مشاهده نسخه کامل
: بررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما
t_tanhayam
29-11-2010, 21:52
ورودی مجزا؟
من هاردم پرتابله و دو تا سیم داره که باید به دو USB وصل بشه. یکی برای برق و یکی دیگه برای دیتا. حالا میشه اینو به دو تا USB تلویزیون سامسونگ وصلش کرد؟
این هاردمه Transcend 25M3 640GB :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-اره ورودي مجزا داره براي هارد معمولا بخاطر مصرف برق وولتاژ بيشتري كه لازم هست براي هارد
-احتمال زياد ميتونيد استفاده كنيد چون هارد 2 سيم شما هم 2 تا 5 ولت لازم داره كه هر كدوم از اين پورت هاي پنل 5 ولت دارند
جناب تنها با تشکر از پاسخ خوب شما اما کاش یکی بود جواب 100% به من می داد.
کسی نیست که هارد پرتابل دو سیمه رو به LCD سامسونگ وصل کرده باشه؟ کسی امتحان نکرده؟
t_tanhayam
30-11-2010, 09:36
کسی نیست که هارد پرتابل دو سیمه رو به LCD سامسونگ وصل کرده باشه؟ کسی امتحان نکرده؟
-اره اميدوارم بچه هايي كه داشتن تست كنند
-البته فكر ميكنم خودتون هم ميتونيد ببرين فروشگاهي جايي تست كنيد
سلام دوستان، دیروز توی یه نمایندگی یه مدل جدید سامسونگ به اسم C565 دیدم که فروشنده میگفت امکاناتش شبیه C475 هست با این تفاوت که Full HD هست و دیزاینش هم قشنگتر شده، اما توی هیچ سایتی نتونستم این مدل رو پیدا کنم، آیا هیچ یک از دوستان با این مدل آشنایی داره؟
t_tanhayam
01-12-2010, 09:57
سلام دوستان، دیروز توی یه نمایندگی یه مدل جدید سامسونگ به اسم C565 دیدم که فروشنده میگفت امکاناتش شبیه C475 هست با این تفاوت که Full HD هست و دیزاینش هم قشنگتر شده، اما توی هیچ سایتی نتونستم این مدل رو پیدا کنم، آیا هیچ یک از دوستان با این مدل آشنایی داره؟
-تو مشخصات همون 1 مگ زده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جوابتون. فراموش کردم بگم این C565 که دیدم 32" بود. مدلی که آدرس دادین 40" هست.
t_tanhayam
01-12-2010, 11:56
ممنون از جوابتون. فراموش کردم بگم این C565 که دیدم 32" بود. مدلی که آدرس دادین 40" هست.
-در مورد مشخصات تفاوتي نميكنه تقريبا عزيز
pini30lin
03-12-2010, 20:40
سلام
می خواستم بدونم که فرق اسکن تصویر با clear motion rate که توی کاتالوگ tv سایت سام سرویس زده چیه؟
مثلا برای c650 اسکن رو زده 100hz و clear motion rate رو زده 200hz !
جالب اینکه جای دیگه دیدم برای همین مدل 120hz رو به عنوان refresh rate معرفی کرده!
آخرش کدوم ملاکه؟
ممنون
t_tanhayam
03-12-2010, 21:14
سلام
می خواستم بدونم که فرق اسکن تصویر با clear motion rate که توی کاتالوگ tv سایت سام سرویس زده چیه؟
مثلا برای c650 اسکن رو زده 100hz و clear motion rate رو زده 200hz !
جالب اینکه جای دیگه دیدم برای همین مدل 120hz رو به عنوان refresh rate معرفی کرده!
آخرش کدوم ملاکه؟
ممنون
Clear Motion Rate
اين شاخص به 3 چيز بستگي داره :
1-قدرت خود پنل
2-پردازش تصوير
3-و تكنولوژي نور دهي
كه بر ميگرده به پردازش تصوير و دقت در تصاوير متحرك كه اصطلاحي كه سامي براي محصولاتش استفاده ميكنه
-بهتر بگيم شاخص همون رفرش ريت 120 هرتز هست
SAEEDSAMSUNG
06-12-2010, 22:01
سلام. من یه lcd tv c685 40 inch خریدم. به نظرتون خوبه؟ قیمت 1 و 100 خریدم. بهم ننداختن؟ دربارش میگید؟ ایراداتش هم میگید. ممنووون
t_tanhayam
06-12-2010, 22:13
سلام. من یه lcd tv c685 40 inch خریدم. به نظرتون خوبه؟ قیمت 1 و 100 خریدم. بهم ننداختن؟ دربارش میگید؟ ایراداتش هم میگید. ممنووون
-سلام سعيد جان مبارك باشه
-نه قيمتش همين هست در نمايندگي ها
-مدل شكيلي هست
-كنتراست خيلي خوبي داره
-امكانات خيلي عالي از جمله USB فوق العاده
-ميتونستي C695 بگيري با تفاوت قيمت 100 تومان تقريبا ولي خوب يك سرو گردن بالاتر
SAEEDSAMSUNG
06-12-2010, 22:16
سلام خیلی مخلصم!
یه سر و گردن بالاتر از چه نظرا؟ میتونم عوضش کنم اصلا مساله ای نیست جون هنوز نیومدن نصب کنن. میشه بگی از چه نظر بهتره؟
t_tanhayam
06-12-2010, 22:31
سلام خیلی مخلصم!
یه سر و گردن بالاتر از چه نظرا؟ میتونم عوضش کنم اصلا مساله ای نیست جون هنوز نیومدن نصب کنن. میشه بگی از چه نظر بهتره؟
-افزايش كنتراست در C650 يا همون C695
-داشتن صفحه گلاسي وپنل شفاف كه تصوير رو جذاب تر ميكنه ورنگ ها رو زيباتر نشون ميده
-بازتوليد رنگ مشكي عميق تر اين پنل در توايد رنگ مشكي يكي از بهترين هاست در LCD ها
-فريم وديزاين به نظر من قشنگ تر
.
.
. يادمون باشه اين پنل 40 اينچش 1700 بود والان دو هفته اي هست 1200 شده تقريبا وبهترين انتخاب ممكن هست
-حتما اگر ميتوني چنجش كن :46:
SAEEDSAMSUNG
06-12-2010, 22:50
بابا جفتش کنار هم روشن بود! هیچ فرقی ندیدم. اینا همش رو کاغذه.
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
اتفاقا صفحه شفاف یه عیب هم محسوب میشه.
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
c685 قیمتش 1400 بود. قیمت c695 هم کاذب بود
t_tanhayam
06-12-2010, 23:02
بابا جفتش کنار هم روشن بود! هیچ فرقی ندیدم. اینا همش رو کاغذه.
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
اتفاقا صفحه شفاف یه عیب هم محسوب میشه.
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
c685 قیمتش 1400 بود. قیمت c695 هم کاذب بود
-من هر دو پنل رو بارها كنار هم ديدم سعيد جان شايد خيلي وقت ها اختلاف كنتراست 120000 تا 150000 اصلا با چشم قابل مقايسه نباشه ولي در اينجا متفاوت هست
-بله پنل هاي شفاف رفلكس نور محيطي دارند منتها ULTRA CLEAR PANEL تنها به رفلكس ختم نميشه به پردازنده HYPER REAL ENGINE سامي هم مربوط ميشه كه سعي شده تصاوير رو زيباتر و شداب تر نشون بده
-به هر صورت سليقه شخصي هر كسي تعيين كنندست
-الان قيمت نمايند گي
C685 1100
C695 1200
من از یک نمایندگی شنیدم سامسونگ در همین ایران مونتاژ میشه. آیا درسته ؟
t_tanhayam
09-12-2010, 21:11
من از یک نمایندگی شنیدم سامسونگ در همین ایران مونتاژ میشه. آیا درسته ؟
-والا ممكن بعضي مدل ها مونتاژ ايران باشند ولي به منزله ساخت قطعات در ايران نيست
-حتي در مورد فريم ها هم در سري هاي c ال اي دي من فكر نميكنم اينجا توليد بشه
t_tanhayam
09-12-2010, 23:12
سلام دوستان آیا کیفیت تصویر در lcdسامسونگ سری 5با6فرق میکنه واصولا تفاوت این دو سری سامسونگ چیست؟
-بله متفاوت هستند
-سري هاي 6 ديجيتال 100 هرتز هستند ولي سري 5 همون 50 هرتز
-كنتراست سري هاي 6 بيشتر هست
-پنل شفاف در سري هاي 6 وجود داره
-پردازشگر تصويري متفاوتي دارند
-زمان پاسخ دهي بهتري در سري هاي 6 هست و input lag كمتر
-ديزاين بهتري دارند البته سليقه اي هست
persian_m
10-12-2010, 11:20
واقعا تفاوت زیادی دارن میتونین تو فروشگاهها ببینین
saleh_e93
12-12-2010, 19:09
سلام
من میخوام یه c6000 led بگیرم ولی یه جا خوندم که فیلم خیلی بد نشون میده و فقط به درده tv دیدن میخوره و چون من فقط به خاطر بازی و فیلم میخوام بگیرم
1.نظرتون راجب این مدل چیه؟
2.به درد بازی و فیلم میخوره؟
ممنون
t_tanhayam
13-12-2010, 01:36
سلام
من میخوام یه c6000 led بگیرم ولی یه جا خوندم که فیلم خیلی بد نشون میده و فقط به درده tv دیدن میخوره و چون من فقط به خاطر بازی و فیلم میخوام بگیرم
1.نظرتون راجب این مدل چیه؟
2.به درد بازی و فیلم میخوره؟
ممنون
-منظورتون كدوم يكي از مدل هاي c6000 هست ؟
c6200?
c6900?
saleh_e93
13-12-2010, 20:00
-منظورتون كدوم يكي از مدل هاي c6000 هست ؟
c6200?
c6900?
SAMSUNG UE40C6000 40" Full HD LED backlit TV
t_tanhayam
13-12-2010, 21:04
SAMSUNG UE40C6000 40" Full HD LED backlit TV
-من پيشنهاد ميكنم سراغ c6200 برين -كنتراست بهتري داره وديزاين وطراحي بهتري
-بعد هم بايد ببينيند توي ريجن اسيايي ايا اين مدل هست من توي بازار خيلي كم ويا اصلا نديدم
saleh_e93
14-12-2010, 23:13
-بعد هم بايد ببينيند توي ريجن اسيايي ايا اين مدل هست من توي بازار خيلي كم ويا اصلا نديدم
اخه مشکل اینجاست که من انگلیس هستم و اینجا سامسونگ کلان 10 تا مدل بیشتر نیست
اینجا مثل ایران نیست که یه جمهوری بری هر چی tv سامسونگ هست بزارن جلوت بگن انتخواب کن
من انتخاب ها خیلی محدوده عزیز جان
ممنون
t_tanhayam
15-12-2010, 09:23
اخه مشکل اینجاست که من انگلیس هستم و اینجا سامسونگ کلان 10 تا مدل بیشتر نیست
اینجا مثل ایران نیست که یه جمهوری بری هر چی tv سامسونگ هست بزارن جلوت بگن انتخواب کن
من انتخاب ها خیلی محدوده عزیز جان
ممنون
-اتفاقا اونجا تنوع مدل هاي خيلي بيشتر هست مدل هايي با طراحي هاي خيلي متفاوتي وجود داره كه اكثرا با امكانات فوق العاده مثل ----s ----t ----s2 و...
-شما اينجا رو ببينيد:
سلام
دوستان لطفا بمن بگید از بین مدل ال سی دی LA40C695 و مدل ال ای دی سامسونگ 37C5550
کدومشون رو بخرم
توضیح درباره برتری هرکدومشون بدید ممنون میشم
t_tanhayam
16-12-2010, 17:58
سلام
دوستان لطفا بمن بگید از بین مدل ال سی دی LA40C695 و مدل ال ای دی سامسونگ 37C5550
کدومشون رو بخرم
توضیح درباره برتری هرکدومشون بدید ممنون میشم
-اين تاپيك رو مطالعه كنيد ابتدا :
-اين تاپيك رو مطالعه كنيد ابتدا :
سلام
من این تاپیک رو خوندم
ولی اگه میشه دوست دارم نظره خودت رو بدونم .فقط یک کلام بگو کدومشون رو انتخاب کنم.
ممنون میشم بهم بگید
t_tanhayam
16-12-2010, 21:03
سلام
من این تاپیک رو خوندم
ولی اگه میشه دوست دارم نظره خودت رو بدونم .فقط یک کلام بگو کدومشون رو انتخاب کنم.
ممنون میشم بهم بگید
-خواهش ميكنم اگر ميتوني هزينه كني توي led هاي سامي سراغ c6900 برين
-در غير اين صورت بهترين انتخاب با قيمت كاملا مناسب c695 هست قطعا
mahyar40
17-12-2010, 17:10
ببخشید اینو اینجا مطرح میکنم.از دوستان عذر می خوام.
از دوستان اگه کسی هست که led های سامسونگ رو با قیمت بانه یعنی بدون گارانتی سام سرویس در رشت میفروشه یا در تهران لطفا به من پیغام خصوصی بده یا به ایمیل mahyar40@live.com بده. یا به شماره من 09111372126 یه sms بده.ممنونم از دوستان.
من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
عیبی نداره. خیالت تخت باشه که کیفیتش فرقی نداره با Made Samsung.
الآن مانیتورهای LCD سامسونگ هم پشتشون زده سام سرویس. کیفیتشونم خیلی توپه.
t_tanhayam
24-12-2010, 23:38
عیبی نداره. خیالت تخت باشه که کیفیتش فرقی نداره با Made Samsung.
الآن مانیتورهای LCD سامسونگ هم پشتشون زده سام سرویس. کیفیتشونم خیلی توپه.
-همينطوره كه poonel عزيز گفتند تفاوتي ندارند از خريدتون لذت ببرين :46:
peyman_astan
26-12-2010, 08:32
من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!! :18: :41:
باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه :31:
توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه :20:
از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
یعنی میفرمایین کنتراست 6200 بهتر از 6900 هستش؟:18:
t_tanhayam
26-12-2010, 21:03
یعنی میفرمایین کنتراست 6200 بهتر از 6900 هستش؟:18:
-نه ناصر عزيز ايشون منظورشون مدل ديگه اي بود از سري 6 كه توي ايران هم كم گير مياد نه c6900
آیا میشه به تلویزیونهای سامسونگ اسپیکر وصل کرد.منظورم اسپیکر بدون دستگاه پلیر است. مثل اسپیکرهای کامپیوتر؟؟؟
اون فیش پایین که نوشته DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL چیه ؟
من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!! :18: :41:
باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه :31:
توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه :20:
از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
شهر شما دیجیتال داره؟
باید از آنتنهای که بیرون وصل میشن استفاده کنی مثل سیماران. سیستم دیجیتال مثل م.ا.ه.و.ا.ر.ه سیگنالش کم و زیاد میشه که با آنتن رومیزی فکر کنم سیگنالش ضعیفه یا NO Signal است.
t_tanhayam
27-12-2010, 00:27
آیا میشه به تلویزیونهای سامسونگ اسپیکر وصل کرد.منظورم اسپیکر بدون دستگاه پلیر است. مثل اسپیکرهای کامپیوتر؟؟؟
اون فیش پایین که نوشته DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL چیه ؟
-بله ميشه وصل ميكرد
-اون هم خروجي اپتيكال هست براي صداي ديجيتال 48KHZ
-بله ميشه وصل ميكرد
-اون هم خروجي اپتيكال هست براي صداي ديجيتال 48KHZ
خیلی ممنون از پاسختون.
اسپیکرهایی که من دیده ام همگی با چند تا فیش به کامپیوتر یا وسایل دیگر وصل میشن ولی برای این تلویزیونها فقط یه فیش خروجی وجود داره! میشه یه مدل اسپیکر که بشه به این تلویزیونها وصل کرد معرفی کنید.
peyman_astan
27-12-2010, 08:01
شهر شما دیجیتال داره؟
باید از آنتنهای که بیرون وصل میشن استفاده کنی مثل سیماران. سیستم دیجیتال مثل م.ا.ه.و.ا.ر.ه سیگنالش کم و زیاد میشه که با آنتن رومیزی فکر کنم سیگنالش ضعیفه یا NO Signal است.
من کرج هستم . پخش دیجیتال فعاله .آخه با لپ تاپم با یک آنتن 10 سانتی میتونم سیگنال تلویزیون دیجیتال رو بگیرم.
با این حال یک بار هم با آنتن هوایی تست میکنم و نتیجه رو میگم. ازتون ممنونم.
t_tanhayam
27-12-2010, 10:18
خیلی ممنون از پاسختون.
اسپیکرهایی که من دیده ام همگی با چند تا فیش به کامپیوتر یا وسایل دیگر وصل میشن ولی برای این تلویزیونها فقط یه فیش خروجی وجود داره! میشه یه مدل اسپیکر که بشه به این تلویزیونها وصل کرد معرفی کنید.
-دقيق خاطرم نيست فكر ميكنم يك مدل لاجيتك ديده بودم كه ورودي اپتيكال داشت و البته مطمئنم مدل هاي زياد ديگري هم هستند كه ورودي اپتيكال صدا داشته باشند تقريبا اكثر ضبط ها ي امروي سينماي خونگي ها اين ورودي وخروجي رو دارا هستند
-دقيق خاطرم نيست فكر ميكنم يك مدل لاجيتك ديده بودم كه ورودي اپتيكال داشت و البته مطمئنم مدل هاي زياد ديگري هم هستند كه ورودي اپتيكال صدا داشته باشند تقريبا اكثر ضبط ها ي امروي سينماي خونگي ها اين ورودي وخروجي رو دارا هستند
استاد عزیز
منظورتون Z-5500 است؟
این مدل کنار تلویزیون LCD خیلی بی ریخته. طراحیش زیادی تخیلییه.
لطفا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید و یه چند مدل معرفی کنید. نمی خوام صداش زیاد باشه فقط کیفیت و زیبایی برام مهمه. دنبال سینمای خانگی نیستم چون کیفیت اسپیکرهاشون اغلب زیاد نیست. کاش می شد یه طوری این بلندگوی Edifier da5000 رو به تلویزیون یا DVD وصل کرد. حیف که اپتیکال نداره.
من تو بخشهای دیگه سایتمون همین سوال رو کردم ولی کسی جواب نمی ده. انگار بعضی بخشها عینهو شهر مردگانه.این بخش LCD به لطف عزیزی مثل شما واقعا خیلی فعاله. با تشکر از زحمات شما.
t_tanhayam
27-12-2010, 17:47
-شما لطف دارين عزيز هر چند اينجا هم جاي مطرح كردنش نيست ولي يك پيشنهاد دوستانه ميكنم با تقريبا هزينه كمي ميتونيد يك Mini Todoroki پايونيير تهيه كنيد واقعا صداي زيبايي داره من كمتر پيش مياد از ضبط هاي غير حرفه اي خوشم بياد چون در مورد صدا خيلي حساس هستم ولي اين مدل با قيمت 240 تومان شاهكاريه براي خودش
Mini Todoroki RSM400DV
-حتما نگاهي بندازين بهش :8:
-براي اينكه از عنوان تاپيك منحرف نشيم سوالي بود در پروفايلم مطرح كنيد بزرگوار
منظورتون از دوسیم یو اس بی فکر کنم سیم وای ( Y ) یو اس بی باشه که یه طرفش معمولا مینی یا میکرو یو اس بی هست که به هارد وصل میشه طرف دیگه سیم که به کامپیوتر یا ... وصل میشه انگار که یه شاخه جانبی با سیم نازکتر از بغلش زده بیرون ، اینطوریه دیگه ؟ نه؟
اگه اینطوری باشه ؛ عرض کنم خدمتتون که این سیم دوم برای یواس بی های 1.1 کاربرد داره درمورد تلویزیونها و همه وسایل جدید از نوع 2.0 هست که نیازی نداره این سیم دوم به جایی وصل بشه.
ارادت :
ناصر
-مدل جديدي هست چند وقتي وارد شده بهبود كنتراست داشته نسبت به c650
-منتها فكر ميكنم پنل شفاف نيست و مشابه c630 هست
-رنگ هم دقيق مثل c630 مشكي و جلو كمي متمايل به قرمز
-توس سايت اسيايي هنوز اضافه نشده
- یعنی میگین جدیدتر از C650 یا همون C695 هست ؟
-تو سایت سامسونگ سنتر ایران کنتراست اینو بالاتر از C650 زده : 220000
با این حال قیمتش سیصد تومن از C650 ارزونتره قیمتشو زده : 1499000
-چه خبره تو سامسونگ؟ مدل جدیدتر با کنتراست بالاتر سیصد تومن ارزونتر از مدل قدیمی ترش؟؟؟:18:
t_tanhayam
28-12-2010, 21:32
- یعنی میگین جدیدتر از C650 یا همون C695 هست ؟
-تو سایت سامسونگ سنتر ایران کنتراست اینو بالاتر از C650 زده : 220000
با این حال قیمتش سیصد تومن از C650 ارزونتره قیمتشو زده : 1499000
-چه خبره تو سامسونگ؟ مدل جدیدتر با کنتراست بالاتر سیصد تومن ارزونتر از مدل قدیمی ترش؟؟؟:18:
-نه توي ايران تازه نمايندگي اورده نه اينكه جديدتر باشه
-خوب همون بحث پنل شفاف هست كه در c650 بكار رفته و البته حرفي كه بارها زده ميشه به اعداد توجه نكنيد
-واما در مورد مدل جديد وقديم هم اره همينطوره خيلي از مدلهاي b سال 2009 از مدل هاي جديد C2010 گرونتر هستند بخاطر اينكه ديگه توليد نميشه وخريد شركت ها ونمايندگي ها خريد قديم هست وموجود با همون قيمت رو دارند
-نه توي ايران تازه نمايندگي اورده نه اينكه جديدتر باشه
-خوب همون بحث پنل شفاف هست كه در c650 بكار رفته و البته حرفي كه بارها زده ميشه به اعداد توجه نكنيد
-واما در مورد مدل جديد وقديم هم اره همينطوره خيلي از مدلهاي b سال 2009 از مدل هاي جديد C2010 گرونتر هستند بخاطر اينكه ديگه توليد نميشه وخريد شركت ها ونمايندگي ها خريد قديم هست وموجود با همون قيمت رو دارند
-سلام
با تشکر ازجوابهای سریع و بموقع شما
حالا ابی جان ؛این مدل در کل بهتره یا همون C650؟
-تصویرشو دیدی خودت؟ اگه دیدی تصویرش از C650 بهتره یا از اون پایینتره؟
-اگه بهتر باشه یا حتی تو حد اون باشه میتونه یکی از بهترین گزینه های خرید باشه (بقول ما فرنگیها!!! THE BEST BUY )
:31::8:
-از امکانات جانبیش خبر داری؟ مثل تلویزیون دیجیتال و قابلیت پخش فرمتهای تصویری مشابه C650 و کیفیت صداش؟:11:
ارادت :
ناصر
t_tanhayam
29-12-2010, 13:38
-سلام
با تشکر ازجوابهای سریع و بموقع شما
حالا ابی جان ؛این مدل در کل بهتره یا همون C650؟
-تصویرشو دیدی خودت؟ اگه دیدی تصویرش از C650 بهتره یا از اون پایینتره؟
-اگه بهتر باشه یا حتی تو حد اون باشه میتونه یکی از بهترین گزینه های خرید باشه (بقول ما فرنگیها!!! THE BEST BUY )
:31::8:
-از امکانات جانبیش خبر داری؟ مثل تلویزیون دیجیتال و قابلیت پخش فرمتهای تصویری مشابه C650 و کیفیت صداش؟:11:
ارادت :
ناصر
-من فكر ميكنم c650 گزينه بهتر ي هست
-من متاسفانه از نزديك نديدم ولي احتمالا بخاطر نداشتن پنل شفاف مشابه c630 هست كه به نظر خودم در C650 تصوير شفاف تر ي داريم
-در مورد امكانات جانبي مثل usb هم تمام سري هاي c تقريبا يكسان هستند ونگران نباشين
-در مورد تيونر ديجيتال هم احتمال زياد داره گر با گارانتي تهيه كنيد
-در مورد كيفيت صدا هم كاملا يكسان هستند سري هاي 6
ehsanshaeri
03-02-2011, 23:43
سلام دوستان عزیز
لطفا راهنمایی کنید منو /می خوام led samsung 46c 6960 بگیرم به نظر شما انتخاب خوبی هست؟ با 2.500 مدل بهتری میشه گرفت یا همین خوبه؟
t_tanhayam
04-02-2011, 10:49
سلام دوستان عزیز
لطفا راهنمایی کنید منو /می خوام led samsung 46c 6960 بگیرم به نظر شما انتخاب خوبی هست؟ با 2.500 مدل بهتری میشه گرفت یا همین خوبه؟
- والا من هم اين پنل رو انتخاب كردم وتا الان راضي هستم
-ميتونيد نظر دوستان ديگه رو كه اين مدل رو تهيه كردند رو اينجا ببينيد:
-ميتونيد به le8500 ال جي هم نگاهي داشته باشين
ehsanshaeri
04-02-2011, 22:10
دوست گرامی KDL-46EX700سونی به نظر شما از 6960 c بهتره یا نه؟ از راهنمایی شما سپاسگزارم
t_tanhayam
05-02-2011, 10:13
دوست گرامی KDL-46EX700سونی به نظر شما از 6960 c بهتره یا نه؟ از راهنمایی شما سپاسگزارم
-از نظر من گزينه بهتري هست
-امكانات بيشتر
-كنتراست و بازتوليد رنگ مشكي بهتر
-مشكل ابري شدن رو تا حدودي كمتر از ex700 داره
ehsanshaeri
23-02-2011, 22:45
دوست عزیز من از بانه c7000 خریدم ولی پشتش نوشته مالزیا برای سام سرویس کره اصله؟!!!
این منو مخفی یعنی چی ؟چطوری فعال میشه و چه کارایی داره؟
گیرنذه دیجیتال یعنی چی از کجا میشه فعالش کرد ؟
شماره تماسی چیزی دارین که بشه راحت باهاتون صحبت کرد؟؟؟
با تشکر از شما دوست عزیز
t_tanhayam
24-02-2011, 11:19
دوست عزیز من از بانه c7000 خریدم ولی پشتش نوشته مالزیا برای سام سرویس کره اصله؟!!!
این منو مخفی یعنی چی ؟چطوری فعال میشه و چه کارایی داره؟
گیرنذه دیجیتال یعنی چی از کجا میشه فعالش کرد ؟
شماره تماسی چیزی دارین که بشه راحت باهاتون صحبت کرد؟؟؟
با تشکر از شما دوست عزیز
-براي سام سرويس mady by samsung هست و يا نوشته هاي ديگه (كره اي نيست..)
-در مورد منوي مخفي و مباحث مربوط به اون تاپيك زير رو دنبال كنيد :
-توصيه دوستانه با سرويس منو كاري نداشته باشين
-در مورد تيونر ديجيتال كه شبكه هاي صدا وسيما رو بصورت ديجيتال و با كيفيت بهتري دريافت ميكنه هم متاسفانه c7000 اين اپشن رو نداره
سلام آیا مدل c6960 دارای پورت h.d.d میباشد؟
ehsanshaeri
26-02-2011, 21:08
salam doset geramii
mikhastam bedonam az sisteme all shair che jori mishe estefade kard man har kari kardam natonestam rash bendazam az rahnamit mamnonam
ba sepase faravan
t_tanhayam
27-02-2011, 13:58
سلام آیا مدل c6960 دارای پورت h.d.d میباشد؟
-بله پورت مخصوص h.d.d داره
سوالاتتون رو در تاپيكش مطرح كنيد :
ehsanshaeri
05-03-2011, 22:32
chera javabe maro kasi nemidee :18:
aftab_azad20
07-03-2011, 10:43
chera javabe maro kasi nemidee :18:
فارسی بنویس
t_tanhayam
07-03-2011, 10:54
salam doset geramii
mikhastam bedonam az sisteme all shair che jori mishe estefade kard man har kari kardam natonestam rash bendazam az rahnamit mamnonam
ba sepase faravan
-عزيز توي تاپيك c مطرح كنيد :
armindarvishazad
10-02-2012, 14:12
سلام
یک مغازه لوازم خانگی ال سی دی c565 سامسونگ رو که میگه 8 ماهه ویترین و دمو بوده در تاریخ 21/11/90 به من یک میلیون قیمت داده بنظر شما خوب میده ؟ بگیرم؟ مشخصات فنی این ال سی دی رو کجا میشه دید؟؟؟
alibifarex
23-03-2012, 15:20
سلام من یک ال ای دی 32c6960سامسونگ خریدم ولی نمیتونم داخل منو مخفی گیرنده دیجیتالش رو فعال کنم.لطفا راهنمایی کنید ممنوم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.