ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل sapphire 4850 toxic

nemisis6
19-04-2010, 13:30
سلام
برای یکی از دوستانم یک کارت 4850 Toxic گرفتم.که بعد از دو روزتوی call Of Duty 6 فریز می شد بعد هم هنگام بالا آمدن ویندوز صفحه رنده رنده شد. وقتی بردیم گارانتی گفتند مشکل از Gpu هست وگارانتی قبول نمی کند .گذاشتیم برای تعمیر حالا می گند Gpu این کارت تو مشهد نیست.حالا توی تهران جایی هست تا سفارش بدیم.گارانتی این کارت یونیکام هست .ممنون:41::33:

symbian-freak
19-04-2010, 17:11
سلام
برای یکی از دوستانم یک کارت 4850 Toxic گرفتم.که بعد از دو روزتوی call Of Duty 6 فریز می شد بعد هم هنگام بالا آمدن ویندوز صفحه رنده رنده شد. وقتی بردیم گارانتی گفتند مشکل از Gpu هست وگارانتی قبول نمی کند .گذاشتیم برای تعمیر حالا می گند Gpu این کارت تو مشهد نیست.حالا توی تهران جایی هست تا سفارش بدیم.گارانتی این کارت یونیکام هست .ممنون:41::33:
غلط کردن قبول نمی کنند فلان فلان شده های دزد. گارانتی باید تعویضش کنه

ess_1362
19-04-2010, 19:46
باید قبول کنند

مگه اینها می تونند GPU عوض کنند

شما اگر کارت را عوض نکردنند بهشون اطلاع بدین که به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می کنید اونوقت مثل هولو براتون عوض می کنند

Gabana
19-04-2010, 21:19
سلام

سلام ..
دوست عزیز
کارت های گرافیک Sapphire در همه جای دنیا و همینطور در ایران از گارانتی تعویض برخوردار هستن. شما مستقیما به شرکت یونیکام مراجعه کنید. در صورتی که مشکل کارت در گارانتی یونیکام تشخیص داده شود آنها موظف هستن کارت نو به شما بدن.
مشکلی که اشاره کردید صد در صد شامل گارانتی میشه
موفق باشی د ..

غلط کردن قبول نمی کنند فلان فلان شده های دزد. گارانتی باید تعویضش کنه

:(

باید قبول کنند

مگه اینها می تونند GPU عوض کنند

شما اگر کارت را عوض نکردنند بهشون اطلاع بدین که به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می کنید اونوقت مثل هولو براتون عوض می کنند

:)

کار خیلی ساده تر از این ها حل میشه دوست من .. در ضمن من به شما توصیه می کنم هیچ وقت به گارانتی ها چنین حرفی نزنید چون فقط خودتون رو توی دردسر انداختید. کارتون یک قدم هم پیش نخواهد رفت.

nemisis6
20-04-2010, 06:21
ولی اینجا توی مشهد وضع فرق میکنه؟ما حتی خواستیم به صنف شکایت کنیم که گفتند که کارت مشکلش فیزیکال شده . مثل Asus 9500 Gt Top خودم که حین اور به رحمت خدا رفت :31: وقتی بردم گارانتی دیجیتال بعد یک هفته گفتند فیزیکاله.وقتی کارت روگرفتم دیدم برد کج شده(خودشان فیزیکال کردن) :19:حالا با این توصیفات آیا جایی
هست تا GPUبفروشه؟خود نمایندگی که نداشت.:40::20:

ess_1362
20-04-2010, 13:02
ولی اینجا توی مشهد وضع فرق میکنه؟ما حتی خواستیم به صنف شکایت کنیم که گفتند که کارت مشکلش فیزیکال شده . مثل Asus 9500 Gt Top خودم که حین اور به رحمت خدا رفت :31: وقتی بردم گارانتی دیجیتال بعد یک هفته گفتند فیزیکاله.وقتی کارت روگرفتم دیدم برد کج شده(خودشان فیزیکال کردن) :19:حالا با این توصیفات آیا جایی

ببین کارت شما را باید 100% تعویض کنند چون اینها نمی تونند چیپ ست GPU را عوض کنند به دو دلیل :

1-وسیله اش را ندارند

2-از همه مهمتر اصلا مغزشون توان این کار را نداره (یعنی کار اونها نیست)

اینها دارند شما را سر کار می ذارند مگه چیپست اصلی کارت گرافیک تخم مرغ هست که توی بغالی سر محل گیر بیاد

تنها راه شما همونی هست که گفتم یکم تحدید مطمئن باش نتیجه میده

symbian-freak
21-04-2010, 12:13
متوجه نشدم خرابی فیزیکال چطوریه مگه غیر فیزیکی هم داریم؟ یعنی چیپ گرافیک بسوزه شامل گارانتی نمیشه؟

TREASURES
21-04-2010, 12:35
ببین دوست عزیز آقا احسان کاملا درست میگه اینا فقط باید تحدید بشن یکی از آشناها یه مین گیگا خریده بود با گارانتی آواژنگ خلاصه یه مدتی کوتاهی کار کرد و یه دفعه اصلا روشن نشد برد گارانتی هزار تا بامبول سرش درآوردن که این قابل تعویض نیست تا اینکه یه شکایت نامه نوشت و به قول آقا احسان مثل هولو عوض کردن :27:

nemisis6
21-04-2010, 19:00
وقتی رفتم وموضوع شکایت رو مطرح کردم :27:.گفتند 10تومان بدید :18:تا به جاش Sapphire 5750 بدیم :8:ما هم پول رو دادیم وگرافیک رو تحویل گرفتیم.از همه متشکرم.:20:

HORROR
22-04-2010, 00:28
وقتی رفتم وموضوع شکایت رو مطرح کردم :27:.گفتند 10تومان بدید :18:تا به جاش Sapphire 5750 بدیم :8:ما هم پول رو دادیم وگرافیک رو تحویل گرفتیم.از همه متشکرم.:20:
سلام
نپرسیدی برای چی 10 تومان باید بدی؟!

ess_1362
22-04-2010, 09:29

برادر عزیز چرا پول دادی؟؟!!!

دارند توی روز روشن (یا حالا شب تاریک) دزدی می کنند شما هم کوتاه میاین

به هر حال ارزشش را داشت(ولی بدون دادن پول) چون انواع 5750 هم بروزتر هستند و هم قدرت کمی بیشتر و مصرف کمتری دارند

nemisis6
22-04-2010, 17:46
ما هم که کلی زوق کردیم که گرافیک خدابیامرز(4850)ازآن دنیا با کمک دوستان بازگشته 10 تومان که هیچ 30تومان هم میگفتند میدادیم .چون فکر کردیم 170/000 تومانمان فرت شده.بعدشم توی مشهد هیچ نظارتی نیست .