PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر یکباره در ساختار صفحات سایت

msf32
18-04-2010, 16:44
با سلام
بنده قصد ایجاد یک وب سایت با این ویژگی را دارم که بتوانم در قسمت های مختلف سایت به انتخاب خود ، بخش هایی را پیاده سازی کنم تا در صورت نیاز به تغییر در تمامی صفحات ، تنها تغییرات را در یک صفحه ایجاد کنم تا بخش های مورد نظر من در تمامی صفحات سایت به آن وضعیت تغییر یابد . پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم . (نکته قابل ذکر : بنده آشنایی زیادی با برنامه نویسی تحت css ندارم ، لطفا کلی راهنمایی نفرمائید) . با تشکر

msf32
20-04-2010, 14:46
یعنی یک نفر نیست پاسخ بده ؟!!

ifu
21-04-2010, 19:11
واضح تر توضیح بدهید .
اون طور که شما توضیح دادید و من متوجه شدم، شما باید از CSS استفاده کنی یا jQuery
یا اینکه از frameset , iframe استفاده کنی!

msf32
21-04-2010, 21:51
فرض کنید یک سایت داریم با 1000 صفحه مختلف . در سمت راست و چپ سایت از کدی استفاده می کنیم که به طور مثال منوی سایت را نمایش می دهد . اگر بخواهیم در منو تغییر ایجاد کنیم باید در هر 1000 صفحه تغییرات مورد نظر را انجام دهیم که با توجه به وقت گیر بودن غیر معقول است . حال به این نیاز است که کد مربوطه در یک فایل موجود باشد و در تمامی صفحات نیز به کاربرده شود که در صورت نیاز ، فقط آن فایل را تغییر دهیم و دوباره در سایت آپلود نمائیم تا تغییرات مورد نظر در منوی تمامی صفحات سایت یکجا صورت پذیرد . حال سئوال من این است چگونه منوی سایت از روی یک فایل طراحی شده می تواند لود شود ؟ چه فایلی با چه نوع طراحی برای این کار امکان پذیر است ؟

ahmadirad1365
21-04-2010, 22:35
به نام خدا
سلام
ببین برا!؟
اینجا دو حالت وجود داره که من سعی میکنم هر دو حالتشو به زبان شیرین فارسی برات بگم:
1- تمام صفحات استاتیک هستند یعنی به قول شما 1000 صفحه است که به صورت فیزیکی در دسترس می باشد مثلا index.html , contact.html , products.html , faq.html , aboutMe.html و غیرو....
برای این کار شما باید از یک نرم افزار طراحی سایت خوب استفاده بکنید. که الانه تمام ادیتورهای خوب و مشهور از جمله "دریم ویر " و " Microsoft Expression Web " این کار را برای شما انجام میدهند. حالا من چگونگی انجام این کار را در یک تایپینگ جدید به صورت ساده و عملی با Microsoft Expression Web 3 در همین فروم آموزش میدم و لینک مطلب رو در همین جا برای استفاده دیگران که مثل شما همچین مشکل ساده ای دارند میگزارم!

2- شما دارید یک سایت پویا با استفاده از زبان های asp.net و یا php و یا پیتون طراحی می کنید. که در این صورت هر یک از این زبان ها روش ها و متدهای قدرت مندی برای کار شما در خود جای داده اند که اینجا جای بحث آنها نیست.

ifu
22-04-2010, 12:01
فرض کنید یک سایت داریم با 1000 صفحه مختلف . در سمت راست و چپ سایت از کدی استفاده می کنیم که به طور مثال منوی سایت را نمایش می دهد . اگر بخواهیم در منو تغییر ایجاد کنیم باید در هر 1000 صفحه تغییرات مورد نظر را انجام دهیم که با توجه به وقت گیر بودن غیر معقول است . حال به این نیاز است که کد مربوطه در یک فایل موجود باشد و در تمامی صفحات نیز به کاربرده شود که در صورت نیاز ، فقط آن فایل را تغییر دهیم و دوباره در سایت آپلود نمائیم تا تغییرات مورد نظر در منوی تمامی صفحات سایت یکجا صورت پذیرد . حال سئوال من این است چگونه منوی سایت از روی یک فایل طراحی شده می تواند لود شود ؟ چه فایلی با چه نوع طراحی برای این کار امکان پذیر است ؟

ببینید همانطور که گفتم شما 2 راه پیش رو داری:

1- سایتی با 1000 صفحه استاتیک داری یعنی چندین تا فایل html ، در این صورت باید تمام صفحات با یک CSS طرح بندی شده باشند که در صورتی که بخواهید تغییری در ظاهر سایت بدهید باید فایل CSS را ویرایش کنید و این تغییرات بر تمام صفحات اعمال خواهد شد.
مثلا من 10 تا فایل HTML دارم:
توی تمام فایلها کافی است که تگ گذاری ثابتی داشته باشم و همه آنها را به یک فایل CSS لینک کنم.

البته مدیریت چنین سایتی که بر اساس صفحات استاتیک باشد با این همه صفحه تقریبا غیر ممکنه! بهترین راه استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا یا همون CMS است!

2- سایتی با صدها صفحه که داینامیک هست و مطالب در دیتابیس ذخیره شده اند در واقع یعنی از سیستم مدیریت محتوایی نظیر پی اچ پی نیوک و جوملا و وردپرس استفاده شده است که در این صورت احتیاج به این همه دردسر نیست! و کافی قالب را تغییر بدهیم تا تغییرات بر تمامی مطالب اعمال شود که این قضیه خیلی مفصله!

msf32
22-04-2010, 14:30
..........

msf32
26-04-2010, 14:20
..........