مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای شروع مدل سازی
arvinivra
19-04-2010, 18:30
سلام به همه دوستان ، میخوام مدل ساز ی یاد بگیرم با 3ds max از کجا شروع کنم یه مقدار هم خودم بلدم . آموزشهای مخصوص مبتدی های داخل سایت خودمون رو کامل تمرین کردم . در کل یه راهنمایی میخوام
خوب یه چیزی کا ساختی رو بزار ببینیم در چه سطحی هستی ...
arvinivra
19-04-2010, 19:02
این حرفه ای ترین کارمه:31::31::31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آگه آموزش ویدیویی میخوای،برای مدلینگ آموزشهای مدلینگ Digital Tutors و Gnomon رو بگیر.
arvinivra
19-04-2010, 19:09
آگه آموزش ویدیویی میخوای،برای مدلینگ آموزشهای مدلینگ Digital Tutors و Gnomon رو بگیر.
این آموزشها تو سایت هست دانلود کنم ، اگه میشه لینک بهم بدید
خوب من gnomon رو دارم به نظرم برات زوده ...
یکم حرفه ای هست
Digital Tutors رو هم ندیدم ولی فکر کنم بهتر باشه چیزای ساده بسازی
مثلا گوشی موبایلتو بساز...
arvinivra
19-04-2010, 19:24
وقتی دارم یه طرحی رو میسازم تو نیمه کار گیر میکنم ، به چیزی میخورم که بلد نیستم.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
تو قسمت left و top مشکلی ندارم ولی تو نمای front وقتی دستکاری میکنم طرح کلا بهم میریزه
arvinivra
19-04-2010, 19:31
ببخشید من الان سر کار هستم ،وقت کار دیگه تمومه، تو خونه هم اینترنت ندارم خلاصه ببخشید ، فعلا خداحافظ
این آموزشها تو سایت هست دانلود کنم ، اگه میشه لینک بهم بدید
توی فروشگاه هست و خریدشون برات به صرفه تره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هم میخوای دانلود کنی ،اینجا پیدا میشن:
چون اول کاری اول Digital Tutors رو تهیه کن و بعد اگه لازم داشتی حتما Gnomon رو بگیر.
در مورد یادگیری این آموزش ها یه بچه ابتدایی هم میتونه یاد بگیره.
SevenART
19-04-2010, 19:52
وقتی دارم یه طرحی رو میسازم تو نیمه کار گیر میکنم ، به چیزی میخورم که بلد نیستم.
خوب تو یه چیزی را شروع کون ( مثلا همون که A'kh جان گفتن ... ) بعد مشکل برخورد کردی اینجا دوستان هستند کمکت می کنن ...
تو قسمت left و top مشکلی ندارم ولی تو نمای front وقتی دستکاری میکنم طرح کلا بهم میریزه
خوب شما باید از دو نما درست کنی یه مدل را و از یه نما کنترل کنی ... مثلا برای موبایل باید از top و front کارت را بسازی ... البته چند مورد لازم میشه تو پرسپکتیو دستکاریش کنی ...
موفق باشی ...
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
ببخشید من الان سر کار هستم ،وقت کار دیگه تمومه، تو خونه هم اینترنت ندارم خلاصه ببخشید ، فعلا خداحافظ
و یه موضوع که اینجا چت روم نیست .. :دی
arvinivra
20-04-2010, 09:34
و یه موضوع که اینجا چت روم نیست .. :دی
ممنون از همه ی راهنمایی هاتون ولی من خودم بی احترامی میدونم که اگه کسی منو در زمینه ای راهنمایی کرد نتونم ازش تشکر کنم . در ضمن من چند تا دیگه سوال داشتم که می خواستم امروز ادامش بدم بخاطر همون گفتم که فکر نکنید بخیال شدم .
در هر صورت ببخشید:11:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
میخوام این پک رو بخرم نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پک خیلی خوبیه.اموزش های مدلینگ خیلی خوبی داره.فعلا همینو بگیر،بعدا که راه افتادی گنومون رو بگیر.
موفق باشی.
arvinivra
20-04-2010, 16:00
با تشکر از همتون به زودی میخوام مدل گوشی خودمو درست کنم ، بعد از ساختنش تو سایت میزارم نظرتون رو بدونم:10:
SevenART
21-04-2010, 15:50
بعد از ساختنش خوب توی قسمت طرح های در حال ساخت یه تاپیک وا کن بنویس " Mobile " او مثلا اسم گوشیت .. بعد مراحل کارت رو بزرا از صفر ... تا اگه مشکلی بر خوردی همونجا کمکت کنن دوستان ...:دیو بعد از اون که تموم شد و رندر گرفتی بزار توی گالری...
saaaraaa
21-04-2010, 23:28
سلام....به جمع سه بعدی کارها خوش اومدی آروین جان
بنظر من هم Digital Tutors بهتر هستش برای شروع.
موفق باشی.
arvinivra
24-04-2010, 11:21
سلام....به جمع سه بعدی کارها خوش اومدی آروین جان
بنظر من هم Digital Tutors بهتر هستش برای شروع.
موفق باشی.
سلام ممنون از راهنماییت ، همونو گرفتم
چند تا سوال هست اگه ممکنه جواب بدید ممنون میشم
نمونه بدك نبود و لي كار زياد داره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.