مشاهده نسخه کامل
: Canon or Sony
Fred_Weasley
30-04-2010, 21:53
به نظر شما canon powershot بهتره یا sony cybershot ؟
قصد خرید دارم.10 مگاپیکسل به بالا.نمی دونم کدوم برند بهتره.بودجم هم زیر 200 تومنه.
لطفا راهنماییم کنید.
قصد خرید دارم.10 مگاپیکسل به بالا.نمی دونم کدوم برند بهتره.بودجم هم زیر 200 تومنه.
لطفا راهنماییم کنید.
خوب مسلما کانن
اما نیکون هم عالیه با بودجه شما L100 یه دوربین فوق العاده است 10مگاپیکسل- زوم 15 برابر اپتیکال یه دوربین فوق العاده و پیشنهاد ویژه به شماست ..
و اگه به تنظیمات دستی اهمیت میدی دوربین sx120 یه دوربین عالی 10 مگاپیکسل - 10 برابر زوم اپتیکال و تنظیمات دستی فوق العاده بالا ...
:11::11::11:
خوب مسلما کانن
اما نیکون هم عالیه با بودجه شما L100 یه دوربین فوق العاده است 10مگاپیکسل- زوم 15 برابر اپتیکال یه دوربین فوق العاده و پیشنهاد ویژه به شماست ..
و اگه به تنظیمات دستی اهمیت میدی دوربین sx120 یه دوربین عالی 10 مگاپیکسل - 10 برابر زوم اپتیکال و تنظیمات دستی فوق العاده بالا ...
l100 اصلا تایید نمیشه(نظر منه) /// تو این رنج بهترین دوربین SX120 هست .
Fred_Weasley
01-05-2010, 23:07
با تشکر از دوستان.
SX120 کاننه؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم.تو یه سایت رفتم که دوربینا رو مقایسه کرده بود.دوربین آماتور با کوچک و فشرده چه فرقی داره؟
خوب مسلما کانن
اصلا تایید نمیشه
نمیدونم تا حالا باهاش عکس انداختی یا نه خیلی زود از ایزوی بالا استفاده میکنه (در مد تمام اتوماتیک)عکساش خیلی سافته ولی درنور کافی عکساش خوش آب و رنگه
در هرحال نمونه های عکساش هست میشه مقایسه کرد
t_tanhayam
02-05-2010, 01:55
لطفا راهنماییم کنید.
تجربه شخصي منه سراغ canon بريد
Fred_Weasley
02-05-2010, 14:20
دوربین آماتور با کوچک و فشرده چه فرقی داره؟
مثلا همین sx120 رو نوشته دوربین آماتور و مثلا A495 فشرده و کوچکه
بعدشم دوربین های سونی تو این رنج قیمت مثل w210 فناوری تشخیص چهره و لرزشگیر دست هم داره.آیا کانن sx120 یا سری A هم داره؟
Fred_Weasley
03-05-2010, 09:01
دوربین آماتور با کوچک و فشرده چه فرقی داره؟
مثلا همین sx120 رو نوشته دوربین آماتور و مثلا A495 فشرده و کوچکه
بعدشم دوربین های سونی تو این رنج قیمت مثل w210 فناوری تشخیص چهره و لرزشگیر دست هم داره.آیا کانن sx120 یا سری A هم داره؟
کسی جواب سوالمو نمیده؟
کانن اس ایکس 120
لرزشگیر قدرتمندی داره
تشخیص سوژه ی متحرک
سیستم تصحیح قرمزی چشم
تشخیص چشم بسته
40 برابر زوم دیجیتال
محدوده ی فلاش تا چهار متر پاپ آپ
اما دوربین های دیگر
IXUS 105
12
مگاپیکسل قیمت 240
-------------------------------
Digital IXUS 100 IS
12 مگاپیکسل
این دوتا مدل های اکسوزن و کوچیک تراحی شدن همون حالت فشرده شکل ولی بستگی به کار شما داره چون اون 10 مگاپیکسلی سنسور قوی تری باید داشته باشه همچنین زوم بیشتر اینا 12 برابر دیجیتال زوم میکنن اون 10 مگا پیکسلی 40 تا
موفق باشید
Fred_Weasley
03-05-2010, 20:45
آقا ممنون خیلی راهنمایی های خوبی کردین
A495 چه طوره؟
قیمت 130
با اون قیمتی که شما میخواستید یعنی 200 تومان اصلا پیشنهاد نمیشه. باتریشم قلمیه که خوب برای دوربین های کوچیک معایب و برای دوربین های بزرگ مزیت به حساب میاد.
راستی اگر کاربر خیلی حرفه ای نیستی که بخوای عکس هایی بگیری که در ابعاد بالا چاپ کنی بفروشی و ...... شما میتونید سلیقه ای بخرید
اصولا قدرت و مقایسه هایی که رو این دوربین ها صورت میگیره خیلی ریزه و اکثر کاربران درکش نمیکنن.
به سلیقه ی خودتون رجوع کنید.
چیزی که من از پرسش ها دست یافتم :
عکس برداری کانن و نیکون
فیلم برداری سونی . پاناسونیک . کانن . جدیدا هم مثل اینکه فوجی فیلم
موفق باشید
قیمت 130
با اون قیمتی که شما میخواستید یعنی 200 تومان اصلا پیشنهاد نمیشه. باتریشم قلمیه که خوب برای دوربین های کوچیک معایب و برای دوربین های بزرگ مزیت به حساب میاد.
راستی اگر کاربر خیلی حرفه ای نیستی که بخوای عکس هایی بگیری که در ابعاد بالا چاپ کنی بفروشی و ...... شما میتونید سلیقه ای بخرید
اصولا قدرت و مقایسه هایی که رو این دوربین ها صورت میگیره خیلی ریزه و اکثر کاربران درکش نمیکنن.
به سلیقه ی خودتون رجوع کنید.
چیزی که من از پرسش ها دست یافتم :
عکس برداری کانن و نیکون
فیلم برداری سونی . پاناسونیک . کانن . جدیدا هم مثل اینکه فوجی فیلم
موفق باشید
60 ساله اخیر رو میفرمایید دیگه؟!!!
به نظر شما canon powershot بهتره یا sony cybershot ؟ قصد خرید دارم. 10 مگاپیکسل به بالا.نمی دونم کدوم برند بهتره.بودجم هم زیر 200 تومنه.
لطفا راهنماییم کنید.
w220 بگیر ، من خریدم و الان دارم باهاش حال میکنم !!!
60 ساله اخیر رو میفرمایید دیگه؟!!!
منظورتون فوجی بود؟ :31: اون مال لیست بالا بود.
موفق باشید
Fred_Weasley
04-05-2010, 11:01
راستش درسته من حرفه ای نیستم و موندم اگه sx120 بگیرم می تونم از پس تنظیماتش بربیام یا به درد من نخواهد خورد.
مجددا سلام
ببینید شما اگر سواد داشته باشی و زبان فارسی بلد باشی که حتما بلد هستید :31:
میتونید با منوی فارسی این دوربین که توسط نماینده ی اصلی اون توی جمهوری اسلامی ایران عرضه شده کنار بیاین و ترسی نداشته باشید
اینم آفومار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینم تست فیلم برداری این دوربین
این فیلم نشون میده که عریض یا واید فیلم برداری نمیکنه و اگر همین الان صفحه مانیتورتون عریض باشه وقتی فول اسکرین میکنید فیلم رو متوجه عریض نبودن میشید
ولی خوب شما یک دوربین عسبرداری میخوای نه فیلم برداری . انتخاب بدی نیست .
موفق باشید
راستی دوست عزیز برای اینکه بدون اینکه این دوربین رو بخری بدونی چه کیفیتی عکس می گیره به عکس پایین نگاه کن که در بالاترین ابعاد با اون دوربین مورد نظرتون گرفه شده SX120
اگر سرعتت پایینه دانلودش کن
این عکس رو یک حرفه ای برا تنظیم شرایط محیط گرفته .
موفق باشید.
Fred_Weasley
04-05-2010, 17:00
مرسی از راهنماییتون.
راستی کنون رو الان کدوم کشور میزنه؟
t_tanhayam
04-05-2010, 18:57
مرسی از راهنماییتون.
راستی کنون رو الان کدوم کشور میزنه؟
همچنان كار ژاپن ولي گويا تايوان هم جددا دست به كار شده خيلي از لنزهاي كيت دوربينها كار تايوان
تا اونجایی که من مبدونم و تو تمام دمو هاش و تست هاش دیدم ژاپنی حرف میزدن
یعنی کلا شرکت کانن در ژاپن هست پس جنس هاشو هم توی ژاپن میسازن و کیفیت همشون چون شرکتش ژاپنی هست در حد خوب به بالا هست و درجه پایین نباید داشته باشه . ( من فقط حدس میزنم آخه خودشون جایی نمیشینن که نم پس بده )
موفق باشید.
ar.behnam
05-05-2010, 00:53
w220 بگیر ، من خریدم و الان دارم باهاش حال میکنم !!!
سری W رو به شدت مخالفم.
دوربین کانن نیمه حرفه ای حتمن بردار بگذار بودجت زیاد تر شه
Fred_Weasley
05-05-2010, 11:45
چرا؟
سری w خوب نیست؟
ar.behnam
05-05-2010, 13:03
چرا؟
سری w خوب نیست؟
نه خوب نیست ، من به دومادمون یکیش رو معرفی کردم خرید بعدا خودم پشیمون شدم و صداش رو هم در نیاوردم،حتما دوربین نیمه حرفه ای باشه حتی الامکان نیکون و کانن
سری w رزولیشن کافی نداره یعنی 12 مگا پیکسلی که داره در مقابل 8 کانن یا پاناسونیک کم آورده
Fred_Weasley
05-05-2010, 18:33
ممنون از راهنماییت
نظرت درباره ی sx 120 و a495 چیه؟
ممنون از راهنماییت
A495
تا اینجایی که اطلاع دارم پردازنده دایجیک 3 روش نصب است که یه نصل میشه گفت عقبه و خوب معلومه دیگه ...
SX120
تو انتخابش شک نکن
L100
دوربین خوبیه در حد Sx120 فقط تنظیمات دستی کمی داره در مقابل sx120 .
L110
دیگه بهتر از این نمیشه با کیفیت فیلم برداری HD
:11:
Borhan72
05-05-2010, 18:54
Inly Canon A2100
ممنون از راهنماییت
A495
تا اینجایی که اطلاع دارم پردازنده دایجیک 3 روش نصب است که یه نصل میشه گفت عقبه و خوب معلومه دیگه ...
SX120
تو انتخابش شک نکن
L100
دوربین خوبیه در حد Sx120 فقط تنظیمات دستی کمی داره در مقابل sx120 .
L110
دیگه بهتر از این نمیشه با کیفیت فیلم برداری HD
:11:
Fred_Weasley
05-05-2010, 20:39
اگه امکان داره مشخصات L100 و L110 رو برام بزار (لینکشو)
قیمتشون چه طوره؟
ar.behnam
06-05-2010, 00:57
اگه امکان داره مشخصات L100 و L110 رو برام بزار (لینکشو)
قیمتشون چه طوره؟
گویا بچه ها با L100 مخالف هستند
بیشتر تحقیق کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.