ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی قدیمی روی سیستمم!!

Crespo
27-04-2010, 12:39
سلام. من چند سالی هستم که رو سیستم قبلی ویروس W32.Jeefo و انواع این مدل ویروس رو داشتم! الان هم که سیستم رو عوض کردم و چون اطلاعاتم رو لازم داشتم و باید رو سیستم جدید می ریختم، بازم این سیستم همین ویروس رو داره. یه یک سالی هم میشه که نمی دونم چه ویروسیه که خود به خود فایل های اجرایی رو از کار می اندازه! (شکلشون رو تغییر نمی ده، بلکه فقط اجرا نمی شن!) یعنی باید فایل exe رو دوباره بریزم. واسه همین هر برنامه یا بازی که نصب می کنم، اولین کاری که می کنم یه کپی از فایل exe به صورت زیپ می گیرم و هر وقت فایل اصلی از کار می افته، اون فایل رو Extract می کنم. من هیچ ویروس کشی هم روی سیستم ندارم.
می خواستم حالا هم در مورد این دوتا ویروس کامل توضیح بدین و هم راهنمائیم کنید که چیکار کنم؟
چه ویروس کشی نصب کنم که هم بتونم همیشه آبدیتش کنم و هم مثل کاسپر مرتب کدهای لایسنس رو به بلک لیستش نفرسته و دهنم رو آسفالت کنه! یه ویروس کشی که از همه لحاظ مطمئن باشه و همه جوره سیستم رو محافظت کنه، حتی سایت های اینترنتی رو! فقط هر چی هست، هر کاری که باید بکنم، برنامه ها رو پاک نکنه! چون خیلی از ویروس کش ها می زنن این فایل های exe رو پاک می کنن چون نمی تونن ویروس رو جدا کنند! فقط خواهشاً کامل راهنمائیم کنید . . .:11::40:

DevilStorm
27-04-2010, 12:53
سلام ویروس jeefo کارش اینه که فایل های اجرایی رو نابود میکنه و هیچ آنتی ویروسی هم نمیتونه پاکش کنه مگه اینکه فایل رو پاک کنه
اول از همه یه توصیه اینکه حتما یه آنتی ویروس نصب کنید ترجیحا avast
دوم اینکه به لینک های زیر برو و remover ویروس رو که مخصوص ویروس هست رو دانلود کن و ویروس رو نابود کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

join me
27-04-2010, 12:59
دوست عزیز من هم این ویروس رو داشتم /این ویروس فایل های اجرایی رو از کار میندازه /این ویروس رو از سی دی های بازی سیستمم گرفته بود / شما که روی کامپیوترت آنتی ویروس نصب نمیکنی چطور میخوای این ویروس رو ازبین ببری /ویروس ها روی ریستور و پارتیشن صفر ویندوز پنهان میشه و دوباره با ریستور مجدد یا نصب مجدد فعال میشه و روز از نو روزی از نو / شما یه نود 32 نصب کن مشکلت حل میشه /

amd>intel
27-04-2010, 13:16
avira نصب کن

Crespo
27-04-2010, 14:06
دوست عزیز من هم این ویروس رو داشتم /این ویروس فایل های اجرایی رو از کار میندازه /این ویروس رو از سی دی های بازی سیستمم گرفته بود / شما که روی کامپیوترت آنتی ویروس نصب نمیکنی چطور میخوای این ویروس رو ازبین ببری /ویروس ها روی ریستور و پارتیشن صفر ویندوز پنهان میشه و دوباره با ریستور مجدد یا نصب مجدد فعال میشه و روز از نو روزی از نو / شما یه نود 32 نصب کن مشکلت حل میشه /

من گفتم نصب نمی کردم! اما لان دیگه مجبورم! :دی:

avira نصب کن

دوستان، لطفاً کامل راهنمایی کنید! یه ویروس کش تاپ معرفی کنید که مشکل آبدیت هم نداشته باشم و هم همه جور محافظت کنه دیگه!
لطفاً اگه میشه لینک جدیدترین ورژن رو هم بدید . . .:11:

mmiladd
27-04-2010, 14:12
من گفتم نصب نمی کردم! اما لان دیگه مجبورم! :دی:

دوستان، لطفاً کامل راهنمایی کنید! یه ویروس کش تاپ معرفی کنید که مشکل آبدیت هم نداشته باشم و هم همه جور محافظت کنه دیگه!
لطفاً اگه میشه لینک جدیدترین ورژن رو هم بدید . . .:11:

دوست من خوب مشکل از خودتونه..!

شما به درستی از فایل ها تون بک آپ نمی گیری و اونا رو خیلی ساده به سیسی که نو ریختین وارد می کنین

تو بحث انتی ویروس های انجمن برین.. آویرا می تونه انتخاب خوبی باشه..!

آپدیت نخواد ؟ یعنی چی..؟ لازمش همینه..

نود نصب نکن ؛ چون معمولا به فایل های EXE گیر میده..!

موفق باشی..

Crespo
27-04-2010, 14:34
دوست من خوب مشکل از خودتونه..!

شما به درستی از فایل ها تون بک آپ نمی گیری و اونا رو خیلی ساده به سیسی که نو ریختین وارد می کنین

تو بحث انتی ویروس های انجمن برین.. آویرا می تونه انتخاب خوبی باشه..!

آپدیت نخواد ؟ یعنی چی..؟ لازمش همینه..

نود نصب نکن ؛ چون معمولا به فایل های EXE گیر میده..!

موفق باشی..

نه! من نگفتم آبدیت نخواد! من میگم آبدیتش مثه کاسپر نباشه که لایسنسش رو بفرسته به بلک لیستش! یعنی از بابت رجستر و کپی رایت مشکل آبدیت نداشته باشه!
-------------------------------------------
فقط اگه میشه بگین ویروس کشی رو چجوری انجام بدم که بعد از دانلود ویروس کش، خود ویروس کش آلوده نشه! یعنی بعد از دانلود اول ویروس کشی کنم و بعد ویندوز رو عوض کنم؟ ویندوز رو عوض کنم بعد ویروس کشی کنم؟ کلاً چیکار کنم؟
در ضمن، من فقط از ویندوز7 به تنهایی استفاده می کنم و ویندوز دیگه ای ندارم!

پ.ن: تو رو خدا هر جور شده کمکم کنید تا از شر این ویروسا واسه همیشه خلاص شم . . .

Dr Hannibal
27-04-2010, 15:34
نه! من نگفتم آبدیت نخواد! من میگم آبدیتش مثه کاسپر نباشه که لایسنسش رو بفرسته به بلک لیستش! یعنی از بابت رجستر و کپی رایت مشکل آبدیت نداشته باشه!
-------------------------------------------
فقط اگه میشه بگین ویروس کشی رو چجوری انجام بدم که بعد از دانلود ویروس کش، خود ویروس کش آلوده نشه! یعنی بعد از دانلود اول ویروس کشی کنم و بعد ویندوز رو عوض کنم؟ ویندوز رو عوض کنم بعد ویروس کشی کنم؟ کلاً چیکار کنم؟
در ضمن، من فقط از ویندوز7 به تنهایی استفاده می کنم و ویندوز دیگه ای ندارم!

پ.ن: تو رو خدا هر جور شده کمکم کنید تا از شر این ویروسا واسه همیشه خلاص شم . . .

کسپر انتی ویروس خیلی خوبیه. پیشنهاد میشه همون کسپر رو انتخاب کنید. من توی تاپیک کسپر کی های بادوام گذاشتم و میتونی بگیری.

+ کسپر رو نصب کردی اتوماتیک اپدیتش رو غیر فعال کن 3 روز یک بار اپدیت کن.وقتی که حال داشتی.

آویرا هم خیلی خوبه کی هاش 3 ماه مطمئن کار میکنه.

نورتون هم عالیه.

اکثر انتی ویروس ها خوبند فقط باید همیشه اپدیت کنید تا این طوری مشکل نشه.

چون ویروس دارید من پیشنهاد میکنم کسپرسکی اسکن کنید. قدرت پاک کردنش بدون اینکه فایل های اساسی اسیب ببیند بهتره. بعد از اون حالا هر کدوم که علاقه داشتی. ولی برای اولین بار که الوده هستی بهرتین کسپرسکی هست.

موفق باشید.

اگه ویروس نذاشت انتی ویروس نصب بشه بگو تا بهت برنامه معرفی کنم. :46:

موفق باشید.

rassool
27-04-2010, 16:02
انتی ویروس آواست (avast) بگیر خیلی توپه هیچ دردسری هم نداره رجسترش کنی 1 سال رایگانه . کرکشم میتونی بکنی هم انتی ویروسه هم فیروال هم انتی اسپم و... واقعا عالیه مطمئن باش پشیمون نمیشی.
اینم لینک دانلود از سایت اصلی کرکم خواستی بگو برات اپ کنم تا همه چیزش فعال بشه .

Crespo
27-04-2010, 16:53
ممنونم واقعاً. اما بازم اینجوری دچار دوگانگی شدم بین کاسپر و آواست!!!
پ.ن: فقط لطفاً بگین من چجوری دان کنم که بعد از تموم شدن دان، خوده اینا آلوده نشن! چون بالاخره اینا به صورت exe هستن و فشرده نیستن!

Dr Hannibal
27-04-2010, 19:45
ممنونم واقعاً. اما بازم اینجوری دچار دوگانگی شدم بین کاسپر و آواست!!!
پ.ن: فقط لطفاً بگین من چجوری دان کنم که بعد از تموم شدن دان، خوده اینا آلوده نشن! چون بالاخره اینا به صورت exe هستن و فشرده نیستن!

تا دانلود شد نصب کن. روی هیچ درایوی هم دبل کلیک نکن. فقط کلیک راست و سپس open .

موردی پیش نمیاد.

اما ممکنه ویروس اجازه نصب برنامه بهت نده که یعنی ویروس سالیتی گرفتی و نه اینکه فایل نصبی مشکل پیدا کرده.

rassool
27-04-2010, 20:35
اگه نشد نصب کنی یه آنتی ویروس بوت بگیر احتملا مشکلت حل میشه .

Crespo
27-04-2010, 21:08
پس الان چیو دان کنم؟ نیازی نیست الان ویندوز رو عوض کنم؟ روی همین ویندوز عمل اسکن رو انجام بدم و بعد عوض کنم، کفایت می کنه؟!!
هر ویروس کشی رو که میگین، یه لینکم بدین و همینطور اگر کرک و یا لایسنس و یا رجستری، چیزی داره!

rassool
27-04-2010, 21:48
دادم که بهت چند تا پست قبل بگیر همونه آنتی ویروس توپیه هیچ دردسری هم نداره . 30 روز رایگانه رجسترش کنی (یه فرم میده پرش کنی 4 یا 5 تا سوال میکنه) 1 سال فعال میشه .کرکش روهم خاستی بگو برات آپ کنم فعلا شما بگیرش. 4 ساله ازش استفاده میکنم فقط 1 دونه ویروس از دستش در رفت :10:

Crespo
27-04-2010, 21:54
دادم که بهت چند تا پست قبل بگیر همونه آنتی ویروس توپیه هیچ دردسری هم نداره . 30 روز رایگانه رجسترش کنی (یه فرم میده پرش کنی 4 یا 5 تا سوال میکنه) 1 سال فعال میشه .کرکش روهم خاستی بگو برات آپ کنم فعلا شما بگیرش. 4 ساله ازش استفاده میکنم فقط 1 دونه ویروس از دستش در رفت :10:

اوکی. پس هر چی لازم داره، اوکی کن. کرکشم لطفاً آپ کن دیگه. اگه راهنمائی خاصی هم می خواد بگو. دیگه مطمئن که مشکل من حل میشه؟؟؟! :46:
نیازی نیست الان ویندوز رو عوض کنم؟ روی همین ویندوز عمل اسکن رو انجام بدم و بعد عوض کنم، کفایت می کنه؟!!

Crespo
27-04-2010, 23:17
بابا، این آوست که همون اول کاری بدون هیچ سئوالی exe پاک کرد! اول هم فایل آوستی که همین الان دان کردم، گفت به Jeffo آلوده شده!!!!!!!

Crespo
27-04-2010, 23:35
می خوام KIS رو دان کنم! همون که قبلاً هم نصبیده بودم! جدیدترین ورژنش اینه: kis2010 - kis9.0.0.736! خوبه؟ Key داره این؟ مثل اینکه باید وین رو عوض کنم، ویروس کش رو دان کنم، ویروس کشی کنم و بعد دوباره وین رو عوض کنم! اینو که بگیرم همین اول کاری باید آبدیتش کنم یه نیازی نیست؟!!

Dr Hannibal
28-04-2010, 05:15
می خوام KIS رو دان کنم! همون که قبلاً هم نصبیده بودم! جدیدترین ورژنش اینه: kis2010 - kis9.0.0.736! خوبه؟ Key داره این؟ مثل اینکه باید وین رو عوض کنم، ویروس کش رو دان کنم، ویروس کشی کنم و بعد دوباره وین رو عوض کنم! اینو که بگیرم همین اول کاری باید آبدیتش کنم یه نیازی نیست؟!!

بهترین کار اینه که اول وین رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایو ها رو نصب کنی همون اول بدن دبل کلیک کسپر رو نصب کن از کلید های که در قسمت تاپیک کسپرسکی قرار دادم د بخش انتی ویروس استفاده کن و و اپدیت کن.خیر حتما باید اپدیت بششه.

میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی.

rassool
28-04-2010, 08:23
اگه اینجوری نشد که به نظر من برو یه انتی ویروس بوتیبل بگیر اول سیستم رو اسکن کن بعد ویندوز عوض کن . اکسر آنتی ویروسای قوی مثل کسپر و ... همه بوتشون هم هست اونجوری اسکن کنی خیالتم راحت تره:10:

Crespo
28-04-2010, 09:17
بهترین کار اینه که اول وین رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایو ها رو نصب کنی همون اول بدن دبل کلیک کسپر رو نصب کن از کلید های که در قسمت تاپیک کسپرسکی قرار دادم د بخش انتی ویروس استفاده کن و و اپدیت کن.خیر حتما باید اپدیت بششه.

میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی.

الان دان کنم، ایرادیی نداری قبل از عوض کردن ویندوز؟؟!!!
می زنم رو درایو D مثلاً دان بشه و بعد بدون اینکه دابل کلیک کنم، از RUN مستقیم اجراش می کنم. اینجوری خوبه؟
واسه کلید هم می تونم از این برنامه ها که مدت 30 روزه رو هی تمدید می کنن، استفاده کنم؟!

Dr Hannibal
28-04-2010, 12:24
الان دان کنم، ایرادیی نداری قبل از عوض کردن ویندوز؟؟!!!
می زنم رو درایو D مثلاً دان بشه و بعد بدون اینکه دابل کلیک کنم، از RUN مستقیم اجراش می کنم. اینجوری خوبه؟
واسه کلید هم می تونم از این برنامه ها که مدت 30 روزه رو هی تمدید می کنن، استفاده کنم؟!

آره عالیه.

وقتی نصب شد کسپر اومد بالا همون 30 روز رایگان رو بزن بره فعلا تا بعد یک فکری به حالش بکنی.

قبل از ریستارت یادت باشه آپدیت کنی.

Crespo
29-04-2010, 11:08
سلام. از همه دوستانی که کمکم کردن، تشکر می کنم. مشکلم حل شد! :11: چون این ویروس قدیمی بود و زیاد حاد نبود، راحت حل شد شکر خدا. فقط شما منظورت چیه قبل از ری استارت کردن آپدیت کنم؟
من الان جدیدترین نسخه KIS رو نصب کردم. فقط واسه آپدیتش دهنم کمی تا قسمتی با این نت آسفالت شد! از کجا بفهمه که آبدیت کامل انجام شده؟
واسه فعال سازیش چیکار کنم؟ چون کلید کار من رو راه نمی اندازه! یه کله هی منو میفرسته به بلک لیستش! از این برنامه هایی که نسخه تریال رو هی 30 روز 30 روز تمدید می کنن استفاده کنم، خوبه؟! همیشه یعنی این کار رو بکنم!

Dr Hannibal
29-04-2010, 11:14
سلام. از همه دوستانی که کمکم کردن، تشکر می کنم. مشکلم حل شد! :11: چون این ویروس قدیمی بود و زیاد حاد نبود، راحت حل شد شکر خدا. فقط شما منظورت چیه قبل از ری استارت کردن آپدیت کنم؟
من الان جدیدترین نسخه KIS رو نصب کردم. فقط واسه آپدیتش دهنم کمی تا قسمتی با این نت آسفالت شد! از کجا بفهمه که آبدیت کامل انجام شده؟
واسه فعال سازیش چیکار کنم؟ چون کلید کار من رو راه نمی اندازه! یه کله هی منو میفرسته به بلک لیستش! از این برنامه هایی که نسخه تریال رو هی 30 روز 30 روز تمدید می کنن استفاده کنم، خوبه؟! همیشه یعنی این کار رو بکنم!

پیشنهاد میکنم با کی فعال کنید. بهترین گزینه برای کسپرسکی هست.

شما این تاپیک برید.

آخرین کلید که من گذاشتم رو ببینید. از کی گذاشتم و چه زمانی برای بلک لیست شدنش پیش بینی کردم.

یک کلید از هر ورژن رو منتخب شده.

خوش باشید

Crespo
29-04-2010, 18:00
پیشنهاد میکنم با کی فعال کنید. بهترین گزینه برای کسپرسکی هست.

شما این تاپیک برید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین کلید که من گذاشتم رو ببینید. از کی گذاشتم و چه زمانی برای بلک لیست شدنش پیش بینی کردم.

یک کلید از هر ورژن رو منتخب شده.

خوش باشید

حالا ایرادی داره از این برنامه های تریال ریست واسه کرک استفاده کنم؟ من کلاً با این کلیدها مشکل دارم! چپ و راست منو میفرستن به بلک لیستشون! رستی این کاسپر رو چیکارش کنم که هی یه کله پیغام میده که مثلاً چند روز دیگه ازش باقی مونده تا رجسترش تموم بشه! یه پیغام دیگه هم توی تسکبار میده که میگه آپدیت رو بزارم رو حالت اتومات! تو سئوال قبلی هم شما نگفتی که از کجا میشه فهمید ویروس کش آپدیت هست یا نه؟ هر چند روز یه بار آپدیت کنم؟ معمولاً هر دفعه آپدیت کردن، چقدر زمان میبره و چقدر حجم دانلود داره؟!

Dr Hannibal
29-04-2010, 22:15
حالا ایرادی داره از این برنامه های تریال ریست واسه کرک استفاده کنم؟ من کلاً با این کلیدها مشکل دارم! چپ و راست منو میفرستن به بلک لیستشون! رستی این کاسپر رو چیکارش کنم که هی یه کله پیغام میده که مثلاً چند روز دیگه ازش باقی مونده تا رجسترش تموم بشه! یه پیغام دیگه هم توی تسکبار میده که میگه آپدیت رو بزارم رو حالت اتومات! تو سئوال قبلی هم شما نگفتی که از کجا میشه فهمید ویروس کش آپدیت هست یا نه؟ هر چند روز یه بار آپدیت کنم؟ معمولاً هر دفعه آپدیت کردن، چقدر زمان میبره و چقدر حجم دانلود داره؟!

کنار هر پیام یک فلش هست به سمت پایین اون رو بزن و گزینه نادیده گرفتن این گونه پیام ها میاد.

ترتمیز ترین روش کی هست حالا انتخاب با خودت هست.

روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت ویندوز موس رو نگه دار تاریخ دیتا بیسش رو میگه.

تقریبا روزی 1 مگ یکم بیشتر