مشاهده نسخه کامل
: چطور شبکه دانشگاه رو دور بزنم؟
linkinkurd
25-04-2010, 08:57
سلام. یادش بخیر. تا یه ماه پیش تو سایت دانشگاه با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود خالص داشتیم. البته با getbot. ولی الان... محدود شده. هر دانشجو در هفته 40 مگ داره. یوزر و پسورد برامون گذاشتن. آی پی داره و پورت 80 هست. دیگه getbot کار نمیکنه. ختی وقتی توی تنظیماتشم ------ و پسوردم رو میدم بهش بازم کار نمیکنه. چطور میشه به یه جوری دور زد این isa رو. (البته مطمئن نیستم که isa نصب باشه). وقتی IE یا Firefox رو باز کنم یه پیام میاد که ------ برای ورود یوزر میخواد- و در اینجا یوزر و پسوردمون رو وارد میکنیم.
babak_gww
05-05-2010, 21:58
آی پی ------ هایی رو که با پورت 80 هستن امتحان کن....... ببین جواب میده؟
pcnondaily
06-05-2010, 00:11
یادش بخیر، منم که دانشگاه بودم، با سرعت 6MB بر ثانیه دانلود می کردیم اونم با IDM (مدارکش هم موجوده!) عاقبتم به گمونم از دست ما، سیستم اینترنتو همینجوری که شما میگی کردن. مال ما اولش --- بود، بعد شبکه محلیش کردن. مثل مال شما، یوزر و پس اولش می خواست. دقیقا نمی دونم از چه نرم افزاری استفاده می کنن، اما واسه ما یه شبکه محلی درست کردن، شما باید به شبکه وصل می شدی، از اونجا به اینترنت. یه جور اینترانت.
این بود که دانلود ما هم تعطیل شد. البته شاید درست نباشه، اما اونجا دوستان بعد از این ماجرا از اکانت های کارشناسی ارشد که هنوز --- بود استفاده می کردن. تا اینکه اونم ترکید و رفتن سراغ اکانت اساتید! بعدش دیگه من فارغ التحصیل شدم و نفهمیدم که استاداهم ترکیدن یا نه!
اما واسه ما عملا هیچ راهی برای دانلود نمونده بود. البته نمی خوام ناامیدت کنم، اما زیاد امیدوار نباش! این کارو برای دانلود نکردن کردن! البته واسه ما حجم دانلود 200MB بود.
[اون قسمت دانلود 6MB بر ثانیه جدی بود، یادش بخیر!]
:31:
mahdi_tala
08-05-2010, 15:41
برو یه لپ تاپ ور دار به پرت لنش وصل کن قال قضیرو بکن
babak_gww
12-05-2010, 13:29
اگه محدودیتی هم باشه کلی هست... یعنی از سرور... پس با لپتاپم نمیشه دورش زد
alitakpesar0914
19-05-2010, 17:31
نه اصلاً امکان نداره .کلاً برای اینکه سیستم رو دور زد باید سطح دسترسی بالا داشته باشیم .
فقط از طریق سرور میشه limit کرد. پس اگه به سیستم سرور وارد شوید می توانید rule ( قوانین) که برای شما گذاشته شده رو بردارید.
برنامه ای که در سرورها برای محدود کردن سرعت دانلود کاربران استفاده میشه معمولاً bandwith limiter می باشد.
meisam317
19-05-2010, 20:44
والله من خودم سوابق درخشاني در زمينه دور زدن شبكه دانشگاهها دارم . اگه بگم همه كف ميكنن البته ديگه پيشكسوت هستم و گذاشتم كنار
ولي مطمئن باش كه حتما يه راهي هست چون خودم شرايط بدتر از اين و خيالي سختر رو ديدم و تونستم دور بزنم شبكه رو :5::20:
مثلا تو خوابگاه دانشگاه دوستم كه اينترنت دارن از غفلت مسئول استفاده كردم و با نصب يه key loger معمولي اكانت رو گرفتم (اطلاعات اكانت و كلي چيزاي مسخره رو ايميل مي كنه )
و..:5::31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.