون c650 هستش
اینطور که متوجه شدم بالاترین lcd در سال 2010 خمون c650 هستش
نه C750 هم داره، 3D و 240Hz. ولی احتمالاً وارد بازار ما نمیشه.
با سلام خدمت دوستان
چون خودم علاقمند بودم گفتم براي تلويزيونهاي جديد سامسونگ محصول سال 2010 كه شامل سه بعدي ها و سري c ميشه تاپيك مجزا بزنم
بايد عرض كنم كه تاپيك مفيد قديمي در مورد تلويزيون محبوب b650 (يا همون b690 سام سرويس) در اين تاپيك قرار داره
همچنين دوستاني كه در خصوص خريد از بانه و قيمتهاي اون سوال دارن مي تونن به تاپيك زير مراجعه كنند
همچنين تجريه خريد شخصي خودم از بانه رو هم نوشتم كه خوندنش خالي از لطف نيست
به هر حال بررسي تلويزيونهاي جديد سامسونگ رو در اين تاپيك سر ميگيريم
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
اولين موضوعي كه به چشم ميخوره بحث قيمت جهاني اين تلويزيونها هست كه من قيمت b650 رو هم براي مقايسه مي اورم
46C650 1299.99$
46C750 1699.99$
46B650 1899.99$
46B750 2199.99$
همين طور كه ميبينيد مدل c هم سري 6 و هم 7 قيمتي كمتر از مدل b650 دارند و فقط b750 هست كه از اون گرونتره
ميخواهيم در خصوص خصوصيات فني اين تلويزيون دوستان توضيح بدن
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
اين اطلاعاتي كه ميدم از سايتهاي خارجيه و خودم تست نكردم
يكي از برتري هاي c650 نسبت به b650 اصلاح نسبت نمايش از طريق usb براي سري c ميباشد كه با انتخاب mode2 در گزينه سايز تصوير قابل انتخاب است
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
با تشکر از دوست عزیز alizali
یک نگاهی که به Firmware های سری C میانداختم به نکته جالبی برخورد کردم و اون اینکه حجم آنها بیش از 100 مگابابیت است.
از ویژگی های مهم این سری قابلیتهای بسیار خوب و بهبود یافته اینترنت و شبکه است و امکان استفاده از بسیاری از سایت های شبکه های اجتماعی.
نکته دیگه این که در سری B به هنگام پخش فایلهای ضبط شده TS و خیلی فرمت های دیگه تصویر FIT نمی شد و بصورت 4:3 پخش میشد که این مشکل هم در سری C حل شده.
اين رو هم دوست خوبمون تو تاپيكي كه بسته شد اعلام كرده بودند
*Alucard*
22-05-2010, 13:08
ممنون دوست عزیز اطلاعات خوبی بود
اين اطلاعاتي كه ميدم از سايتهاي خارجيه و خودم تست نكردم
لطفا منبع رو ذکر کنید.
مدل 40 اینچ C550 با مدل C630 که تو بازار موجوده 200 تومن اختلاف داره. تفاوتی که من دیدم فقط مقدار کنتراست بالاتر 630 و 100 هرتز بودنشه. به نظر شما کدومو بگیرم؟
C630
چرا C630؟
یعنی 100 هرتز بودن به اندازه 200 هزار تومن تو کیفیت تصویر تاثیر داره؟
سلام الآن دو ماهه دارم پست ها رو مي خونم هنوز به نتيجه نرسيدم
*Alucard*
22-05-2010, 17:31
چرا C630؟
یعنی 100 هرتز بودن به اندازه 200 هزار تومن تو کیفیت تصویر تاثیر داره؟
فقط 100 هرتز بودن نیست , بازتولید مشکی قویتر(نه خیلی) و درخشش بالاتری داره (همون دلیلی که مردم LCD میخرن) , وضوح حرکتیشم در مجموع بهتره.البته کلا اختلاف کمه ولی تو سه تا فاکتور مهم برتری داره.
C550 بدون گارانتی 40 اینچ تو تهران میدن 940. احتمال زیاد تا آخر هفته میخرمش. :46:
amuhasan
22-05-2010, 21:26
سلام
C550 هم دقیقا مثل c650 از طریق usb فیلم پخش میکنه؟
شماره تلفن این فروشگاه رو برام لطفا میفرستی؟
سلام
C550 هم دقیقا مثل c650 از طریق usb فیلم پخش میکنه؟
شماره تلفن این فروشگاه رو برام لطفا میفرستی؟
بله. از لحاظ پخش فیلم هیچ تفاوتی با هم ندارن. در مورد خرید هم به تاپیک خرید غیر حضوری از بانه مراجعه کنید:
يه سوال من دارم
تو سايت سامسونگ دات كام بخش ايران اين اسم مدلها خيلي عجيب غريبه
به طور مثال سايز 46 رو انتخاب كنيد
سه مدل بهتون معرفي ميكنه
LA46M88
LN46A750
LE46A956
اين مدلهاي عجيب غريب چي هستن
تا اونجا كه من ميدونم سيستم نامگذاري اينطوري هست
L اول يعني LCD
حرف بعدي منطقه توليده مثل A آسيا E اروپا و N امريكا
عدد بعدي سايز تلويزيون هست مثلا 46
حرف بعدي سال توليده مثلا B 2009 , C 2010
و سه عدد بعدي هم دقيقا مدل و سري تلويزيون رو مشخص ميكنه
و حروف و علايم بعدي كه كمتر تو اسم مدل ميان تيپ ظاهري رو مشخص ميكنن
حالا سوال اينه اين مدلهاي عجيب غريب چيه تو سايت اصلي سامسونگ قسمت فارسي زبانش
و يا مثلا تو سايت امارات اصلا صحبتي از سري هاي c نيست و دوباره مدلهاي سري A اومده بالا
---------- Post added at 07:18 AM ---------- Previous post was at 07:14 AM ----------
سوال من بي جواب مونده
c650 و c750 از مدل b650 كه مدل 2009 هستش و مثل سري 7 سه بعدي هم نيست ارزونتر هستند
چطور همچين چيزي امكان پذيره
لطفا كاري به قيمت ايران و گردن كلفتي سام سرويس نداشته باشيد
قيمت جهاني رو من ميگم
*Alucard*
23-05-2010, 07:42
اون قسمت اول چیز عجیبی نیست شاید دارن سایت رو به روز میکنن معمولا موقع این جور کارا این اتفاقات میوفته که بعداز چند روز و چند ساعت اصلاح میشه....
----------------
جای تعجب نداره این پنلها بک لایت CCFL هستن که تقریبا از نظر تکنولوژی دارن از رده خارج میشن و علاوه بر اون سال به سال بر عکس ایران معمولا از قیمت اجناسی که تکنولوژی قدیمی تر دارن کم میشه البته نحوه قیمت گذاری اجناس تو ایران به عوامل دیگه هم بستگی داره مثل تعرفه گمرکی که سالی دو بار عوض میشه!!!! قیمت دلار که به خاطر تضعیف ارزش ریال داره سال به سال بیشتر میشه و عدم نظارت به قیمتها و ....
قسمت اول مربوط به چند ساعت و چند روز نيست خيلي وقته همينطوره
اما تكنولوژي بك لايت CCFLبه هر حال توليد شده و چرا بايد اينقدر كمتر باشه
چرا قيمت b650 رو پايين نمي آورن. مگه اون هم همين الان با همون تكنولوژي توليد نميشه؟
*Alucard*
23-05-2010, 08:21
اگر چند روزه همینطوری مونده نقص فنی سایتشونه باید یکی بهشون ایمیل بزنه تا بر طرف بشه.
الان B650 تو اروپا و آمریکا Discontinue شده و اگرم چیزی مونده باشه تو حراجیا فروش میره تو ایرانم که دیگه بچه دو ساله میدونه چه خبره احتیاج به توضیح نیست... احتمالا فروشنده های سامسونگ تا زمانی که مدلای قدیمی فروش بره به مشتریا میگن این بهتره ....
این یه نمونه از قیمت B650 تو آمریکا مدل 46 اینچی رو با حمل و نصب رایگان دارن 999 دلار میفروشن:
امروز رفتم یه C550 خریدم. لازم به توضیحه که قبلش B690 داشتم.
نسبت به B690 یه سری مزایا داره و یه سری کاستی ها. چیزی که مسلمه کیفیت تصویر B690 حدود10 - 20 درصد بهتره و قدرت تفکیک رنگها بهتر. اما از این موضوع که بگذریم مزیت دیگه ای نیست. قابلیت پخش فیلم های HD با صدای DTS و قابلیت تغییر سایز فیلم در حالت پخش از شبکه یا USB چیزای بسیار بدر بخوریه که اضافه شده.
خروجی صدای اپتیکال هم اضافه شده اما در عوض خروجی صدای معمولی حذف شده و در صورت نیاز باید به خروجی صدایی که با فیش هدفونی وجود داره بسنده کرد.
فعلا چیزی دیگه ای به نظرم نمی رسه. در مجموع با توجه به پولی که براش دادم (945 واسه 40 اینچش) ازش راضیم.
اگه سوالی بود در خدمتم.
ebi66_boukan
23-05-2010, 22:41
نسبت به B690 یه سری مزایا داره و یه سری کاستی ها. چیزی که مسلمه کیفیت تصویر B690 حدود10 - 20 درصد بهتره و قدرت تفکیک رنگها بهتر. اما از این موضوع که بگذریم مزیت دیگه ای نیست. قابلیت پخش فیلم های HD با صدای DTS و قابلیت تغییر سایز فیلم در حالت پخش از شبکه یا USB چیزای بسیار بدر بخوریه که اضافه شده.
خروجی صدای اپتیکال هم اضافه شده اما در عوض خروجی صدای معمولی حذف شده و در صورت نیاز باید به خروجی صدایی که با فیش هدفونی وجود داره بسنده کرد.
فعلا چیزی دیگه ای به نظرم نمی رسه. در مجموع با توجه به پولی که براش دادم (945 واسه 40 اینچش) ازش راضیم.
اگه سوالی بود در خدمتم.
آقا من C650 دارم.فیلم فول اچ دی هم ندارم تست کنم.اگه شما داری یه فیلم با فرمت MKV 264X Full HD رو تست کن ببین میخونه؟؟؟اگه بخونه من این مستندا رو بگیرم.چون اگه نخونه باید بندازم دور.ممنون
آقا من C650 دارم.فیلم فول اچ دی هم ندارم تست کنم.اگه شما داری یه فیلم با فرمت MKV 264X Full HD رو تست کن ببین میخونه؟؟؟اگه بخونه من این مستندا رو بگیرم.چون اگه نخونه باید بندازم دور.ممنون
فیلمای Full HD من هیچکدوم X264 نیستن. تنها موردی که دیدم دوتا شو ایرانی HD مال رادیو جوان رو دارم که تو B690 صداشون درمیومد اما تو این سری جدیده صداشون در نمیاد. امان از دست این سامسونگ! :19:
t_tanhayam
24-05-2010, 09:57
سلام ابي جان
امروز برات تست كردم اين فيلم رو
You.Don't.Mess.With.The.Zohan.2in1.1080p.BluRay.x2 64-
15 گيگ بود كاملا روون و بدون مورد پخش ميكرد البته b650 :8:
masoooud
24-05-2010, 22:53
c650 v, از کجا گرفتی؟ قیمتش چقدر تموم شد؟
t_tanhayam
31-05-2010, 23:12
c650 v, از کجا گرفتی؟ قیمتش چقدر تموم شد؟
اقا فكر ميكنم ابي خان سرش شلوغخ من در جريانم 46 گرفته از بانه 1580 :46:
masoooud
12-06-2010, 23:16
من هم با فشار مضاعف جان جهانی به همون 40C630 بسنده کردم! نتونستم برای پلاسماههای خوب 2010 صبر کنم:46: فردا که نصب شد نظرم رو به راجبش میگم:31:
masih.masih10
13-06-2010, 15:49
دوستان سلام به نظر شما بهترین lcd که با 2 میلیون تومان میشه خرید همین c650سامسونگه یا مدل دیگه ای هست لطفا" راهنمایی کنید
اگه سوالی بود در خدمتم.
به قیمت خیلی خوبی گرفتیدش، ممنون میشم بفرمایید از کجا گرفتید.
من بالاتر قیمت دادن بهم.
من هم با فشار مضاعف جان جهانی به همون 40C630 بسنده کردم! نتونستم برای پلاسماههای خوب 2010 صبر کنم:46: فردا که نصب شد نظرم رو به راجبش میگم:31:
میشه بفرمایید c630 رو چند گرفتید و از کجا ؟
t_tanhayam
13-06-2010, 17:51
به قیمت خیلی خوبی گرفتیدش، ممنون میشم بفرمایید از کجا گرفتید.
من بالاتر قیمت دادن بهم.
نويد جان مخلصيم داداش قدم رنجه فرمودين ها :46:
عرشم به حضورت اكثر بروبچ اينجا از بانه خريداري كردند وبخاطر اين قيمتها فوق العاده خوبه
پيشنهاد ميشه شديدا :10:
به نظر منم اختلاف قیمت C630 و C650 ارزش نداره و اگر از ظاهر C630 خوشش بیاد، C630 انتخاب بهتریه. صفحشم مات هست و برای جاهای پرنور بهتره.
سلام اساتید گرامی
دوستان یک نظر خواهی از تمام اساتید دارم راجعبه lcd سامسنگ مدل 40b570 خیلی واسم مهمه که همه اساتید به طور کامل و جامع نظر بدن راجعبه همچیش چون یکی از دوستان از بانه می خواد برام بیاره تو سیت های مختلف امکانات کلیشه ای رو خواندم ولی می خوام بحث های فنی راجعبش رو بدونم به تصویر خیلی اهمیت میدم از طرفی قیمت 909 هزار تومان کم پولی نیست البته برای من!!!
در هر صورت خوشحال میشم نظراتت کاشناس های محترم رو بدونم
فقط بسیار عجله دارم ^__^
ممنون
masoooud
13-06-2010, 18:58
از نمایندگی سامسونگ تو جمهوری 1459 البته قسطی 80 تومن اضافه شد:46:
t_tanhayam
13-06-2010, 21:07
سلام اساتید گرامی
دوستان یک نظر خواهی از تمام اساتید دارم راجعبه lcd سامسنگ مدل 40b570 خیلی واسم مهمه که همه اساتید به طور کامل و جامع نظر بدن راجعبه همچیش چون یکی از دوستان از بانه می خواد برام بیاره تو سیت های مختلف امکانات کلیشه ای رو خواندم ولی می خوام بحث های فنی راجعبش رو بدونم به تصویر خیلی اهمیت میدم از طرفی قیمت 909 هزار تومان کم پولی نیست البته برای من!!!
در هر صورت خوشحال میشم نظراتت کاشناس های محترم رو بدونم
فقط بسیار عجله دارم ^__^
ممنون
البته استاد نيستم :46:
به عنوان كسي كه يكي از اين مدلها رو براي دوستي خريده و تا حدودي تصويرش رو ديدم ميگم:
ديزاينش از B650 به نظرم قشنگتره مخصوا اون حلال زير كه حذف شده
خوب ديجيتال نيست يعني 100 هرتز نيست ولي زياد تفاوت نداره براي يوزرهاي معمولي
در كل خوش قيمت وتصوير خوبي هم داره
نظر شخصي من بود
البته استاد نيستم :46:
به عنوان كسي كه يكي از اين مدلها رو براي دوستي خريده و تا حدودي تصويرش رو ديدم ميگم:
ديزاينش از B650 به نظرم قشنگتره مخصوا اون حلال زير كه حذف شده
خوب ديجيتال نيست يعني 100 هرتز نيست ولي زياد تفاوت نداره براي يوزرهاي معمولي
در كل خوش قيمت وتصوير خوبي هم داره
نظر شخصي من بود
سلام
منون از توجهت دوست عزیز:10:
دقیقا من هم ایجور نقد ها رو میخوام نقدی که بر اساس تجربه باشه بهتره تا این نقد های کلیشه ای باز هم اگر استید گرام تجربه یا نکته ای را جعبه این lc میدونن بنده حقیر رو مستفیظ کنید
من تا حالا سامسنگ استفاده نکردم:41: برای همین انقدر حساس هستم رو این برند :20:
سلام
مدل 40b570 آیا یو اس بی خور هست؟ یکم کمک کنید اساتید گرامی :19:
t_tanhayam
15-06-2010, 11:24
خواهش ميكنم اميدوارم بقيه هم بيان ونظرشون رو بگن تا بيشتر مطمئن بشيد
من هم قصد طرفداري از برني رو ندارم
ولي محصولات كنوني سمسامگ قابليت هاي خوبي داره با توجه به قيمتشون از نظر سخت افزار هم رشد خوبي داشتند و قابل قبول هستند مثل ساير برندهاي خوب و معتبر
t_tanhayam
15-06-2010, 14:57
سلام
متاسفانه گويا usb version 1 داره و نه 2 به نظرم نميتونه اجرا كنه فايل هاي تصويري رو مشابه usb 2
reza10_devil
17-06-2010, 17:43
سلام
من یه lcd 32 اینچ میخوام که بتونه بیشتر فرمت هارو بخونه شنیده بودم یکی از مدل های سامسونگ از این نظر خیلی عالیه قیمتشم گفتن حدود 900 تومنه میخواستم دقیقا اسم این مدلو بدونم
و اگه کسی در موردش اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
t_tanhayam
17-06-2010, 21:22
سلام
من یه lcd 32 اینچ میخوام که بتونه بیشتر فرمت هارو بخونه شنیده بودم یکی از مدل های سامسونگ از این نظر خیلی عالیه قیمتشم گفتن حدود 900 تومنه میخواستم دقیقا اسم این مدلو بدونم
و اگه کسی در موردش اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
سلام دوست عزيز
بله مدلهاي زيادي در سامسونگ اين قابلت رو دارند
ولي مشهورترين وپر سر وصداترينشون يا به قول فرنگي ها wolfson اين مدلها samsung b690 يا همون b650 isj
full hd 100 hz
contrast ratio 1:100000
1g internal memory
usb for hdd
براي مشخصات بيشتر ميتونيد به اين لينك مراجعه كنيد ومباحث رو پيگيري كنيد:
t_tanhayam
21-06-2010, 13:46
در مورد كنترلي كه ميتونه اپشنال روي سريهاي C7000 ,C8000,C9000 خريداري بشه والبته روي C9000 فكر ميكنم هست
مطلبي رو عنوان ميكنم از قابليت هاي اين كنترل چند رسانه اي به نقل از عصر ارتباط:
اين ريموت به نمايشگر بزرگ لمسي مجهز شده كه ميتواند تلويزيون را از طريق امواج مادون قرمز يا WI-FI كنترل كند
به همراه تلويزيون هاي سري 9000 سامسونگ يك دستگاه كنترل از راه دور مجهز به صفحه لمسي 3 اينچي ورنگي عرضه ميشود كه ميتواند به طور زنده انچه كه در تلويزيون پخش ميشود را روي ريموت نيز مشاهده كرد
همچنين با وجود اين كنترل از راه دور شما ميتوانيد در زماني كه ديگران مشغول تماشاي يك فيلم هستند برنامه دلخواه خود را هم زمان روي ان ببينيد
اين در حالي است كه به كمك اين كنترل از راه دور يك تلفن همراه هوشمند ميتوان به راحتي از دستگاه استفاده كرد ودر ميان محتويات درون ان گذار كرد
اين كنترل از راه دور داراي خروجي هدفون و قابليتي به نام TWIN VIEW است كه امكان تماشاي همزمان برنامه هاي تلويزيوني وفيلم هاي BLUE-RAY يا DVD را فراهم ميكند
masoooud
22-06-2010, 20:36
سلام
در سری B فقط مدلهای 6xx به بالا با usb فیلم پخش میکنن!
afshin0914
01-07-2010, 12:10
بررسیb6000میخواستم
t_tanhayam
01-07-2010, 18:47
بررسیb6000میخواستم
120 hz
4 ms
1:3000000
نقاط ضعف:
بلور در نواحي تاريك
بازتاب و رفلكس صفحه
زاويه ديد ضعيف
ساپورت نكردن usb از فيلم
و صداي ضعيف
eshariat
01-07-2010, 20:27
نظرتون در مورد این مدل سامسونگ چیه؟
ua40b7000ww
eshariat
01-07-2010, 20:37
اگه نظرتون رو در مورد این مدل هم بگین ممنون میشم: b7000 LED سامسونگ
Paker Shah
01-07-2010, 22:10
حدود 7 ماه هست که این تلویزیون رو دارم بعد از کالیبره کردن تصویر ،تصویر بسار خوبی رو به شما میده از همه اتصال ها حتی شبکه های داخلی با آنتن معمولی. USB عالی داره من که تا حالا به فایلی بر نخوردم که پخش نکنه. فقط صداش زیاد جالب نیست که اونهم با سینمای خانگی حل میشه. فکر کنم تو این محدوده قیمت یکی از بهترین تلویزیون ها هست.
برای اطلاعات بیشتر هم به تاپیک مخصوص این تلویزیون مراجعه کنین.
t_tanhayam
01-07-2010, 22:17
همونطور كه دوست عزيزمون گفت واقعا گزينه خيلي خوبيه امكانات خوب تصوير قابل قبول usb عالي
در مورد صدا هم كه خوب led ها slime شدند ديگه يكم صداش ضعيف هست منتها ميشه سر كرد
تاپيك داره كامل بررسي شده :
S A M S U N G
01-07-2010, 22:52
سلام دوست عزیز .
من هم B7000 داشتم و هم B8000 .
در کل میتونم بگم دیزان B7000 بسیار زیبا هستش و مشکلاتی از مثل پایه فلزی و اینکه دور تلویزیون خاک بره رو نداره ( برعکس B8000 ) .
یه کم عمق سیاهی اگه زیاد دقت کنی نسبت به B8000 کمتر هستش .
در کل به نظر من شما اگه بتونی مدل C6900 رو بگیری از اون 2 مدل واقعا بهتر هستش .
قیمت B7000 الان 2.700.000 با سینما خاگی هستش که اگه نخواین میشه 2.300.000 . قیمت C6900 هم 2.600.000 هستش که هدیه نداره و قیمت کل هستش .
مخلصیم .
يه سوال
تنوع مدلها باعث ميشه آدم گيج بشه
داخل سايت us يه سري مدل هست داخل سايت uk يه سري ديگه
داخل سايت امارات هم يك سري ديگه
و داخل سايت ايران هم كه اصلا يه سري مدلهاي عجيب غريبي هست كه اصلا تا به حال هيجا نديدم
و داخل نمايندگي معظم و وزين !!! سام سرويس هم كه ديگه ساز خودش رو ميزنه
و حالا يه سوال
من ميدونم كه واسه lcd پيش حرف le اروپا , LA آسيا و LN امريكا هستش
ولي من يه منبعي ميخوام كه كل مدلهايي كه سامسونگ توليد ميكنه رو داشته باشه فراغ از بحث منطقه اي
براي مقايسه ميخوام بيشتر
ممنون ميشم
amirvania
04-07-2010, 11:12
سلام دوستان
کسی اختلاف B7000 و C7000 رودقیق میدونه ( بجز 3D بودن )
1-کیفیت تصویر کدومشون بالاتره ( کاری به جزیئات ندارم . میخوام ببینم کسی که جلوی جفتشون وایمیسته از تصویر کدومشون بیشتر لذت میبره ؟)
2-کدومشون ----t دارن ؟ ( خیلی برام مهمه )
3-زمان پاسخ تصویر تو هرکدومشون چقدره ؟ ( خیلی برام مهمه که تصویر بلور نشه . اون طور که تو ریویوهای مختلف خوندم بهترین زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه یا کمتر هستش )
4- کنتراستشون رو من آخرش نفهمیدم که چنده ( اکتیو و نیتیو )
5- تو این LED ها از لامپهای White استفاده شده یا RGB ؟ ( ظاهرا دومی خیلی بهتره )
6- طول عمرشون چقدره ؟
7- قدرت باندهاشون 2 تا 10 وات هستش ، میخواستم بدونم عملا هم یکی هستن یا با هم اختلاف دارن ؟
سپاس :10:
t_tanhayam
04-07-2010, 11:28
سلام دوستان
کسی اختلاف B7000 و C7000 رودقیق میدونه ( بجز 3D بودن )
1-کیفیت تصویر کدومشون بالاتره ( کاری به جزیئات ندارم . میخوام ببینم کسی که جلوی جفتشون وایمیسته از تصویر کدومشون بیشتر لذت میبره ؟)
2-کدومشون ----t دارن ؟ ( خیلی برام مهمه )
3-زمان پاسخ تصویر تو هرکدومشون چقدره ؟ ( خیلی برام مهمه که تصویر بلور نشه . اون طور که تو ریویوهای مختلف خوندم بهترین زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه یا کمتر هستش )
4- کنتراستشون رو من آخرش نفهمیدم که چنده ( اکتیو و نیتیو )
5- تو این LED ها از لامپهای White استفاده شده یا RGB ؟ ( ظاهرا دومی خیلی بهتره )
6- طول عمرشون چقدره ؟
7- قدرت باندهاشون 2 تا 10 وات هستش ، میخواستم بدونم عملا هم یکی هستن یا با هم اختلاف دارن ؟
سپاس :10:
سلام امير خان:
1-فكر ميكنم c7000 از نزديك ديدمش چند روز قيل شايد شايد به نظرم يكم مشكيش كمتر شده نسبت به b7000 ولي كلا قابل قبول ولذت بخش بود
2-c7000 نداره همينطور b7000 منتها شايد اروپايي هاش داشته باشن
3-b7000 فكر ميكنم 4 ميلي باشه وc7000 فكر ميكنم 2 ميلي ثانيه هست (در مورد بلور خوب c 240 هرتز شده و b 120 هرتز هست فكر ميكنم تو اين قضيه c موفق تر خواهد بود)
4-..............
5-white بيشتر و فقط در سوني led rgbهايي مثل x450 داريم
6-نزديك 80000
7- عملا جفتشون ضعيف هستند ولي به نظرم c بهتر اومد البته توي اينچ هاي بالاتر 30 وات ميشه
يادم رفت در c7000 قابليت pvr اضافه شده :46:
amirvania
04-07-2010, 11:53
از لطفت و زحمتی که کشیدی بسیار سپاسگزارم .
این pvr چیه اونوقت ؟:43:
سپاس :11:
t_tanhayam
04-07-2010, 13:49
از لطفت و زحمتی که کشیدی بسیار سپاسگزارم .
این pvr چیه اونوقت ؟:43:
سپاس :11:
خواهش ميكنم :46:
قابليت ركورد شبكه ها بر روي usbيا h.d.d
خواهش ميكنم :46:
قابليت ركورد شبكه ها بر روي usbيا h.d.d
C7000؟ PVR؟ واقعن؟
t_tanhayam
05-07-2010, 15:22
C7000؟ PVR؟ واقعن؟
به نظر اينطور مياد:
يه سوال
تنوع مدلها باعث ميشه آدم گيج بشه
داخل سايت us يه سري مدل هست داخل سايت uk يه سري ديگه
داخل سايت امارات هم يك سري ديگه
و داخل سايت ايران هم كه اصلا يه سري مدلهاي عجيب غريبي هست كه اصلا تا به حال هيجا نديدم
و داخل نمايندگي معظم و وزين !!! سام سرويس هم كه ديگه ساز خودش رو ميزنه
و حالا يه سوال
من ميدونم كه واسه lcd پيش حرف le اروپا , LA آسيا و LN امريكا هستش
ولي من يه منبعي ميخوام كه كل مدلهايي كه سامسونگ توليد ميكنه رو داشته باشه فراغ از بحث منطقه اي
براي مقايسه ميخوام بيشتر
ممنون ميشم
كسي جوابي براي اين سوال ما نداره
t_tanhayam
06-07-2010, 09:21
كسي جوابي براي اين سوال ما نداره
نميدونم به كارتون مياد يا نه ؟بد نيست نگاهي كنيد::46:
amirvania
11-07-2010, 08:34
ببخشید من زیاد سؤال میپرسم .
اگه امکان داره نظرتون رو در مورد 46B8000 هم بفرمائید . قیمتش تو بانهLCD بدون هزینه حمل 2170 تومن هستش و تو تهران هم اصلا نیست . به نظرتون برای خرید جای مطمئنی هستش ؟
t_tanhayam
11-07-2010, 08:59
ببخشید من زیاد سؤال میپرسم .
اگه امکان داره نظرتون رو در مورد 46B8000 هم بفرمائید . قیمتش تو بانهLCD بدون هزینه حمل 2170 تومن هستش و تو تهران هم اصلا نیست . به نظرتون برای خرید جای مطمئنی هستش ؟
امير خان اين مدلي هست كه خيلي امكانات خوب و تصوير كاملا قابل قبولي داره از نزديك ديدين؟
مشكي عميق رنگ هاي دقيق ديزاين زيبا امكانات فوق العاده و..
در مورد خريد از بانه مشكلي نيست دوستان زيادي خريد كردن همينطور از سايتي كه فرمودين
ديگه تصميم با شماست
amirvania
11-07-2010, 10:44
دست گلتون درد نکنه
نه از نزدیک ندیدم فقط ریویوهاش رو خوندم و نظرم رو جلب کرد . به اون قیمتی که عرض کردم بانه ال سی دی داشت که متاسفانه تموم کرده .
اگه جایی رو میشناسید که داشته باشه حالا تو تهران یا بانه لطفا راهنمایی کنید .
سپاس
t_tanhayam
11-07-2010, 12:15
دست گلتون درد نکنه
نه از نزدیک ندیدم فقط ریویوهاش رو خوندم و نظرم رو جلب کرد . به اون قیمتی که عرض کردم بانه ال سی دی داشت که متاسفانه تموم کرده .
اگه جایی رو میشناسید که داشته باشه حالا تو تهران یا بانه لطفا راهنمایی کنید .
سپاس
خواهش ميكنم
اين سايت شايد داشته باشه چك كنيد كمياب شده ::46:
amirvania
12-07-2010, 15:06
در مورد مدلهای جدید سامسونگ چرا دوستان و اساتید هیچ نظری نمیدن .
من دیروز رفتم جمهوری و مدلهای C6900 , C6200 و C7000 v رو دیدم . ملاک مقایسه من همگی سایز 46 بود . از نظر تصویری هر سه شون عین هم بودن و با اینکه روی کاغذ کنتراستشون متفاوته ولی عملا من حدود 2 ساعتی که حد اقل تو 20 تا نمایندگیه مختلف با زوایای دید مختلف و شدت روشنایی مختلف مقایسشون کردم هیچ اختلافی با هم نداشتن . البته اینم خدمتتون بگم که هر سه شون در حد عالیه عالی بودن برتری 6900 به 6200 قابلیت اتصال مستقیم به اینترنت ( که البته به نظر من خیلی کاربردی نیست ) و کنتراست بالاترش هستش ( که همونطور که خدمتتون عرض کردم عملا هیچ اختلافی قابل مشاهده نیست ) . و برتری مدل 7000 هم علاوه بر کنتراست سه بعدی بودنشه که نمیدونم با توجه به جدید بودن این تکنولوژی و نقایصی که تو بدو استفاده میتونه داشته باشه تا چه حد میتونه اختلاف قیمت 900 تومنیش رو به نسبت 6900 توجیه کنه ( قیمت 7000 ، 3500 و قیمت 6900 ، 2600 بود حدودا )
ضمنا 6900 هم با مدل 6200 حدودا 200 تومن اختلاف قیمت دارن .
خدمتتون عرض کنم که از نظر دکور و ظاهر به نظر من 6900 واقعا شکیل و زیباست و از اون دو تای دیگه یه سر و گردن بالاتره .
دوستان عزیز دیگه هم اگه نظر کارشناسیشون رو بگن همگی استفاده میکنیم و سپاسگزار خواهم بود . اگه استاد بزرگم جناب آقای Alucard هم اعلام نظر کنن به سر بنده منت گذاشتن .
سپاس
می بخشید من دیروز تو جمهوری از یه فروشگاهی یه کاتالوگ گرفتم که مدلهای مختلف LED رو توش با مشخصات فنی ذکر کرده فقط یه سوال فرق بین نامگذاری C6260 با C6200 چیه؟ مدلهایی که تو کاتالوگ بود اینان:
C4440 C5550 C6260 C6960 C7770 C8880 C9990
خواهشا یه نفر فلسفه نامگذاری سامسونگ رو توضیح بده
*Alucard*
13-07-2010, 12:28
در مورد مدلهای جدید سامسونگ چرا دوستان و اساتید هیچ نظری نمیدن .
من دیروز رفتم جمهوری و مدلهای C6900 , C6200 و C7000 v رو دیدم . ملاک مقایسه من همگی سایز 46 بود . از نظر تصویری هر سه شون عین هم بودن و با اینکه روی کاغذ کنتراستشون متفاوته ولی عملا من حدود 2 ساعتی که حد اقل تو 20 تا نمایندگیه مختلف با زوایای دید مختلف و شدت روشنایی مختلف مقایسشون کردم هیچ اختلافی با هم نداشتن . البته اینم خدمتتون بگم که هر سه شون در حد عالیه عالی بودن برتری 6900 به 6200 قابلیت اتصال مستقیم به اینترنت ( که البته به نظر من خیلی کاربردی نیست ) و کنتراست بالاترش هستش ( که همونطور که خدمتتون عرض کردم عملا هیچ اختلافی قابل مشاهده نیست ) . و برتری مدل 7000 هم علاوه بر کنتراست سه بعدی بودنشه که نمیدونم با توجه به جدید بودن این تکنولوژی و نقایصی که تو بدو استفاده میتونه داشته باشه تا چه حد میتونه اختلاف قیمت 900 تومنیش رو به نسبت 6900 توجیه کنه ( قیمت 7000 ، 3500 و قیمت 6900 ، 2600 بود حدودا )
ضمنا 6900 هم با مدل 6200 حدودا 200 تومن اختلاف قیمت دارن .
خدمتتون عرض کنم که از نظر دکور و ظاهر به نظر من 6900 واقعا شکیل و زیباست و از اون دو تای دیگه یه سر و گردن بالاتره .
دوستان عزیز دیگه هم اگه نظر کارشناسیشون رو بگن همگی استفاده میکنیم و سپاسگزار خواهم بود . اگه استاد بزرگم جناب آقای Alucard هم اعلام نظر کنن به سر بنده منت گذاشتن .
سپاس
سلام
دوست عزیز اول از همه ممنون از لطفت.
تجربه من از دیدن این مدلها مثل شما به پشت ویترین مغازه ها و دموهای سامسونگ ختم میشه برای همین نمیتونم نظری بدم ولی راجب تفاوت در کنتراست بین این مدلها اگر تفاوتی باشه قائدتا باید تو اتاق تاریک متوجه این تفاوتها بشید چون نور محیط معمولا مانع نمایش عمق رنگی مشکی میشه که مهمترین فاکتور در بالا بردن کنتراست پنلهاس.
تو بعضی فروشگاهای سام b6000 7000 کنار c6000 7000 روشنه تصویرشون خیلی مثل همه تازه شایدم یکمی تصویر b بهتر باشه.
نميدونم به كارتون مياد يا نه ؟بد نيست نگاهي كنيد::46:
نه این چیز بدرد بخوری نیست
آمازون هم یه فروشگاهه من میخوام همه مدلهای تولیدی نوشته بشه
t_tanhayam
14-07-2010, 17:19
نه این چیز بدرد بخوری نیست
آمازون هم یه فروشگاهه من میخوام همه مدلهای تولیدی نوشته بشه
اينجا رو هم بينيد علي خان:
با سلام
آقا یه راهنمایی میخواستم ما میخواهیم یه led سامسونگ 46 اینچ بخریم اما موندیم یکی میگه b7000 یکی میگه c6900 یکی میگهc7000 نمیدونیم چی کار کنیم دیروز تو جمهوری یه نمایندگی هم میگفت که c6000 از b7000 بهتره خواهشا راهنمایی کنید پولی هم که داریم حدود 27000000 هست خواهشا جدیدترین و بهترین مدل رو پیشنهاد بدید که کیفیت تصویرش عالی باشه3d هم نباشه مهم نیست . مرسی.
t_tanhayam
23-07-2010, 19:57
با سلام
آقا یه راهنمایی میخواستم ما میخواهیم یه led سامسونگ 46 اینچ بخریم اما موندیم یکی میگه b7000 یکی میگه c6900 یکی میگهc7000 نمیدونیم چی کار کنیم دیروز تو جمهوری یه نمایندگی هم میگفت که c6000 از b7000 بهتره خواهشا راهنمایی کنید پولی هم که داریم حدود 27000000 هست خواهشا جدیدترین و بهترین مدل رو پیشنهاد بدید که کیفیت تصویرش عالی باشه3d هم نباشه مهم نیست . مرسی.
فكر ميكنم c6900 با توجه به اپديت تر شدن گزينه بهتري اگه 3d ميخواين خوب c7000 گزينه خوبيه
eshariat
29-07-2010, 22:20
آقا میشه ما رو یه راهنمایی کنید؟
من LED 40 اینچ سامسونگ میخوام ، آخرشم نفهمیدم c6900 بگیرم یا b8000 !
البته این 2 مدل رو از پست های قبلی متوجه شدم که یکی از بهترین ها هستن(توی اونایی که 3D نیستن !)
خواهشا یه راهنمایی بکنید
مجید فینا
30-07-2010, 07:49
با سلام
اگه اشتباه نکنمb7000 سینما خانگی هدیه میده و یکی از نکات خوبش داشتن گیرنده دیجیتالی داخل ال ای دیشه که مدل C6000 نداره
t_tanhayam
30-07-2010, 10:06
آقا میشه ما رو یه راهنمایی کنید؟
من LED 40 اینچ سامسونگ میخوام ، آخرشم نفهمیدم c6900 بگیرم یا b8000 !
البته این 2 مدل رو از پست های قبلی متوجه شدم که یکی از بهترین ها هستن(توی اونایی که 3D نیستن !)
خواهشا یه راهنمایی بکنید
اگه دنبال ديزاين جديدتر وشكيل تر هستين c6900 و اگر دنبال مدل موفق وخوب هستين b8000 هر چند c6900 هم تصوير خوبي داره و هم اپديت تر هست
مجید فینا
30-07-2010, 18:07
پیشنهاد میکنم کاتالوگ ال سی دی و ال ای دی 2010 سامسونگ رو دانلود کنید
Gangster_Benington
31-07-2010, 18:56
سلام!
دو تا سوال!
اولا اینکه چرا C6900 تو سایت خود سامسونگ نیست؟!همون لینکی که t_tanhayam داده بود. اما تو سایت USA بود.
دوم اینکه تو سری 6 از همه بهتره این مدل؟و تو نمایندگی های تهران اومده یا نه؟
من میخوام اینو بخرم اگه ببینم خوبه.تو CNet هم ازش تعریف کرده.
t_tanhayam
31-07-2010, 19:34
سلام!
دو تا سوال!
اولا اینکه چرا C6900 تو سایت خود سامسونگ نیست؟!همون لینکی که t_tanhayam داده بود. اما تو سایت USA بود.
دوم اینکه تو سری 6 از همه بهتره این مدل؟و تو نمایندگی های تهران اومده یا نه؟
من میخوام اینو بخرم اگه ببینم خوبه.تو CNet هم ازش تعریف کرده.
دوست گلم اين نامگذاري ها ي سام كمي ادم رو قلقلك ميده وگيج ميكنه
در مورد اينكه توي سري c6 بهترينه من كمي شك دارم
به نظرم c650 گزينه بهتريه با پول كمتر (نظر شخصي)
البته در led هاي سري 6 بهترين هست
بله موجود در تهران ونمايندگي ها ي مختاف
Gangster_Benington
31-07-2010, 19:56
دوست گلم اين نامگذاري ها ي سام كمي ادم رو قلقلك ميده وگيج ميكنه
در مورد اينكه توي سري c6 بهترينه من كمي شك دارم
به نظرم c650 گزينه بهتريه با پول كمتر (نظر شخصي)
البته در led هاي سري 6 بهترين هست
بله موجود در تهران ونمايندگي ها ي مختاف
خب با کنتراست و پردازش تصویر سریعتر (120 Htz) چرا نباید بهتر باشه؟منظورت اینه که 200 تومن بیشتر نمی ارزه؟
C650 ال سی دیه؟چرا ال سی دی از ال ای دی بهتره اگه اینطوره؟
t_tanhayam
31-07-2010, 20:09
خب با کنتراست و پردازش تصویر سریعتر (120 Htz) چرا نباید بهتر باشه؟منظورت اینه که 200 تومن بیشتر نمی ارزه؟
C650 ال سی دیه؟چرا ال سی دی از ال ای دی بهتره اگه اینطوره؟
در مورد پردازش تصوير هر دو 120 هرتز هستند در مورد كنتراست هم تقريبا مشابه هستند از نظر عددي منتها اون چيزي كه رويت ميشه وتجريبيه شايد كنتراست سري هاي b650 و به طبع c650 خيلي بيشتر از اون اعدادي هست كه نوشته شده روي كاغذ
-بله ال سي دي هست در مورد چرا بهتر بودنش بايد مطالب كلي رو بدونيد اينجا رو بخونيد:
كمي زاويه ديد كمتر هست .كمي نواخت روشنايي متفاوت هست در حاشيه ها چون ال اي دي حاشيه اي هستند ونوع چيدمانشون اينطوره باريك شدن باعث زيبايي ميشه منتها صدارو هم كمي ضعيف تر ميكنه
ehsan-inventor
31-07-2010, 20:16
سلام دوستان
فرق بین c8000 و c7000 چی هستش؟ تو سی نت 7000 چهار ستاره گرفته و 8000 2 ستاره ! چرا؟ از طرفی C6900 5 ستاره گرفته؟ ممکنه یه مقایسه ای بین اینا برای ما داشته باشید؟
من تصمیم داشتم B8000 بخرم که بنا به یه سری مشکلات که همیشه همراهم هستن هنوز نتونستم بخرم.تو این مدت قیمت سری c کلی پایین اومده و نظرم رو جلب کرده.
یه سوال دیگه دارم.این مدل های به اصطلاح سه بعدی ضعفی دارن(ضعف به خاطر سه بعدی بودنشون)؟ یعنی اگر من بخوام فرض کنم فقط می خوام با این مدل دوبعدی ببینم آیا ضعفی داره؟ یعنی مثل یه تلویزیون دوبعدی با کیفیت عالی رفتار می کنه؟
ممنونم.
موفق باشید
t_tanhayam
31-07-2010, 20:47
سلام دوستان
فرق بین c8000 و c7000 چی هستش؟ تو سی نت 7000 چهار ستاره گرفته و 8000 2 ستاره ! چرا؟ از طرفی C6900 5 ستاره گرفته؟ ممکنه یه مقایسه ای بین اینا برای ما داشته باشید؟
من تصمیم داشتم B8000 بخرم که بنا به یه سری مشکلات که همیشه همراهم هستن هنوز نتونستم بخرم.تو این مدت قیمت سری c کلی پایین اومده و نظرم رو جلب کرده.
یه سوال دیگه دارم.این مدل های به اصطلاح سه بعدی ضعفی دارن(ضعف به خاطر سه بعدی بودنشون)؟ یعنی اگر من بخوام فرض کنم فقط می خوام با این مدل دوبعدی ببینم آیا ضعفی داره؟ یعنی مثل یه تلویزیون دوبعدی با کیفیت عالی رفتار می کنه؟
ممنونم.
موفق باشید
احسان جان فكر ميكنم شما امتياز دهي سري pn رو كه پلاسما هست رو ميگين:
در مورد c7000 هم شما ediror rating رو بايد مقايسه كني نه user rating رو كه من در مورد c7000 نديدم
در مورد c8000 امتياز اينطور بوده:
و دقت كنيد كه خيلي از موارد ديگه هم ممكنه در اين امتياز دهي نقش داشته باشه از جمله قيمت و ديزاين كه اصلا ربطي به كيفيت نداره :46:
در مورد مقايسه فكر ميكنم flatpanel مختصر ومفيد توضيح داده باشه:
در مورد سوال اخر هم نگران تصاوير 2d نباشيد به قول شما مثل يك hdtv عالي عمل ميكنه :46:
با سلام
آقا ما چند روز پیش b7000 گرفتیم 46 اینچ تو جمهوری کمیاب بود میشه یه کمی در موردش توضیح بدید که چطور مدلیه خوبه؟ تو سایت سامسونگ هم که دیدم امکاناتش نسبت به c6900 بیشتر بود. به نظر شما مدل خوبی رو خریدیم؟
t_tanhayam
01-08-2010, 12:41
با سلام
آقا ما چند روز پیش b7000 گرفتیم 46 اینچ تو جمهوری کمیاب بود میشه یه کمی در موردش توضیح بدید که چطور مدلیه خوبه؟ تو سایت سامسونگ هم که دیدم امکاناتش نسبت به c6900 بیشتر بود. به نظر شما مدل خوبی رو خریدیم؟
مبارك باشه دوست عزيز يكي از مدلهاي خوب وموفق و پر فروش سام بوده در موردش بحث زياد بوده تاپيك مستقلي داره فكر مينكنم بخونيد كاملا اشنا ميشين:
در هر صورت خريداري كردين وازش لذت ببرين و ذهنتون درگير مقايسه و.. نكنيد :46:
2.5.8.14.1.13
02-08-2010, 22:59
پس آخر 46C7000 بهتره یا 46C8000 ????
الان گویا توی بانه 500 تومان فرق قیمت دارن.کدوم بهتره؟؟؟
این Precision Dimming چیه که سری 8 داره اما سری 7 نداره ؟؟؟؟
t_tanhayam
02-08-2010, 23:35
پس آخر 46C7000 بهتره یا 46C8000 ????
الان گویا توی بانه 500 تومان فرق قیمت دارن.کدوم بهتره؟؟؟
این Precision Dimming چیه که سری 8 داره اما سری 7 نداره ؟؟؟؟
Samsung Precision Dimming علاوه بر c8000 در c6900 هم هست اين يك تكنولوژي جديد در مورد نحوه بهبود و چيدمان backlight در local dimm ها ست
بحث هاي خوب ومفصلي داره وقايسه البته با Local Dimming ها و edge-lit ها بخونيد:
البته c8000 يك اندازه جديد براي Clear Motion Rate يا همون CMR هم تعريف كرده 800 فرم بر ثانيه
اين شاخص به 3 چيز بستگي داره :
1-قدرت خود پنل
2-پردازش تصوير
3-و تكنولوژي نور دهي
كه بر ميگرده به پردازش تصوير و دقت در تصاوير متحرك
اين هم مقايسه بين اين مدلها :
2.5.8.14.1.13
02-08-2010, 23:42
در کل با این اختلاف قیمت 46C8000 گزینه خوبی هست در این قیمت (2.800) ؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه ارزش 500 تومان اختلاف با 46C7000 رو داره ؟؟؟؟
توی تصاویر متحرک و بازی ها و فیلم ها خوب عمل می کنه؟؟؟؟
این جور که میگن Black Level خیلی خوبی داره درسته؟؟؟
t_tanhayam
03-08-2010, 00:07
در کل با این اختلاف قیمت 46C8000 گزینه خوبی هست در این قیمت (2.800) ؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه ارزش 500 تومان اختلاف با 46C7000 رو داره ؟؟؟؟
توی تصاویر متحرک و بازی ها و فیلم ها خوب عمل می کنه؟؟؟؟
این جور که میگن Black Level خیلی خوبی داره درسته؟؟؟
والا گفتنش سخت ميترسم جون مسئوليت داره حرفم ممكنه بعدا راضي نباشيد من وبزنيد :46:
من بودم اين ريسك وافزايش قيمت رو ميدادم
بله خوب عمل ميكنه و همينطوره :8:
گويا يكي از دوستان N-CAGE اين مدل رو دارند ازشون در مورد رضايت از خريد اين پنل بپرسين بد نيست :10:
2.5.8.14.1.13
03-08-2010, 00:39
والا گفتنش سخت ميترسم جون مسئوليت داره حرفم ممكنه بعدا راضي نباشيد من وبزنيد :46:
من بودم اين ريسك وافزايش قيمت رو ميدادم
بله خوب عمل ميكنه و همينطوره :8:
گويا يكي از دوستان N-CAGE اين مدل رو دارند ازشون در مورد رضايت از خريد اين پنل بپرسين بد نيست :10:
مرسی.هرموقع خریدم بد بود میام سراغت :31:
دوستی به نام N-CAGE نداریم اینجا...
t_tanhayam
03-08-2010, 00:58
مرسی.هرموقع خریدم بد بود میام سراغت :31:
دوستی به نام N-CAGE نداریم اینجا...
در خدمتيم عزيز هميشه
اخر تاپيك زير :
peyman25
04-08-2010, 17:39
سلام
دو تا سوال از دوستان دارم ممنون میشم جواب بدین:
1- ظاهرا الان بهترین ال سی دی سامسونگ c650 هست. به نظر شما این مدل با توجه به کیفیت و قیمت در مقایسه با b690 ارزش خریدن داره. ایا کسی این دو تا رو مقایسه کرده.
2- شاید بی ربط و نادرست باشه ولی مدتها پیش جایی خوندم که در مدلهای مشابه کیفیت ال سی دی های 46 اینچ بالاتر از 40 اینچه. چون خودم میخام 40 بردارم نگران شدم. لطفا راهنمایی کنید.
t_tanhayam
04-08-2010, 19:00
سلام
دو تا سوال از دوستان دارم ممنون میشم جواب بدین:
1- ظاهرا الان بهترین ال سی دی سامسونگ c650 هست. به نظر شما این مدل با توجه به کیفیت و قیمت در مقایسه با b690 ارزش خریدن داره. ایا کسی این دو تا رو مقایسه کرده.
2- شاید بی ربط و نادرست باشه ولی مدتها پیش جایی خوندم که در مدلهای مشابه کیفیت ال سی دی های 46 اینچ بالاتر از 40 اینچه. چون خودم میخام 40 بردارم نگران شدم. لطفا راهنمایی کنید.
با سلام خدمت پيمان عزيز در مورد سوالتون عرض كنم كه مهترين تفاوت ها بي اين صورت هست
-ديزاين متفاوت و حذف toc قرمز رنگ و تقريبا خاكستري شدن
-ساپورت dts 5.1 در فيلمهايي كه 5 كانال هستند از طريق usb
-افزايش كنتراست
-امكان انتخاب aspect ratio در قسمت usb براي نشون دادن وايد تصاوير 19 به 9
و اما در مورد حرف اخرتون گاها اتفاق ميوفته بعضي امكانات رو توي اينچ هاي بالاتر داشته باشيم فقط كه البته بر ميگرده به مدل هاي خاص وبيشتر در قياس با زير 32 اينچ ها
2.5.8.14.1.13
07-08-2010, 14:23
پخش 3D در دو مدل 46C7000 و 46C8000 متفاوت هست؟؟؟ یعنی از نظر Option و کیفیت تفاوتی با هم دارند؟؟؟؟
t_tanhayam
07-08-2010, 15:02
پخش 3D در دو مدل 46C7000 و 46C8000 متفاوت هست؟؟؟ یعنی از نظر Option و کیفیت تفاوتی با هم دارند؟؟؟؟
با توجه به پست 85 به نظر ميرسه كمي بهبود داره وبهتر هست
peyman25
11-08-2010, 20:38
ممنون تنهایم عزیز از پاسخ کاملتون. من ال سی دی ندارم ولی چیزی که شنیدم و تا حدودی دیدم اینه که تصویر در ال سی دی ها تا حدودی پهن و از این لحاظ کمی غیر طبیعی میشه. آیا این موضوع در سایزهای مختلف فرق میکنه، بویژه در 40 و 46 اینچ؟
t_tanhayam
11-08-2010, 22:34
ممنون تنهایم عزیز از پاسخ کاملتون. من ال سی دی ندارم ولی چیزی که شنیدم و تا حدودی دیدم اینه که تصویر در ال سی دی ها تا حدودی پهن و از این لحاظ کمی غیر طبیعی میشه. آیا این موضوع در سایزهای مختلف فرق میکنه، بویژه در 40 و 46 اینچ؟
خواهش ميكنم پيمان عزيز متوجه ميشم منظورتون چي هست
منتها توي hdtv ها شما ميتونيد همون سايز 4:3 نرمال رو هم داشته باشين و قابليت انتخاب رو دارين هر چند بعد از مدتي عادت ميكنيد كه البته توي سايز هاي 32 وزير 32 كمي شايد در ابتدا غير طبيعي به نظربياد اون هم براي اون هايي كه از crt ها كوچ ميكنند به hdtv ها
ديگه الان همه استاندارد ها 16:9 هستند و به تصاوير وايد بايد عادت كنيد
توي اينچي كه شما مي فرماييد مشكلي نيست بهيچوجه نگران نباشين
سلام
دیروز در نماینگی سامسونگ بودم و مدل C8880 را در سایز 55 اینج به قیمت 5900000 تومان به فروش می رساند
شکل ظاهری آن واقعا زیبا بود و قابلیت پخش 3D را دارد
در مورد کیفیت آن اطلاعی ندارم
به نظر شما کیفیت C8880 بهتر است یا VT20 پاناسونیک؟؟
ممنون
t_tanhayam
13-08-2010, 10:05
سلام
دیروز در نماینگی سامسونگ بودم و مدل C8880 را در سایز 55 اینج به قیمت 5900000 تومان به فروش می رساند
شکل ظاهری آن واقعا زیبا بود و قابلیت پخش 3D را دارد
در مورد کیفیت آن اطلاعی ندارم
به نظر شما کیفیت C8880 بهتر است یا VT20 پاناسونیک؟؟
ممنون
دوست عزيز استفاده از دو تكنولوژي مختلف يكي پلاسما وديگري led باعث ايجاد تفاوت ها وبرتري هايي ميشه
در نگاه اكثر سايت ها و رويو هاي معتبر vt20 بهترين hdtv دنياست اگر بحث vs باشه :46:
شما سليقه خودت رو ببين كدوم رو ميپسندي اگر led دوست داري c8000 گزينه خوبيه
با اين حال توصيه ميكنم كمي صبر كنيد تا vt20 وارد ايران بشه واز نزديك مقايسه هاي خودتون داشته باشين اونوقت راحت تر ميتونيد تصميم بگيرين
c8000
vt20
davidmti
13-08-2010, 17:11
من میخوام سامسونگ led 32 مدل 6960 بگیرم قیمتش هم 1300 . درسته که یک مقدار گرونه برای 32 اما 120 هرتزه و dlna و یو اس بی رو ساپورت میکنه از همه مهمتر led هستش کنتراست 1:5000000. به نظر شما من انتخاب اشتباهی کردم و یا انتخّاب بهتری با این سقف قیمت دارم برندش برام مهم نیست. چون بودجه بیشتری برای این کار ندارم و شدیدا دنبال تکنولوژی بروز هستم.
و یه چیز مهمتر اینکه تلویزیون های سامسونگ زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنند؟؟؟؟؟؟؟
t_tanhayam
13-08-2010, 17:25
من میخوام سامسونگ led 32 مدل 6960 بگیرم قیمتش هم 1300 . درسته که یک مقدار گرونه برای 32 اما 120 هرتزه و dlna و یو اس بی رو ساپورت میکنه از همه مهمتر led هستش کنتراست 1:5000000. به نظر شما من انتخاب اشتباهی کردم و یا انتخّاب بهتری با این سقف قیمت دارم برندش برام مهم نیست. چون بودجه بیشتری برای این کار ندارم و شدیدا دنبال تکنولوژی بروز هستم.
و یه چیز مهمتر اینکه تلویزیون های سامسونگ زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنند؟؟؟؟؟؟؟
david عزيز با توجه به اينكه دنبال تكن.ل.ژي روز هستين مدل انتخابي شما جز يكي از همين تكنولوژي هاست
تصوير و ديزاين وبه قول شما اپديت خيلي خوبيه نسبت به سري قديمي با توجه به پروسسور خوبي كه داره
اگه غير ال اي دي ميخواستين c650 گزينه خوبي بود توي برند سام
davidmti
13-08-2010, 23:41
خیلی ممنون از راهنمایی سریع و توضیحات مختصر و مفیدتون. ولی متوجه شدم که 32 اینچ سونی ex700 دقیقا با همین قیمت و با همین مشخصات توی بازار موجوده به نظر شما کدوم یکی میتونه سر تر باشه؟
از لحاظ خوندن فایل های یو اس بی می دونم که سامسونگ فرمت های بیشتری ساپورت میکنه اما زیرنویس فارسی رو نمیدونم که هر دوتاشون ساپورت میکنن یا نه.
البته همه چیز زیر نویس نیست اگر از برتری خاصی تو هر کدوم از این دو مدل اطلاع دارید ممنون میشم که راهنماییم کنید.
t_tanhayam
13-08-2010, 23:45
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متوجه شدم که 32 اینچ سونی ex700 دقیقا با همین قیمت و با همین مشخصات توی بازار موجوده به نظر شما کدوم یکی میتونه سر تر باشه؟
-به نظرم بهترين كار اين هست كه بري واز نزديك جفتشون رو با هم مقايسه كني از هر نظر تصوير وكيفيت وديزاين وامكانات وهمه جوره
davidmti
14-08-2010, 00:03
از لحاظ خوندن فایل های یو اس بی می دونم که سامسونگ فرمت های بیشتری ساپورت میکنه اما زیرنویس فارسی رو نمیدونم که هر دوتاشون ساپورت میکنن یا نه.
14-08-2010, 03:27
26-08-2010, 13:28
دوستان با توجه به اینکه من قدرت خرید led ندارم فکر میکنید c750 کی به بازار ایران میاد و حدس میزنید قیمتش حدودا چقدر باشه؟
آیا 3D را واقعا به صورت 3D نمایش می دهند؟ با تشکر
t_tanhayam
26-08-2010, 14:41
دوستان با توجه به اینکه من قدرت خرید led ندارم فکر میکنید c750 کی به بازار ایران میاد و حدس میزنید قیمتش حدودا چقدر باشه؟
دوست عزيز عموما سري هاي 7 ال سي دي سام كمياب هستند وخيلي كم گير ميان فكر ميكنم نبايد منتظرش باشيد
-در صورتيكه سورس ومنبع 3 بعدي داشته باشين بله واقعا 3d نشون ميدن :46:
مجید فینا
27-08-2010, 22:28
با اجازه اساتید
تشریف میبرین خ جمهوری نرسیده به چهاراه حافظ خیابان لاله
نبش کوچه یه نمایندگی بزرگ سامسونگ هست که این ال سی دی رو موجود داره
hassan1234
01-09-2010, 15:09
سلام دستان یکی ازفروشنده های صوتی تصویری به من گفت سامسونگ محصولاتشورتبه بندی میکنه یعنی کالایی که برای بازارامریکا واروپا وکانادا درنظرمیگیره ازلحاظ کیفی برترازمحصولاتی هستند که به کشورهای جهان سوم ازجمله ایران صادرمیکنه این واقعا درسته؟
Gangster_Benington
01-09-2010, 16:20
سلام دستان یکی ازفروشنده های صوتی تصویری به من گفت سامسونگ محصولاتشورتبه بندی میکنه یعنی کالایی که برای بازارامریکا واروپا وکانادا درنظرمیگیره ازلحاظ کیفی برترازمحصولاتی هستند که به کشورهای جهان سوم ازجمله ایران صادرمیکنه این واقعا درسته؟
کاملا درسته
رده A : برای اروپای مرکزی و غربی
رده B : برای اروپای شرقی و آمریکای شمالی
رده C : برای آمریکای جنوبی و خاور دور
رده های بعدی برای خاور میانه از جمله ایران و کشورهای عربی...
t_tanhayam
01-09-2010, 16:38
-در اينكه براي قار ه هاي مختلف پنل ها اندكي متفاوت هستند تقريبا همينطوره از نظر امكانات جانبي ويا حتي شكل رنگ و سايز هاي توليدي متفاوت در همه برندها همينطوره نه تنها سامسونگ
hassan1234
03-09-2010, 10:31
سلام میشه درموردقابلیت fresh whiteوقابلیت رمزگشائی دالبی وهمچنین تکثیررنگ که روی بعضی ال سی دی هاوجودداره بیشترتوضیح بدین؟
t_tanhayam
03-09-2010, 13:06
سلام میشه درموردقابلیت fresh whiteوقابلیت رمزگشائی دالبی وهمچنین تکثیررنگ که روی بعضی ال سی دی هاوجودداره بیشترتوضیح بدین؟
در مورد fresh white كه فكر ميكنم توي lg ها ديده ميشه بايد بگم در واقع يك الگوريتم و يك اصطلاح هست دررابطه با كنترل دماي رنگ ها و غلظت اونها با توجه به ورودي و سورس اصلي
زماني كه غلظت رنگ ها و يا اصطلاحا دماي رنگ ها افزايش پيدا ميكنه اين الگوريتم يا همون fresh white مياد و اندازه گيري ميكنه بهينه به اصطلاح رنگ سفيد رو و ايجاد يك بالانس وتعادل ميكنه تا منطقه اي سفيد تصوير رو سفيد نگه داره
البته فكر ميكنم توي دو حالت Vivid / Sport قابل دسترس باشه بيشتر توي تصاوير سريع خودش رو نشون ميده
-در مورد رمز گشايي دالبي هم ميتونه ورودي و سورس دالبي ديجيتال صدا كه اكثرا 5.1 كانال هستند رو بخونه و اجرا و رمز گشايي كنه در اصطلاح
-در مورد تكثير رنگ و xd engine , dual xd engine واصطلاحاتي ديگر كه توي ال جي هست وهمينطور توي برند هاي متفاوت ديگه اكثرا بر ميگرده به كارهايي و تكنولوژي هايي كه مربوط به كيفيت تصوير وافزايش كنتراست و شادابي رنگ ها و... ميشه
t_tanhayam
04-09-2010, 14:56
فكر ميكنم پست قبلي نيو مده
hassan1234
04-09-2010, 17:24
سلام دوستان خوب واقعاسپاسگزارم که پاسخ سوالاتمومیدین یکی ازمشخصاتی که روی تلویزیونهای سامسونگ ودیگرtvهانوشته میشه تروموشن هست مثلا قیدمیشه 50-100-120-240هرتزوغیره من دیدم خیلی ازشرکتها اعلام میکنندباافزایش trumotionاز50به100یا120هرتزمشکل بلورشدن تصویروبه طورکامل حل کردندپس بااین وجودچه دلیلی داره که تروموشن روبعضی شرکتها به240هرتزوحتی بالاترمیرسوننداگه دررنج100تا120این مشکل حل شده چه نیازی به افزایش بیشتراونه؟ایا تلویزیونی که تروموشنش 100بااونی که200یا240هست ازجهت کیفیت تصویرتفاوت فاحشی داره؟
t_tanhayam
04-09-2010, 17:46
سلام دوستان خوب واقعاسپاسگزارم که پاسخ سوالاتمومیدین یکی ازمشخصاتی که روی تلویزیونهای سامسونگ ودیگرtvهانوشته میشه تروموشن هست مثلا قیدمیشه 50-100-120-240هرتزوغیره من دیدم خیلی ازشرکتها اعلام میکنندباافزایش trumotionاز50به100یا120هرتزمشکل بلورشدن تصویروبه طورکامل حل کردندپس بااین وجودچه دلیلی داره که تروموشن روبعضی شرکتها به240هرتزوحتی بالاترمیرسوننداگه دررنج100تا120این مشکل حل شده چه نیازی به افزایش بیشتراونه؟ایا تلویزیونی که تروموشنش 100بااونی که200یا240هست ازجهت کیفیت تصویرتفاوت فاحشی داره؟
فقط ميتونم بگم در بسياري از موارد كاملا فقط جنبه تبليغاتي دارند
نهايت تشخيص چشم انسان چند fps هست مگه؟
تنها جايي كه شما تفاوت رو احساس خواهيد كرد در تصاوير روون در پلاسما ها هست
هر چند در lcd و led ها هم تفاوت بين 50 تا 100 و 240 هست منتها نه اونقدر كه روش مانورد داده بشه
-البته در مورد افزايش در سري هاي 3d نياز به افزايش وجود داره واقعا
hassan1234
04-09-2010, 23:12
این سوال روتوی تاپیک دیگه ای مطرح کردم جوابی داده نشداینجاطرح میکنم دوستان توی این سایت درمورداینکه کدوم tvکیفیت تصویربهتری داره نظریات متفاوتی دارندوهرکسی یه برندروپیشنهادمیده اما خودمن بارها اتفاق افتاده که واردفروشگاههای tvفروشی شدم وازنزدیک به تصویری که ازچندtvپخش میشه دقت کرد م(البته برندهای معتبرمثل ال جی سامسونگ وسونی) تفاوت محسوسی بین اوناندیدم وکیفیت تصویرتاحدفوق العاده زیادی شبیه هم هستندمن فکرمیکنم بسیاری ازتفاوتهای بدست امده بین tvها درسایتهای معتبرمثل cnetوغیره توی ازمایشگاه وباشرایط خاص بدست میادوباچشم غیرمسلح قابل تشخیص نیست نظرشماچیه؟
t_tanhayam
04-09-2010, 23:22
این سوال روتوی تاپیک دیگه ای مطرح کردم جوابی داده نشداینجاطرح میکنم دوستان توی این سایت درمورداینکه کدوم tvکیفیت تصویربهتری داره نظریات متفاوتی دارندوهرکسی یه برندروپیشنهادمیده اما خودمن بارها اتفاق افتاده که واردفروشگاههای tvفروشی شدم وازنزدیک به تصویری که ازچندtvپخش میشه دقت کرد م(البته برندهای معتبرمثل ال جی سامسونگ وسونی) تفاوت محسوسی بین اوناندیدم وکیفیت تصویرتاحدفوق العاده زیادی شبیه هم هستندمن فکرمیکنم بسیاری ازتفاوتهای بدست امده بین tvها درسایتهای معتبرمثل cnetوغیره توی ازمایشگاه وباشرایط خاص بدست میادوباچشم غیرمسلح قابل تشخیص نیست نظرشماچیه؟
قبلا هم اين موضوع رو توي پستي عنوان كردم البته نظر شخصي بنده هست نه منبع معتبري
من هم مثل شما فكر ميكنم در بسياري از برند هاي معروف ومعتبر بازار تفاوت ها خيلي كمه بيشتر امكانات جانبي ديزاين وتفاوت در تكنولوژي هاي خاصي كه همشون در مورد تصوير وكنتراست و... هستند كه نتيجه هاي مشابهي ايجاد ميكنند
-تفاوت هاي اندازه گيري شده اغلب توسط چشم قابل اندازه گيري نيستند البته تا حدودي قاعده كلي نيست استثنا ها وجود داره هميشه
دوستان، آیا سامسونگ پلاسما هم امسال تولید کرده؟ اگر تولید کرده چه مدلهایی و کدوما الان در ایران هستند؟
با سپاس.
hamed8470
16-09-2010, 11:05
دوستان، آیا سامسونگ پلاسما هم امسال تولید کرده؟ اگر تولید کرده چه مدلهایی و کدوما الان در ایران هستند؟
با سپاس.
بله دوست عزيز پلاسماهاي امسال سامونگ سري c هستندحتي پلاسماي 3dهم زده
t_tanhayam
16-09-2010, 13:18
با سپاس.
-اكثرا سري هاي 4 و 5
ممنون دوستان.
تنها جان انگشتت درد نکنه :20: ایشالا جبران کنیم :10:.
آقا این C685 دیگه مدلیه؟ تو فروشگاه بود ولی تو نت که گشتم اطلاعاتی بدست نمیاد :13:.
t_tanhayam
16-09-2010, 22:53
آقا این C685 دیگه مدلیه؟ تو فروشگاه بود ولی تو نت که گشتم اطلاعاتی بدست نمیاد :13:.
-عزيز اين اسم گذاري مربوط به محصولات سام و با گارانتي در ايران هست همون c630 هست :
ببخشید اینکه اینجا گفته راسته یا فقط جنبه ی تبلیغاتی داره؟
The smartest way to watch DVDs in high resolution.
Want your standard DVD movies to look as good as Blu-ray discs do? No problem. We created BD Wise, a feature found on Samsung DVD and Blu Ray disc players that, when used with an HDMI cable, automatically detects the optimal resolution for your discs and adjusts your Samsung HDTV to the perfect setting. This way you can spend more time enjoying great-looking movies and less time fiddling with settings.
بعد این یا اون مدلی که شما اکثرن از بین سامسونگها پیشنهاد میکنید یعنی c650 چقدر فرق داره؟
ممنون.
t_tanhayam
17-09-2010, 09:18
Want your standard DVD movies to look as good as Blu-ray discs do? No problem. We created BD Wise, a feature found on Samsung DVD and Blu Ray disc players that, when used with an HDMI cable, automatically detects the optimal resolution for your discs and adjusts your Samsung HDTV to the perfect setting. This way you can spend more time enjoying great-looking movies and less time fiddling with settings.
بعد این یا اون مدلی که شما اکثرن از بین سامسونگها پیشنهاد میکنید یعنی c650 چقدر فرق داره؟
ممنون.
-وجود داره هماهنگ كردن رزولوشن و مچ شدنش با ورودي بدون تنظيمات كاربري وقت گير
-c650 يكي از مورد هاي خوب سام هست كه قيمت خيلي مناسبي داره با توجه به امكانات وتصوير خوبي كه داره
-ببينيد خيلي از hdtv ها در همه برندها ممكنه بهتر از اين مدل باشند منتها چيزي كه براي خريدار مهم هست اينه كه با قيمتي كه ميخواين بپردازين بهترين ها كدوم هستند با توجه به سليقتون
-در مورد تفاوت هاي بين c630 و c650 معمولا در يك سري تفاوت بيشتر در اعداد روي كنتراست هست و موارد ديگه اي روي كاغذ كه شايد واقعا در بسياري از موارد اصلا به چشم نياد ويا ارزش دادن پول اضافي رو نداشته باشه
در مورد C650 به نظر من ارزش اختلاف قيمت رو داره واقعا
hassan1234
20-09-2010, 19:09
به نظرشماb6000ارزش خریدن داره؟بزرگترین ایرادش چیه؟
t_tanhayam
20-09-2010, 20:36
تنها جان قربان يكي يكي انگشتاي لطيف و نرمت منم انشا... بكنمت جبران
مخلصيم مهدي جان هستيم در خدمت و
ميكنيمت نصيحت :46: :10:
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
به نظرشماb6000ارزش خریدن داره؟بزرگترین ایرادش چیه؟
-به نظر من الان نه ارزش خريد نداره مدله اي خوب وموفق تري وجود دارند
samira_googleOne
21-09-2010, 10:51
ممنون.
سامسونگ هم مثل بقيه برند ها اين كار رو انجام ميده
آخه مگه ميشه شما DVD كه كيفيتش 720 هست رو به صورت 1080 ببني؟
هري پاتر اين تلوزيون؟ ساموسنگ پاتر!!!
سامسونگ هم مثل بقيه برند ها اين كار رو انجام ميده
خب ممکنه یه شرکتی بیشتر روی این موضوع کار کرده باشد.
samira_googleOne
21-09-2010, 15:18
مطلبي در مورد اينكه چرا براي سه بعدي بايد پلاسما تهيه كنيد:
با وجود تكنولوژي هايي كه دائما به روز مي شوند، ساخت تلويزيوني كه "بهترين" باشد، غير ممكن است. زيرا همه روزه تكنولوژي جديدي وارد بازار مي شود و تلويزيوني كه تكنولوژي جديدتري داشته باشد، لقب بهترين را از آن خود مي كند. كنتراست ها هر روز بالاتر مي روند و رزولوشن و روشنايي تصوير همه روزه ارتقا مي یابند. در اين ميان كدام تكنولوژي براي مشاهده تصوير 3D مناسب تر است؟
يك تلويزيون، براي ارائه تصوير 3D خوب، چه ويژگي هايي بايد داشته باشد؟
دردسري كه براي كمپاني هاي سازنده تلويزيون 3D يا سه بعدي وجود دارد مبحث Crosstalk يا همان Image Ghosting است. هر چه Crosstalk كمتر باشد، تصوير سه بعدي كه در تلويزيون ايجاد مي شود، بهتر خواهد بود. در ادامه پديده Crosstalk يا تداخل تصاوير را تعريف و بررسي خواهيم كرد.
تصوير سه بعدي چگونه ساخته مي شود؟
براي ايجاد تصوير سه بعدي، بايد دو تصوير همزمان روي هم بيافتند، هر تصوير مخصوص يكي از چشم هاست. در حالي كه تلويزيون 3D در حال پخش دو تصوير جداگانه است، عينك مخصوص سه بعدي، دو تصوير جداگانه را مديريت مي كند. يعني باعث مي شود هر چشم در هر زمان فقط يكي از تصاوير را ببيند. وقتي كه تصوير مربوط به چشم چپ نمايش داده مي شود، ديافراگم عينك، جلوي تصوير مخصوص چشم راست را مي گيرد و براي چشم ديگر هم به همين ترتيب.عمل باز و بسته شدن ديافراگم عينك براي هر چشم چندين بار در ثانيه تكرار مي شود. به اين ترتيب شما قادريد تصوير را به شكل سه بعدي مشاهده كنيد.
Crosstalk، Time Ghosting يا تداخل تصاوير چگونه ايجاد مي شود؟
در قسمت بالا، چگونگي تشكيل تصوير سه بعدي را توضيح داديم. دو تصوير همزمان (با اختلاف زماني بسيار بسيار كم) در حال پخش هستند و عينك مخصوص نيز با توجه به اينكه هر تصوير بايد توسط كدام چشم ديده شود، ديافراگم عينك مخصوص آن چشم را باز گذاشته و ديافراگم ديگر را مي بندد. حال فرض كنيد تصاوير به خوبي تفكيك نشوند. قسمتي از تصويري كه قرار بوده توسط چشم راست ديده شوند براي چشم چپ نيز، قابل رويت است (و بالعكس). اتفاقي كه در اين حالت پديدار مي شود Crosstalk نام دارد و تاثير آن نيز ايجاد هاله اي تار، دور تصاوير در حال مشاهده در تلويزيون سه بعدي است.
چه زماني Crosstalk در تصاوير سه بعدي ايجاد مي شود؟
* Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
* عينك هاي 3D نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
* به طور كل Crosstalk پديده ناخواسته ايست كه اگر اصلاح نشود، نمي توان تصاوير سه بعدي را به درستي مشاهده نمود. آنچه كه امروزه ذهن توليد كنندگان بزرگ تلويزيون را نيز مشغول كرده كاستن و محدود كردن Crosstalk است.
مقايسه LCD (و LED Backlite) با پلاسما در مشاهده 3D
كارشناسان طرفدار LCD و پلاسما دلايل برتري هر كدام را ذكر مي كنند و كارشناسان زوميت هم سعي كرده اند با دقت هرچه بيشتر اين اطلاعات را در اختيار شما قرار دهند.
دسته اول كه معتقدند تلويزيون پلاسما كيفيت بهتري نسبت به LCD داشته و براي ايجاد تصاوير سه بعدي نيز قابليت هاي بهتري دارند، اين چنين مي گويند.
همان طور كه مي دانيد در مقايسه كيفيت تصوير پلاسما و LCD در پخش دو بعدي، تلويزيون هاي پلاسما قابليت هاي بالاتري دارند و اين خود يكي از استدلال هاي برتري پخش سه بعدي در پلاسما است.
مي دانيم كه كيفيت تصوير 3D ، به سرعت تغيير تصوير از چشم راست به چشم و بالعكس بستگي دارد. هر چه اين سرعت بيشتر باشد، Crosstalk تصوير هم كمتر خواهد بود. بنابراين با توجه به تعريف Crosstalk، هر چه زمان پاسخ گويي يا Response Time تلويزيون كمتر باشد تصوير سه بعدي بهتري را مشاهده خواهيد كرد.
بقيه مطلب رو بهتره تو لينك خودش ببينيد چون با عكس بهتره
منبع
t_tanhayam
21-09-2010, 20:51
line up 2010 :
سلام آیا مدل c7000 دارای پورت h.d.d میباشد؟
t_tanhayam
22-09-2010, 16:54
سلام آیا مدل c7000 دارای پورت h.d.d میباشد؟
-تقريبا بيشتر مدل هاي سام كه usb movei دارند usb h.d.d دارند
rezaei313
26-09-2010, 13:53
سلام.
کسی میدونه c575 که در ایران هست --- داره؟
اگر نه کدوم یکی از مدل های ارزون قیمت سامسونگ --- دارند؟
t_tanhayam
26-09-2010, 15:35
سلام.
کسی میدونه c575 که در ایران هست --- داره؟
اگر نه کدوم یکی از مدل های ارزون قیمت سامسونگ --- دارند؟
-دوست گلم اكثر مدل هاي داخلي ---_t ندارند
-در مدل هاي مرزي و بدون گارانتي هم بايد دنبال مدلهاي اروپايي بگردين چون اسيايي ها مثل مالزيايي هم ----t رو ندارند
rezaei313
27-09-2010, 15:56
سلام سلام سلام.
با تشکر از تمام دوستان مخصوص t-tanhayam عزیز.
بعد از 6 ماه گشتن امروز رفتم سامسونگ مدل c585 خریدم. 2 روز دیگه میارن خونه نصب کنند.
میخواستم مدل 575 رو بخرم ولی دیدم قیمت 585 خوبه و ظاهرش هم قشنگه اونو خریدم.
به نظرتون خوبه.
t_tanhayam
27-09-2010, 18:54
سلام سلام سلام.
با تشکر از تمام دوستان مخصوص t-tanhayam عزیز.
بعد از 6 ماه گشتن امروز رفتم سامسونگ مدل c585 خریدم. 2 روز دیگه میارن خونه نصب کنند.
میخواستم مدل 575 رو بخرم ولی دیدم قیمت 585 خوبه و ظاهرش هم قشنگه اونو خریدم.
به نظرتون خوبه.
-سلام دوست گلم
-خواهش ميكنم مبارك باشه
-اره مدل خيلي خوب وخوش قيمتي هست :10:
تنهایم جان، به نظرت بین 695 و 6260 کدوم انتخاب بهتری است؟ قیمتشون اگه اشتباه نکنم تقریبن نزدیک به هم بود فکر کنم دومی ال ای دی بود.
t_tanhayam
28-09-2010, 23:35
تنهایم جان، به نظرت بین 695 و 6260 کدوم انتخاب بهتری است؟ قیمتشون اگه اشتباه نکنم تقریبن نزدیک به هم بود فکر کنم دومی ال ای دی بود.
-دوست عزيز اين سوال خيلي از دوستان بوده كه ازم پرسيدن حقيقتا دو مطلب پيش مياد فقط البته به نظر خودم
-اگه ديزاين مهم تر هست ميتونيد C6200 رو انتخاب كنيد
-اگر قيمتمناسب تر و ديزاين كمي متفاوت تر C650
در عين حال تاكيد ميكنم (به نظر خودم )C650 تصوير و كنتراست بهتري داره
-ضمن اينكه يادمون نره در پيش فرض صداي LCD ها عموما بهتر از LED ها هست
t_tanhayam
02-10-2010, 23:21
-در مورد مشخصات:
c6200:
c6900:
-در مورد جزئيات كه ميدونيد اختلاف در كنتراست ديزاين و طراحي و اينچ هاي موجود
در مورد تفاوت بين دو مدل c6200 و c6900 بايد باز هم عرض كنم خدمت دوستان عزيز
-عمده تفاوت به داشتن Precision Dimming هست كه در مدل c6900 و c8000 سام تنها موجود هست
-ضعفي كه عمدتا در مورد led edge lit ها يا ال اي دي هاي حاشيه اي مطرحميشه نداشتن بك لايت يكنواخت در پنل هست اين قضيه توي فروشگاهها بدليل داشتن نور بالا قابل ديدن و مقايسه نيست تنها در محيط خونه قابل تشخيص و مميز هست
-در دو مدل c6900 ,c8000 با داشتن اين تكنولوژي تونستن تقريبا شبيه ترين حالت ممكن به local dimm ها رو بوجود بيارند كه تفاوتي رو با مدله اي ديگه در نوردهي وداشتن كنتراست بالاتر ايجاد ميكنه
در تصاوير 2d بايد بگم c6900 كاملا با c8000 مطابقت ميكنه در( 100hz)
-تجربه شخصي: توي c6900 رنگ ها طبيعي تر هستند كنتراست كمي بالاتر هست
-اين هم يك ترد خوب در مورد samsung led cxxx :
سلام
دوستان ميخواستم يه lcd يا led بخرم 40 اينچ فكر كنم خوب باشه
به نظرم سامسونگ بگيرم بهتره
اول اينكه lcd يا led ؟
بعد اينكه آيا مدلهاي ايراني با مدلهاي خارجي تفاوت داره؟ يعني در ايران بعضي مدلها توليد ميشه كه در خارج توليد نميشه؟
به نظر شما كدوم مدل رو بگيرم؟ ( بودجه تا 2 تومن )
ممنون
t_tanhayam
07-10-2010, 14:02
سلام
دوستان ميخواستم يه lcd يا led بخرم 40 اينچ فكر كنم خوب باشه
به نظرم سامسونگ بگيرم بهتره
اول اينكه lcd يا led ؟
بعد اينكه آيا مدلهاي ايراني با مدلهاي خارجي تفاوت داره؟ يعني در ايران بعضي مدلها توليد ميشه كه در خارج توليد نميشه؟
به نظر شما كدوم مدل رو بگيرم؟ ( بودجه تا 2 تومن )
ممنون
-سلام در مورد lcd , led اينجا رو مطالعه كنيد:
-در مورد مدلها خوب بعضي امكانات در بعضي مدل ها حذف شده در مدل هاي داخلي مثل ----t منتها عموما پنل يكسان هست
-در مورد مدل پيشنهادي من c650 رو پيشنهاد ميدم
سلام
دوست عزیز منظور من این بود که مدلهای تولید داخل کلا چیزی مجزا و متفاوت از مدلهای وارادتی هستند یا اینکه همون مدلها هستند ولی با اسمی متفاوت؟
اگه همون مدلها هستن لطفا مشخص کنید که کدوم مدل داخلی با مدل خارجی یکی هست.
مرسی
t_tanhayam
07-10-2010, 22:31
سلام
دوست عزیز منظور من این بود که مدلهای تولید داخل کلا چیزی مجزا و متفاوت از مدلهای وارادتی هستند یا اینکه همون مدلها هستند ولی با اسمی متفاوت؟
اگه همون مدلها هستن لطفا مشخص کنید که کدوم مدل داخلی با مدل خارجی یکی هست.
مرسی
-ببينيد نهايت اينه كه مدلي كه توي ايران هست مونتاژ داخل هست توليد داخل نيست (شايد هم توليد بشه)
-در تمامي مدلها ما تفاوت رو داريم مالزيايي اسلواك made by samsung و....
-احتمالا تفاوت هايي وجود داره منتها نه اونطوركه فكر كنيد يك پنل ديگريست
Gangster_Benington
08-10-2010, 00:23
سلام دوستان
من امروز یه سامسونگ C685 خریدم از جمهوری 1450000 تومن. در حالی که سونی EX500 هم همین قیمت بود.
فرقش با C695 فقط توی Ultra Clear بودنشه که اونم به نظر من فقط برا پشت ویترینه و وگرنه نکته منفیه، چون نور رو نشون میده تو خودش و بازتاب داره، وگرنه از نظر امکانات مثل یو اس بی با پخش انواع فرمت ها و ... مثل مدل بالاییه.
حالا نظر شما ها جیه؟
t_tanhayam
08-10-2010, 10:30
سلام دوستان
من امروز یه سامسونگ C685 خریدم از جمهوری 1450000 تومن. در حالی که سونی EX500 هم همین قیمت بود.
فرقش با C695 فقط توی Ultra Clear بودنشه که اونم به نظر من فقط برا پشت ویترینه و وگرنه نکته منفیه، چون نور رو نشون میده تو خودش و بازتاب داره، وگرنه از نظر امکانات مثل یو اس بی با پخش انواع فرمت ها و ... مثل مدل بالاییه.
حالا نظر شما ها جیه؟
-مبارك باشه عزيز بله فرقش همون نداشتن پنل شفاف هست كه توي محيط هاي پرنور شايد بهتر عمل كنه
-مدل خوبيه ديگه تهيه كردين و لذتش وببرين :46:
Gangster_Benington
08-10-2010, 11:11
-مبارك باشه عزيز بله فرقش همون نداشتن پنل شفاف هست كه توي محيط هاي پرنور شايد بهتر عمل كنه
-مدل خوبيه ديگه تهيه كردين و لذتش وببرين :46:
حالا مشکلی نیست اگه نقطه ضعفی هم داره بدونم!
t_tanhayam
08-10-2010, 13:19
حالا مشکلی نیست اگه نقطه ضعفی هم داره بدونم!
-در مورد نقطه ضعف پنل شما ميتونيد رويو هاي سايت ها رو بخونيد مثل cnet:
سلام
به نظر شما از دو مدل sony lcd 40ex500 و samsung led 40c7000 کدوم رو بخرم.
تفاوت قیمت رو میدونم.
t_tanhayam
08-10-2010, 16:57
سلام
به نظر شما از دو مدل sony lcd 40ex500 و samsung led 40c7000 کدوم رو بخرم.
تفاوت قیمت رو میدونم.
-علاوه بر تفاوت در قيمت در بقيه موارد هم خيلي متفاوت هستند
-c7000 گزينه خيلي بهتري هست
p30worldiran
09-10-2010, 12:52
سلام
تلويزيون سامسونگ مدل 46C8000 كه در بانه وجود دارد آيا با مدل 46C8000xr كه در نمايندگي است فرقي دارد چون اختلاف 1.15 ميليون است؟
t_tanhayam
09-10-2010, 15:06
سلام
تلويزيون سامسونگ مدل 46C8000 كه در بانه وجود دارد آيا با مدل 46C8000xr كه در نمايندگي است فرقي دارد چون اختلاف 1.15 ميليون است؟
-نه علت اين اين اختلاف مربوط ميشه به گارانتي داشتن وگارانتي نداشتن
p30worldiran
09-10-2010, 15:34
سلام و ممنون از جوابتون
و يه سوال از بين 40C7000 و 42V20 و 40ٍEX700 به نظر شما كدام انتخاب بهتري است؟
t_tanhayam
09-10-2010, 15:38
سلام و ممنون از جوابتون
و يه سوال از بين 40C7000 و 42V20 و 40ٍEX700 به نظر شما كدام انتخاب بهتري است؟
-خواهش ميكنم عزيز
-والا خيلي متفاوت هست گزينه هاتون يكي 3d يكي led تنها ويكي پلاسما
-اگر انتخابتون پلاماست v20 ميتونه بهترين ومعقول ترين گزينه باشه با توجه به قيمتش
-اگر انتخابتون غير پلاسماست c7000 ميتونه گزينه اپديت تر وبهتري باشه با توجه به 3d بودن
-بايد اول با سليقه خودتون كنار بياين بعد راحت متونيد انتخاب كنيد از بين مدل وبرند مورد علاقه خودتون
سلام
من تقریبا دو سال پیش یه پلاسمای پایونیر گرفتم و خیلی ازش راضیم البته خب هزینه زیادی هم داشت برام
حالا میخوام با مبلغی حدود 2 میلیون یه دستگاه خوب بگیرم.
نظر شما در مورد پلاسمای پاناسونیک چیه؟ پلاسمای پانا رو بگیرم بهتره یا lcd سامسونگ c650 ؟؟
البته من بیشتر فیلمهای فول اچ دی میخوام باهاش ببینم!
ممنون
t_tanhayam
13-10-2010, 22:46
سلام
من تقریبا دو سال پیش یه پلاسمای پایونیر گرفتم و خیلی ازش راضیم البته خب هزینه زیادی هم داشت برام
حالا میخوام با مبلغی حدود 2 میلیون یه دستگاه خوب بگیرم.
نظر شما در مورد پلاسمای پاناسونیک چیه؟ پلاسمای پانا رو بگیرم بهتره یا lcd سامسونگ c650 ؟؟
البته من بیشتر فیلمهای فول اچ دی میخوام باهاش ببینم!
ممنون
-درود بر پايونيير
-والا شما كه پلاسما داشتين ميتونيد به v20 فكر كنيد موجود هست توي بازار از نزديك ببينيد
يكي از بهترين كار هاي پنا هست
-در عين حال c650 هم گزينه خيلي خوبيه
-درود بر پايونيير
-والا شما كه پلاسما داشتين ميتونيد به v20 فكر كنيد موجود هست توي بازار از نزديك ببينيد
يكي از بهترين كار هاي پنا هست
-در عين حال c650 هم گزينه خيلي خوبيه
سلام
منم دقیقا بین همین دو تا مدل موندم! ولی هنوز تصویر هیچکدوم رو ندیدم
حدود 3 سال پیش تصویر پلاسمای پانا رو با lcd سونی مقایسه میکردم ( خودم لوازم خونگی داشتم ) تصویر سونی در شرایط محیط نورانی بهتر بود ولی پانا در محیط روشن کمی بور و کدر به نظر میومد اما در محیط تاریک واقعا تصویر خوبی داشت و بسیار شفاف بود.
همین دلیل باعث شده بین c650 و v20 مردد بمونم
نمیدونم الان هم پانا اینطوری هست یا نه؟
کلن پلاسما کدر تره، ولی رنگاش به نظر طبیعی تره و بلور شدن نداره، البته بستگی به نور محیط استفاده داره، منم ممکنه پلاسما بگیرم.
t_tanhayam
14-10-2010, 14:10
سلام
منم دقیقا بین همین دو تا مدل موندم! ولی هنوز تصویر هیچکدوم رو ندیدم
حدود 3 سال پیش تصویر پلاسمای پانا رو با lcd سونی مقایسه میکردم ( خودم لوازم خونگی داشتم ) تصویر سونی در شرایط محیط نورانی بهتر بود ولی پانا در محیط روشن کمی بور و کدر به نظر میومد اما در محیط تاریک واقعا تصویر خوبی داشت و بسیار شفاف بود.
همین دلیل باعث شده بین c650 و v20 مردد بمونم
نمیدونم الان هم پانا اینطوری هست یا نه؟
-c650 هم گزينه مناسبي هست در صورتيكه سمت پلاسما نرين
-در محصولات جديد پانا كارهاي خيلي خوبي شده در اين مورد
-ولي باز هم توصيه ميكنم عجله نكنيد كامل هر دو مورد رو از نزديك ببينيد و مايسه كنيد خودتون
سلام
اخرین قیمت 46c7000 رو میخواستم بدونم؟ و این که کنتراستش چند هست هر جا یه چیزی نوشته :41:
ghoghnous55
16-10-2010, 19:02
دوستان سلام. دو تا سؤال داشتم خدمتتون كه اكه سريعتر جواب بدين ممنون ميشم.
1- توي جمع بندي هاي چند هفته اي خودم با توجه به بودجه مي خوام 40 اينچ C650 بگيرم. نظرتون چيه. اگه ايرادي داره لطف كنين بگين.
2- با توجه به اختلاف قيمت زياد اين مدل تو نمايندگي با بانه ، آيا خريد از سايتهايي مثل بانه ال سي دي و يا سقز شاپ رو توصيه مي كنين؟ درضمن من ساكن نيشابورم و فكر كنم يه 1700 تايي تا بانه فاصله داريم.
پيشاپيش ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t_tanhayam
16-10-2010, 20:17
سلام
اخرین قیمت 46c7000 رو میخواستم بدونم؟ و این که کنتراستش چند هست هر جا یه چیزی نوشته :41:
3569
عددي كه در سايت هاي خارجي بيشتر مشاهده ميشه 1 :6000000 و عددي كه توي ايران ونمايندگيها رويت ميشه 1:8000000
millad1388
21-10-2010, 04:27
چون پدرم یک هفته پیش برای خودش رفت و یک عدد از این سری 5 از led سامسونگ 40 اینچرو خرید خواستم چند نکته رو بگم
اول:رفلکس یا همون بازتاب نور وحشتناک این مدل که به جای آینه هم میشه ازش استفاده کرد!وقتی که خاموش است!!
دوم:رنگ های غیر واقعی به نسبت پلاسما و روشنایی بالا که فکر کنم جز مزایای حساب میشه!!
تصاویر کم کیفیت در حالتی که از تلویزیون ایارن استفاده میشه
usb که حتی فرمت mov رو هم پخش نمیکنه و ....
تنها خوبی اون جای 4 hdmi و 1 pc و یک usb و پرت صدای دیجیتال و چندین پورت خروجی دیگه که تقریبآ کامله!!!
حداکثر مصرف هم زده 135w که خیلی خوبه!!!
البته سایز هم به نظرم کوچیک میرسید!!! به نظر اساتید اگر به خواهم همین تلویزیون رو به فروش برسانم چقدری فروش میرود؟ البته فکر کنم بدون گارانتی باشه!!!
t_tanhayam
21-10-2010, 13:29
چون پدرم یک هفته پیش برای خودش رفت و یک عدد از این سری 5 از led سامسونگ 40 اینچرو خرید خواستم چند نکته رو بگم
اول:رفلکس یا همون بازتاب نور وحشتناک این مدل که به جای آینه هم میشه ازش استفاده کرد!وقتی که خاموش است!!
دوم:رنگ های غیر واقعی به نسبت پلاسما و روشنایی بالا که فکر کنم جز مزایای حساب میشه!!
تصاویر کم کیفیت در حالتی که از تلویزیون ایارن استفاده میشه
usb که حتی فرمت mov رو هم پخش نمیکنه و ....
تنها خوبی اون جای 4 hdmi و 1 pc و یک usb و پرت صدای دیجیتال و چندین پورت خروجی دیگه که تقریبآ کامله!!!
حداکثر مصرف هم زده 135w که خیلی خوبه!!!
البته سایز هم به نظرم کوچیک میرسید!!! به نظر اساتید اگر به خواهم همین تلویزیون رو به فروش برسانم چقدری فروش میرود؟ البته فکر کنم بدون گارانتی باشه!!!
-در مورد رفلكس خوب صفحه گلاسي داره وطبيعتا بازتاب نور رو داريم
-در مورد رنگ ها مقايسه درستي نيست ال اي دي حاشيه اي رو با پلاسما مقايسه كردن
-در مورد تصواير sd بايد بگم سامسونگ خيلي موفق عمل كرده
-در مورد usb فكر ميكنم بي انصافي ميكنيد جالبه تنها فرمتي كه پخش نميكنه همين mov هست كه اون هم با يك تغيير ساده پسوند به avi به راحتي پخش ميكنه
-در مورد امكانات هم كه خودتون عرض كردين
-در مورد قيمت هم خوب چي بگيم توافقي بين خريدار وفروشندست هر چه بيشتر بهتر :46:
ابی جان چرا هیچ جا به جز سایت سام سرویس این مدل 32c695 نزده ومشخصاتشو ال سی دی هست؟
t_tanhayam
21-10-2010, 20:05
ابی جان چرا هیچ جا به جز سایت سام سرویس این مدل 32c695 نزده ومشخصاتشو ال سی دی هست؟
-والا من هم جايي اين مد ل رو يعني 32c650 رو نديدم
-اره ال سي دي هست همون مشخصات 40 اينچش رو داره تقريبا
-اينجا رو ببين :
afshin49
21-10-2010, 23:53
سلام.از سری 9000 به عنوان باریکترین تلویزیون جهان نام برده شده.از وضعیت عرضه اون در کشور خبری دارید؟ همه چیزش یک طرف کنترل از راه دورش یک طرف.شبیه گوشیه آیفونه!
t_tanhayam
22-10-2010, 10:14
سلام.از سری 9000 به عنوان باریکترین تلویزیون جهان نام برده شده.از وضعیت عرضه اون در کشور خبری دارید؟ همه چیزش یک طرف کنترل از راه دورش یک طرف.شبیه گوشیه آیفونه!
-هنوز توي ايران رويت نشده فكر ميكنم توي بازارهاي اسيايي هم هنوز نيومده البته مطمئن نيستم
-در مورد كنترلي كه فرمودين بصورت اپشنال در سري هاي c8000 هم موجود هست :
hamed8470
23-10-2010, 09:16
سلام بصورت رسمي عرضه نشده ولي تعداد محدودي از فروشگاههاي سام توي جمهوري بصورت نمايشي گذاشتن ولي فروشي نيست
ghoghnous55
23-10-2010, 21:45
دوستان سلام. دو تا سؤال داشتم خدمتتون كه اكه سريعتر جواب بدين ممنون ميشم.
1- توي جمع بندي هاي چند هفته اي خودم با توجه به بودجه مي خوام 40 اينچ C650 بگيرم. نظرتون چيه. اگه ايرادي داره لطف كنين بگين.
2- با توجه به اختلاف قيمت زياد اين مدل تو نمايندگي با بانه ، آيا خريد از سايتهايي مثل بانه ال سي دي و يا سقز شاپ رو توصيه مي كنين؟ درضمن من ساكن نيشابورم و فكر كنم يه 1700 تايي تا بانه فاصله داريم.
پيشاپيش ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي شرمنده شدم از پاسخ هاي بيشماري كه به من داديد. اگه خدا نخواسته خواستين جوابمو بدين لطف كنين بگين بين 40C650 و 40C5000 كدومو بگيرم بهتره؟ كلا عيوب هركدومو بگيد آخه خوبياشونو سامسونگ گفته.
hassan1234
23-10-2010, 23:06
سلام دوستان امروزیه سری تبلیغات ازسامسونگ توی یه روزنامه دیدم که سولاتی برام پیش اومد اگه لطف کنید وراهنمائیم کنید ممنون میشم
1-سری های c475-c575-c585-c685-c695جدید هستند؟
2-گیرندهwifiوورودی pc-سیستم+anynetیعنی چی؟
t_tanhayam
23-10-2010, 23:23
سلام دوستان امروزیه سری تبلیغات ازسامسونگ توی یه روزنامه دیدم که سولاتی برام پیش اومد اگه لطف کنید وراهنمائیم کنید ممنون میشم
1-سری های c475-c575-c585-c685-c695جدید هستند؟
2-گیرندهwifiوورودی pc-سیستم+anynetیعنی چی؟
-كلا تمام مدل هايي كه با c شروع ميشن 2010 هستند
-ورودي pc كه احتمالا پورت vga رو مد نظرشون هست يا dvi ويا hdmi
-گيرنده wi-fi خوب بوسيله دانگل جدا گونه ميشه استفاده كرد
-anynet+ بر ميگرده به كنترل سيستم هاي مرتبط با hdtv تون بوسيله يك كنترل (البته سيستم هاي سامسونگ)
MANCHESTERUNITED
25-10-2010, 15:33
hاگه ميشه تفاوت هاي سامسونگ c585 رو با پانا پلاسما v20 و سوني EX 400 يا500 بفرماييد و خانواده اي را از نگراني وسردرگمي نجات دهيد.كدوم رو بخرم.
samira_googleOne
25-10-2010, 16:09
اتفاقا توي اين سايت كامل بررسي كرده ال اي دي سامسونگ رو كه سه بعدي
و ظاهرا گند زده به سه بعدي
در حاليكه تو ايران خيلي تبليغات كرده و همه فكر ميكنن عاليه:
t_tanhayam
25-10-2010, 21:46
lcd 2010 line up :
farzanseyf
31-10-2010, 15:49
سامسونگ سری 6 بهتره یا سونی ex500
t_tanhayam
31-10-2010, 18:14
سامسونگ سری 6 بهتره یا سونی ex500
-بحث vs برند ها هميشه درد سر ساز بوده :46:
-با اين حال c650 تصوير قابل قبول تري نسبت به ex500 داره
-اما شما بايد سليقه شخصي خودت رو هم در نظر بگيري وهمينطور از نزديك پنل ها رو ببيني
wwwbabak
01-11-2010, 23:03
با سلام.
چند تا سوال در مورد C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (قيمتش حدوده 2700 است) اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
-بحث vs برند ها هميشه درد سر ساز بوده :46:
-با اين حال c650 تصوير قابل قبول تري نسبت به ex500 داره
-اما شما بايد سليقه شخصي خودت رو هم در نظر بگيري وهمينطور از نزديك پنل ها رو ببيني
سلام
من به فروشگاه سامسونگ و همچنین سایت این شرکت مراجعه کردم ولی مدلی به نام c650 نداشت و فروشندگان هم گفتند چنین مدلی نداریم!!!
آیا اسم این مدل درست تایپ شده؟ مدل c685 و c695 داریم ولی c650 نداریم
ممنون
t_tanhayam
02-11-2010, 11:03
سلام
من به فروشگاه سامسونگ و همچنین سایت این شرکت مراجعه کردم ولی مدلی به نام c650 نداشت و فروشندگان هم گفتند چنین مدلی نداریم!!!
آیا اسم این مدل درست تایپ شده؟ مدل c685 و c695 داریم ولی c650 نداریم
ممنون
-c650 همون c695 هست كه سام ميفروشه
-c630 همون c685 هست كه سام ميفروشه
-c650 همون c695 هست كه سام ميفروشه
-c630 همون c685 هست كه سام ميفروشه
سلام
از راهنمایی ارزنده شما تشکر می کنم
به نظر شما بین مدلهای 46C6960 و 46C6260 و c695 و c630 کدامیک برتر می باشد؟
آیا این مدلهای ذکر شده که در نمایندگیهای سامسونگ بفروش می رسد همگی ----t فعال در ایران دارند؟
برای بازی با xbox و دیدن فیلم کدامیک مناسبتر است؟
من تصمیم داشتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!:41::41::41:
42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟:19::19::19:
ضمن اینکه محیط منزل ما پر نور است و برخی از دوستان که این مدل تلویزیون را خریداری کردند اعلام کردند که تصویرش در مدت روز و محیطهای روشن اندگی دودی است و در روز باید حتمن با دینامیک و برایتنس 100 ببینی که در این صورت مصرف برقش خیلی زیاد خواهد بود
به نظر شما بین مدلهای 46C6960 و 46C6260 و c695 و c630 کدامیک برتر است؟
ممنون:10::10::11::11:
wwwbabak
03-11-2010, 10:10
با سلام.
چند تا سوال در مورد C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (از نظر كيفيت، طول عمر، امكانات و ...) قيمتش هم حدوده 2700 است. اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
t_tanhayam
03-11-2010, 10:28
سلام
از راهنمایی ارزنده شما تشکر می کنم
به نظر شما بین مدلهای 46C6960 و 46C6260 و c695 و c630 کدامیک برتر می باشد؟
آیا این مدلهای ذکر شده که در نمایندگیهای سامسونگ بفروش می رسد همگی ----t فعال در ایران دارند؟
برای بازی با xbox و دیدن فیلم کدامیک مناسبتر است؟
من تصمیم داشتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!:41::41::41:
42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟:19::19::19:
ضمن اینکه محیط منزل ما پر نور است و برخی از دوستان که این مدل تلویزیون را خریداری کردند اعلام کردند که تصویرش در مدت روز و محیطهای روشن اندگی دودی است و در روز باید حتمن با دینامیک و برایتنس 100 ببینی که در این صورت مصرف برقش خیلی زیاد خواهد بود
به نظر شما بین مدلهای 46C6960 و 46C6260 و c695 و c630 کدامیک برتر است؟
ممنون:10::10::11::11:
-سلام عزيز
-در بين مدل هاي ذكر شده اگر led ميخواين تنها سراغ c6960 برين و اگر lce مدنظرتون هست سراغ c650 برين كه اين روز ها كم هم شده البته توي مشهد
-در كل من c650 رو بيشتر دوست دارم نظر شخصيم اينه
-در مورد v20 هم بله ديشب ديدم با قيمت 1.8 دستمالچيان ميده به نظرم گرون داره ميده
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
در مورد ----t هم فكر ميكنم در ال اي دي هاي c6200 و c6900 وجود داره منتها خوب در مشهد فعلا كارايي نداره
با سلام به همه دوستان عزیز
امروز بازار بودم : قیمت LCD C695 , LED C6960 هردو یکسان و تقریبا 1.700 بود !
دوستان کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنند ؟
ضمنا گویا هردو فاقد اسپیکر هستند ، بعنوان سیستم صوتی مناسب ، چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
mehdi30nema
06-11-2010, 20:12
بچه ها تو برند سامسونگ ال سی دی 32 اینچ که full hd هم باشه حداکثر تا 800 تومان کدوم مدل را پیشنهاد میکنید ؟
t_tanhayam
06-11-2010, 20:28
با سلام به همه دوستان عزیز
امروز بازار بودم : قیمت LCD C695 , LED C6960 هردو یکسان و تقریبا 1.700 بود !
دوستان کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنند ؟
ضمنا گویا هردو فاقد اسپیکر هستند ، بعنوان سیستم صوتی مناسب ، چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
-هر دو با اسپيكر هستند
-در مورد قيمت توي سايز 40 تقريبا به قول شما يكي منتها در 46 نزديك 400 اختلاف دارند
-c6900 يكي از بهترين ال اي دي هاي سام هست
-c650 هم بهترين ال سي دي سام كه موجود هست در بازار
-اگر ديزاين وزيبايي بيشتر براتون مطرح هست c6900 گزينه خوبي ميتونه باشه
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
بچه ها تو برند سامسونگ ال سی دی 32 اینچ که full hd هم باشه حداکثر تا 800 تومان کدوم مدل را پیشنهاد میکنید ؟
-اگر بتونيد 32b650 با همين قيمت بگيرين بهترين گزينه ممكن هست
ghoghnous55
06-11-2010, 22:12
دوستان سلام. جديدا سام قيمت LED هاشو پايين آورده. الآن 40C6960 (يا همون 40C6900 خودمون) 1.699 شده كه با احتساب هديه اش كه نصف قيمت سينماي خانگي هستش، قيمتش حدود 1515 در مياد كه به نظرم مناسبه.
دوستان سلام. جديدا سام قيمت LED هاشو پايين آورده. الآن 40C6960 (يا همون 40C6900 خودمون) 1.699 شده كه با احتساب هديه اش كه نصف قيمت سينماي خانگي هستش، قيمتش حدود 1515 در مياد كه به نظرم مناسبه.
سلام
فقط در سایز 40 اینچ قیمت را کاهش داده و در سایزهای بزرگتر (46 و 55 ) اینچ تغییری حاصل نشده است
فکر کنم شرکت سام سرویس تغییر قیمت در این سایزها را در جشنواره نورزی انجام دهد
خوش باشید:11:
t_tanhayam
07-11-2010, 09:51
-در مورد قيمت led ها فكر ميكنم بخاطر قيمت هاي شهر هاي مرزي كاهش داده
-چون واقعا قيمت هاي اونجا مخصوصا در 3d ها اصلا قابل مقايسه با سام نيست
-اميدوارم هميشه قيمت ها رو به كاهش باشه تا مردم بتونند خريد داشته باشند
ghoghnous55
07-11-2010, 11:40
دوستان يه سؤال دارم :
حالا كه قيمت ال اي دي 40C6900 با گارانتي سام با ال سي دي 40C650 همون شركت هم قيمت شده و با توجه به اين كه 40C6900 نصف مبلغ سينماي خانگي HT-C455 رو هديه داره كه 40C650 نداره ، به نظرتون كدومو بگيرم بهتره؟ البته دو تا نكته وجود داره:
1- سينماي خانگي رو بايد حتما بخري و نميشه به قول خودمون خشكه حساب كنن. حالا نمي دونم كه اين مدل سينماي خانگي خوبه يا نه؟؟ مشخصاتش رو خوندم ولي اطلاع ديگه اي ندارم. ترجيح مي دم به جاي اين ، يه BlueRay Player بگيرم.
2- مدتيه كه 40C650 توي شهرهاي مرزي ناياب شده و قيمت فعلي 40C6900 توي اونجا با قيمت سام تقريبا يكيه وگرنه ترجيح مي دادم از اونجا بخرم.
3- بين EX710 سوني و C6900 سامسونگ مردد بودم كه با خوندن Review هاي سايت هاي خارجي فهميدم كه EX710 نبايد خيلي چيز جالبي باشه. همينطوره؟
دوستان عزيز خصوصا مشهدياي گرامي اگه زودتر راهنمايي كنين ممنون مي شم چون قراره همين روزا تو مشهد نمايشگاه صوتي تصويري برپا بشه منم مي خوام اگه قرار شد گارانتي سام بگيرم خريد كنم. مرسي.
mehdi30nema
07-11-2010, 14:42
بچه ها نظرتون در مورد ال ای دی مدل 32C4440 چیه ؟ تاپیکی وجود نداره که این مدل را بررسی تخصصی کرده باشه ؟
t_tanhayam
07-11-2010, 15:01
بچه ها نظرتون در مورد ال ای دی مدل 32C4440 چیه ؟ تاپیکی وجود نداره که این مدل را بررسی تخصصی کرده باشه ؟
- توي همين تاپيك بايد صحبت بشه ديگه چون مربوط هست به 2010
در مورد بررسي هم تنها همون مشخصات وجود داره كه احتمالا خودتون هم بررسي كردين
به هر صوتر ميشه گفت قيمت مناسبي داره و ميتونه براي كاربران معمولي گزينه خوبي باشه
mehdi30nema
07-11-2010, 20:21
- توي همين تاپيك بايد صحبت بشه ديگه چون مربوط هست به 2010
در مورد بررسي هم تنها همون مشخصات وجود داره كه احتمالا خودتون هم بررسي كردين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه هر صوتر ميشه گفت قيمت مناسبي داره و ميتونه براي كاربران معمولي گزينه خوبي باشه
مرسی بابت جواب .
بین LED های سامسونگ تو همین رنج قیمت چیزه دیگری نیستش ؟
تو برندهای دیگه چی با این رنج قیمت میشه LED گیر اورد ؟
t_tanhayam
07-11-2010, 20:33
مرسی بابت جواب .
بین LED های سامسونگ تو همین رنج قیمت چیزه دیگری نیستش ؟
تو برندهای دیگه چی با این رنج قیمت میشه LED گیر اورد ؟
-با توجه به مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي والبته بيشتر توي رنج قيمت وسري هاي پايين كه بيشتر نمود ميكنه اين مشكلات توصيه ميكنم 32b650 رو تهيه كنيد كه به مراتب كنتراست بهتري داره واصلا قابل مقايسه نيست
mehdi30nema
08-11-2010, 09:28
-با توجه به مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي والبته بيشتر توي رنج قيمت وسري هاي پايين كه بيشتر نمود ميكنه اين مشكلات توصيه ميكنم 32b650 رو تهيه كنيد كه به مراتب كنتراست بهتري داره واصلا قابل مقايسه نيست
پس با این اوصاف تو این رنج قیمت اصلا ال ای دی پیشنهاد نمیکنید ؟
راستی نظرتون در مورد مدل 32C475 چیه ؟
و اینکه کلا چه مدل هایی را پیشنهاد میکند که کنتراست بالایی هم داشته باشه ؟
t_tanhayam
08-11-2010, 09:46
پس با این اوصاف تو این رنج قیمت اصلا ال ای دی پیشنهاد نمیکنید ؟
راستی نظرتون در مورد مدل 32C475 چیه ؟
و اینکه کلا چه مدل هایی را پیشنهاد میکند که کنتراست بالایی هم داشته باشه ؟
-نه بهيچ وجه توصيه نميشه
-فكر ميكنم گزينه خيلي بهتري باشه هم ديزاين خوبي داره و هم usb فوق العاده و همينطور كنتراست قابل قبول با توجه به قيمتي كه ميپردازين
mehdi30nema
08-11-2010, 10:27
-نه بهيچ وجه توصيه نميشه
-فكر ميكنم گزينه خيلي بهتري باشه هم ديزاين خوبي داره و هم usb فوق العاده و همينطور كنتراست قابل قبول با توجه به قيمتي كه ميپردازين
مرسی
این مدل 32c475 را الان چک کردم دیدم کنتراستش 1.20000 هست .
مدلی که کنتراست بالاتری داشته باشه پیشنهاد ندارید ؟
t_tanhayam
08-11-2010, 10:51
مرسی
این مدل 32c475 را الان چک کردم دیدم کنتراستش 1.20000 هست .
مدلی که کنتراست بالاتری داشته باشه پیشنهاد ندارید ؟
-در مورد اين اعداد كنتراست بارها با دوستان صحبت كرديم زياد جدي نگيرين
-در مورد c475 هم تا جايي كه من ديدم 1:70000 زده بود توي خود سايت سام ايران البته
mehdi30nema
08-11-2010, 15:12
-در مورد اين اعداد كنتراست بارها با دوستان صحبت كرديم زياد جدي نگيرين
-در مورد c475 هم تا جايي كه من ديدم 1:70000 زده بود توي خود سايت سام ايران البته
من تو این سایت دیدم که کنتراست 1.20000 هست . البته تو چند سایت دیگه هم همین مقدار را زده .
t_tanhayam
08-11-2010, 15:39
-والا سايتي كه شما اعلام كردين يك سايت فروش هست
-من از خود سايت سامسونگ سنتر ايران عنوان كردم كه معتبر تر هست هر چند كه اين ها هم اشتباه زياد ميكننئ
-به هر صورت من اين پنل رو براي يكي از دوستان تهيه كردم چند وقت پيش به نظرم كنتراست كاملا قابل قبولي داره با توجه به هزينه اي كه ميشه
mehdi30nema
08-11-2010, 16:02
-والا سايتي كه شما اعلام كردين يك سايت فروش هست
-من از خود سايت سامسونگ سنتر ايران عنوان كردم كه معتبر تر هست هر چند كه اين ها هم اشتباه زياد ميكننئ
-به هر صورت من اين پنل رو براي يكي از دوستان تهيه كردم چند وقت پيش به نظرم كنتراست كاملا قابل قبولي داره با توجه به هزينه اي كه ميشه
تو سایت سامسونگ سنتر این مدل را 599 تومان زده . حالا اگه بخام تا 700 بدم چه مدلی را پیشنهاد میکنید که کیفیت خوبی هم داشته باشه ؟
راستی این مدل ال ای دی 32C4440 خیلی با توجه به قیمتش وسوسه کننده هست . کنتراستش هم 1.2000000 هست . میشه بگید نسبت به 32C475 چه معایبی داره ؟
با تشکر
t_tanhayam
08-11-2010, 16:55
-در مورد مدل متاسفانه من 32c550 نديدم وگر نه گزينه بهتري هست
-در مورد معايب led هاي حاشيه اي مخصوصا در سري هاي ارزون قيمت كه تمهيدات كمتري در اين مورد در نظر گرفته ميشه
ميتونيم به Clouding Effect و Flashlight Effect اشاره كنيم چون نور دهي مربوط به ال اي دي هاي حواشي پنل هست و uniformity بك لايت رو نداريم اين پديده ديده ميشه كه البته در ال سي دي ها هم وجو داره
-زماني بيشتر متوجه ميشين كه توي فضاي تاريك قرار بگيره hdtv تون و توي فضاي روشن فروشگاهها كمتر رويت ميشه
wwwbabak
08-11-2010, 18:40
سلام دوستان.
من ديروز يه سامسونگ 46C6960 خريدم، براي نصب كه اومدن، طرف وقتي داشت كار با كنترلش رو توضيح ميداد گفت internet@tv تو ايران كار نميكنه.
ميخواستم بدونم آيا راست ميگه؟ يعني همه سامسونگها همينطورن؟
با تشكر.
t_tanhayam
08-11-2010, 20:41
سلام دوستان.
من ديروز يه سامسونگ 46C6960 خريدم، براي نصب كه اومدن، طرف وقتي داشت كار با كنترلش رو توضيح ميداد گفت internet@tv تو ايران كار نميكنه.
ميخواستم بدونم آيا راست ميگه؟ يعني همه سامسونگها همينطورن؟
با تشكر.
-مبارك باشه
-پر بيراه نگفته يك سري گجت هاو امكاناتي هست كه هم فيلتره وهم در ايران كار نميده
ghoghnous55
09-11-2010, 10:05
سلام دوستان.
ماکه هرچی درخواست مشورت دادیم کسی تحویلمون نگرفت. بالاخره دل رو به دریا زدم و یه 40C6960 با گارانتی سام رو با دادن 170 تومان اضافه تر و دریافت سینمای خانگی مدل HT-C455 خریدم. البته هنوز راهشون ننداختم. امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم ولی از دوستان دلخورم چون دوبار راهنمایی خواستم ولی هیچکی جواب نداد.
hamid hs
09-11-2010, 13:07
میخواستم سامسونگ 32c6960کلن چه جور تلویزیونی
wwwbabak
10-11-2010, 01:30
با عرض سلام و تشكر از دوست خوبم آقاي t_tanhayam
يه سوال:
چطوري ميتونم مطمئن باشم كه تلويزيوني كه خريدم گارانتي اصليه (سام سرويس). روي كارت گارانتي كه داخل كارتن بود برچسب هولوگرام سام سرويس هست، ولي آيا اين كافيه؟ اين برچسب نميتونه تقلبي باشه؟
البته عذر ميخوام اگر سوالم كمي ابتدائيه.
با تشكر.
t_tanhayam
10-11-2010, 09:29
سلام دوستان.
ماکه هرچی درخواست مشورت دادیم کسی تحویلمون نگرفت. بالاخره دل رو به دریا زدم و یه 40C6960 با گارانتی سام رو با دادن 170 تومان اضافه تر و دریافت سینمای خانگی مدل HT-C455 خریدم. البته هنوز راهشون ننداختم. امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم ولی از دوستان دلخورم چون دوبار راهنمایی خواستم ولی هیچکی جواب نداد.
-من ازتون عذر خواهي ميكنم متاسفانه نديدم اگر سوالي پرسيدين مدل بسيار خوبيه من هم در صددد تهيه همين مدل براي اتاقم هستم كوتاهي ما رو ببخشيد :11:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
میخواستم سامسونگ 32c6960کلن چه جور تلویزیونی
-با توجه به كنتراست خوبي كه داره وهمينطور سيستم خاصي كه در مورد بك لايت به نام precision dimming تا حدود خيلي زيادي مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي رو نداره به خصوص وقتي با ال اي دي هاي سري 5 مقايسه كنيد
side by side متوجه عدم وجود همون مشكلاتي كه در پست بالا گفتم ميشين
t_tanhayam
10-11-2010, 09:42
با عرض سلام و تشكر از دوست خوبم آقاي t_tanhayam
يه سوال:
چطوري ميتونم مطمئن باشم كه تلويزيوني كه خريدم گارانتي اصليه (سام سرويس). روي كارت گارانتي كه داخل كارتن بود برچسب هولوگرام سام سرويس هست، ولي آيا اين كافيه؟ اين برچسب نميتونه تقلبي باشه؟
البته عذر ميخوام اگر سوالم كمي ابتدائيه.
با تشكر.
-خواهش ميكنم
-در مورد گارانتي نگران نباشين همون بر چسب كافيه هر چند ميتونيد با دادن سريال مدل خودتون در سايت سام از صحت گارانتي وتاريخ اغاز به كار پنلتون مطمئن بشين
-همون سريالي كه تحت عنوان قرعه كشي بايد ثبت نام كنيد
-در مورد مدل متاسفانه من 32c550 نديدم وگر نه گزينه بهتري هست
-در مورد معايب led هاي حاشيه اي مخصوصا در سري هاي ارزون قيمت كه تمهيدات كمتري در اين مورد در نظر گرفته ميشه
ميتونيم به Clouding Effect و Flashlight Effect اشاره كنيم چون نور دهي مربوط به ال اي دي هاي حواشي پنل هست و uniformity بك لايت رو نداريم اين پديده ديده ميشه كه البته در ال سي دي ها هم وجو داره
-زماني بيشتر متوجه ميشين كه توي فضاي تاريك قرار بگيره hdtv تون و توي فضاي روشن فروشگاهها كمتر رويت ميشه
سلام
در صورت امکان Clouding Effect و Flashlight Effect مربوط به ال اي دي ها را کمي بیشتر توضیح دهید چون من از عکسهایی که گذاشتید متوجه نشدم که که چه مشکلی حواشي پنل وجود دارد؟ :19:
و در چه نوع ال ای دی های این مشکل دیده نمی شود؟:31:
ممنون:11:
t_tanhayam
10-11-2010, 12:23
سلام
در صورت امکان Clouding Effect و Flashlight Effect مربوط به ال اي دي ها را کمي بیشتر توضیح دهید چون من از عکسهایی که گذاشتید متوجه نشدم که که چه مشکلی حواشي پنل وجود دارد؟ :19:
و در چه نوع ال ای دی های این مشکل دیده نمی شود؟:31:
ممنون:11:
-فكر ميكنم كاملا مشهوده اگر به عكس ها دقت كنيد ميبينيد تصوير مشكي نيست ونقاط روشني مثل ابر سفيد توي تصوير ديده ميشه ويا اينكه از حواشي پنل انگار نوري ساطع ميشه (نقاطي كه ال اي دي ها چيده شده اند )
-در local dimming ها اين قضيه ديگه پيش نمياد بخاط چيدمان اونها كه در نواحي بيشتري پشت پنل چيده شدند
samira_googleOne
10-11-2010, 16:25
تلويزيون 46C7000 سامسونگ كه در ايران با نام تجاري C7770 به فروش مي رسد، داراي ظاهري مناسب است و تصاوير HD و SD را به خوبي نمايش مي دهد. قابليت نمايش سه بعدي در اين تلويزيون خوب است. ولي نمي توان آن را تلويزيوني شاخص، در نمايش تصاوير سه بعدي دانست. اگر قصد خريد تلويزيون سه بعدي داريد به شما پيشنهاد مي كنيم تلويزيوني بزرگتر از 46 اينچ تهيه كنيد.
مدل C7770 موجود در كاتالوگ فارسی سام سرویس و يا UA40C7000WR موجود در سايت سامسونگ ايران و مدل C7000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سايت اصلي سامسونگ.
بررسي نقاط قوت و ضعف تلويزيون 46 اينچي سه بعدي سامسونگ C7000 یا C7770 در ایران:
ادامه مطلب به همراه عكس و قيمت
mehdi30nema
11-11-2010, 23:28
من امروز هایپر استار بودم .
ال ای دی مدل 32C4440 رو گذاشته بود 811 تومان .
این مدل را که با بقیه ال سی دی ها مقایسه کردم واقعا کیفیت بی نظیری داشت . تصاویر خیلی شفاف تر بودن .
راستش من هوز قانع نشدم که چرا این مدل ال ای دی خوب نیست ؟ کیفیتی که من امروز دیدم هیچ کدوم از ال سی دی ها نداشتند .
فکر کنم به خاطر کوچک بودن پنل از نزدیک به نظر شما اینطور رسیده است و دیگر اینکه تشخیص تفاوت ها اندکی نیاز به دید کارشناسانه نیز دارد.
t_tanhayam
11-11-2010, 23:41
من امروز هایپر استار بودم .
ال ای دی مدل 32C4440 رو گذاشته بود 811 تومان .
این مدل را که با بقیه ال سی دی ها مقایسه کردم واقعا کیفیت بی نظیری داشت . تصاویر خیلی شفاف تر بودن .
راستش من هوز قانع نشدم که چرا این مدل ال ای دی خوب نیست ؟ کیفیتی که من امروز دیدم هیچ کدوم از ال سی دی ها نداشتند .
-در مورد براق بودن خوب بخاطر ال اي دي بودن وكنتراست بيشتر اين پنل ها هست
-منتها در مورد مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي عنوان شد بزرگوار
-باز هم سليقه اي عمل كنيد اگر به نظرتون گزينه خوبيه وتصويرش ودوست دارين راخت انتخاب كنيد ولذت ببرين :8:
komeil65
12-11-2010, 16:56
سلام به همه دوستان
من می خواستم(LED c6900 (6960 یا ( LED c6200 (6260 بگیرم
می خواستم محاسن و معایب این دو مدل و بدونم
با سپاس
mehdi30nema
12-11-2010, 17:54
میشه بگید کدوم یکی از مدل های ال سی دی 32 سامسونگ usb با قابلیت پخش فیلم با فرمت MKV را داره ؟
t_tanhayam
12-11-2010, 18:00
میشه بگید کدوم یکی از مدل های ال سی دی 32 سامسونگ usb با قابلیت پخش فیلم با فرمت MKV را داره ؟
-تقريبا تمامي مدل هاي سامي سري c اين قابليت رو داره
mehdi30nema
12-11-2010, 18:26
-تقريبا تمامي مدل هاي سامي سري c اين قابليت رو داره
یعنی مدل C475 هم با توجه به اینکه سری 4 هست ساپورت میکنه ؟
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه . دیگه لازم نیست بابت سینمای خانگی هم خیلی هزینه کنم یه معمولی هم میشه گرفت .
t_tanhayam
12-11-2010, 20:50
-c485
-c550
-c650
-c750
.
.
.
-b650
-b7000
-b8000
.
.
.
-همه ال اي دي هاي سري c
سلام
من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین با توجه به این که یه سری امکانات د رایران کارائی نداره مثل اینترنت تی وی
ایا برندهای دیگه مدل بهتری دارند
درخواستی که دارم اینه که حتما usb برای پخش داشته باشه در ضمن مصرف انرژی بین lcd و led اونقدر مهم هست که بخوام به خاطرش هزینه ای بیشتر بکنم و led بگیرم
ممنون
mehdi30nema
12-11-2010, 22:26
-c485
-c550
-c650
-c750
.
.
.
-b650
-b7000
-b8000
.
.
.
-همه ال اي دي هاي سري c
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم .
ولی پس C475 کو ؟ نکنه ساپورت نمیکنه ؟
t_tanhayam
12-11-2010, 23:15
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم .
ولی پس C475 کو ؟ نکنه ساپورت نمیکنه ؟
-خواهش ميكنم خوشحال ميشم بتونم كمكي بهتون بكنم
-اره c475 هم اين قابليت رو داره نگران نباشين
t_tanhayam
12-11-2010, 23:20
سلام
من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین با توجه به این که یه سری امکانات د رایران کارائی نداره مثل اینترنت تی وی
ایا برندهای دیگه مدل بهتری دارند
درخواستی که دارم اینه که حتما usb برای پخش داشته باشه در ضمن مصرف انرژی بین lcd و led اونقدر مهم هست که بخوام به خاطرش هزینه ای بیشتر بکنم و led بگیرم
ممنون
-ميتونيد يكي ا سري هاي 4 ويا 5 سامي تهيه كنيد با امكناتي قابل استفاده مثل usb و ديزاين و تصوير قابل قبول در رنج قيمتي كاملا مناسب
-در مورد مصرف برق هم تفاوت وجود داره منتها نه اونقدر كه ذهنتون رو درگير كنه :46:
mehdi30nema
13-11-2010, 13:02
-خواهش ميكنم خوشحال ميشم بتونم كمكي بهتون بكنم
-اره c475 هم اين قابليت رو داره نگران نباشين
میشه این لینک را ببینید :
ال ای دی مدل C4440 را نوشته پورت یو اس پی فیلم ندارد . درسته ؟
t_tanhayam
13-11-2010, 13:32
میشه این لینک را ببینید :
ال ای دی مدل C4440 را نوشته پورت یو اس پی فیلم ندارد . درسته ؟
-اره نوشته ولي مطمئن نيستم بايد از نمايندگي هم بپرسين ببينيد چي جوابتون رو ميدن
-تنها يك مدل توي محصولات 2010 سري 3 ال سي دي بود كه پورت usb نداشت و همينطور توي سري 4 ال سي دي يك مدل دقيقا خاطم نيست
-ولي توي led ها ....شايد هم سري 4 نداشته باشه ولي به نظرم بايد اين امكان وداشته باشه
komeil65
14-11-2010, 15:28
سلام به همه دوستان
من می خواستم(LED c6900 (6960 یا ( LED c6200 (6260 بگیرم
می خواستم محاسن و معایب این دو مدل و بدونم
با سپاس
دوستان کسی نیست که کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
samira_googleOne
14-11-2010, 15:57
بر اساس گزارش سايت كره اي etenews.co.kr، سامسونگ كه از دانش بالايي در زمينه توليد پنل هاي oled برخوردار شده و قصد توليد پنل تلويزيون OLED در سايز بزرگ را دارد. تا كنون از تكنولوژي OLED در توليد پنل هاي سايز كوچك و يا نمايشگر موبايل استفاده مي گردید و اين اولين تجربه ساسونگ در اين سايز خواهد بود ای نمایشگر در سال 2011 و 2012 وارد بازار خواهد شد. در ادامه اطلاعات كاملي در مورد OLED و تفاوت آن با LED Backlight ارائه شده است.
تلويزيون 55 اينچ OLED سامسونگ
امروزه توليد تلويزيون هاي بزرگ OLED، غير ممكن است. چراكه توليد كنندگان، خط توليد پنل هاي سايز بالاي OLED را ندارند. سامسونگ تصميم به تغيير اين روند دارد و در May 2011 تصميم به راه اندازي كارخانه جديد توليد OLED خود دارد. اين پنل ها ، پنل هاي نسل 8 خوانده مي شوند.
مشاهده متن كامل و منبع خبر
کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mojtaba2321
14-11-2010, 16:21
چند وقت پیش دنبال lcd سامسونگ بودم b690 خیلی رو بورس بود.
الان میخوایم lcd بگیریم.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
t_tanhayam
14-11-2010, 18:12
چند وقت پیش دنبال lcd سامسونگ بودم b690 خیلی رو بورس بود.
الان میخوایم lcd بگیریم.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
-ميتونيد جايگزين خلفش رو كه همون c650 هست با قابليت ومشخصات اپديت تري تهيه كنيد
mojtaba2321
14-11-2010, 19:45
-ميتونيد جايگزين خلفش رو كه همون c650 هست با قابليت ومشخصات اپديت تري تهيه كنيد
ok
لینکی ازش هست که مشخصاتش رو به فارسی نوشته باشه؟
و اینکه قیمتش الان چقدره؟
t_tanhayam
14-11-2010, 20:48
ok
لینکی ازش هست که مشخصاتش رو به فارسی نوشته باشه؟
و اینکه قیمتش الان چقدره؟
-بله خيلي خوب و كامل همينجا بررسي شده :
-در مورد قيمت هم توي تاپيك قيمت ها هست :
mehdi30nema
15-11-2010, 16:12
این لینک را میشه ببینید :
مربوط به سام سرویس هست که کنتراست مدل c475 را 1 . 20000 زده ولی تو سایت سامسونگ سنتر 1.70000 نوشته .
کدوم درست هست ؟
t_tanhayam
15-11-2010, 20:29
این لینک را میشه ببینید :
مربوط به سام سرویس هست که کنتراست مدل c475 را 1 . 20000 زده ولی تو سایت سامسونگ سنتر 1.70000 نوشته .
کدوم درست هست ؟
-والا نقل قول ها خيلي متفاوت هست هميشه
-توي فروم هاي خارجي 1:15000 اعلام شده
-در كل زياد نميشه به اين اعداد وارقام سايت هاي مخصوصا داخلي اعتماد كرد
مثلا كنتراست c7000 رو 1:10000000 اعلام ميكنند حتي توي بروشور هاشون منتها 1:6000000 هست
-البته ناگفته نمونه توي اينچ هاي متفاوت كنتراست ها متفاوت هست معمولا اينچ بالاتر كنتراست بيشتر توي سري هاي قديم سامي كاملا اين اختلاف در يك مدل مشهود بود
من یک b650 دارم و واقعا ازش راضی هستم. و فکر نمیکنم هیچ برندی دیگه ای که لااقل من تا حالا دیدم کیفیت و امکانات این lcd رو داشته بوده.
حالا که شنیدم c650 هم ومده میخوام بدونم چه فرقی در امکانات ایندو هست و آیا سایتی و یا لینکی هست که ایندو رو با هم مقایسه کرده باشه؟؟؟
t_tanhayam
19-11-2010, 13:23
من یک b650 دارم و واقعا ازش راضی هستم. و فکر نمیکنم هیچ برندی دیگه ای که لااقل من تا حالا دیدم کیفیت و امکانات این lcd رو داشته بوده.
حالا که شنیدم c650 هم ومده میخوام بدونم چه فرقی در امکانات ایندو هست و آیا سایتی و یا لینکی هست که ایندو رو با هم مقایسه کرده باشه؟؟؟
-در اين مورد كاملا بحث شده بزرگوار:
saleh_e93
23-11-2010, 03:20
سلام دوستان
من میخوام یه c750 3D بگیرم ولی چند تا سوال داشتم
میخواستم بدونم D3 برای چشم ضرر نداره مخصوصا طولانی مدت؟
فقط باید فیلم های 3D داشته باشیم تا بتونیم ببینیم یا هر فیلمی 3D پخش میکنه؟
برای دیدن فیلم 3D میشه دانلودش کرد یا فقط به بلوری نیازه؟
کلا تظرتون در مورد این مدل چیه؟
به نظرتون سونی LCD تو همین قیمت بگیرم خوبه یا سامسونگ؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین
t_tanhayam
23-11-2010, 21:34
سلام دوستان
من میخوام یه c750 3D بگیرم ولی چند تا سوال داشتم
میخواستم بدونم D3 برای چشم ضرر نداره مخصوصا طولانی مدت؟
فقط باید فیلم های 3D داشته باشیم تا بتونیم ببینیم یا هر فیلمی 3D پخش میکنه؟
برای دیدن فیلم 3D میشه دانلودش کرد یا فقط به بلوری نیازه؟
کلا تظرتون در مورد این مدل چیه؟
به نظرتون سونی LCD تو همین قیمت بگیرم خوبه یا سامسونگ؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین
-خوب مشلما براي طولاني مدت توصيه نميشه اصلا
-بايد فيلم هاي 3d داشته باشين حتما (البته ميشه 2d-3d هم استفاده كرد كه ميشه گفت فقط بعنوان سرگرمي هست ونه 3 واقعي وعمق و جزئيات وانطباق 3d ها رو نداره )
-بايد با بلوري پلير اجراش كنيد
-اگر منظورتون سري 7 ال سي دي سامي هست كه ميشه گفت خيلي كميابه و شايد گيرتون نياد
اگر منظورتون c7000 وال اي دي سامي هست توصيه ميكنم سراغ c8000 برين
-هر برندي خصوصيات و امكانات خودش رو داره نميشه vs كرد بحث رو سليقه شما تعيين كنندست
saleh_e93
23-11-2010, 21:58
-خوب مشلما براي طولاني مدت توصيه نميشه اصلا
-بايد فيلم هاي 3d داشته باشين حتما (البته ميشه 2d-3d هم استفاده كرد كه ميشه گفت فقط بعنوان سرگرمي هست ونه 3 واقعي وعمق و جزئيات وانطباق 3d ها رو نداره )
-بايد با بلوري پلير اجراش كنيد
-اگر منظورتون سري 7 ال سي دي سامي هست كه ميشه گفت خيلي كميابه و شايد گيرتون نياد
اگر منظورتون c7000 وال اي دي سامي هست توصيه ميكنم سراغ c8000 برين
-هر برندي خصوصيات و امكانات خودش رو داره نميشه vs كرد بحث رو سليقه شما تعيين كنندست
خیلی ممنون
منظورتون از کمیاب این بود که پیدا نمیشه یا اصلا هنوز تو بازار نیومده چون من انگلیس هستم
این لینک تلویونی که می خواهم بگیرم
سری 7000 با 8000 فرقه چندانی داره؟
یعنی اصلا نمیشه فیلم 3D دانلود کرد با USB وصل کرد دید چون اینجوری که باید کل پول بلوری بدیم
کلا نظرتون در مورد این TV
ببخشید
lcd هست led نیست که سری 7000 باشه
میخواستن بدونم تو کیفیت تصویر led lcd خیلی با هم فرق دارن چون نزدیم 600 نومان led گرون تر هست؟
افتتاح فرستنده دیجیتال مشهد: دهم آذر
بنا بر اعلام بخش خبری شبکه استانی سیمای خراسان رضوی، فرستنده دیجیتال مشهد چهارشنبه دهم آذر ماه ۸۹ و همزمان با روز مباهله راه اندازی خواهد شد.
گفتنی است فرستنده دیجیتال مشهد از تاریخ ۲۵/۰۸/۸۹ به طور آزمایشی برنامه های چهارده شبکه تلویزیونی و ده شبکه رادیویی را به این شرح پخش می کند:
شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی خراسان رضوی (مشهد)، مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و یک کانال که هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شود.
شبکه های رادیویی ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت + گفتگو، تجارت + آوا + نوا.
فرکانس هشت شبکه اول در فرستنده دیجیتال مشهد برابر با 482 و فرکانس سایر شبکه ها 506 مگاهرتز می باشد.
هم اکنون دوستان مشهدی می توانند امتحان کنند که تلویزیونی را که خریداری کردند قابلیت گرفتن تصاویر دیجیتال را دارد یا خیر و به بقیه هم اطلاع رسانی کنند
ممنون
t_tanhayam
24-11-2010, 14:05
خیلی ممنون
منظورتون از کمیاب این بود که پیدا نمیشه یا اصلا هنوز تو بازار نیومده چون من انگلیس هستم
این لینک تلویونی که می خواهم بگیرم
سری 7000 با 8000 فرقه چندانی داره؟
یعنی اصلا نمیشه فیلم 3D دانلود کرد با USB وصل کرد دید چون اینجوری که باید کل پول بلوری بدیم
کلا نظرتون در مورد این TV
ببخشید
میخواستن بدونم تو کیفیت تصویر led lcd خیلی با هم فرق دارن چون نزدیم 600 نومان led گرون تر هست؟
-نه منظورم بازار ايران بود كلا سري هاي 7 ال سي دي اينجا كمياب هست چه برسه به 3d سري 7 ال سي دي
-من فكر ميكنم c8000 گزينه خيلي بهتري باشه
-در مورد تفوات c7000 و c8000 بايد بگم كنتراستشون خيلي متفاوت هست c8000 با داشتن precision dimming مشكل ال اي دي هاي حاشيه اي رو در پديده اي موسوم به ابري شد ن رو ميشه گفت خيلي كمتر داره مخصوصا وقتي eco مود رو روشن كنيد
-در مورد سري هاي led بزرگوار 7-8-9 همه led سه بعدي دارند
saleh_e93
24-11-2010, 18:19
ببخشید
ببخشید این سوال دیر ویرایش شد
جواب این هم بدین عالی میشه
t_tanhayam
24-11-2010, 21:45
ببخشید
ببخشید این سوال دیر ویرایش شد
جواب این هم بدین عالی میشه
-فدات شم هم lcd معمولي سري 7 هست وهم 3d
-توي led ها هم سري هاي c7000-c8000-c9000 كه همه 3d هستند
-در مورد تفاوت ها ميتونيد اين تاپيك رو بخونيد كمكتون ميكنه تا حدي :
کسی این مدل LCD رو از نزدیک دیده؟ میگن جدیده.
رنگ بدنه اش چه رنگه؟ متمایل به قرمزه یا خاکستری؟ صفحه اش براقه یا معمولیه؟ ----T داره ؟
تو ایران C675 است و اسم اصلیش C600 است.
مشخصات و فروش اینجا :
کاتالوگ C600 اینجا :
t_tanhayam
29-11-2010, 20:26
-مدل جديدي هست چند وقتي وارد شده بهبود كنتراست داشته نسبت به c650
-منتها فكر ميكنم پنل شفاف نيست و مشابه c630 هست
-رنگ هم دقيق مثل c630 مشكي و جلو كمي متمايل به قرمز
-توس سايت اسيايي هنوز اضافه نشده
یه سوال :
میشه به تلویزیونهای سامسونگ هارد اکسترنال وصل کرد؟
t_tanhayam
29-11-2010, 20:37
یه سوال :
میشه به تلویزیونهای سامسونگ هارد اکسترنال وصل کرد؟
-اره ورودي مجزا usb براي هارد اكسترنال داره
-اره ورودي مجزا usb براي هارد اكسترنال داره
ورودی مجزا؟
من هاردم پرتابله و دو تا سیم داره که باید به دو USB وصل بشه. یکی برای برق و یکی دیگه برای دیتا. حالا میشه اینو به دو تا USB تلویزیون سامسونگ وصلش کرد؟
این هاردمه Transcend 25M3 640GB :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.