مشاهده نسخه کامل
: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
ای بابا نباید صبر کنین تا 1.5 سال حق اختراع سامسونگ بگزره .
ماشاالله هنوز هیچی نشده واسه N9 تبلیغش رو کرده ولی مطمئن باشین اون موقع که N9 بیاد صفحه با رزولیشن 1280*720 زده سامسونگ برای اندروید 3 با یک نام جدید.
raul-javad
11-08-2010, 15:59
پیش فروش n8 در اروپا:
در فرانسه 459 یورو
در آلمان 479 یورو
در ایتالیا و اسپانیا 469 یورو
منبع:سایت رسمی نوکیا در کشور های مذکور
ali racer
11-08-2010, 16:20
پیش فروش n8 در اروپا:
در فرانسه 459 یورو
در آلمان 479 یورو
در ایتالیا و اسپانیا 469 یورو
منبع:سایت رسمی نوکیا در کشور های مذکور
مثل این که مالیات انگلستان از همه کمتره چون قیمت گوشی تو انگلستان £419.99 اعلام شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیزر تبلیغاتی ان 8:جالبه حتما ببینید:در این تیزر ماشین دو نفر که قصد مسافرت با هاش را داشته اند چرخهاش پایین آورده میشه و اینجاست که ان 8 به کمک این دو نفر میاد...:31::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت قیلتر شده آخه یجای دیگه آپ لود بکنی ممنون میشم
raul-javad
11-08-2010, 16:40
مثل این که مالیات انگلستان از همه کمتره چون قیمت گوشی تو انگلستان £419.99 اعلام شده
اتفاقا انگار مالیات تو انگلیس خیلی زیاده.چون قیمتی که گذاشتی به پونده.و تقریبا میشه 505 یورو!:wac::5:
ali racer
11-08-2010, 18:03
اتفاقا انگار مالیات تو انگلیس خیلی زیاده.چون قیمتی که گذاشتی به پونده.و تقریبا میشه 505 یورو!:wac::5:
بله حق کاملا با شماست من علامت £ رو با یورو اشتباه گرفتم
ممنونم از تذکرتون
mr_khodaei2008
11-08-2010, 18:09
دوستان ببینید علاقه به این گوشی چه میکنه :من دیشب خواب دیدم ان 8 اومده و منمیکیش راا خریدم به قیمت 480 هزار تومن
raul-javad
11-08-2010, 18:42
وای چه خواب خوبی!:26:
منم از این خوابا میخوام.حداقل تو خواب دلم خوش میشد!:31:
البته فعلا با i8910 حال میکنم اما اگه بشه حتما n8 گزینه بعدیه.آخه هیچ گوشی تا حالا بیشتر از سه ماه تو دستم دووم نیاورده.:34:
amir 777
12-08-2010, 08:37
من چندجا خوندم که قیمت n8 با مالیات 370 یورو است حالا نمیدونم این کشور ها چطور به این قیمت میدهند شاید چون پیش فروش هست باید پول بیشتری بدی
amirhoseinmehri
12-08-2010, 09:05
وای چه خواب خوبی!:26:
منم از این خوابا میخوام.حداقل تو خواب دلم خوش میشد!:31:
البته فعلا با i8910 حال میکنم اما اگه بشه حتما n8 گزینه بعدیه.آخه هیچ گوشی تا حالا بیشتر از سه ماه تو دستم دووم نیاورده.:34:
اگه فروشنده i8910 هستی خریداریم :5:
raul-javad
12-08-2010, 09:27
فعلا باید منتظر n8 بمونم ببینم چی از آب در میاد.هنوز دو ماه نیست i8910 دارم.
ali racer
12-08-2010, 12:43
من چندجا خوندم که قیمت n8 با مالیات 370 یورو است حالا نمیدونم این کشور ها چطور به این قیمت میدهند شاید چون پیش فروش هست باید پول بیشتری بدی
نه دسته عزیز اون370 یورو قیمت قبل از مالیات بود
همون طوری که میدونید تو کشورهای پیشرفته از تولید کننده واسه تولید مالیات گرفته نمیشه
از مصرف کننده مالیات میگیرن
دلیل تفاوت قیمت تو آلمان و انگلیس و فرانسه هم اختلاف میزان مالیات های اون کشور هاست
خرید و فروش که تو پی سی ممنوعه
حالا اگه بیخیال اون قانون هم بشیم
حداقل تو پیغام خصوصی این موارد رو مطرح کنین بهتر نیست
تا تو کلوپ ان 8؟
...................................
یه پست بسیار با حال از رضای عزیز r_you168 نقل قول میکنم حالشو ببرین :8:
امروز یکی از تسترها که گوشی n8 داشته وقتی داشته با گوشی در بالکون کارمی کرده از دستش افتاده پایین.گوشی کاملا سالم مونده و کار میکنه و اینم عکس اثر ضربه به بدنه آلمینیومی.
dropped the aluminium cased Nokia N8.!! Seeing that the new iPhone smashes its glass when dropped from knee height
میگه که من دیدم ایفون خورد خاکشیر شد وقتی از ارتفاع به بلندی زانو افتاد.حالا کل متنش نزاشتم با حال بود
نه دسته عزیز اون370 یورو قیمت قبل از مالیات بود
همون طوری که میدونید تو کشورهای پیشرفته از تولید کننده واسه تولید مالیات گرفته نمیشه
از مصرف کننده مالیات میگیرن
دلیل تفاوت قیمت تو آلمان و انگلیس و فرانسه هم اختلاف میزان مالیات های اون کشور هاست
خرید و فروش که تو پی سی ممنوعه
حالا اگه بیخیال اون قانون هم بشیم
حداقل تو پیغام خصوصی این موارد رو مطرح کنین بهتر نیست
تا تو کلوپ ان 8؟
...................................
یه پست بسیار با حال از رضای عزیز r_you168 نقل قول میکنم حالشو ببرین :8:
امروز یکی از تسترها که گوشی n8 داشته وقتی داشته با گوشی در بالکون کارمی کرده از دستش افتاده پایین.گوشی کاملا سالم مونده و کار میکنه و اینم عکس اثر ضربه به بدنه آلمینیومی.
dropped the aluminium cased Nokia N8.!! Seeing that the new iPhone smashes its glass when dropped from knee height
میگه که من دیدم ایفون خورد خاکشیر شد وقتی از ارتفاع به بلندی زانو افتاد.حالا کل متنش نزاشتم با حال بود
ببین این شرکت با چه کار هایی داره مردم رو گول میزنه از اون هایی که خیلی بارشون هست توقع دیگه میره :41:
Prince_Amin
13-08-2010, 02:09
ببین این شرکت با چه کار هایی داره مردم رو گول میزنه از اون هایی که خیلی بارشون هست توقع دیگه میره :41:
درسته دوست عزیز!دوستان بیاییم از زاویه ی دیگه وضعیت نوکیا رو بررسی کنیم!که چرا این شرکت در ریلیز به موقع گوشیهاش ناتوان شده و همچنین چرا نمیتونه یک گوشی در کلاس بالا از لحاظ سیستم عامل و پردازنده تولید کنه و رو اورده به دوربین و پورت!!به بازار فرستادن نوکیا ان97 مینی اندکی بعد از ریلیز ان97 بدلیل شکست ان97 به نظر من دلیلی بر عدم موفقیت نوکیا در 2 سال اخیر بوده!!:41::41:از طرفی نوکیا قول ارزان بودن این گوشی ان8 خودش رو داده ولی داریم میبینیم که قیمتهای اصلی تغییر فاحشی دارند!دوستان نیان بگن که مالیات کشورها فرق میکنه من نمیدونم پس چرا چنین چیزی واسه گوشیهای دیگه وجود نداشته؟؟؟گوشیهایی که قیمتشون قبلا اعلام شده با همون قیمت اصلی وارد بازار شدن!مطمئنم یه مشکلی وجود داره که نوکیا تا این حد ناتوان شده و امروز و فردا میکنه!:19::19::19::41::13::46::46::10::11:
---------- Post added at 05:09 AM ---------- Previous post was at 05:05 AM ----------
شما موتورولایی که قبلا در استانه ی ورشکستگی بود رو نگاه کنید؟؟همینطور در حال معرفی و به بازار فرستادن گوشیهای جدیده!گوشیهایی که به نظر من شاید ارزششون از بسیاری هم رده های برندهای دیگه بالاتر باشه مثل همین xt720 موتورولا![B]!یا در طرف مقابل سونی اریسون رو نگاه کنید که ایکس 10 رو با تاخیر فراوان و نواقص زیاد به بازار فرستاد و به نظر من ال سی دی و سخت افزار سونی اریکسون عقب گرد بسیار وحشتناکی بود!اونقدر اوضاع خرابه که هنوز قول اپدیت اندروید 1.6 به 2.1 رو نتونستند عملی کنند!!به نظر من شرکتهایی مثل htc و سامسونگ و موتورولا پیشتازان صنعت موبایل در سالی که در حال گذر از اون هستیم بودن!
raul-javad
13-08-2010, 09:49
با نظر دوستان موافقم.نوکیا انگار به نوعی در مقابل سامسونگ با اون همه غول تحقیر شده و دست به دامن هر کاری شده تا با n8 کمی از این فاصله رو کم کنه.ببینید نوکیا در سال های اخیر به جز n95 و شاید تا حدی هم 5800 چه گوشی پر طرفدار و شاخصی داشته؟من هم وقتی اون قیمت اولیه (370 یورو) رو دیدم تعجب کردم.حتی این قیمت تو GSMArena هم ذکر شده.
همزمان با n8 با این همه تبلیغ، سامسونگ انواع و اقسام گوشی ها با صفحه سوپر آمولد و سایز های مختلف معرفی کرده.در حالی که نوکیا تو آمولد مونده.تنها مزایایی که باعث فکر کردن به n8 میشه دوربین عالی و بلوتوث 3 هست(به نطر من).فکر کنم I8520 و I9000 سامسونگ رقبای قدرتمندی برای n8 باشند.
به هر حال امیدوارم این گوشی پایانی باشه بر کابوس n97!و دوباره نوکیا بتونه سر بلند کنه.اگه I8520 تا موقعی که من قصد تعویض گوشی دارم نیاد حتما n8 گوشی بعدی من خواهد بود اگه سیستم عامل جدیدش خوب جواب بده.
sltavakoli
13-08-2010, 10:50
دوستان حاال این N8 کی میاد پی؟
حدود قیمتش چنده تو ایران؟از 500 بیشتره؟
RaS0oL.M
13-08-2010, 11:10
هنو بازار نیومد......2 شهریور........:46:
ali racer
13-08-2010, 12:03
من هیچ گونه گول زدنی نمیبینم
اگرم یه شخصی(مثلا همون تستر گوشی و نویسنده مطلب) این موضوع رو نوشته باشه
در صورت عدم
این موضوع چه ربطی به خود شرکت نوکیا داره ؟؟؟؟:13:
در ضمن من تا حالا بیشتر از10 مدل از گوشی های نوکیا داشتم
اکثرا در مقابل ضربه مقاوم تر از مدل های برند های دیگه بودن
مخصوصا کندی بار های نوکیا
که ان8 با وجود استفاده از این طراحی و بدنه آلومینیومی
جدا از مسئله کیفیت فوق العاده اش بسیار مقاومه !
درسته دوست عزیز!دوستان بیاییم از زاویه ی دیگه وضعیت نوکیا رو بررسی کنیم!که چرا این شرکت در ریلیز به موقع گوشیهاش ناتوان شده و همچنین چرا نمیتونه یک گوشی در کلاس بالا از لحاظ سیستم عامل و پردازنده تولید کنه و رو اورده به دوربین و پورت!!به بازار فرستادن نوکیا ان97 مینی اندکی بعد از ریلیز ان97 بدلیل شکست ان97 به نظر من دلیلی بر عدم موفقیت نوکیا در 2 سال اخیر بوده!!:41::41:از طرفی نوکیا قول ارزان بودن این گوشی ان8 خودش رو داده ولی داریم میبینیم که قیمتهای اصلی تغییر فاحشی دارند!دوستان نیان بگن که مالیات کشورها فرق میکنه من نمیدونم پس چرا چنین چیزی واسه گوشیهای دیگه وجود نداشته؟؟؟گوشیهایی که قیمتشون قبلا اعلام شده با همون قیمت اصلی وارد بازار شدن!مطمئنم یه مشکلی وجود داره که نوکیا تا این حد ناتوان شده و امروز و فردا میکنه!:19::19::19::41::13::46::46::10::11:
---------- Post added at 05:09 AM ---------- Previous post was at 05:05 AM ----------
شما موتورولایی که قبلا در استانه ی ورشکستگی بود رو نگاه کنید؟؟همینطور در حال معرفی و به بازار فرستادن گوشیهای جدیده!گوشیهایی که به نظر من شاید ارزششون از بسیاری هم رده های برندهای دیگه بالاتر باشه مثل همین xt720 موتورولا!!یا در طرف مقابل سونی اریسون رو نگاه کنید که ایکس 10 رو با تاخیر فراوان و نواقص زیاد به بازار فرستاد و به نظر من ال سی دی و سخت افزار سونی اریکسون عقب گرد بسیار وحشتناکی بود!اونقدر اوضاع خرابه که هنوز قول اپدیت اندروید 1.6 به 2.1 رو نتونستند عملی کنند!!به نظر من شرکتهایی مثل htc و سامسونگ و موتورولا پیشتازان صنعت موبایل در سالی که در حال گذر از اون هستیم بودن!
امین جان ایشالا سامسونگ میخری ..حالشو میبری
ولی بعد از یه مدت
مثل من که نظرت برگشت
میفهمی نوکیا یه چیز دیگه اس :31:
با نظر دوستان موافقم.نوکیا انگار به نوعی در مقابل سامسونگ با اون همه غول تحقیر شده و دست به دامن هر کاری شده تا با n8 کمی از این فاصله رو کم کنه.ببینید نوکیا در سال های اخیر به جز n95 و شاید تا حدی هم 5800 چه گوشی پر طرفدار و شاخصی داشته؟من هم وقتی اون قیمت اولیه (370 یورو) رو دیدم تعجب کردم.حتی این قیمت تو GSMArena هم ذکر شده.
همزمان با n8 با این همه تبلیغ، سامسونگ انواع و اقسام گوشی ها با صفحه سوپر آمولد و سایز های مختلف معرفی کرده.در حالی که نوکیا تو آمولد مونده.تنها مزایایی که باعث فکر کردن به n8 میشه دوربین عالی و بلوتوث 3 هست(به نطر من).فکر کنم I8520 و I9000 سامسونگ رقبای قدرتمندی برای n8 باشند.
به هر حال امیدوارم این گوشی پایانی باشه بر کابوس n97!و دوباره نوکیا بتونه سر بلند کنه.اگه I8520 تا موقعی که من قصد تعویض گوشی دارم نیاد حتما n8 گوشی بعدی من خواهد بود اگه سیستم عامل جدیدش خوب جواب بده.
شما بزار گوشی بیاد بازار
بعدا در مورد تحقیر و این حرف ها نتیجه گیری کن
ضمنا
همون دوربین ان8 مگه کم چیزیه ؟
همون سامسونگی که کردینش غول
تو کل محصولاتش یه گوشی نداره اندازه سنسورش اندازه سنسور دوربین ان8 باشه !!!!
بعدا شما خروجی hdmi رو نادیده گرفتی که میگی فقط دوربین 12 و بلوتوث 3 ؟
شما یو اس بی هاست رو ندیدی ؟:18:
جالب اینجاست بعضی امکانات گوشی ان8 در یه سری تولیدات سامسونگ هست (کمتر از انگشتان یک دست)
وکل مزایاش در هیچ کدام از مدل های سامسونگ وجود نداره
سیستم عامل اپن سورس و ساپورت نوکیا رو که بعد از اپل بهترین ساپورته دست کم گرفتی ؟
(جالب اینجاست یک سال و اندیه 8910 دارم هنوز سامسونگ یه فریمور بی عیب واسه 8910 نداده بیرون !!!!!!!!!!:2: و مجبورن یوزر های8910 از رام های کوک شده استفاده کنن)
سامسونگ بزرگترین تولید کننده ال سی دی و صفحه نمایش دنیاست
تو رده صفحه نمایش گوشی هاش آخر بشه ؟
لطفا زود قضاوت نکنید
در بدو ورود من فکر میکنم حدود 800 تومن باشه
هنو بازار نیومد......2 شهریور........:46:
معلوم نیست دقیقا
بستگی داره کی تو هند ریلیز بشه
تاریخ ریلیز ان8 تو اروپا دیر تر از آسیاست
raul-javad
13-08-2010, 12:33
علی جان به نظر من هم این گوشی یه تحول بزرگ در دنیای موبایله.تنها ایرادی که میشه ازش گرفت(نسبت به سامسونگ) همون صفحه نمایشه.البته امیدوارم سیستم عامل جدیدش هم خوب باشه.ببخشید hdmi و usb host رو فراموش کردم.حق با توست.
اما انصافا نوکیا اخیرا هیچ کاری نکرده به جز این.هر چی میگردم غیر از n8 گزینه خوب دیگه ای تو نوکیا پیدا نمیکنم.سابقا گوشی هایی مثل n73 و n95 تولید میکرد که آدم واقعا باهاشون حال میکرد.
در مورد فریمور باهات موافقم.در این ضمینه سامسونگ خیلی ضعیفه.
من هم مثل شماها منتظر این گوشی هستم تا به خصوص سیستم عامل جدیدش محک بخوره و هر وقت قیمتش متعادل شد احتمالا بخرم.اما در مقابل نوآوری های n8 نوآوری های سامسونگ رو هم نباید فراموش کرد.I8520 با سیستم عامل آندروئید و باتری 1800 و جالب تر از همه پروژکتور!
در کل به نظر من n8 و I8520 دو رقیب جدی هستند.البته اگه I8520 حالا حالاها بیاد به بازار.
raul-javad
13-08-2010, 12:40
راستی یه سر به این آدرس بزنید:
تو هیچ سایتی ارزونتر از این پیدا نکردم.
total_overdose
13-08-2010, 13:17
علی جان به نظر من هم این گوشی یه تحول بزرگ در دنیای موبایله.تنها ایرادی که میشه ازش گرفت(نسبت به سامسونگ) همون صفحه نمایشه.البته امیدوارم سیستم عامل جدیدش هم خوب باشه.ببخشید hdmi و usb host رو فراموش کردم.حق با توست.
اما انصافا نوکیا اخیرا هیچ کاری نکرده به جز این.هر چی میگردم غیر از n8 گزینه خوب دیگه ای تو نوکیا پیدا نمیکنم.سابقا گوشی هایی مثل n73 و n95 تولید میکرد که آدم واقعا باهاشون حال میکرد.
در مورد فریمور باهات موافقم.در این ضمینه سامسونگ خیلی ضعیفه.
من هم مثل شماها منتظر این گوشی هستم تا به خصوص سیستم عامل جدیدش محک بخوره و هر وقت قیمتش متعادل شد احتمالا بخرم.اما در مقابل نوآوری های n8 نوآوری های سامسونگ رو هم نباید فراموش کرد.I8520 با سیستم عامل آندروئید و باتری 1800 و جالب تر از همه پروژکتور!
در کل به نظر من n8 و I8520 دو رقیب جدی هستند.البته اگه I8520 حالا حالاها بیاد به بازار.
دوست عزیز حرفتون خیلی غیر منطقی هست.
مگه نوکیا تولید کننده ال سی دی گوشی هست؟:13:
عزیز دلم شرکت سامسونگ کاملا جدا از تولید گوشی تولید ال سی دی هم داره نه فقط ال سی دی بلکه از ریز قطعه بگیر تا ...
همه ی شرکت های تولید گوشی هم از اپل گرفته تا سونی و اچ تی سی و ... ازش ال سی دی میخرن.
این سوپر amoled هم جز تولیدات خودشه که به ثبت رسیده و هنوزم به هیچ شرکتی نفروخته برای استفاده و به عنوان یه برگ برنده فعلا فقط در گوشی های خودش استفاده میکنه.
raul-javad
13-08-2010, 13:29
یه خبر البته اگه درست باشه.تو اکثر سایتا قیمت n8 رو در هند 22000 تا 25000 روپیه هند گفتند.یعنی حدود 470 تا 540 هزار تومن.البته تو یه سایت نوشته بود 35000 روپیه یعنی 750 هزار تومن!
اینم یه فیلم از n8 که از سایت نوکیای هند گرفتم و آپلود کردم.البته شاید دیده باشید.
raul-javad
13-08-2010, 13:37
دوست عزیز حرفتون خیلی غیر منطقی هست.
مگه نوکیا تولید کننده ال سی دی گوشی هست؟:13:
عزیز دلم شرکت سامسونگ کاملا جدا از تولید گوشی تولید ال سی دی هم داره نه فقط ال سی دی بلکه از ریز قطعه بگیر تا ...
همه ی شرکت های تولید گوشی هم از اپل گرفته تا سونی و اچ تی سی و ... ازش ال سی دی میخرن.
این سوپر amoled هم جز تولیدات خودشه که به ثبت رسیده و هنوزم به هیچ شرکتی نفروخته برای استفاده و به عنوان یه برگ برنده فعلا فقط در گوشی های خودش استفاده میکنه.
حق با شماست شاید نشه به این گفت ایراد.
اما به هر حال این یه مزیت خیلی بزرگ برای گوشی های سامسونگه.
بحث من بیشتر روی کمکاری نوکیاست.مثلا دوربین 8 که دیگه تو انحصار سامسونگ نیست!ولی نوکیا فقط یه 8 مگاپیکسلی داره و کسی که یه گوشی 8 مگاپیکسلی بخواد تو برند نوکیا فقط یه گزینه داره اما تو سامسونگ و حتی سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی های زیادی برای انتخاب هست.
فعلا انگار نوکیا از خواب بیدار شده با n8.امیدوارم گوشی خوبی باشه تا خاطره n97 کلا فراموش بشه.
من که دارم پولامو جمع می کنم!
البته از اولیا نیستم که می خرمش!
چون باید ببینم سیستم عاملش چطوره
و همینطور معایبش!
فکر کنم 1 ماه بعد غرضه تو ایرانن بخرم!:8:
ali racer
13-08-2010, 14:52
من که دارم پولامو جمع می کنم!
البته از اولیا نیستم که می خرمش!
چون باید ببینم سیستم عاملش چطوره
و همینطور معایبش!
فکر کنم 1 ماه بعد غرضه تو ایرانن بخرم!:8:
بهترین کار هم همینه چون در بدو ورود بعلت انصاف بالای فروشندگان!!
قیمت
خیلی با قیمت جهانی تفاوت داره
.................
این نوکیا مپس 3 بعدی با قابلیت ادیت
که روی ان8 هم هست خیلی جالبه نه ؟
The Black Dahlia
13-08-2010, 16:02
خسیس!!!!!!!!!
jackfrost283
13-08-2010, 16:44
RaS0oL.M
13-08-2010, 17:02
جک عزیز کاش لینکش می کردی........بیچاره دیال آپیا......من که 50 ثانیه منتظر بود........:5:
amir200812
13-08-2010, 20:05
حق با شماست شاید نشه به این گفت ایراد.
اما به هر حال این یه مزیت خیلی بزرگ برای گوشی های سامسونگه.
بحث من بیشتر روی کمکاری نوکیاست.مثلا دوربین 8 که دیگه تو انحصار سامسونگ نیست!ولی نوکیا فقط یه 8 مگاپیکسلی داره و کسی که یه گوشی 8 مگاپیکسلی بخواد تو برند نوکیا فقط یه گزینه داره اما تو سامسونگ و حتی سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی های زیادی برای انتخاب هست.
فعلا انگار نوکیا از خواب بیدار شده با n8.امیدوارم گوشی خوبی باشه تا خاطره n97 کلا فراموش بشه.
بیشتر بنظر میاد نوکیا در حال تلاش برای یک جهش هست با استفاده از پردازنده های اینتل و پلتفورم جدید مشترکش با اینتل هست!
به همین دلیل داره با گوشی های معمولی که به بازار میده وقت تلف میکنه تا نسل جدید آماده بشه!
The Black Dahlia
13-08-2010, 23:21
بیشتر بنظر میاد نوکیا در حال تلاش برای یک جهش هست با استفاده از پردازنده های اینتل و پلتفورم جدید مشترکش با اینتل هست!
به همین دلیل داره با گوشی های معمولی که به بازار میده وقت تلف میکنه تا نسل جدید آماده بشه!
خدا کنه این طور باشه
من دارم تعصب نوکیاییمو از دست میدم
اه
مردیم از این گوشیایه قدیمی
امیدوارم دلیلشون برا تاخیر n8 هم قانع کننده باشه.
ali racer
14-08-2010, 00:39
خدا کنه این طور باشه
من دارم تعصب نوکیاییمو از دست میدم
اه
مردیم از این گوشیایه قدیمی
امیدوارم دلیلشون برا تاخیر n8 هم قانع کننده باشه.
ما هیچ تعصبی نباید روی نوکیا یا برند دیگه ای داشته باشیم
اونا باید روی مصرف کنندگانشون تعصب داشته باشن!
در حقیقت شرکت هایی مثل نوکیا و سونی اریکسون و... وامدار ما هستند که محصولاتشون رو میخریم
حالا هر موقع هر شرکتی محصولات بهتری با قیمت کمتر تولید کرد ما میریم اونو میخریم
دلیل اینی هم که من نوکیا رو دوست دارم علاوه بر حس نوستالژیکی که به این برند دارم
اینه که
غالب محصولاتش (نه همگی)در مجموع (نه و بصورت 100%)عملکرد مناسبی دارند
دلیل تاخیر توزیع ان8 هم علاوه بر باگ گیری و تایید نهایی آماده شدن کامل توزیع کنندگان برای تحویل به مشتریه
جالب تر هم اینجاست که تو بعضی کشورها دیرتر و بعضی زودتر فروخته میشه
به نظر من یک ماه یا دو ماه تاخیر ممکنه فروش ان8 رو کم کنه(که اونم به نوکیا ربط داره نه ما)
ولی به جاش مصرف کننده یه محصول بی ایراد دستش میگیره !
نه مثل آیفو4ن که اینقدر هیاهو به پا کرد و نه مثل 8910 که محصولی ناپخته و پر باگ بود !
Mojtaba-MCI
14-08-2010, 08:12
نه مثل آیفو4ن که اینقدر هیاهو به پا کرد
علی یعنی میخوای آیفون 4 رو ببری زیر سوال؟!
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
حالا میشه یکی حدودای قیمت ان8 رو بگه؟!
چون نتونستم 128 صفحه رو بخونم میپرسم:دی...
f-secure
14-08-2010, 09:13
کسی میتونه برتریهای N8 بر I8520 و برعکسش را لیست کنه؟؟ غیر از برتری در وضوح 12MP دوربین و USB Host
ایندو صفحه قبل را ببین
raul-javad
14-08-2010, 10:11
کسی میتونه برتریهای N8 بر I8520 و برعکسش را لیست کنه؟؟ غیر از برتری در وضوح 12MP دوربین و USB Host
ایندو صفحه قبل را ببین
برتری های n8:
وزن و ضخامت کمتر
وجود بلوتوث نسخه 3
تنوع رنگبندی
پورت HDMI
و همون دوتایی که گفتی
برتری های I8520:
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر
سیستم عامل شناخته شده آندروئید
وجود پروژکتور که البته باعث زیاد شدن ضخامت گوشی شده
باتری قدرتمند 1800
فکر میکنم همه چیز به سیستم عامل n8 و کارکرد باتریش بستگی داره.اگه تو این دو مورد خوب باشه بهترینه.
ali racer
14-08-2010, 10:25
علی یعنی میخوای آیفون 4 رو ببری زیر سوال؟!
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
به به ببین کی اینجاست
خوبی ؟
والا من در جذابیت و گیرایی آیفون4 شکی ندارم
البته هیچ وقت آیفون نمیخرم :31: چون زیادی عمو استیو تو کار آدم دخالت میکنه
فقط ایپد تاچ :8:
ولی خب مشکل آنتن دهی آیفون 4 (که خود اپل بصورت هدیه دادن بامپر های رایگان) حل شد
به نظر من برای یه کمپانی که سالی یه گوشی بیشتر نمیده بیرون فاجعه ای بود
f-secure
14-08-2010, 10:59
برتری های n8:
وزن و ضخامت کمتر
وجود بلوتوث نسخه 3
تنوع رنگبندی
پورت HDMI
و همون دوتایی که گفتی
برتری های I8520:
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر
سیستم عامل شناخته شده آندروئید
وجود پروژکتور که البته باعث زیاد شدن ضخامت گوشی شده
باتری قدرتمند 1800
فکر میکنم همه چیز به سیستم عامل n8 و کارکرد باتریش بستگی داره.اگه تو این دو مورد خوب باشه بهترینه.
ممنون عزیز.البته بلوتوث3 در هر دو وجود داره:46:
کسی میدونه تفاوت EDGE Class 12 در I8520 با EDGE Class 33 در N8 :18: چقدر در سرعت تأثیر گذاره؟
نکته ی جالب در نگاه به gsarena اینه که Daily interest برای I8520 برابر 6.5% و برای N8 برابر 93% هست :27:
در مقابل رآی هایی که I8520 گرفته یه قدری بالاتره
هر دو گوشی وارد بازار نشدن هنوز و در بعضی جهات بر هم برتری دارند
raul-javad
14-08-2010, 11:27
کسی میدونه تفاوت EDGE Class 12 در I8520 با EDGE Class 33 در N8 :18: چقدر در سرعت تأثیر گذاره؟
نکته ی جالب در نگاه به gsarena اینه که Daily interest برای I8520 برابر 6.5% و برای N8 برابر 93% هست :27:
gsmarena که اصلا معلوم نیست مشخصات گوشی رو از کجا میاره؟!!!مثلا تا چند ماه پیش بلوتوث n8 رو گفته بود 2.1!
بلوتوث I8520 هم اشتباه گفته.چون بلوتوثش 2.1 هست.
منبع:
کسی میتونه در مورد EDGE توضیح بده که اصلا چی هست؟
amir200812
14-08-2010, 11:29
1:EDEG class 12 حدود 4 5 برابر سرعت کمتری داره در مقایسه با Class 33 در استفاده از GPRS!
2:کسایی که در رای گیری N8 شرکت کردند حدود 80 هزار نفر هست ولی 8520 کمتر از 4500 نفر!
3:N8 فلاش زنون داره، 8520 فلاش LED داره!
4:N8 شتابدهنده گرافیکی داره ولی 8520 نداره!
5:N8 فرستنده FM داره!
6:میزان سار 8520 کمتر هست!
f-secure
14-08-2010, 12:44
کسی میتونه در مورد EDGE توضیح بده که اصلا چی هست؟
شبکه ی اینترنت بیسیم مشابه GPRS ولی با سرعت بیشتره
بوسیله ی ایرانسل((ایرانشُل)) و همراه آخر در بیشتر مناطق کشور ارائه شده.البته یه امتحانی کردم سرعتش تو منطقه ایکه هستم خیلی پایین بود.ولی بعضی جاها بالاست و میصرفه بجای ADSL استفاده شه
بحث و بررسی سرویس EDGE
Dark.Life
14-08-2010, 13:33
1:EDEG class 12 حدود 4 5 برابر سرعت کمتری داره در مقایسه با Class 33 در استفاده از GPRS!
2:کسایی که در رای گیری N8 شرکت کردند حدود 80 هزار نفر هست ولی 8520 کمتر از 4500 نفر!
3:N8 فلاش زنون داره، 8520 فلاش LED داره!
4:N8 شتابدهنده گرافیکی داره ولی 8520 نداره!
5:N8 فرستنده FM داره!
6:میزان سار 8520 کمتر هست!
کلاس33 سرعتش 1.25 برابر کلاس 12 هست نه 4 5 برابر!
8520 شتاب دهنده گرافیکی داره ... بعدشم cpu ش مال 10 سال پیش نیست (arm 11) و از نوع arm cortex هست
آندرویدم که با سیمبین قابل مقایسه نیست ... ان8 گوشی مولتی مدیا هست و بیشتر رو دوربین مانور داده ولی 8520 در کنار دوربین و فیلم برداری و پروژکتور و... سیستم عامل خیلی خوبیم داره
amir200812
14-08-2010, 13:56
کلاس33 سرعتش 1.25 برابر کلاس 12 هست نه 4 5 برابر!
8520 شتاب دهنده گرافیکی داره ... بعدشم cpu ش مال 10 سال پیش نیست (arm 11) و از نوع arm cortex هست
آندرویدم که با سیمبین قابل مقایسه نیست ... ان8 گوشی مولتی مدیا هست و بیشتر رو دوربین مانور داده ولی 8520 در کنار دوربین و فیلم برداری و پروژکتور و... سیستم عامل خیلی خوبیم داره
class 12 سرعتی حدود 48Kbps داره ولی Class 33 حدود 220Kbps!
فکر نکنم سامسونگ از پردازنده ARM استفاده کنه! احتمالا از پردازنده هاس ساخت خودش استفاده میکنه!
Dark.Life
14-08-2010, 14:39
class 12 سرعتی حدود 48Kbps داره ولی Class 33 حدود 220Kbps!
فکر نکنم سامسونگ از پردازنده ARM استفاده کنه! احتمالا از پردازنده هاس ساخت خودش استفاده میکنه!
شما داری EDGE کلاس 33 رو با GPRS کلاس 12 مقایسه میکنی :دی
edge کلاس 10 سرعتش 236 ه حالا چجوری کلاس 12 شده 48 ؟
یکم دقت کنید ... edge رو با edge مقایسه کنید
در مورد پردازنده باید بدونید که همه پردازنده های موبایل ساخت هر شرکتی که باشن از هسته arm استفاده میکنن
سی پی یو 8520 از نوع tiomap 3440 ه و ساخت سامسونگم نیست
ali racer
14-08-2010, 15:40
نخستین بررسی تصویری غول تازهوارد نوکیا N8 در ایران
با تشکر از حمید عزیز wild dragon
Prince_Amin
14-08-2010, 17:16
جالبه!!دلم داره برا این گوشی کم کم میره!سرعتش بد نیست!:21::8:
آقا تناقضات زیادی درباره ی زمان عرضه ی N8 وجود داره؛
کسی اطلاع دقیق و جدیدی نداره؟
The Black Dahlia
15-08-2010, 10:04
لطفا لینک چند تا ویدیو از تست بازی رو n8 رو برام بزارید
صفحه ها زیاده حوصله ندارم بگردم
ببخشید !
این قد هم اسپم بازی را نندازید دیگه عزیزان.:10:
The Black Dahlia
15-08-2010, 10:32
آقا تناقضات زیادی درباره ی زمان عرضه ی N8 وجود داره؛
کسی اطلاع دقیق و جدیدی نداره؟
اگه 2 تا صفحه قبل رو نگاهی بندازید کاملا در موردش بحث شده.:46:
سلام عمو رسول:10:
لطفا لینک چند تا ویدیو از تست بازی رو n8 رو برام بزارید
دم دستت نیست؟
ali racer
15-08-2010, 17:02
محموله های ان8 تو هند آماده هستند
و جزو اولین کشورهاست که ان8 اونجا ریلیز میشه(حدود20 روز قبل از اروپا)
این یه سری عکس از رویو ان8 بوسیله هندیان :31:
جعبه اش هم ساده طراحی شده
در حال عکاسی
این همون عکسیه که عکاسه داشت می گرفت :31:
این ان8 آدم میندازه هوس گوشی عوض کنه !
johnypersian1656
15-08-2010, 17:08
علی عکاسه چه با قدرت داره عکس میگیره :31: جعبش هم از این زاویه خوشکله :
Majid393
15-08-2010, 17:12
پستهایی که به عنوان و موضوع تاپیک ربطی نداشت، حذف شد.
لطفا" از پستهایی که باقیمونده، نقلِ قول نگیرید.
ممنون.
caca_caca888
15-08-2010, 17:16
عرضه از پاییز 2010 با قیمت 370 یورو (490 دلار)
یعنی تو ایرانم بیاد قیمتش همین قدره؟
raul-javad
15-08-2010, 17:40
یعنی تو ایرانم بیاد قیمتش همین قدره؟
نه این قیمتیه که کارخونه اعلام کرده.هزینه مالیات و ... بهش اضافه میشه.بیاد ایران مطمئنا فروشش از 800-900 هزار تومن شروع میشه.تا به قیمت واقعیشم برسه احتمال زیاد بیشتر از 500 هزار تومنه.
دیگه بحث فقط شده سر قیمت و تاریخ ریلیز!
تو اون پری ویوو های ان8 تو ایران معلوم شد که اواخر شهریور انگار بیاد
بلاخره من دقیقا نفهمیدم کی وارد کشور و با چه قیمتی میاد! خود نماینده نوکیا تو ایران هم چیز دقیقی نگفت
raul-javad
16-08-2010, 11:12
تا حالا فکر میکردم باتری n8 از نوع Li-po هست اما امروز فهمیدم Li-ion هست!
Li-ion 1200 یه کم ناامید کننده نیست برای همچین گوشی ای؟!
RaS0oL.M
16-08-2010, 12:21
فعلا که خوبه..........:10:
ali racer
16-08-2010, 12:52
چند تا سمپل مرگی:31: (کپی رایت مهرداد) از دوربین ان8
این یکشون با اندازه فول
amir200812
16-08-2010, 13:25
نه نیست! چون مصرف انرژی گوشی هم کم شده!
مثلا نمایشگر omled کم مصرف تر از LCD TFT هست،فکر کنم:31:
RaS0oL.M
16-08-2010, 13:30
نه نیست! چون مصرف انرژی گوشی هم کم شده!
مثلا نمایشگر omled کم مصرف تر از LCD TFT هست،فکر کنم:31:
مدیریت مصرف باتریشم بهتر شده.....:10:
ali racer
16-08-2010, 13:48
تا حالا فکر میکردم باتری n8 از نوع Li-po هست اما امروز فهمیدم Li-ion هست!
ظرفیتش که تغییری نداشته همون 1200 میلی آمپر ساعت مونده حالا پلیمری یا یونی
فقط عمر مفید باتری های پلیمری بیشتره
من خاطر ندارم که های اند های نوکیا بعد از ان95 کلاسیک هیچ کدوم مشکل باتری داشته باشن
مسلما ان8 هم نخواهد داشت
ali racer
17-08-2010, 00:06
مستر رضا[r_you168] یه پیام خصوصی برام فرستاده بود
در مورد پیش فروش ان8 تو ایالات متحده
منم مطالب پیغامش رو براتون میزارم اینجا شما هم مشعوف بشین مثل من:31:
خیر ببینی رضا جون
پیش فروش تو امریکا
تو امریکا پیش فروش 549دلار یعنی قیمت اصلیش راحت زیر 500 دلار تو مایه ها 490 تا 480 ببینم هزینه پستش چند میشه
منبع خبر هم سایت اینگجت و نوکیا
اینم یه ویدئو فوق العاده از ان8 که کیفیت تصاویری بسیار فوق العاده ای داره
اینم لینک خود ویدو از یوتیوب
مستر رضا[r_you168] یه پیام خصوصی برام فرستاده بود
در مورد پیش فروش ان8 تو ایالات متحده
منم مطالب پیغامش رو براتون میزارم اینجا شما هم مشعوف بشین مثل من:31:
خیر ببینی رضا جون
پیش فروش تو امریکا
تو امریکا پیش فروش 549دلار یعنی قیمت اصلیش راحت زیر 500 دلار تو مایه ها 490 تا 480 ببینم هزینه پستش چند میشه
منبع خبر هم سایت اینگجت و نوکیا
اینم یه ویدئو فوق العاده از ان8 که کیفیت تصاویری بسیار فوق العاده ای داره
اینم لینک خود ویدو از یوتیوب
من یه آشنا دارم
ازش سراغ می گیرم ببینم چقدر برام وارد می کنه!
راستی فکر می کنید وزنش با جعبه و ... چقدره؟
آدرس این سایت فروش رو ه بدین
با سپاس
:31:
t2download
17-08-2010, 08:08
دل خوش نباشید چون نوکیا هم بخش فارسی سایتش مربوط به روز رسانی رو برداشته و با یارانه ها و ورودی کالا با 200 درصد افزایش ورودی برای حمایت از محصولات ایرانی این گوشی اگه بیاد بالای 1.5 هست و افت قیمت نداره .
بدلایلی این آخرین پست بنده هست بدلایلی توهین به بنده
موفق باشید .
:10:
Contractor
17-08-2010, 10:46
دل خوش نباشید چون نوکیا هم بخش فارسی سایتش مربوط به روز رسانی رو برداشته و با یارانه ها و ورودی کالا با 200 درصد افزایش ورودی برای حمایت از محصولات ایرانی این گوشی اگه بیاد بالای 1.5 هست و افت قیمت نداره .
موفق باشید .
دوستان جواب ایشونو به هیچوجه ندین.با همین کاراش باعث شد مدیر بیاد تاپیک صبانت رو برای همیشه قفل کنه
حالا اومده اینجا
وااااااای خدا بخیر کنه:41:
ali racer
17-08-2010, 12:19
من یه آشنا دارم
ازش سراغ می گیرم ببینم چقدر برام وارد می کنه!
راستی فکر می کنید وزنش با جعبه و ... چقدره؟
آدرس این سایت فروش رو ه بدین
با سپاس
:31:
موفق باشید .
پس شما خیال کردی این قاچاقچیان محترم چه کاره اند ؟:31:
برای شما با همون قیمت 550 دلار وارد میکنند :31:
اصلا دلیل محبوب بودنشون همینه :46:
ali racer
17-08-2010, 12:25
اینم شرایط فروش ان8 و محتویات پکیجش:
Nokia N8 mobile computer
Nokia Battery (BL-4D)
Nokia Connectivity Cable (CA-179)
Nokia Stereo Headset (WH-701)
Nokia Compact Travel Charger (AC-15)
Nokia Adapter Cable for HDMI (CA-156)
Nokia Adapter Cable for USB OTG (AS-157)
Quick Start Guide
arian_mj
17-08-2010, 13:24
بالاخره معلومه کی وارد ایران میشه یا نه!!!
علی جان
چیکار کنم؟
به نظرت می صرفه؟
به هر حال من قیمت می گیرم!
با سپاس
RezaPhoenix
17-08-2010, 14:17
تو هند تا چند روز دیگه ریلیز میشه بعدشم تو کشورای خاورمیانه و بعد از اون تو اروپا و امریکا ریلیز میشه
پس فک نکنین که اخرای سپتامبر تو ایران می اید
البته راستشو بخواین خودمم نمی دونم چرا نوکیا اول میخواد تو کشورای اسیای ریلیز کنه بعد تو اروپا و امریکا:31:
برقرار باشین
arian_mj
17-08-2010, 14:41
فرستنده fm داره؟
ali racer
17-08-2010, 14:41
علی جان
چیکار کنم؟
به نظرت می صرفه؟
به هر حال من قیمت می گیرم!
با سپاس
بابا عجله ی واسه چی داری ؟(البته پولداریه و هزار دردسر :31:)
ضمنا تحویلش تو ایالات متحده آخره سپتامبره!
و به احتمال 90% تو هند زودتر ریلیز میشه و سر کله اش چند روز بعد تو علا الدین پیدا میشه
فرستنده fm داره؟
بله داره
raul-javad
17-08-2010, 15:31
DLNA هم داره این گوشی؟
ali racer
17-08-2010, 17:09
تو هند تا چند روز دیگه ریلیز میشه بعدشم تو کشورای خاورمیانه و بعد از اون تو اروپا و امریکا ریلیز میشه
پس فک نکنین که اخرای سپتامبر تو ایران می اید
البته راستشو بخواین خودمم نمی دونم چرا نوکیا اول میخواد تو کشورای اسیای ریلیز کنه بعد تو اروپا و امریکا:31:
برقرار باشین
2 تا دلیل محافظه کارانه ای داره
اونم اینه که اگه گوشی ایرادی داشت(بعد 4 ماه تست !!) مثل آیفون 4 نکن تو بوق و کرنا:31:
و برای اروپا و امریکا درستش کنن
دلیل بعدی اش
دادن فریمور جدیدتره که نوکیا الان داره روش کار میکنه
واسه کشور هایی که زود ریلیز میشن
فریمور بوسیله آپ دیت میاد
و تو کشور هایی که دیرتر ریلیز میشن فریمور جدید نوکیا
بصورت فابریک رو گوشی نصبه
ali racer
17-08-2010, 17:16
DLNA هم داره این گوشی؟
تو مشخصاتش که نزده
ولی جالب برام اینه که تو مشخصات 86 هم به داشتن DLNA اشاره ای نشده بود
اما 86 داشت !
البته ان8 از تکنولوژی UPnP استفاده میکنه
اینم توضیحاتی در مورد این تکنولوژی
مخفف Universal Plug and Play
UPNP یک مجوعه از استاندارد های جهانی برای اتصال هرچه راحت تر و سریع تر دستگاه های دیجیتال بی سیم و یا سیم دار به یکدیگر و رد و بدل کردن اطلاعات و هم خوانی آن ها با هم می باشد . این استاندارد برای هرچه کامل تر شدن کامپیوتر ها ، تلفن ها ی همراه ، لوازم صوتی تصویری و یا دیگر انواع لوازم چند رسانه ای می باشد . تلفن های همراه UPNP از نظر تکنیکی باعث آسان تر شدن ارتباط گوشی با دستگاه هایی نظیر کامپیوتر خانگی ، تلویزیون و غیره می شود و به منظور به اشتراک گذاشتن عکس ها ، فیلم ها و یا آهنگ ها توسط ارتباط بی سیم از نوع wi-fi می باشد .
upnp برای ساده سازی شبکه کردن وسایل یک خانه یا دفتر به وحود آمده
در حقیقت upnp مجموعه ای از پروتکل های وب و شبکه شامل پروتکل های TCP/IP ، UDP و همچنین Html و XML که با دربرگرفتن تکنولوژی های رایج می تواند برتری خود را نشان دهد و به وسیله هر سیستم عاملی پشتیبانی شود.
و همان طور که امروز می بینید upnp در خانه های دیجیتال امروزی برای به اشتراک گذاشتن آهنگ ها و فیلم ها ، و شبکه کردن تجهیزات منزل با یکدیگر و کنترل آن ها از هر نقطه
RezaPhoenix
18-08-2010, 13:27
موفق باشید .
ببخشید می تونم بپرسم منبعتون کجاست؟ تا اونجایی که من میدونم تو این چند سالی که سیل عظیم گوشی های
مختلف وارد بازار ایران می شده 30 درصد تعرفه گمرک و 5 درصدم سود بهش می خورده البته بجز گوشی های خاص
(مثل ایفون و Vertu) و گوشی های که قبل از ریلیز وارد می شدن که اونام شاید تو کل کشور فقط 2 3 تا گوشی وارد می شده.با این حساب ان 8 هم حدودای 700 800 هست و صد در صدم افت قیمت داره:31:
سرفراز باشین:31:
t2download
18-08-2010, 17:33
پيش فروش نوکيا N8 در آلمان ، فرانسه و مجارستان
فروشگاه اينترنتي نوکيا اکنون گوشي N8 را در کشورهاي آلمان ، فرانسه و مجارستان براي پيش فروش عرضه کرده است که در فرانسه با قيمت 459 يورو ، مجارستان با قيمت 469 يورو و آلمان با قيمت 479 يورو موجود خواهد شد. نوکيا درباره اين نوع تفاوت قيمت گوشي در سه کشور عضو اتحاديه اروپا مطلبي اعلام نکرده است.
کاربران فرانسوي نه تنها به ارزان ترين N8 دسترسي مي يابند بلکه اولين کاربران اروپايي هستند که Nokia N8 براي آنها عرضه مي شود. اين گوشي در پايان آگوست در فرانسه موجود خواهد شد و در مجارستان در آخر ماه سپتامبر و در آلمان نيز در آغاز سه ماهه چهارم در دسترس کاربران قرار مي گيرد. Nokia N8 اولين گوشي اين کمپاني فنلاندي است که بر پايه سيستم عامل سيمبين 3 روانه بازار مي شود.
jak_1300
18-08-2010, 18:15
سلام نوکیا ان 97 در مقایسه با ان 8 چطوره؟
ان 8 چه برتریی داره نسبت به ان 97
ali racer
18-08-2010, 22:31
سلام نوکیا ان 97 در مقایسه با ان 8 چطوره؟
ان 8 چه برتریی داره نسبت به ان 97
بجز یکسان بودن اندازه صفحه نمایش و رزولوشنش
در موارد دیگه ان8 سر تره
اطلاعات بیشتر
amir200812
18-08-2010, 23:04
بجز یکسان بودن اندازه صفحه نمایش و رزولوشنش
در موارد دیگه ان8 سر تره
اطلاعات بیشتر
البته فکر کنم مموری داخلی کمتری هم داره!
ali racer
18-08-2010, 23:10
البته فکر کنم مموری داخلی کمتری هم داره!
ان8
32 گیگ یه ماه دیگه تحت عنوان come with music معرفی میشه
تو عکس زیر هم رو جعبه اشاره به32 گیگ بودنش شده
خدا کنه 32 گیگش اختلاف قیمت فاحشی نداشته باشه:41:
Milo.Metallboy
19-08-2010, 10:27
بابا همون 16 گیگ بستمونه دیگه
تازه یه مموری 16 هم بنداز روش
یه فلش مموری 16 هم که همیشه همراهمون هست !!!
amirhoseinmehri
19-08-2010, 13:50
یه سوال : اگه 4 ^Symbian بیاد میشه سیستم عاملش رو ارتقا داد
hamidkabiri6270
19-08-2010, 14:55
تماس گرفتن با نوکیا ان8 در این ویدیو:به همین راحتی:31:
ali racer
19-08-2010, 16:53
خب حرکت نوکیا برای بازگرداندن آب رفته از جوی شروع شده
این از ان8 و حالا سی 7 و ان9 که همین الان عکس هاش ریلیز شد
عکس های بیشتر تو بخش اخبار
نکته جالب برام اینه
که نوکیا داره از فلز تو اکثر گوشی های جدیدش استفاده میکنه
Contractor
19-08-2010, 17:17
نظر شخصی من اینکه N8 نقطه ضعفش مقابل رقبا یکی طراحی ظاهر خاصشه و یکی نمایشگر کوچکتر و AMOLED
این N9 م باوجودیکه رفته رو 4 اینچ اما بازم وضوح نمایشگرش همینه که N8 هست 360x 640 ولی عوضش Super AMOLED !!
ali racer
20-08-2010, 01:15
نظر شخصی من اینکه N8 نقطه ضعفش مقابل رقبا یکی طراحی ظاهر خاصشه و یکی نمایشگر کوچکتر و AMOLED
این N9 م باوجودیکه رفته رو 4 اینچ اما بازم وضوح نمایشگرش همینه که N8 هست 360x 640 ولی عوضش Super AMOLED !!
رزولوشن استاندارد میی گو (سیستم عامل ان9) 480 در 800 هستش
360 در640 مربوط میشه به استاندارد سیمبین ها از جمله ان8
kamran2000
20-08-2010, 01:16
کی وارد بازار میشه و حدود قیمت ؟
ali racer
20-08-2010, 01:33
کی وارد بازار میشه و حدود قیمت ؟
هند جز اولین کشورهایه که ان8 توش ریلیز میشه
قیمتش هم کمتر از 600 تومن
خدا کنه بشه روی ان8 سیستم عامل دیگه ای هم نصب کرد!!!
می گو، آندروید!!!
البته QT مقداری جبران می کنه!!!:8:
با سپاس
new evil
23-08-2010, 14:38
مودم ای گوشی چیه؟
از مودم C905 بهتره
اخه از گوشی به عنوان مودم استفاده میکنم
مودم ای گوشی چیه؟
از مودم C905 بهتره
اخه از گوشی به عنوان مودم استفاده میکنم
...
به نظر من اینکار رو نکنید ... میتونید با 100 هزار تومن یه دانگل EDGE بخرید و ازون استفاده کنید !!!
new evil
23-08-2010, 15:58
به نظر من اینکار رو نکنید ... میتونید با 100 هزار تومن یه دانگل EDGE بخرید و ازون استفاده کنید !!!
اینکه می گید چیه ؟
گوشیه؟
اگه میشه یکم توضیح بدین
نگفتید:
از مودم C905 بهتره؟
total_overdose
23-08-2010, 16:45
اینکه می گید چیه ؟
گوشیه؟
اگه میشه یکم توضیح بدین
نگفتید:
از مودم C905 بهتره؟
دوست عزیز در اینکه سرعت چی پی آر اس . ای دی جیه ان 8 بیشتر شک نکن چون کلاس 33 هست اما سی 905 کلاس 10.
اما این وسط یچیزی میمونه که آیا سرعت اینترنت ایرانسل به حداکثر حتی کلاس 10 میرسه؟ شخصا فکر نمیکنم برسه پس نباید موثر باشه.:46:
bigli bigli
23-08-2010, 17:32
این دانگل edge رو کجا میشه پیدا کرد؟
f-secure
23-08-2010, 17:43
...
من این دانگل رو دارم
بنظر من اینکار که 95 تومن بدی دانگل بگیری منطقی و بصرفه نیست.گوشی هم کار همون رو میکنه مضافاً بر اینکه این دانگل از 3G پشتیبانی نمیکنه ولی خیلی از گوشیها پشتیبانی میکنند
اطلاعات بیشتر درباره ی دانگل در این تاپیک:
معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول
L.A.M.P.A.R.D
23-08-2010, 19:54
چه خبر از این گوشی ؟....کی میاد پس ؟ قیمتش چند اعلام شده ؟
new evil
23-08-2010, 19:58
این ادج که میگید اینه؟
3ل این وسیله هنوز نیومده؟
ninja3000sh
23-08-2010, 21:00
دوست عزیز در اینکه سرعت چی پی آر اس . ای دی جیه ان 8 بیشتر شک نکن چون کلاس 33 هست اما سی 905 کلاس 10.
اما این وسط یچیزی میمونه که آیا سرعت اینترنت ایرانسل به حداکثر حتی کلاس 10 میرسه؟ شخصا فکر نمیکنم برسه پس نباید موثر باشه.:46:
البته کلاس هر چه بالاتر باشه مطمئنا تاثیر میزاره حتی تو ایرانسل برای مثال شما سرعت لود صفحات رو تو n97 و i8910 hd امتحان کنید میبینید که گوشی n97 با داشتن کلاس 32 صفحات اینترنتی رو زودتر از i8910 hd که کلاس 12 داره باز میکنه ولی در کل نمیشه فقط رو کلاس edge و gprs حساب باز کرد بلکه نوع مرورگر هم تو گوشی خیلی تاثیر داره من بشخصه مضخرف تر از مرورگر سیمبین ندیدم بخصوص روی i8910 hd که خیلی ضعیف بود.
مرورگرهای سافاری و مائمو و اپرا و اپرا مینی بنظرم بهترینها هستند.
حالا باید دید نوکیا روی مرورگر n8 کار کرده یا نه!!!!!!!!
ali racer
23-08-2010, 23:12
البته کلاس هر چه بالاتر باشه مطمئنا تاثیر میزاره حتی تو ایرانسل برای مثال شما سرعت لود صفحات رو تو n97 و i8910 hd امتحان کنید میبینید که گوشی n97 با داشتن کلاس 32 صفحات اینترنتی رو زودتر از i8910 hd که کلاس 12 داره باز میکنه ولی در کل نمیشه فقط رو کلاس edge و gprs حساب باز کرد بلکه نوع مرورگر هم تو گوشی خیلی تاثیر داره من بشخصه مضخرف تر از مرورگر سیمبین ندیدم بخصوص روی i8910 hd که خیلی ضعیف بود.
مرورگرهای سافاری و مائمو و اپرا و اپرا مینی بنظرم بهترینها هستند.
حالا باید دید نوکیا روی مرورگر n8 کار کرده یا نه!!!!!!!!
به به سرباز دلیر مملکت :31::40:
بله کار کرده
یکی از دلایل تاخیر یه ماهه اش هم تغییر ساختار بروزر گوشی بوده
البته تا نیاد بازار نمیشه اظهار نظر کرد ولی
تو کلیپ ها سرعت لود صفحاتش عالیه
GAM3-OV3R
24-08-2010, 00:50
نوکیا همیشه کند عمل میکنه تو عرضه گوشیهای جدید و شاخش:13:
amirpers
24-08-2010, 08:45
امروز 24 آگوسته.آيا واقعا امروز عرضه ميشه؟
new evil
24-08-2010, 08:49
من برام پیشتر پینگ نتم مهمه
وضعیت پینگ ای گوشی چقدره
الان گوشی خودم از 130 تا 260 متغیره
amir200812
24-08-2010, 09:46
من برام پیشتر پینگ نتم مهمه
وضعیت پینگ ای گوشی چقدره
الان گوشی خودم از 130 تا 260 متغیره
تا جایی که میدونم 90% پینگ به اپراتور بستگی داره! اگه سرعت اپراتور بالا باشه گوشی تاثیر گذار میشه!
GAM3-OV3R
24-08-2010, 15:35
امروز 24 آگوسته.آيا واقعا امروز عرضه ميشه؟
من که امیدی ندارم!:41:
میدونم قراره داستانه N97 واسه اینم تکرار بشه.دیر و زودش اصلآ مهم نیست فقط خدا کنه مثل N97 فاجعه نباشه
lordomid
24-08-2010, 22:28
زود بیاد دیگه این N8 !!! میخواستم برم N97 mini یا X6 بخرم تو نت چشمم به این N8 افتاد. بی صبرانه منتظرم تا بیاد و بعد از رسیدن به قیمت واقعیش بخرمش.
فکر کنم مجبورم تا چند ماه دیگه با N95ام که سه سالشه صبر کنم!:41::41::41:
Vahid579
25-08-2010, 00:16
پس چی شد. چرا معرفی نشد ؟؟
hamidkabiri6270
25-08-2010, 00:30
پس چی شد. چرا معرفی نشد ؟؟
دوست عزیز اواخرseptember تاریخ ریلیز گوشی هست
hamidkabiri6270
25-08-2010, 02:14
جدید ترین ویدیو ها از نوکیا ان 8:
ادیت کردن عکس در این ویدیو:
همان طور که توی عکس میبینید از دستتتون به عنوان پاک کن میتونید استفاده کنید :31:میگید نه خودتون ببینید:
لینک برای دانلود فیلم:
لینک برای پخش فیلم:
ادیت کردن فیلم در این ویدیو:
لینک برای دانلود فیلم:
لینک برای پخش فیلم:
bille_jean2001
25-08-2010, 05:18
دوستان فیلم یا عکسی هست که با کیفیت باشه و N8 کنار i8910 باشه میخوام مقایسشون کنم اخه من از همه چیز n8 خوشم میاد اما فکر میکنم صفحه نمایشش واسم کوچیکه واسه همین میخوام با گوشی فعلیم مقایسش کنم(کاملا سلیقه ای)
پیشاپیش ممنون
hamidkabiri6270
25-08-2010, 10:41
دوستان فیلم یا عکسی هست که با کیفیت باشه و N8 کنار i8910 باشه میخوام مقایسشون کنم اخه من از همه چیز n8 خوشم میاد اما فکر میکنم صفحه نمایشش واسم کوچیکه واسه همین میخوام با گوشی فعلیم مقایسش کنم(کاملا سلیقه ای)
پیشاپیش ممنون
arian_mj
25-08-2010, 14:47
تا آخر تابستون میاد؟
ali racer
25-08-2010, 15:21
تا آخر تابستون میاد؟
فکر نکنم بصورت عمده قبل از پایان تابستان شاهد ان 8 باشیم
راستی
تو چین از 22 سپتامبر در دسترس خواهد بود
بنظرتون بنده منتظر ان8 بمونم یا از hTC ها بخرم؟ باید بگم دوتاشو پیش خرید کردیم از فنلاند موندم چیکار کنم
تو هم مثل من صبر کن ضرری که نداره.
میخواستم X10 بگیرم گفتم صبر کنم ببینم به کجا میرسه دیدم اون تصوری که من دربارش داشتم حقیقت پیدا نکرد حالا منتظرم ببینم N8 چی از آب درمیاد.
آره ! راسته
کلا نوکیا روی محصولاتش خیلی مانور میده !!!
باید دید چی از توش در میاد ...
ali racer
27-08-2010, 21:38
بعد از مدت ها یه خبر خوب در مورده ریلیز ان8 !
فریمور نهایی ان8 بالاخره به پایانش نزدیک شد و هفته ی آینده تموم میشه
وبالاخره ان8 ریلیز خواهد شد !
iloven82s60
28-08-2010, 11:51
30فریم میشه ntscو25میشه pal که سیستم ایران پاله وسیستم سینمایی 24 هست
matin350
28-08-2010, 17:40
We were invited to the Nokia N8 Preview Event in Delhi on Friday and here are some pics of the upcoming phone we wanted to share with you. In terms of hardware , the N8 is certainly a great device. The body is made of Anodized aluminum which gives a nice feel to the device and due to the metal used, this device will be available in various colors which you might have not seen on a Nokia phone before. The device supports QWERTY input in the landscape mode
The viewing angle on the AMOLED is actually nice !
These are the N8 colors which would be available in India (atleast at the event )
We showed you and you will notice that the Blue is missing from the pictures below. We were told that it is also coming to India soon.
The improved web browser features pinch and zoom , kinetic scrolling and flash. It will also get an update soon.
The N-series clan – N8 , N82 , N86 , N900
Here is the retail box of the Nokia N8
It’s kinda thin
And here is best picture from the event !
SE X10 , Samsung Wave , iPhone 4 , Galaxy S , Milestone , Nokia N8 , N900 , N82, N86
DariushGreat
28-08-2010, 19:17
30فریم میشه ntscو25میشه pal که سیستم ایران پاله وسیستم سینمایی 24 هست
سلام
به تالار پی30ورلد خوش اومدی. انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
می شه بپرسم فیلمبرداری این چه ربطی به سیستم تلویزیون ایران داره؟ :31:
این پال و ان تی اس سی که گفتی فقط برای فریم ریت فیلم هاست. اما سیستم با تلویزیونی ایران خیلی فرق داره... این کجا و آن کجا...؟ :13: این به این کیفیت و اون ....:13:
شاد باشین
التماس دعا :46:
aydin_eb7777
28-08-2010, 20:29
سلام
به تالار پی30ورلد خوش اومدی. انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
می شه بپرسم فیلمبرداری این چه ربطی به سیستم تلویزیون ایران داره؟ :31:
این پال و ان تی اس سی که گفتی فقط برای فریم ریت فیلم هاست. اما سیستم با تلویزیونی ایران خیلی فرق داره... این کجا و آن کجا...؟ :13: این به این کیفیت و اون ....:13:
شاد باشین
-------
ربطی به کیفیت نداره دوست گرامی
ایشون درست می گن سیستم ایران پال هست با فریم ریت 25 فریم در ثانیه و سیستم ان تی اس سی هم با 29.4 و 30 فریم در ثانیه هست
و اگه منظورت کیفت تصویر ایرانه بگم که ایران با سیستم آنالوگ کار می کنه و نهایت پهنای باند 54 کیلو بایت است و برای اینه که شما کیفیت پایین دریافت می کنی و فکر می کنی کیفیت تصویر پایینه
کیفیت تصویر و سیستم نمایشی دو مقوله جدا از هم هستند
پس در نتیجه دو سیستمی که نام برده شد برای تمام حالتهای نمایشی وجود داره یعنی TV و VCD و SVCD و DVDو Blue ray که برای هر کدوم پال و ان تی اس سی وجود داره
و در کل این سیستم ها ربطی به کیفیت ندارن تصویر ندارن و فقط بر اساس استاندارد تصویری استفاده می شن
موفق باشی
DariushGreat
29-08-2010, 00:37
-------
ربطی به کیفیت نداره دوست گرامی
ایشون درست می گن سیستم ایران پال هست با فریم ریت 25 فریم در ثانیه و سیستم ان تی اس سی هم با 29.4 و 30 فریم در ثانیه هست
و اگه منظورت کیفت تصویر ایرانه بگم که ایران با سیستم آنالوگ کار می کنه و نهایت پهنای باند 54 کیلو بایت است و برای اینه که شما کیفیت پایین دریافت می کنی و فکر می کنی کیفیت تصویر پایینه
کیفیت تصویر و سیستم نمایشی دو مقوله جدا از هم هستند
پس در نتیجه دو سیستمی که نام برده شد برای تمام حالتهای نمایشی وجود داره یعنی TV و VCD و SVCD و DVDو Blue ray که برای هر کدوم پال و ان تی اس سی وجود داره
و در کل این سیستم ها ربطی به کیفیت ندارن تصویر ندارن و فقط بر اساس استاندارد تصویری استفاده می شن
موفق باشی
منظور منو اشتباه گرفتین!!! :27:
منظور من کیفیت به اون معنا که فکر می کنین نبود. عبارت تخصصی ترش می شه سیستم نمایش خطی...
این که من گفتم در ایران کیفیت پایینه به معنای این که بیت ریت کمه، نبود؛ بلکه منظور من قدیمی بودن سیستم های صدا و سیما در سیستم نمایش خطی تصویر بود.
تلویزیون های معمولی رو بهشون می گن SDTV ( Standard Definition TV ) که همون تلویزیون های مرسوم در ایرانه. سیستم های نمایش خطی هم به شرح زیره:
توضیحات: Used for 525-line/ (60 * 1000/1001) Hz video, e.g.
گستره تصوير: 3:2
نام استاندارد: 480i/p
نقاط فعال: 710.85×486
کیفیت افقی در عمودی: 720×480
سیستم رنگ: NTSC-M
توضیحات: Used for 625-line/50 Hz video, e.g.
گستره تصوير: 5:4
نام استاندارد: 576i/p
نقاط فعال: 702×576
کیفیت افقی در عمودی: 720×576
سیستم رنگ: PAL-I
همانگونه که می بینی NTSC با 525 خط نمایش و PAL با 625 خط نمایش هست. کیفیت پال بالاتر از ان تی اس سی هست و در این شکی نیست. ( اما تا اونجایی که من می دونم سیستم نمایشی ایران پال سکام هست که فکر کنم از این پالی که این جا دربارش بحث می شه نمایش خط کمتر و کیفیت خروجی پایین تری داره. )
برای HD به شرح زیر هست:
تصویر
توضیحات: Used for 750-line video with raster artifact/overscan compensation, as defined in SMPTE 296M.
گستره تصوير: 1:1 و 16:9
وضوح تصویر: 1248×702
نام استاندارد: 720p
پیکسل: 1280×720
توضیحات: Used for 1152-line video with raster artifact/overscan compensation, as defined in SMPTE 274M.
گستره تصوير: 1:1 و 16:9
وضوح تصویر: 1888×1062
نام استاندارد: 1080p
پیکسل: 1920×1080
توضیحات: Used for anamorphic 1152-line video in the HDCAM and HDV formats introduced by Sony and defined (also as a luminance subsampling matrix) in SMPTE D11.
گستره تصوير: 1:1 و 4:3
وضوح تصویر: 1440×1080
HDCAM/HDV
نام استاندارد: 1080i
پیکسل: 1920×1080
همانگونه که می بینی در HD معمولی 750 خط نمایش و در HD فول 1152 خط نمایش وجود داره.
این هم یه نمونه ساده برای تفاوت میان یه تصویر استاندارد سیستم مرسوم پخش ایران با یه تصویر اچ دی:
در پایان بایستی بگم که حرف شما کاملا درسته. من هم در پست پیشین خودم کما بیش به حرف شما اشاره داشتم. اما دوست گرامی مون جوری مساله رو مطرح کردن که به نظر اومد منظورشون سیستم پخش صدا و سیمای ایران بود نه میزان فریم ریت فیلم برداری خود گوشی...
شاد باشین
hamidkabiri6270
29-08-2010, 04:26
دو تا سمپل از فیلمبرداری نوکیا ان 8 در شرایط نور کم برای کسانی که میخواهندببینندبا نبودن احتمالی فلش ال ای دی فیلمبرداری گوشی به چه صورتی هست:
سمپل اول:
لینک برای پخش ویدیو:
لینک برای دانلود ویدیو:
سمپل دوم:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک برای پخش ویدیو:
لینک برای دانلود ویدیو:
yoosef_st
29-08-2010, 09:31
دو تا سمپل از فیلمبرداری نوکیا ان 8 در شرایط نور کم برای کسانی که میخواهندببینندبا نبودن احتمالی فلش ال ای دی فیلمبرداری گوشی به چه صورتی هست:
سمپل اول:
لینک برای پخش ویدیو:
لینک برای دانلود ویدیو:
سمپل دوم:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک برای پخش ویدیو:
لینک برای دانلود ویدیو:
ببخشید اما الان که گوشی دیگه توی یکی 2 تا کشور هم ریلیز شده این "نبود احتمالی" یعنی چی اونوقت؟
خب یا داره یا نداره. هیچ سایتی نمیتونه این رو بفهمه به ما بگه؟؟؟؟
hamidkabiri6270
29-08-2010, 12:23
ببخشید اما الان که گوشی دیگه توی یکی 2 تا کشور هم ریلیز شده این "نبود احتمالی" یعنی چی اونوقت؟
خب یا داره یا نداره. هیچ سایتی نمیتونه این رو بفهمه به ما بگه؟؟؟؟
آخرین اطلاعاتی که بر روی سایت های مختلف عرضه شده نشون میده که این گوشی فلش ال ای دی را به اون شکلی که که در گوشی های قبلی نوکیا وجود داشت را نداره .به معنای عامیانه ترش فلاش ال ای دی در این گوشی نقش چراغ قوه را حداقل توی این گوشی نداره.در واقع فلش ال ای دی در این گوشی وجود داره ولی اون کاربردی که در گوشی های قبلی داشت را نداره.(تامین نور در محیط های کم نور)
آقا لطف کنید این متنهایی که حاوی عکسهای زیادند رو نقل قول نکنید.
Vodafone teases with exclusive green Nokia N8, still mum on prices and availability
With September just a few days away, things are really about to get real for Nokia's flagship , especially in Europe. For instance, Vodafone's UK arm has just updated the "Coming Soon" page for this Symbian^3 device. What's new? Just the fact that the carrier will be offering the phone in two colors: black and green, with the latter ironically exclusive to red Vodafone. Yep, that's pretty much it -- no prices or dates mentioned just yet, but we'll be keeping an eye out for you N8 believers.
خبر جدید در مورد N8 اینکه اپراتور Mobile Fun هم زمان عرضه این گوشی را به 7 سپتامبر تغییر داد. از طرفق دیگه اپراتور Vodafone اعلام کرده که یک نسخه سبز رنگ از این گوشی را بطور انحصاری عرضه می کنه. منظور از نسخه سبز رنگ،گوشی سازگار با محیط زیست و ساخته شده از مواد قابل بازیافت نیست بلکه نوکیا N8 در رنگ سبزه. Vodafone این مطلب را روی Twitter اعلام کرد. در مورد تغییرات سخت افزاری و نرم افزاریش هم باید بگم که هیچ فرقی بینشون نیست.
matin350
29-08-2010, 23:41
Recently Nokia has launched the new multimedia monster Nokia N8 with many cool features like 12 mp camera, HDMI connector and other features. You can read Nokia N8. Yesterday a website called had a chance to try out the Nokia N8 in its black and has published some pictures of unboxing it
1. Box content -
In the box you can find Nokia N8, a charger, a USB cable / USB microphone, In-Ear Headphones, HDMI adapter.
2. 3.5″ 16:9 nHD OLED screen
3. HDMI port
4. Direct micro USB connector
5. 12MP Carl Zeiss camera
Already few days back, Nokia N8 gray hands-on pics has been released
matin350
29-08-2010, 23:44
sltavakoli
30-08-2010, 02:14
اقا مگه نگفتین 3 شهریور میاد؟
چی شد پس؟
hamidkabiri6270
30-08-2010, 03:53
اقا مگه نگفتین 3 شهریور میاد؟
چی شد پس؟
اواخر سپتامپر گوشی ریلیز میشه الان 30 اگوسته.:42::42::42:
meshkiposh2200
30-08-2010, 20:24
شارجر مثه شارجر گوشییه بابای منه(6030 ) ولی این شارجرها شارج نیکنه یعنی میگه شارجینگ و دیگه خط شارج بالا و پائین نمیره کسی نمیدونه این شارجرها قلقی چیزی داره یا نه؟
hamidkabiri6270
31-08-2010, 02:00
بازی angry birds بر روی ان8 :
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
safoora55
31-08-2010, 07:58
من شنبه توی یک مغازه دیدم N8 داشت
ظاهرش که خیلی قشنگ بود جمع و جور و خوش دست به نظر میومد رنگشم مشکی
اون موقع نمی دونستم جدید اومده
ولی قیمت نگرفتم کسی میدونه قیمتش چنده؟
amirpers
31-08-2010, 09:22
N8 هنوز ريليز نشده.اون گوشي كه شما ديديد احتمالا نسخه چيني بوده.
دمت گرم داداش یه لحظه کلی روحیه دادی.
tired friend
31-08-2010, 12:39
سلام 2 شهریور بیاد چن تومن می شه؟تا کی 500 می رسه؟:46:
هنوز تاریخ اومدنش در هاله ای از ابهامه؛ در ضمن ما فقط قیمتش رو در کشورهای دیگه میدونیم، باید ببینم که بعد از اضافه شدن مالیات چه قیمتی پیدا میکنه بعد میشینیم فکر میکنیم که کی به 500 میرسه.
offlineinternet
31-08-2010, 15:36
هنوز که نیومده :19:
من یه ویدیو از فیلم برداری این گوشی دیدم محشر بود
من دوربین کنون sx10 دارم فکر کنم از نظر فیلم برداری {از نظر کیفیت} فرق آنچنانی ندارند که این عالیه :5:
بابت دوربین ۶۵۰ پول دادم حالا n8 اومده و....:31:
tired friend
31-08-2010, 15:39
من دوربین کنون sx10 دارم فکر کنم از نظر فیلم برداری {از نظر کیفیت} فرق آنچنانی ندارند که این عالیه :5:
یعنی انقد کیفیتش خوبه؟:18:
t2download
31-08-2010, 16:44
دوستان من چینی گوشی رو 1 ماه پیش اهواز دیدم زده بود 60 هزار تومان
دوستان نوکیا x6 وقتی اومد با قیمت 670 دلار وارد بازار جهان شد و تو اهواز اومد 850 هزار تومان این که با 500 دلار میگن میاد یا 370 یورو به نظرم اگه تحت تآپیر یارانه ها قرار نگیره 700 هزار تومانی بیاد ایران و چند ماهه اگه زیاد استقبال نشه واسه گرانیش بشه 450 هزار
matin350
31-08-2010, 21:41
دوستان از کشور تولید کننده N8 خبری هست؟
به نظرتون N8 موجود در بازار ایران در کدام کشور تولید میشه؟
matin350
31-08-2010, 22:36
یه رویو کم حجم از سرعت باروزر گوشی واستون آپلود کردم:
matin350
31-08-2010, 23:37
Nokia N8 Stereo Headset WH-701
مسخصات فنی:
Dimensions
Cord: 1350 mm
Remote: 12.7 x 12.2 x 76 mm
Cable length
1350 mm
Operating keys
Answer/end
Volume up/down
Play/pause
Previous track
Next track
hamidkabiri6270
01-09-2010, 11:01
این همون هندز فری ان 97 هست درست میگم؟
safoora55
01-09-2010, 11:02
N8 هنوز ريليز نشده.اون گوشي كه شما ديديد احتمالا نسخه چيني بوده.
من نمیدونم چینی بود یا نه؟ از پشت ویترین دیدم و مارک نوکیا هم داشت دقیقا همین هایی که توی عکسش هست
من خیلی تو عالم موبایل نیستم ولی مگه میشه چینی با برند اصلی بیاد بیرون ؟ یعنی ظاهرش هیچ فرقی نداره؟
hamidkabiri6270
01-09-2010, 11:08
من نمیدونم چینی بود یا نه؟ از پشت ویترین دیدم و مارک نوکیا هم داشت دقیقا همین هایی که توی عکسش هست
من خیلی تو عالم موبایل نیستم ولی مگه میشه چینی با برند اصلی بیاد بیرون ؟ یعنی ظاهرش هیچ فرقی نداره؟
اینم یه نمونه ان 8 چینی:
و اینم ان 8 اصل و اورجینال:
safoora55
01-09-2010, 11:22
الان دقیقا یادم نیست به نظرم اولی نبود ولی نمی تونم با اطمینان بگم
من چون از ظاهرش خوشم اومد فقط n8 رو نگاه کردم گفتم برم ببینم چیه بعدا بیام قیمت بپرسم ولی حالا که این طور شد حتما فردا میرم ببینم چی بوده اگر اصلی بود عکسش رو براتون میذارم
SAEEDSAMSUNG
01-09-2010, 11:30
ســــــــــــــــــلام امیدوارم تــــــــــکراری نباشه:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[برای نهایت، N برای نوکیا، N8 برای راه حل[/URL] (قسمت اول)
عدد 8 همیشه من را یاد علامت بی نهایت میاندازد ، نهایت، تکامل و .... دقیقا مثل LED عدد 8 که تمامی اعداد و حروف از روی آن طراحی شدهاند.
به درستی N8 میتواند یکی دیگر از قدمهای شرکت نوکیا برای رسیدن به "شرکتی برای راه حل" باشد، به لطف این شرکت فرصتی برای من مهیا شد تا نمونهای از "prototype N8" را برای شما بیشتر معرفی کنم؛ پس با ما باشید:
اولین چیزهایی که در نظر اول توجه من را به آنها جلب کرد:
• خوش دستی
• کیفیت صفحه نمایش و تاچ خوب
• داشتن پورت HDMI
• و عدد 12 پشت گوشی -دوربین 12 مگاپیکسل- بود.
برای اینکه از پشتیبانی فارسی آن هم خیالم راحت شود، سریع تو قسمت Messaging رفتم و جملهای که میبینید را نوشتم:
"سلام من N8 هستم."
بعد هم از طریق پورت HDMI گوشی را به تلویزیون متصل کردم. کیفیت تصور واقعا عالی بود.
از دیگر قابلیتهای نوکیا، GPS خوب آن است؛ پس به سراغ GPS گوشی N8 هم رفتم، عالی بود، مخصوصا با صفحه لمسی خوبی که دارد کار با آن را خیلی راحتتر از گوشی N97 من کردهاست.
عدد 12 پشت گوشی از دیگر قابلیتهای فوق العاده این گوشی بود، عکس گرفتن با آن، هم راحت بود و هم دارای قابلیت ویرایش تصویری بود که خود دوربین داشت، پس این وسیله را برای من به یک همراه همه کاره و بی نظیر تبدیل میکرد.
حالا وقت رو کردن برگ برنده بود – که تا حالا کم برگ برنده رو نکرده بود-
آیا تا بحال جایی بودید که کامپیوتر دم دستتون نبوده باشه یا فایلی روی فلش کسی بوده که باید آن را جابجا می کردهاید، اما نتونستهاید، برای من که خیلی پیش امده؛ گوشی N8 توسط یک کابل به راحتی فلش مموری شما را میخواند. عالی نیست ....
پس منتظر باشید!
منبع:
safoora55
01-09-2010, 11:34
خوب هیچ وقت دوربین گوشیها به پای دوربین عکسبرداری نمیرسه
حالا شاید فیلمبرداریشون چرا چون هیچکدوم برای فیلمبرداری ساخته نشدن ولی توی عکس که به پای canon نمیرسه از نظر زوم و ماکرو و اینها
اما خوب مزیت دوربین خوب و فیلمبرداری قابل قبول توی این گوشیها اینه که ممکنه همه جا دوربین با خودمون نبریم و لی گوشی اغلب همه جا با آدم هست
safoora55
01-09-2010, 11:42
من از ظاهر شیک و جمع و جورش خوشم اومد
برای نوکیا یه خورده عجیبه بالاخره دست از اون گوشی های بدقواره برداره
matin350
01-09-2010, 12:45
دوست عزیز این هندزفری در چند گوشی سری N نوکیا استفاده شده.
matin350
01-09-2010, 16:42
Benchmark OpenGL: Nokia N8 vs Omnia HD vs iPhone 3G vs Apple
amir200812
01-09-2010, 17:15
Benchmark OpenGL: Nokia N8 vs Omnia HD vs iPhone 3G vs Apple
عزیز اینو چند ماه پیش همینجا گذاشتند!
matin350
01-09-2010, 18:21
دوستان دقیقاً چنین عکسی البته با رنگ سبز این گوشی رو مشاهده کردم که Made in China بود!!!
آیا چینی وارد بازار میشه یا فنلاند؟
offlineinternet
01-09-2010, 19:54
خوب هیچ وقت دوربین گوشیها به پای دوربین عکسبرداری نمیرسه
حالا شاید فیلمبرداریشون چرا چون هیچکدوم برای فیلمبرداری ساخته نشدن ولی توی عکس که به پای canon نمیرسه از نظر زوم و ماکرو و اینها
اما خوب مزیت دوربین خوب و فیلمبرداری قابل قبول توی این گوشیها اینه که ممکنه همه جا دوربین با خودمون نبریم و لی گوشی اغلب همه جا با آدم هست
بله
از نظر عکاسی SX10 یه چیز دیگست ولی بدیش اینه که خیلی بزرگه و حملش....:13:
ولی به نظر من همین N8 هم راضیمون میکنه مگه میخوام چیکار کنیم
عکس هالیبودی که نمیخوایم بگیریم:31:
البته اینم بگم SX10 فیلم برداریش توپه حرف نداره
کپی هندزفری ایکس 6 هستش البته این سیاه رنگشه
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
دوستان دقیقاً چنین عکسی البته با رنگ سبز این گوشی رو مشاهده کردم که Made in China بود!!!
آیا چینی وارد بازار میشه یا فنلاند؟
برا خاورمیانه چینیه احتمالا شاید مجارشم گیر بیاد ولی واسه اروپا حتما فنلاند!
سلام..
میشه بگید این گوشی دقیقا کی وارد بازار میشه؟؟
hamidkabiri6270
01-09-2010, 20:50
سلام..
میشه بگید این گوشی دقیقا کی وارد بازار میشه؟؟
اواخر سپتامپر 2010/حدود ا ماه دیگه.البته در بعضی کشور ها گوشی ریلیز شده.
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
[QUOTE=saeedm1727;5349735]ســــــــــــــــــلام امیدوارم تــــــــــکراری نباشه:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قضیه این گوشی چیه؟مربوط به داخل ایرانه؟
vahid_crab708
01-09-2010, 23:07
سلام ببخشید آیا ان8 قلم داره یا می شود قلم آن را خرید با تشکر
ali racer
01-09-2010, 23:16
سلام ببخشید آیا ان8 قلم داره یا می شود قلم آن را خرید با تشکر
تو پکش تو برخی از ریجن ها قلم داره
اگه قلم مخصوص صفخات نمایش خازنی رو براش بخری آره با قلم هم میشه باهاش کار کرد
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
ســــــــــــــــــلام امیدوارم تــــــــــکراری نباشه:
قضیه این گوشی چیه؟مربوط به داخل ایرانه؟
بله
مربوط به رویو هستش که نویسنده عصر ارتباطات از ان8 انجام داده
از نمایندگی نوکیا تو ایران هم گوشی رو گرفته
vahid_crab708
01-09-2010, 23:18
ما که صبر می کنیم تا سال دیگه تو تابستان می گیریم تا قیمت آن متعادل شود به نظر شما چند می شود؟
matin350
01-09-2010, 23:34
برا خاورمیانه چینیه احتمالا شاید مجارشم گیر بیاد ولی واسه اروپا حتما فنلاند!
میشه از دبی فنلاندشو گیر آورد؟؟؟
بنده یه E90 فنلاند دارم که چند ساله آخ نگفته ولی یه E75 چین گرفتم و با وجود اینکه از سری اول بود بعد از 6 ماه اسپیکرش خر خر میکنه و دارم ردش میکنم در صورتی که با اسپیکرش به ندرت موزیک گوش دادم و اکثراً گوشیم رو سایلنته و این فرق فنلاند با چینه... واسه همین میخوام حتماً N8 فنلاند بگیرم.
vahid_crab708
01-09-2010, 23:34
ببخشید آیا قاب و لوازم جانبی به خصوص کیف های لپ تابی در باز می آید
vahid_crab708
01-09-2010, 23:51
راستی من که دستم عرق می کند آیا کیفی وجود دارد که قلم را در آن جا داد که دیگر با لمس کردن با دست کاری نداشته باشم
vahid_crab708
02-09-2010, 01:10
تمام مشخصاتش
معرفی رسمی گوشی جدید n8 از طرف شرکت نوکیا
دوستان به نقل از gsmarena بالاخره این گوشی رسماً از طرف نوکیا معرفی شد.
مشخصات :
تاریخ معرفی : آوریل 2010
تاریخ عرضه : فصل سوم 2010
باند فرکانس شبکه نسل دوم : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
باند فرکانس شبکه نسل سوم : HSDPA 850 / 900 / 1700 / 2100 /1900
سایز گوشی : 113.5x 59.1 x 12.9 mm, 86 cc
وزن : 135 گرم
نوع صفحه نمایش : لمسی خازنی , Amoled
سایز صفحه نمایش : 3.5 اینچ
Multi Touch : دارد
ویژگیهای صفحه نمایش : ضدخش
سنسور مجاورت : دارد
سنسور شتابسنج : دارد
رزولیشن : 360x 640 پیکسل
تفکیک رنگ : 16 میلیون رنگ
سنسور شتابسنج : دارد
ویژگی صفحه نمایش : ضدخش
نوع زنگ : MP3 , ویبره , WAV
اسپیکر : دارد , استریو
پایه خروجی صدا : جک 3.5 mm
دفترچه تلفن : تقريبا نامحدود براي شماره و مشخصه به همراه تصوير تماس گيرنده
گزارش تماسها : بتفصيل نهايتا 30 روز
حافظه داخلی : 16 گیگابایت
حافظه رم : 256 مگابایت
حافظه رام : 512 مگابایت
نوع کارت : (microSD (TransFlash
پشتیبانی کارت حافظه : 32GB
GPRS : دارد , Class 32
EDGE : دارد , Class 32
HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps : 3G
وای فای : دارد , Wi-Fi 802.11 b/g/n , به همراه فناوری UPnP
بلوتوث : دارد , ورژن 2.1 به همراه A2DP
USB : دارد , microUSB ورژن 2
دوربین : 12 مگاپیکسل , 4000x3000 پیکسل ، فوکوس خودکار
نوع لنز : Carl Zeiss
فلاش : دارد , Xenon
Geo-tagging : دارد
تشخیص چهره و لبخند : دارد
فیلمبرداری : دارد , 720p@25fps
فلاش روشن در حالت فیلمبرداری : دارد
دوربین ثانویه : دارد , VGA
سیستم عامل : Symbian ^3 OS
پردازنده : ARM 11 680 MHz processor
شتابدهنده گرافیکی : 3D Graphics HW accelerator
پیام : SMS, MMS, Email, Push Email, IM
مرورگر : WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds
رادیو : دارد
FM transmitter: دارد
بازی : دارد , با قابلیت دانلود
رنگبندی : خاکستری تیره , سفید نقره ای , سبز , آبی , پرتقالی
GPS : دارد , Ovi Maps 3.0
پشتیبانی جاوا : دارد , MIDP 2.1
خروجی تلویزیون : دارد , HDMI and composite
قطب نمای دیجیتال : دارد
جنس بدنه : آلومینیومی
دیگر ویژگیها : Dolby Digital Plus via HDMI
فرمان صوتی : دارد
نمایشگر پرونده ها : دارد (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
پشتیبانی ازFlash : دارد , Flash Lite v4.0
پیش بینی کلمه (T9) : دارد
فرمتهای صوتی قابل پخش : MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
فرمتهای تصویری قابل پخش : MP4/H.264/H.263/WMV player
باطری : (Li-Po 1200 mAh (BL-4D
زمان مکالمه در حالت استفاده از شبکه نسل دوم : 12 ساعت و 30 دقیقه
زمان مکالمه در حالت استفاده از شبکه نسل سوم : 5 ساعت و 30 دقیقه
زمان آماده به کار در حالت استفاده از شبکه نسل دوم : 390 ساعت
زمان آماده به کار در حالت استفاده از شبکه نسل سوم : 400 ساعت
از نکات قابل توجه میتوان به cpu با سرعت 680mhz و رم 256(ram) و رام 512 (rom) مگا بایت همراه با حافظه داخلی 16 گیگابایت و نیز درگاه نصب کارت حافظه میکرو sd تا 32 گیگابایت حافظه اشاره کرد.صفحه نمایش 3.5 اینچ amoled،خازنی،مقاوم در برابر خش و مولتی تاچ است.
دارای رادیو fm همراه با RDS و همچنین FM transmitter.
در ضمن تاریخ ارائه گوشی مانند قبل سه ماهه سوم 2010 اعلام شده و قیمت تخمینی 370 یورو برای آن در نظر گرفته شده است که در حال حاضر حدود 520000 تومان میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصویر در حال کوچک شده می باشد، برای برگت به اندازه ی اصلی کلیک کنید. سایز اصلی عکس 800*600 با حجم 88 kb[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از نوکیا، بر اساس این گزارش این دومین بار است نوکیا اقدام به عرضه یک گوشی به شکل مجازی در سراسر جهان عرضه می کند.
مهمترین ویژگی گوشی N8 پشتیبانی از دوربین 12 مگاپیکسلی است که از کیفیت HD ، لنز کارل زایس و فلش زنون برخوردار است و به کاربران امکان عکسبرداری در شرایط نور کم را می دهد.
این گوشی همچنین از فناوری Dolby Digital Plus بهره می برد که با سیستم سینمای خانگی سازگار بوده و صداها را با کیفیت عالی پخش می کند.
این گوشی امکان دسترسی به شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک و توییتر را دارد و کاربران می توانند تصاویر و ویدیوها را در همان لحظه تصویربرداری به اشتراک بگذارند و تمام رویدادهای فیس بوک فقط با یک کلیک به تقویم گوشی شما اضافه می شود و بر روی صفحه نمایش گوشی نشان داده می شود و به این شکل شما همیشه با تمامی دوستان خود در تماس هستید.
این گوشی دارای سه نمایشگر خانگی است که یک صفحه برای کار، یکی برای سرگرمی و دیگر برای تصاویر دلخواه مثل تصاویر زمینه است که با یک ضربه به سادگی نمایشگر تغییر می کند.
کاربران با دسترسی به فروشگاه نرم افزاری Ovi Store می توانند به دانلود هزاران نرم افزار بازی و ویدیو بپردازند و گوشی خود را به روز رسانی کنند. این گوشی امکان دسترسی به کانال های تلویزیونی دلخواه همچون CNN و National Geographic را فراهم می کند همچنین کاربران می توانند کانال های WebTV بیشتری از فروشگاه Ovi پیدا کنند.
همچنین سرویس ناوبری صوتی در هر جایی از دنیا در اختیار کاربران قرار دارد. به این ترتیب کاربران نام هر جایی که قصد دارند بروند به گوشی وارد کرده و با استفاده از نقشه های نوکیا و راهنمای صوتی به شکل لحظه به لحظه به کاربر کمک می کند تا جایی را که می خواهد بیابید.
این دستگاه همچنین امکان ضبط و پخش بیش از 50 ساعت موسیقی را دارد.
برای این گوشی هدست بلوتوث BH-608 ارایه شده که دارای هشت میکروفن برای کاهش نویز صدای محیط تا 99 درصد است.
ابعاد این گوشی 9/21×59×5/113 میلیمتر است و 135 گرم وزن دارد.
این گوشی همچنین امکان تشخیص دست خط برای چینی ها را دارد. N8 نوکیا از اتصالات HDMI برخوردار است که می تواند به سینمای خانگی یا پروژکتور متصل شده و تصاویر، ویدیو و موسیقی را به نمایش بگذارد. N8 غیر از یک کلید سخت افزاری برای دستیابی به منو، کلیدی برای روشن و خاموش کردن گوشی، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا و کلید دوربین، کلید دیگری ندارد. صفحه کلید الفبایی- شماره ای و صفحه کلید کامل در این گوشی مجازی است.
پشتیبانی از فایل های صوتی mp3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA, AMR-NB, AMR-WB از دیگر امکانات این گوشی است.
باتری گوشی هم لیتیوم یونی 1200 میلی آمپری BL-4D است که در حال مکالمه در شبکه GSM 720 دقیقه و در شبکه WCDMA 350 دقیقه و در حال آماده باش 400 ساعت شارژ نگه می دارد.
این گوشی همچنین می تواند در حالت مکالمه تصویری 160 دقیقه شارژ نگه دارد.
حافظه داخلی گوشی 16 گیگابایتی است و از صفحه نمایش 5/3 اینچی OLED با وضوح تصویر 360×640 پیکسل و پشتیبانی از 16 میلیون رنگ برخوردار است.
پشتیبانی از سرویس های شبکه GPRS/EDGE و HSDPA ، اتصالات بلوتوث، USB، جک صوتی 5/3 میلیمتری و رادیو FM از دیگر امکانات این گوشی است.
سیستم عامل گوشی نسخه ^3 سیمبیان است و از مرورگرHTML 4.1 پشتیبانی می کند.
گوشی N8 در رنگ های نقرهای، طوسی، آبی، سبز و نارنجی به بازار عرضه می شود.
....
با نوکیا N8 متصل شوید، خلق کنید، سرگرم شوید
ICTna - نوکیا N8 ، که یکی از پیشرفته ترین گوشی های هوشمند نوکیا به شمار می رود، تجربه ای عینی از برقراری ارتباط با افراد، مکان ها و سرویس هایی که بیشترین اهمیت دارند را دراختیار کاربران قرار می دهد. آنها با گوشی نوکیا N8 می توانند ضمن ایجاد محتوایی جذاب، امکان لذت بردن از برنامه های وب تی وی و نرم افزارهای پرطرفدار Ovi Store را داشته باشند. این گوشی در سه ماهه سوم سال 2010 با قیمتی معادل 370 یورو، بدون در نظر گرفتن مالیات، به برخی از بازارها راه پیدا می کند.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) نوکیا N8 با دوربین 12 مگاپیکسی به همراه لنز کارل زایس، فلش زنون و همچنین سنسور بزرگ خود امکانات یک دوربین دیجیتال را در اختیار کاربران قرار می دهد. به علاوه، با برنامه ویرایشی که از قبل برروی این گوشی نصب شده است علاقه مندان می توانند ضمن تصویر برداری با کیفیت HD، به ویرایش آن نیز بپردازند. نوکیا N8 با قابلیت های ویژه ای که دارد به عنوان یک وسیله سرگرمی قابل حمل به شمار آمده و کاربران می توانند با اتصال گوشی خود به سینمای خانگی از تماشای تصاویر ویدئویی ضبط شده با صدای فراگیر دالبی دیجیتال لذت ببرند. این گوشی امکان دسترسی به سرویس وب تی وی را نیز فراهم کرده که از این طریق برنامه های مختلف تلویزیونی و اخبار از کانال های خبری به راحتی بر روی گوشی قابل دسترس خواهند بود. ضمناً کاربران می توانند از طریق Ovi Store به شبکه محلی وب تی وی نیز دسترسی مستقیم داشته باشند.
ضمناً نوکیا N8 با داشتن نسخه جدید Ovi Maps به همراه سرویس رانندگی و پیاده روی رایگان در 70 کشور جهان، همراه کاربران در رسیدن به مکان های مورد علاقه شان است.
سیمبین ^3 در نوکیا N8
پرطرفدارترین نرم افزار مورد استفاده در گوشی های هوشمند، سیمبین، با آخرین نسخه اش، یعنی سیمبین ^3 ، گوشی نوکیا N8 را تجهیز کرده است. این نسخه نرم افزاری امکانات پیشرفته ای مثل عکس العمل نسبت به حرکات دست که شامل چند لمس در یک زمان (multi touch) ، تغییر صفحه با حرکت انگشت (flick scrolling) و همچنین امکان زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) است را برای کاربران فراهم می کند. به علاوه، نوکیا N8 دارای صفحه نمایشی چندگانه با برنامه و نرم افزارهای مختلف بوده که به راحتی می تواند مطابق سلیقه کاربران تغییر کند. معماری گرافیکی 2D و 3D جدید در پلت فرم گوشی نوکیا N8 با بهره گیری از سخت افزار پرشتاب آن عکس العمل های سریعتری از واسط کاربر را فراهم کرده است. سیمبین ^3 ضمن ایجاد تحولی در کارایی، با مدیریت بهتر حافظه امکان اجرای چند برنامه را در یک زمان و با سرعتی بیشتر در این گوشی فراهم نموده است.
Qt برای طراحان نرم افزار
گوشی نوکیا N8 اولین گوشی نوکیا بوده که به Qt مجهز شده است. محیط نرم افزاری Qt ضمن تسهیل هرگونه ارتقا، این امکان را به طراحان می دهد تا بتوانند به طراحی نرم افزار پرداخته و از طریق سیمبین و یا سایر پلت فرم ها به اجرا در آورند. نوکیا همچنین Nokia Qt SDK قدرت مند و ساده خود را در نسخه اولیه در دسترس قرار داده که موجب درک بهتری از امکانات Qt برای طراحان نرم افزار شده است.
vahid_crab708
02-09-2010, 01:10
گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از نوکیا، بر اساس این گزارش این دومین بار است نوکیا اقدام به عرضه یک گوشی به شکل مجازی در سراسر جهان عرضه می کند.
مهمترین ویژگی گوشی N8 پشتیبانی از دوربین 12 مگاپیکسلی است که از کیفیت HD ، لنز کارل زایس و فلش زنون برخوردار است و به کاربران امکان عکسبرداری در شرایط نور کم را می دهد.
این گوشی همچنین از فناوری Dolby Digital Plus بهره می برد که با سیستم سینمای خانگی سازگار بوده و صداها را با کیفیت عالی پخش می کند.
این گوشی امکان دسترسی به شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک و توییتر را دارد و کاربران می توانند تصاویر و ویدیوها را در همان لحظه تصویربرداری به اشتراک بگذارند و تمام رویدادهای فیس بوک فقط با یک کلیک به تقویم گوشی شما اضافه می شود و بر روی صفحه نمایش گوشی نشان داده می شود و به این شکل شما همیشه با تمامی دوستان خود در تماس هستید.
این گوشی دارای سه نمایشگر خانگی است که یک صفحه برای کار، یکی برای سرگرمی و دیگر برای تصاویر دلخواه مثل تصاویر زمینه است که با یک ضربه به سادگی نمایشگر تغییر می کند.
کاربران با دسترسی به فروشگاه نرم افزاری Ovi Store می توانند به دانلود هزاران نرم افزار بازی و ویدیو بپردازند و گوشی خود را به روز رسانی کنند. این گوشی امکان دسترسی به کانال های تلویزیونی دلخواه همچون CNN و National Geographic را فراهم می کند همچنین کاربران می توانند کانال های WebTV بیشتری از فروشگاه Ovi پیدا کنند.
همچنین سرویس ناوبری صوتی در هر جایی از دنیا در اختیار کاربران قرار دارد. به این ترتیب کاربران نام هر جایی که قصد دارند بروند به گوشی وارد کرده و با استفاده از نقشه های نوکیا و راهنمای صوتی به شکل لحظه به لحظه به کاربر کمک می کند تا جایی را که می خواهد بیابید.
این دستگاه همچنین امکان ضبط و پخش بیش از 50 ساعت موسیقی را دارد.
برای این گوشی هدست بلوتوث BH-608 ارایه شده که دارای هشت میکروفن برای کاهش نویز صدای محیط تا 99 درصد است.
ابعاد این گوشی 9/21×59×5/113 میلیمتر است و 135 گرم وزن دارد.
این گوشی همچنین امکان تشخیص دست خط برای چینی ها را دارد. N8 نوکیا از اتصالات HDMI برخوردار است که می تواند به سینمای خانگی یا پروژکتور متصل شده و تصاویر، ویدیو و موسیقی را به نمایش بگذارد. N8 غیر از یک کلید سخت افزاری برای دستیابی به منو، کلیدی برای روشن و خاموش کردن گوشی، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا و کلید دوربین، کلید دیگری ندارد. صفحه کلید الفبایی- شماره ای و صفحه کلید کامل در این گوشی مجازی است.
پشتیبانی از فایل های صوتی mp3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA, AMR-NB, AMR-WB از دیگر امکانات این گوشی است.
باتری گوشی هم لیتیوم یونی 1200 میلی آمپری BL-4D است که در حال مکالمه در شبکه GSM 720 دقیقه و در شبکه WCDMA 350 دقیقه و در حال آماده باش 400 ساعت شارژ نگه می دارد.
این گوشی همچنین می تواند در حالت مکالمه تصویری 160 دقیقه شارژ نگه دارد.
حافظه داخلی گوشی 16 گیگابایتی است و از صفحه نمایش 5/3 اینچی OLED با وضوح تصویر 360×640 پیکسل و پشتیبانی از 16 میلیون رنگ برخوردار است.
پشتیبانی از سرویس های شبکه GPRS/EDGE و HSDPA ، اتصالات بلوتوث، USB، جک صوتی 5/3 میلیمتری و رادیو FM از دیگر امکانات این گوشی است.
سیستم عامل گوشی نسخه ^3 سیمبیان است و از مرورگرHTML 4.1 پشتیبانی می کند.
گوشی N8 در رنگ های نقرهای، طوسی، آبی، سبز و نارنجی به بازار عرضه می شود.
....
با نوکیا N8 متصل شوید، خلق کنید، سرگرم شوید
ICTna - نوکیا N8 ، که یکی از پیشرفته ترین گوشی های هوشمند نوکیا به شمار می رود، تجربه ای عینی از برقراری ارتباط با افراد، مکان ها و سرویس هایی که بیشترین اهمیت دارند را دراختیار کاربران قرار می دهد. آنها با گوشی نوکیا N8 می توانند ضمن ایجاد محتوایی جذاب، امکان لذت بردن از برنامه های وب تی وی و نرم افزارهای پرطرفدار Ovi Store را داشته باشند. این گوشی در سه ماهه سوم سال 2010 با قیمتی معادل 370 یورو، بدون در نظر گرفتن مالیات، به برخی از بازارها راه پیدا می کند.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) نوکیا N8 با دوربین 12 مگاپیکسی به همراه لنز کارل زایس، فلش زنون و همچنین سنسور بزرگ خود امکانات یک دوربین دیجیتال را در اختیار کاربران قرار می دهد. به علاوه، با برنامه ویرایشی که از قبل برروی این گوشی نصب شده است علاقه مندان می توانند ضمن تصویر برداری با کیفیت HD، به ویرایش آن نیز بپردازند. نوکیا N8 با قابلیت های ویژه ای که دارد به عنوان یک وسیله سرگرمی قابل حمل به شمار آمده و کاربران می توانند با اتصال گوشی خود به سینمای خانگی از تماشای تصاویر ویدئویی ضبط شده با صدای فراگیر دالبی دیجیتال لذت ببرند. این گوشی امکان دسترسی به سرویس وب تی وی را نیز فراهم کرده که از این طریق برنامه های مختلف تلویزیونی و اخبار از کانال های خبری به راحتی بر روی گوشی قابل دسترس خواهند بود. ضمناً کاربران می توانند از طریق Ovi Store به شبکه محلی وب تی وی نیز دسترسی مستقیم داشته باشند.
ضمناً نوکیا N8 با داشتن نسخه جدید Ovi Maps به همراه سرویس رانندگی و پیاده روی رایگان در 70 کشور جهان، همراه کاربران در رسیدن به مکان های مورد علاقه شان است.
سیمبین ^3 در نوکیا N8
پرطرفدارترین نرم افزار مورد استفاده در گوشی های هوشمند، سیمبین، با آخرین نسخه اش، یعنی سیمبین ^3 ، گوشی نوکیا N8 را تجهیز کرده است. این نسخه نرم افزاری امکانات پیشرفته ای مثل عکس العمل نسبت به حرکات دست که شامل چند لمس در یک زمان (multi touch) ، تغییر صفحه با حرکت انگشت (flick scrolling) و همچنین امکان زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) است را برای کاربران فراهم می کند. به علاوه، نوکیا N8 دارای صفحه نمایشی چندگانه با برنامه و نرم افزارهای مختلف بوده که به راحتی می تواند مطابق سلیقه کاربران تغییر کند. معماری گرافیکی 2D و 3D جدید در پلت فرم گوشی نوکیا N8 با بهره گیری از سخت افزار پرشتاب آن عکس العمل های سریعتری از واسط کاربر را فراهم کرده است. سیمبین ^3 ضمن ایجاد تحولی در کارایی، با مدیریت بهتر حافظه امکان اجرای چند برنامه را در یک زمان و با سرعتی بیشتر در این گوشی فراهم نموده است.
Qt برای طراحان نرم افزار
گوشی نوکیا N8 اولین گوشی نوکیا بوده که به Qt مجهز شده است. محیط نرم افزاری Qt ضمن تسهیل هرگونه ارتقا، این امکان را به طراحان می دهد تا بتوانند به طراحی نرم افزار پرداخته و از طریق سیمبین و یا سایر پلت فرم ها به اجرا در آورند. نوکیا همچنین Nokia Qt SDK قدرت مند و ساده خود را در نسخه اولیه در دسترس قرار داده که موجب درک بهتری از امکانات Qt برای طراحان نرم افزار شده است.
vahid_crab708
02-09-2010, 01:38
به نظر شما X9 موفق تر است با N8
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
Nokia X9 + Symbian^4
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
با اینکه هنوز سیستم عامل سیمبین 3 رونمایی نشده. شاهد این هستیم که نوکیا قراره گوشی جدید خودشو از سری X با نام X9 با سیستم عامل سیمبین 4 عرضه کنه.
شاید دیگه همه تو این فکر بودیم که نوکیا هم داره با تکنولوژی روز پیش میره ولی کندتر از رقبای خودش.ولی حالا میبینیم که نوکیا قصد داره بازار رو از ریشه در دست بگیره.
حالا ببینید امکانات سخت افزاری نوکیا رو که بعد از N900 که انقلابی در زمینه ی تجهیزات کلی سخت افزاری نوکیا بود این یکی خیلی جالب تر هست.
1GHz Cortex A8 processor
12-megapixel camera
A 3.7-inch AMOLED screen
32GB internal storage
HDMI out port
Wi-Fi
aGPS
HSDPA
خوب دیگه چیز دیگه ای نمیشه گفت دوربین 12 مگاپیکسلی و پردازنده ی 1 گیگاهرتزی با صفحه نمایش بینظیر 3.7 اینچی AMOLED.و بروایت تکرار(البته تکرار خوب) 32 گیگابایت حافظه ی داخلی.
و از همه مهم تر پورت HDMI این گوشی.که نوید عرضه ی یک گوشی انقلابی رو مثل N95 Classic میده.
هنوز تاریخی حتی فرضی از زمان ارائه ی این گوشی به بازار در دست نیست.ولی با وجود گزینه ی سیمبین 4 نباید انتظار داشت که به این زودی ها بیاد چون هنوز سیمبین 3 نیومده.
ولی هر چی باشه ارزش انتظار رو داره.
راهنمای حروف اختصاری سری گوشیهای نوکیا
C: Cheap phones for mass
X: Entertainment, specially music
E: Business
N: High-end & multimedia
S: Exclusive phones, limited
02-09-2010, 04:18
تمام مشخصاتش
[COLOR=#4b0082]معرفی رسمی گوشی جدید n8 از طرف شرکت نوکیا
[SIZE="3"][B]دوستان به نقل از gsmarena بالاخره این گوشی رسماً از طرف نوکیا معرفی شد.
واقعاً خسته نباشن ایشون(نوکیا)
خیلی زحمت کشیدن بعد اینهمه مدت
چه عجله ایه تا سال 2011 صبر میکردن حالا!
offlineinternet
02-09-2010, 09:17
وحید جان اولا که این گوشی خیلی وقته معرفی شده الانم بعضی جاها اومده
دوما مشخصات گوشی صفحه اول هم هست ونیازی نیست شما دوباره تکرار کنید
درباره اون x9 هم حدود ۱ سال پیش تو هین فروم خودم لینکشو گذاشتم و همه دیدن ونظر دادن و نتیجه این شد که فیکه اصلی ترین دلیل هم همون عکسش هست که اگه ۱۲ باشه مسلما باید یه برامدهگی پشت گوشی باشه که نیست و اگه بخواد اینو بزنه که رسما یعنی n8 بر فنا پس فیکه
لطفا رعایت کنید :40:
ali racer
02-09-2010, 14:35
خب یه خبر جالب
قابلیت تکست این پوت Swype رو نوکیا برای ان8 خریده
و برای ان 8 بهینه اش کرده !
amir200812
02-09-2010, 16:19
خب یه خبر جالب
قابلیت تکست این پوت Swype رو نوکیا برای ان8 خریده
و برای ان 8 بهینه اش کرده !
حالا این چی هست؟
mr_khodaei2008
02-09-2010, 17:13
قرار نيست بياد ديگه از انتظار خسته شدم
matin350
02-09-2010, 17:43
How to: Replace Battery in the Nokia N8
This guide is provided just in case yourNokia N8’s battery dies and you want to replace it yourself without the hassle of visiting or shipping the device to a repair center. We hope you never have to do this, but we need to add that we are not responsible for broken devices as a result of following this guide
1. Unscrew the Torx+ size 4 screw on each side of theNokia N8 7 full turns.
Do not remove the screw completely!
2. Pull out the bottom assembly.
3. Lift and pull out the battery lid.
4. Use the pull-out tape to remove the ORIGINAL battery.
5. Attach the pull-out adhesive to your NEW battery
6. Insert the NEW battery as shown.
7. Place the shown end of the battery lid and then lower down the other end. Note that the battery pull-out tape is left under the battery lid.
8. Press and hold both of the two shown screws in.
9. Place the bottom cover as shown and press it into its place. If the bottom cover does not go in properly, loosen up the side screws a bit.
10. Hold the bottom cover in its place and tighten the torx + size 4 screws on both sides. That’s it!
yoosef_st
02-09-2010, 19:43
خداییش این نوکیا خیلی خره هان!
آخه نمیتونستن یه جوری طراحیش کنن که باتریش راحتتر در بیاد؟
اونوقت حالا سیم کارت کجاش میخوره؟
f-secure
02-09-2010, 20:07
خداییش این نوکیا خیلی خره هان!
آخه نمیتونستن یه جوری طراحیش کنن که باتریش راحتتر در بیاد؟
اونوقت حالا سیم کارت کجاش میخوره؟
در خر بودنش که شکی نیست بخاطر اینهمه معطل کردن ملت همیشه در صحنه.خواسته مثل آیفون همه رو تشنه نگهداره!
ولی سیمکارت از بغل گوشی یه شیار داره راحت میشه بذاریش و ورداری.این یه مزیته بزرگه
ولی باتری.خود نوکیا میگه چون سیمکارت ربطی به جای باتری نداره و نیازی نداری باتری را هی برداری بذاری به همین خاطر به اون صورت طراحیش کرده.بد حرفیم نزده
matin350
02-09-2010, 22:48
حالا این چی هست؟
دوست عزیز یه قابلیت زیبا برای تایپ سریع و راحت... نحوه کار بصورتیه که انگشت شما بدون جدا شدن از روی صفحه کلید حرکت میکنه و کلمه مورد نظر نوشته میشه... به عنوان مثال برای تایپ MATIN پیوسته بصورت شکل زیر حرکت میکنید.
این قابلیت تنها در اختیار سامسونگ بوده و روی Samsung Galaxy S موجود میباشد، که البته به زودی در N8:46:
armin_punisher6
02-09-2010, 23:29
دوست عزیز یه قابلیت زیبا برای تایپ سریع و راحت... نحوه کار بصورتیه که انگشت شما بدون جدا شدن از روی صفحه کلید حرکت میکنه و کلمه مورد نظر نوشته میشه... به عنوان مثال برای تایپ MATIN پیوسته بصورت شکل زیر حرکت میکنید.
این قابلیت تنها در اختیار سامسونگ بوده و روی Samsung Galaxy S موجود میباشد، که البته به زودی در N8:46:
رو گالاکسی دیده بودم.خیلی جالبه.رو آیفون 4 هم هست؟
safoora55
03-09-2010, 08:50
الان دقیقا یادم نیست به نظرم اولی نبود ولی نمی تونم با اطمینان بگم
من چون از ظاهرش خوشم اومد فقط n8 رو نگاه کردم گفتم برم ببینم چیه بعدا بیام قیمت بپرسم ولی حالا که این طور شد حتما فردا میرم ببینم چی بوده اگر اصلی بود عکسش رو براتون میذارم
دوستان کلی شرمندهههههههه
دیروز رفتم دوباره اون گوشی رو دیدم بله یکی از مدلهای چینی بود البته مارکش همون بالای صفحه بود ولی توی طراحی یکم بی قواره تر بود
طرف میگفت مدل نوکیاست:18::18:
تا من باشم دیگه درست دقت کنم
بازهم از راهنمایی دوستان ممنون
roozbeh1369
03-09-2010, 09:16
رو گالاکسی دیده بودم.خیلی جالبه.رو آیفون 4 هم هست؟
بله آیفون 4 هم این قابلیت را داره
armin_punisher6
03-09-2010, 09:35
بله آیفون 4 هم این قابلیت را داره
میشه لطفا یه فیلمی بزارین که این حرفتونو ثابت بکنه؟
musketeer
03-09-2010, 10:20
عزیز میدونی موتورولا چند وقته از این استفاده میکنه تو گوشیاش؟! اینو ببین
matin350
03-09-2010, 12:23
عزیز میدونی موتورولا چند وقته از این استفاده میکنه تو گوشیاش؟! اینو ببین
درسته دوست عزیز در چند گوشی اخیر موتو هم استفاده شده.
We were waiting for this one for now a long time, since Nokia invested in Swype along with Samsung actually. Swype, according to@Camb078 is coming soon for the Nokia N8. Seems like Nokia is catching up pretty quick, this technology has already been implemented in high-end Samsung devices for a while, like in the Galaxy S which I have been using. All I have to say about Swype is that is great. It takes a long time to get used to, but once you get it, going back to the old tapping just feels ridiculous. Swype is really fast, and when you know how to use it there are a lot of little tricks that can save you a long time. I am really happy to see Nokia offering different text-input methods in the N8. Note that if you don’t like Swype, you can always turn it off and use whatever other keyboard Nokia puts in the N8, or even the Swype keyboard, as you don’t have to actually ”swype” to use it
t2download
03-09-2010, 17:50
کاش کسی که با این گوشی میگه کار کردم از صدای گوشی هم صحبتی میکرد .:46:
offlineinternet
03-09-2010, 19:29
برای i8000 هم هست ولی کار باهاش سخته خیلی
کلا خیلی اشتباه داره
باید تمرین کنید خیلی زیاد
newahwaz
03-09-2010, 20:47
p990 هم داره دوستان....
اشتباه هم خیلی خیلی زیاد داره
armin_punisher6
03-09-2010, 22:40
p990 هم داره دوستان....
خیر دوست من.p990 قابلیت swype نداره.
matin350
03-09-2010, 22:45
p990 هم داره دوستان....
دوست عزیز بنده چند سالی P990 داشتم، اون قابلیتی که شما اشاره میکنید تشخیص دستخطه که اشتباه هم زیاد داره و با swype کاملاً متفاوته.
به به انگار بررسی رسیده به تشخیص قابلیت swype در گوشیهای مختلف
amirz2ir
04-09-2010, 17:25
گوشیه خوبیه ولی از cpu , ram rom که براش گذاشتند خوشم نیومد. الان کمتر از 1gig cpu واسه این گوشی کمه!
نمیدونم این نوکیا کی میخواد بیخیال سیمبیان بشه! سیتم عمل مزخرفیه! اسمش با سرعت کم تداعی میشه!
armin_punisher6
04-09-2010, 21:06
به به انگار بررسی رسیده به تشخیص قابلیت swype در گوشیهای مختلف
میشه لطفا بگین کجاست؟
daryosh999
04-09-2010, 21:35
اقا این نوکیا چرا انقدر cpu,ram,rom پایین زده.در کل گوشی خوبیه یه چندتایی فناوری خیلی جالبو با خودش یدک می کشه.در کل من موندم بین فناوری های جالب این گوشی در مقابل این چندتا قطعه ی اساسی ضعیف. فعلا که منتظرم بیاد ببینم قیمتش چنده.بررسی کنم ارزش داره 97 بفروشم اینو بگیرم.
amir200812
04-09-2010, 21:40
اقا این نوکیا چرا انقدر cpu,ram,rom پایین زده.در کل گوشی خوبیه یه چندتایی فناوری خیلی جالبو با خودش یدک می کشه.در کل من موندم بین فناوری های جالب این گوشی در مقابل این چندتا قطعه ی اساسی ضعیف. فعلا که منتظرم بیاد ببینم قیمتش چنده.بررسی کنم ارزش داره 97 بفروشم اینو بگیرم.
به اعداد توجه نکنید!
در تمام تست ها قدرت بالایی از خودش نشون داده!
DariushGreat
04-09-2010, 21:58
همین که از نظر توان پردازشی از اون گالکسی پر مدعا ( خدای پردازنده ) و آیفون 4جی به اندازه 6 - 7 سر و گردن بالاتر ایستاده ( با این که در کاغذ این قطعات ضعیف جلوه می کنن ) فکر کنم کافی باشه. در صفحات پیش چند تست بنچمارک گرفته شده که در اون N8 در جایگاه قابل توجه و دقیقا رتبه 1 قرار گرفته.
شاد باشین
L.A.M.P.A.R.D
04-09-2010, 22:17
همین که از نظر توان پردازشی از اون گالکسی پر مدعا ( خدای پردازنده ) و آیفون 4جی به اندازه 6 - 7 سر و گردن بالاتر ایستاده ( با این که در کاغذ این قطعات ضعیف جلوه می کنن ) فکر کنم کافی باشه. در صفحات پیش چند تست بنچمارک گرفته شده که در اون N8 در جایگاه قابل توجه و دقیقا رتبه 1 قرار گرفته.
شاد باشین
عزیزم....این بخاطره سیستم عامل سبک و راحتش هست...اگه همون iphone سیمبین بزاره که چند برابر میشه سرعتش:27:
matin350
04-09-2010, 22:25
ملاحظه فرمائید:
First impressions Nokia N8
به نظر از فرمتهای Divx & Xvid پشتیبانی نمیشه:13:
خیلی وقت بود توی تاپیک نیومده بودم اقا این n8 هنوز نیومده؟!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که همه را گذاشتند تو خماری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترین سوالی که دارم اینه که قراره کی بصورت رسمی وارد بازار بخصوص ایران بشه؟ و اینکه پیش بینی میشود این گوشی با چه قیمتی در ایران فروخته بشه؟ چون بدجور منتظرشم.
بچه ها شاید پرسیدن این سوال در حال حاظر که گوشی تو دستمون نیست و برنامه نویس ها و توسعه گر ها راه حل ها رو ارائه ندادن معقولانه نباشه میخوام بگم که توسط برنامه flipfont تو ایکس 6 فونتهای انگلیسی گوشی رو عوض می کردیم که یه برنامه سیمبیان بود ولی فونتهای فارسی رو نتونستیم. واسه این گوشی منظورم ان 8 چه پیشنهاد هایی دارید ..
آخه میدونید تغییر فونت یه جوریه که آدم رو سر ذوق میاره و گوشی رو کاملا سفارشی و باکلاس می کنه
حق با شماست فکر هم میکنم که بشه روی سیمبین 3 هم این کار رو انجام داد ولی نمیشه نظر قطعی داد تا موقعی که این ... این گوشی رو ول کنند بیاد اینور.
MOHAMMAD2010
05-09-2010, 12:22
میشه درباره این قابلیت توضیح بدی ؟
چه جوری وقتی دستمونو روی صفحه میکشیم فقط حروف کلمه دلخوا زده میشن !؟
DariushGreat
05-09-2010, 13:09
عزیزم....این بخاطره سیستم عامل سبک و راحتش هست...اگه همون iphone سیمبین بزاره که چند برابر میشه سرعتش:27:
اهه!!! :27:
عزیزم...؟ استیو جابز جونتون که خیلی سنگ سرعت و کارایی مک رو به سینه می زد! چی شد؟؟؟ اگه سیمبین 3^ نصب بشه روش سریع تر می شه؟؟ :16::16: یعنی مک آیفون اینقدر درپیته؟! :18:
سیمبین 3^ چندان آش دهن سوزی نیست که بگیم خیلی سبکه و باعث تغییر 100% گوشی شده؛ و کاری هم کرده که سریعتر از آیفون جلوه کنه. این چیزی که فرمودید قراره در سیمبین 4^ پیاده بشه... پس با این حساب می شه گفت در فوق العاده بودن N8 شکی نیست... حداقلش اینه که پردازنده و فرکانس پردازنده و امکاناتش Fake نیست!
شاد باشین
daryosh999
05-09-2010, 16:11
اقا من خودم هنوز با چنین فناوری کارد نکردم . ولی فکر کنم منظور اینه : شما توی صفحه کلید های معمولی برای تایپ یه حرف شاید نیاز باشه چندین بار یه کلیدو فشار بدین مثلا برای حرف c باید سه بار دکمه شماره 2 رو فشار بدین یا در تایپ فارسی برای نوشتن حرف ((م)) باید 6 بار دکمه شماره 8 رو فشار بدین. تو گوشیم که خودتون می دونین بعد از تایپ هر حرف اگه دوباره بخواین از اون کلید استفاده کنین باید یه چند ثانیه ای صبر کنین که این باعث می شه زمان زیادی هدر بره. ولی حالا کیبورد کامپیوترو تصور کنین که برای هر حرف یه کلید وجود داره و شما خیلی سریع می تونین تایپ کنین. قضیه این فناوری هم فکر کنم اینه که به شما یه کیبورد کامل میده که همه حروفو داره و شما می تونین سریع تایپ کنین . حالا فکر کنم این فناوری رو با یه جور فناوری پیش بینی کلمات مثل (T9) هماهنگ می کنن که دیگه میشه اخر هر چی سرعت تایپ.
(اینا چیزایی بود که من از این فناوری دستگیرم شد . اساتید محترم اگه ایرادی هست تصحیح کنن باعث دلگرمیه)
MOHAMMAD2010
05-09-2010, 16:21
اقا من خودم هنوز با چنین فناوری کارد نکردم . ولی فکر کنم منظور اینه : شما توی صفحه کلید های معمولی برای تایپ یه حرف شاید نیاز باشه چندین بار یه کلیدو فشار بدین مثلا برای حرف c باید سه بار دکمه شماره 2 رو فشار بدین یا در تایپ فارسی برای نوشتن حرف ((م)) باید 6 بار دکمه شماره 8 رو فشار بدین. تو گوشیم که خودتون می دونین بعد از تایپ هر حرف اگه دوباره بخواین از اون کلید استفاده کنین باید یه چند ثانیه ای صبر کنین که این باعث می شه زمان زیادی هدر بره. ولی حالا کیبورد کامپیوترو تصور کنین که برای هر حرف یه کلید وجود داره و شما خیلی سریع می تونین تایپ کنین. قضیه این فناوری هم فکر کنم اینه که به شما یه کیبورد کامل میده که همه حروفو داره و شما می تونین سریع تایپ کنین . حالا فکر کنم این فناوری رو با یه جور فناوری پیش بینی کلمات مثل (T9) هماهنگ می کنن که دیگه میشه اخر هر چی سرعت تایپ.
(اینا چیزایی بود که من از این فناوری دستگیرم شد . اساتید محترم اگه ایرادی هست تصحیح کنن باعث دلگرمیه)
اینی که شما گفتیو که همه گوشی های لمسی دارن !
aydin_eb7777
05-09-2010, 17:56
---------
کاملا اشتباهه!
این توضیحاتی که شما دادی کلا مال کیبوردهای QWERTY هستش و این فناوری که دوستان می گن چیز دیگه ای باید باشه
در حقیقت به نظر میاد نیازی نیست انگشت را از روش برداری و با کشیدن انگشت روی کیبردگوشی تشخیص می ده که شما چه حرفیو می زنی حالا چه جوریش را نمی دونم شاید با تغیر جهت ناگهانی انگشت از روی یک دکمه به دکمه دیگه که اینجوری اخرین حرف را قبول می کنه
و شاید هم زماندار باشه که با نگه داشتن چند میلی ثانیه بیشتر روی یک حرف اون را تشخیص می ده!
tired friend
05-09-2010, 18:10
---------
کاملا اشتباهه!
این توضیحاتی که شما دادی کلا مال کیبوردهای QWERTY هستش و این فناوری که دوستان می گن چیز دیگه ای باید باشه
در حقیقت به نظر میاد نیازی نیست انگشت را از روش برداری و با کشیدن انگشت روی کیبردگوشی تشخیص می ده که شما چه حرفیو می زنی حالا چه جوریش را نمی دونم شاید با تغیر جهت ناگهانی انگشت از روی یک دکمه به دکمه دیگه که اینجوری اخرین حرف را قبول می کنه
و شاید هم زماندار باشه که با نگه داشتن چند میلی ثانیه بیشتر روی یک حرف اون را تشخیص می ده!
درسته......یعنی بدون اینکه دستتو بکشی از رو ی صفحه دستتو به رو صفحه ی حروف می کشی و می تایپی......مثلا آرمین.....بدون این که دوباره رئو صفحه بزنی با یه حرکت می نویسی....:46:
L.A.M.P.A.R.D
05-09-2010, 19:22
اهه!!! :27:
عزیزم...؟ استیو جابز جونتون که خیلی سنگ سرعت و کارایی مک رو به سینه می زد! چی شد؟؟؟ اگه سیمبین 3^ نصب بشه روش سریع تر می شه؟؟ :16::16: یعنی مک آیفون اینقدر درپیته؟! :18:
سیمبین 3^ چندان آش دهن سوزی نیست که بگیم خیلی سبکه و باعث تغییر 100% گوشی شده؛ و کاری هم کرده که سریعتر از آیفون جلوه کنه. این چیزی که فرمودید قراره در سیمبین 4^ پیاده بشه... پس با این حساب می شه گفت در فوق العاده بودن N8 شکی نیست... حداقلش اینه که پردازنده و فرکانس پردازنده و امکاناتش Fake نیست!
شاد باشین
ببین عزیزم....بزار واست یه مثال بزنم....فرض کن تو یه pc داشته باشی با رم 512 و گرافیک 256....حالا روی این سیستم ، xp بهتر جواب میده یا 7 ؟ سرعت کدوم بیشتره ؟ قطعا xp.....حالا همین قضیه واسه ی موبایل هم هست.....سیمبین روی n8 مثل xp sp3 میمونه و ویندوز 7 مثل اندروید روی galaxy s:46:
matin350
05-09-2010, 19:26
دوست عزیز اساس کار مکث چند صدم ثانیه ای انگشت روی حرف مورد نظر میباشد، به هر حال شما باید تقریباً کیبورد رو حفظ باشی و حرکت از یک حرف به حرف دیگر بدون وقفه انجام بشه و توقف بسیار کوتاه روی حروف مورد نظر صورت بگیره.
tired friend
05-09-2010, 19:52
ببین عزیزم....بزار واست یه مثال بزنم....فرض کن تو یه pc داشته باشی با رم 512 و گرافیک 256....حالا روی این سیستم ، xp بهتر جواب میده یا 7 ؟ سرعت کدوم بیشتره ؟ قطعا xp.....حالا همین قضیه واسه ی موبایل هم هست.....سیمبین روی n8 مثل xp sp3 میمونه و ویندوز 7 مثل اندروید روی galaxy s:46:
می دونیم برادر می گه اون که با این همه کب کبه دب بده دیگه روش سیمبیان نمی زاره که.....با همین سیستمم عالی عمل می کنه نیازی هم به سی پی یو زیاد نیس....:13:سی پی یو ش که فعلا فک کنم اول باشه که خیلی خوبه/.
daryosh999
05-09-2010, 23:40
اقا کسی می دونه کیفیت این فیلم های dvd که از بیرون می گیریم چیه؟ بعد گوشی یا نرم افزاری هست که این پسوندو پخش کنه. چون اینکه n8پورت hdmi داره خیلی عالیه و می شه باهاش عکس هارو رو یه lcd 48 اینچی دیدو کلی حال کرد. ولی وقتی دایویکس پخش کنی رو همین صفحه گوشی کیفیت حال ادمو بهم می زنه چه برسه روی lcd 48 اینچی ببینی. منظورم اینه که اگه بشه با این n8 پسوند های با کیفیتو اجرا کرد بعدم با اون پورت hdmi وصل کنی به تلویزیون .بعد این قضیه باید این dvd player ها رو بریزی تو سطل اشغال .
hamidkabiri6270
06-09-2010, 02:41
فرستنده اف ام در ان 8:
موزیک مورد نظرتون را روی موج اف ام ماشین انداخته و با کیفیت عالی از ضبط ماشین موزیک پخش میشه.حین پخش موزیک از ضبط ماشین میتونید کارهای عادیتون با گوشی را هم انجام بدید مثل اس ام اس دادن بدون اینکه پخش موزیک ازضبط ماشین قطع شود.کل ماجرا در این ویدیو:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
f-secure
06-09-2010, 03:59
اقا کسی می دونه کیفیت این فیلم های dvd که از بیرون می گیریم چیه؟ بعد گوشی یا نرم افزاری هست که این پسوندو پخش کنه.
کیفیت DVD در سیستم NTSC که عمدتاً مربوط به ژاپن و آمریکاست برابر 704x480 و در سیستم PAL که بیشتر رایجه برابر 704x576 هست و طبق فرمت MPEG2 فشرده سازی میشه.همه ی برنامه های پخش ویدیویی میتونن این فرمت رو پخش کنن
چون اینکه n8پورت hdmi داره خیلی عالیه و می شه باهاش عکس هارو رو یه lcd 48 اینچی دیدو کلی حال کرد. ولی وقتی دایویکس پخش کنی رو همین صفحه گوشی کیفیت حال ادمو بهم می زنه چه برسه روی lcd 48 اینچی ببینی. منظورم اینه که اگه بشه با این n8 پسوند های با کیفیتو اجرا کرد بعدم با اون پورت hdmi وصل کنی به تلویزیون .بعد این قضیه باید این dvd player ها رو بریزی تو سطل اشغال .
این حرفت اشتباهه دوست عزیز.اونچه که در فیلمها مهمه کیفیت و رزولوشن شونه.اون فیلم DivX که میگی, بستگی داره کیفیتش به چه صورت باشه.متآسفانه بخاطر ناشی بودن کسانیکه فیلمهای رو در بازار فشرده و روی CD پخش میکنن خیلیها مثل شما تصورشون اینه اشکال از فرمت DivX هستش در صورتیکه اشکال از فیلم و اشخاصیه که Rip میکنند
البته فرمتهای فشرده سازی و Containar های بهتری نسبت به DivX وجود داره.ضمناً شما وقتی یه فیلم HD و یا احیاناً در صورت توانایی کافی پردازشگر: Full HD رو از روی گوشی بروی HDTV منتقل کنی بسیار کیفیت بالایی داره و نمیدونم چرا این مسآله رو اصلاً درنظر نگرفتی
daryosh999
06-09-2010, 10:03
سلام.شاید اینجوریه که شما میگی من خودم چندبار فیلمای divix گیرم اومد که کیفیت عالی داشت. ببخشید قسمت دوم حرفتو کامل نفهمیدم یعنی n8 می تونه کیفیت HD یا Full HD رو پخش کنه بعدم ما با اون پورت HDMI بدون کاهش کیفیت تصویرو بفرستیم روی HD TV . اگه این عملی باشه ترکیب usb on the go ان8 با این پورت HDMI میشه یه رویای واقعی .
f-secure
06-09-2010, 11:00
سلام.شاید اینجوریه که شما میگی من خودم چندبار فیلمای divix گیرم اومد که کیفیت عالی داشت. ببخشید قسمت دوم حرفتو کامل نفهمیدم یعنی n8 می تونه کیفیت HD یا Full HD رو پخش کنه بعدم ما با اون پورت HDMI بدون کاهش کیفیت تصویرو بفرستیم روی HD TV . اگه این عملی باشه ترکیب usb on the go ان8 با این پورت HDMI میشه یه رویای واقعی .
در پخش HD هیچ شک نکن.چون اصلاً دوربین خودش HD فیلمبرداری میکنه و هیچوقت نمیشه نتونه فیلم خودشو پخش کنه
ولی در مورد Full HD باید بیاد و امتحان کنی.چون توان پردازشی بیشتری باید پردازنده ی اصلی و گرافیکی داشته باشند
سلام ببخشيد
اين گوشي كيبوردش مجازي هست يا فيزيكي؟
symbian 3 يعني چي؟مثل n97 سري 60 يا در كل سري 60 ورژن 3؟
ight sensor چيه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
سلام ببخشيد
اين گوشي كيبوردش مجازي هست يا فيزيكي؟
symbian 3 يعني چي؟مثل n97 سري 60 يا در كل سري 60 ورژن 3؟
ight sensor چيه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
مجازی دیگه ... Qwerty
os جدید و اپن سورس نوکیا ... نه با اون فرق داره ولی مشابه هستند!
سنسور نور
amir200812
06-09-2010, 19:17
چند روز پیش دوستان عکس مقایسه Iphone 3gs رو با N8 گذاشته بودند!
اینبار با Iphone 4g مقایسه شده:
N8 ایفون رو سوسک کرده:8:
amir200812
06-09-2010, 19:30
مجازی دیگه ... Qwerty نداره
نه عزیز Qwerty هست ولی مجازی هست!
نه عزیز Qwerty هست ولی مجازی هست!
درسته منظورم فیریکی بود !!!
الان مکی ها میان زر میزنن!
خب سیستم عامل هم نقش مهمی در خوب بودن گوشی داره! همش که میزان CPU و ram مهم نیست!
مثل مقایسه دو موتور 1600 TU5 و XF71800 که tu5 کاملا برتره!
در حال حاضر به نظر من سیمبین 3 خوب کار کرده، و با QT چیزی از آندروید و ایفون کم نخواهد داشت! شید برتر هم باشه!
فعلا که آندروید برتر هست و دوست داران نوکیا هم منتظر می گو هستند!
:8:
با سپاس
armin_punisher6
06-09-2010, 21:12
این آمار مزخرفی بیش نیست.دیگه همه میدونن سی پی یو آیفون 4 یکی از بهترین سی پی یو هاست.پس این اختلاف امتیاز کاملا غیر باوره.
ninja3000sh
06-09-2010, 22:18
این مقایسه به نظرم یه مقایسه غیره منطقی هستش.
میتونین منبع رو هم بزارین؟؟در ضمن هر منبعی هم که یه تست بنجمارک میزاره نباید بهش اعتماد کرد.
الان سایتهای معروف تو بعضی موارد دارن پارتی بازی میکنن چه برسد به سایتهای کم ارزش.:27::27:
در کل سیمبین سیستم عاملش زیاد خوشایند نیست و اگه روی این سیستم عامل یه سی پی یو 2 گیگا هرتزی هم بزارن عملا بی استفاده میمونه.
چند درصد از برنامه ها و بازیهای سیمبین سی پی یو گوشی رو به زور میندازه؟؟؟؟؟
اصلا چقدر برنامه و بازی درست و حسابی واسه سیمبین بیرون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر سیمبین خیلی خیلی خیلی جا داره تا بیاد با مک رقابت کنه.
amir200812
06-09-2010, 22:35
میتونین منبع رو هم بزارین؟؟در ضمن هر منبعی هم که یه تست بنجمارک میزاره نباید بهش اعتماد کرد.
الان سایتهای معروف تو بعضی موارد دارن پارتی بازی میکنن چه برسد به سایتهای کم ارزش.:27::27:
در کل سیمبین سیستم عاملش زیاد خوشایند نیست و اگه روی این سیستم عامل یه سی پی یو 2 گیگا هرتزی هم بزارن عملا بی استفاده میمونه.
این آمار مزخرفی بیش نیست.دیگه همه میدونن سی پی یو آیفون 4 یکی از بهترین سی پی یو هاست.پس این اختلاف امتیاز کاملا غیر باوره.
عزیز زحمت بکش برو سایت خود glbenchmark بخش مقایسه این دو گوشی رو مقایسه کن! همین نتیجه رو میبینی!
درضمن فعلا که 1GHz که روی ایفون هست در برابر 680MHz که روی N8 هست سوسک شده:8:!
آدلانتیس
06-09-2010, 23:56
قیمت نهایی تو ایران چنده؟
شما عوض اینکه رو هوا ( با تعصب ، نظر دادن از روی عدد و نه کارایی ( اینکه مثلا Cpu 1GHz از 680 mhz بهتره چون عدد اولی بزرگتره ! ) بگید منطقی نیست ، بهتره یه مثال رد از یک منبع معتبر ( از نظر شما ) بیارید !
بحث و نظر دادن در مورد سیستم عاملی هم که تاحالا از 1 کیلومتری هم ندیدینشون واقعا بخش جالبی از صحبت های شما رو تشکیل میده . حالا بماند که شما حتی با اصول برنامه نویسی برای این سیستم عامل و میزان تواناییش مطمئنا آشنایی ندارید . ( منم ندارم ، برای همین هم نمیام بگم نسبت به فلان سیستم عامل بهتره یا بدتر )
اینکه نشد ، من هر چی دوست نداشتم بگم نه اینطور نیست فلانه (Because i said so ) ! دوست عزیزمون یک عکس قرار دادن در پست بعدیشون هم منبع آوردن ... شما هم همین مورد رو در جهت رد قرار بدید .:11:
mehryazdan
07-09-2010, 00:49
به نظر من نمیتونه کیفیت HD رو پخش کنه
اینکه HD فیلمبرداری میکنه ربطی به پخش نداره من یک زمانی N82 داشتم 480*640 فیلم ضبط میکردن ولی رزولیشن بالاتر از 240*320 رو نمیتونست پخش کنه فقط فیلم ضبط شده خودش رو میتونست پخش کنه 99.99 درصد مطمئن هستم نمیتونه پخش کنه
armin_punisher6
07-09-2010, 07:41
عزیز زحمت بکش برو سایت خود glbenchmark بخش مقایسه این دو گوشی رو مقایسه کن! همین نتیجه رو میبینی!
درضمن فعلا که 1GHz که روی ایفون هست در برابر 680MHz که روی N8 هست سوسک شده:8:!
من که تو اون سایت چیزی پیدا نکردم.اگه میشه لینک کاملشو بدین.شما بهتره برین تو ی و ت ی و ب و از اونجا مقایسه این دوگوشی رو ببینین تا بفهمین که کی زرمیزنه.
اینکه HD فیلمبرداری میکنه ربطی به پخش نداره من یک زمانی N82 داشتم 480*640 فیلم ضبط میکردن ولی رزولیشن بالاتر از 240*320 رو نمیتونست پخش کنه فقط فیلم ضبط شده خودش رو میتونست پخش کنه 99.99 درصد مطمئن هستم نمیتونه پخش کنه
مگه یه چنین چیزی ممکنه؟
خوب وقتی خودش HD ضبط میکنه خوب یعنی اینکه قابلیت پخش این فرمت رو هم داره دیگه.
f-secure
07-09-2010, 13:13
99.99 درصد مطمئن هستم نمیتونه پخش کنه
ما به همون 0.01 درصدش مطمئنیم :31:
sltavakoli
07-09-2010, 13:22
حث و نظر دادن در مورد سیستم عاملی هم که تاحالا از 1 کیلومتری هم ندیدینشون واقعا بخش جالبی از صحبت های شما رو تشکیل میده
+1000
اخه شما که هنوز Symbian^3 رو ندیدی رو چه حساب و منطق و فکر عقل و فلسفه ای میای میگی سیمبین به درد نمیخوره؟
مث اینه که الان من بیام بگم ویندوز 8 به درد نمیخوره !
عجب بدبختیا داریما ! :دی
total_overdose
07-09-2010, 13:32
دوست عزیز شما اشتباه امتحان کردی.
ان82 هم 480*640 رو با نرم افزار خود گوشی راحت پخش میکرد:46: بارها و بارها من باهاش با همین سایز فیلم نگاه کردم.تازه با کور پلیر بالاتر رو هم پخش کردم.
ان8 هم به همون سایزی که فیلم میگیره پخش میکنه .
daryosh999
07-09-2010, 16:00
سلام .میشه یه نفر واسه ما نحوه ی مقایسه ی عملکرد cpu و این چیزا رو تو ضیح بده . مثلا همین ایفون4 چرا با اینکه cpu 1GHz ولی دوستان یه سری مقایسه هایی گذاشتن که در مقابل cpu ان8 عملکرد بدتری داره . میشه در مورد نوع این مقایسه یه توضیحی بدین.
total_overdose
07-09-2010, 16:25
سلام .میشه یه نفر واسه ما نحوه ی مقایسه ی عملکرد cpu و این چیزا رو تو ضیح بده . مثلا همین ایفون4 چرا با اینکه cpu 1GHz ولی دوستان یه سری مقایسه هایی گذاشتن که در مقابل cpu ان8 عملکرد بدتری داره . میشه در مورد نوع این مقایسه یه توضیحی بدین.
سلام
دوست عزیز در اینکه سی پی آیفون قویتره شک نکن:46:
اما در کل یچیزی این وسط هست.
مثل مقایسه ویندوز موبایل و یه سیستم عامل سبک.
مثلا شما یه ویندوز موبایل نگاه کنی که سرش به تنش بیرزه و بخواد کم هنگ باشه سی پیشو ش بالای 500 هست.اما شما میبینی یه گوشی با سی پیو 300 و سیستم عامل متفاوت به مراتب از اون بالایی هم کمتر هنگ میکنه.
ببین نوع سی پیو ها و فناوری ساختشون سیستم عامل چیپ های بکار گرفته شده همه اینا میتونه باعث تفاوت بشه.
خوب آیفون 4 از نظر تکنولوژی سی پیو و احتمالا حتی سیستم عامل از این مدل خیلی بهتره.
تنها چیزی که شاید ان8 حرفی برای گفتن درش داشته باشه چیپست گرافیکیش هست.
Dark.Life
07-09-2010, 17:06
این بنچماركا كه تاحالا گزاشتن جاواست و اصلا ملاك خوبی برای مقایسه سخت افزار گوشی نیست
یه مقایسه مخصوص سیمبین بین امنیا اچدی و ان8 هست كه امنیا قویتر عملكرده بود
آقا شما دارین سخت افزارهای گوشیهایی رو مقایسه میکنید که سیستم عاملهای متفاوتی دارند این که مقایسه درستی نیست!
آقا جدیدترین خبر از تاریخ عرضه ی N8:
GSMAria تو سایتش درج کرده که نوکیا طی کنفرانس رسمی مطبوعاتی تاریخ عرضه ی این گوشی رو 30 سپتامبر اعلام کرده. در حالیکه قبلاً برای عرضه در بعضی از کشورهای اروپایی تاریخ 23 سپتامبر اعلام شده بود.
با این حال تاریخ عرضش در فنلاند 28 سپتامبره.
فکر میکنم 30 سپتامبر میشه 8 مهر.
خیلی نمونده یکم دیگه دندون رو جیگر بزاریم حله.
یه مقایسه مخصوص سیمبین بین امنیا اچدی و ان8 هست كه امنیا قویتر عملكرده بود
:27: .........
mr_khodaei2008
08-09-2010, 11:58
والا من كه چشمم اب نميخوره به اين زوديها اين گوشي را ببينم
amirz2ir
08-09-2010, 14:04
اواخر این ماه تو خود فنلاند این گوشی قراره وارد بازار بشه!
ولی قیمتش اصلا مناسب نیست. تو فنلاند قراره 499 یورو ارایه بشه که حدود 638.45 دلار میشه. به نظر من نمی ارزه این قیمت!
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _next_week-news-1915.php
aydin_eb7777
08-09-2010, 15:19
اواخر این ماه تو خود فنلاند این گوشی قراره وارد بازار بشه!
ولی قیمتش اصلا مناسب نیست. تو فنلاند قراره 499 یورو ارایه بشه که حدود 638.45 دلار میشه. به نظر من نمی ارزه این قیمت!
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _next_week-news-1915.php
اتفاقا با این توضیحی که راجع به قیمتش دادی اگر بتونی از همون جا بخری کاملا می ارزه چون این گوشی با توجه به امکاناتی که داره ارزش پرداخت این پول را داره
f-secure
08-09-2010, 16:16
اتفاقا با این توضیحی که راجع به قیمتش دادی اگر بتونی از همون جا بخری کاملا می ارزه چون این گوشی با توجه به امکاناتی که داره ارزش پرداخت این پول را داره
من دو سه ماه بعد از اومدنش به بازار ایران میرم میخرمش و حاضرم این 3 ماه رو با 1110i سر کنم!.اونقدر ساده نیستم یه کلاه گشاد دیگه سرم بره
پارسال یه دوربین دیجیتال پیشرفته و جدید که برای ورودش به ایران ثانیه شماری میکردم رو خریدم.سه ماه بعد قیمتش حدود 150 تومن افت کرده بود.ماهی 50 تومن! خخخخخخخ
خوب خرید هر چیزی در روزهای اولش با همین مشکلات همراهه ولی خوب یه حال دیگه ای میده.
mr_khodaei2008
08-09-2010, 16:45
يه سوال : مگه نمايندگي نوكيا تو ايران نبايد الان اين گوشي را تو انبارهاش داشته باشه و با اعلام اغاز شروع فروش گوشي اين گوشي را بده تو بازار ايا اينطور نيست ؟ يعني بايد گوشي تو دنيا عرضع بشه بعد ما بريم از كشوراي ديگه بخريم بياريم اينجا؟
DariushGreat
08-09-2010, 16:51
يه سوال : مگه نمايندگي نوكيا تو ايران نبايد الان اين گوشي را تو انبارهاش داشته باشه و با اعلام اغاز شروع فروش گوشي اين گوشي را بده تو بازار ايا اينطور نيست ؟ يعني بايد گوشي تو دنيا عرضع بشه بعد ما بريم از كشوراي ديگه بخريم بياريم اينجا؟
بر طبق قضیه ورینت Variant بندی، احتمالا ماکزیمم تا 2 ماه دیگه به طور رسمی توسط خود شرکت نوکیا روانه بازار ایران بشه. رسما از چین یا فنلاند میاد ایران
شاد باشین :31:
hamidkabiri6270
08-09-2010, 18:35
من دو سه ماه بعد از اومدنش به بازار ایران میرم میخرمش و حاضرم این 3 ماه رو با 1110i سر کنم!.اونقدر ساده نیستم یه کلاه گشاد دیگه سرم بره
پارسال یه دوربین دیجیتال پیشرفته و جدید که برای ورودش به ایران ثانیه شماری میکردم رو خریدم.سه ماه بعد قیمتش حدود 150 تومن افت کرده بود.ماهی 50 تومن! خخخخخخخ
موافقم.به نظر من هم بعد از متعادل شدن قیمت گوشی حدود 450 که بشه ارزش خرید را داره.
hamidkabiri6270
08-09-2010, 21:56
نوکیا ان 8 و هنر تصویر برداریش:
معرفی نوکیا N8 در 27 آوریل 2010 خبر از گوشی داد که ورودش می تواند آغازگر عصر جدیدی در تصویربرداری با موبایل باشد. بزرگ ترین سنسور دوربینی که تا به حال برروی موبایل قرار داشته به همراه دوربین 12مگاپیکسلی با لنز کارل زایس، فلش زنون و قابلیت فیلم برداری با کیفیت HD و وضوح p720، نوکیاN8 را در تصویربرداری متمایز ساخته است. سنسور نوکیاN8 با اندازه 1/1.183 اینچ ضمن استفاده از پیکسل 1.75 میکرونی، توانسته است استاندارد ISO800 را در حساسیت سنسور به خود اختصاص دهد. دامیان داینینگ، کارشناس ارشد اپتیک نوکیا، در این باره می گوید: "ترکیب لنز جدید کارل زایس و سنسور بزرگ دوربین پلت فرمی را در اختیار ما قرار داد که بتواند در خلق کیفیتی بالا از تصاویر ثابت و متحرک در نوع خود بهترین باشد."
اولین گوشی نوکیا مجهز به دوربین عکاسی، نوکیا 7650 مبتنی بر سیستم عامل S60 بود که با دوربین VGAدر سال 2001 معرفی گردید. به دنبال آن در اوایل سال 2004 دومین دستاورد مهم نوکیا در این زمینه یعنی نوکیا 7610، نخستین گوشی مگاپیکسلی نوکیا، وارد بازار گردید. پس از آن، بی شک نوکیا N86 8MP را می توان کامل ترین گوشی عکاسی نوکیا تاکنون دانست که به عنوان اولین 8 مگاپیکسلی نوکیا در سال 2008 موفق به دریافت جایزه TIPA (بهترین محصولات تصویربرداری دیجیتال) شد. ویدئوهای گرفته شده توسط گوشی های سری Nدر حال حاضر در هر دقیقه بیش از 9 ساعت ویدئو را وارد اینترنت و شبکه های اجتماعی می نمایند. مطابق گفته داینینگ روند پیشرفت نوکیا در این زمینه ادامه داشته است؛ "در راستای حرکت رو به جلوی نوکیا در تولید گوشی های دوربین دار، ما با تولید نوکیاN8 خواهان ارائه چیزی متفاوت با محصولات قبلی خود، به خصوص نوکیاN86 8MP، بوده ایم که بتواند توان رقابتی ما را نیز حفظ نماید. پس راه حل را در بکارگیری دوربینی 12 مگاپیکسلی به همراه بزرگترین سنسوری که تاکنون برروی موبایل قرار داشته است یافتیم تا بتواند تصاویری زنده تر و واقعی تر از سوژه های ثابت و متحرک خلق کند." وجود فلش زنون در نوکیاN8، در مقیاسی30% کوچکتر از نوکیا N82، به همراه جدیدترین لنز کارل زایس چنین کیفیتی را در شرایط متفاوت و حتی با نور کم نیز ممکن می سازد. به علاوه، نوکیاN8 به عنوان اولین گوشی نوکیا مجهز به سیستم خودکار فوق تنظیم کننده فاصله کانونی (Active Hyper Focal Distance) می تواند از فاصله تقریبی60 سانتی متر تا بینهایت بدون نیاز به فکوس تصاویری با وضوح و کیفیت بالا را ضبط نماید. قابلیت تشخیص چهره در دوربین نوکیاN8 نیز می تواند حتی در حالتی که تعداد افراد در تصویر زیاد باشد چهره ها را از هم تمیز دهد. تصاویری با کیفیت بالا در کنار صدایی عالی و شفاف کامل تر می شوند. نوکیاN8 ضمن ضبط صدا به صورت استریو، آن را با سرعت kbps 128 نیز به فرمت AAC در می آورد. در نوکیاN8 دو میکروفون یکی در زیر صفحه نمایش و دیگری کنار دوربین تعبیه شده که می تواند کیفیت بالای صدای استریو را برای تصاویر ضبط شده تضمین نماید.
هنر تصویر برداری نوکیاN8 در کنار 16 گیگابایت حافظه داخلی با قابلیت افزایش تا 48 گیگابایت کامل تر شده و بدین ترتیب علاقه مندان به تصویر برداری فضای لازم را در اختیار خواهند داشت تا ضمن ذخیره تمامی آثار خود، با اتصال نوکیاN8 به سینمای خانگی از طریق خروجی HDMI از تماشای آنها با صدای دالبی دیجیتال نیز لذت ببرند. در زمینه ویرایش عکس و فیلم نیز نوکیاN8 ابزارهایی پیشرفته را در اختیار کاربران قرار می دهد. امکاناتی همچون تغییر و تنظیم رنگ ها و افکت ها به همراه اضافه کردن کلیپ آرت های گوناگون در عکس ها و همچنین تغییر و ویرایش کل یا قسمت هایی از ویدئوها، تغییر مکان و چیدن آنها در کنار یکدیگر به منظور ساختن کلیپ های مختلف.
طبق یک نظرسنجی که اخیراً نوکیا با عنوان "چگونه از تصاویر گرفته شده با گوشی تان استفاده می کنید؟" صورت داده بود، در حال حاضر بیش از 47 درصد کاربران تصاویر مورد نظر را برروی کامپیوتر ذخیره می کنند. اما با وجود امکاناتی مثل خروجی HDMI در نوکیاN8 می توان انتظار داشت که در آینده ای بسیار نزدیک کاربران به زودی تلویزیون را جایگزین کامپیوتر کرده و تصاویرشان را از این طریق به اشتراک خواهند گذاشت.
خلاصه ای از امکانات تصویربرداری نوکیاN8 :
دوربین: 12 مگاپیکسل و لنز کارل زایس (Carl Zeiss)
فرمت فایل ها: H.264, MPEG-4, VC-1, H.263, Real Video
کیفیت فیلم برداری: HD و 720p
سرعت تصویربرداری: encoding 25fps, decoding 30fps
فلش: زنون (Xenon)
زمان Autofocus : در حدود 350ms
دریچه دیافراگم: F2.8
زوم دیجیتال: 3x متحرک و 2x ثابت
فاصله کانونی: 28mm
سرعت صدابرداری: 128kbps در قالب AAC
منبع:
SevenHaft
08-09-2010, 22:12
نوکیا ان 8 و هنر تصویر برداریش:
معرفی نوکیا N8 در 27 آوریل 2010 خبر از گوشی داد که ورودش می تواند آغازگر عصر جدیدی در تصویربرداری با موبایل باشد. بزرگ ترین سنسور دوربینی که تا به حال برروی موبایل قرار داشته به همراه دوربین 12مگاپیکسلی با لنز کارل زایس، فلش زنون و قابلیت فیلم برداری با کیفیت HD و وضوح p720، نوکیاN8 را در تصویربرداری متمایز ساخته است. سنسور نوکیاN8 با اندازه 1/1.183 اینچ ضمن استفاده از پیکسل 1.75 میکرونی، توانسته است استاندارد ISO800 را در حساسیت سنسور به خود اختصاص دهد. دامیان داینینگ، کارشناس ارشد اپتیک نوکیا، در این باره می گوید: "ترکیب لنز جدید کارل زایس و سنسور بزرگ دوربین پلت فرمی را در اختیار ما قرار داد که بتواند در خلق کیفیتی بالا از تصاویر ثابت و متحرک در نوع خود بهترین باشد."
اولین گوشی نوکیا مجهز به دوربین عکاسی، نوکیا 7650 مبتنی بر سیستم عامل S60 بود که با دوربین VGAدر سال 2001 معرفی گردید. به دنبال آن در اوایل سال 2004 دومین دستاورد مهم نوکیا در این زمینه یعنی نوکیا 7610، نخستین گوشی مگاپیکسلی نوکیا، وارد بازار گردید. پس از آن، بی شک نوکیا N86 8MP را می توان کامل ترین گوشی عکاسی نوکیا تاکنون دانست که به عنوان اولین 8 مگاپیکسلی نوکیا در سال 2008 موفق به دریافت جایزه TIPA (بهترین محصولات تصویربرداری دیجیتال) شد. ویدئوهای گرفته شده توسط گوشی های سری Nدر حال حاضر در هر دقیقه بیش از 9 ساعت ویدئو را وارد اینترنت و شبکه های اجتماعی می نمایند. مطابق گفته داینینگ روند پیشرفت نوکیا در این زمینه ادامه داشته است؛ "در راستای حرکت رو به جلوی نوکیا در تولید گوشی های دوربین دار، ما با تولید نوکیاN8 خواهان ارائه چیزی متفاوت با محصولات قبلی خود، به خصوص نوکیاN86 8MP، بوده ایم که بتواند توان رقابتی ما را نیز حفظ نماید. پس راه حل را در بکارگیری دوربینی 12 مگاپیکسلی به همراه بزرگترین سنسوری که تاکنون برروی موبایل قرار داشته است یافتیم تا بتواند تصاویری زنده تر و واقعی تر از سوژه های ثابت و متحرک خلق کند." وجود فلش زنون در نوکیاN8، در مقیاسی30% کوچکتر از نوکیا N82، به همراه جدیدترین لنز کارل زایس چنین کیفیتی را در شرایط متفاوت و حتی با نور کم نیز ممکن می سازد. به علاوه، نوکیاN8 به عنوان اولین گوشی نوکیا مجهز به سیستم خودکار فوق تنظیم کننده فاصله کانونی (Active Hyper Focal Distance) می تواند از فاصله تقریبی60 سانتی متر تا بینهایت بدون نیاز به فکوس تصاویری با وضوح و کیفیت بالا را ضبط نماید. قابلیت تشخیص چهره در دوربین نوکیاN8 نیز می تواند حتی در حالتی که تعداد افراد در تصویر زیاد باشد چهره ها را از هم تمیز دهد. تصاویری با کیفیت بالا در کنار صدایی عالی و شفاف کامل تر می شوند. نوکیاN8 ضمن ضبط صدا به صورت استریو، آن را با سرعت kbps 128 نیز به فرمت AAC در می آورد. در نوکیاN8 دو میکروفون یکی در زیر صفحه نمایش و دیگری کنار دوربین تعبیه شده که می تواند کیفیت بالای صدای استریو را برای تصاویر ضبط شده تضمین نماید.
هنر تصویر برداری نوکیاN8 در کنار 16 گیگابایت حافظه داخلی با قابلیت افزایش تا 48 گیگابایت کامل تر شده و بدین ترتیب علاقه مندان به تصویر برداری فضای لازم را در اختیار خواهند داشت تا ضمن ذخیره تمامی آثار خود، با اتصال نوکیاN8 به سینمای خانگی از طریق خروجی HDMI از تماشای آنها با صدای دالبی دیجیتال نیز لذت ببرند. در زمینه ویرایش عکس و فیلم نیز نوکیاN8 ابزارهایی پیشرفته را در اختیار کاربران قرار می دهد. امکاناتی همچون تغییر و تنظیم رنگ ها و افکت ها به همراه اضافه کردن کلیپ آرت های گوناگون در عکس ها و همچنین تغییر و ویرایش کل یا قسمت هایی از ویدئوها، تغییر مکان و چیدن آنها در کنار یکدیگر به منظور ساختن کلیپ های مختلف.
طبق یک نظرسنجی که اخیراً نوکیا با عنوان "چگونه از تصاویر گرفته شده با گوشی تان استفاده می کنید؟" صورت داده بود، در حال حاضر بیش از 47 درصد کاربران تصاویر مورد نظر را برروی کامپیوتر ذخیره می کنند. اما با وجود امکاناتی مثل خروجی HDMI در نوکیاN8 می توان انتظار داشت که در آینده ای بسیار نزدیک کاربران به زودی تلویزیون را جایگزین کامپیوتر کرده و تصاویرشان را از این طریق به اشتراک خواهند گذاشت.
خلاصه ای از امکانات تصویربرداری نوکیاN8 :
دوربین: 12 مگاپیکسل و لنز کارل زایس (Carl Zeiss)
فرمت فایل ها: H.264, MPEG-4, VC-1, H.263, Real Video
کیفیت فیلم برداری: HD و 720p
سرعت تصویربرداری: encoding 25fps, decoding 30fps
فلش: زنون (Xenon)
زمان Autofocus : در حدود 350ms
دریچه دیافراگم: F2.8
زوم دیجیتال: 3x متحرک و 2x ثابت
فاصله کانونی: 28mm
سرعت صدابرداری: 128kbps در قالب AAC
منبع:
سلام دوست عزیز.
در تکمیل گفته هات باید اظهار کنم که بهترین کمرا فونهای نوکیا عبارتند از Nokia N82 و Nokia N86 8MP که شما متاسفانه Nokia N82 را از قلم انداخته بودی که من لازم دونستم به این نکته اشاره کنم.
با سپاس.
hamidkabiri6270
09-09-2010, 00:01
سلام دوست عزیز.
در تکمیل گفته هات باید اظهار کنم که بهترین کمرا فونهای نوکیا عبارتند از Nokia N82 و Nokia N86 8MP که شما متاسفانه Nokia N82 را از قلم انداخته بودی که من لازم دونستم به این نکته اشاره کنم.
با سپاس.
سلام
اینو من نگفتم :31:نقل قول کردم.:46:
amir200812
09-09-2010, 00:06
سلام دوست عزیز.
با سپاس.
و N95! تنها ضعفش فلاش LED هست!
هم فیلم برداری و هم عکاسی عالی داشت!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.